KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Jüpiter Başak burcunda

    jüpiter hareketi hayatımıza bolluk ve bereket getiriyor!

    Jüpiter-Başak burcunda

    11 Ağustos 2015 saat 14.11- 9 Ekim 2016 saat 11.18

    KOÇ

    Sevgili Koçlar, 11 Ağustos 2015-9 Ekim 2016 tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Jüpiter, bu süreçte size hem başkalarına yardımcı olma hem de kendi hünerlerinizi geliştirme anlamında fırsatlar getirir. Bir işe girebilirsiniz orada bir müddet işe alışırsınız. Bir ustadan ders alırsınız veya siz ustalık belgesi alarak işi öğretici pozisyona gelirsiniz. Staj görebilirsiniz, kursa yazılabilirsiniz. İnsanlara hizmet etmeyi, günlük hayatınızı düzenlemeyi, yararlı olmayı öğrenirsiniz. Detaylı çalışmanız, verimli olmanız, pratik geliştirmeniz gerekir. Sağlığınıza özen göstermek, bununla ilgili tedavilerinizi yaptırmak, sağlıkla alakalı işlere yönelmek, bu konularda insanlara yardımcı olacağınız bir yerde çalışmak, kendinizi geliştirmek de dönemin etkileri arasında yer alır.


    BOĞA

    Sevgili Boğalar, 11 Ağustos 2015-9 Ekim 2016 tarihleri arasında Jüpiter-Başak burcunda ilerleyecek. Bu dönemde aşk hayatımızı analiz edeceğiz. Bu yanıyla baktığımızda aşk zorlanacağa benziyor. Çünkü onun içindeki eğlenceli hoş yanları yaşamak belli kriterlere bağlı olarak gelişecek. Sözgelimi düzen, temizlik, hijyen, emek, istikrar bir hayli önem kazanacak. Gerçekçi düşüneceğiz ve karşımıza çıkacak kişide belli özellikler arayacağız. Sürekli bir gözlem hali söz konusu olabilir. Bu durum çocuklarımızla alakalı konularda da aynı şekilde geçerlidir. Onların üstüne titreriz. Hatta bu bazen öylesine aşırı hale gelir ki, hem çevremizdeki insanları hem de evladımızı bezdiririz. Genelde bu dönem zanaatkarlık vaktidir. Yeteneğinizi geliştirme ve ustalaşmak önemlidir. Sevdiğimiz insanlara hizmet etmekten hoşlanırız. Güvenilirlik ararız. İnce eleyip sık dokuruz. Bize emek vermiş, aşkta sabır göstermiş insanları unutmayız.


    İKİZLER

    Sevgili İkizler, 11 Ağustos 2015-9 Ekim 2016 tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Jüpiter, evimiz, ailemiz, oturduğumuz şehir, ülke, köklerimiz, büyüklerimizle alakalı konularda düzenimizi yeniden kurmak, işlerlik kazandırmak yönünde önem taşıyor. Jüpiter bu burçta ilerlerken her şey analiz edilir, gözden geçirilir, öyle kafamıza estiği gibi olmaz. Amacımız önemlidir. Gördüğümüz aksaklıkları sineye gömmeyiz. Ne yapıp edip, bunları düzene kavuşturmak için gönüllü oluruz. Ayak bastığımız her yer titiz bir şekilde kontrolden geçirilir. Genelde bu dönemde ev alırken öylesine inceleriz ki, bazen bu yüzden fırsatları kaçırabiliriz. Ancak yaptığımız bu titiz araştırmalar belli dozda olursa hakikaten sağlam, temiz bir ortamda yaşamaya başlarız. Ev içi onarım, bakım, tamiratların bir hayli etkili olduğu bir süreç var önümüzde. Ailemiz, bu dönemde bizim en kıymetli hazinemizdir. Üzerlerine titreriz. Büyüklerimizle ilgileniriz. Hatta bir arada yaşamak, onlara yardımcı olmak isteriz. Ailemizin sağlığıyla yakından ilgileniriz. Bu dönem ofis işleri ve yetenekli olduğunuz bir alanda ustalık geliştirmeniz yönündeki sıkı çalışmanın işaretçisidir veya siz ustalığınızı bir yer açarak göstermek isteyebilirsiniz. Bir başka şehre yerleşebilirsiniz. Emekli olabilir, dinlenmeye, sağlığınıza önem vermeye çalışırsınız.


    YENGEÇ

    Sevgili Yengeçler, 11 Ağustos 2015-9 Ekim 2016 tarihleri arasında Jüpiter-Başak burcunda ilerleyecek. İkizler mensupları için bu geçişin zorlayıcı tarafları olduğu gibi faydalı yönleri de bulunmakta. Birlikte gözden geçirelim ve bakalım bize ne söylüyor. Öncelikle çevresel ilişkilerde titiz düşünmemizi sağlayacak. Oturduğumuz yerin koşulları, konumu, karşılaşacağımız insanlar, temizliği hepsi önemli hale geliyor. Eğer bir değişim düşünüyorsak kriterlerimiz arasında bunlara özellikle dikkat edeceğiz. Yakın akrabalık ilişkilerinde sorumluluk alacağız. Güvenilirlik ilkesini hem işimizde hem oturduğumuz alanda hem de eğitimden girişimlerimize kadar her alanda önemseyeceğiz. Öyle sadece kendi aşım kaygısız başım halleri geride kalıyor. Bir şeye karar vermeden önce enine boyuna düşüneceğiz. Bu sizin için biraz sıkıcı olabilir. Ancak şartlar bunu gerektirecek. Düzenimize önem vereceğiz. Gördüğümüz aksaklıkları düzeltmeye gayret edeceğiz. Ancak eleştirel, sürekli kusur bulmaya çalışmayacağız. Burada önemli olan öğrenilen bilginin, atılan adımın yarar ve zarar hesabının yapılmasıdır. İşlerlik önemlidir.


    ASLAN

    Sevgili Aslanlar, 11 Ağustos 2015-9 Ekim 2016 tarihleri arasında Jüpiter-Başak burcunda seyredecek. Bu dönem, kazanç elde etme, hayatınızı bu anlamda düzenleme, yeteneklerinizi ürüne, paraya dönüştürme anlamında sıkı çalışma zamanıdır. İstikrar özellikle parasal konularda önemle gözetilir. Artık öyle har vurup harman savurmak hali yoktur. Sağlam, uzun ömürlü, işlerliği olan, üretim anlamında önemi olan işlere yer verirsiniz. İşinizi geliştirmek adına var gücünüzle çalışırsınız. Bir işçi arı gibi koşturursunuz. Amacınız, hayatınızı düzenlemek, sürekli gelir sahibi olacak şekilde sağlama almaktır. Kaynaklarınızı çarçur etmezsiniz. Fiziksel ve bedensel sağlığınızı önemsersiniz. Bu yöndeki harcamalarınız bir hayli artar. Kontrollerinizi muntazaman yaptırır, sağlık sigortanıza önem verirsiniz. Somut bir şeyler olmadan, hayallere kapılmazsınız. Hatta hayal bile kurmazsınız. Neyse gerçek odur sizin için önemli. Paranız bankada olsa dahi, kolay kolay harcamazsınız. Ustalık sizin için önemlidir. İşinizde geliştikçe daha fazla kazanacağınızı bilirsiniz. Buna göre bir iş tercihinde bulunursunuz.


    BAŞAK

    Sevgili Başaklar, 11 Ağustos 2015-9 Ekim 2016 tarihleri arasında burcunuzda ilerleyecek Jüpiter sizler için 12 yıl sonra gelen bir şans dönemi diyebiliriz. İş hayatı başta olmak üzere, kişisel anlamda atılan her adımın, verilen her kararın titizlikle ele alındığı bir zaman başlıyor. Satürn-Yay geçişiyle örtüşecek olan bu geçiş, size yerleşim yeriniz, ailenizle alakalı konularda sorumluluk almanızı sağlarken, Jüpiter size bilgelik, güvenilirlik, istikrarlı bir yaşam için gerekli olan her şeyde yardımcı oluyor. Düzeniniz önemli bu dönemde. Belki de yeniden bir sayfa açmak ve bu sayfadan hayata bir daha bakmak lazım. Bunu başarabilirsiniz. Yanlış gitmekte olanı doğruya, işlerliği olmayanı verimli hale getirmeye çalışacağınız bu dönemde, aksaklıkları düzelttikçe çok daha kolay ilerleyeceksiniz. Siz gözlem gücünüzle, detaylı bakış açınızla, emekçi gönlünüzle bu dönemde başkalarına yararlı olacak işlere imza atabilirsiniz. Bu dönemde dikkat edilmesi gereken nokta, her şeyin doğrusunu bir tek kendinizin bildiğini düşünmemek, her şeye bir kusur bulmamak veya böyle bir imaj yaratmamaktır. İnsanlar sizi itici bulabilirler.


    TERAZİ

    Sevgili Teraziler, 11 Ağustos 2015-9 Ekim 2016 tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Jüpiter, hayatın doğal akışı içindeki aksaklıkları, sorunları büyütmeden, gerekli olanla olmayanı birbirinden ayırarak bir düzen yaratmanın önemini vurguluyor. Bu dönemde her şeyi denetim altına alamıyoruz. Elimizden geleni yapabiliriz. Olmuyorsa, bunu zorlayamayız, ne kendimizi ne başkasını eleştirerek dünyayı kendimize zindan edemeyiz. Bu dönemde yararlı birçok iş yapılabilir. Sözgelimi birilerine destek olmak, yardım etmek, sorunlarını gidermelerinde onlara yöntemler öğretmek, rehberlik etmek gibi. Yine bu süreçte bir projeyi arka planda detaylı bir şekilde hazırlamaya başlarız. Bir yıllık süreç sonunda bu işi bitirmiş oluruz. Fiziksel ve ruhsal sağlığımız çok önemli. Endişeli, kuruntulu, her an bir şey olacakmış gibi düşünenlerin bu dönemde sağlıklı ve verimli şekilde yaşamak adına rahatlatıcı egzersizlere, ruhsal çalışmalara yönelmeleri mümkündür. Hepsinden önemlisi emeğin hakkını bilmek. Sizler bu dönemde emek verdiğiniz, göz nuru döktüğünüz her şeyin ne kadar kıymetli olduğunu özümseyeceksiniz ve bunların içinde ruh ve beden sağlığının değeri dünyalara değişmez diyeceğiz.


    AKREP

    Sevgili Akrepler, 11 Ağustos 2015-9 Ekim 2016 tarihleri arasında Jüpiter-Başak burcunda ilerleyecek. Bu dönemde sosyal çevremizdeki faaliyetlerin özünde insanlara destek amaçlı çalışmalar göze çarpıyor. Hangi işle uğraşırsanız uğraşın, ister emekli, ister evde yaşayan biri olun fark etmez. Bu süreçte etrafınızdaki yardıma muhtaç kişilere rehberlik edebilirsiniz. Bu ruhsal anlamda iyileştirme, iş bulma, evsizlere barınak, hayvanları koruma, beslenme gibi faaliyetler olabilir. Hatta bunu gönülden yaparsınız. Bu süreç topluma sunulan, herkese yararlı olabilecek sosyal projelerin göstergesidir. Böyle bir projede yer alabilirsiniz. Halkın sağlığıyla ilgili çalışmalara katılabilirsiniz. Genelde öyle boş işlerle uğraşmak yerine, sizi verimli, sağlıklı hizmetler verirken görebiliriz. Hedeflerin belirlendiği bu süreçte, ilerisi adına kendinize bir yol çizebilirsiniz. Gördüğünüz aksaklıklara dayanamaz, bunların giderilmesi adına sosyal etkinliklere katılabilirsiniz. Genel olarak bu dönemde pratik çözümler bulmaya, detaylar üzerinde durmaya, sadece bütünün güzelliğine aldanmamaya özen gösterirsiniz. Tabii ki bunu abartmamakta yarar var. Hani bazen de insan bu kadar ayrıntılı baktığında yorulabilir.


    YAY

    Sevgili Yaylar, 11 Ağustos 2015-9 Ekim 2016 tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Jüpiter, mesleki büyüme, gelişme, kendinizi yetiştirme ve üst noktalara ulaşma yönünde sizi destekleyicidir. Ancak o noktaya çıktığınızdaki tavrınız, etrafınızdaki insanlara yaklaşım tarzınız da, mücadeleniz kadar insanca olmalıdır. Sıkı çalışmak, ayrıntılara dikkat ederek işin tamamını öğrenmek için gayret etmek, iş ilişkilerinde ne fazla ödün vererek geride kalmak ne de birilerini geçmek için her şeyi en iyi bilenin kendiniz olduğunu sanmak yanlıştır. Bu dönemde işinizi en iyi şekilde yapmak için tüm gücünüzle çalışırsınız. Aksaklık çıkmaması için tüm gücünüzle dikkatli olursunuz. Sadece kendiniz adına değil, işinizin gelişimi, şirketin yükselişi anlamında bilginizi, tecrübenizi diğerleriyle paylaşarak ilerlediğinizde sizin ne kadar bilge bir ruh olduğunuz söylenir. Bu süreçte yükselenler, daha önceden kendilerini her anlamda bu iş için hazırlamış insanlardır. Eğitim almışlardır, kurslara, seminerlere katılmışlar veya birebir el emeği göz nuru dökerek merdivenleri tırmanmışlardır. Böyle kişilerin Jüpiterin desteğiyle yükselmeleri şaşırtıcı olmaz.


    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar, 11 Ağustos 2015-9 Ekim 2016 tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Jüpiter, hayata bakış açımızı, yaşamımızı düzenleme, verimli hale getirme yönündeki gelişimlerin işaretçisidir. Yüksek eğitim kadrolarında görev almak, eğitim görmek, eğitim vermek, işi yerinde mutfağında ter dökerek göz nuru ile öğrenmek veya bu yollardan geçmiş biri olarak başkalarına rehberlik etmek, dönemin etkileri arasında yer alır. İş yolculukları, toplantılar, bir projenin içinde yer almak veya onu hazırlamak gibi faaliyetler de süreç boyunca etkindir. İnancımız, hani şu hayatın tüm zorluklarında yılmadan ayakta durabilmemizi sağlayan gücümüz, bu dönemde yanımızdadır. Kendimize, yaptığımız işe adanmışlık ve bu adanmışlığın neticesinde insanlara yardımcı olmak bu seyir boyunca sizi ruhsal anlamda besleyicidir. Ticarette ahlaklı olmak, bir işin ustası olarak yaptığınız işe gönül vermek, unvanın, ürünün, şöhretin peşinde koşmak yerine, gerçekten samimi hislerle kendinizi işe vermek sürecin yansımaları arasında yer alır.


    KOVA

    Sevgili Kovalar, 11 Ağustos 2015-9 Ekim 2016 tarihleri arasında Jüpiter-Başak burcunda ilerleyecek. Parasal ortaklıklar kanalıyla büyümek ve gelişmek anlamında deneyimler yaşanacaktır. Vergimizi, muhasebe evraklarımızı, ödenecekleri, borçlarımızı, yatırımlarımızı bu dönemde iyice incelemek yararlıdır. Kimlerle iş veya özel anlamda bağımız var, bu kişiler ne kadar doğru bunlara bakacağız. Bir karar verirken, artı ve eksikleriyle duruma bakacağız. Ne kazandırır ne kaybettirir, ne yararı vardır soruları sorulmalıdır. Bir ilişkide sadece kusurları görmek kadar, sırf maddi açıdan getirisi iyi diye, ceremesine katlanmak da yanlış olur. Sağlıklı yaşamanın önemini, fiziksel ve bedensel anlamda insanlara rehberlik edici meslekleri, bununla ilgili yapılan işleri, ortak çalışmaları bu dönemde büyüme ve zenginlik aracı olarak görebiliriz. Ancak Jüpiter-Başak burcunun gölgeli yanlarını da göz ardı edemeyiz. Sözgelimi kazancınızı, ortaklığınızı sağlam temeller üzerine inşa etmeli, işinizden elde ettiğiniz kazancı doğru anlamda değerlendirmelisiniz. Bir de kendinizi işinizde tek söz sahibi kişi olarak görmemelisiniz. Ne fazla mütevazı olun ne de başkalarında kusur bulup, eleştirerek kendinizi öne çıkarmaya çalışmayın.


    BALIK

    Sevgili Balıklar, 11 Ağustos 2015-9 Ekim 2016 tarihleri arasında Jüpiter-Başak burcunda ilerleyecek. Bu süreçte, iş veya özel ortaklıklarımız kanalıyla hayatın hem güzelliklerini hem de sorumluluklarını paylaşmayı öğreneceğiz. İlişkinin olumlu yönde gelişmesi, verimli şekilde sürmesi, sağlıklı olması kıymetlidir. Emektir sevgi deriz ya, ilişki de bir emektir. Her şeyde bir kusur bulmak, eleştirmek, karşınızdaki kişiyle sorunları çözmek yerine, her şeyi ben biliyorum tarzı yaklaşımda bulunmak, Jüpiter-Başak burcu geçişinin gölgeli yanlarıdır. İlişki de bu nedenle gölgede kalır, kısırlaşır, verimsizleşir, etkisizleşir. Bunları özellikle evlilikte, uzun süreli ilişkilerde problemleri olanlar için söylüyorum. Jüpiter şanstır. Ancak şansı iyi kullanmak gerekir. Bekar Balıklar bu dönemde evlilikte kriterlerini yüksek tutarlar. Hem fikren anlaşacakları hem de hayat felsefesi kendilerine uygun olan kişiyi, güvenilir olanı tercih ederler. Evet karşınıza birileri çıkar, ancak Jüpiter-Başak sürecinde her ayrıntının iyice gözlemlenmesi hali bazen yararlı ancak abartılmaması gerekir.

    ChefGPT


    En Çok Aranan Haberler