KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Venüs Aslan burcunda

    Aslan burcuna geçen Venüz, burçları nasıl etkileyecek?

    KOÇ

    Sevgili Koçlar,

    5 Haziran saat 15.33-19 Temmuz saat 01.38 tarihleri arasında Venüs-Aslan burcunda ilerleyecek. Aşkta şans verici bir geçiştir. Her an hayatınıza biri girebilir ve onun başını döndürebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı yöndeki becerilerinizi sergileme, bundan kazanç elde etme yönünde şansınız yükseliyor. Görünümlerine baktığımızda 6 Haziran tarihinde, aşk hayatınız ve ilişkilerde hem coşkulu hem de ciddi biçimde hareket edilmesi, yeni tanışmalarda belli bir mesafenin korunması yönünde olumludur. 12 Haziran tarihinde, aşk hayatınızla ilgili konularda uyum içinde ve ortaklaşa şekilde hareket etmeye çalışmakta yarar var. Keyifli paylaşımlarda bulunmak kadar, birbirinizi tamamlamak, gelişmek, biz olmak da o kadar kıymetli olacaktır.


    BOĞA

    Sevgili Boğalar,

    5 Haziran saat 15.33-19 Temmuz saat 01.38 tarihleri arasında Venüs-Aslan burcunda ilerleyecek. Bu geçiş, ev içinde veya bir mekanda çalışmanın, aktif olmanın işaretçisidir. Ancak başkalarıyla uyum içinde olmanız gerekirken, kendi arzu ve isteklerinize daha fazla önem verirseniz sorun yaşanabilir. Benim tavsiyem gücünüzü ve becerilerinizi işbirliği adına kullanmanız ve ifade etmenizdir. Bu sayede başarılı işler çıkarabilirsiniz. Bu geçiş bazıları için, bir proje için ön hazırlık safhası olabilir. Ekip bir araya gelir ve çalışır. Görünümlerine baktığımızda 6 Haziran tarihi öne çıkıyor. Anlaşan çiftler birbirlerinin değerlerine kıymet verir. Problemli çiftler ise, kendi bildiklerini okuyarak diğerinin önemsediklerini es geçebilir. Bu tarihte önemli olan, birbirinize yönelişinizdeki niyettir. 12 Haziran tarihindeki Venüs-Kuzey düğüm görünümü ihtiyaçlarımızın karşılanması, aile birlik ve bütünlüğümüzün devamı ve geleceğimizin teminat altına alınması için, hem işimizi hem sağlığımızı önemseyeceğiz.


    İKİZLER

    Sevgili İkizler

    5 Haziran saat 15.33-19 Temmuz saat 01.38 tarihleri arasında etkili Venüs-Aslan burcu geçişiyle ışık ışık parlarsınız. Şimdi gözlere, kulaklara hitap etme vaktiniz gelmiştir. Aşkta isteyip de elde edemeyeceğiniz pek kimse yoktur. Çevrenizdeki herkes sizinle beraber olmanın şans anlamına geldiğini düşünürler. Bu geçişte Venüsün 12 Haziran tarihinde Kuzey düğümle yapacağı görünümü gayet olumlu. Yakın çevremizle olan ilişkimiz başta olmak üzere aşk hayatımız, çocuk meselelerinde, hem cömert tarzda, hem sevgi dolu hem de el birliği içinde hareket etmeye ve gelişime önem vereceğiz. Devam eden ilişkimizde güzel gelişmeler yaşanabilir. İlişkimiz yoksa karşımıza çıkacak kişi paylaşmayı bilen yapıda bir insan olabilir.


    YENGEÇ

    Sevgili Yengeçler,

    5 Haziran saat 15.33-19 Temmuz saat 01.38 tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Aslan burcu seyri, kazancımızla alakalı konularda önemli olup, yeteneklerimizi, para kazanmak amaçlı işlere ve ilişkilere yönlendirme zamanıdır. Ancak bunun yanında çok kolay para harcatır. Zevk veren her şey, dikkatimizi çeken güzellikler, sevdiğimiz kişiler için kesemizi bir hayli açabiliriz. Görünümlere baktığımızda, 12 Haziran tarihi dikkat çekiyor. Eviniz, ailenizle ilgili konularda verilecek kararların elbirliğiyle ele alınması ve maddi durumun gözden geçirilmesi gerekiyor. Sizin arzu ettikleriniz ile kazancınız arasında dengesizlik varsa bir daha gerçekçi bir şekilde duruma bakmakta yarar var.


    ASLAN

    Sevgili Aslanlar

    5 Haziran saat 15.33-19 Temmuz saat 01.38 tarihleri arasında Venüs, burcunuzda ilerleyecek. Hem ilişki anlamında sizi güçlendirici hem de hayatın lezzetli, keyifli yanlarını hissedebilmeniz yönünde renklendiricidir. O en cömert özelliklerinizi sıcacık yüreğinizle insanlara sunarsınız. Sizi sevmeleri, saymaları, güzel bir insan görmeleri gururunuzu okşar. Bu parlak ışık altında gözler kamaşacaktır. Venüs-Aslan geçişi, kariyer hayatınızla ilgili konularda da etkilidir. Hem çevrenizle uyumlu ilişkiler kurmanız hem de mesleğinizi başarılı şekilde sergilemenizde desteğinizdir. Takdir edilmek hoşunuza gider. Çalıştığınız alanda konumunuz ne olursa olsun öne çıkarsınız. Bu geçişteki önemli tarihlerden biri olan, 12 Haziran yolculuklar, kişisel girişimler, haberleşme ve görüşmelerde gerçekçi bir şekilde ve gelişim yönünde hareket edebiliriz. Kimlerle ne gibi ilişkilerimiz var, yapmak istediğimiz, bir araya geldiğimiz, görüşeceğimiz insanlara daha dikkat ederiz.


    BAŞAK

    Sevgili Başaklar,

    5 Haziran saat 15.33-19 Temmuz saat 01.38 tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Aslan burcu geçişinde, partnerinizle veya başkalarıyla olan ilişkinizi ölçüp biçeceksiniz. Uzlaşmak, anlaşmak, almak ve vermek, sevgiyi büyütmek gibi kavramları ele alacaksınız. Yüreğinizin derinliklerindeki arzularını yeniden tanımlayacaksınız. Belki gizli bir ilişkinin veya bir türlü adı konmamış bir beraberliğin anlamını sorgulayacaksınız. Sevmenin, insanın kendinden uzaklaşmak olmadığını, bir ortaklık olduğunu düşüneceksiniz. Görünümlere baktığımızda özellikle 12 Haziran tarihindeki Venüs-Kuzey düğüm görünümü, sizi ilişki anlamında ve maddi konularda yoran, üzen, sıkan her türlü ilişkinin ele alınması yönünde önem taşıyor. İşinizi şansa bırakmayın. Her ayrıntıyı gözlemleyin. Her olasılığı iyice hesap edin lütfen.


    TERAZİ

    Sevgili Teraziler,

    5 Haziran saat 15.33-19 Temmuz saat 01.38 tarihleri arasında Venüs-Aslan geçişi, sosyal ilişkilerinizi güçlendirici, parlaklaştırıcıdır. Yeni girdiğiniz ortamlarda dikkatleri üzerinizde toplarsınız. Arkadaşlarınız tarafından ilgiyle karşılanırsınız. Güzelliğiniz, sanatsal yetenekleriniz, kendinize duyduğunuz güven, bütün ilişkilerde ön planda yer alır. Takdir görürsünüz. Karşı cinsi etkileyecek tarzda iletişimde bulunmayı çok iyi başarırsınız. Sosyal çevre bağlantıları, insanları bir araya getirmek, organize etmekte başarılı olursunuz. Görünümlere baktığımızda ilk göze çarpan tarih 12 Haziran. İlişkileriniz, hedefleriniz anlamında her şeyin geleceğe dönük şekilde ele alınmasını sağlayan enerjiler devrede olacak. Sizi tatmin etmeyen, ilerisi adına sağlamlık içermeyen durumlara yine de bir bakalım. Sosyal ilişkileriniz canlanıyor. Projelerinizi ve düşündüklerinizi yavaş yavaş yürürlüğe koyabilirsiniz.


    AKREP

    Sevgili Akrepler,

    5 Haziran saat 15.33-19 Temmuz saat 01.38 tarihleri arasında Aslan burcunda ilerleyecek Venüs, iş ortamında, dış dünyada, ilişkilerinizde baskın olmak istersiniz. Amaca dönük bir şekilde hem arzuladıklarınızı elde etmek hem de ilgi uyandırmaktan hoşlanırsınız. İş veya özel ilişkilerinizde karşı tarafı etkilemek, ne kadar özel biri olduğunuzu kabul ettirmekten yanasınız. Görünümlere baktığımızda, 12 Haziran tarihindeki enerji, mesleki konularda ve sizi rahatsız eden, üzen ilişkilerinizi gerçekçi ve ileriye dönük bir şekilde ele almanızda yardımcıdır. Geleceğiniz önemli ve siz kendi hayatınızın dümenindesiniz. Doğru bir şekilde olan bitene baktığınızda, bu yolda güvenli şekilde ilerlersiniz.


    YAY

    Sevgili Yaylar,

    5 Haziran saat 15.33-19 Temmuz saat 01.38 tarihleri arasında etkili Venüs-Aslan burcu geçişi, sizin bakış açınızla uyumlu kişilerle ilişki kurmanızı sağlar. İletişim beceriniz, birçok insanının dikkatini çekmenizi sağladığı gibi, size yeni arkadaşlar kazandırır. İlişkinizi güçlendirecek en önemli faktör konuşmak ile dinlemek arasındaki farkı iyi belirlemekten geçer. Venüs-Aslan burcu geçişi, karşı cins üzerindeki fiziksel çekim gücünüzü yükseltir. Görünümlere baktığımızda, 6 Haziran tarihi, yeteneklerinizin size artı yönde dönüşünde yardımcıdır. Parasal açıdan tatmin edici işlere, hedeflere yönelirsiniz. 12 Haziran tarihi ise, ileriye dönük hedeflerimiz, yeteneklerimiz, sosyal yaşantımız, planlarımız, geleceğe dair her türlü meselemizin gerçekçi bir şekilde ele alınması yönünde olumludur.


    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar,

    5 Haziran saat 15.33-19 Temmuz saat 01.38 tarihleri arasında Venüs-Aslan burcunda ilerleyecek. Maddi anlamda kazandırıcı ortaklıklara ve işlere ağırlık verebilirsiniz. Kimlerle bağlantı kuracağınızı tespit etmek ve buna göre ilişkilerinizi düzenlemek akıllıca olur. Belki çıkarcılık gibi durabilir. Ancak benim söz ettiğim, işinizi bilmek halidir. Görünümlere baktığımızda ilk göze çarpan 12 Haziran tarihidir. Finansal ilişkilerimizin, şu andaki durumumuzun, meslek hayatımızla ilgili konuların ileriye dönük şekilde ele alınmasında tabii ki yarar var. Kimlerle ilişkimiz, bağlantımız, ortaklığımız varsa, bunları daha dikkatli şekilde ele alabileceksiniz. Bu süreçte partnerimizden destek görebiliriz. İlişkimizin cinsellik yönü ağır basar. Karşı cins üstünde etkimiz özellikle bu anlamda yükselir.


    KOVA

    Sevgili Kovalar,

    5 Haziran saat 15.33-19 Temmuz saat 01.38 tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Aslan burcu geçişi, otoriter tavırlı ve kendini önemseyen bir partner rahatsız edici olabilir. Halbuki beraberliği keyifli hale getirmek en doğrusudur. Yaratıcı tarzda düşünüp, birbirinize minik sürprizler hazırlamak, birlikte zevk alacağınız şekilde yenilikler yapmak, fantezilerinizi tekrar güçlendirir. İlişkisi olmayan Kovalar için, yeni biriyle tanışabilirsiniz. Görünümlere baktığımızda 12 Haziran tarihindeki, mevcut ilişkinizle ilgili meseleleri her ikinizin de ortaklaşa gözden geçirmenizi sağlayan olumlu bir tesir var. Yeni başlayacak ilişkilerde ise, birbirinizin hayata bakış açısı ve fikirleri uyuşabilir.


    BALIK

    Sevgili Balıklar,

    5 Haziran saat 15.33-19 Temmuz saat 01.38 tarihleri arasında etkili Venüs-Aslan geçişinde, çalışma ortamında takdir edilmek, başkalarının ilgisini çekmek istersiniz. Güzel görünmek, çekici bulunmak hoşunuza gider. Bu süreç, sanat, tiyatro, gösteri ve süsleme gibi yaratıcı alanlara yönelik çalışmaların ve bu anlamdaki sergi vb. faaliyetlerin işaretçisidir. Hem araştırırız hem çalışırız hem de bu alanda yeterli düzeye gelmek için gayret gösteririz. Tabii ki sabırlı olmak gerekir. Çünkü iş alanında öne çıkabilmek ve kazanmak için, diğerlerinden bir farkınız olmalıdır. Görünümlere baktığımızda, 12 Haziran tarihindeki etkiler, iş hayatımız, sağlığımız, mali ortaklıklar anlamında ilerisi adına düşünmek ve duruma gerçekçi bir şekilde ele almanızı sağlar. Ancak biz yine de, bu ilişkiler, bu bağlantılar veya mevcut durum ilerisi adına gelecek vaat ediyor mu diye bakmamız yararlı olur.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler