KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    2015 yılı Temmuz ayı burç yorumları

    Mynet Astroloji Danışmanı İremsu 2015 yılının Temmuz ayı burç yorumlarını sizler için paylaştı. Temmuz ayında Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını Temmuz ayında nelerin beklediğini haberimizden öğrenebilirsiniz. İşte Temmuz ayı burç yorumları...

    Temmuz ayında Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını Temmuz ayında neler bekliyor? Mynet Astroloji Danışmanı Temmuz ayı burç yorumlarını sizler için paylaştı. 2 Temmuz tarihinde Oğlak burcunda oluşacak olan dolunay burçlara ne gibi etkiler bırakacak? Bazı burçlar ilişkilerini bazı burçlar maddiyatını bazı burçlar da hedeflerini gözden geçirebilir. İşte tüm burçların temmuz ayı burç yorumları...

    Koç burcu 2015 temmuz ayı burç yorumları

    İlk etkili enerjimiz 2 Temmuz tarihinde Oğlak burcunda oluşacak olan dolunay. Bir yanımız ailevi yanımızı korumak ve kollamak isterken, diğer yanımız ise iş hayatındaki öneme dikkat çekmek istiyor. Biraz hassasiyet ve kötümser düşünmeye açık bir hal yaşayabilirsiniz. İş birliğine açık olmalı ve iç dünyanızda tüm dengelerin yerli yerinde olabilmesi için güvende olmalısınız.
    Dolunay bir bitiş veya final olabilir. 8 Temmuz tarihinde Merkür Yengeç burcunda seyrine başlayacak. Zihninizin merkez aldığı nokta yuvanızdaki iletişim olacak. Korunmak ve sahiplenilmek isteyeceksiniz. 16 Temmuz tarihinde Yeni ay Yengeç burcunda oluşacak. Bu Yeni ayda ise ailevi olgularınız temel alınacak. Hassasiyet fazlaca olacak. Yeni adım atma anlamında olayları objektif değerlendirebileceksiniz. 19 Temmuz tarihinde Venüs Başak burcunda seyrine başlayacak. Seyrine başladığı anda çalışma hayatınızla ilgili konuları, sağlığınızla alakalı durumları ve özel hayatınızdaki partner ilişkilerinizi gözden geçireceksiniz. 23 Temmuz tarihinde Güneş ve Merkür Aslan burcunda seyrine başlayacak. Bu dönemde kendi fikirlerinizi merkeze alarak düşünme anlamında önemli bir süreç geçireceksiniz. İlişkilerinizde aradığınız kıstasları ve beklentilerinizi daha iyi gözden geçireceksiniz. 31 Temmuz tarihinde Kova burcunda Dolunay oluşacak. Bir yanınız toplumsal ilişkilerinizi ele alırken, diğer taraftansa kendinizi merkeze alma halinden ideallerinize bakacaksınız. Çocuklarınız ve aşk hayatınızla ilgili meseleleri bir daha gözden geçireceksiniz.
    Gerileme hareketinde mevcut aşk ilişkinizi ele alacaksınız. Ay sonu itibariyle durumunuza bakmalı, sosyal hayattan uzaklaşmadan duygularınızı gözden geçirmelisiniz.

    Boğa burcu 2015 temmuz ayı burç yorumları

    2 Temmuz tarihinde Oğlak burcunda oluşacak Dolunay kişisel anlamda ilerleme anlamında bu alanların kıymetini belirtecek. Başarılı olmak isteyecek ve yakın çevrenizden daha uzaklara yönelme eğilimi göstereceksiniz. Bir takım alışılmışlıkların dışına çıkarak farklı şeyler keşfetme arzunuzu harekete geçireceksiniz. İstediğiniz şartlara ait değilseniz biraz zorlanabilirsiniz. Görünümlerine baktığınızda özellikle çalışma hayatı ile ilgili konuların ve ilerisi için düşündüğünüz meselelerin çok kafanızı kurcaladığını göreceksiniz. 8 Temmuz tarihinde Merkür Yengeç burcunda seyrine başlayacak. Burada hassasiyet simgelenecek. Çevrenizden daha farklı yere gitmek istemeyerek alıştığınız yerde kalmak isteyeceksiniz. Geçmişten beri güvendiğiniz olgulara yaslanabilirsiniz.
    16 Temmuz tarihinde Yeni Ay Yengeç'te oluşacak. Mevcut durumunuzu sürdürmek isteyeceksiniz. Araştırma ve dönüşüm yaşamak isteyerek bu dönemi gözden geçireceksiniz. 19 Temmuz tarihinde Venüs Başak burcunda seyrine başlayacak. Aşk hayatınızla ilgili konularda ve ilişkilerinizde ince eleyip sık dokuyacaksınız. Geri hareket bile olsa akılcı bir gözden geçirme süreci yaşayacaksınız.
    23 Temmuz tarihinde Güneş Aslan burcunda seyrine başlayacak, ailevi konularda krallığınızı ve kraliçeliğinizi ilan etmek isteyeceksiniz. 31 Temmuz tarihinde Kova burcunda Dolunay meydana gelecek. Burada bir değişim arzunuz olacak fakat öncelikle iç dünyanızı ele almalısınız. Çabuk karar vermeniz doğru olmayacaktır.

    İkizler burcu 2015 temmuz ayı burç yorumları

    2 Temmuz tarihinde Oğlak burcunda bir dolunay meydana gelecek. Özellikle kredi, yatırım, mali konuların gözden geçirilmesi gerekir. Kendi paranızı kendiniz kazanmak isterken gergin olabilirsiniz. Yapmak istediğiniz yeri belirleme arzunuz ortaya çıkacak. Bu dolunay sizi yormasın, gözden geçirme sürecinizi tamamladıktan sonra farklı güzellikler ortaya çıkabilir. 8 Temmuz tarihinde Merkür Yengeç burcunda seyrine başlıyor. Kimseye bağımlı olmadan yaşamak isterken, bu dönemde hassasiyet yaşayabilirsiniz. 16 Temmuz tarihinde Yeni ay kazanç evinizde oluşacak. Aileniz, ailenizin devamı, yuvanızın ihtiyaçlarının karşılanması söz konusu olacak. Mali konuların dengeye kavuşması konusunda hassasiyet olacak. 19 Temmuz tarihinde Venüs Başak burcunda ilerlemeye başlayacak. Eviniz, aileniz, yuvanız ve bunlarla ilgili konular önem taşıyacak. Yatırım ve garanti altına alma arzunuzun etkili olduğu bir hareket olacak. 23 Temmuz tarihinde Güneş ve Merkür Aslan burcunda seyrine başlayacak. Bu Yeni ay'da olanakların ne olduğunu araştıracaksınız. 31 Temmuz tarihinde Kova burcunda Dolunay meydana gelecek. Daha iyi yaşamak ihtiyacındasınız. Dışarıya doğru bakmalısınız. Bir anda değişim için karar verememek uygun olacak.

    Yengeç burcu 2015 temmuz ayı burç yorumları

    2 Temmuz tarihinde karşıt burcunuzda bir Dolunay meydana gelecek. Sizler için bu Dolunay ilişkinizle ilgili meselelerde son derece kıymetli olacak. Eşinizin sorumlulukları ve kararları sizi rahatsız edebilir. Dolunayda sakin olmalı diyalogunuzu iş birliği yakın hale getirmelisiniz. 8 Temmuz tarihinde Merkür burcunuzda seyrine başlayacak. Sizin yapınıza uygun olarak ailevi konular etkin olacak. Eşiniz, yuvanız, çocuklarınız kıymetli olacak. 16 Temmuz tarihinde Yeni Ay burcunuzda oluşacak. Kişisel anlamda durumunuza bakacaksınız. Bazı sorunlar yaşanabilir, biraz hassasiyetiniz yüksek olabilir. Sorumluluklarınız eşit paylaşılmalı ve önünüze bakmalısınız. 19 Temmuz tarihinde Venüs Başak burcunda seyrine başlayacak. Çevreniz, en yakınınızda bulunan insanlar gözleminiz altında kalacak ve gördüklerinize bakacaksınız. Çevrenizdekilerde arayıp bulamadıklarınızı değerlendireceksiniz. 23 Temmuz tarihinde Güneş ve Merkür Aslan burcunda seyrine başlayacak. Burada aileniz, ilişkileriniz öne çıkacak. Güçlü olursanız iyi bir ilişki yaşayabileceğinizi ön göreceksiniz. 31 Temmuz tarihinde ise Kova burcunda bir Dolunay meydana gelecek. Bankalarla ilgili konular, krediler ele alınacak. Bir yanıyla parasal konularla ilgili iki dağ arasında kalmış gibi hissedeceksiniz.

    Temmuz ayı burç yorumlarını izleyin...

    Aslan burcu 2015 temmuz ayı burç yorumları

    İlk etkili oluşum Oğlak burcundaki Dolunay olacak. Çalışma hayatımızla ilgili konularda sorumluluk fazla olacak. Nefes alacak haliniz yokmuş gibi hissedebilirsiniz. İş yükünüz çok ağırsa etrafınızdaki insanların baskı uyguladığını düşünebilirsiniz. Beklemeli ve her şeyde hayır olduğunu gözlemlemelisiniz. 8 Temmuz tarihinde Merkür Yengeç burcunda olacak. Bu hareket hassasiyetin simgesi olacak. Olumlamalara ihtiyacınız olacak. 16 Temmuz'da Yeni Ay oluşacak. Sahiplenilmek isteyeceksiniz. İş hayatınız ve belirsizlikler sizi zorlayabilir. Kendinizi gösterme hevesinizin yanı sıra sorumluluklar sebebiyle zorlanabilirsiniz. Geçmişi çok fazla irdelemeden şartlara bakmanızı öneririm. 19 Temmuz tarihinde Venüs Başak burcunda seyrine başlayacak. Mali konularda bir daha analizden geçirmeli ve aceleci karar vermemelisiniz. Farklı olanaklar karşınıza çıkabilir. 23 Temmuz tarihinde Güneş ve Merkür burcunuzda seyrine başlayacak. Şu ana kadar bir takım iş sorunları ve mali konular derken kendinizi ifade etme anlamında yeni bir döneme girmiş olacaksınız. 31 Temmuz tarihinde ise Kova burcunda Dolunay meydana gelecek. Bir yanıyla kendinizi merkeze koymak isterken, partnerinizin özgür tavırları sizi zorlayabilir.

    Başak burcu 2015 temmuz ayı burç yorumları

    2 Temmuz tarihinde aşk evimizde bir Dolunay meydana gelecek. Bu zamanda kendinizi ifade etme arzunuz çok yüksek olacak. Çalışkanlığınızla, başarınızla geldiğiniz noktaya bakmak isteyeceksiniz. Haziran'ın sonlarına doğru bir girişimde bulunduysanız ilerisi adına garantili olup olmadığına bakmalısınız. 8 Temmuz tarihinde Merkür Yengeç burcunda olacak. Biraz ailenize dönük meselelerin ele alınması söz konusu olacak. Eski dostlarınızı arayabilir, eski işlerinizi bir karıştırabilirsiniz. Hem analiz yönünüz güçlü hem de daha temeli sağlam işlere bakmayı hedeflemelisiniz.
    16 Temmuz tarihinde Yeni Ay Yengeç burcunda oluşacak. Amacınız konusunda sınırlarınızı çizeceksiniz. Dostluklarınızda vefa görmek isteyeceksiniz. Sizi rahatsız eden konuları ele alıp, yaratıcı kabiliyetlerinizi gözleyeceksiniz. 19 Temmuz tarihinde Venüs Başak burcunda seyrine başlayacak. Bu seyirde gölgeli bir Venüs etkisi olacak. İlişkilerinizden iş projelerinize kadar tüm konularda bu etki sebebiyle yavaşça yeni bir bakış açısıyla resme bakmalısınız. 23 Temmuz tarihinde Güneş ve Merkür Aslan burcunda seyrine başladığında sakince bir bakmalısınız. Egonuzu tırmalayan, insanlara fazla değer vermenizden kaynaklı yaşanan sıkıntıları yeniden ele alacaksınız. Planlarınızı gözden geçirerek notlar alabilirsiniz. 31 Temmuz tarihinde Kova burcunda bir Dolunay meydana gelecek. Aynı gün Venüs Aslan burcuna gerilemeye başlayacak. Çalışma hayatınızla ilgili konularda ekibe bakmalısınız, yenilikleri nasıl gerçekleştireceğinizi düşünmelisiniz. İlerisi adına duruma bakmalısınız.

    Terazi burcu 2015 temmuz ayı burç yorumları

    2 Temmuz tarihinde oğlak burcunda bir dolunay meydana gelecek. Bu dolunay ailevi yuvamız ile ilgili konular üzerinde egemen. Doğal olarak da belirli bir sorumluluk yüklüyor. Bu biraz daha içimizden gelen pesimist bir bakış açısı. Çünkü bir yanıyla içerdeki baskılara ya da bir takım sıkıntılara çare bulmaya çalışıyoruz. Sorumluluklarımız ağır olduğu için bu baskıyı ruhumuz da hissediyor. Diğer taraftan iş hayatımız ve toplum içerisinde güven içerisinde yaşama dürtümüz önemli. Hem ev hem ailevi konularda etkili bir dolunaydayız. Görünümlerine baktığımızda özellikle iş hayatının çok etkili olduğunu göreceğiz. 8 Temmuz tarihinde Merkür kariyer evinizde seyrine başlıyor. Bu seyirde de subjektif düşünce hali var. Teraziler popüler insanlar oldukları için dış dünyada takdir edilmekten hoşlanırlar. Merkür'ün bu geçişinde ise iletişim hep subjektif tarzda çalışacaktır. Empati yapmamız gereken bir Merkür geçişi olacak.

    16 Temmuz tarihinde Yeni Ay Kariyer evinizde oluşacaktır. Toplumsal hayatımız, işimiz, otoriterle olan ilişkimiz ve ailevi konular yine aynı şekilde tamamıyla gözümüzü dış dünyaya çevirecektir. Sahiplenme duygusunu daha çok başarılı olma yolunda ele alacağız. Yeni Ay'ın görünümlerine baktığımızda iş-ev arasında bir dönüşümün ihtiyacını vurguluyor. 19 Temmuz tarihinde Venüs Başak burcunda gölgeleri günleriyle birlikte devreye girecek. Bu gölgeli günler 25 Temmuz'daki geri harekete kadar ve geri hareketi de içine alacak kadar kıymetli olacak. Geri harekette olduğu için bize geçmişi hatırlatan şartlar olacak. 23 Temmuz tarihinde Güneş ve Merkür ileriye dönük hedefler evimizde seyrine başlayacak. Bu durum size özgüven katacak. Bu da Temmuz ayının iyi etkilerinden birisi olacak.
    31 Temmuz tarihinde Kova burcunda dolunay meydana gelecek. Venüs'ün Aslan'a doğru gerileme hareketinde dikkat etmemiz gereken ' benim hedefim amacım ne, hangi yöne gitmek istiyorum, nasıl bir toplumda yaşamak istiyorum, nasıl ilişkiler kurmak istiyorum' olacak. Temmuz ayı dalgalı bir seyir halinde değil durumumuza iyi bakma anlamında önem taşıyacak. Farklı mercekten bakıp doğru adımlar için Ağustos'a girecek.

    Akrep burcu 2015 temmuz ayı burç yorumları

    2 Temmuz tarihinde Oğlak burcunda Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay uzak-yakın çevre ilişkileri, eğitim, ticaret, yolculuklar, kendimizi gözden geçirme anlamında önem taşıyacak. Görünümlerine baktığımızda değişim arzusunun yoğun olduğunu görülecek. Sürekli birilerini idare etmeye çalışmak sizi zorlayacak. 8 Temmuz Merkür Yengeç burcunda seyrine başlayacak. Bu durum kendinizi zihinsel anlamında koruma altına alma isteğini ortaya çıkaracak. Beklentilerimiz; çevre ilişkilerinde empati duygusunun kıymetli hale gelmesine neden olacak. 16 Temmuz tarihinde de Yeni Ay Yengeç burcunda seyrine devam edecek. Yeni bir şeyler yapmak, kendinizi güvende hissetme Yeni Ay'ı olacak. Görünümlerine baktığımız zaman iç-dış yolculuklarının yani içsel anlamda kendimizi gözden geçirme ve dışarıda da yeni bir dünya kurma arzunun yoğun olduğu bir Yeni Ay olacak. Kurmayı planladığımız bu yenidünyanın altyapılarını iyi kurmanız gerekecek. 16 Temmuz'da Venüs'ün Başak burcundaki gölgeli günleriyle birlikte 25 Temmuz'daki gerileme hareketi ' arayış içerisindesin ancak bu gelişmeleri kafanın içerisinde oturtmalısın' diyecek. 23 Temmuz tarihinde Güneş ve Merkür Aslan burcunda seyrine başlayacak. Kariyer ve kişisel anlamda tümüyle sorumluklarımıza yöneliyor. Yarım kalmış projeleri tamamlamak için uygun bir zaman olacak. 31 Temmuz tarihinde Kova burcunda ailevi yaşam evimizde Dolunay meydana gelecek. Bu sırada aynı gün Venüs Başak'tan Aslan'a doğru gerileyecek. Attığımız adımlarda beklememiz gereken bir dönem olacak.

    Yay burcu 2015 temmuz ayı burç yorumları

    2 Temmuz tarihinde Oğlak burcunda Dolunay meydana gelecek. Mali durumumuzu gözden gireceğimiz bir ay olacak. Görünümlerine baktığımızda borçlar, kredi konuları, geri ödemeler ya da iş ortağıyla yaşanılan problemler tek başımıza bir şeyler yapmamızın önüne geçecek. 8 Temmuz tarihinde Merkür Yengeç burcu seyri devreye girecek. Bu yine finansal durumlarda etkili olacak. Yengeç burcundaki geçiş karşılıklı empatinin gerekli olduğunu hissettirecektir. 16 Temmuz tarihinde Yeni Ay Yengeç enerji burcunda oluşacak. Ailevi ilişkilere karşı düşkünlüklerinize ya da sıkıntılara dair empati olgusuna ihtiyacınız ortaya çıkacaktır. Görünümlerine baktığımızda refleks kararlar alarak bir borcun altına girmek konusunda dikkatli olmanız gerekecek. 19 Temmuz tarihinde Venüs Başak burcu seyrinde giriş yapacak ancak gölgeli günler de aynı zamanda başlayacak. Çünkü 25 Temmuz'da gerileme hareketi olacak. Bu da özellikle çalışma hayatıyla ilgili konularda ilişkinizin önemini ortaya çıkaracak.
    23 Temmuz tarihinde Güneş ve Merkür Aslan burcunda seyrine başlayacak. Bu seyir yaylar için özgüven duygusunu ve tatile gitmek istediğini ortaya çıkaracak. 31 Temmuz tarihinde Kova burcunda Dolunay ortaya çıkacak. Bu Dolunay'ın oluştuğu gün Venüs Aslan burcuna doğru gerileyecek. Bu zamanlar da iç-dış muhasebelerinin yapılması gerekecek.

    Oğlak burcu 2015 temmuz ayı burç yorumları

    2 Temmuz tarihinde sizin burcunuzda oluşacak Dolunay ile başlayacak. Bu Dolunay'da kişisel ilişkilerimiz kıymetli olacak. İkili ilişkilerdeki beklentilerinizi hayattaki beklentilerinize göre restorasyon yapmanız gerekecek. Görünümlerine baktığımızda da özel hayat ve kariyer hayatımızdaki ilişkilerin kıymetli olduğu görülecek. 8 Temmuz tarihinde Merkür Yengeç burcunda seyrine başlayacak. Bu durum eskiye özlem ve partnerinizden beklentilerinize dair empati kurarak daha ılımlı yaklaşmanız gerekecek. 16 Temmuz tarihinde Yeni Ay ilişki evimizde oluşacak. Yeni Ay'ın karşıt burçta olması yeniliklerin de o yönde olmasını istediğinizi gösterecek.

    19 Temmuz tarihinde Venüs Başak burcunda seyrine başlayacak ancak gölgeli günler devrede olacak. Çünkü 25 Temmuz'da gerileme hareketi olacağı için bu gölgeleri hareketleri de bütün olarak inceleyerek içe yönelerek analiz edeceksiniz. 23 Temmuz tarihinde Güneş ve Merkür Aslan burcunda seyrine başlayacak. Mali konularda desteklenmenin ve kendinizi güçlü hissetmenin duygusu ortaya çıkacak. 31 Temmuz tarihinde Kova burcunda bir Dolunay meydana gelecek ve yine aynı gün Venüs Aslan burcunu gerileyecek. Parasal konular bu dönemde kıymetli olacaktır. Gelir ve giderleri iyi kontrol etmeniz gerekecek. Aynı zamanda kişisel ilişkilere de dikkat etmemiz gereken bir dönem olacak.

    Kova burcu 2015 temmuz ayı burç yorumları

    2 Temmuz tarihinde Dolunay Oğlak burcunda oluşacak. Duygu ve düşüncelerinizi yönetme isteği içerisinde belirli kriterleri göze alarak gözden geçireceğiniz bir ay olacak. Oğlak Dolunay'ın da bir durumun sağlam olup olmadığına bakmanız gerekecek. Görünümlerine baktığımızda iş hayatımız ve sağlığımız son derece önemli olacak. 8 Temmuz tarihinde Merkür Yengeç burcunda çalışma hayatımızla ilgili konularda etkili olacak. İnsanlara yardımcı olmak ve dertlerini dinlemek kadar kendi zihnimize de önem vermemiz gereken bir dönem olacak. 16 Temmuz tarihinde çalışma hayatımızla ilgili alanda ya da gündelik hayatımızın temposunu düzenleme yönünde Yeni Ay oluşacak. Kendi kendinize yüklendiğiniz zamanlar olacak ve fikrinizi kabul ettirme yönündeki dengeleri iyi tutturmanız gerekecek.

    19 Temmuz tarihinde Venüs Başak burcunda gölgeli günleriyle birlikte devreye giriyor. Çünkü 25 Temmuz tarihinde Venüs Başak'a geriliyor. İş ya da günlük hayatımızda bulunun irtibatlarımızda bir analiz yapmamız gereken bir dönem olacak. 23 Temmuz tarihinde Güneş ve Merkür Aslan burcunda seyrine başlayacak. Bu seyir ikili ilişkilerde karakter farklılıklarını merkeze almanız ve ele almanız gerekecek bir dönem olacak. Benim dediğim olacak tarzında davranan bir partner rahatsız edici olabilir.
    31 Temmuz tarihinde Kova burcunda bir Dolunay meydana gelecek. Yine aynı gün Venüs'ün Aslan burcuna gerilemesiyle birebir konularda ve ilişkilerinizle alakalı meselelerde aynı anda dikkat etmeniz gereken bir dönem olacak.

    Balık burcu 2015 temmuz ayı burç yorumları

    2 Temmuz tarihinde Oğlak burcunda Dolunay meydana gelecek. Aşk hayatında sahiplenme ve sevdiklerimizle kucaklaşma istediği yüksek olacak. Aynı zamanda yaşadığımız ilişkinin de toplum içerisinde güçlü olmasını isteyeceksiniz. Mali konularda planlamayı tam oturtmadan fuzuli harcamalardan kaçınmalıyız. 8 Temmuz tarihinde Merkür burcunuzla uyumlu bir görünümde olacak. İçinizdeki sakinlikle birlikte her şey güzel olacak düşüncesiyle kendimizi koruma altına almamızı sağlayacak.

    16 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda oluşacak olan Yeni ay sizin de dilediğiniz ya da fikrini kurduğunuz aşk meselelerinde empati kurmamızı sağlayacak. Hedeflerimiz anlamında görünümleri bize destek olacak. 19 Temmuz tarihinde Venüs karşıt burcunuzda oluşacak.25 Temmuz'daki gerileme nedeniyle gölgeli günler devreye girecek. İlişkilerinizdeki sorunları fazla eleştiren bir partnere sahipseniz sorunlarınızı analiz ederek bu ilişkiye hala devam etmek istiyorsanız ilişkiyi gerçekçi olarak ele almanız gerekecek. 23 Temmuz tarihinde Güneş ve Merkür Aslan burcunda seyrine başlayacak.Özellikle çalışma hayatı anlamında egonuzu rahatlatacak. 31 Temmuz tarihinde Kova burcunda bir Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay'da aynı gün Venüs Aslan burcuna gerileyecek. Venüs'ün iki gerileme hareketi olacak; ilki ilişki konularında etkili diğeri iş hayatında etkili olacak.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler