KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    16-22 Kasım 2015 haftalık burç yorumları

    İşte haftalık burç yorumunuz!

    KOÇ

    Aşk ve İlişkiler

    16-22 Kasım arası: 20 ve 21 Kasım Güneş ve Merkür-Yay burcu geçişleri, ilgilendiğimiz alanlarda bilgi sahibi olmak, yeteneklerimizi geliştirmek, insanlarla pozitif ilişkiler kurabilmek yönünde gayet faydalıdır. Ayrıca yabancı ülkelerde yerleşim veya kendi ülkemize geri dönüş konusunu tekrar bir ele almak, yolculuklar yapmak, felsefe, yasal konular, yabancı kişilerle ilişki kurmak yönünde de bir etkiyi sahiptir. Bu yıl Satürn-Yay burcunda ilerlediği için, doğaldır ki, bu ilerleme ve genişleme arzumuzun gerçekçi manada ve sorumluluk çerçevesinde ele alınmasında yarar vardır.
    21 Kasım tarihindeki görünüm, ilişkide uyumun gözetilmesi, ortaklaşa sevgi alışverişinin tesis edilmesi yönünde önem taşıyor. Eğer ilişkinizde böyle bir uyum ve böyle bir ortak gönüllülük yoksa çiftler için zorlayıcı zaman demektir. Kimi çiftler açısında yeniden bir araya gelişin simgesi olur, bazı çiftlerin birbirinden kopmasına neden olabilir.

    İş ve Kariyer

    16-22 Kasım arası: Bu haftanın iş yönündeki etkili enerjisi, 21 Kasım Venüs-Pluto mücadeleci görünümüdür. İş ortaklıkları açısından ele alırsak, başkalarıyla uyumlu, dengeli, huzurlu yönde bir alışverişe ihtiyacımız var demektir. Venüs-Terazi burcunda ilerlediği için aslında gayet olumludur. Problemler olsa dahi, biz rakiplerimiz ve başka kişilerle nazik bir şekilde anlaşmamız mümkün olacaktır. Öncü elementlerde oluşan bir kare her zaman kişiye atılım gücü vereceğinden, işiniz ve ilişkileriniz söz konusu olduğunda sadece kendi bakış açınızla durumları ele almamakta yarar vardır.

    Para

    16-22 Kasım arası: 17, 19 Kasım tarihindeki görünümler, miras, hisseli para, eş veya iş ortaklıkları, mali konulardaki işlerimizin gözden geçirilmesi yönünde önem taşıyor. Eğer bu hafta kredi almay düşünüyorsanız, şartlara bir bakınız. İşinizden elde ettiğiniz gelir uygunsa ve ödemeler sizi zorlamayacaksa düşünebilirsiniz.

    Kasım 2015 aylık burç yorumunuzu okumak için tıklayın!

    /


    BOĞA

    Aşk ve İlişkiler

    16-22 Kasım arası: 17, 19, 20 Kasım tarihlerindeki görünümler, ilişkileri güçlendirici, gelişim yönünde destekleyicidir. Partneriniz ve siz geleceğinizle alakalı konularda birlik ve bütünlük içinde el ele verebilirsiniz. Evlilik, uzun süreli bir ilişki, aşk hangisi olursa olsun, beraberliğin güçlendirilmesinde tutkuların bilhassa önemi büyük olur. Her iki kişi de birbirinin ne söylediğini, ne demek istediğini algılayabilir. Gerçekçi bir şekilde ilerisi adına kararlar verilebilir.

    İş ve Kariyer

    16-22 Kasım arası: 21 Kasım tarihindeki görünüm, çalışma hayatımızla ilgili konularda işbirliği yönünde tabii ki olumludur. Aslında bu tarihte, bizi başkalarına karşı anlayışlı olmaya yönelten Venüs, huzur kaçmasın diye iş ortamında dengeli hareket etmenin önemini de vurgulamaktadır. Boğanın rahatlığına düşkün olduğunu biliyoruz. Ancak bir taraftan da, kendi işine karışılmasından hoşlanmadığının da farkındayız. Evet, zorlayıcı tarafı olsa da, bu görünüm istenirse pekala yeni işlerin güçlü projelerin, hoş etkilerin, alışverişlerin, başarılı çalışmalarda bulunmanın göstergesi olabilir.

    Para

    16-22 Kasım arası: 20 Kasım10 Aralık tarih aralığında Merkür-Yay burcunda seyrini sürdürecek. Ortaklaşa kazançlar, mali konular, vergiler, çıkar ilişkileri, yatırımlar gibi konular üzerinde düşüneceğiz. İyi niyetin sınırlarının mutlaka gözden geçirilmesinde yarar vardır. Kredi çekmek, bir borcun altına girmeden önce iyi düşünelim.

    Kasım 2015 aylık burç yorumunuzu okumak için tıklayın!

    /


    İKİZLER

    Aşk ve İlişkiler

    16-22 Kasım arası: 20 ve 21 Kasım tarihlerindeki Merkür ve Güneş-Yay geçişleri, bu yıl Satürn-Yay geçişiyle örtüşüyor. Bu durumda anlamı da farklılaşıyor. İlişkilerde artık maceracı, gelir geçer tarzda düşünmüyoruz. Tamamen ciddi anlamda hayata bakış açımızdan, geleceğe kadar her noktayı dikkatli ve tedbirli bir şekilde gözden geçireceğiz. Farklı bir dil, din, görüş ve ülküye sahip kişiyle tanışmak mümkün olabilir, bu beraberliği sürdürmek adına mücadele verilebilir. Eş başka bir yerde çalışan, yaşayan biri olabilir. Ancak şunu belirteyim ki, Satürn etkisi ilişkilerde sorumluluk almak, hoşgörülü olmayı bilmek-öğrenmek, ilişkileri yapılandırmak, ciddi düşünmek demektir.

    İş ve Kariyer

    16-22 Kasım arası: 17 Kasım tarihindeki görünüm, çalışma hayatınızla ilgili konularda inceleme, düzenleme, analiz etme, derinlikli bakma, gözlemde bulunma ve işler hale getirme yönünde yapılacak görüşmelerin işaretçisidir. İşin gelişimi ve doğru bir temele oturtulması için tabii ki bu bakış açısı olumludur. Ancak bir ortamda bulunduğumuzu, sözel anlamda gerektiğinde esnek düşünmeyi, konuşmayı bilmek lazım. Bir de sağlık kontrollerimizi yaptıralım. İşe giriş veya işten ayrılma gibi durumlarda sosyal haklarımızı gözetelim. Ofis açmayı düşünüyorsak veya evde çalışacaksak ne gibi düzenlemeler lazım, bir bakalım.

    Para

    16-22 Kasım arası: Haftanın genelinde sağlığımız, evimizle alakalı konular bir hayli etkili. 21 Kasım tarihindeki görünüm, parasal konulardaki problemlerimize çözüm bulmaya çalışmanın göstergesi olsa da, harcamalara dikkat edilmediği takdirde ödemede zorlanmalar devam eder.

    Kasım 2015 aylık burç yorumunuzu okumak için tıklayın!

    /


    YENGEÇ

    Aşk ve İlişkiler

    16-22 Kasım arası: 17, 19, 20 Kasım tarihlerindeki görünümler, aşkta derinlikli düşünmenin göstergesidir. Kişi söz ile sevdiğini sarıp sarmalamalı, canını yakmamalıdır. Tedbirli olunacaktır elbet bu doğaldır. Ancak endişeler, kuruntularla aşk yorulmamalıdır. Bu tarihler gösteriyor ki, olumlu yönde düşünülecek, aşka kucak açılacak, ilerisi adına düşünülerek ilişki sağlam hale getirilecektir. Burada önemli olan hem gerçekçi hem de yapıcı olmaktır. 21 Kasım tarihindeki görünüm, ailevi konularda ve evlilik türü ilişkilerde sevgi alışverişinin ortaklaşa olacak şekilde düzenlenmesidir. Eğer bir baskı söz konusu olursa sorun baş gösterebilir.

    İş ve Kariyer

    16-22 Kasım arası: 20 ve 21 Kasım tarihlerinde başlayacak Güneş ve Merkür-Yay burcunda geçişleri, genel olarak bilgilenmenin, kendinizi geliştirmenin, derinlikli düşünmenin işaretçisidir. Beceri ve yeteneklerinize göre iş tercihlerinde bulunuruz. Bu yıl Satürn-Yay geçişiyle örtüştüğü için artık anlamı da ciddileşiyor. Sorumluluklarımızın farkında olmamız gerekiyor. Bir işi yaparken veya karar verirken boşa kürek sallamıyoruz. Zamanımız önemli ve kıymetli. İş hayatımızda düzen, intizam, planlı ve programlı olmaya mecburuz. Sistem de bunu bizden istiyor. Sabır kıymetli ve etrafımızdaki insanlarla iletişimde bulurken ağzımızdan çıkanı kulağımızın duyması gerekiyor.

    Para

    16-22 Kasım arası: 20 Kasım tarihindeki görünüm mali yönde rahatlığın göstergesi. Sevdiklerimizi memnun etme çabamız yüksek. Bu da para harcamanın işaretçisi. Ancak 21 Kasım sonrası kazanç evinizin yöneticisi Güneş-Yay burcunda seyrine başlıyor. Bizim de dikkatli bir şekilde hareket etmemiz lazım. Sağlık giderlerimiz olabilir.

    Kasım 2015 aylık burç yorumunuzu okumak için tıklayın!

    /


    ASLAN

    Aşk ve İlişkiler

    16-22 Kasım arası: 20 ve 21 Kasım tarihlerindeki Merkür ve Güneş-Yay geçişleri bu yıl aşkta daha ciddi hareket etmeyi ve düşünmeyi sağlıyor. Bunun nedeni, Satürn'ün buradaki etkisidir. Öyle kolay kolay ilişkilerde ilerlemek mümkün değildir. Sorumluluk ve hoşgörünün yeri ve önemi büyüktür. Kaldı ki, Satürn burcunuzla uyumlu görünüm yaptığı için, yaşça olgun kişilere daha fazla çekilirsiniz. Birbirinize verdiğiniz önem, farklı görüşlerinize saygı göstermenize bağlı olarak gelişecektir.

    İş ve Kariyer

    16-22 Kasım arası: Bu hafta iş anlamındaki etkili enerjiniz, 21 Kasım tarihinde oluşacak. Venüs-Pluto görünümü, iş girişimi, görüşmeler, yolculuklar, yeni tanışmalar yönünde de önem taşıyacak. Sizin şu andaki mevcut sorunlarınızı çözebilmeniz anlamında destekleyici olduğunu söylemeliyim. Çünkü Venüs-Terazi burcunda yöneticidir. Bu da sizin daha önce incelediğiniz işleri şimdi başkalarına sunmanızda ve beğendirmenizde faydalıdır. Karşılıklı olarak kurulan bağlantılarda güçlü iş birliklerinde bulunur.

    Para

    16-22 Kasım arası: 19 ve 20 Kasım tarihindeki görünümler, evimizle ilgili düzenleme, restore etme, bakım, onarım, taşınma gibi masrafları işaret ediyor. Haftanın ilk üç gününde bu anlamda harcamaların ekonomik şekilde halledilmesi mümkün.

    Kasım 2015 aylık burç yorumunuzu okumak için tıklayın!

    /


    BAŞAK

    Aşk ve İlişkiler

    16-22 Kasım arası: 17, 19, 20 Kasım tarihindeki görünümler yakın çevremizle olan ilişkimizi derinlikli bir şekilde gözden geçirmemizi sağlarken, yardımlaşarak, destek çıkarak ve ilerisi adına düşünerek birbirinize yardımcı olmanın işaretçisidir. 20 ve 21 Kasım tarihlerindeki Merkür ve Güneş-Yay geçişleri aileniz ve yuvanızı ilgilendiren konularda bu yıl ciddi bir şekilde düşünmenizi sağlar. Sorumsuz davranılmamalı, yapıcı olunmalıdır. Evin içinde problemler varsa, bunlar ancak inançla, hoşgörüyle çözüme kavuşabilir.

    İş ve Kariyer

    16-22 Kasım arası: Bu haftayı iş anlamında olumlu buluyorum. Çünkü hem işlerimizi derinlemesine gözden geçirerek yürürlüğe koyabiliriz hem de çevremizdeki insanlar üzerinde etkinliğimiz yüksek. Durumları kendi lehimize çevirebilecek sezgilerimiz de emrimize amadedir. Akrep burcunda ilerleyen Güneş, insanlarla birlikte çalışabilme, bütünleşme yolunda bize kuvvet veriyor. İşimize geleni saptadığımızda, onun iyice kritik ederek, yönümüzü kolayca belirliyoruz. Kuzey düğümün burcunuzda oluşu ise, zaten size titiz çalışma, düzen, yerli yerine koyma yönünde kuvvet sunuyor. O zaman, bu hafta işlerimize odaklanalım ve sıkı çalışalım.

    Para

    16-22 Kasım arası: 21 Kasım tarihindeki görünüm, maddi açıdan gayet olumlu bir günü işaret ediyor. Hem kazançlı hem de hoşumuza giden alışverişlerde bulunabiliriz.

    Kasım 2015 aylık burç yorumunuzu okumak için tıklayın!

    /


    TERAZİ

    Aşk ve İlişkiler

    16-22 Kasım arası: 20 ve 21 Kasım tarihindeki Merkür ve Güneş-Yay geçişleri, bu yıl Satürn transitiyle örtüştüğü için, yakın çevrenizle olan ilişkinizde olumsuz tavırlardan, hoşgörüsüz yaklaşımlardan kaçınılmalı, sorumlu bir birey gibi davranılmalı, farklı görüşlere saygı gösterilmelidir. Bu görünüm iletişimde belli bir sınır içinde ancak birbirinize kulak vererek dinlemeyi gerektirir. Satürn burcunuzla uyumlu görünüm yapacağı için, istenirse pekala yapıcı düşünülerek birlik ve beraberlik kurulmuş olur. 21 Kasım tarihindeki görünüm, ilişkilerinizde ortaklaşa sevgi alışverişini mutlaka gözetilmesi, eviniz-ailenizle ilgili konularda el ele verilerek kararlar alınmalıdır.

    İş ve Kariyer

    16-22 Kasım arası: Bu hafta, kazanç anlamındaki işlerle ilgili bir hayli etkin enerjiler var. Durum böyle olunca iş hayatımızla ilgili konularda veya girişimlerde hesabımızı bileceğiz. Benim bu hafta gözlemlediğim nokta, Kuzey düğümün Başakta oluşu nedeniyle sizin her şeyi çok fazla endişeli ele alıyor oluşunuzdur. Halbuki kişisel gelişim, fiziksel ve ruhsal yönde geliştirici çalışmalar 19 ve 20 Kasım tarihlerinde gayet olumlu. Yeteneğiniz olan konulara eğilirseniz, sözgelimi sanat, gizli bilimler, yaşamı kolaylaştıran, anlamlı kılan çalışmalar sizi hem zihnen arındırır hem endişelerinizden kurtarır hem de bu alanda gelişmenizi sağlar.

    Para

    16-22 Kasım arası: Haftanın ilk üç günündeki görünümler, kazanç elde etme anlamında derinlikli düşüneceğimizi gösteriyor. Bu gayet olumlu tabii ki. Eğer bir yolculuk, evimizle alakalı bir değişim düşünüyorsak bunu ekonomik bir şekilde halledebiliriz. Bir kısım Teraziler, maddi konularda biraz endişeli düşünebilirler. Bu belli bir bütçesi olan kişilerde daha fazla etkilidir.

    Kasım 2015 aylık burç yorumunuzu okumak için tıklayın!

    /


    AKREP

    Aşk ve İlişkiler

    16-22 Kasım arası: 21 Kasım tarihindeki görünüm, ilişkilerimizde uyumu, sevgi alışverişimizi, bugüne dek yaşadıklarımızı ve şu andaki mevcut durumumuzu gözden geçirmemiz yönünde önemlidir. İçten içe aslında kendinizle temasınız çok daha yüksektir. Hayalinizde yarattığınız bir ilişki tanımlaması vardır. Bunun belki de dışarıda bir karşılığı yoktur. Yaşadığınız ilişki bu tanıma uygun olmadığı için üzülebilirsiniz. Belki de hayatınızda hiç kimse yoktur. Düşlediğim gibi zaten bir aşk yaşayamam diyerek umutsuz düşünebilirsiniz. Hangisi olursa olsun bu tarihteki görünüm aşkla ilgili tüm kriterlerinizi tekrar gözden geçirmenizi sağlayıcıdır.

    İş ve Kariyer

    16-22 Kasım arası: 17 Kasım tarihinde Güneş ve Merkür burcunuzda kavuşum yapacak. Bu enerji, zihnimizle uyumlu bir şekilde çalışmak ve bilinçli isteklerimizi ifade edebilmek yönünde önem taşıyor. İnsanın aklı ve yüreği aynı doğrultuda olunca tabii ki, yapılan işler, girişimler başarılı yönde gelişiyor. 19 ve 20 Kasım tarihlerindeki görünümler de, amacınıza yönelik şekilde ilerlemenizde ve başkalarıyla güçlü temaslarda bulunmanızda çok daha olumlu yönde destek oluyor. Eğitim, toplantı, görüşmeler, bu üç tarihte bir hayli etkili ve faydalı geçebilir.

    Para

    16-22 Kasım arası: 20 ve 21 Kasım olmak üzere, Yay burcunda ilerleyecek Güneş ve Merkür, parasal konularda iyice düşünmemiz ve bütçemizi aşan masraflara dikkat etmemiz gerektiğini işaret ediyor. Harcama meyli genel olarak yükselir. Kazancımız yerindeyse, bol keseden harcarız tabii ki. Ancak ya, sıkıntımız varsa ne olacak? İşte böyle hallerde kredi kartlarına yüklenmek, har vurup harman savurmak tabii ki yanlıştır. Hayatın güzelliklerini yaşamak istediğimiz için, bize mutluluk veren her şeyin peşinden koşarız da, aklımızın ucundan geçmez, sonrası ne olacak. Bu nedenle tabii ki hesabımızı bilmekte yarar var.

    Kasım 2015 aylık burç yorumunuzu okumak için tıklayın!

    /


    YAY

    Aşk ve İlişkiler

    16-22 Kasım arası: 20 ve 21 Kasım tarihlerinde Güneş ve Merkür-Yay burcunda ilerleyecek. Bu yıl ki geçiş, burcunuzda ilerlemekte olan Satürn ile örtüştüğü için anlamı da değişiyor. Sizi bilgeliğe, hoşgörüye, yapıcı düşünmeye sevk ediyor. Attığınız adımın bilincinde, ilişki kurduğunuz insanları yargılamadan, farklı görüşte olsalar dahi saygınızı, sevginizi ihmal etmeden hem kendinize hem dünyaya karşı dilinizi güzel eyleyebilirsiniz. Kolay mı? Zor tabii ki ancak önümüzdeki 2,5 yıllık süreç bunu öğrenme, deneyimleme anlamında sizi olgunlaştırıcıdır. Zamanı gelecek Güneş, Venüs, Merkür, Mars, hatta Ay bile sizi sınayacak, test edecek ve olgunlaşmanız için rehberlik edecektir. Bütün bunlar hayatınızı yapılandırmanızda önemli mihenk taşı zamanlar olarak önem arz edecektir.

    İş ve Kariyer

    16-22 Kasım arası: Bu hafta iş hayatımızla ilgili konularda iç sorgulamada bulunacağız. 17, 19, 20 Kasım tarihleri bu anlamda önem taşıyor. İstediğimiz şartlarda olmayan, bizi içten içe rahatsız eden, bir takım nedenlerle pek de arzu etmediğimiz şekilde gelişen durumlar, iş problemlerimiz, genel bir keyifsizlik yaratabilir. 20, 21, 23 Kasım tarihlerinde hem sözel anlamda aktif durumdayız hem de işlerimizi aktif bir şekilde yapacak kıvama geleceğiz.

    Para

    16-22 Kasım arası: 21 Kasım tarihindeki görünüm, maddi açıdan kazandırıcı gelişmeleri işaret ediyor. Güçlü ilişkilerimiz ve girişimlerimiz olumlu sonuçlanabilir. Venüs-Terazi burcunda zevk anlayışımızın, güzelliklere olan düşkünlüğümüzü işaret ederken, Pluto ile olan görünümü, kazandırıcı ilişkilere yönelmemizi sağlayacak.

    Kasım 2015 aylık burç yorumunuzu okumak için tıklayın!

    /


    OĞLAK

    Aşk ve İlişkiler

    16-22 Kasım arası: 17, 19, 20 Kasım tarihlerindeki görünümler, sosyal ilişkilerde görünene, bize söylenene değil, ne kadar tutarlı, sağlam, düzgün oluşuna bağlı olarak değerlendireceğimizi gösteriyor. Derinlikli düşüneceğiz ve karşımıza çıkan fırsatları olumlu yönde değerlendirmek için gayretli olacağız. İnsanlarla ilişkilerimizde şefkati tabii ki esirgemeyeceğiz. Yardımlaşacağız ve ılımlı davranacağız. Kimlerle bağlantı kurmamız gerektiğini de bileceğiz.

    İş ve Kariyer

    16-22 Kasım arası: 21 Kasım tarihindeki görünüm, iş hayatımızda ilişkilerimiz güçleniyor. Tarafsız bir bakış açısı, paylaşıma açık, ılımlı yanlarımız işverenler, birlikte çalıştığımız kişiler tarafından takdirle karşılanacak. Sanatsal çalışmalar, halkla ilişkiler alanında görev yapanlar açısından bu tarih olumludur.

    Para

    16-22 Kasım arası: 17 Kasım tarihindeki görünüm, parasal anlamda gelen işlerin göstergesidir. Dostlarınızın desteği veya müşteri edinme anlamında işlerinizi kolaylaştırır. 21 Kasım tarihinden sonra, Güneş-Yay burcu geçişinde kendi yağımızla kavrulmamız gerekecek. Borç almak, vermek, kefil olmak veya birilerine güvenip planlar yapmak zor durumda kalmamıza neden olabilir.

    Kasım 2015 aylık burç yorumunuzu okumak için tıklayın!

    /


    KOVA

    Aşk ve İlişkiler

    16-22 Kasım arası: 20 ve 21 Kasım tarihlerinde başlayacak Merkür ve Güneş-Yay burcu geçişleri bu yıl Satürn ile örtüşecek. Bu da gösteriyor ki, sadece kendimizle alakalı değil, arkadaşlık ve dostluklarımızda da sorumluluklarımız bulunmakta. Biz bunu iş-özel-grup faaliyetleri yoluyla öğreneceğiz, deneyimleyeceğiz. Farklı görüşte olsa da, insanları dilleri, dinleri, renkleriyle yargılamamayı, önce kendimize bakmayı, kendimizi geliştirmeyi bileceğiz. Şimdi sosyal ilişkilerde test zamanımızdır. Ahlaki anlamda olsun, rehberlik etme yönünde olsun, katı prensiplerle dış dünyaya yanaşmayacağız.

    İş ve Kariyer

    16-22 Kasım arası: 17 Kasım tarihinde Güneş-Merkür kavuşumu kariyer evinizde gerçekleşecek. Sizler de hem sorumluluklarınız hem de iş ilişkilerinizde durumunuza bir bakacaksınız. Şu andaki mevcut konum sizi tatmin ediyor mu? Gelir anlamında destekleyici mi? sorunlarınız var mı? Kimlerle çalışmaktasınız ve iş ilişkileriniz ne durumda? Bütün bunlar her ne kadar sorgulayıcı gibi dursa da, aslında eksikleri saptamak ve doğru bir yön tayininde bulunmak için gayet olumludur. Ben bu tarihte iletişime dikkat etmenizi, işlerinize odaklanmanızı tavsiye ediyorum.

    Para

    16-22 Kasım arası: 19 ve 20 Kasım tarihindeki görünümler, iş görüşmelerinde maddi şartların gözden geçirilmesi yönünde önem taşıyor. İşe göre, ne alacağımızı vereceğimizi bilmek isteriz. İkramiye, maaş artışları üzerinde düşünürüz. Bu yönde işverenle görüşmelerimiz olabilir.

    Kasım 2015 aylık burç yorumunuzu okumak için tıklayın!

    /


    BALIK

    Aşk ve İlişkiler

    16-22 Kasım arası: 17, 19, 20 Kasım tarihlerindeki görünümlerin tümünde, bizden farklı yönde düşünen kişilerle tanışacağız ve onları derinlikli bir şekilde gözden geçireceğiz. Özel yakınlaşmalar gündeme gelebilir. Bir şekilde karşımıza birisi çıkabilir. Başka bir ülkeden, şehirden olabilir. Ciddi anlamda bizi etkileyebilir. Devam eden bir ilişkimiz varsa, bu dönemde onu ciddiyete dönüştürmek isteyebiliriz. Artık Balıklar için, duygusal, bağımlı ilişkiden ziyade, sorumluluk alabilen, düzenli beraberlikten yana olan partnerler önem taşıyacak. İşte bu görünümler de bu anlamda kıymetli ve olumludur.

    İş ve Kariyer

    16-22 Kasım arası: 20 ve 21 Kasım tarihlerinde Güneş ve Merkür-Yay burcunda seyirlerine başlıyor. Bu süreç genel olarak, bilgi ve tecrübemizi hedefimize varmak amacıyla kullanabildiğimiz zaman dilimidir. Fikirlerimizi dile getiririz veya iletişim alanında meslek sahibi olabiliriz. Sık sık işimiz için seyahatlere çıkabiliriz veya böyle bir görev üstleniriz. Bir müddet için bir iş yerinde çalışır, tecrübe ediniriz. Dayanıklı ve sabırlı olmayı öğreniriz. Merkür-Yay geçişi bilgece düşünmektir. Hayatın önünde olandan ziyade arka planındaki ruhu keşfederiz. Bu yıl, bu geçişi yöneten Jüpiter-Başak burcunda ilerliyor. Bu durum, iş ortaklıkları, evlilik, uzun süreli ilişkiler anlamında da önem taşıyor.

    Para

    16-22 Kasım arası: 21 Kasım tarihinde maddi açıdan kazandırıcı gelişmeleri işaret ediyor. Venüs-Terazi burcunda ortaklarımız veya başkalarından gelebilecek desteklerin göstergesidir.

    Kasım 2015 aylık burç yorumunuzu okumak için tıklayın!

    /


    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler