KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Merkür Başak burcunda

    Merkür hepimizi etkisi altına alıyor!

    KOÇ

    Sevgili Koçlar,

    7 Ağustos saat 22.15-27 Ağustos saat 18.44 tarihleri arasında Merkür-Başak burcunda ilerleyecek. Günlük tempoda detayların öneminin farkında olarak çalışmak gerekiyor. Eğer bir yerde sorun varsa, bu sorunun düzeltilmesi lazım. İster istemez zaten bu yönde durumlar karşımıza çıkmaya başlıyor. Bu güzel, şu iyi görünüyor demek yerine, işliyor mu, verimli çalışıyor mu diye bakmamızda yarar var. İşlerimizi günlük merkezde pratik şekilde halletmek önemlidir. Ne ilginçtir ki hem detaylara önem vermemiz hem de düzgün şekilde çalışması için elimizi çabuk tutmamız gerekecek. Çabukluk konusunda siz zaten bir numarasınız. Fakat aceleyle hareket edip, bir çuval inciri de berbat edemeyiz. Hesaplarımızı dikkatli yapacağız, yazdıklarımızı, konuştuklarımıza dikkat edeceğiz.


    BOĞA

    Sevgili Boğalar,

    7 Ağustos saat 22.15-27 Ağustos saat 18.44 tarihleri arasında Merkür-Başak burcunda seyrini sürdürecek. Aşkta her ayrıntının dikkate alındığı, bütünden ziyade detayların önemsendiği bir süreç başlıyor. Bildiğiniz gibi Venüs geri hareketini sürdürüyor. Ailevi konular üzerinde zaten durmaktayız. Bir de aşkta böylesi titizlik göstermek, hayatı saat modunda yaşamaya benziyor. Şurada şu saatte, burada bu şekilde olmalı, neden şunlar aksıyor tarzında düşünmek, aşkın tadını bozuyor gibi. Bu geçişte öyle bütünün güzelliğinden ziyade, detaylara bakacağız. İlişkimiz güzel gidiyor diye konuşsak da, eğer bir şeyler canımızı sıkıyorsa pek rahat etmeyiz. Bunun mutlaka düzeltilmesi gerektiğini düşünürüz. Çocuklarımız, işimiz, aşkımız mercek altında diyebiliriz.


    İKİZLER

    Sevgili İkizler,

    7 Ağustos saat 22.15-27 Ağustos saat 18.44 tarihleri arasında Merkür-Başak burcunda seyrini sürdürecek. Ailemizle ilgili konularda bir takım meselelerin fazlasıyla incelendiği zaman dilimindeyiz. Bazen gereğinden fazla bizi yorması mümkün. İkizler hemen çözmek, bu denli vakit kaybetmemek istemez. Ancak şimdi bir nedenle, -Dur bakalım, bak şurada bir problem var, şunun halledilmesi lazım diyen sesler duyabiliriz. İlgilenmek zorundayız. Kiralama, satın alma, satma gibi, emlak yatırım veya işlerimizde hesabı iyi yapmak gerekiyor. Kaldı ki, Venüs gerileme dönemindeyiz. Yeni bir çevre söz konusu olan her şeyde durup iki kere düşünmek zorundayız. Ev içinde onarım düşünülüyorsa, bakım ve tamirat işlerimiz varsa, bunları halletmek gerekir. Satın alınıyorsa tüm tesisat sistemine ince işlere bakmalısınız. Merkür-Başak geçişinde bu işler hem ekonomik olarak kolay halledilir hem de iyi bir ustaya rastlanması mümkündür. Birlikte yaşadığınız kişi ve kişilerle bu süreçte mantıklı, çözümcü, işlerlik kazandırıcı tarzda konuşulması iyi olur. Kusur bulmak, birbirinizi eleştirmek bir işe yaramadığı gibi boş yere huzursuzluk yaratır.


    YENGEÇ

    Sevgili Yengeçler,

    7 Ağustos saat 22.15-27 Ağustos saat 18.44 tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Merkür, etrafımızda bulunan kişiler ve günlük konuşmalarımız, işlerimizde ayrıntılara dikkat etmek gerekiyor. Problemlerin büyütülme zamanı değil. Bilakis çözüme kavuşturulması vaktidir. İş amaçlı görüşme, eğitim hayatında metodik düşünme, bütünden ziyade, detaylara bakma, doğru mu yanlış mı diye mercek altına alma ve bu yönde düşünme vaktindeyiz. Kaldı ki, Venüs-Aslan burcunda geriliyor. Parasal konularda daha fazla özen göstermek gerekiyor.


    ASLAN

    Sevgili Aslanlar,

    7 Ağustos saat 22.15-27 Ağustos saat 18.44 tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Merkür, maddi konularda öyle çok açılmak, döküp saçmak zamanı değildir. Oturup hesabımızı iyi yapacağız. Nereye ne veriyoruz, hangi ürüne para yatırıyoruz. Harcamaların bir muhasebeci gibi denetlenmesi zamanıdır. Aslanlar cömerttir ve çoğunlukla da sevdiği bir şeye, önem verdikleri kişilere harcama yaparken hesap kitap tutma halleri yoktur. Ancak tutacağız. Unutmayalım ki, burcunuza gerileyen Venüs, bizim hayatın genelinde durumumuza bir daha bakma vaktimiz. Görüldüğü gibi maddi kazancımız söz konusu olduğunda ve yatırım gibi bir şeyler düşünüyorsak, bu Merkür-Başak hesabın bilinmesi gerektiği yolunda bize sinyaller gönderecek.


    BAŞAK

    Sevgili Başaklar,

    7 Ağustos saat 22.15-27 Ağustos saat 18.44 arasında tarihinde yöneticiniz Merkür, burcunuzda seyahatine başlıyor. Bu sizlerin düşünme, algılama, planlama yönünde en aktif zamanınız. Konuşurken, bir iş üzerinde incelemede bulunurken, bir adım atarken her bir ayrıntıyı kendinize göre ele alma vaktiniz. Sizler bu geçişin en etkin kişileri olarak, etrafınızdaki kişilere örnek olabilecek kişisiniz. İnsanlar size danışabilir, yaptığınız işi beğenerek bunu nasıl düşündüğünüzü sorabilirler. Bildiğiniz gibi Venüs gerileme hareketi devam ediyor. Maddi konularda, hayatın genelinde bir geri çekilip duygularınızı tartıyorsunuz. İşte Merkür burcunuzda ilerlediği bu tarihte, o geri çekilişin sizi yoran noktaları, detaylı şekilde ele alarak güce dönüştürebilirsiniz.


    TERAZİ

    Sevgili Teraziler,

    7 Ağustos saat 22.15-27 Ağustos saat 18.44 tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Merkür süresince, endişeli düşünmeyiniz. Hayatta her şeyin denetleyemeyiz veya her şey mükemmel olmak zorunda değil. Doğrular gibi yanlışlar da olabilir. Önemli olan, gerekli-gereksiz olanı birbirinden ayırmak. Nerede bir aksaklık varsa, bunu çözebilmek için, ne kendinize ne de başkalarına karşı eleştirel davranmamalıyız. Bu tarih itibariyle geri planda halledilmesi gereken işlerimizi gayet düzgün şekilde yapabiliriz. Eğer bir proje üzerinde çalışıyorsak, onun ayrıntılı çalışmalarını bitirebiliriz. Bir planımız varsa, bunun üzerinde düşünebiliriz. Ruhsal anlamda zihnimizi rahatlatacak aktivitelere yönelebiliriz. Yazılarımızı yazabilir, bir işi öğrenmeye çalışabiliriz.


    AKREP

    Sevgili Akrepler,

    7 Ağustos saat 22.15-27 Ağustos saat 18.44 tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek. Bu geçiş, genel olarak sosyal hayatta ve hedeflerimiz yönünde detaylı düşünmemizi sağlar. Aslında böyle düşünmek zaman zaman işin içinden çıkmakta zorluklar yaratsa da, sonuçta başarılı bir karar vermede, ayrıntıların farkına varmada sizi destekleyicidir. Venüs-Aslan burcuna gerilediği için, sizler de iş hayatınızla ilgili konularda ilişkilerinize, durumunuza odaklanmıştınız. İşte şimdi, mantıklı düşünme vaktiniz geldi. Bu gayet olumlu bir durum. İş arkadaşlıkları, proje amaçlı bir araya gelişler, ekibin kurulması ve hangi insanlarla çalışılacağı gibi konular, genelde gündemde olduğu için, birileri size veya siz birilerine haber göndererek, teklif yollayarak bu işle ilgili ayrıntıları gözden geçirebilirsiniz. Sosyal hayat bu zamanda öyle eğlenceden ziyade, iş amaçlı düşünülecek şekilde ele alınır.


    YAY

    Sevgili Yaylar,

    7 Ağustos saat 22.15-27 Ağustos saat 18.44 tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek. İş hayatımızla ilgili planlarımız, görüşme veya düzenlenecek işlerimiz, halledilmesi gereken incelemeler gündem maddemizde yer almaya başlıyor. İş bulmak yönünde detaylı bir analiz sürecidir bu. Bakarız, nasıl bir iş düşünüyoruz, nasıl şartlar arıyoruz tümüyle gözden geçiririz. Geçirmemiz de gerekir zaten. Sigorta işlemleri, gerek işe girişlerde gerekse eleman alımlarında önemsenir. İşin ustası olup olmadığınıza bakılır. Öyle her önünüze gelen işi kabul etmemeli, tüm ayrıntılarını gözden geçirmelisiniz. Bu süreç, yeni bir planlamanın ön çalışmaları için kıymetlidir. Kaldı ki, Venüs-Aslan burcuna gerilediği için, kimlerle nasıl bağlantı kurulacağı üzerinde odaklanacaktık. Şimdi Merkür geçişiyle de, detaylara bakacağız. İş problemlerimizi çözebilmek, işlerimizi düzgün şekilde yapabilmek için titiz çalışacağız ancak şikayetçi olmak, sürekli bir şeyler kulp takmak zaman kaybı olur, huzursuzluk yaratır buna da dikkat edeceğiz.


    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar,

    7 Ağustos saat 22.15-27 Ağustos saat 18.44 tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek. Bu geçişle beraber hem bilgilenme hem de bildiklerimizin işe yarar olmasına dikkat etme sürecimiz başlıyor. Bu iş ve özel ilişkilerimizde de bu yönde gelişebilir. Öylesine konuşmamak için, konuşacağımız konu hakkında bilgi sahibi olmaya çalışırız. Çevremizdeki insanlar da, bizim neyi ne kadar öğrendiğimizi, bildiğimizi test ederler. Çünkü bu geçiş hepimiz için gerekli ile gereksizlerin ayrılma vaktidir. O zaman doğru bilgi ile bir işe yaramayan, boş sözlerin etrafta dolaştığı zaman değildir. Bizim de buna fazlasıyla önem verdiğimiz süreçtir. Eğitimden, iş hayatına, farklı bir yere yerleşim, araştırma ve keşifler için, bütünden ziyade, detaylara önem verilerek analizde bulunma vaktidir. Venüsün gerileme hareketi finansal ortaklıklarda, önem taşıyordu. Demek oluyor ki, Merkür geçişinde biz de işimize yarayacak projelere eğileceğiz. Bu yönde etkin kişilerle bağlantı kurmaya özen göstereceğiz.


    KOVA

    Sevgili Kovalar,

    7 Ağustos saat 22.15-27 Ağustos saat 18.44 tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek. Bu start ile birlikte biz de, görünen ardındaki gerçeklere, detaylara bilhassa önem vereceğiz. Özellikle finansal konularla ilgili işlerimizde titizlenme vaktimiz. Nasıl bir yatırım düşünüyoruz, ne gibi ödemelerimiz var, kimlerle aramızda bir bölüşüm söz konusu ve durumumuz nedir, buna bir bakacağız. Gelir-gider dengemizi bir muhasebeci gibi hesaplamamız, kendi müfettişimiz gibi vergilerimizi ihmal etmememiz, parasal ilişkilerimizi kontrol etmemiz gerekiyor. Piyasanın durumu çok önemli. Eğer bir alım-satım işimiz varsa, bunu hafife almadan, akıllıca yönetmek lazım. Bildiğiniz gibi Venüs ilişki evinize geri hareketle döndü. Bu durum, evlilik, iş ortaklığı gibi konuları tekrar ele alma vakti. İşte bu arada başlayan Merkür geçişi de, bu ilişkinin yararlı ve zorlayıcı yanlarını mali anlamda bir ele alma dönemi olarak kıymetli.


    BALIK

    Sevgili Balıklar,

    7 Ağustos saat 22.15-27 Ağustos saat 18.44 tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek. Bu geçişle beraber ilişkide iletişimin, ayrıntıların önemi bir hayli vurgulanıyor. Sizden farklı düşünen bir partnerle veya karşınıza çıkacak kişilerle anlaşmakta zorlanmalar olabilir. Ancak bu zorluk, ilişkinin özündeki niyete bağlı olarak gelişecektir. İyi niyet, sevgi, saygı varsa, her şey çözüme kavuşur bir şekilde. Ancak problem varsa, bir de rutin olarak devam ediyorsa, bu geçişle beraber sözcükler endişe yaratıcıdır. Bildiğiniz gibi Venüs-Aslan burcuna gerilemiş durumda. Çalışma hayatımız, sağlığımız, ilişkilerimiz anlamında durup düşünme vaktiydi. Şimdi Merkür geçişiyle çözüme yatkın konuşmalara ihtiyaç var. Yoksa yıktın perdeyi eğledin viran haliyle pek hoş bir süreç yaşanmaz. Detaylı ve eleştirel düşünmek, sürekli kusur bulmak beraberliği zorlar. Tam tersine problemi tespit etmek, bunu çözmek için atılmış olumlu bir adım olacaktır.

    ChefGPT


    En Çok Aranan Haberler