KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    28 Ağustos Cuma - Günlük burç yorumları

    Tüm burçlar güne Ay-Kova burcu geçişiyle başlıyor. Bu sürecin etkilerini günlük burç yorumlarında görebilirsiniz. İşte İremSu'nun yorumladığı günlük burç yorumları haberi.

    Tüm burçlar 28 Ağustos Cuma gününe Ay-Kova burcu geçişiyle başlıyor. Bu süre koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burçlarını nasıl etkileyecek? Ay-Kova burcu geçişi burçlardaki aşk, iş ve para durumuna etkisi nedir? Günlük burç yorumlarınızda bu etkiyi görebilirsiniz. Günlük burç yorumlarının detayını okumak için haberimizdeki linke tıklamanız yeterli.

    GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN

    AĞUSTOS AYI BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN

    Koç burçları Cuma gününe Ay-Kova burcu geçişiyle başlıyor. Günün tümünde etkili olacak enerjiler, özgürlük ihtiyacınızın yükselişini gösteriyor. Boğa burçları gün boyu Ay-Kova burcu geçişi etkileri altında. Size karşıymış gibi hareket eden veya sizden farklı düşündüğünü belli etmeye çalışan partnerinizle anlaşmanın yolu, öncelikle işbirliğine açık olmanızdan geçiyor. İkizler burçları gün boyu Kova burcunda ilerleyecek Ay, potansiyel gücünüzü, farklılıklarınızı kolayca ortaya koymanızı sağladığı gibi, aşkı özgürce yaşamak, günü hoş bir şekilde geçirmek ihtiyacınızı da yükselticidir. Yengeç burçları Cuma günü Ay-Kova burcu seyriyle başlıyor. Bu enerji, yeteneklerinizi geliştirme arzunuzu gösteriyor. Mantıklı hareket edebilir, sorumluluklarınıza sahip çıkabilirsiniz. Aslan burçları Cuma gününe Ay-Kova burcu etkisi altında devam ediyor. Gündelik hayatın içinde sağlık başta olmak üzere zorunluluklarınız konusunda değişimde bulunma arzunuz ön plandadır. Başak burçları Cuma gününün tümünde etkili olacak Ay-Kova burcu geçişi ve diğer önemli üç görünüm, maddi dünyanın karmaşası, zorunlulukları ile sınırlanmak yerine, ruhunuzun özgür tarafını ortaya çıkarmakla kendinizi daha iyi hissedeceğinizin garantisi gibidir. Terazi burçları alışılmışın dışında yaşama arzunuzu körükleyen Ay-Kova burcu etkisi altında Cuma gününe başlamaktasınız. Özgürce yaşama arzumuz ve değişime olan ihtiyacımız gayet yüksek. Hayatınıza heyecan ve renk katabilecek, günü olumlu yönde geçirmenizi sağlayacak aktivitelere yönelebilirsiniz. Akrep burçları Uranüs idaresinde ilerleyen Ay ve günün tümünde etkili olan enerjiler, iletişim yeteneğinizin güçlenmesini, kariyer hayatınızdan aile yaşamınıza kadar her konuda kendinizi farklı ve özel biri olarak görme ihtiyacınızı yükseltir. Yay burçları Cuma gününe Ay-Kova burcu enerjisinin farklı yönlerinizi açığa çıkarıcı etkisi altında başlamaktasınız. Mutlu güne adım atmak istiyorsunuz. Hepiniz olumlu değişimlere açsınız. İşte bugünkü Kova burcu geçişi ve diğer görünümler, bu isteğinizi onaylıyor gibi. Oğlak burçları Cuma günü Ay-Kova burcu geçişi etkinliğinde geçecek. Ay-Mars görünümü devreye girdiğinde ve sizi rahatsız eden durumlarla karşılaştığınızda önce mantık süzgecinden olayları geçirerek ele almaya çalışınız. Kova burçları gün boyu burcunuzda ilerleyecek Ay, dünyaya farklı bir gözlükle bakma arzunuzun simgesidir. Bu farklılık giyiminizden tavırlarınıza kadar yansır. Balık burçları güne Ay-Kova burcu etkisi altında adım atmakta. Her şey olağan gibi dursa da sizler her an şaşırtıcı bir şeyler olabilir diye tetiktesinizdir.

    İremSu kimdir?

    5 Ocak 1962 tarihinde doğdu. 1990 yılında Astrolojiyle ilgilenmeye başladı. O yıllarda ülkemizde astroloji alanında başvurabilecek kaynaklar, danışılacak kişiler sınırlıydı. 1997 yılına kadar kendi çabasıyla ilerledi ve astrolojinin özünü idrak etmeye çalıştı. 1997-2002 tarihleri arasında özel ders aldı. 2002-2005 döneminde çeşitli internet sitelerinde yazılar yazdı ve paylaşımlarda bulundu. Bu dönem hem gelişim hem deneyim sahibi olma hem de bir çok kişiyle tanışma fırsatı bulmasını sağladı. 2005 yılı itibariyle Mynet.com sitesinde Astroloji Danışmanı olarak göreve başladı. O tarihten bu yana hem kişisel danışmanlık hizmeti vermekte hem de köşesinin sorumluluğu gereği olan tüm bilgileri günlük, aylık ve yıllık yorumlar şeklinde takipçileriyle paylaşmaktadır.

    Astroloji nedir?

    Astroloji, doğum bilgileri ve gök cisimlerinin konumları ile kişilerin karakterleri ve başlarına gelecek olaylar hakkında kestirimlerde bulunulabileceği düşünülen bir inanç sistemidir. Bu sistem içerisinde yıldız haritaları veya başka araçlar kullanarak geçmişteki olayları açıklamaya çalışan ya da gelecekle ilgili iddialarda bulunan kişilere astrolog denir. Astrologlar kimi zaman tüzel kişilerin (örneğin, bir ülkenin) geçmişi hakkında açıklamalar ya da geleceği hakkında tahminlerde de bulunabilirler.Astroloji, bir bilim dalı değildir. Gökcisimlerinin davranışını ve diğer gök olaylarını inceleyen bilim dalları astronomi ve astrofiziktir. Astroloji, gökcisimlerinin konumlarını belirlemek için bilimsel verileri kullanır, ancak bu verilerden yapılan çıkarımlar bilimsel yönteme dayanmaz. Bu çıkarımların yapılmasında, bilim dallarında olduğu gibi kontrollü deneyler sonucunda elde edilmiş kurallar kullanılmaz.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler