KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    12-18 Ekim 2015 haftalık burç yorumları

    Bakın bu hafta burcunuzu neler bekliyor?

    KOÇ

    Aşk ve İlişkiler

    12-18 Ekim arası: Hafta başındaki görünüm etkisiyle, bir yandan arzu ettiğimiz şekilde hareket etmek isteyeceğiz diğer taraftan ilişkide dengeyi sağlamak durumundayız. Ancak sizin kimseyi idare etmek gibi niyetiniz yok.
    13 Ekim tarihinde Yeniay-Terazi burcunda oluşacak. Partnerimiz, iş ortağımız veya başkalarıyla olan ilişkimizi, önümüzdeki bir aylık süreçte, inceleme altına alacağız. Anlaşmanın yolu, kafa yapımızın, hedeflerimizin aynı veya farklı oluşuna göre gelişecektir. İşlerliği olmayan, verimsiz ilerleyen, fikirsel olarak ayrı yolların yolcusu olduğumuz bir beraberliği sürdürmek kolay değil. Yeniayın oluşacağı güne, Ay-Uranüs karşıtlığıyla başlamamız da, sürpriz gelişmelerin, anlaşmazlıkların olabileceğini gösteriyor. Ancak Diğer görünüm Merkür-Satürn etkisi ise, eğer istenirse pekala anlaşılabileceğini, ılımlı şekilde konuşmanın önemini vurguluyor.

    İş ve Kariyer

    12-18 Ekim arası: 12 Ekim tarihindeki Jüpiter-Pluto görünümü, çalışma hayatınızla ilgili konularda size şans anlamında fırsatlar getiricidir. Derinlikli bir şekilde incelediğinizde doğru bir tercihte bulunabilirsiniz. Bu görünüm profesyonellik göstergesidir. Yeterlilik ve beceriklilik anlamında gayet olumludur. Başkaları sizi, işinizde yetkin bir kişi olarak kabul ederler.
    16 Ekim tarihinde, yarım kalan işlerimize öncelik tanıyalım. Sorumluluklarınızın farkında olduğunuz sürece, hedefinize ulaşırsınız. Hiç merak etmeyiniz. İşinizde ustalaşabilir, kendinizi güçlü bir şekilde dışarıya lanse edebilirsiniz. Kuşkunuz olmasın.

    Finansal Durum

    12-18 Ekim arası: 17 Ekim tarihindeki görünüm, çalışma hayatınızı ilgilendiren tüm konularda durumunuzu titizlikle bir gözden geçirmenin işaretçisidir. Zevk aldığınız bir işte çalışıyor musunuz? Mali açıdan doyurucu mu? Çalıştığınız alanda bilgi ve deneyiminiz yeterli mi? burada çalışmaya devam etmek size ne faydalar sağlar? Gene anlamıyla sağlığınız ne durumda bunlara bakmak gerekiyor. Ben derim ki, iyice inceleyin ve düşünün. Bu sorulara mantıklı bir şekilde cevap vermekte yarar var.

    Ekim 2015 aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın!

    Dilerseniz haftalık yorumunuzu aşağıdaki videoyla dinleyerek de öğrenebilirsiniz!


    BOĞA

    Aşk ve İlişkiler

    12-18 Ekim arası: 12 Ekim tarihindeki Jüpiter-Pluto görünümü, aşk hayatınızı canlandırıcı, moral gücünüzü yükseltici gelişmelerin göstergesidir. Mevcut ilişkinizi kuvvetlendirir. Eğer bekarsanız, karşınıza birini çıkartır. Bu kişi hakikaten güçlü ve olanakları bir hayli yüksek bir hayatı size sunabilir. Bir kısım Boğalar böyle bir görünüm sayesinde evlat sahibi olabilirler. Çocukları olan Boğalar, eğitim veya iş hayatında iyi bir pozisyona gelen evlatlarıyla gurur duyarlar. Genel olarak bu enerjini sizi ilimle uğraşmaya, işinizi geliştirmeye, yeteneklerinizi değerlendirmeye dönük bir etkisi de bulunmaktadır. Geniş bir zaman aralığında düşünürsek, yavaş yavaş bunlar hayatınızda yerli yerine oturacaktır.
    17 Ekim tarihindeki görünüm, aşk hayatımız başta olmak üzere, çocuklarınız, hedefleriniz, sosyal ilişkilerinizde bilinçli tercihlerde bulunmak, gerçekçi bir şekilde duruma bakmak gerekiyor. Nelerin aksaklık yarattığını veya hangi durumların hayal kırıklığı yaratabileceğini görmemizde yarar var. Böylece yanlış bir yol, yöntem izlememiş, karar vermemiş olursunuz.

    İş ve Kariyer

    12-18 Ekim arası: Hafta başındaki görünüm, tek düze yaşamaktan, susturulmaktan ve susmaktan hoşlanmadığınızın göstergesidir. Yanlış gidişata dur demek isteyeceğiz. Kafanızın içindeki değişimlerin gerçekleşmesini diliyoruz. Bir şeyler yapılmalıdır ve beklemeye tahammülünüz yoktur. Ancak ben derim ki, gerginlikten, birilerini idare edeceğim diye stres altına girmekten sakınınız.
    13 Ekim tarihinde Terazi burcunda oluşacak Yeniay, her ne kadar işbirliğine açık olmamız gerektiğini söylese de, çalışma hayatımız, günlük tempomuz, sağlığımız, iş ilişkilerimizi titizlikle analiz etmekten yanayız. İdare edip, nasılsa düzelir demeyeceğiz. Her şeyi titizlikle kontrol edeceğiz. Yeniayın oluştuğu günkü Ay-Uranüs karşıtlığı bizi biraz stresli kılabilir. Çünkü olumsuz bir sürprizle karşılaşmak istemiyoruz. Diğer görünüm Merkür-Satürn etkisi, hem çalışma hayatımız hem mali konular üzerinde düşünmenin, konuşmanın göstergesidir. Şartlara, duruma bakmakta ona göre karar vermekte yarar var.

    Finansal Durum

    19-25 Ekim arası: 3 Ekim tarihindeki görünüm, maddi konularda kararsız davranmamıza yol açabilir. Bütçemizin dengesi kolayca şaşabilir. Benim tavsiyem bir ürün alırken sadece görüntüsüne değil uzun vadede kullanıp kullanmayacağımıza da bakmamızdır. Kişisel bakım ve sağlığımıza önem verelim. Bu yönde harcamalarımız olabilir.

    Ekim 2015 aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın!

    Dilerseniz haftalık yorumunuzu aşağıdaki videoyla dinleyerek de öğrenebilirsiniz!


    İKİZLER

    Aşk ve İlişkiler

    12-18 Ekim arası: Hafta başındaki etkiler altında, bir yandan huzurlu, uyumlu paylaşım isteriz ancak diğer yandan üzerimizde baskı uygulanmasına gelemeyiz. Sosyal hayatımız bu tarihlerde hızlanır. Değişik insanlarla bir araya gelebiliriz. Yeni biriyle tanışabiliriz.
    13 Ekim tarihinde Terazi burcunda oluşacak Yeniay, aşk hayatımızla ilgili konularda nezaket, paylaşım, ortaklaşa hareket etmekten yana olsak da, iş ciddiye bindiğinde titizleneceğiz. Eğlenelim, zevklenelim, birbirimizi keyiflendirelim diye düşünüp, evlenmeye kalkışmak, bir evde yaşamak, bir ömrü sürdürmek için, birbirinizi tanımanız faydalı olacak. Yeniayın oluştuğu güne Ay-Uranüs karşıtlığıyla başlamak tabii ki heyecan vericidir. Gördüğümüz birini çok beğeniriz veya ilişkimiz varsa, sevdiğimize hoş sürprizler yaparız. Merkür-Satürn görünümü ise, bu ilişkide ortaklaşa fikir paylaşımı ve hayata bakış açınızı, hedeflerinizi gözden geçirmenin önemini vurguluyor.

    İş ve Kariyer

    12-18 Ekim arası: 17 Ekim tarihindeki görünüm, ev ve ailevi meseleler üzerinde endişeli davranmak, birbirinizi eleştirmek, hayata karşı tatminsiz ve güvensizlik duymak nasıl yanlışsa, var olan düzenlemeleri ertelemek, yarım bırakmak, düşünmeden kararlar vermek de o denli yanlıştır. İş hayatınızla ilgili meselelerde hayalperest düşünmeyelim.

    Finansal Durum

    12-18 Ekim arası: 12 Ekim tarihindeki Jüpiter-Pluto görünümü, ev alımı, satışı, miras gibi konuların hisse sahipleri arasında paylaşımının göstergesidir. Kredi alımı yoluyla mülk satın almak bu enerji sayesinde mümkün olur. Aile ilişkilerini verimli hale getirir. Bir mülkün değerine göre satışının yapılması gibi gelişmelerin de işaretçisidir. Uzun zamandır sürmekte olan bir mal-mülk davasının çözüme kavuşmasını sağlayabilir. Ancak eğer belli bir bütçe ile yaşıyor ve bir ev satın almayı düşünüyorsanız, mutlaka hesabınızı derinlikli bir şekilde yapmanızda yarar var.
    16 Ekim tarihindeki görünüm, eviniz değişimin, dönüşümün, olumlu yönde yapılacak ayarlamaların sizi kuşkularınızdan, sıkıntı ve kaygılarınızdan kurtarabileceğini gösteriyor. Yani köklü bir yenilik bütün sıkıntılarınızı alıp götürür. Yeter ki, geçmiş meseleleri deşmeyiniz ve durumunuzu titiz bir şekilde gözden geçiriniz. O zaman her şey yoluna girebilir.

    Ekim 2015 aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın!

    Dilerseniz haftalık yorumunuzu aşağıdaki videoyla dinleyerek de öğrenebilirsiniz!


    YENGEÇ

    Aşk ve İlişkiler

    12-18 Ekim arası: Haftanın hemen başındaki görünüm, iş hayatınız ve ailevi meselelerde bir hayli etkili olacak gerginliğin işaretçisidir. Dikkatli olmakta yarar görüyorum. Bir yandan ev içinde, eve yönelik konularda nezaketi korumaya çalışırken, dış dünyadaki sorumluluklar ağır gelebilir. İş-ev arasında bir takım değişimler, sürpriz gelişmeler rutin giden hayatınızı hızlandırabilir.
    13 Ekim tarihinde Terazi burcunda oluşacak Yeniay, ailemizi ilgilendiren konular, evimizle alakalı meseleler üzerinde her ne kadar ortaklaşa hareket etmeye çalışsanız da, siz bir hayli titiz düşünebilir, bir şeyi tam olarak kafanızda oturtmadan rahat etmezsiniz. Ev satın alımı, kiralama, aile içindeki meseleler, büyükleriniz, eşinizle alakalı her bir detayı önemseyeceksiniz. Yeniayın oluştuğu gün, Ay-Uranüs karşıtlığı meydana gelecek. Bu da gösteriyor ki, bu Yeniayda ev-iş meseleleri bir hayli önem taşıyor. Merkür-Satürn görünümü ise, bu Yeniayda aileniz ve çalışma hayatınızla ilgili konular üzerinde düşünüleceğini gösteriyor.
    16 Ekim tarihinde, partneriniz veya iş ortağınızla ortaklaşa hareket edebilmek için yapılması gereken düzenlemeleri işaret ediyor. Siz şimdi her durumu dağılmadan, sağlamlık çerçevesi içinde ele almanız halinde kangren haline gelmiş sorunlardan kurtulabilirsiniz.

    İş ve Kariyer

    12-18 Ekim arası: 17 Ekim tarihindeki görünüm, çalışma ortamınız, kararlarınız, yakınlarınız ve etrafınızla olan her türlü ilişki alışverişinizi, iş hayatınız da dahil olmak üzere gözden geçirmenin önemli olduğunu vurguluyor. Gözlemde bulunmaya, işlerinizi bu gözlemlere göre düzenlemeye çalışınız.

    Finansal Durum

    12-18 Ekim arası: 12 Ekim tarihindeki Jüpiter-Pluto görünümü, ilişki ve iş ortaklıklarındaki pürüzlerin çözüme kavuşturulmasında yararlıdır. Eşin miras yoluyla eline geçen paraların göstergesidir. Bu sayede çevre değişimi ve hayatınızda olumlu yönde gelişmeler yaşanabilir. Bir başka önemli yanı, bir mülk sahibi veya bir mülkün ortağı olmakla alakalıdır. Sizin elinize direkt para geçmese de, eş veya iş ortağınızın güçlenmesi, otomatik olarak sizi de güçlü hale getirecektir.

    Ekim 2015 aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın!

    Dilerseniz haftalık yorumunuzu aşağıdaki videoyla dinleyerek de öğrenebilirsiniz!


    ASLAN

    Aşk ve İlişkiler

    12-18 Ekim arası: Hafta başındaki önemli bir görünüm, hayatımıza yenilikler katmak, değişimde bulunmak arzumuzu yükseltiyor. Çevresel anlamda olsun, insanlarla birebir ilişki anlamında olsun hep daha yeni hep daha işlevsel olana yöneleceğiz. Birilerine uymak değil, kendimize göre doğru olanı yapmaktan yana kararlar verebiliriz. Ani bir yolculuğa çıkabiliriz. Önemli bir karar verebiliriz.

    İş ve Kariyer

    12-18 Ekim arası: 13 Ekim tarihinde Terazi burcunda oluşacak Yeniay, çevremizle olan ilişkimizde, iş girişimlerimizde, eğitim hayatımızda ve genel olarak bir aylık süreçteki tüm işlerimizde dengeyi, adaleti, eşitliği, nezaketi, ortaklaşa düşünmeyi işaret etse de, parasal konular söz konusu ise titiz bir incelemede bulunmayı bilmemizde yarar var. Bir değişim düşünüyorsak mutlaka artı ve eksileriyle ele almamız yararlı olur. Yeniayın oluştuğu güne Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında başlıyoruz. Bu da gösteriyor ki, çabucak karar vermeye açığız. Merkür-Satürn görünümü ise, doğru bir tercihte bulunabileceğimizi işaret ediyor.
    17 Ekim tarihindeki görünüm, finansal konularda ani kararlar vermemeniz gerektiğini işaret ediyor. Beklemede kalın. Paranıza sahip çıkın. Hele sular bir durulsun önce. Mali konularda bütçenize uygun hareket edin. Birilerinden yardım isteyerek, büyük borçlar altına girmeyin. Elinizdeki uzun vadeli olarak tuttuğunuz her şeyi sağlama alın. Genel olarak bugün hem başkalarıyla bölüştüğünüz veya tek başınıza bir kenarda tuttuğunuz mal, mülk, değerli kağıtların titizlikle düşünülmeden ani kararlarla elinizden çıkmasına izin vermeyin. Ödemelerinizi her ay olduğu gibi yapın. Eğer borcunuz varsa ödeyin. Riskli işlere, kararlara dikkat edin.ü

    Finansal Durum

    12-18 Ekim arası: 12 Ekim tarihindeki Jüpiter-Pluto görünümü, finansal girişimler, çalışma hayatınızla ilgili konularda derinlikli düşünmenizi sağlıyor. Her şeyin düzgün şekilde işlerlik kazanmasında yardımcınız olacaktır. Yeniden bir dönüşüm, değişim hali söz konusu. Bunlar zamanla yerli yerine oturacaktır. Paranızı en uygun şekilde değerlendirmeniz mümkündür.
    16 Ekim tarihindeki görünüm, aza kanaat etmek yerine refah yaşamaktan yanayız. Elinize bir olanak geçtiğinde yaşanmamış onca yılın acısını çıkarabilirsiniz. Gelir konusu çok önemli. Buna paralel olarak iş hayatınızın mutlaka iyileşmesi şart. Sağlığınız tabii ki önemli. Belki yaşınız gereği veya uzun zamandır bir problem sizi rahatsız ediyor. Bundan tümüyle kurtulmak istiyorsunuz. Bunların yapılması için para, sağlık sigortası veya işe ihtiyacınız olabilir. Bu görünüm bütün bu meselelere odaklanmanızı sağlar.

    Ekim 2015 aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın!

    Dilerseniz haftalık yorumunuzu aşağıdaki videoyla dinleyerek de öğrenebilirsiniz!


    BAŞAK

    Aşk ve İlişkiler

    12-18 Ekim arası: 12 Ekim tarihindeki Jüpiter-Pluto görünümü aşk hayatınızı güçlendiren oldukça kuvvetli bir etkidir. Şu an var olan sorunları kolaylıkla çözüme kavuşturmanızda destekçiniz olur. Çocuk sahibi olabilirsiniz veya çocuklarınızın hayatını garanti altına alacak kararlar verebilirsiniz. Bunlar zamanla çok daha olumlu yöndeki gelişmelerin startı anlamına gelir. Bir dönüşümün ve yenilenmenin aşkta bir hayli etkin olacağını söyleyebiliriz.
    17 Ekim tarihindeki görünüm, ilişkilerde mutlaka dikkatli gözden geçirmelere ihtiyaç var. Çünkü yanlış bir karar verirsek, ileride hayal kırıklığı yaşayabiliriz. Öncelikle biz nasıl bir beraberlik yaşıyoruz ve aslında karşı taraftan talebimiz nedir? Partnerimiz nasıl bir kimlik yapısına sahip. Onunla anlaşabiliyor muyuz? Diyelim ki yalnızız. Bunun nedeni nedir? Düzgün birine rastlamadığımız için mi, yoksa yaşadığımız ilişkiler nedeniyle mi güven duygumuz azaldı. Bütün bunları mutlaka bir ele alalım.

    İş ve Kariyer

    12-18 Ekim arası: 16 Ekim tarihindeki görünüm, rahatlatıcı ve en azından kendi gücünüze güvenmeniz halinde son aylarda yaşanan bazı sıkıntıları farklı bir şekilde ele almanızı sağlar. Sakın ola endişeli düşünmeyiniz. Durumunuzu, bir değişim süreci olarak değerlendirip sakin olursanız çıkış yolu bulabilirsiniz. Beklediğiniz bir haber gelebilir.

    Finansal Durum

    12-18 Ekim arası: Haftanın hemen başındaki görünüm, sizi huzursuz eden, üstünüzde yük oluşturan problemlerden bir an önce kurtulma arzunuzu yükseltiyor. Kişisel çıkarlarımızı korumamız, dilediğimiz sonuca ulaşmamız için bir hayli mücadele verebiliriz. Maddi ortaklıklara, kimlerle iş birliği yaptığımıza çok dikkat etmek gerekir. Bir de borcu borçla kapatmayalım, kimseye güvenip zor durumda kalmayalım.
    13 Ekim tarihinde Terazi burcunda oluşacak Yeniay, maddi konularda başkalarının yararını gözetecek şekilde düşünerek, kendi isteklerimizden vazgeçebileceğimizi gösteriyor. Bu genelde ilişkilerimizi daha fazla öne alarak düşünmenin işaretçisidir. Oysaki bu Yeniayda titizlikle incelemek ve gözden geçirmelerde bulunmakta yarar var. İyi niyetimizin su istimal edilmemesi için bu gereklidir. Yeniayın oluştuğu güne Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında başlıyoruz. Bu da gösteriyor ki, parasal konularda acil kararlar vermeye açığız. Merkür-Satürn görünümü ise, paramızı risk altına alabilecek yatırım, kiralama, satın alma gibi konularda hesabımı bilmenin önemini vurguluyor.

    Ekim 2015 aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın!

    Dilerseniz haftalık yorumunuzu aşağıdaki videoyla dinleyerek de öğrenebilirsiniz!


    TERAZİ

    Aşk ve İlişkiler

    12-18 Ekim arası: Hafta başında, değişim ihtiyacı ve yenilik arzusu özellikle ikili ilişkilerde veya iş ortaklıkları gibi konularda bir hayli önem taşıyor. Değişim kararı verebilirsiniz. Problemli ilişkinizi sonlandırma yoluna gidebilirsiniz. Taraflar olarak konuşmanın doğru olacağını, çekişmenin, huzursuzluğun, uyumsuzluğun, anlaşmanızın önünü tıkayacağını bilmenizi isterim.
    12 Ekim tarihindeki Jüpiter-Pluto görünümü, moral ve motivasyon gücünüzü yükseltici, aileniz, eviniz ve şu andaki mevcut sorunlarınızı çözebilmeniz anlamında güçlendiricidir. Bu sizin becerilerinizi geliştirmeniz, bunu ofis türü çalışmalar yoluyla geliştirmeniz anlamına da gelir. Sürekli çalışırsınız, okursunuz, yeteneklerinizi geliştirirsiniz. Sabırlı, planlı çalışmanız halinde başarılı olabilirsiniz. Ruhsal anlamda sizi rahatlatacak yeni gelişmeler hayatınızda belirmeye başlayacaktır.

    İş ve Kariyer

    12-18 Ekim arası: 13 Ekim tarihinde Terazi burcunda oluşacak Yeniay, kişisel anlamdaki tüm kararlarımızı gayet bilinçli bir şekilde ele almamızda yarar var. Önümüzdeki bir aylık süreçte, eğer bir adım atmak, hayatımızda yeni bir sayfa açmaya niyetleniyorsak, her olasılığı göz arda etmeden artı ve eksi yönleriyle analiz etmek faydalıdır. Dünyanın bin bir türlü hali var. Tamam, gibi görünür ancak bir şey çıkabilir. Yeniayın oluştuğu güne Ay-Uranüs karşıtlığıyla adım atacağız. Bu da gösteriyor ki, ilişki meselelerinde çabucak karar vermekten yanayız. Merkür-Satürn görünümü ise, verdiğimiz kararların ilerisi adına düşünülmesini ve sorumluluk çerçevesi içinde ele alınmasını sağlayıcıdır.

    Finansal Durum

    12-18 Ekim arası: 17 Ekim tarihindeki görünüm, hem geçmişimizi hem şimdiki durumumuzu ilişki-iş hayatı ve genel olarak şöyle bir geriye dönerek, yaşadığımız tecrübeler ışığında ele almalıyız. Sizi neler kısıtlıyor, neler engelliyor, neler sağlıklı bir karar vermenizin önüne geçiyor. Bunları ele alırken, olumsuz ve endişeli düşünmek yerine, bilakis olan biteni her anlamda iyi gözlemlemeli ve sapla samanı birbirinden ayırt etmeliyiz. Ne geçmişin etkisi altında kalalım ne de onu yok farz edelim. Hiç bir şeyin tam anlamıyla mükemmel olmasını bekleyemeyiz. İnsan hayatta her zaman iyinin daha iyisi, onun da iyisini talep eder. Ancak kendi ne kadar doğrudur. Buna bakmak lazım.
    16 Ekim tarihindeki görünüm, aylardır süren endişeli bekleyişin ve ruhsal anlamda sizi baskılayan meselelerin son damla misali bardağı doldurduğunu gösteriyor. Ne olacaksa olsun, bundan daha iyidir diyebilirsiniz. Ben derim ki, sağlığınıza özen gösteriniz. İçinizde öfke biriktirmeyiniz. Merhamet, fedakarlık gibi hususların ayarını iyi yapmak lazım.

    Ekim 2015 aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın!

    Dilerseniz haftalık yorumunuzu aşağıdaki videoyla dinleyerek de öğrenebilirsiniz!


    AKREP

    Aşk ve İlişkiler

    12-18 Ekim arası: 13 Ekim tarihinde Terazi burcunda oluşacak Yeniay, huzur arayışımızın, her meselede güzelliğe olan ihtiyacımızın, hiçbir şeyi sorun etmek istemeyişimizin işaretçisi olsa da, ileriye dönük bir karar vereceksek titizlikle düşünmeliyiz. Çünkü böyle olduğu takdirde doğru bir yön bulmamız mümkün olur. Yeniayın oluştuğu güne, Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında başlayacağız. Bu da gösteriyor ki, yenilik, değişim ihtiyacımız bir hayli yoğun. Ani kararlar verebilir hemen uygulamak isteyebiliriz. Merkür-Satürn görünümü ise, olasılıkları hesaba katmadan hareket etmenin sakıncaları olacağını hatırlatıyor. Kaybetmek istemiyorsak, aklımızı başımıza almalıyız.

    İş ve Kariyer

    12-18 Ekim arası: Haftaya adım atarken, çalışma hayatınızla ilgili konularda denetim altına alınmaktan, kurallardan pek hoşlanmazsınız. Serbest çalışmak istersiniz fakat dışarıdaki koşullar nedeniyle bunu yapmakta zorlanırsınız. Sağlığınıza dikkat etmekte, gerginlikten uzak durmakta yarar var.
    12 Ekim tarihindeki Jüpiter-Pluto görünümü, tüm burçlar gibi sizin açınızdan da olumlu buluyorum. Çevre değişimleri, hedeflerinizi gerçekleştirme, işinizde ilerleme, bir projenin başarılı şekilde sonuçlanması gibi yansımaları bulunmakta. Artık becerilerinizi bir iş veya bir alanda gösterebilecek kişisiniz. Evet, belki bazı şeyler henüz yerli yerine oturmadı. Ancak bu görünüm zamanla düzeleceğini ve güçleneceğinizi işaret ediyor.
    16 Ekim tarihindeki görünüm, gücünüzü kanıtlamak arzunuzu işaret gösteriyor. Bir sistemin içinde olmak, birilerine hizmet etmek veya onların isteklere göre hareket etmek zorunluluğu sıkıcı gelse de, kapasitenizin üzerinde çalışarak hedefinize ulaşacağınızı biliniz.

    Finansal Durum

    12-18 Ekim arası: 17 Ekim tarihindeki görünüm, yaşamdan ne beklediğiniz, hedefleriniz, arkadaşlıklarınız, kendinize duyduğunuz inanç, sosyal ilişkilerinizle ilgili konularda önemlidir. Bu karşıtlığın doğru anlamda değerlendirilmesi için öncelikle kendinizi bir gözden geçiriniz. Sizin hedefiniz nedir? Özgüveniniz ne durumda? Kimlerle bağlantılarınız var ve kimlerle arkadaşlık ediyorsunuz? Üye olduğunuz ve faaliyette bulunduğunuz dernekler, kulüpler var mı? Sizi dış dünyada kimler tanıyor? İlişkilerinizde seçici misiniz? Venüs-Başak burcunda ilerlediği için bu konulara titiz bir şekilde eğilmenizi ve durumunuzu gözden geçirmemiz lazım.

    Ekim 2015 aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın!

    Dilerseniz haftalık yorumunuzu aşağıdaki videoyla dinleyerek de öğrenebilirsiniz!


    YAY

    Aşk ve İlişkiler

    12-18 Ekim arası: Hafta başında enerjiniz gayet yüksek olacaktır. Yeni bir girişim söz konusu olabilir. Artık durmaya, beklemeye niyetiniz yoktur. Hem aşkta hem hayatınızı ilgilendiren konularda atılımda bulunmaya çalışırsınız. Hem çevrenizle ilişkilerinizde popülerliğiniz yükselir hem de aşkta aktifsiniz. Yaşamınızda önemli bir gelişim ve yenilik söz konusu olabilir.

    İş ve Kariyer

    12-18 Ekim arası: 13 Ekim tarihinde Terazi burcunda oluşacak Yeniay, sosyal ilişkilerimizi canlandırıyor, huzur arayışımızı yükseltiyor. Sevecen tavırlarımız ve paylaşımcı bakış açımızla birer sosyal kelebek olmaya hazırız. Ancak bu Yeniay, mesleki konuları analiz etmemize, iş-ev arasındaki dengeyi nasıl sağlayacağımız üzerinde düşünmemiz anlamına gelecek. Ay-Uranüs karşıtlığı özgürlük ihtiyacımızı vurgulayacak. İşler istediğimiz gibi gelişsin isteyeceğiz. Merkür-Satürn görünümü ise, bu Yeniayın ciddi kararlar almamızda ve bunları yerli yerine oturtmamızda etkili olacağını gösteriyor.
    16 Ekim tarihinde, iş ve para konusunun ağırlıklı bir şekilde etkili olduğunu gösteriyor. Ölünceye kadar arzu ettiğim hiç bir şeyi yaşamaktan vazgeçmeyeceğim diyebilirsiniz. Kendi yolunuzda ilerlemek istiyorsunuz. Belki şimdilerde zorlanıyorsunuz. Ancak daha etkili bir konumda olmak için bu zorlanma işinize yarayabilir. Sizi derinlikle düşünmeye teşvik edebilir.
    17 Ekim tarihindeki görünüm, iş hayatı ve ilişkilerinizin tekrar gözden geçirilmesi anlamında önemlidir. İşinizde sorunlar veya beraberliğinizde problemler yaşıyorsanız bugün acil kararlar vermeyiniz. Olan bitenlere bilinçli bir şekilde bakmamız lazım. Durumumuzu risk altına almamalıyız. Bir sorunumuz varsa bunu kesip atmanın yolu, öncelikle düşünmekten, iyice analiz etmekten geçiyor. Diyelim ki, istediğimiz gibi gitmiyor diye işten ayrıldık, ilişkimizi bitirdik veya birileriyle yollarımızı ayırdık. Eğer pişman olmayacaksak, bunu yapmak mantıklı ise, sizi anlıyorum. Ancak öyle de olsa bugün yine düşünmekte yarar var. Yoksa hoşçakal demek kolay ama sonrası ne olacak?

    Finansal Durum

    12-18 Ekim arası: 12 Ekim tarihindeki Jüpiter-Pluto görünümü, iş hayatınız ve kazancınızla alakalı konularda değişim ve yenilenmenin startını veriyor. Bunlar zamanla yerine oturacaktır diyor bize. Karşınıza çıkabilecek fırsatları işaret ediyor. Yeni kazanç kapılarının önünüzde açılabileceğini, yeteneklerinizi geliştirmenin önemini de vurguluyor. Kaldı ki bu görünüm sayesinde böyle bir kolaylık size sunuluyor.

    Ekim 2015 aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın!

    Dilerseniz haftalık yorumunuzu aşağıdaki videoyla dinleyerek de öğrenebilirsiniz!


    OĞLAK

    Aşk ve İlişkiler

    12-18 Ekim arası: Hafta başındaki görünüm, değişim arzumuzun işaretçisidir. Yeni bir yere taşınarak, yeni bir işe adım atarak eskiyi geride bırakmak isteriz. Bunları yapamıyorsak, bir takım nedenler önümüze duvar örüyorsa, canımız sıkılır ve tepki gösterebiliriz. Yetti artık deriz. Kimseyi de idare etmek istemeyiz.
    16 Ekim tarihindeki görünüm olumludur. Uzun aylardır uğraştığınız veya şimdilerde hale yola koymak istediğiniz işleri bitirmeniz için size kuvvet olur. Hem titiz hem de kendinize duyduğunuz güvenle çalışırsınız. Aksaklıklar olsa dahi, bu size engel çıkartmaz.

    İş ve Kariyer

    12-18 Ekim arası: 12 Ekim tarihindeki Jüpiter-Pluto görünümü, sizler açısından gayet olumlu buluyorum. Eğitim, iş, çevre değişimi, fırsatlar ve şans vericidir. Beklediğiniz desteği size sunan, gelişiminizde yardımcı, sizi başkalarına tanıtıcı ve yetenekli olduğunuz konularda girişimde bulunmanızı destekleyicidir. Bunlar yavaş yavaş hayatınızda etkili olacak gelişimlerin start işaretidir.
    13 Ekim tarihinde Terazi burcunda oluşacak Yeniay, mesleki konularda uyumlu, paylaşımcı, olanı olduğu haliyle kabul etmenin göstergesi olsa da, bizim düşündüğümüz çok daha verimli, uzun vadeli ve sağlam projeler içinde yer almak. Bu Yeniay, pek öyle kısa soluklu düşünmediğimizi, her şeyi iyice analiz ettiğimizi gösteriyor. Ay-Uranüs karşıtlığı, iş-ev arasındaki baskıların göstergesidir. Her şey süt liman değil bize göre. Bir şeyler baskı yarattığında çabucak tepki gösterebiliriz. Ancak yeniayın oluştuğu bugün, Merkür-Pluto ile bir görünüm oluşturacak. Bu da gösteriyor ki, kafamız biraz karışık, şöyle bir etraflıca düşünmeye devam edeceğiz.

    Finansal Durum

    12-18 Ekim arası: 17 Ekim tarihindeki görünüm, yüksek eğitimden, uzak ülkelere, ahlaki değerlerinizden inancınıza kadar geniş bir alandaki özel veya iş ilişkilerinizi, planlarınızı gözden geçirmemiz gerektiğini işaret ediyor. Seçimlerini doğru biçimde yapmaya çalışmalısın diyor. Endişelenme ancak neye bastığının farkında ol, eksiklerini tamamla, planlarını dikkatlice el al diyerek bize yardımcı oluyor.

    Ekim 2015 aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın!

    Dilerseniz haftalık yorumunuzu aşağıdaki videoyla dinleyerek de öğrenebilirsiniz!


    KOVA

    Aşk ve İlişkiler

    12-18 Ekim arası: Hafta başındaki görünüm, yeniliklere açık olmanızı sağlıyor. Değişim arzusu iliklerimize kadar işlemiş durumda. Bir sürpriz gelişme yaşanabilir. Biriyle tanışabiliriz, bir yolculuğa çıkabiliriz. Eğitim, iş, çevre, uzmanlık, seyahatler ve ilişkilerde yeniye, yeniden merhaba demeye varız.
    17 Ekim tarihindeki görünüm, ilişkimizin cinsel boyutunu hem sağlık hem de psikolojik anlamda gözden geçirmemiz açısından önemlidir. Bazen sağlık-iş-parasal sorunlar veyahut ilişkimiz olmaması nedeniyle cinsel anlamda sıkıntılar yaşayabiliriz. Bazen de, önümüze gelenle ilişki kurarak yanlış bir aşkın elinde sancılar çekeriz. Onun için şöyle bir kendinizi gözden geçiriniz. Sadece iş anlamında değil, partnerinizle aranızdaki paylaşımların da gözden geçirilmesi lazım. Siz kimlerle hangi nedenle bağlantı kuruyorsunuz? Bağlantıda olduğunuz insanlarla aranızdaki işbirliği ne durumda bunları mutlaka ele almalısınız. Böylece yanlış kişilerin, tercihlerin kurbanı olmaz, paranıza sahip çıkar ve ilerisi adına doğru kararlar alabilirsiniz.

    İş ve Kariyer

    12-18 Ekim arası: 16 Ekim tarihindeki görünüm, endişe ile hiçbir sorunun çözülmeyeceğini işaret ediyor. Sağlam ve hakikaten kalıcı olanın, sizinle olacağını söylüyor. Şu aralar ilişki ve iş ortaklıklarında derin derin düşünüyorsunuz. Bir yandan mükemmel olan için mücadele veriyorsunuz, diğer yandan bir yol tespit etmeye çalışıyorsunuz. İşte bu görünüm size kuvvet, iç görü, güven aşıladığı için, her şeyi yoluna koyabilirsiniz.

    Finansal Durum

    12-18 Ekim arası: 12 Ekim tarihindeki Jüpiter-Pluto görünümü, maddi paylaşımlar, miras bölüşümü, ev yatırımı, iş kurulması, ortaklıklar gibi konular üzerinde derinlikli düşünmeyi sağlıyor. Bu bir gelişim ve dönüşümdür. Zamanla yerine oturacaktır. Hesabınızı daha iyi bilmenizi sağlar. Gizli bilimlerin, faaliyetlerin, çalışmaların da göstergesidir.
    13 Ekim tarihinde Terazi burcunda oluşacak Yeniay, sosyal yönden bizi başkalarıyla temasta bulunmaya davet ediyor. Farklı insanlarla tanışmak, güzel bağlantılar kurmaktan yanayız. Değişik bir şeyler yapmak istiyoruz. Ancak aklımız parasal konulara takılı. Her şeyin titizlikle gözden geçirilmesi, bütçenin düzenlenmesi şart. Yenilik iyi güzel de, finansal duruma bakmak gerekecek. Yeniayın işaretçilerinden Ay-Uranüs karşıtlığı, bizi özgür kılıyor. Her ne sıkıntımız varsa bunu aşabileceğimizi söylüyor. Merkür-Pluto görünümü ise, karşımıza çıkabilecek fırsatların göstergesi oluyor.

    Ekim 2015 aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın!

    Dilerseniz haftalık yorumunuzu aşağıdaki videoyla dinleyerek de öğrenebilirsiniz!


    BALIK

    Aşk ve İlişkiler

    12-18 Ekim arası: 12 Ekim tarihindeki Jüpiter-Pluto görünümü bekar Balıkların evlilik şanslarını yükselticidir. Karşınıza çıkabilecek bir kişinin göstergesidir. Problemli ilişkisi olanların bunları aşabilmesinde yardımcıdır. Bu gibi gelişmeler hayatınızda bir dönüşümün ve yenilenmenin de göstergesidir. Bir start gibi düşünelim. Taşlar yerine oturmaya başlıyor diyebiliriz. Ayrıca güçlü bir kişiden göreceğiniz desteğin, bir ortaklık teklifinin de göstergesidir.
    16 Ekim tarihindeki görünüm, gayet olumlu. Hem ilişkinizi detaylıca gözden geçiren bir partneriniz var hem de sizin ona olan bağlılığınız gayet hoşuna gitmekte. İlişkisi olmayanlar siz Balıklar, lütfen endişeli düşünmeyin. Hep mutsuzdum, hep yanlış ilişkiler yaşadım, bundan sonra hiçbir şey benim yüzümü güldürmez artık demeyin. Sakin olun ve özgüven duygunuzu, inancınızı koruyun.

    İş ve Kariyer

    12-18 Ekim arası: 17 Ekim tarihindeki görünüm, sizi yormakta hatta uğraştırmakta olan kişi veya işlerin, gelişim anlamında, ilerisi adına hakikaten yararlı olacağını gösteriyor. Şimdi ayrıntılı ve titiz çalışmanız gerekiyor. Belki de hiç olmadığı kadar bir çok meseleyle boğuşuyorsunuz. Ancak doğru hedef üzerindesiniz. Pes etmeyiniz.

    Finansal Durum

    12-18 Ekim arası: Hafta başındaki görünüm, parasal konularda özellikle ilişkilerin öneminin bir hayli fazla olacağını gösteriyor. Şu andaki mevcut sıkışıklığın çözümlenmesi için işbirliği şart gibi. Ancak bizim, işimize pek gelmeyecek. Yatırım, kredi alımı, ortaklaşa işlerde dikkatli olmamızda yarar var. Hızlı kararlar vermeyelim.
    13 Ekim tarihinde Terazi burcunda oluşacak Yeniay, ortaklaşa iş veya özel ilişki içinde olduğumuz kişilerle alakalı konularda uyumlu düşünsek dahi, öncelikle ilişkimizi titizlikle gözden geçirmemiz lazım. Nasıl biriyle beraberiz, ilişkimiz ilerisi adına nasıl bir yol içeriyor, sevgi alışverişimiz sağlam mı, düşündüğümüz şekilde gelişir mi bakmalıyız. İş ortaklığında da aynı durum geçerli. Maddi açıdan güvenilir mi değil mi, bakmak gerekiyor. Yeniayın oluştuğu gün Ay-Uranüs karşıtlığı var. Bu da dikkatli olmanın, aceleci kararlardan kaçınmamız gerektiğinin işaretçisi. Merkür-Pluto görünümü ise, henüz bir şeylerin tam yerinde oturmadığını, iyice bir bakmak gerektiğini gösteriyor. Sorumluluklarımızın farkında olmamız lazım.

    Ekim 2015 aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın!

    Dilerseniz haftalık yorumunuzu aşağıdaki videoyla dinleyerek de öğrenebilirsiniz!


    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler