KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Dolunay Balık burcunda

    İşte Balık burcuna geçen Dolunay'ın etkileri...

    Dolunay bahane...

    Bu Dolunay, Kuzey düğüm Terazinin son halleri... Gerçekten adil düşünmeyen, sadece kendi merkezinden görüp, başkasını umursamayanların, hayatlarında bir şeyleri derleyip toparlamaları kolay olmaz. Kaldı ki bu ülkede, kendi canın yanmadıkça, hiç kimse bir olayın farkına varmayı öğrenemez... 18 aydır bunu söylüyorum, söylüyoruz. Bundan sonra kimse niye bu böyle, neden şu toparlanmıyor diyemez. Çünkü can olmak, hak ve adalet gözetmek, bir başkasına saygı, sevgi duymak çok az insanın başardığı bir durum. Dolunay'ın suçu ne? Bizi bize gösteriyor, görmüyorsak suç kimde?

    iremSU

    KOÇ

    Sevgili Koçlar, cumartesi gününe saat 21:36 itibariyle Balık burcunda oluşacak Dolunay etkisinde adım atıyoruz. Sıkı bir çalışma ve hazırlanma döneminin içindeyiz. Dağılmadan, işlerimizi günlük tempoda halletme zorunluluğumuz var. Gerçekçi olmak, bir hedef belirlemek, çalışmak durumundayız. Ancak bir yandan da kendimizi yetersiz hissediyoruz. Dünyadan elimizi eteğimizi çekerek, ne olacaksa olsun diyerek kendimizi bırakmaktan yanayız.

    Oysaki aynı gün Merkür-Kuzey düğüm ile kavuşum yapacak. Ortaklaşa çalışmaların, geliştirici olacağını söyleyecek. İdeallerimizi gerçeğe dönüştürmek istiyorsak, kendimizi toparlamalı, faydalı işlere yönelmeliyiz. Dolunayın Jüpiter, Neptün ve Pluto ile görünümü, yeteneklerimizi güce dönüştürme, hayallerimizi gerçekleştirme anlamında kuvvetli olduğumuzu işaret ediyor.

    Dolunayın hepimiz için hayırlı sonuçlanmalara vesile olması dileğimle,


    BOĞA

    Sevgili Boğalar, cumartesi günümüz saat 21:36 itibariyle Balık burcunda meydana gelecek Dolunay etkisinde başlıyor. İleriye dönük bir hedef belirlemenizi belirleyen Bu Dolunay, yaratıcı düşünmenizi, kararlı olmanız halinde hayallerinizi gerçeğe dönüştürebileceğinizi söylüyor. Aşk hayatınızla ilgili konularda duruma bakarsak, aşkı güvenilirlik çerçevesinde ele alacak, ayrıntıları önemseyeceksiniz.

    Aynı zamanda romantizm, şefkat, sevgi beklentisi içindesiniz. Sizin bu Dolunayda hayata katılımcı yaklaşmanız gerekiyor. Kafanızın karışmasına izin vermeden, yetersizlik duygusu çekmeden, ne istediğinizi iyice analiz etmenizde yarar var. Merkür-Kuzey düğüm kavuşumuyla örtüşen bu Dolunayın cümlesi, ne istediğini bilirsen, hem kendin hem başkaları için faydalı olabilecek işlere yönelebilirsin. İşte bu seni doyumlu bir birey yapar diyor.

    Dolunayın hepimiz için hayırlı sonuçlanmalara vesile olması dileğimle,


    İKİZLER

    Sevgili İkizler cumartesi gününe saat 21:36 itibariyle Balık burcunda meydana gelecek Dolunay tesiri altında adım atıyoruz. Bu Dolunay, iş-ev arasındaki konuları vurgulayıcıdır. Sizin ailevi yaşantınız, birbirinizle ilişkiniz, yuva kurmak, yeni bir yer düşünmek veya mevcut durumunuzu ciddi, gerçekçi ve ayrıntılı şekilde ele almanız gerekiyor.

    Detaylar sizi yorabilir. Hatta bazen hem kendinizi hem başkalarını eleştirirsiniz, kusur bulursunuz ve sıkılırsınız. Eh bu alandaki problem, iş hayatınızla ilgili konularda da kafanızın karışmasına, yönsüzlüğe, sanki hayat iki alanda sizi test ediyormuş gibi hissetmenize yol açar. Oysaki Merkür-Kuzey düğüm kavuşumuyla örtüşen bu Dolunay, adil ve tarafsız bir bakış açısıyla durumu mantıklı bir şekilde ele almanın dengeleri yerli yerine oturtmanızda etkili olacağını vurguluyor. İdeallerinize uygun iş ve aile birliğinin tesisi adına çalışmak sizi başarılı kılacaktır. Böylece dağılmamış olursunuz.

    Dolunayın hepimiz için hayırlı sonuçlanmalara vesile olması dileğimle,


    YENGEÇ

    Sevgili Yengeçler cumartesi günümüz saat 21:36 itibariyle Balık burcunda meydana gelecek Dolunay etkisinde başlıyor. Yakın akrabalarımız, eğitim ve ticari faaliyetler, günlük hayatta karşılaştığımız insanlar, alışkın olduğumuz yaşam biçimimizle ilgili konuların sağlıklı, verimli, endişeden uzak bir şekilde ele alınması gerekiyor.

    Karşımıza çıkan zorluklar veya endişelerimiz kimi zaman anlaşmazlıklara neden oluyor. Birilerine kendimizi anlatmakta, ifade etmekte, aksaklıkları çözmekte ne zaman yorulsak, başka bir yere gitmek, her şeyi geride bırakmak, neresi denk gelirse oraya doğru kaçmak istiyoruz. Ancak Merkür-Kuzey düğüm kavuşumu ailemizi, yuvamızı, köklerimizi hatırlatıyor. Bize, gerçekten ne istediğimizi bilmenin yolunun önemli olduğunu söylüyor.

    Dolunayın hepimiz için hayırlı sonuçlanmalara vesile olması dileğimle,


    ASLAN

    Sevgili Aslanlar cumartesi günümüz saat 21:36 itibariyle Balık burcunda meydana gelecek Dolunay etkisinde başlıyor. Bu önümüzdeki 13 Eylül tarihinde Başak burcunda oluşacak Güneş Tutulmasının derslerini şimdiden anlayabilmemiz için uyarıda bulunuyor. Maddi konularda sizin mevcut durumunuzu iyileştirmek, düzene kavuşturmak, yatırımlarınızı bilinçli şekilde yönlendirmek, para kazanmak amaçlı gerçekçi planlamalara ihtiyacınız olduğunu söylüyor. Hesabınızı iyi yapmalı, kafanızın karışmaması için ortaklaşa bölüşüm, paylaşım içinde olduğunuz kişilere dikkat etmeli, hayal kırıklığı yaşamamak için parasal ilişkilerde gerçekçi olmalısınız.

    Bu Dolunay, Merkür-Kuzey düğüm kavuşumuyla örtüşecek. Bu da gösteriyor ki, doğru ve kapsamlı bir şekilde bilgilenmek, düzgün bir çevre edinmek, tarafsız bir şekilde düşünmek lazım. Hele parayla alakalı bir durum söz konusu olursa, çok daha bilinçli hareket etmek gerekiyor.

    Dolunayın hepimiz için hayırlı sonuçlanmalara vesile olması dileğimle,


    BAŞAK

    Sevgili Başaklar saat 21:36 itibariyle Balık burcunda oluşacak Dolunay, önümüzdeki 13 Eylül tarihinde burcunuzda oluşacak Güneş Tutulmasına sizi hazırlıyor diyebiliriz. Bu Dolunay, Kişisel anlamda kararlarınızı, seçeneklerinizi, hayatınızı ve de hepsinden önemlisi ilişkinizi gözden geçirmeniz yönünde önem taşıyor. Kişisel açıdan verimli, sağlıklı, tatmin edici bir yol çizebilmek için, gerçekçi olmak gerekiyor.

    Tabii ki dünya sizin etrafınızda dönmüyor. İlişkilerinizde hayal kırıklığı yaşamamak için, seçimlerinizi doğru yapmanız lazım. Bir yandan her şeyi eleştirip, diğer yandan sorunları çözmek yerine olanı olduğu gibi kabul ederseniz sağlıklı bir ilişki yaşayamazsınız. İş ortaklıklarında da bunlar önemli. Merkür-Kuzey düğüm kavuşumu, dengeli bir bütçenin önemini vurguluyor. Maddi-manevi anlamda kazançlı çıkmak istiyorsan bunlara dikkat et diyor.

    Dolunayın hepimiz için hayırlı sonuçlanmalara vesile olması dileğimle,


    TERAZİ

    Sevgili Teraziler saat 21:36 itibariyle Balık burcunda oluşacak Dolunay etkisi altında cumartesi günümüz başlıyor. Bu Dolunayda, endişeli ve sürekli bir şeyleri kurcalayıcı tarzda düşünmek, hatta her an sanki bir şeyler olacakmış gibi kuruntu yapmak, detaylara fazla takılıp, günlük akışa duvar örmemek lazım. Çünkü bu sizin çalışma hayatınızla ilgili konularda yanlışlıklara, hayal kırıklıklarına ve kendinizi çaresiz hissetmenize yol açar. Kendinize iyi davranmalısınız. Rahatlatıcı çalışmalar, meditasyon, olumlamalar, iç gözlemde bulunmakta yarar var.

    Merkür-Kuzey düğüm kavuşumu, bu Dolunayda kendinize özen göstermeniz, sizi üzen bir şeyler olduğunda bunu paylaşmanız, hayatla birebir bağlantı içinde kalmanız halinde iç dünyanızdaki endişelerden eser kalmayacağın söylüyor.

    Dolunayın hepimiz için hayırlı sonuçlanmalara vesile olması dileğimle,


    AKREP

    Sevgili Akrepler cumartesi günümüz, saat 21:36 da, Balık burcunda oluşacak Dolunayın yansımaları altında başlıyor. Bu Dolunayda, ilerisi adına hedeflerinizi gerçekçi bir şekilde saptamanız lazım. Sosyal ilişkilerinizi düzenlemek, tercihlerinizi güvenilirlik ilkesi çerçevesinde yapmak gerekiyor. Eleştirel yaklaşımlar, sürekli bir şeyleri beğenmemezlik nasıl yanlışsa, her şeyi bizim bildiğimizi sanmak da o denli yanlıştır. Hem böyle düşünüp, sonra aşkta çuvallamak da neyin nesi.

    Hayatın zorlukları tabii ki vardır. Ancak unutmayalım ki, güzellikleri de var. Bir de şu açıdan da Dolunayı ele almak isterim. Eğer siz başkalarını memnun edeceğim diye özveride bulunan bir kişiyseniz, aşkta kurban durumuna düşersiniz. Ondan sonra şikayetçi olamayız değil mi? Dolunay, Merkür-Kuzey düğüm kavuşumuyla örtüşüyor. Dengesiz ilişkilerden kaçınmak lazım.

    Dolunayın hepimiz için hayırlı sonuçlanmalara vesile olması dileğimle,


    YAY

    Sevgili Yaylar saat 21:36 itibariyle Balık burcunda oluşacak Dolunay etkisi altında cumartesi gününe adım atıyoruz. Bu Dolunay, kariyer hedefleriniz, iş sorumluluklarınız, düzenli ve verimli şekilde bitirilmesi gerekli olan işleriniz sizi bir hayli yorabilir, endişelendirebilir. Her şeyi en düzgün, en başarılı şekilde halletme arzunuz, başkalarına hizmet edeceğim diye paralanmanız, kafanızın karışmasına, ailenize ve kendinize zaman ayıramamanıza yol açar.

    Oysaki iyi bir planlama ile hem işlerinizi düzgün şekilde bitirebilir hem de dinlenme fırsatı bulursunuz. Dolunay, Merkür-Kuzey düğüm görünümüyle örtüşecek. Sosyal ilişkilerin, arkadaşlıkların, paylaşımların, ekip çalışmalarının, yeteneklerinizi gruplar içinde göstermenin işaretçisi oluyor. Bu Dolunayda biraz kafamız karışsa da, iş-ev arasındaki dengeyi iyi kurabilirsek şaşırmamış oluruz.

    Dolunayın hepimiz için hayırlı sonuçlanmalara vesile olması dileğimle,


    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar, cumartesi günümüz, saat 21:36 itibariyle Balık burcunda oluşacak Dolunay etkisi altında başlayacak. Bu Dolunay, iş-eğitim-yolculuk planları-çevre değişimlerinde detaylı şekilde düşünmek tabii ki faydalıdır. Ancak bunun dozunu iyi bilmek gerekir. Artı ve eksileriyle ele alınız. Baktınız ki olumlu, sizin için faydalı, o zaman sorun etmeyiniz. Hayata olumsuz yaklaşmak, sürekli bir şeyleri denetlemek, aynı olmasını beklemek yanlıştır.

    Kendi doğrumuzun en iyisi olduğunu söyleyemeyiz. Evimiz, işimizle ilgili konulardaki durumu bu şekilde ele alalım. Kaldı ki, Merkür-Kuzey düğüm kavuşumu tarafsız bakış açısıyla meselelerin ele alınması halinde doğru tercih yapmanızda ve yönünüzü belirlemenizde rehberiniz olacaktır. Aşırı analiz etmek, saplantılı kaygılı olmak yerine değişimleri hoş karşılamak lazım.

    Dolunayın hepimiz için hayırlı sonuçlanmalara vesile olması dileğimle,


    KOVA

    Sevgili Kovalar cumartesi gününe, saat 21:36 itibariyle Balık burcunda oluşacak Dolunay etkisi altında başlıyor. Bu Dolunay, başkalarıyla olan maddi ve manevi ilişkinizi gözden geçirmenizde, verimli ve sağlıklı bir şekilde ele almanızda yarar var. Bu ilişkiler hangi temele dayanıyor. Ortaklaşa bir fayda elde etmek üzerine mi kurulmuş yoksa bir taraf kendi hesabına mı düşünüyor. Buna bakmak lazım. Çünkü bu size zarar verebilir. Kazancınız konusunda iyi niyetliliğin bir sınırı olmalı, hesabınızı bilmelisiniz. Bir de kazancınızla doğru orantılı borçlar altına girebilirsiniz. Eğer gelirinizi aşan, boyunuzdan büyük işlere kalkışırsanız mali anlamda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

    Dolunayın işaretlerinden biri olan Merkür-Kuzey düğüm kavuşumu, önemli kararların alınması yönünde iyi bir planlamanın gerektiğini göstermektedir. Çevrenizle olan ilişkinize özen göstermeniz, iç barış ve huzur duygunuzun, her anlamda sizi besleyici, kuvvetlendirici ve doğru yönde ilerlemenizi sağlayıcı olduğunu biliniz.

    Dolunayın hepimiz için hayırlı sonuçlanmalara vesile olması dileğimle,


    BALIK

    Sevgili Balıklar, cumartesi günümüz saat 21:36 itibariyle burcunuzda oluşacak Dolunay etkisi altında başlıyor. Bu Dolunay, ilişkinizle alakalı her türlü paylaşımın dikkatli şekilde analizini sağlayacak. Ancak dikkat ibaresini koyarken, bunun dozunu ayarlamak gerekiyor. Çünkü sonuçta bir hayat paylaşılıyor veya paylaşılacaksa, birbirini sürekli eleştirmek, her şeyin altında bir şey aramak nasıl yanlışsa, fedakarlığın dozunu da kaçırmak o denli acı çektiricidir.

    Beraberlikte hem manen hem de madden paylaşımın adil, dengeli bir şekilde olması faydalıdır. Bu iş ortaklıklarını da kapsar. İki kişi kazanmak adına bir araya geldiğinde, ben daha çok kazanayım sen daha çok hesapları, o ortaklığı bozar. Merkür-Kuzey düğüm kavuşumu, bu Dolunayın işaretlerinden biridir ve biraz önce söylediğim gibi her türlü ortaklıkta iletişim ve pay edişlerin önemini vurgular. Bu Dolunayda iç huzurunuz önemli.

    Dolunayın hepimiz için hayırlı sonuçlanmalara vesile olması dileğimle,

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler