KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Dolunay Başak burcunda

    Mynet Astroloji Danışmanı İremSU, Dolunay'ın, Başak  burcuna olan hareketinin burçlara olan etkisini yorumladı.

    KOÇ

    Sevgili Koçlar 22 Şubat tarihinde saat 20:20 de, Dolunay Başak burcunda oluşacak. Geçtiğimiz 8 Şubat Yeniayında iş hayatımız, arkadaşlıklar ve projelerimiz üzerinde durmuştuk. O günden bu yana, işe yarar bir gelişme yaşandı mı, isteklerimizi elde edebildik mi bunlara bir bakacağız. Güne başlarken Ay-Boşluk etkisindeyiz. İsteklerimizin kabulünü bekleriz hatta diretebiliriz. Özellikle ilişkilerde, finansal konularda bir hayli arzuluyuz. Ancak bazı sıkıntılar, engellemeler, istemediğimiz bir dirençle karşılaşırsak sakin olmamızda yarar var.

    Boşluk etkisinin ardından gerçekleşecek Dolunay, bizi başkalarıyla olan her türlü temasımızda endişeli kılıyor. Her şey yerli yerinde olmasını, çabucak halledilmesi isteyen kişiler yüzünden kendimizi baskı altına alınmış hissedebiliriz. Benim ne işim var burada, çok daha iyi imkanlar altında olmalıydım, bu yoğunluk ve bu problemler canımı sıkıyor diye içimizden geçirebiliriz. Bu durum huzursuzluk yaratabilir veya istemediğimiz durumlar nedeniyle kaçıp kurtulmak isteği duyabiliriz. Benim tavsiyem, elinizden geleni yapmanız daha fazla kendinize yüklenmemenizdir. Bazen akışa bırakmak gerekir.

    Gönlünüzce geçecek bir hafta dileğimle,


    BOĞA

    Sevgili Boğalar 22 Şubat tarihinde saat 20:20 Dolunay Başak burcunda oluşacak. Hatırlarsanız geçtiğimiz 8 Şubat tarihinde, yeni bir şeyler ortaya koymak amaçlı projeler üzerinde durmuştuk. Bugün vardığımız noktaya bir bakacağız. Bunları gerçekleştirdik mi, yoksa hala bazı şeyler pek umduğumuz gibi gitmiyor mu? Güne boşluk etkisi altında başladığımız için, özellikle ailevi ve özel ilişkimizle alakalı meselelerde biraz zorlanabiliriz. Bizim isteklerimizle çelişen karşıt görüşler nedeniyle üzerimizde baskı hissedebiliriz. Bu nedenle biraz sakin olmamızda yarar var.

    Saat 20:20 Başak burcunda oluşacak Dolunay, aşkta her bir durumu incelikle ele aldığımızı, detayları önemsediğimizi, bu yüzden de içimizin pek rahat etmeyeceğini gösteriyor. Fazlasıyla önemsediğimiz değerlerimiz, beklentilerimiz var. Bunu karşımızdaki kişide göremediğimizde sıkılıyoruz. Şefkat, anlayış kadar düzenlilik, kusursuzluk da bizim için kıymetli. Ancak her şeyi bu denli köşelememek lazım. Bazen akışa bırakmak, su akar yolunu bulur misali demek gerekir. Yoksa yoruluruz.

    Gönlünüzce geçecek bir hafta dileğimle,


    İKİZLER

    Sevgili İkizler 22 Şubat saat 20:20 Başak burcunda oluşacak Dolunay, geçtiğimiz 8 Şubat tarihinde mantıklı ve idealist bir bakış açısıyla finansal durum ve ilişkilerimizi gözden geçirmiştik. Ayrıca yürürlüğe koymak istediğimiz yenilikler vardı. Bugüne gelindiğinde, duruma bir bakacağız. O tarihten bu yana ne gibi gelişmeler yaşandı, hazır mıyız değil miyiz göreceğiz. Güne Ay-Boşluk etkisinde adım atıyoruz. Biraz enerjimiz düşük olabilir. İşlerimizi yoluna koymakta zorlanabiliriz veya istediğimiz gibi olmadığında geriliriz.
    Boşluk etkisinin ardından saat 20:20 de gerçekleşecek Dolunay, ailemizle ilgili meseleler üzerinde ve evimiz içinde eleştirel yaklaşımlara veya bir şeyleri beğenmediğimiz için huzursuz olmamıza nedendir. Aslında düzeltilmesi, derlenmesi toparlanması gerekenler bizi yoruyordur. Bunlar gözümüze fazlasıyla çarptığı için memnun olmayız. Oysaki gerçekleri tarafsız bir bakış açısıyla ele alabilsek, kendimize ve hayata karşı bu kadar yüklenmesek ne iyi olur.

    Gönlünüzce geçecek bir hafta dileğimle,


    YENGEÇ

    Sevgili Yengeçler 22 Şubat saat 20:20 de Dolunay Başak burcunda oluşacak. Hatırlarsanız geçtiğimiz iki hafta önceki Yeniayda, ilişkimize odaklanmıştık ve ciddi anlamda düşünüyorduk. Aramızdaki sorunları çözebilmenin yolu biraz da farklı bir bakış açısıyla meseleleri ele almaktan geçiyordu. Bir de finansal konularda birilerine bağımlı kalmak istemiyorduk. İşte bugünkü Dolunayda hem bunları gözden geçireceğiz hem de ne gibi gelişmeler yaşandı o tarihten bu yana, bir bakacağız. Güne Ay-Boşluk etkisinde başladığımız için, her şeyi kendi bildiğimiz şekilde yapma arzumuz bir hayli fazla. Parasal ve aşk hayatımızla ilgili konuları istediğimiz gibi yönlendirmemiz kolay olmayabilir.

    Saat 20:20 itibariyle Başak burcunda oluşacak Dolunay, çevremizle iletişimde, eğitim hayatı ve iş konularında düzen, huzur ve güvence arzumuzun işaretçisidir. Bir yanıyla kaçıp gitmek, başka bir yerde yaşamak, farklı bir dünyada nefes almak özlemimiz vardır. Ancak diğer yanıyla ince eleyip sık dokuruz. Ya şöyle olursa, ya olmazsa diyerek kaygılanırız. Bu kaygı yerine, gerçekçi olabilsek, tarafsız düşünebilsek belki de bu kadar zorlanmayız. Olur ve olmazlarıyla tartarız, ona göre hareket ederiz.

    Gönlünüzce geçecek bir hafta dileğimle,


    ASLAN

    Sevgili Aslanlar Dolunay, 22 Şubat tarihinde saat 20:20 de, Başak burcunda oluşacak. Hatırlarsanız, geçtiğimiz 8 Şubat tarihinde, Kova burcunda Yeniay doğmuştu. Sizler de, ilişkinizle ilgili konularda, birbirinizin farklı yönlerini keşfetmeye, özgür bir bakış açısıyla durumları ele almaya çalışmıştınız. Belki de önemli bir karar vermiştiniz. Çalışma hayatınız, sağlığınızla ilgili meseleleri de ciddiyetle ele almanız gerekiyordu. Şimdi bugün, o tarihten bu yana olan gelişmeleri tekrar bir inceleyeceğiz. Duruma bakacağız. Güne, Ay-Boşluk etkisinde uyanacağız. İsteklerimizin mutlak kabulünden yanayız. Ev içinde biraz daha ılımlı olmakta yarar var. Çünkü boşluk süresince bir karar vermek ve uygulamak pek kolay olmaz, doğru da değildir. Ayrıca benim dediğim olacak tarzında hareket etmek huzursuzluk yaratabilir.
    Saat 20:20 Başak burcunda oluşacak Dolunay, finansal konularda iyi bir inceleme, titiz ve dikkatli bir şekilde duruma bakmanın doğru olacağını gösteriyor. Ancak bu endişe veya kuruntulu tarzda olmamalıdır. Tabii ki dikkat edeceğiz. Kimlerle parasal anlamda ilişkimiz varsa, (mal-mülk-nafaka v.b) bu konularda aklımız başımızda olmalıdır. İyi niyetli olmak, hakkımızdan vazgeçmemize, suistimale uğramamıza yol açmamalıdır.
    Gönlünüzce geçecek bir hafta dileğimle,


    BAŞAK

    Sevgili Başaklar, 22 Şubat saat 20:20 de Dolunay-Başak burcunda oluşacak. Geçtiğimiz 8 Şubat tarihini hatırlayalım. O gün Kova burcunda bir Yeniay doğmuştu ve sizler, çalışma hayatınız ve aşk yaşamınızla ilgili konulara odaklanmıştınız. Belki de birçoğumuz yeni bir karar vermişti. Şimdi bu kararlarımızı veya o günden bu yana yaşanan gelişmeleri bugünkü Dolunayda bir daha ele alıp, duruma bakacağız. Her şey yolunda mı, yoksa hala bazı noktalar aydınlığa kavuşmadı mı? Güne, Ay-boşluk etkisinde başlayacağımız için, özellikle emin olmadığınız veya karar vermekte zorlandığınız konularda bir daha düşünmekte yarar var. Sözgelimi bir iş girişimi, yakınlarınızla ilgili konularda toleranslı düşünmek gerekiyor.

    Saat 20:20 de, Başak burcunda oluşacak Dolunay, ilişkide bazı durumları fazlasıyla irdelememize yol açıyor. Hassasız, ancak aynı şekilde karşı taraf da bu anlamda düşünceli. İdeallerimiz çerçevesinde ele alırken beraberliği, hiç birimizin kusursuz olmadığını bilmemiz gerekiyor. Tabii ki sorunlar varsa bunları gerçekçi ve tarafsız bir şekilde gözden geçirmek lazım. Ancak birbirinizi eleştirmek, vazgeçmek, yok saymak çözüm değil.

    Gönlünüzce geçecek bir hafta dileğimle,


    TERAZİ

    Sevgili Teraziler, 22 Şubat saat 20:20 de Dolunay Başak burcunda oluşacak. Geçtiğimiz 8 Şubat tarihinde hatırlarsanız Kova burcunda bir Yeniay doğmuştu. Aşkta özgür seçimlerde bulunmak, hayatı yenilikçi bir bakış açısıyla ele alarak canlanmak niyetindeydik. Ev içinde ise belli bir ciddiyet hakimdi. Bu Dolunayda ise, o günden bu yana verdiğimiz kararları bir gözden geçireceğiz. Ne gibi adımlar attık veya durumumuz nedir, bunlara bir bakacağız. Dolunayın oluştuğu bugüne Ay-Boşluk etkisinde adım attığımız için, tabii ki parasal konularda bir girişimde bulunmadan önce iyice düşünmekte yarar var. Çünkü satın aldığımız bir ürün veya girişimde bulunduğumuz bir mesele daha sonra umduğumuz gibi gelişmeyebilir. Mümkünse beklemede kalalım.
    Saat 20:20 de, Başak burcunda oluşacak Dolunay, biraz kuruntuya meyilli olduğumuzun göstergesi. Ufak bir mesele üzerinde bile o kadar fazla duruyoruz ki, kendi kendimizi kilitleyebiliriz. Kendimize yükleniriz, eleştiririz, beğenmeyiz. Oysaki Güneş-Balık burcunda ve sizin hayatla uyum içinde, kendinize ve etrafınızdaki kişilere anlayışlı olmanız gerekir. Tabii ki şu nokta önemli. Siz zaten gerekli anlayışı gösteriyor, sürekli alttan alıyor, yardımcı oluyor, kendinizi unuturcasına özveride bulunuyorsanız, o zaman bugünkü Dolunayda bunu yapmamanız gerektiğini anlarsınız. Hiç kimse bir başkasına ajitasyon yapmamalıdır. Sizin gibi nazik bir insanı da kırmamalıdır. Sağlığımıza önem verelim. Bedensel ve ruhsal anlamda iyileştirici, rahatlatıcı, endişeleri giderici ve şifa verici güzelliklere zaman ayıralım, kendimize özen gösterelim.

    Gönlünüzce geçecek bir hafta dileğimle,


    AKREP

    Sevgili Akrepler, 22 Şubat tarihinde saat 20:20 de, Dolunay Başak burcunda oluşacak. Geçtiğimiz 8 Şubat günü, Kova burcunda bir Yeniay doğmuştu. Sizler aile ilişkileri, evinizle ilgili meseleler üzerinde yenilikte bulunmayı düşünmüş, belki de evden ayrılmayı, başka bir yere taşınmayı istemiştiniz. Ancak bu konuların ciddi şekilde analiz edilmesi gerekiyordu. İşte bugün bunlara bir daha bakacağız. O tarihten bu yana ne gibi gelişmeler yaşandı, verilen kararlar istediğiniz gibi sonuçlandı mı? Diye duruma göz atacağız. Güne Ay-Boşluk etkisinde başlıyoruz. İş hayatımızda bazı kişilerle burun buruna gelmemek için dikkatli olacağız. İş görüşmeleri, planlama ve girişimlerimizde arzu ettiğimiz sonucu almak zor olabilir. Diretmemek gerekir. Bilinçli olmak, bir daha bakmak faydalıdır.

    Saat 20:20 Başak burcunda oluşacak Dolunay, sosyal destek projeleri, ilerisi adına düşündüğümüz planlamalar, işlerimizin pratik şekilde halledilmesi gibi konularda etkilidir. Tabii ki yararlı olanla olmayanı iyi ayırt etmeliyiz. Amacımıza odaklanmalı, güzel sonuçlar elde edeceğimizi düşünmeliyiz. Hayal etmek başarmanın yarısı derler. Bu Dolunayın yöneticisi Merkür-Kova burcunda ilerliyor. Bu da gösteriyor ki, başkalarına yararlı olmayı, uyumlu çalışmayı, yeniliklere açıl olmayı bilen kişiler kazançlı çıkarlar.

    Gönlünüzce geçecek bir hafta dileğimle,


    YAY

    Sevgili Yaylar, 22 Şubat tarihinde saat 20:20 de Dolunay Başak burcunda oluşacak. Geçtiğimiz 8 Şubat tarihindeki Yeniayda, değişim arzumuz bir hayli etkiliydi. Farklı bir yerde yaşamak, yeniliklerde bulunmak istiyorduk. Sosyal yaşam bizim için kıymetliydi. Buna göre neler yapabiliriz, onlar üzerinde durduk. Parasal konularda ise, bütçemizi ciddiyetle ele alarak, kazanç elde etme amaçlı işlere ağırlık vermiştik. Bugün, o tarihten bu yana olan gelişmelere bir bakacağız. O değişimleri yapabildik mi, parasal anlamda bir gelişme oldu mu? Verdiğimiz kararlar tatmin edici mi? bu duruma bakacağız. Güne, Ay-Boşluk etkisi altında başlayacağımız için, planlarımızı istediğimiz şekilde yürürlüğe sokmak ve kabul ettirmek kolay olmayabilir. Bunun sizi öfkelendirmesine izin vermeyiniz. Bugün böyledir, yarın gelişmeler istediğiniz şekilde olur.

    Saat 20:20 Başak burcunda oluşacak Dolunay, iş hayatı ve ev yaşamınızla ilgili konularda kendinizi kısıtlamak, olumsuz ve endişeli düşünmek yerine, gerçekçi ve objektif şekilde duruma bakmanın önemini vurgulayıcıdır. Ne fazla özveride bulunarak kendinizi yorun ne de zorlandığınızda geri çekilip kendinize acıyın. Bu ikisi de Dolunayın gölge halleridir. Hiçbir şey hayatta kusursuz değildir. Elimizden geleni yapıyorsak, bunun kıymetini bilmeyen kişilerin sözleri, tavırları bizi üzmemelidir.

    Gönlünüzce geçecek bir hafta dileğimle,


    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar, 22 Şubat saat 20:20 de Dolunay Başak burcunda oluşacak. Ancak bir hatırlatma yapmak isterim. Bu Dolunay, geçtiğimiz 8 Şubat tarihindeki Yeniayda alınmış kararların geldiği son durumu görmek anlamında da önem taşıyor. O günlerde, maddi konularda kazanç-kayıp ikilisini gözetmek, biraz rahat yaşamak adına değişiklikler düşünmüştük. Ancak bunların ciddi manada ele alınması gerekiyordu. O günden bu yana ne gibi değişimler yaşandı, verdiğiniz kararlardan memnun musunuz? Bugün bunlara bir bakmakta yarar görüyorum. Güne Ay-Boşluk etkisinde başlayacağımız için, ben finansal konularda günün şartları çerçevesinde bilinçli hareket edilmesinden yanayım. Yeni bir karar vermemekte yarar var.

    Saat 20:20 Başak burcunda oluşacak Dolunay, fikirlerinizi, projelerinizi geliştirme, başkalarıyla paylaşmak ve onların ne düşündüğünü anlamak yönünde önemlidir. Ancak burada bir başka önemli nokta, bildiklerimizin mutlak doğru olduğunu düşünmemek, dayatmalarda bulunmamaktır. Bazen zaman alır bir şeyler. Ve biz neden diye hayıflanırız. Oysaki hayrımıza olan gelişmelerdir bunlar. Biraz zorlanırız, sonra kendiliğinden düzelir.

    Gönlünüzce geçecek bir hafta dileğimle,


    KOVA

    Sevgili Kovalar, 22 Şubat tarihinde saat 20:20 de Başak burcunda oluşacak Dolunay, geçtiğimiz 8 Şubat tarihindeki Yeniayda verilmiş kararların geldiği son durumu görmemizde etkili olacak. O tarihte, kişisel istek ve arzularınızı, girişim ve planlarınızı yürürlüğe koymaktan yanaydınız. Ciddi olarak bunlar üzerinde duruyordunuz. Şimdi son durum nedir, bir bakacağız. O tarihte verilen karardan veya gelişmelerden memnun muyuz? Yapılması gerekenler var mı diye sorgulayacağız. Güne, Ay-boşluk etkisinde başladığımız için, ikili ilişki ve iş hayatınızla ilgili meseleler üzerinde belli bir sıkışıklık, zorluk, baskı ve inatlaşmalar olabilir. Sakinlikle durumu ele almak, yanlış karar vermemek lazım.

    Saat 20:20 de oluşacak Dolunay, mali ortaklıklar, finansal alışverişler, yatırım, borç-alacak meselelerini gerçekçi bir şekilde ele almanın doğru olacağını gösteriyor. Bizim talep ettiğimiz veya düşündüğümüzle, başkalarının teklif ettiği arasında büyük fark olabilir. Biz detaylı hesap ederiz. Ancak umduğumuz gibi çıkmayabilir. Evdeki hesap çarşıya uymaz, biz de bunu fazlasıyla hassas ele alabiliriz. Şikayetçi oluruz ve karşı çıkarız. Birileri umursamaz. Bunları doğal karşılayıp, tarafsız bir şekilde olan bitene bakmalıyız. Gerekirse yeniden ele alabilirsek, daha uygun bir çözüm veya teklifte bulunabiliriz.

    Gönlünüzce geçecek bir hafta dileğimle,


    BALIK

    Sevgili Balıklar, 22 Şubat saat 20:20 de Dolunay Başak burcunda gerçekleşecek. Hatırlarsanız, geçtiğimiz 8 Şubat tarihindeki Yeniayda, bir şeyler bizi zorluyordu, yoruyordu ve biz pek de özgür değildik. Bu nedenle ciddi manada hedeflerimizi tekrar gözden geçirip, projelerimizi ifade etmek için gayret gösterdik. Kararlar verdik ve belki de uyguladık. İşte bugün, o tarihten bu yana ne gibi gelişmeler yaşandı, bunlara bir bakacağız. Son durum nedir, üzerinde düşüneceğiz. Tatmin edici mi, yoksa hala bazı şeyler yerli yerine oturmadı mı? Güne Ay-Boşluk etkisinde adım atıyoruz. İşlerimizi veya planlarımızı uygulamada hırsımız bir hayli yüksek. Ancak boşlukta bazı işler sürüncemede kalabilir veya birileri yüzünden aksaklıklar oluşabilir. Tedbirli olmakta yarar var.

    Saat 20:20 de Başak burcunda oluşacak Dolunay, ilişkide karşı tarafın kendi isteklerini dayatması ve iyi niyetimizin suistimal edildiğini düşünmemize neden olabilir. Problem varsa, bunları birlikte çözmek yerine, sürekli sizi eleştiren bir partnerle yaşamak kolay değil. Bu durumda geri çekilmek veya susup katlanmak çözüm değildir. Eğer bir şeyler yanlış gidiyorsa, bunu her iki tarafın da görmesi ve gerçekçi düşünmesi gerekir.

    Gönlünüzce geçecek bir hafta dileğimle,

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler