KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    2016 Şubat aylık burç yorumları

    Şubat 2016 aylık burç yorumlarınızı Mynet Astroloji Danışmanı iremSU hazırladı.

    /

    KOÇ

    GENEL BAKIŞ

    Sevgili Koçlar, 8 Şubat tarihinde Kova burcunda oluşacak olan yeniay, özellikle ileriye dönük hedeflerinizi, gruplarla ililşkilerinizi ve sosyal hayatınızı etkileyecek. Bu yeniay, ileriye dönük umutlarınız ve dileklerinizle ilgili dış dünyaya sunmak istediklerinizi lanse edebilme fırsatları yakalayabilmenizi sağlayacak.

    14 Şubat tarihinde, Merkür yeniden Kova burcunda olacak. Bu hareket, daha önceden ertelediğimiz ya da beklemeye aldığımız belli başlı kararları yeniden gözden geçirmemizi sağlayacak. Bu, yenilikler yaratmamız için fırsatlar yaratacak.

    17 Şubat tarihinde ise Venüs, Kova burcunda seyrine başlayacak. Venüs-Kova geçişi ikili ilişkiler anlamında yenilikler getirecek.

    19 Şubat tarihinde Güneş, Balık burcunda seyretmeye başlayacak. Bu geçişle, yaratıcılığınız güçlenmeye başlayacak. Yaşamın getiri ve götürülerine karşı şükür mekanizmasını hatırlamanızı sağlayacak olan bu geçiş, ılımlılık ve huzur getirecek.

    22 Şubat tarihinde Dolunay Başak burcunda oluşacak. İleriye dönük hedeflerimizi oluşturmak açısından tatmin olup olmadığınızı sorgulamanızı sağlayacak olan bu hareket, verim ve moral değerlendirmesine yol açacak.

    Her şey gönlünüzce olsun.

    1-7 Şubat arası:

    Sevgili Koçlar, haftanın ilk girişinde, çıkarlarımız, isteklerimiz, ihtiyaçlarımız doğrultusunda hareket etme arzumuz yoğun. Bizim için cinsel, finansal ve sosyal ilişkilerde, hedeflerimiz anlamında kazanmak, doymak, tatmin olmak son derece önemli. Eğer işler umduğumuz gibi gitmezse bir miktar öfke duyabiliriz. Ancak bu öfke yerine, enerjimizi doğru anlamda kullanmak için, şu andaki mevcut durumumuzu iyiye götürecek bir şeyler yapmak gerekiyor. Özellikle 7 Şubat tarihinde, mesleki ve toplumsal ilişkilerde dikkatli olmakta yarar var. Çünkü bir yandan kısıtlanmak işinize gelmiyor. Diğer taraftan sorumlulukların farkında olmak lazım. Tabii ki ilkelerinizi savunmak, bireyliğinizi korumak hakkınız. Fakat eğer önemli bir karar verecekseniz, bunun artı ve eksilerini mutlaka iyi düşünmelisiniz. Problemleri çözmek istiyorsak hem ciddiyetle hareket etmeliyiz hem de bilinçli şekilde duruma bakmalıyız.

    8-14 Şubat arası:

    8 Şubat saat 16:39 Kova burcunda Yeniay

    Sevgili Koçlar, 8 Şubat saat 16:39 da, Kova burcunda oluşacak Yeniay, hedefimizi belirleme, beklentilerimizi gerçekleştirme, kendimiz için ideal olanı tespit etme anlamında gayet olumludur. Her yıl Kova burcunda oluşan Yeniay zamanları insanın guruplarla teması, organizasyonlar, bir araya gelerek bir projeyi uygulamaya koymak ve toplumsal ilişkilerimizi güçlendirmek, yeni insanlarla tanışmak ve kendimizi tanıtmak yönünde fayda sağlar. Tabii ki Yeniayın görünümleri, bu faydaların ne yönde olacağını veya zorluklarını anlamamızı sağlar. Merkür-Kuzey düğüm görünümünün, Yeniayın doğduğu güne rastlaması iyiye işarettir. İş girişimlerinde başarı getirir, iş hayatında geleceğe dönük kararları simgeler. Sıkı çalışmanın, titiz gözlemde bulunmanın, işlerinizi iyi takip etmenin, bir planlamada bulunmanın, bir işi yürürlüğe koymanın göstergesidir. Uranüsle olan görünüm, gelecek güzel bir haberin, dostlardan görülen desteğin ve yenilik anlamında olumlu görüşmelerin işareti olur. Mars ile olan zorlu görünüm, tabii iş ortaklığı konularında dikkatli bir incelemeyi gerektirir. Mali konularda da hesabı bilerek hareket etmenin önemli olacağını vurgular.

    14 Şubat-5 Mart arasında Merkür-Kova burcunda seyrini sürdürecek. Sosyal ilişkiler, arkadaşlıklar, yeni tanışacağınız insanlarla kurulan olumlu paylaşımlar özellikle internet dünyasındaki etkinliğiniz yükselecek. Fikirleriniz, sohbetiniz, yazma ve konuşma yeteneğiniz, zekanız, insanların sizden etkilenmesini sağlayacaktır. Bu geçiş, kendinizi geliştirmenin yanı sıra, iletişimde bulunmak, grup faaliyetleri, öğretmek, öğrenmek, gözlemde bulunmak, problemli konuları çabucak çözüme kavuşturmak kısaca iş bitiriciliğin işaretçisidir. Başkalarının yararlanabileceği çalışmalar, ekip kurmak veya bir ekip içinde liderlik için yarışmak açısından da önem taşır.

    15-21 Şubat arası:

    17 Şubat - 12 Mart tarihleri arasında Kova burcunda ilerleyecek Venüs genel olarak, sosyal yaşamın canlanması, arkadaşça paylaşımların artması, ilişkilerde özgür yaklaşımların ön planda olması demektir. Siz Koçların sosyal ve kültürel yaşamlarına renklilik ve değişim getirir. Birçok kişiyle tanışabilir, iş veya özel amaçlı bağlantılarda bulunabilirsiniz. Fikir alışverişlerinde bulunabilir, sohbetler edilir, kimler ne yapıyor, nasıl çalışıyor, yaşıyor, biz neler yapabiliriz, kendimizi nasıl dışa lanse edebiliriz bunlar üzerinde durabiliriz.

    19 Şubat -20 Mart arasında Balık burcunda ilerleyecek Güneş süresince hayallerimizi yazıya, resme, söze dönüştürerek ifade edebiliriz. Mistik çalışmalarda bulunmak, bizi derinden etkileyen durumları şöyle bir gözden geçirmek, müzik dinlemek, meditasyon, dua ve zikir gibi çeşitli ritüellere yer vermek iyi olacaktır. Eğer sizi gerçekten rahatsız eden ve kendi başınıza çare bulamadığınız durumlar varsa terapi seanslarına katılmak da faydalı olabilir. Bu geçişte derinliklerimizle temasımız yüksektir ancak zorlandığımız bir çok meselenin özüne inmek, onlarla yüzleşmek pek işimize gelmeyebilir.

    22-28 Şubat arası:

    Sevgili Koçlar, 22 Şubat tarihinde saat 20:20 de, Dolunay Başak burcunda oluşacak. Geçtiğimiz 8 Şubat Yeniayında iş hayatımız, arkadaşlıklar ve projelerimiz üzerinde durmuştuk. O günden bu yana, işe yarar bir gelişme yaşandı mı, isteklerimizi elde edebildik mi bunlara bir bakacağız. Güne başlarken Ay-Boşluk etkisindeyiz. İsteklerimizin kabulünü bekleriz hatta diretebiliriz. Özellikle ilişkilerde, finansal konularda bir hayli arzuluyuz. Ancak bazı sıkıntılar, engellemeler, istemediğimiz bir dirençle karşılaşırsak sakin olmamızda yarar var. Boşluk etkisinin ardından gerçekleşecek Dolunay, bizi başkalarıyla olan her türlü temasımızda endişeli kılıyor. Her şey yerli yerinde olmasını, çabucak halledilmesi isteyen kişiler yüzünden kendimizi baskı altına alınmış hissedebiliriz. Benim ne işim var burada, çok daha iyi imkanlar altında olmalıydım, bu yoğunluk ve bu problemler canımı sıkıyor diye içimizden geçirebiliriz. Bu durum huzursuzluk yaratabilir veya istemediğimiz durumlar nedeniyle kaçıp kurtulmak isteği duyabiliriz. Benim tavsiyem, elinizden geleni yapmanız daha fazla kendinize yüklenmemenizdir. Bazen akışa bırakmak gerekir.

    ŞUBAT Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler : 3-4-7-8-12-16-20-21
    Zayıf Enerjili Günler : 5-6-18-19-25-26
    Aşkta En Şanslı Günler : 20-21
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 14

    Yeniay : 11-12-13
    (Ay-Koç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 25-26-27
    (Ay-Terazi burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    BOĞA

    /

    GENEL BAKIŞ

    Sevgili Boğalar, 8 Şubat tarihinde Kova burcunda oluşacak olan yeniay mesleki kararlarınız üzerinde oldukça etkili olacak. Yeni bir iş, yeni bir proje ve yeni bir adım için gerekli olan zemini bu yeniay oluşturacak.

    14 Şubat tarihinde Merkür'ün başlayacağı Kova burcu seyri, iş hayatınızı etkileyecek. 2-8 Ocak tarihinde işiniz ile ilgili yaptığınız girişimler ve attığınız adımlar, karşılığını bu tarihte almaya başlayacak.

    17 Şubat tarihinde ise bu sefer Venüs Kova burcunda olacak. Bir grup çalışması, yeni insanlarla tanışmak gibi olumlu sonuçlara sahip bu hareket.

    Güneş-Balık burcu seyri 19 Şubat tarihinde başlıyor. Bu seyir, ılımlılık ve inanç getirir. Plan ve projelerin düzenlenmesi için huzur verici olacak.

    22 Şubat tarihinde dolunay, aşk evinizde oluşacak. Bu dolunayda bekar Boğalar yuva kurma arzusunda olacak. İlişkilerin nitelikleri de merkeze alınacak. Her şey gönlünüzce olsun.

    Her şey gönlünüzce olsun.

    1-7 Şubat arası:

    Sevgili Boğalar haftanın ilk gününde, özel hayatımızda, iş ortaklıklarımızda veya rakip konumunda bulunan kişilerle, burun buruna gelebiliriz. Özellikle mesleki ve toplumsal alanda arzu etmediğimiz gelişmeler yaşıyorsak, mevcut durum bizi rahatsız edici ise, kolayca öfkeleniriz, tepkide bulunabiliriz. Hayatın üzerimize geldiğini düşünürüz. Ancak ilerleyen günlerde, işlerimize odaklanmamızda yarar var. Böyle tepkilerin bize bir faydası olmaz. Bilakis, mantıklı, sağduyulu davranmak gerekir. Hem başkalarıyla işbirliğine açık olmalıyız hem de kendi yolumuzun farkında olarak mücadele etmeliyiz. Eğitim veya ticari faaliyetleriniz, yurtdışıyla alakalı işlerinizi ciddiyetle gözden geçiriniz. Eğer bu bağlantılar risk içeriyorsa dikkatli olmak gerekir. Önümüzü göremediğimiz yollara sapmayalım.

    8-14 Şubat arası:

    Sevgili Boğalar, 8 Şubat saat 16:39 da, Kova burcunda oluşacak Yeniay, mesleki konular ve yakın çevremizde bulunanlarla alakalı ve iş girişimleri yönünde etkilidir. Yenilikler getirir, sorumluluk verir ve gelişim yolunda sizin de sıkı çalışmanız, işlerinize odaklanmanız, mesleki anlamda farklı bir yol izlemeniz, hazırlanması gereken belgeler, öz tanıtımlar gibi konularda da önem taşır. Bu yılki Yeniayın nelere işaret olacağını, görünümlerini inceleyerek anlarız. Merkür-Kuzey düğüm görünümü, ihtisas görmek, bilgilenmek, bazı kişilerden destek görmek, görüşmelerde bulunmak ve ilerisi adına yenilikçi adımlar atabilmek yönünde kuvvet verir. Yeteneklerinizi dış dünyaya ifade etmenizi sağlar. Gayet olumludur. İkinci görünüm Ay-Uranüs arasında oluşur. Uzun zamandır planladığınız bir projeyi yürürlüğe koyma heyecanını işaret ettiği gibi, değişimde bulunma zamanının geldiğini gösteriyor. Dönüp bir daha bakmak, belki gözden kaçan bir şeyler vardır diye incelemek tabii ki yararlı olur. Ay-Mars arasındaki mücadeleci görünüm, aceleci davranmamak gerektiğini işaret ediyor. Rakipleriniz sizin önünüze geçmeye çalışabilirler. Ayrıca iş ve özel hayatınızda tepkisel davranmamak, bazı pürüzleri halletmek için, uzlaşıya açık olmak, duruma gerçekçi bakmak yararlıdır.

    14 Şubat -5 Mart Merkür-Kova burcu geçişi iş hayatında bilginizi tecrübenizi yenilikçi tarzda ve yaratıcı şekilde ortaya koymanız gerektiğini gösterir. Zekanız, iletişim beceriniz, gruplar içindeki etkinliğiniz, dış dünya ile güçlü temasınız ilerlemenizde yararlıdır. Mali konularda kazandırıcı işlere yönelmeyi sağlayıcıdır. Bir proje veya bir etkinlik yoluyla para akışını simgelediği gibi, işsizlik sorunumuzun çözülmesi sonucu bir akışın sağlanması yönünde de etkilidir.

    15-21 Şubat arası:

    17 Şubat - 12 Mart tarihleri arasında Kova burcunda ilerleyecek Venüs genel olarak kariyer hayatınızla ilgili konularda, yenilikçi tarzda düşünmeniz ve ilişkilerinize önem verebilmeniz anlamında gayet kıymetlidir. Başkalarına mesafeli davranabilirsiniz. Ancak bu burun büyüklüğü şeklinde değildir. Genel yapınız olarak ciddiyeti önemsediğiniz içindir. İş hayatında ve toplumsal yaşamda ideallerinize bir hayli kıymet verirsiniz. Değişik insanlarla tanışarak, grup çalışmalarına ağırlık vererek, iş hayatında geniş bir çevre edinmenizde yarar vardır. Akılcı yaklaşımlarınız sayesinde çevrenizdeki kişilerle güçlü bağlar kurabilirsiniz. Bu süreçte, ben bilirim tarzı yaklaşımlarda bulunmak, inatlaşmak yanlış olur. Ortama, zamana, işin gereklerine, hayatın geneline göre hareket etmekte fayda vardır.

    19 Şubat -20 Mart arasında Balık burcunda seyrini sürdürecek Güneş, duygularımız, hayallerimiz, duyarlılığımız ön plandadır. Sanatsal konulardan, mistik faaliyetlere kadar geniş bir alanda soyut çalışmalara yönelebiliriz. Balık burcu geçişleri iki yönlüdür. Bazıları kendinden ödün verir, sınırlarını çizemediği için başkalarının kurbanı olur ve en ufak bir zorlukla karşılaştığında kadere küser. Kimileri becerilerini, yeteneklerini hayal gücüyle birleştirerek hayata sunar ve duygularının esiri olmadan yolunda ilerler. Tabii ki Boğalar, maddi ve manevi değerlerinin gayet bilincinde olan toprak insanlarıdır. Öyle bilmedikleri sularda yüzmeyecekler ve ne yapmak istediklerini tespit ederek dönemi olumlu yönde değerlendireceklerdir.

    22-28 Şubat arası:

    Sevgili Boğalar, 22 Şubat tarihinde saat 20:20 Dolunay Başak burcunda oluşacak. Hatırlarsanız geçtiğimiz 8 Şubat tarihinde, yeni bir şeyler ortaya koymak amaçlı projeler üzerinde durmuştuk. Bugün vardığımız noktaya bir bakacağız. Bunları gerçekleştirdik mi, yoksa hala bazı şeyler pek umduğumuz gibi gitmiyor mu? Güne boşluk etkisi altında başladığımız için, özellikle ailevi ve özel ilişkimizle alakalı meselelerde biraz zorlanabiliriz. Bizim isteklerimizle çelişen karşıt görüşler nedeniyle üzerimizde baskı hissedebiliriz. Bu nedenle biraz sakin olmamızda yarar var. Saat 20:20 Başak burcunda oluşacak Dolunay, aşkta her bir durumu incelikle ele aldığımızı, detayları önemsediğimizi, bu yüzden de içimizin pek rahat etmeyeceğini gösteriyor. Fazlasıyla önemsediğimiz değerlerimiz, beklentilerimiz var. Bunu karşımızdaki kişide göremediğimizde sıkılıyoruz. Şefkat, anlayış kadar düzenlilik, kusursuzluk da bizim için kıymetli. Ancak her şeyi bu denli köşelememek lazım. Bazen akışa bırakmak, su akar yolunu bulur misali demek gerekir. Yoksa yoruluruz.

    ŞUBAT Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler : 5-6-10-14-18-19-23-24
    Zayıf Enerjili Günler : 1-7-8-20-21-28-29
    Aşkta En Şanslı Günler : 23-24
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 16

    Yeniay : 13-14-15
    (Ay-Boğa burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 1-2-27-28-29
    (Ay-Akrep burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    İKİZLER

    /

    GENEL BAKIŞ

    Sevgili İkizler, 8 Şubat tarihinde Kova burcunda bir yeniay doğacak. Kendinizi ifade etme ve projeler ile sosyal ilişkilere zaman ayırma açısından oldukça önemlidir.

    17 Şubat tarihinde Venüs, Kova burcunda olacak. Yeni bir tanışmaya veya yeni bir kişinin hayatınıza girmesini sağlayacak. Aynı zamanda geçmişteki ilişkileriniz tekrar karşınıza çıkabilir.

    19 Şubat tarihinde Güneş, Balık burcunda olacak. Yenilik ve gerçekçi düşünmek açısından size kuvvet getirebilir.

    22 Şubat tarihinde dolunay Başak burcunda oluşacak. Ailenizde gerçekleşen sorunların gözden geçirilmesi, bu hareketle mümkün olacak. Her şey gönlünüzce olsun.

    Her şey gönlünüzce olsun.

    1-7 Şubat arası:

    Sevgili İkizler haftanın ilk girişindeki enerjiler, çalışma hayatımızı ilgilendiren konularda bir hayli tutkulu olduğumuzu gösteriyor. Bizi destekleyecek, yüreklendirecek ilişkilere ihtiyacımız var. Maddi ve manevi anlamda ihtiyaçlarımıza uygun hareket edeceğiz. Eğer, umduğumuz yeni gelişmeler, değişimler gündeme gelmezse olumsuz düşünebilir, rahatsız olabiliriz. Özel veya iş ilişkimizde kazanma, elde etme tutkumuz bir hayli yükselecektir. Eğer işimize geliyorsa, gerçekten bize faydası dokunacaksa zorlukların üstüne gitmek isteyeceğiz. Bir getirisi yoksa kimseye eğilmek, anlayışlı olmak, toleranslı davranmak niyetimiz yok. 7 Şubat tarihinde eşimiz veya iş ortağımızla ilgili konuları mutlaka ciddiyetle gözden geçirelim. Onlarla aramızdaki düşünce farklılığı sorun yaratıcı olabilir. Bir de lütfen evimiz ve kişisel ihtiyaçlarımızı ekonomik şekilde halletmeye çalışalım.

    8-14 Şubat arası:

    Sevgili İkizler, 8 Şubat saat 16:39 da, Kova burcunda oluşacak Yeniay, gelişim, ilerleme, yeniliklerde bulunma, bir durumu olur-olmazlarıyla karşılaştırma, değişimler, sürprizler, eğitim veya ticari girişimler, kanun ve yasalar, özgürlük ve inanç gibi önemli alanlarda etkilidir. Hevesle yolumuzu çizmek, deneyimler yaşamak, gelişmek isteriz. Tabii ki Yeniayın görünümleri incelenmeden, karar vermek yanlıştır. Çünkü bu görünümler, Yeniaydan yararlanma gücümüzün, işaretçisi veya ikaz edicisidir. İlk görünüm Merkür-Kuzeydüğüm arasında gerçekleşecek. Fikirlerinizi ailevi veya finansal konularda dile getirerek başkaları üzerinde etkili olmaya çalışabilirsiniz. Eğer bir şeyler ters gidiyorsa veya inandığınız yolda ilerlemek istiyorsanız bu yöntem işinize yarayabilir. Bir de şunu eklemek isterim ki, ev alımı, satışı veya ailenizi ilgilendiren kararlarınız bir daha düşününüz. Hesabınızı iyi yapınız. Ay-Uranüs olumlu görünümü, yeni dostların, yeni bir çevreye girme arzumuzun işaretçisidir. Bu yönde gelişmeler sevindiricidir. Son görünüm, Ay-Mars arasında oluşacak. Bu Yeniay, hiçbir şeyi aceleye getirmemenizi, gerçekçi bir şekilde analiz ettiğinizde çok daha olumlu sonuçlar elde edebileceğinizi söylüyor.

    14 Şubat -5 Mart tarihleri arasında etkili olacak Merkür-Kova burcu geçişi, hem bilgimizi ifade etme, hem yenilikleri yerinde inceleme, hayatın anlamını ve hedefimizi gözden geçirerek aktif şekilde iletişimde bulunmamızı sağlayıcıdır. Sürpriz tanışmaları da işaret eder. Açık ve geniş bakış açımız, bilgimiz, konuşmamız, yazılarımız, öğreticiliğimiz insanlar üzerinde etkili olmamızda yardımcıdır. Merkür-Kova burcu geçişi, eğitimden iş hayatına kadar geniş bir alanda bilgimizi ölçmemizi, daha başarılı olmak için yenilikçi düşünmemizi, entelektüel yanlarımızı öne sürmemizi sağlıyor. İşlerimizi hızlı bir şekilde bitirmemizde de yardımcıdır. Teknolojik gelişmeler, sergiler, insanlarla kaynaşma, elimizdeki ürünü ticari anlamda tanıtma, mesleğimizle ilgili kendimizi geliştirme veya başkalarına yardımcı olma yönünde kıymetlidir.

    15-21 Şubat arası:

    17 Şubat - 12 Mart tarihleri arasında Kova burcunda ilerleyecek Venüs döneminde genel olarak, farklı görüşten insanlarla kültürel paylaşımlarda bulunabilir, uzmanlık alanınızla ilgili çalışmalara, faaliyetlere katılabilir, sergilere, aktivitelere katılabilirsiniz. Özgür yaklaşımlarınız, farklı görüşleriniz, insanlarla aranızda hoş bağlantılar kurulmasını sağlayıcıdır. Yurtiçi ve yurtdışı gezileri sizin için geliştirici olabilir. Hatta bu geziler sırasında yeni biriyle tanışmanız mümkündür. İlginç insanlarla tanışabilirsiniz. Bu kişilerle kuvvetli dostluklar kurabilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda size destek verecek, sizinle el birliğinde bulunacak insanlardan yardım görebilirsiniz. Beğendiğiniz, ilginizi çeken konularda hobilerinizi geliştirebilirsiniz.

    19 Şubat -20 Mart arasında Balık burcunda ilerleyecek Güneş süresince, iş hayatımızı ilgilendiren konularda yaşanabilecek zorluklar, engellerle baş edebilmek için disiplinli çalışmamızda yarar var. Balık burcu geçişlerinde genel olarak belli bir dağınıklık, hayale kapılma, bazen aşırı derecede fedakarlıkta bulunma, kendimizi kurban durumuna düşürme gibi haller oluşabilir. Ne istediğimizi bilmiyorsak, hedefimiz belli değilse kolayca yoldan çıkabiliriz. Bazen fazla etki altında kalabiliriz. Kimi zaman da, verdiğimiz sözleri tutamayabiliriz. Biz aklı başında olmak durumundayız. Güneş-Balık burcu geçişlerinde izlenimde bulunmak, piyasanın durumu gözlemlemek, işlerimizi ona göre ayarlamakta yarar var. Becerilerimizi, yeteneklerimizi hafife almamak lazım. Duygularımızın ayarını iyi yapmak gerekiyor.

    22-28 Şubat arası:

    Sevgili İkizler, 22 Şubat saat 20:20 Başak burcunda oluşacak Dolunay, geçtiğimiz 8 Şubat tarihinde mantıklı ve idealist bir bakış açısıyla finansal durum ve ilişkilerimizi gözden geçirmiştik. Ayrıca yürürlüğe koymak istediğimiz yenilikler vardı. Bugüne gelindiğinde, duruma bir bakacağız. O tarihten bu yana ne gibi gelişmeler yaşandı, hazır mıyız değil miyiz göreceğiz. Güne Ay-Boşluk etkisinde adım atıyoruz. Biraz enerjimiz düşük olabilir. İşlerimizi yoluna koymakta zorlanabiliriz veya istediğimiz gibi olmadığında geriliriz. Boşluk etkisinin ardından saat 20:20 de gerçekleşecek Dolunay, ailemizle ilgili meseleler üzerinde ve evimiz içinde eleştirel yaklaşımlara veya bir şeyleri beğenmediğimiz için huzursuz olmamıza nedendir. Aslında düzeltilmesi, derlenmesi toparlanması gerekenler bizi yoruyordur. Bunlar gözümüze fazlasıyla çarptığı için memnun olmayız. Oysaki gerçekleri tarafsız bir bakış açısıyla ele alabilsek, kendimize ve hayata karşı bu kadar yüklenmesek ne iyi olur.

    ŞUBAT Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler : 7-8-12-16-20-21-25-26
    Zayıf Enerjili Günler : 3-4-10-23-24
    Aşkta En Şanslı Günler : 25-26
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 18-19

    Yeniay : 15-16-17
    (Ay-İkizler burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 2-3-4-5
    (Ay-Yay burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    YENGEÇ

    /

    GENEL BAKIŞ

    Sevgili Yengeçler, 8 Şubat tarihinde doğacak olan yeniay, maddi ve manevi anlamda yenilikler getirecek. Atılacak her adımın artı ve eksilerini düşünmeniz gerek. İş hayatınızla ilgili sürpriz gelişmeler olabilir.

    14 Şubat tarihinde Merkür, Kova burcunda seyrine başlıyor. 2-8 Ocak tarihinde ertelediğiniz, beklemeye aldığınız veya gözden geçirdiğiniz maddi konularla ilgili adımlar atacaksınız.

    17 Şubat tarihinde ise Venüs Kova burcunda olacak. Mali konular üzerinde yaratılacak olan bir yenilik arzusuna gebe olan bu dönem, problemli olan herhangi bir şeyi sürdürmemeyi işaret ediyor.

    19 Şubat'ta Güneş, Balık burcunda olacak. Ilımlılık, huzur ve sakinlik bu tarihte daha çok yanınızda olacak. Manevi rahatlık yaratmak için uygun bir zaman dilimi.

    22 Şubat tarihinde dolunay, Başak burcunda oluşacak. Bu olunay, sosyal çevre içerisinde ilişkilerinizi gözden geçirmenizi sağlayacak. Sağlık problemlerinin de düzene sokulması için oldukça verimli bir dönem olacak.

    Her şey gönlünüzce olsun.

    1-7 Şubat arası:

    Sevgili Yengeçler haftanın hemen başındaki etkiler, bir yandan aşkta tutkumuzu yükseltici diğer yandan karşılığını almak, mutlu edilmek ve fark edilmek ihtiyacımız yoğun. Kendine dönük düşünen, ne yaptığını bilmeyen, her an çekip gidecekmiş gibi hareket eden biriyle berabersek kendimizi pek mutlu hissetmeyiz. Buna katlanmamız da pek mümkün olmaz. Haftanın genelindeki tüm görünümler ilişki konularını vurgulayıcıdır. Birbiriyle güven, sorumluluk, paylaşım anlamında ortaklaşa hareket edebilen çiftlerin güçlü bir dayanışmada bulunmalarını sağlarken, bunun tam tersi hareket edenlerin zaman zaman karşı karşıya gelmelerine neden olabilir. Bizim burada dikkat etmemiz gereken konu, her bir durumun ciddiyetle ve sorumluluk çerçevesinde ele alınmasıdır. 7 Şubat tarihinde, mesleki-ailevi ve toplumsal ilişkilerimize mutlaka gerçekçi şekilde bakalım.

    8-14 Şubat arası:

    Sevgili Yengeçler, 8 Şubat saat 16:39 da, Kova burcunda oluşacak Yeniay, birikimlerinizin değerlendirilmesi anlamında etkili olduğu gibi, borçların bitirilmesi, rahatlatılması arzumuzun işaretçisidir. Bu Yeniayda önemli olan, iş veya özel ortaklıkların, mülk anlamındaki paylaşımların, kredi alımlarının akıllıca gözden geçirilmesidir. Başkalarına inanıp veya güvenip yola çıkacak şekilde plan yapmak doğru olmaz. İlişkinizdeki problemleri çözmek dururken, yeni bir arayışa girmek, kesip atmak iyi bir karar olmaz.
    Yeniayın görünümlerini incelersek, hangi konuda destekleneceğinizi veya zorlanabileceğinizi anlayabiliriz. İlk görünüm, Merkür-Kuzey düğüm arasında gerçekleşiyor. Partnerinizle veya iş ortağınızla yapacağınız görüşme, ilerisi adına yararlı olabilir. Evlenmek, nişanlanmak veya sorunları çözmek mümkündür. Ay-Uranüs görünümü, duygularınızı, isteklerinizi net olarak ifade etmenizde yardımcıdır. İş veya özel hayatınızda yenilik ve değişim arzularsınız. Şu andaki durum sizi tatmin etmiyorsa bu durumu çözüme kavuşturmak için harekete geçersiniz. Ay-Mars arasındaki mücadeleci görünüm, gücünüz yükselişidir. İsteklerinizi elde etmek için elinizden geleni yaparsınız. Haksızlığa gelemezsiniz. Kimsenin sizi üzmesine, yok saymasına izin vermezsiniz.

    14 Şubat -5 Mart tarihleri arasında Merkür-Kova burcunda ilerleyecek. Eşimiz, iş ortağımız, mali durumumuzla yakından ilgilenmemizde yarar var. Psikolojik olarak birilerine ihtiyaç duymak, kredi veya hukukla alakalı meselelerle uğraşmak ve bunlarla ilgili verileri gözden geçirmek zorundayız. Endişeli olabiliriz. Ancak burada önemli olan çözümcü düşünmektir. Böylece huzursuz olmayız.

    15-21 Şubat arası:

    17 Şubat - 12 Mart tarihleri arasında Kova burcunda ilerleyecek Venüs genel olarak, iş ve özel ortaklıklar aracılığıyla olan her türlü alış verişte etkili bir dönemin işaretidir. Parasal konularda, ilişkilerde dalgalanmalara, belirsizliklere yol açabilir. Bu dönemi rahat ve duygusal açıdan güvende geçirmek istiyorsanız, kimlerle bağlantınız olduğuna dikkat ediniz. Sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Beraberliklerde bir taraf fazla rahat davranabilir veya size destek olmayabilir, sıcak davranmayabilir. Maddi açıdan dikkatsiz davranan bir eş zorlanmanıza neden olabilir. Kendini değerli hissedebilir. Beklentileri, talepleri yüksek olabilir. Bunları göz önüne aldığımızda problemli bir ilişkide özellikle paylaşımların ölçülü şekilde olup olmadığına bakılmalıdır. Zor duruma düşmemek için, karşınızda kişiyi iyi tanımalısınız. Bu süreçte benim tavsiyem ilişkilerde, mali konularda, finansal alışverişlerde, ortaklıklarda her şeyin eşit ve hakkaniyet içinde olmasına dikkat etmenizdir. Çok fazla rahat davranılmamalı, hakkınızı korumayı bilmelisiniz.

    19 Şubat -20 Mart arasında Balık burcunda seyrini sürdürecek Güneş dönemi hayatın zorlukları karşısında içsel bir dayanıklılık sağlar. Diyeceksiniz ki, nelere dikkat edelim. Ben derim ki, şartlarınızı şöyle bir gözden geçirin. Öyle fazla bağımlı, karamsar, çelişkili, alıngan olmayın. Güneş Balık burcu geçişlerinde yaratıcı faaliyetler, sözgelimi şiir, resim, müzik, edebiyat gibi çalışmalara ağırlık verebilirsiniz. Hayatın anlamını derinlikli olarak gözden geçirebilir, izlenimlerde bulunabilirsiniz. Eğitim hayatında olanlar ödevlerinizi ihmal etmeyiniz. İş sahipleri ticari konularda hesabınızı iyi biliniz. Öyle herkese güvenip yola çıkmayınız. Dünyanın bin bir türlü hali vardır diyerek tanımadığınız insanlara da güvenip sırlarınızı vermeyiniz. Günlük hayatta karşılaştığınız bir zorluk veya mevcut durumunuzda içinden çıkamadığınız bir hal varsa, onu çerçeve altına alarak gerçekçi bir şekilde gözden geçiriniz.

    22-28 Şubat arası:

    Sevgili Yengeçler, 22 Şubat saat 20:20 de Yeniay Başak burcunda oluşacak. Hatırlarsanız geçtiğimiz iki hafta önceki Yeniayda, ilişkimize odaklanmıştık ve ciddi anlamda düşünüyorduk. Aramızdaki sorunları çözebilmenin yolu biraz da farklı bir bakış açısıyla meseleleri ele almaktan geçiyordu. Bir de finansal konularda birilerine bağımlı kalmak istemiyorduk. İşte bugünkü Dolunayda hem bunları gözden geçireceğiz hem de ne gibi gelişmeler yaşandı o tarihten bu yana, bir bakacağız. Güne Ay-Boşluk etkisinde başladığımız için, her şeyi kendi bildiğimiz şekilde yapma arzumuz bir hayli fazla. Parasal ve aşk hayatımızla ilgili konuları istediğimiz gibi yönlendirmemiz kolay olmayabilir. Saat 20:20 itibariyle Başak burcunda oluşacak Dolunay, çevremizle iletişimde, eğitim hayatı ve iş konularında düzen, huzur ve güvence arzumuzun işaretçisidir. Bir yanıyla kaçıp gitmek, başka bir yerde yaşamak, farklı bir dünyada nefes almak özlemimiz vardır. Ancak diğer yanıyla ince eleyip sık dokuruz. Ya şöyle olursa, ya olmazsa diyerek kaygılanırız. Bu kaygı yerine, gerçekçi olabilsek, tarafsız düşünebilsek belki de bu kadar zorlanmayız. Olur ve olmazlarıyla tartarız, ona göre hareket ederiz.

    ŞUBAT Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler : 1-13-14-18-19-23-24-28-29
    Zayıf Enerjili Günler : 5-6-12-25-26
    Aşkta En Şanslı Günler : 1-28-29
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 20-21

    Yeniay : 1718-19-20
    (Ay-Yengeç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 5-6-7
    (Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    ASLAN

    /

    GENEL BAKIŞ

    Sevgili Aslanlar, 8 Şubat tarihinde karşıt burcunuzda yeniay doğacak. Bu yeniay, sizin için ikili ilişkileri konu alıyor. İlişkinizi gözden geçirmek, problemlerinizi çözmek ve niteliğini incelemek açısından verimli bir dönem olacak.

    14 Şubat'ta Merkür, yeniden Kova burcunda olacak. 2-8 Ocak tarihleri arasında girişimde bulunduğumuz şeylerle ilgili, yeni bir şans olacak.

    Venüs Kova burcuna dolaşmaya başladığında ise yeniliklere açık olmanız gerekecek. Yeni bir işe veya ilişkiye girişmek ve birlikte adımlar atmak mühim.

    Güneş, 19 Şubat tarihinde Balık burcunda olacak. Maddi konularla ilgili girişimlerde biraz beklemek gerekecek bu dönemde. Riske girmemeniz gerek.

    Dolunay, 22 Şubat'ta Başak burcunda oluşacak. Kişisel gelirler ve kazançalr ile bütçelerin ele alınması gerekiyor. Aile ilişkilerinizi de bu dönemde gözden geçirmeniz gerek.

    Her şey gönlünüzce olsun.

    1-7 Şubat arası:

    Sevgili Aslanlar, haftanın hemen başındaki görünüm, isteklerimizi elde etmekten yana düşünmemizi sağlıyor. Bizi baskı altına alan her şeyi geride bırakmaktan yanayız. Ancak eğer ilişkimizde bizi tatmin etmeyen durumlar varsa veya hayatımızda kimse yoksa, ne için mücadele ediyorum diye düşünebiliriz. Çalışma hayatı, sağlık ve günlük yaşamın içinde bazı kişilerle görüş farklılığımız olabilir. Biraz toleranslı düşünmek iyi olur. Ailemizin varlığı veya başkalarının bize olan olumlu yaklaşımı rahatlatıcı olabilir. İlişki meselelerinde hafta ortasına doğru hoş sürprizler yaşanabilir. Böylece biraz ferahlarız. Problemli ilişkilerde ise, hafta sonunda dikkatli olmak lazım. Aranızda nelerin sorun yarattığını mutlaka gözden geçiriniz. Önümüzdeki hafta Kova burcunda oluşacak Yeniay, yeniliklerin işaretçisidir. Onun için biraz sakin olunuz ve problemleri bilinçli şekilde gözden geçiriniz.

    8-14 Şubat arası:

    Sevgili Aslanlar, 8 Şubat saat 16:39 da, Kova burcunda doğacak Yeniay, ilişki meselelerini bir hayli vurgulayan, beraberliğin niteliğine göre yaşanması muhtemel yeni gelişmelerin, değişimlerin göstergesi olabilir. Bununla kalmayıp, çalışma hayatımız ve finansal konularda da etkin olacağını söyleyebilirim. Bu Yeniayda işleyen demir pas tutmaz misali, ilişki hayatımıza bir değişim, bir yenilik katmak, sorunları gidermede etkin olacağı gibi, sağlam beraberlikleri de tazelendirici olabilir. Şimdi Yeniayın oluştuğu günkü görünümlere bir bakalım. Hangi konularda etkili olduğunu öğrenelim. Merkür-Kuzeydüğüm görünümü, çalışma hayatımız ve kazanç konularında mevcut durumumuzu iyileştirmek amaçlı verilen kararın işaretçisidir. Yeni bir işe başlamak veya iş ortamındaki konum değişikliği yoluyla iyileştirici çözümler bulunabilir. İkinci görünüm, Ay-Uranüs arasında gerçekleşecek. Özel hayatımız, ilişkimiz, evlilik gibi konularda verilen bir karar veya sürpriz bir gelişmeyi işaret eder. Son görünüm, Ay-Mars arasında gerçekleşiyor. Ailemizi, evimizi, ilişkimizi ilgilendiren konularda durum ne olursa olsun, mutlaka iyi düşünmek, aceleyle karar vermemek gerektiğini vurguluyor. Eğer bir sorun varsa veya bir şeyler bizi bu karara zorluyorsa bilinçli şekilde duruma bakmak yararlı olur.

    14 Şubat -5 Mart tarihleri arasında Merkür-Kova burcunda ilerleyecek. İlişkilerde iletişimin, karşılıklı fikir paylaşımının, konuşmanın, birbirinizle bilginizi bölüşmenin, endişeli, huzursuz, tutarsız şekilde hareket etmemenin önemli olduğunu söylemeliyim. Partneriniz ne söylüyor, birbirinizi dinliyor musunuz, anlaşıyor musunuz? Bunların tümü çok önemlidir. Kazanç anlamında eşimiz, iş ortağımız veya birileriyle olan ilişkimize önem vereceğiz. Merkür, bilgilenmenin işaretçisidir. Buna göre finansal konularda işi şansa bırakmayalım. Başkaları ne düşünüyor, nasıl bir yol öneriyor, piyasanın durumuna göre yeni bir yön belirlemeye çalışalım. Eğer birilerine mali yönde ihtiyacımız varsa, gergin konuşmamak, ortaklaşa düşünmeye çalışmak yararlı olur. İlişkilerde farklı hedefler olup olmadığı ele alınmalıdır.

    15-21 Şubat arası:

    17 Şubat - 12 Mart tarihleri arasında Kova burcunda ilerleyecek Venüs genel olarak, ikili ilişkilerde paylaşımın kalitesini anlamamızda rehberlik edicidir. İlişkisi düzgün seviyedeki çiftler bu dönemde aralarındaki farklılıklara saygı gösterdikleri için, birbirlerini sıkboğaz etmezler. Problemli çiftler arasında belli bir mesafe oluşabilir. Partneriniz özgür davranışlar sergileyebilir, kayıtsız davranabilir, arkadaşça yanaşmanızı bekleyebilir. Bağlılık düşük seviyededir. Bu durum sorunların çözülmesinin önüne geçebilir. Bu süreçte size tavsiyem, eşinize, sevgilinize karşı baskı uygulamak yerine, onun bu dönemdeki davranışlarını izlemeniz, yeri geldiğinde konuşmanız ancak tartışmalardan kaçınmanızdır. O farklı düşünebilir, siz de farklı. Sürpriz bir beraberlik yaşanabilir.

    19 Şubat -20 Mart arasında Balık burcunda seyredecek Güneş süresince finansal konular üzerinde sözgelimi mirasla alakalı bölüşümler veya bu yolla elde edilen gelirin pay edilmesi hususlarında hakkınızı mutlaka iyi gözetmelisiniz. Ticari konularda ve insanlarla olan bu türden alışverişlerde hesabınızı iyi yapınız. İlişki meselelerinde duygularınızı anlamayan, sizi fedakarlıkta bulunmaya sevkeden partnerinize karşı daha dikkatli olunuz. Bu süreçte şartları iyice gözden geçirmeden ne ilişkiniz ne de maddi konularda hayali kararlar almayınız. Riskli işlere kalkışmayınız ve ödemeyeceğiniz borçlar altına girmeyiniz. Bu süreçte siz Aslanların mutlaka aklı başında karar vermeniz, mali konularda dikkatli olmanız gerekir. Piyasanın durumuna bakalım. El atına binen çabuk iner sözünü unutmayalım.

    22-28 Şubat arası:

    Sevgili Aslanlar, Dolunay, 22 Şubat tarihinde saat 20:20 de, Başak burcunda oluşacak. Hatırlarsanız, geçtiğimiz 8 Şubat tarihinde, Kova burcunda Yeniay doğmuştu. Sizler de, ilişkinizle ilgili konularda, birbirinizin farklı yönlerini keşfetmeye, özgür bir bakış açısıyla durumları ele almaya çalışmıştınız. Belki de önemli bir karar vermiştiniz. Çalışma hayatınız, sağlığınızla ilgili meseleleri de ciddiyetle ele almanız gerekiyordu. Şimdi bugün, o tarihten bu yana olan gelişmeleri tekrar bir inceleyeceğiz. Duruma bakacağız. Güne, Ay-Boşluk etkisinde uyanacağız. İsteklerimizin mutlak kabulünden yanayız. Ev içinde biraz daha ılımlı olmakta yarar var. Çünkü boşluk süresince bir karar vermek ve uygulamak pek kolay olmaz, doğru da değildir. Ayrıca benim dediğim olacak tarzında hareket etmek huzursuzluk yaratabilir. Saat 20:20 Başak burcunda oluşacak Dolunay, finansal konularda iyi bir inceleme, titiz ve dikkatli bir şekilde duruma bakmanın doğru olacağını gösteriyor. Ancak bu endişe veya kuruntulu tarzda olmamalıdır. Tabii ki dikkat edeceğiz. Kimlerle parasal anlamda ilişkimiz varsa, (mal-mülk-nafaka v.b) bu konularda aklımız başımızda olmalıdır. İyi niyetli olmak, hakkımızdan vazgeçmemize, suistimale uğramamıza yol açmamalıdır.

    ŞUBAT Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler : 3-4-12-16-20-21-25-26
    Zayıf Enerjili Günler : 1-7-8-14-28-29
    Aşkta En Şanslı Günler : 3-4
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 23-24

    Yeniay : 20-21-22
    (Ay-Aslan burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 7-8-9
    (Ay-Kova burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    BAŞAK

    /

    GENEL BAKIŞ

    Sevgili Başaklar, 8 Şubat tarihinde Kova burcunda bir yeniay doğacak. Bu yeniayın merkez aldığı konular kariyerimiz ve çalışma hayatımız.

    14 Şubat'ta Merkür yeniden Kova burcunda olacak. Yarım bırakılmış veya bekletilen işler hakkında karar vermenizi gerektirecek bir dönem, bu tarihle beraber açılacak.

    17 Şubat tarihinde ise Venüs Kova burcunda olacak. Kendinizle, sosyal hayatınızla, iş hayatınızla ilgili yenilikler için bir kapı oluşturacak olan bu hareket, yeniliklerin hızlanmasını sağlayacak.

    Güneş-Balık burcu seyri ise ilişkilerinizi düzenlemeniz açısından önemli olacak. İlişkinin niteliğini anlamanız ve gidişatıyla ilgili kararlar vermeniz için oldukça önemli bir hareket olacak bu.

    22 Şubat tarihinde Başak burcunun üzerinde bir dolunay oluşacak. Bu dolunay, kişisel anlamda kendi hedef ve arzularınızı düzene sokmanızı ve problemleri görmenizi sağlayarak var olan endişelerinizi giderecek.

    Her şey gönlünüzce olsun.

    1-7 Şubat arası:

    Sevgili Başaklar, haftanın hemen başındaki görünüm, derinlemesine düşünmemizi ve bir hayli arzulu, tutkulu şekilde davranmamızı sağlıyor. Çevremizde bulunan kişilerin bizi dinlemesini, isteklerimizi kabul etmelerini bekleyeceğiz. Girişimde bulunduğumuz işlerin olumlu sonuçlanmasını arzulayacağız. Eğer çalışma hayatımız veya sağlığımızla ilgili konularda gelişmeler umduğumuz gibi gitmezse, canımız bir hayli sıkılır ve tepkide bulunabiliriz. Hafta ortasına doğru, çalışma hayatımız, sağlığımızla ilgili konulara eğileceğiz. Aşkta olumlu ve güçlendirici etkiler var. Güven duymamızı sağlıyor. Konuştuklarımızın arkasındayız ve bize de bunu hissettiren kişiye yöneleceğiz. Hafta sonuna doğru, gerek ilişki gerekse parasal konuları dikkatli bir şekilde gözden geçiriniz. Çünkü problemli bir ilişkiniz varsa sıkıntılar yaşanabilir.

    8-14 Şubat arası:

    Sevgili Başaklar, 8 Şubat saat 16:39 da, Kova burcunda oluşacak Yeniay, tatmin edici bulmadığımız her ne varsa onu geride bırakıp, yeniye yer açma veya değişiklikte bulunma arzu ve istekliliğimizi işaret ediyor. Çalışma hayatımız veya günlük yaşantımız, bedensel ve ruhsal sağlığımızla yakından ilgileneceğiz. Bu, bazılarımız için uzun zamandır düşündüğümüz bir durum da olabilir tam tersine bir anda verilecek bir kararın da göstergesidir. Yeniayın görünümlerine baktığımızda, gelişim ve kolay ilerleme yolunda özellikle aşkta doğru kararlar vermek mümkün gözüküyor. Sağlam, güvenilir ve temeli güçlü beraberlik için durumumuzu ciddi şekilde gözden geçireceğiz. İkinci görünüm, çalışma hayatımız, iş ortamındaki ilişkiler ve finansal konularda özgürce karar vermenin işaretçisidir. Ancak iyi bir analizde bulunmak gerekiyor. Uzun vadeli düşünmek, hemen sonuç alalım diye acele etmemek lazım. Son görünüm Ay-Mars arasında gerçekleşecek. İş girişimlerinde kendi isteklerimizi kabul ettirmeye çalışacağız. İşimize gelmeyen bir durum olduğunda fevri davranabiliriz. Böyle durumlarda esnek düşünülmeli, şartlara göre hareket etmeyi de bilelim.

    14 Şubat -5 Mart tarihleri arasında Merkür-Kova burcunda seyrini sürdürecek ve sizler çalışma hayatınızda bilginin önemini, yenilikçi düşünmenin, teknolojiden yararlanmanın, grup çalışmalarının, projelere eğilmenin, işinizle ilgili kendinizi geliştirmenin ne kadar gerekli olduğunu görebilirsiniz. Konuşmak, kısaca iletişim bir hayli yararlıdır. Bildiklerinizi başkalarına aktarmak, daha fazla öğrenmek, aklımızı kullanmak işimizde gelişmemizi sağlayacaktır.

    15-21 Şubat arası:

    17 Şubat -12 Mart tarihleri arasında Kova burcunda ilerleyecek Venüs, çalışma ortamınızdaki kişilerle fikirsel paylaşımlarda bulunmak, işiniz ve sağlığınızla alakalı konulara ağırlık vermek ön plandadır. Baskı altına alınmaktan pek hoşlanmazsınız. Sizler genelde insanlara destek veren, titiz çalışan, işine önem veren kişilersiniz. Ancak kendinizi de düşünmeyi bilmelisiniz. Çalışma saatlerinizin düzensizliği, fazladan iş yüklenmesi, tatmin olmadığınız bir ortamda görev yapıyor oluşunuz bu süreçte sizi rahatsız edebilir. Siz de buna katlanayım derken yorulursunuz. Eğer işe yeni başlamış bir kişiyseniz bu dönemde işe alışmakta zorlanabilirsiniz. Çünkü işin niteliği, sizin beklentilerinize uymayabilir.

    19 Şubat -20 Mart arasında Balık burcunda ilerleyecek Güneş geçişi, romantik ilişkiler gerekse evlilik gibi uzun sürekli beraberlikler anlamında umutlarınızın, hayallerinizin gerçeğe dönüşmesini arzuladığınız zaman dilimidir. Sizi derinden etkilemekte olan bir ilişkiniz varsa, biraz da üzüyorsa, problemler bir türlü çözülemiyorsa, bir taraf sürekli fedakarlıkta bulunuyorsa tabii ki bu süreçte gerçekçi düşünmeyi ihmal etmeyeceğiz. Eğer ilişkimiz yoksa bu süreçte karşımıza çıkan kişiyi izleyeceğiz, nasıl biri, ilişkiye bakış açısı nedir diye gözlemleyeceğiz. Diyelim ki, mutlu bir ilişkimiz var. O zaman birlikte hayatı demliyor olmanın huzurunu yüreğimizin içinde hissedeceğiz. Geçmişte zorlu bir ilişki yaşamışsak, izlerini yüreğimizden hala silemediysek bu dönemde geçmişi şöyle bir gözden geçirip geleceğimiz için hem akıllıca seçimlerde bulunmayı hem de hayattan umudumuzu kesmemeyi bileceğiz.

    22-28 Şubat arası:

    Sevgili Başaklar, 22 Şubat saat 20:20 de Dolunay-Başak burcunda oluşacak. Geçtiğimiz 8 Şubat tarihini hatırlayalım. O gün Kova burcunda bir Yeniay doğmuştu ve sizler, çalışma hayatınız ve aşk yaşamınızla ilgili konulara odaklanmıştınız. Belki de birçoğumuz yeni bir karar vermişti. Şimdi bu kararlarımızı veya o günden bu yana yaşanan gelişmeleri bugünkü Dolunayda bir daha ele alıp, duruma bakacağız. Her şey yolunda mı, yoksa hala bazı noktalar aydınlığa kavuşmadı mı? Güne, Ay-boşluk etkisinde başlayacağımız için, özellikle emin olmadığınız veya karar vermekte zorlandığınız konularda bir daha düşünmekte yarar var. Sözgelimi bir iş girişimi, yakınlarınızla ilgili konularda toleranslı düşünmek gerekiyor. Saat 20:20 de, Başak burcunda oluşacak Dolunay, ilişkide bazı durumları fazlasıyla irdelememize yol açıyor. Hassasız, ancak aynı şekilde karşı taraf da bu anlamda düşünceli. İdeallerimiz çerçevesinde ele alırken beraberliği, hiç birimizin kusursuz olmadığını bilmemiz gerekiyor. Tabii ki sorunlar varsa bunları gerçekçi ve tarafsız bir şekilde gözden geçirmek lazım. Ancak birbirinizi eleştirmek, vazgeçmek, yok saymak çözüm değil.

    ŞUBAT Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler : 1-5-6-14-18-19-23-24-28-29
    Zayıf Enerjili Günler : 3-4-10-16
    Aşkta En Şanslı Günler : 5-6
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 25-26

    Yeniay : 22-23-24-25
    (Ay-Başak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 9-10-11
    (Ay-Balık burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    TERAZİ

    /

    GENEL BAKIŞ

    Sevgili Teraziler, 8 Şubat tarihinde Kova burcunda bir yeniay doğacak. Bu yeniay, hayatın yeniliklerini kucaklama ve yeniliklere adım atma açısından size ön ayak olacak. İkili ilişkilerde yeni bir arkadaşlığın veya mevcut olanın çözüme kavuşturulması gerekliliği ortaya çıkacak.

    14 Şubat'ta Merkür yeniden Kova burcunda olacak. Bu hareket, 2-8 Ocak tarihlerinde sona eren veya yarım bırakılan ve ertelenen şeylerin tekrar gözden geçirilmesi imkanını sizlere sunacak.

    Venüs, 17 Şubat'ta Kova burcunda olacak. Yenilik ve farklılık isteğiniz, bu tarihlerde açığa çıkacak. Gerekli adımları atarsanız, olumlu sonuçlar alacaksınız.

    19 Şubat tarihinde ise Güneş, Balık burcunda seyrinde başlıyor. İçinize dönmeniz, maneviyatınızı beslemeniz için oldukça verimli bir dönem. Moral ve motivasyon kazanmak için bir takım aktivitelere yönelebilirsiniz.

    22 Şubat tarihinde dolunay Başak burcunda olacak. Bu dolunayda, her şeyi kontrol edemeyeceğinizi ve beklenmedik durumlara müdahale edemediğinizi kabullenmeniz gerek. Problemin üstünü kapatmak yerine, onu çözmeyi denemelisiniz.

    Her şey gönlünüzce olsun.

    1-7 Şubat arası:

    Sevgili Teraziler haftanın hemen başındaki görünüm, kazançlı çıkmak, isteklerimizi kabul ettirmek, maddi açıdan rahatlamak isteğimizin işaretçisidir. Tutkuluyuz ve artık kontrolü bir başkasının eline bırakmaktan yana değiliz. Bir mücadele veriyoruz. Doğal olarak bazı insanlara kırgınız, kızgınız, hayatın bize karşı pek de adil davranmadığını düşünebiliriz. Çıkarlarımızı ön planda tutacağız. Aile içinde ve ilişkilerde zaman zaman bizi rahatsız eden, zorlayan meseleler olabilir. 3 Şubat finansal anlamda işlerimizi yoluna koymada olumludur. Ayrıca aşkta güçlendirici, kendimizi iyi hissetmemizi sağlayıcıdır. Hafta sonuna doğru, ilişkilerde dikkatli olalım. Hafta sonuna doğru, evlilik, ilişki, ev ve ailevi konularda karar vermeden önce lütfen iyice düşününüz. Aceleci davranmayınız.

    8-14 Şubat arası:

    Sevgili Teraziler, 8 Şubat saat 16:39 da, Kova burcunda oluşacak Yeniay, aşk hayatımız, çocuklarımızı ve genel olarak yaşantımızda değişim ve yeniliğe duyulan ihtiyacın, bu yönde kararlar almanın işaretçisidir. Hiçbir şeyin üzerimizde denetim kurmasına, bizi istemediğimiz bir şeylere sürüklemesine tahammül etmeyiz. Canlanmak, rahatlamak, özgür olmak isteriz. Yeniayın oluştuğu bugünkü gökyüzüne bakarsak, ne gibi gelişmeler yaşanacağını anlarız. İlk görünüm, Merkür-Kuzey düğüm arasında gerçekleşiyor. Ailevi ve evimiz içindeki sorumlulukları göz ardı etmeden ciddi anlamda düşünmeli, enine boyuna ölçüp tartarak, kararlarımızı vermeliyiz. İletişimde kullanılan sözcükler çok önemlidir. Eğer bir şeyin sağlam ve kökünün güçlü olmasını istiyorsak iyice analiz etmeliyiz. Biz ne kadar kendimize göre bir yol belirlemek istesek de, içinde bulunduğumuz şartları, yapabilme gücümüzü, kararlılığımızı gözden geçirmeden, bir oldubittiye getiremeyiz. İkinci görünüm, Ay-Uranüs arasında gerçekleşecek. Bu olumlu bir işarettir. Kısa dönem flört ilişkilerinin ciddiyete dönüşmesini sağlar. Bir anda evlilik kararı almak veya uzun zamandır devam eden bir sorunu çözmek gibi. Ay-Mars görünümü, biraz önce belirttiğim gibi, kararlarımızı vermeden önce iyi düşünmemiz gerektiğini işaret ediyor. Hırslarımıza yenilmeyelim. Finansal anlamda da gözden geçirmede bulunalım ki, atılan adımlar sağlam olsun.

    14 Şubat -5 Mart tarihleri arasında Merkür-Kova burcunda geçişini sürdürecek. Yeni biriyle tanışmanın işaretçisi olabilir. Devam eden ilişkiniz varsa, partnerinizle düşüncelerinizi paylaşmanız anlamına gelir. Bu geçişte birbirinizi dinlemek, bir mesele veya hayatın genelinde fikirlerinizi öğrenmek kıymetlidir. Arkadaşlıklar ve arkadaşça yaklaşımlar, etkinlikler, internette oyun oynamak, yeni insanlarla tanışmak bu geçişin keyifli yanlarıdır.

    15-21 Şubat arası:

    17 Şubat - 12 Mart tarihleri arasında Kova burcunda ilerleyecek Venüs genel olarak sosyal hayatın canlanması, arkadaşlık ilişkilerinin güçlenmesi, dostlarla paylaşımda bulunulması, problemlerin belli bir süreliğine rafa kaldırılması sürecidir. Aşk evinizde ilerleyen Venüs, sürpriz bir aşkın yüreğinizi hızlı bir şekilde çarpmasını sağlayabilir. Aşk bir anda kapıdan içeri girer ve siz gelen misafiri ağırlamaya hazır gibisinizdir. Her zaman özel bir insan olmak ihtiyacı duyan sizler için bu süreç bir armağan gibidir. Hayattan çalınmış güzel bir zaman, bir mola diyebiliriz buna. Bu dönemde yeniliklere açık olursunuz. Aşk, para, manevi değerleriniz ve ideallerinize sahip çıkarsınız.

    19 Şubat -20 Mart arasında etkili olacak Güneş-Balık burcu seyir süresince, disiplinli bir şekilde çalışmakta ve sistemli hareket etmekte tabii ki fayda var. Başkalarının etkisi altında kalmamak için bu dönemde dikkatli olacağız. İyi niyetimizin kullanmasına izin vermeyeceğiz. Ayrıca sağlığımızı ihmal etmeyeceğiz. Grip, cilt hastalıkları, ayaklarımızın bakımına özen göstereceğiz. Güneş Balık burcu seyrinde, hayallerinize uygun gelişmeler olmuyor diye, nasılsa böyle gelmiş böyle gider diyerek kader kurbanı olduğumuzu düşünmeyeceğiz. Her doğan günün ne getireceğini kimse bilemez. Birileri tarafından izleniyor, bir yerler için düşünülüyor veya teklif verilmek için bekleniyor olabilirsiniz. Onun için size tavsiyem ne fazla alıngan, kırılgan ve endişeli olunuz ne de fazla iyi niyetli davranınız. Her şeyin bir ayarı ve ölçüsü olsun. Böylece üzülmezsiniz, yanılmazsınız.

    22-28 Şubat arası:

    Sevgili Teraziler, 22 Şubat saat 20:20 de Dolunay Başak burcunda oluşacak. Geçtiğimiz 8 Şubat tarihinde hatırlarsanız Kova burcunda bir Yeniay doğmuştu. Aşkta özgür seçimlerde bulunmak, hayatı yenilikçi bir bakış açısıyla ele alarak canlanmak niyetindeydik. Ev içinde ise belli bir ciddiyet hakimdi. Bu Dolunayda ise, o günden bu yana verdiğimiz kararları bir gözden geçireceğiz. Ne gibi adımlar attık veya durumumuz nedir, bunlara bir bakacağız. Dolunayın oluştuğu bugüne Ay-Boşluk etkisinde adım attığımız için, tabii ki parasal konularda bir girişimde bulunmadan önce iyice düşünmekte yarar var. Çünkü satın aldığımız bir ürün veya girişimde bulunduğumuz bir mesele daha sonra umduğumuz gibi gelişmeyebilir. Mümkünse beklemede kalalım. Saat 20:20 de, Başak burcunda oluşacak Dolunay, biraz kuruntuya meyilli olduğumuzun göstergesi. Ufak bir mesele üzerinde bile o kadar fazla duruyoruz ki, kendi kendimizi kilitleyebiliriz. Kendimize yükleniriz, eleştiririz, beğenmeyiz. Oysaki Güneş-Balık burcunda ve sizin hayatla uyum içinde, kendinize ve etrafınızdaki kişilere anlayışlı olmanız gerekir. Tabii ki şu nokta önemli. Siz zaten gerekli anlayışı gösteriyor, sürekli alttan alıyor, yardımcı oluyor, kendinizi unuturcasına özveride bulunuyorsanız, o zaman bugünkü Dolunayda bunu yapmamanız gerektiğini anlarsınız. Hiç kimse bir başkasına ajitasyon yapmamalıdır. Sizin gibi nazik bir insanı da kırmamalıdır. Sağlığımıza önem verelim. Bedensel ve ruhsal anlamda iyileştirici, rahatlatıcı, endişeleri giderici ve şifa verici güzelliklere zaman ayıralım, kendimize özen gösterelim.

    ŞUBAT Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler : 3-4-7-8-16-20-21-25-26
    Zayıf Enerjili Günler : 5-6-12-18-19
    Aşkta En Şanslı Günler : 7-8
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 1-28-29

    Yeniay : 25-26-27
    (Ay-Terazi burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 11-12-13
    (Ay-Koç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    AKREP

    /

    GENEL BAKIŞ

    Sevgili Akrepler, 8 Şubat tarihinde Kova burcunda bir yeniay doğacak. Bu yeniay, ailevi alan içerisinde etkili. Geleceğinizle ilgili meseleler üzerinde de oldukça büyük etkilere sahip.

    14 Şubat tarihinde Merkür de Kova burcunda ilerleyecek. 2-8 Ocak tarihinde geleceğiniz ve ailenizle ilgili tekrar planlar yapma, sosyal ilişkileri gözden geçirme ve tekrar yeni girişimlerde bulunma imkanını size tanıyacak olan bu hareket, taze başlangıçlar sunuyor.

    Venüs de 17 Şubat tarihinde Kova seyrinde olacak. Ev içerisinde yenilikleri ve sıradanlığın sona ermesini işaret ediyor.

    19 Şubat tarihinde Güneş, Balık burcunu ziyaret ediyor. İlişkilerdeki olumlu değişimler, içinize dönme ve tercihlerinizi sorgulama imkanını sağlıyor. İç motivasyonu tekrar sağlamanız için gerekli ortamı oluşturacak.

    22 Şubat tarihinde dolunay, Başak burcunda oluşacak. Hedef belirlemek ve sizi rahatsız eden detayları tespit etmek için verimli bir dönem. Çalışma hayatınız ve ailenizle ilgili konular hakkında neye ihtiyacınız olduğunu saptayacaksınız.

    Her şey gönlünüzce olsun.

    1-7 Şubat arası:

    Sevgili Akrepler haftanın hemen başındaki görünüm, kararlı ve azimli bir şekilde isteklerimizi elde etmekten yana olmamızı sağlıyor. Ancak bizi zaman zaman bir şeyler kısıtlayabilir. Sözgelimi aileniz veya birileri size engel koymaya çalıştığında onlara tepkiyle yanıt verebilirsiniz. Bu benim hayatım ve izleyeceğim yol ancak beni ilgilendirir diyerek görüşünüzü bildirirsiniz. Haftanın genelinde ailevi, parasal ve yakınlarımızla alakalı konular üzerinde odaklanacağız. Yolculuklar, görüşmeler, iş veya özel amaçlı yapılabilir. Bir şeyleri derlemek, toparlamak için sorumluluk alabiliriz. Hafta sonuna doğru, ev içinde gerginlik yaşanabilir. Ancak bizim geri adım atmaya, taviz göstermeye niyetimiz yok. Fakat siz de iyi biliyorsunuz ki, aceleyle veya düşünmeden atılan adımlar sonrasında pişmanlık yaratır. Onun için lütfen durumu çözüme odaklı şekilde ele alınız.

    8-14 Şubat arası:

    Sevgili Akrepler, 8 Şubat saat 16:39 da, Kova burcunda oluşacak Yeniay, ailenizi ve sizi ilgilendiren konularda bir değişimin, eskiyi geride bırakıp yeni tecrübeler kazanmanın işaretçisidir. Yenilenmek isteriz. Üzerimizde baskı oluşturanı değil, bizi özgürleştirici olanı tercih ederiz. Oturduğumuz ev, yaşadığımız ortamla ilgili bir değişim kararı verebiliriz veya gelişen şartlar gereği bunu düşünürüz. Yeniayın görünümlerini incelediğimizde, bu değişimlerin hangi alanda gerçekleşeceğini ve önümüzdeki bir aylık süreçte yaşanması muhtemel gelişmeleri işaretler. İlk görünüm, Merkür-Kuzey düğüm arasında gerçekleşecek. Çevre değişiklikleri, eğitim veya iş amaçlı görüşme ve yolculukların, ciddiyetle gözden geçirilmesi vaktidir. Bu Yeniay, alınan kararların belli bir zamanda olgunlaşacağını gösteriyor. Yerinde görmek, incelemek, ölçüp tartmak faydalı olur. Ay-Uranüs görünümü, evimiz, şu anda oturduğumuz yerle ilgili değişikliklerin göstergesi. Bunları aceleye getirmeden yapmalıyız. Ay-Mars görünümü, verdiğiniz karardan dönmeyeceğinizi işaret ediyor. Birileri için, kendi hedefinizden vazgeçmezsiniz. Tutkulu, inatçı, kararlı bir şekilde gerekeni yaparsınız. Evlilik veya boşanma gibi kararların mutlaka gözden geçirilmesinde yarar görüyorum.

    14 Şubat -5 Mart tarihleri arasında Merkür-Kova burcunda ilerleyecek. Aile içi ilişkilerimizde ister eş ister büyüklerimizle yaşıyor olalım, arkadaşlık etmek, yoldaş olmak önemlidir. Çocuğunuzun, eşinizin, büyüklerinizin, dost bildiklerinizin sorunlarını birlikte aşabilmek, çözüm bulmak önemlidir. Birbirimizle konuşmalıyız. İçimizdekileri paylaşmalıyız ve bundan da pişman olmamalıyız. Bu geçiş, mali konuların ev içinde, aile ile görüşülmesi yönünde etkili olduğu gibi, taşınma, kira artışı, ev satın alımı, yatırım, ofis çalışmaları, eğitim giderleri gibi konularda da önem taşıyacak. Hesabı bilmek, harcamalara da dikkat etmek lazımdır, ailemize destek olabiliriz. Evimizin ihtiyaçlarını temin edebiliriz. Parasal konularda sorumluluk bilinciyle hareket ederiz.

    15-21 Şubat arası:

    17 Şubat - 12 Mart tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Kova burcu sürecinde genel olarak ailevi ortamdaki ilişkileriniz, paylaşımlarınız, birbirinize olan ilginiz, sevginiz, uyum ve uyumsuzluklarınız tümüyle önemli hale gelir. Ne kadar değerli bulunduğunuzu bilmek istersiniz. Bir sıkıntınızı, iş veya özel hayatınızla ilgili bir meseleyi dile getirdiğinizde size yardımcı olunmasını arzularsınız. Düşüncelerinize önem verilmesini, kararlarınızın saygıyla karşılanmasını beklersiniz. Eğer kendinizi huzur ve emniyette hissettiğiniz bir yerde yaşıyorsanız tabii ki mutlu olursunuz. Fakat iş, eş, para, aile veya yaşanılan ortamda rahatsız edici durumlar varsa size uymayan şartlar nedeniyle canınız sıkılabilir.

    19 Şubat:34-20 Mart arasında Balık burcunda seyrini sürdürecek Güneş süresince, aşkı ve hayatı ele alış biçiminiz hassas, sezgisel, romantik, yumuşacık ve empatik tarzda gelişebilir. Kişi hem mutlu olabileceği ortamlar arar hem de problemlerinden kurtulmak ister. Ancak gerçekçi olmayı da ihmal etmemelidir. Başkalarına karşı iyi niyetli olmak, sevgilimize karşı bağlılık hissetmek, gerçeklerden biraz olsun uzaklaşmak hoş gibi durabilir. Ancak akıl baştan gitmeden, şöyle bir önümüze ardımıza bakmayı ihmal etmeden. Ruhsal etkileşime bir hayli açık olduğumuz bu süreçte, eğer ilişkimiz veya herhangi bir şey bizde çelişkiler uyandırırsa, durup olan bitene iyice bakalım.

    22-28 Şubat arası:

    Sevgili Akrepler, 22 Şubat tarihinde saat 20:20 de, Dolunay Başak burcunda oluşacak. Geçtiğimiz 8 Şubat günü, Kova burcunda bir Yeniay doğmuştu. Sizler aile ilişkileri, evinizle ilgili meseleler üzerinde yenilikte bulunmayı düşünmüş, belki de evden ayrılmayı, başka bir yere taşınmayı istemiştiniz. Ancak bu konuların ciddi şekilde analiz edilmesi gerekiyordu. İşte bugün bunlara bir daha bakacağız. O tarihten bu yana ne gibi gelişmeler yaşandı, verilen kararlar istediğiniz gibi sonuçlandı mı? Diye duruma göz atacağız. Güne Ay-Boşluk etkisinde başlıyoruz. İş hayatımızda bazı kişilerle burun buruna gelmemek için dikkatli olacağız. İş görüşmeleri, planlama ve girişimlerimizde arzu ettiğimiz sonucu almak zor olabilir. Diretmemek gerekir. Bilinçli olmak, bir daha bakmak faydalıdır. Saat 20:20 Başak burcunda oluşacak Dolunay, sosyal destek projeleri, ilerisi adına düşündüğümüz planlamalar, işlerimizin pratik şekilde halledilmesi gibi konularda etkilidir. Tabii ki yararlı olanla olmayanı iyi ayırt etmeliyiz. Amacımıza odaklanmalı, güzel sonuçlar elde edeceğimizi düşünmeliyiz. Hayal etmek başarmanın yarısı derler. Bu Dolunayın yöneticisi Merkür-Kova burcunda ilerliyor. Bu da gösteriyor ki, başkalarına yararlı olmayı, uyumlu çalışmayı, yeniliklere açıl olmayı bilen kişiler kazançlı çıkarlar.

    ŞUBAT Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler : 1-5-6-10-18-19-23-24-28-29
    Zayıf Enerjili Günler : 7-8-14-20-21
    Aşkta En Şanslı Günler : 10
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 3-4

    Yeniay : 1-2-27-28-29
    (Ay-Akrep burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 13-14-15
    (Ay-Boğa burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    YAY

    /

    GENEL BAKIŞ

    Sevgili Yaylar, 8 Şubat tarihinde Kova burcunda bir yeniay doğacak. Bu yeniay, çevre ilişkilerinde çok önemli. Kendinizi ifade edebilme, yeni ilişkiler kurabilme ve bağlantı kurma açısından oldukça verimli bir dönem olacak.

    14 Şubat tarihinde Merkür, yeniden Kova burcunda olacak. Geçtiğimiz 2-8 Ocak tarihinde ilgilendiğiniz, yarım bıraktığınız ya da beklemeye aldığınız işler bu tarihte açıklığa kavuşacak.

    Venüs 17 Şubat tarihinde Kova burcunda olacak. İlişkilerde ve iş ilişkilerinde güçlü yenilikler ortaya çıkacak. Bu yenilikler, huzur getirecek.

    22 Şubat tarihinde dolunay, Başak burcunda oluşacak. Yeniliklere kısa sürede adapte olmanız ve ay başında başladığınız herhangi bir işin çözümlenmesi için yol açılacak.

    Her şey gönlünüzce olsun.

    1-7 Şubat arası:

    Sevgili Yaylar haftanın hemen başındaki görünüm, iç dünyamızdaki hırs, tutku ve arzularımızın bir hayli yoğun olduğunu gösteriyor. Mevcut ilişkiniz, iş hayatınız, dış dünya ile olan her türlü irtibatınızda kimseye taviz vermekten yana değilsiniz. Çıkış yolları arayacaksınız. Çünkü şu andaki şartlar ve gelinen nokta sizi tatmin etmediği için canınızı sıkılıyor. Böyle giderse, arzu ettiğim hedefe ulaşmam mümkün değil diye düşünebilirsiniz. Ancak lütfen sakin olunuz. Mali konular haftaya bir hayli damgasını vuruyor. İhtiyaçların alınması, bazı sıkışıklıkların giderilmesi yönünde mücadelemiz yoğun olacak. Hafta sonuna doğru, harcamalarınıza dikat ediniz. Bütçenizi zorlayacak alışverişlerden kaçınınız. Yeni birisiyle tanışacak olanlar sizler de, bu kişiyi dikkatlice gözden geçiriniz.

    8-14 Şubat arası:

    Sevgili Yaylar, 8 Şubat saat 16:39 da, Kova burcunda oluşacak Yeniay, çevremizde oluşan değişikliklerin işaretçisi olup, bunlar yakın akrabalarımız ve bizim için bir hayli etkili olacağını gösteriyor. İş-eğitim veya farklı bir nedenle, bilgilenmek, yerleşmek, keşfetmek amaçlı seyahatler de söz konusu olabilir. Genel olarak tebdili mekanda fayda var sözcüğüyle ilintili olup, yaşantımıza yeni bir çehre kazandırıcıdır. Yeniayın görünümleri, bu değişimlerin nasıl karşılanacağı ve nasıl bir karar alınacağını gösteren işarettir. Merkür-Kuzey düğüm görünümü bu Yeniayda maddi ve iş hayatımızı ilgilendiren konularda çok dikkatli düşünerek karar vermenin önemini vurguluyor. İlerisi adına düşünmeli, şu anda görünen durumla yetinmemeliyiz. Ay-Uranüs görünümü, bu Yeniayın aşk hayatımız, çocuklarımız veya çocuk sahibi olmakla alakasını işaret etmekte. Sürpriz bir karar verilebilir. Ay-Mars görünümü, her ne olursa olsun değişimde bulunmadan önce etraflıca düşünelim. Bizim elimizden bir şey gelmiyorsa, bu şartlar altında ne yapabiliriz, nasıl bir yol izleriz bakalım. Tayin, terfi, işten ayrılmak, çocuk sahibi olmak gibi durumlar yaşanabilir.

    14 Şubat -5 Mart tarihleri arasında Merkür-Kova burcunda ilerleyecek. Çevremizle bağlantımız artacak. Arkadaşlıklar kuracağız. İletişimde bulunmaktan, bir araya gelmekten hoşlanacağız. Yeni biriyle tanışabiliriz. Bu kişiyle sık sık bir araya gelebiliriz. Bu geçiş, iş hayatımızla ilgili konularda da etkilidir. Daha fazla bilgi edinmemizi, kendimizi geliştirmemizi, zihnimizi kariyer hayatımıza odaklamamızı, görüşmelerde bulunarak çevremizi genişletmemizi sağlar. Anlaşmak, konuşmak, yakın çevremizde bulunan bir kişiyle ortaklaşa bir işe girişmek, zekamızı en üst düzeyde kullanmak, yeni bir çevreye dahil olmak açısından da ben gayet olumlu buluyorum.

    15-21 Şubat arası:

    17 Şubat - 12 Mart tarihleri arasında Kova burcunda ilerleyecek Venüs süreci genel olarak yeniliklere hevesli, arkadaşça paylaşımlara açık bir zaman dilimidir. Aşk hayatınızla ilgili konularda hoş sürprizler yaşamak, kendinizi özgür bir şekilde ifade etmek, grup faaliyetlerinde bulunmak, hobilerinizi paylaşmak, zevkli, uyumlu ve sıra dışı güzelliklerin tadını çıkarmak bu süreçte bir hayli etkilidir. Kültürel sohbetler, iletişim, sosyal medyada yer almak, internette kendinizi tanıtmak, bir çevre edinmek gibi aktivitelere yer verilebilir. Yaratıcı çalışmalar, fikir tartışmaları, ilginç buluşlar bu enerjinin yansımaları arasında yer alırken, farklı konularda bilgilenmenizi sağlayan insanlarla tanışabilirsiniz.

    19 Şubat -20 Mart arasında Balık burcunda ilerleyecek Güneş, kendimizi en rahat, huzurlu, sakin hissettiğimiz alanlara, insanlara doğru çekilme arzumuzun işaretçisidir. Bu evimiz veya işimiz, ailemiz veya sevgilimiz olabilir. Yeter ki, şefkat, sevgi, inanç ve ruhsal anlamda doyuma ulaşmamızı sağlasın. Bu süreçte, iki yönlü davranabiliriz. Bazen kendimizi ailemize veya başkalarına adayan tarzda hareket ederken bazen de hiçbir zorluğa katlanamayıp uzak durmaya çalışabiliriz. Bu sizin biraz da karakter yapınızla alakalı durumdur. Ancak şu var ki, bu süreçte iş veya ev değişimi, eğitim hayatı, ticari konular, ailevi meseleler üzerinde gerçekçi olmak lazım. Aklımıza estiği gibi kararlar vermeyelim.

    22-28 Şubat arası:

    Sevgili Yaylar, 22 Şubat tarihinde saat 20:20 de Dolunay Başak burcunda oluşacak. Geçtiğimiz 8 Şubat tarihindeki Yeniayda, değişim arzumuz bir hayli etkiliydi. Farklı bir yerde yaşamak, yeniliklerde bulunmak istiyorduk. Sosyal yaşam bizim için kıymetliydi. Buna göre neler yapabiliriz, onlar üzerinde durduk. Parasal konularda ise, bütçemizi ciddiyetle ele alarak, kazanç elde etme amaçlı işlere ağırlık vermiştik. Bugün, o tarihten bu yana olan gelişmelere bir bakacağız. O değişimleri yapabildik mi, parasal anlamda bir gelişme oldu mu? Verdiğimiz kararlar tatmin edici mi? bu duruma bakacağız. Güne, Ay-Boşluk etkisi altında başlayacağımız için, planlarımızı istediğimiz şekilde yürürlüğe sokmak ve kabul ettirmek kolay olmayabilir. Bunun sizi öfkelendirmesine izin vermeyiniz. Bugün böyledir, yarın gelişmeler istediğiniz şekilde olur. Saat 20:20 Başak burcunda oluşacak Dolunay, iş hayatı ve ev yaşamınızla ilgili konularda kendinizi kısıtlamak, olumsuz ve endişeli düşünmek yerine, gerçekçi ve objektif şekilde duruma bakmanın önemini vurgulayıcıdır. Ne fazla özveride bulunarak kendinizi yorun ne de zorlandığınızda geri çekilip kendinize acıyın. Bu ikisi de Dolunayın gölge halleridir. Hiçbir şey hayatta kusursuz değildir. Elimizden geleni yapıyorsak, bunun kıymetini bilmeyen kişilerin sözleri, tavırları bizi üzmemelidir.

    ŞUBAT Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler : 3-4-7-8-12-20-21-25-26
    Zayıf Enerjili Günler : 10-16-23-24
    Aşkta En Şanslı Günler : 12
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 5-6

    Yeniay : 2-3-4-5
    (Ay-Yay burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 15-16-17
    (Ay-İkizler burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    OĞLAK

    /

    GENEL BAKIŞ

    Sevgili Oğlaklar, 8 Şubat tarihinde Kova burcunda bir yeniay doğacak. Bu yeniay, daha çok maddi konularda etkili olacak. Maddi konulardaki bir değişim ve yenilik arzusu, bütçenizde oldukça etkili olacak.

    14 Şubat tarihinde Merkür yeniden Kova burcunda olacak. Bu hareket, 2-8 Ocak tarihlerinde ters giden ya da yarım kalan girişimleri olumlu sonuçlandırmanızı sağlayacak.

    19 Şubat'ta Güneş, Balık burcunda olacak. Yakınınızdaki insanlardan destek görebilir, zihninizi ve ruhunuzu rahatlatacak işlerle ilgilenebilirsiniz.

    Dolunay, Başak burcunda 22 Şubat tarihinde oluşacak. Aksaklık ve pürüz yaratan ya da sizi endişelendiren konuların çözümlenmesini işaret ediyor. Bu dolunay sizin için, her şeyin daha iyi hale getirilebilmesini işaret ediyor.

    Her şey gönlünüzce olsun.

    1-7 Şubat arası:

    Sevgili Oğlaklar haftanın hemen başındaki görünüm, amacımızın farkında olmamızı sağlarken, genel olarak isteklerimizi elde etmekten tarafız. Bize kazanç sağlamayan, fayda getirmeyen, zamanımızı boş yere alan ilişkilerden uzak duracağız. Finansal açıdan bir şeyler umduğumuz şekilde gelişmediğinde sabır göstermeyeceğiz. Çünkü azla yetinmemiz artık mümkün değil. Hem finansal hem de girişim yönünde gücümüz bir hayli yüksek. İnsanlar üzerinde etkinliğimiz bir hayli yoğun. Görüşmeler iş ve özel amaçlı yapılabilir. Evimizin ihtiyaçları ve kendimizle alakalı alışverişler artabilir. Hafta sonuna doğru, eviniz, ailenizle ilgili konular üzerinde baskın davranmaya, hakimiyeti elinizde tutmaya çalışırken biraz da dikkatli olmanızda yarar var.

    8-14 Şubat arası:

    Sevgili Oğlaklar, 8 Şubat saat 16:39 da, Kova burcunda oluşacak Yeniay, finansal konular üzerindeki değişim ve gelişimin işaretçisi olup, gelişen durumlara göre alınacak kararların da göstergesidir. Bütçemizi evimiz ve kişisel ihtiyaçlarımızın karşılanması yönünde tabii ki dikkatlice ele almayı bileceğiz. Bir karar vermeden önce enine boyuna düşüneceğiz. Elimize geçen miktar, yapılan işler sonucunda elde edilecek paranın doğru yönlendirilmesi gerekir. Yeniayın görünümleri, mali konular başta olmak üzere diğer alanlarda nasıl bir yön tespitinde bulunacağımızı bize gösterir. Merkür-Kuzey düğüm görünümü, gayet ciddi ve ilerisi adına umut vaat edecek gelişmeleri işaret etmekte. Demek ki, vereceğimiz kararlar bugünü değil, yarınlarımızı kapsayacak. Oğlaklar zaten ciddi düşünen, hesap kitap yapan insanlardır. En doğru yolu, en faydalı kararı vereceklerdir. Ay-Uranüs görünümü, yerleşim yerimiz, evimiz, ailemizle ilgili yenilikleri vurguluyor. Heyecanlıyız. Ay-Mars görünümü, proje ve planlarınızı başarıyla öne sürerek kendinizi kanıtlamanız ve mali açıdan rahatlamanız yönündeki azminizi güçlendiriyor.

    14 Şubat -5 Mart tarihleri arasında etkili Merkür-Kova geçişinde, kazanç elde etme yönünde arkadaş çevreniz, hizmette bulunduğunuz kişiler, günü birlik işler, internet, yazışmalar, bilgi paylaşımları hayli etkilidir. Hangi konuda tecrübemiz varsa, başkalarına eğitmenlik yapabiliriz, yol gösterebiliriz, aktif bir şekilde yönlendirebiliriz. Ancak geleni bereketiyle karşılamayı, olmayan bir işi de hayrımıza bilmeyi unutmayalım. Dostumuzu düşmanımızı bilelim.

    15-21 Şubat arası:

    17 Şubat - 12 Mart tarihleri arasında Kova burcunda ilerleyecek Venüs, aile-ev-para-kariyerinizle alakalı her türlü ilişki, gelişme ve değişimlerin işaretçisidir. Siz bu etki altında yenilikte bulunmak, huzur bulmak, ihtiyaçlarınızı temin etmek, evdeki huzurun devamını sağlamak istersiniz. Parasal konulardaki olumlu gelişmeler bu süreçte yaşanabilir. Ancak benim size tavsiyem, bütçenizi zorlayacak harcamalardan kaçınmanızdır.

    19 Şubat -20 Mart arasında etkili olacak Güneş-Balık burcu seyir dönemi, eğitimden iş hayatınıza, başkalarıyla olan her türlü ilişkinizden, yaşamı ele alış biçiminize kadar her konuda hassasiyetin yükseldiği zamandır. Hayal gücümüz ön plandadır. İnandığımız bir alana, kişiye, olguya kendimizi adamaya hazırızdır. Dönemin kendi içindeki özelliği bizi gerçekçi düşünmekten alıkoyabilir. Onun için tabii ki şartlarınızı zorlamamaya, sınırları aşan bir fedakarlıkta bulunmamaya, kolay etki altında kalmaya da özen göstermek lazımdır. Oğlaklar her ne kadar gerçekçi ve aklı başında insanlar olsalar da, aslında gizli duygusal bir yapıları vardır. Bu da onların, bazı kötü niyetli ve bencil insanlar tarafından üzülmelerine neden olur. Demek oluyor ki, dikkati de elden bırakmayacağız.

    22-28 Şubat arası:

    Sevgili Oğlaklar, 22 Şubat saat 20:20 de Dolunay Başak burcunda oluşacak. Ancak bir hatırlatma yapmak isterim. Bu Dolunay, geçtiğimiz 8 Şubat tarihindeki Yeniayda alınmış kararların geldiği son durumu görmek anlamında da önem taşıyor. O günlerde, maddi konularda kazanç-kayıp ikilisini gözetmek, biraz rahat yaşamak adına değişiklikler düşünmüştük. Ancak bunların ciddi manada ele alınması gerekiyordu. O günden bu yana ne gibi değişimler yaşandı, verdiğiniz kararlardan memnun musunuz? Bugün bunlara bir bakmakta yarar görüyorum. Güne Ay-Boşluk etkisinde başlayacağımız için, ben finansal konularda günün şartları çerçevesinde bilinçli hareket edilmesinden yanayım. Yeni bir karar vermemekte yarar var. Saat 20:20 Başak burcunda oluşacak Dolunay, fikirlerinizi, projelerinizi geliştirme, başkalarıyla paylaşmak ve onların ne düşündüğünü anlamak yönünde önemlidir. Ancak burada bir başka önemli nokta, bildiklerimizin mutlak doğru olduğunu düşünmemek, dayatmalarda bulunmamaktır. Bazen zaman alır bir şeyler. Ve biz neden diye hayıflanırız. Oysaki hayrımıza olan gelişmelerdir bunlar. Biraz zorlanırız, sonra kendiliğinden düzelir

    ŞUBAT Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler : 1-5-6-10-14-23-24-28-29
    Zayıf Enerjili Günler : 12-18-19-25-26
    Aşkta En Şanslı Günler : 14
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 7-8

    Yeniay : 5-6-7
    (Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 17-18-19-20
    (Ay-Yengeç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    KOVA

    /

    GENEL BAKIŞ

    Sevgili Kovalar, 8 Şubat tarihinde burcunuzda yeniay oluşacak. Bu yeniay, ileriye dönük hedeflerinizi, sosyal ilişkileriniz ve planlarınız üzerinde olumlu etkliere sahip olacak. Tüm bunları olumlu şekilde düzenlemeniz için bir şans olacak.

    14 Şubat tarihinde Merkür yeniden burcunuza geçiş yapacak. Adım attığınız ancak yolunda gitmeyen işlerinizin yoluna girmesi için bir şans doğabilir.

    Venüs, 17 Şubat tarihinde Merkür'e eşlik edecek. Yeni biriyle tanışma, tanımaya çalıştığınız birini netleştirme ve sosyal ilişkileri canlandırma açısından oldukça verimli olacak.

    19 Şubat tarihinde Güneş, Balık burcunda seyrine başlıyor. Moralinizi bozabilecek ilişkilerden kaçınmanızı, bütçenizi dengelemenizi, yaratıcı düşünmenizi sağlayacak.

    22 Şubat tarihinde ise dolunay Başak burcunda oluşacak. Bu dolunay da, yine sosyal veya mali konularda analiz yapmanızı işaret ediyor. Doğru kişilerle doğru projeler üzerinde çalışmanız bu tarihlerde daha da önemli hale GELİR.

    Her şey gönlünüzce olsun.

    1-7 Şubat arası:

    Sevgili Kovalar, haftanın başındaki görünüm, iş hayatımızda tutkuluyuz ve başarılı olma arzumuzu yükseltiyor. Derinlikli düşüneceğiz. Mevcut işimizdeki şartlar bizi tatmin etmiyorsa buna katlanmamız artık mümkün olmaz. Yeni bir şeyler yapmak, kendimizi göstermek isteriz. Bazılarınız bugün yetti artık diyerek son noktayı koyabilir ve başka bir iş için kolları sıvayabiliriz. Ancak haftanın geneline baktığımızda öyle aklımıza estiği gibi hareket etmeyelim. Evet güçlendirici enerjilerimiz var. Fakat işimizi bilmezsek, ciddi düşünüp, iyi planlama yapmazsak bir işe yaramaz. Hakkımız olanı elde etmek istiyorsak bunun yolu ve yordamı sabırlı, gerçekçi ve akıllı şekilde hareket etmekten geçiyor. Hafta sonuna doğru, ilişkinizi, yaşamanızı, olan biteni bilinçli şekilde gözden geçirmekte yarar var. Yeni bir adım atmadan önce artı ve eksilerine bakmamız faydalı olur.

    8-14 Şubat arası:

    Sevgili Kovalar, 8 Şubat saat 16:39 da, burcunuz üzerinde oluşacak Yeniay, kişisel girişim, yenilik, çevre değişimi, iş görüşmeleri gibi geniş bir alanda umutlandırıcıdır. Şu andaki mevcut sıkıntıları gidericidir ve elinizi kolunuzu bağlayan zorlukları geride bırakmanızda yardımcıdır. Yeniayın görünümleri bize yolumuzu görmede yardımcı bir güç olduğundan tabii ki incelemekte yarar var. Böylece neleri merkez almamız, nasıl bir yol izlememiz gerektiğine karar veririz. Merkür-Kuzey düğüm görünümü, kafamızın bir hayli karışık olduğunu işaret etmekte. Mevcut şartlara kimseden destek görmediğimizi, kimseye güvenemediğimizi, bu yüzden de cesaretli davranmadığımızı gösteriyor. Oysaki Yeniay, bu yönde akıllıca gözden geçirmelerde bulunulması halinde, bu güçlükleri aşabileceğimizin işaretçisidir. Ay-Uranüs görünümü, bu anlamda olumludur. Sizin aktif ve girişimci davranmanızı sağlayacaktır. Yeter ki, bir idealiniz, hedefiniz ve bunu gerçekleştirme yönünde kararlılığınız olsun. Zaman tanıyın kendinize. Ay-Mars görünümü, bu Yeniayın mesleki konularda yeni bir iş teklifiyle karşılaşma, işinizle ilgili güçlü bir adımın atılmasında etkin olacağını gösteriyor.

    14 Şubat -5 Mart tarihleri arasında etkili olacak Merkür-Kova burcu geçişi, aşk hayatımızda iletişimin öncüsü, insanları etkilemede gücümüzün doruk noktasında olduğunu gösteriyor. Sözlerimizle nasıl da arkadaş canlısı olduğumuzu göstereceğiz. Görüş yapımız, ileri düşünce tarzımız, modern yaşam biçimimiz, kültürel etkinliğimiz bizi diğerlerinden farklı kılıyor. İlişkimizde her şey karşılıklı anlaşmaya dayalı olacak. Kafa dengi arkadaşlığa, beraberliğe önem vereceğiz. Anlaşılmaz, huysuz, dediğim dedik kişilerden hoşlanmayacağız. Bu geçişte, parasal krizlerimizi aşabilmek amaçlı düşüneceğiz. Kimlerden ne gibi destekler görebiliriz, nasıl para kazanabiliriz bunları daha dikkatli şekilde gözden geçireceğiz. Kısaca yenilenmek arzumuz, rahat yaşama isteğimiz yüksek olacak.

    15-21 Şubat arası:

    17 Şubat - 12 Mart tarihleri arasında burcunuz üzerinde ilerleyecek Venüs dönemi genel olarak çevresel ilişkilerde, aşk hayatınızla ilgili konularda, paylaşım ve yenilik anlamındaki gelişmelerde şanslı bir zamanın işaret eder. Özgürlüğünüz, bireylik duygunuz, insanlarla olan irtibatınız, kendinizi güçlü bir şekilde dışa yansıtmanız mümkündür. Arkadaşlarınızla paylaşım, çevrenizle temasınız bu süreçte ön plandadır. Fikir paylaşımlarında bulunmak, sosyal medyada güçlenmek, değişime açık bir yüreklilikle katılmak sizin için kolaydır. Yeni biriyle tanışabilirsiniz. Sürpriz fırsatlarla karşılaşırsınız. İdeallerinizi gerçekleştirmek arzunuz yoğunlaşır. İnsanlar sizi ilgiyle takip ederler. İlgi çekici bulunursunuz. Düşünülmemiş, sıra dışı işler, uğraşılar, hobiler, kültürel faaliyetler, çocuklarla ilişkiler bu dönemde etkilidir

    19 Şubat -20 Mart arasında Balık burcunda seyredecek Güneş süresince parasal konularda aklımız başımızda olsun. Bütçenizin şartlarına göre hareket etmek, yatırımlarda piyasanın durumuna bakmak, alışverişlerde hesabınızı bilmek, borç alacak konularında gözünüzü dört açmak gerekir. Güneş-Balık süresince de, üç beş kuruşumuz her ihtimale karşı bir kenarımızda bulunsun. Bu dönem, mistik ve şifalı alanlarda çalışanlar, edebiyat veya yaratıcı meslek sahipleri için kazanç sağlayıcıdır.

    22-28 Şubat arası:

    Sevgili Kovalar, 22 Şubat tarihinde saat 20:20 de Başak burcunda oluşacak Dolunay, geçtiğimiz 8 Şubat tarihindeki Yeniayda verilmiş kararların geldiği son durumu görmemizde etkili olacak. O tarihte, kişisel istek ve arzularınızı, girişim ve planlarınızı yürürlüğe koymaktan yanaydınız. Ciddi olarak bunlar üzerinde duruyordunuz. Şimdi son durum nedir, bir bakacağız. O tarihte verilen karardan veya gelişmelerden memnun muyuz? Yapılması gerekenler var mı diye sorgulayacağız. Güne, Ay-boşluk etkisinde başladığımız için, ikili ilişki ve iş hayatınızla ilgili meseleler üzerinde belli bir sıkışıklık, zorluk, baskı ve inatlaşmalar olabilir. Sakinlikle durumu ele almak, yanlış karar vermemek lazım. Saat 20:20 de oluşacak Dolunay, mali ortaklıklar, finansal alışverişler, yatırım, borç-alacak meselelerini gerçekçi bir şekilde ele almanın doğru olacağını gösteriyor. Bizim talep ettiğimiz veya düşündüğümüzle, başkalarının teklif ettiği arasında büyük fark olabilir. Biz detaylı hesap ederiz. Ancak umduğumuz gibi çıkmayabilir. Evdeki hesap çarşıya uymaz, biz de bunu fazlasıyla hassas ele alabiliriz. Şikayetçi oluruz ve karşı çıkarız. Birileri umursamaz. Bunları doğal karşılayıp, tarafsız bir şekilde olan bitene bakmalıyız. Gerekirse yeniden ele alabilirsek, daha uygun bir çözüm veya teklifte bulunabiliriz.

    ŞUBAT Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler : 3-4-7-8-12-16-25-26
    Zayıf Enerjili Günler : 1-14-20-21-28-29
    Aşkta En Şanslı Günler : 16
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 10

    Yeniay : 7-8-9
    (Ay-Kova burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 20-21-22
    (Ay-Aslan burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    BALIK

    /

    GENEL BAKIŞ

    Sevgili Balıklar, 8 Şubat tarihinde Kova burcunda oluşacak olan yeniay, yeniliklere hazırlanma sürecini başlatıyor. İlişkileri ve çalışmalarınızı gözden geçirmeniz için verimli ortamlar oluşacak.

    14 Şubat tarihinde Merkür, yeniden Kova burcunda olacak. Ocak ayında ertelediğiniz, durdurduğunuz ya da rafa kaldırdığınız işleri, yeniden gündeme getirebileceksiniz.

    Venüs, Kova burcundayken ilişkileri ve arkadaşlıkları gözden geçirmeli ve yeni ilişkilere açık olmalısınız. Bu anlamda 17 Şubat tarihine dikkat.

    Güneş, 19 Şubat tarihinde burcunuzda seyrine başlıyor. Bir yıl sonra, bir güneş döngüsünün başlamasıyla yeni dilekler için hazırlık mevsimi bu noktada size kapılarını açacak.

    22 Şubat dolunay karşıt burcunuz olan Başak'ta oluşuyor. İlişkilerinizdeki problemlerin ortaya çıkarılmasını ve tanımlanmasını sağlayacak olan bu hareket, kendinizi ve ilişkilerinizi gözden geçirmenizi sağlayacak. Bu dolunay, problemlerin çözümlenmesi açısından verimli bir adım olacak.

    Her şey gönlünüzce olsun.

    1-7 Şubat arası:

    Sevgili Balıklar haftanın hemen başındaki görünüm, başkalarının bizim hakkımızdaki düşüncelerini önemsememize neden oluyor. Özel ve önemli bulunmak istiyoruz. Fakat isteklerimizi dile getirip ifade etmek yerine, birilerinin anlamasını bekliyoruz. Bu olmadığında da, isyan ediyoruz. Haftanın genelinde, bu psikolojik durum bir hayli etkili gözüküyor. Oysaki bir arzumuz, hedefimiz, ihtiyacımız varsa, bunu elde etmek için biz de girişimde bulunmalıyız. Hafta ortasına doğru enerjiler, bu anlamda sizi destekleyicidir. Girişimde bulunabilir, ilişki ve finansal konularda arzu ettiğiniz adımları atabilirsiniz. Hafta sonuna doğru, parasal konularda ciddi düşünelim. Yenilikler tabii ki insanı heyecanlandırır. Ancak bunların geçmiş tecrübelerimizi unutmadan ele alınmasında yarar var.

    8-14 Şubat arası:

    Sevgili Balıklar, 8 Şubat saat 16:39 da, Kova burcunda oluşacak Yeniay, her ne kadar yenilik, değişim gibi olguların işaretçisi desek de, sizler için beklenmedik zamanda, belki de aklınızdan geçmeyen bir konuda karşınıza çıkabilecek bir durumun göstergesi olabilir. Bu durum, ilk başta kaygılandırabilir. Ancak bir hafta, on gün içinde kafanızın içinde netleştirerek ne yapacağınıza karar verirsiniz. Şimdi görünümlere bakarsak, bu Yeniayın etkilerini daha iyi çözümleriz ve onun neye işaret ettiğini anlayabiliriz. Merkür-Kuzey düğüm görünümü, bu Yeniayın ilerisi adına verilecek kararların evliliğiniz veya ilişkinizle alakalı konularda etkin olacağını işaret ediyor. Demek ki, hayatınızdaki kişi veya yalnızsanız tanışacağınız kişiyle alakalı konuları veya durumu ilerisi adına artı ve eksileriyle gözden geçirmek yararlı olur. Ay-Uranüs görünümü, paranızı risk altına alacak yatırımlardan kaçınınız. Bekleyin, araştırın, bir hesap yapın, ondan sonra karar verirsiniz. Ay-Mars görünümü, bu Yeniayda sizi kısıtlayan durumlara tepki göstermek yerine, amacınızı, hedefinizi uzun vadeli olacak şekilde gözden geçiriniz. Bugünü kurtarayım diye değil, yarınlarımı garanti altına alayım diye düşünmek doğru olur.

    14 Şubat -5 Mart tarihleri arasında etkili olacak Merkür-Kova burcu ilerleyişi, ilişkinizle ilgili konularda pürüz yaratan noktaları tekrar gözden geçirme gereği duyabilirsiniz. Kafanızın içindeki soru işaretlerini cevaplamak için kendinize zaman tanıyınız. Bir yanıyla size bağlı ancak diğer taraftan sanki bambaşka bir dünyada yaşıyormuş gibi davranan partneriniz ve ilişkiniz hakkında mutlaka gerçekçi olunuz.

    15-21 Şubat arası:

    17 Şubat - 12 Mart tarihleri arasında Kova burcunda ilerleyecek Venüs, ilişkiler başta olmak üzere, her türlü paylaşım, arkadaşlık, dostluk, çevrenizde insanlar, sizi ilgilendiren konular üzerinde bir değerlendirmede bulunma, içe yönelme anlamında kıymetlidir. Yaşama şöyle bir mercek tutacağız. Orada neler görüyorsunuz. Bu çok önemli. Kimlerle ilişkiniz var, sizin beklentileriniz ve idealleriniz nedir? Sizi kısıtlayan, özgürlüğünüzü denetim altına alan durumların tespit edilmesi gerekir. Dört duvar arasında yaşanan bir aşk, bağımlılık yüzünden sürdürülen ilişkilere dikkat etmeliyiz. Hayatı ele alış biçimimize uymayan bir ilişki yaşıyorsak bu süreçte gerçekçi düşünelim.

    19 Şubat -20 Mart arasında burcunuz üzerinde ilerleyecek Güneş dönemi bir yıl sonra kendinizi tam da istediğiniz gibi ifade edebildiğiniz, huzuru yüreğinizin derinliklerinde hissettiğiniz, izlenimde bulunarak hayatı algılamaya çalıştığınız, ruhsal anlamda şifalandığınız, bütünlük arzusu içinde etrafınızdaki insanlarla kaynaştığınız süreçtir. Tabii ki olumlu yönleri sizler açısından genel olarak ön plandadır. Mistik, yaratıcı çalışmalar, bilinmeyenleri rüyalar ve sezgiler yoluyla algılama, hisleri yazıya söze dökme bu dönemin karakteristik niteliğinde vardır. Bunun yanı sıra balıkların özündeki hassasiyet bu süreçte daha fazla yükselebilir. Fedakarlık haddinden fazla yükselir. Hayatın gerçeklerinden ziyade bizim ona verdiğimiz değer daha fazla önemsenebilir. Ayarımızı bilmeyi de unutmayalım.

    22-28 Şubat arası:

    Sevgili Balıklar, 22 Şubat saat 20:20 de Dolunay Başak burcunda gerçekleşecek. Hatırlarsanız, geçtiğimiz 8 Şubat tarihindeki Yeniayda, bir şeyler bizi zorluyordu, yoruyordu ve biz pek de özgür değildik. Bu nedenle ciddi manada hedeflerimizi tekrar gözden geçirip, projelerimizi ifade etmek için gayret gösterdik. Kararlar verdik ve belki de uyguladık. İşte bugün, o tarihten bu yana ne gibi gelişmeler yaşandı, bunlara bir bakacağız. Son durum nedir, üzerinde düşüneceğiz. Tatmin edici mi, yoksa hala bazı şeyler yerli yerine oturmadı mı? Güne Ay-Boşluk etkisinde adım atıyoruz. İşlerimizi veya planlarımızı uygulamada hırsımız bir hayli yüksek. Ancak boşlukta bazı işler sürüncemede kalabilir veya birileri yüzünden aksaklıklar oluşabilir. Tedbirli olmakta yarar var. Saat 20:20 de Başak burcunda oluşacak Dolunay, ilişkide karşı tarafın kendi isteklerini dayatması ve iyi niyetimizin suistimal edildiğini düşünmemize neden olabilir. Problem varsa, bunları birlikte çözmek yerine, sürekli sizi eleştiren bir partnerle yaşamak kolay değil. Bu durumda geri çekilmek veya susup katlanmak çözüm değildir. Eğer bir şeyler yanlış gidiyorsa, bunu her iki tarafın da görmesi ve gerçekçi düşünmesi gerekir.

    ŞUBAT Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler : 1-5-6-10-14-18-19-28-29
    Zayıf Enerjili Günler : 3-4-16-23-24
    Aşkta En Şanslı Günler : 18-19
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 12

    Yeniay : 9-10-11
    (Ay-Balık burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 22-23-24-25
    (Ay-Başak burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler