KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    23-30 Kasım 2015 haftalık burç yorumları

    Bu hafta sizi neler bekliyor?

    KOÇ

    Aşk ve İlişkiler

    23-30 Kasım arası: 24 Kasım tarihindeki iki görünüm, ilişkilerde sabırsızlık ve çabucak kopmaya dönük bir etki yaratabilir. Bağlayıcı, birleştirici bir durumdan ziyade, sevgi alışverişinin sekteye uğraması, farklılık söz konusudur. Burada esasen her iki kişinin de ilişki hakkındaki görüşleri ve yaşam hedefleri önem taşır. Bir taraf kendinin haklı bulurken, diğeri hayal kırıklığı duyabilir. Önemli olan anlaşmaya gönüllü olup olmadığımızdır. Bu hafta üzerinde durmamız gereken nokta, olan bitene gerçekçi bir şekilde bakmaktır.

    İş ve Kariyer

    23-30 Kasım arası: 26 Kasım tarihinde İkizler burcunda oluşacak Dolunay, işlerimizi tam istediğimiz gibi halletmekte zorlanabileceğimizi gösteriyor. Hale yola koyalım diye ter döküyoruz. Evraklar, belgeler, eksikler, telefonlaşmalar derken gün boyu koşturacağız. Ancak bu Dolunayın Satürn-Neptün ile zorlu bir görünüm yapması, yurtdışı işlerimiz, yüksek eğitim veya başka bir şehre yerleşimle ilgili konuların tekrar gözden geçirilmesi gerektiğini gösteriyor. Bunları halletmek pek kolay değil veya bir daha bakmak gerekecek.

    20 Kasım-10 Aralık tarihleri arasında Merkür-Yay burcunda ilerleyecek. Bu yıl Satürn de Yay burcunda ilerlediği için, tabii ki medya, yayıncılık, yolculuklar, yeni yerler görmek, tanışmak, konuşmak, iletişimde bulunmak yönünde sabırlı olmamız gerekiyor. Öyle her şey istediğimiz gibi kolayca ilerlemediğinde hemen sıkılmayacağız. Daha çok bilgi sahibi olarak, kararlı bir mücadele vermemiz lazım. Bizim bir şeyi ne kadar istediğimiz önemli. Eğer insan azimliyse, gerçekten istiyorsa hiçbir şey onu durduramaz. Kaldı ki, Satürn dayanma gücü verir.

    Para

    23-30 Kasım arası: Haftanın genelinde yolculuklar, başka bir yere gitmek, eğitim, ticaret, yerleşimle alakalı konularda harcamalarımız olabilir. Parasal meselelerin halledilmesi için başkalarına ihtiyaç duyulabilir. O anlamda da görüşmelerde bulunabiliriz.

    Kasım 2015 aylık burç yorumunuzu okumak için tıklayın!

    - - - - - - ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/39950/640xauto.jpg) **BOĞA** **Aşk ve İlişkiler** 23-30 Kasım arası: Haftanın genelinde ilişkilerimizde ortak fikir ve amaç birliğinin gözden geçirilmesi gerekecek. Partnerle aranızdaki maddi ve manevi anlamdaki bağ, ne derece kuvvetli veya ne derece problemli. Sizi birbirinize yönelten duygunun adını koymak lazım. Görülüyor ki, fikirsel yönde bir anlaşmazlık söz konusu. Karşı tarafın kendinden yana düşünüyor oluşu, aranızdaki sorunları büyütebilir. Açık ve dürüst bir iletişimde bulunmak, önyargılı olmamak lazım. **İş ve Kariyer** 23-30 Kasım arası: İş hayatınızla ilgili konularda bu hafta aynı ortamda çalıştığınız kişilerle ilişkinize mutlaka dikkat edeceğiz. Çünkü adil ve tarafsız bir şekilde davranmamız gerekecek. Venüs-Terazi burcunda ilerliyor ve bizim başkalarının da görüşlerine değer vermemiz, dinlememiz lazım. Bir de bu hafta işlerimizi hallederken, sadece kendi bildiğimizin doğruluğunda inat etmeyelim. Dağılmadan işlerimizi yapalım. Planlı olmamızda yarar var. **Para** 23-30 Kasım arası: 26 Kasım tarihinde İkizler burcunda oluşacak Dolunay, Satürn-Neptün görünümüyle ilişkili olduğundan, maddi konularda özellikle başkalarıyla alakalı işlerimize özen göstereceğiz. Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorsak, hesabı bilmemiz lazım. Kazancımız söz konusuysa dağılmamak şarttır. Destek görmekte zorlanırız. Şu şöyle olsun deriz ancak olmadığında bu sefer huzursuz oluruz. [**Kasım 2015 aylık burç yorumunuzu okumak için tıklayın!**](astroloji/astroloji-gundemi/26920-kasim-2015-aylik-burc-yorumu.html)
    - - - - - - ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/39950/640xauto.jpg) **İKİZLER** **Aşk ve İlişkiler** 23-30 Kasım arası: 24 Kasım tarihinde iki görünüm meydana gelecek. Bu genelde çabuk başlayan bir ilişkinin göstergesi olabilir. Her iki taraf da birbirine bir anda yaklaşır ve hoşlanır. Ancak bu hoşlanma ciddiyete dönüşme aşamasında mercek altına alınmalı ve iyici düşünülmelidir. Hayat görüşleriniz, ilişkiden beklentileriniz dürüstçe konuşulmalıdır ki, problem yaratmasın. 26 Kasım tarihinde burcunuzda oluşacak Dolunay, ilişkide karşı tarafın kendinden yana düşündüğünü, kendini merkeze alarak, isteklerini elde etmeye çalışacağın gösteriyor. Bu durum bizim bakış açımıza uymayabilir. Bu da anlaşmazlıklara yol açabilir. Satürn-Neptün görünümüyle örtüşen bu Dolunay, beraberliklerde hayal kırıklığı yaşanmasına yol açabilir. **İş ve Kariyer** 23-30 Kasım arası: Bu hafta başkalarının görüşleri, öne sürdükleri fikirleri, bizimle aynı olmayabilir. Görüş farklılığı iş ortaklıklarında, işverenlerle alakalı meselelerde amacımıza ulaşmamızın önünde duvar oluşturabilir. Size karşı kendi görüşlerini dayatmaları, yargılamaları gerilim yaratabilir. Hedefe ulaşmak için, hem karşıt görüşte olan kişilerle hem de mesleki projelerimiz, planlarımızla alakalı tekrar bir gözden geçirmede bulunmak faydalıdır. **Para** 23-30 Kasım arası: 26 Kasım tarihindeki İkizler Dolunayı, kazanç evimizle de alakalıdır. Beklediğimiz destekleri görmemizin önüne geçebilir. O nedenle iş ortaklıklarında, işverenlerle alakalı mali görüşmelerde veya birilerine bağlı olan parasal işlerimizde dikkatli olmakta yarar var. [**Kasım 2015 aylık burç yorumunuzu okumak için tıklayın!**](astroloji/astroloji-gundemi/26920-kasim-2015-aylik-burc-yorumu.html)
    - - - - - - ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/39950/640xauto.jpg) **YENGEÇ** **Aşk ve İlişkiler** 23-30 Kasım arası: Bu haftamız, ailevi ilişkiler anlamında da çok önemli enerjilere işaret. Ev içindeki huzuru, paylaşımı, dengeyi korumaya çalışırken, dış dünyadaki hızlı gelişmeler karşısında şaşırabiliriz. Beden ve zihin sağlığımızı önemsememizde yarar var. Çünkü pürüzlerin düzeltilmesi için bizim her bir durumu gerçekçi bir şekilde gözden geçirmemiz şart. Fikirsel anlamda anlaşmazlıklar bizi yorabilir. İnandıklarımızla sınanabiliriz. **İş ve Kariyer** 23-30 Kasım arası: Bu hafta öncelikle hedeflerimizin farkında olarak, bunları gerçekleştirmenin yolunun doğru kişilerle iletişim ve ilişkide yattığını bilmemiz lazım. Bir de bizim ne istediğimizi tam olarak bilmemiz lazım. Bir öyle bir böyle hareket etmemeliyiz. Enerjimiz yüksek ancak düzensiz olmamalıyız. Yeteneklerimizi ifade edebileceğimiz alanları seçmek ve bunları dikkate alacak doğru insanları tespit etmek lazım. 25, 26, 29 Kasım tarihlerinde dikkatli ve tedbirli olmakta yarar var. Sağlığımıza mutlaka dikkat edelim. Huzursuzluk, gerginlik işlerimizi verimli yapmamızın önüne geçebilir. Sakin ve bilinçli düşünmeliyiz. 20 Kasım-10 Aralık tarihleri arasında Merkür-Yay burcunda ilerleyecek. Çalışma hayatında özellikle işveren pozisyonundaki kişiler belli bir baskıda bulunabilirler. İşlerinize odaklanmalısınız. Bilgilenmeli, okumalı, keşfetmelisiniz. Bilmediğiniz konularda ahkam kesmemelisiniz. Beceri ve yeteneklerinize göre işler tercih etmelisiniz. Her işte olasılıkları hesaba katmalı, öyle karar vermelisiniz. Sağlığınızı da ihmal etmemeniz, beslenmenize dikkat etmeniz, şikayetleriniz varsa mutlaka üzerinde durmanız gerekir. **Para** 23-30 Kasım arası: 26 Kasım tarihinde İkizler burcunda oluşacak Dolunay, sizi biraz huzursuz kılabilen şartların göstergesidir. Her şeyi öylesine kafanıza takarsınız ki, sanki tüm dünyanın meseleleri gelip sizi buluyor gibi gelebilir. Maneviyatın önemi burada hakikaten fazla olacak. Satürn-Neptün görünümüyle örtüşen bu Dolunay, çalışma hayatınızla ilgili konularda yaşanan bazı gelişmelerin sizde yarattığı iç sıkıntılarını işaret ediyor. Ruhsal anlamda sakinleştiren, sizi moral olarak rahatlatan aktivitelere ve bugünlerde gerçekçi olmaya çalışmak lazım. Kazanç evinizin yöneticisi Güneş olduğu için, bu Dolunay maddi konuların da sizi biraz yorduğunu işaret ediyor. [**Kasım 2015 aylık burç yorumunuzu okumak için tıklayın!**](astroloji/astroloji-gundemi/26920-kasim-2015-aylik-burc-yorumu.html)
    - - - - - - ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/39950/640xauto.jpg) **ASLAN** **Aşk ve İlişkiler** 23-30 Kasım arası: Bu hafta aşk hayatımızla ilgili konular üzerinde bir hayli etkili enerji geçişleri olacak. Değişim arzusu, yenilikler, yolculuklar, iletişim ön planda. Düşüncelerimiz hızlı ve bir o kadar coşkulu şekilde akıyor. Ne olursa olsun, kendimizden yana düşüneceğiz ve doğruluğuna inandığımız yolda ilerlemeye çalışacağız. Ancak ben yine de bir şeylerin abartılmadan, üzerinde düşünülmeden harekete geçilmemesi gerektiğini belirmeliyim. 26 Kasım tarihinde İkizler burcunda oluşacak Dolunay, hayatın neşeli, keyifli yanlarını hissetme arzumuzu bir hayli vurguluyor. İçimizdeki çocuk, özgüvenli bir şekilde yenilikleri kucaklarken, aşkı coşkulu bir şekilde yaşamayı tercih ederken, bunun ilerisi adına yararları ve sakıncaları üzerinde düşünmekte yarar var. Satürn-Neptün görünümüyle örtüşen bu Dolunay, başkalarının bizi yanıltabileceğini, güvenilirlik ve doğruluk anlamında düşünmenin önemini vurguluyor. **İş ve Kariyer** 23-30 Kasım arası: Bu hafta 24 ve 26 Kasım tarihlerinde iş hayatınızla ilgili konularda yapılacak görüşmelerde fikirlerimizi, planlarımızı, projelerimizi güçlü insanlara ifade etmeye çalışacağız. Eğer bu, finansal bir konuda ise, artı ve eksileriyle bir ölçüp tartmalıyız. Gelecek vaat ediyor mu, ilerisi adına umut verici mi? bunlar önemli. İş ortaklığı ise, bağlantı kurduğumuz kişiler ne derece güvenilir insanlar buna bakmak gerekiyor. Eşimiz, çocuklarımızla alakalı bir mesele ise, yine iyice gözden geçirmek lazım. 20 Kasım-10 Aralık tarihleri arasında Merkür-Yay burcunda ilerleyecek. Fikirlerimiz, bakış açımız, inanç ve prensiplerimiz, aşk hayatımızla ilgili konularda Satürn-Yay geçişi de bu alanda etkili olacağından ciddi düşünmeyi de ihmal etmeyelim. Biz neyi hedefliyor ve neye inanıyorsak ona göre kararlar vermek isteyebiliriz. Fakat verdiğimiz kararların sorumluluğunu da almalıyız. Başkalarıyla görüş alışverişinde bulunurken, hoşgörülü olmayı da unutmayalım. **Para** 23-30 Kasım arası: Maddi konularda bu hafta, eş, iş veya diğer kişilerle olan mali paylaşımların ciddi biçimde gözden geçirilmesi şarttır. Sözgelimi bir nafaka veya iş ortaklığıyla alakalı finansal bir konuda yarar ve zarar anlamında hesaba bakmak gerekiyor. Yatırım veya bir işle ilgili kredi gibi işlerimizin de yine aynı şekilde dikkatlice gözden geçirilmesinde fayda görüyorum. Yanılabiliriz. Biz şöyle olsun derken, farklı durumlar karşınıza çıkmasın. [**Kasım 2015 aylık burç yorumunuzu okumak için tıklayın!**](astroloji/astroloji-gundemi/26920-kasim-2015-aylik-burc-yorumu.html)
    - - - - - - ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/39950/640xauto.jpg) **BAŞAK** **Aşk ve İlişkiler** 23-30 Kasım arası: Bu hafta aile hayatımız ve ilişkilerimizde iletişimin bir hayli zorlanacağını söyleyebiliriz. Ne istiyorsak ona göre düşünebilir, ona göre değerlendirebiliriz. Ev içinde gereksiz yere büyütülen ve haddini aşan sözler, fikirsel anlaşmazlıkların özellikle eşler arasında probleme yol açması mümkündür. Duymak istediklerimiz veya söylediklerimiz bize göre doğrudur. Ancak bu doğruların partnerimiz tarafından kabulü mümkün olmayabilir. Aynı şekilde partnerin idealleri ve ortaya koydukları bizim kafa yapımıza uymayabilir. Bu durumda gerginlik veya hayal kırıklığı duyabiliriz. **İş ve Kariyer** 23-30 Kasım arası: 26 Kasım tarihinde İkizler burcunda oluşacak Dolunay, iş yaşamımız, evimiz, ailemizle alakalı konular üzerinde etkili olup, her bir durumun dikkatlice gözden geçirilmesinde yarar var. Kariyerimizle alakalı bir gelişme, değişim veya karşımıza çıkabilecek bir durum, planlarımızın dışında gelişebilir. Beklediğimizin dışında gerçekleşen bu değişiklik, ailemiz, yerleşim yerimiz ve partnerimizi, ilişkimizi de ilgilendirdiğinden, bizim hayal kırıklığı duymamıza neden olabilir. Bizim öncelikle bütün bu gelişmeleri, geniş anlamda ele alarak, nerede yanlış yaptığımız üzerinde düşünmemiz lazım. **Para** 23-30 Kasım arası: Bu hafta, mali anlamda ödemelere ve gücünüze göre tüm planlarınızı gözden geçirin. Hesap kitap yapın, dağılmayın. Bir ofis açmayı mı düşünüyorsunuz. Bunu kredi alarak mı yapacaksınız. İyi düşünün. Bu hafta Satürn-Neptün görünümü ve Dolunay, Merkür geçişinde daha dikkatli olmanın önemini vurguluyor. [**Kasım 2015 aylık burç yorumunuzu okumak için tıklayın!**](astroloji/astroloji-gundemi/26920-kasim-2015-aylik-burc-yorumu.html)
    - - - - - - ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/39950/640xauto.jpg) **TERAZİ** **Aşk ve İlişkiler** 23-30 Kasım arası: Bu hafta ilişkimiz, evliliğimiz veya iş ortaklığımızla ilgili konularda huzur, denge, barış arayışımız bir hayli ön planda olacak. Ancak karşı tarafın da aynı şekilde hareket etmediği durumlarda beraberlikler zorlanabilir. Fikirlerimizi ılımlı şekilde iletmemiz, kararlarımızı da tekrar gözden geçirmemiz doğru olacaktır. Biz eğer, yapmak istediğimizi ölçüp tartmışsak ve her yönüyle baktığımızda faydalı olduğunu düşünüyorsak, tabii ki kimsenin etkisi altında kalmamak gerekiyor. İlişkilerde güç birliğinde bulunmak için, gerçekçi olmamız daha sonra yanılmamızın önüne geçebilir. Haftanın genelinde iş, ilişki, ailevi meseleler bir hayli önem taşıyacak. **İş ve Kariyer** 23-30 Kasım arası: 26 Kasım tarihinde Dolunay-İkizler burcunda oluşacak. Yurtdışı işlerimiz, eğitim, ticari, yatırım anlamındaki tüm görüşmelerimiz, geliş-gidişlerimiz, yayıncılık, medya, haberleşme gibi faaliyetlerimizle ilgili olarak koşturmanın işaretçisidir. Biz kendi işlerimizi kendi bildiğimiz şekilde düzenlemeye çalışırken, bazı sorunlarla karşılaşabiliriz. Bu işlerde erteleme söz konusu olabilir. Birlikte çalıştığımız kişiler veya çalışma hayatımızla ilgili konuların bilinçli şekilde ele alınması gerekebilir. Bu hafta iletişim bir hayli yoğun olacak. Haberler alırız, konuşuruz, oradan oraya koştururuz. Yakın veya uzak akrabalarımızla ilgili durumlar, bürokratik ve hukukla ilgili konular gündem maddemizde yer alabilir. 20 Kasım-10 Aralık tarihleri arasında Merkür-Yay burcunda ilerleyecek. Genel olarak bu dönemler Teraziler için, seyahat, çevre değişimleri, yakınlarla alakalı konularda iletişim anlamında yoğundur. Fikirlerimizin başkaları tarafından beğenilmesi, tasdik edilmesini isteriz. Terazinin dengeli, adil, mantıklı bakış açısı, abartılı düşünmenin önüne geçecektir mutlaka. Bu haftaki sert görünümler dikkatli olmamızı gerektiriyor. Sistemli çalışacağız. Hayalperest davranmamalıyız. İşimizi yaparken, kararlılık ve gerçekçilik önemlidir. **Para** 23-30 Kasım arası: Bu hafta parasal konularda sevdiklerimiz için harcamalarda bulunabiliriz. Tabii ki belli bir bütçe çerçevesinde bunları ele almak gerekiyor. Seyahatler anlamında giderlerimiz olabilir. Bir işimizi halletmek için paraya ihtiyaç duyabiliriz. Eğitim, ticaret, yakınlarımızla alakalı konularda giderlerimiz olabilir. Alışverişlerimiz de, aldığımız ürüne dikkat etmek gerekebilir. Sağlıkla alakalı konularda harcamalarımız olabilir. Ben hesabı bilmemiz gerektiğini söylemeliyim. [**Kasım 2015 aylık burç yorumunuzu okumak için tıklayın!**](astroloji/astroloji-gundemi/26920-kasim-2015-aylik-burc-yorumu.html)
    - - - - - - ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/39950/640xauto.jpg) **AKREP** **Aşk ve İlişkiler** 23-30 Kasım arası: Bu hafta aşk hayatımızla ilgili konularda biraz zorlanacağız. Değerlerimizi ve ilişkideki yerimize bakacağız. Her şey pamuk ipliğine mi bağlı yoksa gerçekten aradığımızı bulmuş muyuz? Bazen de insan inanmak istediklerinin yorgunu da olabilir. Yararı olmayan, hatta zarar veren, bizi bazen kendi kendimizle çelişkiye düşüren ne varsa bu hafta ona iyice bir bakalım. **İş ve Kariyer** 23-30 Kasım arası: İş hayatımızla ilgili konulara bu hafta, işlerimizi doğru şekilde yapabilmenin önüne geçen meseleler canımızı biraz sıkabilir. Müdahalede bulunmakta gecikebiliriz veya umduğumuz şekilde halletmek kolay olmayabilir. Başkalarının üzerimizdeki etkisi, onlara uymak mecburiyeti veya insanların pek de adil olmayan tutumları bizde gerginlik yaratır. Ancak bunları düzeltmek için gücümüz kafi gelmeyebilir. Maddi konularda özellikle bu hafta hesabı bilmek lazım. **Para** 23-30 Kasım arası: 26 Kasım tarihinde İkizler burcunda oluşacak Dolunay, parayla ilişkili iş veya özel ortaklıklarda dikkatli olmak gerekiyor. Birilerine güvenip yola çıkmamak lazım. Tamam dediğimiz işler bir bakmışız ummadığımız şekilde gelişmiş. İş veya özel anlamda ihtiyacımız olan desteği alamamışız. Bunları hesaba katmak durumundayız. Maddi konularda girişimde bulunurken, şartlarımızı gözden geçirelim. Borç alıp-vermek gibi konularda atımızı sağlam kazığa bağlayalım. Ne olur ne olmaz. [**Kasım 2015 aylık burç yorumunuzu okumak için tıklayın!**](astroloji/astroloji-gundemi/26920-kasim-2015-aylik-burc-yorumu.html)
    - - - - - - ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/39950/640xauto.jpg) **YAY** **Aşk ve İlişkiler** 23-30 Kasım arası: Bu hafta ilişkiler anlamında önemli derslerimiz bulunmakta. Haftanın ilk başında sosyal ilişkilerimiz ve aşk hayatımızla ilgili konularda hızlı gelişmelerle karşılaşabiliriz. Hem aktifiz hem de bir hayli hevesli. Hedefine varmak isteyen kişinin telaşı nasılsa bizim de durumumuz öyle. Ancak her şeyin enine boyuna eline alınmasında da yarar var. Burcunuz üzerinde ilerleyen Merkür inandıklarının peşinde giden bireyin, bildiklerinin doğru olduğunu düşünmesi tabii ki doğaldır. Ancak ya gerçekler, onu göz ardı edemeyiz. 26 Kasım tarihinde karşıt burcunuzda oluşacak Dolunay, ilişkide kendimizi merkez aldığımızı, düşüncelerimizin, isteklerimizin kabulünden yana olduğumuzu gösteriyor. Ancak karşı tarafın buna itirazı olabilir. Birbiriniz hakkında ne düşünüyorsanız, neyi doğru veya yanlış buluyorsanız bunları tartışarak değil, konuşarak halletmekte yarar var. Satürn-Neptün görünümüyle örtüşen bu Dolunay, hayallerimizi gerçeklik sınırları içinde ele almanın doğru olacağını söylüyor. Yerleşim yerimiz, yuvamızla ilgili konularda buna daha fazla dikkat etmemiz de gerekecek. **İş ve Kariyer** 23-30 Kasım arası: Bu hafta sanki maceracılar gibi oradan oraya koşturabiliriz. İşlerimizi halletmek için bazı kişilerle bir araya gelebiliriz. Yenilikçi fikirlerimizi insanlarla paylaşabiliriz. Yapacağımız çok işimiz vardır. Hangi birine öncelik vermek lazım onu bile bilemeyiz. Projeler, aktiviteler, Ekip çalışmaları yoğun olur. Yapılacak birçok iş sanki bu haftaya sığmış gibidir. 25 Kasım tarihindeki görünüm, düzgün şekilde ilerlemenin, meselelere odaklanmakla mümkün olacağını gösteriyor. Öne sürmeye çalıştığımız fikirlerimizi, işlerimizi önemli kişilere ifade etmek için uğraşacağız. Ailemiz, mali konular, ilişkimiz, ortaklaşa iş yapacağımız kişilerle her bir detayı gözden geçirerek dağılmadan ilerlemek lazım. 20 Kasım-10 Aralık tarihleri arasında Merkür, burcunuzda ilerleyecek. Bu hafta özellikle gerek özel ve gerekse ilişkimizle alakalı konularda birbirinizin görüşlerine önem vermek gerekiyor. Çünkü hem Dolunayın etkisi hem de Satürn kavuşumu belli bir kısıtlama, daha derinlikli bir inceleme gerektirebilir. Benim dediğim doğru, seninki yanlış tarzı konuşmalar veya ailenizi, evinizi ilgilendiren konularda fikirsel anlaşmazlıklar, kısıtlanmalar sizi yorabilir. **Para** 23-30 Kasım arası: 26 Kasım tarihindeki Dolunayın mali konularda da etkisi var. Dolunayı, 2015 aşk ve ilişkiler dosyamızda işlemiştim. Finansal yönden, gerçekçi düşünmemiz gerekiyordu. Özellikle kişisel anlamdaki değişiklikler, ev ve ailenizle ilgili harcamaları kimseye güvenerek yapamayız. Kendinize inanıyorsanız, altından kalkarım diyorsanız yapın. Bu hafta hesabımızı bilmemiz lazım. Masraflar, düşündüğümüzden daha fazla olabilir. [**Kasım 2015 aylık burç yorumunuzu okumak için tıklayın!**](astroloji/astroloji-gundemi/26920-kasim-2015-aylik-burc-yorumu.html)
    - - - - - - ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/39950/640xauto.jpg) **OĞLAK** **Aşk ve İlişkiler** 23-30 Kasım arası: Haftanın genelinde, bir içe yöneliş, fikirlerimizi gözden geçiriş, aklımıza yatmayan, bize uymayan ne varsa her şeyi gereğinden fazla kafamıza takış hali söz konusu. Kendimizle ve hayatla çelişiyor gibiyiz. Bazen iyimser düşünebilir, her şeyi kendi akışına bırakabiliriz bazen de fazlasıyla abartarak kendi kendimize eziyet edebiliriz. Akışta kalmak, mantıkla örtüşerek düşünmekte fayda var. İlişkilerimizi önyargılı bir şekilde yaklaşarak çözemeyiz. İkizler burcunda oluşacak Dolunay, çalışma hayatımızla ilgili konularda etkili olsa da, bedensel ve ruhsal sağlığımızı da bir hayli vurgulayıcıdır. **İş ve Kariyer** 23-30 Kasım arası: 26 Kasım tarihinde çalışma hayatımızla ilgili alanda oluşacak İkizler burcundaki Dolunay, bizi biraz yoracağa benziyor. Günlük tempoda halledilecek işler, elimizde olmayan durumlar nedeniyle vaktinde bitirilmeyebilir. Bizim bu Dolunayda, acele işe şeytan karışır sözüne uygun olarak detaylı bir şekilde duruma bakmamız lazım. Öyle hızlı düşünürüz ki, sonra da bu niye böyle oldu, şu neden şöyle oldu diyerek sıkılırız. Enerjimiz pek yüksek olmadığı için, ufak bir aksilikle karşılaşsak dünyanın sonu gelmiş gibi düşünürüz. Öncelikle bu Dolunayda, sağlığımıza ardından, yapacağımız işlere, ne derece doğru olup olmadıklarına bakmamız gerekecek. 20 Kasım-10 Aralık tarihleri arasında Merkür-Yay burcunda ilerleyecek. İletişimin biraz geriye çekildiği bir zaman. Çünkü hem bu hafta Satürn ile kavuşum yapacak Merkür ve hem de Dolunay, bizden farklı yönde düşünen kişilerle iş anlamında zorlanacağımızın göstergesidir. **Para** 23-30 Kasım arası: Haftanın genelinde enerjiler pek hoş etkili değil. Hesap dışı harcamalar olabileceğini düşünerek ben temkinli hareket etmenizden yanayım. Yatırım düşünenler aman dikkat. Bilmediğiniz sularda yüzmeyiniz. Bekleyelim, piyasanın durumunu gözetelim. [**Kasım 2015 aylık burç yorumunuzu okumak için tıklayın!**](astroloji/astroloji-gundemi/26920-kasim-2015-aylik-burc-yorumu.html)
    - - - - - - ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/39950/640xauto.jpg) **KOVA** **Aşk ve İlişkiler** 23-30 Kasım arası: Haftanın genelindeki enerjiler, dış dünya ile ortaklaşa hareket etmek isteğimizi vurguluyor. İlginç fikirlerimiz, yaklaşım tarzımız birilerinin dikkatini çekecektir. Ancak bunların sağlam, uygulanabilir olmasına dikkat edelim. İlişkilerimizde de, farklı görüş yapısında olan kişilerle karşılaşabiliriz. Onlardan etkilenebiliriz. **İş ve Kariyer** 23-30 Kasım arası: 26 Kasım tarihinde İkizler burcunda oluşacak Dolunay, geleceğe yönelik projelerimizin, sosyal ilişkilerimizin, hedeflerimizin mutlaka gerçekçi bir şekilde gözden geçirilmesinde yarar var. Başkalarına göre hareket ederken, yaptığımız işler bizi tatmin etmiyorsa kendimizi huzursuz hissedebiliriz. Arkadaşlıklar ve özel hayat arasındaki ayrımı da iyi yapmalıyız. Bu Dolunay, düşündüklerimiz ile söylediklerimiz, tasarladıklarımızla yapacaklarımız arasındaki çizgiye dikkat etmemizi söylüyor. 20 Kasım-10 Aralık tarihleri arasında Merkür-Yay burcunda ilerleyecek ve 25 Kasım tarihinde Satürn ile kavuşum yapacak. Tabii ki genel ifadesi sosyal ilişkilerde iletişimin yoğunluğu, arkadaşlıklar, planlar, projeler, keyifli sohbetler olsa da, bu kavuşum bizim diğerleriyle olan her türlü fikirsel paylaşımlarımızda belli bir ciddiyet getirebilir. İş konularına daha fazla ağırlık verilebilir. Farklı görüşlere tahammül etmek gerekir. **Para** 23-30 Kasım arası: Haftanın genelindeki enerjiler bir hayli aktif hale getiriyor sizi. Bu durum maddi açıdan gelir getirici işlere yönelmenin işaretçisidir. Yetenekli olduğumuz konularda elimize güzel paralar geçebilir. Ancak yatırım düşünüyorsanız, piyasanın dalgalanmalarını göz önüne alalım. [**Kasım 2015 aylık burç yorumunuzu okumak için tıklayın!**](astroloji/astroloji-gundemi/26920-kasim-2015-aylik-burc-yorumu.html)
    - - - - - - ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/39950/640xauto.jpg) **BALIK** **Aşk ve İlişkiler** 23-30 Kasım arası: Haftanın genelinde iş hayatımız, ailemizle ilgili konular bir hayli önem taşıyor. İş ve ev arasında dengenin sağlanmasını gerektiren Dolunay, kafamızı bir hayli karıştıracağa benziyor. Bizim ağzımızdan çıkanı duyma vaktimiz. Hayallerimize tabii ki ulaşmaya çalışacağız. Ancak koşullara bakmakta, uygulanabilir olup olmadıklarını gözetmekte yarar var. **İş ve Kariyer** 23-30 Kasım arası: 20 Kasım-10 Aralık tarihleri arasında Merkür-Yay burcunda ilerleyecek ve 25 Kasım tarihinde Satürn ile kavuşum yapacak. Bu iş projelerinin, görüşmelerinin ve mesleki anlamda ciddi çalışmaların işaretçisidir. Merkür fikirlerimizi ifade etmek, iletişimde bulunmaktır. Ancak bazen sadece kendi bildiklerinizin doğruluğunu önemseyip, başkalarını dinlemezsek yanlış yaparız. Onun için, ben özellikle iş anlamında bu hafta dikkatli olmanızdan yanayım. **Para** 23-30 Kasım arası: Bu hafta iş ortaklığı konularında ve mali anlamdaki işler için pek uygun enerjimiz yok. 24 Kasım tarihindeki iki görünüm bize özellikle başkalarıyla yapılan işler, görüşmeler yönünde olumlu gelişmeler müjdelemiyor. [**Kasım 2015 aylık burç yorumunuzu okumak için tıklayın!**](astroloji/astroloji-gundemi/26920-kasim-2015-aylik-burc-yorumu.html)

    Vitrin

    En Çok Aranan Haberler