KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Dolunay Oğlak burcunda

    Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, burçarı nasıl etkileyecek?

    KOÇ

    Sevgili Koçlar,

    2 Temmuz tarihinde saat 05.20 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak Dolunayın yansımalarını, tüm görünümler çerçevesinde size izah etmek isterim. Günün ilk işaretçisi Güneş-Neptün görünümü, ailevi ilişkileriniz, eviniz, yerleşim yerimiz kısaca güven duygunuz üzerinde hassasiyetin işaretçisidir. Sahip olduğunuz her şeyi korumak taraflısı olursunuz. Moralinizi bozacak, sizi sinirlendirecek hiç bir şeye tahammülünüz yoktur. Bu duygu halleriyle güne adım atarsınız. Saat 05.20 itibariyle oluşacak Oğlak burcundaki Dolunay, iş hayatınız ve ailenizi yakından ilgilendiren konularda yaşanması muhtemel bir gelişmenin göstergesidir. İşe girmek, işten ayrılmak, başka bir yere taşınmak gibi. Bu sizin için zorlayıcı gibi dursa da, aslında gelişiminiz yönünde önemli bir mihenk taşının atlanması halidir. Çünkü Mars-Kuzey düğüm görünümü, yaşanan değişikliklerin sadece iş ve ev arasında değil, ilişkinizle de ilgili olduğunu gösteriyor. Demek ki, bu Dolunay sizi, ister istemez bir şeyleri kabullenmeye, önünüzde yeni beliren gelişimlere ayak uydurmaya çağırıyor. Dolunayın Merkür-Uranüs görünümüyle örtüşmesi ise, bütün bu gelişmelerin akıllı bir şekilde ele alınması halinde sizin hayatınızda yepyeni bir yolun açıldığını gösteriyor. Zor bir yol, mücadele ister, sabır ister.


    BOĞA

    Sevgili Boğalar,

    2 Temmuz tarihinde Oğlak burcunda oluşacak Dolunayın bir hayli önem taşıyan görünümleri var. Bu görünümler çerçevesinde ele alacağım ki, onun bize neyi işaret ettiğini anlayalım, ona göre değerlendirelim. İlk işaret, Güneş-Neptün arasında oluşuyor. Bu da gösteriyor ki, Çevremiz, kardeşlerimiz, ileriye yönelik hedeflerimiz ve bunları gerçeğe dönüştürme arzumuz bu Dolunayda bir hayli ön planda. Saat 05.20 itibariyle oluşan Dolunay, iş, eğitim, girişim, uzak-yakın akraba, çevre değişikliği gibi konularda yaşanması muhtemel gelişmelerin işaretçisi. Bunların tümü bize sorumluluk yüklüyor. Bir yere taşınabiliriz, iş bulup başka bir yere gidebiliriz, alıştığımız çevreden ayrılabiliriz, eğitim hayatımız nedeniyle ailemizden uzaklara gidebiliriz. Dolunayın Mars-Kuzey düğümle olan görünümü, bu değişimlerin çalışma hayatımız, iş ortamımız, sağlığımızla yakından ilgisi olduğunu işaret ediyor. Mevcut gelişmelere göre kendini ayarlamalısın diyor. Dolunayın Merkür-Uranüs ile olan görünümü, parasal harcamaların, hareketliliğin, hesaplamaların göstergesi oluyor.


    İKİZLER

    Sevgili İkizler,

    2 Temmuz tarihinde Oğlak burcunda oluşacak Dolunayın neyi işaret ettiğini anlamak için, gün içindeki tüm görünümler çerçevesinde ele almak gerekir. Günün ilk girişinde yer alan Güneş-Neptün görünümü, kendimizi güvende hissetmemizi sağlayacak kazanca ve huzurlu, mutlu, severek yaptığımızı bir işe olan ihtiyacımızı vurguluyor. Sıkılmak, bunalmak istemiyoruz. Saat 05.20 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, mali açıdan yaşanabilecek sıkıntıyı, sıkışıklığı işaret edebilir. Paraya ihtiyacınız olabilir. İş ortağınız, eşiniz veya başka biri sizi zor durumda bırakabilir. Vergi borcunuzu ödemeniz gerekebilir. Kredi başvurunuz geri çevrilebilir. Bunlar olasılıklar. Ancak bu Dolunayda önemli olan, sizin mali işlerinizi sağlamlaştırmanız, işlerinizi iyi takip etmeniz, kimseye kefil olmamanız, ödemeyeceğiniz bir borcun altına girmemenizdir. Mars-Kuzey düğümünün Dolunayla örtüşmesi, mali açıdan dikkatli olmak, tutumlu yaşamak, bütçeniz çerçevesinde hareket etmeniz gerektiğini gösteriyor. Merkür-Uranüs görünümü ise, akıllıca bir düzenleme ve hesaplamayla yaşanan bu sıkışıklığın sürpriz bir şekilde aşılabileceğinizin işaretçisidir.


    YENGEÇ

    Sevgili Yengeçler,

    2 Temmuz tarihinde Oğlak burcunda oluşacak Dolunayın tüm görünümleri çerçevesinde analiz ederek size izah etmek isterim. Günün ilk işaretçisi Güneş-Neptün görünümü, hayata inançla, sevgiyle, ılımlı bir şekilde, hayalleriniz çerçevesinde bakmaktan yana olduğunuzu işaret ediyor. Kırılmak, üzülmek, pişman olmak istemiyorsunuz. Bu Dolunayın ilk cümlesi, hayatta en kıymetli zenginlik, insanın sevdiğiyle huzur içinde yaşamasıdır diyeceksiniz. Saat 05:20 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, ilişkinizle ilgili konularda yaşanması muhtemel bir sıkıntının, anlaşmazlığın, sizin ilkelerinize, beklentilerinize uymayan bir gelişmenin işaretçisi oluyor. Partnerin baskın tavırları bu beraberliğin devamını güçleştiriyor. Bu Dolunay, bir ayrılığın, bir mesafenin, bir anlaşmazlığın, karşı karşıya gelişin de göstergesi olduğundan sizi zorluyor, baskı altına alıyor. Mars-Kuzey düğüm zorlu görünüm ise, kişisel anlamda bir hayli gerilmenize, sevdiğiniz, değer verdiğiniz her şeyi korumak istemenize rağmen şartların sizi yormasına neden olabilir. Bu durum eviniz ve ailevi konularda bozulan bir dengenin göstergesi olarak yorucudur. Merkür-Uranüs görünümü, bu huzursuzluğun iş hayatınızla ilgili konularda da etkili olabileceğinin işaretçisidir. Kısaca olan biten her ne ise, bizim duruma sakin bir şekilde başlamamız gerektiğini gösteriyor.


    ASLAN

    Sevgili Aslanlar,

    2 Temmuz tarihinde Oğlak burcunda oluşacak Dolunayı, gün boyunca etkili tüm görünümler çerçevesinde ele almakta yarar var. Böylece ne gibi etkileri olduğunu, nelere dikkat etmemiz gerektiğini daha iyi anlamış oluruz. Dolunayın oluşacağı günün ilk işareti, Güneş-Neptün arasında oluşan görünüm, sizin gerek başkalarıyla olan maddi ve manevi anlamdaki paylaşımınız gerekse bir kayıp, ayrılık veya farklı bir nedenle yaşadığınız hassasiyetin işaretçisi olarak dikkat çekiyor. Saat 05.20 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, sağlık, çalışma hayatı veya farklı bir nedenle, sizi baskı altına alan, disiplin eden ve kendinizi yorgun, bitkin hissetmenize yol açabilecek zorlukları işaret ediyor ve doğal olarak bunalıyoruz, yoruluyoruz, bıkkınlık hissediyoruz. Mars-Kuzey düğüm görünümü, şu her şeyi kendinize dert etmenin, geçmişi artık düşünmekten vazgeçmemenin, sizi ne kadar yorduğunu, üzdüğünü anlamanızı işaret eden bir uyarı gibi. Diyor ki, gelişmek istiyorsan, huzur bulmak geleceğini düşün, kendine özen göster, iletişimde bulun, araştır, uyumlu, nazik, dengeli insanlarla bir arada ol, çalış, öğren ve kendini toparla. İşte bu sese kulak vermek lazım dostlarım. Merkür-Uranüs görünümü, Dolunay ile örtüşen bir enerji ve sizin şu anda yaşadığınız sıkıntıları aşabileceğinizi, yeni bir sayfa açabileceğinizi, yenilikleri hayatınıza çekebileceğinizi gösteriyor.


    BAŞAK

    Sevgili Başaklar,

    2 Temmuz tarihinde Oğlak burcunda oluşacak Dolunayı, gün boyunca etkili olacak tüm görünümleriyle size izah etmeye çalışacağım. Dolunayın gerçekleşeceği güne, Güneş-Neptün görünümüyle adım atacağız. Bu da gösteriyor ki, kendimizi güvende hissettirecek dostluklara, gelişmelere ve bize gerçekten arzu ettiğimiz uyumu, huzuru, mutluluğu verecek bir insana, ilişkiye ihtiyacımız var. Saat 05.20 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, aşk hayatınızla ilgili konular üzerinde ciddiyetle durmanın ve yaşça sizden büyük birine aşık olmanın göstergesidir. Bu kişinin size verdiği değer ve bu ilişkiyi ileriye taşıma arzusu bir hayli yoğundur. Bu Dolunay ayrıca, yetenekli olduğunuz bir alanda kendinizi geliştirme, sorumluluk alma ve güvenle bu yol üzerinde yürüme arzunuzu da belirleyicidir. Aşk hayatında sorunları olanlar açısından bu Dolunay, ilişkinin devamı konusunda yaşadığınız iç ve dış baskıların işaretçisi olabilir. Aşk sizi olgunlaştıran zorlu bir ders gibidir. Kimi Başaklar için anlamı, evladınızın sorumluluğu ve geleceğiyle ilgili kararın göstergesidir. Mars-Kuzey düğüm görünümü, maddi anlamda gelir-gider dengemizin ahenkli bir şekilde düzenlenmesi ve buna göre bir tercihte bulunulması yönünde önem taşıyor. Ardından Merkür-Uranüs görünümü, iş hayatımızdan, başkalarıyla alakalı her türlü paylaşıma kadar her meselenin yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini işaret ediyor.


    TERAZİ

    Sevgili Teraziler,

    2 Temmuz tarihinde Oğlak burcunda oluşacak Dolunayı, tüm göstergeleriyle size izah etmek isterim. Çünkü hakikaten önemli. Günün ilk girişindeki Güneş-Neptün görünümü, sevdiğimiz bir işi yapmak, kendimizi garanti altına almak, hayallerimize uygun şekilde yaşamımızı düzenlemek, güven içinde, huzurlu bir hayat sürmek arzumuzu işaret ediyor. Saat 05.20 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, ailevi durumumuz, evimizle alakalı konularda yaşanan bir gelişmenin, sorumluluk almamıza, ciddi bir şekilde düşünmemize neden olabileceğini bilmeliyiz. Tabii ki zorlayıcı yanları olabilir, ancak bütün bunlar bizi büyüten, olgunlaştıran, gücümüzü test etmemizi sağlayan tesirlerdir. Evimizden ayrılabiliriz, başka bir yere taşınabiliriz, ailemizle alakalı iç meselelerimizi halletmek için mücadele edebiliriz. Mars-Kuzey düğüm görünümü, mesleki alanda, toplum içinde ve kişisel hedeflerimiz yönünde gerginlikten uzak durmak, özgüven duygumuzu yüksek tutmak gerektiğini, çünkü bunların kişisel anlamda bizi geliştireceğini işaret ediyor. Merkür-Uranüs görünümü ise, akıllı, mantıklı ve zekice düşünerek, bütün bu yaşanması muhtemel gelişmeleri yönetebileceğimizin göstergesi. Zaten bu Dolunay, aynı zamanda evlilik, ilişki, iş ortaklığı gibi konularda da sürpriz yenilikleri, değişimleri işaret ettiği için hakikaten çok önemli.


    AKREP

    Sevgili Akrepler,

    2 Temmuz tarihinde Oğlak burcunda oluşacak Dolunayın yansımalarını tüm göstergeleriyle birlikte sizlere izah etmeye çalışacağım. Böylece geniş anlamıyla gözden geçirmiş olacağız. Dolunayın gerçekleşeceği günün ilk işaretçisi, Güneş-Neptün görünümüdür. Uzaklarda bulunan ailemiz, sevdiklerimiz, değerli bulduğumuz, korumaya çalıştığımız her şeye duyulan özlemin, hassasiyetin işaretçisidir. Hayallerimizde mutlu bir dünya, problemden uzak bir ilişki, dünyayı güzellikleriyle kucaklama arzumuz bir hayli yüksek. Buna şaşırmamak gerek. Ne de olsa Dolunay, insanı duyarlı yapar. Saat 05.20 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, yaşadığımız yer, çevremiz, sorumluluklar, iş veya parasal nedenli olarak sevdiklerimizden uzakta olmanın üstümüzdeki baskısını işaret ediyor. Kolay değil, ancak mecburuz. Bu mecburiyet bizi büyütecek, geliştirecek, yoracak ancak hayat devam edecek ve biz zorlukların üstesinden gelerek başarılı olmanın kıymetini daha çok bileceğiz. Mars-Kuzey düğüm görünümü, biraz önce bahsettiğim hassasiyeti vurgulayıcı ancak kişisel gelişimimiz için bu deneyimin önemli olduğunu vurguluyor. Merkür-Uranüs görünümü, başkalarıyla ilişkimizde ve günlük hayatta hızlı bazen huzursuz olan biteni anlamaya çalışacağımızı işaret ediyor.


    YAY

    Sevgili Yaylar,

    2 Temmuz tarihinde Oğlak burcunda oluşacak Dolunayın yansımaları ve işaret ettiği durumları daha geniş manada anlamak için, tüm görünümlerini gözden geçirmekte yarar var. Ben de yorumunuzu bu çerçevede hazırladım. Günün ilk etkisi, Güneş-Neptün görünümüdür. Sizin bu Dolunayda, mali yöndeki tüm işlerinizi, eşiniz, iş ortağınızla olan bölüşümleri, ideallerinizi, eviniz ve ailenizle ilgili düşündüklerinizi gerçekleştirme rüyanızın işaretçisidir. Ancak bunların doğru anlamda ve düzgün şekilde yapılması, sonradan bir problem çıkarmaması gerekiyor. Saat 05.20 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, gelir-gider dengemizin mutlaka ciddiyetle gözden geçirilmesi yönünde önem taşıyor. Öyle fazla açılamayız. Eğer dışarıdan bir destek varsa, bu destek hakikaten güçlü ise sorun yok. Fakat borcumuz varsa, zaten sıkışık bir durumda isek risk alamayız. Ona buna güvenip, borcu borçla kapatmaya çalışanlar, bütçesi dengesiz olanlar, kazancı düşük olduğu halde gereğinden fazla harcama yapanlar için bu Dolunay zorlayıcıdır. Zaten bu zorlanmanın işaretleri de üzerimizde bir hayli etkilidir. Mars-Kuzey düğüm arasındaki görünüm, ilerisi adına düşünmenin, ideallerimizi yeniden gözden geçirmenin, ilişkilerimize dikkat etmenin önemini vurguluyor. Merkür-Uranüs arasındaki görünüm, ilişkimiz, iş ortaklığımızla alakalı konulardaki görüşmelerin işaretçisi olarak önem taşıyor.


    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar,

    2 Temmuz tarihinde burcunuz üzerinde oluşacak Dolunay, tüm görünümleriyle hakikaten çok önemli bir yansımanın, durumların göstergesidir. Nelere işaret ettiğini, hangi konuların önem taşıdığını anlamak için, gün içindeki gelişmeler çerçevesinde ele almakta yarar var. Günün ilk etkili görünümü, Güneş-Neptün arasında gerçekleşiyor. İlişkinizle alakalı konular üzerinde konuşmanın, partnerinizle önemli meseleleri ele almanın işaretçisi oluyor. Saat 05.20 itibariyle burcunuzda oluşan Dolunay, sizin kriterleriniz, yapmak istedikleriniz, hayatı ele alış biçiminiz, duygularınız, merkezde tuttuğunuz değerlerin mevcut ilişkinizle örtüşmeyen, tatmin edici olmayan yanları sorun yaratabilir. Siz yolunuzu belirlemek, arzularınıza göre seçim yapmaktan yanasınızdır fakat partneriniz farklı düşünüyor olabilir. Bir başka husus, sizin sorumluluklarınız bir hayli ağırdır. Bunu bölüşebilecek, size güven verecek bir eş arayışı içindesinizdir. Ancak karşınıza çıkan kişi bu denli güçlü olmayabilir. Bütün bunlar, bu Dolunayın beklentileriniz anlamında zorlayıcı yanlarını işaret etmektedir. Mars-Kuzey düğüm arasındaki görünüm, ilişki ve kariyer hayatınızla ilgili konulardaki mücadelenin göstergesi oluyor. Gelişim dersiniz, adil düşünmek, tarafsız bir bakış açısıyla hedeflerinizi gözden geçirmektir. Merkür-Uranüs arasındaki görünüm, çalışma hayatınız ve aileniz, evinizle ilgili konulardaki değişimleri akıllıca ele almanız gerektiğinin göstergesidir.


    KOVA

    Sevgili Kovalar,

    2 Temmuz tarihinde Oğlak burcunda oluşacak Dolunayı, gün içindeki tüm görünümleri de göz önüne alarak izah etmek, geniş bir açıdan yansımaları anlamamızda bize rehberlik eder. Güne başlarken, Güneş-Neptün görünümü bizi karşılayacak. Çalışma hayatımız ve maddi kazancımızla ilgili her konuda güvence ve sevdiğimiz işi yapıyor olmanın hazzı, bizim için çok önemli. Yaptığımız işin insanlara faydası, bize kattığı değer, ruh ve beden sağlığımız kadar yarınımızı garanti altına alacak bir getirisi de olması tabii ki arzu ettiğimiz bir durum. Bu Dolunayın bu istek üzerinde şekillendiğini söyleyebiliriz. Saat 05:20 itibariyle Oğlak burcunda oluşan Dolunay, hayatın tüm gerekçeleri, zorunlulukları, ağırlığı, yükü, sorumlulukları kısaca bize aitmiş gibi duran ancak bizi rahatsız ettiğini düşündüğümüz her şeyiyle yüzleşmemizi sağlayacak. Bize kendi içimizde saklı duran, mecburiyetler nedeniyle unuttuğumuz, gizlediğimiz özümüzle temas ettirecek. Buna hazır mıyız? İşte bu temas kendinizle barışmak, toparlanmak demektir. Bunu yapamayan kişiler için, kaygı ve korkular, fiziksel ve ruhsal anlamda esir edicidir. Bu esaretten kurtulmalıyız, toparlanmalıyız yeniden. Mars-Kuzey düğüm görünümü de, aynen bunu işaret ediyor. Bize hayatla el sıkışmayı, kendimizi keşfetmeyi, bu keşfedişi sağlayacak aydınlanmayı sağlayacak yolları, yöntemleri sunuyor. Mecbur olduğun için değil, gerçekten bunu istediğin için yaptığın her şey senindir, sensindir diyor.


    BALIK

    Sevgili Balıklar,

    2 Temmuz tarihinde Oğlak burcunda oluşacak Dolunayın güçlü yansımalarını, işaret ettiklerini, dikkate değer noktalarını gün boyu onunla örtüşen görünümleri de göz önüne alarak sizlere izah etmek isterim. Günün ilk etkin enerjisi, Güneş-Neptün arasındaki olumlu akıştır. Bu sizin, aşkı, hayatı, güzellikleri hissetme, güvende yaşama, sevdiklerinizle kucaklaşma, koruma ve kollama ve sizin olana kavuşma özleminizdir. Bu Dolunayın özünde de işte bu özlem yatmaktadır. Saat 05.20 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, ciddiyetle ve kendinizden emin bir şekilde hedefinize varma, bir grup, bir oluşum içinde kendinizi ifade edebilme, sosyal ilişkilerinizi güçlendirme, amaca yönelik şekilde engelleri güce dönüştürme mücadelenizi işaret ediyor. Kolay olmadığını ancak pes etmememiz gerektiğini de vurguluyor. Güven içinde yaşamak istiyorsan, gerçekten kendinle yeniden buluşmak istiyorsan, yapman gerekenler var diyerek bizi uyarıyor. Ancak gönlümüz, sakinlik, aşk, huzur, mutluluk arayışında. Bu mecburiyetler yoruyor bedenimizi, ruhumuzu. Mars-Kuzey düğüm görünümü, gerçekten özgür olmanın, öncelikle bizi bağlayan, zorlayanlardan kurtulmak gerektiğini söylüyor. Gelişimin yolu budur diyor. Merkür-Uranüs görünümü, ailemiz, evimiz, ihtiyaçlarımızı düşünmemizi, bunları karşılamak adına planlar yapmamızı sağlıyor.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler