KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Merkür Terazi burcuna geçti...

    Bakın bu geçiş burçları nasıl etkileyecek...

    KOÇ

    Sevgili Koçlar, 27 Ağustos-17 Eylül tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek. İlişkinizle ilgili konular üzerinde düşüneceksiniz. Bir yandan akıllıca duruma bakmak diğer taraftan partnerinizin de fikirlerini almak yararlı olur. Ortaklaşa düşünme zamanı da diyebiliriz. Kararlar alınabilir ve sorunlar varsa bunlar birlikte çözüme kavuşturulur. Eğer partnerimizle yeni tanışmışsak, en önemli konu birbirinizi tanımanız ve özellikle fikirlerinizi net ve açık bir şekilde iletmenizdir. Hakça adilce barış içinde konuşmakta yarar var. Arzularımızı ortaklaşa bir birlik içerisinde ifade etmeye çalışmamız doğru olacaktır.

    GERİ HAREKET DÖNEMİNDE DİKKAT EDİLECEK NOKTALAR

    17 Eylül-9 Ekim Merkür-Terazi geri hareketi dönemi, ikili ilişkileri ele alış biçiminiz, evlilik, uzun süreli ciddi beraberliklerdeki tutum ve davranışların, iletişim anlamındaki durumunuzun gözden geçirilmesi yönünde önem taşımaktadır. Mutlaka karşı tarafı da dinlemelisiniz. İster olumlu ister olumsuz yönde olsun hep dengeyi muhafaza ederek düşünmeye çalışınız. Kısaca bu süreçte, ilişkinizi gözden geçirmenizde, partnerin bu ilişkideki rolünü, beraberliğin sorunlarını mutlaka ele almak soğukkanlı olmak lazım. Bekar Koçlar da, bu tarihler arasında eğer yeni biriyle tanışırlarsa, gölgeli günleri dahil olmak üzere 16 Ekim tarihine kadar gözlemci olmakta yarar var. Kimdir, neyin nesidir, bir bakalım.

    Gün boyu şans yanınızda olsun. İsteklerinizi başkalarına kolayca kabul ettirebilmeniz dileğimle,


    BOĞA

    Sevgili Boğalar 27 Ağustos-17 Eylül tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek. Bir taraftan işlerimizi hızlı biçimde yoluna koyacak, akıllıca hareket edecek, derleyip toparlayacağız. Diğer taraftan, aynı ortamda yaşadığımız kişilerle nazik bir üslup içinde iletişimde bulunacağız. Yeteneklerimizi geliştirmek adına kurs görebiliriz. Bir ustanın yanında eğitimden geçebiliriz. El sanatları öğrenebiliriz. Başkalarına öğretebiliriz. Ellerimizin bakımı, güzelliğiyle ilgilenebiliriz. Ek işlerden para kazanabilirsiniz. Becerikli olduğunuz bir işi, başkalarına öğreterek gelir elde edebilirsiniz. Bu süreçte, çalışma ortamında insanlarla olan ilişkilerinize veya günlük hayatta karşılaştığınız kişilerle olan iletişiminize dikkat ediniz. Onları dinlemeli ve ortaklaşa düşünmeye çalışmalıyız. Nezaket çok önemlidir. Sanatsal faaliyetler için etkili bir geçiştir.

    GERİ HAREKET DÖNEMİNDE DİKKAT EDİLECEK NOKTALAR

    17 Eylül-9 Ekim Merkür-Terazi geri hareket süresince çalışma hayatımızla ilgili konular üzerinde duracağız. Mali konular ve sağlıkla ilgili konular gözden geçirilecektir. Yarım kalan tedavileri veya projeleri ele almak gereklidir. Para ve kazanç getirici işlerin tatminkarlığı üzerinde de durulmalıdır. Birlikte çalıştığımız insanlarla olan ilişkimizi gözden geçireceğiz. İşimizin şartlarına bakacağız. Sorunlarımız varsa, bunları kavga ederek değil ılımlı şekilde konuşarak, tekrar inceleyerek, iki taraflı düşünerek mercek altına almamız gerekiyor. Aceleci ve keskin kararlardan kaçınmamız gereken süreçteyiz.

    Gün boyu şans yanınızda olsun. İsteklerinizi başkalarına kolayca kabul ettirebilmeniz dileğimle,


    İKİZLER

    Sevgili İkizler 27 Ağustos-17 Eylül tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek. Aşk hayatımızda iletişim ve paylaşımın önemi belirginleşiyor. Kendimizi hoş, uyumlu, nazik ve kibar bir şekilde ifade edeceğiz. Bir problem olduğunda tartışmak yerine çözümlemek isteyeceğiz. Kaba saba sözlerden hiç hoşlanmayacağız. Güzel sözler duymak, dengeli ve huzurlu ortamlarda bulunmak bize keyiflendirecek. İletişim ve haberleşme yoluyla biriyle tanışabiliriz. Sanatsal ortamlarda şarkı söylemek, konuşmak, insanları bir araya toplamak onlara güzelliklerden bahsetmek dönemin yansımaları arasındadır. Sanatsal ve yaratıcı tarzda çalışanlar için Merkür-Terazi geçişi para kazandırıcıdır. Bir mekanda, bir ortamda sunumlarda bulunabilirsiniz. İlişkiler üzerine söyleşiler yapabilirsiniz. İnsanları bir araya getirebilir, tanışmalarını sağlayabilirsiniz. El becerinizle hazırladığınız ürünleri sergileyebilir, yetenekli olduğunuz bir alanda gelir elde edebilirsiniz.

    GERİ HAREKET DÖNEMİNDE DİKKAT EDİLECEK NOKTALAR

    17 Eylül-9 Ekim Merkür-Terazi geri hareket süresince, aşk hayatıyla ilgili konularda resme bakıyoruz. Karşınıza yeni biri çıkarsa öncelikle onu tanımaya özen gösterin. İlişkide bir takım problemler varsa hemen bir ayrılık kararı vermek ya da daha önceden verilen bir kararı değiştirmemek gerekir. Kısaca bu dönemde, aşk hayatınız, çocuklarla alakalı konular, yetenekleriniz, becerileriniz ve gerçekleştirmek istediklerinizi lütfen bir daha gözden geçiriniz. Bireysel ani kararlar vermeyiniz.

    Gün boyu şans yanınızda olsun. İsteklerinizi başkalarına kolayca kabul ettirebilmeniz dileğimle,


    YENGEÇ

    Sevgili Yengeçler 27 Ağustos-17 Eylül tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek. Ev içindeki iletişim dengeli ve ölçülü olmak zorunda. Bir yandan akıllıca yuvanızın iç dengelerini yerli yerinde tutmak diğer yandan güzellikten, barıştan, sevgiden söz etmek gerekiyor. Ancak bunun tek taraflı değil, el birliğiyle halledilmesi lazım. Fakat problemleri yok saymak yanlıştır.

    GERİ HAREKET DÖNEMİNDE DİKKAT EDİLECEK NOKTALAR

    17 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında Merkür-Terazi burcuna gerileyecek. Bu dönemde, ailenizle ilgili konularda, birbirinize söz hakkı tanımak, kararları beraberce gözden geçirmek, dengeli hareket etmek gerekiyor. Amaç huzur ise, işte şimdi el ele, gönül gönüle düşünme vaktidir. Dışarıdaki stres ve iş sorunlarınızın yuvanızdaki ahengi bozmaması için, benim sıkıntım senin sıkıntın demek yerine, ortak problemimiz diyerek çözüme yakın olmak en faydalı yoldur. Yuvanızla ilgili düzenleme, güzelleştirme, tamir gibi işlerin bu zamanda yapılmasında sakınca yok. Ancak birdenbire ev değiştirmek, evden ayrılmak, kiralamak, satın almak gibi önemli kararların beklemede kalınarak yeniden ele alınmasında yarar görüyorum.

    Gün boyu şans yanınızda olsun. İsteklerinizi başkalarına kolayca kabul ettirebilmeniz dileğimle,


    ASLAN

    Sevgili Aslanlar 27 Ağustos-17 Eylül tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek. Bu çevremizle olan iletişimi hoş ve paylaşımcı hale getiriyor. Hem yakınlarımızla sıkça görüşeceğiz hem de kardeşlik, sevgi, uyum ve güzellikten yana olacağız. Değerlerimizin önemini bilerek, kiminle nasıl konuşmak ve nasıl anlaşmak gerektiğinin farkında olacağız. Merkür-Terazi burcu geçişi, yetenekli olduğumuz konularda iletişimde bulunarak, insanlarla bir araya gelerek fikirlerimizi ifade etmemizde faydalıdır. Sanatsal becerilerimizi belli kişilerle paylaşacağımız faaliyetlerde bulunabiliriz. Güzellik eğitmenliği, ilişki danışmanlığı gibi. Birileri sizi arayabilir, bir araya gelebilirsiniz, bazı konular üzerinde gözlemde bulunabilirsiniz. Yeni bir ilişkinin iletişim anlamında size yönelişinin işaretçisi olabilir. Kısa seyirli geziler olabilir.

    GERİ HAREKET DÖNEMİNDE DİKKAT EDİLECEK NOKTALAR

    17 Eylül-9 Ekim Merkür-Terazi geri hareketi, çevre ilişkileri, çevre değişimleri, eğitim hayatı, yakınlarınızla alakalı meselelerin tekrar ele alınmasını gerektiren bir zaman aralığıdır. Yakın akrabalarla ilişkiler ve sosyal ilişkiler mercek altına alınmalıdır. İş girişimlerini ve yolculukları belirli bir tedbir içerisinde değerlendirmekte de fayda vardır. Geçmiş işlerle ilgili meseleler, hukuki konular üzerinde düşüneceğiz. Yeni girişimlerde ise, acele etmeden resme iyi bakacağız. Çevrenizle olan ilişkiler, kardeşlerinizle ilgili meseleler, eğitim, bilgilenme anlamındaki tüm kararların gözden geçirilmesinde fayda var. İlişkilerinizi güçlü tutunuz. Bencil davranmayınız.

    Gün boyu şans yanınızda olsun. İsteklerinizi başkalarına kolayca kabul ettirebilmeniz dileğimle,


    BAŞAK

    Sevgili Başaklar 27 Ağustos-17 Eylül tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek ve kazanç evinizde etkili olacak. Bu da demektir ki güzel alışverişler, gereksinimleri karşılama anlamında isteklisiniz. Bu dönemde, kariyer hayatımızla ilgili konularda hem maddi anlamda ilişkilerimizi gözden geçireceğiz hem de bağlantılarda bulunacağız. Bu bağlantıların hem çok akıllıca iletişime dayalı yapılması, ne konuşulacağının bilinmesi hem de fayda sağlıyor olması bizim için önemli. İşimizi bileceğiz dersek daha doğru olur. Nabza göre şerbet vermek vaktidir. Maddi konularda da etkili olan Merkür-Terazi geçişi, kurulan bağlantıların faydalı olacağını gösteriyor. Giyim ve kuşama önem vermekte de yarar var. Kendimizi itina göstermemizde yarar var. Başak genelde hesabını bildiği için, bu ihtiyaçların ekonomik bir şekilde halledilmesi mümkündür.

    GERİ HAREKET DÖNEMİNDE DİKKAT EDİLECEK NOKTALAR

    17 Eylül-9 Ekim Merkür-Terazi geri hareketi, işimizden elde ettiğimiz gelir, çalışma ortamı, çevre ilişkilerimizi yeniden gözden geçireceğiz. İnsanların bize nazik ve ölçülü davranmaları için belirli bir mesafeyi koymakta yarar vardır. Kazanç anlamındaki ortaklıklar ve yatırımların mutlaka bilinçli bir şekilde ele alınması lazım. Riskli ortaklıklardan kaçınmalı, sağlam olan işbirliğinizi sürdürmeli ve hesaplarınızı, kararlarınızı bir daha gözden geçirmelisiniz.

    Gün boyu şans yanınızda olsun. İsteklerinizi başkalarına kolayca kabul ettirebilmeniz dileğimle,


    TERAZİ

    Sevgili Teraziler 27 Ağustos-17 Eylül tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek. Çalışma hayatınız ve çevre ilişkilerinde size yeni kapılar açabilir. Hangi konuda yetenekli veya tecrübeli iseniz ona göre insanlarla bir araya gelerek düşüncelerinizden bahsedebilirsiniz. Nazik sözleriniz başkaları tarafından çok beğenilir. Eğer mesleğiniz sanatsal alanda ise, size yeni bir teklif sunabilirler. Bir müddet bu iş için hazırlık yapmanız, çalışmanız gerekebilir. Bu dönemde haberleşip konuşacağız, istediklerimizi ifade edeceğiz ve insanları etkileyeceğiz. Dış dünyada bizi dinleyen ve alkışlayan insanlarla karşılaşacağız. İfade ettiklerimizin arkasında duracağız. Benim tavsiyem bu süreçte, iletişimi öne alınız ve akıllıca düşününüz. Fırsatlar ayağınıza gelsin diye beklemek yerine siz yetenekli olduğunuz alanlarda insanlarla birebir görüşmelere ağırlık veriniz. Bunun size finansal anlamda geri dönüşü olabilir.

    GERİ HAREKET DÖNEMİNDE DİKKAT EDİLECEK NOKTALAR

    17 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında Merkür, burcunuz üzerinde gerileyecek. Kişisel girişimleriniz ve yaşamı ele alış şekliniz son derece önemlidir. Burada adaletli, hakkaniyetli bir şekilde dışarıdan size doğru nezaketin olması gerekir. Aynı şekilde sizin de dışa karşı belirli bir dengelemeyi yapmanızda fayda vardır. Adil bir ilişki ve dengelerin yerli yerinde olduğu bir ortak yaşamın düzenlenmesi, bozulanların tamir edilmesi, yanlış olanın gözden geçirilmesi, anlaşmazlıkların çözüme kavuşmasını sağlayacak şekilde bakmak gerekiyor. Tabii ki ilişkinizin bunca yıllık grafiği de önemli. İnişler, sorunlar, fikirsel çatışmaların olduğu bir beraberlik epeyce yıpratıcıdır. Bu tarihler arasında makul ve mantıklı bir şekilde düşünmekte yarar vardır.

    Gün boyu şans yanınızda olsun. İsteklerinizi başkalarına kolayca kabul ettirebilmeniz dileğimle,


    AKREP

    Sevgili Akrepler 27 Ağustos-17 Eylül tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek. İlişkilerimizi her açıdan ele almakta yarar var. İstediğimiz gibi ilerlemeyen, birlik ve beraberlik bilinci olmayan bir ilişkinin bizim içimizde yarattığı bir denge problemi olabilir. Bir taraf daha fazla sevgi doluyken, öteki taraf biraz daha kendini düşünüyor olabilir. İletişim bozukluğu yaşanabilir, fikirler birbirine uymuyor olabilir. Geriye çekilerek bunlar gözden geçirilmelidir. Bu geçiş, başkaları hakkındaki düşüncelerimizi şöyle bir kendi içimizde düşünmemizi, tartmamızı sağlayacak.

    GERİ HAREKET DÖNEMİNDE DİKKAT EDİLECEK NOKTALAR

    17 Eylül-9 Ekim Merkür-Terazi burcunda gerileyecek. Bu süreçte, biraz geri plana çekilerek, ilişkilerin bize olan artı ve eksilerini ele alacağız. Gerçekçi bir şekilde mutlaka gözden geçirelim. Geri hareketler onarım süreçleridir. İş ilişkilerinizi, ortaklıklarınızı, girişimlerinizi, eğitimden ticarete kadar olan tüm konuları yeniden bir ele alınız. Ani kararlar vermeyiniz. Eğer sakin, adil, mantıklı düşünürseniz gayet olumlu tespitlerde bulunursunuz.

    Gün boyu şans yanınızda olsun. İsteklerinizi başkalarına kolayca kabul ettirebilmeniz dileğimle,


    YAY

    Sevgili Yaylar 27 Ağustos-17 Eylül tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek. Fikirlerimizi dile getirip, insanların hakkımızda ne düşündüğünü öğrenmek isteyeceğiz. İnsanlarla belli bir konu üzerinde sohbet etmek, yazışmak, düşünce alışverişinde bulunmak hoşumuza gidebilir. Dostlarımızla bir araya gelmek, çeşitli etkinliklere katılmak, sanatla alakalı mekanlarda bulunmak faydalıdır. Sadece birebir konuşma değil sosyal medyayı da yakından takip edebiliriz. İletişimde bulunun, yeni insanlarla tanışın, kendinizi ifade edin. Bu size finansal anlamda da kazanç getirici olabilir. Kimle bağlantı kurmak istiyorsanız o kişilere doğru yönelin. Özellikle karşı cinsle olan sosyalleşme anlamında da bu dönemi olumlu buluyorum.

    GERİ HAREKET DÖNEMİNDE DİKKAT EDİLECEK NOKTALAR

    17 Eylül-9 Ekim Merkür-Terazi burcu geri hareket süresince yeniden ilişkilerin, hedeflerin, ortaklıkların, yeniliklerin gözden geçirilmesi gerektiğini gösteriyor. Ekip çalışmaları, sosyal ilişkiler, boş zamanların değerlendirilmesi, becerileriniz, yenilikçi fikirleriniz, ürünlerinizin değerlendirilmesi, arkadaşlıklar gibi konuların da ele alınmasında yarar var. Bunlar gözden geçirildikten sonra, bir yön belirleriz, bir adım atabiliriz. Bu süreçte, toplumla birebir ilişkilerimizde, arkadaşlıklarımızda bir takım sorunlar oluşursa veya varsa, iki taraflı düşünmek gerekiyor. Sadece ben diyerek durumları ele alırsak, ilişkilerde sorun yaşanır.

    Gün boyu şans yanınızda olsun. İsteklerinizi başkalarına kolayca kabul ettirebilmeniz dileğimle,


    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar 27 Ağustos-17 Eylül tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek. İş hayatında ve gerekli ortamlarda iletişimi önemsemek gerekiyor. Hem fikir alışverişlerinde bulunalım hem de tarafsız şekilde düşünelim. Bunu yapmak kolay mıdır? Bir Oğlak zaten kimseyle çok içli dışlı olmadığından, ayarını bilecektir. Otorite konumunda bulunan kişilerle veya hizmet ettiğimiz insanlarla nazik bir şekilde konuşursak, yaptığımız işe önem vermelerini, bize saygı göstermelerini sağlayabiliriz. Sanatsal faaliyetler, yaratıcı çalışmalar, elle yapılan güzelleştirmeler, halkla ilişkiler, danışmanlık dönem boyunca başarılı işler çıkarabileceğimiz alanlar arasında sayılabilir. İş problemi olanlar yeni görüşmeler yapabilir. Bu süreçte, başkalarıyla işbirliğine dönük konuşmalı, ortaklaşa çalışmalı, ekip veya takım çalışmalarına önem verilmelidir.
    GERİ HAREKET DÖNEMİNDE DİKKAT EDİLECEK NOKTALAR

    17 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda gerileyecek Merkür, iş hayatımız, otorite konumundaki kişilerle ilişkimiz, arzularımız ve hedeflerimiz işte bütün bunları gözden geçireceğiz. Venüs bu bölgede, geri hareketi olumlu yönde destekliyor. Demek oluyor ki, düşündüğümüz yeniliklerde sabırlı olursak, gerginleşip kararlar vermezsek, dış dünyada ilişkilerimizi güçlü tutarsak her şey yoluna girer. Bu süreçte aklıselim olarak, iş ilişkileri ve kariyer hayatıyla ilgili konulara bakmak lazımdır. Şu anki mevcut işimizle ilgili meselelerde işverenle alışveriş gözden geçirilmeli, işin tatmin edip etmediğine bakılmalıdır. Bitirilmesi ve halledilmesi gereken işler varsa onlar bir sonuca erdirilmelidir. Yeni bir iş teklifi alırsak da durup bir resme bakalım.

    Gün boyu şans yanınızda olsun. İsteklerinizi başkalarına kolayca kabul ettirebilmeniz dileğimle,


    KOVA

    Sevgili Kovalar 27 Ağustos-17 Eylül tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek. Yeni arkadaşlıklar kurabilir, çevremizde bulunan kişilerle bağlantımızı güçlendirebiliriz. Kendimize güvenimiz artar. Bilgi ve tecrübelerimizi çeşitli etkinlikler yoluyla insanlara sunabiliriz. Bu dönemde eğitimden kültür hayatına, sanatsal çevrelerden iş hayatına kadar geniş bir alanda birçok kişiyle irtibatta bulunuruz. Merkür-Terazi geçiş enerjisini iş hayatımızla ilgili konularda da etkilidir. Sanat, halkla ilişkiler, organizasyonla ilgili mesleğimiz varsa, bu dönemde kurulan bağlantılar, yapılan yolculuklar faydalar getiricidir. Bilgimizi hem iletişim hem de insanlarla tanışmak amacıyla ifade edeceğimiz bir dönemdir. Maddi konularda da etkili olan Merkür-Terazi geçişinde ortaklaşa iş yapma şeklinde teklifler gelebilir. Ayrıca belirli bir dönem için işler alırız.

    GERİ HAREKET DÖNEMİNDE DİKKAT EDİLECEK NOKTALAR

    17 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında Terazi burcuna gerileyecek Merkür bir yere yerleşmek, birisiyle beraber olmak, yolculuklar, arkadaşlıklar, bilgilenmek, güzel ile çirkin arasındaki ayrımı belirlemek, algılamak hepsi önemli. Ancak her şeyin bir ölçüsü, ayarı olmalı. İşte siz, bu tarihler arasında bütün bunları gözden geçireceksiniz. Bir kapıdan geçmek, bir köprüden karşı kıyıya ulaşmak gibi. Kısaca ayağımıza gelene, karşımıza çıkana iyice bakmak lazımdır. İnsanlarla olan ilişkiler, seviyeli dostluklar, bilgi ve tecrübeleri insanlara sunmanız yönünde şu anki duruma mutlaka bakılmalıdır. Çevre değişimi, akademik uzmanlık, ticaret, yüksek eğitim, yurt dışı ile alakalı konular yeniden incelenmelidir.

    Gün boyu şans yanınızda olsun. İsteklerinizi başkalarına kolayca kabul ettirebilmeniz dileğimle,


    BALIK

    Sevgili Balıklar, 27 Ağustos-17 Eylül tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek. Başkaları kaynaklı gelirlerimizi gözden geçirme ve hesaplamalarda bulunma zamanıdır. Eğer bir ortaklık ilişkimiz varsa, kazanç-kayıp anlamında analizde bulunma vaktidir. Sözleşme maddelerine uygun davranılıyor mu, anlaşmazlıklar var mı? Diyelim ki, bir iş teklifi adlınız ve sadece söze dayalı kabul ettiniz. Bu şekilde yapılan mali bağlantılardan kaçınınız. Sağlam iş için, sağlam bir sözleşmeyi tercih ediniz.

    GERİ HAREKET DÖNEMİNDE DİKKAT EDİLECEK NOKTALAR

    17 Eylül-9 Ekim arasında Merkür Terazi burcunda gerileyecek. Bu süreçte, finansal meseleler üzerinde bütçenin şaşmaması gerekiyor. Beş liramız varken, on lira harcama yapılırsa durum tabii ki iç açı olmaz. Kaynaklarımızı nasıl kullanıyoruz, aldığımızı ne yapıyoruz, nelere harcıyoruz, nerelerden ne kazanıyoruz diyerek gözden geçirme zamanımızdır. Geri hareket onarım, yeniden ele alış ve tespitlerde bulunmak yönünde faydalıdır. Geri hareket süresince finansal ve iş ortaklıklarımızı da ele alacağız. Bizi tatmin etmeyen konuları gözden geçireceğiz. Yenilikten ziyade bulunulan durumu mercek altına almak gereklidir. Her gördüğümüze kanmamak, her durumu dünyanın sonu gibi görmemek lazımdır.

    Gün boyu şans yanınızda olsun. İsteklerinizi başkalarına kolayca kabul ettirebilmeniz dileğimle,

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler