KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    6 haziran cumartesi - Günlük burç yorumları

    6 haziran cumartesi gününe tüm burçlar Mars-Jüpiter görünümüyle başlıyor. Günlük burç yorumlarınızda bu sürecin etkilerini görebilirsiniz. Günlük burç yorumlarınızı Mynet Astroloji Danışmanı İremSu yorumladı.

    GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

    Koç burçları cumartesi gününe Mars-Jüpiter görünümüyle başlıyor. Merkür geri hareket dönemine rastladığı için, eğitim, ticaret, iş gezileri, yeni projeler ve planlarınızı akılcı biçimde gözden geçirerek, üzerinde düşünerek hareket etmenin önemini vurguluyor. Boğa burçları Mars-Jüpiter görünümüyle güne adım atıyor. Merkür geri hareket dönemine denk geldiği için, mali konularda daha dikkatli bir şekilde hesabınızı yapmanız, artı ve eksileriyle yapmak istediklerinizi gözden geçirmeniz gerektiğini vurguluyor. İkizler burçları güne Mars-Jüpiter görünümüyle başlıyor. Güçlü bir enerji olup, hemen harekete geçmek, kafamızın içindekileri yürürlüğe koymak, ticaret, yerleşim, eğitim gibi geniş alanda isteklerinizi elde etmek yönünde size aktivite kazandırır. Yengeç burçları
    Mars-Jüpiter görünüm etkisi altında güne adım atıyor. Ancak, Merkür geri hareket döneminde olduğunuz için bir şeylerin size yanlış kararlar aldırmasına izin vermemeniz gerekir. Aslan burçları Mars-Jüpiter görünümüyle cumartesi gününe adım atıyor. Bağımsız olmak, içinizden geleni yapmak, harekete geçmek, sosyalleşmek yönünde sizi aktif hale getiriyor. Enerji bir hayli yüksek ancak sizin de attığınız adımı, görüştüğünüz insanları, tercihlerinizi akılcı biçimde ele almanız gerekiyor. Başak burçları Mars-Jüpiter görünümü, cumartesi gününün ilk enerjisidir. Kişisel, ailevi, iş hayatımızı ilgilendiren konular üzerinde harekete geçirici aktif bir yanı vardır. Ancak Merkür geri hareket döneminde oluştuğu için, kararlarınızı tabii ki incelemek, gözlem altına almak, eğrisiyle doğrusuyla tartmak, geçmişe bir bakmak, geleceğiniz için doğru tercihlerde bulunmanızı sağlar. Terazi burçları Mars-Jüpiter görünümüyle cumartesi gününe merhaba diyor. Aktif bir enerji olduğu için, harekete geçiren, eylemde bulunmaya sevkeden, rutin giden her şeyi geride bırakıp canlanmayı sağlayan bir özelliği var. Kısa seyirli bir yolculuk, bir görüşme, tanışma, bir araya gelmek gibi aktivitelerde bulunabilirsiniz. Akrep burçları Mars-Jüpiter görünümüyle güne başlıyor. İlişkiniz, iş hayatınız, finansal konularınız üzerinde hızlandırıcı bu enerji cesaretlendiricidir. İnsan kazanmak, başarılı olmak, belirsizlikleri ortadan kaldırmak üzere harekete geçer. Yay burçları güne Mars-Jüpiter görünümüyle başlıyor. İlişki hayatınızı renklendirici, aktif hale getirici ve yeni tanışmaları işaret edici bir yansıma olarak önemlidir. Ancak geri hareket döneminde kişinin beraberlik anlamında akılcı düşünmesinde yarar vardır. Oğlak burçları Mars-Jüpiter görünümüyle cumartesi gününe, adım atıyor. Kiminle ne gibi bir ortaklığınız, ilişkiniz varsa iş veya özel anlamda gözden geçirmenizde yarar var. Bu görünüm, aktif bir enerji olup, kişinin harekete geçerek kararlar vermesini sağlar. Ancak siz bu kararları vermeden önce bir daha düşünmelisiniz. Kova burçları Mars-Jüpiter görünümü cumartesi gününün ilk enerjisidir. Oldukça aktif kılar ve insanı heveslendirir. Yeni biriyle tanışmanın da göstergesidir. Karşı cins üzerinde etkili olmanızı sağlar. Hayatın güzel yanlarının tadını çıkarmak arzunuz yükselir. Balık burçları güne Mars-Jüpiter görünümüyle başlayacak. Bu enerji kısa seyirli yolculukların, iş veya özel anlamdaki hoş paylaşımların işaretçisi olduğu gibi, ayrıca çalışma hayatınız, ailenizle ilgili konuların da önemini vurguluyor. Yenilikleri işaret edici bir yanı var. Heveslendiriyor, canlandırıyor. Farklı bir şeyler yapmak arzunuzu yükseltiyor. Ancak önemli bir karar verilecekse, tabii ki iyi bir analizde bulunmak faydalıdır.

    İremSu kimdir?

    5 Ocak 1962 tarihinde doğdu. 1990 yılında Astrolojiyle ilgilenmeye başladı. O yıllarda ülkemizde astroloji alanında başvurabilecek kaynaklar, danışılacak kişiler sınırlıydı. 1997 yılına kadar kendi çabasıyla ilerledi ve astrolojinin özünü idrak etmeye çalıştı. 1997-2002 tarihleri arasında özel ders aldı. 2002-2005 döneminde çeşitli internet sitelerinde yazılar yazdı ve paylaşımlarda bulundu. Bu dönem hem gelişim hem deneyim sahibi olma hem de bir çok kişiyle tanışma fırsatı bulmasını sağladı. 2005 yılı itibariyle Mynet.com sitesinde Astroloji Danışmanı olarak göreve başladı. O tarihten bu yana hem kişisel danışmanlık hizmeti vermekte hem de köşesinin sorumluluğu gereği olan tüm bilgileri günlük, aylık ve yıllık yorumlar şeklinde takipçileriyle paylaşmaktadır.

    Astroloji nedir?

    Astroloji, doğum bilgileri ve gök cisimlerinin konumları ile kişilerin karakterleri ve başlarına gelecek olaylar hakkında kestirimlerde bulunulabileceği düşünülen bir inanç sistemidir. Bu sistem içerisinde yıldız haritaları veya başka araçlar kullanarak geçmişteki olayları açıklamaya çalışan ya da gelecekle ilgili iddialarda bulunan kişilere astrolog denir. Astrologlar kimi zaman tüzel kişilerin (örneğin, bir ülkenin) geçmişi hakkında açıklamalar ya da geleceği hakkında tahminlerde de bulunabilirler.Astroloji, bir bilim dalı değildir. Gökcisimlerinin davranışını ve diğer gök olaylarını inceleyen bilim dalları astronomi ve astrofiziktir. Astroloji, gökcisimlerinin konumlarını belirlemek için bilimsel verileri kullanır, ancak bu verilerden yapılan çıkarımlar bilimsel yönteme dayanmaz. Bu çıkarımların yapılmasında, bilim dallarında olduğu gibi kontrollü deneyler sonucunda elde edilmiş kurallar kullanılmaz.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler