KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    25 - 31 Mayıs 2015 haftalık burç yorumları

    Astroloji Danışmanı İremsu'dan 25-31 Mayıs 2015 haftalık burç yorumları...

    [Nasıl TV - Koç burcu 2015 Mayıs ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Koc-burcu-2015-Mayis-ayi-yorumlari-nelerdir)

    KOÇ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    İlişkiler açısından haftaya zorlu iki görünüm eşliğinde başlıyoruz. Özellikle 25 ve 26 Mayıs bu anlamda etkili. Bir yanda ilişkide güven arzusu, sevilmek ihtiyacı, hassasiyet yoğun, diğer yanda özgür olmak, bildiğimiz gibi yaşamak, bağlayıcı, baskı altına alıcı her şeyden uzak durmak güdüsü. Bunlar öylesine yoruyor ki bizi, kararsızız. Ne doğru nedir gerekli olan bizim için bunu bilemiyoruz. Bilemediğimiz için de, hayal kırıklığı yaşadığımızı düşünüyoruz. Merkür gerileme hareketini de hesaba katarsak, aslında yapılması gereken ilişkinin özüne inebilmek, ne istediğimizi saptamak ve tüm kararlarımızı, durumumuzu gözden geçirmek olmalıdır. İşimize geldiği gibi değil, işimize yarayacak olanı belirlemek için, baştan savma değil, bilakis gerçekçi olmak en doğru yoldur.

    İŞ VE KARİYER

    İş hayatında bu hafta, öğrenmek, bilmek, anlamak, keşfetmek, yeniden bir yol belirlemek için Merkür gerileme hareketi faydalıdır. Yeter ki, dağılmayalım. 27 Mayıs tarihindeki görünüm, öne atılmaya, bir şeyleri çabucak halletmeye dönük bir hareketliliğin işaretçisi olsa da, kararlarımızı yeniden gözden geçirmek iyi olur. Bu gözden geçirmede çalışma hayatımızla ilgili konularda yepyeni bir fikrin oluşması mümkündür. Şu andaki mevcut işimiz veya iş sorunlarımızı çözüme kavuşturacak sır, bizim bilgilenmeye, araştırmaya önem vermemiz, veri toplamamız ve bu verileri değerlendirmek için üzerinde düşünmemizdir. Ben yine, dağılmamak için, sistemli olmanızdan yanayım. Bir de bilgisayarınızdaki önemli belgeleri iyi saklamanız gerektiğini belirtmeliyim. Bu hafta karşınıza çıkabilecek fırsatları, teklifleri veya gelen haberleri gözlem altına almakta yarar görüyorum. Ancak söylediklerimize ve bize söylenenlere de çok dikkat etmemiz lazım.

    PARA

    Maddi konularda bu hafta, ihtiyaçlarımızı alırken uzun vadeli oluşuna dikkat edelim. Ev, aile, bir mülkün alışı-satışı-kiralanması gibi durumları değerlendirmeden önce de, iyice araştıralım, soralım, bilgilenelim ki, insanlar bizim iyi niyetimizden faydalanmasınlar. Eğer daha önce bir yere taşınmış isek, alışma dönemimiz zaman alabilir. Paramızı neye yatırdığımızı bilmekte yarar var.


    [Nasıl TV - Boğa burcu 2015 Mayıs ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Boga-burcu-2015-Mayis-ayi-yorumlari-nelerdir)

    BOĞA

    AŞK VE İLİŞKİLER

    25 Mayıs tarihindeki görünüm, ilişki meselelerinde duyarlılığımızı işaret ediyor. Çevremizdeki kişilerle veya özel hayatımızda koruyucu, ılımlı, uyumlu, seveceniz. Değerlerimizin, sahip olduklarımızın kıymetini ve şükrünü biliyoruz. Ancak beklenmedik durumlar veya bir takım sürprizlerle karşılaştığımızda, birileri bizi bir şeylere zorlandığında canımız sıkılıyor. Böyle olunca doğaldır ki, bizi mutlu edebilecek, rahatlatacak insanlara yönelebilir, inatlaşan, canımızı sıkan kişilerden uzak durmaya çalışabiliriz. Hele hele uyanık tipler, sadece kendi bildiğinin doğru olduğunu düşünen kişiler bize göre değil. Ne kimse beni hayal kırıklığına uğratsın ne de inandığım değerleri hafife alsın istemeyeceğiz. Merkür geri hareketi bizim aşkta geçmiş ve şu anki durumumuzu ideallerimiz ve hayallerimiz çerçevesinde ele alacağımızı gösteriyor.

    İŞ VE KARİYER

    Haftaya adım atarken, mevcut işimizin bize her anlamda güvence sağlayıp, sağlamadığına bir bakmamızda yarar var. İdeallerimize ve hayallerimize uygunluğu kadar kazandırıcı olup olmadığı üzerinde de düşünmeliyiz. Mevcut durumu gözlemlemek, kendimize hedef koymak ve hedefe ulaşmak için bizim istekli olmamız lazım. Eğer şu andaki işimize, öylesine, mecburiyetten veya alıştığımız bir düzen diye katlanıyorsak ve bundan hoşnut değilsek, bir de kazanç anlamında tatmin olmuyorsak bilinçli düşünmek zorundayız. Haftanın genelinde çalışma hayatımızla ilgili konularda hem olanı sürdürmek hem de neler yapabileceğimizi ele almakta yarar var.

    PARA

    Finansal konularda bu hafta bir hayli önemli. Çünkü tüm görünümlerin etkili olduğu alan, kazanç meselelerine sizi yoğunlaştırıyor. Merkür geri hareket döneminde olduğumuz için, her ne kadar bir noktada durmuş gibi olsak da, şu aralar kazanmak adına neler yapabiliriz, geleceğimizi garanti altına nasıl alabiliriz, bunlar üzerinde düşünüyoruz. Tabii ki yüzeysel değil, derinlemesine bir analiz işimize yarar. Öyle paramızı risk altına alacak yatırım, girişim veya harcamalardan uzak durmamızda, ölçüyü kaçırmamak faydalı olacaktır. Elimizdekini tutmak, bir müddet bekleyip, piyasanın şartlarını gözetmek yerinde olur.


    [Nasıl TV - İkizler burcu 2015 Mayıs ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Ikizler-burcu-2015-Mayis-ayi-yorumlari-nelerdir)

    İKİZLER

    AŞK VE İLİŞKİLER

    25 Mayıs tarihindeki görünüm, ilişkilerde sıcaklık ve koruyucu tavırların hoşumuza gittiğini gösteriyor. Ancak diğer yandan üzerimize fazla düşülmesi, beklenti içine girilmesi, zorlanmak da bizi rahatsız ediyor. Eğer bir de aramızda maddi veya farklı bir nedenle bağlılık varsa, bu mecburiyete dönüşüyorsa pek hoşumuza gitmeyebilir. 28 Mayıs tarihindeki görünüm, kendimize göre değerlendirmede bulunmak arzumuzun işaretçisidir. Yenilik isteriz, canlanmak isteriz ve aşkta huzur kadar güzellikleri de paylaşmak arzumuz yoğunlaşır. Ancak unutmayalım ki, yöneticiniz Merkür geri hareketini sürdürüyor. Kişisel anlamdaki tüm kararların, durumun tekrar ele alınmasında yarar var.

    İŞ VE KARİYER

    Haftanın genelinde, iş hayatımız, hedeflerimiz, yapmak istediklerimiz yönünde bir hayli hevesliyiz. Hayallerimize ve ideallerimize uygun bir işin özlemini duyuyoruz. Eğer işimizin getirileri, şartları bizi memnun etmiyorsa, birden bire bir karar vererek, yenilikte bulunmaya kalkışabiliriz. Bildiğiniz gibi Merkür geri hareketini sürdürüyor. Ani kararlar, uygulamalar sakıncalı olabilir. Benim size tavsiyem, bilgiyi, kendinizi geliştirmeyi, öğrenmeyi, daha iyisine ulaşmak için, uzun vadeli düşünmeyi doğru buluyorum. Attığımız adım, kısa vadeli bir çözüm ise, ne işimize yarayacak. Özellikle işinden memnun olmayanlar veya iş arayanlar için bunları söylüyorum. Haftanın genelinde ise, yaptığımız işlerin çok iyi takip edilmesinde yarar var. Tamam dediğimiz işlerde yanlışlar veya eksikler olabilir. Görüştüğümüz kişiler tutarlı konuşmayabilir. Yoğunluk arttığı için, mesaiye kalmak veya işle ilgili problemlerle uğraşmak zorunda kalınabilir.

    PARA

    Maddi konularda bu hafta paramızı garanti altına almak veya kazanç getirici işlere yönelmek arzumuz yoğun gözüküyor. Ancak işin ilginci, bir yandan tutumlu olayım, dikkatli hareket edeyim diyoruz. Ancak diğer yandan harcamalara dikkat etmiyorsak tabii ki yanlış olacaktır. İş görüşmelerimizde de mali şartlara bakalım. Ticarette aldığımız ürünün kalitesini gözetelim. İş yaptığımız insanlara dikkat edelim. Parayla alakalı konularda dostluk başka alışveriş başka diyerek tavrımızı belli edelim.


    [Nasıl TV - Yengeç burcu 2015 Mayıs ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Yengec-burcu-2015-Mayis-ayi-yorumlari-nelerdir)

    YENGEÇ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    Bu haftanın genelinde hem ilişkide duyarlıyız hem de bu nedenle zorlanıyoruz. İlişkisinde sorun olanlar bir yandan olan bitenlere rağmen katlanmak zorundalar diğer taraftan bir şeyler değişsin istiyorlar. Ancak her ikisi de çözüm olmadığında can sıkıyor. Kafanızın içinde o kadar çok soru var ki, bu ilişkinin düzelmesi, yenileşmesi, canlanması mümkün mü, yoksa ne olacaksa olsun diyerek çekip gitmeli mi? eh bu da pek kolay değil. Merkür geri hareketi öyle bir alanda etkili ki, huzursuzuz, gerginiz ancak bunu da dışa yansıtmakta zorlanıyoruz. İlişkisi olmayanlar açısından haftaya baktığımızda, geçmiş gözümüzde, gönlümüzde tazeliğini korurken, yeniye güvenmekte zorlanıyoruz. Çünkü karşımıza çıkan veya çıkacak olan kişinin, doğru kişi olup olmadığından emin olmayabiliriz. Benim her iki durumda da olanlara tavsiyem, sonradan pişman olacağınız kararlardan kaçınmaktır. Hislerinizi yazın, güvendiğiniz kişilerle konuşun ve rahatlamaya çalışın.

    İŞ VE KARİYER

    Haftanın hemen başındaki görünüm, iş hayatında yaşanması muhtemel değişikliklerin veya gelişmelerin bizim kriterlerimize uygun düşmeyişidir. Çünkü biz güvende olmak, bulunduğumuz ortamda ılımlı, uyumlu, hoş bir şekilde işlerimizi yapmaktan yanayız. Ancak gel gör ki, aradığımızı pek de bulamıyoruz. İşinde problem yaşayanlar için, görüyor ki, bu hafta biraz zorlayıcı geçebilir. İş girişimlerinde bulunmak isteyenlere tavsiyem, öncelikle zaman payı bırakmayı unutmamanızdır. Çünkü Merkür geri hareket dönemindeyiz. Şartlar bizim istediğimize uygunlukta olmayabilir. Beklenmedik gecikmeler yaşanabilir. Söz verilir, ancak yerine getirmek için sabırlı olmak gerekebilir. Elimizde olmayan durumlar için ne hayata ne kendimize ne de başkalarına kızmak, sinirlenmek yanlış olur. Ben bu hafta yarım kalan işlerin bitirilmesi, her türlü işin takibinin iyi yapılması, hayalci ve dağınık olunmaması gerektiğini söylemeliyim.

    PARA

    Finansal harcamaların ölçülü olmasına özen gösterelim. Bir de beklenmedik bazı masraflar çıkabilir. Benim bu hafta size tavsiyem, özelikle unutkanlıklara karşı tedbirli olmanızdır. Eşyanızı, çantanızı veya cüzdanınızı koruyun. Hırsızlıklara karşı da gözümüzü dört açalım. Ticaret, alış satış kiralama veya her türlü parasal görüşmelerde bazı fırsatçı kişilerin oyununa gelmeyelim. Aldığımız ürüne iyi bakalım. Garantisi var mı yok mu kontrol edelim. Özellikle bilgisayar, iletişimle alakalı ürünler bunların başında geliyor. Bir de yolculuklarda bilet alış satışlarda internet üzerinden yapılacak alışverişlerde mutlaka dikkatli olalım.


    [Nasıl TV - Aslan burcu 2015 Mayıs ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Aslan-burcu-2015-Mayis-ayi-yorumlari-nelerdir)

    ASLAN

    AŞK VE İLİŞKİLER

    Haftanın ilk başında, 25 Mayıs tarihindeki görünüm ilişki durumunuza göre değişkenlik gösterebilir. İlişkisi uzun süredir olumlu yürüyen çiftlerin hem romantizm hem sıcaklık hem de ılımlı paylaşımlara açıklar. Birlikte olmaktan, zamanı en güzel şekilde geçirmekten, farklı bir şeyler yapmaktan, gezmekten, eğlenmekten zevk alabilirler. İlişkisinde sorun olanlar, her ne kadar sıkıntıya pek gelemiyorlarsa da, problemli ilişkilerini yine de sürdürmek zorundalar. Çünkü yeni bir ilişkiye başlamayı düşünseniz bile, geçmişi geride bırakmak, bitirmek pek kolay olmaz. Yeni tanışmalar açısından Merkür geri hareketi nedeniyle tabii ki dikkatli olmak, gelir geçer, öylesine bir ilişkiye hemen adım atmamak lazım. Genelde bu hafta rutin etkinliklere katılmak, öyle çok planlı programlı değil de, spontan bir şekilde zamanı geçirmek daha mümkün gözüküyor.

    İŞ VE KARİYER

    Bu haftanın genelinde yine Merkür geri hareketi etkili olacak. Ancak bu geri hareket, içten içe öğrenme, araştırma, ilerisi adına hedefler belirleme veya hedeflerimizi gözden geçirme yönünde olumludur. Belki hemen harekete geçemiyoruz veya beklediğimiz haberler gecikiyor olabilir. Fakat şunu bilelim ki, zaman konusunda bu kadar da olumsuz düşünmemek lazım. Çünkü geri hareket dönemleri, insanın yeni çözümler bulması, kendine bir yol çizmek adına, sorunlarını gözden geçirmesi, asıl amacını belirlemesi yönündeki düşünme vaktidir. Bu açıdan bakmayı da bilelim. Karşımıza çıkabilecek fırsatlar, teklifler, grup aktiviteleri veya gelişmeler karşısında resmi iyi görmek, bize olan uygunluğunu ölçüp biçmek yararlı olacaktır.

    PARA

    Parasal konularda, kazanç evinizin yöneticisi Merkürün geri hareketi, hesabımızı bilmek kadar, ek kazançlar konusunda araştırmak, bilgi sahibi olmak yönünde de aslında faydalıdır. Tabii ki, belli bir bütçe dahilinde hareket etmek, eskilerin deyimiyle çizmeyi aşmamak iyi olur. Bazen öyle durumlar olur ki, maddi açıdan özelikle ortaklaşa pay edişlerde veya kredi, yatırımlarda hesabı şaşmamız, tamamdır diyerek karar verip sonra pişman olmamız mümkündür. O zaman bu hafta kimseye güvenip veya bir şey olmaz diyerek risk almamalıyız.


    [Nasıl TV - Başak burcu 2015 Mayıs ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Basak-burcu-2015-Mayis-ayi-yorumlari-nelerdir)

    BAŞAK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    Haftanın genelindeki görünümlerin tümü Merkür geri hareketi ve Neptün ile örtüştüğü için ben hakikaten çok dikkatli ve gözünüz açık olmasını istiyorum. İster devam etsin veya yeni başlasın, ister problemli olsun hiç fark etmez. Beraberlikte sorumluluk çerçevesinde düşünmek gerekiyor. Evli Başakların eşlerinin iş durumları veya genelde partnerin ailevi veya iş hayatıyla ilgili konularında yaşanması muhtemel sıkıntılarında yardımcı olmamız, anlayışlı davranmamız gerekebilir. Yeni biriyle tanışmışsak, bu kişinin işi gücü var mıdır, bir problemli süreçten geçiyor mudur, diye bakalım. Merkür geri hareket döneminde, ne olursa olsun acil kararlar vermekten kaçınalım. Hayal kırıklığı yaşamamak için, söylediklerimize, söylenenlere de bilhassa dikkat edelim.

    İŞ VE KARİYER

    İş hayatımızla ilgili konularda da ben dikkatli olunması gereken bir haftaya adım attığımızı belirtmek isterim. Hem yöneticiniz Merkür geri hareketi hem de görünümler, bastığımız yerin farkında olmamızı işaret ediyor. Çabuk karar vermek, yön değiştirmek, iş hayatında dalgınlık, acelecilik tabii ki yanlış olur. Ben geri hareket dönemlerinde bilgilenmeyi, eksikleri tamamlamayı, uygun çözümler bulmak için geçmişi şöyle bir gözden geçirmeyi olumlu buluyorum daima. O zaman bu hafta iş ortaklıkları başta olmak üzere, iş ortamında, iş görüşmelerinde, karşımıza çıkan fırsatlar veya sorunlar olduğunda enine boyuna mercek altına alınması gerektiğini söylemeliyim. Projelere eğilmek, aynı anda iki işle birden uğraşmak, yolculuk, seyahat, toplantılar, yeni bağlantılar bu hafta etkili gözüktüğü için, özen göstermekte yarar var.

    PARA

    Finansal açıdan hafta başındaki görünüm, bir yanıyla güvence elde etmek amaçlı bazı kişilerle bir araya gelmenin işaretçisi. Ancak bu kişilerin güvenilirliği, parasal açıdan artı ve eksilerinin mutlaka gözden geçirilmesi şarttır. İlerisi adına düşünelim. Oldubittiye getirmeyelim. Paramıza dikkat edelim. Ticaret, satış, yatırım gibi konularda da aceleyle kararlar vermeyelim.


    [Nasıl TV - Terazi burcu 2015 Mayıs ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Terazi-burcu-2015-Mayis-ayi-yorumlari-nelerdir)

    TERAZİ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    İlişkilerde bu haftanın en başındaki görünüm, bir yanıyla toplumsal anlamda bizi kavrayacak, koruyacak, sorumluluk sahibi kişilere yönelmemizi sağlıyor. Hassasız, rahatlamak istiyoruz ve ilişkide yerimizi bilmekten yanayız. Aynı şekilde partnerimizin de toplum içindeki yeri, mesleği, duruşu önemli. Diğer yanıyla özgürlük arzumuz da yoğun. Hani eğer bir problem varsa, farklı bir şeyler yaşamayı da düşünebiliriz. Bizi durduran etkenler yorucu oluyor. Devam eden ilişkimiz beklentilerimize uygunsa, bu hafta yaşanması muhtemel ufak tefek sorunları pek kafaya takmayız. Ancak tam tersine durum varsa, ani kararlar verebiliriz. Ancak unutmayalım ki, geri hareket dönemindeyiz. Her türlü olasılığı göz öne almalıyız. Yeni tanışmalar genelde farklı şehir, ülke bağlantılı bir kişiyle alakalı olabilir. Geri hareket süresince birkaç kez bir araya gelebiliriz. Fakat tamamdır demek, erken bir karar olur.

    İŞ VE KARİYER

    İş hayatımızla ilgili konularda haftanın başındaki görünüm, belli bir baskının, mecburiyetin, mevcut olanı sürdürmek zorunda kalmanın işaretçisi olsa da, bu pek işimize gelmiyor. Çünkü yenilik arzumuz, öne çıkmak isteğimiz bir hayli yoğun. Yolculuklar, görüşmeler, haberler, gelişmeler eğer istediğimiz gibi olursa değmeyin keyfimize. Ancak bekleyiş, umduğumuz gibi gitmemesi, yavaşlama ve rutinlik bizi rahatsız edebilir. Ancak unutmayalım ki, Merkür geri hareket dönemindeyiz. Tabii ki aceleyle hop oturup hop kalkmamak lazım. Araştırmak, bilgilenmek, eski işlerin bitirilmesi, rutin işlerimizi yapmak, karşımıza çıkan fırsatları da aklımız başımızda gözden geçirmek doğru ve faydalı olabilir. Bugünlerde yapılan görüşmeler geri hareket sonrası meyvelerini verir.

    PARA

    Venüs-Yengeç burcu geçişi tabii ki maddi konularda dikkatli alışverişlerin, eldekini tutmanın, açılmamanın göstergesi. Ancak bu bazen şaşabilir. Gördüğümüz bir şey, farklı bir şeyler satın almak, yapmak ihtiyacı para harcatabilir. Haftanın genelinde ben maddi konularda uzaklarla alakalı işler, ticaret, satış, alım gibi konularda dikkatli olunmasından yanayım. Merkür geri hareketiyle örtüşen görünümler, dereyi görmeden paçayı sıvama diyor.


    [Nasıl TV - Akrep burcu 2015 Mayıs ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Akrep-burcu-2015-Mayis-ayi-yorumlari-nelerdir)

    AKREP

    AŞK VE İLİŞKİLER

    Haftaya baktığımızda ilişkilerde ilk etkili görünüm, 25 Mayıs tarihinde. Bu görünüm, hem sevilmek, değerli bulunmak hem de geçmişe bir özlem tadında. Devam eden ilişkide sorunlar varsa, insan hayallerine uygun düşmeyen bir ilişkinin hevesini, şevkini kırdığını düşünebilir. Bu da içten içe sizi gerginleştirir. 26, 27, 29 ve 30 Mayıs tarihlerindeki görünüm ise, aşka açık olduğumuzu, romantik paylaşımlar, güzel ve hoş paylaşımların bizi bir hayli mutlu edeceğini düşünmemizi sağlıyor. Ancak bir ilişki sadece cinselliğe bağlı ve belirsizlik taşıyorsa, kafamızda soru işaretleri uyandırıyorsa ne olacak. Hayallerimiz tamam güzel de, olan bitenleri gerçekçi şekilde gözden geçirmek de o kadar önemli. Yeni ilişkiye başlayanlar ise, karşılarına çıkan kişinin veya kendilerinin bir ilişkiden ne beklediklerini en başından dürüstçe konuşmalılar.

    İŞ VE KARİYER

    25 Mayıs tarihinde, işimizle ilgili tayin, terfi veya yer değiştirme, konum değişikliği, başka bir yere taşınma gibi konular bir hayli etkili. Bu değişiklikleri kimileri sevinçle karşılarken, bazılarının hoşuna gitmeyebilir. Bu biraz da, haritanızdaki etkiler nispetinde ele alınmalıdır. 26, 7, 28, 30 ve 31 Mayıs tarihindeki görünümler ise, hiçbir şeyin aceleye getirilmeden üzerinde düşünülmesi, sabırlı olunması, zamana bağlı olarak gözden geçirilmesi yönünde önem taşıyor. Tabii ki birazdan para bahsinde ele alacağım gibi, mali açıdan da bir bakmakta yarar var. İş hayatınızla ilgili hangi mesele olursa olsun, Merkür geri hareket döneminde olduğumuzu unutmayalım. Ortaklaşa yapılacak işlerde, projelerde, işlerde bilgi sahibi olalım, baştan savma işler yapmayalım.

    PARA

    Maddi konularda bu hafta özellikle mali ortaklıklarda, bölüşüm, kredi, başkalarından elde edilecek gelirler, girişimler, başvurular, hisseli paralar, kredi kartı ve online yapılan alış satış işlemlerinde dikkatli olalım.


    [Nasıl TV - Yay burcu 2015 Mayıs ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Yay-burcu-2015-Mayis-ayi-yorumlari-nelerdir)

    YAY

    AŞK VE İLİŞKİLER

    Bu hafta ilişki anlamında gayet önemli görünümlere ev sahipliği yapıyor ve özündeki dikkate değer noktaların mutlaka bilinçli şekilde gözden geçirilmesi gerekiyor. Beraberlikle alakalı yaşam evlerinin iki yöneticisi Mars ve Merkür, iletişimsel anlamda gerginlik, huzursuzluk, çabuk karar verme, yüzeysel düşünmeye hatta kararsızlığa yol açabilir. Bazı hallerde ilişki hakkında yapılacak dedikoduların, ikiyüzlü yaklaşımların ve yalan yanlış konuşmaların göstergesi olabilir. Mutlaka her durumu bilinçli bir şekilde ele almalı, yüzeysel davranılmamalıdır. İlişkisinde sorunları olanlar, partnerin hal ve tavırları nedeniyle huzursuz olabilirler. Problemlerin çözülmesi gerekirken, karşı tarafın çocuksu halleri, yapmacık tavırları, umursamaz halleri rahatsızlık uyandırır. Yeni tanışmalarda ise, mutlaka partner hakkında doğru bilgi edinin. İnternet üzerinden kurulacak arkadaşlıklara veya yine sosyal medya üzerinden tanışmalarda tedbirli olun. Söylediklerine dikkat edin. Bir de Merkür geri hareket dönemindeyiz. Aceleyle kararlar vermeyin.

    İŞ VE KARİYER

    İş hayatınızla ilgili konularda da ben, aynı ilişkiler bölümündeki gibi temkinli düşünülmesi gerektiğini söylemek isterim. Hızlı gelişmeler, hızla verilen kararlar, iş ortaklığı veya yeni projeler anlamında, kurulacak bağlantılar, karşımıza çıkacak fırsatlar tümüyle bir mercek altına alınmalıdır. Merkür geri hareketi aslında kişinin kendi içinde birçok noktayı gözden geçirmesi yönünde olumludur. Sadece kendi açınızdan değil, iş ortağınız veya iş yaptığınız kişilerle alakalı konularda da birçok meselenin farkına varabilirsiniz. Aynı şekilde başkaları da sizin hakkınızda bilgi sahibi olmaya çalışabilirler. Belki bunlar dile getirilmez, kendi içimizde düşünürüz, kafamızın içinde yazarız bir yana. Geri hareket sonrası tamam buraya kadar veya devam diyebiliriz. Karşı karşıya kaldığımız ve bizim hoşumuza gitmeyen söylentilerin, duyumların, aslı astarı öğrenilmeden harekete geçilmesi yanlıştır. Herkesin ağzından çıkanı kulağının duyması gereken zamandır. İşimizle alakalı planların, projelerin, yarım kalmış işlerin yeniden ele alınması ve bitirilmesinde yarar vardır.

    PARA

    Haftanın genel işaretleri, tüm burçlar için iletişim, bağlantılar, görüşmeler, bilgilenmeler ve bağlantılar anlamında zaten gözümüzün açık olması, tedbirli davranmanın, aceleyle kararlar vermemenin işaretçisiydi. Aynı durum maddi konularda da geçerli. Borçlanmalar, ailevi, çocuklarımız, iş ortaklığı, yatırımlar, ev ile alakalı her türlü işimizde hesabımızı bilmenin faydalı olacağını gösteriyor. Bazen öyle sürprizler yaşanır ki, fırsatmış gibi durur. Ancak gerçekten öyle midir? Bir araştıralım.


    [Nasıl TV - Oğlak burcu 2015 Mayıs ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Oglak-burcu-2015-Mayis-ayi-yorumlari-nelerdir)

    OĞLAK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    İlişki açısından bu haftanın iki önemli tarihleri 25 ve 27 Mayıs. 25 Mayıs ilgi ve sevgi ihtiyacının, güvenmek arzusunun yoğun olduğunu, ailevi veya farklı bir nedenle yaşanan gerilimi, bazı meselelerin gereksiz büyütülmesi gibi durumlara yol açabilir. Taraflardan biri, diğerinin ihtiyaçlarını, arzularını gidermekte pasif kalınca, huzursuzluk artabilir. Ancak 27 Mayıs tarihindeki görünüm, ılımlı şekilde konuşmak veya problemin farkına varılarak çözümlenmesinde yardımcı olabilir.

    İŞ VE KARİYER

    Haftanın genelinde çalışma hayatınız ve sağlığınızla ilgili konuların önemli olduğunu söylemeliyim. İş anlamında ele alırsak, Merkür geri hareket dönemindeyiz. Aynı iş üzerinde, proje veya planlamalarda durup bekleme, yeniden gözden geçirme, eksikleri tamamlama yönünde önem taşıyor. Tam bitti derken, bir bakıyorsunuz bir aksaklık çıkmış, hadi tekrar ele almak zorunda kalıyorsunuz. Bunlar tabii ki yorucu olabilir. Henüz yeni işe girmiş olanların alışma döneminde zorlanmaları doğaldır. İşe alışmak, iş ortamında arzu ettiğiniz ilerlemeyi göstermek sabır ister. Bir işi öğrenmek, kurs, staj, dil öğrenmek, pratik kazanmak, beceri geliştirmek yönünde de önemli olan geri hareket, aslında öğrenme, bilgilenme yönünde olumludur. Öğretmek ise biraz zor olabilir. Çünkü eğitim verdiğiniz kişilere karşı sabırlı olmanız gerekir. Bir de yanlış yere giden mailler, bilgisayar arızaları, nakil, postalama, kurye işlemlerinde gecikmeler yaşanabilir. İşlerinizi mutlaka iyi takip etmenizde yarar var.

    PARA

    Maddi konularda 25 Mayıs tarihindeki görünüm, iş ortaklarınız, eşiniz, eviniz, ailenizle alakalı meselelerin maddi yönden dikkatle ele alınmasını gerektirir. Eşinizin iş durumu, iş ortağınızla aranızdaki maddi alışverişler veya beklenmedik masraflar biraz kafa yoracağa benziyor.


    [Nasıl TV - Kova burcu 2015 Mayıs ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Kova-burcu-2015-Mayis-ayi-yorumlari-nelerdir)

    KOVA

    AŞK VE İLİŞKİLER

    Bu hafta aşk hayatınızla gelişmeleri bir yanıyla olumlu buluyorum. Ancak zaman unsurunu gözetirsek. Çünkü hızla başlayan, hızlı şekilde gelişen aşklar her ne kadar heyecan verici, teşvik edici gibi görünse de, dikkat etmezsek kapılıp gidebiliriz. Öyle ilginç biri karşınıza çıkar ki ve eğer hayatınızda biri yoksa konuşmasıyla, aktifliği ve iletişimiyle sizi alır götürür, hani uçurur diyebilirim. Fakat bu kişinin niyetini anlamak lazım. Hayatımıza girdiği gibi çıkacaksa, bu kısacık sürelik bir ilişki ise bunu bilmek için her şeyi iyice gözlemlemek zorundayız. Zaman tanımalıyız. Bilinçli düşünmeliyiz. Devam eden mutlu ilişkilerde ise, partnerimizin sürprizleriyle karşılaşabiliriz. Bir yolculuk, bir arada olmak, yazışmak, konuşmak, görüşmek anlamında yoğun bir hafta diyebiliriz.

    İŞ VE KARİYER

    İş anlamında bu hafta 26 ve 27 Mayıs tarihlerindeki iki görünüm insanı harekete geçirici ve eski işlerin çabucak bitirilmesi yönünde olumlu. Ayrıca daha önce girişimde bulunduğumuz konularda aranmamız, sunum yapmamız, tanıtım çalışmaları, işi geliştirme, çeşitli kişilerle bir araya gelme anlamında iyidir. Ancak aceleci davranamayız. Her şeyi yazıya dökmek, sadece söz ile kalmamasına özen göstermek gerekir. O an tamam denir, sonra beklenebilir veya projede, bize sunulan teklifle ilgili değişiklikler yapılabilir. Çok yönlü düşünmek gerekiyor. Kaldı ki, Merkür geri hareket döneminde yapılan analizler hakikaten yararlıdır.

    PARA

    Maddi konularda bu haftanın çoğunluğunda, özellikle geri hareket öncesi yapılan işlerden gelen gelir söz konusu. Bunlar uzun zamandır düşündüğümüz para olabilir. Ancak yeni yapılan işlerin geri dönüşü için sabırlı olmak ve işi yapmadan önce bir miktar kaparo almak yerinde olur. Genelde paramızın hesabını bilmemizde yarar var. Söz alıp işe başlamak yerine, en başında sağlama almakta yarar var.


    [Nasıl TV - Balık burcu 2015 Mayıs ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Balik-burcu-2015-Mayis-ayi-yorumlari-nelerdir)

    BALIK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    Haftanın geneline baktığımızda tüm burçlar açısından dikkat edilmesi gereken noktalar var. Sizin için ilişkide günlük heyecanların, güzelliklerin, gelir geçer aşkların değil, bilhassa düşünce paylaşımının, iletişimin önemsendiği beraberlik çok daha anlamlı. Hatta bir arada yaşamak, aynı evin içinde farklı özelliklerinizle bir bütün oluşturmak, geleceği kurmak fikri de kıymetli. Böyle durumda olanların ben aceleci davranmasından yana değilim. Merkür geri hareket döneminde böyle bir karar versek de, sonrasında yanlış diyebiliriz. Evli olanlar açısından bu hafta birbirinize karşı çok daha dikkatli konuşmak, iletişimi önemsemek durumundalar. Çünkü bu alanda yaşanabilecek bir problem insanı tabii ki çok huzursuz edebilir.

    İŞ VE KARİYER

    Çalışma hayatınızla ilgili konularda bu hafta ev veya ofiste yazı ve sözel iletişimin bir hayli yoğun olduğunu söyleyebiliriz. Bunlar bir hazırlık aşamasındaki işlerin göstergesi olabilir. Sözgelimi bir ofis açmayı düşünüyorsanız, onunla ilgili her türlü işin gözden geçirilmesi önemlidir. İnternet üzerinden çalışanlar veya çalışmayı düşünenler için, müşteri araştırması yapılabilir. Bazı kişilerle bağlantılarda bulunabilir ve ileri bir tarihe kadar işin bitirilmesi yönünde konuşulabilir. Merkür geri hareket döneminde olduğumuz için bu hafta aceleyle kararlar verilmemelidir. Özellikle bir başka yere taşınmak, kiralamak, satın almak düşünüyorsanız bu konuda bir araştırma yapmakta yarar vardır.

    PARA

    Geçen hafta olduğu gibi, bu hafta da yine parasal konularda dikkatli olmalıyız. 25 Mayıs tarihindeki görünüm, maddi açıdan sabırsız bir şekilde yapılan alışverişlerin, verilecek kararların yanlış olabileceğini gösteriyor. Öyle isteriz ki bir şeyleri, sözgelimi evimiz olsun, yeni bir yere taşınalım veya evimizi güzelleştirelim. Ancak bir bakalım. Ekonomik açıdan nasıl halledebiliriz. Nakliye işlerinde de mutlaka güvenilir firmaları tercih edelim ki, paramız çarçur olmasın.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler