KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Mars Aslan burcunda

    Aslan burcuna geçiş yapan Mars hayatınızı nasıl etkileyecek?

    KOÇ

    Sevgili Koçlar, 9 Ağustos saat 02.32-25 Eylül saat 05.18 tarihleri arasında Mars-Aslan burcunda ilerleyecek. Bildiğiniz gibi, Venüs de, Aslan burcunda geri hareketini sürdürüyor. Bu durumda aşkta bir yandan duruma bakıyoruz, gözden geçirmede bulunuyoruz, diğer taraftan aktif bir şekilde hareket etme arzumuz yüksek. Tabii ki ilgi odağı olmak isteyeceğiz, gözler üzerimize çevrilsin diye bekleyeceğiz. Bir problem varsa ilişkimizde buna pek katlanmayacağız. Ancak ayarımızı da bileceğiz. Çünkü kendimizi merkeze alarak hareket edemeyiz. Bu geçiş yeni tanışmalarda etkin bir enerji. Kararlı bir şekilde istediğimiz bir şeye yöneliriz. Aktif hareket ederiz ve kendimizi göstermeye çalışırız. Venüs geri hareketiyle de karşımızdaki kişiye olan ilgimiz artar, iki misli etkilenebiliriz. Bu geçişte, projelerimizi, planlarımızı yaparken, yetenekli olduğumuz konulara, alanlara yönelmek, bilmediğimiz konularda ise, öğrenmeye çalışmak faydalı olacaktır. Genel olarak ben bu geçişin sizin açınızdan geri hareket olsa dahi, gücünüzü arttırıcı olarak görmekteyim.


    BOĞA

    Sevgili Boğalar, 9 Ağustos saat 02.32-25 Eylül saat 05.18 tarihleri arasında Mars-Aslan burcunda ilerleyecek. Ev içinde bir hareketlenme, kendimizi, isteklerimizi öne sürerek kabul ettirme anlamında enerjimiz bir hayli yüksek. Bir yandan Venüs geri hareketi, bir yandan bu geçiş Ağustos ayının planlarımıza göre tıkır tıkır işlemesini istediğimiz bir zaman dilimi. Ancak bu hemen adım atmak, hemen yürürlüğe koymak şeklinde değil de, biraz daha düşünmek, artı ve eksileriyle gözden geçirmek şeklinde olursa çok daha olumludur. Bu tarih kimileri için, uzun zamandır yapmak istediğimiz işlerimizi halletme yönündeki girişimlerin işaretçisidir. Evimiz satılmışsa, ev alınmışsa, biz de taşınmayı düşünmüşsek şimdi harekete geçebiliriz. Bu size fazladan zaman kazandırır. Ancak hesapta olmayan birdenbire aklımıza gelen bir şeyi de yapmayacağız.


    İKİZLER

    Sevgili İkizler, 9 Ağustos saat 02.32-25 Eylül saat 05.18 tarihleri arasında Mars-Aslan burcunda ilerleyecek. Bu süreçte, aktif girişim gücümüz, çevresel ilişkilerde daha fazla öndedir. Bir şeyi yapmak istiyorsak, oturup düşünmeyiz. Kararımızı veririz, harekete geçeriz ve hallederiz. Ancak bildiğiniz gibi Venüs gerileme hareketindeyiz. Adım atacaksak, dönüp şöyle bir önümüze ardımıza bakmayı ihmal etmeyelim. Eğitim hayatında isek, gideceğimiz okul, yol ve çevre şartlarına bir bakalım. İş düşünüyorsak, aynı şekilde bilgi sahibi olalım. Öyle aklımıza eseni, estiği gibi yapmaya kalkışmayalım. Mutlaka gözden geçirelim. Tatile çıkmayı düşünüyorsak, gideceğimiz yer hakkında bilgi sahibi olalım.


    **YENGEÇ

    **

    Sevgili Yengeçler, 9 Ağustos saat 02.32-25 Eylül saat 05.18 tarihleri arasında Mars-Aslan burcunda ilerleyecek. Maddi kazanç elde etmede gücümüz yükseliyor diyebiliriz. Aynı zamanda kazandığımızı istediğimiz şekilde değerlendirme ve harcama halimiz de ön planda olacaktır. Tabii ki Venüs geri hareketini unutmadan mevcut duruma bakmak lazım. Çünkü finansal konularda Ağustos ayı boyunca dikkatli bir hesaplamada bulunmak, ona göre alacağımıza vereceğimize dikkat etme zamanlardayız. Bu Mars geçişiyle hesabı şaşırmayalım. Nitekim 3 Ağustos tarihindeki görünüm de dikkatli olmamızı gerektiriyordu. Parayı da bir güç aracı, olmadığında bir gerginlik nedeni olarak görmeyelim. Genelde tutmayı, biriktirmeyi seven Yengeçler, sevdikleri söz konusu olduğunda harcamaktan çekinmezler. Bu dönemde jestlerde bulunmak, cömertçe kesenin ağzını açmak hali söz konusu olabilir. Giyim harcamaları, lüks tüketimler dönemin etkileri arasında yer alır. Tatil harcamaları da bu anlamda etkindir. Bir yere gideriz, bir bakmışız, fazladan para harcanmış, söylenenden daha fazla para istenmiş gibi. Bunlara da dikkat edelim.


    ASLAN

    Sevgili Aslanlar, 9 Ağustos saat 02.32-25 Eylül saat 05.18 tarihleri arasında iki yıl sonra burcunuzda ilerleyecek Mars, bunca yıl içinde yaşanan gelişmelere, geldiğimiz noktaya bir bakmak yararlı olacak. Bu sizi, çok daha iyi planlamaya, daha uygun şekilde değerlendirmeye hazırlar. Doğru verilmiş kararlarımızı da gözden geçireceğiz. Bugünlerde Venüs burcunuzda geri hareketini sürdürüyor. Tabii ki bu yılki Mars geçişini bir de bu açıdan ele almak, analiz etmek lazım. Şimdi daha dikkatli şekilde hedef belirlemek, bu hedefin üzerine giderken sizi motive edecek aktivitelere daha fazla yer vermek lazım. Bedensel sağlığımız hepsinden önemlisi. Çünkü sağlığımız bozuksa, hangi işi doğru düzgün yapabiliriz, ne fayda görebiliriz. İlişkilerimize bakacağız. Agresif tarzda, benim dediğim olacak, benim yolum doğru demek yerine, bulunduğunuz şartlara, yeteneklerinize, yapmak istediklerinize bir bakmak lazım. Yaptım oldu demek yerine, en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum demek, farkındalık yaratır. Öfke ile kalkan zararla oturur der büyüklerimiz. Biz de bu süreçte abartamayacağız, başladığımız işleri bitirmeye çalışacağız, projelerimizi gözden geçireceğiz ve dış dünya olan ilişkimizde tutarlı iradeli şekilde bağlantılar kuracağız.


    BAŞAK

    Sevgili Başaklar, 9 Ağustos saat 02.32-25 Eylül saat 05.18 tarihleri arasında Mars-Aslan burcunda ilerleyecek. Bu geçiş, Venüs-Aslan geri hareketiyle örtüşüyor. Dönemi, olumlu yönde geçirmek istiyorsak zamanı ve enerjimizi dikkat etmemiz gereken nokta, onun yaptığı, bunun söylediği, yapamadığım, edemediğim gibi olumsuz hallere takılmak, inatlaşmak yerine, yapabildiklerimizle, yapmaktan zevk aldıklarımızla ortaya koymak. Hayat bu, bazen geriye çekilip şöyle bir düşünmek, toparlanmak, hırs, kavga, öfkeden uzak durmak gerekir. Tabii ki günlük işlerimizi yapacağız. Ancak zorlamayacağız kendimizi. Sözgelimi spor yapmak, çocuklarımız varsa onlarla zaman geçirmek, yeteneklerimizi geliştirmek gibi. Bizi sinirlendiren bir şeyin üzerine gitmek yerine bir müddetliğine askıya almak, daha sonra yeniden bakarız. Şu cömert yanlarımız var ya, hani insanlara cömertçe sunduğumuz, sonra pişmanlık duyduğumuz davranışlarımız, işte bunların ölçüsünü bilme zamanlarımız. Birilerinin, bir şeylerin bizi germesine, çileden çıkarmasına izin vermeyeceğiz. Elimizden geldiğince bedenimize iyi davranacağız. Ruhumuza iyi gelene yöneleceğiz.


    TERAZİ

    Sevgili Teraziler, 9 Ağustos saat 02.32-25 Eylül saat 05.18 tarihleri arasında Mars-Aslan burcunda ilerleyecek. Bu süreçte, bir yandan geri hareketini sürdürmekte olan Venüs bir yandan Merkür-Başak geçişi derken hem hedeflerimizi hem sosyal ilişkilerimizi hem de maddi konuları önemle gözden geçiriyoruz. Hani yaş tahtaya ayak basma derler ya, evet zaten pek basılması da mümkün değil. Ancak Mars-Aslan geçişlerinde enerji bir hayli yükselir. Bu enerjinin yönlendirildiği alan ve işler tabii ki çok önemli. Para kazanmak amaçlı girişimler bu haftaya damgasını vuruyor. Bir adım atılacaksa bunun yarar-zarar hesabını yapmak lazım. Girişimlerin özünde, kendini gösterme hevesi yoğun. Bizi takdir etmeleri, alkışlamaları, sunduğumuz her ne ise ona hayranlık duymaları, onaylamaları bizim için kıymetli oluyor. Ev kadınıyız diyelim. Evde bir şeyler yapmak, bunları çevremize göstermek arzumuz yoğun. İşimizde gelişmek istiyoruz. Kimsenin de öyle bizi sıkboğaz etmesine izin vermiyoruz bu dönemde. Hayatın bize jest yapmasını bekliyoruz. İlişkilerimizde ateşliyiz, aşkı arıyoruz veya aşkımızı doyasıya yaşamaktan yanayız.


    AKREP

    Sevgili Akrepler, 9 Ağustos saat 02.32-25 Eylül saat 05.18 tarihleri arasında Mars-Aslan burcunda ilerleyecek. Bu dönemde iş hayatımız veya iş tercihlerimizi gözden geçirmek kadar, bir an önce girişimde bulunmak sonuçlandırmak arzumuz da yoğun. Fakat biliyorsunuz Venüs geri hareket dönemindeyiz. Öyle çabucak yeni bir işe adım atmamız pek kolay değil. Aslında doğrusu da, gözden geçirmelerde bulunmaktır. Sözgelimi işten ayrılmışsanız, tekrar eski iş yerinizdeki insanlar sizi arayı hal hatır sorabilir, hatta sizin için bir girişimde bulunmayı düşünebilirler. Bir başvurunuza cevap gelebilir. Siz kendinizi geliştirmek amaçlı sanat, spor, eğlence hayatı, yaratıcı yeteneklerinizi değerlendirebilirsiniz. Öyle boş boş oturmak yerine, ilginizi çeken bir konuda kendinizi göstermek için mücadele veririniz. Gururlusunuz. Öyle her kapıyı da çalmazsınız. Ancak bu boş gurur halinde olmamalı. Haksızlık varsa, merak etmeyiniz. Bunu Venüs geri hareketi telafi edecek şekilde işleyebilir. Siz öfkelenmeyiniz.


    YAY

    Sevgili Yaylar, 9 Ağustos saat 02.32-25 Eylül saat 05.18 tarihleri arasında Mars-Aslan burcunda ilerleyecek. Bu seyir, Venüs geri hareketiyle örtüşüyor. Uzun zamandır düşündüğümüz bir seyahate çıkabiliriz. Yine uzun zamandır üstünde çalıştığımız bir projemiz tamamlanabilir. Eğitim hayatı, yeni bir çevre, yeni girişimler anlamında Mars, istekliliğinizi yükselticidir. Size hırs, motivasyon, kararlılık ve kendinizi ortaya koyma kuvveti verir. Henüz yeni düşündüğünüz, planladığınız bir işle ilgili eksiklere bakılır, ilgili kişilerle bir araya gelinir, görüşülür. Eylül ayında start verilmek üzere kararlaştırılır. Siz de bu aradan yararlanıp, şöyle bir kendinizi toparlarsınız. İlişkilerde genel olarak bu dönemde bir yolculuk, aktivite veya etkinlikte geçmişte tanıdığınız veya beraber olduğunuz kişiye rastlamanız mümkündür. Yeni biriyle tanışabilirsiniz. Aslında kısa sürecek sandığınız bu karşılaşma, Mars gücüyle sizi harekete geçirirken, Venüs gerilemesiyle düşündürebilir. Zaman tanımakta yarar var diye düşünürsünüz. Eğitim, iş veya yabancı ülke, farklı şehir odaklı işlerinizi, şöyle bir gözden geçirebilirsiniz. Bu Eylül ayına da bir hazırlık dönemi olarak önem taşır.


    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar, 9 Ağustos saat 02.32-25 Eylül saat 05.18 tarihleri arasında Mars-Aslan burcunda ilerleyecek. Bu geçişte, hem ortaklaşa kazançlarımız üzerinde duracağız hem de tutkulu, kararlı ve oldukça inatçı biçimde sahip olmak istediğimiz her ne varsa ona ulaşmak için mücadele edeceğiz. Venüs de Aslan burcunda gerilediği için, çok daha arzulu ve çok daha kararlı, hatta bir hayli baskın şekilde hedefimize odaklanacağız. Ancak ne olursa olsun, niyetimiz burada çok önemli. Hep birlikte, ortaklaşa kazanmaktan mı yanayız, yoksa birilerini devre dışı bırakıp payımıza düşeni kapmak mı niyetimiz? Bu sorunun cevabı sizde saklıdır. Ancak şu var ki, irademizi devreden çıkarmadan mevcut duruma bakmakta yarar var. Çünkü bazen hırsımız, egomuz, aşırı gururumuz, kibrimiz bizi yanlışa sürükleyebilir. Şöyle bir kendimizle yüzleşmekte de yarar var. Cinsel hayatımıza, güce ve paraya olan meylimizi veya eşimiz, sevgilimiz veya iş ortağımızın bu konuları ele alış biçimini bu dönemde daha yakından anlama fırsatı bulabiliriz.


    KOVA

    Sevgili Kovalar, 9 Ağustos saat 02.32-25 Eylül saat 05.18 tarihleri arasında Aslan burcunda ilerleyecek Mars, Venüs-Aslan burcu geri hareketiyle örtüştüğü için, ilişkide ipleri elinde tutmak isteyen partnerin baskın halleri iki misli artıyor. Yeni biriyle tanışmış kişinin, bu durumdan belki hoşnut olması mümkün. Karşısındaki kişi kararlı, kendine bir hayli güvenen, oldukça da gösterişli biri olduğu için hoşuna bile gidebilir. Jestleri, tutkusu, cömertliği, çekiciliği bir hayli ilgi uyandırır. Tabii ki bir yere kadar. Onu da zamanla tanıdığımızda bazı şeyleri böyle görmeyebiliriz. Onun için tanımak gerek karşınızdaki kişiyi, anlamak, gerçekçi bir gözlemde bulunmak lazım. İşte bu anlamda Venüs gerilemesi yararlıdır. Mars geçişinde hayatın tadını birlikte çıkarmak arzusu, aşkı tutkulu, cinsel açıdan heyecan verici bir şekilde yaşama arzusu da bir hayli ön plandadır. Sadece olumsuz yanıyla da görmeyelim. Böyle durumlarda partnerin coşkusu, azimli oluşu, başarısı gurur vesilemiz olur. Böyle çiftler açısından da etkileyici bir dönem diyebiliriz.


    BALIK

    Sevgili Balıklar, 9 Ağustos saat 02.32-25 Eylül saat 05.18 tarihleri arasında Mars-Aslan burcunda ilerleyecek. Bu geçişte, bir şeyleri verimli, işler hale getirmek, hedefe varmak ve onu elde etmek adına mücadele veririz. Azmimiz ve kararlılığımız epeyce yüksektir. Daha hırsla çalışmak, başarılı olmak, tüm enerjimizi bir konuya, bir alana yönelterek gücümüzü kanıtlamak hali yoğundur. Tabii ki ayarını bilmezsek, kendimizi hasta edebiliriz. Olabildiği kadar ve gerektiği kadar diyerek hareket etmekte yarar var. Aynı işte beraber çalıştığımız kişileri rakiplerimiz olarak görüp, onları aşabilmek için riskler almamalıyız. Sağlık kontrollerimize tabii ki önem vereceğiz. Bildiğiniz gibi Venüs bu alanda geri hareketini sürdürüyor. Bizim de güzellik, bakım, sağlıklı yaşam gibi meselelere de önem vermemiz iyi olur.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler