KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    10-16 Ağustos 2015 haftalık burç yorumları

    Bu hafta sizi neler bekliyor?

    [Nasıl TV - Koç burcu 2015 Ağustos ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Koc-burcu-2015-Agustos-ayi-yorumlari-nelerdir)

    KOÇ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    10-16 Ağustos arası: 11 Ağustos 2015-9 Ekim 2016 tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Jüpiter, bu süreçte size hem başkalarına yardımcı olma hem de kendi hünerlerinizi geliştirme anlamında fırsatlar getirir. Bir işe girebilirsiniz orada bir müddet işe alışırsınız. Bir ustadan ders alırsınız veya siz ustalık belgesi alarak işi öğretici pozisyona gelirsiniz. Staj görebilirsiniz, kursa yazılabilirsiniz. İnsanlara hizmet etmeyi, günlük hayatınızı düzenlemeyi, yararlı olmayı öğrenirsiniz. Tabii ki bu süreçte bir Koç olarak öyle her aklınıza estiği gibi hareket edemezsiniz. Öylesine davranamazsınız. Detaylı çalışmanız, verimli olmanız, pratik geliştirmeniz gerekir. Sağlığınıza özen göstermek, bununla ilgili tedavilerinizi yaptırmak, sağlıkla alakalı işlere yönelmek, bu konularda insanlara yardımcı olacağınız bir yerde çalışmak, kendinizi geliştirmek de dönemin etkileri arasında yer alır. Belli bir alan içinde günlük tempoda sıkı ve titiz çalışmak, başka bir şehre veya ülkeye giderek işi öğrenmek, işe alışmak gibi durumlar da, bu sürecin etkileri arasında yer alır.

    14 Ağustos tarihinde Aslan burcunda bir Yeniay, geri harekette olan Venüs ile kavuşum yapacak. Bu da gösteriyor ki, geçtiğimiz Temmuz ayı başından bu yana olan gelişmelere tekrar bir bakacağız. Kimi, eski sevgilisiyle bir araya gelmeyi düşünebilir, bu yönde karar verebilir, bazıları yeni bir aşka adım atabilir. Ancak yine de dikkatli bir şekilde durum gözden geçirilmelidir. Çünkü önümüzdeki günlerde Güneş-Satürn zorlayıcı görünümü oluşacak. İstikrarlı bir ilişki için gelir geçer tarzda düşünmemek gerekiyor.

    İŞ VE KARİYER

    10-16 Ağustos arası: 13 Ağustos tarihindeki görünüm, amacınızın ve yolunuzun farkında olmanız gerektiğini işaret ediyor. İdeallerinizi gözden geçirmek ve çalışma hayatınızla ilgili meselelere gerçekçi bir şekilde ele almak lazım. Sağlığınızla ilgili konular üzerinde de etkili olan bu karşıtlık, beslenmenize önem vermeniz gerektiğini hatırlatır. Özellikle bağırsak sorunları nedeniyle yaşanan aşırı zayıflık veya şişmanlık gibi şikayetlerinizi mutlaka bir doktora gösteriniz. Bu karşıtlık, eğitmenlik yazarlık, sanat ve mistik konular üzerinde çalışmak, öğrenmek ve projelendirmek anlamında faydalıdır. Size ilham gücü verir ve sıkı çalışmanızı sağlar. Yeter ki, siz ne istediğinizi bilin.

    13 Ağustos tarihindeki ikinci görünüm, kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilmenizi sağlıyor. Bu enerji, aşkı gönlünüzden geldiği gibi yaşamanızı ve aşk adına ilerlemenizi sağladığı gibi, en parlak, en cesur yönlerinizi ortaya koymanızda yardımcı oluyor. Diğer ucunda bulunan Uranüs ise burcunuz üzerinde ilerliyor. Değişim, yenilenme, keşfetme, orijinal özelliklerinizi, yeteneklerinizi öne sürme anlamında destekliyor. Ve bu iki kuvvet birbirlerine olumlu yönde görünüm yaptığı için şu ana kadar yazdıklarımız gayet etkili bir şekilde bizi sarıp sarmalamış oluyor.

    PARA

    10-16 Ağustos arası: Bu hafta kazanç getirici işlerin hem yeteneklerinizin değerlendirilmesi hem de başkalarından fayda görmeniz yönünde bir etkisi var. Son bir ay önce atılmış bir adımın sonuçlanması mümkündür. Bu sizin için kazanç elde etmede rahatlatıcıdır. Ayrıca yeni kazançlar elde etme yönünde size olanak sağlayabilir.


    [Nasıl TV - Boğa burcu 2015 Ağustos ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Boga-burcu-2015-Agustos-ayi-yorumlari-nelerdir)

    BOĞA

    AŞK VE İLİŞKİLER

    10-16 Ağustos arası: 11 Ağustos 2015-9 Ekim 2016 tarihleri arasında Jüpiter-Başak burcunda ilerleyecek. Bu dönemde aşk hayatımızı analiz edeceğiz. Bu yanıyla baktığımızda aşk zorlanacağa benziyor. Çünkü onun içindeki eğlenceli hoş yanları yaşamak belli kriterlere bağlı olarak gelişecek. Sözgelimi düzen, temizlik, hijyen, emek, istikrar bir hayli önem kazanacak. Gerçekçi düşüneceğiz ve karşımıza çıkacak kişide belli özellikler arayacağız. Sürekli bir gözlem hali söz konusu olabilir. Bu durum çocuklarımızla alakalı konularda da aynı şekilde geçerlidir. Onların üstüne titreriz. Hatta bu bazen öylesine aşırı hale gelir ki, hem çevremizdeki insanları hem de evladımızı bezdiririz. Genelde bu dönem zanaatkarlık vaktidir. Yeteneğinizi geliştirme ve ustalaşmak önemlidir. Sevdiğimiz insanlara hizmet etmekten hoşlanırız. Güvenilirlik ararız. İnce eleyip sık dokuruz. Bize emek vermiş, aşkta sabır göstermiş insanları unutmayız.

    14 Ağustos tarihinde Aslan burcunda bir Yeniay doğacak. Ailemiz, evimiz, çevre ilişkilerimiz yönünde önem taşıyan bu Yeniayın Venüs ile olan kavuşumu, geçtiğimiz Temmuz ayından bu yana olan gelişmelerin geldiği noktayı görebilme yönünde önem taşıyor. Eğer o zaman bir karar vermişsek, şimdi bu Yeniayda uygulayabiliriz. Ancak yepyeni bir karar veriliyorsa mutlaka üzerinde düşünmeliyiz. Çünkü Venüs geri hareket dönemindeyiz. Bu Yeniay, aileye bir çocuğun doğumu veya hamilelik, torun sahibi olunması, bir evin alışı, satışı, kiralanmasıyla ilgili konuları da gündeme getiriyor. Olmuş olandan ziyade, olmasını istediğimiz bir durum varsa, üzerinde bir düşünmekte yarar görüyorum.

    İŞ VE KARİYER

    10-16 Ağustos arası: 13 Ağustos tarihindeki üç önemli görünüm var. Bunların ilki Güneş-Uranüs üçgeni, kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmek istediğiniz konularda harekete geçiriyor. İç görünüz bir hayli yükselişte. İşte bu yükseliş hem orijinal yönde düşünmenizi sağlıyor hem de yaratıcı yönlerinizi açığa çıkararak sizi aydınlatıyor. Nerede yaşıyor olursanız olun, orası sizin krallığınız gibi. Hiç kimseye eğilmeden yeniliklerde bulunabilir, amacınıza ulaşmak için her türlü yolu deneyebilirsiniz.

    PARA

    10-16 Ağustos arası: 13 Ağustos tarihindeki bir başka görünüm, parasal konularda da etkilidir. İleriye dönük düşünmek gerektiğini işaret ediyor. Kendinizi neye adıyorsanız, hangi hedefi gerçekleştirmek istiyorsanız ona göre insanlarla bağlantılar kurmanın önemini işaret ediyor. Ne fazla fedakarlıkta bulunarak kendi arzularımızdan vazgeçelim ne de sürekli her şeyi didikleyip kendimizi yoralım. Zaman kaybına yol açabilecek, boş işler peşinde koşmayalım. Emin olmadığımız konularda kararlar vermeyelim. Paramıza sahip çıkalım. Akıllı olalım, kimlerle görüştüğümüzü bilelim, bizi kimsenin kandırmasına, kafamızı karıştırmasına izin vermeyelim.


    [Nasıl TV - İkizler burcu 2015 Ağustos ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Ikizler-burcu-2015-Agustos-ayi-yorumlari-nelerdir)

    İKİZLER

    AŞK VE İLİŞKİLER

    10-16 Ağustos arası: 13 Ağustos tarihindeki görünüm, iş hayatı ve ailevi konuların çok iyi analiz edilmesi ve tekrar düşünülmesi gerektiğini işaret ediyor. İş alanında ideallerinizin gerçekçi bir şekilde belirlenmesi şart gözüküyor. Yeteneklerinizi değerlendirmelisiniz. Size bir şey kazandırmayan ve zaman kaybına yol açan işlerden, uğraşılardan uzak durmalısınız. Eviniz ve ailenizle ilgili konularda ise, planlarınız akılcı olmalıdır. Yoksa hem iş hem ailevi konularda zorlanabilir, hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Yaratıcı çalışmalara ağırlık veriniz. Sanatsal ve mistik konulara eğilebilirsiniz. Ancak eğildiğiniz konuda çok sıkı çalışmalı, dağılmamalısınız.

    14 Ağustos tarihinde Aslan burcunda oluşacak Yeniayın, geri harekette olan Venüs ile kavuşumu var. Geçtiğimiz Temmuz ayında tanışanlar, o tarihten bu yana birlikte olanlar için bu Yeniay olumlu yönde bir karar verişin işaretçisi olabilir. Bu Yeniayda, hem çevrenizle olan ilişkinizi yeniden gözden geçirmeniz açısından kıymet taşıyor. Yeni bir yere taşınmayı düşünenlerin karşısına fırsatlar çıkartıcıdır. Daha önce düşündüğünüz bir kararın yürürlüğe konması yönünde teşvik edicidir. Ancak yepyeni bir haber, gelişim veya durumla karşılaşmanız halinde bunun üzerinde mutlaka düşünmeniz gerektiğini de bilmek gerekiyor.

    İŞ VE KARİYER

    10-16 Ağustos arası: 11 Ağustos 2015-9 Ekim 2016 tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Jüpiter, evimiz, ailemiz, oturduğumuz şehir, ülke, köklerimiz, büyüklerimizle alakalı konularda düzenimizi yeniden kurmak, işlerlik kazandırmak yönünde önem taşıyor. Jüpiter bu burçta ilerlerken her şey analiz edilir, gözden geçirilir, öyle kafamıza estiği gibi olmaz. Amacımız önemlidir. Gördüğümüz aksaklıkları sineye gömmeyiz. Ne yapıp edip, bunları düzene kavuşturmak için gönüllü oluruz. Ayak bastığımız her yer titiz bir şekilde kontrolden geçirilir. Genelde bu dönemde ev alırken öylesine inceleriz ki, bazen bu yüzden fırsatları kaçırabiliriz. Ancak yaptığımız bu titiz araştırmalar belli dozda olursa hakikaten sağlam, temiz bir ortamda yaşamaya başlarız. Ev içi onarım, bakım, tamiratların bir hayli etkili olduğu bir süreç var önümüzde. Ailemiz, bu dönemde bizim en kıymetli hazinemizdir. Üzerlerine titreriz. Büyüklerimizle ilgileniriz. Hatta bir arada yaşamak, onlara yardımcı olmak isteriz. Ailemizin sağlığıyla yakından ilgileniriz. Bu dönem ofis işleri ve yetenekli olduğunuz bir alanda ustalık geliştirmeniz yönündeki sıkı çalışmanın işaretçisidir veya siz ustalığınızı bir yer açarak göstermek isteyebilirsiniz. Bir başka şehre yerleşebilirsiniz. Emekli olabilir, dinlenmeye, sağlığınıza önem vermeye çalışırsınız.

    PARA

    10-16 Ağustos arası: 13 Ağustos tarihindeki bir başka görünüm, çevreniz üzerindeki etkinizi bir hayli yükseltiyor. İnsanlar kendinize olan hakim tavırlarınızdan, konuşmalarınızdan, çekiciliğinizden hayli etkilenebilirler. Esprili, buluşçu, orijinal düşünen, insanlarla kolaylıkla irtibatta bulunan bir kişi olarak, hem hedeflerinizi gerçekleştirme hem de diğerlerine örnek olma anlamında size ışık saçıyor, güçlü bir destek veriyor. Kaybedecekmiş gibi değil tam tersine kazanacakmışsınız gibi düşünmenizde, değişime kucaklamanızda, yeniliklerle buluşmanızda hız kazandırıyor. Ancak şimdiden belirteyim, maddi konularda 21 Ağustos tarihinde zorlu bir görünüm var. Eski tecrübelerinizi unutmayın diyor. Siz de buna göre iş tercihinde bulunurken veya bir işle ilgili konuşurken para açısından şartları gözden geçirmeyi unutmayın.


    [Nasıl TV - Yengeç burcu 2015 Ağustos ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Yengec-burcu-2015-Agustos-ayi-yorumlari-nelerdir)

    YENGEÇ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    10-16 Ağustos arası: 11 Ağustos 2015-9 Ekim 2016 tarihleri arasında Jüpiter-Başak burcunda ilerleyecek. İkizler mensupları için bu geçişin zorlayıcı tarafları olduğu gibi faydalı yönleri de bulunmakta. Birlikte gözden geçirelim ve bakalım bize ne söylüyor. Öncelikle çevresel ilişkilerde titiz düşünmemizi sağlayacak. Oturduğumuz yerin koşulları, konumu, karşılaşacağımız insanlar, temizliği hepsi önemli hale geliyor. Eğer bir değişim düşünüyorsak kriterlerimiz arasında bunlara özellikle dikkat edeceğiz. Yakın akrabalık ilişkilerinde sorumluluk alacağız. Güvenilirlik ilkesini hem işimizde hem oturduğumuz alanda hem de eğitimden girişimlerimize kadar her alanda önemseyeceğiz. Öyle sadece kendi aşım kaygısız başım halleri geride kalıyor. Bir şeye karar vermeden önce enine boyuna düşüneceğiz. Bu sizin için biraz sıkıcı olabilir. Ancak şartlar bunu gerektirecek. Düzenimize önem vereceğiz. Gördüğümüz aksaklıkları düzeltmeye gayret edeceğiz. Ancak eleştirel, sürekli kusur bulmaya çalışmayacağız. Burada önemli olan öğrenilen bilginin, atılan adımın yarar ve zarar hesabının yapılmasıdır. İşlerlik önemlidir.

    İŞ VE KARİYER

    10-16 Ağustos arası: 13 Ağustos tarihindeki görünüm, akıllı, pratik bir şekilde düşünmenin ve hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek üzere kararlar vermenin işaretçisidir. Ancak bu kararların aklı başında verilmesi lazım. Kendinizi ifade etmek istediğiniz alanı iyice belirleyiniz. Buna göre insanlarla kontak kurmaya çalışınız. Hayalci, ütopik ve hiçbir gerçekle örtüşmeyen ideallerden uzak durunuz. Yeni bir çevre edinmeye çalışınız. Yaratıcı yeteneklerinizi ortaya koyunuz. Uzak veya yakın akrabalarınızla ilişkilerinizde bir takım zorluklar yaşanabilir. Çevrenizle aranızda bazen istenmeyen durumlar oluşabilir. Şu aralar sağlam olana yöneliniz, güven hissi uyandırmayan kişi ve durumlara karşı dikkatli olunuz. Dini inancınız, mistik konular veya sanatsal anlamda medya ile alakalı konularla ilgilenebilirsiniz. Bu konularda eğitim verebilir veya eğitimden geçebilirsiniz.

    13 Ağustos tarihindeki ikinci görünüm, size cesaret aşılayıcı ve durumunuzu iyiye götürmeniz anlamında ışıklandırıcıdır. Bugüne dek fark edilmemiş, belki de önemsemediğiniz alanlarda yeteneklerinizi değerlendirmenizde rehberlik eder. İlginç fikirlerinizi öne sürerek toplumda ilgi uyandırabilirsiniz. Yeni bir iş arayışında bulunabilir veya teklifiyle karşılaşabilirsiniz. Yarar ve zarar hesabınızı gayet akıllıca yapabilirsiniz. Sıkıntılı olduğunuz konuları, akıllıca dile getirebilirsiniz.

    PARA

    10-16 Ağustos arası: 14 Ağustos tarihinde Aslan burcunda oluşacak Yeniayın, retro Venüs ile kavuşum yapacak. Finansal anlamdaki ihtiyaçların, evinizle alakalı düşündüğünüz yeniliklerin şöyle bir iyice gözden geçirilmesinde yarar var. Geçtiğimiz Temmuz ayından bu yana olan gelişmelere bir bakmak lazım. Eğer o süreçte bir adım atmışsanız, bu Yeniayda olgunlaşır, büyür. Bu Yeniay, kendinizi, sevdiklerinizi mutlu edecek şekilde harcamalar yapmanızı sağlar. Tatile çıkmak, ihtiyaçlarınızı almak sizi sevindirir. Ancak dediğim gibi Venüs geri hareketi fazladan para harcanmasına neden olmasın. Ona da dikkat edelim.


    [Nasıl TV - Aslan burcu 2015 Ağustos ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Aslan-burcu-2015-Agustos-ayi-yorumlari-nelerdir)

    ASLAN

    AŞK VE İLİŞKİLER

    10-16 Ağustos arası: 14 Ağustos tarihinde burcunuzda oluşacak Yeniay, geri harekette olan Venüs ile kavuşum yapacak. Geçtiğimiz Temmuz ayı başındaki konumuna dönen Venüs, o tarihte gerçekleşmiş, karar verilmiş, atılmış adımların yürürlüğe konması, güzelleştirilmesi, ışıldaması yönünde kıymetlidir. Şimdi verilecek kararların mutlaka gözden geçirilmesinde yarar var. Bugünlerde tanışanlar, birbirlerine aşkı hediye ediyorlar. Ancak bu aşkın uzun süreli olması için birbirinize zaman tanıyınız. Fiziksel ve ruhsal anlamda sizi ışıklandıran bu Yeniayda sürprizleri de işaret ediyor.

    İŞ VE KARİYER

    10-16 Ağustos arası: 13 tarihideki ikinci görünüm, Güneş-Uranüs arasında oluşacak. İfade gücünüzü yükselttiği gibi, hedeflerinizi gerçekleştirme azmi veriyor. Uranüs yenilikçi bir bakış açısıyla, yaratıcı yönlerinizi açığa çıkarmanızda size hızlılık ve destek sunuyor. Bütün bunlar bir araya geldiğinde, dış dünyadan beklentileriniz karşılık buluyor. Ruh huzurlu, coşkulu, yaşam enerjiniz gayet olumlu ve fikirlerinizi ifade etmeniz kolaylaşıyor. Hızlı öğrenebilir, bilgilenebilir, hayata kuvvetle sarılabilir, dünyayı kucaklayabilirsiniz. İnsanlar sizin ne kadar farklı bir insan olduğunuzu, sıcaklığınızı, cömertliğinizi hayranlıkla izleyebilir.

    PARA

    10-16 Ağustos arası: 11 Ağustos 2015-9 Ekim 2016 tarihleri arasında Jüpiter-Başak burcunda seyredecek. Bu dönem, kazanç elde etme, hayatınızı bu anlamda düzenleme, yeteneklerinizi ürüne, paraya dönüştürme anlamında sıkı çalışma zamanıdır. İstikrar özellikle parasal konularda önemle gözetilir. Artık öyle har vurup harman savurmak hali yoktur. Sağlam, uzun ömürlü, işlerliği olan, üretim anlamında önemi olan işlere yer verirsiniz. İşinizi geliştirmek adına var gücünüzle çalışırsınız. Bir işçi arı gibi koşturursunuz. Amacınız, hayatınızı düzenlemek, sürekli gelir sahibi olacak şekilde sağlama almaktır. Kaynaklarınızı çarçur etmezsiniz. Fiziksel ve bedensel sağlığınızı önemsersiniz. Bu yöndeki harcamalarınız bir hayli artar. Kontrollerinizi muntazaman yaptırır, sağlık sigortanıza önem verirsiniz. Somut bir şeyler olmadan, hayallere kapılmazsınız. Hatta hayal bile kurmazsınız. Neyse gerçek odur sizin için önemli. Paranız bankada olsa dahi, kolay kolay harcamazsınız. Ustalık sizin için önemlidir. İşinizde geliştikçe daha fazla kazanacağınızı bilirsiniz. Buna göre bir iş tercihinde bulunursunuz.

    13 Ağustos tarihindeki görünüm, maddi konular üzerinde titiz düşünmemiz, bütçemizi düzenlememiz, alacağımıza vereceğimize dikkat etmemiz yönünde etkilidir. Ayrıca yaşam şeklimize göre eskinin geride kalması anlamı taşır. Bu karşıtlık, maddi konularda özellikle çok dikkatli bir şekilde hareket edilmesi gerektiğini gösterir. Yapılacak görüşmeler, kurulacak bağlantıların akla yatkın, gerçekçi bir şekilde ele alınması lazımdır. Yanılmamak için dikkatli olmalıyız. Riskli işlere girişmemeli, maddi ve manevi anlamda gözümüzü dört açmalıyız. Aklınızı çelmeye çalışan kişilere dikkat ediniz. Bugünlerde özellikle iş, ilişki ve finansal anlamdaki her türlü meselede aklınız başınızda hareket etmeye çalışınız. Büyük borçlar altına girmeyiniz.


    [Nasıl TV - Başak burcu 2015 Ağustos ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Basak-burcu-2015-Agustos-ayi-yorumlari-nelerdir)

    BAŞAK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    10-16 Ağustos arası: 13 Ağustos tarihindeki görünüm, kişisel anlamda aktif girişimlerde bulunma arzunuzu işaret ettiği gibi, pratik ve akılcı düşünmenin önemini gösteriyor. İlişki meselelerinde gerçekçi ve yeri geldiğinde tedbirli olmalıyız. Eğer sert ve taviz vermez bir kişiysek, tolerans göstermeyi de bilmemiz lazım. Eğer çok fedakar ve sürekli alttan alan birisiysek bundan da vazgeçmeliyiz. Öyle bir denge olmalı ki, ne karşı taraf dengesiz biri, ne de siz fazla eleştirel davranmamalısınız. Aşırı yargılamak, sürekli suç bulmak, beraberliklerin bozulmasına yol açar. Yaptığınız seçimlere dikkat ediniz. Şu günlerde iş veya başka bir alanda yapılacak bağlantılara, sözleşmelere, hukuki konulara dikkatli bir şekilde eğiliniz. Haklarınızın farkında olunuz.

    İŞ VE KARİYER

    10-16 Ağustos arası: 11 Ağustos 2015-9 Ekim 2016 tarihleri arasında burcunuzda ilerleyecek Jüpiter sizler için 12 yıl sonra gelen bir şans dönemi diyebiliriz. İş hayatı başta olmak üzere, kişisel anlamda atılan her adımın, verilen her kararın titizlikle ele alındığı bir zaman başlıyor. Satürn-Yay geçişiyle örtüşecek olan bu geçiş, size yerleşim yeriniz, ailenizle alakalı konularda sorumluluk almanızı sağlarken, Jüpiter size bilgelik, güvenilirlik, istikrarlı bir yaşam için gerekli olan her şeyde yardımcı oluyor. Düzeniniz önemli bu dönemde. Belki de yeniden bir sayfa açmak ve bu sayfadan hayata bir daha bakmak lazım. Bunu başarabilirsiniz. Yanlış gitmekte olanı doğruya, işlerliği olmayanı verimli hale getirmeye çalışacağınız bu dönemde, aksaklıkları düzelttikçe çok daha kolay ilerleyeceksiniz. Siz gözlem gücünüzle, detaylı bakış açınızla, emekçi gönlünüzle bu dönemde başkalarına yararlı olacak işlere imza atabilirsiniz. Bu dönemde dikkat edilmesi gereken nokta, her şeyin doğrusunu bir tek kendinizin bildiğini düşünmemek, her şeye bir kusur bulmamak veya böyle bir imaj yaratmamaktır. İnsanlar sizi itici bulabilirler.

    13 Ağustos tarihindeki bir başka görünüm, önemli konular üzerinde düşünmenizi, planlar yapmanızı, kendinizi şöyle bir gözden geçirerek kimlerle ne gibi alışverişiniz olduğunu belirlemenizde rehberlik ediyor. Kimsenin bilmediği sıkıntı ve sorunlarınızı çözebilmeniz, olmadık insanlar yüzünden yaşadığınız problemlerden kurtulmanız için kendinizle baş başa kalarak düşünmek faydalı olacaktır mutlaka. Bazen insan öyle durumlar yaşar ki, sanki bir yol ayrımında, ne yana gideceğini bilmez hale gelir. Parlak bir fikir, bir destek, bir cana ihtiyaç duyar. İşte bu görünüm size bu anlamda kılavuz olabilir. Sizi baskı altına alan ne varsa, onları tespit etmek bile size iyi gelecektir. Arınmanızı, kendinizi toparlamanızı sağlayabilir.

    PARA

    10-16 Ağustos arası: 14 Ağustos tarihinde Aslan burcunda bir Yeniay doğacak. Bu Yeniay, gerileyen Venüs ile kavuşum yapacak. Önemsenme, fark edilme, takdir edilme arzunuz bir hayli yoğun. Bunları dışa karşı ifade etmekte zorlanıyorsunuz. Anlaşılmak istiyorsunuz. Sorunlarınız maddi anlamda sizi yoruyor. Sıkıntılarınızı fark etmemeleri için dışa karşı güçlüyüm imajı yaratmaktasınız. Geçtiğimiz Temmuz ayından bu yana kafanızı karıştıran meseleleri şimdi tekrar bir gözden geçireceksiniz. Bu Yeniayda bazı Başaklar insanlara yardım amaçlı, kendilerine güvenlerini yeniden kazandırıcı çalışmalara ağırlık verebilirler.


    [Nasıl TV - Terazi burcu 2015 Ağustos ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Terazi-burcu-2015-Agustos-ayi-yorumlari-nelerdir)

    TERAZİ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    10-16 Ağustos arası: 13 Ağustos tarihindeki bir başka görünüm, hem ideallerinizi kafanızın içinde oturtmanız hem de ilişkinizle alakalı meseleleri farklı bir bakış açısıyla, yenilikçi şekilde gözden geçirmenizde rehberinizdir. Eğer yeni tanışmış bir çiftseniz, bu görünüm birbirinizin değişik özelliklerini tanımanızda ışık olur. Yalnız bir insansanız, bu görünüm size yeni bir ilişkinin işaretçisi olarak heyecanlandırır. Burada asıl nokta, hayata geleneksel kurallar içinde bakmak yerine, farklılıkların zevkine varmaktır.

    14 Ağustos tarihinde Aslan burcunda bir Yeniay doğacak. Bu Yeniay, gerileyen Venüs ile kavuşum yapıyor. Geçtiğimiz Temmuz ayında başlanan projeler, atılan adımlar, sosyal ilişkiler, kişisel anlamda ileriye yönelik olarak düşünülenleri güzelleştiriyor, yürürlüğe koymamızda destekçimiz oluyor. Hatta sürpriz gelişmeleri işaret ediyor diyebiliriz. Tatile çıkmak, canlanmak, tazelenmek, aşkla sarmaş dolaş olmak gibi. Ancak ben yine de bu Yeniayda karşınıza çıkan fırsatlar, kişiler anlamında gözlemde bulunmanızı da tavsiye ediyorum. Başladığı gibi gelişecek mi, önümüzdeki iki hafta boyunca bir ilerleme olacak mı? diye izlemeyi unutmayalım.

    İŞ VE KARİYER

    10-16 Ağustos arası: 13 Ağustos tarihindeki görünüm, birçok mesele üzerinde titiz ve oldukça dikkatli düşünmeniz nedeniyle kafanızın karışmasına ve bu yüzden de kendinizi yeterli derecede mutlu hissedememenize yol açabilir. İşte bu durum, bilhassa bağışıklık sisteminizi zorlayarak, en ufak bir meseleyi dahi gözünüzde büyütmenize, hayal kırıklığı yaşadığınızı düşünmenize yol açar. Yapmanız gereken, meseleleri sakin ve gayet akıllı bir şekilde ele almaktır. Kararlılık çok önemli. Ne yaptığınızı bilmeniz gerekiyor. Bu görünüm aslında yaratıcı kabiliyet ve ideallerinizi gerçekleştirme yönünde yararlıdır. Ancak siz rüzgara kapılmış gibi kendinizi bırakmış bir kader mahkumu gibi kendinizi değerlendiriyorsanız mutsuz olursunuz. Kendinize uğraşılar edinmeli, çalışıyorsanız akıllı hedefler belirlemelisiniz.

    PARA

    10-16 Ağustos arası: 11 Ağustos 2015-9 Ekim 2016 tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Jüpiter, hayatın doğal akışı içindeki aksaklıkları, sorunları büyütmeden, gerekli olanla olmayanı birbirinden ayırarak bir düzen yaratmanın önemini vurguluyor. Bu dönemde her şeyi denetim altına alamıyoruz. Elimizden geleni yapabiliriz. Olmuyorsa, bunu zorlayamayız, ne kendimizi ne başkasını eleştirerek dünyayı kendimize zindan edemeyiz. Bu dönemde yararlı birçok iş yapılabilir. Sözgelimi birilerine destek olmak, yardım etmek, sorunlarını gidermelerinde onlara yöntemler öğretmek, rehberlik etmek gibi. Yine bu süreçte bir projeyi arka planda detaylı bir şekilde hazırlamaya başlarız. Bir yıllık süreç sonunda bu işi bitirmiş oluruz. Fiziksel ve ruhsal sağlığımız çok önemli. Endişeli, kuruntulu, her an bir şey olacakmış gibi düşünenlerin bu dönemde sağlıklı ve verimli şekilde yaşamak adına rahatlatıcı egzersizlere, ruhsal çalışmalara yönelmeleri mümkündür. Hepsinden önemlisi emeğin hakkını bilmek. Sizler bu dönemde emek verdiğiniz, göz nuru döktüğünüz her şeyin ne kadar kıymetli olduğunu özümseyeceksiniz ve bunların içinde ruh ve beden sağlığının değeri dünyalara değişmez diyeceğiz.


    [Nasıl TV - Akrep burcu 2015 Ağustos ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Akrep-burcu-2015-Agustos-ayi-yorumlari-nelerdir)

    AKREP

    AŞK VE İLİŞKİLER

    10-16 Ağustos arası: 13 Ağustos tarihindeki görünüm, ilerisi adına hedeflerimizi gözden geçirmemizi sağlayıcıdır. Yanlış bir ilişkiye kendinizi kaptırmamak için gerçekçi olmanız gerektiğinin işaretçisidir. Bu görünüm, yaratıcı çalışmalara, projelere yönelmenin doğru olacağını, hayallerinizi gerçekleştirmek için bütün gücünüzle çaba sarf etmenin size yararlar sağlayacağını söyler. Hangi anlamda kullanmak isterdiniz diye sormuyorum. Çünkü biliyorum ki, Akrepler gücü severler ve asla kendilerini aciz hissetmekten hoşlanmazlar. O zaman gelin, gerek ilişki gerekse idealleriniz anlamında kendinizin farkında olarak gelişmeyi, büyümeyi amaç edineceklerdir.

    14 Ağustos tarihinde Aslan burcunda bir Yeniay doğacak. Gerileyen Venüs ile kavuşum yapacak. İş hayatı, toplumsal yaşam, ailevi ilişkiler anlamında bizi cesaretle hareket etmeye çağırıyor. Bir şeyler de hafiften düşündürüyor, zorluyor, mücadele edilmesi gerektiğini gösteriyor. Yakın geçmişte olanları da hatırlatıcı bu Yeniay, geçtiğimiz Temmuz başından bu yana neler düşündük, neler planladık, yaşadık bunlara bakacağız ve son haliyle görmemiz mümkün olacak. Yeniay, adı üstünde yenilik demektir. Şimdi biz de kendimize güveneceğiz. Yetenekli olduğumuz konularda ben buradayım diyerek kendimizi ifade etmeyi de bileceğiz.

    İŞ VE KARİYER

    10-16 Ağustos arası: 11 Ağustos 2015-9 Ekim 2016 tarihleri arasında Jüpiter-Başak burcunda ilerleyecek. Bu dönemde sosyal çevremizdeki faaliyetlerin özünde insanlara destek amaçlı çalışmalar göze çarpıyor. Hangi işle uğraşırsanız uğraşın, ister emekli, ister evde yaşayan biri olun fark etmez. Bu süreçte etrafınızdaki yardıma muhtaç kişilere rehberlik edebilirsiniz. Bu ruhsal anlamda iyileştirme, iş bulma, evsizlere barınak, hayvanları koruma, beslenme gibi faaliyetler olabilir. Hatta bunu gönülden yaparsınız. Bu süreç topluma sunulan, herkese yararlı olabilecek sosyal projelerin göstergesidir. Böyle bir projede yer alabilirsiniz. Halkın sağlığıyla ilgili çalışmalara katılabilirsiniz. Genelde öyle boş işlerle uğraşmak yerine, sizi verimli, sağlıklı hizmetler verirken görebiliriz. Hedeflerin belirlendiği bu süreçte, ilerisi adına kendinize bir yol çizebilirsiniz. Gördüğünüz aksaklıklara dayanamaz, bunların giderilmesi adına sosyal etkinliklere katılabilirsiniz. Genel olarak bu dönemde pratik çözümler bulmaya, detaylar üzerinde durmaya, sadece bütünün güzelliğine aldanmamaya özen gösterirsiniz. Tabii ki bunu abartmamakta yarar var. Hani bazen de insan bu kadar ayrıntılı baktığında yorulabilir.

    PARA

    10-16 Ağustos arası: 13 Ağustos tarihindeki bir başka görünüm, mesleki konularda başarılı olma, güç kazanma anlamında hırslandırıyor. Uranüs ile bağlantısı olduğu için, yeniliklere açıl ve artık kimsenin nazını niyazını çekme diyerek uyarıda bulunuyor. Ne yapmalı, ne etmeli ve hangi yönde ilerlemeli. İşte bu görünüm, öncelikle yeteneklerinize göre seçimlerinizi yapmanızı, alternatif çıkış yollarını keşfetmenizi sağlarken, size akıllıca düşünmenizi söylüyor. Apar topar hareket etmeyeceğiz. Ancak mevcut durumun, şartların da farkında olarak tercihlerimizi belirleyeceğiz.


    [Nasıl TV - Yay burcu 2015 Ağustos ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Yay-burcu-2015-Agustos-ayi-yorumlari-nelerdir)

    YAY

    AŞK VE İLİŞKİLER

    10-16 Ağustos arası: 14 Ağustos tarihinde Aslan burcunda oluşacak Yeniay, gerileyen Venüs ile kavuşumu var. Bu durum geçtiğimiz Temmuz başında verdiğimiz karar, attığımız adım, karşımıza çıkan kişi, sunulan teklif, yapılan yolculukların, alınan haberlerin, yapılan görüşmelerin şu andaki durumu hakkında bize ışık yakıyor. Bu tarih için önceden bir tatil kararı vermişsek, şimdi çıkabiliriz. Yeni biriyle tanışmamız mümkündür. Birdenbire aşık da olabiliriz. Sanatsal aktiviteler, turizm, organizasyonlar, festivaller gibi aktivitelere katılabiliriz. Daha önce verdiğimiz bir kararı şimdi farklı şekilde tekrar gözden geçirebiliriz.

    İŞ VE KARİYER

    10-16 Ağustos arası: 11 Ağustos 2015-9 Ekim 2016 tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Jüpiter, mesleki büyüme, gelişme, kendinizi yetiştirme ve üst noktalara ulaşma yönünde sizi destekleyicidir. Ancak o noktaya çıktığınızdaki tavrınız, etrafınızdaki insanlara yaklaşım tarzınız da, mücadeleniz kadar insanca olmalıdır. Sıkı çalışmak, ayrıntılara dikkat ederek işin tamamını öğrenmek için gayret etmek, iş ilişkilerinde ne fazla ödün vererek geride kalmak ne de birilerini geçmek için her şeyi en iyi bilenin kendiniz olduğunu sanmak yanlıştır. Bu dönemde işinizi en iyi şekilde yapmak için tüm gücünüzle çalışırsınız. Aksaklık çıkmaması için tüm gücünüzle dikkatli olursunuz. Sadece kendiniz adına değil, işinizin gelişimi, şirketin yükselişi anlamında bilginizi, tecrübenizi diğerleriyle paylaşarak ilerlediğinizde sizin ne kadar bilge bir ruh olduğunuz söylenir. Bu süreçte yükselenler, daha önceden kendilerini her anlamda bu iş için hazırlamış insanlardır. Eğitim almışlardır, kurslara, seminerlere katılmışlar veya birebir el emeği göz nuru dökerek merdivenleri tırmanmışlardır. Böyle kişilerin Jüpiterin desteğiyle yükselmeleri şaşırtıcı olmaz.

    PARA

    10-16 Ağustos arası: 13 Ağustos tarihindeki görünüm, iş hayatında seçici, görev bilinci içinde çalışmak, titiz bir şekilde işlerinizi düzenlemek anlamında önem taşıyor. Hem şöyle bir durumumuza bakacağız hem de doğru tercihlerde bulunmak için düşüneceğiz. İletişim anlamında tabii ki gerek otoritelerle olan bağlantılarda dikkatli olmak gerekiyor. İşimiz ve evimiz arasındaki dengenin sağlam olması gerekiyor. Bir de önemli husus, duygusal-ailevi-yuvamızı ilgilendiren konularda gerçekçi olmamız gerekiyor. Sizi bir anlamda bağlayan, etkisiz hale getiren, fedakarlıkta bulunarak zaman kaybettiren hiçbir olgunun içinde yer almayınız.

    13 Ağustos tarihindeki bir başka görünüm, hem cesaretle fikirlerinizi ortaya koymanızda hem uzun yolculuklarda keşifte bulunmanızda hem de arzu ettiklerinizi gerçekleştirmenizde ışığınızdır. Uranüs-Koç burcunda ilerliyor ve yenilenmenin, baskılara boyun eğmeden hayatınızı kurgulamanın işaretçisi. İlişkinizden, eğitime, iş hayatınızdan yerleşime kadar olan geniş bir alanda cesaretiniz yükseliyor.


    [Nasıl TV - Oğlak burcu 2015 Ağustos ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Oglak-burcu-2015-Agustos-ayi-yorumlari-nelerdir)

    OĞLAK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    10-16 Ağustos arası: 11 Ağustos 2015-9 Ekim 2016 tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Jüpiter, hayata bakış açımızı, yaşamımızı düzenleme, verimli hale getirme yönündeki gelişimlerin işaretçisidir. Yüksek eğitim kadrolarında görev almak, eğitim görmek, eğitim vermek, işi yerinde mutfağında ter dökerek göz nuru ile öğrenmek veya bu yollardan geçmiş biri olarak başkalarına rehberlik etmek, dönemin etkileri arasında yer alır. İş yolculukları, toplantılar, bir projenin içinde yer almak veya onu hazırlamak gibi faaliyetler de süreç boyunca etkindir. İnancımız, hani şu hayatın tüm zorluklarında yılmadan ayakta durabilmemizi sağlayan gücümüz, bu dönemde yanımızdadır. Kendimize, yaptığımız işe adanmışlık ve bu adanmışlığın neticesinde insanlara yardımcı olmak bu seyir boyunca sizi ruhsal anlamda besleyicidir. Ticarette ahlaklı olmak, bir işin ustası olarak yaptığınız işe gönül vermek, unvanın, ürünün, şöhretin peşinde koşmak yerine, gerçekten samimi hislerle kendinizi işe vermek sürecin yansımaları arasında yer alır.

    İŞ VE KARİYER

    10-16 Ağustos arası: 13 Ağustos tarihindeki görünüm, bilginiz-tecrübeniz-sıkı çalışmanız ve titiz gözlem gücünüzle kendinizi geliştirmenin ve ilerlemenin işaretçisidir. Faaliyetlerinizle, aklınızla, fikirlerinizle dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz. Yeni fikirlere, yaratıcı düşünmeye açık olunuz. Ancak gereksiz yere size zaman kaybettirecek kişi ve uğraşılardan uzak durunuz. İdeallerinizin farkında olduğunuz sürece yanlış kararlar vermezsiniz. Ancak birilerinin etkisi altında kalırsanız ne seçeceğinizi, nasıl bir yol izleyeceğinizi şaşırırsınız. Özellikle yakınlarınızın(kardeş-akraba) sizi üzmesine izin vermeyiniz. Bazen fedakarlıklarımız, bizi asıl gideceğimiz yoldan uzak tutar. Oysaki biz, gelişmeliyiz.

    13 Ağustos tarihindeki ikinci etkili görünüm, parasal anlamda destekleyicidir. Destek oluşu şu yöndedir. Bilirsiniz Oğlaklar öyle çabuk harekete geçmezler. Değişime çok açık değillerdir. Her meseleyi, her kararı oturup düşünürler. Hatta bazen kendi kendilerini bu yüzden engelleyebilirler. İşte bu görünüm size yenilikte bulunma, yeni bir çevreye dahil olup canlanma yönünde yardımcıdır. Tabii ki her Oğlak aynı yaşamsal deneyimlerden geçmiyor. Bazılarınız bu görünümle, hem geçmişi hem de mevcut durumunuzu gözden geçirerek, neler yapmak istediğinize karar verebilirsiniz. Sözgelimi şu anda oturduğunuz evde mi yaşamınızı sürdüreceksiniz veyahut farklı bir yere mi yerleşmek istiyorsunuz? Bunları tekrar bir ele alırız.

    PARA

    10-16 Ağustos arası: 14 Ağustos tarihinde Aslan burcunda oluşacak Yeniayın, gerileme hareketinde olan Venüs ile kavuşumu, geçtiğimiz Temmuz başındaki finansal, iş ve ilişki anlamındaki durumları hatırlatıcı bir etki yaratıyor. O zamandan bu yana olan beklentilerimiz karşılandı mı, buna bir bakmak gerekiyor. Kazanmak istiyoruz ve bu yönde tatmin olmaktan yanayız. Bu Yeniay size bu yönde bir fayda sağlayabilir. İlişkinizde veya hayatın genelinde tabii ki hiç kimsenin bizim gibi davranmasını bekleyemeyiz. Biz de ne veriyoruz, ne sunuyoruz, nasıl yaklaşıyoruz bu çok önemli. Eğer gerçekten çıkarsız, karşılıksız sevgiyi, değeri veriyorsak, bu Yeniay, bize güzellikler getirici olabilir.


    [Nasıl TV - Kova burcu 2015 Ağustos ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Kova-burcu-2015-Agustos-ayi-yorumlari-nelerdir)

    KOVA

    AŞK VE İLİŞKİLER

    10-16 Ağustos arası: 14 Ağustos tarihinde Aslan burcunda bir Yeniay doğacak. Bu Yeniay, geri hareketini sürdürmekte olan Venüs ile kavuşum yapacak. Hem yeni bir ilişkinin başlamasını hem de geçtiğimiz Temmuz başında tanışılmış ise, bu beraberliğin olumlu yönde gelişmesini sağlayabilir. Hatta bazı çiftler için, evlilik kararı anlamı taşıyabilir. Bu Yeniayda her iki kişinin de kendi kimliksel özelliklerini karşı taraf üzerinde baskınlık aracı olarak görmeden, ortaklaşa hareket etmelerini sağlayabilir. Venüs geri harekette olduğuna göre, eğer bir problem varsa, bunların çözülmesi için destekleyicidir. Her iki taraf da, şimdi aşkla ilerlemek için, birbirlerini cömert duygularla kucaklamalıdırlar. Bu yönde hareket edilmesi halinde bu Yeniay çiftleri birbirine daha fazla yaklaştırır.

    13 Ağustos tarihindeki ikinci etkili görünüm, bizden farklı düşünen kim olursa olsun çevremizle olan iletişimi akıllıca sürdürmemizi sağladığı gibi, orijinal yaratıcı fikirlerimizle arzu ettiğimiz değişimleri, yenilikler gerçekleştirmemizde bizi teşvik ediyor. İlişki meselelerinde partnerimizin gözündeki çekiciliğimizi bir hayli yükseltiyor. Belki onun duruşu, kendine has halleri, kişiliği kimi zaman bizi yoruyor, hatta kızdırıyordu. Ancak bu görünüm sayesinde onunla nasıl bir bağlantı kuracağımızı artık biliyoruz. Bu görünüm kimi Kovalar için, iş ortaklığı, bazılarınız için yeni bir arkadaşlığı ve ilişkiyi işaret edebilir.

    İŞ VE KARİYER

    10-16 Ağustos arası: 13 Ağustos tarihindeki ilk görünüm, düzensiz, plansız, öylesine yapılmış, gelir geçer tarzda bir bütçe ile ilerlememiz yanlış olur. Bizhem başkalarıyla olan ilişkimize akılcı bakacağız hem de paramıza, değerlerimize sahip çıkacağız. Yeteneklerimizi geliştirerek, kazanca dönüştürebiliriz. Zihnimizin bulandıran işlerden, kararlardan uzak durmalıyız. Tutarsız, belirsiz ve gereksiz kişiler yüzünden zarar görmemek için, birikimlerimizi ilerisi adına değerlendirmeliyiz. Hem aklınızı hem de yaratıcı kabiliyetlerini hem de sezgilerinizi kullanabilecek durumdasınız. Bu gücünüz var. İşte bu gücü, zekanızla birleştirerek size yük olan değil, kuvvet kazandıran işlere yönelebilirsiniz.

    PARA

    10-16 Ağustos arası: 11 Ağustos 2015-9 Ekim 2016 tarihleri arasında Jüpiter-Başak burcunda ilerleyecek. Parasal ortaklıklar kanalıyla büyümek ve gelişmek anlamında deneyimler yaşanacaktır. Vergimizi, muhasebe evraklarımızı, ödenecekleri, borçlarımızı, yatırımlarımızı bu dönemde iyice incelemek yararlıdır. Kimlerle iş veya özel anlamda bağımız var, bu kişiler ne kadar doğru bunlara bakacağız. Bir karar verirken, artı ve eksikleriyle duruma bakacağız. Ne kazandırır ne kaybettirir, ne yararı vardır soruları sorulmalıdır. Bir ilişkide sadece kusurları görmek kadar, sırf maddi açıdan getirisi iyi diye, ceremesine katlanmak da yanlış olur. Sağlıklı yaşamanın önemini, fiziksel ve bedensel anlamda insanlara rehberlik edici meslekleri, bununla ilgili yapılan işleri, ortak çalışmaları bu dönemde büyüme ve zenginlik aracı olarak görebiliriz. Ancak Jüpiter-Başak burcunun gölgeli yanlarını da göz ardı edemeyiz. Sözgelimi kazancınızı, ortaklığınızı sağlam temeller üzerine inşa etmeli, işinizden elde ettiğiniz kazancı doğru anlamda değerlendirmelisiniz. Bir de kendinizi işinizde tek söz sahibi kişi olarak görmemelisiniz. Ne fazla mütevazı olun ne de başkalarında kusur bulup, eleştirerek kendinizi öne çıkarmaya çalışmayın.


    [Nasıl TV - Balık burcu 2015 Ağustos ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Balik-burcu-2015-Agustos-ayi-yorumlari-nelerdir)

    BALIK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    10-16 Ağustos arası: 11 Ağustos 2015-9 Ekim 2016 tarihleri arasında Jüpiter-Başak burcunda ilerleyecek. Bu süreçte, iş veya özel ortaklıklarımız kanalıyla hayatın hem güzelliklerini hem de sorumluluklarını paylaşmayı öğreneceğiz. İlişkinin olumlu yönde gelişmesi, verimli şekilde sürmesi, sağlıklı olması kıymetlidir. Emektir sevgi deriz ya, ilişki de bir emektir. Her şeyde bir kusur bulmak, eleştirmek, karşınızdaki kişiyle sorunları çözmek yerine, her şeyi ben biliyorum tarzı yaklaşımda bulunmak, Jüpiter-Başak burcu geçişinin gölgeli yanlarıdır. İlişki de bu nedenle gölgede kalır, kısırlaşır, verimsizleşir, etkisizleşir. Bunları özellikle evlilikte, uzun süreli ilişkilerde problemleri olanlar için söylüyorum. Jüpiter şanstır. Ancak şansı iyi kullanmak gerekir. Bekar Balıklar bu dönemde evlilikte kriterlerini yüksek tutarlar. Hem fikren anlaşacakları hem de hayat felsefesi kendilerine uygun olan kişiyi, güvenilir olanı tercih ederler. Evet, karşınıza birileri çıkar, ancak Jüpiter-Başak sürecinde her ayrıntının iyice gözlemlenmesi hali bazen yararlı ancak abartılmaması gerekir.

    İŞ VE KARİYER

    10-16 Ağustos arası: 14 Ağustos tarihinde Aslan burcunda bir Yeniay doğacak ve gerileme hareketi devam eden Venüs ile bir görünüm yapacak. Kendimizi ifade etmek, kimliğimizi çalışma hayatında göstermek arzumuz bir hayli önemli olacak. Sadece bununla kalmıyor. Geçtiğimiz Temmuz başında yaşanan gelişmeleri, durumları tekrar vurguluyor. İş ilişkilerinde, maddi anlamdaki ortaklıklarda merkezde olmak arzumuz yoğun. Duruma bakıyoruz ve mevcut işimizin bizim açımızdan önemini ele alıyoruz. Bu Yeniay, gerek fiziksel gerek duygusal anlamda, nasıl hissettiğimizle de birebir alakalıdır. Bizi hafife almalarına izin vermeyiz. Eğer böyle bir durum söz konusu ise, verimli şekilde çalışacağımız bir işimiz olsun isteriz.

    PARA

    10-16 Ağustos arası: 13 Ağustos tarihinde, özel ve iş anlamındaki ortaklıkların maddi açıdan dikkatli bir şekilde gözden geçirilmesi anlamı taşıyor. Verdiğimiz kadar almayı bilmemiz lazım. Bağımlı yaşayıp, kendimizi yormak, üzmek yerine akıllıca ilişkiler kurarak ideallerimiz doğrultusunda yaşamalıyız. Bu görünüm bir yandan akılcı düşünerek beraberlikleri değerlendirmemizi sağlasa da, diğer yandan fedakarlıkta bulunarak isteklerimizi ertelemeye hazır gibiyiz. Sizin mutlaka fikirlerinizi açıklayabileceğiniz, yeteneklerinizi değerlendireceğiniz alanlara yönelmeniz gerekiyor. Hayaller ile gerçekler arasındaki ayrımı çok iyi yapmamız lazım. Niyetinden şüpheli olduğunuz insanlardan uzak durunuz. 13 Ağustos tarihindeki ikinci görünüm, iş hayatınızla alakalı konularda ve mali anlamda ilerlemek adına size hırs kazandırıyor. Hayatı ele alış biçimi olumlu ve cesur olan Balıklar bu enerjiden gayet olumlu yönde yararlanabilir, yenilik anlamında kararlar alabilirler.

    ChefGPT


    En Çok Aranan Haberler