KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    1 - 7 Şubat 2016 haftalık burç yorumları

    KOÇ Sevgili Koçlar, haftanın ilk girişinde, çıkarlarımız, isteklerimiz ve ihtiyaçlarımız doğrultusunda hareket etme arzumuz yoğun. Bizim için cinsel, finansal ve sosyal ilişkilerde,...

    KOÇ
    Sevgili Koçlar, haftanın ilk girişinde, çıkarlarımız, isteklerimiz ve ihtiyaçlarımız doğrultusunda hareket etme arzumuz yoğun. Bizim için cinsel, finansal ve sosyal ilişkilerde, hedeflerimiz anlamında kazanmak, doymak, tatmin olmak son derece önemli. Eğer işler umduğumuz gibi gitmezse bir miktar öfke duyabiliriz. Ancak bu öfke yerine, enerjimizi doğru anlamda kullanmak için, şu andaki mevcut durumumuzu iyiye götürecek bir şeyler yapmak gerekiyor. Özellikle 7 Şubat tarihinde, mesleki ve toplumsal ilişkilerde dikkatli olmakta yarar var. Çünkü bir yandan kısıtlanmak işinize gelmiyor. Diğer taraftan sorumlulukların farkında olmak lazım. Tabii ki ilkelerinizi savunmak, bireyselliğimizi korumak hakkınız. Fakat eğer önemli bir karar verecekseniz, bunun artı ve eksilerini mutlaka iyi düşünmelisiniz. Problemleri çözmek istiyorsak hem ciddiyetle hareket etmeliyiz hem de bilinçli şekilde duruma bakmalıyız. Her şey gönlünüzce olsun.

     

    BOĞA
    Sevgili Boğalar, haftanın ilk gününde, özel hayatımızda, iş ortaklıklarımızda veya rakip konumunda bulunan kişilerle, burun buruna gelebiliriz. Özellikle mesleki ve toplumsal alanda arzu etmediğimiz gelişmeler yaşıyorsak ve mevcut durum bizi rahatsız edici ise kolayca öfkeleniriz, tepkide bulunabiliriz. Hayatın üzerimize geldiğini düşünürüz. Ancak ilerleyen günlerde, işlerimize odaklanmamızda yarar var. Böyle tepkilerin bize bir faydası olmaz. Bilakis, mantıklı ve sağduyulu davranmak gerekir. Hem başkalarıyla işbirliğine açık olmalıyız hem de kendi yolumuzun farkında olarak mücadele etmeliyiz. Eğitim veya ticari faaliyetlerinizi, yurtdışıyla alakalı işlerinizi ciddiyetle gözden geçirin. Eğer bu bağlantılar risk içeriyorsa dikkatli olmak gerekir. Önümüzü göremediğimiz yollara sapmayalım. Beden ve ruh sağlığımızı gözetelim. Her şey gönlünüzce olsun.
     

     

    İKİZLER
    Sevgili İkizler, haftanın ilk girişindeki enerjiler, çalışma hayatımızı ilgilendiren konularda bir hayli tutkulu olduğumuzu gösteriyor. Bizi destekleyecek, yüreklendirecek ilişkilere ihtiyacımız var. Maddi ve manevi anlamda ihtiyaçlarımıza uygun hareket edeceğiz. Eğer, umduğumuz yeni gelişmeler, değişimler gündeme gelmezse olumsuz düşünebilir, rahatsız olabiliriz. Özel veya iş ilişkimizde kazanma, elde etme tutkumuz bir hayli yükselecektir. Eğer işimize geliyorsa, gerçekten bize faydası dokunacaksa zorlukların üstüne gitmek isteyeceğiz. Bize bir getirisi yoksa kimseye eğilmek, anlayışlı olmak, toleranslı davranmak niyetinde değiliz. 7 Şubat tarihinde eşimiz veya iş ortağımızla ilgili konuları mutlaka ciddiyetle gözden geçirelim. Onlarla aramızdaki düşünce farklılığı sorun yaratıcı olabilir. Bir de lütfen evimiz ve kişisel ihtiyaçlarımızı ekonomik şekilde halletmeye çalışalım. Her şey gönlünüzce olsun.
     

     

    YENGEÇ
    Sevgili Yengeçler, haftanın hemen başındaki etkiler bir yandan aşkta tutkumuzu yükseltici, diğer yandan karşılığını almak, mutlu edilmek ve fark edilmek ihtiyacımız yoğun. Kendine dönük düşünen, ne yaptığını bilmeyen, her an çekip gidecekmiş gibi hareket eden biriyle berabersek kendimizi pek mutlu hissetmeyiz. Buna katlanmamız da pek mümkün olmaz. Haftanın genelindeki tüm görünümler ilişki konularını vurgulayıcıdır. Birbiriyle güven, sorumluluk, paylaşım anlamında ortaklaşa hareket edebilen çiftlerin güçlü bir dayanışmada bulunmalarını sağlarken, bunun tam tersi hareket edenlerin zaman zaman karşı karşıya gelmelerine neden olabilir. Bizim burada dikkat etmemiz gereken konu, her bir durumun ciddiyetle ve sorumluluk çerçevesinde ele alınmasıdır. 7 Şubat tarihinde, mesleki, ailevi ve toplumsal ilişkilerimize mutlaka gerçekçi şekilde bakalım. Her şey gönlünüzce olsun.
     

     

    ASLAN
    Sevgili Aslanlar, haftanın hemen başındaki görünüm, isteklerimizi elde etmekten yana düşünmemizi sağlıyor. Bizi baskı altına alan her şeyi geride bırakmaktan yanayız. Ancak eğer ilişkimizde bizi tatmin etmeyen durumlar varsa veya hayatımızda kimse yoksa, “ne için mücadele ediyorum?” diye düşünebiliriz. Çalışma hayatı, sağlık ve günlük yaşamın içinde bazı kişilerle görüş farklılığımız olabilir. Biraz toleranslı düşünmek iyi olur. Ailemizin varlığı veya başkalarının bize olan olumlu yaklaşımı rahatlatıcı olabilir. İlişki meselelerinde hafta ortasına doğru hoş sürprizler yaşanabilir. Böylece biraz ferahlarız. Problemli ilişkilerde ise, hafta sonunda dikkatli olmak lazım. Aranızda nelerin sorun yarattığını mutlaka gözden geçirin. Önümüzdeki hafta Kova burcunda oluşacak Yeniay, yeniliklerin işaretçisidir. Onun için biraz sakin olun ve problemleri bilinçli şekilde gözden geçirin. Her şey gönlünüzce olsun.
     

     

    BAŞAK
    Sevgili Başaklar, haftanın hemen başındaki görünüm, derinlemesine düşünmemizi ve bir hayli arzulu, tutkulu şekilde davranmamızı sağlıyor. Çevremizde bulunan kişilerin bizi dinlemesini, isteklerimizi kabul etmelerini bekleyeceğiz. Girişimde bulunduğumuz işlerin olumlu sonuçlanmasını arzulayacağız. Eğer çalışma hayatımız veya sağlığımızla ilgili konularda gelişmeler umduğumuz gibi gitmezse, canımız bir hayli sıkılır ve tepkide bulunabiliriz. Hafta ortasına doğru, çalışma hayatımız ve sağlığımızla ilgili konulara eğileceğiz. Aşkta olumlu ve güçlendirici etkiler var. Güven duymamızı sağlıyor. Konuştuklarımızın arkasındayız ve bize de bunu hissettiren kişiye yöneleceğiz. Hafta sonuna doğru, gerek ilişki gerekse parasal konuları dikkatli bir şekilde gözden geçiriniz. Çünkü problemli bir ilişkiniz varsa sıkıntılar yaşanabilir. Her şey gönlünüzce olsun.

     

    TERAZİ
    Sevgili Teraziler haftanın hemen başındaki görünüm, kazançlı çıkmak, isteklerimizi kabul ettirmek, maddi açıdan rahatlamak isteğimizin işaretçisidir. Tutkuluyuz ve artık kontrolü bir başkasının eline bırakmaktan yana değiliz. Bir mücadele veriyoruz. Doğal olarak bazı insanlara kırgınız, kızgınız, hayatın bize karşı pek de adil davranmadığını düşünebiliriz. Çıkarlarımızı ön planda tutacağız. Aile içinde ve ilişkilerde zaman zaman bizi rahatsız eden, zorlayan meseleler olabilir. 3 Şubat finansal anlamda işlerimizi yoluna koymada olumludur. Ayrıca aşkta güçlendirici, kendimizi iyi hissetmemizi sağlayıcıdır. Hafta sonuna doğru, ilişkilerde dikkatli olalım. Hafta sonuna doğru, evlilik, ilişki, ev ve ailevi konularda karar vermeden önce lütfen iyice düşününüz. Aceleci davranmayınız. Her şey gönlünüzce olsun.
     

     

    AKREP
    Sevgili Akrepler haftanın hemen başındaki görünüm, kararlı ve azimli bir şekilde isteklerimizi elde etmekten yana olmamızı sağlıyor. Ancak bizi zaman zaman bir şeyler kısıtlayabilir. Sözgelimi aileniz veya birileri size engel koymaya çalıştığında onlara tepkiyle yanıt verebilirsiniz. “Bu benim hayatım ve izleyeceğim yol ancak beni ilgilendirir” diyerek görüşünüzü bildirirsiniz. Haftanın genelinde ailevi, parasal ve yakınlarımızla alakalı konular üzerinde odaklanacağız. Yolculuklar, görüşmeler, iş veya özel amaçlı yapılabilir. Bir şeyleri derlemek ya da toparlamak için sorumluluk alabiliriz. Hafta sonuna doğru, ev içinde gerginlik yaşanabilir. Ancak bizim geri adım atmaya, taviz göstermeye niyetimiz yok. Fakat siz de iyi biliyorsunuz ki, aceleyle veya düşünmeden atılan adımlar sonrasında pişmanlık yaratabilir. Onun için lütfen durumu çözüme odaklı şekilde ele alın. Her şey gönlünüzce olsun.

     

    YAY
    Sevgili Yaylar haftanın hemen başındaki görünüm, iç dünyamızdaki hırs, tutku ve arzularımızın bir hayli yoğun olduğunu gösteriyor. Mevcut ilişkiniz, iş hayatınız, dış dünya ile olan her türlü irtibatınızda kimseye taviz vermekten yana değilsiniz. Çıkış yolları arayacaksınız. Çünkü şu andaki şartlar ve gelinen nokta sizi tatmin etmediği için canınızı sıkıyor. Böyle giderse, “arzu ettiğim hedefe ulaşmam mümkün değil” diye düşünebilirsiniz. Ancak lütfen sakin olun. Mali konular haftaya bir hayli damgasını vuruyor. İhtiyaçların alınması, bazı sıkışıklıkların giderilmesi yönünde mücadelemiz yoğun olacak. Hafta sonuna doğru, harcamalarınıza dikat edin. Bütçenizi zorlayacak alışverişlerden kaçının. Yeni birisiyle tanışacak olanlar sizler de, bu kişiyi dikkatlice gözden geçirin. Her şey gönlünüzce olsun.

     

    OĞLAK
    Sevgili Oğlaklar, haftanın hemen başındaki görünüm, amacımızın farkında olmamızı sağlarken, genel olarak isteklerimizi elde etmekten yana. Bize kazanç sağlamayan, fayda getirmeyen, zamanımızı boş yere alan ilişkilerden uzak duracağız. Finansal açıdan bir şeyler umduğumuz şekilde gelişmediğinde sabır göstermeyeceğiz. Çünkü azla yetinmemiz artık mümkün değil. Hem finansal hem de girişim yönünde gücümüz bir hayli yüksek. İnsanlar üzerinde etkinliğimiz bir hayli yoğun. Görüşmeler iş ve özel amaçlı yapılabilir. Evimizin ihtiyaçları ve kendimizle alakalı alışverişler artabilir. Hafta sonuna doğru, eviniz, ailenizle ilgili konular üzerinde baskın davranmaya, hakimiyeti elinizde tutmaya çalışırken biraz da dikkatli olmanızda yarar var. Her şey gönlünüzce olsun.

     

    KOVA
    Sevgili Kovalar, haftanın başındaki görünüm, iş hayatımızdaki tutkumuzu ve başarılı olma arzumuzu yükseltiyor. Derinlikli düşüneceğiz. Mevcut işimizdeki şartlar bizi tatmin etmiyorsa buna katlanmamız artık mümkün olmaz. Yeni bir şeyler yapmak, kendimizi göstermek isteriz. Bazılarınız bugün “yetti artık!” diyerek son noktayı koyabilir ve başka bir iş için kolları sıvayabilir. Ancak haftanın geneline baktığımızda öyle aklımıza estiği gibi hareket etmeyelim. Evet güçlendirici enerjilerimiz var. Fakat işimizi bilmezsek, ciddi düşünüp, iyi planlama yapmazsak bir işe yaramaz. Hakkımız olanı elde etmek istiyorsak bunun yolu ve yordamı sabırlı, gerçekçi ve akıllı şekilde hareket etmekten geçiyor. Hafta sonuna doğru, ilişkinizi, yaşamanızı, olan biteni bilinçli şekilde gözden geçirmekte yarar var. Yeni bir adım atmadan önce artı ve eksilerine bakmamız faydalı olur. Her şey gönlünüzce olsun.

     

    BALIK
    Sevgili Balıklar, haftanın hemen başındaki görünüm, başkalarının bizim hakkımızdaki düşüncelerini önemsememize neden oluyor. Özel ve önemli bulunmak istiyoruz. Fakat isteklerimizi dile getirip ifade etmek yerine, birilerinin anlamasını bekliyoruz. Bu olmadığında da, isyan ediyoruz. Haftanın genelinde, bu psikolojik durum bir hayli etkili gözüküyor. Oysaki bir arzumuz, hedefimiz, ihtiyacımız varsa, bunu elde etmek için biz de girişimde bulunmalıyız. Hafta ortasına doğru enerjiler, bu anlamda sizi destekleyicidir. Girişimde bulunabilir, ilişki ve finansal konularda arzu ettiğiniz adımları atabilirsiniz. Hafta sonuna doğru, parasal konularda ciddi düşünelim. Yenilikler tabii ki insanı heyecanlandırır. Ancak bunların geçmiş tecrübelerimizi unutmadan ele alınmasında yarar var. Her şey gönlünüzce olsun.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler