KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Süper Tam Ay Tutulması

    28 Eylül 2015 saat 05.48 itibariyle oluşacak tutulmanın tüm burçlara etkisi!

    KOÇ

    Sevgili Koçlar, yeni haftamız saat 05:48 itibariyle burcunuzda oluşacak Tam Ay Tutulması, size uymayan, planlarınız dışında gelişen, endişelendiren durumlara sert bir şekilde tepki göstermenize neden olabilir. Bunun nedeni, iş problemleri, ailevi konular, dış baskılar olacağı gibi ilişkinizle alakalı konuları da kapsayabilir.

    Bir ilişki uzun süredir sorun yaratıyorsa, bir iş sizi tatmin etmiyorsa, bir ortaklık zarar veriyorsa koparıp atabilirsiniz. Ancak, Merkür geri hareketi zihnimizi bulandırıyor. Sanki yanlış yapıyormuşuz gibi hissettiriyor. Acaba çok mu gerginsiniz, çok mu sabırsız. Eğer böyle ise, ben derim ki, bir daha düşününüz. Pireyi için yorgan yakmamış olalım. Bir de karşı tarafı dinleyelim ki, sonra pişman olmayalım. Tam ay tutulması size aktivite, cesaret, ipleri ve kontrolü ele alma arzusu verebilir. Önümüzdeki altı aylık süreç içerisinde meseleleri kendimize göre değerlendirebiliriz. Bu altı ay içerisinde, ilişki devam edecek mi yoksa tümüyle sona erecek mi onu anlayacağız. Ama bencil davranmıyoruz. Belli bir esnekliği de göstermemizde fayda var. Ailevi ilişkilerde de bu tam ay tutulması yepyeni bir noktayı işaret ediyor. Mutlaka güvence unsurunu önemseyeceğiz. Gerilimden uzakta duracağız. Belki birçoğunuz yeni bir evlilik yapacak, yeni bir karar verecek ve aile değişimden geçebilir.

    Unutma ki dostum, aslında her şey olması gerektiği gibidir ve Hayatta hiçbir şey tesadüf değildir… iremSU

    Yeni haftanın sizlere arzu ettiğiniz değişimleri yaşatması dileğimle,


    BOĞA

    Sevgili Boğalar yeni haftamız saat 05:48 itibariyle etkili olacak Koç burcundaki Tam Ay Tutulma etkileri altında başlıyor. Tutulmanın tüm görünümlerine baktığımızda, değişim arzunuzu, baskılara gelemeyişinizi işaret ediyor. Sizi durduran her şey aslında yeni bir şeyler yapmak için sizi teşvik ediyor. Yeni bir çevre, yeni bir ev, yerleşim yeri, çalışma hayatınızla ilgili konular ön planda. Bu arzuların hepsi doymayı bekliyor.

    Ancak bir yanıyla da, sabırsızlık ve stres yaratıyor. Merkür gerilediği için doğal olarak çalışma hayatınız başta olmak üzere, aşk, çocuk veya finansal anlamdaki durumuna tekrar bir bakmamızda yarar var. Böylece artı ve eksileri saptamanız mümkün olacaktır. İç dünyamızdaki gerilimi yatıştırmalıyız. Sağlığımıza dikkat etmeliyiz. İş hayatımızda daha sabırlı olmalıyız. İşimizin gereklerini yerine getirmeliyiz.

    Unutma ki dostum, aslında her şey olması gerektiği gibidir ve Hayatta hiçbir şey tesadüf değildir… iremSU

    Yeni haftanın sizlere arzu ettiğiniz değişimleri yaşatması dileğimle,


    İKİZLER

    Sevgili İkizler yeni haftamız saat 05:48 Koç burcundaki Tam Ay Tutulmasının etkileri altında başlıyor. Bu Tutulma ileriye dönük hedefleriniz anlamında son derece kıymetli. Geleceğinizle ilgili konularda hareketlilik olacak. Daha cesur olacaksınız. Kendinizi ifade etmeye çalışacak ve özgür olacaksınız. Aşk hayatınızda ve sosyal hayatınızda cesur olmalısınız. İkili ilişkilerde daha uyumlu hareket etmeliyiz. 6 aylık sürecin sonunda her şey yerine oturacaktır.

    Bu tutulma, yenilik arzusunun bir hayli yüksek, değişimlerin gayet aktif, sosyal ilişkilerin canlandırıcı etkisini işaret ediyor. Yeni ve gayet heyecanlandırıcı gelişmeler sizi teşvik edici, hayatınıza bir anda giren kişi ve kişiler umutlandırıcı, her şey değişmeli diyen iç sesiniz sizi yüreklendirici gözüküyor. Üstünüzdeki ağırlıktan kurtulmak ve farklı bir şeyler yapmak için karar verebilirsiniz. Ancak ben derim ki, yöneticiniz Merkür gerilerken, aşk hayatınız başta olmak üzere, kişisel girişimlerinizi bir daha gözden geçirin ki, doğru ve dengeli olup olmadığına bir bakalım.

    Unutma ki dostum, aslında her şey olması gerektiği gibidir ve Hayatta hiçbir şey tesadüf değildir… iremSU

    Yeni haftanın sizlere arzu ettiğiniz değişimleri yaşatması dileğimle,


    YENGEÇ

    Sevgili Yengeçler yeni haftamız saat 05:48 Koç burcunda oluşacak Tam Ay Tutulmasının etkileri altında başlayacak. Yengeçler için bu Tutulma, iş hayatıyla ilgili konularda son derece kıymetli. İş ve ev hayatının dengelenmesi konusunda önemli. Patronlarımız ile olan ilişkilerimizde iş hayatımızda kendimizi ön plana çıkartmak istiyoruz, sinirlenip geriliyoruz. Bu bölümde biraz daha uzlaşıya açık olmalıyız. Anlaşamadığımız insanlarla ilişkimizin sonlanması söz konusu olabilir. İşimize ihtiyacımız var ise biraz daha gerginliğimizi ele almamızda yatışmamızda fayda var. Gereksiz yere ipleri koparmayalım.

    Evet bu Ay Tutulması, iş hayatınızla ilgili konular üzerinde bir hayli stres yaratıcıdır. Acnak bu stres aslında değişimlerin işaretçisidir. Düzgün şekilde yürümeyen bir iş, maddi açıdan yeterli gelmeyen ücret, ilişkide yaşanan baskılar, aileniz, evinizle ilgili meseleler hepsi yeter artık diyecek hale getiriyor. Aslında bunların tümü bu tutulmayı bir hayli özel kılıyor. Duyarlılığı yükseltiyor. Merkür de gerilediği için, bir şeyler ayağımıza dolanıyor, durduruyor. Ben derim ki, sizi zorlayan, özgürlüğünüzü kısıtlayan her ne ise, bu artık geride kalmak üzere. Ancak kararlar verilmeden önce bir kez daha duruma bakalım. Gitmek istediğimiz yol doğru mu yanlış mı diye ölçüp tartalım. Mantıklı düşünmekte yarar görüyorum.

    Unutma ki dostum, aslında her şey olması gerektiği gibidir ve Hayatta hiçbir şey tesadüf değildir… iremSU

    Yeni haftanın sizlere arzu ettiğiniz değişimleri yaşatması dileğimle


    ASLAN

    Sevgili Aslanlar yeni haftamızın en önemli astrolojik belirteci, saat 05:48 itibariyle Koç burcunda oluşacak Tam Ay Tutulmasıdır. Bu Tutulma, bir hayli hareketlendirici, değişimleri işaret edici ve aktif hale getiricidir. Ruhunuz sanki şahlanmış ve yenilikleri bir an önce gerçekleştirmek için harekete geçmiş durumda. Arzulusunuz, isteklisiniz. Gitmek, farklı bir şeyler yapmak, canlanmak, tazelenmek niyetiniz yüksek.

    Yolculuk, görüşmeler, nicedir içinizde biriken doyurulmayı bekleyen arzular coşkunca akıyor. Çalışma hayatı, sağlık veya hangi neden olursa olsun onun baskısından kurtulmak istiyorsunuz. Ancak Merkür gerilediği için, bizim bu ani kararlarımızı bir ölçüp tartmak durumundayız. Bu değişimlerin ne gibi yararı var, çok mu acele ediyoruz, bir bakalım.

    Unutma ki dostum, aslında her şey olması gerektiği gibidir ve Hayatta hiçbir şey tesadüf değildir… iremSU

    Yeni haftanın sizlere arzu ettiğiniz değişimleri yaşatması dileğimle


    BAŞAK

    Sevgili Başaklar yeni haftamızı, saat 05:48 Koç burcunda oluşacak Tam Ay Tutulmasının etkileri altında karşılıyoruz. Eşiniz, iş ortağınız veya partnerinizle alakalı bölüşüm ve paylaşımlar, kredi, nafaka, borçlanma konularda sizi zorlayabilecek bir yansımadır. Siz kendi çıkarlarınızı korumak, onlar da aynı şekilde kendi isteklerini elde etmek taraflısı olabilirler. Bu durumda bir stres yaşanabilir. Merkür geri harekette olduğuna göre, maddi ve manevi anlamda tüm ilişkilerimizi gözden geçirmemizde yarar var. Eğer zarar verici bir ortaklık veya ilişki ise, sizi durduruyor, kısıtlıyorsa tabii ki, bitmesi mümkündür. Ancak tam tersine siz bencil davranıyor, sadece kendinizi düşünüyorsanız o zaman sizin de kendinize bir çeki düzen vermeniz gerekecektir.

    Bu Tutulmada, mali konularda biraz hırslı davranabiliriz. Ortaklarımız kendi çıkarlarını öne almaya çalışabilir ama dikkatli olacağız. Burada bütçemizin dengesine dikkat edeceğiz. Projelerimizle insanları etkilemeli ve kazandığımız parayı hak ettiğimizi göstermeliyiz. Bu tutulmada agresif tavırlardan uzak duruyoruz. Kredi kartımız, miras, hukuk gibi konularda her şeyin belli prosedürde olmasına özen gösteriyoruz. 6 aylık süreç içerisinde mali konuları gözden geçirip borçlarımızı ödemeye çalışmalıyız.

    Unutma ki dostum, aslında her şey olması gerektiği gibidir ve Hayatta hiçbir şey tesadüf değildir… iremSU

    Yeni haftanın sizlere arzu ettiğiniz değişimleri yaşatması dileğimle


    TERAZİ

    Sevgili Teraziler yeni haftamız, saat 05:48 Koç burcunda oluşacak Tam Ay Tutulmasının etkileri altında başlıyor. Partnerimizin ilişkide kendi isteklerini, arzularını öne sürmesi, iş hayatımızla ilgili konularda insanların bizi köşeye sıkıştırmaya çalışmaları hakikaten canımızı sıkmış durumda. Bu öyle bir durum ki, ne söz anlatmak mümkün ne de anlamalarını beklemek için sabrımız var.

    Doğaldır ki, biz de çekip gitmekten, bitirmekten yanayız. Şöyle bir uzaklaşmak, her şeyden elimizi eteğimizi çekip kendimizle baş başa kalmak istiyoruz. Ancak benim tavsiyem, geçtiğimiz 8 Ekim 2014 tarihindeki tutulmadan bu yana neler değişti veya değişmedi, bunlara Merkür gerilerken bir daha bakalım ki sona erip ermeyeceğini veya bundan sonra olabilecekleri daha net görmüş olalım. İlişkide, karşı taraf bencil ise dikkat etmeli uyarmalıyız. Önümüzdeki 6 aylık süreçte partnerin tavırlarını tahammülümüz kalmayabilir. Bazı ilişkiler bitebilir. Dengeyi bulmaya çalışan bir partnerimiz varsa sizde biraz huysuzsanız kendimize de bakmalıyız. Bu süreçte gözlem yapmalıyız. Bu dönemde giden varsa bilin ki gerçekten gitmesi gerekiyordur. Bu tutulmada agresif olmak çözüm değil.

    Unutma ki dostum, aslında her şey olması gerektiği gibidir ve Hayatta hiçbir şey tesadüf değildir… iremSU

    Yeni haftanın sizlere arzu ettiğiniz değişimleri yaşatması dileğimle


    AKREP

    Sevgili Akrepler yeni haftamız saat 05:48 Koç burcunda oluşacak Tam Ay Tutulmasının etkileri altında başlayacak. Çalışma hayatımız ve bizi birebir ilgilendiren meselelerde, stres yaratabilir. İş yoğunluğu, ortamdaki gerginlik, isteklerimize uymayan durumlar bizi çileden çıkartıyor. Farklı bir iş arayışımız, birilerinin emrine uymak istemeyişimiz, kurallar, şartlar, kısıtlamalar rahatsız ediyor bizi. Bu durum ani bir karar vererek çekip gitmenin işareti gibi.

    Bir yandan da sorguluyoruz her şeyi. Belki de sürekli idare ettiğimiz için birilerini yorulduk. Belki de çoktandır bitmesi gerekiyordu da biz durduruyorduk. O zaman gelin Merkür geri hareketinde iş, ilişki meselelerini artı ve eksisiyle durumları bir tartalım. Ondan sonra net bir karar verelim. Aynı hataları yenilenmesine izin vermeyelim. Akrepler bu Tutulmada kendilerini yoran, üzen bir takım kişilerle aralarına mesafe koyabilirler. Bu tutulmada sakin olmalısınız. Çünkü bir anda ipleri koparmak mümkün gözüküyor. Biraz beslenmemize önem vereceğiz. Bu ay tutulması bir yanıyla birçok şeyi incelediğimiz, diğer yanıyla da çabucak tepki vermeye açık ancak olumlu yanıyla da aktif çalışma hayatının simgesi olacak. Gerginliğe gerek yok. Hakkımızı asla yedirmeyelim ancak biz de sorumluluklarımızı bilelim.

    Unutma ki dostum, aslında her şey olması gerektiği gibidir ve Hayatta hiçbir şey tesadüf değildir… iremSU

    Yeni haftanın sizlere arzu ettiğiniz değişimleri yaşatması dileğimle


    YAY

    Sevgili Yaylar yeni haftamızı, saat 05:48 Koç burcunda oluşacak Tam Ay Tutulmasının etkileri altında karşılıyoruz. Aşk hayatımız başta olmak üzere, kişisel anlamda ilerisi adına verilecek kararların çarçabuk alınması mümkün. Özgürce hareket etmek ve dilediğimiz şekilde yaşamaktan yanayız.

    Hiç kimsenin bize karşı çıkmasına, yolumuza taş koymasına iznimiz yok. Bir aşk ilişkisine her an adım atabiliriz veya nicedir canımızı sıkan sevgilimize veda edebiliriz, kimseden emir alamam diyerek, işimizden ayrılabiliriz. İyi tamam da, gittiğimiz yol doğru mu bakalım. Merkür geri hareketi devam ederken, amacımızı, yapmak istediklerimizi bir daha gözden geçirelim. Bu kararlar bize ne kazandırır, kaybettirir bir bakalım.

    Unutma ki dostum, aslında her şey olması gerektiği gibidir ve Hayatta hiçbir şey tesadüf değildir… iremSU

    Yeni haftanın sizlere arzu ettiğiniz değişimleri yaşatması dileğimle


    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar yeni haftamız saat 05:48 Koç burcunda oluşacak Tam Ay Tutulmasının etkileri altında başlayacak. Evimiz, ailemiz, iş ortaklığımız, ilişkimizle ilgili konularda bizi bir şeyler stres altına alıyor. Değişim arzumuz yoğun, isteklerimiz güçlü ve yenilik ihtiyacımız bir hayli yüksek. Evden taşınmayı, başka bir işe girmeyi, evlenmeyi, ev almayı, evden taşınmayı gözümüze kestirmiş durumdayız. Ancak Merkür geri hareketi devam ederken, şöyle bir oturup düşünsek iyi olacak. Bu kararımız ne derece doğru olur, sonrasında bizi zorlar mı diye bakalım. Gelişmeler gösteriyor ki, geçen yıldan bu yana bu meseleler kafamızda dönüp duruyor. Fakat yine de bir bakmakta yarar var.

    Tam Ay Tutulmasında, iş ile ev arasındaki dengenin mutlaka korunması gerekiyor. Dediğim dedik davranabilirsiniz. Önümüzdeki 6 ay içinde ev hayatımız ve ailemiz ile ilgili konularda değişim yaşanacak. İş hayatımızda da gelen teklifler, iş birliklerimiz, patronlarımızla ilgili konularda da ay tutulmasından aldığımız kuvvetle daha iyi adımlar atmamız sağlanacak. Dikkat etmeniz gereken konu sabırsız davranmamaktır.

    Unutma ki dostum, aslında her şey olması gerektiği gibidir ve Hayatta hiçbir şey tesadüf değildir… iremSU

    Yeni haftanın sizlere arzu ettiğiniz değişimleri yaşatması dileğimle


    KOVA

    Sevgili Kovalar yeni haftamız, saat 05:48 Koç burcunda oluşacak Tam Ay Tutulmasının etkileri altında başlıyor. Çevre anlamında değişimleriniz etkin olacak. Bu değişimlerin ayarını tutturmamız gerekiyor. Yakın akrabalarımız ve kardeşlerimizle ilgili çok önemli bir sürece girmiş olacağız. Yolculuklar yapacağımız işlere adım atabiliriz. İşlerliği olmayan bazı çevreler ile bağlarımız kopacak ve yeni çevrelere adım atacağız. Yeter ki sinirli ve agresif davranmayın.

    Tam Ay Tutulması oluşacak. Yeni bir uğraşı, girişim, eğitim, yerleşim, yolculuklar ve iş anlamında, istek ve arzularımıza uygun şekilde hareket etmekten yanayız. Olur ve olmazlarını hiç düşünmeden aklımıza eseni yapabiliriz. Bu değişim ve verilecek kararların, her açıdan hesabının yapılmasında yarar var. Çünkü hızlıca kabul ettiğimiz veya hemen olsun diye start verdiğimiz işlerin uygulanabilir olup olmadıklarına bir bakmak lazım. Merkür geri hareket dönemindeyiz. Her şeye yeniden bir bakmakta yarar var.

    Unutma ki dostum, aslında her şey olması gerektiği gibidir ve Hayatta hiçbir şey tesadüf değildir… iremSU

    Yeni haftanın sizlere arzu ettiğiniz değişimleri yaşatması dileğimle


    BALIK

    Sevgili Balıklar, yeni haftamız saat 05:48 Koç burcunda oluşacak Tam Ay Tutulmasının etkileri altında başlayacak. Kazancımız, yatırımlarımız, alacaklarımız, güvence arzumuz, sahip olmak ihtiyacımız bir hayli ön plandadır. Her anlamda aktif, bir hayli girişimci, hatta fazlasıyla cesuruz. Aşk hayatımızla ilgili konularda da, hayatın güzelliklerini yaşama anlamında da kendimizden yanayız.

    Ancak riskli işlere, girişimlere karşı dikkatli olmayı, hesabımızı iyi yapmayı da bilmeliyiz. Çünkü bu Tutulma, Merkür gerileme dönemine denk geliyor. Mali konuların tekrar gözden geçirmesinde fayda var. Eş, iş ortağı, bankalarla alakalı kredi alımları, bölüşüm ve paylaşımlara dikkatlice bakmakta yarar var.

    Unutma ki dostum, aslında her şey olması gerektiği gibidir ve Hayatta hiçbir şey tesadüf değildir… iremSU

    Yeni haftanın sizlere arzu ettiğiniz değişimleri yaşatması dileğimle

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler