KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Yeniay Yay burcunda

    Yeniay'ın Yay burcuna geçişinin burçlara etkisi!

    KOÇ

    Sevgili Koçlar, Cuma günümüz saat 12:29 Yay burcunda doğacak Yeniay etkisinde başlıyor. Bu Yeniayın ilk etkili görünümü Mars-Uranüs arasındaki karşıtlık. İlişki konularında bir gerginlik yaşanması mümkün. Kendimizi güvende hissetmediğimizde isyan ederiz. O nedenle taraflar olarak sakin olmak ve bilinçli bir şekilde durumu gözden geçirmek lazımdır. Belki hiç istemeden, üzerinizdeki baskı veya değişimde bulunma arzunuz nedeniyle fazla hırçın davranabilirsiniz. Hatta, ilişkinizin niteliğine göre aranızdaki mesafe bir hayli büyüyebilir.

    Venüs-Neptün görünümü ise, bu Yeniayda, hiçbir şeyin gözünüzü boyamasına izin vermemeniz gerektiğini işaret ediyor. Eğer iş veya özel ilişkiniz yolunda yürüyorsa, karşınızdaki kişi ve siz birbirinize karşı dürüst davranıyorsanız sorun yok tabii ki. Ancak, birbiriniz hakkında şüpheleriniz varsa, bir şeyler kafanızı kurcalıyorsa, bunları hale yola koymadan hiç kimseye güvenmeyiniz.

    Yeniayın, hepimizin yaşamında gerçeklerin anlaşılmasında işaretçi olması dileğimle,


    BOĞA

    Sevgili Boğalar Cuma gününe, saat 12:29 Yay burcunda doğacak Yeniay etkisinde adım atıyoruz. Mars-Uranüs karşıtlığı, bu Yeniayın ilk etkili görünümü olarak dikkat çekiyor. Bize iş hayatımızla ilgili konularda bir değişimi ve bu değişimle birlikte mali yöndeki durumumuzun da gözlem altına alınması gerektiğini işaret ediyor. Başka bir iş veya arayış içinde olabiliriz. İç dünyanızda garip bir huzursuzluk ve beraberinde gerginlik yaratıyor. Harekete geçmek istediğiniz halde beklemek, hedefinize varmak isterken vazgeçmek gibi durumlar da yaşanabilir. Tabii ki bütün bunlar ruhsal ve bedensel anlamda zorlayıcıdır. Benim tavsiyem bugün kendinizi lütfen yormayınız, üzmeyiniz ve sinirli tepkilerde bulunup, yanlış kararlar vermeyiniz.

    Yeniayla örtüşen ikinci görünüm Venüs-Neptün arasında gerçekleşiyor. Ben bu Yeniayda, ilişkinizi ilgilendiren konularda her şeyin açık ve net bir şekilde ortaya konmasından yanayım. Birlikte bir hayatı, hedefi, yolu paylaşıyor musunuz? Yoksa sadece şu aralar bir tarafın kafası karışık olduğu için, ilişkiyi sürdürmekten yana mı? birbirinizi gerçekten sevdiğinize emin misiniz? bunları bilinçli bir şekilde ele almak gerekiyor. İş ortaklıklarında da, aynı şekilde hareket etmekte yarar görüyorum. Hiçbir şey gözünüzü boyamamalı. Gerçekçi olmalısınız.

    Yeniayın, hepimizin yaşamında gerçeklerin anlaşılmasında işaretçi olması dileğimle,


    İKİZLER

    Sevgili İkizler Cuma günümüz, saat 12:29 Yay burcunda doğacak Yeniay etkisinde başlayacak. Bu Yeniayın iki önemli görünümle örtüşmesi onun etkisi bir hayli önemli kılıyor. İlki, Mars-Uranüs karşıtlığıdır. Bu Yeniay, aşk hayatınız ve ileriye dönük hedefleriniz konusunda sabırsız ve fazlasıyla iddialı tepkilerde bulunmanıza yol açabilir. Değişim sizin için artık kaçınılmazdır. Ancak bu değişimin çok iyi planlanması, bilinçli bir şekilde yapılması gerekir. İnsan bir yandan alışkanlıklarından uzak durmak diğer yandan radikal bir karar alarak hayatına şekil vermek istemektedir. Fakat unutmayalım ki, şu andaki şartlar akıllıca düşünmemiz gerektiğini söylüyor. Evet belki değişim kaçınılmazdır ancak bu ılımlı ve kararlı bir şekilde gerçekleştirilmelidir. Henüz bazı şeyleri kafanızda tam olarak oturtamıyorsanız o zaman olanı sürdürmekte fayda vardır.

    İkinci etkili görünüm, Venüs-Neptün arasında gerçekleşiyor. Bu Yeniayda, iş durumunuzu, hayatınızı, sorunlarınızı mutlaka bilinçli bir şekilde ele almanızdan yanayım. Atmak istediğiniz adımları, gittiğiniz yolu, düşündüklerinizi bir daha gözden geçiriniz. Hayatınızda uyumlu ve dengeli olmayan ne varsa ortaya koyunuz. İyice emin olmadan, bir hayalin peşinde sürüklenmeyiniz.

    Yeniayın, hepimizin yaşamında gerçeklerin anlaşılmasında işaretçi olması dileğimle,


    YENGEÇ

    Sevgili Yengeçler Cuma günümüzü, saat 12:29 Yay burcunda doğacak Yeniay etkisinde karşılıyoruz. İki önemli görünümle örtüştüğü için çok dikkatli mercek altına alınması gerekiyor. Bu görünümlerin içinde ilk etkili olan Mars-Uranüs karşıtlığı. Bir yanıyla ev içinde, kendi iç dünyamızda biraz huzursuzluk yaratıyor. Bir değişim arzusu var içimizde. Ancak taşlar henüz yerli yerine oturmadığı için, her şeye isyan halindeyiz. İdare etmeye çalışıyoruz. Fakat şu andaki mevcut iş konumu, otoritelerle ilişkimiz, dış dünya ile temasımızda pek rahat değiliz. Samimiyete, etrafımızdaki insanların bize karşı daha nazik olmasına, adil davranmasına ihtiyacımız var. Böyle olmadığında, bir şeyleri bizi değişimde bulunmaya çağırıyor. Ancak aceleyle kararlar veremeyiz. İyi düşünmemiz lazım.

    İkinci görünüm Venüs-Neptün arasında gerçekleşiyor. İster mevcut ilişkilerde ister yeni başlayacak beraberliklerde gerçekçi olmayı da ihmal etmemek gerekir. Anne ve Baba Yengeçler böyle bir görünüm altında, evlatlarına çok daha fazla düşkün olurlar. Hayatlarının merkezinde onlardan başka kimse yok gibidir. İlişkisi şu aralar zorlanan Yengeçler bu görünüm sayesinde birbirlerine yönelirler. Sanatsal anlamdaki çalışmalar, kurulacak dostluklar yönünden bu enerji olumlu fırsatları karşınıza çıkarabilir. Genel olarak hayatın zorluklarından ziyade, güzellikleri önemsenir. Bu iki farklı duygusal haller, bu Yeniayda doğru ve mantıklı bir karar vermek için, her şeyi bir daha gözden geçirmenin önemini vurguluyor. Eğer bir adım atılacaksa, bu adımın gerçekten sağlam ve uzun vadeli olması gerekiyor. Yoksa bir anlamı olmaz.

    Yeniayın, hepimizin yaşamında gerçeklerin anlaşılmasında işaretçi olması dileğimle,


    ASLAN

    Sevgili Aslanlar Cuma günümüzü, saat 12:29 Yay burcunda doğacak Yeniay etkisinde karşılıyoruz. İki tane önemli görünümle örtüşmesi nedeniyle bir hayli önem taşıyor. Yakın çevrenizle olan ilişkinizde dikkatli olmak ayrıca farklı düşüncede olan kişilerle mümkünse tartışmaya girmemek en doğrusudur. Özellikle seyahatlerde çok dikkatli olunmalıdır. Çünkü aşırı hız, çabucak bir yerden diğer yere ulaşma arzusu, gittiğiniz yerdeki gergin insanlar veya bir an önce işlerinizi yoluna koyma arzusu gibi durumlar hatalar yapmanıza ve zarar görmenize neden olabilir.

    Yeniayla örtüşen bir başka görünüm, Venüs-Neptün arasında gerçekleşecek. Aile içinde veya iş ortaklığında, paylaşılacak mal ve mülklerin doğru şekilde taksiminin yapılması gerekiyor. Kiminle ortaklaşa bir yaşam sürdürüyorsanız, o kişiyle aranızdaki problemlerin gerçekçi bir şekilde ele alınması lazım. Ne başkalarının iyi niyetinizi kullanmasına izin verin ne de siz bunu yapın. Bu görünüm altında öyle şeyler gözünüzü boyar ki, kolayca bir borcun altına girebilirsiniz, bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Bunlardan kaçının. Ayrıca aile arasındaki problemleri konuşun. Bir araya gelerek dertleşin. Birlik ve beraberlik içinde hareket edin.

    Yeniayın, hepimizin yaşamında gerçeklerin anlaşılmasında işaretçi olması dileğimle,


    BAŞAK

    Sevgili Başaklar Cuma günümüz, saat 12:29 Yay burcunda doğacak Yeniay etkisinde başlayacak. Yeniayla örtüşen iki önemli görünüm var. Bunlar Yeniayın dikkate alınması gereken noktalarının işaretçisi. Böylece durumu, verilmesi gereken kararları daha iyi anlayacağız. Mars-Uranüs karşıtlığı, parasal mevzularda dikkatli hareket etmek, ani kararlar vermemek, mümkünse ayağınızı yorganınıza göre uzatmak gerektiğini vurguluyor. Daha iyi yaşamak ve çok kazanmak istemeniz doğaldırFakat bu istek, güçlü bir temel ve her şekliyle gözden geçirilmiş, olasılıkları hesap edilmiş bir planlamaya dayanmıyorsa bir anlamı olabilir mi? Bu Yeniayda, paramıza sahip çıkalım, yaş tahtaya ayak basmayalım.

    Yeniayla örtüşen diğer ikinci etki, Venüs-Neptün görünümü. Uzun zamandır birbirini tanıyan, birlikte olmaktan mutluluk duyan çiftlerin arasındaki sevgiyi güçlendiriyor. İlişkisinde problemler bulunan çiftlerin bu Yeniayda, problemleri gerçekçi bir şekilde oturup konuşmaları lazım. Yeni tanışmalar, böyle bir görünüm altında gayet güzel başlar. Ancak her iki tarafın da, birbirlerine mutlaka zaman tanımalarında yarar vardır. Yerine getirilmesi mümkün olmayan konuşmalardan kaçınılmalıdır. Ben bu görünümü, sanatsal anlamda yapılacak iş ortaklıkları ve çalışmalar anlamında gayet olumlu bulduğumu belirtmek isterim.

    Yeniayın, hepimizin yaşamında gerçeklerin anlaşılmasında işaretçi olması dileğimle,


    TERAZİ

    Sevgili Teraziler Cuma gününe, saat 12:29 Yay burcunda doğacak Yeniay etkisinde adım atıyoruz. Farklı bir şeyler yapmak, yenilenmek, tazelenmek, canlanmak, keşfetmekten yanayız. Özgür olmak isteği öylesine yoğun ki, tekdüze hiçbir şeyi hayatımızda istemiyoruz. Yeniayın iki önemli görünümü var. İlki, Mars-Uranüs karşıtlığıdır. Bu Yeniayda, kimseyle tartışmaktan yana değilsiniz. Huzuru sağlamak için elinizden geleni yapabilirsiniz. Ancak partnerin durumu, ilişkideki tutarsızlık, yaşanan zorluklar sizi rahatsız edebilir. Dengeleri yerli yerine oturtmaya çalışırken aslında her şey kalkmış gidiyor gibidir. Hayatınıza şöyle bir bakarsınız yerli yerine oturmayan bir çok mesele vardır. İş hayatı deseniz tam bir şeyler oldu derken arzu ettiğiniz tarzda değildir. Peki ne yapmalıyız? Şartlarımızın farkında olacağız. Fakat dünyanın sonu olmadığını da bileceğiz.

    Yeniayla örtüşen ikinci görünüm Venüs-Neptün arasında gerçekleşiyor. Parayla alakalı her konuda gerçekçi olmamız gerekiyor. Çünkü elimizdekini harcarken, ileriyi düşünmemiz lazım. Bir iş tercihinde bulunurken, tabii ki alacağımızı bileceğiz. Ancak ne kendimizi ne de başkasını kandırmayacağız. Bizim yeteneğimiz ne ise, ona göre bir tercihte bulunmak ve ona göre bir ücret istemek gerekiyor. Sağlık şikayetleriniz varsa, bunların çözümlenmesi anlamında bir çıkış yolu bulmak mümkündür. Maddi alışverişlerde tabii ki dikkatli olmayı bilmekte yarar vardır.

    Yeniayın, hepimizin yaşamında gerçeklerin anlaşılmasında işaretçi olması dileğimle,


    AKREP

    Sevgili Akrepler Cuma günümüz, saat 12:29 Yay burcunda doğacak Yeniay etkisinde başlayacak. İki önemli görünümle örtüşmesi onu anlamlı kılıyor. Şimdi bu görünümlere bir bakalım ve Yeniayda neler öne çıkıyor anlayalım. Mars-Uranüs karşıtlığı, iş hayatınız, sağlığınız, ilişkinizle alakalı meselelerde sorunlar yaşanma ihtimalini gösteriyor. İlişkide her iki taraf da restleşmelerde bulunabilir. Sağlığınızı ilgilendiren operasyon anlamına gelebilir. İhmal edilmiş bir sorun kendini hatırlatabilir. Etrafınızda bazı insanların problemleri direkt olmasa da gelip sizi bulabilir.
    Yeniayın yöneticisi Jüpiter-Başak burcunda ilerlediği için, maddi konularda hesabımızı bilerek hareket etmek gerekiyor. Çünkü bütçemizi aşabilecek harcamalar veya dikkatsizce hesaplamalar bizi zor durumda bırakmamalı. Yeniayın Venüs-Neptünle olan örtüşmesi, problemli bazı çiftlerin, birbirlerine tekrar bir şans vermeleri anlamına gelir. Tabii ki gerçekçi olmayı bilen, karşılıklı hatalarıyla yüzleşebilen çiftlerin yeniden demelerini makul karşılıyorum. Ancak benim size tavsiyem, bir şeyler kafanızı kurcalıyorsa mutlaka gerçekçi düşünmeyi de ihmal etmemenizdir.

    Yeniayın, hepimizin yaşamında gerçeklerin anlaşılmasında işaretçi olması dileğimle,


    YAY

    Sevgili Yaylar Cuma günümüzü, saat 12:29 Yay burcunda doğacak Yeniay etkisinde karşılayacağız. İki önemli görünümle örtüşüyor ve her ikisi de gayet önemli. Bunları gözden geçirdiğimizde bu Yeniayın anlamını daha iyi çözümleyebiliriz. Mars-Uranüs karşıtlığı iş konularında, başkalarıyla uzlaşı içinde, hedefimize varma arzumuzu işaret etmektedir. Aşk hayatınızla ilgili konularda ise tam tersine özgür olmak, yaşamak istiyoruz. Bir yanımız kalk gidelim diyor, diğer yanımız uyulması gereken kuralları hatırlatıyor. Bu da bizi geriyor. Ben hayatımın efendisi miyim yoksa zincirli kölesi miyim diye düşünüyoruz.

    Venüs-Neptün görünümü ise, bu Yeniayda, gerçekçi bir şekilde hayatınızı gözden geçirmenin önemini vurguluyor. Yüzeyde olana değil, derinliklerde saklı olana bakmak lazım. Problemler varsa, mutlaka ele alınmalıdır. İlişkide dürüstlük çok önemli. Biz bunu Yeniayda çok önemsemeliyiz. Eğer, gerçekten bittiyse, birbirimizi kandırmayacağız. Sizi ayırmaya çalışan kişilere karşı da dikkatli olunuz. Davranışlarınıza önem veriniz. Hır gür içinde yaşamak, yüz göz olmak hiç de doğru değil. Gerçekçi olalım lütfen. Bir de, gizli saklı işlere, tanımadığınız insanlarla iş yapmamaya, gereksiz borçlar altına girmemeye çalışınız.

    Yeniayın, hepimizin yaşamında gerçeklerin anlaşılmasında işaretçi olması dileğimle,


    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar Cuma günümüz, saat 12:29 Yay burcunda doğacak Yeniay etkisinde başlayacak. İki önemli görünümle örtüşecek. Bunları analiz ederek, Yeniayın ne gibi etkiler içerdiğini daha iyi anlamış olacağız. Bir yandan dışarıda diğer yandan ev içindeki sorumluluklar yoruyor bizi. Bu nedenle biraz gerginiz. Bu yeniayda, bizi yorabilecek, sinirlendirecek durumlara ne gibi çözüm bulabiliriz, bunlar üzerinde durmalıyız. Ancak mantıklı bir şekilde. Kesip atmak, bitirmek, yeter artık anlamında değil. Biz ekmeğimizi kazanmak durumundayız. Öyle mi? o zaman iş ve özel hayatımız arasındaki dengeyi sağlamak gerekiyor. Yoksa iki arada bir derede kalırız, yoruluruz.

    Venüs-Neptün olumlu enerji akışı, bu Yeniayda, ilişkimizi, hayatımızı gerçekçi bir şekilde analiz etmek gerekiyor. Dostumuzu, düşmanımızı bilmemiz gerekiyor. Amacımız, ideallerimiz nedir? bunlara uygun dostluklar ve beraberlik yaşıyor muyuz? Bu son derece önemli. İşte bütün bu gözden geçirmeler sonucunda, faydalı olmayan arkadaşlıkların tespiti mümkün gözüküyor. Sadece bağımlıyız diye sürdürdüğümüz beraberliğin bize gelecekte ne faydası olur ki? Bu tespitleri gerçekçi bir şekilde yaparsak, huzur buluruz.

    Yeniayın, hepimizin yaşamında gerçeklerin anlaşılmasında işaretçi olması dileğimle,


    KOVA

    Sevgili Kovalar Cuma günümüz, saat 12:29 Yay burcunda doğacak Yeniay etkisinde başlayacak. İki önemli görünümle bağlantısı var. Bunları incelemekle, Yeniayın neleri işaret ettiğini anlamamız mümkün olacak. Mars-Uranüs karşıtlığı bu Yeniayda, insanların bizden farklı olan düşüncelerine, eylemlerine, tavırlarına anlayış göstermek zorunluluğunu işaret ediyor. Bu bizim gibi özgür bir ruh için sıkıntı vericidir. Bazen de dayanılmaz olur. Biz daha yenilikçi, bireysel ve kendimize göre hareket etmeyi düşünürken, gösterdiğimiz zoraki nezaket canımızı sıkıyor. Sıktığı için de, doğal olarak belli bir mesafe koyuyoruz insanlarla aramıza. Bu Yeniayın, parayla ilgili konularda da etkisi dikkat çekicidir. Hesabımız çok iyi yapmamız lazım. Bir yenilik düşünüyorsak bunun da mail açıdan getirisine bakmak gerekiyor.

    Venüs-Neptün görünümü, Bu Yeniayda bazılarımız, yanlış bir yolda, bir takım kişiler nedeniyle vakit kaybettiğinin farkına varabilir, kimileri geçmişe bir sünger çekerek yeni bir yola adım atmaya karar verebilir. İşe yaramayanları tespit etmek ve bunlardan kurtulmak için öncelikle bunu istemek gerekir. Venüs Akrep burcunda ilerlediği için, belki kaybetmeyi göze alamayız. Ancak hayatımızı yanlış bir iş ve ilişkiye bağlayarak da zaman kaybedemeyiz. Bazen, kazanmak için, kaybetmeyi göze almak gerekir. Şimdi siz de, durumunuza bir bakınız. Kazandırıcı olmayan ve kendinizi değersiz hissetmenize yol açan her ne varsa, onlardan kurtulunuz. Yeteneklerinizi göstereceğiniz iş alanlarına yöneliniz ve kendinizi gösteriniz.

    Yeniayın, hepimizin yaşamında gerçeklerin anlaşılmasında işaretçi olması dileğimle,


    BALIK

    Sevgili Balıklar Cuma günümüzü, saat 12:29 Yay burcunda oluşacak Yeniay etkisinde karşılıyoruz. İki farklı görünümle örtüşmesi onu önemli kılıyor. Şimdi bunlara bir bakalım. Böylece bu Yeniayda neler göz önüne alınmalı, anlayalım. Maddi konularda analiz yapmamızda yarar var. Bize kimsenin karışmasına izin vermeyeceğiz. Hatta üstümüze çok fazla gelinirse, bir anda her şeyi kesip atabiliriz. Oysaki bu çözüm değil. Denk bir bütçeye ihtiyaç var. Gelir-gider muhasebemizi iyi yapmalıyız.

    Yeniayın ikinci önemli görünümü, Venüs-Neptün arasında gerçekleşiyor. Bizi ilk görünüme göre rahatlatıyor. Huzur verici olan bu görünüm, uyanış, farkına varış ve dünyayı sevgiyle kucaklayış halidir. Sarsılan dengeleri yerli yerine oturtmanızda size yardımcıdır. Dünya ile her türlü temasınızda sizi koruyucu olduğu gibi, inancınızı güçlendiricidir. Manevi yönde zenginleştirici bir yolculuğun, kendi kendinizle içsel bir yüzleşmenin işaretçisi olan bu görünüm, kalıplaşmış, katılaşmış düşüncelerden sizi uzaklaştırır. Tabii ki, maddi anlamda tekrarlıyorum, bu Yeniayda aklımız başımızda olmalı. Nereye ne verdiğimizi, nereden ne gelebileceğini gerçekçi yönde analiz etmemiz gerekiyor.

    Yeniayın, hepimizin yaşamında gerçeklerin anlaşılmasında işaretçi olması dileğimle,

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler