KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Güneş, Yay burcunda!

    İşte geçişin burçlara etkileri!

    KOÇ

    Sevgili Koçlar

    22 Kasım saat 17:25 - 22 Aralık saat 06:48 tarihleri arasında Güneş-Yay burcu geçişi, ilgilendiğimiz alanlarda bilgi sahibi olmak, yeteneklerimizi geliştirmek, insanlarla pozitif ilişkiler kurabilmek yönünde gayet faydalıdır. Ayrıca yabancı ülkelerde yerleşim veya kendi ülkemize geri dönüş konusunu tekrar bir ele almak, yolculuklar yapmak, felsefe, yasal konular, yabancı kişilerle ilişki kurmak yönünde de bir etkiyi sahiptir. Bu yılki Güneş-Yay geçişinde Satürn etkisini göz ardı edemeyiz. Bu ilerleme ve genişleme arzumuzun gerçekçi manada ve sorumluluk çerçevesinde ele alınmasında yarar vardır.

    Kasım 2015 aylık burç yorumunuzu okumak için tıklayın!

    /


    BOĞA

    Sevgili Boğalar

    22 Kasım saat 17:25 - 22 Aralık saat 06:48 tarihleri arasında Güneş-Yay burcu geçişinde, tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Güneş süresince, öncelikle maddi ve ilişki anlamında elde edilen veya edilmek istenen gelirlerin, bölüşümlerin, borç ve alacakların mutlaka iyi hesap edilmesi gerekiyor. Ancak eşimizin, ortağımızın ve tabii ki bizim de, ilişki ve iş ortaklıklarda derinlikli bir şekilde düşünmemizde yarar var. Bildiğiniz gibi Satürn de, Yay burcunda ilerliyor. Bu durumda öyle fazla açılamıyoruz. Kimseye güvenerek yola çıkamayız. Her türlü finansal meselenin akıllıca, hakkaniyetli, adil, yasalara uygun şekilde ele alınması lazım.

    Kasım 2015 aylık burç yorumunuzu okumak için tıklayın!

    /


    İKİZLER

    Sevgili İkizler

    22 Kasım saat 17:25 - 22 Aralık saat 06:48 tarihleri arasında Güneş-Yay burcu geçişi bu yıl Satürn-Yay geçişiyle örtüşüyor. Bu durumda anlamı da farklılaşıyor. İlişkilerde artık maceracı, gelir geçer tarzda düşünmüyoruz. Tamamen ciddi anlamda hayata bakış açımızdan, geleceğe kadar her noktayı dikkatli ve tedbirli bir şekilde gözden geçireceğiz. Farklı bir dil, din, görüş ve ülküye sahip kişiyle tanışmak mümkün olabilir, bu beraberliği sürdürmek adına mücadele verilebilir. Eş başka bir yerde çalışan, yaşayan biri olabilir. Ancak şunu belirteyim ki, Satürn etkisi ilişkilerde sorumluluk almak, hoşgörülü olmayı bilmek-öğrenmek, ilişkileri yapılandırmak, ciddi düşünmek demektir.

    Kasım 2015 aylık burç yorumunuzu okumak için tıklayın!

    /


    YENGEÇ

    Sevgili Yengeçler

    22 Kasım saat 17:25 - 22 Aralık saat 06:48 tarihleri arasında Güneş-Yay burcu geçişi, genel olarak bilgilenmenin, kendinizi geliştirmenin, derinlikli düşünmenin işaretçisidir. Beceri ve yeteneklerinize göre iş tercihlerinde bulunuruz. Bu yıl Satürn-Yay geçişiyle örtüştüğü için sorumluluklarımızın farkında olmamız gerekiyor. Bir işi yaparken veya karar verirken boşa kürek sallamayacağız. Zamanımız önemli ve kıymetli. İş hayatımızda düzen, intizam, planlı ve programlı olmaya mecburuz. Sistem de bunu bizden istiyor. Sabır kıymetli ve etrafımızdaki insanlarla iletişimde bulurken ağzımızdan çıkanı kulağımızın duyması gerekiyor.

    Kasım 2015 aylık burç yorumunuzu okumak için tıklayın!

    /


    ASLAN

    Sevgili Aslanlar

    22 Kasım saat 17:25 - 22 Aralık saat 06:48 tarihleri arasında Güneş-Yay burcu geçişi, aşkta daha ciddi hareket etmeyi ve düşünmeyi sağlıyor. Bunun nedeni, Satürnün buradaki etkisidir. Öyle kolay kolay ilişkilerde her şeyin emrimize amade olduğunu söyleyemeyiz. Aşkta fikren anlaşmak kadar sorumluluk ve hoşgörünün de yeri ve önemi büyüktür. Kaldı ki, Satürn burcunuzla uyumlu görünüm yaptığı için, yaşça olgun kişilere daha fazla çekilirsiniz. Birbirinize verdiğiniz önem, farklı görüşlerinize saygı göstermenize bağlı olarak gelişecektir.

    Kasım 2015 aylık burç yorumunuzu okumak için tıklayın!

    /


    BAŞAK

    Sevgili Başaklar

    22 Kasım saat 17:25 - 22 Aralık saat 06:48 tarihleri arasında Güneş-Yay burcu geçişi, aileniz ve yuvanızı ilgilendiren konularda bu yıl ciddi bir şekilde düşünmenizi sağlar. Sorumsuz davranılmamalı, yapıcı olunmalıdır. Evin içinde problemler varsa, bunlar ancak inançla, hoşgörüyle çözüme kavuşabilir. İnsanlarla birlikte çalışabilme, bütünleşme yolunda bize kuvvet veriyor. İşimize geleni saptadığımızda, onun iyice kritik ederek, yönümüzü kolayca belirliyoruz.

    Kasım 2015 aylık burç yorumunuzu okumak için tıklayın!

    /


    TERAZİ

    Sevgili Teraziler

    22 Kasım saat 17:25 - 22 Aralık saat 06:48 tarihleri arasında Güneş-Yay burcu geçişi, bu yıl Satürn transitiyle örtüştüğü için, yakın çevrenizle olan ilişkinizde olumsuz tavırlardan, hoşgörüsüz yaklaşımlardan kaçınılmalı, sorumlu bir birey gibi davranılmalı, farklı görüşlere saygı gösterilmelidir. Bu görünüm iletişimde belli bir sınır içinde ancak birbirinize kulak vererek dinlemeyi gerektirir. Satürn burcunuzla uyumlu görünüm yapacağı için, istenirse pekala yapıcı düşünülerek birlik ve beraberlik kurulmuş olur.

    Kasım 2015 aylık burç yorumunuzu okumak için tıklayın!

    /


    AKREP

    Sevgili Akrepler

    22 Kasım saat 17:25 - 22 Aralık saat 06:48 tarihleri arasında Güneş-Yay burcu geçişi, parasal konularda iyice düşünmemiz ve bütçemizi aşan masraflara dikkat etmemiz gerektiğini işaret ediyor. Harcama meyli genel olarak yükselir. Kazancımız yerindeyse, bol keseden harcarız tabii ki. Ancak ya, sıkıntımız varsa ne olacak? İşte böyle hallerde kredi kartlarına yüklenmek, har vurup harman savurmak tabii ki yanlıştır. Hayatın güzelliklerini yaşamak istediğimiz için, bize mutluluk veren her şeyin peşinden koşarız da, aklımızın ucundan geçmez, sonrası ne olacak. Satürn-Yay burcunda ilerlediğini unutmayalım. Bu nedenle mecburen hesabımızı bilmekte yarar var.

    Kasım 2015 aylık burç yorumunuzu okumak için tıklayın!

    /


    YAY

    Sevgili Yaylar

    22 Kasım saat 17:25 - 22 Aralık saat 06:48 tarihleri arasında Güneş-Yay burcunda ilerleyecek. Bu yıl ki geçiş, burcunuzda ilerlemekte olan Satürn ile örtüştüğü için anlamı da değişiyor. Sizi bilgeliğe, hoşgörüye, yapıcı düşünmeye sevk ediyor. Attığınız adımın bilincinde, ilişki kurduğunuz insanları yargılamadan, farklı görüşte olsalar dahi saygınızı, sevginizi ihmal etmeden hem kendinize hem dünyaya karşı dilinizi güzel eyleyebilirsiniz. Kolay mı? Zor tabii ki ancak önümüzdeki 2,5 yıllık süreç bunu öğrenme, deneyimleme anlamında sizi olgunlaştırıcıdır. Zamanı gelecek Güneş, Venüs, Merkür, Mars, hatta Ay bile sizi sınayacak, test edecek ve olgunlaşmanız için rehberlik edecektir. Bütün bunlar hayatınızı yapılandırmanızda önemli mihenk taşı zamanlar olarak önem arz edecektir.

    Kasım 2015 aylık burç yorumunuzu okumak için tıklayın!

    /


    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar

    22 Kasım saat 17:25 - 22 Aralık saat 06:48 tarih aralığında Güneş-Yay burcunda ilerleyecek. Bu biraz da kişinin kendisiyle yaptığı bir iç muhasebedir. Neler bizi zincirlemekte, neler günlük hayatın içinde yormakta? Bunlara da bir bakarız. Eğer bir konuda çalışmamız, projelendirmemiz, organize etmemiz gereken işler varsa, bunlarla ilgileniriz. Bazen içimizde fırtınalar da eser, ne işim var bu dünyanın yüküyle, kahrıyla diye söyleniriz. Güneş-Yay burcu geçişinde, maddi anlamda kendi yağımızla kavrulmamız gerekecek. Borç almak, vermek, kefil olmak veya birilerine güvenip planlar yapmak zor durumda kalmamıza neden olabilir. Bildiğiniz gibi yöneticiniz Satürn de Yay burcunda ilerliyor. Bu da gösteriyor ki, fiziksel ve ruhsal anlamda kendimize özen göstermemiz çok önemli.

    /


    KOVA

    Sevgili Kovalar

    22 Kasım saat 17:25 - 22 Aralık saat 06:48 tarihleri arasında Güneş-Yay burcu geçişi, bu yıl Satürn-Yay geçişiyle ile örtüşüyor. Bu da gösteriyor ki, sadece kendimizle alakalı değil, arkadaşlık ve dostluklarımızda da sorumluluklarımız bulunmakta. Biz bunu iş-özel-grup faaliyetleri yoluyla öğreneceğiz, deneyimleyeceğiz. Farklı görüşte olsa da, insanları dilleri, dinleri, renkleriyle yargılamamayı, önce kendimize bakmayı, kendimizi geliştirmeyi bileceğiz. Şimdi sosyal ilişkilerde test zamanımızdır. Ahlaki anlamda olsun, rehberlik etme yönünde olsun, katı prensiplerle dış dünyaya yanaşmayacağız.

    Kasım 2015 aylık burç yorumunuzu okumak için tıklayın!

    /


    BALIK

    Sevgili Balıklar
    22 Kasım saat 17:25 - 22 Aralık saat 06:48 tarihleri arasında Güneş-Yay burcunda seyrine başlıyor. Bu süreç genel olarak, bilgi ve tecrübemizi hedefimize varmak amacıyla kullanabildiğimiz zaman dilimidir. Fikirlerimizi dile getiririz veya iletişim alanında meslek sahibi olabiliriz. Sık sık işimiz için seyahatlere çıkabiliriz veya böyle bir görev üstleniriz. Bir müddet için bir iş yerinde çalışır, tecrübe ediniriz. Dayanıklı ve sabırlı olmayı öğreniriz. Hayatın önünde olandan ziyade arka planındaki ruhu keşfederiz.

    Kasım 2015 aylık burç yorumunuzu okumak için tıklayın!

    /


    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler