KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Burç uyumunuza bakarak, ilişkiniz ne kadar uyumlu öğrenin

    Burç uyumunuza bakarak, eşinizle ya da partnerinizle ne kadar uyumlu olduğunuz hakkında fikir edinebilir, hangi burçlarla anlaşabildiğinizi öğrenebilirsiniz. İşte Mynet burç uyumları...

    Burç uyumları sayesinde Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının birbirleriyle uyumlarını öğrenebilirsiniz. Burç uyumuyla hangi burçların birbirleriyle uyum sağladığını, hangilerin birbirleriyle anlaşmasının zor olduğunu, öğrenebilirsiniz. Ancak uyarmakta fayda var. Burada sözü edilen burç uyumu veya uyumsuzluklar genel etkiler olarak düşünülmelidir. Bir ilişki hakkındaki kesin sonuç ancak eşleşim haritasının analiziyle mümkündür. Bu bilgiler ışığında ilişkinizde yaşanabilecek zorlukların bilincinde olarak düzenlemelerde bulunabilirsiniz. İşte Mynet burç uyumları...

    KOÇ BURCU-KOÇ BURCU UYUMU
    Koç burcu güçlü karakterli ve girişimcidir. Aynı şekilde bir o kadar dışa dönük ve hareketlidir. Bu çok ateşli bir birliktelik olabilir. İlişki çok yoğun bir şekilde yaşanacaktır. Tarafların birbirine üstünlüklerini kabul ettirmeye çalışması önemli bir sorun olabilir.

    KOÇ BURCU-BOĞA BURCU UYUMU
    Koç ve Boğa arasında önemli bazı noktalara dikkat edilmesi halinde uyumlu bir ilişki yaşanabilir. Koç oldukça hareketli ve girişkendir. Boğa ise daha çok temkinli davranmayı tercih eder. Diğer yandan kendini güvende hissetmeye olan ihtiyacı zaman zaman ön plana çıkabilir.

    KOÇ BURCU-İKİZLER BURCU UYUMU
    İkizler ve Koç arasında ateşli ve uyumlu bir ilişki olabilir. Her iki tip de hareketli ve yerinde duramayan, zeki ve girişken tiplerdir. Birbirlerini kızdırmadıkları ve anlayışı elden bırakmadıkları müddetçe uzun soluklu ve uyumlu bir ilişki yaşarlar.

    KOÇ BURCU-YENGEÇ BURCU UYUMU
    Yengeç burcu duygusal, romantik ve içe dönük bir yapıya sahiptir. Duygularını kolay kolay belli etmek istemez. Koç burcu insanının bu derece hassas ve duygu yüklü bir adamı anlaması zor olabilir. Romantik olmak bu iki tip arasındaki uyumun baş şartıdır.

    KOÇ BURCU-ASLAN BURCU UYUMU
    Koç ve Aslan başlangıçta birbirleriyle iyi anlaşır. Her ikisinin de burcu ateş grubudur. Birbirleriyle sanki çok uzun zamandır tanışıyorlarmış gibi bir uyumu hemen yakalarlar. Her iki taraf da seksüel anlamda aktiftir, fakat kişisel yönden birbirleriyle zıtlaşırlarsa cinsel yönden de çok uyumlu olamayabilirler.

    KOÇ BURCU-BAŞAK BURCU UYUMU
    Koç ve Başak birbirinden çok farklı karakterler çizerler. Koç burcu dışa dönük, zeki ve sözünü sakınmayan girişken bir yapıya sahiptir. Ancak birbirlerinin kişiliklerine saygı gösterdikleri ve bazı detaylar konusunda sabırlı oldukları müddetçe uyumlu bir ilişki yakalayabilirler.

    KOÇ BURCU-TERAZİ BURCU UYUMU
    Koç ve Terazi arasında bazı noktalara dikkat edilmesi halinde uyumlu bir ilişki yaşanabilir. Terazi burcu hava grubuna ait bir burçtur ve değişkendir. Seksüel açıdan her iki taraf da arzuludur, fakat Terazi'nin duygusal yönü ağır basar.

    KOÇ BURCU-AKREP BURCU UYUMU
    Koç ve Akrep arasında oldukça keyifli ve hareketli bir ilişki olur. Eğer birbirlerinin kişilik özelliklerine karşılıklı saygı gösterirlerse uyumlu ve uzun soluklu bir ilişki yaşamaları mümkün.

    KOÇ BURCU-YAY BURCU UYUMU
    Koç ve Yay burçları arasında uyumlu bir ilişki yaşanabilir. Her iki burç da ateş grubuna dahildir. Zeki, girişken, neşeli ve hareketlidirler. Birbirlerinin halinden anlayabilir ve aynı yönde hareket edebilirler.

    KOÇ BURCU-OĞLAK BURCU UYUMU
    Koç ve Oğlak arasında biraz zor bir ilişki yaşanabilir. Ancak aynı yönde hareket etmeyi becerirler ve birbirlerine olan saygılarını yitirmezlerse bir ömür boyu mutlu olabilirler. Her iki taraf da seksüel açıdan hareketlidir.

    KOÇ BURCU-KOVA BURCU UYUMU
    Koç ve Kova arasında yoğun ve hareketli bir ilişki yaşanabilir. Kova'nın Koç'u anlayabilmesi için özel bir çaba sarf etmesi gerekebilir. Kova'nın bir anı bir anını tutmayabilir. Koç burcu, Kova ile aynı yönde hareket etmeyi başarabilirse mutlu olur.

    KOÇ BURCU-BALIK BURCU UYUMU
    Koç ve Balık arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Koç gerçekçi ve hareketlidir. Balık ise hayalperest ve duygusaldır. Ancak Koç burcu, Balık'ın iç dünyasına girebilir ve onu anlamak için çaba sarf ederse ilişkileri devam edebilir.

    BOĞA-BOĞA UYUMU
    İki Boğa arasında oldukça uyumlu bir ilişki yaşanabilir. Karakter özellikleri birbirine çok benzer. İleriki zamanlarda bu ilişki uyumlu bir evliliğe dönüşebilir. Çocuklara karşı olan düşkünlükleri onları birbirine daha da bağlayacaktır.

    BOĞA BURCU-İKİZLER BURCU UYUMU
    Boğa ve İkizler arsında pek uyumlu bir ilişki olmaz. İkizler değişken yapısı nedeniyle sürekli farklı bir yapıya bürünür. Bu ilişki uzun vadede uygun ve uyumlu bir ilişki olmayacaktır.

    BOĞA BURCU-YENGEÇ BURCU UYUMU
    Boğa ve Yengeç arasında uyumlu bir ilişki yaşanabilir. Birbirlerini mutlu etmek için adeta yarışırlar. Duygusallıkları da birbirlerine hitap etmektedir. Boğa ve Yengeç arasında uzun vadede uyumlu ve mutlu bir ilişki olacaktır.

    BOĞA BURCU-ASLAN BURCU UYUMU
    Boğa ve Aslan arasında uyumlu bir ilişki olacaktır. Çünkü bu iki tip birbirlerini çok iyi anlarlar. Eğer bu iki tip arasında yoğun bir aşk ve duygusallık varsa aralarındaki denge bozulmayacak ve ilişki uyum içinde bir ömür boyu devam edecektir.

    BOĞA BURCU-BAŞAK BURCU UYUMU
    Boğa ve Başak arasında uyumlu, saygı ve sevgiye dayanan bir ilişki olacaktır. Her iki taraf da birbirine karşı sabırlı ve anlayışlı olursa uyumlu ve uzun süreli bir ilişkileri olacaktır.

    BOĞA BURCU-TERAZİ BURCU UYUMU
    Boğa ve Terazi arasında uyumlu bir ilişki yaşanacaktır. Her iki burç da Venüs tarafından yönetilir. Kişiliklerinde çok zıt oldukları noktalar yoksa uyumlu bir şekilde ilişkileri devam eder.

    BOĞA BURCU-AKREP BURCU UYUMU
    Koç ve Akrep arasında oldukça keyifli ve hareketli bir ilişki olur. Eğer birbirlerinin kişilik özelliklerine karşılıklı saygı gösterirlerse uyumlu ve uzun soluklu bir ilişki yaşamaları mümkün. Ancak evlilikte dikkatli olmak gerekir.

    BOĞA BURCU-YAY BURCU UYUMU
    Boğa ve Yay arasında uyumlu bir ilişki yakalamak zordur. Genel anlamda çok uyumlu bir ilişki gibi görünmemekle beraber karşılıklı saygı ve sevgiyle bu ilişkiyi devam ettirmeleri mümkündür.

    BOĞA BURCU-OĞLAK BURCU UYUMU
    Boğa ve Oğlak arasında uyumlu bir ilişki yaşanabilir. Oğlak duygusal, düşünceli ve sabırlıdır. Boğa sevecen ve ılımlı tavırlarıyla Oğlak burcunu etkisi altına alır. Her iki taraf da seksüel açıdan arzulu ve tutkuludur.

    BOĞA BURCU-KOVA BURCU UYUMU
    Boğa ve Kova arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Boğa gerçekçi, sevecen, sadık ve dürüsttür. Kova ise özgür yaradılıştadır. Bu ikilinin uzun süre bir evliliği sürdürmesi Boğa kişisinin sabrına bağlıdır.

    BOĞA BURCU-BALIK BURCU UYUMU
    Boğa ve Balık arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Çünkü bu iki karakter birbirinden çok farklıdır. Başlangıçta bu iki tip birbirine çekici gelse de ilişkileri fazla uzun ömürlü olmaz.

    İKİZLER-İKİZLER UYUMU
    İkizler arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Bu iki karakter birbirine öyle çok benzer ki adeta aynı gibidirler. Kişisel yönden önemli bir zıtlık yaşamazlarsa bir ömür boyu uyumlu bir ilişki yaşayabilirler.

    İKİZLER BURCU-YENGEÇ BURCU UYUMU
    İkizler ve Yengeç arasında uyumlu bir ilişki yaşanabilir. İkizler ona sevgisini ve ilgisini yoğun bir şekilde ifade eder ve sadık kalırsa, Yengeç de onu bir ömür boyu sevip koruyarak ödüllendirecektir.

    İKİZLER BURCU-ASLAN BURCU UYUMU
    İkizler ve Aslan arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Her iki taraf da seksüel yönden tutkuludur. Kişilik özellikleri açısından önemli bir zıtlık yaşamazlarsa bir ömür boyu uyumlu bir ilişkileri olur.

    İKİZLER BURCU-BAŞAK BURCU UYUMU
    İkizler ve Başak arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. İkizler fazlasıyla arzulu ve tutkuludur, fakat Başak burcunun öncelikleri farklı olabilir. Bu nedenle İkizler ve Başak uyumlu bir ilişki yakalaması mümkün değildir.

    İKİZLER BURCU-TERAZİ BURCU UYUMU
    İkizler ve Terazi arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Her iki burç da hava grubundandır. Eğer birbirlerine karşı sadakat konusunda önemli bir problem yaşamazlarsa bir ömür boyu eğlenceli ve uyumlu bir birliktelikleri olabilir.

    İKİZLER BURCU-AKREP BURCU UYUMU
    İkizler ve Akrep arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Eğer İkizler, Akrep'in ona hükmetmesinden rahatsızlık duymaz ve ipleri onun eline verirse mükemmel ve uyumlu bir ilişkileri olabilir. Aksi taktirde bu ilişki kısa sürede sona erecektir.

    İKİZLER BURCU-YAY BURCU UYUMU
    İkizler ve Yay arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Her iki tip de özgürlüğüne çok düşkündür. Özellikle İkizler, Yay burcuyla önce iyi bir arkadaş olabilmelidir. Böylece ilişkileri daha uyumlu ve uzun ömürlü olur.

    İKİZLER BURCU-OĞLAK BURCU UYUMU
    İkizler ve Oğlak arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Eğer İkizler ve Oğlak arasındaki aşk yeterince kuvvetliyse bu ilişki bir ömür devam edebilir. Aksi taktirde zor bir ilişki olacaktır.

    İKİZLER BURCU-KOVA BURCU UYUMU
    İkizler ve Kova arasında uyumlu bir ilişki olacaktır. İstek ve arzularını kolaylıkla birbirlerine ifade edebilirler. Eğer önemli bir kişisel zıtlıkları yoksa uyumlu bir ilişki yaşarlar.

    İKİZLER BURCU-BALIK BURCU UYUMU
    İkizler ve Balık arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. İkizler sevecen, dışa dönük, konuşkan ve zekidir. Balık ise romantik, duygusal ve hayalperesttir. Bu iki tip arasında uyumlu bir ilişki görmek mümkün değildir.

    YENGEÇ-YENGEÇ UYUMU
    Yengeçler arasında uyumlu bir ilişki olur. Duygusal açıdan da birbirlerine hitap ederler. Farklı yıldızlardan aldıkları negatif bir etki yoksa bir ömür boyu uyumlu ve mutlu bir beraberlikleri olur.

    YENGEÇ BURCU-ASLAN BURCU UYUMU
    Yengeç ve Aslan burçları arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Seksüel yönden her iki taraf da arzulu ve tutkuludur. Kişisel yönden önemli bir zıtlık yaşamazlarsa bir ömür boyu mutlu bir beraberlikleri olabilir.

    YENGEÇ BURCU-BAŞAK BURCU UYUMU
    Yengeç ve Başak burçları arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Yengeç daima arzuludur. Başak burcu ise içindeki tutkuyu karşı cinsin dışarıya çıkarmasını ister. Birbirlerini anlamaları çok uzun bir zaman alacaktır.

    YENGEÇ BURCU-TERAZİ BURCU UYUMU
    Yengeç ve Terazi burçları arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Yengeç hassas, duygusal ve romantiktir. Yalnız aralarında çok büyük bir aşk varsa ve önemli kişisel zıtlıklar yoksa anlaşmaları mümkün olabilir.

    YENGEÇ BURCU-AKREP BURCU UYUMU
    Yengeç ve Akrep burçları arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Her iki burç da su grubundandır. Akrep burcu insanının karşı konulmaz bir seksüel cazibesi vardır. Bu nedenle uyumlu bir ilişki yakalamaları mümkündür.

    YENGEÇ BURCU-YAY BURCU UYUMU
    Yengeç ve Yay burçları arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Eğer birbirlerinin temel özelliklerine saygı gösterirlerse uzun vadede uyumlu bir ilişki yakalayabilirler.

    YENGEÇ BURCU-OĞLAK BURCU UYUMU
    Yengeç ve Oğlak burçları arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Yengeç hassas, duygusal ve romantiktir. Derin duygulara sahiptir. Oğlak burcu ise duygusal, düşünceli ve sabırlıdır. Uzun vadede uyumlu ve güzel bir ilişki yakalamaları mümkündür.

    YENGEÇ BURCU-KOVA BURCU UYUMU
    Yengeç ve Kova arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Yengeç burcu hassas, duygusal ve romantiktir. Çevresindeki her şeyi yüreğinin sesiyle yorumlar. Kova ise değişkendir. Bu iki tipin uzun vadede uyumlu bir ilişki yakalaması zordur.

    YENGEÇ BURCU-BALIK BURCU UYUMU
    Yengeç ve Balık arasında uyumlu bir ilişki vardır. Yengeç insanı hassas, duygusal ve romantiktir. Balık burcu da sempatik, duygusal, hassas ve romantiktir. Seksüel açıdan duygusal, romantik ve arzuludurlar. Uzun vadede çok uyumlu ve mutlu bir ilişkileri olacaktır.

    ASLAN-ASLAN UYUMU
    İki Aslan arasında çok uyumlu bir ilişki olabileceği gibi tamamen uyumsuz bir ilişki de olabilir. Uzun vadede çok iyi iki dost olabilirler, fakat uyumlu bir ilişki yakalayabilmeleri zordur.

    ASLAN BURCU-BAŞAK BURCU UYUMU
    Aslan ve Başak arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Eğer birbirlerine anlayış gösterirlerse iyi bir ilişkileri olabilir. Başak, Aslan'ın kendini güvende hissetmesi için elinden geleni yapacaktır.

    ASLAN BURCU-TERAZİ BURCU UYUMU
    Aslan ve Terazi arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Aslan hareketli, neşeli, girişken ve romantiktir. Terazi ise zarif, duygusal, sevecen ve romantiktir. Aynı zamanda aralarında yoğun bir romantizm de paylaşılacaktır. Uzun vadede uyumlu ve güzel bir ilişkileri olacaktır.

    ASLAN BURCU-AKREP BURCU UYUMU
    Aslan ve Akrep arasında uyumlu ve tutkulu bir ilişki olabilir. Aslan hareketli, neşeli, girişken ve romantiktir. Akrep tutkulu, akıllı, duygusal ve açık sözlüdür. Birbirlerine anlayış gösterirlerse oldukça uyumlu ve tutkulu bir ilişki yaşayabilirler.

    ASLAN BURCU-YAY BURCU UYUMU
    Aslan ve Yay arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Her iki burç da ateş grubudur. Dolayısıyla birbirlerine çok benzerler. Uzun vadede evliliğe dönüşebilecek uyumlu bir ilişkileri olacaktır.

    ASLAN BURCU-OĞLAK BURCU UYUMU
    Aslan ve Oğlak arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Aslan hareketli, neşeli, girişken ve romantiktir. Oğlak ise duygusal, düşünceli ve sabırlıdır. İki burcun uzun vadede uyumlu bir ilişki yakalayabilmeleri zordur.

    ASLAN BURCU-KOVA BURCU UYUMU
    Aslan ve Kova arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Aslan hareketli, neşeli, girişken ve romantiktir. Kova ise duygusal ve bir o kadar da değişken bir kişiliğe sahiptir. Aslan-kova uzun vadede evliliğe gidebilecek uyumlu bir ilişki yakalarlar.

    ASLAN BURCU-BALIK BURCU UYUMU
    Aslan ve Balık arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Aslan hareketli, neşeli, girişken ve romantiktir. Balık ise sempatik, duygusal, hassas ve romantiktir. Bu nedenle uzun vadede uyumlu ve güzel bir ilişki yakalamaları mümkündür.

    BAŞAK-BAŞAK UYUMU
    İki Başak arasında oldukça uyumlu bir ilişki yaşanabilir. Her iki taraf da duygusaldır. İleriki zamanlarda bu ilişki uyumlu bir evliliğe dönüşebilir. Çocuklara karşı olan düşkünlükleri, onları birbirine daha da bağlanır.

    BAŞAK BURCU-TERAZİ BURCU UYUMU
    Başak ve Terazi arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Her iki tip de çok yönlü ve faaldir. Seksüel açıdan romantik ve isteklidirler. Uzun vadede eğlenceli ve uyumlu bir ilişkileri olabilir.

    BAŞAK BURCU-AKREP BURCU UYUMU
    Başak ve Akrep arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Ancak her iki taraf da olumsuz kişilik özelliklerini dengeleyebilirse, uzun vadede uyumlu bir ilişkileri olabilir.

    BAŞAK BURCU-YAY BURCU UYUMU
    Başak ve Yay arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Başak akıllı, sevecen, iyi niyetli, güvenilir ve detaycıdır. Yay ise güvenilir, neşeli, zeki ve dışa dönüktür. Uzun vadede eğlenceli ve uyumlu bir ilişkileri olacaktır.

    BAŞAK BURCU-OĞLAK BURCU UYUMU
    Başak ve Oğlak arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Başak akıllı, sevecen, iyi niyetli, güvenilir ve detaycıdır. Oğlak ise duygusal, düşünceli ve sabırlıdır. Uzun vadede evliliğe dönüşebilecek uyumlu bir ilişkileri olabilir.

    BAŞAK BURCU-KOVA BURCU UYUMU

    Başak ve Kova arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Kova ise duygusal ve bir o kadar da değişken bir kişiliğe sahiptir. Başak akıllı, sevecen, iyi niyetli, güvenilir ve detaycıdır. Uzun vadede uyumlu bir ilişki yakalamaları zordur.

    BAŞAK BURCU-BALIK BURCU UYUMU
    Başak ve Balık arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Bunun nedeni hayatı farklı şekillerde algılamalarından ve yorumlamalarından kaynaklanır. Seksüel yönden ise Balık burcunun aşırı duygusallığı ön plana çıkar. Bu iki tip arasında uyumlu bir ilişki görmek mümkün değildir.

    TERAZİ-TERAZİ UYUMU
    Teraziler arasında oldukça uyumlu bir ilişki vardır. Terazi burcu, hava grubuna ait bir burçtur. Kadın ve erkeğin birçok ortak yönü vardır. Kişisel yönden önemli bir zıtlık yaşamazlarsa, bir ömür boyu uyumlu bir ilişki yaşayabilirler.

    TERAZİ BURCU-AKREP BURCU UYUMU
    Terazi ve Akrep erkeği arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Bu iki tip doğal cazibelerinden dolayı birbirini fazlasıyla çeker. Eğer Terazi, Akrep'in ona hükmetmesinden rahatsızlık duymaz ve ipleri onun eline verirse mükemmel ve uyumlu bir ilişkileri olabilir.

    TERAZİ BURCU-YAY BURCU UYUMU
    Terazi ve Yay burçları arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Eğer birbirlerinin kişilik özelliklerine anlayış gösterirlerse gayet eğlenceli ve uyumlu bir ilişkileri olacaktır.

    TERAZİ BURCU-OĞLAK BURCU UYUMU
    Terazi ve Oğlak burçları arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Terazi insanı zarif, duygusal, sevecen ve romantiktir. Oğlak burcu ise duygusal, düşünceli ve sabırlıdır. Uzun vadede uyumlu bir ilişki yakalamaları zordur.

    TERAZİ BURCU-KOVA BURCU UYUMU
    Terazi ve Kova burçları arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Her iki burç da hava grubundandır. Terazi sadık ve uyumlu bir partnerdir. Kova burcu ise zeki, duygusal, sevecen ve neşelidir. Eğer önemli bir kişisel zıtlıkları yoksa uyumlu bir ilişki yaşarlar.

    TERAZİ BURCU-BALIK BURCU UYUMU
    Terazi ve Balık burçları arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Terazi burcu sadık ve uyumlu bir partnerdir. Balık ise romantik, duygusal ve hayalperesttir. Bu iki tip arasında uyumlu bir ilişki görmek mümkün değildir.

    AKREP-AKREP UYUMU
    Akrepler arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Bu iki tip arasında birçok ortak özellik olduğu gibi birçok zıtlık da olabilir. Fakat birbirlerini çok iyi anlarlar ve ilişkileri uzun vadede olur.

    AKREP BURCU-YAY BURCU UYUMU
    Akrep ve Yay arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Akrep tutkulu, duygusal, hareketli ve çekicidir. Yay ise ele avuca sığmayan, bağımsızlığına düşkün ve kısıtlanmaktan hoşlanmayan haşarı bir çocuk mizacındadır. İki tip birbirlerini anlamakta ve iletişim kurmakta fazlasıyla zorluk çekerler.

    AKREP BURCU-OĞLAK BURCU UYUMU
    Akrep ve Oğlak arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Akrep tutkulu, duygusal, hareketli ve çekicidir. Partneriyle birçok şeyi beraber yapmak ister. Oğlak ise duygusal, düşünceli ve sabırlıdır. Uzun vadede uyumlu ve güzel bir ilişki yakalamaları mümkündür.

    AKREP BURCU-KOVA BURCU UYUMU
    Akrep ve Kova arasındaki ilişki zorlayıcıdır. Akrep sevdiğini kıskanan, tutkulu, kaybetmeye tahammülü olmayan bir burçtur.Kovalar ise özgürlüklerine düşkün insanlardır. Beklenmedik kısa süren ayrılıklar, ardından barışma, daha sonra tekrar ayrılık derken ilişkinin pek lezzetli olduğu söylenemez.

    AKREP BURCU-BALIK BURCU UYUMU
    Akrep ve Balık arasında uyumlu bir ilişki vardır. Akrep tutkulu, duygusal, hareketli ve çekicidir. Balık da sempatik, duygusal, hassas ve romantiktir. Seksüel açıdan duygusal, romantik ve arzuludurlar. Uzun vadede çok uyumlu ve mutlu bir ilişkileri olacaktır.

    YAY-YAY UYUMU
    Yaylar arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Her iki taraf da ele avuca sığmayan, bağımsızlığına düşkün ve kısıtlanmaktan hoşlanmayan haşarı bir çocuk mizacındadır. İlişkiyi taraflardan birinin dengelemesi gerekir. İyi bir çiftten ziyade iyi birer dost olabilirler.

    YAY BURCU-OĞLAK BURCU UYUMU
    Yay ve Oğlak burçları arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Ancak aynı yönde hareket etmeyi becerirler ve birbirlerine olan saygılarını yitirmezlerse bir ömür boyu mutlu olabilirler.

    YAY BURCU-KOVA BURCU UYUMU
    Yay ve Kova arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Yay insanı güvenilir, neşeli, zeki ve dışa dönüktür. Kova burcu ise duygusal ve bir o kadar da değişken bir kişiliğe sahiptir. Uzun vadede eğlenceli ve mükemmel bir ilişkileri olacaktır.

    YAY BURCU-BALIK BURCU UYUMU
    Yay ve Balık burçları arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Yay güvenilir, neşeli, zeki ve dışa dönüktür. Ele avuca sığmayan bir karakter çizer. Balık burcu insanı ise hayalperest ve duygusaldır. İkili çaba sarf ederse ilişkileri devam edebilir. Fakat uzun vadede uyumlu ve başarılı bir ilişki olmayacaktır.

    OĞLAK-OĞLAK UYUMU
    Oğlak burcu arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Çünkü her iki tip de birçok ortak özelliğe sahiptir. Her ikisi de zor ve iddialı bir tiplerdir. Bu nedenle uzun vadede dengeli ve uyumlu bir ilişki olmayacaktır.

    OĞLAK BURCU-KOVA BURCU UYUMU
    Oğlak ve Kova burçları arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Her iki tipin de ilişkiden ve hayattan beklentileri farklıdır. Kova burcu, Oğlak'a güven vermez. Seksüel açıdan da beklentileri pek birbirlerine uymaz. Uzun vadede uyumlu bir ilişki yakalamaları zordur.

    OĞLAK BURCU-BALIK BURCU UYUMU
    Oğlak ve Balık arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Oğlak'ın realist yapısına rağmen Balık burcu hayalcidir. Seksüel yönden ise Oğlak'ın beklentileri karşısında Balık burcunun aşırı duygusallığı ön plana çıkar. Bu iki tip arasında uyumlu bir ilişki görmek mümkün değildir.

    KOVA-KOVA UYUMU
    Kovalar arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Seksüel açıdan arzulu olmalarına rağmen birbirlerinden çabuk sıkılmaları olasıdır. Uyumlu ve dengeli bir ilişki kurmak onları zorlayacaktır.

    KOVA BURCU-BALIK BURCU UYUMU
    Kova ve Balık burçları arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Kova'nın dışa dönük ve mantıklı yapısına rağmen Balık burcu bunun tam tersidir. Seksüel yönden ise Kova'nın tutkulu yapısı yanında Balık'ın aşırı duygusallığı ön plana çıkar. Bu iki tip arasında uyumlu bir ilişki görmek mümkün değildir.

    BALIK-BALIK UYUMU
    İki Balık arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Her ikisi de su burcudur ve birçok ortak özellikleri vardır. Seksüel yönden oldukça arzulu ve romantiktirler. Uzun vadede uyumlu ve eğlenceli bir ilişkileri olacaktır.

    DETAYLI BURÇ UYUMU İÇİN TIKLAYINIZ

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler