KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    31 Temmuz'da Kova burcunda Dolunay gerçekleşecek

    Kova burcunda oluşacak Dolunay, burçarı nasıl etkileyecek?

    KOÇ

    Sevgili Koçlar 31 Temmuz saat 13:44 itibariyle Kova burcunda oluşacak Dolunay ve aynı gün Aslan burcuna gerileyen Venüs, özgürce yaşamanın, içimizden geldiği gibi aşkın tadına varmanın, bireysel isteklerimizi elde etmenin kolay olmadığını işaret ediyor. Her zaman her istediğin olmayabilir, beklemeyi bilmek gerekir diyor. Sizi tekrar düşünmeye, gözden geçirmeye çağırıyor. Bu çağrıya kulak vermemek mümkün değil. Durup aşk hayatımızı, ilişkimizi, bizim için yaşamın önemini bir daha düşüneceğiz ve hepsinden önemlisi, amacımızı belirleyip, tüm irademizle onun üstüne gidip gerçekleştireceğiz. Mücadele edeceğiz ve sonunda kendimizi kutlayacağız.


    BOĞA

    Sevgili Boğalar

    31 Temmuz saat 13:44 tarihinde Kova burcunda oluşacak Dolunay, bizi iki alanda sıkıştırıyor. Bir yandan ailemiz, evimiz alanı içinde kendimize göre isteklerimizi elde etmekten yanayız, diğer yandan iş hayatımız, sorumluluklarımız ve sorunlarımız bizi yoruyor. Venüs bugün Aslan burcuna geriliyor. Bu da gösteriyor ki, sınırlarımız var ve her şey istediğimiz gibi gelişmediğinde inatlaşmak yerine, önce işimize gücümüze sarılmalı ve görevlerimizi yerine getirmeliyiz. Bunun için, gözden geçirmelere, yeniden bir şeyleri ele almaya, iç ve dış dünyadaki dengeyi sağlamaya mecburuz. İş durumumuza göre ev-aile-yerleşim yerimizle ilgili konuları gözden geçirmemizde yarar var.


    İKİZLER

    Sevgili İkizler 31 Temmuz tarihinde saat 13:44 Kova burcunda oluşacak Dolunay, isteklerimizi dilediğimiz gibi ifade etmek, eğitim, iş, yakınlarımızla alakalı konular üzerinde hakimiyeti sağlamak ve harekete geçmekten yanayız. Ancak bugün Venüs, Aslan burcuna geriliyor. Bizim de yarım kalan işlerimizi bitirmemiz, aceleye getirmememiz, bir daha üzerinde düşünmemiz lazım. Bu anlamda karşımıza bir takım bürokratik engeller çıkabilir ve uyulması gereken kurallar söylenebilir, şartlar istediğimiz gibi olmayabilir. Bu bizi sınırladığı için, canımızı sıkılabilir. Oysaki yapılması gereken, eksikler var mı, uygun mu değil mi diye bir araştırmak, bilgi sahibi olmaktır. Böylece daha rahat şekilde işlerimizi yoluna koyabiliriz. Biraz sabırlı olmak gerekiyor.


    YENGEÇ

    Sevgili Yengeçler

    31 Temmuz tarihinde saat 13:44 Kova burcunda oluşacak Dolunay, eşin parasal durumu, mirasla ilgili işleri, iş ortaklarımızla aramızdaki finansal bölüşümler, borçlarımız ile ilgili konularda yaşanan zorlukları işaret ediyor. Biz kimseden bir şey beklediğimiz yok, yeter ki, bizim üzerimizde baskı kurup, bizi parayla onla bunla rahatsız etmesinler. Biz kendi yağımızla kavrulmak, üzülmek istemiyoruz. Ancak bu Dolunayın gerçekleştiği gün Venüs kazanç evimize geri dönüyor. Bu geri hareket mecburen kendi kazancımızla alakalı konularda dikkatli olmamızı, bütçemizin ayarını bilmemizi gerektiriyor.


    ASLAN

    Sevgili Aslanlar 31 Temmuz tarihinde saat 13:44 itibariyle Kova burcunda oluşacak Dolunay, ilişkide sınırların her iki kişinin de ortak istekleri, beklentileri doğrultusunda ayarlaması gerektiğini gösterir. Eş özgürce dilediği gibi bu ilişkide davranıp, sizin arzularınıza burun büküyorsa, aynı şekilde siz, sadece kendinize merkeze koyup, onun beklentilerini umursamıyorsanız, bu Dolunayda sorunlar yaşanabilir. Bugün gerileme hareketi nedeniyle tekrar burcunuza dönen Venüs, tekrar bütün bu durumları dengeye kavuşturabilmek adına, gözden geçirmelerde bulunulmasının önemini vurguluyor.


    BAŞAK

    Sevgili Başaklar 31 Temmuz tarihinde saat 13:44 itibariyle Kova burcunda oluşacak Dolunay, günlük hayattaki uğraşılarınız, günü değerlendirmek adına yaptıklarınız, mecburiyetleriniz ve uymakla yükümlü olduğunuz işlerinizin, sağlığınızın, özgür hareket etmenize engel teşkil etmesi halidir. Bu durum sizin için zorlayıcıdır. Gururunuzun kırıldığını, hayal kırıklığına uğradığınızı düşünürsünüz. Oysaki, kendi içinize dönerek yaşadıklarınızı sindirmeye, anlamaya, kendinizi tedavi etmeye çalışmanız çok daha faydalıdır. Bu zorlayıcı Dolunayın işaretleri, aslında güce dönüşebilir. Venüs aynı gün, Aslan burcuna geriliyor. Siz de, yaşadığınız olumsuzlukları bir yana koyup, çalışarak, yaratıcı işlere yönelerek, kendinizi geliştirerek, egonuzu biraz terbiye ederek, aşırı gururdan uzak durarak manevi anlamdaki iç zenginliğinin ne kadar kıymetli bir hazine olduğunu keşfedebilirsiniz.


    TERAZİ

    Sevgili Teraziler 31 Temmuz tarihinde Kova burcunda saat 13:44 itibariyle oluşan Dolunay, gönlümüzce yaşama, hayatın güzelliklerinin tadına varma, çocuğumuzla, sevdiklerimizle bir arada olma arzumuzun işaretçisi. Ayrıca toplumsal yaşamımıza, sosyal ilişkilerimize, insanlarla bir arada olmaya da ihtiyacımız var. Sevilmek ve ilgi görmekten yanayız. Bizim yerimiz, değerimiz, kıymetimiz bilinsin istiyoruz. Bu Dolunayda, arzu ve isteklerimizi gerçekleştirmek ihtiyacımız yoğun. Bu amaçla organizasyonlar, aktiviteler, toplumla birebir alakalı işlerde öne çıkmak, ilgi odağı olmak isteyeceğiz. Venüs Dolunayın oluştuğu gün, Aslan burcuna geriliyor. Bu belli bir hazırlık döneminin, geri planda yapılacak işlerin, ortak projeler için eksikleri gidermenin göstergesi olabilir. Kişisel anlamda pek özgür olamayabiliriz.


    AKREP

    Sevgili Akrepler 31 Temmuz tarihinde saat 13:44 itibariyle Kova burcunda oluşacak Dolunay, evimiz, ailemiz, ihtiyaçlarımız, yerleşim yerimizle alakalı konular nedeniyle pek özgür değiliz. Bir yandan iş hayatında adımızı duyurmaya, iş sorunlarımız varsa bunları çözüme kavuşturmaya çalışıyoruz, diğer taraftan istediğimiz gibi hareket edemiyoruz. Sorumluluklar yakamızı bırakmadığı gibi, bir çok işle aynı anda ilgilenme gerekliliği zorluyor. Bazılarımız, iş bulma peşindeler. Çünkü istediğimiz şeyleri yapabilmek için, işe ihtiyacımız var. Hem iş hem eğlence bir arada olmuyor tabii ki. Venüsün Aslan burcuna Dolunayın oluştuğu gün geriliyor. Bu da gösteriyor ki, yaratıcı şekilde düşünmek, hem iş hem eğlenceyi bir arada yaşayacağımız şekilde plan yapmamız lazım. Yarım kalan işlerimizi bitirmeye çalışmakta yarar var.


    YAY

    Sevgili Yaylar 31 Temmuz tarihinde Kova burcunda oluşacak Dolunay, çevre değişimleri, iş, eğitim veya bir yere yerleşim, görüşmeler yönünde etkili olup, mevcut şartlara bir bakmak gerektiğini gösteriyor. Sizin arzunuz, istediğiniz ve planladığınız şekilde işlerin yürümesi, arzu ettiğiniz şekilde gerçekleşmesi. Bunun için biraz mücadele etmek gerekiyor. Beklentilerinize uygun düşmeyen durumlar veya farklı nedenlerle seyahatler, yerleşim yeriyle alakalı konular hemen çözülmeyebilir. Venüs'ün gerileme hareketi de, bu Dolunay ile örtüştüğünden sabırlı olursanız, işlerinizi Eylül başına kadar halletmiş olursunuz.


    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar 31 Temmuz saat 13:44 itibariyle Kova burcunda oluşacak Dolunay, bir yanıyla parasal konularda kendi aşım kaygısız başım diyerek, arzunuza göre kazanıp harcayarak, kimseye muhtaç olmadan ayaklarımızın üstünde durarak yaşama arzumuzu işaret ediyor. Çünkü böyle olduğunda kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz. Bu yüzden de ortaklaşa işlere, eş veya iş ortağıyla alakalı paylaşımlara sıcak bakmıyorsunuz. Şu aralar bir şeyler için adım atmak, satın almak, kiralamak, ihtiyaçlarınızı karşılamak istiyor ancak tek başınıza altından kalkamıyorsanız, kredi çekmeyi, size destek olacak kişilerden yardım istemeyi, uygun şartlarda bir borç altına girmeyi düşünürseniz ben derim ki, her yönüyle tekrar bir gözden geçiriniz. Uzun vadeli bakınız. Çünkü bugünün yarını var. Venüs bugün Aslan burcuna geriliyor. Bu bahsi geçenlerin yeniden ele alınmasında etkili olacak. Belki de oturup düşündüğümüzde biraz daha beklemek gerektiğine karar verebiliriz.


    KOVA

    Sevgili Kovalar, 31 Temmuz tarihinde saat 13:44 itibariyle burcunuz üzerinde meydana gelecek Dolunay, özgür adam veya özgür kız olma arzumuzu işaret ediyor. Bireysel isteklerimiz, beklentilerimiz, arzularımız bizim için önemli. Ancak diğer yandan bir ilişkimiz varsa tabii ki partnerimize uymak, onun da arzu ve isteklerini yerine getirmemiz gerekiyor. Onun beklentileri de bizim için önemli. Bazı hallerde bu Dolunay, partnerin beklentilerinin, bizim özgürlüğümüzü kısıtlaması nedeniyle yaşanan bir sıkıntıyı işaret edebilir. Bu Dolunayın bir başka önemli yanı, Venüs'ün bugün ilişki evinize geri dönüşüdür. Bu da gösteriyor ki, ilişkiniz sizin için uyum ve uyumsuzluk, paylaşım ve paylaşımsızlık, bekarlık-evlilik, ayrılmak-tekrar bir araya gelmek gibi durumlara neden olabilir. İyi düşünmeliyiz. Verilecek karar veya atılacak adımın tutarlı olması gerekiyor.


    BALIK

    Sevgili Balıklar,

    31 Temmuz tarihinde saat 13:44 itibariyle Kova burcunda bir Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay, içimizde bir yerlerde saklı duran, üstünü örttüğümüz ve belki de bastırdığımız özgür yanlarımızı vurguluyor. Birilerine göre değil, kendimize göre mutluluk nedir, nedir bizim arzularımız, nedir bizi böylesi zorlayan meseleler? İşte bunlara dayanmak zorunda değilim diyoruz. Farklı bir şeyler yapmaktan yanayız. Değişik konulara merak salıyoruz, yenilik istiyoruz ancak bazen de pes edip geri çekiliyoruz. Venüs bugün, çalışma hayatımız, günlük yaşantımızdaki uğraşılarımız, beceri kazanmamız, işlerimizi düzenlememiz yönünde bizi tekrar yokluyor. Mevcut durumumuzu gözden geçirmemiz lazım. Neye değer veriyorsak, ne istiyorsak, onun uygulanabilirliği, tecrübemiz, bu konuyla alakalı yapılacaklara bir bakmamızda yarar var.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler