KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Ağustos 2015 aylık burç yorumları

    Ağustos ayında sizi neler bekliyor?

    KOÇ

    [Nasıl TV - Koç burcu 2015 Ağustos ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Koc-burcu-2015-Agustos-ayi-yorumlari-nelerdir)

    GENEL BİR BAKIŞ

    Ağustos tarihinde Merkür Başak burcu seyri ile aya adım atacağız. Merkür Başak burcunda yönetici olduğu için iyi yanlarını yönetmenizde sizlere yardımcı olacaktır. İş hayatında sıkıntılar varsa gözlem özelliğimizi değerlendirebileceğiniz alanlara yönelmenizde Merkür'ün zekasından faydalanabilirsiniz.

    8 Ağustos tarihinde yöneticiniz Mars, Aslan burcunda seyrine devam edecek. Mars Aslan geçişinde de özellikle mali konular ön plana çıkacaktır. Sosyal yaşamda kendinizi aktif tutarken egonuzu göz önünde bulundurmalı, Venüs'ün geri hareketinde gözlem gücünün olduğunu unutmamalı ve davranışlarınızı değerlendirmelisiniz.

    11 Ağustos tarihinde Jüpiter Başak burcuna geçecek. Kendinizi iyi bir ortamda ifade etmek için Jüpiter kendinizi analiz etmenizin önemli olduğunu gösterecektir.

    14 Ağustos tarihinde aşk evinizde bir Yeni Ay oluşacak. Yeni Ay'ın göstergeleri sürpriz gelişmeleri işaret edecek. Ancak; Venüs'ün geri hareketi nedeniyle Yeni Ay'ın yeniden gözlemleme hareketi söz konusu olacak.

    23 Ağustos tarihinde Güneş Başak burcunda seyrine başlayacak. Sizin için çalışma hayatındaki gelişmeler kıymetli olacaktır. Güneş Başak burcundayken mükemmeliyetçi duygunuz yüksek olacak.

    27 Ağustos tarihinde karşıt burcunuzda Merkür Terazi burcunda ilerleyecek. Bu tarihte; yakın çevre ilişkileri, çalışma hayatı ve ilişkinizle ilgili konular önemli. Bunlar arasında denge sağlamanız gerekecek ve karşı tarafın da fikrini sormanız gerekecek. Dolunay'ın Jüpiter karşıtlığı nedeniyle sorunlarınızı gerçekçi bir şekilde ele almanız gerekecek.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    3-9 Ağustos arası: 8 Ağustos tarihinde Mars-Aslan burcunda ilerlemeye başlıyor. Aynı zamanda Venüs geri hareketi Aslan burcunda etkili oluyor. Bu durumda aşkta bir yandan duruma bakıyoruz, gözden geçirmede bulunuyoruz, diğer taraftan aktif bir şekilde hareket etme arzumuz yüksek. Tabii ki ilgi odağı olmak isteyeceğiz, gözler üzerimize çevrilsin diye bekleyeceğiz. Bir problem varsa ilişkimizde buna pek katlanmayacağız. Ancak ayarımızı da bileceğiz. Çünkü kendimizi merkeze alarak hareket edemeyiz. Bu geçiş yeni tanışmalarda etkin bir enerji. Kararlı bir şekilde istediğimiz bir şeye yöneliriz. Aktif hareket ederiz ve kendimizi göstermeye çalışırız. Venüs geri hareketiyle de karşımızdaki kişiye olan ilgimiz artar, iki misli etkilenebiliriz. Bu geçişte, projelerimizi, planlarımızı yaparken, yetenekli olduğumuz konulara, alanlara yönelmek, bilmediğimiz konularda ise, öğrenmeye çalışmak faydalı olacaktır. Genel olarak ben bu geçişin sizin açınızdan geri hareket olsa dahi, gücünüzü arttırıcı olarak görmekteyim.

    10-16 Ağustos arası: 11 Ağustos 2015-9 Ekim 2016 tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Jüpiter, bu süreçte size hem başkalarına yardımcı olma hem de kendi hünerlerinizi geliştirme anlamında fırsatlar getirir. Bir işe girebilirsiniz orada bir müddet işe alışırsınız. Bir ustadan ders alırsınız veya siz ustalık belgesi alarak işi öğretici pozisyona gelirsiniz. Staj görebilirsiniz, kursa yazılabilirsiniz. İnsanlara hizmet etmeyi, günlük hayatınızı düzenlemeyi, yararlı olmayı öğrenirsiniz. Tabii ki bu süreçte bir Koç olarak öyle her aklınıza estiği gibi hareket edemezsiniz. Öylesine davranamazsınız. Detaylı çalışmanız, verimli olmanız, pratik geliştirmeniz gerekir. Sağlığınıza özen göstermek, bununla ilgili tedavilerinizi yaptırmak, sağlıkla alakalı işlere yönelmek, bu konularda insanlara yardımcı olacağınız bir yerde çalışmak, kendinizi geliştirmek de dönemin etkileri arasında yer alır. Belli bir alan içinde günlük tempoda sıkı ve titiz çalışmak, başka bir şehre veya ülkeye giderek işi öğrenmek, işe alışmak gibi durumlar da, bu sürecin etkileri arasında yer alır.

    14 Ağustos tarihinde Aslan burcunda bir Yeniay, geri harekette olan Venüs ile kavuşum yapacak. Bu da gösteriyor ki, geçtiğimiz Temmuz ayı başından bu yana olan gelişmelere tekrar bir bakacağız. Kimi, eski sevgilisiyle bir araya gelmeyi düşünebilir, bu yönde karar verebilir, bazıları yeni bir aşka adım atabilir. Ancak yine de dikkatli bir şekilde durum gözden geçirilmelidir. Çünkü önümüzdeki günlerde Güneş-Satürn zorlayıcı görünümü oluşacak. İstikrarlı bir ilişki için gelir geçer tarzda düşünmemek gerekiyor.

    17-23 Ağustos arası: 19 Ağustos tarihindeki görünüm, özgür yaşama arzunuzu ve yeniliklerde bulunma hevesliliğinizi gösteriyor. İlişkilerinizde, bunları ön planda tutuyorsunuz. Venüs geri hareketi devam ediyor. Durumumuzu mutlaka bir daha düşünmemiz gerektiğini işaret ediyor.

    24-30 Ağustos arası: 25 Ağustos tarihindeki görünüm, başkalarıyla ortaklaşa düşünülen işlerin, maddi sıkıntıları gidermek adına yapmayı düşündüğünüz girişimlerin zamana ihtiyacı olduğunu işaret ediyor. Biz öncelikle kimlerle ilişki halindeyiz, mevcut durum nedir, bu ortaklıklar, bu girişimler doğru mudur diyerek analizde bulunmamız lazım. Kaldı ki, Merkür bu açıdan doğru bir sentezde bulunmanızı sağlayabilir.

    27 Ağustos-17 Eylül tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek. İlişkinizle ilgili konular üzerinde düşüneceksiniz. Bir yandan akıllıca duruma bakmak diğer taraftan partnerinizin de fikirlerini almak yararlı olur. Ortaklaşa düşünme zamanı da diyebiliriz. Kararlar alınabilir ve sorunlar varsa bunlar birlikte çözüme kavuşturulur. Eğer partnerimizle yeni tanışmışsak, en önemli konu birbirinizi tanımanız ve özellikle fikirlerinizi net ve açık bir şekilde iletmenizdir. Hakça adilce barış içinde konuşmakta yarar var. Arzularımızı ortaklaşa bir birlik içerisinde ifade etmeye çalışmamız doğru olacaktır.

    Not: Merkür 17 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda gerileyecek. 9 Ekim-2 Kasım tarihlerinde tekrar düz seyirle ilerleyecektir.

    İŞ VE KARİYER

    3-9 Ağustos arası: 7 Ağustos tarihinde Merkür-Başak burcunda seyrine başlıyor. Günlük tempoda detayların öneminin farkında olarak çalışmak gerekiyor. Eğer bir yerde sorun varsa, bu sorunun düzeltilmesi lazım. İster istemez zaten bu yönde durumlar karşımıza çıkmaya başlıyor. Bu güzel, şu iyi görünüyor demek yerine, işliyor mu, verimli çalışıyor mu diye bakmamızda yarar var. İşlerimizi günlük merkezde pratik şekilde halletmek önemlidir. Ne ilginçtir ki hem detaylara önem vermemiz hem de düzgün şekilde çalışması için elimizi çabuk tutmamız gerekecek. Çabukluk konusunda siz zaten bir numarasınız. Fakat aceleyle hareket edip, bir çuval inciri de berbat edemeyiz. Hesaplarımızı dikkatli yapacağız, yazdıklarımızı, konuştuklarımıza dikkat edeceğiz.

    10-16 Ağustos arası: 13 Ağustos tarihindeki görünüm, amacınızın ve yolunuzun farkında olmanız gerektiğini işaret ediyor. İdeallerinizi gözden geçirmek ve çalışma hayatınızla ilgili meselelere gerçekçi bir şekilde ele almak lazım. Sağlığınızla ilgili konular üzerinde de etkili olan bu karşıtlık, beslenmenize önem vermeniz gerektiğini hatırlatır. Özellikle bağırsak sorunları nedeniyle yaşanan aşırı zayıflık veya şişmanlık gibi şikayetlerinizi mutlaka bir doktora gösteriniz. Bu karşıtlık, eğitmenlik yazarlık, sanat ve mistik konular üzerinde çalışmak, öğrenmek ve projelendirmek anlamında faydalıdır. Size ilham gücü verir ve sıkı çalışmanızı sağlar. Yeter ki, siz ne istediğinizi bilin.

    13 Ağustos tarihindeki ikinci görünüm, kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilmenizi sağlıyor. Bu enerji, aşkı gönlünüzden geldiği gibi yaşamanızı ve aşk adına ilerlemenizi sağladığı gibi, en parlak, en cesur yönlerinizi ortaya koymanızda yardımcı oluyor. Diğer ucunda bulunan Uranüs ise burcunuz üzerinde ilerliyor. Değişim, yenilenme, keşfetme, orijinal özelliklerinizi, yeteneklerinizi öne sürme anlamında destekliyor. Ve bu iki kuvvet birbirlerine olumlu yönde görünüm yaptığı için şu ana kadar yazdıklarımız gayet etkili bir şekilde bizi sarıp sarmalamış oluyor.

    17-23 Ağustos arası: 23 Ağustos-23 Eylül tarihleri arasında Güneş-Başak burcunda ilerleyecek. Bu süreç her yıl olduğu gibi, iş hayatınız başta olmak üzere sağlığınızla ilgili konular üzerinde odaklanmak ve düzenlemelerde bulunmak anlamı taşır. Birçok pürüz ayıklanır, aksaklıklar ortadan kaldırılarak işlerlik kazanılır, verimlilik esas alınır. Kendiniz için gerekli veya gereksiz olanların tespiti yönünde önemlidir. Bu süreçte iş veya aşk hayatınızla ilgili konularda akılcı bir şekilde düşünmeli, iyi niyet ve fedakarlığın ölçüsü iyi ayarlanmalıdır. Çocuklarınız veya yakın çevrenizle ilişkiler, eğitim hayatınızla ilgili konuların da titizlikle ele alınacağı bir dönemdir.

    24-30 Ağustos arası: 29 Ağustos tarihinde Balık burcunda oluşacak Dolunay, sıkı bir çalışma ve hazırlanma döneminin içindeyiz. Dağılmadan, işlerimizi günlük tempoda halletme zorunluluğumuz var. Gerçekçi olmak, bir hedef belirlemek, çalışmak durumundayız. Ancak bir yandan da kendimizi yetersiz hissediyoruz. Dünyadan elimizi eteğimizi çekerek, ne olacaksa olsun diyerek kendimizi bırakmaktan yanayız. Oysaki aynı gün Merkür-Kuzey düğüm ile kavuşum yapacak. Ortaklaşa çalışmaların, geliştirici olacağını söyleyecek. İdeallerimizi gerçeğe dönüştürmek istiyorsak, kendimizi toparlamalı, faydalı işlere yönelmeliyiz. Dolunayın Jüpiter, Neptün ve Pluto ile görünümü, yeteneklerimizi güce dönüştürme, hayallerimizi gerçekleştirme anlamında gücümüz olduğunu işaret ediyor.

    PARA

    3-9 Ağustos arası: Finansal ortaklıklar, ailevi miras bölüşümleri, ev-emlak alım-satım işlerinde dikkatli olmayı gerektiricidir. Birlik ve bütünlüğün olmadığı ortaklıklarda tabii ki sorunlar yaşanabilir. Biz gerçekleştiririz, hallederiz diye düşündüğümüz işler bir engele, zorluğa veya zamana takılabilir. Geçmiş meseleler tekrar gündeme gelir. Bu gündeme gelme hali, tekrar bakılıp çözüme kavuşturma şeklinde olursa tabii ki olumludur. Ancak tam tersine baskı kurmak şeklinde gerçekleşirse yanlış olur. Onun için bu hafta parasal konularda özellikle başkalarıyla alakalı işlerimizde opsiyonlu düşünmekte yarar var.

    10-16 Ağustos arası: Bu hafta kazanç getirici işlerin hem yeteneklerinizin değerlendirilmesi hem de başkalarından fayda görmeniz yönünde bir etkisi var. Son bir ay önce atılmış bir adımın sonuçlanması mümkündür. Bu sizin için kazanç elde etmede rahatlatıcıdır. Ayrıca yeni kazançlar elde etme yönünde size olanak sağlayabilir.

    17-23 Ağustos arası: 21 Ağustos tarihindeki görünüm, bir yandan hayatın tüm zevklerini yaşama arzusu ve kendimizi önde tutmak isteği verir. Arzularımız ve tutkularımız öylesine güçlüdür ki, ne maddi ne de ilişki anlamında taviz vermeye yanaşmayız.

    24-30 Ağustos arası: Bu hafta harcama alışkanlıklarımızı yeniden gözden geçirmede faydalıdır. Venüs geriliyor ve bu gözden geçirmeler için gayet olumlu. Ancak sizin paraya bakış açınız önemli. Onun satın alma gücünün farkında olanlar, elindekiyle yetinirken, pek de önemsemeyenler bütçelerini aşan tarzda alışverişlerde bulunabilirler. Ancak aldığınız ürün, harcadığınız paraya değer mi bir bakmakta yarar var.

    AĞUSTOS Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 1-4-5-8-9-13-14-23-24-28

    Zayıf Enerjili Günler: 11-12-18-19-25-26

    Aşkta En Şanslı Günler: 13-14

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 6-7

    Yeniay: 4-5-6-31
    (Ay-Koç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay: 17-18-19-20
    (Ay-Terazi burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    BOĞA

    [Nasıl TV - Boğa burcu 2015 Ağustos ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Boga-burcu-2015-Agustos-ayi-yorumlari-nelerdir)

    GENEL BİR BAKIŞ

    7 Ağustos tarihinde Merkür Başak burcunda ve aşk evinizde seyrine başlayacak.Mali konularda kıymetli bir dönem olacak.Sorunların titizlikle ele alındığı bir dönem olacak.Venüs ay sonuna ve 6 Eylül'e kadar geri harekette olacağı için ailevi konularda dikkat etmeniz gereken bir dönem olacak.

    8 Ağustos tarihinde Mars Aslan burcunda seyrine başlayacak.Venüs Aslan geri hareketinin devam edeceği bir dönem olacak.Yaşanılan sorunlarda sabit fikirli olmadan ortaklaşa olarak sorunları çözmeniz gerekecek.

    11 Ağustos tarihinde Jüpiter burcunuzla seyrine devam ederken burcunuzla uyumlu bir görünüm sergiyelecek.Mayıs 2016 tarihine kadar etkili bir Jüpiter görünümü olacak.Güzeli istemek ve mükemmeli istemek Jüpiter Başak'ta etkin bir biçimde rol alacak.

    14 Ağustos tarihinde Yeni Ay Aslan burcunda oluşacak.İlişkilerine tekrar dönüp bakacağınız bir dönem olacak.Venüs geri hareketi sıkıntılarınızı çözerken acele etmemeniz gerektiğini hatırlatacak.

    23 Ağustos tarihinde Güneş burcunuzla uyumlu görünüm elde edecek ve Başak burcunda seyrine başlayacak.Güneş Başakta bütünüyle titizlendiğiniz konularda mükemmeli isteyeceğiniz bir dönem olacak.

    27 Ağustos tarihinde Merkür Terazi'de seyrine başlayacak.Merkür Terazi size sorunları gözünüzde büyütmemeniz gerektiğini ve sorunlara tarafsız şekilde bakmanız gerektiğini hatırlatacak.

    29 Ağustos tarihinde Dolunay Balık burcunda oluşacak.Görünümüne bakıldığında hedefler evinde yaşadığınız sorunları istikrarlı bir şekilde ele almanız gerekecek.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    3-9 Ağustos arası: 7 Ağustos tarihinde Merkür-Başak burcunda seyrine başlıyor. Aşkta her ayrıntının dikkate alındığı, bütünden ziyade detayların önemsendiği bir süreç başlıyor. Bildiğiniz gibi Venüs geri hareketini sürdürüyor. Ailevi konular üzerinde zaten durmaktayız. Bir de aşkta böylesi titizlik göstermek, hayatı saat modunda yaşamaya benziyor. Şurada şu saatte, burada bu şekilde olmalı, neden şunlar aksıyor tarzında düşünmek, aşkın tadını bozuyor gibi. Bu geçişte öyle bütünün güzelliğinden ziyade, detaylara bakacağız. İlişkimiz güzel gidiyor diye konuşsak da, eğer bir şeyler canımızı sıkıyorsa pek rahat etmeyiz. Bunun mutlaka düzeltilmesi gerektiğini düşünürüz. Çocuklarımız, işimiz, aşkımız mercek altında diyebiliriz. Hafta içindeki görünümler de bu durumları bir hayli vurgulayıcıdır.

    10-16 Ağustos arası: 11 Ağustos 2015-9 Ekim 2016 tarihleri arasında Jüpiter-Başak burcunda ilerleyecek. Bu dönemde aşk hayatımızı analiz edeceğiz. Bu yanıyla baktığımızda aşk zorlanacağa benziyor. Çünkü onun içindeki eğlenceli hoş yanları yaşamak belli kriterlere bağlı olarak gelişecek. Sözgelimi düzen, temizlik, hijyen, emek, istikrar bir hayli önem kazanacak. Gerçekçi düşüneceğiz ve karşımıza çıkacak kişide belli özellikler arayacağız. Sürekli bir gözlem hali söz konusu olabilir. Bu durum çocuklarımızla alakalı konularda da aynı şekilde geçerlidir. Onların üstüne titreriz. Hatta bu bazen öylesine aşırı hale gelir ki, hem çevremizdeki insanları hem de evladımızı bezdiririz. Genelde bu dönem zanaatkarlık vaktidir. Yeteneğinizi geliştirme ve ustalaşmak önemlidir. Sevdiğimiz insanlara hizmet etmekten hoşlanırız. Güvenilirlik ararız. İnce eleyip sık dokuruz. Bize emek vermiş, aşkta sabır göstermiş insanları unutmayız.

    14 Ağustos tarihinde Aslan burcunda bir Yeniay doğacak. Ailemiz, evimiz, çevre ilişkilerimiz yönünde önem taşıyan bu Yeniayın Venüs ile olan kavuşumu, geçtiğimiz Temmuz ayından bu yana olan gelişmelerin geldiği noktayı görebilme yönünde önem taşıyor. Eğer o zaman bir karar vermişsek, şimdi bu Yeniayda uygulayabiliriz. Ancak yepyeni bir karar veriliyorsa mutlaka üzerinde düşünmeliyiz. Çünkü Venüs geri hareket dönemindeyiz. Bu Yeniay, aileye bir çocuğun doğumu veya hamilelik, torun sahibi olunması, bir evin alışı, satışı, kiralanmasıyla ilgili konuları da gündeme getiriyor. Olmuş olandan ziyade, olmasını istediğimiz bir durum varsa, üzerinde bir düşünmekte yarar görüyorum.

    17-23 Ağustos arası: 23 Ağustos-23 Eylül tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Başak burcu seyri, her yıl bu tarihlerde aşk hayatınızla ilgili yaşam alanınızda ilerler. Kusursuz olanı istememiz, mükemmeli arzu etmemiz anlamı taşır. Bu enerji özünde titizlik içerir. Çünkü elle tutulur, gözle görülür olanı arzularız. Endişelerimiz olabilir. Öyle kolay kolay her insanı beğenmeyebiliriz. Mevcut ilişkinizi, partnerinizi veya bekarsanız karşınıza çıkan kişiyi bir hayli inceleriz. Ancak bizim de aşka bakış açımızı, hayatı ele alış şeklimizi gerçekçi bir şekilde ele almamızda yarar var. Güneş-Başak geçişi, ev, ailevi konular, çocuklarınızla ilgili iş veya özel meselelerin de ele alınacağı bu süreçtir. Bu süreç sadece aşk hayatınız değil, eviniz, aileniz ve maddi konular üzerinde de titizlikle durulmasını sağlayıcıdır.

    24-30 Ağustos arası: 26 Ağustos tarihinde ilişkide, iş ortaklığında her iki tarafın da iyi bir analize, aksaklıkları birlikte çözmeye gönüllü olması gerekiyor. Ancak böyle olursa, doğru bir yol belirlenmiş olur. Yoksa bir taraf diğeri üzerinde baskı kurmaya devam ederse aşkta lezzetli bir paylaşım, düzgün bir beraberlik yaşanmaz.

    İŞ VE KARİYER

    3-9 Ağustos arası: 8 Ağustos tarihinde Mars-Aslan burcunda ilerlemeye başlıyor. Ev içinde bir hareketlenme, kendimizi, isteklerimizi öne sürerek kabul ettirme anlamında enerjimiz bir hayli yüksek. Bir yandan Venüs geri hareketi, bir yandan bu geçiş Ağustos ayının planlarımıza göre tıkır tıkır işlemesini istediğimiz bir zaman dilimi. Ancak bu hemen adım atmak, hemen yürürlüğe koymak şeklinde değil de, biraz daha düşünmek, artı ve eksileriyle gözden geçirmek şeklinde olursa çok daha olumludur. Bu tarih kimileri için, uzun zamandır yapmak istediğimiz işlerimizi halletme yönündeki girişimlerin işaretçisidir. Evimiz satılmışsa, ev alınmışsa, biz de taşınmayı düşünmüşsek şimdi harekete geçebiliriz. Bu size fazladan zaman kazandırır. Ancak hesapta olmayan birdenbire aklımıza gelen bir şeyi de yapmayacağız.

    10-16 Ağustos arası: 13 Ağustos tarihindeki üç önemli görünüm var. Bunların ilki Güneş-Uranüs üçgeni, kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmek istediğiniz konularda harekete geçiriyor. İç görünüz bir hayli yükselişte. İşte bu yükseliş hem orijinal yönde düşünmenizi sağlıyor hem de yaratıcı yönlerinizi açığa çıkararak sizi aydınlatıyor. Nerede yaşıyor olursanız olun, orası sizin krallığınız gibi. Hiç kimseye eğilmeden yeniliklerde bulunabilir, amacınıza ulaşmak için her türlü yolu deneyebilirsiniz.

    17-23 Ağustos arası: 19 Ağustos tarihindeki görünüm, çalışma hayatınız, günlük yaşamınız, eviniz ve ailenizle ilgili değişimleri işaret ediyor. Bunlar en başta sizi yorabilir veya zorlayabilir. Venüs geri hareketi devam ettiğinden, şartlara ve duruma göre uyum sağlamanız ve ona göre ayarlamalarda bulunmanız, yeteneklerinizi gözden geçirmeniz, analizde bulunmanız yararlı olacaktır.

    24-30 Ağustos arası: 29 Ağustos tarihinde Balık burcunda meydana gelecek Dolunay, ileriye dönük bir hedef belirlemeniz gerekiyor. Bu Dolunay, yaratıcı düşünmenizi, kararlı olmanız halinde hayallerinizi gerçeğe dönüştürebileceğinizi söylüyor. Aşk hayatınızla ilgili konularda duruma bakarsak, aşkı güvenilirlik çerçevesinde ele alacak, ayrıntıları önemseyeceksiniz. Aynı zamanda romantizm, şefkat, sevgi beklentisi içindesiniz. Sizin bu Dolunayda hayata katılımcı yaklaşmanız gerekiyor. Kafanızın karışmasına izin vermeden, yetersizlik duygusu çekmeden, ne istediğinizi iyice analiz etmenizde yarar var. Merkür-Kuzey düğüm kavuşumuyla örtüşen bu Dolunayın cümlesi ne istediğini bilirsen, hem kendin hem başkaları için faydalı olabilecek işlere yönelebilirsin. İşte bu seni doyumlu bir birey yapar diyor.

    PARA

    3-9 Ağustos arası: Haftanın neredeyse tüm görünümleri, ailevi, evlilik, iş ortaklığıyla ilgili maddi konuların tekrar ele alınmasını gerektiriyor. Direnç haftası da diyebiliriz. Ev satışı, alımı, iş ortağınızla ilgili parasal bölüşümlerde yaşanması muhtemel sıkışıklığa karşı tedbirli olmakta yarar var.

    10-16 Ağustos arası: 13 Ağustos tarihindeki bir başka görünüm, parasal konularda da etkilidir. İleriye dönük düşünmek gerektiğini işaret ediyor. Kendinizi neye adıyorsanız, hangi hedefi gerçekleştirmek istiyorsanız ona göre insanlarla bağlantılar kurmanın önemini işaret ediyor. Ne fazla fedakarlıkta bulunarak kendi arzularımızdan vazgeçelim ne de sürekli her şeyi didikleyip kendimizi yoralım. Zaman kaybına yol açabilecek, boş işler peşinde koşmayalım. Emin olmadığımız konularda kararlar vermeyelim. Paramıza sahip çıkalım. Akıllı olalım, kimlerle görüştüğümüzü bilelim, bizi kimsenin kandırmasına, kafamızı karıştırmasına izin vermeyelim.

    17-23 Ağustos arası: 21 Ağustos tarihindeki görünüm, ev sınırları içinde ve bulunduğumuz ortamlarda güçlü bir duruş sergilemek ve yönetimi elimizde tutmak arzumuzu gösterir. Ancak bu duruş, ilişki meselelerinde sorun yaratabilir. Karşı taraf taviz vermeye veya sizin kendinize göre davranmanıza karşı çıkabilir.

    24-30 Ağustos arası: 27 Ağustos-17 Eylül tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek. Bir taraftan işlerimizi hızlı biçimde yoluna koyacak, akıllıca hareket edecek, derleyip toparlayacağız. Diğer taraftan, aynı ortamda yaşadığımız kişilerle nazik bir üslup içinde iletişimde bulunacağız. Yeteneklerimizi geliştirmek adına kurs görebiliriz. Bir ustanın yanında eğitimden geçebiliriz. El sanatları öğrenebiliriz. Başkalarına öğretebiliriz. Ellerimizin bakımı, güzelliğiyle ilgilenebiliriz. Ek işlerden para kazanabilirsiniz. Becerikli olduğunuz bir işi, başkalarına öğreterek gelir elde edebilirsiniz. Bu süreçte, çalışma ortamında insanlarla olan ilişkilerinize veya günlük hayatta karşılaştığınız kişilerle olan iletişiminize dikkat ediniz. Onları dinlemeli ve ortaklaşa düşünmeye çalışmalıyız. Nezaket çok önemlidir. Sanatsal faaliyetler için etkili bir geçiştir.

    Not: Merkür 17 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda gerileyecek. 9 Ekim-2 Kasım tarihlerinde tekrar düz seyirle ilerleyecektir.

    AĞUSTOS Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 2-3-6-7-11-12-16-17-25-26-30

    Zayıf Enerjili Günler: 1-13-14-21-22-28

    Aşkta En Şanslı Günler: 16-17

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 8-9

    Yeniay: 6-7-8
    (Ay-Boğa burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay: 20-21-22
    (Ay-Akrep burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    İKİZLER

    [Nasıl TV - İkizler burcu 2015 Ağustos ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Ikizler-burcu-2015-Agustos-ayi-yorumlari-nelerdir)

    GENEL BİR BAKIŞ

    7 Ağustos tarihinde Merkür Başak burcu geçişi aile ve yuva evinizde gerçekleşecek. Titiz olacağınız bir dönem olacak.6 Eylül'e kadar Venüs Aslan geri hareketi etkili olacak. Verilen kararları ele almanız gereken bir dönem olacak.

    8 Ağustos tarihinde Mars Aslan burcunda seyrine başlayacak. Sorunlarınızı karşılıklı konuşarak halletmeniz gereken bir dönem olacak. Mars aktif olma istediğinizi hatırlatacak ama Venüs Aslan gerilemesini unutmamanız gerekecek.

    11 Ağustos tarihinde Mayıs 2016 tarihine kadar devam edecek olan Jüpiter Başak burcu seyri başlayacak. Jüpiter büyümek, genişlemek ve aktif hareket etmek isteyecek. Başak da ise titiz bir gözlem gücü olacak. Başak'ın titiz durumu Jüpiter'in doğasına uymayan bir durum olacak.

    14 Ağustos tarihinde Aslan burcunda Yeni Ay oluşacak. Çevre ilişkilerinde gurur yapmadan kendinizi ifade etmeniz gerekecek. Verdiğiniz kararları adil şekilde gözden geçirmeniz gerekecek.

    23 Ağustos tarihinde Güneş Başak burcunda seyrine başlayacak. Yuva evinizde titiz ve mükemmeliyetçi olacağınız bir dönem olacak.

    27 Ağustos tarihinde Merkür Terazi burcunda seyrine başlayacak. Siz ikizlerin aşk hayatınızda sevdiğiniz bir enerji olacak.

    29 Ağustos tarihinde Dolunay Balık burcunda oluşacak. İş ev arasındaki dengenin önemli olduğu bir zaman dilimi olacak.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    3-9 Ağustos arası: 7 Ağustos tarihinde Merkür-Başak burcunda seyrine başlıyor. Ailemizle ilgili konularda bir takım meselelerin fazlasıyla incelendiği zaman dilimindeyiz. Bazen gereğinden fazla bizi yorması mümkün. İkizler hemen çözmek, bu denli vakit kaybetmemek istemez. Ancak şimdi birileri ve bir nedenle, -Dur bakalım, bak şurada bir problem var, şunun halledilmesi lazım diyen sesler duyabiliriz. İlgilenmek zorundayız. Kiralama, satın alma, satma gibi, emlak yatırım veya işlerimizde hesabı iyi yapmak gerekiyor. Kaldı ki, Venüs gerileme dönemindeyiz. Yeni bir çevre söz konusu olan her şeyde durup iki kere düşünmek zorundayız. Ev içinde onarım düşünülüyorsa, bakım ve tamirat işlerimiz varsa, bunları halletmek gerekir. Satın alınıyorsa tüm tesisat sistemine ince işlere bakmalısınız. Merkür-Başak geçişinde bu işler hem ekonomik olarak kolay halledilir hem de iyi bir ustaya rastlanması mümkündür. Birlikte yaşadığınız kişi ve kişilerle bu süreçte mantıklı, çözümcü, işlerlik kazandırıcı tarzda konuşulması iyi olur. Kusur bulmak, birbirinizi eleştirmek bir işe yaramadığı gibi boş yere huzursuzluk yaratır.

    10-16 Ağustos arası: 13 Ağustos tarihindeki görünüm, iş hayatı ve ailevi konuların çok iyi analiz edilmesi ve tekrar düşünülmesi gerektiğini işaret ediyor. İş alanında ideallerinizin gerçekçi bir şekilde belirlenmesi şart gözüküyor. Yeteneklerinizi değerlendirmelisiniz. Size bir şey kazandırmayan ve zaman kaybına yol açan işlerden, uğraşılardan uzak durmalısınız. Eviniz ve ailenizle ilgili konularda ise, planlarınız akılcı olmalıdır. Yoksa hem iş hem ailevi konularda zorlanabilir, hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Yaratıcı çalışmalara ağırlık veriniz. Sanatsal ve mistik konulara eğilebilirsiniz. Ancak eğildiğiniz konuda çok sıkı çalışmalı, dağılmamalısınız.

    14 Ağustos tarihinde Aslan burcunda oluşacak Yeniayın, geri harekette olan Venüs ile kavuşumu var. Geçtiğimiz Temmuz ayında tanışanlar, o tarihten bu yana birlikte olanlar için bu Yeniay olumlu yönde bir karar verişin işaretçisi olabilir. Bu Yeniayda, hem çevrenizle olan ilişkinizi yeniden gözden geçirmeniz açısından kıymet taşıyor. Yeni bir yere taşınmayı düşünenlerin karşısına fırsatlar çıkartıcıdır. Daha önce düşündüğünüz bir kararın yürürlüğe konması yönünde teşvik edicidir. Ancak yepyeni bir haber, gelişim veya durumla karşılaşmanız halinde bunun üzerinde mutlaka düşünmeniz gerektiğini de bilmek gerekiyor.

    17-23 Ağustos arası: 23 Ağustos-23 Eylül tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Güneş, eviniz alanı içinde tadilat-bakım-onarım, hijyen, bebek bakımı, el işi veya ev-ofis tarzı çalışmaların işaretçisidir. Ayrıca eğitim ve iş hayatınızla ilgili konular ön plana gelecektir. Ev veya ofis yeri kiralamak bu süreçte etkilidir. Ev alanı içinde bu konularla ilgili konuşmalar, düzenlemeler yapılabilir. Bu dönem, her şey titizlikle gözden geçirilir. İster Ailenizle olan ilişkinizi ılımlı bir şekilde sürdürmek, onlara hizmette bulunmak, düzenlemeler nedeniyle her şeyin yerli yerine oturtulması anlamında sabırlı olmak gerekir. Mükemmellik arzusu bir hayli yoğundur veya şartlar gereği ister istemez her şeyin iyisi arzu edilebilir.

    24-30 Ağustos arası: 29 Ağustos tarihinde Balık burcunda meydana gelecek Dolunay, iş-ev arasındaki konuları vurgulayıcıdır. Sizin ailevi yaşantınız, birbirinizle ilişkiniz, yuva kurmak, yeni bir yer düşünmek veya mevcut durumunuzu ciddi, gerçekçi ve ayrıntılı şekilde ele almanız gerekiyor. Detaylar sizi yorabilir. Hatta bazen hem kendinizi hem başkalarını eleştirirsiniz, kusur bulursunuz ve sıkılırsınız. Eh bu alandaki problem, iş hayatınızla ilgili konularda da kafanızın karışmasına, yönsüzlüğe, sanki hayat iki alanda sizi test ediyormuş gibi hissetmenize yol açar. Oysaki Merkür-Kuzey düğüm kavuşumuyla örtüşen bu Dolunay, adil ve tarafsız bir bakış açısıyla durumu mantıklı bir şekilde ele almanın dengeleri yerli yerine oturtmanızda etkili olacağını vurguluyor. İdeallerinize uygun iş ve aile birliğinin tesisi adına çalışmak sizi başarılı kılacaktır. Böylece dağılmamış olursunuz.

    İŞ VE KARİYER

    3-9 Ağustos arası: 8 Ağustos tarihinde Mars-Aslan burcunda ilerlemeye başlıyor. Bu süreçte, aktif girişim gücümüz, çevresel ilişkilerde daha fazla öndedir. Bir şeyi yapmak istiyorsak, oturup düşünmeyiz. Kararımızı veririz, harekete geçeriz ve hallederiz. Ancak bildiğiniz gibi Venüs gerileme hareketindeyiz. Adım atacaksak, dönüp şöyle bir önümüze ardımıza bakmayı ihmal etmeyelim. Eğitim hayatında isek, gideceğimiz okul, yol ve çevre şartlarına bir bakalım. İş düşünüyorsak, aynı şekilde bilgi sahibi olalım. Öyle aklımıza eseni, estiği gibi yapmaya kalkışmayalım. Mutlaka gözden geçirelim. Tatile çıkmayı düşünüyorsak, gideceğimiz yer hakkında bilgi sahibi olalım.

    10-16 Ağustos arası: 11 Ağustos 2015-9 Ekim 2016 tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Jüpiter, evimiz, ailemiz, oturduğumuz şehir, ülke, köklerimiz, büyüklerimizle alakalı konularda düzenimizi yeniden kurmak, işlerlik kazandırmak yönünde önem taşıyor. Jüpiter bu burçta ilerlerken her şey analiz edilir, gözden geçirilir, öyle kafamıza estiği gibi olmaz. Amacımız önemlidir. Gördüğümüz aksaklıkları sineye gömmeyiz. Ne yapıp edip, bunları düzene kavuşturmak için gönüllü oluruz. Ayak bastığımız her yer titiz bir şekilde kontrolden geçirilir. Genelde bu dönemde ev alırken öylesine inceleriz ki, bazen bu yüzden fırsatları kaçırabiliriz. Ancak yaptığımız bu titiz araştırmalar belli dozda olursa hakikaten sağlam, temiz bir ortamda yaşamaya başlarız. Ev içi onarım, bakım, tamiratların bir hayli etkili olduğu bir süreç var önümüzde. Ailemiz, bu dönemde bizim en kıymetli hazinemizdir. Üzerlerine titreriz. Büyüklerimizle ilgileniriz. Hatta bir arada yaşamak, onlara yardımcı olmak isteriz. Ailemizin sağlığıyla yakından ilgileniriz. Bu dönem ofis işleri ve yetenekli olduğunuz bir alanda ustalık geliştirmeniz yönündeki sıkı çalışmanın işaretçisidir veya siz ustalığınızı bir yer açarak göstermek isteyebilirsiniz. Bir başka şehre yerleşebilirsiniz. Emekli olabilir, dinlenmeye, sağlığınıza önem vermeye çalışırsınız.

    17-23 Ağustos arası: 19 Ağustos tarihindeki görünüm, fikirlerinizi hızlı, değişik, yenilikçi tarzda dışa sunmanızı sağlarken, grup çalışmaları, sosyal faaliyetler anlamında hızlılık kazandırıyor. Sizi dışarıya, değişime çağırıyor. Ancak Venüs geri hareketi devam ediyor. Her ne olursa olsun, biz yeni bir durumla karşılaştığımızda veya bir fırsat karşımıza çıktığında, bir karar verme durumunda mutlaka iyi bir analizde bulunmamız yararlı olur.

    24-30 Ağustos arası: 26 Ağustos tarihindeki görünüm, çalışma hayatı, sağlıkla alakalı konularda sorumluluk yüklediğinden, bir hayli sıkılıyor olabilirsiniz. Çabuk hareket etmek ve kararlar almak isterken, önünüzdeki engeller sizi durdurabilir. Fakat bunlar bir engel gibi değil de, tekrar bir incelemek ve sorunları çözümlemek adına bir fırsat gibi görürseniz, sizi neyin tatmin edip etmediğini, sizi nelerin engellendiğini net bir şekilde tespit edebilirsiniz. Sağlık problemleri ve tedaviler için araştırmada bulununuz.

    PARA

    3-9 Ağustos arası: Haftanın neredeyse tüm görünümleri, işimiz, sağlığımız, çevremiz, ailemizle ilgili konularda dikkatli olmayı gerektiriyor. İşsizlik problemimiz veya iş sorunlarımız nedeniyle yaşanan belli bir sıkışıklığın işaretçisi olabilir. Bir yandan büyümek, gelişmek isteriz. Ancak diğer yandan mevcut şartlar ve finansal problemler nedeniyle bunu yapabilmemiz mümkün olmayabilir. Bir iş ortaklığı, vergi, sigorta, miras gibi konuların halledilmesi yönünde bilinçli hareket etmekte yarar var.

    10-16 Ağustos arası: 13 Ağustos tarihindeki bir başka görünüm, çevreniz üzerindeki etkinizi bir hayli yükseltiyor. İnsanlar kendinize olan hakim tavırlarınızdan, konuşmalarınızdan, çekiciliğinizden hayli etkilenebilirler. Esprili, buluşçu, orijinal düşünen, insanlarla kolaylıkla irtibatta bulunan bir kişi olarak, hem hedeflerinizi gerçekleştirme hem de diğerlerine örnek olma anlamında size ışık saçıyor, güçlü bir destek veriyor. Kaybedecekmiş gibi değil tam tersine kazanacakmışsınız gibi düşünmenizde, değişime kucaklamanızda, yeniliklerle buluşmanızda hız kazandırıyor. Ancak şimdiden belirteyim, maddi konularda 21 Ağustos tarihinde zorlu bir görünüm var. Eski tecrübelerinizi unutmayın diyor. Siz de buna göre iş tercihinde bulunurken veya bir işle ilgili konuşurken para açısından şartları gözden geçirmeyi unutmayın.

    17-23 Ağustos arası: 21 Ağustos tarihindeki görünüm, girişkenlik ve cesaret vericidir. Bildiğiniz gibi hareket etmek arzunuzu gösterir. Ancak başkalarının üzerinizdeki baskısı veya içinde bulunduğunuz şartlar, engelleyici olabilir. Ancak bu sizi yıldırmamalıdır. Bilakis mücadele gücünüzü yükselttiği için, çıkış yolları bulmanız mümkün olur.

    24-30 Ağustos arası: 27 Ağustos-17 Eylül tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek. Aşk hayatımızda iletişim ve paylaşımın önemi belirginleşiyor. Kendimizi hoş, uyumlu, nazik ve kibar bir şekilde ifade edeceğiz. Bir problem olduğunda tartışmak yerine çözümlemek isteyeceğiz. Kaba saba sözlerden hiç hoşlanmayacağız. Güzel sözler duymak, dengeli ve huzurlu ortamlarda bulunmak bize keyiflendirecek. İletişim ve haberleşme yoluyla biriyle tanışabiliriz. Sanatsal ortamlarda şarkı söylemek, konuşmak, insanları bir araya toplamak onlara güzelliklerden bahsetmek dönemin yansımaları arasındadır. Sanatsal ve yaratıcı tarzda çalışanlar için Merkür-Terazi geçişi para kazandırıcıdır. Bir mekanda, bir ortamda sunumlarda bulunabilirsiniz. İlişkiler üzerine söyleşiler yapabilirsiniz. İnsanları bir araya getirebilir, tanışmalarını sağlayabilirsiniz. El becerinizle hazırladığınız ürünleri sergileyebilir, yetenekli olduğunuz bir alanda gelir elde edebilirsiniz.

    Not: Merkür 17 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda gerileyecek. 9 Ekim-2 Kasım tarihlerinde tekrar düz seyirle ilerleyecektir.

    AĞUSTOS Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 1-4-5-8-9-13-14-18-19-28

    Zayıf Enerjili Günler: 2-3-16-17-23-24-30

    Aşkta En Şanslı Günler: 18-19

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 11-12

    Yeniay: 8-9-10
    (Ay-İkizler burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay: 22-23-24-25
    (Ay-Yay burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    YENGEÇ

    [Nasıl TV - Yengeç burcu 2015 Ağustos ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Yengec-burcu-2015-Agustos-ayi-yorumlari-nelerdir)

    GENEL BİR BAKIŞ

    7 Ağustos tarihinde Başak burcunda Merkür geçişi başlayacak. Etrafınızı gözlem altına alacağınız bir dönem olacak. Elinizde olmadan birilerini eleştirip sorgulayabilirsiniz. Düşüncelerinizi daha olumlu bir şekilde yapabilirseniz rahatsızlık duymayacağınız bir dönem olacak.

    8 Ağustos tarihinde Mars Aslan burcunda seyrine başlayacak. Maddi konularda aktif olma arzunuz söz konusu olacak. Yeneklerinizi kazanca döndürürken hassas olacağınız bir dönem olacak.

    11 Ağustos tarihinde Jüpiter Başak burcunda seyrine başlayacak. Jüpiter; gelişme arzusunu, büyüme arzusunu ve verimli bir hayat sürme arzusunu simgelediği için Başak ile birlikte bu konulardaki gelişmelerin titizlikle ele alınması gerektiğini hatırlatacak.

    14 Ağustos tarihinde Yeni Ay Aslan burcunda oluşacak. Mali konularda işinizi gözden geçirmeniz gereken bir dönem olacak.

    23 Ağustos tarihinde Güneş Başak burcunda seyrine devam ederken mali konuları ve eğitim konularını ele almanız gereken bir dönem olacak.

    27 Ağustos tarihinde Merkür Terazi burcunda seyrine başlayacak. Zihniniz iki yönlü olarak düşünmeye başlayacak. Bu dönemde ortaklaşa düşünmeniz gerekecek.

    29 Ağustos tarihinde Dolunay Balık burcunda oluşacak. Siz Yengeçler için bu durum; yolculuklar, iletişim, eğitim ya da iş hayatınız üzerindeki meselelerde hassasiyetin simgesi olacak.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    3-9 Ağustos arası: 7 Ağustos tarihinde Merkür-Başak burcunda seyrine başlıyor. Bu geçişle beraber, etrafımızda bulunan kişiler ve günlük konuşmalarımız, işlerimizde ayrıntılara dikkat etmek gerekiyor. Problemlerin büyütülme zamanı değil. Bilakis çözüme kavuşturulması vaktidir. İş amaçlı görüşme, eğitim hayatında metodik düşünme, bütünden ziyade, detaylara bakma, doğru mu yanlış mı diye mercek altına alma ve bu yönde düşünme vaktindeyiz. Kaldı ki, Venüs-Aslan burcuna geri dönmüş durumda. Parasal bir durum söz konusuysa, daha fazla özen göstermek gerekiyor.

    10-16 Ağustos arası: 11 Ağustos 2015-9 Ekim 2016 tarihleri arasında Jüpiter-Başak burcunda ilerleyecek. İkizler mensupları için bu geçişin zorlayıcı tarafları olduğu gibi faydalı yönleri de bulunmakta. Birlikte gözden geçirelim ve bakalım bize ne söylüyor. Öncelikle çevresel ilişkilerde titiz düşünmemizi sağlayacak. Oturduğumuz yerin koşulları, konumu, karşılaşacağımız insanlar, temizliği hepsi önemli hale geliyor. Eğer bir değişim düşünüyorsak kriterlerimiz arasında bunlara özellikle dikkat edeceğiz. Yakın akrabalık ilişkilerinde sorumluluk alacağız. Güvenilirlik ilkesini hem işimizde hem oturduğumuz alanda hem de eğitimden girişimlerimize kadar her alanda önemseyeceğiz. Öyle sadece kendi aşım kaygısız başım halleri geride kalıyor. Bir şeye karar vermeden önce enine boyuna düşüneceğiz. Bu sizin için biraz sıkıcı olabilir. Ancak şartlar bunu gerektirecek. Düzenimize önem vereceğiz. Gördüğümüz aksaklıkları düzeltmeye gayret edeceğiz. Ancak eleştirel, sürekli kusur bulmaya çalışmayacağız. Burada önemli olan öğrenilen bilginin, atılan adımın yarar ve zarar hesabının yapılmasıdır. İşlerlik önemlidir.

    17-23 Ağustos arası: 23 Ağustos-23 Eylül tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Güneş, eviniz alanı içinde tadilat-bakım-onarım, hijyen, bebek bakımı, el işi veya ev-ofis tarzı çalışmaların işaretçisidir. Ayrıca eğitim ve iş hayatınızla ilgili konular ön plana gelecektir. Ev veya ofis yeri kiralamak bu süreçte etkilidir. Ev alanı içinde bu konularla ilgili konuşmalar, düzenlemeler yapılabilir. Bu dönem, her şey titizlikle gözden geçirilir. İster Ailenizle olan ilişkinizi ılımlı bir şekilde sürdürmek, onlara hizmette bulunmak, düzenlemeler nedeniyle her şeyin yerli yerine oturtulması anlamında sabırlı olmak gerekir. Mükemmellik arzusu bir hayli yoğundur veya şartlar gereği ister istemez her şeyin iyisi arzu edilebilir.

    24-30 Ağustos arası: 26 Ağustos tarihindeki görünüm, aşk hayatınız, çocuklarınız, eğitim konularında sizleri son zamanlarda zorlayan, yükünüzü arttıran meseleleri işaret ederken, bunları çözümlemeniz adına da iyi bir analizde bulunmanızı sağlar. Her şeyin gayet iyi farkında olmak, sorumluluklarınızın üstesinden gelmenizde yardımcıdır.

    İŞ VE KARİYER

    3-9 Ağustos arası: Haftanın neredeyse tüm görünümleri hem maddi kazanç hem iş hayatımız hem de ilişkimiz, çocuklarımızla alakalı konular üzerinde risk almamak, sorumsuz davranmamak, paranızı nereye harcadığınızı bilmek anlamında önem taşıyor. İşimiz, sağlığımız bizim güvence anlamında önemsediğimiz değerler. Bunların hiç birinde bir sıkıntı yaşansın, terslikler çıksın istemeyiz. Fakat bazen sorumluluklarımız (çocuk, ilişki, aile) öyle zorlar ki, biz mecburen daha fazla paraya, daha iyi bir işe, imkanlara sahip olmak isteriz. İşte bu tarihteki görünüm, bu arzunun işaretçisidir. Daha fazla mücadele ederiz. Ancak istediğimiz gibi olmama riskini göz ardı etmeyelim veya parasal konularda açılmayalım.

    10-16 Ağustos arası: 13 Ağustos tarihindeki görünüm, akıllı, pratik bir şekilde düşünmenin ve hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek üzere kararlar vermenin işaretçisidir. Ancak bu kararların aklı başında verilmesi lazım. Kendinizi ifade etmek istediğiniz alanı iyice belirleyiniz. Buna göre insanlarla kontak kurmaya çalışınız. Hayalci, ütopik ve hiçbir gerçekle örtüşmeyen ideallerden uzak durunuz. Yeni bir çevre edinmeye çalışınız. Yaratıcı yeteneklerinizi ortaya koyunuz. Uzak veya yakın akrabalarınızla ilişkilerinizde bir takım zorluklar yaşanabilir. Çevrenizle aranızda bazen istenmeyen durumlar oluşabilir. Şu aralar sağlam olana yöneliniz, güven hissi uyandırmayan kişi ve durumlara karşı dikkatli olunuz. Dini inancınız, mistik konular veya sanatsal anlamda medya ile alakalı konularla ilgilenebilirsiniz. Bu konularda eğitim verebilir veya eğitimden geçebilirsiniz.

    13 Ağustos tarihindeki ikinci görünüm, size cesaret aşılayıcı ve durumunuzu iyiye götürmeniz anlamında ışıklandırıcıdır. Bugüne dek fark edilmemiş, belki de önemsemediğiniz alanlarda yeteneklerinizi değerlendirmenizde rehberlik eder. İlginç fikirlerinizi öne sürerek toplumda ilgi uyandırabilirsiniz. Yeni bir iş arayışında bulunabilir veya teklifiyle karşılaşabilirsiniz. Yarar ve zarar hesabınızı gayet akıllıca yapabilirsiniz. Sıkıntılı olduğunuz konuları, akıllıca dile getirebilirsiniz.

    17-23 Ağustos arası: 21 Ağustos tarihindeki görünüm, parasal anlamda özgür hareket etmek arzumuzu gösteriyor. Güzelliklere düşkünüz ve kaliteli yaşamak istiyoruz. Ancak şartlarımız gereği henüz belirsizlikler devam ettiği için, alacağımızı vereceğimizi bilmeden içimizden geldiği gibi davranamıyoruz.

    24-30 Ağustos arası: 29 Ağustos tarihinde Balık burcunda meydana gelecek Dolunay, yakın akrabalarımız, eğitim ve ticari faaliyetler, günlük hayatta karşılaştığımız insanlar, alışkın olduğumuz yaşam biçimimizle ilgili konuların sağlıklı, verimli, endişeden uzak bir şekilde ele alınması gerekiyor. Karşımıza çıkan zorluklar veya endişelerimiz kimi zaman anlaşmazlıklara neden oluyor. Birilerine kendimizi anlatmakta, ifade etmekte, aksaklıkları çözmekte ne zaman yorulsak, başka bir yere gitmek, her şeyi geride bırakmak, neresi denk gelirse oraya doğru kaçmak istiyoruz. Ancak Merkür-Kuzey düğüm kavuşumu ailemizi, yuvamızı, köklerimizi hatırlatıyor. Bize, gerçekten ne istediğimizi bilmenin yolunun önemli olduğunu söylüyor.

    PARA

    3-9 Ağustos arası: 8 Ağustos tarihinde Mars-Aslan burcunda ilerlemeye başlıyor. Maddi kazanç elde etmede gücümüz yükseliyor diyebiliriz. Aynı zamanda kazandığımızı istediğimiz şekilde değerlendirme ve harcama halimiz de ön planda olacaktır. Tabii ki Venüs geri hareketini unutmadan mevcut duruma bakmak lazım. Çünkü finansal konularda Ağustos ayı boyunca dikkatli bir hesaplamada bulunmak, ona göre alacağımıza vereceğimize dikkat etme zamanlardayız. Bu Mars geçişiyle hesabı şaşırmayalım. Nitekim 3 Ağustos tarihindeki görünüm de dikkatli olmamızı gerektiriyordu. Parayı da bir güç aracı, olmadığında bir gerginlik nedeni olarak görmeyelim. Genelde tutmayı, biriktirmeyi seven Yengeçler, sevdikleri söz konusu olduğunda harcamaktan çekinmezler. Bu dönemde jestlerde bulunmak, cömertçe kesenin ağzını açmak hali söz konusu olabilir. Giyim harcamaları, lüks tüketimler dönemin etkileri arasında yer alır. Tatil harcamaları da bu anlamda etkindir. Bir yere gideriz, bir bakmışız, fazladan para harcanmış, söylenenden daha fazla para istenmiş gibi. Bunlara da dikkat edelim.

    10-16 Ağustos arası: 14 Ağustos tarihinde Aslan burcunda oluşacak Yeniayın, retro Venüs ile kavuşum yapacak. Finansal anlamdaki ihtiyaçların, evinizle alakalı düşündüğünüz yeniliklerin şöyle bir iyice gözden geçirilmesinde yarar var. Geçtiğimiz Temmuz ayından bu yana olan gelişmelere bir bakmak lazım. Eğer o süreçte bir adım atmışsanız, bu Yeniayda olgunlaşır, büyür. Bu Yeniay, kendinizi, sevdiklerinizi mutlu edecek şekilde harcamalar yapmanızı sağlar. Tatile çıkmak, ihtiyaçlarınızı almak sizi sevindirir. Ancak dediğim gibi Venüs geri hareketi fazladan para harcanmasına neden olmasın. Ona da dikkat edelim.

    17-23 Ağustos arası: 19 Ağustos tarihindeki görünüm, maddi anlamda rahat yaşama arzusunu işaret ederken, parasal açıdan tatmin edici işlere yönelmenizi de teşvik edicidir. Kişi kazanmak, ilerlemek, rahat yaşamak ister. İş hayatının sorumlulukları, zorlukları yıldırdığı için, yeni değişimlere açıktır. Hatırlatmak isterim. Venüs geri hareketi devam ediyor. İş hayatınız ve maddi konuları tekrar bir analiz etmemizde yarar var.

    24-30 Ağustos arası: 27 Ağustos-17 Eylül tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek. Ev içindeki iletişim dengeli ve ölçülü olmak zorunda. Bir yandan akıllıca yuvanızın iç dengelerini yerli yerinde tutmak diğer yandan güzellikten, barıştan, sevgiden söz etmek gerekiyor. Ancak bunun tek taraflı değil, el birliğiyle halledilmesi lazım. Fakat problemleri yok saymak yanlıştır.

    Not: Merkür 17 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda gerileyecek. 9 Ekim-2 Kasım tarihlerinde tekrar düz seyirle ilerleyecektir.

    AĞUSTOS Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 2-3-6-7-11-12-16-17-21-22-30

    Zayıf Enerjili Günler: 4-5-18-19-25-26

    Aşkta En Şanslı Günler: 21-22

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 13-14

    Yeniay: 10-11-12
    (Ay-Yengeç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay: 25-26-27
    (Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    ASLAN

    [Nasıl TV - Aslan burcu 2015 Ağustos ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Aslan-burcu-2015-Agustos-ayi-yorumlari-nelerdir)

    GENEL BİR BAKIŞ

    7 Ağustos tarihinde Merkür başak burcunda seyrine başlayacak. Bu seyir mali konular üzerinde ve ileri dönük hedefler anlamında kıymetli olacak. Girişimde bulunmak istediğiniz bir takım meselelerin mutlaka mali yönden bir durumuna bakmanız faydalı olacak. Planlarınızın gelir getirici olup olmadığına bir bakmanızda fayda olacak. Sosyal ilişkilerinizde ise değerlerinizi önemsememeli ve bilinçli olmanız gerekecek.

    8 Ağustos tarihinde Mars burcunuzda seyrine başlayacak. Bu seyir kişisel hedeflerinizi ortaya koyma ifade etme anlamında önemli olacak. Gururlu tepkilerde bulunmadan etrafınızdaki dünyayı da izlemeniz faydalı olacak. Fikirlerinizi ve amaçlarınızı ortaklaşa düşünecek şekilde ele almanız gerekecek.

    11 Ağustos tarihinde Mayıs 2016 tarihine kadar Jüpiter Başak burcu seyri devrede olacak. Bu tarihler arasında özellikle mali konular bir hayli kıymetli olacak.

    14 Ağustos tarihinde burcunuz üzerinde bir Yeni Ay doğacak. Yolculuklar bir hayli kıymetli olacaktır. Ancak Venüs geri hareketi de burcunuz üzerinde olduğundan sistemsiz ve plansız Yeni Ay'da planlar yapmamanız için durup bir bakmanız gerekecek.

    23 Ağustos tarihinde Güneş kazanç evrenizde seyrine başlayacak. Burada kişisel anlamda girişimlerin mali yönlerle ele alınması gerekecek.

    27 Ağustos tarihinde Merkür Terazi burcu üzerinde seyrine başlayacak. Sosyal ilişkiler üzerinde haklı-haksız veya doğru-yanış bir tartıya konulması gerekecek.

    29 Ağustos tarihinde Balık burcunda bir Dolunay oluşacak. Ne olursa olsun iş birliğine açık olmanız ve sert kararlardan kaçınmanız gerekecek.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    3-9 Ağustos arası: Haftanın genelinde kişisel kararlarımızı, ailevi yaşantımızı, parasal ilişkilerimizi dikkatle ele almamız gerektiğini işaret ediyor. Bizim isteklerimizi elde etme çabamız ancak buna karşın dış dünyadan gelen baskılarla, engellemelerle karşılaşmamız. Venüsün burcunuzdaki geri hareketi, bir daha bu konulara dönüp bakmanız gerektiğini işaret ediyor. Sizi hizaya çekiyor diyebiliriz. Aynı evde yaşadığınız eşiniz, büyükleriniz, aynı ortamda soluklandığınız kişiler, geleceğiniz, evinizdeki huzur ve emniyetin sorgulanma halidir bu. Her şeyi denetlemek, kılıfına uydurmak, bildiğiniz gibi yapmak pek kolay değildir. Hayat size, bir daha dön ve bir bak demektedir. Hayır benim arzularım, istediklerim olacak diye direttiğinizde daha azıyla yetinmeniz için sizi ikaz edecektir.

    10-16 Ağustos arası: 14 Ağustos tarihinde burcunuzda oluşacak Yeniay, geri harekette olan Venüs ile kavuşum yapacak. Geçtiğimiz Temmuz ayı başındaki konumuna dönen Venüs, o tarihte gerçekleşmiş, karar verilmiş, atılmış adımların yürürlüğe konması, güzelleştirilmesi, ışıldaması yönünde kıymetlidir. Şimdi verilecek kararların mutlaka gözden geçirilmesinde yarar var. Bugünlerde tanışanlar, birbirlerine aşkı hediye ediyorlar. Ancak bu aşkın uzun süreli olması için birbirinize zaman tanıyınız. Fiziksel ve ruhsal anlamda sizi ışıklandıran bu Yeniayda sürprizleri de işaret ediyor.

    17-23 Ağustos arası: 21 Ağustos tarihindeki görünüm, azim ve kararlılık gücü veriyor. İnsan kendi bildiği yolunda ilerlemek istiyor. Kendine göre bir dünya özlemi var ve bu dünyayı kurmak için mücadele veriyor. Ancak bu yol üzerinde karşımıza engeller çıkabilir. Böyle olduğunda yine aynı kararlılıkla ilerlemeyi bilmelidir. Emeksiz nimet olur mu hiç?

    24-30 Ağustos arası: Satürn geri hareket döneminde olduğumuz için, son iki buçuk yıldır eviniz, aileniz, şu andaki yerleşim yerinizle ilgili meseleler üzerinde sizi bir hayli yormakta ve baskı altına almakta. Aslında bugünkü görünüm de, doğru ve sağlam kararlar verebilmeniz için, meseleleri ciddiyetle ele almanızda yardımcı oluyor. Artık bu konularda dersler sona eriyor diyebiliriz.

    İŞ VE KARİYER

    3-9 Ağustos arası: 8 Ağustos tarihinde Mars iki yıllık aradan sonra yine burcunuzu ziyaret ediyor. Demek ki, son iki yıldır yaşanan gelişmelere, geldiğimiz noktaya bir bakmak yararlı olacak. Bu sizi, çok daha iyi planlamaya, daha uygun şekilde değerlendirmeye hazırlar. Doğru verilmiş kararlarımızı da gözden geçireceğiz. Bugünlerde Venüs burcunuzda geri hareketini sürdürüyor. Tabii ki bu yılki Mars geçişini bir de bu açıdan ele almak, analiz etmek lazım. Şimdi daha dikkatli şekilde hedef belirlemek, bu hedefin üzerine giderken sizi motive edecek aktivitelere daha fazla yer vermek lazım. Bedensel sağlığımız hepsinden önemlisi. Çünkü sağlığımız bozuksa, hangi işi doğru düzgün yapabiliriz, ne fayda görebiliriz. İlişkilerimize bakacağız. Agresif tarzda, benim dediğim olacak, benim yolum doğru demek yerine, bulunduğunuz şartlara, yeteneklerinize, yapmak istediklerinize bir bakmak lazım. Yaptım oldu demek yerine, en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum demek, farkındalık yaratır. Öfke ile kalkan zararla oturur der büyüklerimiz. Biz de bu süreçte abartamayacağız, başladığımız işleri bitirmeye çalışacağız, projelerimizi gözden geçireceğiz ve dış dünya olan ilişkimizde tutarlı iradeli şekilde bağlantılar kuracağız.

    10-16 Ağustos arası: 13 tarihideki ikinci görünüm, Güneş-Uranüs arasında oluşacak. İfade gücünüzü yükselttiği gibi, hedeflerinizi gerçekleştirme azmi veriyor. Uranüs yenilikçi bir bakış açısıyla, yaratıcı yönlerinizi açığa çıkarmanızda size hızlılık ve destek sunuyor. Bütün bunlar bir araya geldiğinde, dış dünyadan beklentileriniz karşılık buluyor. Ruh huzurlu, coşkulu, yaşam enerjiniz gayet olumlu ve fikirlerinizi ifade etmeniz kolaylaşıyor. Hızlı öğrenebilir, bilgilenebilir, hayata kuvvetle sarılabilir, dünyayı kucaklayabilirsiniz. İnsanlar sizin ne kadar farklı bir insan olduğunuzu, sıcaklığınızı, cömertliğinizi hayranlıkla izleyebilir.

    17-23 Ağustos arası: 19 Ağustos tarihindeki görünüm, hayata yenilikçi tarzda bakmanızı sağlayan, yeni olana hevesle yönelmenizde yardımcı olan, ilişkilerinizi tazeleyen, eğitimden ticari faaliyetlerinize kadar her konuda yenileştiren güçlü bir enerjidir. Ancak Venüs geri hareket dönemindeyiz. İlişkinizle alakalı konuları ve hedeflerinizi tabii ki tekrar bir gözden geçirmek faydalı olabilir.

    24-30 Ağustos arası: 27 Ağustos-17 Eylül tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek. Bu çevremizle olan iletişimi hoş ve paylaşımcı hale getiriyor. Hem yakınlarımızla sıkça görüşeceğiz hem de kardeşlik, sevgi, uyum ve güzellikten yana olacağız. Değerlerimizin önemini bilerek, kiminle nasıl konuşmak ve nasıl anlaşmak gerektiğinin farkında olacağız. Merkür-Terazi burcu geçişi, yetenekli olduğumuz konularda iletişimde bulunarak, insanlarla bir araya gelerek fikirlerimizi ifade etmemizde faydalıdır. Sanatsal becerilerimizi belli kişilerle paylaşacağımız faaliyetlerde bulunabiliriz. Güzellik eğitmenliği, ilişki danışmanlığı gibi. Birileri sizi arayabilir, bir araya gelebilirsiniz, bazı konular üzerinde gözlemde bulunabilirsiniz. Yeni bir ilişkinin iletişim anlamında size yönelişinin işaretçisi olabilir. Kısa seyirli geziler olabilir.

    Not: Merkür 17 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda gerileyecek. 9 Ekim-2 Kasım tarihlerinde tekrar düz seyirle ilerleyecektir.

    PARA

    3-9 Ağustos arası: 7 Ağustos tarihinde Merkür-Başak burcunda seyrine başlıyor. Maddi konularda öyle çok açılmak, döküp saçmak zamanı değil. Oturup hesabımızı iyi yapacağız. Nereye ne veriyoruz, hangi ürüne para yatırıyoruz. Harcamaların bir muhasebeci gibi denetlenmesi zamanıdır. Aslanlar cömerttir ve çoğunlukla da sevdiği bir şeye, önem verdikleri kişilere harcama yaparken hesap kitap tutma halleri yoktur. Ancak tutacağız. Unutmayalım ki, burcunuza gerileyen Venüs, bizim hayatın genelinde durumumuza bir daha bakma vaktimiz. Görüldüğü gibi maddi kazancımız söz konusu olduğunda ve yatırım gibi bir şeyler düşünüyorsak, bu Merkür-Başak hesabın bilinmesi gerektiği yolunda bize sinyaller gönderecek.

    10-16 Ağustos arası: 11 Ağustos 2015-9 Ekim 2016 tarihleri arasında Jüpiter-Başak burcunda seyredecek. Bu dönem, kazanç elde etme, hayatınızı bu anlamda düzenleme, yeteneklerinizi ürüne, paraya dönüştürme anlamında sıkı çalışma zamanıdır. İstikrar özellikle parasal konularda önemle gözetilir. Artık öyle har vurup harman savurmak hali yoktur. Sağlam, uzun ömürlü, işlerliği olan, üretim anlamında önemi olan işlere yer verirsiniz. İşinizi geliştirmek adına var gücünüzle çalışırsınız. Bir işçi arı gibi koşturursunuz. Amacınız, hayatınızı düzenlemek, sürekli gelir sahibi olacak şekilde sağlama almaktır. Kaynaklarınızı çarçur etmezsiniz. Fiziksel ve bedensel sağlığınızı önemsersiniz. Bu yöndeki harcamalarınız bir hayli artar. Kontrollerinizi muntazaman yaptırır, sağlık sigortanıza önem verirsiniz. Somut bir şeyler olmadan, hayallere kapılmazsınız. Hatta hayal bile kurmazsınız. Neyse gerçek odur sizin için önemli. Paranız bankada olsa dahi, kolay kolay harcamazsınız. Ustalık sizin için önemlidir. İşinizde geliştikçe daha fazla kazanacağınızı bilirsiniz. Buna göre bir iş tercihinde bulunursunuz.

    13 Ağustos tarihindeki görünüm, maddi konular üzerinde titiz düşünmemiz, bütçemizi düzenlememiz, alacağımıza vereceğimize dikkat etmemiz yönünde etkilidir. Ayrıca yaşam şeklimize göre eskinin geride kalması anlamı taşır. Bu karşıtlık, maddi konularda özellikle çok dikkatli bir şekilde hareket edilmesi gerektiğini gösterir. Yapılacak görüşmeler, kurulacak bağlantıların akla yatkın, gerçekçi bir şekilde ele alınması lazımdır. Yanılmamak için dikkatli olmalıyız. Riskli işlere girişmemeli, maddi ve manevi anlamda gözümüzü dört açmalıyız. Aklınızı çelmeye çalışan kişilere dikkat ediniz. Bugünlerde özellikle iş, ilişki ve finansal anlamdaki her türlü meselede aklınız başınızda hareket etmeye çalışınız. Büyük borçlar altına girmeyiniz.

    17-23 Ağustos arası: 23 Ağustos-23 Eylül tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Güneş, parasal durumun ele alınması, hedef olarak belirlediğiniz işlerin yürürlüğe konması, gözden geçirilmesi anlamında etkilidir. Maddi açıdan doyurucu bir yaşam sürmek, arzu ettiğiniz yatırımları gerçekleştirmek istersiniz. Paranızı nereye harcadığınızın hesabını çok iyi bilirsiniz. Eğer bir iş girişiminiz varsa, bunun kazandırıcı olmasını istersiniz. İşe göre maaşınızı almak, kazandığınıza göre bütçenizi düzenlemek zamanıdır. Sosyal hayatınız, ilişkilerinizde seçici davranırsınız. Karşınızdaki insanı inceler, tutarsızlıktan hoşlanmazsınız.

    24-30 Ağustos arası: 29 Ağustos tarihinde Balık burcunda meydana gelecek Dolunay önümüzdeki 13 Eylül tarihinde burcunuzda oluşacak Güneş Tutulmasının derslerini şimdiden anlayabilmemiz için uyarıda bulunuyor. Maddi konularda sizin mevcut durumunuzu iyileştirmek, düzene kavuşturmak, yatırımlarınızı bilinçli şekilde yönlendirmek, para kazanmak amaçlı gerçekçi planlamalara ihtiyacınız olduğunu söylüyor. Hesabınızı iyi yapmalı, kafanızın karışmaması için ortaklaşa bölüşüm, paylaşım içinde olduğunuz kişilere dikkat etmeli, hayal kırıklığı yaşamamak için parasal ilişkilerde gerçekçi olmalısınız. Bu Dolunay, Merkür-Kuzey düğüm kavuşumuyla örtüşecek. Bu da gösteriyor ki, doğru ve kapsamlı bir şekilde bilgilenmek, düzgün bir çevre edinmek, tarafsız bir şekilde düşünmek lazım. Hele parayla alakalı bir durum söz konusu olursa, çok daha bilinçli hareket etmek gerekiyor.

    AĞUSTOS Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 4-5-8-9-13-14-18-19-23-24

    Zayıf Enerjili Günler: 1-6-7-21-22-28

    Aşkta En Şanslı Günler: 23-24

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 16-17

    Yeniay: 12-13-14-15
    (Ay-Aslan burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay: 1-2-27-28-29
    (Ay-Kova burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    BAŞAK

    [Nasıl TV - Başak burcu 2015 Ağustos ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Basak-burcu-2015-Agustos-ayi-yorumlari-nelerdir)

    GENEL BİR BAKIŞ

    7 Ağustos tarihinde Merkür burcunuzda seyrine başlayacak. Kişisel hayatınızda ve iş hayatınızda seçeneklere bir bakmanız ve titiz davranmanız gerekecek. Venüs geri hareketi olmasından dolayı elde olmadan yaşanabilecek ilişki ve iş ortaklık gibi durumların sekteye uğrayabileceğini bilmeniz gerekecek.

    8 Ağustos tarihinde Mars Aslan burcunda seyrine başlayacak. Çevre ilişkileri ve mali konuları mümkün olduğunca önemsemeniz gerekecek.

    11 Ağustos tarihinde Jüpiter burcunuzda seyr-i alem etmeye başlayacak. Bir işe koyulurken araştırmadan, incelemeden bir abartı içine girmeden ne olursa olsun yaşadığınız ülke üzerinde yaşanılan problemlerin de sizin üzerinizde etkisi olacak.

    14 Ağustos tarihinde Yeni Ay Aslan burcunda oluşacak. İş ortaklıkları, partner ilişkileri gibi konularda her türlü olasılığı düşünmeniz gerekecek. Mali konularda dikkat etmeniz ve paranızı aşmamanız gerekecek.

    23 Ağustos tarihinde Güneş burcunuz üzerinde seyrine başlayacak. Doğum günleriniz şimdiden kutlu olsun. Güven duygunuzu üst düzeyde tutmanız gerekecek. Yaşanması muhtemel bekleyişleri ya da durumları gerçekçi olarak ele almanız gerekecek.

    27 Ağustos tarihinde kazanç evinizde Merkür Terazi burcunda seyrine başlayacak. Bütçenizi artı ve eksilerini net görme arzusu olacak. İş ortaklıklarında bencil düşünmeden karşınızdakinin taleplerini de dinlemeniz gerekecek.

    29 Ağustos tarihinde Dolunay Balık burcunda oluşacak. Hassas durumlara dikkat etmeniz gerekecek. Tek başına hareket edemiyorsanız birileri ile anlaşmak için özveri ve taviz de vermeniz gerekebilir.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    3-9 Ağustos arası: 8 Ağustos tarihinde Mars-Aslan burcunda ilerlemeye başlıyor. Bu geçişle aynı zamana denk gelen Venüs-Aslan geri hareketi de unutmamak gerekiyor. Olumlu yönde geçirmek istiyorsak zamanı ve enerjimizi dikkat etmemiz gereken nokta, onun yaptığı, bunun söylediği, yapamadığım, edemediğim gibi olumsuz hallere takılmak, inatlaşmak yerine, yapabildiklerimizle, yapmaktan zevk aldıklarımızla ortaya koymak. Hayat bu, bazen geriye çekilip şöyle bir düşünmek, toparlanmak, hırs, kavga, öfkeden uzak durmak gerekir. Tabii ki günlük işlerimizi yapacağız. Ancak zorlamayacağız kendimizi. Sözgelimi spor yapmak, çocuklarımız varsa onlarla zaman geçirmek, yeteneklerimizi geliştirmek gibi. Bizi sinirlendiren bir şeyin üzerine gitmek yerine bir müddetliğine askıya almak, daha sonra yeniden bakarız. Şu cömert yanlarımız var ya, hani insanlara cömertçe sunduğumuz, sonra pişmanlık duyduğumuz davranışlarımız, işte bunların ölçüsünü bilme zamanlarımız. Birilerinin, bir şeylerin bizi germesine, çileden çıkarmasına izin vermeyeceğiz. Elimizden geldiğince bedenimize iyi davranacağız. Ruhumuza iyi gelene yöneleceğiz.

    10-16 Ağustos arası: 13 Ağustos tarihindeki görünüm, kişisel anlamda aktif girişimlerde bulunma arzunuzu işaret ettiği gibi, pratik ve akılcı düşünmenin önemini gösteriyor. İlişki meselelerinde gerçekçi ve yeri geldiğinde tedbirli olmalıyız. Eğer sert ve taviz vermez bir kişiysek, tolerans göstermeyi de bilmemiz lazım. Eğer çok fedakar ve sürekli alttan alan birisiysek bundan da vazgeçmeliyiz. Öyle bir denge olmalı ki, ne karşı taraf dengesiz biri, ne de siz fazla eleştirel davranmamalısınız. Aşırı yargılamak, sürekli suç bulmak, beraberliklerin bozulmasına yol açar. Yaptığınız seçimlere dikkat ediniz. Şu günlerde iş veya başka bir alanda yapılacak bağlantılara, sözleşmelere, hukuki konulara dikkatli bir şekilde eğiliniz. Haklarınızın farkında olunuz.

    17-23 Ağustos arası: 23 Ağustos-23 Eylül tarihleri arasında burcunuz üzerinde ilerleyecek Güneş, özgüven duygunuzun yükselişidir. Bu tabii ki, gayet olumludur. Böylece hem kişisel girişimleriniz hem mesleki hem de duygusal bir takım meseleler üzerinde bilinçli düşünmenizi sağlar. Akıllıca hareket edebileceğiniz bir zaman dilimidir. Bir yıl sonra yeni bir yaşa girme, yeni kararlar verme anlamında olumludur. Ayrıca iyi niyetinizi kullanan, ancak hem dostluk hem de iş anlamında verimsiz olan ilişkilerin gözden geçirilme ve bugüne dek görülmeyen, bilinmeyen durumların aydınlığa kavuşturulması yönünde de ilginç bir süreçtir.

    24-30 Ağustos arası: 26 Ağustos tarihinde, odaklandığınız konular, meseleler üzerinde bir hayli derinlikli düşünmeye neden olabilir. Sorumluluklar, baskılar, ciddiyet, yakın çevrenizle ilgili meseleler endişe yaratıyor olsa da, siz mevcut durumu belli bir çerçeve altına alarak bilinçli şekilde ele alırsanız, doğru saptamada bulunursunuz. Zekanız ve analiz gücünüz size yardımcıdır. Satürn-Akrep burcu seyri artık sona ermek üzere ve Merkür ile bu görünümü son kez gerçekleşiyor.

    İŞ VE KARİYER

    3-9 Ağustos arası: 7 Ağustos tarihinde yöneticiniz Merkür, burcunuzda seyahatine başlıyor. Bu sizlerin düşünme, algılama, planlama yönünde en aktif zamanınız. Konuşurken, bir iş üzerinde incelemede bulunurken, bir adım atarken her bir ayrıntıyı kendinize göre ele alma vaktiniz. Sizler bu geçişin en etkin kişileri olarak, etrafınızdaki kişilere örnek olabilecek kişisiniz. İnsanlar size danışabilir, yaptığınız işi beğenerek bunu nasıl düşündüğünüzü sorabilirler. Bildiğiniz gibi Venüs gerileme hareketi devam ediyor. Maddi konularda, hayatın genelinde bir geri çekilip duygularınızı tartıyorsunuz. İşte Merkür burcunuzda ilerlediği bu tarihte, o geri çekilişin sizi yoran noktaları, detaylı şekilde ele alarak güce dönüştürebilirsiniz.

    10-16 Ağustos arası: 11 Ağustos 2015-9 Ekim 2016 tarihleri arasında burcunuzda ilerleyecek Jüpiter sizler için 12 yıl sonra gelen bir şans dönemi diyebiliriz. İş hayatı başta olmak üzere, kişisel anlamda atılan her adımın, verilen her kararın titizlikle ele alındığı bir zaman başlıyor. Satürn-Yay geçişiyle örtüşecek olan bu geçiş, size yerleşim yeriniz, ailenizle alakalı konularda sorumluluk almanızı sağlarken, Jüpiter size bilgelik, güvenilirlik, istikrarlı bir yaşam için gerekli olan her şeyde yardımcı oluyor. Düzeniniz önemli bu dönemde. Belki de yeniden bir sayfa açmak ve bu sayfadan hayata bir daha bakmak lazım. Bunu başarabilirsiniz. Yanlış gitmekte olanı doğruya, işlerliği olmayanı verimli hale getirmeye çalışacağınız bu dönemde, aksaklıkları düzelttikçe çok daha kolay ilerleyeceksiniz. Siz gözlem gücünüzle, detaylı bakış açınızla, emekçi gönlünüzle bu dönemde başkalarına yararlı olacak işlere imza atabilirsiniz. Bu dönemde dikkat edilmesi gereken nokta, her şeyin doğrusunu bir tek kendinizin bildiğini düşünmemek, her şeye bir kusur bulmamak veya böyle bir imaj yaratmamaktır. İnsanlar sizi itici bulabilirler.

    13 Ağustos tarihindeki bir başka görünüm, önemli konular üzerinde düşünmenizi, planlar yapmanızı, kendinizi şöyle bir gözden geçirerek kimlerle ne gibi alışverişiniz olduğunu belirlemenizde rehberlik ediyor. Kimsenin bilmediği sıkıntı ve sorunlarınızı çözebilmeniz, olmadık insanlar yüzünden yaşadığınız problemlerden kurtulmanız için kendinizle baş başa kalarak düşünmek faydalı olacaktır mutlaka. Bazen insan öyle durumlar yaşar ki, sanki bir yol ayrımında, ne yana gideceğini bilmez hale gelir. Parlak bir fikir, bir destek, bir cana ihtiyaç duyar. İşte bu görünüm size bu anlamda kılavuz olabilir. Sizi baskı altına alan ne varsa, onları tespit etmek bile size iyi gelecektir. Arınmanızı, kendinizi toparlamanızı sağlayabilir.

    17-23 Ağustos arası: 21 Ağustos tarihindeki görünüm, kendimizi yeniden toparlamak, gücümüzü kazanmak arzumuzu işaret ediyor. Bazen çevremizdeki kişiler veya koşullarımız gereği baskı altında kalıyoruz. Kafamızı takıyoruz, rahatsız oluyoruz. Oysaki bizi durduran dış etkenler değil, bizim dış seslere fazla kulak vermemiz yüzündendir. Kendimize güvenmeliyiz.

    24-30 Ağustos arası: 29 Ağustos tarihinde Balık burcunda meydana gelecek Dolunay, önümüzdeki 13 Eylül tarihinde burcunuzda oluşacak Güneş Tutulmasına sizi hazırlıyor diyebiliriz. Bu Dolunay, Kişisel anlamda kararlarınızı, seçeneklerinizi, hayatınızı ve de hepsinden önemlisi ilişkinizi gözden geçirmeniz yönünde önem taşıyor. Kişisel açıdan verimli, sağlıklı, tatmin edici bir yol çizebilmek için, gerçekçi olmak gerekiyor. Tabii ki dünya sizin etrafınızda dönmüyor. İlişkilerinizde hayal kırıklığı yaşamamak için, seçimlerinizi doğru yapmanız lazım. Bir yandan her şeyi eleştirip, diğer yandan sorunları çözmek yerine olanı olduğu gibi kabul ederseniz sağlıklı bir ilişki yaşayamazsınız. İş ortaklıklarında da bunlar önemli. Merkür-Kuzey düğüm kavuşumu, dengeli bir bütçenin önemini vurguluyor. Maddi-manevi anlamda kazançlı çıkmak istiyorsan bunlara dikkat et diyor.

    PARA

    3-9 Ağustos arası: Bu hafta içindeki görünümlerin tümü, iç dünyanızın derinliklerine çekilerek nelerin size yük olduğunu neleri derleyip toparlamanız gerektiğini düşünmenizi sağlayacaktır. Karşınıza yakın çevreniz, dostluklarınız, aşk-iş-para yönünde engeller çıkabilir. Ancak bu engellerin tümü, yeniden bir bakmak, yeniden amacınızı belirlemek, kendinizi yeniden inşa etmek adına aslında fırsattır. Biz bunu böyle görmeyiz de, her şey neden üstüme geliyor diye düşünürüz. O üstümüze gelen, bizim es geçtiğimiz, belki de fazla büyüttüğümüz, üstlendiğimiz, kırıldığımız meselelerdir. Bu meseleleri çözecek tek yol, sizi stres altına alan, endişeye sürükleyen ne varsa onları geride bırakmak bütünün güzelliğinin, o bütünün ayrılmaz bir parçası olduğunuz gerçeğini bilmektir.

    10-16 Ağustos arası: 14 Ağustos tarihinde Aslan burcunda bir Yeniay doğacak. Bu Yeniay, gerileyen Venüs ile kavuşum yapacak. Önemsenme, fark edilme, takdir edilme arzunuz bir hayli yoğun. Bunları dışa karşı ifade etmekte zorlanıyorsunuz. Anlaşılmak istiyorsunuz. Sorunlarınız maddi anlamda sizi yoruyor. Sıkıntılarınızı fark etmemeleri için dışa karşı güçlüyüm imajı yaratmaktasınız. Geçtiğimiz Temmuz ayından bu yana kafanızı karıştıran meseleleri şimdi tekrar bir gözden geçireceksiniz. Bu Yeniayda bazı Başaklar insanlara yardım amaçlı, kendilerine güvenlerini yeniden kazandırıcı çalışmalara ağırlık verebilirler.

    17-23 Ağustos arası: 19 Ağustos tarihindeki görünüm, finansal açıdan iş veya özel anlamda ortaklık içinde bulunduğunuz kişilerle alakalı konularda artık çok dikkatli olmanız gerektiğini hatırlatıyor. Bu insanlar, bu ortaklıklar birçok kez beklenmedik sorunlara yol açtıysa, lütfen artık girişimlerinizde, ilişkilerinizde dikkatli olunuz. Venüs geri hareketi devam ediyor. Yapılacak analizlerin faydalı olacağını söylüyor.

    24-30 Ağustos arası: 27 Ağustos-17 Eylül tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek ve kazanç evinizde etkili olacak. Bu da demektir ki güzel alışverişler, gereksinimleri karşılama anlamında isteklisiniz. Bu dönemde, kariyer hayatımızla ilgili konularda hem maddi anlamda ilişkilerimizi gözden geçireceğiz hem de bağlantılarda bulunacağız. Bu bağlantıların hem çok akıllıca iletişime dayalı yapılması, ne konuşulacağının bilinmesi hem de fayda sağlıyor olması bizim için önemli. İşimizi bileceğiz dersek daha doğru olur. Nabza göre şerbet vermek vaktidir. Maddi konularda da etkili olan Merkür-Terazi geçişi, kurulan bağlantıların faydalı olacağını gösteriyor. Giyim ve kuşama önem vermekte de yarar var. Kendimizi itina göstermemizde yarar var. Başak genelde hesabını bildiği için, bu ihtiyaçların ekonomik bir şekilde halledilmesi mümkündür.

    Not: Merkür 17 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda gerileyecek. 9 Ekim-2 Kasım tarihlerinde tekrar düz seyirle ilerleyecektir.

    AĞUSTOS Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 6-7-11-12-16-17-21-22-25-26

    Zayıf Enerjili Günler: 2-3-8-9-23-24-30

    Aşkta En Şanslı Günler: 25-26

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 18-19

    Yeniay: 15-16-17
    (Ay-Başak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay: 2-3-4-29-30-31
    (Ay-Balık burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    TERAZİ

    [Nasıl TV - Terazi burcu 2015 Ağustos ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Terazi-burcu-2015-Agustos-ayi-yorumlari-nelerdir)

    GENEL BİR BAKIŞ

    7 Ağustos tarihinde Merkür Başak burcunda seyrine başlayacak. Merkür Başak'ın güçlü enerjisi zihninizin analiz gücünün yüksek olduğunu gösterecek. Bu dönemde sizler için analiz çok önemli olacak.

    8 Ağustos tarihinde Mars Aslan burcunda ilerleyecek. Mars size hadi hedefine koş, al, sen bunu istiyordun, sosyal ilişkilerine önem ver diyecek. Sosyal ilişkilerimizde özellikle bu dönemde geçmişe bir bakıp nereden nereye geldik sorusunu bir sormanız gerekecek.

    11 Ağustos tarihinde Jüpiter Mayıs 2016'ya kadar devam edecek olan Başak burcunda seyrine başlayacak. Sizin için bu dönem bir tür restorasyon, yeniden düzenleme hali olacak.

    14 Ağustos tarihinde Yeni Ay Aslan burcunda oluşacak. Sosyal ilişkiler başta olmak üzere amacınız, hedefiniz, umutlarınız ne gibi planlarınız var bunları öne çıkaran bir Yeni Ay olacak. Yeniliklere açık olacaksınız.

    23 Ağustos tarihinde Güneş Başak burcunda ilerleyecek. Bu dönemi bir mola olarak düşünmenizde fayda olacaktır. Hazırlıklarınızı tamamlamakta, ilişkilerde veya kişisel kararlarınızda olur ve olmazların tespiti anlamında son derece yararlı olacak.

    27 Ağustos tarihinde Merkür burcunuzda seyrine başlayacak. Bu durumda artı ve eksilerin tartılarak ortak bir noktanın bulunması anlamında önemli olacak.

    29 Ağustos tarihinde Dolunay Balık burcunda sağlık evinizde oluşacak. Hem fiziksel hem de ruhsal anlamda sağlığınızı etkileyen bir dönem olacak.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    3-9 Ağustos arası: 8 Ağustos tarihinde Mars-Aslan burcunda ilerlemeye başlıyor. Bu süreçte, bir yandan geri hareketini sürdürmekte olan Venüs bir yandan Merkür-Başak geçişi derken hem hedeflerimizi hem sosyal ilişkilerimizi hem de maddi konuları önemle gözden geçiriyoruz. Hani yaş tahtaya ayak basma derler ya, evet zaten pek basılması da mümkün değil. Ancak Mars-Aslan geçişlerinde enerji bir hayli yükselir. Bu enerjinin yönlendirildiği alan ve işler tabii ki çok önemli. Para kazanmak amaçlı girişimler bu haftaya damgasını vuruyor. Bir adım atılacaksa bunun yarar-zarar hesabını yapmak lazım. Girişimlerin özünde, kendini gösterme hevesi yoğun. Bizi takdir etmeleri, alkışlamaları, sunduğumuz her ne ise ona hayranlık duymaları, onaylamaları bizim için kıymetli oluyor. Ev kadınıyız diyelim. Evde bir şeyler yapmak, bunları çevremize göstermek arzumuz yoğun. İşimizde gelişmek istiyoruz. Kimsenin de öyle bizi sıkboğaz etmesine izin vermiyoruz bu dönemde. Hayatın bize jest yapmasını bekliyoruz. İlişkilerimizde ateşliyiz, aşkı arıyoruz veya aşkımızı doyasıya yaşamaktan yanayız.

    10-16 Ağustos arası: 13 Ağustos tarihindeki bir başka görünüm, hem ideallerinizi kafanızın içinde oturtmanız hem de ilişkinizle alakalı meseleleri farklı bir bakış açısıyla, yenilikçi şekilde gözden geçirmenizde rehberinizdir. Eğer yeni tanışmış bir çiftseniz, bu görünüm birbirinizin değişik özelliklerini tanımanızda ışık olur. Yalnız bir insansanız, bu görünüm size yeni bir ilişkinin işaretçisi olarak heyecanlandırır. Burada asıl nokta, hayata geleneksel kurallar içinde bakmak yerine, farklılıkların zevkine varmaktır.

    14 Ağustos tarihinde Aslan burcunda bir Yeniay doğacak. Bu Yeniay, gerileyen Venüs ile kavuşum yapıyor. Geçtiğimiz Temmuz ayında başlanan projeler, atılan adımlar, sosyal ilişkiler, kişisel anlamda ileriye yönelik olarak düşünülenleri güzelleştiriyor, yürürlüğe koymamızda destekçimiz oluyor. Hatta sürpriz gelişmeleri işaret ediyor diyebiliriz. Tatile çıkmak, canlanmak, tazelenmek, aşkla sarmaş dolaş olmak gibi. Ancak ben yine de bu Yeniayda karşınıza çıkan fırsatlar, kişiler anlamında gözlemde bulunmanızı da tavsiye ediyorum. Başladığı gibi gelişecek mi, önümüzdeki iki hafta boyunca bir ilerleme olacak mı? diye izlemeyi unutmayalım.

    17-23 Ağustos arası: 19 Ağustos tarihindeki görünüm, özel ilişkiniz, evliliğiniz, iş ortaklığınızla ilgili konular üzerinde ileriye dönük ve yenilikçi tarzda hareket etmenizi sağlayıcıdır. Temeli sağlam olan beraberlikleri olumlu yöndeki değişimle canlandırır. Ancak zorlayıcı, baskıcı ve sadece kendisini düşünen, rutinleşmiş, gelişmeyen beraberliklere tahammül etmeyeceğinizin işaretçisidir. Venüs geri hareketi devam ediyor. Aceleyle kararlar vermeden önce her şeyi bir daha analiz etmenizdir.

    24-30 Ağustos arası: 27 Ağustos-17 Eylül tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek. Çalışma hayatınız ve çevre ilişkilerinde size yeni kapılar açabilir. Hangi konuda yetenekli veya tecrübeli iseniz ona göre insanlarla bir araya gelerek düşüncelerinizden bahsedebilirsiniz. Nazik sözleriniz başkaları tarafından çok beğenilir. Eğer mesleğiniz sanatsal alanda ise, size yeni bir teklif sunabilirler. Bir müddet bu iş için hazırlık yapmanız, çalışmanız gerekebilir. Bu dönemde haberleşip konuşacağız, istediklerimizi ifade edeceğiz ve insanları etkileyeceğiz. Dış dünyada bizi dinleyen ve alkışlayan insanlarla karşılaşacağız. İfade ettiklerimizin arkasında duracağız. Benim tavsiyem bu süreçte, iletişimi öne alınız ve akıllıca düşününüz. Fırsatlar ayağınıza gelsin diye beklemek yerine siz yetenekli olduğunuz alanlarda insanlarla birebir görüşmelere ağırlık veriniz. Bunun size finansal anlamda geri dönüşü olabilir.

    Not: Merkür 17 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda gerileyecek. 9 Ekim-2 Kasım tarihlerinde tekrar düz seyirle ilerleyecektir.

    İŞ VE KARİYER

    3-9 Ağustos arası: 7 Ağustos tarihinde Merkür-Başak burcunda seyrine başlıyor. Sizin en çok üzerinde duracağınız husus, endişelerinizin esiri olmamanızdır. Bunu en başta yazdım, çünkü önemi büyük. Hayatta her şeyin denetleyemeyiz veya her şey mükemmel olmak zorunda değil. Doğrular gibi yanlışlar da olabilir. Önemli olan, gerekli-gereksiz olanı birbirinden ayırmak. Nerede bir aksaklık varsa, bunu çözebilmek için, ne kendinize ne de başkalarına karşı eleştirel davranmamalıyız. Bu tarih itibariyle geri planda halledilmesi gereken işlerimizi gayet düzgün şekilde yapabiliriz. Eğer bir proje üzerinde çalışıyorsak, onun ayrıntılı çalışmalarını bitirebiliriz. Bir planımız varsa, bunun üzerinde düşünebiliriz. Ruhsal anlamda zihnimizi rahatlatacak aktivitelere yönelebiliriz. Yazılarımızı yazabilir, bir işi öğrenmeye çalışabiliriz.

    10-16 Ağustos arası: 13 Ağustos tarihindeki görünüm, birçok mesele üzerinde titiz ve oldukça dikkatli düşünmeniz nedeniyle kafanızın karışmasına ve bu yüzden de kendinizi yeterli derecede mutlu hissedememenize yol açabilir. İşte bu durum, bilhassa bağışıklık sisteminizi zorlayarak, en ufak bir meseleyi dahi gözünüzde büyütmenize, hayal kırıklığı yaşadığınızı düşünmenize yol açar. Yapmanız gereken, meseleleri sakin ve gayet akıllı bir şekilde ele almaktır. Kararlılık çok önemli. Ne yaptığınızı bilmeniz gerekiyor. Bu görünüm aslında yaratıcı kabiliyet ve ideallerinizi gerçekleştirme yönünde yararlıdır. Ancak siz rüzgara kapılmış gibi kendinizi bırakmış bir kader mahkumu gibi kendinizi değerlendiriyorsanız mutsuz olursunuz. Kendinize uğraşılar edinmeli, çalışıyorsanız akıllı hedefler belirlemelisiniz.

    17-23 Ağustos arası: 23 Ağustos-23 Eylül tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Başak burcu seyri, hem geçmişi hem hedeflerinizi hem de hayata bakış açınızı gözden geçirebileceğiniz bir mola zamanıdır. Hangi konularda fedakarlık yapıyor, hangi konularda yanılıyor, üzülüyorsunuz. Bunları ele alacağınız bir süreçtesiniz. Ayrıca bir proje üzerinde sakin ve oldukça sıkı çalışabileceğiniz bir dönem olduğunu da belirteyim. İşlerinizi belirli bir sistem içinde düzenli yapınız. Eksiklerinizi tamamlamak için uğraşınız. Abartılı davranmadan, kendinizi yetersiz görmeden düşününüz. Sabır gerektiren konular bu dönemde karşınıza çıkabilir. Sağlığınıza özen gösteriniz. Sizi tedirgin eden bazı durumlar gözünüzde büyüyebilir ama unutmayınız ki, bilinçli düşünen her zaman kazanır.

    24-30 Ağustos arası: 29 Ağustos tarihinde Balık burcunda meydana gelecek Dolunayda, endişeli ve sürekli bir şeyleri kurcalayıcı tarzda düşünmek, hatta her an sanki bir şeyler olacakmış gibi kuruntu yapmak, detaylara fazla takılıp, günlük akışa duvar örmemek lazım. Çünkü bu sizin çalışma hayatınızla ilgili konularda yanlışlıklara, hayal kırıklıklarına ve kendinizi çaresiz hissetmenize yol açar. Kendinize iyi davranmalısınız. Rahatlatıcı çalışmalar, meditasyon, olumlamalar, iç gözlemde bulunmakta yarar var. Merkür-Kuzey düğüm kavuşumu, bu Dolunayda kendinize özen göstermeniz, sizi üzen bir şeyler olduğunda bunu paylaşmanız, hayatla birebir bağlantı içinde kalmanız halinde iç dünyanızdaki endişelerden eser kalmayacağın söylüyor.

    PARA

    3-9 Ağustos arası: Bu haftaki görünümlerin özündeki en önemli husus hem sosyal yaşamınızı hem hedeflerinizi hem de kazancınızla ilgili konuları tekrar bir gözden geçirmektir. Satürn-Akrep ilerleyişi, bizi tekrar geçmişe götürürken paramızı kazanma, harcama, yatırım gibi konuları tekrar ele alma yönünde etkiliyor. Bir yandan ilerlemek, büyümek isteyen birey, yeteri kadar kazanamadığında kendini engellenmiş hissediyor. Ancak şu var ki, Satürn bizi yapılandırıyor, ilişkilerimizi, kazanç ortaklıklarımızı ele almamız için blokaj uyguluyor. Bizim buna direnmek yerine, bu hafta daha dikkatli bir şekilde neler yapabileceğimizi düşünmek faydalı olur. Bu yeni bir çıkış yolu bulmamızda etkilidir.

    10-16 Ağustos arası: 11 Ağustos 2015-9 Ekim 2016 tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Jüpiter, hayatın doğal akışı içindeki aksaklıkları, sorunları büyütmeden, gerekli olanla olmayanı birbirinden ayırarak bir düzen yaratmanın önemini vurguluyor. Bu dönemde her şeyi denetim altına alamıyoruz. Elimizden geleni yapabiliriz. Olmuyorsa, bunu zorlayamayız, ne kendimizi ne başkasını eleştirerek dünyayı kendimize zindan edemeyiz. Bu dönemde yararlı birçok iş yapılabilir. Sözgelimi birilerine destek olmak, yardım etmek, sorunlarını gidermelerinde onlara yöntemler öğretmek, rehberlik etmek gibi. Yine bu süreçte bir projeyi arka planda detaylı bir şekilde hazırlamaya başlarız. Bir yıllık süreç sonunda bu işi bitirmiş oluruz. Fiziksel ve ruhsal sağlığımız çok önemli. Endişeli, kuruntulu, her an bir şey olacakmış gibi düşünenlerin bu dönemde sağlıklı ve verimli şekilde yaşamak adına rahatlatıcı egzersizlere, ruhsal çalışmalara yönelmeleri mümkündür. Hepsinden önemlisi emeğin hakkını bilmek. Sizler bu dönemde emek verdiğiniz, göz nuru döktüğünüz her şeyin ne kadar kıymetli olduğunu özümseyeceksiniz ve bunların içinde ruh ve beden sağlığının değeri dünyalara değişmez diyeceğiz.

    17-23 Ağustos arası: 21 Ağustos tarihindeki görünüm, yeni bir hedef ve yol belirleyerek amacımızı gerçekleştirme yönünde azim ve isteklilik gücü veriyor. Ancak sadece birileriyle temas kurmak değil bizim isteğimiz. Biz kazançlı çıkmak istiyoruz. Öyle girişimlerde bulunmalıyız ki, öyle insanlarla bağlantılarımız olmalı ki, sonunda harcadığımız zamana değsin diye düşüneceğiz.

    24-30 Ağustos arası: 26 Ağustos tarihindeki görünüm, 2012 yılından bu yana yaşanan mali sıkışmaların, bütçe açıklarının, yanlış yatırım veya kararların vurgulayıcı oluyor. Bundan sonrası adına kendinize düzgün ve istikrarlı bir bütçe yapmalısınız. Masraflarınızı gelir-gider anlamında düzenlemelisiniz. Şimdi hesaplarınızı ve durumunuzu son kez ele alma zamanıdır. Böylece doğru bir yol ve kazanç yöntemi belirlemiş olacağız.

    AĞUSTOS Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 1-8-9-13-14-18-19-23-24-28

    Zayıf Enerjili Günler: 4-5-11-12-25-26

    Aşkta En Şanslı Günler: 1-28

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 21-22

    Yeniay: 17-18-19-20
    (Ay-Terazi burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay: 4-5-6-31
    (Ay-Koç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    AKREP

    [Nasıl TV - Akrep burcu 2015 Ağustos ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Akrep-burcu-2015-Agustos-ayi-yorumlari-nelerdir)

    GENEL BİR BAKIŞ

    7 Ağustos tarihinde Merkür Başak burcunda seyrine başlayacak. Bu etki sizin için planlarınızı gözden geçirmek anlamında kıymetli bir etki olacak. Uzun seyirli olmayan, sağlam olmayan alanlara yatırım yapmamanız gerekecek. Bütçenizi iyi tartmanız gereken bir durumda olacaksınız.

    8 Ağustos tarihinde Mars Aslan'da egonuzu ön plana çıkararak düşünmek ve iş hayatında başarılı olmak isteyeceksiniz. Bu tarihte bilinçli ve gerçekçi olunması açısından dikkat etmeniz gereken bir dönem olacak.

    11 Ağustos tarihinde Mayıs 2016 yılına kadar devam edecek olan Jüpiter Başak burcu seyri başlayacak. Bu burcunuzla uyumlu bir görünüm olacak. İleriye dönük hedeflerin yerli yerine konması, planların yapılması önemli olacak. Jüpiter burada kendinizi geliştirme anlamında da olanaklar karışınıza çıkaracaktır.

    14 Ağustos tarihinde akrepler için önemli bir Yeni Ay oluşacak. Burada iletişim gücünüz, tecrübeleriniz, eğitim dereceniz bütünüyle hepsinin bağlandığı yer; iş hayatında kendinizi önde tutma arzusu olacak. İş ilişkilerinde mutlaka iş birliklerine açık olmanız gerekecek.

    23 Ağustos tarihinde Güneş Başak burcunda seyrine başlayacak. Sosyal ilişkilerinizi bir kontrol etmekte fayda olacak. Analiz gücünüze güvenin ve mantığınızla hareket etmek size faydalı olacak.

    27 Ağustos tarihinde Merkür Terazi'de seyrine başlayacak. Bu da yine mali konular ve planlamalar ile ilgili konuların bir ölçülüp tartılmasında faydalı olacak. Adil düşünmeye çalışmak ve gerçekçi olmak Merkür Terazi burcu geçişinde son derece kıymetli olacak.

    29 Ağustos tarihinde Balık burcunda bir Dolunay oluşacak. Bu durum öncelikle aşk hayatınızla ilgili meselelerde kıymetli bir durum olacak. Aşkta çok aceleci kararlar vermemeniz gerekecek. Geçmiş meseleler gündeme geldiğinde sübjektif düşünmek yerine bitmesine ya da ilerlememesine neden olan konulara bakmanız gerekecek.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    3-9 Ağustos arası: 8 Ağustos tarihinde Mars-Aslan burcunda ilerlemeye başlıyor. Bu dönemde iş hayatımız veya iş tercihlerimizi gözden geçirmek kadar, bir an önce girişimde bulunmak sonuçlandırmak arzumuz da yoğun. Fakat biliyorsunuz Venüs geri hareket dönemindeyiz. Öyle çabucak yeni bir işe adım atmamız pek kolay değil. Aslında doğrusu da, gözden geçirmelerde bulunmaktır. Sözgelimi işten ayrılmışsanız, tekrar eski iş yerinizdeki insanlar sizi arayı hal hatır sorabilir, hatta sizin için bir girişimde bulunmayı düşünebilirler. Bir başvurunuza cevap gelebilir. Siz kendinizi geliştirmek amaçlı sanat, spor, eğlence hayatı, yaratıcı yeteneklerinizi değerlendirebilirsiniz. Öyle boş boş oturmak yerine, ilginizi çeken bir konuda kendinizi göstermek için mücadele veririniz. Gururlusunuz. Öyle her kapıyı da çalmazsınız. Ancak bu boş gurur halinde olmamalı. Haksızlık varsa, merak etmeyiniz. Bunu Venüs geri hareketi telafi edecek şekilde işleyebilir. Siz öfkelenmeyiniz.

    10-16 Ağustos arası: 13 Ağustos tarihindeki görünüm, ilerisi adına hedeflerimizi gözden geçirmemizi sağlayıcıdır. Yanlış bir ilişkiye kendinizi kaptırmamak için gerçekçi olmanız gerektiğinin işaretçisidir. Bu görünüm, yaratıcı çalışmalara, projelere yönelmenin doğru olacağını, hayallerinizi gerçekleştirmek için bütün gücünüzle çaba sarf etmenin size yararlar sağlayacağını söyler. Hangi anlamda kullanmak isterdiniz diye sormuyorum. Çünkü biliyorum ki, Akrepler gücü severler ve asla kendilerini aciz hissetmekten hoşlanmazlar. O zaman gelin, gerek ilişki gerekse idealleriniz anlamında kendinizin farkında olarak gelişmeyi, büyümeyi amaç edineceklerdir.

    14 Ağustos tarihinde Aslan burcunda bir Yeniay doğacak. Gerileyen Venüs ile kavuşum yapacak. İş hayatı, toplumsal yaşam, ailevi ilişkiler anlamında bizi cesaretle hareket etmeye çağırıyor. Bir şeyler de hafiften düşündürüyor, zorluyor, mücadele edilmesi gerektiğini gösteriyor. Yakın geçmişte olanları da hatırlatıcı bu Yeniay, geçtiğimiz Temmuz başından bu yana neler düşündük, neler planladık, yaşadık bunlara bakacağız ve son haliyle görmemiz mümkün olacak. Yeniay, adı üstünde yenilik demektir. Şimdi biz de kendimize güveneceğiz. Yetenekli olduğumuz konularda ben buradayım diyerek kendimizi ifade etmeyi de bileceğiz.

    17-23 Ağustos arası: 23 Ağustos-23 Eylül tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Başak burcu seyri, iş hayatınız başta olmak üzere, ilişki, maddi konuların ileriye dönük bir şekilde gözden geçirdiği, kararlar alındığı bir süreçtir. Gayet kıymetlidir. İnce eleyip sık dokunur. Kimlerle ne gibi ilişkimiz var bunları bilinçli bir şekilde ele almalıyız. Amacımızı belirlemeli, bu amaca göre hayatımızı düzenlemeliyiz. Hedefimiz ile gittiğimiz yol aynı olmalı. Verimli olana yönelmeli, kısır bir döngü içinde dolanıp durmamalıyız. İşimizde mutlu muyuz? Hayatımızdan memnun muyuz? Nasıl dostlara sahibiz? Bunlara bir bakalım. İşlerimizi organize edelim. Becerilerimizi geliştirelim ve kazanalım. Güçlü ve bizi destekleyecek kişilere yönelim. Ivır zıvır işlerle vakit kaybetmeyelim. Yaşamınızı yakından ilgilendiren her konuya önem verelim. Birilerine endeksli yaşamak yerine, kendi ayaklarımızın üzerinde duralım. O nedenle yeteneklerinizi mutlaka değerlendirmenizi tavsiye ediyorum.

    24-30 Ağustos arası: 26 Ağustos tarihindeki görünüm, önünüzde engel olarak duran, bir çok konuda sizi baskı altına alan, geciktiren, yavaşlatan her ne varsa, bunları ancak iyi bir analizle ve bugüne dek edindiğiniz tecrübeler dahilinde aşabileceğinizi gösteriyor. Hedefinize varmak için, sorumluluklarınızı kabullenmelisiniz. Prensipli hareket etmeli, düzgün ve sağlam kişilerle dostluk kurmalı, iş yapmalısınız. Satürn-Akrep burcu seyri artık sona ermek üzere. Merkür ile olan bu görünümü son kez gerçekleşecek. Şöyle bir düşünelim. Onun dersleri ve uyarıları olmasaydı, bu kadar tecrübe sahibi olabilir miydik değil mi dostlarım.

    İŞ VE KARİYER

    3-9 Ağustos arası: 7 Ağustos tarihinde Merkür-Başak burcunda seyrine başlıyor. Bu geçiş, genel olarak sosyal hayatta ve hedeflerimiz yönünde detaylı düşünmemizi sağlar. Aslında böyle düşünmek zaman zaman işin içinden çıkmakta zorluklar yaratsa da, sonuçta başarılı bir karar vermede, ayrıntıların farkına varmada sizi destekleyicidir. Venüs-Aslan burcuna gerilediği için, sizler de iş hayatınızla ilgili konularda ilişkilerinize, durumunuza odaklanmıştınız. İşte Merkür geçişiyle daha etraflıca düşünmeye başlıyorsunuz. Bu gayet olumlu bir durum. İş arkadaşlıkları, proje amaçlı bir araya gelişler, ekibin kurulması ve hangi insanlarla çalışılacağı gibi konular, genelde gündemde olduğu için, birileri size veya siz birilerine haber göndererek, teklif yollayarak bu işle ilgili ayrıntıları gözden geçirebilirsiniz. Sosyal hayat bu zamanda öyle eğlenceden ziyade, iş amaçlı düşünülecek şekilde ele alınır.

    10-16 Ağustos arası: 11 Ağustos 2015-9 Ekim 2016 tarihleri arasında Jüpiter-Başak burcunda ilerleyecek. Bu dönemde sosyal çevremizdeki faaliyetlerin özünde insanlara destek amaçlı çalışmalar göze çarpıyor. Hangi işle uğraşırsanız uğraşın, ister emekli, ister evde yaşayan biri olun fark etmez. Bu süreçte etrafınızdaki yardıma muhtaç kişilere rehberlik edebilirsiniz. Bu ruhsal anlamda iyileştirme, iş bulma, evsizlere barınak, hayvanları koruma, beslenme gibi faaliyetler olabilir. Hatta bunu gönülden yaparsınız. Bu süreç topluma sunulan, herkese yararlı olabilecek sosyal projelerin göstergesidir. Böyle bir projede yer alabilirsiniz. Halkın sağlığıyla ilgili çalışmalara katılabilirsiniz. Genelde öyle boş işlerle uğraşmak yerine, sizi verimli, sağlıklı hizmetler verirken görebiliriz. Hedeflerin belirlendiği bu süreçte, ilerisi adına kendinize bir yol çizebilirsiniz. Gördüğünüz aksaklıklara dayanamaz, bunların giderilmesi adına sosyal etkinliklere katılabilirsiniz. Genel olarak bu dönemde pratik çözümler bulmaya, detaylar üzerinde durmaya, sadece bütünün güzelliğine aldanmamaya özen gösterirsiniz. Tabii ki bunu abartmamakta yarar var. Hani bazen de insan bu kadar ayrıntılı baktığında yorulabilir.

    17-23 Ağustos arası: 19 Ağustos tarihindeki görünüm, çalışma hayatınız ve üst zirveye ulaşma yolunda hem sıkı çalışma hem yeniliklere açık olma, sorumluluk üstlenmenin önemini büyük. İlgi duyduğunuz ve yetenekli olduğunuz alanlar hakkında mesleki bilgilenmeyi, takipçi olmayı, araştırmayı ve şartlara göre kendinizi hazırlamayı, ilişkiler kurmayı, yöntemler öğrenmeyi bilmelisiniz. Venüs gerileyişinde, eskiye ait konuları da tekrar gözden geçireceğiz.

    24-30 Ağustos arası: 29 Ağustos tarihinde Balık burcunda meydana gelecek Dolunayda, ilerisi adına hedeflerinizi gerçekçi bir şekilde saptamanız lazım. Sosyal ilişkilerinizi düzenlemek, tercihlerinizi güvenilirlik ilkesi çerçevesinde yapmak gerekiyor. Eleştirel yaklaşımlar, sürekli bir şeyleri beğenmemezlik nasıl yanlışsa, her şeyi bizim bildiğimizi sanmak da o denli yanlıştır. Hem böyle düşünüp, sonra aşkta çuvallamak da neyin nesi. Hayatın zorlukları tabii ki vardır. Ancak unutmayalım ki, güzellikleri de var. Bir de şu açıdan da Dolunayı ele almak isterim. Eğer siz başkalarını memnun edeceğim diye özveride bulunan bir kişiyseniz, aşkta kurban durumuna düşersiniz. Ondan sonra şikayetçi olamayız değil mi? Dolunay, Merkür-Kuzey düğüm kavuşumuyla örtüşüyor. Dengesiz ilişkilerden kaçınmak lazım.

    PARA

    3-9 Ağustos arası: Haftanın genelindeki görünümler, mesleki konuları, sorumlulukları vurgularken, mali konular üzerinde de durmamıza neden oluyor. Jüpiter iş fırsatlarını getiriyor ancak Satürn bir o kadar sorumluluk yüklüyor. Geçmişte yaşadığımız parasal sıkışıklıklar aslında bize ders vermiş olmalı. Bu dersleri henüz almamış olanlarınız için bu haftaki görünümler ilişkilerimizde, hayatı ele alış biçimimizde, iş ve maddi konularda daha ciddi düşünmenize neden olacak. Yeniden bir duruma bakmamız gerekecek.

    10-16 Ağustos arası: 13 Ağustos tarihindeki bir başka görünüm, mesleki konularda başarılı olma, güç kazanma anlamında hırslandırıyor. Uranüs ile bağlantısı olduğu için, yeniliklere açıl ve artık kimsenin nazını niyazını çekme diyerek uyarıda bulunuyor. Ne yapmalı, ne etmeli ve hangi yönde ilerlemeli. İşte bu görünüm, öncelikle yeteneklerinize göre seçimlerinizi yapmanızı, alternatif çıkış yollarını keşfetmenizi sağlarken, size akıllıca düşünmenizi söylüyor. Apar topar hareket etmeyeceğiz. Ancak mevcut durumun, şartların da farkında olarak tercihlerimizi belirleyeceğiz.

    17-23 Ağustos arası: 21 Ağustos tarihindeki görünüm, hem içten hem de dıştan bizi baskı altına alıyor. Ne olursa olsun başarmamızı isteyen dünya, hataya yer vermiyor. Hem güçlü olmamız hem de başarıya ulaşmamızın yolu, kendimize ne olursa olsun güvenmekten geçiyor.

    24-30 Ağustos arası: 27 Ağustos-17 Eylül tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek. İlişkilerimizi her açıdan ele almakta yarar var. İstediğimiz gibi ilerlemeyen, birlik ve beraberlik bilinci olmayan bir ilişkinin bizim içimizde yarattığı bir denge problemi olabilir. Bir taraf daha fazla sevgi doluyken, öteki taraf biraz daha kendini düşünüyor olabilir. İletişim bozukluğu yaşanabilir, fikirler birbirine uymuyor olabilir. Geriye çekilerek bunlar gözden geçirilmelidir. Bu geçiş, başkaları hakkındaki düşüncelerimizi şöyle bir kendi içimizde düşünmemizi, tartmamızı sağlayacak.

    Not: Merkür 17 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda gerileyecek. 9 Ekim-2 Kasım tarihlerinde tekrar düz seyirle ilerleyecektir.

    AĞUSTOS Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 2-3-11-12-16-17-21-22-25-26-30

    Zayıf Enerjili Günler: 1-6-7-13-14-28

    Aşkta En Şanslı Günler: 2-3-30

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 23-24

    Yeniay: 20-21-22
    (Ay-Akrep burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay: 6-7-8
    (Ay-Boğa burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    YAY

    [Nasıl TV - Yay burcu 2015 Ağustos ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Yay-burcu-2015-Agustos-ayi-yorumlari-nelerdir)

    GENEL BİR BAKIŞ

    7 Ağustos tarihinde Merkür Başak burunda seyrine başlayacak. İlk olarak iş hayatınız ile ilgili meseleleri titizlikle gözden geçirmeniz gerekecek. İkinci olarak da ilişkilerinizle ilgili meselelerinizi gözden geçirmeniz gerekecek.

    8 Ağustos tarihinde Mars Aslan burcunda ilerleyecek. Venüs geri hareketi olacak.Mars Aslan seyri kişinin kendini ifade etmesinde ve farklı bir dünya yaratması anlamında kıymetli olacak. Eğitim konularının düşünülmesinde ve ticari konularda aktif hareket edilmesi anlamında etkili olacak. Ancak Venüs geri hareketi bize bu kararlarda aceleci davranmamız gerektiğini söyleyecek.

    11 Ağustos tarihinde Jüpiter Mayıs 2016'ya kadar etkili olacak. Burada tamamen iş konuları önemli olacak. Dolayısıyla yeteneklerinizde piyasa şartlarına göre bir analiz yapmanız gerekecek.

    14 Ağustos tarihinde Yeni Ay Aslan burcunda oluşacak. Bu Yeni Ay Venüs geri hareketi ile örtüştüğü için doğal olarak bütün planlarınızı gözden geçirmeniz gerekecek. Ani seyahatleri ani gelişmeleri Yeni Ay size müjdeleyecek. İleri adımlar atabilmek adına geçmiş eksikliklerinizi tamamlamanız yararlı olacak.

    23 Ağustos tarihinde Güneş kariyer evinizde oluşacak. İş problemleri olanların otoriteler ile biraz daha opsiyonlu düşünmesinin gerekli olduğu bir zaman olacak. İnsanlarla beklentilerinizin üstünde bir iletişim kurmamak ve arada uçurumlar oluşturmanız gerekecek.

    27 Ağustos tarihinde Merkür Terazi burcunda ilerleyecek. Bu da Yaylar için sosyal ilişkiler anlamında etkili olacak Bu yeni ilişkilerin habercisi olabilir. Belki yeni arkadaşlar belki de bu ilişkilerin aşka dönüşmesi karşınıza çıkacaktır.

    29 Ağustos tarihinde Balık burcunda bir Dolunay oluşacak. İş ve ev arasındaki dengenin yerli yerine oturtulmasında kıymetli olacak. Eskiden başlanılan işler ve şu andaki iş durumunuzun sizi tatmin edip etmediğini gözlemlemek adına beklemeniz gerekecek.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    3-9 Ağustos arası: 8 Ağustos tarihinde Mars-Aslan burcunda ilerlemeye başlıyor. Bu seyir, Venüs geri hareketiyle örtüşüyor. Uzun zamandır düşündüğümüz bir seyahate çıkabiliriz. Yine uzun zamandır üstünde çalıştığımız bir projemiz tamamlanabilir. Eğitim hayatı, yeni bir çevre, yeni girişimler anlamında Mars, istekliliğinizi yükselticidir. Size hırs, motivasyon, kararlılık ve kendinizi ortaya koyma kuvveti verir. Henüz yeni düşündüğünüz, planladığınız bir işle ilgili eksiklere bakılır, ilgili kişilerle bir araya gelinir, görüşülür. Eylül ayında start verilmek üzere kararlaştırılır. Siz de bu aradan yararlanıp, şöyle bir kendinizi toparlarsınız. İlişkilerde genel olarak bu dönemde bir yolculuk, aktivite veya etkinlikte geçmişte tanıdığınız veya beraber olduğunuz kişiye rastlamanız mümkündür. Yeni biriyle tanışabilirsiniz. Aslında kısa sürecek sandığınız bu karşılaşma, Mars gücüyle sizi harekete geçirirken, Venüs gerilemesiyle düşündürebilir. Zaman tanımakta yarar var diye düşünürsünüz. Eğitim, iş veya yabancı ülke, farklı şehir odaklı işlerinizi, şöyle bir gözden geçirebilirsiniz. Bu Eylül ayına da bir hazırlık dönemi olarak önem taşır.

    10-16 Ağustos arası: 14 Ağustos tarihinde Aslan burcunda oluşacak Yeniay, gerileyen Venüs ile kavuşumu var. Bu durum geçtiğimiz Temmuz başında verdiğimiz karar, attığımız adım, karşımıza çıkan kişi, sunulan teklif, yapılan yolculukların, alınan haberlerin, yapılan görüşmelerin şu andaki durumu hakkında bize ışık yakıyor. Bu tarih için önceden bir tatil kararı vermişsek, şimdi çıkabiliriz. Yeni biriyle tanışmamız mümkündür. Birdenbire aşık da olabiliriz. Sanatsal aktiviteler, turizm, organizasyonlar, festivaller gibi aktivitelere katılabiliriz. Daha önce verdiğimiz bir kararı şimdi farklı şekilde tekrar gözden geçirebiliriz.

    17-23 Ağustos arası: 19 Ağustos tarihindeki görünüm, yenilikleri hevesle, arzuyla ve değişimi canla başla isteyen bireyin, özgürce yaşama isteğinin işaretçisidir. Eğitimden ticarete kadar geniş bir alanda, yaratıcı düşünmeyi sağlayan bu enerjiyle, hayatınızı olumlu yönde değiştirecek aşklara, gelişmelere açık olursunuz. Venüs gerileme hareketi, geçmişe dair meselelerin de tekrar gözden geçirilmesini sağlayacak.

    24-30 Ağustos arası: 29 Ağustos tarihinde Balık burcunda meydana gelecek Dolunay, kariyer hedefleriniz, iş sorumluluklarınız, düzenli ve verimli şekilde bitirilmesi gerekli olan işleriniz sizi bir hayli yorabilir, endişelendirebilir. Her şeyi en düzgün, en başarılı şekilde halletme arzunuz, başkalarına hizmet edeceğim diye paralanmanız, kafanızın karışmasına, ailenize ve kendinize zaman ayıramamanıza yol açar. Oysaki iyi bir planlama ile hem işlerinizi düzgün şekilde bitirebilir hem de dinlenme fırsatı bulursunuz. Dolunay, Merkür-Kuzey düğüm görünümüyle örtüşecek. Sosyal ilişkilerin, arkadaşlıkların, paylaşımların, ekip çalışmalarının, yeteneklerinizi gruplar içinde göstermenin işaretçisi oluyor. Bu Dolunayda biraz kafamız karışsa da, iş-ev arasındaki dengeyi iyi kurabilirsek şaşırmamış oluruz.

    İŞ VE KARİYER

    3-9 Ağustos arası: 7 Ağustos tarihinde Merkür-Başak burcunda seyrine başlıyor. İş hayatımızla ilgili planlarımız, görüşme veya düzenlenecek işlerimiz, halledilmesi gereken incelemeler gündem maddemizde yer almaya başlıyor. İş bulmak yönünde detaylı bir analiz sürecidir bu. Bakarız, nasıl bir iş düşünüyoruz, nasıl şartlar arıyoruz tümüyle gözden geçiririz. Geçirmemiz de gerekir zaten. Sigorta işlemleri, gerek işe girişlerde gerekse eleman alımlarında önemsenir. İşin ustası olup olmadığınıza bakılır. Öyle her önünüze gelen işi kabul etmemeli, tüm ayrıntılarını gözden geçirmelisiniz. Bu süreç, yeni bir planlamanın ön çalışmaları için kıymetlidir. Kaldı ki, Venüs-Aslan burcuna gerilediği için, kimlerle nasıl bağlantı kurulacağı üzerinde odaklanacaktık. Şimdi Merkür geçişiyle de, detaylara bakacağız. İş problemlerimizi çözebilmek, işlerimizi düzgün şekilde yapabilmek için titiz çalışacağız ancak şikayetçi olmak, sürekli bir şeyler kulp takmak zaman kaybı olur, huzursuzluk yaratır buna da dikkat edeceğiz.

    10-16 Ağustos arası: 11 Ağustos 2015-9 Ekim 2016 tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Jüpiter, mesleki büyüme, gelişme, kendinizi yetiştirme ve üst noktalara ulaşma yönünde sizi destekleyicidir. Ancak o noktaya çıktığınızdaki tavrınız, etrafınızdaki insanlara yaklaşım tarzınız da, mücadeleniz kadar insanca olmalıdır. Sıkı çalışmak, ayrıntılara dikkat ederek işin tamamını öğrenmek için gayret etmek, iş ilişkilerinde ne fazla ödün vererek geride kalmak ne de birilerini geçmek için her şeyi en iyi bilenin kendiniz olduğunu sanmak yanlıştır. Bu dönemde işinizi en iyi şekilde yapmak için tüm gücünüzle çalışırsınız. Aksaklık çıkmaması için tüm gücünüzle dikkatli olursunuz. Sadece kendiniz adına değil, işinizin gelişimi, şirketin yükselişi anlamında bilginizi, tecrübenizi diğerleriyle paylaşarak ilerlediğinizde sizin ne kadar bilge bir ruh olduğunuz söylenir. Bu süreçte yükselenler, daha önceden kendilerini her anlamda bu iş için hazırlamış insanlardır. Eğitim almışlardır, kurslara, seminerlere katılmışlar veya birebir el emeği göz nuru dökerek merdivenleri tırmanmışlardır. Böyle kişilerin Jüpiterin desteğiyle yükselmeleri şaşırtıcı olmaz.

    17-23 Ağustos arası: 23 Ağustos-23 Eylül tarihleri arasında, Başak burcunda seyredecek Güneş, iş hayatınızla ilgili konular üzerinde titiz düşünmenin, sıkı çalışmanın, araştırmacı ve organize bir şekilde hareket etmenin son derece önemli olduğu zaman dilimidir. Ayrıca yüksek eğitim, inanç, akademik ihtisas, gelişim, büyüme ve verimlilik anlamında kıymet taşır. Siz artık becerilerinizi iş hayatında göstermek istiyorsanız, ustalaşmak ve toplum içindeki yerinizi belirlemekten yana iseniz, ben derim ki artık dağınıklığı bırakıp bol bol çalışın. Birilerine hizmet etmeniz mi gerekiyor, bundan gocunmayın. Çok fazla çaba sarf etmeniz mi gerekiyor, bunu geleceğinizi düşünerek yapın. İş ortamında gayret gösterin.

    24-30 Ağustos arası: 26 Ağustos tarihindeki görünüm, işlerinizi düzgün ve planlı bir şekilde derleyip toparlanmanın önemini gösteriyor. Hedef bilinci çok önemli. Sizi fiziksel ve ruhsal anlamda kayıplara uğratan, haksızlık yaşatan, kurbanmışsınız gibi iyi niyetinizi suiistimal eden kişilere karşı artık akıllı olma vaktidir. İş hayatında, özel yaşamda, sağlığınızı ilgilendiren konularda daha dikkatli olmaya çalışınız. Size köstek olan insanlara değil size destek veren kişilere yöneliniz. Riskli yatırımlardan, kararlardan uzak durunuz. Satürn-Akrep burcu seyri artık sona ermek üzereyken bu konular üzerinde son bir kez düşüneceğiz.

    PARA

    3-9 Ağustos arası: Hafta başındaki Jüpiter-Satürn görünümüyle başlayan ve haftanın geneline yayılan enerjiler kazanç, ilişki, iş hayatınız, girişimleriniz, şehir-ülke bağlantılı girişimlerinizi engelleyici, mücadele etmeye zorlayıcı, daha fazla efor sarf etmenizi gerektiricidir. Müdahalede bulunmanın güç olduğu bir haftadayız. Henüz tamamlanmamış bitmemiş, zamanla yerine oturabilecek bu durumları şanssızlık olarak görmek, umutsuz düşünmek, hatta pes etmek çözüm değil. Bilakis bunlar üzerinde durmalı, tekrar bir bakmalı, beklemeniz gerekiyorsa sabırlı olmalısınız.

    10-16 Ağustos arası: 13 Ağustos tarihindeki görünüm, iş hayatında seçici, görev bilinci içinde çalışmak, titiz bir şekilde işlerinizi düzenlemek anlamında önem taşıyor. Hem şöyle bir durumumuza bakacağız hem de doğru tercihlerde bulunmak için düşüneceğiz. İletişim anlamında tabii ki gerek otoritelerle olan bağlantılarda dikkatli olmak gerekiyor. İşimiz ve evimiz arasındaki dengenin sağlam olması gerekiyor. Bir de önemli husus, duygusal-ailevi-yuvamızı ilgilendiren konularda gerçekçi olmamız gerekiyor. Sizi bir anlamda bağlayan, etkisiz hale getiren, fedakarlıkta bulunarak zaman kaybettiren hiçbir olgunun içinde yer almayınız.

    13 Ağustos tarihindeki bir başka görünüm, hem cesaretle fikirlerinizi ortaya koymanızda hem uzun yolculuklarda keşifte bulunmanızda hem de arzu ettiklerinizi gerçekleştirmenizde ışığınızdır. Uranüs-Koç burcunda ilerliyor ve yenilenmenin, baskılara boyun eğmeden hayatınızı kurgulamanın işaretçisi. İlişkinizden, eğitime, iş hayatınızdan yerleşime kadar olan geniş bir alanda cesaretiniz yükseliyor.

    17-23 Ağustos arası: 21 Ağustos tarihindeki görünüm, bir yanıyla cesaret aşılarken diğer yanıyla bizi düşündüren meseleleri hatırlatıyor. Özgür olmak, canımızın istediği gibi yaşamak dururken, kafamıza takılanlar rahat vermiyor sanki. Ancak Güneş güçlü olduğu Aslan burcunda ilerlemekte. Biz de, güven duygumuzu ayakta tutarak, şöyle bir derinlemesine gözden geçirmelerde bulunalım ve bizi neyin durdurduğuna bir bakalım.

    24-30 Ağustos arası: 27 Ağustos-17 Eylül tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek. Fikirlerimizi dile getirip, insanların hakkımızda ne düşündüğünü öğrenmek isteyeceğiz. İnsanlarla belli bir konu üzerinde sohbet etmek, yazışmak, düşünce alışverişinde bulunmak hoşumuza gidebilir. Dostlarımızla bir araya gelmek, çeşitli etkinliklere katılmak, sanatla alakalı mekanlarda bulunmak faydalıdır. Sadece birebir konuşma değil sosyal medyayı da yakından takip edebiliriz. İletişimde bulunun, yeni insanlarla tanışın, kendinizi ifade edin. Bu size finansal anlamda da kazanç getirici olabilir. Kimle bağlantı kurmak istiyorsanız o kişilere doğru yönelin. Özellikle karşı cinsle olan sosyalleşme anlamında da bu dönemi olumlu buluyorum.

    Not: Merkür 17 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda gerileyecek. 9 Ekim-2 Kasım tarihlerinde tekrar düz seyirle ilerleyecektir.

    AĞUSTOS Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 1-4-5-13-14-18-19-23-24-28

    Zayıf Enerjili Günler: 2-3-8-9-16-17-30

    Aşkta En Şanslı Günler: 4-5

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 25-26

    Yeniay: 22-23-24-25
    (Ay-Yay burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay: 8-9-10
    (Ay-İkizler burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    OĞLAK

    [Nasıl TV - Oğlak burcu 2015 Ağustos ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Oglak-burcu-2015-Agustos-ayi-yorumlari-nelerdir)

    GENEL BİR BAKIŞ

    7 Ağustos tarihinde Merkür Başak burcu geçişi sizler için olumlu bir gelişme olacak. Mecburiyetler sizi yorduğu için farklı bir iş arayış söz konu olabilir. Planlamalar için önemli bir dönem olacak ve planlamaları gözden geçireceksiniz.

    8 Ağustos tarihinde Mars Aslan burcunda seyrine başlayacak. Beklentilerinizi karşılayan fırsatların mali yöndeki gelişiminin işaretçisi olacak.

    11 Ağustos tarihinde Mayıs 2016 tarihine kadar devam edecek olan Jüpiter Başak burcu seyri devreye girecek. Burcunuzla uyumlu bir görünüm olacak.

    18 Ağustos tarihinde Yeni Ay Aslan burcunda oluşacak. Mali ortaklık evinizde yönünde önemli bir gelişme olacak. Çıkarlarınızı düşünme yoğunluğunda olacağınız bir dönem olacak.

    23 Ağustos tarihinde sıkı çalışmak, analiz süreci derken Güneş Başak burcunda seyrine başlayacak. Her şeyi ölçüp tartacağınız bir dönem olacak.

    27 Ağustos tarihinde Merkür Terazi burcunda kariyer evinizde ilerleyecek. Adil düşünmeye çalıştığınız ve karşı taraftan da bunu bekleyeceğiniz bir dönem olacak. Birilerini idare etmede yorulabilirsiniz. Bu konuda kendinizden ödün vermemeniz gerekecek.

    29 Ağustos tarihinde Balık burcunda Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay iletişim evlerinde etkili olacak. Dünyaya baktığınızda insanların ne kadar dayanıksız olduğunu göreceksiniz. Görünümlerine baktığınızda iletişimlerin zorlayıcı olduğunu göreceksiniz.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    3-9 Ağustos arası: 8 Ağustos tarihinde Mars-Aslan burcunda ilerlemeye başlıyor. Bu geçişte, hem ortaklaşa kazançlarımız üzerinde duracağız hem de tutkulu, kararlı ve oldukça inatçı biçimde sahip olmak istediğimiz her ne varsa ona ulaşmak için mücadele edeceğiz. Venüs de Aslan burcunda gerilediği için, çok daha arzulu ve çok daha kararlı, hatta bir hayli baskın şekilde hedefimize odaklanacağız. Ancak ne olursa olsun, niyetimiz burada çok önemli. Hep birlikte, ortaklaşa kazanmaktan mı yanayız, yoksa birilerini devre dışı bırakıp payımıza düşeni kapmak mı niyetimiz? Bu sorunun cevabı sizde saklıdır. Ancak şu var ki, irademizi devreden çıkarmadan mevcut duruma bakmakta yarar var. Çünkü bazen hırsımız, egomuz, aşırı gururumuz, kibrimiz bizi yanlışa sürükleyebilir. Şöyle bir kendimizle yüzleşmekte de yarar var. Cinsel hayatımıza, güce ve paraya olan meylimizi veya eşimiz, sevgilimiz veya iş ortağımızın bu konuları ele alış biçimini bu dönemde daha yakından anlama fırsatı bulabiliriz.

    10-16 Ağustos arası: 11 Ağustos 2015-9 Ekim 2016 tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Jüpiter, hayata bakış açımızı, yaşamımızı düzenleme, verimli hale getirme yönündeki gelişimlerin işaretçisidir. Yüksek eğitim kadrolarında görev almak, eğitim görmek, eğitim vermek, işi yerinde mutfağında ter dökerek göz nuru ile öğrenmek veya bu yollardan geçmiş biri olarak başkalarına rehberlik etmek, dönemin etkileri arasında yer alır. İş yolculukları, toplantılar, bir projenin içinde yer almak veya onu hazırlamak gibi faaliyetler de süreç boyunca etkindir. İnancımız, hani şu hayatın tüm zorluklarında yılmadan ayakta durabilmemizi sağlayan gücümüz, bu dönemde yanımızdadır. Kendimize, yaptığımız işe adanmışlık ve bu adanmışlığın neticesinde insanlara yardımcı olmak bu seyir boyunca sizi ruhsal anlamda besleyicidir. Ticarette ahlaklı olmak, bir işin ustası olarak yaptığınız işe gönül vermek, unvanın, ürünün, şöhretin peşinde koşmak yerine, gerçekten samimi hislerle kendinizi işe vermek sürecin yansımaları arasında yer alır.

    17-23 Ağustos arası: 19 Ağustos tarihindeki görünüm, eviniz ve aile yaşamınızdaki değişimlerin işaretçisi olurken, ilişkilerinizden finansal ortaklıklarınıza kadar geniş bir alanda yenilikçi düşünmenin önemini vurguluyor. Sizin hedeflerinizi yeniden gözden geçirerek, dar kalıplar içinde kendinizi hapsetmemeniz gerekiyor. Venüs gerileme hareketi bu konularda yapılan analizlerin işaretçisi olarak da önem taşıyor.

    24-30 Ağustos arası: 29 Ağustos tarihinde Balık burcunda meydana gelecek Dolunay, iş-eğitim-yolculuk planları-çevre değişimlerinde detaylı şekilde düşünmek tabii ki faydalıdır. Ancak bunun dozunu iyi bilmek gerekir. Artı ve eksileriyle ele alınız. Baktınız ki olumlu, sizin için faydalı, o zaman sorun etmeyiniz. Hayata olumsuz yaklaşmak, sürekli bir şeyleri denetlemek, aynı olmasını beklemek yanlıştır. Kendi doğrumuzun en iyisi olduğunu söyleyemeyiz. Evimiz, işimizle ilgili konulardaki durumu bu şekilde ele alalım. Kaldı ki, Merkür-Kuzey düğüm kavuşumu tarafsız bakış açısıyla meselelerin ele alınması halinde doğru tercih yapmanızda ve yönünüzü belirlemenizde rehberiniz olacaktır. Aşırı analiz etmek, saplantılı kaygılı olmak yerine değişimleri hoş karşılamak lazım.

    İŞ VE KARİYER

    3-9 Ağustos arası: 7 Ağustos tarihinde Merkür-Başak burcunda seyrine başlıyor. Bu geçişle beraber hem bilgilenme hem de bildiklerimizin işe yarar olmasına dikkat etme sürecimiz başlıyor. Bu iş ve özel ilişkilerimizde de bu yönde gelişebilir. Öylesine konuşmamak için, konuşacağımız konu hakkında bilgi sahibi olmaya çalışırız. Çevremizdeki insanlar da, bizim neyi ne kadar öğrendiğimizi, bildiğimizi test ederler. Çünkü bu geçiş hepimiz için gerekli ile gereksizlerin ayrılma vaktidir. O zaman doğru bilgi ile bir işe yaramayan, boş sözlerin etrafta dolaştığı zaman değildir. Bizim de buna fazlasıyla önem verdiğimiz süreçtir. Eğitimden, iş hayatına, farklı bir yere yerleşim, araştırma ve keşifler için, bütünden ziyade, detaylara önem verilerek analizde bulunma vaktidir. Venüsün gerileme hareketi finansal ortaklıklarda, önem taşıyordu. Demek oluyor ki, Merkür geçişinde biz de işimize yarayacak projelere eğileceğiz. Bu yönde etkin kişilerle bağlantı kurmaya özen göstereceğiz.

    10-16 Ağustos arası: 13 Ağustos tarihindeki görünüm, bilginiz-tecrübeniz-sıkı çalışmanız ve titiz gözlem gücünüzle kendinizi geliştirmenin ve ilerlemenin işaretçisidir. Faaliyetlerinizle, aklınızla, fikirlerinizle dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz. Yeni fikirlere, yaratıcı düşünmeye açık olunuz. Ancak gereksiz yere size zaman kaybettirecek kişi ve uğraşılardan uzak durunuz. İdeallerinizin farkında olduğunuz sürece yanlış kararlar vermezsiniz. Ancak birilerinin etkisi altında kalırsanız ne seçeceğinizi, nasıl bir yol izleyeceğinizi şaşırırsınız. Özellikle yakınlarınızın(kardeş-akraba) sizi üzmesine izin vermeyiniz. Bazen fedakarlıklarımız, bizi asıl gideceğimiz yoldan uzak tutar. Oysaki biz, gelişmeliyiz.

    13 Ağustos tarihindeki ikinci etkili görünüm, parasal anlamda destekleyicidir. Destek oluşu şu yöndedir. Bilirsiniz Oğlaklar öyle çabuk harekete geçmezler. Değişime çok açık değillerdir. Her meseleyi, her kararı oturup düşünürler. Hatta bazen kendi kendilerini bu yüzden engelleyebilirler. İşte bu görünüm size yenilikte bulunma, yeni bir çevreye dahil olup canlanma yönünde yardımcıdır. Tabii ki her Oğlak aynı yaşamsal deneyimlerden geçmiyor. Bazılarınız bu görünümle, hem geçmişi hem de mevcut durumunuzu gözden geçirerek, neler yapmak istediğinize karar verebilirsiniz. Sözgelimi şu anda oturduğunuz evde mi yaşamınızı sürdüreceksiniz veyahut farklı bir yere mi yerleşmek istiyorsunuz? Bunları tekrar bir ele alırız.

    17-23 Ağustos arası: 23 Ağustos-23 Eylül tarihleri arasında, Başak burcunda ilerleyecek Güneş, dünya görüşünüzü, fikirlerinizi geliştireceğiniz bir zaman dilimidir. Eğitimden girişimlerinize kadar geniş bir alanda sıkı çalışmanın işaretçisidir. Her durum titizlikle gözden geçirilir ve yaş tahtaya ayak basılmaz. Bu süreç, maddi ortaklıklar, bölüşümler, parasal konuların da gündeme gelmesini sağlar. Ayrıca sağlığınızı güçlendirici, çalışma hayatında verimliliği yükselticidir. Çevremizle olan ilişkimizde dikkatli olmamız gerekebilir. Bir sorun çıkmaz. Malumunuz üzere Eylül ayı, okulların açılacak oluşu, iş hayatının aktif hale gelmesi nedeniyle tüm burçlar olarak analizde bulunacağız. Hayatımızı gözden geçireceğiz, işlerimizi yoluna koymaya çalışacağız. Yazın rehaveti gerilerde kalacak, yavaş yavaş sonbahara adım atacağız. Titizliğiniz sadece yaptığınız işlerde değil, neredeyse her konuda etkili olacaktır. İş tercihlerinde bulunurken hizmet, sağlık, hukuk, iletişim, eğitmenlik, pazarlama, bilgi işlem alanları öne çıkacaktır. Mecburi hizmet konusu, uzmanlaşma sınavları ve yabancı dil gibi konular da yine bu dönem içinde yoğunluk kazanacaktır.

    24-30 Ağustos arası: 26 Ağustos tarihide, burcunuzla uyumlu olup, prensipleriniz doğrultusunda hareket etmenizi sağlarken, kariyer hayatınızla alakalı konularda odaklanmanızda yardımcıdır. Bu odaklanma, iş-eğitim-çalışma hayatınızla ilgili kararlarınızı verirken akıllıca hareket etmenizde yardımcıdır. Şartları, hedeflerinizi, toplumsal ilişkilerinizi gerçekçi bir şekilde gözden geçirmeniz faydalıdır. Satürn-Akrep burcu seyri artık sona ermek üzereyken bizi bu konularda destekliyor.

    PARA

    3-9 Ağustos arası: Maddi konularda bir hayli dikkat çekici görünümlerle yeni haftaya adım atacağız. Mevcut sosyal çevreniz, idealleriniz, hedefleriniz anlamındaki işlerin mutlaka ciddi anlamda ele alınmasını gerektiren durumlar söz konusu olacaktır. Ortak finansal ilişkileri güçlendirici Jüpiter size desteğini sürdürüyor. Ancak sizin de amacınızı düzgün bir şekilde belirlemeniz gerekiyor. Bilginizi, tecrübelerinizi, bugüne dek oluşturduklarınızı dışa yansıtmanız lazım. Bu haftaki görünümler, bunun için verilecek mücadelenin göstergesi. Buna hazırsanız ne ala. Hayır diyorsanız sadece başkalarının desteğiyle ayak duracaksınız demektir.

    10-16 Ağustos arası: 14 Ağustos tarihinde Aslan burcunda oluşacak Yeniayın, gerileme hareketinde olan Venüs ile kavuşumu, geçtiğimiz Temmuz başındaki finansal, iş ve ilişki anlamındaki durumları hatırlatıcı bir etki yaratıyor. O zamandan bu yana olan beklentilerimiz karşılandı mı, buna bir bakmak gerekiyor. Kazanmak istiyoruz ve bu yönde tatmin olmaktan yanayız. Bu Yeniay size bu yönde bir fayda sağlayabilir. İlişkinizde veya hayatın genelinde tabii ki hiç kimsenin bizim gibi davranmasını bekleyemeyiz. Biz de ne veriyoruz, ne sunuyoruz, nasıl yaklaşıyoruz bu çok önemli. Eğer gerçekten çıkarsız, karşılıksız sevgiyi, değeri veriyorsak, bu Yeniay, bize güzellikler getirici olabilir.

    17-23 Ağustos arası: 21 Ağustos tarihindeki görünüm, başkaları tarafından beğenilmek, değerli bulunmak, özellikle ilişkilerde ve maddi konularda güçlü olmak arzumuzu işaret ediyor. Bunların hayatımızda yer alması azimli bir şekilde ilerlememizi sağlayabilir. Eğer şu aralar yalnızsak veya aradığımız ilgiyi göremiyorsak kendimizi pek rahat hissetmeyiz.

    24-30 Ağustos arası: 27 Ağustos-17 Eylül tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek. İş hayatında ve gerekli ortamlarda iletişimi önemsemek gerekiyor. Hem fikir alışverişlerinde bulunalım hem de tarafsız şekilde düşünelim. Bunu yapmak kolay mıdır? Bir Oğlak zaten kimseyle çok içli dışlı olmadığından, ayarını bilecektir. Otorite konumunda bulunan kişilerle veya hizmet ettiğimiz insanlarla nazik bir şekilde konuşursak, yaptığımız işe önem vermelerini, bize saygı göstermelerini sağlayabiliriz. Sanatsal faaliyetler, yaratıcı çalışmalar, elle yapılan güzelleştirmeler, halkla ilişkiler, danışmanlık dönem boyunca başarılı işler çıkarabileceğimiz alanlar arasında sayılabilir. İş problemi olanlar yeni görüşmeler yapabilir. Bu süreçte, başkalarıyla işbirliğine dönük konuşmalı, ortaklaşa çalışmalı, ekip veya takım çalışmalarına önem verilmelidir.

    Not: Merkür 17 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda gerileyecek. 9 Ekim-2 Kasım tarihlerinde tekrar düz seyirle ilerleyecektir.

    AĞUSTOS Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 2-3-6-7-16-17-21-22-25-26-30

    Zayıf Enerjili Günler: 4-5-11-12-18-19

    Aşkta En Şanslı Günler: 6-7

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 1-28

    Yeniay: 25-26-27
    (Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay: 10-11-12
    (Ay-Yengeç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    KOVA

    [Nasıl TV - Kova burcu 2015 Ağustos ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Kova-burcu-2015-Agustos-ayi-yorumlari-nelerdir)

    GENEL BİR BAKIŞ

    7 Ağustos tarihinde Merkür Başak burcu devreye girecek. Mali konuları mercek altına alıp düşünmeniz ve iyi bir analiz etmeniz gerekecek. Aşk hayatınızla ile ilgili konularda iletişimde bulunabileceğiniz kafanıza uygun insanlar ile olmayı tercih etmeniz gerekecek. Bu konuda Merkür Başak iyi bir muhasebede bulunmak için size merhaba diyecek.

    8 Ağustos tarihinde Mars Aslan burcu seyri ikili ilişkilerde etkili olacak. Partnerinizin kendine olan güvenin kendini merkeze koymasından dolayı sizin de bu durumdan iletişimde sıkıntı yaşayacağınızı gösterecek. Sorunlarınızda hemen karar vermemeniz gerekecek. Bencil davranan tarafı uyarmanız gerekecek.

    11 Ağustos tarihinde Jüpiter Mayıs 2016 yılına kadar etkili olan Başak burcunda seyrine başlayacak. Çok fazla incelemeden alışverişlerde bulanmamak gerekecek. İnsanlarla olan ilişkilerinizin bir hayli önemli olduğu bir dönem olacak. Tecrübe ve bilgilerinizi gözden geçirmeniz gerekecek.

    14 Ağustos tarihinde Yeni Ay karşıt burcunuz Aslan'da oluşacak.
    Burada hem çalışma hayatınızın hem de ikili ilişkilerinizin mutlaka verimli olup olmadığının gözden geçirilmesi gerekecek.

    23 Ağustos tarihinde Güneş Başak burcunda ikili ilişkileriniz üzerinde geçişine başlayacak. Özellikle mali konularda biraz muhafaza etmenin önemli olduğunu gösterecek.

    27 Ağustos tarihinde Merkür Terazi burcunda seyrine başlayacak. Daha önceden planlanmış bir yolculuğa çıkılarak bir rahatlanma sağlanabilir. Popülerlik anlamında Merkür ile kurduğunuz bu ilişkiler güzel meyveler verecektir.

    29 Ağustos tarihinde Merkür'ün son kez Kuzey Ay Düğümüyle Terazi'de buluşması ile örtüşen bu Dolunay; kendi kafanızın istediği yönde gittiğinizin işaretçisi olacak. Bir başkasını düşünmeyip tek başınıza karar vermek bu Dolunay'da ikili ilişkilerde zorlayıcı bir faktör olarak ortaya çıkacak. Mali konular ile alakalı olarak hesabı kitabı çok iyi yapmanız gerekecek.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    3-9 Ağustos arası: 8 Ağustos tarihinde Mars-Aslan burcunda ilerlemeye başlıyor. Bu geçiş, Venüs-Aslan burcu geri hareketiyle örtüştüğü için, ilişkide ipleri elinde tutmak isteyen partnerin baskın halleri iki misli artıyor. Yeni biriyle tanışmış kişinin, bu durumdan belki hoşnut olması mümkün. Karşısındaki kişi kararlı, kendine bir hayli güvenen, oldukça da gösterişli biri olduğu için hoşuna bile gidebilir. Jestleri, tutkusu, cömertliği, çekiciliği bir hayli ilgi uyandırır. Tabii ki bir yere kadar. Onu da zamanla tanıdığımızda bazı şeyleri böyle görmeyebiliriz. Onun için tanımak gerek karşınızdaki kişiyi, anlamak, gerçekçi bir gözlemde bulunmak lazım. İşte bu anlamda Venüs gerilemesi yararlıdır. Mars geçişinde hayatın tadını birlikte çıkarmak arzusu, aşkı tutkulu, cinsel açıdan heyecan verici bir şekilde yaşama arzusu da bir hayli ön plandadır. Sadece olumsuz yanıyla da görmeyelim. Böyle durumlarda partnerin coşkusu, azimli oluşu, başarısı gurur vesilemiz olur. Böyle çiftler açısından da etkileyici bir dönem diyebiliriz.

    10-16 Ağustos arası: 14 Ağustos tarihinde Aslan burcunda bir Yeniay doğacak. Bu Yeniay, geri hareketini sürdürmekte olan Venüs ile kavuşum yapacak. Hem yeni bir ilişkinin başlamasını hem de geçtiğimiz Temmuz başında tanışılmış ise, bu beraberliğin olumlu yönde gelişmesini sağlayabilir. Hatta bazı çiftler için, evlilik kararı anlamı taşıyabilir. Bu Yeniayda her iki kişinin de kendi kimliksel özelliklerini karşı taraf üzerinde baskınlık aracı olarak görmeden, ortaklaşa hareket etmelerini sağlayabilir. Venüs geri harekette olduğuna göre, eğer bir problem varsa, bunların çözülmesi için destekleyicidir. Her iki taraf da, şimdi aşkla ilerlemek için, birbirlerini cömert duygularla kucaklamalıdırlar. Bu yönde hareket edilmesi halinde bu Yeniay çiftleri birbirine daha fazla yaklaştırır.

    13 Ağustos tarihindeki ikinci etkili görünüm, bizden farklı düşünen kim olursa olsun çevremizle olan iletişimi akıllıca sürdürmemizi sağladığı gibi, orijinal yaratıcı fikirlerimizle arzu ettiğimiz değişimleri, yenilikler gerçekleştirmemizde bizi teşvik ediyor. İlişki meselelerinde partnerimizin gözündeki çekiciliğimizi bir hayli yükseltiyor. Belki onun duruşu, kendine has halleri, kişiliği kimi zaman bizi yoruyor, hatta kızdırıyordu. Ancak bu görünüm sayesinde onunla nasıl bir bağlantı kuracağımızı artık biliyoruz. Bu görünüm kimi Kovalar için, iş ortaklığı, bazılarınız için yeni bir arkadaşlığı ve ilişkiyi işaret edebilir.

    17-23 Ağustos arası: 23 Ağustos-23 Eylül tarihleri arasında, etkili olacak Güneş-Başak burcu dönemi başkalarıyla, iş veya özel anlamdaki ilişkileriniz üzerinde incelemede bulunma anlamında etkili olan bu dönemdir. Özellikle aşk hayatınız, çocuklarınız ve ciddi beraberlik anlamındaki tüm mevzular bu süreçte mercek altına alınır. Kimi Kovalar için bütün bunlar ruhsal anlamda etkili olurken, bazı Kovalar için oldukça hayati bir değer taşır. Çünkü bu süreçte meseleler bizzat önünüze gelir ve ilgilenmenizi gerektirecek durumlar söz konusu olur. Ortağınız, partneriniz finansal, sağlık ve işiyle alakalı konularda sizin desteğinize ihtiyaç duyabilir veyahut ilişkinizi dikkatlice gözden geçirmeniz gerekebilir. Çocuğunuzun bir sorunu varsa, ona yardımcı olmanız gerekebilir. Riskli işlerden uzak durulması, önemli meselelerin masaya yatırılması gerekir. Biraz önce belirttiğim gibi öyle bir dönemdir ki, insanlar tarafından test edildiğinizi düşünürsünüz. Parasal konularda çok dikkatli olunmalı, önünüzü görmediğiniz bir iş veya girişimde bulunmamalısınız.

    24-30 Ağustos arası: 27 Ağustos-17 Eylül tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek. Yeni arkadaşlıklar kurabilir, çevremizde bulunan kişilerle bağlantımızı güçlendirebiliriz. Kendimize güvenimiz artar. Bilgi ve tecrübelerimizi çeşitli etkinlikler yoluyla insanlara sunabiliriz. Bu dönemde eğitimden kültür hayatına, sanatsal çevrelerden iş hayatına kadar geniş bir alanda birçok kişiyle irtibatta bulunuruz. Merkür-Terazi geçiş enerjisini iş hayatımızla ilgili konularda da etkilidir. Sanat, halkla ilişkiler, organizasyonla ilgili mesleğimiz varsa, bu dönemde kurulan bağlantılar, yapılan yolculuklar faydalar getiricidir. Bilgimizi hem iletişim hem de insanlarla tanışmak amacıyla ifade edeceğimiz bir dönemdir. Maddi konularda da etkili olan Merkür-Terazi geçişinde ortaklaşa iş yapma şeklinde teklifler gelebilir. Ayrıca belirli bir dönem için işler alırız.

    Not: Merkür 17 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda gerileyecek. 9 Ekim-2 Kasım tarihlerinde tekrar düz seyirle ilerleyecektir.

    İŞ VE KARİYER

    3-9 Ağustos arası: Bu haftaya adım atarken, Venüs geri hareketiyle örtüşen Mars geçişinden söz ettim. Ancak bunlardan çok daha önemlisi hafta içindeki görünümler. İş-ilişki ve para konuları vurgulayıcı. 3 Ağustos tarihindeki Jüpiter-Satürn görünümü kariyer ve toplumsal hayatımızla ilgili sorumlulukları hatırlatıyor. Yine bir sınavdan geçiyoruz. Biz buna sınavlara 2014 yılından beri alışkınız aslında. Mesleki anlamda kendimizi geliştirme, bazen ilerlemeden aynı çember içinde dolanıp durma yönünde zorluyor bizi. Ancak Satürn zorladıkça, biz daha fazla çaba gösteriyoruz. Satürn baskı kurdukça biz bu baskının üstesinden gelmek için gayret ediyoruz. Etmeliyiz. Çünkü bu gayretleriniz size başkalarına ulaştıracak ve sizi fark etmelerini sağlayacak. O zaman durmak yok. Mücadeleye devam.

    10-16 Ağustos arası: 13 Ağustos tarihindeki ilk görünüm, düzensiz, plansız, öylesine yapılmış, gelir geçer tarzda bir bütçe ile ilerlememiz yanlış olur. Biz hem başkalarıyla olan ilişkimize akılcı bakacağız hem de paramıza, değerlerimize sahip çıkacağız. Yeteneklerimizi geliştirerek, kazanca dönüştürebiliriz. Zihnimizin bulandıran işlerden, kararlardan uzak durmalıyız. Tutarsız, belirsiz ve gereksiz kişiler yüzünden zarar görmemek için, birikimlerimizi ilerisi adına değerlendirmeliyiz. Hem aklınızı hem de yaratıcı kabiliyetlerini hem de sezgilerinizi kullanabilecek durumdasınız. Bu gücünüz var. İşte bu gücü, zekanızla birleştirerek size yük olan değil, kuvvet kazandıran işlere yönelebilirsiniz.

    17-23 Ağustos arası: 21 Ağustos tarihindeki görünüm, ilişkimiz ve meslek hayatımızla ilgili kritik durumları işaret ediyor ve tabii ki baskı oluşturuyor. Çünkü her iki alanda da, uyulması gereken noktalar var. Esnek düşünmek ve olan bitene iyi bakmak lazım. Belki de soğukkanlılıkla durumu ele aldığımızda aslında yaşanan krizin nedenlerini görmek mümkün olabilir.

    24-30 Ağustos arası: 2012 yılından bu yana devam eden Satürn-Akrep burcu seyri sizi bir hayli yordu, fakat bir o kadar da geliştirdi, gücünüzün, dayanıklılığınızın farkına varmanızda rehberlik etti. Eğer bu baskılar olmasaydı, bu kadar çalışır mıydınız ve bu zorluklar olmasaydı kendinizi geliştirir miydiniz? Her yaşanan tecrübenin insana kattığı bir değer vardır. 26 Ağustos tarihindeki görünüm, hem başkalarıyla alakalı maddi-manevi bağlantıların hem de kariyer konularında düşünmeye sevk ediyor.

    PARA

    3-9 Ağustos arası: 7 Ağustos tarihinde Merkür-Başak burcunda seyrine başlıyor. Bu start ile birlikte biz de, görünen ardındaki gerçeklere, detaylara bilhassa önem vereceğiz. Özellikle finansal konularla ilgili işlerimizde titizlenme vaktimiz. Nasıl bir yatırım düşünüyoruz, ne gibi ödemelerimiz var, kimlerle aramızda bir bölüşüm söz konusu ve durumumuz nedir, buna bir bakacağız. Gelir-gider dengemizi bir muhasebeci gibi hesaplamamız, kendi müfettişimiz gibi vergilerimizi ihmal etmememiz, parasal ilişkilerimizi kontrol etmemiz gerekiyor. Piyasanın durumu çok önemli. Eğer bir alım-satım işimiz varsa, bunu hafife almadan, akıllıca yönetmek lazım. Bildiğiniz gibi Venüs ilişki evinize geri hareketle döndü. Bu durum, evlilik, iş ortaklığı gibi konuları tekrar ele alma vakti. İşte bu arada başlayan Merkür geçişi de, bu ilişkinin yararlı ve zorlayıcı yanlarını mali anlamda bir ele alma dönemi olarak kıymetli.

    10-16 Ağustos arası: 11 Ağustos 2015-9 Ekim 2016 tarihleri arasında Jüpiter-Başak burcunda ilerleyecek. Parasal ortaklıklar kanalıyla büyümek ve gelişmek anlamında deneyimler yaşanacaktır. Vergimizi, muhasebe evraklarımızı, ödenecekleri, borçlarımızı, yatırımlarımızı bu dönemde iyice incelemek yararlıdır. Kimlerle iş veya özel anlamda bağımız var, bu kişiler ne kadar doğru bunlara bakacağız. Bir karar verirken, artı ve eksikleriyle duruma bakacağız. Ne kazandırır ne kaybettirir, ne yararı vardır soruları sorulmalıdır. Bir ilişkide sadece kusurları görmek kadar, sırf maddi açıdan getirisi iyi diye, ceremesine katlanmak da yanlış olur. Sağlıklı yaşamanın önemini, fiziksel ve bedensel anlamda insanlara rehberlik edici meslekleri, bununla ilgili yapılan işleri, ortak çalışmaları bu dönemde büyüme ve zenginlik aracı olarak görebiliriz. Ancak Jüpiter-Başak burcunun gölgeli yanlarını da göz ardı edemeyiz. Sözgelimi kazancınızı, ortaklığınızı sağlam temeller üzerine inşa etmeli, işinizden elde ettiğiniz kazancı doğru anlamda değerlendirmelisiniz. Bir de kendinizi işinizde tek söz sahibi kişi olarak görmemelisiniz. Ne fazla mütevazı olun ne de başkalarında kusur bulup, eleştirerek kendinizi öne çıkarmaya çalışmayın.

    17-23 Ağustos arası: 19 Ağustos tarihindeki görünüm, gerek ilişki gerekse çevresel konulardaki değişimlerin size gayet iyi geleceğini işaret ediyor. Sizin, fikirlerinizi dış dünyada yenilikçi tarzda sunabilmeniz önemli. Cesaretiniz bu enerji sayesinde yükseliyor ve sizi yetenekli olduğunuz alanlarda güçlendiriyor. Böylece hem yaratıcı düşünecek hem de mesleki alanda sıkı çalışarak yeteneklerinizi gösterebilirsiniz.

    24-30 Ağustos arası: 29 Ağustos tarihinde Balık burcunda meydana gelecek Dolunay, başkalarıyla olan maddi ve manevi ilişkinizi gözden geçirmenizde, verimli ve sağlıklı bir şekilde ele almanızda yarar var. Bu ilişkiler hangi temele dayanıyor. Ortaklaşa bir fayda elde etmek üzerine mi kurulmuş yoksa bir taraf kendi hesabına mı düşünüyor. Buna bakmak lazım. Çünkü bu size zarar verebilir. Kazancınız konusunda iyi niyetliliğin bir sınırı olmalı, hesabınızı bilmelisiniz. Bir de kazancınızla doğru orantılı borçlar altına girebilirsiniz. Eğer gelirinizi aşan, boyunuzdan büyük işlere kalkışırsanız mali anlamda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Dolunayın işaretlerinden biri olan Merkür-Kuzey düğüm kavuşumu, önemli kararların alınması yönünde iyi bir planlamanın gerektiğini göstermektedir. Çevrenizle olan ilişkinize özen göstermeniz, iç barış ve huzur duygunuzun, her anlamda sizi besleyici, kuvvetlendirici ve doğru yönde ilerlemenizi sağlayıcı olduğunu biliniz.

    AĞUSTOS Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 1-4-5-8-9-18-19-23-24-28

    Zayıf Enerjili Günler: 6-7-13-14-21-22

    Aşkta En Şanslı Günler: 8-9

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 2-3-30

    Yeniay: 1-2-27-28-29
    (Ay-Kova burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay: 12-13-14-15
    (Ay-Aslan burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    BALIK

    [Nasıl TV - Balık burcu 2015 Ağustos ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Balik-burcu-2015-Agustos-ayi-yorumlari-nelerdir)

    GENEL BİR BAKIŞ

    7 Ağustos tarihinde karşıt burcunuzda Merkür Başak geçişi oluşacak. Bu iletişimi ikili ilişkilerde önemli olduğunu gösterecek. Kimlerle anlaşıyoruz kimlerle anlaşamıyoruz bununla ilgili iyi bir analizde bulunmanız gerekecek. Bunun yanında ailenizin ve partnerinizin de kendileri ile ilgili konularda bir muhasebede bulunması gerektiğini bekleyeceksiniz.

    8 Ağustos tarihinde çalışma hayatınızla ve mali konularda Mars Aslan seyrine devam edecek. Bu çok önemli çünkü bu bölgede Venüs gerileme hareketi oluşacak. Çabuk kararler vermemeniz gereken bir dönem olacak. Sağlığınıza önem vermeli ve agresif insanlardan uzak durmanız gerekecek.

    11 Ağustos tarihinde Mayıs 2016'ya kadar etkili olan Jüpiter Başak burcuna geçecek. Burada lütuflar ve detayların önemsendiği bir zaman olacak. Seçimlerinizde, iş ortalıkları olsun ikili ilişkiler olsun kariyer ve uzun dönemli olarak ele almanız gerekecek.

    14 Ağustos tarihinde çalışma hayatınızla ilgili çalışmalarda bir Yeni Ay oluşacak. Sağlığınız, iş durumunuz gibi konularda bir durup bakmanız gerekecek. Çünkü bu bölgede Venüs'ün bir geri hareketi var. Bir takım beklentileriniz var ancak aceleci davranmanız gerekecek. Egonuza yenik düşmeden aceleci davranmamanız gerekecek.

    23 Ağustos tarihinde Güneş Başak burcu seyrine başlayacak. İkili ilişkilerde ve çalışma hayatıyla ilgili meselelerinin iyi bir analizin yapılması gerekecek.

    27 Ağustos tarihinde Merkür Terazi'de hesabı kitabı bil işaretçisi olacak. Bütçe ile ilgili olarak çok dikkat etmemiz gerekecek. Bizim için sağlıklı olmayan konularda hiç adımımızı atmamız gerektiği önemli.

    29 Ağustos tarihinde burcunuz üzerinde bir Dolunay oluşacak. Bu da ikili ilişkiler anlamında önemli olacak. İyi niyetinizle sorunları karşılamak isteyeceksiniz. Mali konular üzerinde hesabınızı iyi yapmanız gereken bir dönem olacak.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    3-9 Ağustos arası: 7 Ağustos tarihinde Merkür-Başak burcunda seyrine başlıyor. Bu geçişle beraber ilişkide iletişimin, ayrıntıların önemi bir hayli vurgulanıyor. Sizden farklı düşünen bir partnerle veya karşınıza çıkacak kişilerle anlaşmakta zorlanmalar olabilir. Ancak bu zorluk, ilişkinin özündeki niyete bağlı olarak gelişecektir. İyi niyet, sevgi, saygı varsa, her şey çözüme kavuşur bir şekilde. Ancak problem varsa, bir de rutin olarak devam ediyorsa, bu geçişle beraber sözcükler endişe yaratıcıdır. Bildiğiniz gibi Venüs-Aslan burcuna gerilemiş durumda. Çalışma hayatımız, sağlığımız, ilişkilerimiz anlamında durup düşünme vaktiydi. Şimdi Merkür geçişiyle çözüme yatkın konuşmalara ihtiyaç var. Yoksa yıktın perdeyi eğledin viran haliyle pek hoş bir süreç yaşanmaz. Detaylı ve eleştirel düşünmek, sürekli kusur bulmak beraberliği zorlar. Tam tersine problemi tespit etmek, bunu çözmek için atılmış olumlu bir adım olacaktır.

    10-16 Ağustos arası: 11 Ağustos 2015-9 Ekim 2016 tarihleri arasında Jüpiter-Başak burcunda ilerleyecek. Bu süreçte, iş veya özel ortaklıklarımız kanalıyla hayatın hem güzelliklerini hem de sorumluluklarını paylaşmayı öğreneceğiz. İlişkinin olumlu yönde gelişmesi, verimli şekilde sürmesi, sağlıklı olması kıymetlidir. Emektir sevgi deriz ya, ilişki de bir emektir. Her şeyde bir kusur bulmak, eleştirmek, karşınızdaki kişiyle sorunları çözmek yerine, her şeyi ben biliyorum tarzı yaklaşımda bulunmak, Jüpiter-Başak burcu geçişinin gölgeli yanlarıdır. İlişki de bu nedenle gölgede kalır, kısırlaşır, verimsizleşir, etkisizleşir. Bunları özellikle evlilikte, uzun süreli ilişkilerde problemleri olanlar için söylüyorum. Jüpiter şanstır. Ancak şansı iyi kullanmak gerekir. Bekar Balıklar bu dönemde evlilikte kriterlerini yüksek tutarlar. Hem fikren anlaşacakları hem de hayat felsefesi kendilerine uygun olan kişiyi, güvenilir olanı tercih ederler. Evet, karşınıza birileri çıkar, ancak Jüpiter-Başak sürecinde her ayrıntının iyice gözlemlenmesi hali bazen yararlı ancak abartılmaması gerekir.

    17-23 Ağustos arası: 23 Ağustos-23 Eylül tarihleri arasında, Güneş-Başak burcunda ilerleyecek. Bu dönem, ilişkiniz-iş hayatınız-ailevi konular üzerinde dikkatlice durulan zaman dilimidir. Hayatınızda verimli olmayan her ne varsa gözden geçirilir, titizlikle üzerinde durulur. İlişkinizde eğer sorunlar varsa, bunların sebepleri bulunmalı, düzeltilmesi mümkünse karşılıklı olarak çaba sarf edilmelidir. İlişki düzgün şekilde yürüyorsa, bu dönemde evlenmek gibi bir kararın verilmesi, bu meselenin aileyle görüşülmesi, olur veya olmazları üzerinde durulması faydalı olur. İlişki yeni başlamışsa, her iki tarafın da, birbirine karşı açık ve dürüst bir şekilde yanaşmasında yarar vardır. Bu süreçte iş ortaklığı meselelerinde dikkatlice durulmalıdır. Sözleşmesiz çalışmamak gerekir.

    24-30 Ağustos arası: 29 Ağustos tarihinde burcunuzda meydana gelecek Dolunay, ilişkinizle alakalı her türlü paylaşımın dikkatli şekilde analizini sağlayacak. Ancak dikkat ibaresini koyarken, bunun dozunu ayarlamak gerekiyor. Çünkü sonuçta bir hayat paylaşılıyor veya paylaşılacaksa, birbirini sürekli eleştirmek, her şeyin altında bir şey aramak nasıl yanlışsa, fedakarlığın dozunu da kaçırmak o denli acı çektiricidir. Beraberlikte hem manen hem de madden paylaşımın adil, dengeli bir şekilde olması faydalıdır. Bu iş ortaklıklarını da kapsar. İki kişi kazanmak adına bir araya geldiğinde, ben daha çok kazanayım sen daha çok hesapları, o ortaklığı bozar. Merkür-Kuzey düğüm kavuşumu, bu Dolunayın işaretlerinden biridir ve biraz önce söylediğim gibi her türlü ortaklıkta iletişim ve pay edişlerin önemini vurgular. Bu Dolunayda iç huzurunuz önemli.

    İŞ VE KARİYER

    3-9 Ağustos arası: 8 Ağustos tarihinde Mars-Aslan burcunda ilerlemeye başlıyor. Bu geçişte, bir şeyleri verimli, işler hale getirmek, hedefe varmak ve onu elde etmek adına mücadele veririz. Azmimiz ve kararlılığımız epeyce yüksektir. Daha hırsla çalışmak, başarılı olmak, tüm enerjimizi bir konuya, bir alana yönelterek gücümüzü kanıtlamak hali yoğundur. Tabii ki ayarını bilmezsek, kendimizi hasta edebiliriz. Olabildiği kadar ve gerektiği kadar diyerek hareket etmekte yarar var. Aynı işte beraber çalıştığımız kişileri rakiplerimiz olarak görüp, onları aşabilmek için riskler almamalıyız. Sağlık kontrollerimize tabii ki önem vereceğiz. Bildiğiniz gibi Venüs bu alanda geri hareketini sürdürüyor. Bizim de güzellik, bakım, sağlıklı yaşam gibi meselelere de önem vermemiz iyi olur.

    10-16 Ağustos arası: 14 Ağustos tarihinde Aslan burcunda bir Yeniay doğacak ve gerileme hareketi devam eden Venüs ile bir görünüm yapacak. Kendimizi ifade etmek, kimliğimizi çalışma hayatında göstermek arzumuz bir hayli önemli olacak. Sadece bununla kalmıyor. Geçtiğimiz Temmuz başında yaşanan gelişmeleri, durumları tekrar vurguluyor. İş ilişkilerinde, maddi anlamdaki ortaklıklarda merkezde olmak arzumuz yoğun. Duruma bakıyoruz ve mevcut işimizin bizim açımızdan önemini ele alıyoruz. Bu Yeniay, gerek fiziksel gerek duygusal anlamda, nasıl hissettiğimizle de birebir alakalıdır. Bizi hafife almalarına izin vermeyiz. Eğer böyle bir durum söz konusu ise, verimli şekilde çalışacağımız bir işimiz olsun isteriz.

    17-23 Ağustos arası: 21 Ağustos tarihindeki görünüm, kendimizi ispat çabamızın işaretçisi. Bunu en fazla göstermek istediğimiz alan iş hayatımız. Neden bu kadar baskın olmak istiyoruz? Çünkü bilgi ve tecrübemizi göstermekten yanayız. O zaman şikayetçi olmayacağız. Kendimize her anlamda güvenmek durumundayız.

    24-30 Ağustos arası: 26 Ağustos tarihindeki görünüm, iş hayatınız, iş ortaklığınız ve özel yaşamınızla ilgili konularda belli bir baskının, gecikmenin, yanlış anlaşılmanın, eleştirilerin işaretçisi olabilir. Partneriniz veya iş yaptığınız kişiler sizden daha fazla sorumluluk bekler. Bu da oldukça yorucudur. Hayatı ele alış biçiminiz, hedefiniz ve tüm kısıtlayıcı şartlara rağmen sıkı çalışmaya devam etmek gerekiyor. Araştırmak, bilgi sahibi olmak gayet önemli. 2012 tarihinden bu yana devam eden Satürn-Akrep burcu seyri artık sona ermek üzere. Nerede eksiğiniz varsa, hangi konuda yetersiz iseniz, ona yönelmelisiniz.

    PARA

    3-9 Ağustos arası: Haftamız, kazanç-iş-ilişki anlamında tüm burçları olduğu gibi sizi de ilgilendiren görünümlere ev sahipliği yapıyor ve geçmişe dair konuları yine vurguluyor. Şimdi yeniden ele almamızı gerektiren durumlar var. Jüpiter iş hayatımızla ilgili alanda, sağlığımızla ilgili konularda hiçbir şeyin abartılmadan ancak dikkatle ele alınması gerektiğini gösteriyor. Çünkü kendimize dikkat etmezsek gelişmemiz, büyümemiz mümkün değil. Fazla abartırsak, gelsin kilolar, problemler. İşimize gücümüze bakacağız. Satürn-Akrep geçişi, yüksek eğitim, şehir-ülkeler arası seyahatler, hayata bakış açınızı geliştiren, gelişmesi geliştirmeniz gereken, bütün bunları sorumluluk çerçevesinde ele almanızı söyleyen denetleyici pozisyonunda. Bu hafta bütün bu konulara eğileceğiz. Dirençle karşılaşabiliriz.

    10-16 Ağustos arası: 13 Ağustos tarihinde, özel ve iş anlamındaki ortaklıkların maddi açıdan dikkatli bir şekilde gözden geçirilmesi anlamı taşıyor. Verdiğimiz kadar almayı bilmemiz lazım. Bağımlı yaşayıp, kendimizi yormak, üzmek yerine akıllıca ilişkiler kurarak ideallerimiz doğrultusunda yaşamalıyız. Bu görünüm bir yandan akılcı düşünerek beraberlikleri değerlendirmemizi sağlasa da, diğer yandan fedakarlıkta bulunarak isteklerimizi ertelemeye hazır gibiyiz. Sizin mutlaka fikirlerinizi açıklayabileceğiniz, yeteneklerinizi değerlendireceğiniz alanlara yönelmeniz gerekiyor. Hayaller ile gerçekler arasındaki ayrımı çok iyi yapmamız lazım. Niyetinden şüpheli olduğunuz insanlardan uzak durunuz. 13 Ağustos tarihindeki ikinci görünüm, iş hayatınızla alakalı konularda ve mali anlamda ilerlemek adına size hırs kazandırıyor. Hayatı ele alış biçimi olumlu ve cesur olan Balıklar bu enerjiden gayet olumlu yönde yararlanabilir, yenilik anlamında kararlar alabilirler.

    17-23 Ağustos arası: 19 Ağustos tarihindeki görünüm, maddi konular ve çalışma hayatınızı ilgilendiren meselelerde olur olmaz kararlar vermemek gerektiğini söylüyor. Akıllıca düşünmenin, yeteneklerinize göre iş tercihinde bulunmanın önemi büyük. İşinizde yenilikleri mutlaka takip etmeli, ilişkilerinize de dikkat etmelisiniz. Venüs geri hareketi, çok iyi bir analizde bulunmak gerektiğini işaret ediyor.

    24-30 Ağustos arası: 27 Ağustos-17 Eylül tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek. Başkaları kaynaklı gelirlerimizi gözden geçirme ve hesaplamalarda bulunma zamanıdır. Eğer bir ortaklık ilişkimiz varsa, kazanç-kayıp anlamında analizde bulunma vaktidir. Sözleşme maddelerine uygun davranılıyor mu, anlaşmazlıklar var mı? Diyelim ki, bir iş teklifi adlınız ve sadece söze dayalı kabul ettiniz. Bu şekilde yapılan mali bağlantılardan kaçınınız. Sağlam iş için, sağlam bir sözleşmeyi tercih ediniz.

    Not: Merkür 17 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda gerileyecek. 9 Ekim-2 Kasım tarihlerinde tekrar düz seyirle ilerleyecektir.

    AĞUSTOS Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 2-3-6-7-11-12-21-22-25-26-30

    Zayıf Enerjili Günler: 8-9-16-17-23-24

    Aşkta En Şanslı Günler: 11-12

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 4-5

    Yeniay: 2-3-4-29-30-31
    (Ay-Balık burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay: 15-16-17
    (Ay-Başak burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler