KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Dolunayın burçlar üzerindeki etkisi

    18-24 Ocak 2016 haftalık burç yorumlarınızı Mynet Astroloji Danışmanı iremSU hazırladı.

    24 Ocak saat 03:46 ASLAN BURCUNDA DOLUNAY

    Toplum içindeki bireyin yalnızlığı bu yalnızlık içinde verdiği mücadele...

    Hiç kimsenin bir başkasının aklına başvurmadığı aslında neyin ne olduğunu bildiği, bu bilinçle bireysel anlamda hırslı ve doğal olarak kendisine yöneldiği bir Dolunay bu... kimse kimsenin kusuruna bakmasın...

    dinlemiyor... konuşmuyor... ürküyor... içten içe güvensiz hissediyor, en yakınlarımızla bile aramızda uçurumlar yaratıyorsak, bunun nedenleri var...

    İyi niyet mi, bir yere kadar, kin ve öfke bolca miktarda... Gelecek kaygısı mı son sınırda. Belki de tüm bu nedenlerle ego bir hayli yükselecek,,bir gard hali bu duygular bireyce akıyor. Toplum içindeki insan bu bireyliği yüreğine, beynine nakış nakış işliyor...

    Unutma diyor...
    Bak hani şu gün şunu yapmıştı...
    Unutma diyor...
    Seni az mı ağlattı...
    Hatırla diyor dün yoktu bugün olsa ne yazar...
    Hatırla unutma diyor....

    Hatırlamak mı gerekiyor geçmişte yaşanılanları, yoksa unutup geleceğe mi bakmak, geçmişin şekillendirdiği gelecekten kaygımız varsa eğer doğal olarak sığınacağımız yer yüreğimizin kıyıları.... Tamam böyle ılımlı şekilde bunu yapabilenler olacak mı... mümkün...
    Ancak yapmak istemeyenlere kızmalı mı... Hayır hayır... onun da kendine göre nedenleri var mutlaka... Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez, onunla yan yana yürümedikçe.....

    Bu Dolunayda hangisini tercih ederseniz ediniz..sadece şunu unutmayınız...
    Keskin sirke küpüne zarar derler... Başka küpünüz yoksa elinizdeki küpün kıymetini bilin yeter... iremSU

    DOLUNAY'IN BURÇLAR ÜZERİNDEKİ ETKİSİ

    KOÇ

    /

    Sevgili Koçlar, haftanın sonunda Aslan burcunda oluşacak Dolunay’da, canlanmak, özgür olmak ve kendimizi ifade etmek isteyeceğiz. Sosyal yaşantımıza önem verirken, kendimize de özen göstereceğiz. Dolunay’ın görünümleri bize bu konuda yol gösterici olacaktır. Ay, Mars görünümü, güçlü tutkularımızın göstergesidir. Cinsel yaşam, arzular, isteklerimizin kabulü ve yaşamın güzelliklerine sahip olma dürtüsü gibi... Ancak bu güçlü duyguların başkalarıyla aramızda sorun yaratmaması için sağlıklı bir ego şart. Yoksa her şeyin merkezinde kendimizi alırsak pek sevilmeyiz.
    Ay, Satürn görünümü, yeteneklerimizi değerlendirmede ve istediğimiz alanda başarılı olmada yardımcı. Bu Dolunay’da insanları etkilemek, takdir edilmek, farklı biri olduğumuzu göstermek isteyeceğiz. Bunu fazlasıyla arzulayacağız. Önümüzdeki yolu göreceğiz. Bilgimizi, tecrübemizi fikirlerimizi, davranışlarımızla dışarıya yansıtacağız. Bizi neyin mutlu ve güçlü hissettirdiğini anlayacağız. Başkalarıyla iletişimde bulunarak güçleneceğiz, takdir edileceğiz. Ancak her ne durumda olursa olsun, Merkür geri hareketi 25 Ocak tarihinde bitse de, önümüzdeki bir haftalık gölgeli günlerini önemseyelim. İş hayatımızla ilgili konularda karar vermeden önce yine dikkatlice bakmayı unutmayalım. Her şey gönlünüzce olsun.

    BOĞA

    /

    Sevgili Boğalar, Aslan burcunda oluşacak Dolunay, ailemiz ve toplum içindeki yerimizi, geçmişimizi, isteklerimizi kabul ettirmek ve takdir edilmek arzumuzun yükselişidir. Aile içinde kendimizi güçlü ve önemli görmek isteriz. Eğer bu alanda bir problem varsa, bunun mutlaka çözülmesi, ancak bizim istediğimiz şekilde olması gerekir. Böyle düşünürüz. Birlikte yaşadığımız kişi ve tüm ailemizle ilgili konular da hassas noktamızdır.
    Ay, Mars mücadeleci görünümü, eviniz, ailenizle ilgili konularda yaşanması muhtemel bir gerginliğin işaretçisidir. Bir taraf kendi isteklerini dayatır, baskı kurar, “benim dediğim olacak” diye tutturur. Diğer kişi söz hakkının kendisinde olduğunu düşünür ve baskıya karşı çıkar. Bir inatlaşma hali söz konusudur. Tatsızlık yaşanabilir. Ay, Satürn görünümü, her ne olursa olsun ortaklaşa bir yaşamın gereği olan kararların veya gelinen durumun dikkatlice gözden geçirilmesidir. Akılcı düşünme vaktidir. Her şeyi iyice hesap etmeden gerginlikle verilen kararın pişmanlığı zor olur. Unutmayalım ki, Merkür geri hareketi 25 Ocak tarihinde sona erecek. Ancak bir haftalık gölgeli günlerini göz ardı etmemek lazım. Gerçekten emin misiniz? Bu sizin için doğru mu? İyi düşünmelisiniz. Her şey gönlünüzce olsun.

    İKİZLER

    /

    Sevgili İkizler, Aslan burcunda oluşacak Dolunay, tüm dikkatimizi etrafımızda olan insanlarla ilişkimize çevirdiğimiz zamandır. Sözümüzün önemsenmesi, bilgimizin tescil edilmesi, varlığımızın kabul edilmesi bizim için kıymetlidir. Kendimizi hangi alanda ifade etmek istiyorsak onda başarılı olmak, takdir edilmek isteriz. Eğer kafamıza bir şey koyduysak bunu mutlaka yaparız. Geçtiğimiz iki haftalık süreçte hangi meseleler bizim için önemli olmuşsa, şimdi onları yürürlüğe koyarak rahatlamak isteriz. Dolunay’ın görünümleri bu konuda bize rehberlik eder. Ay, Mars görünümü, genel olarak hayatımızda bizi tatmin edici olanı istediğimizi gerekirse bunu zorla veya farklı bir şekilde yapmaktan hoşlanacağımızın işaretçisidir. Ancak şartlar burada önemli. Bir anda verilen karar, kızgınlık ve tepki, mutlak hakim olma arzusu eğer sonrasında pişmanlık duymamıza yol açacaksa dikkat etmemiz gerekir. Bir de unutmayalım ki, yöneticiniz Merkür 25 Ocakta geri hareketi bitse de, önümüzdeki bir haftalık süreç gölgeli günlerindir. İsabetli kararlar için, kişinin bilinçli olmasında, enine boyuna düşünmesinde yarar var. Ay, Satürn görünümü, partnerinizin veya ilişki meselelerinde her iki tarafın da kendi isteklerini olgunlukla ifade etmelerinin yararlı olacağını gösteriyor. İş konularında da durum böyle. Güneş, Kova burcu geçişi, gruplarla temas, insanlarla bir araya gelmek, farklılıklarınızı ortaya koyabilmek açısından gayet olumludur. Her şey gönlünüzce olsun.

    **YENGEÇ

    /

    **

    Sevgili Yengeçler, Aslan burcunda oluşacak Dolunay, insanların kendilerini her manada özel ve önemli hissetmesi halidir. Maddi değerler, manevi kıymetler hepsi insana dairdir. Bunlara sahip olmak veya sahip olduğumuz her ne varsa onu dışarıya yansıtmak, her şeyin en güzeline kavuşmak arzusuyla dolu olduğumuz bir Dolunay’dır bu. Ayarını yapmak gerekir. Çünkü her şeyin fazlası bir zaman sonra insanı yorabilir, az olanı zorlayabilir. Kararınca olan evladır, huzur verir. Dolunay’ın görünümleri bize, bu konularda rehberlik edicidir.
    Ay, Mars görünümü, mücadele verdiğimiz para, ilişki, hayata dair olan her şeyde kendi arzularımızı mutlak kabul ettirme isteğimizdir. İhtiraslı ve asla vazgeçmeden bir şeylerin kendi eksenimizde dönmesini bekleriz. Bu kazanmak dürtüsüdür. İlişkilerde de, kazançta da, reel hayatta da göze çarpar. Tabii ki bu arzuların sağlıklı bir şekilde ifadesi önemlidir. Ay, Satürn görünümü, Dolunay’ın güçlü duygularını biraz azaltır, makul seviyeye çeker. Sorumluluk bilinciyle hareket edilerek, iş hayatında ve kazanç getirici işlerde duruma olgunlukla bakılır. Bir de unutmayalım, Merkür geri hareketi 25 Ocakta sona erse de, bir haftalık gölgeli günlerde özellikle ilişkimiz ve iş konularında dikkatlice kararlarımızı ele almamızda yarar var. Her şey gönlünüzce olsun.

    ASLAN

    /

    Sevgili Aslanlar, Burcunuzun üzerinde oluşacak Dolunay, tabii ki kişisel anlamdaki isteklerin mutlak kabulü ve kendini yenileme arzusunun yükseldiği bir zamandır. Kişi ne olursa olsun kendine dönük duygulara, el üstünde tutulmaya ve varlığını yüceltmeye açıktır. Ancak ilişki söz konusu oldu mu, dengeli hareket etmeyi bilmek lazım. Bizim isteklerimizle karşı tarafın beklentileri arasındaki köprüde duruma bakmak gerekiyor. Yeniay’ın görünümleri bu konuda bize rehber olabilir. Böylece Dolunay’ın dikkate değer işaretlerini anlarız. Ay, Mars görünümü, kendi arzularımız doğrultusunda hareket ederek ailemiz veya birileri üzerinde etkin olmaya çalışacağımızı gösteriyor. Belki geçmişte yaşanılanları unutmuyoruz, belki şu andaki durum bize ters geliyor. Öfkeliyiz veya baskınız. Ay, Satürn görünümü ise, bizi bir miktar hizaya getiriyor. En azından sınırlarımızın farkında olmamızı sağlıyor. İllaki diretmek yerine, karşımızdaki kişinin ne söylediğini ve ne istediğini anlamaya çalışırız.

    Güneş, Kova burcunda ilerleyecek. Evlilik hayatınız, ilişkiniz, gruplarla alakalı temaslarınız, yenilik anlamındaki girişimleriniz, hedefleriniz, ailevi konular, ev ile alakalı meseleler ön planda olacaktır. Genelde yenilenme, değişim, özgür ifade etme konusunda kendi başınıza hareket etmek kolay olmaz. Eğer bekar bir Aslansanız karşınıza birilerinin çıkması ve tanışmanız kolay olur. Devam eden ilişkilerde ise, görüş farklılıklarınız artar. Eğer arkadaşça yanaşarak, ilişkiyi hoş paylaşımlarda bulunarak yenilerseniz hiçbir sorun kalmaz. Her şey gönlünüzce olsun.

    BAŞAK

    /

    Sevgili Başaklar, Kova burcunda ilerleyecek Güneş süresince sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Araştırmak, bilimsel teknikleri uygulamak, pozitif bilime yönelmek, halkla ilişkiler, alternatif tıp, medya faaliyetleri, resim, fotoğraf, internet ve gruplarla temas, öğretmenlik, grafik ve tasarım, yardımlaşma alanları bu dönemin etkili meslek ve uğraşıları arasında yer alabilir. Sabırsız davranmayın. Merkür geri hareketini unutmayalım. Eğer yeni işe başladıysanız birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkilerinizi güçlü tutun.

    Venüs, Oğlak burcunda ilerleyecek. Bu seyirde aşk ciddileşiyor. Bizim de bakış açımız özellikle partner konusunda daha dikkatli olmaya dönüktür. Başaklar zaten mükemmeliyetçi olduğu için, doğal olarak daha seçici davranırlar. İlişkilerde bir yanıyla ortaklık kurmaya çalışıp, güzel bir birliktelik yaşamayı önemsiyoruz. Ancak karşımızdaki insanın tutarlı duruşuyla güven uyandırması gerekmektedir. Mevcut ilişkimizin ilerisi için güven vaat edip etmediğini, iyi gözlemde bulunarak tespit edebilirsiniz. Gölgeli günlerin bitimi olan 1 Şubat tarihinde durum netleşmeye başlar. Her şey gönlünüzce olsun. TERAZİ

    /

    Sevgili Teraziler, Kova burcunda ilerleyecek Güneş, aşkta özgürce hareket etmeniz, hayatın eğlendirici, keyifli yanlarının tadını çıkarmanız, arkadaşlık ilişkilerinizi güçlendirmeniz, hevesli bir şekilde yaşamı kucaklamanız demektir. Genelde bu dönemde arkadaşça başlayan ilişkilerin sürpriz bir şekilde ciddiyete dönüşmesi, hatta uzun süredir bir arada olan çiftlerin aniden evlenmesi görülebilir. Ancak Merkür geri hareket dönemindeyiz. Heyecanla verilen bu kararın, ilerisi adına doğru olup olmayacağı anlamında iyice düşünmekte yarar var.
    Aslan burcunda oluşacak Dolunay, başkalarının hayatımızdaki önemini vurgulasa da, biz onlarla yan yana yaşasak da, merkezimizde yine biz varız. El üstünde tutulmak için çabalarız. Amacımız ve hedefimize varma arzumuz oldukça yüksektir. Sosyalleşmek, insanların ilgisini uyandırmak ve takdir edilmek bizim tutkularımızdır. Duygular ve isteklerin birbirine karşı olduğu böyle zamanlarda Dolunay’ın görünümlerine bakarak, neler hissedebildiğimizi anlarız. Ay, Mars görünümü, gücümüzü kanıtlamak için her yolu deneyeceğimizi gösterir. Daha fazla kazanmak için çabalarız, daha fazla başarmak için gayret ederiz. Ancak bu bazen öyle bir ihtirastır ki, hiçbir şeyi gözümüz görmez. Eğer bir şeyler umduğumuz gibi gitmiyorsa, tatmin olmayız. Bize iyi gelecek olan, insanların ilgisi ve kendimizi kanıtlama çabasıdır. Bunun ayarını bilmemizde yarar görüyorum. Ay, Satürn görünümü, olumlu bir etkidir. Neyi istediğinizi ve hangi yolun sizin için tatmin edici ve doğru olacağını işaret eder. Ancak şunu da unutmayalım, Merkür geri hareketi 25 Ocak tarihinde sona erse de, bir haftalık gölgeli günlerde ailevi ilişkilerimiz ve evimiz ile ilgili konularda dikkatli olmakta yarar var. Her şey gönlünüzce olsun.

    AKREP

    /

    Sevgili Akrepler, Aslan burcunda oluşacak Dolunay, toplumsal görev ve sorumlulukların kendini hissettirdiği bir zamandır. Birilerine ve dünyaya karşı bir kafa tutma haline benzer. Kendimizi ifade etmek için tüm gücümüzle çabalarız ve değerimizin bilinmesini isteriz. İnsanlar bizi takdir etmediğinde, işlerimiz yolunda gitmediğinde egomuz devreye girer. Girer de, bunun ayarını iyi bilmek gerekir. Dolunay’ın görünümlerine baktığımızda bizi uyaran nitelikte olduğunu görüyoruz. Ay, Mars görünümü, iş hayatımız, toplumsal ilişkilerimiz, yaşça büyük kişilerle aramızda yaşanabilecek gerilimin işaretçisidir. Gücünüzü gösterirsiniz, isteklerinizi mutlak şekilde kabul ettirmeye çalışırsınız. İş görüşmesinde, taleplerinizin kabulü için dayatırsınız. Tepkili gözükebilirsiniz. Bu, istediklerinizi alabilmeniz dışa yansıyan içgüdüsel bir tepkidir. İşe girmek, işte sorunlar varsa bunları halletmek, plan ve projelerinizi yürürlüğe koymak yönünde hırslısınız. Ay, Satürn görünümü, size dayanıklılık ve kararlılık gücü verir. Finansal konularda taleplerinizin karşılık görmesi için dayatırsınız. Sizi birilerinin durdurması, hafife alması mümkün değildir. Ancak şunu unutmayınız; Merkür geri hareketi 25 Ocak tarihinde bitse de, gölgeli günleri bir hafta boyunca etkilidir. Ciddi anlamda kararlarınızı gözden geçirin. İletişime dikkat edin. Bir şeyi kabul ettireyim derken, deyim yerindeyse çam devirmeyin. Her şey gönlünüzce olsun.

    YAY

    /

    Sevgili Yaylar, Aslan burcunda oluşacak Dolunay, yeni deneyimlere açık, çevremizi genişletme, kendimiz için en uygun tercihi yapmak yönünde bir etkidir. Aslında bir hayli hırslıyız. Fakat bu hırs, bir şeyleri başarmak adına olumlu yönde kullanılırsa ne ala. Tam tersine kendi kendimizi yiyip bitiriyorsak bir işe yaramaz. Kişinin bu Dolunay’da ne istediğini kafasının içinde oturtmuş olması lazım. Bir şeylere de öfkelenmiş olabilirsiniz veya önemli bir projeniz, düşünceniz vardır, o nedenle hırslısınızdır. Bunlar birbirinden ayrı duygulardır. Biri işe yarar, diğeri insanı zor duruma sokar. Dolunay’ın görünümleri bize yol gösteren ışıktır. Ay, Mars arasındaki sert görünüm, inandığınız bir yola adanış, kendinizi ispatlama arzunuz ve göz önünde olma isteğinizdir. İsteklerinizi elde etmek için enerjiniz yüksektir. Bu enerjiyi içe bastırmak yerine başarılı işler ve engelleri aşmak için kullanırsanız elinizden bir şey kurtulmaz. Kendinizi ispat etmiş olursunuz. Ay, Satürn görünümü ilgilendiğiniz iş, proje, eğitim ve girişim alanında deneyimli kişilerle karşılaşma, fırsatları değerlendirme anlamında güç vericidir. Bir de şunu unutmayalım; 25 Ocak tarihinde Merkür geri hareketi sona erse de, önünüzdeki bir haftalık süreç gölgeli günlerdir. O nedenle finansal konularda özellikle daha dikkatli hareket etmek, ciddiyetle düşünmek, artı ve eksi yönleriyle muhasebede bulunmak yararlıdır. Her şey gönlünüzce olsun.

    OĞLAK

    /

    Sevgili Oğlaklar, Aslan burcunda oluşacak Dolunay, finansal anlamda durumumuzu ele almamızı, bazı değişikliklerde bulunmamızı, en azından problem varsa bunları çözümlememizi sağlayıcıdır. Mevcut hale bir bakmamız faydalı olacaktır. Dışarıdan destekler gelebilir veya biz kazanç elde etmek amaçlı planlar yapabiliriz. Dolunay’ın görünümleri bize bu anlamda yol gösterici veya durumu gözden geçirirken nelerin dikkatimizi daha fazla çekeceğini işaret eder. Ay, Mars görünümü, hedef bilincimizin özellikle parasal kazanç elde etme yönünde etkili olduğunu gösteriyor. Menfaatlerimizi gözeteceğiz. Bu yönde istekli ve arzulu olacağız. Kazanmak adına işbirliğine açığız. Hani öyle duygusal anlamda değil, bilakis kimden ne elde edebiliriz, nasıl kazançlı çıkabiliriz, başkaları üzerinde nasıl daha etkin olabiliriz? Bunları önemseyeceğiz. Hırslanabiliriz. Pek ılımlı düşünmeyiz. Başarılı ve güçlü bir kişi olduğumuzu kabul etmelerini bekleriz. Talepte bulunuruz. İsteklerimizi kabul etmelerini bekleriz. Ay, Satürn görünümü, iç dünyamızın derinliklerini tahlil etmek, kendimizi rahatlatmak, endişelerden kurtulmak adına bir uyarı gibi düşünülebilir. Belki de çok fazla endişelisiniz. Bazen bedeni ve ruhu dinlendirmek faydalıdır. Bu sizin birçok konuda enerjinizi doğru yönlendirmenizde yardımcı olur. 25 Ocak tarihinde Merkür’ün burcunuzdaki geri hareketi sona eriyor. Ancak önümüzdeki bir haftalık süreç gölgeli günlerindir. Kendinizle alakalı iş, özel, mali konularda bir daha düşünmek yararlı olur. Her şey gönlünüzce olsun.

    KOVA

    /

    Sevgili Kovalar, Kova burcunda ilerleyecek Güneş süresince yeniliklere hevesli olursunuz. Özgür olmak istersiniz. Sadece kendiniz için değil, bütün insanların yararına olacak şekilde düşünürsünüz. Eskiyi geride bırakmak istersiniz. Çevre ilişkileri, girişimler, bilgilenme, haberleşme gibi alanlarda sizi ön saflarda görebiliriz. İş fırsatları bu devrede etkilidir. Özellikle insanları farklı kimliğinizle, giyim tarzınızla, yeteneklerinizle etkileyebilecek gücene sahipsiniz.
    Aslan burcunda oluşacak Dolunay, ilişki meselelerinin bilhassa etkili olduğu, iş hayatınızı ilgilendiren konuların da tekrar bir ele alınmasını gerektiriyor. Burada bir sorun yaşanıyorsa, bunun nedenleri üzerinde düşünmek gerekir. Burada egomuzun ayar düğmesini kısık hale getirmekte yarar var. Bilhassa buna önem verin. Çünkü her iki taraf da gereksiz yere birbirini kırabilir. Dolunay’ın görünümleri içinde en etkin olanı Ay, Mars mücadeleci etkisidir. Kişinin ilişki ve iş meselelerinde dış etkenler nedeniyle yaşadığı gerginliğin işaretçisidir. Bazı ufak tefek sorunlar öylesine büyütülür ki, affetmek mümkün olmaz. Her iki taraf da suskun olabilir veya tam tersine güçlü bir tepkide bulunulabilir. Lütfen sonradan pişman olunacak durumlara yol açmayalım. Ay, Satürn görünümü, eğer istenirse pekala problemlerin çözülebileceğini vurguluyor. Her şey gönlünüzce olsun.

    BALIK

    /

    Sevgili Balıklar, Güneş, Kova burcu geçişinde çalışma hayatında, günlük yaşamda enerjiniz biraz düşebilir. Genelde geriye çekilmek, iç gözlemde bulunmak isteyebilirsiniz. Zaman zaman sizi kimsenin anlamadığını düşünebilirsiniz. Oysaki fiziksel ve ruhsal anlamda kendinize özen gösterme vaktidir. Haftalık yorumunuzda söz ettiğim gibi, aşk hayatımızı ilgilendiren konularda şöyle bilinçli bir şekilde düşünelim. Aşka bakış açımızı bir değerlendirelim. Yeni biriyle tanışırsak temkinli olalım.

    Venüs, Oğlak burcunda ilerleyecek. Başarılı olmak, takdir edilmek, saygınlık kazanmak, dikkat çekmek istersiniz. Garantili işleri tercih edersiniz. Gerçekçi düşünürsünüz. Bu enerji sizi rahatlatır. Dağılan tüm zihniniz toparlanır. Gerçek ile yalan arasındaki farkı net şekilde tespit edersiniz. Toplumsal ilişkilerde, işiniz gereği yapılacak görüşmelerde, projelerde ciddiyetinizi muhafaza edersiniz. Dolunay bize gösteriyor ki, yaşamımızı iş veya genel olarak düzenleme yönünde önemli. Kendimizi ifade etme, sağlıklı, verimli bir şekilde yaşama yönünde kendimize önem vermeliyiz. Her şey gönlünüzce olsun.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler