KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    2015 Aralık aylık burç yorumları

    İşte aylık burç yorumlarınız.

    Ömrümüzden bir yıl daha gelip geçiyor... Yaşam bu, su misali akıp gidiyor... Yeter ki sağlığımız yerinde olsun. Her yeni yıl, yeni bir umuda vesile oluyor...

    Hürmetlerimle...

    KOÇ

    GENEL BİR BAKIŞ
    Sevgili Koçlar, 5 Aralık tarihinde Venüs, Akrep burcunda seyrine başlayacak. Bu dönemde ilişkimizde tutkuların gözden geçirilmesi anlamına geliyor. Birlikte olduğumuz kişiyle ilişkimizin niteliği oldukça önemli. Birazda kendimizi karşımızdaki insana göre ayarlıyoruz. İlişkiyi sürdürmek niyetindeysek birlik ve bütünlük duygusunu iyi oturtmak gerekiyor. Birbirimizle paylaşımımız nasıl? Cinsel hayatımız nasıl? Çünkü bunlarda sevginin belirtisi. İş hayatı ve parasal konularda da bu önemli. Burada Koçların kendi çıkarlarından ziyade karşısındaki insanla birlik ve bütünlüğü sağlayarak bu durumdan tat aldığını oturtması gerekiyor. Menfaatten ziyade birlikteliğin önemli olduğu bir dönemdeyiz. Problemlerimizi artı ve eksileri ile gözden geçiriyoruz. Miras, hisseli paralar ile ilgili konularda kendi verebileceklerimize de bakmamız gerekiyor.

    10 Aralık tarihinde Merkür, Oğlak burcunda seyrine başlıyor. Koçlar bireysel olarak hareket etmeyi sever ancak burada zihnimiz iş hayatındaki meselelere odaklanıyor. Bu tarihten itibaren iş hayatımızda mutlu muyuz? Huzurlu çalışıyor muyuz? Bunlar üzerinde mutlaka duracağız.

    11 Aralık tarihinde Yeniay Yay burcunda oluşuyor. Özellikle bilgimizi genişletmeye ve tecrübe kazanmamıza önem veriyoruz. Bilgimizi yetersiz görüyorsak daha çok bilgi edinmek anlamında araştırma yapmakta yarar var. Yeniay, bir amaca yönelmemiz de yardımcı olacak. Yeniay'ın bir başka özelliği de ikili ilişkileri test etmesidir. Bir yanımız anlaşmaya hazır vaziyette. Anlaşmaya gönüllü olduğum durumlarda da bizi boğuyor mu bakacağız? Hemen karar vermeyelim. Bir test sürecindeyiz.

    22 Aralık tarihinde Güneşi, Oğlak burcunda seyrine başlıyor. Merkür'de orada. Odaklandığımız alan tamamıyla iş hayatı ve kariyer. Bu işten memnun muyuz? Eksiklerimiz nelerdir?

    25 Aralık tarihinde Yengeç burcunda bir Dolunay oluşacak. Bu dolunayda biraz kendimize doğru yöneliyoruz. İç dünyamıza ve ailemize bakıyoruz. Aile bizim için son derece önemli. Bu yıl neler yaptık. Önümüzdeki yıl neler yapacağız bunlara da bakacağız.

    Yeni yılınızı kutluyorum. Sevgilerimle.

    AŞK VE İLİŞKİLER
    1-6 Aralık arası: 5 Aralık-30 Aralık tarihleri arasında Venüs-Akrep burcunda ilerleyecek. Hangi tür ilişki olursa olsun, taraflardan biri veya her ikisi, beraberliği yöneten güç olmak ister. Bu gücü elde etmek için, cinselliğini, cazibesini, parasını kullanabilir. Bağımlı bir ilişki yaşıyorsanız, bu süreçte ne olursa olsun ayrılmak istemezsiniz. Problemler olsa dahi, ondan kopmak hayatla olan bağınızı koparmak gibi bir şeydir. Sağlıklı yürüyen bir ilişkide bu süreç, fantezilerin bir hayli yoğun olduğu zamandır. İki kişi de, birbirlerine tutkuyla bağlıdırlar. Bu geçişin yöneticisi Mars-Terazi burcunda ilerliyor. Gerçekleri de göz ardı etmeden ilişkimize bakmamızda yarar var. 6 Aralık tarihi bu anlamda önemli.

    7-13 Aralık arası: 11 Aralık tarihinde Yay burcunda doğacak Yeniay, hevesli, coşkulu ve iyimser bir şekilde hayata katılmanın işaretçisi. İlişkiler, seyahatler, yeni tanışmalar, deneyimlere açık olmak anlamına gelir. Ancak Mars-Terazi burcunda ilerliyor ve Uranüs ile yapacağı karşıtlık, başkalarının etkisi altında kalmamıza ve arzu ettiğimiz yenilikleri gerçekleştirmemize engel olabilir. Bir de Yeniayın oluştuğu günkü Venüs-Neptün görünümü, bizi bağlayan, kopamamamıza yol açan nedenleri işaret ediyor.

    14-20 Aralık arası: 14 Aralık tarihindeki görünüm, yenilikleri kucaklama hevesinizin işaretçisi. İyimser düşünmeye çalışıyorsunuz. Ancak yine de, karşınıza çıkan biri veya ilişkinizle ilgili konularda tam anlamıyla rahat değilsiniz. Siz tutkulu bir aşkın, ayaklarınızın üzerinde kuvvetlice durmanın ve iş anlamında güçlenmenin öneminin farkındasınız. Sıkıntılarınıza çare bulmak, değerli bulduğunuz her ne varsa onlara kavuşmak için desteğe ihtiyacınız var. 19 Aralık tarihindeki görünüm sizi rahatlatıcıdır. İlişki sorunlarının derinlikli gözden geçirilmesinde yardımcı olur.

    21-31 Aralık arası: 30 Aralık-23 Ocak 2016 tarihleri arasında Venüs-Yay burcunda ilerleyecek. Yeni tanışmalar moralimizi yükselticidir. Bizi rahatsız eden bir takım konuları geride bırakıyoruz. Yenilikler, yeni aşklar, güzel ortamlar, insanlarla tanışmak, pozitif düşünme yönünde etkisi çok kıymetlidir. Bu süreç, özgürce ilişkiler yaşamak, her görüşten insanı kucaklamak, gönlünün kapılarını açmak, pozitif yönde anlaşmak, samimiyeti her daim öne almak şeklinde özetlenebilir. Yaşam sevincinizin bir hayli yükseldiği bu süreçte ayrıntıların üzerinde pek durulmaz. Bütüne ve bütünün hissettirdiği coşkuya, hevese, keyiflere önem verilir.

    İŞ VE KARİYER
    1-6 Aralık arası: 1 Aralık tarihindeki görünüm, farklı düşünceleri olan kişilerle iş veya özel anlamda tanışmalar gündeme gelir. Bunlar dini, felsefi, siyasi, hukuksal konularda da olabilir. Siz görüşlerinizi hiç çekinmeden dile getirirsiniz. Onlar da aynı şekilde kendilerini ifade ederler. Eğer bir iş görüşmesi yapılacaksa, ideallerimize uygun olup olmadığına ve şartlara bakmak lazım. Çünkü bir anda verilecek kararlar 6 Aralık tarihindeki sert görünümle amacımıza ulaşmak istersen, başkalarıyla aramızda yaşanabilecek gerginliği işaret ettiği için, rahatsızlık verici olabilir. Biz her yönüyle ele alalım ve gözden geçirelim.

    7-13 Aralık arası: 10 Aralık-2 Ocak tarihlerinde Merkür-Oğlak burcunda ilerleyecek. Mesleki konularda disiplinli düşünmemizi sağlayıcı, işlerimize sorumluluklarımıza odaklanmamızda yardımcı, kurallara uygun şekilde görevlerimizi yerine getirme anlamında destekleyici bir süreçtir. Bu dönemde patron konumundaki insanlarla iletişimde bulunurken, saygılı olmamız beklenir. Belli bir mesafeyi korumamız, zamanında işlerimizi yapmamız, bunları yerine ulaştırmamız gerekir. Bu açıdan biraz sizleri sıkıcı bir dönem olabilir. Çok ciddi düşünmek, kendimizin farkında olmak lazımdır.

    14-20 Aralık arası: 14 Aralık tarihindeki görünüm, kariyer konularında ciddi düşünmemiz gerektiğini işaret ediyor. Dilediğimiz gibi kendimizi ifade edemediğimizi, kurallara uymak mecburiyetinde kaldığımızı, bunun da bizim zihnimizi yorduğunu görüyoruz. Tabii ki, Merkür-Oğlak burcunda ilerlediği için, bu hafta gözden kaçırdığımız noktalara odaklanıp, sağlam hale getirebiliriz. Neptün iyi bir destek sunacak. Özellikle sanatsal alanda çalışanlar için bu görünüm, bir işin yaratıcı tarzda düşünülerek ortaya konmasını ve bunun başkalarına sunulması için olumludur.

    21-31 Aralık arası: 22 Aralık-20 Ocak 2016 tarihleri arasında Oğlak burcunda seyrini sürdürecek Güneş genel astrolojik ifadesi gereği sorumluluk üstlenmek anlamına gelir. Kişi bu dönemde, toplum içindeki yerini ve saygınlığını önemsemelidir. Görevlerini disiplinli bir şekilde gerçekleştirmeli, üstüne düşeni ciddiyetle yapmalıdır. Her yıl hemen hemen aynı tarihlerde Güneş-Oğlak burcunda ilerlerken, kariyer hayatınız, iş yerinizdeki pozisyonunuz, toplum içindeki yeriniz, anne-babalık sorumluluğunuz veya anneniz, babanızla alakalı konular üzerinde ciddiyetle durmanız, hırslı azimli ve düzenli bir şekilde çalışmaya gayret göstermeniz sizlerden beklenir. Eğer çalıştığınız alanda üst bir görevde iseniz, sorumluluklarınız çok daha belirgindir.

    PARA
    1-6 Aralık arası: 5 Aralık tarihinde başlayan Venüs-Akrep geçişinde, kazanç elde etmek amaçlı iş ortaklıkları gözden geçirilir. Boşanma davalarında, miras ve hisseli paraların bölüşülmesinde bu süreçte, taleplerinizin karşılanmasını arzularsınız. Eğer karşı taraf, sizi umursamıyorsa bir hayli hırslanır, öfkelenir, mutlaka istediğinizi elde etmek için elinizden geleni yapabilirsiniz.

    7-13 Aralık arası: Bu hafta, özellikle iş ortaklarının, mali anlamdaki durumlarını gözden geçirmesinde yarar var. gelişen durumlar bir ortaklığın sona erdirilmesi anlamına gelebilir. Bu durum tabii ki finansal anlamda yeniden bir düzenleme yapmanızı gerektirir. Bunun dışında ben, bu hafta hesapsız hareket edilmemesi taraftarıyım.

    14-20 Aralık arası: 19 Aralık tarihindeki görünüm, ilişki-ortaklaşa yapılan işler ve mali konularda krizlerin önlenmesinde yardımcı olur. Gizli saklı birçok meselenin derinlerine inmenizi sağlar. Hakkınız olan parayı alabilmeniz için yapılması gerekenler için sizi aydınlatır.

    21-31 Aralık arası: 24 ve 26 Aralık tarihindeki iki görünüm, hem maddi konularda düzenlemelerde bulunmanın hem de iş anlamında titiz hareket etmenin işaretçisidir. Haftanın genelinde zaten iş hayatıyla ilgili meseleler bir hayli önem taşıyacak. Hatta zaman zaman eş, iş ortağıyla ilgili durumları da gözden geçireceğiz. Onların halledilmesi gerekiyor. Ondan sonra rahatlarız ve yeni bir yıla adım atmış oluruz.

    ARALIK Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler : 1-10-11-15-19-20-23-24-28
    Zayıf Enerjili Günler : 5-6-12-13-25-26
    Aşkta En Şanslı Günler : 1-28
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 21-22

    Yeniay : 18-19-20-21
    (Ay-Koç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 5-6-7
    (Ay-Terazi burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    /

    Günlük burç yorumlarınızı okumak için tıklayın!

    Yeni yılda Koç burcu ne yemeli?


    BOĞA

    GENEL BİR BAKIŞ
    Sevgili Boğalar, 5 Aralık tarihinde karşıt burcunuzda seyrine başlıyor. Burada bizim bencil düşünmememiz gerekir. Tutkular çok önemli. Çünkü Venüs, Akrepte ya hep ya hiç olarak düşünür. Boğalar için sağlamlık ve uzun vadelilik önemli. Bu iş ilişkilerinde de özel ilişkilerde de aynıdır. Ayrılmaya yakın bir durumdaysanız biraz inatlaşma veya baskı kurmaya çalışmak normaldir. Ama önemli olan ilişkinin dünden bugüne gelmesidir. Birbirimizle yüzleşmemiz lazım. İş ortaklıklarında da karşılıklı olarak parasal konuların düzenlenmesi son derece önemli.

    10 Aralık tarihinde Merkür, Oğlak burcunda seyrine başlıyor. Bu Boğalar için bir hazırlık, tartıp, biçme dönemi. Bilgi anlamında ise kazandırıcı olana bakma süreci. İşimizde ne kadar iyiyiz? Bunları mutlaka gözden geçireceğiz.

    11 Aralık tarihinde Yeniay Yay burcunda oluşacak. Bu bizim için kredi, borçlanma gibi konularda gözden geçirmelerde bulunacağız. Yeniayın üzerimizde baskın olduğu bir dönem. Ödenmesi gerekenlerin mutlaka ayarlanması gerekiyor. Muhasebelerimizi iyi yapmamız lazım. Bunaltıcı gibi dursa da, kendimize bir mola verip bakma halidir.

    22 Aralık tarihinde de Güneş Oğlak burcunda seyrine başlıyor. Bütünüyle odak alanımızda ne yapmak istiyoruz? Ne gibi hedeflerimiz var? Bunlara bakacağız. Öyle çok fazla açılmıyoruz. Boğalar zaten sağlamcıdır. Bu Dolunayda edindiğimiz bilgileri çevremiz ile de paylaşacağız. Belki de farklı bir şehir farklı bir iş düşünüyoruzdur bunlara bakacağız.

    Yeni yılınızı kutluyorum. Her şey gönlünüzce olsun.

    AŞK VE İLİŞKİLER
    1-6 Aralık arası: 5 Aralık-30 Aralık tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Venüs, evlilik, uzun süreli ilişki, iş ortaklığı konularıyla birebir alakalıdır. Bu kişilerle aranızdaki paylaşım, uyum ve sevgi alışverişini tutkulu, yoğun ve zorlayıcı olabilecek bir dönemi işaret eder. Problemli çiftler açısından duruma bakarsak, eğer ilişki bu zamana dek oturmadıysa, ciddiyete dönüşemiyorsa, sürekli krizler yaşanıyorsa, son zamanlarda iyice bir mesafe oluşmuşsa, bu beraberliğin artık mutlaka gözden geçirilmesinde yarar vardır.. Bu geçişin dispozitör gücü Mars, 6 Aralık tarihinde önemli bir görünüm yapacak. Özellikle problemli ilişkilerde gerçekçi bakmaları lazım

    7-13 Aralık arası: 8 Aralık tarihindeki görünüm, aşk hayatınızla ilgili konulardaki problemlerin gerçekçi bir şekilde ele alınması gerektiğini işaret ediyor. Atlanmış, üstünde pek durulmamış veya alışagelmiş olan problemleri derinlikli ele almamızda, analiz etmemizde yardımcı olabilir. Hatta neden daha önce bunu halletmedim diye düşünebiliriz. Yay burcundaki Yeniayın Venüs-Neptünle olan bağlantısı, ilişkimizde tutkuların ve bağlılığın işaretçisi.

    14-20 Aralık arası: 17 ve 19 Aralık tarihindeki görünümler, gerek özel gerekse iş ilişkisi içinde olduğumuz insanlarla aramızdaki temasın ve bakış açısı farklılığının derinlikli bir şekilde gözden geçirilmesi anlamında önem taşıyor. Ayrıca özel paylaşım içinde olduğumuz birisi yoksa nasıl bir ilişki aradığımızı, bu konudaki ideallerimizin ne olduğunu tekrar bir düşünmemizi sağlıyor. Hem ilişki konularında hem de ortaklaşa yapılacak işlerde yararlı olana yönelebilirsiniz. Başkalarıyla, fayda elde edebilecek şekilde bağlantılar kurmaya çalışırsınız. Hem kendi isteklerinizin farkında olursunuz hem de etrafınızdaki insanları motive edebilirsiniz.

    21-31 Aralık arası: 24 Aralık tarihindeki görünüm, partnerin bize karşı yönelimi, tutkuları, ilişkisine verdiği önem, kafamızın içindeki tüm soruların cevap bulmasını sağlayabilir. Beraberlikte paylaşım önemli. Venüs-Akrep burcunda olduğu için, ketum davranan, duygularını ifade etmekten kaçınan bir partneriniz varsa onun iletişimde bulunması hoşunuza gidebilir.

    25 Aralık tarihinde Yengeç burcunda oluşacak Dolunay, bildik-aşina olduğumuz çevremizin bize güven verdiğini düşündürse de, bizim iş-eğitim veya farklı bir nedenle kendimizi geliştirmemiz, sorumluluklarımızın farkında olmamız lazım. Nitekim Dolunay ile örtüşen Merkür-Jüpiter görünümü, bize somut ve elle tutulur olana yönelmemiz gerektiğini söylemektedir. Kararlı ve istikrarlı olmalısın demektedir. Duyarlılığı ve bağımlılığı bir yana bırakıp ayaklarımızı sağlam yere bastıran projelere, işlere yönelmekte yarar var.

    İŞ VE KARİYER
    1-6 Aralık arası: Bu haftanın iş konularında en etkili tarihi 6 Aralık. Bu tarihte iki görünüm önemlidir. Çalıştığımız ortamdaki ilişkilere önem vermemiz, ortaklaşa hareket etmeyi bilmemiz gerekiyor. Bu durum menfaatimiz için gereklidir. Çünkü bulunduğumuz yerde anlaşmazlık olursa, bu durum huzursuzluğa yol açar. Ancak tabii ki bir yere kadar. Eğer bunu yaptığımız halde, birileri kalkıp üstümüze gelirse veya hoşumuza gitmeyen bir harekette bulunursa, kendimizi de savunmak ihtiyacı duyabiliriz.

    7-13 Aralık arası: 10 Aralık-2 Ocak tarihlerinde Merkür-Oğlak burcunda ilerleyecek. Ciddi bilgi edinme ve gerçekçi düşünme sürecidir. Hiçbir işi yarım bırakmaz, mutlaka bir sağlam temel üzerine oturtmayı tercih edersiniz. Dürüstlük, netlik ve sağlamlık sözlerinize yansır. Eğitim, iş hayatında başarılı girişimlerde bulunmak, bağlantılar kurmak, görüşmeler yapmak için uygun bir zamandır. Kazandırıcı olan işlere öncelik tanırsınız.

    14-20 Aralık arası: 14 Aralık tarihindeki görünüm, hem çevrenizdeki kişilerle olan paylaşımınızda hem de ileriye yönelik hedefleriniz anlamında olumlu yönde düşünmenizi sağlar. Genel olarak konuşmaktan pek hoşlanmasanız da, sizin için önemi olan mevzularda dinlemeye ve fikirlerinizi aktarmaya hazırsınızdır. Hayallerinizi yazıya, resme dökebilir ve insanlara farklı yollarla sunumunu yapabilirsiniz. Genel olarak, hayatınızı en olumlu ve hayallerinize en uygun şekilde değerlendirme arzunuz yoğundur. Eğitim, sanat, şiir, müzik ve astroloji gibi konular ilginizi çekebilir.

    21-31 Aralık arası: 22 Aralık-20 Ocak 2016 tarihleri arasında Oğlak burcunda seyrini sürdürecek Güneş zamanları, astrolojik olarak sizlerin eğitim, iş hayatınız, ihtisaslaşma konuları, işe hazırlık dönemi, iş arama anlamında etkili, gayet olumlu, disiplinli hareket ettiğiniz, sorumluluklarınızın farkında olduğunuz bir zaman dilimidir. Yolculuklar iş veya eğitim maksatlı yapılır, prensipler çerçevesinde hareket edilir, hayata daha ciddi anlamda yaklaşılır. Kendimizi geliştirmek için bilgileniriz ve hayatın ciddi yüzünün farkına varırız.

    PARA
    1-6 Aralık arası: Haftaya baktığımızda 1, 4, 6 Aralık tarihlerinin başkalarıyla alakalı veya ortaklıklar anlamında dikkatli olmamız gerektiğini gösteriyor. Hesap dışı durumlar yaşanabilir. Aceleyle yapılan harcamalardan kaçınalım. Ev, otomobil gibi yatırımların mutlaka iyi hesap edilmesi gerekir.

    7-13 Aralık arası: 11 Aralık tarihinde Yeniay-Yay burcunda oluşacak. İki görünümle ilişkisi bulunmakta. Bize iş hayatımızla ilgili konularda bir değişimi ve bu değişimle birlikte mali yöndeki durumumuzun da gözlem altına alınması gerektiğini işaret ediyor. Başka bir iş veya arayış içinde olabiliriz. Hesap dışı bir durum bir durum nedeniyle önceden düşündüğümüz bir ortaklık gerçekleşmeyebilir. Bu Dolunayın Venüs-Neptünle görünümü ise, durumun bir şekilde halledilme ihtimalini gösteriyor. Demek ki bir sıkıntı var ancak bu sıkıntının size tümüyle zor durumda bırakması gibi bir durum olmayacak. Her bitiş yeni başlangıç deriz ya. Bu da ona benziyor.

    14-20 Aralık arası: Parasal konularda bu hafta, yeni kazanç alanları ve yeteneklerimizi ifade ederek gelir elde etme yönünde istekli olacağız. Tabii ki enerjiler gereği, bastığımız yeri bilerek ve bilinçli şekilde düşünerek hareket edersek iyi olacaktır.

    21-31 Aralık arası: 30 Aralık-23 Ocak 2016 tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Venüs, ilişkilerimizde maddi ve manevi bölüşümler de bulunmak için kendimize ortaklar ararız. Bu eş veya iş anlamında olsun fark etmeyecektir. Desteklenmek ve rahat etmek arzusu ön plandadır. Bana yardımcı olunsun, ben de elimden geleni yaparım tarzında ilişkiler kurarız. Devam eden ortaklıklarda bazı belirsizlikler canımızı sıkabilir. Fakat bozulmasını istemeyiz. Çünkü bir alışverişimiz vardır, risk etmek istemeyiz.

    ARALIK Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler : 3-4-12-13-17-18-21-22-25-26-30-31
    Zayıf Enerjili Günler : 1-8-9-15-28
    Aşkta En Şanslı Günler : 3-4-30-31
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 23-24

    Yeniay : 21-22-23
    (Ay-Boğa burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 7-8-9-10
    (Ay-Akrep burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    /

    Günlük burç yorumlarınızı okumak için tıklayın!

    Yeni yılda Boğa burcu ne yemeli?


    İKİZLER

    GENEL BİR BAKIŞ
    Sevgili İkizler yılın sonuna geldik sağlıkla afiyetle geçmiş olsun inşallah.

    5 Aralıkta Venüs Akrep burcunda seyrine başlıyor. Sağlığımızla ilgili konularda derinlikli düşünme durumu var. Sağlığımıza dikkat etmeliyiz. Bulunduğumuz konumda başkalarıyla temasımızı güçlü tutmak isteriz. Venüs Akrep geçişlerinden otokontrol hali hakimdir. Biraz ketumuzdur. Nefret kavramına dikkat etmeliyiz.

    10 Aralık tarihinde Merkür Oğlak burcunda seyrine başlayacak. Bütçemizi çok dikkatli ve ciddi bir şekilde ele almalıyız. Birilerinin uyarıları bizi rahatsız edebilir.

    11 Aralık tarihinde Yeniay Yay burcunda oluşuyor. Kimileri için yeni bir ilişki kararı oluşabilir. Karşımızdaki kişinin bizim üzerimizde ki etkisine bakmalıyız. Evliysek bir çocuk sahibi olmayı düşünebiliriz. Sorunlarımızı arkadaşça konuşarak çözebiliriz.

    22 Aralık tarihinde Güneş Oğlak burcunda oluşacak. Merkezde kendimizi güçlü hissetme arzumuz var. Kimseye borçlu kalmak istemiyoruz. Kimsenin bizim üzerimizde baskı kurmasını istemiyoruz. Sağlıklı bir şekilde bütçemizi yapmalıyız.

    25 Aralık tarihinde Dolunay Yengeç burcunda oluşuyor. Mali konulara dikkat etmemiz gerek. Kendimizce kararlar almalı. Kazancımızı sağlamlaştırmak istiyoruz. Kendi ihtiyaçlarımıza düşkünüz. Bütçemizi uygun bir şekilde tartacağız.

    Her şey gönlünüzce olsun.

    AŞK VE İLİŞKİLER
    1-6 Aralık arası: 1 Aralık tarihinde, ilişkimizle ilgili konular üzerinde partnerimizin söylediklerine, düşüncelerine bir kulak vermemiz gerekecek. Farklı bir bakış açısıyla hareket etmekten yana olabilir. Dinleyip, anlamaya çalışalım. 4 Aralık tarihinde fikirlerinizin uyuşmazlığı nedeniyle iletişim zorlaşır. 6 Aralık tarihinde birbirinizin düşüncelerini, gerçekçi bir şekilde gözden geçiriniz. Huzursuzluklara meydan vermemek için, dikkatli olmakta yarar var.

    7-13 Aralık arası: 8 Aralık tarihindeki görünüm, ilişkimiz ve ailevi konularda bazı noktaların es geçildiğini, bunların ele alınmasının önemini vurguluyor. Belki yeni bir evlilik düşünüyoruz veya boşanmak istiyoruz. Ancak güzümüzden kaçan bir şeyler varsa, bunlara şimdi bir bakarak durumu daha net kavramış oluruz. Bu da bizi sanki sıkıştırıyor ve elimizi kolumuzu bağlıyor gibi gelebilir. Ancak haftanın geneline baktığımızda çok da olumsuz bir durum yok.

    14-20 Aralık arası: 14, 18 Aralık tarihlerindeki görünümler, ilişkinizle alakalı konularda bazen her şeyin fazlaca üstünüze geldiğini düşünmenize neden olur. Sizin için özgürlük gayet önemlidir. Ancak ev içinde ve genel olarak beraberlikte arzu etmediğiniz durumlar rahatsızlık yaratmaktadır. Bir şeyleri hayatınızda ıskaladığınızı, atladığınızı düşünürsünüz.

    21-31 Aralık arası: 30 Aralık-23 Ocak 2016 tarihleri arasında Venüs-Yay burcunda ilerleyecek. Bu dönemi yöneten güç Jüpiter-Başak burcunda ilerliyor. Ocak-Mayıs 2016 arasında gerileyecek. Böyle bir geçişte öyle herkesi pek beğenmeyiz. Tabii ki yeni insanlar tanımayı, biraz rahatlamayı, kafamıza göre takılmayı isteriz de, karşımıza çıkan kişileri de inceleriz, kritik ederiz, gerçekçi düşünürüz. Gelir geçer beraberlikler yerine, bir yuva kurabileceğimiz, hayatı yan yana geçireceğimiz kişileri tercih edeceğiz. Güven arayacağız. Çalışan, üreten, destek olan, sağlığına önem veren kişilere yöneleceğiz. İkizler için bu haller sıkıcı olabilir. Fakat zamanın kalitesi ve niteliği gereği, Venüs-Yay geçişinin de arka planında bu noktalar önemli hale geliyor.

    İŞ VE KARİYER
    1-6 Aralık arası: 5 Aralık-30 Aralık tarihleri arasında Venüs, Akrep burcunda seyrini sürdürecek. Bu dönem, çalışma ortamınızdaki ilişkilerinizle birebir alakalı olup, fiziksel ve ruhsal sağlığınızı etkileyen koşulları ve aşk hayatınızla ilgili meseleleri de kapsamaktadır. Bu geçişi yöneten Mars-Terazi burcunda ilerliyor ve 6 Aralıkta mücadeleci bir görünüm yapacak. Fayda-zarar hesabımızı bilerek hareket edelim.

    7-13 Aralık arası: 11 Aralık tarihindeki görünüm, sabırsız ve fazlasıyla iddialı tepkilerde bulunmanıza yol açabilir. Radikal bir karar alarak hayatına şekil vermek isteyebilirisiniz. Fakat unutmayalım ki, şu andaki şartlar akıllıca düşünmemiz gerektiğini söylüyor. Evet belki değişim kaçınılmazdır ancak bu ılımlı ve kararlı bir şekilde gerçekleştirilmelidir. Henüz bazı şeyleri kafanızda tam olarak oturtamıyorsanız o zaman olanı sürdürmekte fayda vardır.

    14-20 Aralık arası: 17 Aralık tarihindeki görünüm, çalışma yaşamımızdan günlük hayatımıza kadar olan geniş bir alanda hem mevcut durumu hem de problemlerimizi belirleme, üzerinde düşünme yönünde tesirlidir. Demek ki, verimli çalışabilmemiz, kafamızın, gönlümüzün rahat olması için bir takım düzenlemelere ihtiyacımız var. Bunlar üzerinde durmak lazım.

    21-31 Aralık arası: 24 ve 26 Aralık tarihlerindeki iki görünüm, iş ilişkilerinizde kendinizi pek rahat, mutlu hissetmediğinizi işaret ediyor. Bu nedenle tam anlamıyla kendinizi işe vermekte zorlanabilirsiniz. Bir şeylere kafaya takabilir, yaptığınız işten zevk almadığınızı düşünebilirsiniz. Ancak şartlar gereği zorunlu olduğumuz şeyler var. Her durumu fazla endişeli, ölüm kalım savaşı haline getirmeyelim. Çünkü bunlar sağlığımızı bozabilir.

    PARA
    1-6 Aralık arası: 6 Aralık tarihindeki görünüm, belli bir dirençle karşılaşacağımızı, elimizdeki nakit paraya göre hareket etmemiz gerektiğini işaret ediyor.

    7-13 Aralık arası: 10 Aralık-2 Ocak tarihlerinde Merkür-Oğlak burcunda ilerleyecek. Dışarıdan gelir elde etmek veya desteklenmek konusunda zorlanabiliriz. Yükümüz artar. Hızlı bir şekilde düşünen ve çabucak işleri halletmekten yana bir kişi olmamıza rağmen, belirsizlikler yüzünden beklemede kalabiliriz. Ailemiz, evimiz, güvencemiz, geleceğimizle alakalı konularda ciddi düşünmek zorundayızdır. Sözler vermekten kaçınırız veya kaçınmamız gerekir. Çünkü verdiğimiz sözün arkasında durup duramayacağımızı bilemeyiz.

    14-20 Aralık arası: Bu hafta mali konularda öncelikle ciddi düşünmenin önemi büyük. Çünkü başkaları iyi niyetimizden yararlanarak bize aslında almamız gerekenin daha azını teklif edebilirler. Hiçbir şey bizi bu türden hesapsız işlere yöneltmesin. Alacağımızı vereceğimizi iyi bilelim.

    21-31 Aralık arası: 22 Aralık-20 Ocak 2016 tarihleri arasında Oğlak burcunda seyrini sürdürecek Güneş seyri, eşiniz veya partnerinizin iş hayatı, mali durumu, ortak kazançların dürüst bir şekilde pay edilmesi, birbirinize duyduğunuz sadakat tümüyle önemli hale gelir. İş ortaklığında da aynı ilkeler geçerli olacaktır. Hukuki ve yasal haklarınızın farkında olmak gerekir. İnsanın kendine ait doğasını, bir başka kişiyle çıkarlarını gözeterek kurgulamaya çalıştığı bu dönem aslında her anlamda bir test zamanıdır. Bu testten başarıyla geçebilmenin yolu, ilişkideki istikrar, güven olgusu ve dürüstlüktür. Bugüne dek bu sağlanmışsa, her türlü sorun kolaylıkla çözülür.

    ARALIK Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler : 1-5-6-15-19-20-23-24-28
    Zayıf Enerjili Günler : 3-4-10-11-17-18-30-31
    Aşkta En Şanslı Günler : 5-6
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 25-26

    Yeniay : 23-24-25
    (Ay-İkizler burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 10-11-12
    (Ay-Yay burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    /

    Günlük burç yorumlarınızı okumak için tıklayın!

    Yeni yılda ikizler burcu ne yemeli?


    YENGEÇ

    GENEL BİR BAKIŞ
    Sevgili Yengeç'ler sizlere güzellikler diliyorum.

    5 Aralık tarihinde Venüs Akrep burcunda seyrine başlayacak. Sevmenin kendimiz aşmak olduğu bilincindeyiz. Sevdiğimiz insanı her şeyiyle bilmek istiyoruz. Bu her konuda önemlidir. Gücümüzün yerinde olması lazım. Sevdiğimiz insanlarla her konuda hakikaten birlikteliğimizin perçinlenmesi lazım.

    10 Aralık'ta Merkür Oğlak burcunda seyrine başlayacak. Partnerimizle ilgili meselelerimizde iki tarafta düşünmeli. Partnerin üzerimizde baskısı mı var diye sorgulamalıyız. İlişkilerde sözler bazen sert olabilir. Yılgın tavırlar kelimelere yansıyabilir. Yengeçlerin bunlara çok fazla takılmaması lazım. Disiplinli ve sorumluluklar öne çıkabilir.

    11 Aralık tarihinde Yeniay Yay burcun oluşuyor. İş hayatımızla ilgili meselelerde çok etkili. Herkes her şeyi bizden bekliyor. İşimizden memnun muyuz buna bakıyoruz. 2 haftalık süreçte bütün durumları kritik edeceğiz. İşler üzerinde dikkatli bir şekilde düşünmeliyiz. Özgür olma arzusu da yeniayın içinde yer alıyor.

    22 Aralık tarihinde Güneş Oğlak burcunda ikili ilişkileri ilgilendiren alanda etkili. Partnerimizin ilişkideki sorumluluklarını ele almalıyız. Enerjimiz düşük olabilir. Yalnızlık duygusu oluşabilir.

    25 Aralık'ta Dolunay burcunuzda oluşuyor. Kendi dünyamıza çekiliyoruz. Kendi değerlerimiz ön plana çıkıyor. Beklentilerimizi gözden geçiriyoruz. Dolunay'da biraz hassasiyet var. Değerlerinize sahip çıkmanız gerekiyor. İş hayatınızda bir takım kararlar alabilirsiniz. Emniyette olmak istiyorsunuz. Ani karar almak yok. Neler istiyoruz onu kararlaştırmalıyız.

    Önümüzdeki ay yıllık yorumlarda buluşmak üzere sevgiler.

    AŞK VE İLİŞKİLER
    1-6 Aralık arası: 5 Aralık-30 Aralık tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Venüs, tutkulu aşkların ve sahip olduğumuz her ne varsa onu kendimizde tutmak arzumuzun işaretçisidir. Bu geçişi yöneten Mars-Terazi burcunda olduğu için, özellikle çocuk sahibi olan Yengeçler, evlatlarının hatırına evlerindeki huzuru temin etmek için, ilişkilerindeki pürüzleri görmezden gelebilirler. Bekar Yengeçler, sevdikleri ve bağlı oldukları kişiyle bir arada yaşamayı veya bir yuva kurmayı düşünebilirler. Bu geçişi yöneten Mars-Terazi burcunda ilerlediği için, sorunları örtbas etmek yanlış olur. Duruma gerçekçi bakalım. 6 Aralık tarihindeki görünüm, zorlayıcıdır.

    7-13 Aralık arası: 10 Aralık-2 Ocak tarihindeki Merkür-Oğlak geçişi, bize partnerinizle olan iletişim ve ilişkinizle ilgili konularda belli bir durgunlaşma ve disiplinli şekilde düşünme süreci olarak önem taşıyor. Dağılan zihnimiz veya bizi yoran meselelere şimdi ciddi bir şekilde bakmamız gerekecek. Aslında bir yerde iyi, ancak problemler varsa, eski meseleler yine kafamızın içini kurcalayabilir. Hatta bu partnerimizin konuşmalarında daha fazla etkilidir.

    14-20 Aralık arası: 14, 17, 19 Aralık tarihindeki görünümler, sizin derinlikli bir şekilde ilişkinizi, aşka bakış açınızı ele almanız yönünde iyi bir tesirdir. Çünkü ideallerimiz doğrultusunda ilerleyip ilerlemediğinizi anlarsınız. Beraberliğinizin niteliği nedir, gerçekten aynı yerden mi bakıyorsunuz hayata bunu düşününüz. Hafta sonuna doğru enerjiler olumludur. Yaşamaktan zevk almanın, ne kadar kıymetli bir şey olduğunu hissettirir. Şifalandırıcı ve zayıf yönlerinizi güçlendirmenizi sağlayıcıdır.

    21-31 Aralık arası: 22 Aralık-20 Ocak 2016 tarihleri arasında Oğlak burcunda seyrini sürdürecek Güneş ilişkinizle alakalı konularda, kendi öz kimliğiniz ile partneriniz arasındaki farklılıkların belirgin hale geldiği zamanlardır. İlişkideki yerinizi oluşturabilmek için bir takım yenilgiler, belirsizlikler yaşanması ihtimali her zaman vardır. Her iki kişi de bu dönemde birbirine karşı açık ve dürüst şeklide yanaşabilirse, dış veya iç baskılarla el ele verilerek sorunlar çözülürse gayet faydalı olur. İlişkide sabırlılık esastır. Yani her iki tarafın da, bu beraberliğe duyduğu saygı ve sorumluluk hissiyatı kıymetlidir. İlişkisi olmayanlar bu süreçte genel olarak mesleki statüsü ve geleceği olan, dürüst ve güvenilir kişilere yönelirler veya bu nitelikte kişileri kendilerine doğru çekerler.

    İŞ VE KARİYER
    1-6 Aralık arası: İş konularında etkili bir haftadayız. 1 Aralık tarihindeki görünüm, pürüz yaratan sorunları bir an önce çözümlemek için bizi itekliyor. Değişim arzusu yüreğimizde öylesine yoğun ki, artık işlemeyen ne varsa onu geride bırakarak yol almaktan yanayız. 4 Aralık tarihinde bir daha düşünmekte yarar var. Yapmak istediğimiz değişiklikler ne derece doğru olur. Sözgelimi işe gireceksek, şartlara bakalım. İşten ayrılmayı düşünüyorsak, iş bulmadan çıkmayalım. Evden çalışmayı düşünüyorsak, piyasada hangi işler daha kazançlı, hangi alanlarda daha iyi faaliyet gösterebiliriz, ona bakalım.

    7-13 Aralık arası: 9 Aralık tarihindeki görünüm, bir yandan özgür olmak, farklı bir şeyler yaşamak, sorumluluklardan, kurallardan, baskılardan uzak durmak istiyor. Onu derle, bunu toparla, şu kişiye anlayış göster, buna sus derken ömür gelip geçiyor. İşte bu tarih, sizin kendinizi, dünyayı, değerlerinizi yeniden ele almanızı sağlıyor. Kafanızın içinde bir şeyleri çözüme ulaştırmak istiyorsunuz. Bunun nedeni, artık yuvanızda, iç dünyanızda huzur bulmak. İşte bütün isteğiniz bu.

    11 Aralık tarihinde Yay burcunda oluşacak Yeniay, iş hayatımızın gündelik temposu içinde dağılmadan işlerimizi yoluna koymak gerektiğini gösteriyor. Duygusal içtenliğe, etrafımızdaki insanların tevazu içinde hareket etmesine fazlasıyla ihtiyaç duyuyoruz. Bu Yeniayın iki görünümle ilişkisi var. Mars-Uranüs karşıtlığı, çalışma hayatımız ve ailevi konularda bizi değişimde bulunmaya çağırıyor. Ancak aceleyle kararlar veremeyiz. İyi düşünmemiz lazım. Venüs-Neptün görünümüyle ilişkisi ise, çalışma hayatının zorlukları yerine istediğimiz gibi huzurla yaşama arzusu veriyor.

    14-20 Aralık arası: 14 ve 18 Aralık tarihindeki iki ayrı görünüm, çalışma hayatınızla ilgili konularda dağılmamak, düzgün, özenli çalışmak, planlı hareket etmek gerektiğinin işaretçisidir. İşlerinizi zamanında bitirmeniz, çevrenizdeki insanlarla ilişkilerinizi bilinçli bir şekilde sürdürmeniz gerekir. Şu andaki mevcut iş durumunuz eğer sizi tam olarak tatmin etmiyorsa, yeni bir iş arayışında iseniz, yeteneklerinize göre bir tercihte bulunmalısınız. Gelir geçer işlerden ziyade, güvence sağlayan, uzun vadeli olana yönelmekte fayda var. Sigortanız, çalışma haklarınız, şartların da mutlaka gözden geçirilmesi gerekiyor.

    21-31 Aralık arası: 30 Aralık-23 Ocak 2016 tarihleri arasında Venüs-Yay burcunda ilerleyecek. Çalışma hayatındaki yenilik isteğini öne çıkaracaktır. İşimizden memnunsak yeni projeler ve yeni planlar yapmaktan yanayız. Bazılarımız için de yeni bir işin kurulma aşamasını işaret edebilir. Sağlığımızla ilgili konularda parasal harcamaların, yolculukların işaretçisi olabilir ancak bunların da dozu bilinmelidir. Fiziksel ve ruhsal sağlığınızı önemsemelisiniz. Sizi kısıtlayan koşulların ne olduğunu siz zaten az çok biliyorsunuz. Onlarla mücadele edebilecek gücü şimdi buluyorsunuz. Pozitif olumlamalar, kısa geziler, arkadaşlarınızla sohbet, bir ilişki yaşamak veya ilişkinizi zevklendirecek bir şeyler uğraşmak için, hayat size bir olanak sunuyor.

    PARA
    1-6 Aralık arası: 6 Aralık tarihi, her burç için başkalarıyla alakalı meselelerin bizi bağlayıcı olduğunu gösteriyor. Ev satın almak, kiralamak veya sağlıkla alakalı giderlerimiz olabilir.

    7-13 Aralık arası: 9 Aralık tarihindeki görünüm, kazanç anlamında işlerin ve çalışma hayatımızla ilgili konuların önemini gösteriyor. Mutlaka çalışmamız, eğer bir iş sorunumuz varsa, böyle bir dönemden geçiyorsak, bilinçli şekilde iş arayışlarında bulunmak lazım. Hobi anlamında sürdürdüğünüz işleri geliştirebilir veya daha fazla işinize odaklanmalısınız.

    14-20 Aralık arası: Bu hafta, dikkatli şekilde işlerimizi düzene koymamız gerekiyor. Hep ileriye yönelik düşünmeliyiz. Mevcut bir getiri, kazanç, elimizde olan bizi rehavete sürüklemesin. Önüne ardına bir bakalım.

    21-31 Aralık arası: Bu hafta evliliğimiz veya bu yöndeki kararlar, iş ortaklığı meselelerinin ciddi biçimde ele alınacağı zaman dilimi. Enerjiler öylesine yoğun ki. Bunların tümü bizi, başkalarıyla alakalı finansal konulara yöneltiyor. Kendi işimiz, kendimizle alakalı bir iş yapıp gelen gelirlerle ilgisi yok. Tamamen birilerine bağlı gelişecek durumlar var. Bu kimileri için yapılan bir evlilik yoluyla değişimin, bazıları için bir iş ortaklığının işaretçisi olabilir. Hepsi de olumlu yönde gelişeceğinden, para meselelerini de çözümlemiş oluruz.

    ARALIK Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler : 3-4-8-9-17-18-21-22-25-26-30-31
    Zayıf Enerjili Günler : 5-6-12-13-19-20
    Aşkta En Şanslı Günler : 8-9
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 1-28

    Yeniay : 25-26-27
    (Ay-Yengeç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 12-13-14
    (Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    /

    Günlük burç yorumlarınızı okumak için tıklayın!

    Yeni yılda Yengeç burcu ne yemeli?


    ASLAN

    GENEL BİR BAKIŞ
    Sevgili Aslan'lar 2016 yılına az bir zaman kaldı.

    5 Aralık tarihinde Venüs Akrep burcunda seyrine başlayacak. Ailemizle birlik bütünlük hissiyatını fazlasıyla hissedeceğimiz bir durum. Anne babalar çocuklarını biraz yönlendirebilir. Aslanlar ilerisi için emniyet duygusunu ele alabilirler. Evimiz içerisinde birbirimize ulaşmamız lazım. Menfaatlerimiz bizim için son derece etkili olacak.

    10 Aralık tarihinde Merkür Oğlak burcunda seyrine başlıyor. Bizde tüm zihnimizi ciddiyet ve disipline alıştırıyoruz. Bu yorucu olabilir. İşverenler çalışanları üzerinde baskın olabilirler buda sizi yorabilir. İş sorunları olanlar bu yıl kendilerine dilekte bulunabilir. Sağlığımızla da ilgilenmeliyiz. Zihnimizi yükümüzü azaltıcı şekilde düşünmemiz gerek.

    11 Aralık'ta Yeniay Yay burcunda oluşuyor. Aslanlar için aşk arzusu, farklı bir yerlere gitmek arzusu var. Eğlenceli ortamlara gitmeyi istiyoruz. Yolculuk ihtiyacı oldukça fazla. Kafamızı dinlemek istiyoruz. Birileriyle de tanışabiliriz.

    22 Aralık'ta Güneş Oğlak burcunda oluşacak. Sorumluluklarımızı unutmamalıyız. Bazı şeyleri ciddi şekilde düşünmeliyiz. Sağlığımızı da gözden geçirmeliyiz.

    25 Aralık tarihinde Dolunay Yengeç burcunda oluşacak. Biraz ferahlamaya ihtiyacımız var. Huzuru ve emniyet duygusunu kendinizi rahatlatarak elde etmelisiniz. İşinizi sorumluluklarınızı yaptıysanız kendinize de vakit ayırmalısınız. Çok fazla içinize kapanık olmamalısınız. Dinlenmeyi ve ailenizle ilgilenmeyi de unutmamanız gerekiyor.

    Sizler için güzellikler diliyorum.

    AŞK VE İLİŞKİLER
    1-6 Aralık arası: 5 Aralık-30 Aralık tarihleri arasında Venüs-Akrep burcunda ilerleyecek. Bu dönem, aile içindeki uyum ve paylaşımın bir hayli vurgulanacağı, ev ortamınızla ilgili konuların hayatınızda baskın hale geleceği bir süreçtir. Ailenin birlik ve beraberliğinin mutlaka gözden geçirilmesi ve sorunların ayıklanıp, temizlenmesi şarttır. Gizli ve saklı olup, birbirinize içtenlikle davranmadığınız bir ilişki veya aile ortamında yaşıyorsanız bu dönemde yaşanabilecek sorunlar can sıkabilir. Bu geçişi yöneten Mars-Terazi burcunda ilerlediği için, problemlerin üstünü kapatmaya çalışmak yanlış olur. 6 Aralık tarihindeki görünüm, çiftlerin arasında baskı ve krizlere davetiye çıkarabilir.

    7-13 Aralık arası: 11 Aralık tarihinde Yay burcunda oluşacak Yeniay, aşkta özgür davranmanın, iyimser hareket etmenin ve yenilikleri gönlümüze davet etmenin işaretçisidir. Bu Yeniayın Mars-Uranüs ile olan karşıtlığı problemlerden kaçmak, mücadele etmemek, şöyle bir alıp başımızı gitmekten yana olduğumuzu gösteriyor. Venüs-Neptün ile olan bağlantısı, güzel bir şeyler yaşamaya, hissetmeye ihtiyacımız olduğunu gösteriyor.

    14-20 Aralık arası: 14 Aralık tarihindeki görünüm, keyifli, eğlenceli, yaşam arzusu veren bir ilişkiye ihtiyacımız olduğunu işaret ediyor. Aile yaşamı, aile içindeki sevgi alışverişi, günlük hayatımızın düzeni, çalışma yaşamımızın önemi ve sağlığımızla ilgili konuları derinlikli bir şekilde gözden geçireceğiz. 19 Aralık tarihindeki görünüm, sizin gerçekten yaşamı sevdiğinizi, iyi niyetliliğinizin birçok detayı gözden kaçırmanıza, atlamanıza sebep olduğunu gösteriyor.

    21-31 Aralık arası: 30 Aralık-23 Ocak 2016 tarihleri arasında Venüs-Yay geçişi, bu yıl Jüpiter-Başak burcu tarafından yönetildiği için anlamı farklılaşıyor. Yine hoş bir dönem tabii ki. Aşkta heyecan, istek, arzu, yenilik hevesi yoğun olacaktır. Ancak kriterlerimiz de bir o kadar kıymetli hale geliyor. Daha ciddi düşüneceğiz. Maddi ve manevi anlamda güven ilkesini göz ardı etmeyeceğiz. Düzenli bir geliri olan, çalışan, kendi kaynaklarının kıymetini bilen kişilere yöneleceğiz. Maddi açıdan durumumuz iyi bile olsa, birlikte olduğumuz kişinin tutumlu, gerektiğinde idare etmesi bilen kişi olmasını tercih edeceğiz. Sadece eğlenmek amaçlı değil, birlikte bir şeyleri çoğaltabileceğimiz, hesabını bilen bir kişiyle aşkın daha verimli olduğunu düşüneceğiz.

    İŞ VE KARİYER
    1-6 Aralık arası: 6 Aralık tarihindeki görünüm, çalışma hayatında verilen mücadelenin göstergesidir. Hem sabırlı olmamız gerekiyor hem de hedefe varmak için, başkalarıyla ortaklaşa hareket etmeyi bilmek lazım. Enerjimiz pek yüksek değil. Bu hafta Venüs-Akrep burcunda ilerleyecek. Kariyer evimizin yöneticisi olduğu için, başkalarıyla birlik ve beraberlik içinde yaşamamız bazen zor oluyor. İç ve dış dünya ile olan ilişkimizi gözden geçiriyoruz. Değişimden yanayız. Etrafımızdaki insanlarla bağlantılarımızı sıkı tutmamız gerekecek.

    7-13 Aralık arası: 10 Aralık-2 Ocak tarihindeki Merkür-Oğlak geçişi, eksiklerinizi tamamlamanız, yavaş ve emin adımlarla ilerlemeyi kabul etmeniz gerekebilir. Ancak şunu belirteyim ki, bu geçiş genel olarak iş hayatınızı veya sizi birebir ilgilendiren konularda odaklanmanızı sağlayıcıdır. Eğer siz, ne istediğinizi biliyor ve bunun üzerine giderek elde etmek istiyorsanız, düşüncelerinizi hedefinizin üzerinde yoğunlaştırdığınızı onu elde etmeniz kolaydır. Bu geçiş mantıklı düşünerek kararlar vermenizde yardımcıdır.

    14-20 Aralık arası: 17 Aralık tarihindeki görünüm, günlük hayatımızın düzeni, çalışma yaşamımızın önemi ve de fiziksel anlamdaki sağlığımızla ilgili konuları derinlikli bir şekilde ele almamızı sağlıyor. Bu alanlarda herhangi bir sorun varsa, yeniden gözden geçirmek ve düzgün bir şekilde işlemesini sağlamak lazım. Psikolojik açıdan da bunlar çok önemli. Çünkü doyumsuz bir yaşamı sürdürmek, hiçbir şeyden haz duymamak olur ki, oldukça rahatsız edicidir.

    21-31 Aralık arası: 22 Aralık-20 Ocak 2016 tarihleri arasında Oğlak burcunda seyrini sürdürecek Güneş çalışma hayatımızdaki sorumluluklar bir hayli yoğun şekilde kendini hissettirir. İşimiz, yaşantımızda, günlük hayattaki uğraşılarımızda, saygınlık, statü, titiz çalışma, güvenilirlik olguları bir hayli önem kazanır. Para kazanmak, başarılı olmak, başarılı işler çıkarmak arzumuz yoğundur. Düzenli ve planlı bir şekilde çalışmamız veya bu türden işlere yönelmemiz gerekebilir. İşimize düşkünlüğümüz liderlik arzumuz, çevrenizdeki kişilerle olan irtibatlarımız tümüyle kıymetlidir. Devlet statüsünde, yöneticilik, yapılandırma, inşa etme, öğretme anlamındaki meslekler daha fazla ön plandadır.

    PARA
    1-6 Aralık arası: 4 Aralık tarihindeki görünüm, harcama meylimizin yükselişini işaret ediyor. Güzel bir şeyler satın almak, çocuklarımız veya sevdiklerimizi şımartmak isteyebiliriz. Aynı şekilde kendimizi mutlu etmek amaçlı harcamalarımız olabilir. Bunları çok iyi hesap etmemiz faydalıdır.

    7-13 Aralık arası: 8 Aralık tarihindeki görünüm bir yanıyla gönlümüzce harcamaların göstergesi ancak diğer yanıyla parasal konularda hesabı bilmemiz gerektiğini işaret ediyor. Çünkü iyi niyetimiz veya hesabımızı bilmememiz bizi zor durumda bırakabilir.

    14-20 Aralık arası: Bu haftaya, maddi konularda cesur bir şekilde adım atıyoruz. Ciddi incelemelerde bulunacağız. Sağlık giderlerimiz olabilir. Evimizin ihtiyaçları için harcamalarda bulunabiliriz. 19 Aralık tarihindeki görünüm, aileden görülen desteğin, miras, bölüşülecek bir paranın işaretçisi olabilir.

    21-31 Aralık arası: Haftanın genelinde, sağlık, çalışma hayatımız, maddi konular bir hayli etkilidir. Yengeç burcunda oluşan Dolunay, plan dışı harcamaların, gelişmelerin işaretçisi gibi duruyor. O nedenle dereyi görmeden paçaları sıvamayalım. Bir de sağlığımıza özen göstermemiz gerekiyor. Bu yönde harcamalarımız olabilir. Pek olumlu getirileri olan bir hafta değil. Dikkat edelim, hesabımızı bilelim.

    ARALIK Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler : 1-5-6-10-11-19-20-23-24-28
    Zayıf Enerjili Günler : 8-9-15-21-22
    Aşkta En Şanslı Günler : 10-11
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 3-4-30-31

    Yeniay : 1-2-27-28-29
    (Ay-Aslan burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 14-15-16
    (Ay-Kova burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    /

    Günlük burç yorumlarınızı okumak için tıklayın!

    Yeni yılda Aslan burcu ne yemeli?


    BAŞAK

    GENEL BİR BAKIŞ
    Sevgili Başak'lar Aralık ayında size güzellikler diliyorum.

    5 Aralık tarihinde Venüs Akrep burcunda seyrine başlıyor. İletişim anlamında oldukça önemli bir dönem. İlişkilerimizi derinlemesine ele almalıyız. Sevgiyi arıyoruz. Yakınlarımız bizim için çok kıymetli. Fikirlerimiz çok kıymetli. Aşka da biraz açığız.

    10 Aralık tarihinde Merkür Oğlak burcunda seyrine başlayacak. Aşkla ilgili konularda ciddiyetle düşünmeliyiz. Tutkularımız çok derin. Ciddiyetimizi koruyoruz. İş hayatımızla ilgili konuları da gözden geçiriyoruz. Kendi yeteneklerimizi başarılı bir şekilde çıtamızı yükseltmek için ele alıyoruz.

    11 Aralık tarihinde Yeniay Yay burcunda oluşacak. Evimizle ilgili bir değişim olmasını istiyoruz. Hayatımızda hareketlilik istiyoruz. Sevdiğimiz insanlarla olmak istiyoruz. Canlanmak arzumuz çok önemli. Özgürlük anlamında baskılara tahammül edemiyoruz. Mali konularda etkili bir dönem olacak. Bütçemize dikkat etmemiz gerekiyor.

    22 Aralık tarihinde güneş oğlak burcunda seyrine başlıyor. Bağlantı içinde olduğumuz sosyal ilişkilerimizde ciddiyeti önemsiyoruz. Karşımızdakinden güven bekliyoruz. Kimsenin bizi üzmesine izin vermeyeceğiz.

    25 Aralık tarihinde Dolunay Yengeç burcunda oluşuyor. Aşk kadar önemli bir konuda ileriye dönük hedeflerimizi gözden geçireceğiz. Fikirlerimizi ifade ederken kendimizi güvende hissetmek istiyoruz. Eski dostluklarımızı da önemsiyoruz. Soru işaretlerini ortadan kaldırmak istiyoruz. Kendimizi mutlu hissettiğimiz bir dünya arayışımız var.

    Her şey gönlünüzce olsun.

    AŞK VE İLİŞKİLER
    1-6 Aralık arası: 5 Aralık-30 Aralık tarihleri arasında Akrep burcunda seyrini sürdürecek Venüs, çevremizde bulunan insanlarla ilişki kurma biçimimiz, paylaşımlarımız, sevgi alışverişimizle birebir alakalı bir geçişin baş rolünde yer almaktadır. Uyumlu, ortama ayak uydurabilen, güzel sözlerle gönül alabilen olgun ve hoşgörülü kişiler bu süreci rahatlıkla geçirirken, her şeyin altında bir şey arayan, sürekli meseleleri sorgulayan, takıntılı kişilerce zorlu geçer. Bu süreci yöneten Mars-Terazi burcunda ilerlediği için, bu yıl ki geçişte maddi ve manevi anlamda duruma bakmak gerektiğini gösteriyor. 6 Aralık tarihindeki görünüm, isteklerinizi elde etme yolunda mücadele vereceğinizi gösteriyor.

    7-13 Aralık arası: 10 Aralık-2 Ocak tarihleri arasında aşk evimizde seyrini sürdürecek Merkür, aşk hayatımızla ilgili meselelerde ciddiyetle düşünmeyi sağladığı için öyle kolay kolay hislerimizi açıklamayız. Sağlamlık ve güvenilirlik bizim için kıymetlidir. Ailemiz, alıştığımız insanlar, yuvamız, geleneksel değerlerimiz önemlidir. Hani eskilerin deyimiyle kol kırılır yen içinde kalır diyerek ne dışa sıkıntımızı anlatırız ne de alıştığımız düzenden vazgeçebiliriz.

    14-20 Aralık arası: 14, 17, 19 Aralık tarihindeki görünümler, sizin hem sosyal çevrenizle aranızdaki alışverişi güçlendirir hem de ilişkinizde neleri önemsediğinizi, neler beklediğinizi belirlemenizi sağlar. Aynı şekilde aşk hayatınızla ilgili konularda değişim ve dönüşüm yönünde çizginizi tespit etmiş olursunuz.

    21-31 Aralık arası: 22 Aralık-20 Ocak 2016 tarihleri arasında Güneş-Oğlak burcunda seyrini sürdürecek. Aşk ciddileşir. Partner seçiminde bulunurken, işi gücü olan kişiler tercih edilir. Nasıl bir aile içinde yetiştiklerinden, bugüne dek kurdukları ilişkilerine kadar her şeyi bilmek isteriz. Güvenilirlik önemlidir. Her şey kritik edilir. Olgun ruh yapısında insanlara çekiliriz. Sadece Aşk hayatımız değil, bu dönemde varsa eğer çocuklarımızla alakalı konularda da sorumluluklarımız önem arz eder. Onların ilişkileri, hayata bakış açıları, hobileri, uğraşıları, iş hayatları Başak anne ve babalar için önem arz eder. Bu dönemde genelde işe dönük çalışmalar, uğraşılar bir hayli yoğunlaşır.

    İŞ VE KARİYER
    1-6 Aralık arası: 1 ve 4 Aralık tarihindeki görünümler, kendimizi istediğimiz yerde, konumda hissetmiyor olmanın getirdiği gerginliği işaret ediyor. Derinlemesine düşünüyoruz, araştırıyoruz, keşfediyoruz, neler yapabileceğimiz üzerine düşünüyoruz. Kafamızın içindeki projeler için, bir müddet çalışmamız gerekecek. Dağılmamak için, hangi alana, işe ve konuya odaklanmak gerektiğini bilmemiz lazım.

    7-13 Aralık arası: 8 Aralık tarihinde, evden işini yürüten veya bu yönde çalışanlar için etkili bir dönem. Sözgelimi internet üzerinden paylaşımlarda bulunarak, bilgi ve tecrübemize göre yaptığımız işleri başkalarına ifade edebiliriz. Bu yönde yeni bir karar vermek isteyenlerin öncelikle tüm şartları gözden geçirmeleri lazım. Kazanç getirir mi, yoksa bir müddet sonra başka bir iş arayışında bulunur muyuz? Bir bakmak gerekiyor. Yeniay, 11 Aralık tarihinde gerçekleşecek. Onun da görünümleri, mali konuları bir hayli vurguladığı için, kazanç getirici işlere yöneleceğiz. Ancak hangi iş olursa olsun, artı ve eksi yönleriyle ele almakta yarar var.

    14-20 Aralık arası: 14 Aralık tarihindeki görünüm, vizyon sahibi olmak, hedefimize göre iş tercihinde bulunmak, yeteneklerimizi geliştirmek yönünde olumludur. Eğitim, sanat, şiir, müzik, astroloji konuları dikkatimizi çeker. Bu alanlarda eğitim görebilir veya siz bizzat eğitim verebilirsiniz. 17 Aralık tarihindeki görünüm, hem sosyal çevrenizle aranızdaki alışverişi güçlendirir hem de çevrenizde bulunan güçlü insanlarla bağlantı kurmanızda destekleyicidir.

    21-31 Aralık arası: 30 Aralık-23 Ocak 2016 tarihleri arasında Venüs-Yay burcunda seyrini sürdürecek. Çevre değişimi, uzaklara gitme arzusu, tayin, terfi veya eğitim yoluyla yer değiştirme ve kaynaşmayı önemsiyoruz. Ailede bir hareketlilik vardır. Bilgilenme arzusu söz konusudur. Fiziksel ve psikolojik anlamda iç dünyamıza bir gözlem de mümkün olabilir. Venüs-Yay burcu geçişi, sınırların azaldığı, güven duygusunun temini için, ailenin birbirine karşı ılımlı yaklaşımlar sergilendiği bu süreçte, problemler kolayca halledilir. Bu süreç, evden yapılan işler, maddiyatla alakalı alışverişler, bilgilenmek ve farklı konular üzerinde bazı kişilerle bağlantılar kurmak mümkündür.

    PARA
    1-6 Aralık arası: 6 Aralık tarihindeki görünüm, ev yatırımı, kiralama, ailemize destek amaçlı giderlerimiz olabileceğini işaret ediyor.

    7-13 Aralık arası: 11 Aralık tarihinde, parasal mevzularda dikkatli hareket etmek, ani kararlar vermemek, mümkünse ayağınızı yorganınıza göre uzatmak yararlıdır. Özellikle beklenmedik kayıplara karşı tedbirli olmalısınız. Paramıza sahip çıkalım, yaş tahtaya ayak basmayalım.

    14-20 Aralık arası: Maddi konularda ben bu haftayı olumlu buluyorum. Derinlemesine düşüneceğiz ve izlememiz gereken yolun farkında işlerimizi düzenleyeceğiz. Bir tek 14 ve 18 Aralık tarihlerinde evinizle ilgili masraflarınız olabilir. Onları iyice hesap ederek yapalım.

    21-31 Aralık arası: Ben bu haftayı maddi açıdan dikkatlice gözden geçirme yönünde olumlu buluyorum. Çocuklarınız varsa onlarla alakalı harcamalarınız olur. Ancak bunlar zorlayıcı değil, zaten yapılması gereken işlerimizdir. 21, 29 Aralık tarihlerinde dikkat ederiz. Bütçemizi aşmayız. Bu iyi olacaktır.

    ARALIK Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler : 3-4-8-9-12-13-21-22-25-26-30-31
    Zayıf Enerjili Günler : 10-11-17-18-23-24
    Aşkta En Şanslı Günler : 12-13
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 5-6

    Yeniay : 2-3-4-5-29-30-31
    (Ay-Başak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 16-17-18
    (Ay-Balık burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    /

    Günlük burç yorumlarınızı okumak için tıklayın!

    Yeni yılda Başak burcu ne yemeli?


    TERAZİ

    GENEL BİR BAKIŞ
    Sevgili Teraziler Aralık ayında sizlere güzellikler diliyorum.

    5 Aralık tarihinde Venüs Akrep burcunda seyrine başlayacak. Bütçenizi düzenlemek ve alacaklarınızı düzenlemek açısından hassas olacağınız bir dönem olacak. Yorgun olduğunuz için sizinle birlikte çıkarlarınızı ortak düşüneceğiniz bir insan arayışı içerisine gireceksiniz.

    10 Aralık tarihinde Merkür Oğlak burcunda seyrine başlayacak. Sizi yönlendirici bir etkisi olabilir. Kötümser düşünmek yerine iyi bir ilişki düzenlemek adına olumlu bir etki olacak.

    11 Aralık tarihinde Yeniay Yay burcunda oluşacak. İletişim evinizdeki konularda etkin olacak. Kendinize dönük olarak düşünme ihtiyacınız olacak.

    22 Aralık tarihinde Güneş Oğlak burcunda oluşacak. Issızlık ve yalnızlık hali hissedilebilir.

    25 Aralık tarihinde Dolunay Yengeç burcunda oluşacak. İş ve ev hayatı arasındaki dengelerin sorumluluk hissiyatı içerisinde düşünülmesi gerekilen bir dönem olacak.

    Her şey gönlünüzce olsun.

    AŞK VE İLİŞKİLER
    1-6 Aralık arası: Bu hafta iletişimin bir hayli yoğun, inandıklarımızı söyleme arzumuzun yüksek, mantıklı düşünmekten ziyade, yaşam görüşümüz ve felsefemize göre konuşmanın etkin olduğunu görüyoruz. Kendimizce tahminlerde bulunarak, çevremizdeki insanlar hakkında bir sonuca varabiliriz. Tanıştığımız kişiler veya bizzat partnerimizle farklı görüşlerimizi paylaşabiliriz. Fakat fazla endişeli, hatta olmayan bir şeyi sanki varmış gibi kuruntulu, endişeli tarzda ele alırsak, zihnimiz karışabilir. 6 Aralık tarihinde ailevi ilişkilerde baskın rol oynayabiliriz. Hedefimizi gerçekleştirmek için, diretebiliriz.

    7-13 Aralık arası: 11 Aralık tarihinde Yay burcunda oluşacak Yeniay, farklı bir şeyler yapmak, yenilenmek, tazelenmek, canlanmak, keşfetmek arzumuzun işaretçisi. Özgür olmak isteği öylesine yoğun ki, tekdüze hiçbir şeyi hayatımızda istemeyiz. Yeniayın Mars-Uranüs ile olan bağlantısı, artık bir şeyleri geride bırakarak kendimize yepyeni bir dünya kurmak istediğimizi gösteriyor. Kararlarımı uygulayacak cesaretimiz varsa, durmayacağız. Ancak Venüs-Neptün görünümüyle örtüşen Yeniay, mecburiyetler, paraya olan ihtiyacın ve işimizin bizi bağladığını gösteriyor.

    14-20 Aralık arası: 14 Aralık tarihindeki görünüm endişelerinizi bir yana koyarak, çevrenizdeki insanlarla bağlantı kurmanın size iyi geleceğini işaret ediyor. Ailevi meseleler, eviniz, yerleşim yerinizle ilgili konuların ciddiyetle gözden geçirilme zamanı. Bu da sizi biraz yoruyor. Hani insan, sorumluluk çerçevesi içinde düşününce bireysel hareket etmek pek kolay olmuyor.

    21-31 Aralık arası: 22 Aralık-20 Ocak 2016 tarihleri arasında Oğlak burcunda seyrini sürdürecek Güneş, ailevi değerlerin bir hayli önemsendiği ve sorumluluk duygusu içinde hareket edildiği zamanlardır. Problemlerin üstesinden gelebilmenin yolu, kişinin kendine olan saygısına bağlı olup, ailesine duyduğu sevgiyle de iç içedir. Aile birliği ve güven önemsenir. Satürn-Yay burcu tarafından yönetilen bu süreçte, çevrenizde bulunan kişilerle ilişkinizi, nefes aldığınız ortamı, insanları dikkatle seçecek ve olur olmaz kişilerle bağlantılar kurmamaya dikkat edeceksiniz. Benim size tavsiyem hoşgörülü olmayı, insanları prensipleriniz yönünde çerçeve altına almamayı da bilmenizdir. Tabii ki seçici olmak güzeldir. Fakat bu her şeyi çok da köşelemek anlamına gelmemelidir. Tanımak, bilmek, öğrenmek, anlamak gerekir.

    İŞ VE KARİYER
    1-6 Aralık arası: Bu hafta bilgimizi, tecrübemizi, yapmak istediklerimizi göstermek hevesimiz yüksek. İnsanların dikkatini çekmek ve başarılı olmak istiyoruz. Mars, burcunuzda ilerlediği için, ekip çalışmalarına açıksınız. Sizi bazı konular yoruyor. Sözgelimi ailevi meseleler üzerinde bir değişimden yanasınız. Ancak bunu tam olarak başarmakta zorlandığınız için, dışarıda başarılı olup üstünüzdeki sıkıntıyı atmaktan yanasınız.

    7-13 Aralık arası: 9 Aralık tarihindeki görünüm, yeni bir adım atmak, yeniliklerde bulunmak hevesinin işaretçisidir. Sizin iş hayatından eğitime ve tüm kültürel etkinliklere kadar bilgilenmenizi araştırmanızı, derinlikli düşünmenizi sağlar. Bazı yeniliklerin ailevi, ev ve çalışma hayatınızla alakası bulunabilir. O zaman öncelikle iyice bir düşününüz, analizde bulununuz. Çünkü eğer bu bir ortaklık, ilişki, evlilik veya bir başka yere yerleşmeyi düşünüyorsanız, öyle çabucak karar vermek yanlış olur.

    14-20 Aralık arası: 14 ve 18 Aralık tarihlerindeki iki görünüm, özgürce kararlarınızı vermek, hedefinizi kendinize göre tercih etmek arzunuzu işaret ediyor. Size bu yönde güç kazandırıyor. Ancak bu gelir geçer işlere yönelmeniz anlamına gelmez tabii ki. Eğer gerçekten doğru, planlı bir şekilde seçilmiş, üzerinde düşünülmüşse tabii ki girişimde bulunabilir, dilediğiniz gibi ilerleyebilirsiniz. Fakat tam tersine bir anda karar verilmiş işler kolay kolay kökleşmez. Sistemli çalışılmazsa başarılı olunmaz.

    21-31 Aralık arası: 25 Aralık tarihinde Yengeç burcunda oluşacak Dolunay, iş hayatımızla ilgili konuları vurgulayan ve biraz da zorlayıcı etkileri olan bir yansıma. Sorumluluklarımızı, toplum içindeki yerimizi hassasiyetle ele aldığımız için doğaldır ki, hassasız, duyarlıyız ve en ufak bir şeyden etkileniyoruz. Ev-iş arasındaki dengeyi sağlamak pek kolay olmuyor. Yaptığımız iş, hizmet ettiğimiz insanlar, işverenlerle temasımız bizi yoruyor. Biz işveren pozisyonunda isek, sektörün içinde bulunduğu durum bizi endişelendiriyor. Bir çok faktör burada etkin. Bu Dolunayın, Merkür-Jüpiter görünümüyle örtüşmesi, yeni bir yıla adım atarken, kendinize özen göstermeniz gerektiğini vurguluyor. Her şeyi böylesine hassas ele alırsanız zorlanırsınız. Dinlenmekte yarar var.

    PARA
    1-6 Aralık arası: 5 Aralık-30 Aralık tarihleri arasında Venüs, Akrep burcunda ilerleyecek. Bu süreç, parasal konularla birebir alakalı olup, kazanma ve harcama biçiminizle de alakalıdır.

    7-13 Aralık arası: Bu hafta Yay burcunda oluşacak Yeniay, mali yönden başkalarıyla olan her türlü ilişkinin iş ve özel yönden ele alınması gerekiyor. Ayrılmış bir çiftseniz nafaka meseleleri, işten ayrıldıysanız sosyal haklarınız ve bunların gözetilmesi şart.

    14-20 Aralık arası: 17 Aralık tarihindeki görünüm, hangi yeteneğimiz, hangi girişim yoluyla para kazanabileceğimizi, ailemiz ve geleceğimizle alakalı bir değişimin nasıl gerçekleşmesi gerektiğini işaret ederek bize yol gösteriyor. Öncelikle kazanç anlamında ilişkilerin önemi büyük. Hem yapıcı ortaklıklara ve ilişkilere ihtiyacımız var hem de bizim kendimizi daha canlı ve verimli hissedeceğimiz işlere yönelmemiz lazım. Böylece güçlenebilir, hayatımızı doğru manada yönlendirebiliriz. 19 Aralık tarihindeki görünüm ise, bugüne dek tanıdığınız, ilişki kurduğunuz öyle veya böyle maddi-manevi alışverişte bulunduğunuz kişilerin size olan katkılarını veya verdikleri zararları gözden geçirmenin doğru olacağını söylüyor.

    21-31 Aralık arası: Bu haftanın genelinde ev, aile, iş, ortaklık konuları tümüyle baskın olacak. Bir yanıyla paylaşmaya, bölüşmeye hazırız ancak bir çok açıdan baktığımızda hoşumuza gitmeyen, bizi zorunlu bırakan noktalar da mevcut. 25 Aralık tarihinde gerçekleşecek Yengeç burcu Dolunayı da, iş-ev arasındaki dengenin sağlanması adına yorduğunu gösteriyor.

    ARALIK Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler : 1-5-6-10-11-15-23-24-28
    Zayıf Enerjili Günler : 12-13-19-20-25-26
    Aşkta En Şanslı Günler : 15
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 8-9

    Yeniay : 5-6-7
    (Ay-Terazi burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 18-19-20-21
    (Ay-Koç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    /

    Günlük burç yorumlarınızı okumak için tıklayın!

    Yeni yılda Terazi burcu ne yemeli?


    AKREP

    GENEL BİR BAKIŞ
    Sevgili Akrep'ler sizlere güzellikler diliyorum.

    5 Aralık'ta Venüs burcunuzda seyrine başlayacak. Bu seyir sizin için oldukça kıymetli. Geçmişinizi bir tarafa bırakmalısınız. Kendimize güven olgusu hakim olabilir. Karşı tarafın bakışlarınızı üzerimizde hissedebiliriz.

    10 Aralık tarihinde Merkür Oğlak burcunda seyrine başlıyor. Buda oldukça olumlu. İsteklerimiz belirliyoruz. Sağlamlık ve ileriye dönük her şey oldukça önemli. Fikirlerimizi ifade ediyoruz. Mali konularda etkili bir dönem. İnsanların üzerimizde baskı kurmasına izin vermiyoruz.

    11 Aralıkta tarihinde Yeniay Yay burcunda oluşacak. Mali konularda daha serbest hareket etmek adına önemli. İhtiyaçlarımıza bakacağız. Alış verişlerle kendimize vakit ayırabiliriz. Para kazanmak isteğimiz fazla. İş hayatımızla ilgili meseleleri de ele alıyoruz. Mevcut durumumuzun sonuçlarına bakacağız.

    22 Aralık tarihinde Güneş oğlak burcunda oluşacak. Kimliğimizi ve arzularımızı çevremizi gözden geçireceğiz. Yakın aile büyüklerimizden yardımlar alabiliriz.

    25 Aralık tarihinde Dolunay Yengeç burcunda. Bu dönemde farklı olanı arıyoruz. Başka çevrelere yönelmek istiyoruz. İnandığımız çevrenin kısıtlamasından ziyade güvende olduğumuz yerlere gitmek istiyoruz. Yeni yıl için yolculuklar olabilir.

    Her şey gönlünüzce olsun.

    AŞK VE İLİŞKİLER
    1-6 Aralık arası: 5 Aralık-30 Aralık tarihleri arasında Venüs, burcunuz üzerinde seyrini sürdürecek. Fiziksel anlamda çekicilik kazandığınız, ilişkilerde güçlü, tutkulu ve baskın olduğunuz bir zaman dilimidir. İnsanlara yaklaşmak, güven duymak, hislerimizi paylaşmak bazılarımız için kolay olmayabilir. İlişkimizi kendi bakış açımızla ele alarak gözden geçiririz. Eğer problemler varsa, bunları çözüme kavuşturmamız, yenilenmemiz, arınmamız gerekir. Bu süreci yöneten Mars-Terazi burcunda ilerlediği için, bir yanımız anlaşmaya hazır gibidir, fakat diğer taraftan tatmin olmayız. Asıl yapmamız gereken yerine, kendimize mazeretler icat edebiliriz. 6 Aralık tarihindeki görünüm, gerçekçi olmamız gerektiğini gösteriyor.

    7-13 Aralık arası: 10 Aralık-2 Ocak 2016 tarihleri arasında Oğlak burcunda ilerleyecek Merkür, çevremizdeki insanlarla, iş, eğitim amaçlı konuşmaların veya yaşça büyük kişilerle sohbetlerin ciddiyetin ve disiplinli düşünmenin işaretçisidir. Yeni bir yıla adım atmak üzereyken kafamızın içinde planlamalarda bulunabiliriz. Hedef belirleriz ve birçok meseleyi gözden geçiririz.

    14-20 Aralık arası: 17 ve 19 Aralık tarihindeki görünümler, sosyal hayattaki ilişkilerimizi ve özel dünyamızı farklı açılardan ele almanızı sağlıyor. Yeni bir çevre ve yeni arkadaşlıklar kurarak kendimize gelmek istiyoruz. Bize iyi gelecek şeyin ne olduğunun farkındayız. Venüs, burcunuzda ilerliyor ve arzularınızın tatmini sizin için son derece önemli. Aşk hayatımızın yine başköşesinde yer alıyor. Ancak bir aşk, beni benle yeniden buluşturur, gücümü toplamamı sağlar diye içimizde geçiriyoruz. 19 Aralık tarihi, hangi konuda olursa olsun sıkıntılarımızı şifalandırıyor.

    21-31 Aralık arası: 25 Aralık tarihinde Yengeç burcunda oluşacak Dolunay, yurtdışı, ticaret, yüksek eğitim, yolculuklar kanalıyla sorumluk almamız demektir. Daha önce başladığımız bir proje sonuçlanır. Eğitimle ilgili bir karar verilir. Uzak bir akrabamızla ilgili bir konu aydınlanır. Merkür-Jüpiter ile örtüşen bu Dolunay, işlerimizi doğru ve düzgün bir şekilde yapılacağını, bir planlamanın uygun şartlarda yürürlüğe konacağını da işaret etmektedir. Size destek verecek kişilerin de göstergesidir.

    İŞ VE KARİYER
    1-6 Aralık arası: Bu haftanın ana konusu, para kazanmak amaçlı girişimlerimiz, mücadelemiz olacak. Bu iş hayatında da üzerinde en fazla durduğumuz nokta olduğu için, ne kadar başarılı sonuçlar alabilirsek o denli keyifli çalışırız. İşimizden elde ettiğimiz kazanç, hedefimize uygun düşmüyorsa, farklı bir şeyler yaparak kendimizi rahatlatmak isteyeceğiz. Ancak Merkür-Yay burcunda abartılı düşünmememiz gerektiğini işaret ediyor. İyi analiz etmeli, yeteneklerimize göre bir tercihte bulunmak için düşünmeliyiz.

    7-13 Aralık arası: Bu hafta iş hayatımızla ilgili konularda baskı altında kalmak istemeyeceğiz. Bizi, birileriyle mecburen anlaşmaya zorlayan şartlardan hoşlanmayacağız. Merkür-Oğlak burcunda ciddi düşünmemiz gerektiğini işaret ediyor. Ancak bizim asıl sorunumuz, çalışma ortamındaki huzursuzluk. Para çok önemli ve ihtiyaçlarımızı karşılamakta zorlandığımızda, insanlarla anlaşmakta güçlük çekiyoruz. Hafta boyunca, hedeflerimizi bir daha gözden geçirmemiz gerekecek.

    14-20 Aralık arası: 14 Aralık tarihindeki görünüm, Jüpiter-Başak geçişiyle örtüştüğü için, grup faaliyetleri, sosyal projeler, insanlara destek amaçlı girişimlerin etkili olduğunu görüyoruz. Ancak bunların manevi anlamda insanı rahatlatıcı, hayırlı bir iş yapıyor olmanın huzuruyla örtüşmesi tabii ki güzeldir. Fakat uzun ömürlü olup olmadığına da bakmak lazım. Tercih ettiğimiz işin hem uzun vadeli olması hem de çok fazla çaba sarf edilmesi gerekecek. Eğer hedefim bu diyorsanız, tekrar bir düşününüz. Bu hafta işlerinizi yaparken hiçbir ayrıntıyı gözden kaçırmamak lazım. Gelişimin yolu, düzenli, verimli olana yönelmekten geçiyor.

    21-31 Aralık arası: 22 Aralık-20 Ocak 2016 tarihleri arasında Oğlak burcunda seyrini sürdürecek Güneş yeteneklerimizin bir alanda ifade edilmesi, sorumluluk sahibi olma, aklımızın kıvrımlarında çoğu zaman ciddi düşüncelerin yer aldığı bir süreçtir. Güven olgusunun öne çıktığı, yakın çevremizdeki büyüklerimizle irtibatımızın yoğun olduğu bu zaman diliminde çalışkanlık, kendimize ve başkalarına saygı göstermek, ne olduğumuzun ve ne olacağımızın bilincinde ilerlemek yararlıdır. İster istemez her şeyin ciddiye alınması ve ciddiyetle üzerinde durulması gerekebilir. Özgürlüğümüz kısıtlanabilir. Para kazanmak, geleceğin garanti altına alınması, ilişkimizdeki saygınlık, beraberliğimizin bizim hayatımızdaki önemi gibi bir sürü olgu bu süreçte gözden geçirilir.

    PARA
    1-6 Aralık arası: 1, 4 ve 6 Aralık tarihindeki görünümler çalışma hayatımız, hedeflerimiz, kişisel ihtiyaçlarımız yönündeki harcamaları işaret ederken, pek de kendimizi denetlemeyebiliriz. Nereye ne verdiğimizi bilerek hareket etmemiz yararlı olur.

    7-13 Aralık arası: 11 Aralık tarihinde Yay burcunda doğacak Yeniayın yöneticisi Jüpiter-Başak burcunda ilerlediği için, bu yıl maddi konularda hesabımızı bilerek hareket etmek gerekiyor. Çünkü bütçemizi aşabilecek harcamalar veya dikkatsizce hesaplamalar bizi zor durumda bırakmamalı. Yeniayın oluştuğu günkü görünümlere baktığımızda, iş hayatımızla ilgili konularda bizi yorabilecek işaretler taşıyor. Hesap dışı durumlar, birilerine uymak mecburiyeti bizi gerginleştirebilir. Venüs-Neptünle olan görünümü ise, yeteneklerimizi değerlendirmede destekçidir. Sevdiğimiz işi yapmaktan yana karar alabiliriz.

    14-20 Aralık arası: 14 ve 18 Aralık tarihindeki görünümler, maddi konularda kazandırıcı işlerin işaretçisi. Parasal anlamda hesabımızı bilmemizin de göstergesidir. Çevrenizdeki insanlar, sizin yaptığınız işe saygı duyarlar. Topluluklar içinde, grup faaliyetlerinde kazanç elde edersiniz. Girişimleriniz faydalı getirilerle size geri döner.

    21-31 Aralık arası: 30 Aralık-23 Ocak 2016 tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Venüs, kazanma arzusu verir. Size ortaklaşa hareket edebileceğiniz yeni insanlar kazandırır. Kuruntular azalır, iyimserlik yükselir. İnançla ve kazanım potansiyeliniz artar. Hem işinizden zevk alırsınız hem de keyifli bir şekilde arzu ettiğiniz ihtiyaçları satın alırsınız. Sevdiklerinize küçük hediyeler almak onlara jest yapmak hoşunuza gider. Ancak harcamalarınızı bütçeniz çerçevesinde yapmanız gerektiğini de söylemek isterim. Yoksa gelen geldiği gibi gidebilir.

    ARALIK Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler : 3-4-8-9-12-13-17-18-25-26-30-31
    Zayıf Enerjili Günler : 1-15-21-22-28
    Aşkta En Şanslı Günler : 17-18
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 10-11

    Yeniay : 7-8-9-10
    (Ay-Akrep burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 21-22-23
    (Ay-Boğa burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    /

    Günlük burç yorumlarınızı okumak için tıklayın!

    Yeni yılda Akrep burcu ne yemeli?


    YAY

    GENEL BİR BAKIŞ
    Sevgili Yay'lar sizlere güzellik, başarı, şans diliyorum.

    5 Aralık'ta Venüs Akrep burcu seyri başlayacak. Derinlikli bir şekilde ilişkileri gözden geçiriyoruz. Ne kadar mutluyuz sorusunu kendimize soruyoruz. Mevcut durumlar hoşumuza gidiyorsa orada kalmalıyız. İyi niyetimizin suistimal edilmesi bizim çıkarlarımızı düşünmemize neden oluyor. Hayata bakış açımıza uygun bir partner istiyoruz. İsteklerimizden pek geri adım atma niyetinde değiliz.

    10 Aralık tarihinde Merkür Oğlak burcunda seyrine başlıyor. Hesap kitap yaptığımız bir dönem. Yaşamı garanti altına almak istiyoruz. Daha fazla kazanmak arzusu var. Bütçelerinizi tanzim etmeye başlıyorsunuz. Paramıza sahip çıkmak istiyoruz.

    11 Aralık tarihinde Yeniay burcunuzda oluşuyor bu iyiye işaret. Kişisel anlamdaki tüm karaların gözden geçirilmesi durumu var. Kendi özgürlüğümüzü daha fazla öne almak istiyoruz. Biraz sevilmek istiyoruz. Mevcut sosyal ilişkileriniz ele alarak her konuda rahatlamak istiyorsunuz.

    22 Aralık tarihinde Güneş Oğlak burcunda seyrine başlıyor. Gücümüzü ve kontrolümüzü kurabileceğimiz bir bütçe arayışındayız. Alacaklarımız ve vereceklerimizi düzenlemek istiyoruz. Gözden geçirmede bulunmalısınız.

    25 Aralık tarihinde Dolunay Yengeç burcunda oluşacak. Başkalarının bize olan tavırları da önemli. Başkalarında bir şeyler istemeyi de bilmemiz gerekiyor. Geleceğinizi garanti altına almanız lazım. Herkes çıkarlarını düşünürken yaylarda düşünmeli. Kredi, miras, hisseli paralar konusunda ailemizin desteğini görebiliriz.

    Her şey gönlünüzce olsun.

    AŞK VE İLİŞKİLER
    1-6 Aralık arası: 5 Aralık-30 Aralık tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Venüs, ilişkilerin gizlilik üzerine kurulduğu ve mahremiyetin bir hayli önemsendiği, paylaşımın ve uyumun göz ardı edilme riskinin olduğu bir süreçtir. Genelde belli bir mesafe koyarak gözlemde kalmayı tercih edebiliriz. Gönlümüz başka söylerken, dilimiz farklı konuşabilir. Belki de gizlediğimiz bir aşkın veya sıkıntılarımızın anlaşılmaması için, dışarıya karşı iyimser, coşkulu şekilde konuşabiliriz. Bu geçişi yöneten Mars-Terazi burcunda ilerlediği için, sosyal ilişkiler yoluyla kendimizi mutlu etmek isteyebiliriz. Dostlarla muhabbet etmek, yazışmak, konuşmak gibi. Bu bizi ne kadar tatmin eder buna bakmak lazım.

    7-13 Aralık arası: 11 Aralık tarihinde burcunuz üzerinde doğacak Yeniay, hayatı pozitif anlamda ele almanın, yenilikleri arzu etmenin, bir adım atmanın, yeni bir sayfadan açarak kendimiz için hedefler belirlemenin işaretçisidir. Genel anlamıyla iyimserlik vericidir. Mars ve Uranüs karşıtlığıyla örtüşmesi, bireysel davranmaktan ziyade başkalarıyla ortaklaşa hareket ederek hedefimize varma arzumuzu işaret etmektedir. Venüs-Neptün ile olan etkileşimi ise, bazı meselelerin bizi durdurduğunu, alıştığımız yerden kopamadığımızı işaret ediyor.

    14-20 Aralık arası: Bu haftaki görünümlerin özünde iş, aile, parasal konular bir hayli etkili. Sizler de bunlar üzerinde geriye çekilip düşünmektesiniz. Bu tabii ki Yaylar için özgür hareket edememek ve her zaman olduğu gibi derinlemesine düşünmenin göstergesi. Hani birileri sizi, vurdumduymaz, neşeli, çocuksu bulur ya, oysaki bu hafta duyarlılık yüksek ve öyle fazla göz önünde bulunmak arzunuz da pek yok.

    21-31 Aralık arası: 30 Aralık-23 Ocak 2016 tarihleri arasında Venüs, burcunuz üzerinde seyrini sürdürecek. Bu dönem dış dünyada fiziksel anlamda cazibenizin veya karizmanızın yükselişidir. İnsanlar sizin görünen yüzünüzü, duruşunuzu, eğilimlerinizi oldukça beğenirler. Şimdi bu genel etkilerinin yanı sıra, bu geçişi yöneten Jüpiter-Başak burcunda ilerlediği için, Venüsün yansımaları, kariyer hayatınızla ilgili konularda da etkindir. Kişisel anlamda daha iyi şartlarda bir işte çalışmak, titiz bir şekilde analiz etmek, iş çevrenizle temasınızı güçlendirmek yönünde de önemli bir etkisi olacaktır.

    İŞ VE KARİYER
    1-6 Aralık arası: Bu hafta iş hayatınızla ilgili konularda titiz bir gözleme ihtiyaç var. İşimizden memnun muyuz yoksa farklı bir iş arayışında bulunmayı tercih mi ediyoruz. Görünen o ki, evet değişik bir şeyler yamak arzumuz yoğun. Ancak aceleyle kararlar da vermemek lazım. Derinlikli bir şekilde araştıralım. Çabuk dağılmayalım. Bir amacımız olsun. Ne yaptığımızı bilelim. Aceleyle veya gereğinden fazla ince eleyip sık dokumak zaman kaybına yol açabilir. Çalışma hayatında olanlar ve bir proje üzerinde emek sarf edenler sizler de bu hafta, işlerinizi belli bir plan çerçevesinde düzenlemek zorundasınız. Ekip çalışmaları etkin gözüküyor.

    7-13 Aralık arası: 8 Aralık tarihindeki görünüm, iş hayatımızla ilgili konularda düşünürken, önemli olan bir düzen çerçevesi içinde duruma bakmaktır. Siz bir yandan aklınıza eseni yapmak isterken, şartlarınız gereği başkalarına uymak, sistem içindeki görevlerinizi bilmek ve yerine getirmek durumundasınız. Plansız hareket edemeyiz. Görmediğimiz, bilmediğimiz yollara sapmamalı, bilinçli şekilde işlerimize odaklanmalıyız.

    14-20 Aralık arası: 14 Aralık tarihindeki görünüm, aklınızın tümüyle ailevi, parasal ve ortaklıklar konusu üzerinde odaklanması anlamı taşır. Kişi kendini aşırı duyarlı, değişken bazen de kaprisli bir şekilde ifade edebilir. Soruna yol açan noktaları gözden geçirmek, duygusal düşünmemek ve sürekli karar değiştirmemek gerekiyor. Fikirlerinizi güvendiğiniz insanlarla paylaşmaktan çekinmeyiniz.

    21-31 Aralık arası: Haftanın genelinde, parasal konular başta olmak üzere iş hayatınızla ilgili meseleler bir hayli vurgulayıcıdır. İşimizin tatmin edici, kazandırıcı olup olmadığı üzerinde duracağız. Görünen o ki, birçok meseleyi fazla endişeli olarak ele alabilirsiniz. İş yoğunluğu da cabası. Bütün bunlar haftanın genelinde yorucu gözüküyor. Başka iş tercihlerinde bulunabilirsiniz. Ancak size tavsiyem iş kriterlerinizi bir daha ele almanızdır. Çünkü sadece kendinize dönük düşünerek, dış dünyanın şartlarının farkında olmadan vereceğiniz kararlar, karşılık bulmayabilir.

    PARA
    1-6 Aralık arası: 6 Aralık tarihindeki görünüm, dostlarımıza olan maddi desteğimizin işaretçisi olduğu gibi, aynı şekilde onların da bize davrandıklarını görüyoruz. Sosyal ilişkilerimize bir hayli önem vermekteyiz. Davet, doğum, etkinlik nedeniyle para harcayabiliriz.

    7-13 Aralık arası: 10 Aralık-2 Ocak tarihleri arasında Merkür-Oğlak burcunda ilerleyecek. Maddi ve manevi anlamda kendinizi garanti altına almak istersiniz. Karşımıza çıkabilecek fırsatları değerlendirirken oldukça işimize yarayabilir. Mali konularda daha ciddi ve ayaklarınızı sağlam yere basacak şekilde düşünebilirsiniz.

    14-20 Aralık arası: 17 Aralık tarihindeki görünüm, ilişkilerimizi ve maddi anlamdaki durumumuzu mutlaka bilinçli, disiplinli bir şekilde gözden geçirmemiz gerektiğini gösteriyor. Kontrol edemediğimiz savurganlıklarımız var mı? veyahut paramız bitecek ödümüz koptuğu için, kendimizi tamamen dış dünyadan soyutladık mı? bunlara gerçekçi bir şekilde bakalım. Çünkü her ikisi de oldukça yanlış. Bir süreçten geçiyoruz ve bir yapılanma içindeyiz. Eğer sıkıntılarımız varsa, bunları es geçemeyiz veya kulak arkası edemeyiz.

    21-31 Aralık arası: 22 Aralık-20 Ocak 2016 tarihleri arasında Oğlak burcunda seyrini sürdürecek Güneş maddi ve manevi anlamda kendimizi garantiye alma isteğimizin yüksek olduğu bir dönemdir. Çalışanlar, maaş artışlarıyla ilgili otoritelerin vereceği kararları beklerler veya konumları gereği görüşmelerde bulunabilirler. Eğer artışlar uygun oranda değilse rahatsızlık duyabiliriz ancak işimizden ayrılmak veya risk altına girerek, sırf bu nedenle işten ayrılmak istemeyiz.

    ARALIK Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler : 1-5-6-10-11-15-19-20-28
    Zayıf Enerjili Günler : 3-4-17-18-23-24-30-31
    Aşkta En Şanslı Günler : 19-20
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 12-13

    Yeniay : 10-11-12
    (Ay-Yay burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 23-24-25
    (Ay-İkizler burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    /

    Günlük burç yorumlarınızı okumak için tıklayın!

    Yeni yılda Yay burcu ne yemeli?


    OĞLAK

    GENEL BİR BAKIŞ
    Sevgili Oğlak'lar Aralık ayında sizlere bol şans diliyorum.

    5 Aralık tarihinde Venüs Akrep burcunda seyrine başlıyor. Sosyal ilişkilerimizde birlik ve bütünlük duygusu içinde etrafımızı kontrol ediyoruz. Bir yanımız sosyal ilişkilere açık bir yanımız ise güvendiğimiz insanlarla olabilme arzusunda. Tutkuluyuz ve hedeflerimiz var. Sunduğumuz her şeyin geri dönüşünün başarılı olmasını istiyoruz. Alkışlanmak istiyoruz.

    10 Aralık tarihinde Merkür Oğlak burcunda seyrine başlıyor. Kişisel olarak dış dünyayı algılamada kendimize dönük hareket ediyoruz. Saygı, sevgi, paylaşımlarda başarılı olma arzusu var. Saygınlığımızın artmasını istiyoruz.

    11 Aralık tarihinde Yeniay Yay burcunda. Geçmişe dönük bakma anlamında oldukça kıymetli. İş hayatımızı ve evimizle ilgili konularda çok fazla etkili olabilecek bir dönem. İş hayatında başarılı olmamız çok önemli.

    22 Aralık tarihinde Güneş burcunuzda seyrine başlıyor. 2016'ya başlarken yeni dilekler diliyoruz. Arzumuz güçlü olmaktan yana. Hayata sunduğumuz kadarını geri almak istiyoruz. Unutamayacağımız bazı şeyler var bu 25 Arlıkta ortaya çıkacak. Karşımızdakinden sağlamlık ve dürüstlük istiyoruz. Dolunay'da ilişkilerimiz verimli hale geliyor. Sorunlarımız varsa hassas davranabiliriz.

    Her şey gönlünüzce olsun.

    AŞK VE İLİŞKİLER
    1-6 Aralık arası: 5 Aralık-30 Aralık tarihleri arasında Venüs-Akrep burcunda ilerleyecek. Bu dönem sosyal çevrenizle olan ilişkiniz ve bu ilişkilerdeki paylaşımların işaretçisi olup, kariyer ve aşk hayatınızla ilgili konuları da kapsamaktadır. Dönemi yöneten Mars-Terazi burcunda ilerlediği için, toplumsal ilişkilerimizin de önemi bu geçişte etkili olacak. İnsanlarla belli bir mesafeyi koruyabilir, gerçek hislerimizden söz etmeyebiliriz. Hatta genelde izleyen kişi oluruz. Çevremizdeki insanları farklı bir bakış açısıyla gözlemleriz.

    7-13 Aralık arası: 10 Aralık-2 Ocak 2016 tarihleri arasında burcunuz üzerinde ilerleyecek Merkür, disiplinli ve belli prensipler çerçevesinde düşünmenin işaretçisidir. Sağlamlık, güvenilirlik ve istikrar ilkesi ve sorumluluk bizim dış dünyadaki durumları ele almamızdaki kriterlerimizdir. Saygı görmeyi ve takdir edilmeyi severiz. Bunu duymak bizi hoşnut kılar. Amacımız vardır ve buna ulaşmak adına hırslıyızdır. Ulaşmak istediğimiz yer ne kadar yüksekte olursa olsun, onu istiyorsak, tüm zihnimizle odaklanır, sabırlı ve kararlı bir şekilde planlarımızı uygulamak isteriz.

    14-20 Aralık arası: 17 Aralık tarihindeki iki görünüm, eğer bazı kişilerle yollarımızı ayırmayı gerektiriyorsa, bize faydaları olmuyorsa, zamanımızı boş yere alıyorlarsa bunu yapmamızda etkili oluyor. Gelişmemizi sağlayan, ilerlememize destek olan kişilerle yola devam etmek lazım. Arzu ettiğiniz bir şeye ulaşmak, onu elde etmek yönünde hırslandırıcı ancak vicdanınızın sesini dinleyerek hareket etmenizde yardımcıdır. 19 Aralık tarihindeki görünüm, dostunuzu düşmanınızı bilmenizde, arkadaşlarınızı seçmenizde ve gerçekten size sevecek insanlara gönlünüzü açmanızda yardımcıdır. Toplumla birebir alakalı konularda, eğitimde, iş hayatında güçlü kişilerin size destek olmasında fırsatlar getirici olabilir.

    21-31 Aralık arası: 25 Aralık tarihinde Yengeç burcunda oluşacak Dolunay, ilişkinizi ilgilendiren bir konuda sorumluluk yönünde önem taşır. Hassasiyet yüksektir. Ancak ne olursa olsun sonucun temkinli bir şekilde ele alınmasında yarar vardır. Dolunayın Merkür-Jüpiter görünümüyle örtüşmesi, eş veya partnerle yolların ayrılması anlamına gelse de, bu bildiğimiz bir ayrılıktan ziyade, bir yolculuğun işaretçisi olabilir. İş veya eğitimle alakalı bir konu nedeniyle siz veya partnerinizin başka bir yere gitmesi gerekebilir.

    30 Aralık-23 Ocak 2016 tarihleri arasında Venüs-Yay burcunda ilerleyecek. Bu süreç Jüpiter-Başak geçişiyle örtüştüğü için anlamı da ciddileşiyor. Fiziksel ve ruhsal sağlığınız, bilinçaltınızda sizi engelleyen, gelişiminizin önünde duvar oluşturan her ne varsa onu uzaklaştırmak amaçlı çalışmalara yönelebilirsiniz. Geri planda kendinizi geliştirmeye, eksiklerinizi tamamlamaya, eldekilerle yetinmemeye, daha farklı iş alanlarına yönelerek büyümeye önem verebilirsiniz. Bu tarihler arasında karşınıza çıkan kişinin veya hayatınızda olan insanın şehir veya ülkede ile bağlantılı işleri olabilir.

    İŞ VE KARİYER
    1-6 Aralık arası: Bu hafta yapılması gereken işlerimizi düzenlemekte, kararlarımızı vermekte, uygulamakta zorlanabiliriz. İş hayatımızla ilgili bir değişim düşünüyorsak veya yeni bir şeyler aklımızdan geçiyorsa, bunun ne kadar tutarlı ve doğru olacağına bakmak lazım. Bir yanıyla başkalarına uymak mecburiyetiniz var diğer taraftan aklınız biraz karışabilir. Yetiştirilecek işler, yapılacak görüşmeler derken, size sorsalar ne istersiniz diye, kafamı dinlemek ve gönlümce hareket etmek diye yanıtlarsınız.

    7-13 Aralık arası: 11 Aralık tarihinde, bir yandan dışarıda uyumlu olmanız gerekiyor diğer yandan ev içindeki sorumluluklar yoruyor. Bu yüzden de bir hayli gergin tepkilerde bulunmaya müsaitsiniz. Ne yapmak lazım? Sizi yorabilecek, sinirlendirecek durumlara zoraki bir anlayış gösterip kendinizi yormamak. Evdeki işleri de bir başka güne bırakıp halletmek. Yoksa iki arada bir derede kalarak epey yorulursunuz.

    14-20 Aralık arası: Bu hafta iş hayatında geri planda yapılacak işlerin düzenlenmesi, eksiklerin tamamlanması, projelerin zamanında bitirilmesi gerekiyor. Bu yoğunluk kimi zaman sizi zorlayabilir. Enerjinizin düşük oluşu, sanki hiç bir şey umduğunuz gibi gitmeyecek hissi yaratabilir. Haftanın ilerleyen günlerinde olumlu görünümler sayesinde nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini bulursunuz. Endişeli düşünmeyiniz. 18 Aralık tarihindeki görünüm, işlerin yavaş yavaş bitirilme aşamasına geldiğini, son bir gözden geçirmede bulunulup, atlanmış bir şeyler var mı diye bakarsanız sorun çıkmayacaktır.

    21-31 Aralık arası: 22 Aralık-20 Ocak 2016 tarihleri arasında Güneş, burcunuzda ilerleyecek. Bu dönem, Oğlaklar için yeni bir yaş alma, sorumluluk, disiplinli çalışma ve doğanızda bulunan sabırla kendinize yeni hedefler belirleme yönünde kıymetlidir. Bu yıl ki geçiş, Satürn-Yay burcu tarafından yönetildiği için, Oğlaklar şimdi fiziksel ve ruhsal anlamda bilgelik kazanacaklar.

    PARA
    1-6 Aralık arası: 6 Aralık tarihindeki görünüm, düşündüğümüzden daha fazla harcamamız olabileceğini, cüzdanımızın ayarını bozmamamız gerektiğini işaret ediyor. Bir de kapalı yerlerde çantanızı dikkat ediniz.

    7-13 Aralık arası: Bu hafta ben özellikle başkalarına güvenip maddi konularda yatırım veya hayallere kapılmanızdan yana değilim. 11 Aralık tarihindeki Yeniay, iş ve ev anlamındaki harcamaların ve durumun dalgalı olabileceğini, kredi çekimi, bankalarla alakalı konuların dikkatle gözden geçirilmesi gerektiğini işaret ediyor.

    14-20 Aralık arası: Maddi konularda bu hafta 14 ve 17 Aralık tarihlerine dikkat etmenizi gerektiriyor. Çünkü ihtiyaçlarımız için fazladan para harcanması ihtimali var. Ancak çok zorlayıcı mı derseniz. Hayır. Sadece ayarımızı bilelim kafidir.

    21-31 Aralık arası: Haftanın genelinde enerjimiz gayet maddi yönden zorlayıcı değil. Girişimlerde bulunma, paramızı uygun şekilde değerlendirme, yeni iş veya olumlu bir hisle ilerleme, doğaldır ki, kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. Bunun da getirisi mali anlamda rahatlatıcı olabilir. Sadece 24 ve 26 Aralık tarihlerinden harcamalara dikkat edelim.

    ARALIK Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler : 3-4-8-9-12-13-17-18-21-22-30-31
    Zayıf Enerjili Günler : 5-6-19-20-25-26
    Aşkta En Şanslı Günler : 21-22
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 15

    Yeniay : 12-13-14
    (Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 25-26-27
    (Ay-Yengeç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    /

    Günlük burç yorumlarınızı okumak için tıklayın!

    Yeni yılda Oğlak burcu ne yemeli?


    KOVA

    GENEL BİR BAKIŞ
    Sevgili Kova'lar Aralık ayında sizlere güzellikler diliyorum.

    5 Aralık'ta Venüs Akrep burcunda seyrine başlıyor. Kontrollü bir şekilde geleceğimiz için planlar yapmalıyız. Şuan ki mevcut durumumuza bakarak kendimizi sorgulamalıyız. Memnun değilsek işimizi değiştirebiliriz. Samimiyete bakarak hareket etmeliyiz.

    10 Aralık tarihinde Merkür Oğlak burcunda seyrine başlıyor. Sağlığımıza ilişkilerimize kadar her şeyi ölçüp tartmalıyız. Meselelerimizi kafamıza takmadan yükümüzü hafifletmeliyiz. İletişime girdiğimiz insanlarında sağlam ve güvenilir olmasını istiyoruz.

    11 Aralık tarihinde yeniay yay burcunda oluşuyor. Sosyal ilişkileri birebir ilgilendiriyor. İdeallerimize bakmalıyız. Dünyayı keşfetme arzumuz var. Farklı ortamlara yönelmek istiyoruz. Büyümek genişlemek taraftarıyız. Yeni iş girişimlerimiz olabilir.

    22 Aralık tarihinde güneş oğlak burcunda oluşacak. Bizi kısıtlayan meselelerden uzaklaşmamız gerekiyor. Fiziksel ve bedensel anlamda bize iyi gelecek alanlara yönelmeliyiz. Gereksizleri ve verimsizleri hayatımızdan çıkarmalıyız.

    25 Aralık tarihinde dolunay yengeç burcunda oluşacak. Kendimizi rahatlatmak istiyoruz. Bizi üzen insanlar var. Bu yüzden biraz ruhsal sağlığımızın çıkarlarını düşünmeliyiz. Kendi değerlerinizi başkasına kabul ettirmek için gereksizlerden kurtulmalısınız.

    Her şey gönlünüzce olsun.

    AŞK VE İLİŞKİLER
    1-6 Aralık arası: 5 Aralık-30 Aralık tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Venüs, toplumsal hayatta kurulan ilişkiler başta olmak üzere yönetici-işveren konumundaki kişilerle olan paylaşımlarınız ve ailenizle aranızdaki sevgi alışverişi anlamında etkili bir süreçtir. Bu geçişi yönetecek Mars-Terazi burcunda ilerliyor. Bu da gösteriyor ki, yeni tanışmalara, paylaşımda bulunmaya hazırız. Biraz da işimize geliyorsa bunu yapacağız. Sözgelimi işimiz gereği ve nezaket dolayısıyla bunu yapabiliriz.

    7-13 Aralık arası: 9 Aralık tarihindeki görünüm, özgürce ve içimizden geldiği gibi ilişki kurmak arzumuzu, yenilikleri, değişiklikleri hayatımıza dahil etme isteğimizi işaret ediyor. Hiç kimsenin üstümüzdeki bir baskısı olmadan yürümekten yanayız. Bu olumlu görünüm, bize bu anlamda heyecan katıyor. Sosyal yaşamımızı canlandıran, Güneş-Uranüs olumlu etkisi Yeniayın oluşacağı bu haftanın sürpriz enerjisi olarak keyif verici gözüküyor.

    14-20 Aralık arası: 14 Aralık tarihindeki görünüm, sosyal hayatla temasımızın, yeni arkadaşlıklar kurmamızdaki etkisini işaret ediyor. Ancak bu yıl Jüpiter-Başak burcunda ilerlediği için, çok da rahat ve içimizden geldiği gibi hareket etmeyebiliriz. Tanıştığımız insanlara veya ilişkimizle ilgili konular üzerinde gerçekçi düşünürüz.

    21-31 Aralık arası: 30 Aralık-23 Ocak 2016 tarihleri arasında Venüs-Yay burcunda ilerleyecek. Bu geçişi artık Jüpiter-Başak burcu yönettiği için, sosyal ilişkilerin daha titizlikle ele alınacağı, toleransın daha sınırlı hale geleceği zamandır. Projeler için ortaklaşa işler gündeme gelebilir. Bu yönde ilişkiler kurabilir. İşlerliği olmayan, bir şey kazandırmayan, zarar verici kişilerle dostluk yerine, daha elle tutulur, destek verici, geliştirici insanlarla bağlantılarda bulunulur. Bilgimizi tecrübemizi gruplar içinde gösteririz ve bunlar bize finansal yönde geri dönebilir. Tabii ki ilişkilerin titizlikle gözden geçirilmesi yararımıza olur. Tanıştığımız kişiler veya özel yakınlık kurduğumuz insanlara şimdi daha fazla dikkat ve özen gösteririz.

    İŞ VE KARİYER
    1-6 Aralık arası: 1 Aralık tarihindeki görünüm, hedefimizi gerçekleştirmek, hızlıca yürürlüğe koymak anlamında hem iletişim hem eylem olarak bizi itekleyicidir. Ancak her şeyin enine boyuna düşünülmesinde yarar vardır. Ne de olsa Merkür-Yay burcunda astrolojik olarak sonradan pişmanlığa yol açabilir. Her kararımızı tartalım.

    7-13 Aralık arası: 11 Aralık tarihinde, İnsanların bizden farklı olan düşüncelerine, eylemlerine, tavırlarına tolerans göstermek zorunda kalabiliriz. Bu bizim gibi özgür bir ruh için sıkıntı vericidir. Bazen de dayanılmaz olur. Biz daha yenilikçi, bireysel ve kendimize göre hareket etmeyi düşünürken, gösterdiğimiz zoraki nezaket canımızı sıkar. Bu da tansiyon yükselticidir.

    14-20 Aralık arası: 17 Aralık tarihindeki görünüm, kariyer konularına eğilmemizi sağladığı gibi, iş ortamındaki ilişkilerimiz, bağlantılarımız, maddi-manevi anlamdaki durumumuzu gözden geçirmemizde de önem taşıyor. İş durumumuzu akıllıca ele almak gerekiyor. Artık yenilenmek, büyümek ve gelişmek durumundayız. Gereksiz duygusallıklar, verimli olmayan işlerden kaçınmak lazım. 19 Aralık tarihindeki görünüm ise, şu anda iş problemi olan ve değişimde bulunmayı isteyenlerin, ilişkisinde mutsuz ve yalnız olanların, bir takım nedenlerle baskı altında olanların, maddi yönden acil paraya ihtiyaç duyanların sıkıntılarına çare bulmak için epeyce mücadele ettiklerini gösteriyor. Bazen her şey sanki açılır gibi oluyor ancak kimsenin bilmediği, anlamasının kolay olmadığı problemlerle uğraşıyorsunuz. Zayıf yanlarımızı bize hatırlatan Chiron, bu yıl da, çözüm bulmamız için bize şifalandırıyor.

    21-31 Aralık arası: 22 Aralık-20 Ocak 2016 tarihleri arasında Oğlak burcunda seyrini sürdürecek Güneş, üretime yönelik düşünmenin, sorumlulukların ve iş ve projeleriniz üzerinde yoğunlaşmanın işaretçisidir. Yeni bir yıla adım atmak üzereyken, bu yıl neler yaşandı, hangi alanlarda zorlanıldı, gelecek projeleriniz nedir bunlar üzerinde durmakta yarar var. Güneş, ilişki evinizin de yöneticisi olduğundan, partnerinizin sizin üzerinizdeki etkisi, güvenilirlik, dürüstlük ilkelerini gözetecek, buna göre beraberliğinizi gözden geçireceksiniz. İş ortaklığı gibi durumlar söz konusu olursa, bu dönemde hemen kabul etmeyin. İncelemede bulunun, bu kişileri araştırın veya işin sağlamlık derecesini, uzun vadeli olup olmadığını gözden geçirin.

    PARA
    1-6 Aralık arası: 4 Aralık tarihindeki görünüm, para kazanmanın pek kolay olmadığını, düşündüğümüz bir işin pek de getirisinin olmadığını göreceğiz. Hani bazen şuradan şu gelir deriz de, ummadığımız bir artış olur. Bu öyle bir durum değil. Azına kanaat etmek zorunda kalabiliriz.

    7-13 Aralık arası: 11 Aralık tarihinde Yay burcunda oluşacak Yeniayın, hızlı gelişmeleri işaret ettiğini görüyoruz. Parayla olan alakası da bir hayli etkileyicidir. Girişimlerimizin çok dikkatle takibi gerekiyor. Bir iş üzerinde düşünürken bunun hesabını çok iyi yapmamız lazım. Ayrıca bir proje, bir yenilik düşünüyorsak bunun da mail açıdan ne gibi getirisi olur buna iyi bakmak lazım.

    14-20 Aralık arası: Parasal konularda bu hafta, sağlam olana yöneleceğiz. Bir ürün mü alacağız, bir harcamada mı bulunacağız, bir iş mi yapacağız, hemen onun bize ne gibi faydası var, uğraştırır mı diye hesap kitap yapalım. Ben bu hafta kredi kartlarına fazla yüklenmenizden yana değilim.

    21-31 Aralık arası: Ben bu hafta mali konularda dikkatli olunması taraftarıyım. Güvenilir işlere yönelelim ve sağlam yatırımları önemseyelim. Çünkü bu hafta görünen o ki, öyle özgürce bir harcamada bulunmak mümkün değil. Belli bir sıkışma görülebilir.

    ARALIK Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler : 5-6-10-11-15-19-20-23-24
    Zayıf Enerjili Günler : 1-8-9-21-22-28
    Aşkta En Şanslı Günler : 23-24
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 17-18

    Yeniay : 14-15-16
    (Ay-Kova burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 1-2-27-28-29
    (Ay-Aslan burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    /

    Günlük burç yorumlarınızı okumak için tıklayın!

    Yeni yılda Kova burcu ne yemeli?


    BALIK

    GENEL BİR BAKIŞ
    Sevili Balıklar yeni yıla bir ay kaldı. 2016'dan oldukça umutluyum.

    5 Aralık'ta Venüs akrep burcunda seyrine başlayacak. Kendinizi derinlikli olarak ele almanız gerekiyor. Daha farklı bir yaşamı arzuluyorsunuz. Sevgi duygunuz çok etkili ve derin. Karşı cinse biraz etkilisiniz.

    11 Aralık tarihinde yeniay yay burcunda doğacak. Şuan ki konumunuzdan çok daha farklı alanlara yönelmelisiniz. Yeteneklerinize tecrübenize göre yeni bir iş arayışında olabilirsiniz. Her şeyin yerli yerine oturmasını istiyorsunuz. Kafanızdaki plana göre bütçenizi gözden geçirmelisiniz.

    22 Aralık tarihinde güneş oğlak burcunda olacak. Güçlü anlamdaki insanlarla ileriye dönük olmak üzere işinizle ilgili toplantılarınız olabilir. Büyüklerle ilişkimiz son derece güzel olacak. İleriye dönük hedeflerimizin geldiği yönü görmemiz önemli. Sevdiğimiz ve güvendiğimiz insanlarla bir arada olmalıyız. Ailevi duygular bu dolunayda önemli. Yeni yıl başlamadan yeni bir aşk başlayabilir.

    Her şey gönlünüzce olsun.

    AŞK VE İLİŞKİLER
    1-6 Aralık arası: 5 Aralık-30 Aralık tarihleri arasında Venüs-Akrep burcunda seyrini sürdürecek. Bizden farklı düşünen kişilerle olan ilişkimiz, alışverişlerimiz ve yakın çevremizle olan paylaşımlarımızın önemli hale geldiği bir dönemdeyiz. Yakın çevremizle olan bağlantımız, parasal anlamda bölüşümde bulunduğumuz insanlarla olan beraberliğimiz de bu dönemde kıymetleniyor. Biraz da işimizi bilme süreci diyebiliriz. Bu süreci yöneten Mars-Terazi burcunda ilerliyor. Bu durum taleplerimizin karşılanması yönünde hareket edebileceğimizi işaret ediyor.

    7-13 Aralık arası: 10 Aralık-2 Ocak tarihleri arasında Merkür-Oğlak burcunda seyrini sürdürecek. Bizim de ciddiyetle ilişkilerimizi, dostluklarımızı, projelerimizi, planlarımızı gözden geçirmemiz mümkün olacak. Etrafımızdaki insanlarla öyle pek eğlenceli sohbetlerimiz olmayabilir. Hatta çoğu zaman konuşmalarımız yaşımızdan büyük bir kişi izlenimi yaratabilir. Olgun görüş yapısında olan kişilerle konuşmak bize güven verir. Gerçekçiyizdir ve derinlemesine düşünürüz. Bu geçiş, duyarlı Balıklar için kararlılık anlamına gelir ki, gayet olumludur.

    14-20 Aralık arası: Bu hafta ilişkilerimizde güven ve doyum arzumuz bir hayli yüksek olacak. Sevdiğimiz kişiyi tüm yüreğimizle, sahipleniyoruz ve onun yanında olmak istiyoruz. Ancak öyle hızlı ve detayları göz ardı etmeden düşünüyoruz. Gerektiğinde fikirlerimizi net olarak ortaya koyabiliriz ve gelecekte sakınca doğurabilecek noktalar varsa bunları da ifade ederiz.

    21-31 Aralık arası: 22 Aralık-20 Ocak 2016 tarihleri arasında Oğlak burcunda seyrini sürdürecek Güneş seyri boyunca Tüm Balıklar sorumluluk duygusunun anlamını, ifadesini ve gerekliliğini gayet iyi farkındadırlar. Görevine bağlı olan, ideallerini gerçekleştirmek isteyen, mantıklı düşünebilen ve duygusal hassasiyetlerini dengeleyen her Balık için bu dönem ganimet anlamına gelir. Bu yılki geçişi, Satürn-Yay burcu geçişi yönettiği için, kariyer hayatınızla ilgili konuların önemini vurgulamaktadır. Kişisel anlamdaki gelişim, bilgilenme, eğitim, tecrübelerinizi bir alanda göstermek yönünde alınacak sorumlulukların göstergesidir. Artık sosyal ilişkileriniz, gruplarla olan bağlantılarınızda daha ciddi projelere yönelmenizde yarar var.

    İŞ VE KARİYER
    1-6 Aralık arası: Bu hafta hem işlerimizi yaparken dağılmamak lazım hem de ortaklaşa yapılan işlerde başkalarının da görüşlerini almamız gerekiyor. Kafamız karışabilir. Hangi yön, hangi yol daha verimli olur, iyice düşünmek gerekiyor. Sizin düşüncelerinize veya ideallerinize uymayan durumlar söz konusu olabilir. Şartlara göre hareket etmek, işinize gelmeyebilir.

    7-13 Aralık arası: 11 Aralık tarihinde Yeniay-Yay burcunda gerçekleşecek. Kariyer hayatımızla ilgili alanda oluşacağı için, sizler eğitim, bilgilenme ve doğru iş tercihlerinde bulunma yönünde bilinçli düşünmek gerekiyor. Maddi açıdan da getirisine bakmalıyız. Yeniayın iki görünümle bağlantısı var. Mars-Uranüs karşıtlığı tutarsız insanlarla finansal ortaklıklar kurmamak gerektiğini işaret ediyor. Kiminle ne iş yapılır, kiminle nasıl bir ilişki yaşanır bunun ölçüsünü ve ayarını yapma vaktidir. Venüs-Neptünle olumlu görünümü, idealleriniz doğrultusunda ve yaratıcı tarzda çalışmaların yararlı olacağını göstermektedir.

    14-20 Aralık arası: 17 Aralık tarihindeki görünüm, kendimizi hem ilişkilerimiz yönünde bir gözden geçiriyoruz hem de bilinçli bir şekilde ilerlememiz gerektiğini anlıyoruz. Benim amacım bu, şu yolda artık kendimi geliştirmek ve hedefimin üzerine giderek başarılı olacağım diyebiliyoruz. Gücümüzün farkına varabiliyoruz. Duyarlılık içinde değil, mantıklı şekilde yolumuzu çizebiliyoruz.

    21-31 Aralık arası: 30 Aralık-23 Ocak 2016 tarihleri arasında Venüs-Yay burcunda ilerleyecek. Yeni işleri ve yeni bir çevre edinmenin işaretçisidir. Bu duruma alışmaya çalışırsınız. Fakat kimsenin baskısı altında kalmaktan da hoşlanmazsınız. Tabii ki şartlar gereği hareket edeceğiz. Eskiye değil yeni duruma bakmak lazım. Bazen işvereniniz veya kendi işinizse siz, bazı değişiklikler yaparsınız. Göreviniz veya durumunuz gereği, bilgilenme, araştırma, yolculuklar gündeme gelebilir.

    PARA
    1-6 Aralık arası: 1 Aralık tarihinde, mesleki ve parasal konularda hızlı düşünüp hızlı kararlar vermemizi sağlar. Ancak bu kararlarınızın doğru ve yerinde olup olmadığını bir daha inceleyiniz. Aksi takdirde, risk alırsınız, sonra da zorlanırsınız. Merkür-Yay burcunda ilerlediği için, astrolojik olarak zararlıdır. Hesabınız şaşabilir. O nedenle lütfen iyi düşünün.

    7-13 Aralık arası: Ben sizlerin iş anlamında bu hafta daha dikkatli ve geleceğe yönelik düşünmenizden yanayım. Özellikle şu borç-alacak meselelerinin veya iş ortaklıklarının mutlaka mali açıdan iyice hesaplanması gerektiğini söyleyeyim. Merkür-Oğlak burcunda seyrine başladığı için zaten akıllıca düşüneceğiz. Bir de dediğim gibi artı ve eksi yönleriyle kazanç anlamında özenli davranırsak iyi olacak.

    14-20 Aralık arası: 17 ve 19 Aralık tarihindeki görünümleri ben olumlu buluyorum. Hem maddi açıdan dış destekler alırsınız hem de borçlarınızı halledebilecek gücünüz olur. Bu sizi rahatlatıcı iki tarih olarak gözüküyor.

    21-31 Aralık arası: Haftanın hemen başında parasal konularda güzel gelişmeler görüyoruz. Getirisi olan işlerdir bunlar. Hani bütçemizi rahatlatır diyelim. Bir hareketlilik var. bir şeyleri derleyip toparlamaya durumumuzu düzeltmeye çalışıyoruz. Öyle her şeyi alayım edeyim halimiz yok. Çok gerekliyse bunu da dikkatli biçimde yapmayı tercih edeceğiz.

    ARALIK Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler : 8-9-12-13-17-18-21-22-25-26
    Zayıf Enerjili Günler : 3-4-10-11-23-24-30-31
    Aşkta En Şanslı Günler : 25-26
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 19-20

    Yeniay : 16-17-18
    (Ay-Balık burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 2-3-4-5-29-30-31
    (Ay-Başak burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    /

    Günlük burç yorumlarınızı okumak için tıklayın!

    Yeni yılda Balık burcu ne yemeli?

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler