KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Venüs, Başak burcunda!

    8 Ekim - 8 Kasım tarihleri arasında Venüs, Başak burcunda seyrini sürdürecek.

    İş birliği, barış duygumuz, tasasızlığımızla neşeli yanlarımız, minnettarlık ve değer biçme olgumuzun astrolojik temsilcisi Venüs, Başak burcunda pek tasasız değildir. İnceler, evirir, çevirir bakar her şeyin en ince ayrıntısına…

    Öyle kolay değildir gönlünü çelmek insanın ve gözünü boyamak; Venüs Başak burcunda, hayatın aksayan yönlerini, yanlış ve doğrularını, ilişkilerimizde neyin gerçek ve verimli, sağlıklı olduğunu tespitte yardımcıdır.

    Yapaylıktan uzak, tende ve gönülde doğallık, üretene önem vermek, üreyeni beslemek, işlerlik esas alınır. Aksaklıkları görmek bir derecey kadar tabii ki iyidir, ancak sürekli daha iyisi olsun diye ince elemek tabii ki yorucudur. Ancak bu yıl ki geçişte bir nokta var...

    Bir transit geçişin ardındaki güce bakmak, o noktaları görmek yönünde önemlidir. O noktalar nedir?
    Venüs-Başak burcu geçişini yöneten Merkür, bildiğiniz gibi Terazide geriliyor. Çoğumuz, birçok meseleyi geriye dönük bir şekilde inceliyoruz...

    Merkür, 9 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında düz ilerleyecek bizler de kararımızı vererek yolumuzu çizeceğiz. Ben derim ki, geçmişte yaşanan tecrübeleri, haksızlıkları, adaletsizliği, hakça paylaşılmayanları tarafsız bir şekilde inceleyiniz; gerçekçi bir şekilde ele alınız… Hani diyoruz ya, Venüs Başak’ta ince eletir, sık dokutur diye, varsın bunu yapsın...

    2 Kasım sonrası, Merkür-Akrep burcunda ilerlediğinde, şöyle bir içimize dönüp, ilişkilerdeki problemlerin kaynağına inilir, nedenler bulunur. Neyse önümüzde beliren yol, 9 Kasım sonrası Venüs-Terazi burcuna arzı endam ettiğinde, sosyal hayat, ilişkiler, sanat başta olmak üzere her konuda, yaşam bir çiçek misali filizlenir; iyilikler, huzur, denge ve ahenk hasıl olur…

    İşte Venüs-Başak burcu geçişinin burçlara etkisi...

    Koç

    Sevgili Koçlar bugün,

    8 Ekim-8 Kasım tarihleri arasında Venüs-Başak burcunda seyrini sürdürecek. Aynı ortamda çalıştığımız kişilerle olan ilişkimiz, bir iş amacıyla karşı karşıya geldiğimiz insanlarla olan temasımız, partnerimizle aramızdaki sevgi alışverişimiz tümüyle mercek altına alınır, incelenir. İşlerliği var mı, yoksa zoraki mi yürüyor, emek sarf ediyor muyuz, bize de aynı şekilde özen gösteriliyor mu, bunlar üzerinde duracağız. Venüs-Başak geçişi, kazancımızla ilgili konularda da etkilidir. Titiz ve düzenli bir şekilde bütçeyi kontrolden geçirmek gereklidir. Sizin için önemli olan, yapılacak işe alınacak bedelin hakkaniyetli bir şekilde olmasıdır. Devam eden işinizdeki gelir yetersiz ise, aynı ortamda çalıştığınız kişilerle aranızda ücret farklılığı varsa bunlar üzerinde görüşmelerde bulunabilirsiniz. Çalışmamız, kazanmamız, görevlerimizi yerine getirmemiz, emek sarf etmemiz gerekiyor. Bu iki hususu öyle bir ayarlamalıyız ki, hem ruhsal anlamda huzur bulalım hem de sağlıklı bir şekilde yaşayarak hayatımızı düzenleyelim.

    Ekim 2015 aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın!


    Boğa

    Sevgili Boğalar

    8 Ekim-8 Kasım tarihleri arasında Venüs-Başak burcunda seyrini sürdürecek. Aşk hayatımızı ilgilendiren konularda titiz bir incelemede bulunacağız. Yanlış giden noktalar üzerinde duracağız veya karşımıza birisi çıktığında onun hakkında karar vermeden önce iyice düşüneceğiz. Aşkta detaylar, fikirsel anlaşmalar ve paylaşımlar ele alınır. Bir yandan ilişki yaşamak isteriz ancak diğer taraftan bir hayli düşünürüz. Oldukça seçici davranırız. Kolay kolay da aşık olmayız. Yeni tanıştığımız birinin düşüncelerine, iş hayatına, sağlığına, dengeli biri olup olmadığına, bir sıkıntımız varsa yanımızda olup olmadığına kadar dikkat edeceğiz.

    Ekim 2015 aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın!


    İkizler

    Sevgili İkizler

    8 Ekim-8 Kasım tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Venüs, aileniz başta olmak üzere, birlikte yaşadığınız kişilerle olan ilişkinizi gözden geçirmenizi ve evinizle alakalı aksaklıkları ele alarak düzenlemenizde yardımcıdır. Aile bireylerinin birbirlerine karşı anlayışlı olması ve eğer bir sıkıntı varsa bunu ortaklaşa çözmeleri yararlı olacaktır. Bazen anlayışlı davranırken, bazen tam tersi tavırlar içinde oluşunuz, doğaldır ki huzursuzluk yaşanmasına neden olabilir. Evinizle ilgili bir onarım, değişim veya başka bir yere taşınmayı düşünüyorsanız, mali durumunuzu mutlaka gözden geçiriniz. Eğer yeni bir yere taşındıysanız bu süreç alışma dönemidir.

    Ekim 2015 aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın!


    Yengeç

    Sevgili Yengeçler

    8 Ekim-8 Kasım tarihleri arasında tarihleri arasında Venüs-Başak burcunda ilerleyecek. Yakın çevrenizde bulunan kişilerle olan temasınızda yararlılık ilkesini gözettiğiniz için, size ihtiyaç duyan kişilere elden geldiğince destek olursunuz. Ancak bu desteğin karşılığında kıymetinizin bilinmesini istersiniz. Arkadaşlık ilişkilerinde de durum böyledir. Dostlarınızın size bir işi düştüğünde, yardıma hazırsınızdır. Amacınız etrafınızdaki insanların huzurlu olması ve sizin de otomatik olarak huzura kavuşmanızdır. İlişkilerde genel olarak belli bir inceleme, kurcalama, ince eleme sık dokuma hali vardır. Bu süreçte ailemizle alakalı ve ileriye dönük olarak hedeflerimizi gerçekleştirme yönünde planlamalarda bulunabiliriz. Yeni bir yere yerleştiysek bu dönemde çevremizdeki insanları, ortamı tanımaya çalışırız.

    Ekim 2015 aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın!


    Aslan

    Sevgili Aslanlar
    8 Ekim-8 Kasım tarihleri arasında Venüs-Başak burcunda seyredecek. Bu süreçte paraya bakış açımız, kazancımızla alakalı konular ve bu yönde kurulan ilişkilerin hayatımızdaki yeri bir hayli önem kazanır. Gelirimiz yeterli mi, geçimimizi sağlıyor muyuz, eğer yatırım düşünüyorsak ne yönde bir karar almalıyız? Bütün bunları iyice ölçüp biçmekte yarar vardır. Gelir sağlayan, ufak tefek işler yapabiliriz veya elimizdeki miktara göre ihtiyaçlarımızı karşılarız. Hesabımızı biliriz. Yetenekli olduğumuz konularda başkalarına faydalı olarak özverili çalışabiliriz. Bunun karşılığı da görebiliriz. Güzellik, estetik, sağlıkla alakalı konulara para harcayabiliriz veya bu yolla kazanç elde edebiliriz.

    Ekim 2015 aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın!


    Başak

    Sevgili Başaklar

    8 Ekim-8 Kasım tarihleri arasında Venüs burcunuzda ilerleyecek. Bu süreçte, karşınıza çıkan yeni bir insanı veya partnerinizi incelersiniz, mükemmellik ararsınız, kriterlerinize göre değerlendirirsiniz. Fiziksel açıdan giydiklerinize, nasıl göründüğünüze de önem verirsiniz. Hijyeninize ve insanların da temizliğine önem verirsiniz. Bütçenizi de bu süreçte gözden geçirirsiniz. Yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz. İlişkinizde mutluysanız sevdiğiniz kişiyle ortaklaşa düşünürsünüz. Benim bu dönemde sizlere tavsiyem, işinize veya eğitiminize önem vermenizdir. Bu seyir, maddi anlamda kazanç sağlayan işlere yönelmenizi sağlar. Seçici düşünürsünüz. Artı ve eksileriyle gözden geçirmeden, ölçüp tartmadan paranızı harcamazsınız.

    Ekim 2015 aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın!


    Terazi

    Sevgili Teraziler

    8 Ekim-8 Kasım tarihleri arasında etkili Venüs-Başak burcu geçişi, ilişkide sağlam bir temel yoksa, kişiler birbirlerinin hayatlarındaki önemin farkında değilse, bir taraf sürekli alttan alıyor ve idare etmeye çalışıyorsa problem yaşanmaması mümkün değildir. Onun için dengeli bir ilişki mi değil mi diye bir bakmamız lazım. Bunlar üzerinde düşünmek için uygun bir zaman. Venüs-Başak burcu süresince, sağlığımız, iş hayatımız veya farklı bir konuda olabilir. Biz ne yapmak istiyoruz ve hayatımızı nasıl yönlendirmekten yanayız. Eksiklerimiz nedir? Tatmin oluyor muyuz? Beklenmedik durumlar karşısında başkalarını mı suçluyoruz yoksa bu durumun bize yaşattığı artı ve eksilere bakarak ders mi çıkarıyoruz? Eğer ders çıkarıyorsak, bundan sonra gereksiz kişilere ve işlere boş yere zaman harcamayız.

    Ekim 2015 aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın!


    Akrep

    Sevgili Akrepler

    8 Ekim-8 Kasım tarihleri arasında, Venüs-Başak burcunda ilerleyecek. Bu dönemde, iş görüşmeleri olabilir. Yeteneklerimize uygun bir alanda ortak bir projenin sürdürülmesi de mümkün olabilir. Eğitim hayatını sürdürenler için, yeni arkadaşlıklar, yeni bir ortama alışmak dönemidir. Eğer bir iş ortaklığı kurulacaksa, her şey en ince detayına kadar konuşulmalıdır. Yeteneklerimize uygun bir alanda ortak bir projenin sürdürülmesi de mümkün olabilir. Bir müddet bu proje üzerinde ekip çalışması yapılır. Bir de bu dönemde, bazı kişiler hakkında düşündüklerinizi pek açığa vurmazsınız.

    Ekim 2015 aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın!


    Yay

    Sevgili Yaylar

    8 Ekim-8 Kasım tarihleri arasında etkili, Venüs-Başak burcu geçişi, iş veya sosyal hayattaki ilişkilerde seçici davranabiliriz. Kimlerle arkadaşlık ediyoruz, beraber çalışıyoruz ve memnun muyuz? Bunları da ele alalım. Çalışma hayatındaki ilişkilerde tatlı ahenkli gitmekte yarar var. Öyle insanlarla karşı karşıya geliriz ki, selam vermeye değmez deriz. Ancak bu kişi bizim için çok önemli bir konumdadır. Ona göre de davranmayı bilelim. Bu dönem belli mesafede ilişkilerin işaretçisidir. Başkaları da bize karşı seçici davranacaktır. İşimizdeki güzellikler, başarı, insanlarla olan münasebetimiz göz önüne alınacaktır. Başak burcunda ilerleyecek Venüs, çalışma hayatınız ve kariyerinizle ilgili konular üzerinde titizlikle durulması, düzenli ve işler hale getirilmesi anlamında da önem taşıyor. Problemler varsa titizlikle ele alacağız. Sıkı çalışacağız. İş hayatıyla bağlantılarımı güçlü tutmamız gerekiyor. Otoritelerle ilişkinizi, sorumluluklarınızı gözden geçirerek, işinizden tatmin olup olmadığınızı şöyle bir ele alınız. Ancak sadece kendi tarafınızdan bakmayınız. Serbest çalışanların da, piyasanın koşullarını iyi gözlemlemeleri gerekiyor. İşinden memnun olanlar bu dönemde patron konumundaki kişilerle yeni bir planlamada bulunmak adına yoğun bir çalışmaya adım atabilirler.

    Ekim 2015 aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın!


    Oğlak

    Sevgili Oğlaklar
    8 Ekim-8 Kasım tarihleri arasında etkili, Venüs-Başak geçişi, aşk hayatımızla ilgili konularda etkilidir. Bu dönemde partnerimizin davranışlarına daha fazla dikkat ederiz. Bize karşı titiz ve dikkatli olmasını bekleriz. Seçici davranacağız ve düzenden yana olacağız. Farklı insanlar görürüz, selamlaşırız, konuşuruz. Ancak prensiplerimize uymayan tarzda hareket edildiğinde mesafemizi koyarız. Oysaki bu süreçte bu denli keskin yargılar pek hoş olmaz. Şu kişi işe yaramaz, bu kişi tuhaf desek de, bir aradaysak ve aynı dünyada nefes alıyorsak, insanları oldukları gibi kabul etmek durumundayız. Bu geçişi yöneten Merkür, 2 Kasım tarihine kadar, Terazi burcunda ilerlediği için, tabii ki işverenimizle, hizmette bulunduğumuz insanlarla nazik, ölçülü, uzlaşıya açık şekilde çalışmamız yararlı olur. Yanlış ve doğrular tespit edilirken, sadece kendi bakış açımızla ele almamalıyız.

    Ekim 2015 aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın!


    Kova

    Sevgili Kovalar

    8 Ekim-8 Kasım tarihleri arasında Venüs-Başak burcunda ilerleyecek. Bu dönem, hem yuvanız ve aileniz hem de dünya görüşünüze göre ilişkilerinizi, çıkarlarınızı gözden geçirmeniz anlamında önem taşıyor. Seçici davranacağız. Ancak belirsizlikler varsa bunların mutlaka düzene kavuşturulması yönünde titizleneceğiz. Yeni bir sayfa açmak istiyorsak önce eskinin akıllıca ele alınarak, pürüzlerin ayıklanması şart. Venüs-Başak geçişinde, eğitim veya iş hayatımızla ilgili konularda da etkilidir. Bu dönemde mali durumumuzu gözden geçirmek lazım. Eğer bir yüksek eğitim düşünüyorsak veya bir iş kurmayı planlıyorsak, başka bir yere yerleşmek istiyorsak, parasal durumumuz çok önemli. Ayrıca bir ev almayı, ofis açmayı, yuva kurmayı istiyorsak hem ilişkimizin hem de maddi gücümüzün yerinde olması lazım.

    Ekim 2015 aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın!


    Balık

    Sevgili Balıklar,

    8 Ekim-8 Kasım tarihleri arasında Venüs-Başak burcunda ilerleyecek. İlişkide paylaşım, davranış, birbirinize yaklaşım tarzınız gayet önemli. Hangi taraf eleştirel, sürekli irdeleyen, hiçbir şey beğenmeyense, bu dönemde kendini terbiye etmesi gerekiyor. Çünkü bu mesafeye, ilişkinin gelişmemesine neden olur. İhtiyaçlara göre belirlenen, sen şunu yaparsan ben de sana iyi davranırım gibi kriterler koymak yanlış olacaktır. Problemli ilişkilerde özellikle, partneri sürekli gözlem altında tutmak, ne yapıyor ediyor diye kontrol etmek uygun değildir. Jüpiter bu dönemde iyi bir destek sunacağı için, bu yıl ki Venüs-Başak geçişini, geçtiğimiz yıllara göre daha olumlu buluyorum. Ancak, 2 Kasım tarihine kadar, yukarıdaki konularda gerçekçi bir şekilde düşünmenizi tavsiye ediyorum.

    Ekim 2015 aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın!

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler