KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    6-12 Temmuz 2015 haftalık burç yorumları

    Bu hafta sizi neler bekliyor?

    [Nasıl TV - Koç burcu 2015 Temmuz ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Koc-burcu-2015-Temmuz-ayi-yorumlari-nelerdir)

    KOÇ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    6-12 Temmuz arası: 8-23 Temmuz tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Merkür, yakın çevrenizde ilgili her türlü meselenin ev içinde görüşülmesini etkili kılıyor. Eğer kardeşlerinizle ilişkinizde sorunlar varsa, bu süreçte aile çatısı altında bunları hassasiyetle ele alabilirsiniz. Zihnin, geçmişi, anıları, yaşananları anımsadığı bu süreçte eskiyi hatırlarız. Yaşımız ergin veya geçkin olsun fark etmez, çocukluğumuz, ailemiz, güvencemiz gayet kıymetlidir. Bugüne dek yaşananları şöyle bir düşünürüz. Mutlu ve huzurlu muyuz? Geleceğimizle alakalı bir başlangıç veya bir bitiş niyetinde miyiz? Ailemizle olan temasımız ne durumda? Bunları, duygularımızın veya kırgınlıklarımızın esiri olmadan, kendimize dönük düşünmeden zihnimizi kontrol altında tutmayı başararak ele almalıyız.

    9 Temmuz tarihindeki görünüm, yuvanızı, ailenizi, geleceğinizi ilgilendiren konularda hayallerinizi gerçekleştirebilme yönünde kuvvet kazanırsınız. Bu kuvvet sadece kendiniz adına değil tüm ailenizi de kapsayan bir niyetin oluşması için fırsat getiricidir. Ailevi ilişkiler değerlenir. Bir mülk satış veya alışı ile ilgili gelişmeler yaşanabilir.

    İŞ VE KARİYER

    6-12 Temmuz arası: 6 Temmuz tarihindeki görünüm, iş yaşamı ve toplumsal hayattaki görevlerinizin de bilincinde hareket etmeniz gerektiğini hatırlatır. Siz, aklı başında, ne yapması gerektiğinin farkında olarak hayatınızı düzenlemelisiniz. Dışarıdaki sorumluluklar ev yaşamınızı, evinizle alakalı konular dışarıyı etkilememeli, hepsinin yerini çizgisini iyi belirlemelisiniz.

    PARA

    6-12 Temmuz arası: 9 Temmuz tarihindeki görünüm olumlu gibi dursa da, ben parasal konularda hesabınızı bilmenizi tavsiye ediyorum. Ev alımı, satışı, kiralanması işlerinizde verilecek depozito veyahut kredi alarak borç altına girmeden önce her bir olasılığı göz ardı etmeyiniz. Karşınıza çıkacak kampanyalar, vadeli satışlar, şimdi al sonra ödersin türündeki alışverişlere dikkat ediniz.


    [Nasıl TV - Boğa burcu 2015 Temmuz ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Boga-burcu-2015-Temmuz-ayi-yorumlari-nelerdir)

    BOĞA

    AŞK VE İLİŞKİLER

    6-12 Temmuz arası: 8-23 Temmuz Merkür Yengeç burcunda ilerleyecek. Bu geçiş, parasal ve aşk hayatınızla ilgili meseleleri gündeme getirdiği gibi, bunları yakın çevrenizde güvendiğiniz insanlarla paylaşmanız anlamında etkilidir. Genel olarak bağlantıda olduğunuz kişiler kardeşleriniz, çocuklarınız, partneriniz, eski tanıdıklarınızdır. Tanımadığınız kişilerle zaten pek konuşmazsınız. Güven olgusu sizin için gayet önemlidir. Bu yüzden de sırlarınızı, yapacaklarınızı pek kimseyle paylaşmazsınız. Sevdikleriniz söz konusu olduğunda hassasiyetiniz yüksektir. Onların gelecekleri, barınma ve ihtiyaçlarını önemsersiniz. Eğer tek başınıza yaşıyorsanız tümüyle kendinize dönük, iç dünyanızla temas halinde, size huzur veren ortamları tercih edersiniz.

    9 Temmuz tarihindeki görünüm, hem kendi isteklerinizi elde etmek hem de yakın çevrenizde bulunan kişilerin beklentileri doğrultusunda onlara yardımcı olmak yönünde enerjiniz gayet olumludur. Kardeşleriniz, arkadaşlarınızla ortak niyet bütünlüğüyle el ele verebilirsiniz. Bunun anlamı birlikten güç doğar sözüdür. Başkalarıyla ortaklaşa hareket ettiğinizde eğitimden, iş hayatına kadar her alanda arzularınızı gücünüz gayet yerinde.

    İŞ VE KARİYER

    6-12 Temmuz arası: 6 Temmuz tarihindeki görünüm, çevrenizle olan her türlü alışverişte, yakınlarınızla olan bağlantınızda, eğitim, yerleşim ve gündelik hayatınızda değerlerinize sıkı sıkıya bağlısınızdır. Ancak burada dikkat edilecek nokta bu bağlılığın, gelişiminizin önüne duvar örmemesidir. Çünkü yaşamak sadece kendi kabuğumuz içinde saklanmak değildir. Bilgilenerek, dışa açılarak, hayatın farkına varmamız lazımdır. Böylece hem içeride hem de dışarıda keşiflerde bulunarak büyürüz.

    PARA

    6-12 Temmuz arası: 9 Temmuz tarihinde maddi kazancınızla alakalı olan her türlü görüşme, haber, gelişme, organize işler, grup halinde yapılan işler, girişimler etkili olabilir. Ayrıca kardeşleriniz, yakınlarınız, çevrenizde bulunan diğer kişilerle ilgili alışverişleriniz, yolculuklar, yardımlaşma gibi meselelerde dikkatli olmayı da ihmal etmemenizi öneriyorum. Hangi durum olursa olsun, verdiğinize, aldığınıza bir bakın. Belgeli, garantili, sözleşmeli, faturalı olmadıkça güvenmeyin. Yaz tatilinde bir yere gidecekseniz mutlaka yerinizi önceden ayırttın. Nereye gidiyorsanız inceleyin. Bilet rezervasyonunuzu internet üzerinden yaparken de güvenli yerleri tercih edin.


    [Nasıl TV - İkizler burcu 2015 Temmuz ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Ikizler-burcu-2015-Temmuz-ayi-yorumlari-nelerdir)

    İKİZLER

    AŞK VE İLİŞKİLER

    6-12 Temmuz arası: Aşk anlamında bu hafta herhangi bir görünüm etkisi yok. Sadece Ay-Koç geçişinin sosyal faaliyetleri canlandırıcı bir yansıması var. Ancak bu, duygusal anlamda bir yakınlık kurma, önemli bir karşılaşma tarzında değil. Arkadaşlık etmekten hoşlanırız. Bir yere gittiysek, orada birisiyle tanışmışsak muhabbet ederiz, o saatlerde mekanın veya bulunduğumuz yerin şartları çerçevesinde laflarız. Cesuruzdur. Birini beğendik mi, gözümüze kestirdik mi, bir şekilde tanışırız. Facebook, twitter gibi sosyal medyayı kullanarak yazışırız, sohbetler ederiz, beğeniriz. Bunların tümü Ay geçişinin bize yaşatabileceği hoş birkaç günün yansımaları olacaktır. 7, 8, 9 Temmuz tarihleri bu anlamda etkin gözükmektedir.

    İŞ VE KARİYER

    6-12 Temmuz arası: İş konusunda bu hafta 9 Temmuz tarihinde Mars ve Neptün arasında olumlu bir görünüm var. Bu görünümün en önemli etkisi parasal konularda. Ancak çalışma evinizin de Mars yönetiminde olduğundan, sizin işinizdeki cesaretliliğiniz, hedefinize varma ve elde etme arzunuz biraz zayıf. Buna rağmen sanatla alakalı veya aile işinde çalışanlar için ben bugünü olumlu buluyorum. Fakat iş sorunları yaşadığınız bir dönem ise, bu tarihte duyarlılık yüksek olacağından tabii ki dikkatlice şartlara bakmak lazım. Bugün uyar, yarın hoşumuza gitmeyebilir. Günlük planda ise, işlerimizi doğru şekilde organize etmek, sağlığımıza dikkat etmek faydalı olacaktır.

    PARA

    6-12 Temmuz arası: 6 Temmuz tarihindeki görünüm, maddi ve manevi değerlerinize, güvencenize, geleceğinize fazlasıyla önem verebilirsiniz. Yeteneklerinizi öne çıkararak parasal açıdan kendinizi garanti altına alma isteğiniz fazlasıyla yüksek. Ancak burada dikkat edilecek nokta, ilişkide bulunduğunuz partnerinize- iş ortaklığı yaptığınız kişiler veyahut da taahhüt altına girdiğiniz işlere dikkat etmenizdir. Sakin ve gayet bilinçli bir şekilde paraya bakış açınızı ve çıkarlarınızı iyice gözden geçiriniz.


    [Nasıl TV - Yengeç burcu 2015 Temmuz ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Yengec-burcu-2015-Temmuz-ayi-yorumlari-nelerdir)

    YENGEÇ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    6-12 Temmuz arası: 6 Temmuz tarihindeki görünüm, kendinizi garanti altına almak, güven içinde yaşamak ve huzur dolu bir hayat sürmek istersiniz. Eviniz, aileniz önemlidir. Ancak ilişki konularında karşınıza çıkan partnerler baskıcı tutumda veya hakimiyetini kabul ettirmeye çalışan kişiler olabilir. Fazla tutkulu hatta kıskanç yapıda olmaları sizi rahatsız edebilir. Doğal olarak sağlıklı bir ilişki yaşanması pek mümkün olmaz. Burada yapılması gereken seçimlerinize dikkat etmek veya mevcut beraberliğinizi gözden geçirmektir.

    İŞ VE KARİYER

    6-12 Temmuz arası: 8-23 Temmuz tarihleri arasında, burcunuzda ilerleyecek Merkür süresince, etrafınızdaki dünya ile temasınız güçlenmeye başlıyor diyebiliriz. Şimdi düşünceleriniz, hisleriniz ve siz canlanmaya başlıyorsunuz. Kimsenin etki altında kalmadan kendiniz adına yeni kararlar alarak bunları uygulamaya çalışmak, eskiye yeni bir yüz geçirerek veya tümüyle değiştirerek hayatınızın kontrolünü ele geçirmektir. Duygusal konularda yaşamınızı gözden geçirebilir, eskinin sizin üzerinizde yarattığı tüm izleri silmeye çalışabilirsiniz. Kimi zaman birileri veya bazı olaylar sizi bağımlı olduğunuz alanlara doğru sürükleyebilir. Fakat bunların tümünde aldığınız dersler ön plandadır. Yani nerden nereye geldim tarzı bir düşünce halidir. Aileniz, vatanınız, değerleriniz, sizi bugüne getiren olaylar, insanlar ne varsa hepsine sahip çıkabilir, hatalarınızın bile sizi olgunlaştırdığını düşünebilirsiniz.

    **PARA

    **

    6-12 Temmuz arası: Kazanç evinizin yöneticisi Güneş, 6 Temmuz tarihinde Pluto ile bir karşıtlık oluşturacak. Kişisel anlamdaki kazancımız ile eşimiz-iş ortağımız veya bir şekilde maddi bağlantımız olan kişilerle aramızda yaşanabilecek bir problemin göstergesi olabilir. Üstünüzdeki baskı, bir hayli etkilidir. Benim tavsiyem, maddiyatla ilgili ortaklıklarda dikkatli olmak, bu yöndeki problemleri karşılıklı bir şekilde halletmeye çalışmaktır. Eğer bir iş ortaklığı henüz yeni kurulacaksa, parayla alakalı maddeleri en başından dikkatli bir şekilde incelemektir. Bunu yapalım ki, sonrada sorun çıkmasın.


    [Nasıl TV - Aslan burcu 2015 Temmuz ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Aslan-burcu-2015-Temmuz-ayi-yorumlari-nelerdir)

    ASLAN

    AŞK VE İLİŞKİLER

    6-12 Temmuz arası: 8-23 Temmuz tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Merkür, ruhsal anlamda içe yönelmenin işaretidir. Birçok mesele gözden geçirilir. Eskiye ait anılar bunların içinde yer alır. Neler yaşamıştınız, nasıl dersler almıştınız, şimdi ne durumdasınız? Hisler öylesine geçmişle alakalıdır ki, kişi eskiyi hatırlar, bütün bir hayat film şeridi zihninden akıp geçer. Özelini kimseye açmaz, sahip olduklarını korur ve gözetirsiniz. Şiir, söz, sanat, müzik veya ritüellerle uğraşma zamanıdır. En büyük zenginlik kişinin kendiyle olan temasıdır sözü, böyle zamanlar için söylenmiş olabilir. Ancak duyarlılık bazen fazlaca yükselir. Dalgınlık sonucu yanlışlıklar yapabilirsiniz. Takıntılı düşünülebilir. Güvendiğiniz insanlarla konuşmalı, paylaşımda bulunmalısınız. Ruh ve beden sağlığınız bu dönemde önemlidir.

    İŞ VE KARİYER

    6-12 Temmuz arası: 6 Temmuz tarihindeki görünüm, iç dünyanızdaki hassasiyet, verimli düşünmenize ve çalışmanıza mani olabilir. Ailevi, duygusal meseleler yüzünden kendinizi kıskaç altına hissedebilirsiniz. Oysaki böyle durumlarda tartışmak yerine, buna neden olan şartları bilinçli bir şekilde ele almakta yarar vardır. Mecbur olmadığınız şeylere evet demeyiniz. Gereksiz yüklerin altına girip sonra da şikayetçi olmanız yanlıştır. Kendinize dikkat ediniz. Yormayınız ve yaşamınızı daha düzgün bir şekilde geçirmeye özen gösteriniz.

    PARA

    6-12 Temmuz arası: 9 Temmuz tarihinde, başkaları kaynaklı gelirleriniz başta olmak üzere bu tarihte hayatınızda hangi mesele önem taşıyorsa, bunların gerçekçi bir şekilde ele alınması gerekiyor. Enerji olumludur. Ancak sadece kendiniz adına bir karar vermek, sadece kendi çıkarlarınız doğrultusunda hareket etmemek gerekir. Oturup iyice düşününüz. Hesabınızı yapınız.


    [Nasıl TV - Başak burcu 2015 Temmuz ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Basak-burcu-2015-Temmuz-ayi-yorumlari-nelerdir)

    BAŞAK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    6-12 Temmuz arası: 6 Temmuz tarihindeki görünüm, arkadaşlık ilişkileriniz başta olmak üzere, hedef ve ideallerinizi gerçekleştirme anlamında fazlasıyla hassassınız. Elinizdekileri korumak ve alıştığınız şekilde hareket etmek yanlısı olabilirsiniz. Ancak bu bakış açısı bir yanıyla olumlu gibi dursa da, diğer taraftan sizi bağlayıcıdır. Tabii ki buna dikkat etmek gerekir. Aşk hayatınızla ilgili konularda gelişmeler yavaş ancak güçlü bir dönüşümü işaret etmektedir. Dünyaya annelik yaparken, ilişkide bu tutumdan vazgeçmelisiniz. Aşkı aşk gibi yaşamaya, kendinden emin partnerlere yönelmeye, ilişkilerde bu denli taviz vermemeye özen gösteriniz. Yoksa hayatın lezzetini çıkarmanız zor olur.
    9 Temmuz tarihinde, arzu ettiğiniz bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Bir yakın dostunuz sizi bu kişiyle tanıştırabilir. Daha önceden ilişkinizi başladıysa, bu tarihte geleceğe dönük bir karar verebilirsiniz. Ayrıca sosyal hayatta inandığınız yolda, arzu ettiğiniz şekilde ilerleyebilir, ortak bir amaç için insanlarla el birliğinde bulunabilirsiniz. Bağlı bulduğunuz grupta liderlik şansınız gayet yüksek.

    İŞ VE KARİYER

    6-12 Temmuz arası: 8-23 Temmuz tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek yöneticiniz Merkür, güven içinde yaşama arzumuzu yükseltiyor. Artık geleceğimizi düşünerek kararlar vereceğiz. Kariyer hayatımızı, hedeflerimizi önemseyeceğiz. Ona göre seçimler yapacağız, kararlar vermeye çalışacağız. Aile içinde, birlikte olduğunuz kişilerle, arkadaşlarınızla olan ilişkinizde yarım yamalak değil bütünlük duygusu içinde hareket edilmesine dikkat edeceğiz. Kimlerle yola çıkıyorsak, bizim hassasiyetimize kıymet veren insanları tercih edeceğiz. Böyle insanları destekleyeceğiz. Geçmişte olanlara takılı kalmamak lazım. Yaşandı bitti diye düşünüp önümüze bakmamızda yarar var. Ailemiz, arkadaşlarımızla bağımız güçlenecek. Mistik faaliyetler, sanatsal konular, gruplarla ilişkiler, eğitmenlik, ailelere, kadınlara yönelik faaliyetler, sosyal yardımlaşmalar bu dönemde önemlidir.

    PARA

    6-12 Temmuz arası: 9 Temmuz tarihindeki görünümü, mali konularda duyarlı olduğumuzu gösteriyor. Ailemiz, sevdiklerimizi korumak, kollamak amaçlı hareket ediyoruz. İnsanların bize olan yaklaşım tarzları ve finansal konulardaki destekleyici, yüreklendirici yaklaşımları bizi huzurlu kılıyor. Yardım amaçlı işlerde, projelerde yer alabilir, biz de zor durumda olan kişilere elimizden gelen yardımı yapabiliriz.


    [Nasıl TV - Terazi burcu 2015 Temmuz ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Terazi-burcu-2015-Temmuz-ayi-yorumlari-nelerdir)

    TERAZİ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    6-12 Temmuz arası: 8-23 Temmuz tarihleri arasında meslek evinizde etkili olacak Merkür-Yengeç burcu geçişi, kişinin hassasiyetle durumunu ele almasına neden olabilir. Sözgelimi geçmişte yaşanılanlar gözlerimizin önünden bir film şeridi gibi geçer. İlişkiler, iş hayatı, ailevi konular, uygulamak istenen planlar tecrübeler ışığında ele alındığı için, kişi değerlendirmeleri ister istemez bunlara göre yapabilir. Bu dönemde dikkatleri üzerinizde toplamak istemezsiniz. Fakat yaptığınız konuşmalar, tavırlarınız, başkalarının sizin hakkınızda bir yargıda bulunmalarını sağlar. Sorumluluklarınızın farkında olmanız gayet faydalıdır. Geriye dönük düşündüğünüzde neden bunları yaşadım demek yerine, tecrübe olarak görürseniz ne kendinizi ne de hayatı suçlamamış olursunuz. Çünkü bu tecrübeler size rehber olabilir ve aynı hataları tekrarlamadan doğru seçimlerde bulunursunuz. Bu süreçte bir başka şehirde çalışma, yerleşim, ihtisas yapma, tayin, eğitim, ticari gibi meseleler gündeminizi oluşturur.

    İŞ VE KARİYER

    6-12 Temmuz arası: 6 Temmuz tarihindeki görünüm, mesleki konularda bugün bir hayli duyarlısınız. Bir yandan sorumluluk yükleyerek, gelenekçi ve teslimiyetçi bir bakış açısıyla sizi kıskaç altına almaya çalışan dünya, diğer yandan ev hayatı, aileniz ve duygusal meselelerdeki baskılar. Bu iki farklı olgunun arasında hayatını kurgulamaya çalışan ve gönlünce hareket etmek isteyen siz. Tabii ki sıkılıyorsunuz. İşte bu anlamda, neler yapabilirim diye düşünmekte yarar var. Mutlaka yeteneklerinizi değerlendiriniz.
    9 Temmuz tarihinde, iş hayatınızla ilgili konularda başarılı bir karar verebilir, bu kararı uygulamak adına destek görebilirsiniz. İleriye yönelik toplumsal anlamdaki her türlü aktivitede sözünüz dinlenir ve diğer insanları manevi ve fikirsel anlamda etkileyebilirsiniz. İş başvurusunda bulunabilir, yeteneklerinize uygun bir işe girebilirsiniz. Fiziksel ve ruhsal anlamda bedeninizi güçlendirecek aktivitelere dahil olabilirsiniz.

    PARA

    6-12 Temmuz arası: Finansal konularda güven olgusunun önemi büyük. Kiminle ne iş yaparsak yapalım, mutlaka garanti içermesine dikkat etmeliyiz. Seçimlerimizi yaparken, yaşam standartımızı yükseltici olana pirim vermeliyiz. İş başvurularında sigortamızı mutlaka yaptırmalıyız ki, sağlığımızla ilgili bir sorun olduğunda üzülmeyelim. Alışverişlerimizde dayanıklı ürünleri tercih edelim. Aldığımız ürünün kullanım tarihlerine bakalım. Risk olgusunu göz ardı etmeyelim.


    [Nasıl TV - Akrep burcu 2015 Temmuz ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Akrep-burcu-2015-Temmuz-ayi-yorumlari-nelerdir)

    AKREP

    AŞK VE İLİŞKİLER

    6-12 Temmuz arası: 9 Temmuz tarihinde, yapılacak görüşmeler, yolculuklar, iletişim ve girişimlerinizde arzu ettiğiniz sonuca ulaşabilirsiniz. Aşk hayatınızı ilgilendiren meselelerde uzun zamandır canınızı sıkan problemleri çözebilirsiniz. Gerçekleri net olarak görebilmeniz mümkün olduğu gibi rüyalarınız, sezgileriniz yoluyla da bir çok bilgi elde edebilirsiniz. Kendinizi anlayarak, yapmak istediklerinizin farkında olarak, kararlarınızı verebilir, uygulayabilirsiniz. Gelen haberler sizi tatmin edicidir.

    İŞ VE KARİYER

    6-12 Temmuz arası: 6 Temmuz tarihindeki görünüm, bir yandan yarınlarınızı garanti altına almak için çaba sarf etmelisiniz. Diğer yandan önünüzde açılan yolun farkında olarak çaba sarf etmelisiniz. Siz isteseniz de istemeseniz de, büyüyorsunuz. Kabuğunuzdan çıkıp, dünyaya karışıyorsunuz. Yeni gelişmelere, değişimlere kayıtsız olamayız.

    PARA

    6-12 Temmuz arası: 8-23 Temmuz tarihleri arasında Yengeç burcunda düz ilerleyecek Merkür, geçmiş problemlerinize çözüm bulmanızda ve geleceğinizi şekillendirmenizde dikkatli ve mantıklı düşünmenin önemini gösteriyor. Hassas düşünmeye neden olabilir. Güç ve kontrole bu denli önem veren bir Akrep bu süreçte ileriye bakmalı ve eski tecrübelerini göz önüne alarak geleceğe yönlenmelidir. Çünkü şimdi önemli olan tarafsız düşünmektir. Gereksinimler, gelecek, maddi konular, hedefler anlamında gerçekçi olma zamanımız. Sezgilerinizin gücünü yükseltici olan bu enerji, atacağınız her adımın daha sonra nereye varabileceğini de tahmin etmenizde kuvvet olacaktır.


    [Nasıl TV - Yay burcu 2015 Temmuz ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Yay-burcu-2015-Temmuz-ayi-yorumlari-nelerdir)

    YAY

    AŞK VE İLİŞKİLER

    6-12 Temmuz arası: 8-23 Temmuz tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Merkür, özel ilişki, mesleki konular, finansal meseleler ve ortaklıklar anlamında gerçekçi olunması gereken zaman dilimidir. Sabırsız ve sadece kendimize yönelik, bir de hassasiyet içinde durumları ele almamalıyız. Bir bakacağız olan bitene. Sözgelimi evlilik veya boşanma gibi meseleleri geleceğe dönük bir şekilde ele almalıyız. İş ortaklarımızla aramızdaki her türlü alışverişte dürüstlüğü ilke edinmeliyiz. Yaylar aktif ve ateşli kişilerdir. Bir iş istedikleri gibi gelişmediğinde tepki gösterirler. Bazen de aşırı iyi niyetle, nasılsa halledilir diyerek yanlış seçimlerde bulunabilirler. Akıllı olmalıyız. Bu dönemde duygusal ve ruhsal anlamda hassasız. İstikrarlı yürümeyen ilişki ve iş ortaklıklarımızı mutlaka ele almalıyız.

    İŞ VE KARİYER

    6-12 Temmuz arası: Kariyer evimizin yöneticisi Merkür, 8 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda seyrine başlayacak ve 11 Temmuz tarihinde Kuzey düğümle bir görünüm yapacak. İş hayatında bazı kişilerin sadece kendi çıkarlarını düşünmeleri, Vermekten ziyade almaya dönük tavırları, bizi rahatsız edebilir. Bizim böyle bir duruma anlayış göstermemiz pek kolay değildir. İsteriz ki, yaptığımız iş bize de kazandırsın, dengeli, ahenkli bir şekilde krizler aşılsın. Yeni işe girmiş olanlar açısından bu görünüm, finansal anlamda beklentimize uymayan şartların göstergesi olabilir. İş ortaklıkları bakımından bu görünüm, yolları ayırmanın işaretçisi olabilir.

    PARA

    6-12 Temmuz arası: 6 Temmuz tarihindeki görünüm, parasal kazanç anlamında yavaş ancak bir hayli derinden işleyen değişimleri işaret ediyor. Güven içinde yaşamak için tabii ki işinizi bilmeniz lazım. Zaten bu nedenle son yıllarda kendinizi garanti altına almak için mücadele vermektesiniz. Para konusunda eskisi gibi düşünmeniz artık pek mümkün değil. Tutumlu olmanız gerektiğini artık siz de gayet iyi bilmektesiniz.
    9 Temmuz tarihinde, maddi ve manevi her türlü krizin aileniz veya farklı bir yolla aşılması anlamına gelir. Rahatlarsınız. Sözgelimi bir evin alınması, oturduğunuz binanın yenilenmesi, bir kredinin uygun şartlarda onaylanması, partnerinizin yardımı, bir malın aile içinde bölüşülmesi gibi. Bütün bunlar geleceğinizi garanti altına almanızı sağlayıcıdır.


    [Nasıl TV - Oğlak burcu 2015 Temmuz ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Oglak-burcu-2015-Temmuz-ayi-yorumlari-nelerdir)

    OĞLAK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    6-12 Temmuz arası: 6 Temmuz tarihindeki görünüm etkisinde, kime ne insanlık yaptıysak karşılığını almak istiyoruz. Bu hem ilişki hem de ailevi konularda etkili. Kime nasıl davranıyorsanız o kişilerin de size karşı aynı hassasiyette olmasını bekliyorsunuz. Bir yandan da gözlemde bulunarak, ne kadar güvende olduğunuzu tespit edebilirsiniz. Eskisi gibi kimseye tahammül etmek niyetinde değilsiniz.

    9 Temmuz tarihinde, size gerçekten destek olabilecek, ortak bütünlük içinde yol alacağınız bir kişiyle karşılaşabilirsiniz. Bu karşılaşmanın vakti bu tarihten itibaren belirlenmiş oluyor. İlişkisi yıllardır süren çiftler şimdi birlikte bir yaşam sürmek yönünde kararlar verebilirler. İlişkisinde bir takım pürüzler bulunan kişiler, birlikte konuşarak problemleri ortadan kaldırabilirler. Önemli olan birbirinizi anlamaktır, anlaşmaya hazır olmaktır. Buna gönlünüz varsa, Mars karşıt burcunuzda ilerliyor olsa da, ortak bir noktada buluşmak mümkün olur. Bu görünüm farklı görüşte olan kişilerle uyum içinde olmanın da işaretçisidir.

    İŞ VE KARİYER

    6-12 Temmuz arası: 8-23 Temmuz tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Merkür, çalışma hayatı, sağlık ve birebir ciddi ilişkinizle alakalı konular üzerinde ihtiyaçların gözden geçirilmesi ve güvenlik çerçevesinde ele alınmasında önemlidir. Sözgelimi iş konularında sözleşmelerin gözden geçirilmesi ve her türlü noktanın önemle ele alınması önemlidir. Sağlığınızla ilgili konulara da önem vermek lazım. Eğitim, bir başka yere yerleşim, ihtisas, ticari konularda iyi düşünmek gerekiyor. İlişkilerde, görüş ayrılıkları var mı diye bir bakalım. Eğer evlenmeyi düşünüyorsak nerede yaşanacak, partnerin iş durumu, ailesine olan bakış açısı bunları iyice ele almak gerekiyor. Diyelim ki ayrılık kararı verdik. Duygusal düşünmemeli, probleme neden olan noktaları tekrar gözden geçirmeliyiz.

    PARA

    6-12 Temmuz arası: Finansal konularda bu hafta kontrolü elimizde tutan taraf olmak isteyeceğiz. Hem güvence sağlayan ortaklıklar hem de para kazandırıcı işler bizim için önemli olacak. Bakmakla yükümlü olduğumuz eşimiz, çocuğumuz veya destek verdiğimiz insanların üzerimizdeki etkisi büyük. Bazen de, bizim başkalarına ihtiyacımız olabilir. Bu eşimizdir, ailemizdir. Eğer böyle bir destek göremezsek, hassaslaşırız hatta bir hayli alıngan davranabiliriz.


    [Nasıl TV - Kova burcu 2015 Temmuz ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Kova-burcu-2015-Temmuz-ayi-yorumlari-nelerdir)

    KOVA

    AŞK VE İLİŞKİLER

    6-12 Temmuz arası: 6 Temmuz tarihindeki görünüm, bir yandan kendi arzularınız, diğer yandan sorumluluklarınız arasında kalırsınız. Hassasiyet özellikle ailevi ve duygusal meselelerde bir hayli yoğundur. Geri planda ruhunuzu güçlendirici, kendinizle buluşmanızda yardımcı psikolojik telkinler, tedaviler, ritüeller gayet iyi gelebilir. Böylece psikolojik ve ruhsal yönden rahatlayabilirsiniz.

    İŞ VE KARİYER

    6-12 Temmuz arası: 8-23 Temmuz tarihleri arasında, Yengeç burcunda ilerleyecek Merkür döneminde başta, aşk hayatınız olmak üzere, ortaklaşa gelirler, çalışma ve sağlıkla alakalı meseleler bir hayli hassas ele alınır. Kişi hem kendi hem de değer verdiği insanların ihtiyaçlarına öncelik tanımak hem de kendisiyle alakalı meselelere eğilmek durumundadır. Ancak duygular, mantığımızın önüne geçmemelidir. Tamam yardımcı olacağız, başkalarına destek çıkacağız ama kendimize dikkat edeceğiz. Eğer iş hayatı, aşk yaşamı, maddi konularda belirsizlik yaşıyorsak, bunları gerçekçi bir şekilde ele alacağız. Geçmişte yaşanmış problemlerin etkisi altında kalmayacağız ve bunların bilinçaltımızda yarattığı baskılarla hareket etmeyeceğiz. Önümüzdeki duruma bakacağız. Nasıl çalışıyoruz, nasıl ilişki yaşıyoruz, kimlerden destek görüyoruz ve kimlere hizmet ediyoruz. Bunları ele alacağız.

    PARA

    6-12 Temmuz arası: 9 Temmuz tarihinde, finansal açıdan beklentilerinize uygun şekilde işler karşınıza çıkabilir. Güven içinde yaşamak, çalışmak isteyen birey, kafasının içindeki hedefe uygun işlere girişebilir, başvuruda bulunabilir, kazanç elde edebilir. Nicedir beklediğiniz bir teklif, konum veya gelişme, yarınlarınızı güven altına almanızı sağlayabilir. Ailenizin size arka çıkması mümkündür.


    [Nasıl TV - Balık burcu 2015 Temmuz ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Balik-burcu-2015-Temmuz-ayi-yorumlari-nelerdir)

    BALIK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    6-12 Temmuz arası: 8-23 Temmuz tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Merkür, aile yaşamı, evlilik, iş ortaklığı ve birebir aşk hayatınızla ilgili konularda hassasiyetle düşünmenizi sağlayıcıdır. Bazen eskiye ait anılar, çocuklukta yaşanılanlar aklımızdan geçer. Eğer ilişkimizde problemler varsa bunlar üzerinde durabiliriz. Çocuk sahibi olmayı düşünürsek, kontrollerimizi yaptırabiliriz. Bir ofis açarak çalışmayı düşünürsek piyasanın durumuna bakabiliriz.

    İŞ VE KARİYER

    6-12 Temmuz arası: 6 Temmuz tarihindeki görünüm, yaşamı güzelleştirmek, kendinizi korumak, ailenizi dış dünyanın baskısından uzak tutmak amacında olduğunuzu gösteriyor. Değişimler yavaş yavaş sizi güçlendirecek kıvama gelecektir. Zamanı iyi kullanarak hedeflerinize ulaşabilirsiniz. Eğer sizi durduran duygusal veya farklı bir sorununuz varsa, bunu ancak kendinize güven duyarak çözümleyeceğinizi biliniz.

    PARA

    6-12 Temmuz arası: Haftanın genelinde, kendinizi garanti altına almak, güvenli bir yaşam kurmak, hedefimize uygun girişimlerde bulunarak mali açıdan güçlenmek isteyeceğiz. 9 Temmuz tarihinde, bu yönde bizi sevindirici gelişmeler yaşanabilir.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler