KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Venüs Başak burcuna geriliyor

    Astroloji Danışmanı İremsu, Başak burcuna gerileyen Venüs'ün etkilerini yorumluyor.

    KOÇ

    Sevgili Koçlar

    25 Temmuz saat 12:29-31 Temmuz saat 18:27 tarihleri arasında, Venüs-Başak burcunda gerileyecek. İç dünyanıza çekilerek sağlığınızı, iş ortamındaki ilişkilerinizi dikkatli bir şekilde gözden geçirmenizde yarar var. Sizler, işinizle ilgili konularda, kendiniz adına faydalı olabilecek, yeteneklerinizi geliştirmenizi sağlayacak, sorumlulukları üstlenerek kendinizi hazırlamalısınız. Bütün bu konularda gerekli şekilde kendinizi yetiştirebilirseniz geri hareket sonrası, zorluk çekmez ve yoğun iş temposuyla baş edebilir, kazandığınız bilgileri mesleki olarak pratiğe dökebilirsiniz. Hangi iş sizin kendinizi ifade etmenize daha fazla izin verebilir, hangi yaşam koşulları sağlığınız açısından faydalıdır ve siz nerelerde eksik ve yetersiz kalmaktasınız. Bunları iyice düşünmeli, size uymayan, sizi yansıtmayan işler yapmamalı, hedeflerinizi gözden geçirerek, mesleki anlamda kendinizi geliştirmelisiniz.


    BOĞA

    Sevgili Boğalar

    25 Temmuz saat 12:29-31 Temmuz saat 18:27 tarihleri arasında, Venüs-Başak burcunda gerileyecek. Bu süre içinde aşk hayatınızla ilgili konularda sağlıklı ve verimli bir ilişki kurmak, yaşamak adına neler eksik, neler sorun yaratıyor bunları teşhis etmek gerekiyor. Devam eden ilişkimizde eğer sorunlar varsa, birbirinize yaklaşmakta mesafeli davranıyor ve bir türlü yolunda gitmeyen bir ilişkiyi sürdürüyorsanız, bu dönemde bunlar tekrarlanabilir. Birbirinizi eleştirmeye kalkıştığınız için huzursuzluk artabilir. Yapılması gereken sorunlarınızı yapıcı tarzda konuşarak halletmeye çalışmaktır. Bu süreçte yeni bir ilişkiye adım atılması halinde, çiftlerin birbirlerinin zevk ve eğlence anlayışınızı, aşkın anlamını, ifade tarzlarınız mutlaka incelemek, gözlemci olmak gerekir. Detaylara dikkat edelim.


    İKİZLER

    Sevgili İkizler

    25 Temmuz saat 12:29-31 Temmuz saat 18:27 tarihleri arasında, Venüs-Başak burcunda gerileyecek. Bu dönemde ailevi ilişkilerinizi analiz sürecidir. Eşler arasında, anne-baba ve çocuklar arasındaki sevgi alışverişinin ele alınması yararlıdır. Eleştirmek, kusur bulmak ne kadar yanlış ise, sürekli vericilik, sürekli didinmek de bir o kadar yanlış olur. Bu dönemde genelde aşırı titiz davranılır. Bu tüm aile için geçerlidir veya aile fertlerinden birinde daha fazla görülür. Bunun da ayarını bilmekte yarar var. Kiralama, satış, alış gibi emlak işlerinde beklemede kalınması iyi olur. Eğer daha önce taşınılmışsa, bu dönemde düzenlemek, yerli yerine koymak, bundan tatmin olmak biraz güçleşir. Geri hareket sonrası tekrar bir düzenlemede bulunursunuz. Tamirat, bakım onarım gibi işler için uygundur.


    YENGEÇ

    Sevgili Yengeçler

    25 Temmuz saat 12:29-31 Temmuz saat 18:27 tarihleri arasında, Venüs-Başak burcunda gerileyecek. Bu süreçte, etrafımızdaki insanların yanlışlarını, tuhaflıklarını, eksiklerini daha fazla görürüz. Aynı şekilde bize yaklaştıklarını fark ederiz. Bu iyi bir hal değil tabii ki. Ancak bazen de işe yarar. Sözgelimi bugüne dek fark etmediğiniz bir ayrıntıya, duruma rastlarsınız. Bunu düzeltme imkanı yakalarsınız. Çevrenizde bulunan kişilerle iletişimin bazen durgunlaşması, hatta araya soğuk bir mesafe konması geri hareket döneminde rastlanılan bir durumdur. Hemen önyargılı, endişeli düşünmemek lazım. Bırakın zamana, zaman halletsin bu durumu. Bir çevre değişimi, eğitim, iş girişimi veya akrabalık ilişkileri anlamında yeni bir planınız varsa, bunu tekrar gözden geçirmeniz, sağlıklı ve verimli gelişmesi yönünde olumludur. Bu süreçte, bir yakın akrabanızın sağlığıyla yakından ilgilenebilirsiniz. Çevrenizde temizlik konusunda titiz davranabilirsiniz.


    ASLAN

    Sevgili Aslanlar

    25 Temmuz saat 12:29-31 Temmuz saat 18:27 tarihleri arasında, Venüs-Başak burcunda gerileyecek. Bu süreçte, maddi kazancınızla ilgili konularda, aşırı bir analizde bulunmanız, her şeyi ölçüp tartmanız, artı ve eksisiyle ele almanız tabii ki olumludur. Ancak varyemezlik hali de pek bir fenadır. Zaruri ihtiyaçların daha ucuz olsun diye satın alındığı yerlere mutlaka dikkat ediniz. En başta sağlığınız açısından düşününüz. Yine hesabı bilin, aldığınıza bakın, verdiğinize dikkat edin. Bunu da fazla abartmayın. Venüs geri hareketi, sizin etrafınızdaki insanlara maddi anlamda ne kadar yararlı olduğunuzu düşünmenizi anlamına da gelir. Ancak bu aşırı fedakarlık, borçlanmak, payelendirmek şeklinde olmamalıdır. Azı karar çoğu zarardır. Sağlıkla alakalı harcamalar gündeme gelebilir.


    BAŞAK

    Sevgili Başaklar

    25 Temmuz saat 12:29-31 Temmuz saat 18:27 tarihleri arasında, Venüs-Başak burcunda gerileyecek. Bu dönemde, dış dünya ile olan ilişkimiz her zamankinden daha temkinli, belli bir mesafe bırakarak, etrafı ve kendimizi gözlemleme şeklinde olabilir. Gönlümüzde olanı biteni ancak biz biliriz ve kimseye de yansıtmayız. Seçici davranırız. Tekrar tekrar düşünürüz. Hatta bazen bu, çok daha fazla arttığında, endişeli bir hale dönüşebilir. Eskiye dair olan olayları ve sonuçlarını bir kez daha gözden geçirdiğimizde bazen kızgınlığımızın aslında ne kadar yersiz olduğunu anlamamız mümkün olsa da, sevgimizin de ölçüsünü kaçırdığımız, bu yüzden hayal kırıklığı yaşadığımızı düşünür, hayıflanırız. Baktığımız bir manzaranın, gördüğümüz bir insanın, yakınımızdaki bir şeyin detayları, bütününden çok daha fazla önemsendiği için, gönlümüzü kolay kolay kaptırmayız. İnce eleme sık dokuma hali aşkta, evlilikte daha fazla önemsendiği zamanlardır. Giyim ve kuşam, titizliğimiz, hijyene verdiğimiz önem bir hayli artar. Sağlıklı olmak bizim için son derece kıymetlidir. Buna bilhassa kıymet veririz. Öyle pek sosyal değilizdir. Genelde kendi içimize dönüp hayatımızla ilgili alternatiflerimizi, tercihlerimizi gözden geçiririz.


    TERAZİ

    Sevgili Teraziler

    25 Temmuz saat 12:29-31 Temmuz saat 18:27 tarihleri arasında, Venüs-Başak burcunda gerileyecek. Bu süreç ilişkilerde içe dönerek analizde bulunma, kendi kendinizle bir yüzleşme, artı ve eksilere bir bakma, verimsiz, işlemeyen, sıkıntı yaratan noktaları tespit ederek ayıklama yönünde olumludur. Ancak sürekli endişe, aşırı titizlik, kusur bulmak, doyumsuzluk anlamına gelir ki, sizi yorar. Bu kısa bir süreç olması sebebiyle bir haftalık bir dinlenme, kendinizi toparlama, ruhsal ve bedensel arınmalar için uygun bir zamandır. Ancak benim uzun yıllardır gözlemlediğim, estetik operasyonların böyle bir zamanda yapılması, tekrarlanmasına yol açıyor. İyileşme süreci uzuyor. Tabii ki acil ameliyatlar bekletilemez. Bu süreç bir işi öğrenmek, gelişmek, arka planda hazırlıkları tamamlamak, gözlemlemek adına gayet yararlıdır. Kronik hale gelmiş şikayetler, fazla endişenin yarattığı gelgitler, sürekli bir şeylere kusur bulmak, huzursuzluğa yol açar ki, böyle bir süreçte öncelikle ruhumuzu vesveselerden arındırmamız doğru bir yöntem olacaktır.


    AKREP

    Sevgili Akrepler

    25 Temmuz saat 12:29-31 Temmuz saat 18:27 tarihleri arasında, Venüs-Başak burcunda gerileyecek. Bu süreçte, sosyal yaşantınızı, dostluklarınızı, bir grup içindeki ilişkilerinizi tekrar detaylı bir şekilde gözden geçirebilirsiniz. Bu kısa süre içinde genelde eleştirel yaklaşımlar sizden dışarıya, dışarıdan size yönelebilir. Bunların kimi rahatsız edici de olabilir. Ancak telafisi vardır. Onun için endişe etmeyiniz. Kusur bulmak, bazen hiçbir şeyi beğenmemek, detaylara takılıp bütünü önemsememek dönemin etkileri arasında yer alabilir. Sosyallik azalabilir, genelde tek başınıza, şöyle bir kendinizle temas etmek, sağlığınızla ilgilenmek, eski dostlarınızı aramak, yarım kalan işlerinizi bitirmek yönünde bu dönem faydalıdır. Şimdi durduğumuz yere bakıp, neler aksaklık çıkarıyor, neler verimli ilerlemiyor bunları ele almak, tespitlerde bulunmak yararlı olacaktır.


    YAY

    Sevgili Yaylar

    25 Temmuz saat 12:29-31 Temmuz saat 18:27 tarihleri arasında, Venüs-Başak burcunda gerileyecek. Bu iş hayatımızla ilgili konuların paylaşım, uyum ve uyumsuzluk, iş ilişkileri açısından gözden geçirme yönünde olumludur. Yaylar bu süreçte bütünden ziyade detayların üzerinde durmak zorunda kalabilirler. İş ilişkilerinde bu durum lezzetsiz bir zaman olabilir. Projeler yavaş ilerleyebilir. Ekip çalışmalarında hoşunuza gitmeyen durumlar oluşabilir. Yaptığınız iş üstleriniz tarafından yeterli bulunmayabilir. Belki en yakınınızdaki iş arkadaşınız size mesafe koyabilir. Bunların tümü, etrafınızdaki insanları farklı yönleriyle görebilmenizde aslında olumludur. Ancak bunun üzerinde fazla durup, mesele haline getirmek bu kısa süre içinde huzursuzluğa neden olabilir. İş yerinizde yer değiştirme, onarım, bakım, düzenleme gibi işlemler söz konusu olabilir. Sağlıksız bir ortamda çalışıyorsanız, mutlaka dikkat etmeniz, bunu ilgili yerlere bildirmeniz faydalı olur. Ani bir iş kararı vermek yanlıştır. Eski bir iş arkadaşınızla karşılaşmanız, eski iş arkadaşlarınızla bir araya gelmeniz, tatile çıkmayı düşünürken izin alamamanız bu süreçte rastlanan durumlardır.


    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar

    25 Temmuz saat 12:29-31 Temmuz saat 18:27 tarihleri arasında, Venüs-Başak burcunda gerileyecek. Bu süreçte, karşımıza ilginç kişiler çıkması ve bunların da genelde bizim bilgimizi, tecrübemizi, inancımızı, hayata bakış açımızı gözlemlediklerini fark edebiliriz. Bu sizin hakkınızda bir tespitte bulunmak veya bir projeyle alakalı sizi düşünmek tarzında gelişebilir. Bazen de karşıt görüşte olan kişiler üzerinize gelebilir. Sizi eleştirmeye kalkışabilirler. Onlar sizden farklı düşünen, davranan kişiler olabilir. Böyle durumda endişelenmek, bilginizden emin olmadığınızı gösterir ki, yanlıştır. Bu kısa dönem, şöyle bir kendinizle temasınız, ilişkilerinizi gözden geçirme yönünde olumludur. Ayrıca bir proje üzerinde çalışmak, kendinizi geliştirmek, bilgilenmek, titiz analizlerde bulunmak sonrası adına olumludur. Karşınıza biri çıkabilir. Bu kişi farklı bir şehirde, ülkede yaşıyor olabilir. Görüşmek anlamında ben geri hareketi beğenirim. Çünkü her türlü detaya dikkat edilir, daha sonra bir görüşme daha gerçekleşebilir.


    KOVA

    Sevgili Kovalar

    25 Temmuz saat 12:29-31 Temmuz saat 18:27 tarihleri arasında, Venüs-Başak burcunda gerileyecek. Bu süreç, finansal ortaklıkların maddi anlamdaki hesapları, bölüşümleri üzerinde titizlenme, analiz etmek demektir. Eğer burada bir sorun varsa, her iki tarafın da birbirine karşı ne derece samimi olduğunu görürüz. Bir taraf aşırı çalışıyor, öbürü yan gelip yatıyorsa bir sorun var demektir. İkili ilişkilerde de, her iki tarafın birbirine olan samimiyeti, titizliği bu dönemde tekrar gözden geçirilir. Her kiminle olursa olsun, bu dönemde hesapsız yatırımlara, işlere kalkışılmamalıdır. Ayrıca sürekli endişe, eleştiri, kuşku sizi hem maddi hem de manevi anlamda huzursuz eder. Kredi alımları, miras paylaşımı, finansal hesapların mutlaka dikkatli bir şekilde ele alınmasında yarar vardır.


    BALIK

    Sevgili Balıklar,

    25 Temmuz saat 12:29-31 Temmuz saat 18:27 tarihleri arasında, Venüs-Başak burcunda gerileyecek. Bu süreç ilişkinizi analiz etmek anlamında gayet faydalıdır. Partnerinizin beraberliğe verdiği önem, titizliği, yaklaşımları mercek altına alınarak incelenir. O da aynı şekilde bunu yapacaktır. Ancak ne siz ne de o, eleştirinin dozunu kaçırıp bunun ayarını bozarsanız, en ufak bir şeyde birbirinize karşı kırıcı davranmanız, eski defterleri açmanız mümkündür. Her insan ayrı bir dünya, bunu unutmamak gerekiyor. Yeni tanışmış çiftler, sizler de henüz ilişkinin başındasınız. Birbirinizin huyunu suyunu öğrenin. Detaylara dikkat edin ancak bütünün güzelliğini de göz ardı etmeyin. Gerileme hareketi ilişkinin sürüp sürmeyeceği yönündeki tüyoları size sunar. Anlamak için görmek gerekir. Geri hareket öncesi ayrılmış çiftlerin geri döndüklerine şahit oluyoruz. Ancak bu geri dönüş, her şeyin düzelmesi anlamına gelmiyor. Neden ayrıldığınız gerçeğini akılda tutarak, şimdiki duruma bakmakta yarar var.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler