KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Başak-Balık düğüm geçişinin etkileri

    İşte burçlara etkisi!

    Gelişim
    Olgunluk
    Evrensel yol
    Kısaca Tekamül

    Bu üç sözcük astrolojik düğümlerin geçtiği alan, içerik, nitelik çerçevesinde (Burç-ev kombinasyonu) hayat bulur. Ben buna tekamül süreci diyorum.
    Ruhun gelişim aşaması, madde evrende yaşanacak tecrübeler sonucunda elde edilecek tekamülden söz ediyorum.

    Dünya hayatı bir eğitim alanı, bu alanda yaşadığımız deneyimlerin özünde,, sevgi duygusu herşeyin başı ve sonu gibi.
    Sevmek, şefkat, vicdan kanallarının mutlaka açık tutulması gerekiyor. Bunlar olmadan ruh, hiçbir konuda tekamüle ulaşamıyor.
    Şikayetlerimizin, mutluluklarımızın sebebi neticesi gelip hep bu niteliklerin o naif kapısına dayanıyor. O kapıyı açacak anahtar da bunlar, kapatacak olanlar da...

    Zaman ilerlerken ruh duraklıyor, yolu göremiyor, öğrenmekte zorluk çekiyor, kızıyor, isyan ediyor, yoruluyor; seviyor uzaklaşıyor, seviliyor büyüyor... Sevgisiz hiçbir şeyin anlamı, sevgiyle yapılmayan hiçbir işin ilerlemesi mümkün olmadığını görüyor, öğreniyor.

    İnanın, nefs ve bencillik insanın tekamül yolunda edindiği en önemli iki ders. Çünkü bu dersleri öğrenmeyen, öğrenmek istemeyen insan gelişemiyor. Kendimizi denetlemeyi, kendimize karşı samimi olmayı, yeri geldiğinde dürüstçe eleştirmeyi, vicdanımızın sesini dinlemeyi bilmeliyiz. Bunu fert olarak hem de dünya hayatı olarak öğrenmeliyiz. Çünkü sonunda gelişmek için ihtiyaç duyduğumuz kaynak bu.

    İşte bu bilme, öğrenme, idrak etme yolunda Düğümler son derece kıymetlidir…

    Düğüm geçişlerinin bize ne söylediğini, yaşadığımız tecrübelerle zaman içinde de anlayabiliriz. Fakat biz astrolojinin engin öğreticiliğinde, bunları daha çabuk idrak etmemiz, bu yoldaki dersleri bilmemiz, zamanı daha bilinçli şekilde geçirmemiz anlamında bir ödüldür. Bu ödülün insanlık için hayırlara vesile olduğunu da, geride bıraktığımız süreçte gördük, yaşadık. Ancak bu şekilde gelişmemiz, huzur ve sevgiyi bulmamız mümkün olsun…

    Son 18 aydır, Terazi-Koç aksında etkin olan Düğüm geçişlerinde size burada, yorumlarda, videolarda birlik olalım, beraber olalım, can olalım, biz olalım dedik... Özü buydu aslında onca geçen zamanın...

    İnsanlık nefsiyle mücadele etmede başarısız ve isteksizse, tabii ki BİR olmak mümkün değildi. Bazıları bunu başarırken, diğerleri bencillikleriyle, vezir iken rezil oldular. Apaçık göründüler, anlaşıldılar, yordular, yoruldular.

    Şunu söylüyorum: Yoktan geldik, var olduk, varlığımızla imtihan olduk, yokluğa geri döneceğiz. Var olmak kimi ruhlara göre, her ne kadar "bencillikle" özdeşse de, geride iz bırakacak güzel işler eylediğinizde, kendinize karşı dürüst olduğunuzda emin olun ki, var olmaya devam edeceksiniz. İşte gerçek varlık budur!

    Başkalarını eleştirmek, dünya sahnesinde, kendinizi aklamak veya ne kadar üstün olduğunuzu kabul ettirmek sanki matah bir şeymiş gibi dursa da, koskoca evrende bir nokta olduğunuzu gün gelip anladığınızda, tekrarlanan derslerin yorgunu yine biz olacağız. Yorulmamak için yormayalım kimseyi...

    Peki bundan sonraki yol nedir, misyonumuz nedir, keşfedeceğimiz alan ve ders, gelişim nedir?

    • Mağdur olmak zordur tabii ki. Ancak bu gün gelip yükseldiğinizde mağrur olmak anlamına gelmez...
    • Hayatı düzenlemek gerekir. Sorunlar karşısında kaçmak, sinmek, pes etmek çare değildir.
    • Anın kıymetini bilmek, boş boş oturmak, amaçsız yaşamak değildir.
    • İnsanların size yardımcı olması, şefkat ve sevgi göstermesi, bu kişilerin iyi niyetini suistimal edin demek değildir; kıymetini bilin, değer gösterin. Bir gün bulamazsınız, çok ararsınız...
      • Problemleri çözmek varken, zararlı alışkanlıkların ardına sığınıp, bunlardan medet ummak, kaçmak, havlu atmak, yan gelip yatmak değildir.
      • Tecrübe etmek, bilgilenmek, öğrenmek, işin mutfağında ter dökmek, emek vermek zaman kaybı değildir. Bilakis gelişmektir, büyümektir...
      • Bardağın sürekli boş tarafını görmek, şikayet etmek, kaderi suçlamak çare değildir. Bilakis zorlukları güce dönüştürmek adına bunları uyarı kabul edip, ilerlemeyi tercih etmek başarıdır...
    • İnanç, ibadet, dört kapı, dört kitap eğer olumlu bir niyet ve samimiyet taşımıyor, şeklen önemseniyor, özden gelmeyip sadece sözde kalıyorsa, kendimizi kandırmak demektir...

    Bunun gibi örnekler, yolumuz üzerindeki gelişim dersleri, geride bırakılması gerekenleri Başak-Balık aksı üzerinde etkin olacak, düğüm geçişleriyle ilgili bilgileri gerek videolarımızda, gerekse aylık burç yorumlarımızda bilgilendirmede bulundum. Arzu edenlerin gözden geçirmesini tavsiye ediyorum.

    Ekim ayı aylık burç yorumları:

    Ekim ayı aylık burç yorumlarınızı okumak için tıklayın!

    Can-ı gönülden sevgilerimle,

    İşte Başak-Balık düğüm geçişinin burçlara yansıması:

    KOÇ

    Sevgili Koçlar

    10 Ekim 2015-28 Nisan 2017 tarihleri arasında Ay düğümleri, Başak-Balık burç düzleminde etkili olacak. Bu dönemde, bağımlılıklarımızı, kötü alışkanlıklarımızı bırakıyor, sağlığımıza ve çalışma hayatımıza önem veriyoruz. İşlerlik kazandırıyoruz ve problemlerden kaçmak yerine, bilakis katılımcı davranıp kendimizi geliştiriyoruz. Günlük hayatımızı düzenli, planlı bir şekilde derleyip toparladığımızda göreceğiz ki güven duygumuz yükselmiş. Yeteneklerimizi geliştireceğiz ve ustalaşacağız. Zihnimiz ve bedenimiz bir saat gibi tıkır tıkır sağlıklı şekilde çalışacak. Üstümüze düşen görevlerimizi de başarılı şekilde yerine getireceğiz. Getirdikçe mükemmel işler çıkaracağız.

    Diğer burçları okumak için sonraki sayfaya geçiniz!


    BOĞA

    Sevgili Boğalar

    10 Ekim 2015-28 Nisan 2017 tarihleri arasında Ay düğümleri, Başak-Balık burç düzleminde etkili olacak. Aşk hayatımızı düzenleyeceğiz. Olur olmaz ilişkiler yaşamayacağız. Şefkatli olacağız ancak kimsenin iyi niyetimizi suistimal etmesine izin vermeyeceğiz. Romantik ilişkilerden ziyade, çalışan, kendini ve ne istediğini bilen insanlara yöneleceğiz. Bu süreçte çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmeye çalışacağız. Yeteneğine göre yönlendireceğiz. Bu dönemde çocuk sahibi olmak için zararlı tüm alışkınlarımızdan uzak duracağız. Tedavi olmamız gerekiyorsa buna özen göstereceğiz. Bir evlat dünyaya getirebiliriz veya torun sahibi olabiliriz. Kendi yeteneklerimizi geliştireceğiz ve ustalık kazanacağız.

    Ekim 2015 aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın!


    İKİZLER

    Sevgili İkizler

    10 Ekim 2015-28 Nisan 2017 tarihleri arasında Ay düğümleri, Başak-Balık burç düzleminde etkili olacak. Bu dönemde ailemizle ilgili konulara odaklanacağız. Ev içinde veya bir ofis açarak çalışmaya, kendimizi geliştirmeye çalışacağız. Planlı yaşamayı bileceğiz. İş hayatında nasıl bir yön çizmemiz gerektiğini tespit edeceğiz. Gereksiz işlerle uğraşmayacağız. Aile içinde herkesin birbirine karşı sorumlulukları olduğunu bileceğiz. Aile sağlığımıza önem vereceğiz. Evimizde hijyeni, düzeni önemseyeceğiz. Ailemize zaman ayıracağız. Büyüklerimizin sağlığıyla ilgileneceğiz. Bir yuvamız olsun isteyeceğiz. Bunun için çalışacağız, çabalayacağız. Bunlar gelişim yolunda dikkat etmemiz gereken noktalar olacak.

    Ekim 2015 aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın!


    YENGEÇ

    Sevgili Yengeçler

    10 Ekim 2015-28 Nisan 2017 tarihleri arasında Ay düğümleri, Başak-Balık burç düzleminde etkili olacak. Bu dönemde gelişimin yolu, eğitime önem vermek, pratik kazanmak, yeteneğimizi geliştirmek, çalışmak, bir iş öğrenmek, ustalaşmaktır. Çevremizde bulunan insanlara yardımcı olacağız. Onların sağlıklı, verimli şekilde gelişimleri için destek vereceğiz. Kardeşimizle ilgileneceğiz. Oturduğumuz yerin temizliği, düzenine önem vereceğiz. Deneyerek öğreneceğiz, öğrendikçe özgüvenimiz artacak. Gerçekçi olacağız, alınganlıktan uzak duracağız. Sağlığımıza önem vereceğiz ve sağlıklı yaşamak adına aktivitelerde bulunacağız.

    Ekim 2015 aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın!


    ASLAN

    Sevgili Aslanlar

    10 Ekim 2015-28 Nisan 2017 tarihleri arasında Ay düğümleri, Başak-Balık burç düzleminde etkili olacak. Bu dönemde çalışacağız, çabalayacağız ve kazanç elde edeceğimiz işlere yöneleceğiz. Yeteneklerimizi geliştireceğiz ve beceri kazanacağız. Gerçekçi düşüneceğiz. Olur olmaz insanlarla iş yapmayacağız. Hesabımızı bileceğiz. Sağlığımıza önem vereceğiz. Başkalarıyla olan ortaklaşa ilişki ve işlerde, kredi, bankalarla alakalı konularda riskli işlere kalkışmayacağız. Paranın düzgün ve sağlıklı bir yaşam geçirme yönündeki önemini kavrayacağız. Ancak sürekli endişeli, takıntılı tarzda parayı ele almayacağız. Üretken olacağız.

    Ekim 2015 aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın!


    BAŞAK

    Sevgili Başaklar

    10 Ekim 2015-28 Nisan 2017 tarihleri arasında Ay düğümleri, Başak-Balık burç düzleminde etkili olacak. Bu dönemde, kişisel anlamda daha dikkatli, seçici, verimli, özgüvenli bir şekilde hayatımıza yön vereceğiz. Çalışacağız, çabalayacağız ve işimizde başarıyı önemseyeceğiz. Yeteneklerimizi geliştireceğiz ve dış dünyada bilgi ve tecrübemizle öne çıkacağız. İnsanlarla ilişkimizi, çevremizi, yaşantımızı planlı, programlı bir şekilde düzenleyeceğiz. Endişeli, takıntılı, vesveseli olmayacağız. Sağlığımızı önemseyeceğiz. Güzelliğimize, bakımımıza süs püs anlamında değil, sağlıklı yaşamak adına önem vereceğiz. Beceri geliştireceğiz. Zararlı alışkanlıklardan uzak duracağız. İnsanlara yardımcı olacağız ancak bu kendimizden sürekli vermek anlamında olmamalıdır. Boş oturmayacağız. Bir amacımız, hedefimiz olacak.

    Ekim 2015 aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın!


    TERAZİ

    Sevgili Teraziler

    10 Ekim tarihinde Ay düğümleri, Başak-Balık aksına geçecek. Bu dönemde, endişeli, takıntılı, sürekli bir şeyleri kafamıza takar şekilde düşünmeyeceğiz. Fiziksel ve ruhsal sağlığımızla ilgili konularda bilgi edineceğiz, uygulamada bulunacağız, bu alanda kendimizi eğiteceğiz, geliştireceğiz. Hayata katılacağız, geri çekilip vesveseli insan haline gelmeyeceğiz. Bir şeyi kurcalayıp, deşeleyip, hayatı kendimize zehir etmeyeceğiz. Zararlı alışkanlıklarımız varsa (sigara, alkol, ilaç v.b) bunlardan kurtulmaya çalışacağız. Kendimize iyi davranacağız. Başkalarına yardımcı olacak şekilde çalışmalara önem vereceğiz. Hayatın her zaman kontrol edilemeyeceğini, hiçbir şeyin insanın ruh ve beden sağlığı kadar önemli olmadığını bileceğiz.

    Ekim 2015 aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın!


    AKREP

    Sevgili Akrepler

    10 Ekim 2015-28 Nisan 2017 tarihleri arasında Ay düğümleri, Başak-Balık burç düzleminde etkili olacak. Bu dönemde, arkadaşlarımızla olan ilişkimize önem verecek, onlara destek olacak, dostlarımızı iyi seçeceğiz. Zararlı arkadaşlıklardan uzak duracağız. Gönüllü olduğumuz katılımlara yöneleceğiz. Sağlıkla alakalı konularda bilgileneceğiz. Hedefimiz olacak ve buna ulaşmak için çalışacağız, gelişeceğiz, yeteneklerimizi değerlendireceğiz. Bugünün yarını da var diyerek yolumuzda sabırla ilerleyeceğiz ancak sürekli endişe, takıntılı davranmayacağız. Yapabileceğimiz kadarını yapacak, sorgulayarak hayatı kendimize zehir etmeyeceğiz. Aşkta hayalci davranmayacağız. Kendimizden ödün vererek, bir ilişkiyi ayakta tutmaya çalışmayacağız. Doğru, verimli, sağlıklı olana yöneleceğiz.

    Ekim 2015 aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın!


    YAY

    Sevgili Yaylar

    10 Ekim 2015-28 Nisan 2017 tarihleri arasında Ay düğümleri, Başak-Balık burç düzleminde etkili olacak. Bu dönemde, işimize önem vereceğiz, sıkı çalışacağız, sorumluluklarımızı bileceğiz. İş sektöründe düzgün, disiplinli ve verimli çalışarak yükseleceğiz. Kariyerimizi önemseyeceğiz. İnsanlara bildiğimiz bir alanda hizmet götüreceğiz. İşimizi iyi seçeceğiz. Olur olmaz işlerle zaman kaybetmeyeceğiz. Bir şirkette alt bir kadroda işe başlamayı, yavaş yavaş pişmeyi, işi öğrenmeyi, böylece tecrübe sahibi olmayı da bileceğiz. Temiz, sağlıklı ortamlarda çalışacağız. İşimize özen göstereceğiz. Evde oturmak yerine, iş hayatına atılıp başarılı olmanın yollarını deneyeceğiz.

    Ekim 2015 aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın!


    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar

    10 Ekim 2015-28 Nisan 2017 tarihleri arasında Ay düğümleri, Başak-Balık burç düzleminde etkili olacak. Bu dönemde bilgimize, tecrübemize, ustalığımıza güveneceğiz. Eğer gerçekten yıllardır çaba sarf ettiysek şimdi bunu göstermek için dışa açılacağız. Amacımızın farkında olarak, hayatımızı daha sağlıklı, verimli şekilde geçirmenin yollarını arayacağız. Hiçbir şeyi endişeli, takıntılı şekilde ele almayacağız. Fiziksel ve bedensel sağlığımızı önemseyeceğiz. Eğitimi önemseyeceğiz. Aynı dar çerçeve, aynı mahal aynı yerde yılları geçirmek yerine farklı arayışlar, yollar, yöntemler arayarak kendimizi geliştireceğiz. Bu yurtdışı olur, başka bir iş olur, başka bir seçenek olur. Burada önemli olan gelişimden yana düşünmektir. Başkalarına bilgimizi aktarmak, onların da gelişimini sağlamaktır.

    Ekim 2015 aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın!


    KOVA

    Sevgili Kovalar

    10 Ekim 2015-28 Nisan 2017 tarihleri arasında Ay düğümleri, Başak-Balık burç düzleminde etkili olacak. Bu dönemde ortaklaşa maddi ve manevi ilişkimiz olan insanları iyi seçmeyi, karışıklıktan uzak durarak, verimli, sağlıklı beraberlik yaşamayı seçeceğiz. Destekle değil, kendi ayaklarımızın üzerinde durmayı bileceğiz. Kimlerle ne gibi ilişkimiz var, analiz edeceğiz. Fiziksel ve bedensel sağlığımızı önemseyeceğiz. Cinsel hayatımızla ilgili konularda hijyen, temizlik, bakım önemli olacak. Paramızı riskli yatırımlardan uzak tutacağız. Muhasebemizi iyi tutacağız. Başkalarına hizmet anlamındaki işlere yöneleceğiz. İlişkilerimizde gerçekçi düşüneceğiz. Yatırımı önemseyeceğiz.

    Ekim 2015 aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın!


    BALIK

    Sevgili Balıklar

    10 Ekim 2015-28 Nisan 2017 tarihleri arasında Ay düğümleri, Başak-Balık burç düzleminde etkili olacak. Bu dönemde ilişkilerimizde seçici olmayı, neyi istediğimizi bilmeyi, analiz etmeyi, bay ve bayan mükemmeli bulmamızın zor olduğunu, sağlıklı, huzurlu bir ilişkinin hepsinden kıymetli olduğunu önemseyeceğiz. Temiz, bakımlı, çalışkan, ılımlı insanlara yöneleceğiz. Sürekli eleştiren partnerlerden uzak duracağız. Mantıklı bir evlilik yapabiliriz. Gerçekçi düşüneceğiz. Mutsuz olduğumuz bir ilişkiyi sürdürmeyeceğiz. İlişkimizde şefkati önemseyeceğiz. Ancak kendimizden taviz verecek şekilde olmayacak. Kendimize güveneceğiz. İlişkide problemler varsa, bunları ortaklaşa düzelteceğiz. Tek başımıza onca yükün altına elimizi sokmayacağız.

    Ekim 2015 aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın!

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler