KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    1-6 Aralık 2015 haftalık burç yorumları

    İşte haftalık burç yorumlarınız.

    KOÇ

    Aşk ve İlişkiler

    1-6 Aralık arası: 5 Aralık-30 Aralık tarihleri arasında Venüs-Akrep burcunda ilerleyecek. Hangi tür ilişki olursa olsun, taraflardan biri veya her ikisi, beraberliği yöneten güç olmak ister. Bu gücü elde etmek için, cinselliğini, cazibesini, parasını kullanabilir. Bağımlı bir ilişki yaşıyorsanız, bu süreçte ne olursa olsun ayrılmak istemezsiniz. Problemler olsa dahi, ondan kopmak hayatla olan bağınızı koparmak gibi bir şeydir. Sağlıklı yürüyen bir ilişkide bu süreç, fantezilerin bir hayli yoğun olduğu zamandır. İki kişi de, birbirlerine tutkuyla bağlıdırlar. Bu geçişin yöneticisi Mars-Terazi burcunda ilerliyor. Gerçekleri de göz ardı etmeden ilişkimize bakmamızda yarar var. 6 Aralık tarihi bu anlamda önemli.

    İş ve Kariyer

    1-6 Aralık arası: 1 Aralık tarihindeki görünüm, farklı düşünceleri olan kişilerle iş veya özel anlamda tanışmalar gündeme gelir. Bunlar dini, felsefi, siyasi, hukuksal konularda da olabilir. Siz görüşlerinizi hiç çekinmeden dile getirirsiniz. Onlar da aynı şekilde kendilerini ifade ederler. Eğer bir iş görüşmesi yapılacaksa, ideallerimize uygun olup olmadığına ve şartlara bakmak lazım. Çünkü bir anda verilecek kararlar 6 Aralık tarihindeki sert görünümle amacımıza ulaşmak istersen, başkalarıyla aramızda yaşanabilecek gerginliği işaret ettiği için, rahatsızlık verici olabilir. Biz her yönüyle ele alalım ve gözden geçirelim.

    Para

    1-6 Aralık arası: 5 Aralık tarihinde başlayan Venüs-Akrep geçişinde, kazanç elde etmek amaçlı iş ortaklıkları gözden geçirilir. Boşanma davalarında, miras ve hisseli paraların bölüşülmesinde bu süreçte, taleplerinizin karşılanmasını arzularsınız. Eğer karşı taraf, sizi umursamıyorsa bir hayli hırslanır, öfkelenir, mutlaka istediğinizi elde etmek için elinizden geleni yapabilirsiniz.

    /

    [Aralık 2015 aylık burç yorumunuzu okumak için tıklayın!](astroloji/astroloji-gundemi/27147-2015-aralik-aylik-burc-yorumlari.html)


    BOĞA

    Aşk ve İlişkiler

    1-6 Aralık arası: 5 Aralık-30 Aralık tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Venüs, evlilik, uzun süreli ilişki, iş ortaklığı konularıyla birebir alakalıdır. Bu kişilerle aranızdaki paylaşım, uyum ve sevgi alışverişini tutkulu, yoğun ve zorlayıcı olabilecek bir dönemi işaret eder. Problemli çiftler açısından duruma bakarsak, eğer ilişki bu zamana dek oturmadıysa, ciddiyete dönüşemiyorsa, sürekli krizler yaşanıyorsa, son zamanlarda iyice bir mesafe oluşmuşsa, bu beraberliğin artık mutlaka gözden geçirilmesinde yarar vardır.. Bu geçişin dispozitör gücü Mars, 6 Aralık tarihinde önemli bir görünüm yapacak. Özellikle problemli ilişkilerde gerçekçi bakmaları lazım.

    İş ve Kariyer

    1-6 Aralık arası: Bu haftanın iş konularında en etkili tarihi 6 Aralık. Bu tarihte iki görünüm önemlidir. Çalıştığımız ortamdaki ilişkilere önem vermemiz, ortaklaşa hareket etmeyi bilmemiz gerekiyor. Bu durum menfaatimiz için gereklidir. Çünkü bulunduğumuz yerde anlaşmazlık olursa, bu durum huzursuzluğa yol açar. Ancak tabii ki bir yere kadar. Eğer bunu yaptığımız halde, birileri kalkıp üstümüze gelirse veya hoşumuza gitmeyen bir harekette bulunursa, kendimizi de savunmak ihtiyacı duyabiliriz.

    Para

    1-6 Aralık arası: Haftaya baktığımızda 1, 4, 6 Aralık tarihlerinin başkalarıyla alakalı veya ortaklıklar anlamında dikkatli olmamız gerektiğini gösteriyor. Hesap dışı durumlar yaşanabilir. Aceleyle yapılan harcamalardan kaçınalım. Ev, otomobil gibi yatırımların mutlaka iyi hesap edilmesi gerekir.

    /

    [Aralık 2015 aylık burç yorumunuzu okumak için tıklayın!](astroloji/astroloji-gundemi/27147-2015-aralik-aylik-burc-yorumlari.html)


    İKİZLER

    Aşk ve İlişkiler

    1-6 Aralık arası: 1 Aralık tarihinde, ilişkimizle ilgili konular üzerinde partnerimizin söylediklerine, düşüncelerine bir kulak vermemiz gerekecek. Farklı bir bakış açısıyla hareket etmekten yana olabilir. Dinleyip, anlamaya çalışalım. 4 Aralık tarihinde fikirlerinizin uyuşmazlığı nedeniyle iletişim zorlaşır. 6 Aralık tarihinde birbirinizin düşüncelerini, gerçekçi bir şekilde gözden geçiriniz. Huzursuzluklara meydan vermemek için, dikkatli olmakta yarar var.

    İş ve Kariyer

    1-6 Aralık arası: 5 Aralık-30 Aralık tarihleri arasında Venüs, Akrep burcunda seyrini sürdürecek. Bu dönem, çalışma ortamınızdaki ilişkilerinizle birebir alakalı olup, fiziksel ve ruhsal sağlığınızı etkileyen koşulları ve aşk hayatınızla ilgili meseleleri de kapsamaktadır. Bu geçişi yöneten Mars-Terazi burcunda ilerliyor ve 6 Aralıkta mücadeleci bir görünüm yapacak. Fayda-zarar hesabımızı bilerek hareket edelim.

    Para

    1-6 Aralık arası: 6 Aralık tarihindeki görünüm, belli bir dirençle karşılaşacağımızı, elimizdeki nakit paraya göre hareket etmemiz gerektiğini işaret ediyor.

    /

    [Aralık 2015 aylık burç yorumunuzu okumak için tıklayın!](astroloji/astroloji-gundemi/27147-2015-aralik-aylik-burc-yorumlari.html)


    YENGEÇ

    Aşk ve İlişkiler

    1-6 Aralık arası: 5 Aralık-30 Aralık tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Venüs, tutkulu aşkların ve sahip olduğumuz her ne varsa onu kendimizde tutmak arzumuzun işaretçisidir. Bu geçişi yöneten Mars-Terazi burcunda olduğu için, özellikle çocuk sahibi olan Yengeçler, evlatlarının hatırına evlerindeki huzuru temin etmek için, ilişkilerindeki pürüzleri görmezden gelebilirler. Bekar Yengeçler, sevdikleri ve bağlı oldukları kişiyle bir arada yaşamayı veya bir yuva kurmayı düşünebilirler. Bu geçişi yöneten Mars-Terazi burcunda ilerlediği için, sorunları örtbas etmek yanlış olur. Duruma gerçekçi bakalım. 6 Aralık tarihindeki görünüm, zorlayıcıdır.

    İş ve Kariyer

    1-6 Aralık arası: İş konularında etkili bir haftadayız. 1 Aralık tarihindeki görünüm, pürüz yaratan sorunları bir an önce çözümlemek için bizi itekliyor. Değişim arzusu yüreğimizde öylesine yoğun ki, artık işlemeyen ne varsa onu geride bırakarak yol almaktan yanayız. 4 Aralık tarihinde bir daha düşünmekte yarar var. Yapmak istediğimiz değişiklikler ne derece doğru olur. Sözgelimi işe gireceksek, şartlara bakalım. İşten ayrılmayı düşünüyorsak, iş bulmadan çıkmayalım. Evden çalışmayı düşünüyorsak, piyasada hangi işler daha kazançlı, hangi alanlarda daha iyi faaliyet gösterebiliriz, ona bakalım.

    Para

    1-6 Aralık arası: 6 Aralık tarihi, her burç için başkalarıyla alakalı meselelerin bizi bağlayıcı olduğunu gösteriyor. Ev satın almak, kiralamak veya sağlıkla alakalı giderlerimiz olabilir.

    /

    [Aralık 2015 aylık burç yorumunuzu okumak için tıklayın!](astroloji/astroloji-gundemi/27147-2015-aralik-aylik-burc-yorumlari.html)


    ASLAN

    Aşk ve İlişkiler

    1-6 Aralık arası: 5 Aralık-30 Aralık tarihleri arasında Venüs-Akrep burcunda ilerleyecek. Bu dönem, aile içindeki uyum ve paylaşımın bir hayli vurgulanacağı, ev ortamınızla ilgili konuların hayatınızda baskın hale geleceği bir süreçtir. Ailenin birlik ve beraberliğinin mutlaka gözden geçirilmesi ve sorunların ayıklanıp, temizlenmesi şarttır. Gizli ve saklı olup, birbirinize içtenlikle davranmadığınız bir ilişki veya aile ortamında yaşıyorsanız bu dönemde yaşanabilecek sorunlar can sıkabilir. Bu geçişi yöneten Mars-Terazi burcunda ilerlediği için, problemlerin üstünü kapatmaya çalışmak yanlış olur. 6 Aralık tarihindeki görünüm, çiftlerin arasında baskı ve krizlere davetiye çıkarabilir.

    İş ve Kariyer

    1-6 Aralık arası: 6 Aralık tarihindeki görünüm, çalışma hayatında verilen mücadelenin göstergesidir. Hem sabırlı olmamız gerekiyor hem de hedefe varmak için, başkalarıyla ortaklaşa hareket etmeyi bilmek lazım. Enerjimiz pek yüksek değil. Bu hafta Venüs-Akrep burcunda ilerleyecek. Kariyer evimizin yöneticisi olduğu için, başkalarıyla birlik ve beraberlik içinde yaşamamız bazen zor oluyor. İç ve dış dünya ile olan ilişkimizi gözden geçiriyoruz. Değişimden yanayız. Etrafımızdaki insanlarla bağlantılarımızı sıkı tutmamız gerekecek.

    Para

    1-6 Aralık arası: 4 Aralık tarihindeki görünüm, harcama meylimizin yükselişini işaret ediyor. Güzel bir şeyler satın almak, çocuklarımız veya sevdiklerimizi şımartmak isteyebiliriz. Aynı şekilde kendimizi mutlu etmek amaçlı harcamalarımız olabilir. Bunları çok iyi hesap etmemiz faydalıdır.

    /

    [Aralık 2015 aylık burç yorumunuzu okumak için tıklayın!](astroloji/astroloji-gundemi/27147-2015-aralik-aylik-burc-yorumlari.html)


    BAŞAK

    Aşk ve İlişkiler

    1-6 Aralık arası: 5 Aralık-30 Aralık tarihleri arasında Akrep burcunda seyrini sürdürecek Venüs, çevremizde bulunan insanlarla ilişki kurma biçimimiz, paylaşımlarımız, sevgi alışverişimizle birebir alakalı bir geçişin baş rolünde yer almaktadır. Uyumlu, ortama ayak uydurabilen, güzel sözlerle gönül alabilen olgun ve hoşgörülü kişiler bu süreci rahatlıkla geçirirken, her şeyin altında bir şey arayan, sürekli meseleleri sorgulayan, takıntılı kişilerce zorlu geçer. Bu süreci yöneten Mars-Terazi burcunda ilerlediği için, bu yıl ki geçişte maddi ve manevi anlamda duruma bakmak gerektiğini gösteriyor. 6 Aralık tarihindeki görünüm, isteklerinizi elde etme yolunda mücadele vereceğinizi gösteriyor.

    İş ve Kariyer

    1-6 Aralık arası: 1 ve 4 Aralık tarihindeki görünümler, kendimizi istediğimiz yerde, konumda hissetmiyor olmanın getirdiği gerginliği işaret ediyor. Derinlemesine düşünüyoruz, araştırıyoruz, keşfediyoruz, neler yapabileceğimiz üzerine düşünüyoruz. Kafamızın içindeki projeler için, bir müddet çalışmamız gerekecek. Dağılmamak için, hangi alana, işe ve konuya odaklanmak gerektiğini bilmemiz lazım.

    Para

    1-6 Aralık arası: 6 Aralık tarihindeki görünüm, ev yatırımı, kiralama, ailemize destek amaçlı giderlerimiz olabileceğini işaret ediyor.

    /

    [Aralık 2015 aylık burç yorumunuzu okumak için tıklayın!](astroloji/astroloji-gundemi/27147-2015-aralik-aylik-burc-yorumlari.html)


    TERAZİ

    Aşk ve İlişkiler

    1-6 Aralık arası: Bu hafta iletişimin bir hayli yoğun, inandıklarımızı söyleme arzumuzun yüksek, mantıklı düşünmekten ziyade, yaşam görüşümüz ve felsefemize göre konuşmanın etkin olduğunu görüyoruz. Kendimizce tahminlerde bulunarak, çevremizdeki insanlar hakkında bir sonuca varabiliriz. Tanıştığımız kişiler veya bizzat partnerimizle farklı görüşlerimizi paylaşabiliriz. Fakat fazla endişeli, hatta olmayan bir şeyi sanki varmış gibi kuruntulu, endişeli tarzda ele alırsak, zihnimiz karışabilir. 6 Aralık tarihinde ailevi ilişkilerde baskın rol oynayabiliriz. Hedefimizi gerçekleştirmek için, diretebiliriz.

    İş ve Kariyer

    1-6 Aralık arası: Bu hafta bilgimizi, tecrübemizi, yapmak istediklerimizi göstermek hevesimiz yüksek. İnsanların dikkatini çekmek ve başarılı olmak istiyoruz. Mars, burcunuzda ilerlediği için, ekip çalışmalarına açıksınız. Sizi bazı konular yoruyor. Sözgelimi ailevi meseleler üzerinde bir değişimden yanasınız. Ancak bunu tam olarak başarmakta zorlandığınız için, dışarıda başarılı olup üstünüzdeki sıkıntıyı atmaktan yanasınız.

    Para

    1-6 Aralık arası: 5 Aralık-30 Aralık tarihleri arasında Venüs, Akrep burcunda ilerleyecek. Bu süreç, parasal konularla birebir alakalı olup, kazanma ve harcama biçiminizle de alakalıdır.

    /

    [Aralık 2015 aylık burç yorumunuzu okumak için tıklayın!](astroloji/astroloji-gundemi/27147-2015-aralik-aylik-burc-yorumlari.html)


    AKREP

    Aşk ve İlişkiler

    1-6 Aralık arası: 5 Aralık-30 Aralık tarihleri arasında Venüs, burcunuz üzerinde seyrini sürdürecek. Fiziksel anlamda çekicilik kazandığınız, ilişkilerde güçlü, tutkulu ve baskın olduğunuz bir zaman dilimidir. İnsanlara yaklaşmak, güven duymak, hislerimizi paylaşmak bazılarımız için kolay olmayabilir. İlişkimizi kendi bakış açımızla ele alarak gözden geçiririz. Eğer problemler varsa, bunları çözüme kavuşturmamız, yenilenmemiz, arınmamız gerekir. Bu süreci yöneten Mars-Terazi burcunda ilerlediği için, bir yanımız anlaşmaya hazır gibidir, fakat diğer taraftan tatmin olmayız. Asıl yapmamız gereken yerine, kendimize mazeretler icat edebiliriz. 6 Aralık tarihindeki görünüm, gerçekçi olmamız gerektiğini gösteriyor.

    İş ve Kariyer

    1-6 Aralık arası: Bu haftanın ana konusu, para kazanmak amaçlı girişimlerimiz, mücadelemiz olacak. Bu iş hayatında da üzerinde en fazla durduğumuz nokta olduğu için, ne kadar başarılı sonuçlar alabilirsek o denli keyifli çalışırız. İşimizden elde ettiğimiz kazanç, hedefimize uygun düşmüyorsa, farklı bir şeyler yaparak kendimizi rahatlatmak isteyeceğiz. Ancak Merkür-Yay burcunda abartılı düşünmememiz gerektiğini işaret ediyor. İyi analiz etmeli, yeteneklerimize göre bir tercihte bulunmak için düşünmeliyiz.

    Para

    1-6 Aralık arası: 1, 4 ve 6 Aralık tarihindeki görünümler çalışma hayatımız, hedeflerimiz, kişisel ihtiyaçlarımız yönündeki harcamaları işaret ederken, pek de kendimizi denetlemeyebiliriz. Nereye ne verdiğimizi bilerek hareket etmemiz yararlı olur.

    /

    [Aralık 2015 aylık burç yorumunuzu okumak için tıklayın!](astroloji/astroloji-gundemi/27147-2015-aralik-aylik-burc-yorumlari.html)


    YAY

    Aşk ve İlişkiler

    1-6 Aralık arası: 5 Aralık-30 Aralık tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Venüs, ilişkilerin gizlilik üzerine kurulduğu ve mahremiyetin bir hayli önemsendiği, paylaşımın ve uyumun göz ardı edilme riskinin olduğu bir süreçtir. Genelde belli bir mesafe koyarak gözlemde kalmayı tercih edebiliriz. Gönlümüz başka söylerken, dilimiz farklı konuşabilir. Belki de gizlediğimiz bir aşkın veya sıkıntılarımızın anlaşılmaması için, dışarıya karşı iyimser, coşkulu şekilde konuşabiliriz. Bu geçişi yöneten Mars-Terazi burcunda ilerlediği için, sosyal ilişkiler yoluyla kendimizi mutlu etmek isteyebiliriz. Dostlarla muhabbet etmek, yazışmak, konuşmak gibi. Bu bizi ne kadar tatmin eder buna bakmak lazım.

    İş ve Kariyer

    1-6 Aralık arası: Bu hafta iş hayatınızla ilgili konularda titiz bir gözleme ihtiyaç var. İşimizden memnun muyuz yoksa farklı bir iş arayışında bulunmayı tercih mi ediyoruz. Görünen o ki, evet değişik bir şeyler yamak arzumuz yoğun. Ancak aceleyle kararlar da vermemek lazım. Derinlikli bir şekilde araştıralım. Çabuk dağılmayalım. Bir amacımız olsun. Ne yaptığımızı bilelim. Aceleyle veya gereğinden fazla ince eleyip sık dokumak zaman kaybına yol açabilir. Çalışma hayatında olanlar ve bir proje üzerinde emek sarf edenler sizler de bu hafta, işlerinizi belli bir plan çerçevesinde düzenlemek zorundasınız. Ekip çalışmaları etkin gözüküyor.

    Para

    1-6 Aralık arası: 6 Aralık tarihindeki görünüm, dostlarımıza olan maddi desteğimizin işaretçisi olduğu gibi, aynı şekilde onların da bize davrandıklarını görüyoruz. Sosyal ilişkilerimize bir hayli önem vermekteyiz. Davet, doğum, etkinlik nedeniyle para harcayabiliriz.

    /

    [Aralık 2015 aylık burç yorumunuzu okumak için tıklayın!](astroloji/astroloji-gundemi/27147-2015-aralik-aylik-burc-yorumlari.html)


    OĞLAK

    Aşk ve İlişkiler

    1-6 Aralık arası: 5 Aralık-30 Aralık tarihleri arasında Venüs-Akrep burcunda ilerleyecek. Bu dönem sosyal çevrenizle olan ilişkiniz ve bu ilişkilerdeki paylaşımların işaretçisi olup, kariyer ve aşk hayatınızla ilgili konuları da kapsamaktadır. Dönemi yöneten Mars-Terazi burcunda ilerlediği için, toplumsal ilişkilerimizin de önemi bu geçişte etkili olacak. İnsanlarla belli bir mesafeyi koruyabilir, gerçek hislerimizden söz etmeyebiliriz. Hatta genelde izleyen kişi oluruz. Çevremizdeki insanları farklı bir bakış açısıyla gözlemleriz.

    İş ve Kariyer

    1-6 Aralık arası: Bu hafta yapılması gereken işlerimizi düzenlemekte, kararlarımızı vermekte, uygulamakta zorlanabiliriz. İş hayatımızla ilgili bir değişim düşünüyorsak veya yeni bir şeyler aklımızdan geçiyorsa, bunun ne kadar tutarlı ve doğru olacağına bakmak lazım. Bir yanıyla başkalarına uymak mecburiyetiniz var diğer taraftan aklınız biraz karışabilir. Yetiştirilecek işler, yapılacak görüşmeler derken, size sorsalar ne istersiniz diye, kafamı dinlemek ve gönlümce hareket etmek diye yanıtlarsınız.

    Para

    1-6 Aralık arası: 6 Aralık tarihindeki görünüm, düşündüğümüzden daha fazla harcamamız olabileceğini, cüzdanımızın ayarını bozmamamız gerektiğini işaret ediyor. Bir de kapalı yerlerde çantanızı dikkat ediniz.

    /

    [Aralık 2015 aylık burç yorumunuzu okumak için tıklayın!](astroloji/astroloji-gundemi/27147-2015-aralik-aylik-burc-yorumlari.html)


    KOVA

    Aşk ve İlişkiler

    1-6 Aralık arası: 5 Aralık-30 Aralık tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Venüs, toplumsal hayatta kurulan ilişkiler başta olmak üzere yönetici-işveren konumundaki kişilerle olan paylaşımlarınız ve ailenizle aranızdaki sevgi alışverişi anlamında etkili bir süreçtir. Bu geçişi yönetecek Mars-Terazi burcunda ilerliyor. Bu da gösteriyor ki, yeni tanışmalara, paylaşımda bulunmaya hazırız. Biraz da işimize geliyorsa bunu yapacağız. Sözgelimi işimiz gereği ve nezaket dolayısıyla bunu yapabiliriz.

    İş ve Kariyer

    1-6 Aralık arası: 1 Aralık tarihindeki görünüm, hedefimizi gerçekleştirmek, hızlıca yürürlüğe koymak anlamında hem iletişim hem eylem olarak bizi itekleyicidir. Ancak her şeyin enine boyuna düşünülmesinde yarar vardır. Ne de olsa Merkür-Yay burcunda astrolojik olarak sonradan pişmanlığa yol açabilir. Her kararımızı tartalım.

    Para

    1-6 Aralık arası: 4 Aralık tarihindeki görünüm, para kazanmanın pek kolay olmadığını, düşündüğümüz bir işin pek de getirisinin olmadığını göreceğiz. Hani bazen şuradan şu gelir deriz de, ummadığımız bir artış olur. Bu öyle bir durum değil. Azına kanaat etmek zorunda kalabiliriz.

    /

    [Aralık 2015 aylık burç yorumunuzu okumak için tıklayın!](astroloji/astroloji-gundemi/27147-2015-aralik-aylik-burc-yorumlari.html)


    BALIK

    Aşk ve İlişkiler

    1-6 Aralık arası: 5 Aralık-30 Aralık tarihleri arasında Venüs-Akrep burcunda seyrini sürdürecek. Bizden farklı düşünen kişilerle olan ilişkimiz, alışverişlerimiz ve yakın çevremizle olan paylaşımlarımızın önemli hale geldiği bir dönemdeyiz. Yakın çevremizle olan bağlantımız, parasal anlamda bölüşümde bulunduğumuz insanlarla olan beraberliğimiz de bu dönemde kıymetleniyor. Biraz da işimizi bilme süreci diyebiliriz. Bu süreci yöneten Mars-Terazi burcunda ilerliyor. Bu durum taleplerimizin karşılanması yönünde hareket edebileceğimizi işaret ediyor.

    İş ve Kariyer

    1-6 Aralık arası: Bu hafta hem işlerimizi yaparken dağılmamak lazım hem de ortaklaşa yapılan işlerde başkalarının da görüşlerini almamız gerekiyor. Kafamız karışabilir. Hangi yön, hangi yol daha verimli olur, iyice düşünmek gerekiyor. Sizin düşüncelerinize veya ideallerinize uymayan durumlar söz konusu olabilir. Şartlara göre hareket etmek, işinize gelmeyebilir.

    Para

    1-6 Aralık arası: 1 Aralık tarihinde, mesleki ve parasal konularda hızlı düşünüp hızlı kararlar vermemizi sağlar. Ancak bu kararlarınızın doğru ve yerinde olup olmadığını bir daha inceleyiniz. Aksi takdirde, risk alırsınız, sonra da zorlanırsınız. Merkür-Yay burcunda ilerlediği için, astrolojik olarak zararlıdır. Hesabınız şaşabilir. O nedenle lütfen iyi düşünün.

    /

    [Aralık 2015 aylık burç yorumunuzu okumak için tıklayın!](astroloji/astroloji-gundemi/27147-2015-aralik-aylik-burc-yorumlari.html)

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler