KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Güneş ve Merkür Aslan burcunda

    Güneş ve Merkür hareketi sizi nasıl etkileyecek?

    KOÇ

    Sevgili Koçlar, 23 Temmuz-23 Ağustos Güneş ve 23 Temmuz-7 Ağustos tarihlerinde Merkür Aslan burcunda ilerleyecek. Bu iki geçiş, aşk hayatınızla ilgili konularda karşı cinsin ilgisini tümüyle üzerinizde toplamanız yönünde sizi ışıklandırır. Gayet öz, net ve kendinizden emin bir şekilde hareket edersiniz, iletişimde bulunursunuz. Kimseye eğilmeden bükülmeden neyseniz o şekilde dış dünya ile bağlantı kurarsınız. Koçlar için bu geçiş, hayatın keyifli ve güzel yanlarının tadına varma isteğidir. Girdiğiniz ortamlarda hemen gözler üzerinize çevrilir. Giyiminizle, duruşunuzla, kişiliğinizle, kullandığınız sözcüklerle beğenildiğiniz için, insanlar da sizi ilgiyle dinlerler. Ancak Venüsün 25 Temmuz tarihi itibariyle iki ayrı burçta gerileyecek oluşunu göz önüne alırsak, size yönelenler, beğenenler, kimdir neyin nesidir diye bilmek isterler. Sizin geçmiş ilişkilerinizi sorabilirler. Gözlemci olabilirler. Siz de aynı şekilde bunu yapma gereği duyabilirsiniz.


    BOĞA

    Sevgili Boğalar, 23 Temmuz-23 Ağustos Güneş ve 23 Temmuz-7 Ağustos tarihlerinde Merkür-Aslan burcunda ilerleyecek. Yuvanız, aileniz, odak noktanız haline geliyor. Ailenizi yakından ilgilendiren her konuda liderlik isteğiniz son derece yükselecektir. Kendi bildiklerinizde diretebilir, haklı olduğunuzu düşünebilir, hatta sesinizi bir hayli yükseltirsiniz. Sizi değerli görmelerini, desteklemelerini beklersiniz. Bunu da baskın bir şekilde yapabilirsiniz. Evli olanlar söz hakkının kendilerine ait olmasını isterler. Tabii ki yalnızsanız bir problem yok. Ancak eşiniz, büyükleriniz veya bir insanla aynı evi paylaşıyorsanız onların da söz hakkı olduğunu unutmayınız. Onların da fikirlerini dinlemek, baskı kurmaya kalkışmamaktır. Bu dönem içinde, evinizde değişimlere gitmek, yeni bir eve taşınmak, ev satın almak, kira sözleşmeniz gibi konular gündeme gelir. Ancak unutmayalım ki, 25 Temmuz itibariyle Venüsün iki ayrı geri hareketi nedeniyle bu gibi işlerinizi 6 Eylül hatta gölgeli günleri de hesaba katarsak 13 Eylül sonrası yapmanızda yarar var.


    İKİZLER

    Sevgili İkizler, 23 Temmuz-23 Ağustos Güneş ve 23 Temmuz-7 Ağustos tarihlerinde Merkür-Aslan burcunda ilerleyecek. Güçlü bir ifade tarzınızla karşı cins üzerinde etkinizin yükseldiği zamandır. Kendinizden emin haliniz, düşünceleriniz, duruşunuz, bir hayli etkilidir. Günümüzde internet dünyası, yeni insanlarla tanışmada, popülerlik kazanmada, bir durum karşısında görüşlerinizi bildirmenizde hakikaten etkin bir araçtır. Sizler gibi sözel iletişimin ustaları için, bu geçiş bir çok insanın sizden etkilenmesinde güçlü bir araç olacaktır. Kişi fikrini, yapmak istediklerini ifade ederken, bir hayli kendinden emindir. İkna gücünüz yükselir. Takdir edilmekten mutlu olursunuz. Ancak 25 Temmuz itibariyle Venüs iki ayrı burçta gerileyecek. Eylül ayına dek, yeni iş girişimleri, görüşmeler, projeler, uygulamalar adına, bağlantımız olan kişilerle ilişkilerimizde dikkatli olalım. Zaman olgusunu gözeterek düşünmeye çalışalım. Özellikle ilişkilerimizde temkinli olmayı bilmemiz, karşımızdaki insanı tanımamız, hakkında bilgi sahibi olmamız gerekir.


    YENGEÇ

    Sevgili Yengeçler, 23 Temmuz-23 Ağustos Güneş ve 23 Temmuz-7 Ağustos tarihlerinde Merkürün Aslan burcunda seyrine başlaması yolculuklar, eğlenceli aktiviteler, hayatın güzel yanlarının keyfine varma, yeni tanışmalar, farklı bir şeyler yapmak arzusuyla dolu olduğunuz bir süreçtir. Fikirlerinizi dış dünyaya sunuş biçiminiz artistik ve çok etkileyicidir. Sanatçılar için bu hem taklit gücünün artması hem de yeni bir karakter üzerinde çalışılması yönünde olumludur. Bildiklerimizi açıklamak, öğretmek, tasdik edilmek hoşunuza gider. Bu süreç, aşk hayatınızla ilgili konularda da etkili olup farklı yerler görmek, insanlarla tanışmak arzumuzu işaret etmektedir. Ancak Venüsün 25 Temmuz itibirayle, iki burçtaki geri hareketi hem ailevi hem yolculuklar, yakın çevre, eğitim ve iş hayatımızla ilgili konuların gözden geçirilmesi gerektiğini işaret ediyor. O kadar özgür değiliz. Halledilmesi gereken meseleleri göz ardı edemeyiz.


    ASLAN

    Sevgili Aslanlar, 23 Temmuz-23 Ağustos Güneş ve 23 Temmuz-7 Ağustos tarihlerinde Merkürün burcunuzda ilerlemeleri, özgüveninizi yükselticidir. Özgürce hareket etmek, dilediğiniz gibi planlar yapmak ve uygulamaktan yanasınızdır. Neşeli, canlı, gayet aktif bir şekilde insanlarla temas ederek, onların ilgisini, sevgisini kazanmak cömert yüreğinizi mutlu eder. İnsanları etkilemenin kolaylaştığı bir dönemdir. El becerilerinizi sergileyebilir, yaratıcı tarzda düşünürsünüz. Ancak bu geçişlerin gölge etkilerine de dikkat etmek gerekir. İş ilişkilerinde hassasiyet yükselebilir. Huzursuzluk, bazı kişilerin tuhaf hareketleri, yoğunluk canınızı sıkabilir. Kafanıza bir şeyleri takarsınız sonra da bunu büyütürsünüz. Benim tavsiyem izninizi bu zaman denk getirip, dinlenmenizdir. Yoksa verimli çalışmak zor olur. Bir de eklemede bulunayım. 25 Temmuz itibariyle Venüsün iki ayrı burçta gerileyecek. Maddi konularda dikkatli olalım. Sabır önemli. Zaman faktörünü önemseyelim. Bunların tekrar ele alınması, gözden geçirilmesi, biraz da bilinçli şekilde hareket edilmesinde yarar var. Ev ve ailevi konulardaki harcamalara dikkat etmek lazım. Yanlış kararlar vermemek için çok iyi düşününüz. Masraflar artabilir.


    BAŞAK

    Sevgili Başaklar, 23 Temmuz-23 Ağustos Güneş ve 23 Temmuz-7 Ağustos tarihlerinde Merkür Aslan burcunda seyirlerine başlıyorlar. Otoritemizi kabul ettirmemiz, kendimizi ifade edebilmemiz, dış dünyada etkin olmamız biraz daha efor gerektiriyor. Her şeyin mükemmel olmasını beklemek ve tedirgin olmak yerine akışa bırakmak ve olabildiğini kadarıyla mutlu olmak en güzeli. Dinlenmeye, moralinizi güçlü tutmaya, kendimize zaman ayırmaya çalışınız. Bunu bir hazırlık dönemi gibi düşününüz. Bırakın hakkınızda ne düşünürlerse düşünsünler. Kendinizi strese sokarsanız yanlışlar yaparsınız. Yetenekli olduğunuz alanlara yönelmeli ve hiçbir şeyin sizi üzmesine, yenmesine izin vermemelisiniz. Kaldı ki, Venüs iki ayrı burçta gerileyecek. Böyle zamanlarda insan kendine, hayata, yapmak istediklerine ve mevcut durumuna odaklanırsa, gayet faydalı eserler üretebilir, çalışmalar yapabilir.


    TERAZİ

    Sevgili Teraziler, 23 Temmuz-23 Ağustos Güneş ve 23 Temmuz-7 Ağustos tarihlerinde Merkür aynı zamanda Aslan burcunda ilerlemeye başlıyorlar. Bu dönemi, sosyal faaliyetlerin yoğunlaşması, kendimize zaman ayırma, hoşlandığımız aktivitelerde bulunma, paylaşımcı olma, öne çıkma, keyiflenme süreci olarak tanımlayabiliriz. Kişiliğimizi güçlü bir şekilde ifade ederek bulunduğumuz ortamlarda ilgi uyandırmaktan mutlu oluruz. Sosyal ilişkilerde de, zekanız, artistik yetenekleriniz, organize etme kabiliyetiniz, sesiniz, taklit yeteneğiniz ön plandadır. Animasyon, tiyatro, televizyon şovları, spor, eğlence dünyası, arkadaşlıklar önemlidir. Bu yıl, Venüsün iki ayrı burçtaki geri hareketini diğer bu hafta size geniş bir şekilde izah etmeye çalıştım. Bahsettiğim noktalara dikkat edebilirsek, dönemi gayet olumlu şekilde değerlendirebiliriz. Gözden geçirmelere, tekrar dönüp şöyle bir mevcut durumumuza bakmamız yerinde olur.


    AKREP

    Sevgili Akrepler, 23 Temmuz-23 Ağustos Güneş ve 23 Temmuz-7 Ağustos tarihlerinde Merkür-Aslan geçişleri başlayacak. Gerek toplum içinde ve gerekse iş hayatımızda kendimizi güçlü bir şekilde ifade etmek son derece önemlidir. Eğer amacımız sesimizi duyurmaksa, o zaman sorumluluk almaya, bunları başarılı bir şekilde yerine getirmeye çalışmalıyız. Bu geçişte en önemli husus ne istediğinizi bilmek ve karşınıza çıkabilecek zorluklardan yılmamaktır. İş hayatınızdaki ifade gücünüz ve zekanız bir hayli önem taşır. İnsanların ilgisini çekebilmek için sözleriniz, fikirleriniz etkileyici olmalıdır. Yetenek ve becerilerinizi sergilemek, göstermek adına bir hazırlık dönemi olarak da görebiliriz bu geçişleri. Çünkü Venüsün iki ayrı burçtaki gerileme hareketi hem iş hayatında hem de hedefleriniz anlamında tekrar bir gözden geçirme süreci olarak önem taşıyor.


    YAY

    Sevgili Yaylar, 23 Temmuz-23 Ağustos Güneş ve 23 Temmuz-7 Ağustos tarihlerinde Merkür-Aslan burcunda seyirlerine başlıyor. Yolculuklar, tanışmalar, kültürel ve sanatsal konular ilgimizi çeker. Yaratıcı düşünürüz. El üstünde tutulmak isteriz. Yaz tatili zamanı tabii ki. Güzel bir tatil geçirmek, yeni insanlarla tanışmak, değişik bir şeyler yapmak arzusu bizi sarar. İlişkilerde iletişimin bir hayli etkili olduğu zamandır. Zihninizde yarattığınız güzellikleri tatlı bir dille ve akıllıca ifade ederek karşınızdaki kişiyi kendinize bağlarsınız. Bu süreçte yeni biriyle tanışmak, gittiğiniz tatil yöresinde birçok insanla bağlantılar kurmak yönünde etkilidir. Ancak Venüsün iki burçtaki geri hareketi bazen durdurucu, zaman olgusunu göz önüne alarak hareket etmemizi gerektiriyor. Belki bir program değişikliği gündeme gelebilir. Gitmeyi düşünürüz, fakat erteleriz veya kısa süreli düşünürüz, bir bakmışız tatili uzatmışız. Eğitim, iş veya farklı bir nedenle halledilmesi gereken işlerimiz olabilir.


    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar, 23 Temmuz-23 Ağustos Güneş ve 23 Temmuz-7 Ağustos tarihlerinde Merkür aynı gün, Aslan burcunda seyirlerine başlıyorlar. Finansal anlamdaki bölüşümler, iş, eş veya farklı kanallardan gelen veya beklenen destekler anlamında önem taşıyor. Borçlanma gibi durumlarda getiri-götürü hesabını iyi yapmak lazım. Bir ortaklık kurulacaksa hesabınızı iyi yapınız. Bu dönemde, hem ilişkilerimizi her anlamda gözden geçireceğiz hem çalışma hayatımızla ilgili konular üzerinde duracağız hem de yapmak istediğimiz bir takım işler ve girişimlerin önündeki engelleri, zorlukları ele alacağız. Özel ilişkilerde ise, var olan krizlerin aşılması veya yeni bir ilişki gündeme geldiğinde, her iki tarafın da, birbirlerinin hayatlarındaki önemi üzerinde durmak lazım. Venüsün iki ayrı burçtaki geri hareketi önemlidir. Öyle aklımıza estiği gibi hareket edemeyiz. Duruma bakmak lazım.


    KOVA

    Sevgili Kovalar, 23 Temmuz-23 Ağustos Güneş ve 23 Temmuz-7 Ağustos tarihlerinde Merkür karşıt burcunuz Aslanda ilerleyecek. Bu iki geçiş, ikili ilişki ve iş ortaklıklarıyla alakalı konular üzerinde etkili olacak. Anlaşmaya razı isek, beraberlikteki sorunlarımızı dengeli ve ılımlı davranarak çözümleyebiliriz. Ancak tam tersine her iki her iki taraf da baskın olmaya, aşırı gururlu tepkilerde bulunmaya çalışırsa sorunlar daha fazla büyüyebilir. Bekar Kovalar için bu dönem, yeni biriyle tanışmamızı sağlayabilir. Ancak 25 Temmuz tarihinde Venüs gerileyecek. Bu nedenle, ilişki anlamında dikkatli olacağız, birbirimize karşı anlayışlı olmayı bileceğiz.


    BALIK

    Sevgili Balıklar, 23 Temmuz-23 Ağustos arasında Güneş ve 23 Temmuz-7 Ağustos tarihlerinde Merkür, Aslan burcunda seyirlerine başlayacak. Bu dönem genel açıdan, çalışma hayatımızla ilgili uğraşıların, aktivitelerin, kendimizi güçlü bir şekilde ifade edebilmek adına işimize gücümüze sarılmanın işaretçisidir. Böyle bir enerji altında hem sağlığımıza özen göstereceğiz hem kazanç elde etmek adına gayretli bir şekilde çalışacağız. Ancak bu süreçte tatmin olmamız kolay değildir. Bizi takdir etmediklerinde, aferin demediklerinde, sırtımızı sıvazlamadıklarında, işler umduğumuz gibi yürümediğinde sıkılırız, gurur yaparız. İnsanlarla konuşacağız, ikna etmeye çalışacağız, bol bol söyleşide bulunacağız ve bildiklerimizi aktaracağız. Dinlenir olmak için, dinlemeyi de bilmemiz gereken zamandır. El yeteneklerimizi sanatsal veya farklı bir alanda değerlendirebiliriz. Eğitmenlik de bunlardan biridir. Ancak işlerinizi çok iyi organize etmeniz gerekiyor. Sağlığımıza dikkat etmemiz lazım. Venüsün iki ayrı burçtaki geri hareketi hem iş hem ilişkiler anlamında önemli. Kafamız karışabilir. Her durumu dikkatlice gözden geçirmekte yarar var.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler