KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    28 mayıs perşembe - Günlük burç yorumları

    Tüm burçlar güne Ay-Terazi burcu geçiş etkinliğinde başlıyor. Bu sürecin burcunuza yansımalarını görmek için haber detayında yer alan ''günlük burç yorumları'' linkine tıklamalısınız. İşte 28 mayıs perşembe günlük burç yorumları...

    GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

    Koç burçları perşembe gününe Ay-Terazi burcu geçiş etkinliğinde başlıyor. Karşılıklı ilişkiler ister özel ister genel anlamda olsun önem taşıyor. Kendinize gerçekçi bir şekilde bakmayı da bilmeniz gerekiyor. Boğa burçları güne Ay-Terazi burcu seyriyle başlıyor. Huzur isteğimiz bir hayli önem taşıyor. Fiziksel ve ruhsal sağlığınıza özen göstermelisiniz. İkizler burçları perşembe gününe Ay-Terazi burcu seyriyle başlıyor. Bu enerji, toplumsal hayatta görüntünüzü, başarılarınızı, insan ilişkilerinizi önemsediğinizi gösterir. Sevdiklerinizle temasta olmaya çalışırsınız. Yengeç burçları
    Terazi burcunda ilerleyecek Ay, evinizi, ailenizi, aşkı, parayı, konforlu yaşamı arzularsınız. Eğer bir problem söz konusu olursa, bunun üzerinde konuşurken, karşı tarafı suçlamaktan çekinirsiniz. Çünkü bilirsiniz ki, iş uzayacak, huzursuzluk çıkacak. Onun için, nezaketli davranmaya çalışırsınız. Aslan burçları perşembe gününe Ay-Terazi burcu seyriyle başlıyor. Ay-Satürn görünümü, güzel ve nazik yaklaşımların gerek aşkta gerekse yaşamın tüm alanlarında bizi rahatlatıcı ve kendimizi özel hissetmemizi sağlayıcıdır. Başak burçları güne Ay-Terazi burcu seyriyle başlıyor. Genelde bu enerji, alışverişlerin en fazla yapıldığı zamanlardır. Ay-Satürn görünümü, ailenizin desteğini veya onlara olan yardımınızı maddi ve manevi anlamda güçlendiricidir. Birbirinize karşı sorumluluklarınız olduğunu bilirsiniz ve elinizden geleni katkıyı sunabilirsiniz. Terazi burçları burçlarında ilerleyecek ay seçkinliğin timsali olan sizler için olumlu bir enerjidir. Toplum içinde, ikili ilişkilerinizde gün boyu nezaketinizi muhafaza edersiniz. Güzel görünmek, beğenilmek istersiniz. Gönlünüz şenlensin, ruhunuz canlansın diye bakarsınız etrafınıza. Bir güzel söz, bir cümle hayat verir size. Akrep burçları güne Ay-Terazi burcu seyriyle başlıyor. Samimiyet, huzur, anlaşmak gibi kavramların içsel anlamda önem kazandığı gündür. İlişki kurmaya açık olduğunuzun göstergesidir. Yay burçları güne Ay-Terazi burcu seyriyle başlıyor. İlişkiniz varsa, sevgilinizin tavırları, size olan yakınlığı, hoş sürprizleri ruhunuzu okşar. Anlamlı, zevkli paylaşımları çok seversiniz. İnsanların nazik tavırları, size olan yaklaşımlarını çok önemsersiniz. Oğlak burçları güne Ay-Terazi burcu seyriyle adım atıyor. Bu etki altında genel olarak güzellikleri, uyumu, dengeyi, huzuru, nezaketi bir hayli önemsersiniz. İşlerinizi zevkle yapmak, takdir edilmek istersiniz. Sizi değerli bulmaları, sevindirmeleri çok hoşunuza gider. Bulunduğunuz her yeri zevkli hale getirmeye çalışırsınız. Kova burçları güne Ay-Terazi burcu seyriyle başlıyor. Ay-Satürn görünümü, insanlara gösterdiğiniz nezaketin, paylaşımcı gönül halinizin size güzel bir şekilde geri dönüşünün işaretçisidir. Sizin takdir edilmenizi ve başkaları tarafından değerli bulunmanızı sağlar. Balık burçları perşembe gününe Ay-Terazi burcu seyriyle başlıyor. Genel olarak bugün insanlarla olan her türlü olumlu, hoş bağlantılar sizi rahatlatır. Ay-Satürn görünümünde, insanların size karşı hangi konuda olursa olsun nazik şekilde yaklaşmasını beklersiniz. Bu samimiyetin sizi her anlamda güçlendireceğini bilirsiniz.

    İremSu kimdir?

    5 Ocak 1962 tarihinde doğdu. 1990 yılında Astrolojiyle ilgilenmeye başladı. O yıllarda ülkemizde astroloji alanında başvurabilecek kaynaklar, danışılacak kişiler sınırlıydı. 1997 yılına kadar kendi çabasıyla ilerledi ve astrolojinin özünü idrak etmeye çalıştı. 1997-2002 tarihleri arasında özel ders aldı. 2002-2005 döneminde çeşitli internet sitelerinde yazılar yazdı ve paylaşımlarda bulundu. Bu dönem hem gelişim hem deneyim sahibi olma hem de bir çok kişiyle tanışma fırsatı bulmasını sağladı. 2005 yılı itibariyle Mynet.com sitesinde Astroloji Danışmanı olarak göreve başladı. O tarihten bu yana hem kişisel danışmanlık hizmeti vermekte hem de köşesinin sorumluluğu gereği olan tüm bilgileri günlük, aylık ve yıllık yorumlar şeklinde takipçileriyle paylaşmaktadır.

    Astroloji nedir?

    Astroloji, doğum bilgileri ve gök cisimlerinin konumları ile kişilerin karakterleri ve başlarına gelecek olaylar hakkında kestirimlerde bulunulabileceği düşünülen bir inanç sistemidir. Bu sistem içerisinde yıldız haritaları veya başka araçlar kullanarak geçmişteki olayları açıklamaya çalışan ya da gelecekle ilgili iddialarda bulunan kişilere astrolog denir. Astrologlar kimi zaman tüzel kişilerin (örneğin, bir ülkenin) geçmişi hakkında açıklamalar ya da geleceği hakkında tahminlerde de bulunabilirler.Astroloji, bir bilim dalı değildir. Gökcisimlerinin davranışını ve diğer gök olaylarını inceleyen bilim dalları astronomi ve astrofiziktir. Astroloji, gökcisimlerinin konumlarını belirlemek için bilimsel verileri kullanır, ancak bu verilerden yapılan çıkarımlar bilimsel yönteme dayanmaz. Bu çıkarımların yapılmasında, bilim dallarında olduğu gibi kontrollü deneyler sonucunda elde edilmiş kurallar kullanılmaz.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler