KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Ekim 2015 aylık burç yorumları

    İşte aylık burç yorumlarınız!

    KOÇ

    GENEL BİR BAKIŞ

    Sevgili koçlar ekim ayında sizlere bol şans diliyorum.

    8 ekim tarihinde venüs başak burcunda seyrine başlayacak. İkili ilişkilerde anlaşmaya açık olduğumuzun göstergesi. İş ortamındaki beraberliklerde ince eleyip sıkı dokuyoruz. Karşı tarafın tepkisine bakacağız. Yalnızsak birlikte olacağımız insanın daha titiz ilgili olmasını istiyoruz.

    10 ekimde Kuzeydüğüm Başak burcunda aktif olacak. Bu bir tekamül süreci. İnsanlığın gelişim basamağıdır. Verimli ve sağlıklı olmanın öneminin farkına varmalıyız. Vesveseli ve endişeli davranmamalıyız. İyi bir çalışma ortamımız olacak. Disiplinli ve planlı çalışın. Beslenmenize dikkat edin.

    13 ekim Terazi burcunda Yeniay oluşacak. İkili ilişkilerde ve hayata balkış açımızda da anlaşmaya gönüllü olduğumuz bir dönem. İlişkiniz yoksa yeni bir ilişkiniz olabilir. Problemler varsa çözüme kavuşacaktır.

    23 ekimde Güneş-Akrep burcunda seyrine başlayacak. Mali anlamda rahatlamak istiyoruz. Finansal ilişkileriniz de kendiniz düşünüyorsunuz. Kendi çıkarlarınız biraz daha ön olanda. İlişkilerde de dikkatli hareket ediyorsunuz. İş birlikleri ve ortaklıklarda miras durumlarında haklarımıza bakıyoruz.

    27 ekim tarihinde Dolunay Boğa burcunda oluşacak. Parasal konulara bir hayli düşkünüz. Bilinç altımız da kiler ortaya çıkabilir. İşimizden elde ettiğimiz geliri önemsiyoruz. Hak ettiğimizi kazanıyor muyuz? Boğalar bunlara bakıyor. Hakkımız almayı değerlerimize sahip çıkmayı önemsiyoruz.

    Her şey gönlünüzce olsun.

    AŞK VE İLİŞKİLER
    1-11 Ekim arası: 8 Ekim-8 Kasım tarihleri arasında Venüs-Başak burcunda seyrini sürdürecek. Birlikte aynı ortamda çalıştığımız kişilerle olan ilişkimiz, bir iş amacıyla karşı karşıya geldiğimiz insanlarla olan temasımız, partnerimizle aramızdaki sevgi alışverişimiz tümüyle mercek altına alınır, incelenir. İşlerliği var mı, yoksa zoraki mi yürüyor, emek sarf ediyor muyuz, bize de aynı şekilde özen gösteriliyor mu, bunlar üzerinde duracağız.
    12-18 Ekim arası: Hafta başındaki görünüm etkisiyle, bir yandan arzu ettiğimiz şekilde hareket etmek isteyeceğiz diğer taraftan ilişkide dengeyi sağlamak durumundayız. Ancak sizin kimseyi idare etmek gibi niyetiniz yok.
    13 Ekim tarihinde Yeniay-Terazi burcunda oluşacak. Partnerimiz, iş ortağımız veya başkalarıyla olan ilişkimizi, önümüzdeki bir aylık süreçte, inceleme altına alacağız. Anlaşmanın yolu, kafa yapımızın, hedeflerimizin aynı veya farklı oluşuna göre gelişecektir. İşlerliği olmayan, verimsiz ilerleyen, fikirsel olarak ayrı yolların yolcusu olduğumuz bir beraberliği sürdürmek kolay değil. Yeniayın oluşacağı güne, Ay-Uranüs karşıtlığıyla başlamamız da, sürpriz gelişmelerin, anlaşmazlıkların olabileceğini gösteriyor. Ancak Diğer görünüm Merkür-Satürn etkisi ise, eğer istenirse pekala anlaşılabileceğini, ılımlı şekilde konuşmanın önemini vurguluyor.
    19-25 Ekim arası: Haftanın hemen başında ilişkilerde bir yandan oldukça tutukluyuz ancak diğer taraftan rahatsız verici noktaları titizlikle gözden geçireceğiz. İletişimin önemi çok belirgin, çünkü arzu etmediğimiz durumlar varsa, partnerin daha dikkatli konuşması gerekecek. Bizi tatmin etmesi ve bu ilişkiye verdiği önemi göstermesi lazımdır. Bu anlamda hafta sonundaki enerjileriniz gayet verimlidir. İlişkide tüm pürüzler göz önüne alınarak ortaklaşa düşünüldüğünde sorunlar geride kalır. Yeni başlayan ilişkilerde ise, seçicilik ön planda olacaktır. Öyle kolay kolay gönlümüzü kaptırmayacağız.
    26-31 Ekim arası: 26 Ekim tarihindeki görünüm, kendinizi olduğunuz, inandığınız gibi ortaya koyma ve artık bazı durumlara isyan ederek karşı çıkma arzunuzun göstergesidir. Cesaretle ilerlemek ve kendi yolunuzu çizmek niyetindesiniz. Ancak partneriniz veya ilişki içinde olduğunuz diğer insanlar sizi işbirliğinde bulunmaya çalışabilirler. Oysaki geçmişle tüm bağlarını kopararak yeniye adım atmak isteyen Koçlar bu çağrıya uymak istemezler. Peki, ne yapılmalıdır? Tabii ki köprüleri yıkmadan aklı başında düşünmeli, inandığınız değerlerinizi karşı tarafa taviz vermeden iletmeli ve onun da ne söylemeye çalıştığını anlamalı, sizi böyle bir isyana sürükleyen nedenler üzerinde fikirlerinizi ortaya koymalısınız.

    İŞ VE KARİYER
    1-11 Ekim arası: 6 Ekim tarihindeki görünüm, iş hayatınızla ilgili meselelerde sorumluluklar bir hayli yoğundur. Yeni bir işe başladıysanız ortama alışmakta, işten ayrıldıysanız yeni bir iş bulmakta, sorunlarınız varsa soğukkanlı bir şekilde çözmek zor olabilir. Yapılacak en iyi şey, acil kararlar vermemek ve şöyle elden geldiğince kendinizi rahatlatmaktır. Yoksa gün boyu sinir küpü bir halde dolaşırsınız. Onun için lütfen dikkatli olunuz.
    10 Ekim 2015-28 Nisan 2017 tarihleri arasında Ay düğümleri, Başak-Balık burç düzleminde etkili olacak. Bu dönemde, bağımlılıklarımızı, kötü alışkanlıklarımızı bırakıyor, sağlığımıza ve çalışma hayatımıza önem veriyoruz. İşlerlik kazandırıyoruz ve problemlerden kaçmak yerine, bilakis katılımcı davranıp kendimizi geliştiriyoruz. Günlük hayatımızı düzenli, planlı bir şekilde derleyip toparladığımızda göreceğiz ki güven duygumuz yükselmiş. Yeteneklerimizi geliştireceğiz ve ustalaşacağız. Zihnimiz ve bedenimiz bir saat gibi tıkır tıkır sağlıklı şekilde çalışacak. Üstümüze düşen görevlerimizi de başarılı şekilde yerine getireceğiz. Getirdikçe mükemmel işler çıkaracağız.
    12-18 Ekim arası: 12 Ekim tarihindeki Jüpiter-Pluto görünümü, çalışma hayatınızla ilgili konularda size şans anlamında fırsatlar getiricidir. Derinlikli bir şekilde incelediğinizde doğru bir tercihte bulunabilirsiniz. Bu görünüm profesyonellik göstergesidir. Yeterlilik ve beceriklilik anlamında gayet olumludur. Başkaları sizi, işinizde yetkin bir kişi olarak kabul ederler.
    16 Ekim tarihinde, yarım kalan işlerimize öncelik tanıyalım. Sorumluluklarınızın farkında olduğunuz sürece, hedefinize ulaşırsınız. Hiç merak etmeyiniz. İşinizde ustalaşabilir, kendinizi güçlü bir şekilde dışarıya lanse edebilirsiniz. Kuşkunuz olmasın.
    19-25 Ekim arası: 25 Ekim tarihindeki görünüm, ilişkimiz ve kariyer hayatımızla ilgili meseleler üzerinde oldukça titiz düşüneceğiz. Bir yandan her şeyi eleştirebiliriz, diğer yandan sıkı çalışıp, arzu ettiğimiz hedefe ulaşmak için mücadele vermemiz gerektiğini biliriz. Aslında bizim burada yapmamız gereken kendimizi bir gözden geçirmektir. Biz mi çok şey bekliyoruz yoksa işimiz gereği üstümüzdeki yükümüz mü çok fazla ağır. Ancak unutmayalım ki, kariyer hayatımız çok önemli. Üzerimize düşen sorumluluklarımızın farkında olmamız lazım. Yoksa bu kadar hassas düşünmekle doğru düzgün verimli çalışamayız. Bir de lütfen geçmişte yaşananları bu kadar didiklemeyiniz. Siz hem yeniliklere açık olmalısınız hem de tüm gücünüzle üst noktalara çıkmak için azimli olmalısınız.
    26-31 Ekim arası: 26 Ekim tarihindeki görünüm, çalışma hayatımız ve bizim için şu anda en fazla hangi konu önemlisi onun üzerinde yoğunlaşırız. Biz verimli bir şekilde çalışmak, sağlıklı yaşamak, kararlarımızı uygulamak, sorunlarımızı çözmekten yanayız. Tabii ki bu isteklerimiz gayet doğaldır. Ancak kontrol dışı gelişmelerle karşılaştığımızda, yani evdeki hesabımız çarşıya uymadığında kendimize yüklenmememiz olumsuz düşünmemiz, sinirli tepkilerde bulunmamamız, hayata pes etmememiz lazım. Hele bir de kader kurbanı gibi kendimizi görürsek, o zaman nasıl verimli çalışabilir, sağlıklı olabilir, gerekli düzenlemeleri yapabiliriz ki? İşte bu karşıtlık bize sakin olmamızı, sorunlarımızı bilinçli bir şekilde ele almamızı söylemektedir.

    FİNANSAL DURUM

    1-11 Ekim arası: 8 Ekim tarihinde başlayacak Venüs-Başak geçişi, kazancımızla ilgili konularda da etkilidir. Titiz ve düzenli bir şekilde bütçeyi kontrolden geçirmek gereklidir. Sizin için önemli olan, yapılacak işe alınacak bedelin hakkaniyetli bir şekilde olmasıdır. Devam eden işinizdeki gelir yetersiz ise, aynı ortamda çalıştığınız kişilerle aranızda ücret farklılığı varsa bunlar üzerinde görüşmelerde bulunabilirsiniz. Çalışmamız, kazanmamız, görevlerimizi yerine getirmemiz, emek sarf etmemiz gerekiyor. Bu iki hususu öyle bir ayarlamalıyız ki, hem ruhsal anlamda huzur bulalım hem de sağlıklı bir şekilde yaşayarak hayatımızı düzenleyelim.
    12-18 Ekim arası: 17 Ekim tarihindeki görünüm, çalışma hayatınızı ilgilendiren tüm konularda durumunuzu titizlikle bir gözden geçirmenin işaretçisidir. Zevk aldığınız bir işte çalışıyor musunuz? Mali açıdan doyurucu mu? Çalıştığınız alanda bilgi ve deneyiminiz yeterli mi? burada çalışmaya devam etmek size ne faydalar sağlar? Gene anlamıyla sağlığınız ne durumda bunlara bakmak gerekiyor. Ben derim ki, iyice inceleyin ve düşünün. Bu sorulara mantıklı bir şekilde cevap vermekte yarar var.
    19-25 Ekim arası: 23 Ekim-22 Kasım tarihleri arasında Güneş-Akrep burcunda ilerleyecek. Ortaklaşa bir paranın, bir mülkün pay edilmesi, sözgelimi eşinizin, iş ortağınızın mali durumu sizi bir hayli yakından ilgilendirecektir. Çünkü sonuçta evin geçimi ve huzurun temini için gelir gayet önemlidir.
    26-31 Ekim arası: 27 Ekim tarihinde Boğa burcunda oluşacak Dolunay, maddi ve manevi anlamda kazanç elde etmek, kendimizi güven altına almak ve ihtiyaçlarımızı elde etmekten yanayız. Bu içgüdüsel olarak bizi itekleyen bir arzu ve doyum noktamız. Rahatlık, konfor, huzur bizim için önemli. Bu yönde düşündüğümüz için, başkalarıyla da ilişkimizi güçlü tutmaktan yanayız. Çünkü onun da bir getirisi, faydası olabilir diye düşünüyoruz. Dolunayın yöneticisi Venüs-Başak burcunda ve başkalarıyla dirsek teması yapmamız, destek vermemiz gerektiği hatırlatıyor. Kısaca sadece kendimize dönük değil, başkalarını da düşünecek şekilde hareket etmemiz gerekecek.

    EKİM Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler : 2-3-7-8-17-18-21-22-25-26-29-30
    Zayıf Enerjili Günler : 4-5-12-13-19-20
    Aşkta En Şanslı Günler : 7-8
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 1-27-28

    Yeniay : 25-26-27
    (Ay-Koç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 11-12-13-14
    (Ay-Terazi burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    BOĞA

    GENEL BİR BAKIŞ

    Sevgili boğalar ekim ayında sizlere bol bol güzellikler diliyorum.

    8 ekimde venüs başak burcunda aşk evinizde seyir halinde olacak. İkili ilişkilerde ince eleyip sıkı dokusak da bu daha verimli bir ilişki yaşamak adına yapıyoruz. Sıkı çalışıyoruz. Bende varım diyoruz. Sağlığımızı da düşünüyoruz. Evlatlarımızın iyi yetişmesi için endişeleniyoruz. Bazı haberler alabilirsiniz. Gerekli gereksizleri ayırıyoruz.

    10 ekimde Kuzeydüğümü başak- balık burç akslarında etkin olacak. Bu bir tekamül süreci. İleriye dönük hedefleriniz deki konuları da içeriyor. Kendinize güvenerek bunları yoluna koyabilecek adımları atmalısınız. Her zaman alttan alan taraf siz olabilirsiniz. Artık restorasyon sürecindesiniz. Kendinizi ifade edebileceğiniz durumlarda en üstte olacaksınız.

    13 ekimde Yeniay terazi burcunda oluşacak. Çalışma hayatında her şeyin yerli yerinde olmasını istiyoruz. Dikkat ettiğimiz nokta çalışma hayatı. Biraz sağlığımıza özen gösteriyoruz. Aynada kendimize bakarak toparlanmalıyız. Mali konularda güçlü dostluklar olabilir.

    23 ekimde Güneş-Akrep burcunda seyrine başlayacak. Güçlü bir partnere ihtiyaç duyuyoruz. Saman altından su yürüten insanları sevmiyoruz. Dürüstlük bekliyoruz. Ancak bizde partnerimizin yanında olmalıyız.

    27 ekimde boğa burcunda dolunay oluşacak. Eviniz ve aileniz kendinizle ilgili konularda ince eleyip sıkı dokumalısınız. Güvende olduğunuzu hissetmelisiniz. Zorlayıcı bir dolunayda değilsiniz. Kendinize hakim olduğunuz güven duyduğunuz zaman kişisel anlamda yere sağlam basıp basmadığınızı anlayacaksınız.

    Her şey gönlünüzce olsun.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-11 Ekim arası: 10 Ekim 2015-28 Nisan 2017 tarihleri arasında Ay düğümleri, Başak-Balık burç düzleminde etkili olacak. Aşk hayatımızı düzenleyeceğiz. Olur olmaz ilişkiler yaşamayacağız. Şefkatli olacağız ancak kimsenin iyi niyetimizi suistimal etmesine izin vermeyeceğiz. Romantik ilişkilerden ziyade, çalışan, kendini ve ne istediğini bilen insanlara yöneleceğiz. Bu süreçte çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmeye çalışacağız. Yeteneğine göre yönlendireceğiz. Bu dönemde çocuk sahibi olmak için zararlı tüm alışkınlarımızdan uzak duracağız. Tedavi olmamız gerekiyorsa buna özen göstereceğiz. Bir evlat dünyaya getirebiliriz veya torun sahibi olabiliriz. Kendi yeteneklerimizi geliştireceğiz ve ustalık kazanacağız.
    12-18 Ekim arası: 12 Ekim tarihindeki Jüpiter-Pluto görünümü, aşk hayatınızı canlandırıcı, moral gücünüzü yükseltici gelişmelerin göstergesidir. Mevcut ilişkinizi kuvvetlendirir. Eğer bekarsanız, karşınıza birini çıkartır. Bu kişi hakikaten güçlü ve olanakları bir hayli yüksek bir hayatı size sunabilir. Bir kısım Boğalar böyle bir görünüm sayesinde evlat sahibi olabilirler. Çocukları olan Boğalar, eğitim veya iş hayatında iyi bir pozisyona gelen evlatlarıyla gurur duyarlar. Genel olarak bu enerjini sizi ilimle uğraşmaya, işinizi geliştirmeye, yeteneklerinizi değerlendirmeye dönük bir etkisi de bulunmaktadır. Geniş bir zaman aralığında düşünürsek, yavaş yavaş bunlar hayatınızda yerli yerine oturacaktır.
    17 Ekim tarihindeki görünüm, aşk hayatımız başta olmak üzere, çocuklarınız, hedefleriniz, sosyal ilişkilerinizde bilinçli tercihlerde bulunmak, gerçekçi bir şekilde duruma bakmak gerekiyor. Nelerin aksaklık yarattığını veya hangi durumların hayal kırıklığı yaratabileceğini görmemizde yarar var. Böylece yanlış bir yol, yöntem izlememiş, karar vermemiş olursunuz.
    19-25 Ekim arası: 23 Ekim tarihindeki üç önemli görünüm, aşkta kontrolü elimizde tutan taraf olmayı istediğimizin işaretçisi. Bu konuşmalarımıza da yansıyacak. İsteklerimizden taviz vermeyeceğiz. Titizlendiğimiz noktalar olacak. Seçici davranacağız. İlişkinin gelişmesi ve büyümesinden yana olacağız. Aynı gün Güneş-Akrep burcunda seyrine başlayacak. Ciddi ilişkilerde özellikle tutkunun önemini vurguluyor. Partnerin hakimiyetçi tavırlarıyla karşılaşabilirsiniz. Bu eğer sevgiden kaynaklanıyorsa hoşumuza gider. Ancak baskı kurmak amacıyla yapıyorsa buna izin vermeyiz. Aynı gün Venüs-Jüpiter kavuşumu gerçekleşecek. Bu ilişkide arzu ettiğimiz gelişmelerin işaretçisidir ve kriterlerimize uygun şekilde bir araya gelinmesini sağlar.
    26-31 Ekim arası: Aşk hayatımızla ilgili konularda 26 Ekim tarihinde biraz iletişime dikkat edelim. Biraz gergin düşünebilir veya konuşabiliriz. 30 Ekim tarihini olumlu buluyorum. İlişkilerde hem tutkular ön planda hem de ilerisi adına düşündüğümüzde umudumuz yüksek. Ruhsal bir anlaşmanın, genelde beraberlikte bir hayli etkili olduğunu söyleyebilirim. Gönül sevenden yana, gönül aşkı anlayandan yana. Hakimiyet kurmak yerine, birlikte nasıl yol alınır, birleştirici nasıl düşünülür ona bakacağız.

    İŞ VE KARİYER

    1-11 Ekim arası: 6 Ekim tarihindeki görünüm, her konuda kendinizi derinlikli bir şekilde gözden geçirmenin, tedbirsiz hareket etmemenin, gücünüzü yanlış alanlarda ve konularda kullanmamanın gerekliliğini işaret ediyor. Gittiğiniz yol, uyguladığınız yöntemler belki hemen sonuç vermiyor diye öfkeleniyorsunuz. Oysaki sakin davransanız ve akıllıca ilerleseniz gayet verimli olursunuz.
    12-18 Ekim arası: Hafta başındaki görünüm, tek düze yaşamaktan, susturulmaktan ve susmaktan hoşlanmadığınızın göstergesidir. Yanlış gidişata dur demek isteyeceğiz. Kafanızın içindeki değişimlerin gerçekleşmesini diliyoruz. Bir şeyler yapılmalıdır ve beklemeye tahammülünüz yoktur. Ancak ben derim ki, gerginlikten, birilerini idare edeceğim diye stres altına girmekten sakınınız.
    13 Ekim tarihinde Terazi burcunda oluşacak Yeniay, her ne kadar işbirliğine açık olmamız gerektiğini söylese de, çalışma hayatımız, günlük tempomuz, sağlığımız, iş ilişkilerimizi titizlikle analiz etmekten yanayız. İdare edip, nasılsa düzelir demeyeceğiz. Her şeyi titizlikle kontrol edeceğiz. Yeniayın oluştuğu günkü Ay-Uranüs karşıtlığı bizi biraz stresli kılabilir. Çünkü olumsuz bir sürprizle karşılaşmak istemiyoruz. Diğer görünüm Merkür-Satürn etkisi, hem çalışma hayatımız hem mali konular üzerinde düşünmenin, konuşmanın göstergesidir. Şartlara, duruma bakmakta ona göre karar vermekte yarar var.
    19-25 Ekim arası: 23 Ekim tarihindeki görünüm, çalışma hayatınızla ilgili konularda ideallerinizi gerçekleştirmek yönünde düşünmenizi sağlıyor. Birilerini idare etmek, susmak, kendi haklarımızdan vazgeçmek nasıl yanlışsa, baskıcı, uzlaşıya yanaşmayan tutumunuz da o denli yanlış olur. Bu tarihte kendi bildiğinizi uygulamak ile başkalarına uymak arasında bir tercihte bulunmaya zorlanabilirsiniz.
    26-31 Ekim arası: 27 Ekim tarihinde burcunuzda oluşacak Dolunay, duygularımız tümüyle kendimizden yana düşünmemizi sağlıyor. Maddi ve manevi anlamda güçlü olmak, elde etmek, fiziksel ve ruhsal anlamda doyuma ulaşmaktan yanayız. Her anlamda bir hayli iştahlıyız. İlişkimiz ve iş ortaklıklarımızda da karşı tarafın baskın olmasına, bizi geri plana atmasına, kendini merkeze koymasına pek izin vermeyiz. Bizim arzularımızı da göz önüne alarak düşünmesini isteyeceğiz. Dolunayın yöneticisi Venüs, burcumuzla uyumlu görünüm yaptığı Başak burcunda ilerliyor. Aşkta seçiciyiz ve partnerimizin bize destek vermesini, yükümüzü taşımamızda yardımcı olmasını bekleyeceğiz.

    FİNANSAL DURUM

    1-11 Ekim arası: 8 Ekim-8 Kasım tarihleri arasında Venüs-Başak burcunda seyrini sürdürecek. Aşk hayatımızı ilgilendiren konularda titiz bir incelemede bulunacağız. Yanlış giden noktalar üzerinde duracağız veya karşımıza birisi çıktığında onun hakkında karar vermeden önce iyice düşüneceğiz. Aşkta detaylar, fikirsel anlaşmalar ve paylaşımlar ele alınır. Bir yandan ilişki yaşamak isteriz ancak diğer taraftan bir hayli düşünürüz. Oldukça seçici davranırız. Kolay kolay da aşık olmayız. Yeni tanıştığımız birinin düşüncelerine, iş hayatına, sağlığına, dengeli biri olup olmadığına, bir sıkıntımız varsa yanımızda olup olmadığına kadar dikkat edeceğiz.
    12-18 Ekim arası: 16 Ekim tarihindeki görünüm, sıkı çalışmanın ve yavaş yavaş işlerinizi yoluna koymanın göstergesidir. Amacının farkında olan birey, yılmadan çalışmalı ve başarılı olacağına dair şüphesi olmamalıdır. Çünkü kendine güvenen insanın ulaşamayacağı zirve yoktur.
    19-25 Ekim arası: 3 Ekim tarihindeki görünüm, maddi konularda kararsız davranmamıza yol açabilir. Bütçemizin dengesi kolayca şaşabilir. Benim tavsiyem bir ürün alırken sadece görüntüsüne değil uzun vadede kullanıp kullanmayacağımıza da bakmamızdır. Kişisel bakım ve sağlığımıza önem verelim. Bu yönde harcamalarımız olabilir.
    26-31 Ekim arası: 26 Ekim tarihinde, iş hayatınızda, ilişkilerinizde tansiyonun yükselmesine sebep olabilir. Zoraki bir uyumlulukla elinizden geldiğince anlaşmaya çalıştığınız halde sizin doğrularınız başkalarıyla çakışabilir. Arzu ettiğiniz gelişimi sağlamakta, ilerlemekte zorluk yaşayabilirsiniz.

    EKİM Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler : 1-4-5-9-10-19-20-23-24-27-28
    Zayıf Enerjili Günler : 7-8-14-15-21-22
    Aşkta En Şanslı Günler : 9-10
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 2-3-29-30

    Yeniay : 1-27-28-29
    (Ay-Boğa burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 14-15-16
    (Ay-Akrep burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    İKİZLER

    GENEL BİR BAKIŞ

    Sevgili ikizler ekim ayı sizlere güzellikler getirsin.

    8 ekim tarihinde venüs başak burcunda yuvanızda etkili olmaya başlıyor. Kendinizi mutlu hissetme anlamında bir gözden geçirme hali. Ailevi problemler varsa bunlar bu dönemde çözülebilir. Problemlerimiz sakin bir şekilde konuşarak çözebiliriz. Kendimizi rahat hissettiğimiz alanlara yöneleceğiz. Huzur ve güven arıyorsunuz. Bunları bulduğunuzda mutluluğa ulaşacaksınız.

    10 ekim tarihinde kuzey düğümü başak balık aksında etkili olacak. Bu bir tekamül süreci. Bu gelişimin yoludur. Ailevi konular da ve iş hayatımızda önemli tüyolar da bulunuyor. Evimiz ailemizle ilgili konularda ince eleyip sıkı dokuma hali etkili olabilir. Hem ailemizi önemseyeceğiz hem de kendimize bakacağız. Tatlılıkla güzellikle hareket edeceğiz. İş hayatında pes etmek yok.

    13 ekimde Yeniay terazi burcunda oluşacak. Aşk evinizle ilgili konularda da etkili. Bir aşkın evliliğe dönüşmesi evliliklerdeki problemlerin çözüme kavuşması mümkün. Yalnız olanlar aşka kapılarını açabilirler. Umut ederek bekliyoruz. Şans kapımızda olabilir. Oldukça olumlu bir yeni at.

    23 ekimde güneş akrep burcunda çalışma hayatında etkili olacak. Kendimizi verimli hissetmek mali anlamda kendimizi doyurmak istiyoruz. Sağlığımıza dikkat etmeliyiz. Gıdamıza özen göstermeliyiz. Birilerinin tuhaf oyunlarını çok fazla irdelemeyelim.

    27 ekimde boğa burcunda dolunay oluşacak. Huzur ve emniyet duygusu ön planda olacak. Problemlerimizi düzeltebildiysek bu yeni ayda aradığımız huzuru bulacağız. Duygularımızın ortaya çıkacağı bir dönem olacak. Anlaşmalı ve dengeli bir şekilde hareket etmeliyiz.

    Her şey gönlünüzce olsun.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-11 Ekim arası: 6 Ekim tarihindeki görünüm, dışa karşı nazik, uyumlu ve ölçülü davranırken, içten içe kendinizi kabul ettirmek, karşınızdaki kişiyi etkilemek ve arzu ettiğiniz şekilde yönlendirmek arzunuzu işaret ediyor. Aşk hayatınızla ilgili konularda eğer sorunlu bir dönem yaşıyorsanız partnerinizi elde etmek, kendinize döndürmek için çekiciliğinizi kullanmaktan çekinmezsiniz.
    12-18 Ekim arası: Hafta başındaki etkiler altında, bir yandan huzurlu, uyumlu paylaşım isteriz ancak diğer yandan üzerimizde baskı uygulanmasına gelemeyiz. Sosyal hayatımız bu tarihlerde hızlanır. Değişik insanlarla bir araya gelebiliriz. Yeni biriyle tanışabiliriz.
    13 Ekim tarihinde Terazi burcunda oluşacak Yeniay, aşk hayatımızla ilgili konularda nezaket, paylaşım, ortaklaşa hareket etmekten yana olsak da, iş ciddiye bindiğinde titizleneceğiz. Eğlenelim, zevklenelim, birbirimizi keyiflendirelim diye düşünüp, evlenmeye kalkışmak, bir evde yaşamak, bir ömrü sürdürmek için, birbirinizi tanımanız faydalı olacak. Yeniayın oluştuğu güne Ay-Uranüs karşıtlığıyla başlamak tabii ki heyecan vericidir. Gördüğümüz birini çok beğeniriz veya ilişkimiz varsa, sevdiğimize hoş sürprizler yaparız. Merkür-Satürn görünümü ise, bu ilişkide ortaklaşa fikir paylaşımı ve hayata bakış açınızı, hedeflerinizi gözden geçirmenin önemini vurguluyor.
    19-25 Ekim arası: Haftanın ilk günündeki enerjiler, her iki tarafın da ılımlı tarzda konuşması, anlaşmaya gönüllü olması ve birbirinin düşüncelerine saygı göstermesi lazım. Eşit haklarımız, ilişkideki beklentilerimiz, partnerimizin tavırları bizim için önemli olacak. Ev içindeki huzursuzluk, fazla eleştirel konuşmalar, bir türlü düzelmeyen sorunlar her an kendini hissettirebilir. Maddi ve manevi anlamda birbirine destek olmayan çiftler için zorlayıcı etkenler bu hafta yoğun gözüküyor.
    26-31 Ekim arası: Haftanın hemen başındaki görünüm, ilişkilerde iletişimin bir hayli yoğun olduğunu gösteriyor. Olumlu açıdan ele alırsak, sizler için yeni bir aşkın doğmasını sağlayan sürpriz bir iletişimin göstergesi olabilir. Birisiyle tanışırsınız, yazışırsınız ve onun kullandığı sözcükler gönlünüzü okşar, önce arkadaşlık dersiniz, bir bakmışsınız berabersiniz. Dikkat edilecek yanı, sorunları olan çiftler açısından, tartışmalara davetiye çıkartıcı yanıdır. Fakat büyük bir problem çıkartmaz. Sadece ben haklıyım sen haksızsın tarzında konuşmalardır.

    İŞ VE KARİYER

    1-11 Ekim arası: 10 Ekim 2015-28 Nisan 2017 tarihleri arasında Ay düğümleri, Başak-Balık burç düzleminde etkili olacak. Bu dönemde ailemizle ilgili konulara odaklanacağız. Ev içinde veya bir ofis açarak çalışmaya, kendimizi geliştirmeye çalışacağız. Planlı yaşamayı bileceğiz. İş hayatında nasıl bir yön çizmemiz gerektiğini tespit edeceğiz. Gereksiz işlerle uğraşmayacağız. Aile içinde herkesin birbirine karşı sorumlulukları olduğunu bileceğiz. Aile sağlığımıza önem vereceğiz. Evimizde hijyeni, düzeni önemseyeceğiz. Ailemize zaman ayıracağız. Büyüklerimizin sağlığıyla ilgileneceğiz. Bir yuvamız olsun isteyeceğiz. Bunun için çalışacağız, çabalayacağız. Bunlar gelişim yolunda dikkat etmemiz gereken noktalar olacak.
    12-18 Ekim arası: 17 Ekim tarihindeki görünüm, ev ve ailevi meseleler üzerinde endişeli davranmak, birbirinizi eleştirmek, hayata karşı tatminsiz ve güvensizlik duymak nasıl yanlışsa, var olan düzenlemeleri ertelemek, yarım bırakmak, düşünmeden kararlar vermek de o denli yanlıştır. İş hayatınızla ilgili meselelerde hayalperest düşünmeyelim.
    19-25 Ekim arası: 23 Ekim tarihindeki Venüs-Pluto görünümü, kimlerle paylaşımda bulunsak, bir iş veya özel ilişkiye girsek üzerimizde bir baskı varmış gibi hissetmemize neden olur. Oysaki tüm enerjinizi, kafanızın içindeki hedefleri doğru yönlendirebilir, ideallerinizi gerçekleştirmek adına sorumlu bir şekilde davranabilir, sabırlı olursanız yavaş ve emin adımlarla hayatınızı son derece olumlu bir şekilde yönlendirebilir, yüksek kazançları hem de hiç yorulmadan elde edebilir, kendinizi yeniden doğmuş gibi hissedebilirsiniz.
    Aynı gün gerçekleşecek Mars-Chiron karşıtlığında, her durumu enine boyuna tetkik edebilirsiniz. Amacınız tekdüze yaşamamak, kararlarınızı bir an önce sonuçlandırarak geleceğinizi teminat altına almaktır. Bu istekleriniz gayet doğaldır. Ancak siz bu kadar itinalı düşündüğünüz halde genel olarak iş hayatınız ve toplumsal ilişkilerinizde gereğinden fazla özverili davranıyorsanız, başkalarının sizden yararlanmasına göz yumuyorsanız o zaman kendinizi şanssız biri olarak görmeniz yanlış olur. Böyle davranmak yerine size uymayan durumları bilinçli bir şekilde ele almalı, iş hayatınızla ilgili mevzularda daha dikkatli hareket etmelisiniz. Kendinize lütfen iyi davranınız.
    23 Ekim-22 Kasım tarihleri arasında, Akrep burcunda ilerleyecek Güneş, önümüzdeki bir aylık süreçte çalışma hayatınızı ilgilendiren konularda durumunuzu gözden geçirmeniz gerektiğini gösteriyor. Aklınıza bir problem gelmesin. Sadece gerekli olanla olmayan arasındaki farkı belirleyip, zamanı iyi bir şekilde değerlendirmek, verimli bir şekilde çalışmak için bu gereklidir. Beslenmemiz, uyku düzenimiz kısaca sağlığımızı ihmal etmemeliyiz. Şikayetlerimizi mutlaka bir doktora göstermeli, tedavilerimizi ihmal etmemeliyiz. Astrolojik geçişler bize yol gösteren trafik ışıkları gibidir.
    26-31 Ekim arası: 27 Ekim tarihinde Boğa burcunda oluşacak Dolunay, iç dünyamızda huzur, güven, ruhsal ve fiziksel anlamada doyum ihtiyacımız bir hayli yoğun. Belki dışa yansıtmıyoruz ancak hakikaten dinlenmek, rahatlamak arzumuz yükselmiş durumda. Ancak bir taraftan da çalışma hayatımızla ilgili mecburiyetler, günlük tempoda birileriyle anlaşmak veya karşılaşmak zorunluluğu, tuhaf oyunlar, çıkarlar bizi rahatsız ediyor. Bu yüzden içe yönelip her şeyden uzak durmak istiyoruz. Dolunayın yöneticisi Venüs-Başak burcunda. Bu da gösteriyor ki, ailevi ilişkilerde ve evimizle ilgili konularda düzene koymamız gereken işlerimiz var. Bunları göz ardı edemeyiz.

    FİNANSAL DURUM

    1-11 Ekim arası: 8 Ekim-8 Kasım tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Venüs, aileniz başta olmak üzere, birlikte yaşadığınız kişilerle olan ilişkinizi gözden geçirmenizi ve evinizle alakalı aksaklıkları ele alarak düzenlemenizde yardımcıdır. Aile bireylerinin birbirlerine karşı anlayışlı olması ve eğer bir sıkıntı varsa bunu ortaklaşa çözmeleri yararlı olacaktır. Bazen anlayışlı davranırken, bazen tam tersi tavırlar içinde oluşunuz, doğaldır ki huzursuzluk yaşanmasına neden olabilir. Evinizle ilgili bir onarım, değişim veya başka bir yere taşınmayı düşünüyorsanız, mali durumunuzu mutlaka gözden geçiriniz. Eğer yeni bir yere taşındıysanız bu süreç alışma dönemidir.
    12-18 Ekim arası: 12 Ekim tarihindeki Jüpiter-Pluto görünümü, ev alımı, satışı, miras gibi konuların hisse sahipleri arasında paylaşımının göstergesidir. Kredi alımı yoluyla mülk satın almak bu enerji sayesinde mümkün olur. Aile ilişkilerini verimli hale getirir. Bir mülkün değerine göre satışının yapılması gibi gelişmelerin de işaretçisidir. Uzun zamandır sürmekte olan bir mal-mülk davasının çözüme kavuşmasını sağlayabilir. Ancak eğer belli bir bütçe ile yaşıyor ve bir ev satın almayı düşünüyorsanız, mutlaka hesabınızı derinlikli bir şekilde yapmanızda yarar var.
    16 Ekim tarihindeki görünüm, eviniz değişimin, dönüşümün, olumlu yönde yapılacak ayarlamaların sizi kuşkularınızdan, sıkıntı ve kaygılarınızdan kurtarabileceğini gösteriyor. Yani köklü bir yenilik bütün sıkıntılarınızı alıp götürür. Yeter ki, geçmiş meseleleri deşmeyiniz ve durumunuzu titiz bir şekilde gözden geçiriniz. O zaman her şey yoluna girebilir.
    19-25 Ekim arası: 23 Ekim tarihinde, başkalarına ihtiyaç duyduğunuz her konuda daha dikkatli ve dengeli konuşmanız gerektiğinin işaretidir. Bazen sözcükler keskindir ve insanı oldukça zor duruma sokar, bazen de sözcükler sihirli bir güçtür, mucizeler yaratır. İşte bugün siz de politik tarzda ve oldukça akıllı bir şekilde iletişimde bulunmaya çalışınız. Böylece isteklerinizi daha kolay elde edebilirsiniz.
    26-31 Ekim arası: 26 Ekim tarihinde, yeni bir girişimde bulunabilir, adım atabilirsiniz. Ancak benim tavsiyem, bu yenilikleri gayet bilinçli bir şekilde ele alarak gerçekleştirmenizdir. Kurulan yeni dostlukları, yaşanan arkadaşlıkları ve yeni tanıştığınız insanları, ilişkilerinizi gözden geçirin ve sizin için en faydalı yol hangisi olacaksa ona göre hareket edin.

    EKİM Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler : 2-3-7-8-12-13-21-22-25-26-29-30
    Zayıf Enerjili Günler : 9-10-17-18-23-24
    Aşkta En Şanslı Günler : 12-13
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 4-5

    Yeniay : 1-2-3-4-29-30-31
    (Ay-İkizler burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 16-17-18
    (Ay-Yay burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    YENGEÇ

    GENEL BİR BAKIŞ

    Sevgili yengeçler ekim ayında sizlere güzellikler diliyorum.

    8 ekim tarihinde venüs başak burcunda seyrine başlıyor. Çevremize dikkat ediyoruz. Bire bir ilişkimiz olan insanları ince eleyip sıkı tutuyoruz. Bu dönemde akıl ve zihin bize destek olacak. Henüz anlaşmaya varamadığımız durumları gözden geçireceğiz. Belki yeni bir çevreye dahil olmak isteyebiliriz. Problemlerimizi çözüme kavuşturmalıyız.

    10 ekim de kuzey düğümü başak burcunda etkili olacak. Çevre ilişkilerinden eğitim hayatımıza kadar her konuda önemli bir dönem. Bir tekamül süreci. Yakın çevre ile ilişkilerimiz ele alacağız. Kendimiz geliştirmekten korkmamalıyız. Güven duygumuzu ayakta tutacağız. Sıkı ve planlı çalışın.

    13 ekimde Yeniay terazi burcunda oluşacak. Ailevi konularda mali alanda etkili olacak. Ev için huzur ve ahengi bulacağız. Belki bir değişim olabilir. Evdeki güveni ve güzelliği yeniden elde edeceksiniz. Güzellik ve bakım anlamında kendinizi gözden geçirin. Artık sizde önemlisiniz.

    23 ekimde güneş akrep burcunda seyrine başlıyor. Sevdiklerinize olan düşkünlüğünüz. Liderlik gücünüz. Değerleriniz ön planda olacak. Problemleriniz varsa aşk hayatınızda partnerinizin de aynı ilgiyle size yaklaşmasını istiyorsunuz.

    27 ekim de yeni ay boğa burcunda oluşacak. Bu ileriye dönük hedefler demek. Hedeflerinizi gözden geçirmeli yeteneklerinizi sorgulamalısınız. Bu dolunayda istediğimiz sonuçları alamadığımız işler nedeniyle kendimiz huzursuz hissedebiliriz. Bu durumda restorasyon sürecine gitmeliyiz. İşimizle ilgili konularda topluma açılmalısınız. Değerlerinizi korumalı ve muhafaza etmelisiniz.

    Her şey gönlünüzce olsun.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-11 Ekim arası: 10 Ekim 2015-28 Nisan 2017 tarihleri arasında Ay düğümleri, Başak-Balık burç düzleminde etkili olacak. Bu dönemde gelişimin yolu, eğitime önem vermek, pratik kazanmak, yeteneğimizi geliştirmek, çalışmak, bir iş öğrenmek, ustalaşmaktır. Çevremizde bulunan insanlara yardımcı olacağız. Onların sağlıklı, verimli şekilde gelişimleri için destek vereceğiz. Kardeşimizle ilgileneceğiz. Oturduğumuz yerin temizliği, düzenine önem vereceğiz. Deneyerek öğreneceğiz, öğrendikçe özgüvenimiz artacak. Gerçekçi olacağız, alınganlıktan uzak duracağız. Sağlığımıza önem vereceğiz ve sağlıklı yaşamak adına aktivitelerde bulunacağız.
    12-18 Ekim arası: Haftanın hemen başındaki görünüm, iş hayatınız ve ailevi meselelerde bir hayli etkili olacak gerginliğin işaretçisidir. Dikkatli olmakta yarar görüyorum. Bir yandan ev içinde, eve yönelik konularda nezaketi korumaya çalışırken, dış dünyadaki sorumluluklar ağır gelebilir. İş-ev arasında bir takım değişimler, sürpriz gelişmeler rutin giden hayatınızı hızlandırabilir.
    13 Ekim tarihinde Terazi burcunda oluşacak Yeniay, ailemizi ilgilendiren konular, evimizle alakalı meseleler üzerinde her ne kadar ortaklaşa hareket etmeye çalışsanız da, siz bir hayli titiz düşünebilir, bir şeyi tam olarak kafanızda oturtmadan rahat etmezsiniz. Ev satın alımı, kiralama, aile içindeki meseleler, büyükleriniz, eşinizle alakalı her bir detayı önemseyeceksiniz. Yeniayın oluştuğu gün, Ay-Uranüs karşıtlığı meydana gelecek. Bu da gösteriyor ki, bu Yeniayda ev-iş meseleleri bir hayli önem taşıyor. Merkür-Satürn görünümü ise, bu Yeniayda aileniz ve çalışma hayatınızla ilgili konular üzerinde düşünüleceğini gösteriyor.
    16 Ekim tarihinde, partneriniz veya iş ortağınızla ortaklaşa hareket edebilmek için yapılması gereken düzenlemeleri işaret ediyor. Siz şimdi her durumu dağılmadan, sağlamlık çerçevesi içinde ele almanız halinde kangren haline gelmiş sorunlardan kurtulabilirsiniz.
    19-25 Ekim arası: Bu hafta, ilişkilerimizde fazla titiz düşünebiliriz. En ufak bir şey terslik çıkmasın, her şey güzel olsun diye çabalarsınız. Diyelim ki, ilişkide sorun var veya şu anda yalnızsınız. Bunu gözünüzde öyle büyütürsünüz ki, sanki her şey ters gidecekmiş gibi hissedersiniz. Bunun nedeni, aşırı duygusallığınız ve hislerinizin sizi etki altında almasıdır. Oysaki karşı cinsle ciddi bir ilişki kurabilme, onun farklılıklarını kabullenme, paylaşmak ve bütünleşmek adına dengeli olmayı öğrenmek zorundasınız. Hafta sonuna doğru her şey yoluna girmeye başlar. İlişkide her iki tarafın da birbirine karşı daha dikkatli davranması mümkün olur. Hafta sonundaki Venüs-Jüpiter kavuşumu burcunuzla uyumlu bir görünüm yapacak. Bu birçok pürüzün el birliğiyle çözümünde yardımcıdır.
    26-31 Ekim arası: 30 Ekim tarihindeki görünümü olumlu buluyorum. Aşkta ideallerinize uygun şekilde ilişkiyi yönlendirmenizi, yaşamanızı destekleyici gözüküyor. Bir yandan duyarlılık hayli yüksek olacak. Bu sizi birbirinize yaklaştırıcı bir etkidir. Diğer yandan tutkular ön planda. Bu da, tensel uyumunuzun birçok pürüzün üstesinden gelmenizdeki etkisini gösteriyor. Yeni başlayan ilişkilerde birbirinize çekildiğinizi hissedersiniz. Devam eden ilişkilerde paylaşımlar lezzetlenir.

    İŞ VE KARİYER

    1-11 Ekim arası: 6 Ekim tarihinde, kendinizi bir şeylere katlanmak zorunda hissedersiniz. İlişkinizin düzgün bir şekilde yürümesini istersiniz. Yanılmaktan hoşlanmazsınız. Bir kısım Yengeçler için bu görünüm, anne veya babanızla alakalı bir sorunu halletmek adına mücadele vermeniz anlamındadır. Siz de elinizden geldiğince bunu yapmaya çalışırsınız. Fakat bedenen ve ruhen yorgunsunuzdur.
    12-18 Ekim arası: 17 Ekim tarihindeki görünüm, çalışma ortamınız, kararlarınız, yakınlarınız ve etrafınızla olan her türlü ilişki alışverişinizi, iş hayatınız da dahil olmak üzere gözden geçirmenin önemli olduğunu vurguluyor. Gözlemde bulunmaya, işlerinizi bu gözlemlere göre düzenlemeye çalışınız.
    19-25 Ekim arası: 23 Ekim tarihinde, fikirlerinizi, isteklerinizi, hedeflerinizi titiz ve gayet pratik bir şekilde ortaya koymak istersiniz. Çünkü artık bir şeylerin yoluna girmesini istiyorsunuz. Ancak bazı insanlar buna pek fırsat vermeyebilir. Hatta sizin iyi niyetinizi görmek istemeyebilirler. Bu durum, sizi kimi zaman hayallerinizden vazgeçirmeye, birilerinin kurbanı olmaya, susmaya ve olana bitene razı olmaya zorlayabilir. Yapılması gereken kendinizden emin olmak, başka kişilerin davranışları ve sözleri karşısında kendinizi yaralanmış ve çaresiz hissetmemektir.
    26-31 Ekim arası: 26 Ekim tarihinde, iş hayatınız ve toplumsal yaşamınızı ilgilendiren konularda, büyükleriniz ve patron konumundaki kişilerle aranızdaki yaşanması muhtemel yeni gelişmelerin işaretçisi olarak uyarıcıdır. Kişi huzur bulmak isterken, dışarıdan gelen tepkiler, değişimler, ani gelişmeler nedeniyle başka bir yola kayabilir. İşte bu durumda öncelikle sakin ve gerçekçi bir şekilde durumunuzu gözden geçiriniz.

    FİNANSAL DURUM

    1-11 Ekim arası: 8 Ekim-8 Kasım tarihleri arasında tarihleri arasında Venüs-Başak burcunda ilerleyecek. Yakın çevrenizde bulunan kişilerle olan temasınızda yararlılık ilkesini gözettiğiniz için, size ihtiyaç duyan kişilere elden geldiğince destek olursunuz. Ancak bu desteğin karşılığında kıymetinizin bilinmesini istersiniz. Arkadaşlık ilişkilerinde de durum böyledir. Dostlarınızın size bir işi düştüğünde, yardıma hazırsınızdır. Amacınız etrafınızdaki insanların huzurlu olması ve sizin de otomatik olarak huzura kavuşmanızdır. İlişkilerde genel olarak belli bir inceleme, kurcalama, ince eleme sık dokuma hali vardır. Bu süreçte ailemizle alakalı ve ileriye dönük olarak hedeflerimizi gerçekleştirme yönünde planlamalarda bulunabiliriz. Yeni bir yere yerleştiysek bu dönemde çevremizdeki insanları, ortamı tanımaya çalışırız.
    12-18 Ekim arası: 12 Ekim tarihindeki Jüpiter-Pluto görünümü, ilişki ve iş ortaklıklarındaki pürüzlerin çözüme kavuşturulmasında yararlıdır. Eşin miras yoluyla eline geçen paraların göstergesidir. Bu sayede çevre değişimi ve hayatınızda olumlu yönde gelişmeler yaşanabilir. Bir başka önemli yanı, bir mülk sahibi veya bir mülkün ortağı olmakla alakalıdır. Sizin elinize direkt para geçmese de, eş veya iş ortağınızın güçlenmesi, otomatik olarak sizi de güçlü hale getirecektir.
    19-25 Ekim arası: 23 Ekim-22 Kasım tarihleri arasında kazanç evinizin yöneticisi Güneş-Akrep burcunda ilerleyecek. Ne arzuluyorsak onu elde etmek adına verilen mücadelenin işaretçisidir. Ancak bu mücadelenin sonucunda elde edebileceklerimizi sürekli kılabilmek için gerçekçi olmamız gerekiyor. Önümüzdeki bir ay boyunca sevdiğimiz, bağlılık duyduğumuz insanların üstüne titreyeceğiz. Onlara bir zarar gelmesin isteriz. Bizi yoran, üzen ne varsa onları da düşünüceğiz.
    26-31 Ekim arası: 27 Ekim tarihinde Boğa burcunda oluşacak Dolunay, maddi ve manevi anlamda kazanç sağlayan işlere, hedeflere ve kendimizi güvende hissettirecek dostluklara, gelişmelere ihtiyacımız yüksek. Etrafımızdaki dünyanın güzelliklerini, konforunu, zenginliklerini yaşamaktan yanayız. Bu ise paraya ve güçlü olmamıza bağlı. Aşkta da durum bundan yana kalır değil. Tutkuluyuz, baskınız ve sahip olduğumuz hiçbir şeyi kaybetmeye tahammülümüz yok. Dolunayın yöneticisi Venüs-Başak burcunda ilerliyor. Bu da gösteriyor ki, Dolunayda ilişkilerimizde bir hayli titiz ve seçiciyiz. Ancak unutmayalım ki, başkalarının da bizden talepleri olabilir. Onlara destek vermemiz gerekebilir.

    EKİM Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler : 1-4-5-9-10-14-15-23-24-27-28
    Zayıf Enerjili Günler : 12-13-19-20-25-26
    Aşkta En Şanslı Günler : 14-15
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 7-8

    Yeniay : 4-5-6-31
    (Ay-Yengeç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 18-19-20-21
    (Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    ASLAN

    GENEL BİR BAKIŞ

    Sevgili aslanlar sizlere ekim ayında güzellikler diliyorum.

    8 ekimde venüs parasal kazanç evinizde seyrine başlıyor. Bu dönemde ileriye dönük hedefler yapılabilir. Girişim anlamında yeni ortak ve teklifler sizi bulabilir. Tanıdığınız birileri size yardımcı olabilir. Yeni bir iş gündeme gelebilir. Dengeli ve ahenkli olmaya gayret etmelisiniz.

    10 ekim tarihinde kuzey düğüm başak balık aksında etkili olmaya başlayacak. Mali konular üzerinde kıymetli bir dönem. Tekamül süreci olarak görebiliriz. İnce eleme sıkı dokuma hali olacak. Mali konularda geçmişe dair yaptığımız hataları tekrarlamamalıyız. Yanlış ortaklardan ve işlerden uzak durmalıyız. Altından kalkamayacağımız borçlara girmemeliyiz. Kendi paramızı kazanmalıyız.

    13 ekimde Yeniay terazi burcunda oluşacak. Çevre, aşk hayatı veya çocuk sahini olma anlamında oldukça olumlu. Gerekli desteği bulacağız. Endişelendiğimiz konular aydınlanacak.

    23 ekim tarihinde güneş akrep burcunda seyrine başlayacak. Ailevi konularda etkili olacak. Evimizde kavga gürültü istemiyoruz. Evde bir yenilenme restorasyon olabilir. Ailenin mali yönden ilerisi için gelişimi olacak.

    27 ekim tarihinde boğa burcunda dolunay meydana gelecek. İş konuları çok kıymetli. Kariyer anlamında toplumsal ilişkilerimizi önemsiyoruz. Değerlerimiz çok kıymetli. Hiç kimseye laf söyletmiyor. Kazanmak huzur bulmak ve işimizde yükselmek istiyoruz. Bu dolunayda yeni bir işe adım atabiliriz.

    Her şey gönlünüzce olsun.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-11 Ekim arası: 10 Ekim 2015-28 Nisan 2017 tarihleri arasında Ay düğümleri, Başak-Balık burç düzleminde etkili olacak. Bu dönemde çalışacağız, çabalayacağız ve kazanç elde edeceğimiz işlere yöneleceğiz. Yeteneklerimizi geliştireceğiz ve beceri kazanacağız. Gerçekçi düşüneceğiz. Olur olmaz insanlarla iş yapmayacağız. Hesabımızı bileceğiz. Sağlığımıza önem vereceğiz. Başkalarıyla olan ortaklaşa ilişki ve işlerde, kredi, bankalarla alakalı konularda riskli işlere kalkışmayacağız. Paranın düzgün ve sağlıklı bir yaşam geçirme yönündeki önemini kavrayacağız. Ancak sürekli endişeli, takıntılı tarzda parayı ele almayacağız. Üretken olacağız.
    12-18 Ekim arası: Hafta başındaki önemli bir görünüm, hayatımıza yenilikler katmak, değişimde bulunmak arzumuzu yükseltiyor. Çevresel anlamda olsun, insanlarla birebir ilişki anlamında olsun hep daha yeni hep daha işlevsel olana yöneleceğiz. Birilerine uymak değil, kendimize göre doğru olanı yapmaktan yana kararlar verebiliriz. Ani bir yolculuğa çıkabiliriz. Önemli bir karar verebiliriz.
    19-25 Ekim arası: 23 Ekim tarihinde, Güneş-Akrep burcunda ilerlemeye başlayacak. Ailevi ilişkiler ön planda olacak. Kendinizi her anlamda güvende hissetmek isteyeceğiz. Aileniz, yuvanız, miras, mal, mülk, emlak ile alakalı konularla yakından ilgilenebilirsiniz. Kişi bu istekle, ilerisi adına bir yer satın almayı ve oraya yerleşmeyi düşünebilir. Ailemizle karşılıklı konuşacağız, neler yapacağımızı tespit edeceğiz. Şartları gözden geçireceğiz. Ilımlı ve paylaşımcı düşüneceğiz. Kendi geleceğimizi ilgilendiren bir durum söz konusu ise, evden ayrılmak, tekrar evimize dönmek v.b. Bunları da gözden geçireceğiz.
    26-31 Ekim arası: Bu hafta aşk anlamında öyle etkin bir geçişe işaret değildir. Ancak iletişimsel anlamda gönlümüzü hoş kılan, arayı bulan, tartışmalara meydan vermeyen konuşmaları severiz. Sözgelimi bir sürpriz haber, kısa bir yolculuk, bir arkadaşınızla sohbet etmek sizi aktif hale getirir, canlandırır. Ancak anlaşmazlık yaşadığınız birisi varsa, onunla tartışmaya kalkışmamakta yarar var. Yenilikçi düşüneceğiz. Biraz kendimizden yana olacağız. Değişimi isteyeceğiz.

    İŞ VE KARİYER

    1-11 Ekim arası: 6 Ekim tarihinde, uzun vadeli amaçlarınızı gerçekleştirmek için, sakin ve aklı başında hareket etmek gerekir. Siz memnun olmadığınız veya baskı altında kaldığınız bir ortamda yaşıyor/çalışıyor olabilirsiniz. Size göre bu şartlar altında hayatınızı sürdürmek epeyce zorlayıcıdır. Ancak bu iş gelecek vaat ediyorsa, sabır gerektiricidir. Sizin de sabretmeye pek gönlünüz yoktur. Sağlığınıza dikkat etmenizde yarar var. Bel, fıtık, böbrek, migren, üreme organlarındaki problemlerinizi geciktirmeden tedavi ettirmenizde fayda görüyorum.
    12-18 Ekim arası: 13 Ekim tarihinde Terazi burcunda oluşacak Yeniay, çevremizle olan ilişkimizde, iş girişimlerimizde, eğitim hayatımızda ve genel olarak bir aylık süreçteki tüm işlerimizde dengeyi, adaleti, eşitliği, nezaketi, ortaklaşa düşünmeyi işaret etse de, parasal konular söz konusu ise titiz bir incelemede bulunmayı bilmemizde yarar var. Bir değişim düşünüyorsak mutlaka artı ve eksileriyle ele almamız yararlı olur. Yeniayın oluştuğu güne Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında başlıyoruz. Bu da gösteriyor ki, çabucak karar vermeye açığız. Merkür-Satürn görünümü ise, doğru bir tercihte bulunabileceğimizi işaret ediyor.
    17 Ekim tarihindeki görünüm, finansal konularda ani kararlar vermemeniz gerektiğini işaret ediyor. Beklemede kalın. Paranıza sahip çıkın. Hele sular bir durulsun önce. Mali konularda bütçenize uygun hareket edin. Birilerinden yardım isteyerek, büyük borçlar altına girmeyin. Elinizdeki uzun vadeli olarak tuttuğunuz her şeyi sağlama alın. Genel olarak bugün hem başkalarıyla bölüştüğünüz veya tek başınıza bir kenarda tuttuğunuz mal, mülk, değerli kağıtların titizlikle düşünülmeden ani kararlarla elinizden çıkmasına izin vermeyin. Ödemelerinizi her ay olduğu gibi yapın. Eğer borcunuz varsa ödeyin. Riskli işlere, kararlara dikkat edin.
    19-25 Ekim arası: 23 Ekim tarihindeki görünüm, birileri tarafından yanlış şekilde yönlendirilmenize yol açabilir. Dikkatli olmak gerekiyor. Pazarlamak istediğiniz bir ürün veya çaba sarf ettiğiniz bir mesele, başkaları tarafından hafife alınabilir, hakkınız olanı tahsil etmekte zorlanabilirsiniz. Ne kadar kendinizi göstermeye çalışsanız da, başkalarına uymak zorunda kalabilirsiniz. İşte bütün bu aksilikler kendinizden şüpheye düşmenize ve sanki hep kaybedecekmişsiniz gibi hissetmenize yol açabilir. Oysaki yapmanız gereken, maddi konularda da kimsenin kulu kurbanı olmamak için akıllı davranmanızdır.
    26-31 Ekim arası: 27 Ekim tarihinde Boğa burcunda oluşacak Dolunay, iş hayatımızla ilgili konularda güven, istikrar, kazanç ve huzurdan yanayız. Sağlam bir işimiz olsun, kaliteli yaşayalım, geleceğimiz de garanti altında olsun istiyoruz. Bugün şöyle bir duruma bakacağız. Gerçekten biz şu anda ne kadar mutlu ve huzurluyuz. Sabah işimize giderken, akşam evimize dönerken kendimizi tatmin olmuş hissediyor muyuz? Yoksa işimizde ayrı, evimizde ayrı bir mücadele mi sürdürüyoruz. Bunlar üzerinde bir hayli duracağız. Dolunayın yöneticisi Venüs-Başak burcunda ilerlediği için ilişkilerimizde ve parasal konularda dikkatli bir gözden geçirmede bulunacağız ve daha seçici davranacağız.

    FİNANSAL DURUM

    1-11 Ekim arası: 8 Ekim-8 Kasım tarihleri arasında Venüs-Başak burcunda seyredecek. Bu süreçte paraya bakış açımız, kazancımızla alakalı konular ve bu yönde kurulan ilişkilerin hayatımızdaki yeri bir hayli önem kazanır. Gelirimiz yeterli mi, geçimimizi sağlıyor muyuz, eğer yatırım düşünüyorsak ne yönde bir karar almalıyız? Bütün bunları iyice ölçüp biçmekte yarar vardır. Gelir sağlayan, ufak tefek işler yapabiliriz veya elimizdeki miktara göre ihtiyaçlarımızı karşılarız. Hesabımızı biliriz. Yetenekli olduğumuz konularda başkalarına faydalı olarak özverili çalışabiliriz. Bunun karşılığı da görebiliriz. Güzellik, estetik, sağlıkla alakalı konulara para harcayabiliriz veya bu yolla kazanç elde edebiliriz.
    12-18 Ekim arası: 12 Ekim tarihindeki Jüpiter-Pluto görünümü, finansal girişimler, çalışma hayatınızla ilgili konularda derinlikli düşünmenizi sağlıyor. Her şeyin düzgün şekilde işlerlik kazanmasında yardımcınız olacaktır. Yeniden bir dönüşüm, değişim hali söz konusu. Bunlar zamanla yerli yerine oturacaktır. Paranızı en uygun şekilde değerlendirmeniz mümkündür.
    16 Ekim tarihindeki görünüm, aza kanaat etmek yerine refah yaşamaktan yanayız. Elinize bir olanak geçtiğinde yaşanmamış onca yılın acısını çıkarabilirsiniz. Gelir konusu çok önemli. Buna paralel olarak iş hayatınızın mutlaka iyileşmesi şart. Sağlığınız tabii ki önemli. Belki yaşınız gereği veya uzun zamandır bir problem sizi rahatsız ediyor. Bundan tümüyle kurtulmak istiyorsunuz. Bunların yapılması için para, sağlık sigortası veya işe ihtiyacınız olabilir. Bu görünüm bütün bu meselelere odaklanmanızı sağlar.
    19-25 Ekim arası: 23 Ekim tarihindeki görünüm, parasal konularda özellikle fazla inceleyici ve oldukça titiz bir şekilde düşünmenizi ve kurduğunuz ilişkilerde de bu titizlik çerçevesinde hareket etmenizi sağlar. Siz kazanç anlamındaki konuları bu denli irdelerken, öncelikle çalışma hayatınızla ilgili meselelere ve kazancınızla alakalı konulara özen göstermelisiniz. İş hayatınız veya aktiviteleriniz, sağlığınız, birlikte çalıştığınız insanlar, hizmet ettiğiniz kişilerle ilgili konularda bir değişim ve dönüşümden geçiyorsunuz. Sorumluluklarınıza sahip çıkmak durumundasınız.
    26-31 Ekim arası: 26 Ekim tarihinde, yakın çevrenizde bulunan akrabalarınız, iş hayatınızla ilgili girişimleriniz, insanlarla olan irtibatınız, eğitim hayatınız gibi konularda ılımlı ve ortama ayak uydurucu tarzda düşünebilirsiniz veya sizden bu doğrultuda davranmanız beklenir. Ne olacaksa olsun, artık birilerini idare etmekten bıktım, hayatımı düzenleyeyim diyerek ani kararlar alabilirsiniz. Ancak benim tavsiyem, uygulamak istediğiniz yenilikleri iyice sağlam bir zemine oturtmanızdır.

    EKİM Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler : 2-3-7-8-12-13-17-18-25-26-29-30
    Zayıf Enerjili Günler : 1-14-15-21-22-27-28
    Aşkta En Şanslı Günler : 17-18
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 9-10

    Yeniay : 6-7-8
    (Ay-Aslan burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 21-22-23
    (Ay-Kova burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    BAŞAK

    GENEL BİR BAKIŞ

    Sevgili başaklar sizlere ekim ayında güzellikler diliyorum.

    8 ekim tarihinde venüs burcunuzda seyrine başlıyor. Bu yılki venüs başakta çok fazla bir şeyleri irdelememize gerek yok. Akıl zihin yoluyla her şey mantıklı bir şekilde çözülebilir. Artık ilişkilerde maddi ve manevi anlamda kuvvetli açıdan kişiler karşımıza çıkacak. Bütçemiz dengeye oturuyor.

    10 ekimde kuzey düğüm burcunuzda seyrine başlıyor. Bir ucu balıkta bir ucu ise sizde. Bu bir tekamül süreci. Bu dönemde bazı tüyolar var. Kendi adınıza istediğiniz beraberlikleri ön plana alabilirsiniz. Kendinize güveninizin artması gerekiyor. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlayabilecek güçtesiniz. Geçmişten dersler çıkarmalısınız.

    13 ekimde Yeniay terazi burcunda oluşuyor. Parasal konuların müjdesi bir yeni ay olacak. Yeni bir ve taşınabiliriz. Mali gücümüz yükseldiği için yeni kararlar alabiliriz. Biraz para ve ailevi konular ön plana çıkacak.

    23 ekimde güneş akrep burcu seyrine başlayacak. Çevre ilşkileri üzerinde durulabilir. Gücünüzü ispat etme kendinizi gösterme ortaklıklara bakma yakın akrabalarımız değerlendirme konusunda oldukça kıymetli. Enerjimizi nereye odaklamamız gerektiğini bildiğimiz bir dönem olacak.

    27 ekimde dolunay boğa burcunda oluşacak. Eğitim hayatından işe ticari konalra kadar geldiğimiz son noktaya bakmamız gerekiyor. Ev ve yerleşim mesleleri mali konuları halledebileceğimiz bir dönem olacak. Başka bir şehirde başka bir işin de simgesi olabilir. Kendinize güvenmekten kaçınmayın. Analiz sıkı çalışma ve disiplinli çalışmak sizi göreviniz.

    Her şey gönlünüzce olsun.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-11 Ekim arası: 8 Ekim-8 Kasım tarihleri arasında Venüs burcunuzda ilerleyecek. Bu süreçte, karşınıza çıkan yeni bir insanı veya partnerinizi incelersiniz, mükemmellik ararsınız, kriterlerinize göre değerlendirirsiniz. Fiziksel açıdan giydiklerinize, nasıl göründüğünüze de önem verirsiniz. Hijyeninize ve insanların da temizliğine önem verirsiniz. Bütçenizi de bu süreçte gözden geçirirsiniz. Yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz. İlişkinizde mutluysanız sevdiğiniz kişiyle ortaklaşa düşünürsünüz. Benim bu dönemde sizlere tavsiyem, işinize veya eğitiminize önem vermenizdir.
    12-18 Ekim arası: 12 Ekim tarihindeki Jüpiter-Pluto görünümü aşk hayatınızı güçlendiren oldukça kuvvetli bir etkidir. Şu an var olan sorunları kolaylıkla çözüme kavuşturmanızda destekçiniz olur. Çocuk sahibi olabilirsiniz veya çocuklarınızın hayatını garanti altına alacak kararlar verebilirsiniz. Bunlar zamanla çok daha olumlu yöndeki gelişmelerin startı anlamına gelir. Bir dönüşümün ve yenilenmenin aşkta bir hayli etkin olacağını söyleyebiliriz.
    17 Ekim tarihindeki görünüm, ilişkilerde mutlaka dikkatli gözden geçirmelere ihtiyaç var. Çünkü yanlış bir karar verirsek, ileride hayal kırıklığı yaşayabiliriz. Öncelikle biz nasıl bir beraberlik yaşıyoruz ve aslında karşı taraftan talebimiz nedir? Partnerimiz nasıl bir kimlik yapısına sahip. Onunla anlaşabiliyor muyuz? Diyelim ki yalnızız. Bunun nedeni nedir? Düzgün birine rastlamadığımız için mi, yoksa yaşadığımız ilişkiler nedeniyle mi güven duygumuz azaldı. Bütün bunları mutlaka bir ele alalım.
    19-25 Ekim arası: Bu hafta ilişki anlamında gayet olumlu enerjilere sahipsiniz. İstediğiniz şekilde beraberliği yönlendirebilirsiniz. Ancak sizin arzunuz ortaklaşa düşünmektir. Evet titiz ve seçici davranıyorsunuz. Bunun nedeni, yanılmamak içindir. Her bir detayı önemseyebilirsiniz. Söylediği her kelimenin ardında yatanı bilmek istersiniz. Hafta sonunda burcunuz üzerinde Venüs ve Jüpiterin kavuşum yapması, özellikle bekar Başaklar için yeni bir aşk veya uzun seyirli bir ilişkinin göstergesidir. Problemli ilişkilerde meseleler tekrar gözden geçirilirse, çözüm sağlanır. Aşkın sizden yana olduğu bir hafta diyebiliriz.
    26-31 Ekim arası: 30 Ekim tarihindeki görünüm, yakın çevremizle ilişkimizi ılımlı hale getiren, şefkat duygusunu yükselten, inançla hareket etmemizi destekleyen hoş bir enerjidir. Bizi duyarlı kıldığı gibi, ikili ilişkilerde de romantik duyguların, tutkunun yükselişini sağlar. Ancak ne olursa olsun, gerçekçi düşünmeyi de ihmal etmeyelim. Yaratıcı fikirlerimizi soyut çalışmalarda, mistik faaliyetlerde olumlu şekilde kullanabiliriz.

    İŞ VE KARİYER

    1-11 Ekim arası: 10 Ekim 2015-28 Nisan 2017 tarihleri arasında Ay düğümleri, Başak-Balık burç düzleminde etkili olacak. Bu dönemde, kişisel anlamda daha dikkatli, seçici, verimli, özgüvenli bir şekilde hayatımıza yön vereceğiz. Çalışacağız, çabalayacağız ve işimizde başarıyı önemseyeceğiz. Yeteneklerimizi geliştireceğiz ve dış dünyada bilgi ve tecrübemizle öne çıkacağız. İnsanlarla ilişkimizi, çevremizi, yaşantımızı planlı, programlı bir şekilde düzenleyeceğiz. Endişeli, takıntılı, vesveseli olmayacağız. Sağlığımızı önemseyeceğiz. Güzelliğimize, bakımımıza süs püs anlamında değil, sağlıklı yaşamak adına önem vereceğiz. Beceri geliştireceğiz. Zararlı alışkanlıklardan uzak duracağız. İnsanlara yardımcı olacağız ancak bu kendimizden sürekli vermek anlamında olmamalıdır. Boş oturmayacağız. Bir amacımız, hedefimiz olacak.
    12-18 Ekim arası: 16 Ekim tarihindeki görünüm, rahatlatıcı ve en azından kendi gücünüze güvenmeniz halinde son aylarda yaşanan bazı sıkıntıları farklı bir şekilde ele almanızı sağlar. Sakın ola endişeli düşünmeyiniz. Durumunuzu, bir değişim süreci olarak değerlendirip sakin olursanız çıkış yolu bulabilirsiniz. Beklediğiniz bir haber gelebilir.
    19-25 Ekim arası: 23 Ekim-22 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Güneş, eğitim hayatı, çevre ilişkileri, iletişim, kendinizi ifade edişiniz, yolculuklar, haberleşme, günlük koşuşturma, işlerinizin takibi, ticaret, kardeş ve yakın akrabalarınızla alakalı konuların gözden geçirilmesi ve bulunduğunuz durumun ciddiyet ve sorumluluk duygusu çerçevesinde ele alınması gerekebilir. Bu süreçte, çevrenizde bazı değişimler, düzenlemeler, yenilenmeler özellikle yakınlarınızla, dostlarınızla, ilişkinizle ilgili konularda görülebilir. Bunları anlamakta zorlanabilirsiniz. Fakat gerçekçi bir gözle bakarsanız, ilerisi adına sağlam olanı fark eder, kurtulmanız gerekeni tespit edersiniz. Sizin nasıl baktığınız çok önemli.
    26-31 Ekim arası: 27 Ekim tarihinde Boğa burcunda oluşacak Dolunay, hayata bakış açımızda önemsediğimiz kriterlerimiz var. Güven-istikrar-huzur ve emniyet duygusu. Bunlar doğan günü daha mutlu ve doyumlu şekilde kucaklamamızı sağlıyor. Biz huzurdan yanayız, geleceğimizi de aynen bu şekilde teminat altına alacağımız şekilde kurmak niyetindeyiz. Böyle düşünen kişilere, bunu sağlayacak işlere, gelişmelere önem veriyoruz. Yakın çevremize baktığımızda bazı kişilerin sadece kendi çıkarları için bize yaklaşmaları canımızı sıkıyor. Artık daha seçici düşünmemizin de sebebi bu. Dolunayın yöneticisi Venüs burcumuzda ilerlediği için, bu Dolunayda kendimize daha fazla özen gösterecek, güzel ve bakımlı görünmekten hoşlanacağız.

    FİNANSAL DURUM

    1-11 Ekim arası: 6 Ekim tarihindeki görünüm, uzun süren bir mücadelenin sizi bir hayli yorduğunu gösterir. Belki çocuğunuzla ilgili, belki iş hayatınız veya ilişkinizle ilgili bir mesele yüzünden yorgunsunuz. Sizin şu aralar bütçenizi düzenlemeniz için mutlaka bir desteğe ihtiyacınız var. Eğer beklediğiniz para gelirse, işler bir anda yoluna girecek. Ancak bürokratik engeller veya gereksiz yere uzayan davalar sizi rahatsız etmekte. Kendi hayatınızı yönlendirmeye çalışıyorsunuz. Fakat bu tarihte, para meselelerinde biraz dikkatli olacağız.
    8 Ekimde başlayacak Venüs-Başak burcu seyri, maddi anlamda kazanç sağlayan işlere yönelmenizi sağlar. Seçici düşünürsünüz. Artı ve eksileriyle gözden geçirmeden, ölçüp tartmadan paranızı harcamazsınız.
    12-18 Ekim arası: Haftanın hemen başındaki görünüm, sizi huzursuz eden, üstünüzde yük oluşturan problemlerden bir an önce kurtulma arzunuzu yükseltiyor. Kişisel çıkarlarımızı korumamız, dilediğimiz sonuca ulaşmamız için bir hayli mücadele verebiliriz. Maddi ortaklıklara, kimlerle iş birliği yaptığımıza çok dikkat etmek gerekir. Bir de borcu borçla kapatmayalım, kimseye güvenip zor durumda kalmayalım.
    13 Ekim tarihinde Terazi burcunda oluşacak Yeniay, maddi konularda başkalarının yararını gözetecek şekilde düşünerek, kendi isteklerimizden vazgeçebileceğimizi gösteriyor. Bu genelde ilişkilerimizi daha fazla öne alarak düşünmenin işaretçisidir. Oysaki bu Yeniayda titizlikle incelemek ve gözden geçirmelerde bulunmakta yarar var. İyi niyetimizin su istimal edilmemesi için bu gereklidir. Yeniayın oluştuğu güne Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında başlıyoruz. Bu da gösteriyor ki, parasal konularda acil kararlar vermeye açığız. Merkür-Satürn görünümü ise, paramızı risk altına alabilecek yatırım, kiralama, satın alma gibi konularda hesabımı bilmenin önemini vurguluyor.
    19-25 Ekim arası: 23 Ekim tarihinde, parasal ilişkiniz olan kişilerle doğru bir iletişimde bulunmanın çıkarlarımızı koruma anlamında etkili olduğunu göstermektedir. Belki içimizden başka şeyler geçiyor olabilir. Ancak deyim yerindeyse çam devirmenin alemi yoktur. Ortalama konuşmak akıllı bir iletişim ve anlaşma sağlamada size güç katabilir.
    26-31 Ekim arası: 26 Ekim tarihindeki görünümde, destek görme ihtiyacınız yoğundur. Hiç kimsenin maddi ve ilişki anlamında sizi rahatsız etmesine, kaygılandırmasına dayanacak haliniz yoktur. Peki, ne yapılmalıdır? Ben derim ki, sakin olunuz, bu türden sıkıntıların her insanın başına gelebileceğini düşünerek isyan etmeyiniz. Borcu borçla kapatmaya çalışmayınız.

    EKİM Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler : 1-4-5-9-10-14-15-19-20-27-28
    Zayıf Enerjili Günler : 2-3-17-18-23-24-29-30
    Aşkta En Şanslı Günler : 19-20
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 12-13

    Yeniay : 8-9-10-11
    (Ay-Başak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 23-24-25
    (Ay-Balık burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    TERAZİ

    GENEL BİR BAKIŞ

    Sevgili teraziler sizlere ekim ayında güzellikler diliyorum.

    8 Ekim tarihinde venüs başak burcu seyri devreye giriyor. Venüs başakta olduğu zaman hep bir endişelenme kuşkulanma hali vardır. Ancak su seneki geçişinizde içiniz rahat olsun yöneticisi merkür burcunuzda seyir ediyor. Sizler için artık canlanma zamanı. Problemlerinize zihninizde giderebilirsiniz.Akıl mantık ve bakış açısı sizinle birlikte.

    10 ekimde kuzey düğüm başak balık düğüm aksının yön değiştirmesi. Düğümler her zaman bir tekamül sürecidir. Ruhun gelişmesi için, bu dünyada odaklandığı alanlarda kendi güveninin gelmesi için, bilinçaltımızda biriktirdiklerimizi daha çözümleyebilmek ve doğru manada değerlendirebilmek için endişelerimizi gözden geçirmeliyiz. Öz güven duygumuzu restore etmek gerekiyor. Güzelliğimize ve sağlığımıza önem vereceğiz. Problemlere karşı pes etmek yerine bunları çözümlere kavuşturmalıyız.

    13 ekimde burcunuzda Yeniay oluşacak. Çevremize kendimizi ifade etmemiz anlamında bir restorasyon süreci olacak. Çevremize karşı bakış açımız değişebilir. Yeni bir hayata başlayabiliriz.

    23 ekimde güneş akrep burcu seyrine başlayacak. Mali konularda dikkatli olmamız gereken bir dönem. Paranın iktidar anlamındaki leziz duygusuna varıyoruz. Biraz çıkarlarımızı düşünüyoruz. Biraz kendimize itina gösteriyoruz.

    27 ekim tarihinde boğa burcunda bir dolunay oluşacak. Arka planda ilişkileri gözden geçirme ve paylaşımın adil olup olmadığına bakma yönünde önem taşıyor. Teraziler sahiplenilmek korunmak istiyorlar ancak bunun bedelinin ağır olmasından yana değiller. İnceledikleri pürüzlerin düzelmemesi durumunda bu dolunayda başkalarına güle güle diyebilirler. İlişkilerde dürüst davranmalıyız. İnatlaşmamak son derece önemli. Atacağımız adımlarda ilerisi için pürüz çıkıp çıkmamasının üzerinde duruyoruz.

    Her şey gönlünüzce olsun.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-11 Ekim arası: 8 Ekim tarihinde başlayacak Venüs-Başak burcu geçişi, ilişkide sağlam bir temel yoksa, kişiler birbirlerinin hayatlarındaki önemin farkında değilse, bir taraf sürekli alttan alıyor ve idare etmeye çalışıyorsa problem yaşanmaması mümkün değildir. Onun için dengeli bir ilişki mi değil mi diye bir bakmamız lazım. Bunlar üzerinde düşünmek için uygun bir zaman. Venüs-Başak burcu süresince, sağlığımız, iş hayatımız veya farklı bir konuda olabilir. Biz ne yapmak istiyoruz ve hayatımızı nasıl yönlendirmekten yanayız. Eksiklerimiz nedir? Tatmin oluyor muyuz? Beklenmedik durumlar karşısında başkalarını mı suçluyoruz yoksa bu durumun bize yaşattığı artı ve eksilere bakarak ders mi çıkarıyoruz? Eğer ders çıkarıyorsak, bundan sonra gereksiz kişilere ve işlere boş yere zaman harcamayız.
    12-18 Ekim arası: Hafta başında, değişim ihtiyacı ve yenilik arzusu özellikle ikili ilişkilerde veya iş ortaklıkları gibi konularda bir hayli önem taşıyor. Değişim kararı verebilirsiniz. Problemli ilişkinizi sonlandırma yoluna gidebilirsiniz. Taraflar olarak konuşmanın doğru olacağını, çekişmenin, huzursuzluğun, uyumsuzluğun, anlaşmanızın önünü tıkayacağını bilmenizi isterim.
    12 Ekim tarihindeki Jüpiter-Pluto görünümü, moral ve motivasyon gücünüzü yükseltici, aileniz, eviniz ve şu andaki mevcut sorunlarınızı çözebilmeniz anlamında güçlendiricidir. Bu sizin becerilerinizi geliştirmeniz, bunu ofis türü çalışmalar yoluyla geliştirmeniz anlamına da gelir. Sürekli çalışırsınız, okursunuz, yeteneklerinizi geliştirirsiniz. Sabırlı, planlı çalışmanız halinde başarılı olabilirsiniz. Ruhsal anlamda sizi rahatlatacak yeni gelişmeler hayatınızda belirmeye başlayacaktır.
    19-25 Ekim arası: 23 Ekim tarihinde, ailenize yönelik konularda sizin o meşhur adil ve tarafsız, mantıklı düşünmenizi gerektiriyor. Evet, geri planda sizi birçok mesele zorluyor. Ancak sabırlı olunuz lütfen ve planlarınızı tekrar gözden geçirin. Eviniz, aile ilişkilerinizle alakalı konularda, ya hep ya hiç tarzında düşünebilirsiniz. Fazla kuruntulusunuz. Eğer huzurlu bir ilişki yaşamak istiyorsanız, önce kendi iç dünyanızı gözden geçirmelisiniz. Ardından partnerinizin bu ilişkideki tavırlarını ele alarak neler sorun yaratıyor bir bakmalısınız. Eleştiriler sınırı aştığında tabii ki problem yaşanır. Ne fazla bağımlı ne de gereğinden çok titiz düşünmek bu hafta sizi biraz yoracağa benziyor.
    26-31 Ekim arası: 26 Ekim tarihindeki görünüm, ilişkilerde olumlu veya gölge yanlarıyla önem arz ediyor. Eskiden ziyade, yeniyi önemsiyoruz. Bir problem varsa bunu çözmek için her iki tarafın da, mevcut sorunu giderici tarzda konuşması gerekiyor. Ortayı bulmak gerekiyor. Yıkıcı değil, yapıcı olmak lazım. Fakat bu tarihteki görünüm, ben ve biz arasındaki dengenin kurulmasının önüne geçebilir. İlişkisi olmayanlar açısından, yeni bir tanışma, bir araya geliş, yazışmalar yönünde olumludur. Bireysel değil, ortaklaşa düşünülmesinde yarar vardır.

    İŞ VE KARİYER

    1-11 Ekim arası: 6 Ekim tarihinde, eviniz veya iş yerinizi değiştirmeyi düşünebilirler. Birinin yardımına ihtiyaç duyabilirsiniz. Bir kısmınız bu etki altında, daha önce ikamet ettiğiniz ve işinizi sürdürdüğünüz yerde, daha farklı bir iş için mücadeleye girişebilirsiniz. Değişiklikleri yavaş yavaş yerli yerine koyunuz. Acele ederek kendinizi sıkmayınız. Bu görünüm, ailenizin üzerinizdeki baskısını, alışkanlıklarınızın önemini, sahip olduğunuz her şeyi korumak istediğinizi gösteriyor. Kaybetmemek için, mutlaka iyi bir planlamaya ihtiyacınız olduğunu biliniz ve mantıklı hareket ediniz.
    12-18 Ekim arası: 13 Ekim tarihinde Terazi burcunda oluşacak Yeniay, kişisel anlamdaki tüm kararlarımızı gayet bilinçli bir şekilde ele almamızda yarar var. Önümüzdeki bir aylık süreçte, eğer bir adım atmak, hayatımızda yeni bir sayfa açmaya niyetleniyorsak, her olasılığı göz arda etmeden artı ve eksi yönleriyle analiz etmek faydalıdır. Dünyanın bin bir türlü hali var. Tamam, gibi görünür ancak bir şey çıkabilir. Yeniayın oluştuğu güne Ay-Uranüs karşıtlığıyla adım atacağız. Bu da gösteriyor ki, ilişki meselelerinde çabucak karar vermekten yanayız. Merkür-Satürn görünümü ise, verdiğimiz kararların ilerisi adına düşünülmesini ve sorumluluk çerçevesi içinde ele alınmasını sağlayıcıdır.
    19-25 Ekim arası: Bu hafta kafanız bazı meselelere takılabilir. Bir şeyleri düzenlemeye çalışırken, kendi kendimize dağılabiliriz. İçimizdeki ses, kendi gerçeğine sahip çık, öteni berini topla düzenle ve bir an önce hallet derken, diğer bir ses bütün bunları yapsak bile hayatın bize karşı pek şefkatli davranmayacağını söyler. Bu iç sesleri arasındaki uyumsuzluk bizi hakikaten rahatsız edicidir. Hangi yana dönsek bir kıskaç altında gibiyizdir. Peki, ne yapmalıyız? Amacımızdan emin olacağız, kendimize güveneceğiz, zamanla bunların yerine oturacağını bilerek sakin olacağız.
    26-31 Ekim arası: 30 Ekim tarihindeki görünümde, partneriniz veya iş yaptığınız kişi, kendi yoluna gitmek isteyebilir. Siz ılımlı konuştukça o, tam tersine buna itiraz edebilir. Her iki örnek de doğaldır ki, yaşanabilecek bir stresin işaretçisidir. Peki böyle bir durumda ne yapılmalıdır? Öncelikle beraberlik veya ilişkilere bakış açımızı gözden geçirmek, birbirimizin farklılıklara saygı duymak ve ne istediğinizi de iyi anlamak lazımdır. Sizi hangi nedenlerin veya arzuların karşı karşıya getirdiğini iyice anlamak gerekiyor.

    FİNANSAL DURUM

    1-11 Ekim arası: 10 Ekim tarihinde Ay düğümleri, Başak-Balık aksına geçecek. Bu dönemde, endişeli, takıntılı, sürekli bir şeyleri kafamıza takar şekilde düşünmeyeceğiz. Fiziksel ve ruhsal sağlığımızla ilgili konularda bilgi edineceğiz, uygulamada bulunacağız, bu alanda kendimizi eğiteceğiz, geliştireceğiz. Hayata katılacağız, geri çekilip vesveseli insan haline gelmeyeceğiz. Bir şeyi kurcalayıp, deşeleyip, hayatı kendimize zehir etmeyeceğiz. Zararlı alışkanlıklarımız varsa (sigara, alkol, ilaç v.b) bunlardan kurtulmaya çalışacağız. Kendimize iyi davranacağız. Başkalarına yardımcı olacak şekilde çalışmalara önem vereceğiz. Hayatın her zaman kontrol edilemeyeceğini, hiçbir şeyin insanın ruh ve beden sağlığı kadar önemli olmadığını bileceğiz.
    12-18 Ekim arası: 17 Ekim tarihindeki görünüm, hem geçmişimizi hem şimdiki durumumuzu ilişki-iş hayatı ve genel olarak şöyle bir geriye dönerek, yaşadığımız tecrübeler ışığında ele almalıyız. Sizi neler kısıtlıyor, neler engelliyor, neler sağlıklı bir karar vermenizin önüne geçiyor. Bunları ele alırken, olumsuz ve endişeli düşünmek yerine, bilakis olan biteni her anlamda iyi gözlemlemeli ve sapla samanı birbirinden ayırt etmeliyiz. Ne geçmişin etkisi altında kalalım ne de onu yok farz edelim. Hiç bir şeyin tam anlamıyla mükemmel olmasını bekleyemeyiz. İnsan hayatta her zaman iyinin daha iyisi, onun da iyisini talep eder. Ancak kendi ne kadar doğrudur. Buna bakmak lazım.
    16 Ekim tarihindeki görünüm, aylardır süren endişeli bekleyişin ve ruhsal anlamda sizi baskılayan meselelerin son damla misali bardağı doldurduğunu gösteriyor. Ne olacaksa olsun, bundan daha iyidir diyebilirsiniz. Ben derim ki, sağlığınıza özen gösteriniz. İçinizde öfke biriktirmeyiniz. Merhamet, fedakarlık gibi hususların ayarını iyi yapmak lazım.
    19-25 Ekim arası: 23 Ekim-22 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Güneş, maddi-manevi anlamdaki tüm kazançlarımız üzerindeki kişisel etkimizi, alacaklarımızı, borçlarımızı, kendimizi yeniden güçlü hissetmek adına yapılacakları ele almak yönünde önem taşıyor. Her önümüze gelen kişiyi dost sanmayacağız. Hele yaşamımız söz konusuysa. İnceleyeceğiz, düşüneceğiz. Eğer bir borcumuz varsa, bunu nasıl ödeyebiliriz, gücümüz var mı bunlara bir bakacağız. Bir yatırım düşünüyorsak, enine boyuna ele alacağız.
    26-31 Ekim arası: 27 Ekim tarihinde Boğa burcunda oluşacak Dolunay, ortaklaşa ilişkilerde, eşimiz, iş ortağımız veya partnerimizle ilgili meselelerde güven ve istikrarı bir hayli önemseyeceğiz. Yararlı olanı, kazanç getirici ve huzur verici beraberliği tercih ediyoruz. Derinlikli düşündüğümüzde sadakatin, parasal anlamda rahat etmenin önemi büyük. Bu bakış açısı her ne kadar maddiyatçılık gibi dursa da, geleceğimizi düşünmemiz gerektiğinin de farkındayız. Dolunayın yöneticisi Venüs-Başak burcunda ilerlediğinden, içten içe bizi rahatsız eden ilişki sorunları nedeniyle canımız biraz sıkkın olabilir.

    EKİM Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler : 2-3-7-8-12-13-17-18-21-22-29-30
    Zayıf Enerjili Günler : 4-5-19-20-25-26
    Aşkta En Şanslı Günler : 21-22
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 14-15

    Yeniay : 11-12-13-14
    (Ay-Terazi burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 25-26-27
    (Ay-Koç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    AKREP

    GENEL BİR BAKIŞ

    Sevili akrepler sizlere güzellikler ve bol şans diliyorum.

    8 Ekim tarihinde venüs başak burcunda seyrine başlıyor. İleriye dönük hedeflerimiz ve umutlarımızın sağlıklı bir şekilde işlerliğine önem veriyoruz. İstediğimiz adil bir paylaşım. Grup içerisinde yaptığımız çalışmalara karşı takdir duygu bekliyoruz. Bağlam içerisine olduğumuz insanları gözlemleyip haksızlıkları görebiliyoruz. Dengeli mi dengesiz miyiz ayaklarımız yere basıyor mu? Bu dönemde bunlara bakıyoruz.

    10 Ekimde Kuzey düğüm başak geçişi olacak. Bu bir tekamül süreci. Nasıl bir dünyada yaşıyoruz. Vatanımız, toprağımız, sosyal ilişkilerimiz, planlarımız, projelerimiz. Artık zevklere, aşklara kafayı takmıyoruz. Bizim istediğimiz tamamiyle toplum içinde kendimizi tanıtmak. İşimizle, ortaklarımızla sıkı çalışma dönemi başlıyor. Güçlü olup kendimize güvendiğimiz zaman 18 aylık süre sonunda toplumsal alanda başarıya ulaşacağız.

    13 Ekim tarihinde Yeniay terazi burcunda oluşacak. Bu dönemde parasal konularda güvende olmak istiyoruz. Rahat etmek istiyoruz. Yaptığımız işe göre gelirimiz olsun istiyoruz. Endişelerimizden kurtulmak istiyoruz. Alacaklarımız vereceklerimizi bilmek istiyoruz.

    23 ekim de güneş akrep burcunda seyrine başlayacak. Güneş akrep burcunda gücün işaretçisidir. Dış dünyada kendi imajımızı kuvvetlendiriyoruz. Bütün enerjimizle gücümüzü kanıtlıyoruz. Yeni bir yaşa adım atarken daha da olgunlaşıp, bilgeleşiyoruz.

    27 Ekim de dolunay boğa burcunda oluşuyor. Memnun olmadığımız ortaklıklarımız bu dönemde bitebilir. Duygusal bir ilişkimiz var ve niyetimiz ciddiyse partnerimiz güven veriyor mu buna bakmalıyız. Partnerimize güvenmek istiyoruz. İlişkiden tat alabiliyor muyuz bunu sorgulayacağız. Eğer bunlar olmazsa artık çeki düzen verme vakti gelmiştir diyerek kendi isteklerimizi ön plana alacağız. Çünkü ileriye dönük düşünüyoruz. Dolunay ileriye dönük olmayan her şeyin bitişi demektir.

    Ekim ayının sizlere şans getirmesini diliyorum.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-11 Ekim arası: 6 Ekim tarihindeki görünüm, şu aralar özellikle aceleci kararlar vermemeniz gerektiğini gösteriyor. Eğer hala bitmemiş bir ilişkiniz, meseleniz varsa, yeni bir adım atmanız tabii ki kolay olmaz. Sabırlı olmayı bilmek gerekiyor. Ancak şunu bilmelisiniz ki, bu yol uzun bir yol. Eğer siz sabırlı, intizamlı, kararlı olursanız kazançlı çıkarsınız. Bu görünüm çevresel ilişkilerin, insanlarla olan temasın gayet kıymetli olduğunu gösteriyor.
    8 Ekim-8 Kasım tarihleri arasında Venüs-Başak burcunda ilerleyecek. Hedefimiz, ikili ilişkimiz, ruhsal ve duygusal anlamda bizi etkilemekte olan meselelerin titizlikle ele alınmasını ve bilinçli bir şekilde gözden geçirilmesini sağlayacak. Burcumuzla uyumlu bir görünüm yapması tabii ki olumludur. Öyle her karşımıza çıkanı beğenmeyiz. Mesafeyi koruyarak, inceleyerek, kimmiş neymiş anlamaya çalışarak, karşımızdaki kişi hakkında bir tespitte bulunuruz. Baktı ki, içimize sindi, aklımıza yattı, o zaman yaklaşırız. Arkadaşlık ilişkilerinde de güvendiğimiz, daha önceden zaten tanıdığımız insanlarla sohbet etmeyi isteriz. Öncesini bilmek, sonrasını görmektir niyetimiz
    12-18 Ekim arası: 13 Ekim tarihinde Terazi burcunda oluşacak Yeniay, huzur arayışımızın, her meselede güzelliğe olan ihtiyacımızın, hiçbir şeyi sorun etmek istemeyişimizin işaretçisi olsa da, ileriye dönük bir karar vereceksek titizlikle düşünmeliyiz. Çünkü böyle olduğu takdirde doğru bir yön bulmamız mümkün olur. Yeniayın oluştuğu güne, Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında başlayacağız. Bu da gösteriyor ki, yenilik, değişim ihtiyacımız bir hayli yoğun. Ani kararlar verebilir hemen uygulamak isteyebiliriz. Merkür-Satürn görünümü ise, olasılıkları hesaba katmadan hareket etmenin sakıncaları olacağını hatırlatıyor. Kaybetmek istemiyorsak, aklımızı başımıza almalıyız.
    19-25 Ekim arası: Haftanın genelinde sosyal ilişkilerimizde, arkadaşlıklarımızda daha seçiciyiz. Konuşmalara dikkat edeceğiz. İnsanların tavırları, kullandıkları sözcükler baskı kurmaya dönükse buna pek katlanmayız. Nezaketi seviyoruz ve uyumdan yana düşünüyoruz. Bu anlamda enerjiler sizden yana olacaktır. Aşk hayatınızı fedakarlık ve özveri ilkeleri çerçevesinde ele alarak, partnerinizin davranışlarına bakacaksınız. Hafta sonundaki Venüs-Jüpiter kavuşumu seçkinlik arzunuzu yükselticidir. Bu yeni bir tanışmanın işaretçisi de olabilir. 23 Ekim tarihinde Güneş, burcunuzda ilerleyecek. Bu sizler açısından özünüze uygun şekilde hareket etmenin, isteklerinizi dışa yansıtmanın işaretçisidir. Karşı cins üzerindeki etkiniz yükselmeye başlar.
    26-31 Ekim arası: 27 Ekim tarihinde Boğa burcunda oluşacak Dolunay, karşı cinsle olan ilişkimizde bizim için güven çok önemli. Partnerimizin bu anlamda istikrarlı hareket etmesini bekliyoruz. İlişkimizde parasal açıdan rahat etmek arzumuz tabii ki yoğun. Çünkü artık biz de rahat etmekten yanayız. Ancak eğer mevcut beraberliğimizde parasal anlamda sorunlar varsa, sadece cinselliğe dayanan bir yaklaşım ve sadece kendi doyumunu düşünen bir kişiyle berabersek bu Dolunayda canımız sıkkın olur. Tepki gösterebiliriz ve biz de kendi çıkarlarımızı korumaktan yana düşünebiliriz. Dolunayın yöneticisi Venüs-Başak burcunda ilerlediği için, ilişkilerde kriterlerimiz bir hayli yüksek olacaktır. İnce eleyip sık dokuyabiliriz. Hatta eleştirel tarzda davranabiliriz.
    30 Ekim tarihindeki görünüm, aşk hayatınızla ilgili konularda bu hoş, empatik, ılımlı, sakinleştirici, her şeyi güzel gösterebilecek bir enerjidir. Romantizm ve tutkuları yoğunlaştırır. Kişi aşık olduğunu düşünebilir. İlişkilerde problemler göz ardı edilebilir. Ancak lütfen aklımızı başımızda olsun. Güzelliklere evet, ancak gerçekçi olmayı da bilelim.

    İŞ VE KARİYER

    1-11 Ekim arası: 8 Ekim Venüs-Başak geçişinde, İş görüşmeleri olabilir. Yeteneklerimize uygun bir alanda ortak bir projenin sürdürülmesi de mümkün olabilir. Eğitim hayatını sürdürenler için, yeni arkadaşlıklar, yeni bir ortama alışmak dönemidir. Eğer bir iş ortaklığı kurulacaksa, her şey en ince detayına kadar konuşulmalıdır. Bu dönemde, iş görüşmeleri yapılabilir. Yeteneklerimize uygun bir alanda ortak bir projenin sürdürülmesi de mümkün olabilir. Bir müddet bu proje üzerinde ekip çalışması yapılır. Bir de bu dönemde, bazı kişiler hakkında düşündüklerinizi pek açığa vurmazsınız.
    12-18 Ekim arası: Haftaya adım atarken, çalışma hayatınızla ilgili konularda denetim altına alınmaktan, kurallardan pek hoşlanmazsınız. Serbest çalışmak istersiniz fakat dışarıdaki koşullar nedeniyle bunu yapmakta zorlanırsınız. Sağlığınıza dikkat etmekte, gerginlikten uzak durmakta yarar var.
    12 Ekim tarihindeki Jüpiter-Pluto görünümü, tüm burçlar gibi sizin açınızdan da olumlu buluyorum. Çevre değişimleri, hedeflerinizi gerçekleştirme, işinizde ilerleme, bir projenin başarılı şekilde sonuçlanması gibi yansımaları bulunmakta. Artık becerilerinizi bir iş veya bir alanda gösterebilecek kişisiniz. Evet, belki bazı şeyler henüz yerli yerine oturmadı. Ancak bu görünüm zamanla düzeleceğini ve güçleneceğinizi işaret ediyor.
    16 Ekim tarihindeki görünüm, gücünüzü kanıtlamak arzunuzu işaret gösteriyor. Bir sistemin içinde olmak, birilerine hizmet etmek veya onların isteklere göre hareket etmek zorunluluğu sıkıcı gelse de, kapasitenizin üzerinde çalışarak hedefinize ulaşacağınızı biliniz.
    19-25 Ekim arası: 23 Ekim tarihindeki görünüm, ileriye yönelik olarak düşündüğünüz konular üzerinde hesap kitap yapabilirsiniz. Hayata katılımdan yanasınız. Kaos yaratan durumları bir önce çözüme kavuşturmak niyetindesiniz. Belki de bu yüzden ince eleyip sık dokuyabilirsiniz. İleride güvencesiz kalmamak, amacınızdan şaşmamak için artık aklı başında düşünmeniz gerektiğinin gayet iyi farkındasınız.
    23 Ekim-22 Kasım tarihleri arasında burcunuzda ilerleyecek Güneş döneminde yaşadıklarımızı şöyle bir gözden geçireceğiz. Siz hayata nasıl bakmaktasınız, neler yapmayı hedeflemektesiniz, geleceğinizle alakalı konularda neler düşünüyorsunuz, şu anda önünüzde duran engeller, duvarlar nasıl aşılır? Bunları bu bir aylık süreçte gözden geçirelim.
    26-31 Ekim arası: 26 Ekim tarihinde, çalışma hayatımızla ilgili konularda yaşanması muhtemel iletişim sorunlarını işaret ediyor. Gelişmeler, iş hayatında özellikle bir arada çalıştığınız kişilerle anlaşmazlığa yol açabilir. Sıkıntınızı dile getirmekte zorlandığınız için, dışarıya da yansıtamamanız doğal olarak bir gerilimin işaretçisi olur. Bu tarihte dikkatli olalım.

    FİNANSAL DURUM

    1-11 Ekim arası: 10 Ekim 2015-28 Nisan 2017 tarihleri arasında Ay düğümleri, Başak-Balık burç düzleminde etkili olacak. Bu dönemde, arkadaşlarımızla olan ilişkimize önem verecek, onlara destek olacak, dostlarımızı iyi seçeceğiz. Zararlı arkadaşlıklardan uzak duracağız. Gönüllü olduğumuz katılımlara yöneleceğiz. Sağlıkla alakalı konularda bilgileneceğiz. Hedefimiz olacak ve buna ulaşmak için çalışacağız, gelişeceğiz, yeteneklerimizi değerlendireceğiz. Bugünün yarını da var diyerek yolumuzda sabırla ilerleyeceğiz ancak sürekli endişe, takıntılı davranmayacağız. Yapabileceğimiz kadarını yapacak, sorgulayarak hayatı kendimize zehir etmeyeceğiz. Aşkta hayalci davranmayacağız. Kendimizden ödün vererek, bir ilişkiyi ayakta tutmaya çalışmayacağız. Doğru, verimli, sağlıklı olana yöneleceğiz.
    12-18 Ekim arası: 17 Ekim tarihindeki görünüm, yaşamdan ne beklediğiniz, hedefleriniz, arkadaşlıklarınız, kendinize duyduğunuz inanç, sosyal ilişkilerinizle ilgili konularda önemlidir. Bu karşıtlığın doğru anlamda değerlendirilmesi için öncelikle kendinizi bir gözden geçiriniz. Sizin hedefiniz nedir? Özgüveniniz ne durumda? Kimlerle bağlantılarınız var ve kimlerle arkadaşlık ediyorsunuz? Üye olduğunuz ve faaliyette bulunduğunuz dernekler, kulüpler var mı? Sizi dış dünyada kimler tanıyor? İlişkilerinizde seçici misiniz? Venüs-Başak burcunda ilerlediği için bu konulara titiz bir şekilde eğilmenizi ve durumunuzu gözden geçirmemiz lazım.
    19-25 Ekim arası: Bu hafta, belirleyeceğiniz bir hedefin üzerine inançla giderseniz başarılı olursunuz. İnternet dünyası başta olmak üzere her türlü iletişim aracından faydalanınız. Çünkü yetenekleriniz sayesinde para kazanabilirsiniz. Ancak kendi fikirlerinizi baskı yoluyla başkalarına kabul ettirmeyiniz. Her konuda haklı olduğunuzu düşünmek yerine dinlemeyi de biliniz.
    26-31 Ekim arası: İş ortaklığı ve mali anlamdaki tüm paylaşımların dikkatli şekilde gözden geçirilmesi şarttır. Elinizde olmayan bir takım nedenler, ödemelerin gecikmesine neden olabilir. Miras, hukuk, bankalarla alakalı borçlara lütfen dikkat ediniz. Bilmediğiniz kişilerle para alışverişinde bulunmayınız.

    EKİM Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler : 4-5-9-10-14-15-19-20-23-24
    Zayıf Enerjili Günler : 1-7-8-21-22-27-28
    Aşkta En Şanslı Günler : 23-24
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 17-18

    Yeniay : 14-15-16
    (Ay-Akrep burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 1-27-28-29
    (Ay-Boğa burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    YAY

    GENEL BİR BAKIŞ

    Sevili yaylar ekim ayı sizlere güzellikler getirsin.

    8 ekim tarihinde venüs kariyer evinizde seyrine başlıyor. Artık ileriye dönük hedeflerimizi yerli yerine oturttuğumuz bir dönemdeyiz. Bu sırada bir iş girişimleri olursa venüs başakta bunları inceleyeceğiz. İşimizden kariyerimizden toplumsal hayatımızdan ne derece memnunuz bunları süzgeçten geçireceğiz. İlişkilerimize önem vermeli acil kararlar almamalıyız.

    10 Ekim tarihinde kuzey ve güney düğüm başak balık aksında yol almaya başlıyor. Düğümler tekamül sürecidir. İnsan gelişen bir varlıktır ve elbette sorunlar yaşayacaktır. Ancak kuzey düğüm ile verilen tüyoları izlersek gelişerek huzur ve güvende olacağız. Kariyer hayatımız ve ev yaşantımız bu anlamda ön plana çıkıyor. Bizi zorluyan knularda pes etmek yerine bu sorunlarla yüzleşiyoruz. Eleştiriyi bırakmalıyız. Gereksiz her şeyi yaşamımızdan ayıklamalıyız. İşimize sahip çıkmalıyız.

    13 ekim tarihinde Yeniay terazi burcunda oluşuyor. Hedeflerimizi belirleme ve kendimizi ifade etme anlamında sağlam kararlar vereceğimiz endişelerimizden kurtulacağımız bir dönem başlıyor. Mücadeleye devam ettiğimiz zaman yeni tekliflerle karşılaşabiliriz.

    23 ekimde güneş akrep burcunda seyrine başlıyor. Problemlere odaklanıyoruz. Çıkarlarımızı gözetiyoruz. Sağlıklı bir şekilde inceleme yapıyoruz. Daha esnek düşüneliyiz. Geçmiş meseleleri kafamıza takmıyoruz. Bu dönemde kendimizi restore ediyoruz.

    27 ekimde boğa burcunda dolunay oluşacak. Çalışma hayatımızla ilgili konularda öenmli. Mali durumumuza bakıyoruz. Huzur ve güven arıyroruz. Belki ortaklıklarımızı sonlandırabiliriz. Alacak ve vereceklerimiz inceliyoruz. Sağlığımıza biraz daha önem veriyoruz.

    Her şey gönlünüzce olsun.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-11 Ekim arası: 8 Ekim tarihinde başlayacak Venüs-Başak burcu geçişi, iş veya sosyal hayattaki ilişkilerde seçici davranabiliriz. Kimlerle arkadaşlık ediyoruz, beraber çalışıyoruz ve memnun muyuz? Bunları da ele alalım. Çalışma hayatındaki ilişkilerde tatlı ahenkli gitmekte yarar var. Öyle insanlarla karşı karşıya geliriz ki, selam vermeye değmez deriz. Ancak bu kişi bizim için çok önemli bir konumdadır. Ona göre de davranmayı bilelim. Bu dönem belli mesafede ilişkilerin işaretçisidir. Başkaları da bize karşı seçici davranacaktır. İşimizdeki güzellikler, başarı, insanlarla olan münasebetimiz göz önüne alınacaktır.
    12-18 Ekim arası: Hafta başında enerjiniz gayet yüksek olacaktır. Yeni bir girişim söz konusu olabilir. Artık durmaya, beklemeye niyetiniz yoktur. Hem aşkta hem hayatınızı ilgilendiren konularda atılımda bulunmaya çalışırsınız. Hem çevrenizle ilişkilerinizde popülerliğiniz yükselir hem de aşkta aktifsiniz. Yaşamınızda önemli bir gelişim ve yenilik söz konusu olabilir.
    19-25 Ekim arası: Bu hafta aşk hayatımızı ilgilendiren konularda biraz daha duygularımızı geriye çekerek düşüneceğiz. Çok fazla sıcak, ılımlı ve anlaşmaya gönüllü şekilde hareket etmeyebiliriz. Hatta zaman zaman baskın tarzda konuşabilir, hakimiyeti elde tutan taraf olmayı yeğleriz. Aşkı belli kriterlere göre ele aldığımız için, başkalarını şaşırtabiliriz. Aklımız iş konularına ve ailevi meselelere bir hayli takılı olacak.
    26-31 Ekim arası: 26 Ekim tarihindeki görünüm, genel olarak ilişkilerde bir gerginliğin, istemeden sarf edilen sözlerin, hedeflerinizin farklı oluşunun yarattığı gerginliği işaret etse de, bir çok açıdan birbirinizi harekete geçirmenin de göstergesidir. Biriniz nezaketen fikirlerini açıklar, diğeri aşkta baskılara gelemez. Bir taraf ortaklaşa uyumu gözetir. Diğer taraf her an gitmeye hazır cümleler sarf eder. Eğer yeni bir tanışılmışsa, bu tarzdaki bir iletişim birbirinizi ilginç bulmanızı sağlar. Eğer problemli bir dönemden geçiyorsanız, bu görünüm sizi birbirinize düşürebilir.

    İŞ VE KARİYER

    1-11 Ekim arası: 6 Ekim tarihinde, zaman kaybetmek istemediğiniz için, deneyimli insanlarla çalışmayı tercih etmelisiniz. Tabii ki bu kişilerle bir araya gelmek ve görüşmek lazım. Azla yetinmenin insanın hedeflerini küçülttüğünü düşünmektesiniz. Siz de gerilimli iseniz lütfen hayati kararlar vermeyiniz.
    8 Ekim-8 Kasım tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Venüs, çalışma hayatınız ve kariyerinizle ilgili konular üzerinde titizlikle durulması, düzenli ve işler hale getirilmesi yönünde önem taşıyor. Bir türlü yerli yerine oturmayan bir takım problemler varsa titizlikle ele alacağız. Sıkı çalışacağız. İş hayatıyla bağlantılarımı güçlü tutmamız gerekiyor. Otoritelerle ilişkinizi, sorumluluklarınızı gözden geçirerek, işinizden tatmin olup olmadığınızı şöyle bir ele alınız. Ancak sadece kendi tarafınızdan bakmayınız. Serbest çalışanların da, piyasanın koşullarını iyi gözlemlemeleri gerekiyor. İşinden memnun olanlar bu dönemde patron konumundaki kişilerle yeni bir planlamada bulunmak adına yoğun bir çalışmaya adım atabilirler.
    12-18 Ekim arası: 13 Ekim tarihinde Terazi burcunda oluşacak Yeniay, sosyal ilişkilerimizi canlandırıyor, huzur arayışımızı yükseltiyor. Sevecen tavırlarımız ve paylaşımcı bakış açımızla birer sosyal kelebek olmaya hazırız. Ancak bu Yeniay, mesleki konuları analiz etmemize, iş-ev arasındaki dengeyi nasıl sağlayacağımız üzerinde düşünmemiz anlamına gelecek. Ay-Uranüs karşıtlığı özgürlük ihtiyacımızı vurgulayacak. İşler istediğimiz gibi gelişsin isteyeceğiz. Merkür-Satürn görünümü ise, bu Yeniayın ciddi kararlar almamızda ve bunları yerli yerine oturtmamızda etkili olacağını gösteriyor.
    16 Ekim tarihinde, iş ve para konusunun ağırlıklı bir şekilde etkili olduğunu gösteriyor. Ölünceye kadar arzu ettiğim hiç bir şeyi yaşamaktan vazgeçmeyeceğim diyebilirsiniz. Kendi yolunuzda ilerlemek istiyorsunuz. Belki şimdilerde zorlanıyorsunuz. Ancak daha etkili bir konumda olmak için bu zorlanma işinize yarayabilir. Sizi derinlikle düşünmeye teşvik edebilir.
    17 Ekim tarihindeki görünüm, iş hayatı ve ilişkilerinizin tekrar gözden geçirilmesi anlamında önemlidir. İşinizde sorunlar veya beraberliğinizde problemler yaşıyorsanız bugün acil kararlar vermeyiniz. Olan bitenlere bilinçli bir şekilde bakmamız lazım. Durumumuzu risk altına almamalıyız. Bir sorunumuz varsa bunu kesip atmanın yolu, öncelikle düşünmekten, iyice analiz etmekten geçiyor. Diyelim ki, istediğimiz gibi gitmiyor diye işten ayrıldık, ilişkimizi bitirdik veya birileriyle yollarımızı ayırdık. Eğer pişman olmayacaksak, bunu yapmak mantıklı ise, sizi anlıyorum. Ancak öyle de olsa bugün yine düşünmekte yarar var. Yoksa hoşçakal demek kolay ama sonrası ne olacak?
    19-25 Ekim arası: 23 Ekim-22 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Güneş, geriye çekilip olan bitene ve bundan sonra yapmanız gerekenlere bakabilme zamanıdır. Bu bir yüzleşme zamanıdır. Kendinizi toparlamak şöyle bir kafanızı dinlemek, sizi rahatsız eden meseleleri tekrar gözden geçirmek tabii ki faydalıdır. Ancak her Yay burcu böyle hissetmeyebilir. Hayata bakış açınız, bugüne dek yaşadığınız deneyimler, içinde bulunduğunuz şartlar veya karakter yapınız gereği süreci zorlu geçirmeniz de mümkündür. Bazı kişilerle aranıza mesafe girebilir. Hafta sonuna doğru, iş hayatımız ile ilgili mevzularda titizleneceğiz. Venüs-Jüpiter kavuşumu kariyer konularını gözden geçirme ve iş ilişkilerimiz yönünde önem taşıyor.
    26-31 Ekim arası: 27 Ekim tarihinde Boğa burcunda oluşacak Dolunay, fiziksel ve bedensel sağlığımızı, ruhsal anlamda huzurumuzu bir hayli önemseyeceğiz. Güven duygumuz çok kıymetli. Çalışma hayatımızın mali anlamdaki getirisi kadar, çevremizde bulunan kişilerin de bize karşı sevgiyle yaklaşması, işimizi beğenmeleri, destek vermeleri, güven duygumuzu yükseltici. Bu Dolunayda bizi rahatlatan, sakinleştiren, üstümüzdeki gerginliği atmamızda yardımcı olan insanlara ihtiyacımız var. Çünkü içten içe bir çok mesele bizi rahatsız ediyor. Çoğu zaman endişelerimiz nedeniyle pek ortalarda görünmek istemiyoruz. Dolunayın yöneticisi Venüs-Başak burcunda ilerliyor. Ve en yoğun şekilde mesleki konularda endişeleneceğiz. Bu endişeli halimiz, iş ilişkilerimizi zorlayabilir.

    FİNANSAL DURUM

    1-11 Ekim arası: 10 Ekim 2015-28 Nisan 2017 tarihleri arasında Ay düğümleri, Başak-Balık burç düzleminde etkili olacak. Bu dönemde, işimize önem vereceğiz, sıkı çalışacağız, sorumluluklarımızı bileceğiz. İş sektöründe düzgün, disiplinli ve verimli çalışarak yükseleceğiz. Kariyerimizi önemseyeceğiz. İnsanlara bildiğimiz bir alanda hizmet götüreceğiz. İşimizi iyi seçeceğiz. Olur olmaz işlerle zaman kaybetmeyeceğiz. Bir şirkette alt bir kadroda işe başlamayı, yavaş yavaş pişmeyi, işi öğrenmeyi, böylece tecrübe sahibi olmayı da bileceğiz. Temiz, sağlıklı ortamlarda çalışacağız. İşimize özen göstereceğiz. Evde oturmak yerine, iş hayatına atılıp başarılı olmanın yollarını deneyeceğiz.
    12-18 Ekim arası: 12 Ekim tarihindeki Jüpiter-Pluto görünümü, iş hayatınız ve kazancınızla alakalı konularda değişim ve yenilenmenin startını veriyor. Bunlar zamanla yerine oturacaktır diyor bize. Karşınıza çıkabilecek fırsatları işaret ediyor. Yeni kazanç kapılarının önünüzde açılabileceğini, yeteneklerinizi geliştirmenin önemini de vurguluyor. Kaldı ki bu görünüm sayesinde böyle bir kolaylık size sunuluyor.
    19-25 Ekim arası: Bu hafta, işlevini yitirmiş veya artık anlamı, önemi kalmamış her şeyin devre dışı bırakılması anlamındadır. Kazancımızla alakalı konularda endişeli olabiliriz. Gecikmiş bir alacağın tahsilat zamanı artık gelmiştir veya beklediğimiz bir haberin gelmeyişi nedeniyle vakit kaybetmektesinizdir. Bu durum nedeniyle gerilirsiniz ancak mecburen birilerine uymak zorunda kalırsınız. Konuşsanız olmaz, sussanız kimsenin kılını kıpırdatacağı yoktur. Gerginlikten uzak durmanın yolu, kibar bir şekilde görüşmektir.
    26-31 Ekim arası: Bu hafta maddi konularda bütçeniz çerçevesinde hareket etmeniz yararlı olacak. Farkında olmadan fazladan harcamalar yapabilirsiniz. Alışverişlerinize dikkat ediniz.

    EKİM Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler : 7-8-12-13-17-18-21-22-25-26
    Zayıf Enerjili Günler : 2-3-9-10-23-24-29-30
    Aşkta En Şanslı Günler : 25-26
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 19-20

    Yeniay : 16-17-18
    (Ay-Yay burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 1-2-3-4-29-30-31
    (Ay-İkizler burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    OĞLAK

    GENEL BİR BAKIŞ

    Sevgili oğlaklar sizlere ekim ayında bol şans diliyorum.

    8 ekimde venüs başak burcu seyri başlıyor. Kendimizi ifade etme dışa yansıtma ilişkilerimizde ki restorasyonlara önem vermeliyiz. Yeni iş değişimleri, eğitim, ticaret gibi meselelerin düzgün olmasını istiyoruz. Gelişimin arzusundayız. Yeniliklere açık olmalıyız. Tekliflerin artık ve eksilerini anlayabilecek yapıdayız.

    10 Ekim de kuzey düğüm aksı başak ve balıkta etkili olmaya başlıyor. Gelişim yolunun ifadesi dış dünyaya açılmaktan geçiyor. Oğlaklar artık daha etkin ve fark edilir olacaklar. Oğlakların kendine güveni artacağı bir dönem.

    13 ekimde Yeniay terazi burcunda oluşacak. Yeni iş görüşmeleri olabilir. Nezaketimizin kıymetinin bilinmesi durumu olacak. Yeni ay venüsle birlikte bize güzellikler getirecek. Kendinize güvenmeli dış dünyaya açılmalısınız.

    23 ekimde güneş akrep burcunda olacak. Sosyal ortamlarda gücünüz artacak. Güç arkadaş ve insanlardan destek görebilirsiniz.

    27 ekimde boğa burcunda dolunay oluşacak. Aşk hayatımızı, kendimize olan ifademizi, ilişkilerimiz gözden geçirmeliyiz. Verimli olanı görmek istiyoruz. Yeni yolar keşfedebilir mutlu olabiliriz. Gerçek güzellik sizinle buluşabilir. Adalet ve hukuk sizden yana olacaktır.

    Her şey gönlünüzce olsun.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-11 Ekim arası: 8 Ekim tarihinde başlayacak Venüs-Başak geçişi, aşk hayatımızla ilgili konularda da etkilidir. Bu dönemde partnerimizin davranışlarına daha fazla dikkat ederiz. Bize karşı titiz ve dikkatli olmasını bekleriz. Seçici davranacağız ve düzenden yana olacağız. Farklı insanlar görürüz, selamlaşırız, konuşuruz. Ancak prensiplerimize uymayan tarzda hareket edildiğinde mesafemizi koyarız. Oysaki bu süreçte bu denli keskin yargılar pek hoş olmaz. Şu kişi işe yaramaz, bu kişi tuhaf desek de, bir aradaysak ve aynı dünyada nefes alıyorsak, insanları oldukları gibi kabul etmek durumundayız.
    12-18 Ekim arası: Hafta başındaki görünüm, değişim arzumuzun işaretçisidir. Yeni bir yere taşınarak, yeni bir işe adım atarak eskiyi geride bırakmak isteriz. Bunları yapamıyorsak, bir takım nedenler önümüze duvar örüyorsa, canımız sıkılır ve tepki gösterebiliriz. Yetti artık deriz. Kimseyi de idare etmek istemeyiz.
    16 Ekim tarihindeki görünüm olumludur. Uzun aylardır uğraştığınız veya şimdilerde hale yola koymak istediğiniz işleri bitirmeniz için size kuvvet olur. Hem titiz hem de kendinize duyduğunuz güvenle çalışırsınız. Aksaklıklar olsa dahi, bu size engel çıkartmaz.
    19-25 Ekim arası: Bu hafta ilişkilerde arzulu, tutkulu, düşüncelerimizi direkt olarak paylaşmaktan yana olacağız. Titiz bir şekilde her bir ayrıntıya önem vereceğiz. Karşımızdaki kişiyle fikirsel anlamda anlaşıyor muyuz, hayata bakış açımız farklı mı, aynı yolda ilerliyor muyuz, bunları gözden geçireceğiz. İlişkisinde problem olmayan çiftler bu hafta birbirlerine destekçi, şefkatli ve ılımlı tarzda yaklaşırlar. Yeni tanışmalarda fazla kritik edebiliriz. İşi var mı, nerede yaşıyor, daha önce nasıl bir ilişki yaşamış bunları bilmek isteriz. Hafta sonundaki Venüs-Jüpiter kavuşumu, ince elemenin sık dokumanın işaretçisi olsa da, burcunuzla uyumlu bir görünüm yapıyor. Yaş tahtaya ayak basmam sözüne benzer şekilde hareket edeceğiz. Güneş-Akrep burcu geçişi 23 Ekim tarihinde başlayacak. Sosyal ilişkilerimizde veya karşı cinsle olan her türlü bağlantımızda birleştirici, bütünleştirici tarzda davranan kişilere yöneleceğiz.
    26-31 Ekim arası: 27 Ekim tarihinde Boğa burcunda oluşacak Dolunay, aşkta huzur ve güvenilirliğin önemini vurguluyor. Yaşamı lezzetli kılan ve güzellikleri gönlümüzün içinde hissetmemizi sağlayan ilişkiler bizi tatmin ediyor. Maddi açıdan konforlu bir yaşam tabii ki herkes gibi bizim de arzumuz. Çocuk sahibi olmak veya çocuklarımızla ilgili konularda geleceklerini sağlam temeller üzerine inşa etmek istiyoruz. Bu Dolunayda pek öyle ortalarda görünmek yerine, kendi dünyamıza çekilerek sakin ve huzur içinde kalmaya özen göstereceğiz. Dolunayın yöneticisi Venüs-Başakta ilerliyor. Genel olarak iş amaçlı ilişkilere ve bizi destekleyen kişilere daha fazla yönelebiliriz.

    İŞ VE KARİYER

    1-11 Ekim arası: 8 Ekim-8 Kasım tarihleri arasında Venüs-Başak burcunda ilerleyecek. Bu geçişi yöneten Merkür, 2 Kasım tarihine kadar, Terazi burcunda ilerlediği için, tabii ki işverenimizle, hizmette bulunduğumuz insanlarla nazik, ölçülü, uzlaşıya açık şekilde çalışmamız yararlı olur. Yanlış ve doğrular tespit edilirken, sadece kendi bakış açımızla ele almamalıyız.
    12-18 Ekim arası: 12 Ekim tarihindeki Jüpiter-Pluto görünümü, sizler açısından gayet olumlu buluyorum. Eğitim, iş, çevre değişimi, fırsatlar ve şans vericidir. Beklediğiniz desteği size sunan, gelişiminizde yardımcı, sizi başkalarına tanıtıcı ve yetenekli olduğunuz konularda girişimde bulunmanızı destekleyicidir. Bunlar yavaş yavaş hayatınızda etkili olacak gelişimlerin start işaretidir.
    13 Ekim tarihinde Terazi burcunda oluşacak Yeniay, mesleki konularda uyumlu, paylaşımcı, olanı olduğu haliyle kabul etmenin göstergesi olsa da, bizim düşündüğümüz çok daha verimli, uzun vadeli ve sağlam projeler içinde yer almak. Bu Yeniay, pek öyle kısa soluklu düşünmediğimizi, her şeyi iyice analiz ettiğimizi gösteriyor. Ay-Uranüs karşıtlığı, iş-ev arasındaki baskıların göstergesidir. Her şey süt liman değil bize göre. Bir şeyler baskı yarattığında çabucak tepki gösterebiliriz. Ancak yeniayın oluştuğu bugün, Merkür-Pluto ile bir görünüm oluşturacak. Bu da gösteriyor ki, kafamız biraz karışık, şöyle bir etraflıca düşünmeye devam edeceğiz.
    19-25 Ekim arası: 23 Ekim-22 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Güneş, ilişkilerinizi, hedeflerinizi derinlikli bir şekilde gözden geçirmeniz yönünde gayet olumludur. İdeallerinizi yeniden ele alacağınız, projelerinizi veya yapmak istediklerinizi kafanızın içinde tasarlayacağınız bir süreçtesiniz. Güven ihtiyacınız bir hayli yüksek olacak. Ancak bu güveni, kendi içinizde oluşturmayı öğreneceksiniz. Kıskançlıklar, paylaşımsızlık, öfke ve önyargılı davranmaktan uzak duracağız. Problemler karşısında yılmayacağız. Bilakis bunları çözebilmek adına formüller geliştireceğiz.
    26-31 Ekim arası: 26 Ekim tarihindeki görünüm, hiç kimseyi idare etmek istemediğinizi gösteriyor. Yüreğinizdeki ses, Yeter diyerek sizi teşvik etmek ve sesini çıkar diyerek uyarmaktadır. Ancak sevgili dostlarım, bunu yapmadan önce lütfen derin bir soluk alınız lütfen. Bazen öyle mucizeler yaşanır ki, hiçbir şey sandığınız gibi olumsuz değildir. İsyan etmeden önce olan bitene mantıklı bakmakta fayda vardır.

    FİNANSAL DURUM

    1-11 Ekim arası: 10 Ekim 2015-28 Nisan 2017 tarihleri arasında Ay düğümleri, Başak-Balık burç düzleminde etkili olacak. Bu dönemde bilgimize, tecrübemize, ustalığımıza güveneceğiz. Eğer gerçekten yıllardır çaba sarf ettiysek şimdi bunu göstermek için dışa açılacağız. Amacımızın farkında olarak, hayatımızı daha sağlıklı, verimli şekilde geçirmenin yollarını arayacağız. Hiçbir şeyi endişeli, takıntılı şekilde ele almayacağız. Fiziksel ve bedensel sağlığımızı önemseyeceğiz. Eğitimi önemseyeceğiz. Aynı dar çerçeve, aynı mahal aynı yerde yılları geçirmek yerine farklı arayışlar, yollar, yöntemler arayarak kendimizi geliştireceğiz. Bu yurtdışı olur, başka bir iş olur, başka bir seçenek olur. Burada önemli olan gelişimden yana düşünmektir. Başkalarına bilgimizi aktarmak, onların da gelişimini sağlamaktır.
    6 Ekim tarihindeki görünüm, yeniliklerin yavaş ve oldukça derinden başladığını gösteriyor. Siz sinirlenseniz de, sıkılsanız da, beklemesini lütfen biliniz. Hele hele sabırsız davranmayınız. Kariyer hayatınıza önem veriniz. Kendinizi garanti altına almadan, sağlamlığından şüphe ettiğiniz bir olgunun içinde yer almayınız. Pluto size güç ve kuvvet vericidir. Belki zorluyor ama emin olunuz her türlü güçlüğü yenmenizde özellikle önümüzdeki yıl itibariyle yardımcıdır. Olur olmaz şeylerin sizi sinirlendirmesine izin vermeyiniz.
    12-18 Ekim arası: 17 Ekim tarihindeki görünüm, yüksek eğitimden, uzak ülkelere, ahlaki değerlerinizden inancınıza kadar geniş bir alandaki özel veya iş ilişkilerinizi, planlarınızı gözden geçirmemiz gerektiğini işaret ediyor. Seçimlerini doğru biçimde yapmaya çalışmalısın diyor. Endişelenme ancak neye bastığının farkında ol, eksiklerini tamamla, planlarını dikkatlice el al diyerek bize yardımcı oluyor.
    19-25 Ekim arası: 23 Ekim tarihinde, sisteme uyma mecburiyeti. Bir yandan tarafsız düşüneceksiniz diğer yandan gücü elde etmek için yoğun bir çalışmayı kabul edeceksiniz. Bunlar zor gibi görünebilir. Ancak şu aralar hünerli, önündeki şartlara göre hareket edebilen kişiler kazanacak. Size üç şey gerekli. Kendinize güvenmek, iyi iz sürmek ve şartlara göre belli oranda esneklik göstermek. İşte o zaman kazanırsınız.
    26-31 Ekim arası: Parasal konularda başkalarından destek görmemiz bizi rahatlatacaktır. 30 Ekim tarihi bu anlamda olumlu gözüküyor. Ummadığımız yerlerden para gelebilir. Mucizelere inanmak lazım.

    EKİM Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler : 1-9-10-14-15-19-20-23-24-27-28
    Zayıf Enerjili Günler : 4-5-12-13-25-26
    Aşkta En Şanslı Günler : 1-27-28
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 21-22

    Yeniay : 18-19-20-21
    (Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 4-5-6-31
    (Ay-Yengeç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    KOVA

    GENEL BİR BAKIŞ

    Sevgili kovalar sizlere güzellikler diliyorum.

    8 ekimde venüs başak burcu seyri başlıyor. Mali konular, iş ortaklıkları özel hayatımızı irdeliyoruz. İşlemeyenleri hayatımızdan çıkartıyoruz. Adalet duygumuz bu dönemde bizi çok etkiliyor. Her şeyi restore edebilecek güce kavuşuyoruz. Bu geçiş bu sene çok etkin olacak.

    10 ekimde kuzey düğüm başak balık aksında olacak. Bu bir tekamül süreci. Bu gelişimin rolü. Mücadele ve zorluklara karşı mali konularda etkili olacak bir dönem. Artık dostumuz düşmanımızı bilmemiz gereken bir dönem. Finansal konularda dikkat etmeliyiz.Bu dönemdeki tüyoları dinlemeliyiz.

    13 ekimde Yeniay terazi burcunda oluşacak.Yeni işler gelebilir. Yeni hedefler belirlenebilir. Toplumsal hayatta adımızı duyurmak belli gruplar içinde yer almak istiyoruz. Yeni dostluklarımız olabilir.

    23 ekim de güneş akrep burcunda seyrine başlıyor. Kariyer hayatıyla ilgili konularda önemli. Enerjimizi harcayacağımız alan iş hayatımız olmalı. Finansal anlamda dikkatli oluyoruz.

    27 ekimde dolunay boğa burcunda olacak. Hem özel hayat hem ailevi ilişkilerde hemde vatanımızda güvenlik istiyoruz. Ev hayatımızda işimizde artı ve eksileri gözden geçireceğiz. Evden çalışıyorsak getiri ve götürüleri inceleyeceğiz. Dolunay geldiğimiz son noktayı görmemizi sağlayacak.

    Her şey gönlünüzce olsun.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-11 Ekim arası: 6 Ekim tarihindeki görünüm, dış baskılar nedeniyle sıkılmanıza neden olabilir. Siz ortayı bulayım, dengeyi koruyayım, uyumlu davranayım diye uğraştıkça, bir şeyler canınızı sıkabilir. Ne yapmalıyız? Hangi durum olursa olsun, derinlemesine düşünmeliyiz. Aceleci olmamalıyız ve kararlarlarımızı vermeden önce iyice tartıp biçmeliyiz.
    8 Ekim-8 Kasım tarihleri arasında Venüs-Başak burcunda ilerleyecek. Bu dönem, hem yuvanız ve aileniz hem de dünya görüşünüze göre ilişkilerinizi, çıkarlarınızı gözden geçirmeniz anlamında önem taşıyor. Seçici davranacağız. Ancak belirsizlikler varsa bunların mutlaka düzene kavuşturulması yönünde titizleneceğiz. Yeni bir sayfa açmak istiyorsak önce eskinin akıllıca ele alınarak, pürüzlerin ayıklanması şart.
    12-18 Ekim arası: Hafta başındaki görünüm, yeniliklere açık olmanızı sağlıyor. Değişim arzusu iliklerimize kadar işlemiş durumda. Bir sürpriz gelişme yaşanabilir. Biriyle tanışabiliriz, bir yolculuğa çıkabiliriz. Eğitim, iş, çevre, uzmanlık, seyahatler ve ilişkilerde yeniye, yeniden merhaba demeye varız.
    17 Ekim tarihindeki görünüm, ilişkimizin cinsel boyutunu hem sağlık hem de psikolojik anlamda gözden geçirmemiz açısından önemlidir. Bazen sağlık-iş-parasal sorunlar veyahut ilişkimiz olmaması nedeniyle cinsel anlamda sıkıntılar yaşayabiliriz. Bazen de, önümüze gelenle ilişki kurarak yanlış bir aşkın elinde sancılar çekeriz. Onun için şöyle bir kendinizi gözden geçiriniz. Sadece iş anlamında değil, partnerinizle aranızdaki paylaşımların da gözden geçirilmesi lazım. Siz kimlerle hangi nedenle bağlantı kuruyorsunuz? Bağlantıda olduğunuz insanlarla aranızdaki işbirliği ne durumda bunları mutlaka ele almalısınız. Böylece yanlış kişilerin, tercihlerin kurbanı olmaz, paranıza sahip çıkar ve ilerisi adına doğru kararlar alabilirsiniz.
    19-25 Ekim arası: Haftanın genelinde öyle çok sıcak ve samimi tarzda hareket etmeyebiliriz. Belli bir mesafeyi korumak, karşımızdaki kişiden emin olmaktan yanayız. İletişimi önemsiyoruz. Fakat söylenenleri de kendi içimizde bir gözden geçirmeden konuşmayız. Cinsel anlamda mesafeli davranabiliriz. Eğer bir şeyler aklımıza yatmıyorsa, ilişkide pürüz çıkartıyorsa, aklımız bunlara takılı ise, pek anlayışlı davranmamız da mümkün olmayabilir. Eleştirmeyi seven, her şeyde bir kusur bulan bir partnerimiz varsa, bu mesafeli halimiz çok daha belirginleşir.
    26-31 Ekim arası: Haftanın etkili iki görünümü, hem iletişimin bir hayli ön planda olduğunu gösteriyor hem de farklı düşüncelere saygı duymanın önemini vurguluyor. Ağızdan söz bir kere çıkar, çıktığı şekliyle karşı tarafa ulaşır, ulaşanın can yakıcı mı yoksa can kazandırıcı mı olacağı, biraz da sizin aşka bakış açınıza göre değişecektir. Ben yeni tanışmalar anlamında olumlu buluyorum. Ancak maddi ve iş anlamında sorunlarınız olan bir dönemdeyseniz, partnerinizi pek çekecek haliniz yoktur.

    İŞ VE KARİYER

    1-11 Ekim arası: 10 Ekim 2015-28 Nisan 2017 tarihleri arasında Ay düğümleri, Başak-Balık burç düzleminde etkili olacak. Bu dönemde ortaklaşa maddi ve manevi ilişkimiz olan insanları iyi seçmeyi, karışıklıktan uzak durarak, verimli, sağlıklı beraberlik yaşamayı seçeceğiz. Destekle değil, kendi ayaklarımızın üzerinde durmayı bileceğiz. Kimlerle ne gibi ilişkimiz var, analiz edeceğiz. Fiziksel ve bedensel sağlığımızı önemseyeceğiz. Cinsel hayatımızla ilgili konularda hijyen, temizlik, bakım önemli olacak. Paramızı riskli yatırımlardan uzak tutacağız. Muhasebemizi iyi tutacağız. Başkalarına hizmet anlamındaki işlere yöneleceğiz. İlişkilerimizde gerçekçi düşüneceğiz. Yatırımı önemseyeceğiz.
    12-18 Ekim arası: 16 Ekim tarihindeki görünüm, endişe ile hiçbir sorunun çözülmeyeceğini işaret ediyor. Sağlam ve hakikaten kalıcı olanın, sizinle olacağını söylüyor. Şu aralar ilişki ve iş ortaklıklarında derin derin düşünüyorsunuz. Bir yandan mükemmel olan için mücadele veriyorsunuz, diğer yandan bir yol tespit etmeye çalışıyorsunuz. İşte bu görünüm size kuvvet, iç görü, güven aşıladığı için, her şeyi yoluna koyabilirsiniz.
    19-25 Ekim arası: 23 Ekim-22 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Güneş süresince, çalıştığınız yerdeki insanlarla, otoritelerle ılımlı şekildeki ilişkilerinizi sürdürünüz. Kimlerle iş veya özel ilişkileriniz varsa, bunları gözden geçiriniz. Kıskançlıklar, güç uygulayan insanlar, negatif kişilerden, onlara kızıp yanlış kararlar almaktan kaçınınız. Bu dönem, hiç kimsenin kimse üzerinde baskı uygulayacak hali yok. Birileriyle karşı karşıya gelirseniz boş yere zaman kaybedebilirsiniz.
    26-31 Ekim arası: 26 Ekim tarihindeki görünüm, yaşamını sağlam temeller üzerine oturtmaya çalışan bireyin, tarafsız ve adil düşündüğünü, farklı görüşlere saygı duyduğunu, demokratik ve insan haklarına önem verdiğini, dış dünyaya açılmak istediğini gösteriyor. Kişi büyümesi gerektiğinin gayet iyi bilincinde. Ancak yaşadığınız ülke, bazı kişiler, tuhaflıklar yüzünden ilerleyemiyorsunuz. Anlatmaya, ortaya koymaya çalıştıklarınızı anlayabilecek çok az sayıda insan oluşu sizi sinirlendiriyor. İşte bugünkü karşıtlık bu anlamda yaşanması muhtemel bir gerilimin işareti. Bu tarihte, çevremizle olan iletişimimize dikkat edelim.

    FİNANSAL DURUM

    1-11 Ekim arası: 8 Ekim tarihinde başlayacak Venüs-Başak geçişinde, eğitim veya iş hayatımızla ilgili konularda mali durumumuzu ele almak lazım. Eğer bir yüksek eğitim düşünüyorsak veya bir iş kurmayı planlıyorsak, başka bir yere yerleşmek istiyorsak, parasal durumumuz çok önemli. Ayrıca bir ev almayı, ofis açmayı, yuva kurmayı istiyorsak hem ilişkimizin hem de maddi gücümüzün yerinde olması lazım.
    12-18 Ekim arası: 12 Ekim tarihindeki Jüpiter-Pluto görünümü, maddi paylaşımlar, miras bölüşümü, ev yatırımı, iş kurulması, ortaklıklar gibi konular üzerinde derinlikli düşünmeyi sağlıyor. Bu bir gelişim ve dönüşümdür. Zamanla yerine oturacaktır. Hesabınızı daha iyi bilmenizi sağlar. Gizli bilimlerin, faaliyetlerin, çalışmaların da göstergesidir.
    13 Ekim tarihinde Terazi burcunda oluşacak Yeniay, sosyal yönden bizi başkalarıyla temasta bulunmaya davet ediyor. Farklı insanlarla tanışmak, güzel bağlantılar kurmaktan yanayız. Değişik bir şeyler yapmak istiyoruz. Ancak aklımız parasal konulara takılı. Her şeyin titizlikle gözden geçirilmesi, bütçenin düzenlenmesi şart. Yenilik iyi güzel de, finansal duruma bakmak gerekecek. Yeniayın işaretçilerinden Ay-Uranüs karşıtlığı, bizi özgür kılıyor. Her ne sıkıntımız varsa bunu aşabileceğimizi söylüyor. Merkür-Pluto görünümü ise, karşımıza çıkabilecek fırsatların göstergesi oluyor.
    19-25 Ekim arası: 23 Ekim tarihinde, beklenmedik durumlar yaşama riskinizi işaret ediyor. Ortağınız veya hiç ummadığınız bir kişi, desteğini geriye çekebilir. Böyle bir halde oyunu kuralına göre oynayarak geri adım atmanız gerekebilir. Maddi konularda tabii ki gayet akıllıca hareket etmemiz iyi olacaktır. Ortaklaşa paylaşımlar, iş yaptığımız insanlar, yatırım konularında rehavete kapılmak kadar, kuruntulu davranmak da yanlış olacaktır. Tedbirli olalım. Ne yaptığımız bilelim yeterlidir.
    26-31 Ekim arası: 27 Ekim tarihinde Boğa burcunda oluşacak Dolunay, konforlu bir yaşam, huzurlu bir hayat, güvenli bir ev ve sevgi dolu bir aile arzumuzu işaret ediyor ve bunu bir hayli vurguluyor. Geçmişi, bugünü ve geleceği düşündüğümüzde tabii ki maddi ve manevi anlamda kendimizi garanti altına almaktan yanayız. Eğer şu günlerde bu konularda kendimizi rahat hissetmiyorsak bu Dolunayda sıkılırız. İş hayatımız ve toplumsal ilişkilerimizde bazı kişilerle aramızda sorunlar yaşanabilir. Aynı durum ev içinde de geçerli olabilir. Dolunayın yöneticisi Venüs-Başak burcunda ilerlediği için, maddi anlamda bizi risk altına alacak kararlardan uzak durmamız lazım.

    EKİM Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler : 2-3-12-13-17-18-21-22-25-26-29-30
    Zayıf Enerjili Günler : 1-7-8-14-15-27-28
    Aşkta En Şanslı Günler : 2-3-29-30
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 23-24

    Yeniay : 21-22-23
    (Ay-Kova burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 6-7-8
    (Ay-Aslan burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    BALIK

    GENEL BİR BAKIŞ

    Sevgili balıklar ekim ayında sizlere bol bol şans diliyorum.

    8 ekim tarihinde venüs başak burcunda seyrine başlıyor. Sevdiğimiz kişinin bizi eleştirmesine bu dönemde izin vermiyoruz. Bizi sorgulayan iş ortaklarımıza karşı sesimizi çıkarıyoruz. Balıklar bu dönemde haksızlığa gelemiyor ve karşı duruyorlar. Merkür terazi ile gerçekten adil bir partner bize gülümseyebilir.

    10 ekim tarihinde kuzey düğüm başak burcunda seyrine başlıyor. Bu bir tekamül süreci. Balıktaki güney düğüm öğrendiklerimiz anlamına geliyor. Balılar artık kül yutmuyorlar. İyi niyetinizi başkalarının kullanmasına izin vermiyorsunuz. Bizi eleştirenleri eleştirme vakti geldi diyoruz. Kimseyi idare etmek zorunda değiliz. Partnerlerimizin yanlışını söylemeliyiz.

    13 ekimde Yeniay terazi burcunda oluşuyor. İş ortaklarımız daha dikkatli seçiyoruz. Çıkarlarımızı ön plana alarak onları korumaya alıyoruz. Partnerimizden huzur ve güven bekliyoruz. İş hayatında daha baskın olmak yönünde adım atıyoruz.

    23 ekimde güneş akrep burcunda seyrine başlıyor. Dış dünyada kontrol ve güç kazanma anlamında kendi fikrimize uygun insanlar kazanma anlamında etkili. Dışarıdan gelen müdahalelere dur diyoruz. Öç duygumuz oluşabilir. Uzaklardan güzel haberler alabilirsiniz.

    27 ekimde Dolunay boğa burcunda oluşacak. Eğer yeni bir çevre oluşumu, yeni bir girişim varsa son noktayı göreceğiz. Artı ve eksileri yan yana koyacağız. İkili ilişkilerde ince ince hesaplar yapacağız. Sağlıksız olanları hayatımızdan çıkartıyoruz. Gidene güle güle diyoruz. Adil ve hakkaniyetli düşünmeliyiz.

    Ekim ayında sizlere güzellikler diliyorum.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-11 Ekim arası: 10 Ekim 2015-28 Nisan 2017 tarihleri arasında Ay düğümleri, Başak-Balık burç düzleminde etkili olacak. Bu dönemde ilişkilerimizde seçici olmayı, neyi istediğimizi bilmeyi, analiz etmeyi, bay ve bayan mükemmeli bulmamızın zor olduğunu, sağlıklı, huzurlu bir ilişkinin hepsinden kıymetli olduğunu önemseyeceğiz. Temiz, bakımlı, çalışkan, ılımlı insanlara yöneleceğiz. Sürekli eleştiren partnerlerden uzak duracağız. Mantıklı bir evlilik yapabiliriz. Gerçekçi düşüneceğiz. Mutsuz olduğumuz bir ilişkiyi sürdürmeyeceğiz. İlişkimizde şefkati önemseyeceğiz. Ancak kendimizden taviz verecek şekilde olmayacak. Kendimize güveneceğiz. İlişkide problemler varsa, bunları ortaklaşa düzelteceğiz. Tek başımıza onca yükün altına elimizi sokmayacağız.
    12-18 Ekim arası: 12 Ekim tarihindeki Jüpiter-Pluto görünümü bekar Balıkların evlilik şanslarını yükselticidir. Karşınıza çıkabilecek bir kişinin göstergesidir. Problemli ilişkisi olanların bunları aşabilmesinde yardımcıdır. Bu gibi gelişmeler hayatınızda bir dönüşümün ve yenilenmenin de göstergesidir. Bir start gibi düşünelim. Taşlar yerine oturmaya başlıyor diyebiliriz. Ayrıca güçlü bir kişiden göreceğiniz desteğin, bir ortaklık teklifinin de göstergesidir.
    16 Ekim tarihindeki görünüm, gayet olumlu. Hem ilişkinizi detaylıca gözden geçiren bir partneriniz var hem de sizin ona olan bağlılığınız gayet hoşuna gitmekte. İlişkisi olmayanlar siz Balıklar, lütfen endişeli düşünmeyin. Hep mutsuzdum, hep yanlış ilişkiler yaşadım, bundan sonra hiçbir şey benim yüzümü güldürmez artık demeyin. Sakin olun ve özgüven duygunuzu, inancınızı koruyun.
    19-25 Ekim arası: Bu hafta ilişki anlamında zorlayıcı bazı ufak tefek problemler olsa da, Venüs-Jüpiter kavuşumu hafta sonuna damgasını vuruyor. Bu yeni bir ilişkinin, bir araya gelişin, ilişkilerde detaylıca düşünmenin, buna uygun şekilde davranmanın işaretçisi. Duygularımızın sesinden ziyade mantığımız bizi ilişkilerde yönlendiren bir etki olacak. Aslına bakarsak geçtiğimiz yıllara göre bu yıl aşka ve evliliğe bakış açımız çok değişti. Artık bastığımız adımın, başladığımız bir ilişkinin gelebileceği noktayı en başında hesap edebiliyoruz.
    26-31 Ekim arası: Bu haftanın en hoş görünümü, 30 Ekim tarihinde gerçekleşecek. Bu ilişkileri gerek duygusal gerekse bilinçli açıdan ele almanın göstergesidir. Sizin yaşam felsefenize uygun bir kişiyle tanışmanın işaretçisi olabilir. Bu karşılaşma ruhsal anlamda etkileyicidir. Çiftleri bağlayıcı ve şefkatli bir şekilde sarıp sarmalayıcı olur. Sorunlar varsa da, eğer her iki kişi de birbirine önem veriyorsa, bu görünüm huzuru çoğaltır, tutkuları arttırır.

    İŞ VE KARİYER

    1-11 Ekim arası: 6 Ekim tarihindeki görünüm, uzun vadeli düşünülen işlerin, planlamaların, görüşmelerin, değişimlerin işaretçisidir. Plutoyu hafife almayınız. O yıllarca burcunuzla uyumlu görünüm yapacak. Size sosyal hayatta, iş konularında destek çıkacaktır. Artık sizi yönlendirmelerine izin vermeyiniz. Siz kendi iktidarınızı ele alırsanız ve siz kendinize güven duyarsanız, hiç kimsenin üzerinizde baskın olması mümkün değil. Dönüşümler yavaş oluyor diye üzülmeyiniz. Siz de bilirsiniz ki, zamanı geldiğinde her şey yoluna girecektir.
    12-18 Ekim arası: 17 Ekim tarihindeki görünüm, sizi yormakta hatta uğraştırmakta olan kişi veya işlerin, gelişim anlamında, ilerisi adına hakikaten yararlı olacağını gösteriyor. Şimdi ayrıntılı ve titiz çalışmanız gerekiyor. Belki de hiç olmadığı kadar bir çok meseleyle boğuşuyorsunuz. Ancak doğru hedef üzerindesiniz. Pes etmeyiniz.
    19-25 Ekim arası: 23 Ekim-22 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Güneş dönemi, büyümek, farklı deneyimler yaşamak, gelişmek, hayatımızı yönlendirmek için kararlar veriyoruz. Hayat önümüze fırsatlar çıkarıyor veya mecburen uymamız gerekiyor. Fakat şu var ki, hepsi bizim gelişimimiz anlamında önemli oluyor. Tabii ki kimimiz bunun farkında bazılarımız zamanla anlıyor. Bu dönemde yüksek hedefler belirlemek, her şeye sıfırdan başlamak, kendinizi hangi alanda ortaya koymak istiyorsanız, lütfen o konuda gelişimi önemseyiniz. Eksiklerinizi tamamlayınız.
    26-31 Ekim arası: 27 Ekim tarihinde Boğa burcunda oluşacak Dolunay, maddi ve manevi kazanç, huzur, güven, istikrar olgusu bizim için son derece değerleniyor. Çevremizde bulunan kişilerle ilişkimizde bu kriterleri bir hayli önemsiyoruz. Durumları da bu açıdan ele alacağız. Birilerine göre değil, biz ne kadar tatmin oluyoruz. Bu önemli. Kardeşimiz, komşumuz, arkadaşımız, bağlantımız olan kişilerin yaklaşımları bizi mutlu ediyor mu, güven içinde olmamızı sağlıyor mu? Buna bakacağız. Dolunayın yöneticisi Venüs-Başak burcunda ilerlediği için, ikili ilişkilerde bir hayli seçici davranabiliriz.

    FİNANSAL DURUM

    1-11 Ekim arası: 8 Ekim-8 Kasım tarihleri arasında Venüs-Başak burcunda ilerleyecek. İlişkide paylaşım, davranış, birbirinize yaklaşım tarzınız gayet önemli. Hangi taraf eleştirel, sürekli irdeleyen, hiçbir şey beğenmeyense, bu dönemde kendini terbiye etmesi gerekiyor. Çünkü bu mesafeye, ilişkinin gelişmemesine neden olur. İhtiyaçlara göre belirlenen, sen şunu yaparsan ben de sana iyi davranırım gibi kriterler koymak yanlış olacaktır. Problemli ilişkilerde özellikle, partneri sürekli gözlem altında tutmak, ne yapıyor ediyor diye kontrol etmek uygun değildir. Jüpiter bu dönemde iyi bir destek sunacağı için, bu yıl ki Venüs-Başak geçişini, geçtiğimiz yıllara göre daha olumlu buluyorum.
    12-18 Ekim arası: Hafta başındaki görünüm, parasal konularda özellikle ilişkilerin öneminin bir hayli fazla olacağını gösteriyor. Şu andaki mevcut sıkışıklığın çözümlenmesi için işbirliği şart gibi. Ancak bizim, işimize pek gelmeyecek. Yatırım, kredi alımı, ortaklaşa işlerde dikkatli olmamızda yarar var. Hızlı kararlar vermeyelim.
    13 Ekim tarihinde Terazi burcunda oluşacak Yeniay, ortaklaşa iş veya özel ilişki içinde olduğumuz kişilerle alakalı konularda uyumlu düşünsek dahi, öncelikle ilişkimizi titizlikle gözden geçirmemiz lazım. Nasıl biriyle beraberiz, ilişkimiz ilerisi adına nasıl bir yol içeriyor, sevgi alışverişimiz sağlam mı, düşündüğümüz şekilde gelişir mi bakmalıyız. İş ortaklığında da aynı durum geçerli. Maddi açıdan güvenilir mi değil mi, bakmak gerekiyor. Yeniayın oluştuğu gün Ay-Uranüs karşıtlığı var. Bu da dikkatli olmanın, aceleci kararlardan kaçınmamız gerektiğinin işaretçisi. Merkür-Pluto görünümü ise, henüz bir şeylerin tam yerinde oturmadığını, iyice bir bakmak gerektiğini gösteriyor. Sorumluluklarımızın farkında olmamız lazım.
    19-25 Ekim arası: 23 Ekim tarihinde, maddi konularda akıllıca hareket etmenin konuşmanın önemini işaret ediyor. Evet Pluto sizden yana. Ancak şu aralar Merkür-Terazi geçişi nedeniyle ortaklaşa işlerde zorlanıyoruz. Hatta birileri yüzünden borç altına giriyoruz veya bu konularda zayıf duruma düşüyoruz. Uyuşmazlıklar doğal olarak ilişkilerde de sabırsızlığa neden oluyor. Özellikle mahkeme, soruşturma, tahkikat, mal mülk alacak ve verecek konularında akıllıca hareket etmeye çalışmak, anlaşma yollarını kapalı tutmamak gerekiyor.
    26-31 Ekim arası: 26 Ekim tarihindeki görünüm, iş ortağımız veya farklı konularda bizi yine işbirliğine zorlayabilir. Alacaklarımızı tahsil etmek veya borcumuzu ödemek yönünde sıkılabiliriz. Evdeki hesabın çarşıya uymadığı bir gün olduğu için dikkatli olmakta yarar var.

    EKİM Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler : 1-4-5-14-15-19-20-23-24-27-28
    Zayıf Enerjili Günler : 2-3-9-10-17-18-29-30
    Aşkta En Şanslı Günler : 4-5
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 25-26

    Yeniay : 23-24-25
    (Ay-Balık burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 8-9-10-11
    (Ay-Başak burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    Yerel Seçim 2024

    En Çok Aranan Haberler