KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    17-23 Ağustos 2015 haftalık burç yorumları

    17-23 Ağustos 2015 haftalık burç yorumlarınızı okumayı unutmayın!

    KOÇ

    Ağustos 2015 aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın!

    Aşk ve İlişkiler

    17-23 Ağustos arası: 19 Ağustos tarihindeki görünüm, özgür yaşama arzunuzu ve yeniliklerde bulunma hevesliliğinizi gösteriyor. İlişkilerinizde, bunları ön planda tutuyorsunuz. Venüs geri hareketi devam ediyor. Durumumuzu mutlaka bir daha düşünmemiz gerektiğini işaret ediyor.,

    İş ve Kariyer

    17-23 Ağustos arası: 23 Ağustos-23 Eylül tarihleri arasında Güneş-Başak burcunda ilerleyecek. Bu süreç her yıl olduğu gibi, iş hayatınız başta olmak üzere sağlığınızla ilgili konular üzerinde odaklanmak ve düzenlemelerde bulunmak anlamı taşır. Birçok pürüz ayıklanır, aksaklıklar ortadan kaldırılarak işlerlik kazanılır, verimlilik esas alınır. Kendiniz için gerekli veya gereksiz olanların tespiti yönünde önemlidir. Bu süreçte iş veya aşk hayatınızla ilgili konularda akılcı bir şekilde düşünmeli, iyi niyet ve fedakarlığın ölçüsü iyi ayarlanmalıdır. Çocuklarınız veya yakın çevrenizle ilişkiler, eğitim hayatınızla ilgili konuların da titizlikle ele alınacağı bir dönemdir.

    Para

    17-23 Ağustos arası: 21 Ağustos tarihindeki görünüm, bir yandan hayatın tüm zevklerini yaşama arzusu ve kendimizi önde tutmak isteği verir. Arzularımız ve tutkularımız öylesine güçlüdür ki, ne maddi ne de ilişki anlamında taviz vermeye yanaşmayız.


    BOĞA

    Ağustos 2015 aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın!

    Aşk ve İlişkiler

    17-23 Ağustos arası: 23 Ağustos-23 Eylül tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Başak burcu seyri, her yıl bu tarihlerde aşk hayatınızla ilgili yaşam alanınızda ilerler. Kusursuz olanı istememiz, mükemmeli arzu etmemiz anlamı taşır. Bu enerji özünde titizlik içerir. Çünkü elle tutulur, gözle görülür olanı arzularız. Endişelerimiz olabilir. Öyle kolay kolay her insanı beğenmeyebiliriz. Mevcut ilişkinizi, partnerinizi veya bekarsanız karşınıza çıkan kişiyi bir hayli inceleriz. Ancak bizim de aşka bakış açımızı, hayatı ele alış şeklimizi gerçekçi bir şekilde ele almamızda yarar var. Güneş-Başak geçişi, ev, ailevi konular, çocuklarınızla ilgili iş veya özel meselelerin de ele alınacağı bu süreçtir. Bu süreç sadece aşk hayatınız değil, eviniz, aileniz ve maddi konular üzerinde de titizlikle durulmasını sağlayıcıdır.

    İş ve Kariyer

    17-23 Ağustos arası: 19 Ağustos tarihindeki görünüm, çalışma hayatınız, günlük yaşamınız, eviniz ve ailenizle ilgili değişimleri işaret ediyor. Bunlar en başta sizi yorabilir veya zorlayabilir. Venüs geri hareketi devam ettiğinden, şartlara ve duruma göre uyum sağlamanız ve ona göre ayarlamalarda bulunmanız, yeteneklerinizi gözden geçirmeniz, analizde bulunmanız yararlı olacaktır.

    Para

    17-23 Ağustos arası: 21 Ağustos tarihindeki görünüm, ev sınırları içinde ve bulunduğumuz ortamlarda güçlü bir duruş sergilemek ve yönetimi elimizde tutmak arzumuzu gösterir. Ancak bu duruş, ilişki meselelerinde sorun yaratabilir. Karşı taraf taviz vermeye veya sizin kendinize göre davranmanıza karşı çıkabilir.


    İKİZLER

    Ağustos 2015 aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın!

    Aşk ve İlişkiler

    17-23 Ağustos arası: 23 Ağustos-23 Eylül tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Güneş, eviniz alanı içinde tadilat-bakım-onarım, hijyen, bebek bakımı, el işi veya ev-ofis tarzı çalışmaların işaretçisidir. Ayrıca eğitim ve iş hayatınızla ilgili konular ön plana gelecektir. Ev veya ofis yeri kiralamak bu süreçte etkilidir. Ev alanı içinde bu konularla ilgili konuşmalar, düzenlemeler yapılabilir. Bu dönem, her şey titizlikle gözden geçirilir. İster Ailenizle olan ilişkinizi ılımlı bir şekilde sürdürmek, onlara hizmette bulunmak, düzenlemeler nedeniyle her şeyin yerli yerine oturtulması anlamında sabırlı olmak gerekir. Mükemmellik arzusu bir hayli yoğundur veya şartlar gereği ister istemez her şeyin iyisi arzu edilebilir.

    İş ve Kariyer

    17-23 Ağustos arası: 19 Ağustos tarihindeki görünüm, fikirlerinizi hızlı, değişik, yenilikçi tarzda dışa sunmanızı sağlarken, grup çalışmaları, sosyal faaliyetler anlamında hızlılık kazandırıyor. Sizi dışarıya, değişime çağırıyor. Ancak Venüs geri hareketi devam ediyor. Her ne olursa olsun, biz yeni bir durumla karşılaştığımızda veya bir fırsat karşımıza çıktığında, bir karar verme durumunda mutlaka iyi bir analizde bulunmamız yararlı olur.

    Para

    17-23 Ağustos arası: 21 Ağustos tarihindeki görünüm, girişkenlik ve cesaret vericidir. Bildiğiniz gibi hareket etmek arzunuzu gösterir. Ancak başkalarının üzerinizdeki baskısı veya içinde bulunduğunuz şartlar, engelleyici olabilir. Ancak bu sizi yıldırmamalıdır. Bilakis mücadele gücünüzü yükselttiği için, çıkış yolları bulmanız mümkün olur.


    YENGEÇ

    [Ağustos 2015 aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın!](astroloji/astroloji-gundemi/26233-agustos-2015-aylik-burc-yorumlari.html)

    Aşk ve İlişkiler

    23 Ağustos -23 Eylül tarihleri arasında Başak burcunda seyrini sürdürecek Güneş, kardeşiniz, yakın akrabalarınızla alakalı konular üzerinde titizlikle durulma sürecidir. Duygusal bir takım sorunları çok fazla didikleyebilirsiniz. Özellikle bazı meseleler yolunda gitmediğinde kafanıza takabilirsiniz. Buna özellikle dikkat ediniz.

    İş ve Kariyer

    17-23 Ağustos arası: 21 Ağustos tarihindeki görünüm, parasal anlamda özgür hareket etmek arzumuzu gösteriyor. Güzelliklere düşkünüz ve kaliteli yaşamak istiyoruz. Ancak şartlarımız gereği henüz belirsizlikler devam ettiği için, alacağımızı vereceğimizi bilmeden içimizden geldiği gibi davranamıyoruz.

    Para

    17-23 Ağustos arası: 19 Ağustos tarihindeki görünüm, maddi anlamda rahat yaşama arzusunu işaret ederken, parasal açıdan tatmin edici işlere yönelmenizi de teşvik edicidir. Kişi kazanmak, ilerlemek, rahat yaşamak ister. İş hayatının sorumlulukları, zorlukları yıldırdığı için, yeni değişimlere açıktır. Hatırlatmak isterim. Venüs geri hareketi devam ediyor. İş hayatınız ve maddi konuları tekrar bir analiz etmemizde yarar var.


    ASLAN

    [Ağustos 2015 aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın!](astroloji/astroloji-gundemi/26233-agustos-2015-aylik-burc-yorumlari.html)

    Aşk ve İlişkiler

    17-23 Ağustos arası: 21 Ağustos tarihindeki görünüm, azim ve kararlılık gücü veriyor. İnsan kendi bildiği yolunda ilerlemek istiyor. Kendine göre bir dünya özlemi var ve bu dünyayı kurmak için mücadele veriyor. Ancak bu yol üzerinde karşımıza engeller çıkabilir. Böyle olduğunda yine aynı kararlılıkla ilerlemeyi bilmelidir. Emeksiz nimet olur mu hiç?

    İş ve Kariyer

    17-23 Ağustos arası: 19 Ağustos tarihindeki görünüm, hayata yenilikçi tarzda bakmanızı sağlayan, yeni olana hevesle yönelmenizde yardımcı olan, ilişkilerinizi tazeleyen, eğitimden ticari faaliyetlerinize kadar her konuda yenileştiren güçlü bir enerjidir. Ancak Venüs geri hareket dönemindeyiz. İlişkinizle alakalı konuları ve hedeflerinizi tabii ki tekrar bir gözden geçirmek faydalı olabilir.

    Para

    17-23 Ağustos arası: 23 Ağustos-23 Eylül tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Güneş, parasal durumun ele alınması, hedef olarak belirlediğiniz işlerin yürürlüğe konması, gözden geçirilmesi anlamında etkilidir. Maddi açıdan doyurucu bir yaşam sürmek, arzu ettiğiniz yatırımları gerçekleştirmek istersiniz. Paranızı nereye harcadığınızın hesabını çok iyi bilirsiniz. Eğer bir iş girişiminiz varsa, bunun kazandırıcı olmasını istersiniz. İşe göre maaşınızı almak, kazandığınıza göre bütçenizi düzenlemek zamanıdır. Sosyal hayatınız, ilişkilerinizde seçici davranırsınız. Karşınızdaki insanı inceler, tutarsızlıktan hoşlanmazsınız.


    BAŞAK

    [Ağustos 2015 aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın!](astroloji/astroloji-gundemi/26233-agustos-2015-aylik-burc-yorumlari.html)

    Aşk ve İlişkiler

    17-23 Ağustos arası: 23 Ağustos-23 Eylül tarihleri arasında burcunuz üzerinde ilerleyecek Güneş, özgüven duygunuzun yükselişidir. Bu tabii ki, gayet olumludur. Böylece hem kişisel girişimleriniz hem mesleki hem de duygusal bir takım meseleler üzerinde bilinçli düşünmenizi sağlar. Akıllıca hareket edebileceğiniz bir zaman dilimidir. Bir yıl sonra yeni bir yaşa girme, yeni kararlar verme anlamında olumludur. Ayrıca iyi niyetinizi kullanan, ancak hem dostluk hem de iş anlamında verimsiz olan ilişkilerin gözden geçirilme ve bugüne dek görülmeyen, bilinmeyen durumların aydınlığa kavuşturulması yönünde de ilginç bir süreçtir.

    İş ve Kariyer

    17-23 Ağustos arası: 21 Ağustos tarihindeki görünüm, kendimizi yeniden toparlamak, gücümüzü kazanmak arzumuzu işaret ediyor. Bazen çevremizdeki kişiler veya koşullarımız gereği baskı altında kalıyoruz. Kafamızı takıyoruz, rahatsız oluyoruz. Oysaki bizi durduran dış etkenler değil, bizim dış seslere fazla kulak vermemiz yüzündendir. Kendimize güvenmeliyiz.

    Para

    17-23 Ağustos arası: 19 Ağustos tarihindeki görünüm, finansal açıdan iş veya özel anlamda ortaklık içinde bulunduğunuz kişilerle alakalı konularda artık çok dikkatli olmanız gerektiğini hatırlatıyor. Bu insanlar, bu ortaklıklar birçok kez beklenmedik sorunlara yol açtıysa, lütfen artık girişimlerinizde, ilişkilerinizde dikkatli olunuz. Venüs geri hareketi devam ediyor. Yapılacak analizlerin faydalı olacağını söylüyor.


    TERAZİ

    [Ağustos 2015 aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın!](astroloji/astroloji-gundemi/26233-agustos-2015-aylik-burc-yorumlari.html)

    Aşk ve İlişkiler

    17-23 Ağustos arası: 19 Ağustos tarihindeki görünüm, özel ilişkiniz, evliliğiniz, iş ortaklığınızla ilgili konular üzerinde ileriye dönük ve yenilikçi tarzda hareket etmenizi sağlayıcıdır. Temeli sağlam olan beraberlikleri olumlu yöndeki değişimle canlandırır. Ancak zorlayıcı, baskıcı ve sadece kendisini düşünen, rutinleşmiş, gelişmeyen beraberliklere tahammül etmeyeceğinizin işaretçisidir. Venüs geri hareketi devam ediyor. Aceleyle kararlar vermeden önce her şeyi bir daha analiz etmenizdir.

    İş ve Kariyer

    17-23 Ağustos arası: 23 Ağustos-23 Eylül tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Başak burcu seyri, hem geçmişi hem hedeflerinizi hem de hayata bakış açınızı gözden geçirebileceğiniz bir mola zamanıdır. Hangi konularda fedakarlık yapıyor, hangi konularda yanılıyor, üzülüyorsunuz. Bunları ele alacağınız bir süreçtesiniz. Ayrıca bir proje üzerinde sakin ve oldukça sıkı çalışabileceğiniz bir dönem olduğunu da belirteyim. İşlerinizi belirli bir sistem içinde düzenli yapınız. Eksiklerinizi tamamlamak için uğraşınız. Abartılı davranmadan, kendinizi yetersiz görmeden düşününüz. Sabır gerektiren konular bu dönemde karşınıza çıkabilir. Sağlığınıza özen gösteriniz. Sizi tedirgin eden bazı durumlar gözünüzde büyüyebilir ama unutmayınız ki, bilinçli düşünen her zaman kazanır.

    Para

    17-23 Ağustos arası: 21 Ağustos tarihindeki görünüm, yeni bir hedef ve yol belirleyerek amacımızı gerçekleştirme yönünde azim ve isteklilik gücü veriyor. Ancak sadece birileriyle temas kurmak değil bizim isteğimiz. Biz kazançlı çıkmak istiyoruz. Öyle girişimlerde bulunmalıyız ki, öyle insanlarla bağlantılarımız olmalı ki, sonunda harcadığımız zamana değsin diye düşüneceğiz.


    AKREP

    [Ağustos 2015 aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın!](astroloji/astroloji-gundemi/26233-agustos-2015-aylik-burc-yorumlari.html)

    Aşk ve İlişkiler

    17-23 Ağustos arası: 23 Ağustos-23 Eylül tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Başak burcu seyri, iş hayatınız başta olmak üzere, ilişki, maddi konuların ileriye dönük bir şekilde gözden geçirdiği, kararlar alındığı bir süreçtir. Gayet kıymetlidir. İnce eleyip sık dokunur. Kimlerle ne gibi ilişkimiz var bunları bilinçli bir şekilde ele almalıyız. Amacımızı belirlemeli, bu amaca göre hayatımızı düzenlemeliyiz. Hedefimiz ile gittiğimiz yol aynı olmalı. Verimli olana yönelmeli, kısır bir döngü içinde dolanıp durmamalıyız. İşimizde mutlu muyuz? Hayatımızdan memnun muyuz? Nasıl dostlara sahibiz? Bunlara bir bakalım. İşlerimizi organize edelim. Becerilerimizi geliştirelim ve kazanalım. Güçlü ve bizi destekleyecek kişilere yönelim. Ivır zıvır işlerle vakit kaybetmeyelim. Yaşamınızı yakından ilgilendiren her konuya önem verelim. Birilerine endeksli yaşamak yerine, kendi ayaklarımızın üzerinde duralım. O nedenle yeteneklerinizi mutlaka değerlendirmenizi tavsiye ediyorum.

    İş ve Kariyer

    17-23 Ağustos arası: 19 Ağustos tarihindeki görünüm, çalışma hayatınız ve üst zirveye ulaşma yolunda hem sıkı çalışma hem yeniliklere açık olma, sorumluluk üstlenmenin önemini büyük. İlgi duyduğunuz ve yetenekli olduğunuz alanlar hakkında mesleki bilgilenmeyi, takipçi olmayı, araştırmayı ve şartlara göre kendinizi hazırlamayı, ilişkiler kurmayı, yöntemler öğrenmeyi bilmelisiniz. Venüs gerileyişinde, eskiye ait konuları da tekrar gözden geçireceğiz.

    Para

    17-23 Ağustos arası: 21 Ağustos tarihindeki görünüm, hem içten hem de dıştan bizi baskı altına alıyor. Ne olursa olsun başarmamızı isteyen dünya, hataya yer vermiyor. Hem güçlü olmamız hem de başarıya ulaşmamızın yolu, kendimize ne olursa olsun güvenmekten geçiyor.


    YAY

    [Ağustos 2015 aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın!](astroloji/astroloji-gundemi/26233-agustos-2015-aylik-burc-yorumlari.html)

    Aşk ve İlişkiler

    17-23 Ağustos arası: 19 Ağustos tarihindeki görünüm, yenilikleri hevesle, arzuyla ve değişimi canla başla isteyen bireyin, özgürce yaşama isteğinin işaretçisidir. Eğitimden ticarete kadar geniş bir alanda, yaratıcı düşünmeyi sağlayan bu enerjiyle, hayatınızı olumlu yönde değiştirecek aşklara, gelişmelere açık olursunuz. Venüs gerileme hareketi, geçmişe dair meselelerin de tekrar gözden geçirilmesini sağlayacak.

    İş ve Kariyer

    17-23 Ağustos arası: 23 Ağustos-23 Eylül tarihleri arasında, Başak burcunda seyredecek Güneş, iş hayatınızla ilgili konular üzerinde titiz düşünmenin, sıkı çalışmanın, araştırmacı ve organize bir şekilde hareket etmenin son derece önemli olduğu zaman dilimidir. Ayrıca yüksek eğitim, inanç, akademik ihtisas, gelişim, büyüme ve verimlilik anlamında kıymet taşır. Siz artık becerilerinizi iş hayatında göstermek istiyorsanız, ustalaşmak ve toplum içindeki yerinizi belirlemekten yana iseniz, ben derim ki artık dağınıklığı bırakıp bol bol çalışın. Birilerine hizmet etmeniz mi gerekiyor, bundan gocunmayın. Çok fazla çaba sarf etmeniz mi gerekiyor, bunu geleceğinizi düşünerek yapın. İş ortamında gayret gösterin.

    Para

    17-23 Ağustos arası: 21 Ağustos tarihindeki görünüm, bir yanıyla cesaret aşılarken diğer yanıyla bizi düşündüren meseleleri hatırlatıyor. Özgür olmak, canımızın istediği gibi yaşamak dururken, kafamıza takılanlar rahat vermiyor sanki. Ancak Güneş güçlü olduğu Aslan burcunda ilerlemekte. Biz de, güven duygumuzu ayakta tutarak, şöyle bir derinlemesine gözden geçirmelerde bulunalım ve bizi neyin durdurduğuna bir bakalım.


    OĞLAK

    [Ağustos 2015 aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın!](astroloji/astroloji-gundemi/26233-agustos-2015-aylik-burc-yorumlari.html)

    Aşk ve İlişkiler

    17-23 Ağustos arası: 19 Ağustos tarihindeki görünüm, eviniz ve aile yaşamınızdaki değişimlerin işaretçisi olurken, ilişkilerinizden finansal ortaklıklarınıza kadar geniş bir alanda yenilikçi düşünmenin önemini vurguluyor. Sizin hedeflerinizi yeniden gözden geçirerek, dar kalıplar içinde kendinizi hapsetmemeniz gerekiyor. Venüs gerileme hareketi bu konularda yapılan analizlerin işaretçisi olarak da önem taşıyor.

    İş ve Kariyer

    17-23 Ağustos arası: 23 Ağustos-23 Eylül tarihleri arasında, Başak burcunda ilerleyecek Güneş, dünya görüşünüzü, fikirlerinizi geliştireceğiniz bir zaman dilimidir. Eğitimden girişimlerinize kadar geniş bir alanda sıkı çalışmanın işaretçisidir. Her durum titizlikle gözden geçirilir ve yaş tahtaya ayak basılmaz. Bu süreç, maddi ortaklıklar, bölüşümler, parasal konuların da gündeme gelmesini sağlar. Ayrıca sağlığınızı güçlendirici, çalışma hayatında verimliliği yükselticidir. Çevremizle olan ilişkimizde dikkatli olmamız gerekebilir. Bir sorun çıkmaz. Malumunuz üzere Eylül ayı, okulların açılacak oluşu, iş hayatının aktif hale gelmesi nedeniyle tüm burçlar olarak analizde bulunacağız. Hayatımızı gözden geçireceğiz, işlerimizi yoluna koymaya çalışacağız. Yazın rehaveti gerilerde kalacak, yavaş yavaş sonbahara adım atacağız. Titizliğiniz sadece yaptığınız işlerde değil, neredeyse her konuda etkili olacaktır. İş tercihlerinde bulunurken hizmet, sağlık, hukuk, iletişim, eğitmenlik, pazarlama, bilgi işlem alanları öne çıkacaktır. Mecburi hizmet konusu, uzmanlaşma sınavları ve yabancı dil gibi konular da yine bu dönem içinde yoğunluk kazanacaktır.

    Para

    17-23 Ağustos arası: 21 Ağustos tarihindeki görünüm, başkaları tarafından beğenilmek, değerli bulunmak, özellikle ilişkilerde ve maddi konularda güçlü olmak arzumuzu işaret ediyor. Bunların hayatımızda yer alması azimli bir şekilde ilerlememizi sağlayabilir. Eğer şu aralar yalnızsak veya aradığımız ilgiyi göremiyorsak kendimizi pek rahat hissetmeyiz.


    KOVA

    [Ağustos 2015 aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın!](astroloji/astroloji-gundemi/26233-agustos-2015-aylik-burc-yorumlari.html)

    Aşk ve İlişkiler

    17-23 Ağustos arası: 23 Ağustos-23 Eylül tarihleri arasında, etkili olacak Güneş-Başak burcu dönemi başkalarıyla, iş veya özel anlamdaki ilişkileriniz üzerinde incelemede bulunma anlamında etkili olan bu dönemdir. Özellikle aşk hayatınız, çocuklarınız ve ciddi beraberlik anlamındaki tüm mevzular bu süreçte mercek altına alınır. Kimi Kovalar için bütün bunlar ruhsal anlamda etkili olurken, bazı Kovalar için oldukça hayati bir değer taşır. Çünkü bu süreçte meseleler bizzat önünüze gelir ve ilgilenmenizi gerektirecek durumlar söz konusu olur. Ortağınız, partneriniz finansal, sağlık ve işiyle alakalı konularda sizin desteğinize ihtiyaç duyabilir veyahut ilişkinizi dikkatlice gözden geçirmeniz gerekebilir. Çocuğunuzun bir sorunu varsa, ona yardımcı olmanız gerekebilir. Riskli işlerden uzak durulması, önemli meselelerin masaya yatırılması gerekir. Biraz önce belirttiğim gibi öyle bir dönemdir ki, insanlar tarafından test edildiğinizi düşünürsünüz. Parasal konularda çok dikkatli olunmalı, önünüzü görmediğiniz bir iş veya girişimde bulunmamalısınız.

    İş ve Kariyer

    17-23 Ağustos arası: 21 Ağustos tarihindeki görünüm, ilişkimiz ve meslek hayatımızla ilgili kritik durumları işaret ediyor ve tabii ki baskı oluşturuyor. Çünkü her iki alanda da, uyulması gereken noktalar var. Esnek düşünmek ve olan bitene iyi bakmak lazım. Belki de soğukkanlılıkla durumu ele aldığımızda aslında yaşanan krizin nedenlerini görmek mümkün olabilir.

    Para

    17-23 Ağustos arası: 19 Ağustos tarihindeki görünüm, gerek ilişki gerekse çevresel konulardaki değişimlerin size gayet iyi geleceğini işaret ediyor. Sizin, fikirlerinizi dış dünyada yenilikçi tarzda sunabilmeniz önemli. Cesaretiniz bu enerji sayesinde yükseliyor ve sizi yetenekli olduğunuz alanlarda güçlendiriyor. Böylece hem yaratıcı düşünecek hem de mesleki alanda sıkı çalışarak yeteneklerinizi gösterebilirsiniz.


    BALIK

    [Ağustos 2015 aylık burç yorumlarını okumak için tıklayın!](astroloji/astroloji-gundemi/26233-agustos-2015-aylik-burc-yorumlari.html)

    Aşk ve İlişkiler

    17-23 Ağustos arası: 23 Ağustos-23 Eylül tarihleri arasında, Güneş-Başak burcunda ilerleyecek. Bu dönem, ilişkiniz-iş hayatınız-ailevi konular üzerinde dikkatlice durulan zaman dilimidir. Hayatınızda verimli olmayan her ne varsa gözden geçirilir, titizlikle üzerinde durulur. İlişkinizde eğer sorunlar varsa, bunların sebepleri bulunmalı, düzeltilmesi mümkünse karşılıklı olarak çaba sarf edilmelidir. İlişki düzgün şekilde yürüyorsa, bu dönemde evlenmek gibi bir kararın verilmesi, bu meselenin aileyle görüşülmesi, olur veya olmazları üzerinde durulması faydalı olur. İlişki yeni başlamışsa, her iki tarafın da, birbirine karşı açık ve dürüst bir şekilde yanaşmasında yarar vardır. Bu süreçte iş ortaklığı meselelerinde dikkatlice durulmalıdır. Sözleşmesiz çalışmamak gerekir.

    İş ve Kariyer

    17-23 Ağustos arası: 21 Ağustos tarihindeki görünüm, kendimizi ispat çabamızın işaretçisi. Bunu en fazla göstermek istediğimiz alan iş hayatımız. Neden bu kadar baskın olmak istiyoruz? Çünkü bilgi ve tecrübemizi göstermekten yanayız. O zaman şikayetçi olmayacağız. Kendimize her anlamda güvenmek durumundayız.

    Para

    17-23 Ağustos arası: 19 Ağustos tarihindeki görünüm, maddi konular ve çalışma hayatınızı ilgilendiren meselelerde olur olmaz kararlar vermemek gerektiğini söylüyor. Akıllıca düşünmenin, yeteneklerinize göre iş tercihinde bulunmanın önemi büyük. İşinizde yenilikleri mutlaka takip etmeli, ilişkilerinize de dikkat etmelisiniz. Venüs geri hareketi, çok iyi bir analizde bulunmak gerektiğini işaret ediyor.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler