KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    27 Ağustos Perşembe - Günlük burç yorumları

    Tüm burçlar Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek. Bu sürecin etkilerini günlük burç yorumlarında görebilirsiniz. İşte İremSu'nun yorumladığı günlük burç yorumları haberi.

    Tüm burçlar 27 Ağustos Perşembe gününe Merkür-Terazi burcunda düz seyirle başlıyor. Bu süre koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burçlarını nasıl etkileyecek? Merkür-Terazi burcundaki seyir burçlardaki aşk, iş ve para durumuna etkisi nedir? Günlük burç yorumlarınızda bu etkiyi görebilirsiniz. Günlük burç yorumlarının detayını okumak için haberimizdeki linke tıklamanız yeterli.

    **GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN

    **

    **AĞUSTOS AYI BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN

    **

    Koç burçları güne Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek. İlişkinizle ilgili konular üzerinde düşüneceksiniz. Bir yandan akıllıca duruma bakmak diğer taraftan partnerinizin de fikirlerini almak yararlı olur. Boğa burçları güne Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek. Bir taraftan işlerinizi hızlı biçimde yoluna koyacak, akıllıca hareket edecek, derleyip toparlayacaksınız. Diğer taraftan, aynı ortamda yaşadığınız kişilerle nazik bir üslup içinde iletişimde bulunacaksınız. İkizler burçları Merkür-Terazi burcunda. Aşk hayatınızda iletişim ve paylaşımın önemi belirginleşiyor. Kendinizi hoş, uyumlu, nazik ve kibar bir şekilde ifade edeceksiniz. Yengeç burçları Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek. Ev içindeki iletişim dengeli ve ölçülü olmak zorunda. Bir yandan akıllıca yuvanızın iç dengelerini yerli yerinde tutmak diğer yandan güzellikten, barıştan, sevgiden söz etmek gerekiyor. Aslan burçları Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek. Bu çevrenizle olan iletişimi hoş ve paylaşımcı hale getiriyor. Hem yakınlarınızla sıkça görüşecek hem de kardeşlik, sevgi, uyum ve güzellikten yana olacaksınız. Değerlerinizin önemini bilerek, kiminle nasıl konuşmak ve nasıl anlaşmak gerektiğinin farkında olacaksınız. Başak burçları Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek ve kazanç evinizde etkili olacak. Bu da demektir ki güzel alışverişler, gereksinimleri karşılama anlamında isteklisiniz. Bu dönemde, kariyer hayatımızla ilgili konularda hem maddi anlamda ilişkilerinizi gözden geçireceksiniz. Terazi burçları
    Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek. Çalışma hayatınız ve çevre ilişkilerinde size yeni kapılar açabilir. Hangi konuda yetenekli veya tecrübeli iseniz ona göre insanlarla bir araya gelerek düşüncelerinizden bahsedebilirsiniz. Akrep burçları Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek. İlişkilerinizi her açıdan ele almakta yarar var. İstediğiniz gibi ilerlemeyen, birlik ve beraberlik bilinci olmayan bir ilişkinin sizin içinizde oluşturduğu bir denge problemi olabilir. Yay burçları Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek. Fikirlerinizi dile getirip, insanların hakkınızda ne düşündüğünü öğrenmek isteyebilirsiniz. İnsanlarla belli bir konu üzerinde sohbet etmek, yazışmak, düşünce alışverişinde bulunmak hoşunuza gidebilir. Oğlak burçları Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek. İş hayatında ve gerekli ortamlarda iletişimi önemsemek gerekiyor. Kova burçları Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek. Yeni arkadaşlıklar kurabilir, çevrenizde bulunan kişilerle bağlantınızı güçlendirebilirsiniz. Kendinize güveniniz artar. Balık burçları Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek. Başkaları kaynaklı gelirlerinizi gözden geçirme ve hesaplamalarda bulunma zamanıdır. Eğer bir ortaklık ilişkiniz varsa, kazanç-kayıp anlamında analizde bulunma vaktidir.

    İremSu kimdir?

    5 Ocak 1962 tarihinde doğdu. 1990 yılında Astrolojiyle ilgilenmeye başladı. O yıllarda ülkemizde astroloji alanında başvurabilecek kaynaklar, danışılacak kişiler sınırlıydı. 1997 yılına kadar kendi çabasıyla ilerledi ve astrolojinin özünü idrak etmeye çalıştı. 1997-2002 tarihleri arasında özel ders aldı. 2002-2005 döneminde çeşitli internet sitelerinde yazılar yazdı ve paylaşımlarda bulundu. Bu dönem hem gelişim hem deneyim sahibi olma hem de bir çok kişiyle tanışma fırsatı bulmasını sağladı. 2005 yılı itibariyle Mynet.com sitesinde Astroloji Danışmanı olarak göreve başladı. O tarihten bu yana hem kişisel danışmanlık hizmeti vermekte hem de köşesinin sorumluluğu gereği olan tüm bilgileri günlük, aylık ve yıllık yorumlar şeklinde takipçileriyle paylaşmaktadır.

    Astroloji nedir?

    Astroloji, doğum bilgileri ve gök cisimlerinin konumları ile kişilerin karakterleri ve başlarına gelecek olaylar hakkında kestirimlerde bulunulabileceği düşünülen bir inanç sistemidir. Bu sistem içerisinde yıldız haritaları veya başka araçlar kullanarak geçmişteki olayları açıklamaya çalışan ya da gelecekle ilgili iddialarda bulunan kişilere astrolog denir. Astrologlar kimi zaman tüzel kişilerin (örneğin, bir ülkenin) geçmişi hakkında açıklamalar ya da geleceği hakkında tahminlerde de bulunabilirler.Astroloji, bir bilim dalı değildir. Gökcisimlerinin davranışını ve diğer gök olaylarını inceleyen bilim dalları astronomi ve astrofiziktir. Astroloji, gökcisimlerinin konumlarını belirlemek için bilimsel verileri kullanır, ancak bu verilerden yapılan çıkarımlar bilimsel yönteme dayanmaz. Bu çıkarımların yapılmasında, bilim dallarında olduğu gibi kontrollü deneyler sonucunda elde edilmiş kurallar kullanılmaz.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler