KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    24-30 Ağustos 2015 haftalık burç yorumları

    Haftalık burç yorumlarınızı okumayı unutmayın!

    KOÇ

    Ağustos 2015 aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın!

    Aşk ve İlişkiler

    24-30 Ağustos arası: 25 Ağustos tarihindeki görünüm, başkalarıyla ortaklaşa düşünülen işlerin, maddi sıkıntıları gidermek adına yapmayı düşündüğünüz girişimlerin zamana ihtiyacı olduğunu işaret ediyor. Biz öncelikle kimlerle ilişki halindeyiz, mevcut durum nedir, bu ortaklıklar, bu girişimler doğru mudur diyerek analizde bulunmamız lazım. Kaldı ki, Merkür bu açıdan doğru bir sentezde bulunmanızı sağlayabilir.

    27 Ağustos-17 Eylül tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek. İlişkinizle ilgili konular üzerinde düşüneceksiniz. Bir yandan akıllıca duruma bakmak diğer taraftan partnerinizin de fikirlerini almak yararlı olur. Ortaklaşa düşünme zamanı da diyebiliriz. Kararlar alınabilir ve sorunlar varsa bunlar birlikte çözüme kavuşturulur. Eğer partnerimizle yeni tanışmışsak, en önemli konu birbirinizi tanımanız ve özellikle fikirlerinizi net ve açık bir şekilde iletmenizdir. Hakça adilce barış içinde konuşmakta yarar var. Arzularımızı ortaklaşa bir birlik içerisinde ifade etmeye çalışmamız doğru olacaktır.

    İş ve Kariyer

    24-30 Ağustos arası: 29 Ağustos tarihinde Balık burcunda oluşacak Dolunay, sıkı bir çalışma ve hazırlanma döneminin içindeyiz. Dağılmadan, işlerimizi günlük tempoda halletme zorunluluğumuz var. Gerçekçi olmak, bir hedef belirlemek, çalışmak durumundayız. Ancak bir yandan da kendimizi yetersiz hissediyoruz. Dünyadan elimizi eteğimizi çekerek, ne olacaksa olsun diyerek kendimizi bırakmaktan yanayız. Oysaki aynı gün Merkür-Kuzey düğüm ile kavuşum yapacak. Ortaklaşa çalışmaların, geliştirici olacağını söyleyecek. İdeallerimizi gerçeğe dönüştürmek istiyorsak, kendimizi toparlamalı, faydalı işlere yönelmeliyiz. Dolunayın Jüpiter, Neptün ve Pluto ile görünümü, yeteneklerimizi güce dönüştürme, hayallerimizi gerçekleştirme anlamında gücümüz olduğunu işaret ediyor.

    Para

    24-30 Ağustos arası: Bu hafta harcama alışkanlıklarımızı yeniden gözden geçirmede faydalıdır. Venüs geriliyor ve bu gözden geçirmeler için gayet olumlu. Ancak sizin paraya bakış açınız önemli. Onun satın alma gücünün farkında olanlar, elindekiyle yetinirken, pek de önemsemeyenler bütçelerini aşan tarzda alışverişlerde bulunabilirler. Ancak aldığınız ürün, harcadığınız paraya değer mi bir bakmakta yarar var.


    BOĞA

    Ağustos 2015 aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın!

    Aşk ve İlişkiler

    24-30 Ağustos arası: 26 Ağustos tarihinde ilişkide, iş ortaklığında her iki tarafın da iyi bir analize, aksaklıkları birlikte çözmeye gönüllü olması gerekiyor. Ancak böyle olursa, doğru bir yol belirlenmiş olur. Yoksa bir taraf diğeri üzerinde baskı kurmaya devam ederse aşkta lezzetli bir paylaşım, düzgün bir beraberlik yaşanmaz.

    İş ve Kariyer

    24-30 Ağustos arası: 29 Ağustos tarihinde Balık burcunda meydana gelecek Dolunay, ileriye dönük bir hedef belirlemeniz gerekiyor. Bu Dolunay, yaratıcı düşünmenizi, kararlı olmanız halinde hayallerinizi gerçeğe dönüştürebileceğinizi söylüyor. Aşk hayatınızla ilgili konularda duruma bakarsak, aşkı güvenilirlik çerçevesinde ele alacak, ayrıntıları önemseyeceksiniz. Aynı zamanda romantizm, şefkat, sevgi beklentisi içindesiniz. Sizin bu Dolunayda hayata katılımcı yaklaşmanız gerekiyor. Kafanızın karışmasına izin vermeden, yetersizlik duygusu çekmeden, ne istediğinizi iyice analiz etmenizde yarar var. Merkür-Kuzey düğüm kavuşumuyla örtüşen bu Dolunayın cümlesi ne istediğini bilirsen, hem kendin hem başkaları için faydalı olabilecek işlere yönelebilirsin. İşte bu seni doyumlu bir birey yapar diyor.

    Para

    24-30 Ağustos arası: 27 Ağustos-17 Eylül tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek. Bir taraftan işlerimizi hızlı biçimde yoluna koyacak, akıllıca hareket edecek, derleyip toparlayacağız. Diğer taraftan, aynı ortamda yaşadığımız kişilerle nazik bir üslup içinde iletişimde bulunacağız. Yeteneklerimizi geliştirmek adına kurs görebiliriz. Bir ustanın yanında eğitimden geçebiliriz. El sanatları öğrenebiliriz. Başkalarına öğretebiliriz. Ellerimizin bakımı, güzelliğiyle ilgilenebiliriz. Ek işlerden para kazanabilirsiniz. Becerikli olduğunuz bir işi, başkalarına öğreterek gelir elde edebilirsiniz. Bu süreçte, çalışma ortamında insanlarla olan ilişkilerinize veya günlük hayatta karşılaştığınız kişilerle olan iletişiminize dikkat ediniz. Onları dinlemeli ve ortaklaşa düşünmeye çalışmalıyız. Nezaket çok önemlidir. Sanatsal faaliyetler için etkili bir geçiştir.


    İKİZLER

    Ağustos 2015 aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın!

    Aşk ve İlişkiler

    24-30 Ağustos arası: 29 Ağustos tarihinde Balık burcunda meydana gelecek Dolunay, iş-ev arasındaki konuları vurgulayıcıdır. Sizin ailevi yaşantınız, birbirinizle ilişkiniz, yuva kurmak, yeni bir yer düşünmek veya mevcut durumunuzu ciddi, gerçekçi ve ayrıntılı şekilde ele almanız gerekiyor. Detaylar sizi yorabilir. Hatta bazen hem kendinizi hem başkalarını eleştirirsiniz, kusur bulursunuz ve sıkılırsınız. Eh bu alandaki problem, iş hayatınızla ilgili konularda da kafanızın karışmasına, yönsüzlüğe, sanki hayat iki alanda sizi test ediyormuş gibi hissetmenize yol açar. Oysaki Merkür-Kuzey düğüm kavuşumuyla örtüşen bu Dolunay, adil ve tarafsız bir bakış açısıyla durumu mantıklı bir şekilde ele almanın dengeleri yerli yerine oturtmanızda etkili olacağını vurguluyor. İdeallerinize uygun iş ve aile birliğinin tesisi adına çalışmak sizi başarılı kılacaktır. Böylece dağılmamış olursunuz.

    İş ve Kariyer

    24-30 Ağustos arası: 26 Ağustos tarihindeki görünüm, çalışma hayatı, sağlıkla alakalı konularda sorumluluk yüklediğinden, bir hayli sıkılıyor olabilirsiniz. Çabuk hareket etmek ve kararlar almak isterken, önünüzdeki engeller sizi durdurabilir. Fakat bunlar bir engel gibi değil de, tekrar bir incelemek ve sorunları çözümlemek adına bir fırsat gibi görürseniz, sizi neyin tatmin edip etmediğini, sizi nelerin engellendiğini net bir şekilde tespit edebilirsiniz. Sağlık problemleri ve tedaviler için araştırmada bulununuz.

    Para

    24-30 Ağustos arası: 27 Ağustos-17 Eylül tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek. Aşk hayatımızda iletişim ve paylaşımın önemi belirginleşiyor. Kendimizi hoş, uyumlu, nazik ve kibar bir şekilde ifade edeceğiz. Bir problem olduğunda tartışmak yerine çözümlemek isteyeceğiz. Kaba saba sözlerden hiç hoşlanmayacağız. Güzel sözler duymak, dengeli ve huzurlu ortamlarda bulunmak bize keyiflendirecek. İletişim ve haberleşme yoluyla biriyle tanışabiliriz. Sanatsal ortamlarda şarkı söylemek, konuşmak, insanları bir araya toplamak onlara güzelliklerden bahsetmek dönemin yansımaları arasındadır. Sanatsal ve yaratıcı tarzda çalışanlar için Merkür-Terazi geçişi para kazandırıcıdır. Bir mekanda, bir ortamda sunumlarda bulunabilirsiniz. İlişkiler üzerine söyleşiler yapabilirsiniz. İnsanları bir araya getirebilir, tanışmalarını sağlayabilirsiniz. El becerinizle hazırladığınız ürünleri sergileyebilir, yetenekli olduğunuz bir alanda gelir elde edebilirsiniz.


    YENGEÇ

    [Ağustos 2015 aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın!](astroloji/astroloji-gundemi/26233-agustos-2015-aylik-burc-yorumlari.html)

    Aşk ve İlişkiler

    24-30 Ağustos arası: 26 Ağustos tarihindeki görünüm, aşk hayatınız, çocuklarınız, eğitim konularında sizleri son zamanlarda zorlayan, yükünüzü arttıran meseleleri işaret ederken, bunları çözümlemeniz adına da iyi bir analizde bulunmanızı sağlar. Her şeyin gayet iyi farkında olmak, sorumluluklarınızın üstesinden gelmenizde yardımcıdır.

    İş ve Kariyer

    24-30 Ağustos arası: 29 Ağustos tarihinde Balık burcunda meydana gelecek Dolunay, yakın akrabalarımız, eğitim ve ticari faaliyetler, günlük hayatta karşılaştığımız insanlar, alışkın olduğumuz yaşam biçimimizle ilgili konuların sağlıklı, verimli, endişeden uzak bir şekilde ele alınması gerekiyor. Karşımıza çıkan zorluklar veya endişelerimiz kimi zaman anlaşmazlıklara neden oluyor. Birilerine kendimizi anlatmakta, ifade etmekte, aksaklıkları çözmekte ne zaman yorulsak, başka bir yere gitmek, her şeyi geride bırakmak, neresi denk gelirse oraya doğru kaçmak istiyoruz. Ancak Merkür-Kuzey düğüm kavuşumu ailemizi, yuvamızı, köklerimizi hatırlatıyor. Bize, gerçekten ne istediğimizi bilmenin yolunun önemli olduğunu söylüyor.

    Para

    24-30 Ağustos arası: 27 Ağustos-17 Eylül tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek. Ev içindeki iletişim dengeli ve ölçülü olmak zorunda. Bir yandan akıllıca yuvanızın iç dengelerini yerli yerinde tutmak diğer yandan güzellikten, barıştan, sevgiden söz etmek gerekiyor. Ancak bunun tek taraflı değil, el birliğiyle halledilmesi lazım. Fakat problemleri yok saymak yanlıştır.


    ASLAN

    [Ağustos 2015 aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın!](astroloji/astroloji-gundemi/26233-agustos-2015-aylik-burc-yorumlari.html)

    Aşk ve İlişkiler

    24-30 Ağustos arası: Satürn geri hareket döneminde olduğumuz için, son iki buçuk yıldır eviniz, aileniz, şu andaki yerleşim yerinizle ilgili meseleler üzerinde sizi bir hayli yormakta ve baskı altına almakta. Aslında bugünkü görünüm de, doğru ve sağlam kararlar verebilmeniz için, meseleleri ciddiyetle ele almanızda yardımcı oluyor. Artık bu konularda dersler sona eriyor diyebiliriz.

    İş ve Kariyer

    24-30 Ağustos arası: 27 Ağustos-17 Eylül tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek. Bu çevremizle olan iletişimi hoş ve paylaşımcı hale getiriyor. Hem yakınlarımızla sıkça görüşeceğiz hem de kardeşlik, sevgi, uyum ve güzellikten yana olacağız. Değerlerimizin önemini bilerek, kiminle nasıl konuşmak ve nasıl anlaşmak gerektiğinin farkında olacağız. Merkür-Terazi burcu geçişi, yetenekli olduğumuz konularda iletişimde bulunarak, insanlarla bir araya gelerek fikirlerimizi ifade etmemizde faydalıdır. Sanatsal becerilerimizi belli kişilerle paylaşacağımız faaliyetlerde bulunabiliriz. Güzellik eğitmenliği, ilişki danışmanlığı gibi. Birileri sizi arayabilir, bir araya gelebilirsiniz, bazı konular üzerinde gözlemde bulunabilirsiniz. Yeni bir ilişkinin iletişim anlamında size yönelişinin işaretçisi olabilir. Kısa seyirli geziler olabilir.

    Para

    24-30 Ağustos arası: 29 Ağustos tarihinde Balık burcunda meydana gelecek Dolunay önümüzdeki 13 Eylül tarihinde burcunuzda oluşacak Güneş Tutulmasının derslerini şimdiden anlayabilmemiz için uyarıda bulunuyor. Maddi konularda sizin mevcut durumunuzu iyileştirmek, düzene kavuşturmak, yatırımlarınızı bilinçli şekilde yönlendirmek, para kazanmak amaçlı gerçekçi planlamalara ihtiyacınız olduğunu söylüyor. Hesabınızı iyi yapmalı, kafanızın karışmaması için ortaklaşa bölüşüm, paylaşım içinde olduğunuz kişilere dikkat etmeli, hayal kırıklığı yaşamamak için parasal ilişkilerde gerçekçi olmalısınız. Bu Dolunay, Merkür-Kuzey düğüm kavuşumuyla örtüşecek. Bu da gösteriyor ki, doğru ve kapsamlı bir şekilde bilgilenmek, düzgün bir çevre edinmek, tarafsız bir şekilde düşünmek lazım. Hele parayla alakalı bir durum söz konusu olursa, çok daha bilinçli hareket etmek gerekiyor.


    BAŞAK

    [Ağustos 2015 aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın!](astroloji/astroloji-gundemi/26233-agustos-2015-aylik-burc-yorumlari.html)

    Aşk ve İlişkiler

    24-30 Ağustos arası: 26 Ağustos tarihinde, odaklandığınız konular, meseleler üzerinde bir hayli derinlikli düşünmeye neden olabilir. Sorumluluklar, baskılar, ciddiyet, yakın çevrenizle ilgili meseleler endişe yaratıyor olsa da, siz mevcut durumu belli bir çerçeve altına alarak bilinçli şekilde ele alırsanız, doğru saptamada bulunursunuz. Zekanız ve analiz gücünüz size yardımcıdır. Satürn-Akrep burcu seyri artık sona ermek üzere ve Merkür ile bu görünümü son kez gerçekleşiyor.

    İş ve Kariyer

    24-30 Ağustos arası: 29 Ağustos tarihinde Balık burcunda meydana gelecek Dolunay, önümüzdeki 13 Eylül tarihinde burcunuzda oluşacak Güneş Tutulmasına sizi hazırlıyor diyebiliriz. Bu Dolunay, Kişisel anlamda kararlarınızı, seçeneklerinizi, hayatınızı ve de hepsinden önemlisi ilişkinizi gözden geçirmeniz yönünde önem taşıyor. Kişisel açıdan verimli, sağlıklı, tatmin edici bir yol çizebilmek için, gerçekçi olmak gerekiyor. Tabii ki dünya sizin etrafınızda dönmüyor. İlişkilerinizde hayal kırıklığı yaşamamak için, seçimlerinizi doğru yapmanız lazım. Bir yandan her şeyi eleştirip, diğer yandan sorunları çözmek yerine olanı olduğu gibi kabul ederseniz sağlıklı bir ilişki yaşayamazsınız. İş ortaklıklarında da bunlar önemli. Merkür-Kuzey düğüm kavuşumu, dengeli bir bütçenin önemini vurguluyor. Maddi-manevi anlamda kazançlı çıkmak istiyorsan bunlara dikkat et diyor.

    Para

    24-30 Ağustos arası: 27 Ağustos-17 Eylül tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek ve kazanç evinizde etkili olacak. Bu da demektir ki güzel alışverişler, gereksinimleri karşılama anlamında isteklisiniz. Bu dönemde, kariyer hayatımızla ilgili konularda hem maddi anlamda ilişkilerimizi gözden geçireceğiz hem de bağlantılarda bulunacağız. Bu bağlantıların hem çok akıllıca iletişime dayalı yapılması, ne konuşulacağının bilinmesi hem de fayda sağlıyor olması bizim için önemli. İşimizi bileceğiz dersek daha doğru olur. Nabza göre şerbet vermek vaktidir. Maddi konularda da etkili olan Merkür-Terazi geçişi, kurulan bağlantıların faydalı olacağını gösteriyor. Giyim ve kuşama önem vermekte de yarar var. Kendimizi itina göstermemizde yarar var. Başak genelde hesabını bildiği için, bu ihtiyaçların ekonomik bir şekilde halledilmesi mümkündür.


    TERAZİ

    [Ağustos 2015 aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın!](astroloji/astroloji-gundemi/26233-agustos-2015-aylik-burc-yorumlari.html)

    Aşk ve İlişkiler

    24-30 Ağustos arası: 27 Ağustos-17 Eylül tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek. Çalışma hayatınız ve çevre ilişkilerinde size yeni kapılar açabilir. Hangi konuda yetenekli veya tecrübeli iseniz ona göre insanlarla bir araya gelerek düşüncelerinizden bahsedebilirsiniz. Nazik sözleriniz başkaları tarafından çok beğenilir. Eğer mesleğiniz sanatsal alanda ise, size yeni bir teklif sunabilirler. Bir müddet bu iş için hazırlık yapmanız, çalışmanız gerekebilir. Bu dönemde haberleşip konuşacağız, istediklerimizi ifade edeceğiz ve insanları etkileyeceğiz. Dış dünyada bizi dinleyen ve alkışlayan insanlarla karşılaşacağız. İfade ettiklerimizin arkasında duracağız. Benim tavsiyem bu süreçte, iletişimi öne alınız ve akıllıca düşününüz. Fırsatlar ayağınıza gelsin diye beklemek yerine siz yetenekli olduğunuz alanlarda insanlarla birebir görüşmelere ağırlık veriniz. Bunun size finansal anlamda geri dönüşü olabilir.

    İş ve Kariyer

    24-30 Ağustos arası: 29 Ağustos tarihinde Balık burcunda meydana gelecek Dolunayda, endişeli ve sürekli bir şeyleri kurcalayıcı tarzda düşünmek, hatta her an sanki bir şeyler olacakmış gibi kuruntu yapmak, detaylara fazla takılıp, günlük akışa duvar örmemek lazım. Çünkü bu sizin çalışma hayatınızla ilgili konularda yanlışlıklara, hayal kırıklıklarına ve kendinizi çaresiz hissetmenize yol açar. Kendinize iyi davranmalısınız. Rahatlatıcı çalışmalar, meditasyon, olumlamalar, iç gözlemde bulunmakta yarar var. Merkür-Kuzey düğüm kavuşumu, bu Dolunayda kendinize özen göstermeniz, sizi üzen bir şeyler olduğunda bunu paylaşmanız, hayatla birebir bağlantı içinde kalmanız halinde iç dünyanızdaki endişelerden eser kalmayacağın söylüyor.

    Para

    24-30 Ağustos arası: 26 Ağustos tarihindeki görünüm, 2012 yılından bu yana yaşanan mali sıkışmaların, bütçe açıklarının, yanlış yatırım veya kararların vurgulayıcı oluyor. Bundan sonrası adına kendinize düzgün ve istikrarlı bir bütçe yapmalısınız. Masraflarınızı gelir-gider anlamında düzenlemelisiniz. Şimdi hesaplarınızı ve durumunuzu son kez ele alma zamanıdır. Böylece doğru bir yol ve kazanç yöntemi belirlemiş olacağız.


    AKREP

    [Ağustos 2015 aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın!](astroloji/astroloji-gundemi/26233-agustos-2015-aylik-burc-yorumlari.html)

    Aşk ve İlişkiler

    24-30 Ağustos arası: 26 Ağustos tarihindeki görünüm, önünüzde engel olarak duran, bir çok konuda sizi baskı altına alan, geciktiren, yavaşlatan her ne varsa, bunları ancak iyi bir analizle ve bugüne dek edindiğiniz tecrübeler dahilinde aşabileceğinizi gösteriyor. Hedefinize varmak için, sorumluluklarınızı kabullenmelisiniz. Prensipli hareket etmeli, düzgün ve sağlam kişilerle dostluk kurmalı, iş yapmalısınız. Satürn-Akrep burcu seyri artık sona ermek üzere. Merkür ile olan bu görünümü son kez gerçekleşecek. Şöyle bir düşünelim. Onun dersleri ve uyarıları olmasaydı, bu kadar tecrübe sahibi olabilir miydik değil mi dostlarım.

    İş ve Kariyer

    24-30 Ağustos arası: 29 Ağustos tarihinde Balık burcunda meydana gelecek Dolunayda, ilerisi adına hedeflerinizi gerçekçi bir şekilde saptamanız lazım. Sosyal ilişkilerinizi düzenlemek, tercihlerinizi güvenilirlik ilkesi çerçevesinde yapmak gerekiyor. Eleştirel yaklaşımlar, sürekli bir şeyleri beğenmemezlik nasıl yanlışsa, her şeyi bizim bildiğimizi sanmak da o denli yanlıştır. Hem böyle düşünüp, sonra aşkta çuvallamak da neyin nesi. Hayatın zorlukları tabii ki vardır. Ancak unutmayalım ki, güzellikleri de var. Bir de şu açıdan da Dolunayı ele almak isterim. Eğer siz başkalarını memnun edeceğim diye özveride bulunan bir kişiyseniz, aşkta kurban durumuna düşersiniz. Ondan sonra şikayetçi olamayız değil mi? Dolunay, Merkür-Kuzey düğüm kavuşumuyla örtüşüyor. Dengesiz ilişkilerden kaçınmak lazım

    Para

    24-30 Ağustos arası: 27 Ağustos-17 Eylül tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek. İlişkilerimizi her açıdan ele almakta yarar var. İstediğimiz gibi ilerlemeyen, birlik ve beraberlik bilinci olmayan bir ilişkinin bizim içimizde yarattığı bir denge problemi olabilir. Bir taraf daha fazla sevgi doluyken, öteki taraf biraz daha kendini düşünüyor olabilir. İletişim bozukluğu yaşanabilir, fikirler birbirine uymuyor olabilir. Geriye çekilerek bunlar gözden geçirilmelidir. Bu geçiş, başkaları hakkındaki düşüncelerimizi şöyle bir kendi içimizde düşünmemizi, tartmamızı sağlayacak.


    YAY

    [Ağustos 2015 aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın!](astroloji/astroloji-gundemi/26233-agustos-2015-aylik-burc-yorumlari.html)

    Aşk ve İlişkiler

    24-30 Ağustos arası: 29 Ağustos tarihinde Balık burcunda meydana gelecek Dolunay, kariyer hedefleriniz, iş sorumluluklarınız, düzenli ve verimli şekilde bitirilmesi gerekli olan işleriniz sizi bir hayli yorabilir, endişelendirebilir. Her şeyi en düzgün, en başarılı şekilde halletme arzunuz, başkalarına hizmet edeceğim diye paralanmanız, kafanızın karışmasına, ailenize ve kendinize zaman ayıramamanıza yol açar. Oysaki iyi bir planlama ile hem işlerinizi düzgün şekilde bitirebilir hem de dinlenme fırsatı bulursunuz. Dolunay, Merkür-Kuzey düğüm görünümüyle örtüşecek. Sosyal ilişkilerin, arkadaşlıkların, paylaşımların, ekip çalışmalarının, yeteneklerinizi gruplar içinde göstermenin işaretçisi oluyor. Bu Dolunayda biraz kafamız karışsa da, iş-ev arasındaki dengeyi iyi kurabilirsek şaşırmamış oluruz.

    İş ve Kariyer

    24-30 Ağustos arası: 26 Ağustos tarihindeki görünüm, işlerinizi düzgün ve planlı bir şekilde derleyip toparlanmanın önemini gösteriyor. Hedef bilinci çok önemli. Sizi fiziksel ve ruhsal anlamda kayıplara uğratan, haksızlık yaşatan, kurbanmışsınız gibi iyi niyetinizi suiistimal eden kişilere karşı artık akıllı olma vaktidir. İş hayatında, özel yaşamda, sağlığınızı ilgilendiren konularda daha dikkatli olmaya çalışınız. Size köstek olan insanlara değil size destek veren kişilere yöneliniz. Riskli yatırımlardan, kararlardan uzak durunuz. Satürn-Akrep burcu seyri artık sona ermek üzereyken bu konular üzerinde son bir kez düşüneceğiz.

    Para

    24-30 Ağustos arası: 27 Ağustos-17 Eylül tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek. Fikirlerimizi dile getirip, insanların hakkımızda ne düşündüğünü öğrenmek isteyeceğiz. İnsanlarla belli bir konu üzerinde sohbet etmek, yazışmak, düşünce alışverişinde bulunmak hoşumuza gidebilir. Dostlarımızla bir araya gelmek, çeşitli etkinliklere katılmak, sanatla alakalı mekanlarda bulunmak faydalıdır. Sadece birebir konuşma değil sosyal medyayı da yakından takip edebiliriz. İletişimde bulunun, yeni insanlarla tanışın, kendinizi ifade edin. Bu size finansal anlamda da kazanç getirici olabilir. Kimle bağlantı kurmak istiyorsanız o kişilere doğru yönelin. Özellikle karşı cinsle olan sosyalleşme anlamında da bu dönemi olumlu buluyorum.


    OĞLAK

    [Ağustos 2015 aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın!](astroloji/astroloji-gundemi/26233-agustos-2015-aylik-burc-yorumlari.html)

    Aşk ve İlişkiler

    24-30 Ağustos arası: 29 Ağustos tarihinde Balık burcunda meydana gelecek Dolunay, iş-eğitim-yolculuk planları-çevre değişimlerinde detaylı şekilde düşünmek tabii ki faydalıdır. Ancak bunun dozunu iyi bilmek gerekir. Artı ve eksileriyle ele alınız. Baktınız ki olumlu, sizin için faydalı, o zaman sorun etmeyiniz. Hayata olumsuz yaklaşmak, sürekli bir şeyleri denetlemek, aynı olmasını beklemek yanlıştır. Kendi doğrumuzun en iyisi olduğunu söyleyemeyiz. Evimiz, işimizle ilgili konulardaki durumu bu şekilde ele alalım. Kaldı ki, Merkür-Kuzey düğüm kavuşumu tarafsız bakış açısıyla meselelerin ele alınması halinde doğru tercih yapmanızda ve yönünüzü belirlemenizde rehberiniz olacaktır. Aşırı analiz etmek, saplantılı kaygılı olmak yerine değişimleri hoş karşılamak lazım.

    İş ve Kariyer

    24-30 Ağustos arası: 26 Ağustos tarihide, burcunuzla uyumlu olup, prensipleriniz doğrultusunda hareket etmenizi sağlarken, kariyer hayatınızla alakalı konularda odaklanmanızda yardımcıdır. Bu odaklanma, iş-eğitim-çalışma hayatınızla ilgili kararlarınızı verirken akıllıca hareket etmenizde yardımcıdır. Şartları, hedeflerinizi, toplumsal ilişkilerinizi gerçekçi bir şekilde gözden geçirmeniz faydalıdır. Satürn-Akrep burcu seyri artık sona ermek üzereyken bizi bu konularda destekliyor.

    Para

    24-30 Ağustos arası: 27 Ağustos-17 Eylül tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek. İş hayatında ve gerekli ortamlarda iletişimi önemsemek gerekiyor. Hem fikir alışverişlerinde bulunalım hem de tarafsız şekilde düşünelim. Bunu yapmak kolay mıdır? Bir Oğlak zaten kimseyle çok içli dışlı olmadığından, ayarını bilecektir. Otorite konumunda bulunan kişilerle veya hizmet ettiğimiz insanlarla nazik bir şekilde konuşursak, yaptığımız işe önem vermelerini, bize saygı göstermelerini sağlayabiliriz. Sanatsal faaliyetler, yaratıcı çalışmalar, elle yapılan güzelleştirmeler, halkla ilişkiler, danışmanlık dönem boyunca başarılı işler çıkarabileceğimiz alanlar arasında sayılabilir. İş problemi olanlar yeni görüşmeler yapabilir. Bu süreçte, başkalarıyla işbirliğine dönük konuşmalı, ortaklaşa çalışmalı, ekip veya takım çalışmalarına önem verilmelidir.


    KOVA

    [Ağustos 2015 aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın!](astroloji/astroloji-gundemi/26233-agustos-2015-aylik-burc-yorumlari.html)

    Aşk ve İlişkiler

    24-30 Ağustos arası: 27 Ağustos-17 Eylül tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek. Yeni arkadaşlıklar kurabilir, çevremizde bulunan kişilerle bağlantımızı güçlendirebiliriz. Kendimize güvenimiz artar. Bilgi ve tecrübelerimizi çeşitli etkinlikler yoluyla insanlara sunabiliriz. Bu dönemde eğitimden kültür hayatına, sanatsal çevrelerden iş hayatına kadar geniş bir alanda birçok kişiyle irtibatta bulunuruz. Merkür-Terazi geçiş enerjisini iş hayatımızla ilgili konularda da etkilidir. Sanat, halkla ilişkiler, organizasyonla ilgili mesleğimiz varsa, bu dönemde kurulan bağlantılar, yapılan yolculuklar faydalar getiricidir. Bilgimizi hem iletişim hem de insanlarla tanışmak amacıyla ifade edeceğimiz bir dönemdir. Maddi konularda da etkili olan Merkür-Terazi geçişinde ortaklaşa iş yapma şeklinde teklifler gelebilir. Ayrıca belirli bir dönem için işler alırız.

    İş ve Kariyer

    24-30 Ağustos arası: 2012 yılından bu yana devam eden Satürn-Akrep burcu seyri sizi bir hayli yordu, fakat bir o kadar da geliştirdi, gücünüzün, dayanıklılığınızın farkına varmanızda rehberlik etti. Eğer bu baskılar olmasaydı, bu kadar çalışır mıydınız ve bu zorluklar olmasaydı kendinizi geliştirir miydiniz? Her yaşanan tecrübenin insana kattığı bir değer vardır. 26 Ağustos tarihindeki görünüm, hem başkalarıyla alakalı maddi-manevi bağlantıların hem de kariyer konularında düşünmeye sevk ediyor.

    Para

    24-30 Ağustos arası: 29 Ağustos tarihinde Balık burcunda meydana gelecek Dolunay, başkalarıyla olan maddi ve manevi ilişkinizi gözden geçirmenizde, verimli ve sağlıklı bir şekilde ele almanızda yarar var. Bu ilişkiler hangi temele dayanıyor. Ortaklaşa bir fayda elde etmek üzerine mi kurulmuş yoksa bir taraf kendi hesabına mı düşünüyor. Buna bakmak lazım. Çünkü bu size zarar verebilir. Kazancınız konusunda iyi niyetliliğin bir sınırı olmalı, hesabınızı bilmelisiniz. Bir de kazancınızla doğru orantılı borçlar altına girebilirsiniz. Eğer gelirinizi aşan, boyunuzdan büyük işlere kalkışırsanız mali anlamda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Dolunayın işaretlerinden biri olan Merkür-Kuzey düğüm kavuşumu, önemli kararların alınması yönünde iyi bir planlamanın gerektiğini göstermektedir. Çevrenizle olan ilişkinize özen göstermeniz, iç barış ve huzur duygunuzun, her anlamda sizi besleyici, kuvvetlendirici ve doğru yönde ilerlemenizi sağlayıcı olduğunu biliniz.


    BALIK

    [Ağustos 2015 aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın!](astroloji/astroloji-gundemi/26233-agustos-2015-aylik-burc-yorumlari.html)

    Aşk ve İlişkiler

    24-30 Ağustos arası: 29 Ağustos tarihinde burcunuzda meydana gelecek Dolunay, ilişkinizle alakalı her türlü paylaşımın dikkatli şekilde analizini sağlayacak. Ancak dikkat ibaresini koyarken, bunun dozunu ayarlamak gerekiyor. Çünkü sonuçta bir hayat paylaşılıyor veya paylaşılacaksa, birbirini sürekli eleştirmek, her şeyin altında bir şey aramak nasıl yanlışsa, fedakarlığın dozunu da kaçırmak o denli acı çektiricidir. Beraberlikte hem manen hem de madden paylaşımın adil, dengeli bir şekilde olması faydalıdır. Bu iş ortaklıklarını da kapsar. İki kişi kazanmak adına bir araya geldiğinde, ben daha çok kazanayım sen daha çok hesapları, o ortaklığı bozar. Merkür-Kuzey düğüm kavuşumu, bu Dolunayın işaretlerinden biridir ve biraz önce söylediğim gibi her türlü ortaklıkta iletişim ve pay edişlerin önemini vurgular. Bu Dolunayda iç huzurunuz önemli.

    İş ve Kariyer

    24-30 Ağustos arası: 26 Ağustos tarihindeki görünüm, iş hayatınız, iş ortaklığınız ve özel yaşamınızla ilgili konularda belli bir baskının, gecikmenin, yanlış anlaşılmanın, eleştirilerin işaretçisi olabilir. Partneriniz veya iş yaptığınız kişiler sizden daha fazla sorumluluk bekler. Bu da oldukça yorucudur. Hayatı ele alış biçiminiz, hedefiniz ve tüm kısıtlayıcı şartlara rağmen sıkı çalışmaya devam etmek gerekiyor. Araştırmak, bilgi sahibi olmak gayet önemli. 2012 tarihinden bu yana devam eden Satürn-Akrep burcu seyri artık sona ermek üzere. Nerede eksiğiniz varsa, hangi konuda yetersiz iseniz, ona yönelmelisiniz.

    Para

    24-30 Ağustos arası: 27 Ağustos-17 Eylül tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek. Başkaları kaynaklı gelirlerimizi gözden geçirme ve hesaplamalarda bulunma zamanıdır. Eğer bir ortaklık ilişkimiz varsa, kazanç-kayıp anlamında analizde bulunma vaktidir. Sözleşme maddelerine uygun davranılıyor mu, anlaşmazlıklar var mı? Diyelim ki, bir iş teklifi adlınız ve sadece söze dayalı kabul ettiniz. Bu şekilde yapılan mali bağlantılardan kaçınınız. Sağlam iş için, sağlam bir sözleşmeyi tercih ediniz.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler