KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Güneş-İkizler burcu geçişi

    Güneş harekete geçiyor!

    KOÇ

    Sevgili Koçlar, 21 Mayıs saat 11.45-21 Haziran saat 19.38 tarihleri arasında, Güneş-İkizler burcunda ilerleyecek. Bu geçiş genelde yakın çevremizle olan aktif bağlantı, girişkenlik, tanışmak, kendimizi ifade etmek, canlanmak tarzında bir yansımadır. Bir yandan da özgür olmak isteriz. Yeni biriyle tanışmaya hazır bir halimiz vardır. Hatta bir hayli hızlı davranırız. Yaşadığımız topluma ve toplumdaki eksikliklere bakma vaktidir. Kardeşlerimizle ilgili durumlar, çocuklarımız, iş, eğitim, komşulukla alakalı meselelere de ağırlık verebiliriz. Ancak unutmayalım ki, Merkür geri hareket dönemindeyiz. Karşımıza yeni birisi çıksa da, öncelikle tanıma sürecini uzun tutmalıyız. Sonra kararımızı veririz. Yeni girişimde bulunmak yerine, mevcut duruma bakmak faydalı olacaktır. İşlerimizi iyi takip edelim. Doğru bilgi sahip olmayı, yalan yanlış haberlere inanmamayı bilelim.

    Gönlünüzden geçen her ne varsa, sizi mutlu edecek şekilde gerçekleşsin. Kalben sevgilerimle,


    gunes ikizler

    BOĞA

    Sevgili Boğalar, 21 Mayıs saat 11.45-21 Haziran saat 19.38 tarihleri arasında, Güneş-İkizler burcunda seyrini sürdürecek. Ancak bu yılki geçiş, Merkür geri hareketiyle örtüştüğü için, geçenlerde de belirttiğim gibi, hesapsız işlere kalkışmamak, parayla alakalı her işimizi iyi kontrol etmek, takip etmek, yaş tahtaya ayak basmamak gerekiyor. Söz ile değil belge ve garantiyle iş yapmak lazım. Alım-satım işlerinde mutlaka sağlamlık aramalıyız. Mevcut bütçemizin sınırlarına taşmamak faydalıdır. Kime ne veriyoruz, kimden ne alacağız kontrolünü iyi yapalım. Cüzdanımıza, çantamızı, ötemize berimize dikkat edelim.

    Gönlünüzden geçen her ne varsa, sizi mutlu edecek şekilde gerçekleşsin. Kalben sevgilerimle,


    gunes ikizler

    İKİZLER

    Sevgili İkizler, 21 Mayıs saat 11.45-21 Haziran saat 19.38 tarihleri arasında burcunuzda seyredecek Güneş, bu yıl Merkür geri hareketiyle örtüşüyor. Bu nedenle yaptığımız işlerde istikrarımızın çok önemli olduğu bir dönemden geçiyoruz. Vereceğiniz kararlar ve planlamaların, kontrollerin meyvelerini geri hareketin bitimi ile, özellikle Haziran ortasında netleştireceğiz. O tarihe kadar, yeni bir projeyi yürürlüğe koyma, yolculuk, haberleşme, kişisel anlamdaki ilişkilerimizi mutlaka gözden geçirmeliyiz. Problemli durumlar varsa veya arzu etmediğiniz bir takım gelişmeler nedeniyle canınız sıkkınsa bu gözlem işimize yarayacaktır.

    Gönlünüzden geçen her ne varsa, sizi mutlu edecek şekilde gerçekleşsin. Kalben sevgilerimle,


    gunes ikizler

    YENGEÇ

    Sevgili Yengeçler, 21 Mayıs saat 11.45-21 Haziran saat 19.38 tarih aralığında İkizler burcunda ilerleyecek Güneş geçişini, Merkür geri hareketini göz ardı etmeden yorumlamak gerekiyor. İç gözlem çok önemli. Hangi konuda olursa olsun, net olarak emin olmadığınız işlere kalkışmamakta yarar var. Bazı insanları, olayları kafanıza takabilirsiniz. Aklınız bir hayli hızlı çalışsa da, genelde duygusal iniş ve çıkışlar görülebilir. Benim tavsiyem, girişimde bulunmayı, öne sürmeyi, sergilemeyi, ifade etmeyi istediğiniz işlere, meselelere bir daha bakmanızdır. Rutin işlerinizi, projelerinizi sürdürünüz. Eksiklerini tamamlayınız. Finansal konularda aceleci kararlardan kaçınınız. Sizi huzursuz eden durum, kişi veya mevzuları mantıklı şekilde ele alınız.

    Gönlünüzden geçen her ne varsa, sizi mutlu edecek şekilde gerçekleşsin. Kalben sevgilerimle,


    gunes ikizler

    ASLAN

    Sevgili Aslanlar, 21 Mayıs saat 11.45-21 Haziran saat 19.38 tarihleri arasında Güneş-İkizler burcunda seyrini sürdürecek. Ancak bu esnada Merkür gerilediği için, tabii ki, sosyal faaliyetler, toplumsal ilişkileriniz, hedefleriniz, başkalarıyla olan her türlü iletişiminizin dikkatli bir şekilde yapılması, gözden geçirilmesinde yarar var. Yolculuklar, dış temaslar, bilgilenme, görüşmelerde gerçekçi olmalıyız. Bireysel olarak kendimizi öne sürmek isterken, ortam şartlarını gözetmemizde yarar var. Yeni bir ilişkiye adım atmak, yeni dostluklar kurmak, yeni bir grup içinde yer almak yönünde tedbirli olalım. Karşımızdaki kişiyi iyi tanıyalım. Kimdir, nedir neyin nesidir bir bakalım. Sabırsız olmayalım. Alış-satış, ticaretle ilgili anlaşmalar, evraklar, hesaplar gözden geçirilmelidir. Bilmediğimiz sularda yüzmeyelim. Güvence unsurunu gözetelim.

    Gönlünüzden geçen her ne varsa, sizi mutlu edecek şekilde gerçekleşsin. Kalben sevgilerimle,


    gunes ikizler

    BAŞAK

    Sevgili Başaklar, 21 Mayıs saat 11.45-21 Haziran saat 19.38 tarihlerinde Güneş-İkizler burcunda ilerleyecek. Aynı zamanda Merkür de, İkizler burcunda geri hareketini sürdürüyor. Onun içindir ki, iş hayatımız, sorumluluklarımız, projeleriniz, düşünceleriniz, kendinizi ortaya koymak istediğiniz her alanda mutlaka dikkatli bir bakış ve mercek altına alarak inceleme çok önemlidir. İşsizlik sorunu yaşayanlar, bu uzun zamandır yaşadığınız bir durumsa, iyi bir özgeçmiş hazırlayınız. Uzun vadeli olan işleri tercih etmenizde yarar var. Bu süreçte iletişim, bilgilenme, bildiklerinizi paylaşma yönünde daha sabırlı olunuz. Etrafınızdaki insanlar, işvereniniz, mesai arkadaşlarınız, aynı meslekte olduğunuz kişilerle ilişkinize dikkat ediniz. Konuşmak kadar dinlemeyi de bilmek lazım. Bilmediklerimizi öğrenmek, kendimizi geliştirmek için uygun bir dönemdir. Yarım kalan işlerinizi Haziran ortasına kadar bitirebilirsiniz. Karşınıza çıkacak işleri, fırsatları mercek altına alınız. Üzerinde düşününüz. Acele kararlar vermeyiniz.

    Gönlünüzden geçen her ne varsa, sizi mutlu edecek şekilde gerçekleşsin. Kalben sevgilerimle,


    gunes ikizler

    TERAZİ

    Sevgili Teraziler, 21 Mayıs saat 11.45-21 Haziran saat 19.38 tarihleri arasında, Güneş-İkizler burcunda ilerleyecek. Bu yıl, Merkür geri hareketiyle örtüşen bu geçişte tabii ki, ilgimizi çeken konular üzerinde, eğitim, iş anlamında bilgiyi önemsemek, ancak yeni girişim, yeni tanışma, yenilikler anlamındaki işlerimizi de dikkatlice gözden geçirmemizde yarar var. Bu süreç bir şeyleri öğrenmek, öğrendiklerinizi pekiştirmek yönünde olumlu bir süreçtir. Haziran ortasına kadar yarım kalan işlerinizi bitirebilirsiniz. Sadece biraz önce değindiğim gibi, aceleyle hop oturup hop kalkmayalım. Seyahat düşünüyorsak, gidilecek yer hakkında bilgilenelim. Çünkü gelişim için, doğru bilginin önemi büyük olacak. İş girişimlerinde yeteneklerimizi öne alarak düşünelim. Ticari anlamda bir yenilik düşünüyorsak, piyasanın durumuna bakalım. Eğer ilişkimizle ilgili karar vereceksek birlikte gözden geçirelim, oturup konuşalım.

    Gönlünüzden geçen her ne varsa, sizi mutlu edecek şekilde gerçekleşsin. Kalben sevgilerimle,


    gunes ikizler

    AKREP

    Sevgili Akrepler, 21 Mayıs saat 11.45-21 Haziran saat 19.38 tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek Güneş süresi, Merkür geri hareketiyle örtüştüğü için, kimlerle ortaklaşa iş yapıyor, yaşıyor, paylaşımda bulunuyorsanız bu kişileri dikkatlice gözden geçiriniz. Kararların gayet akıllıca ele alınması gerekiyor. Eğer bir güvensizlik söz konusu ise, eğer bir şeyler sizi kırıyor, incitiyor, kafanızı karıştırıyorsa problemin köküne inmek ve mantıklı düşünmek lazım. Uzun vadeli düşünmek lazım Hayatınıza öylesine giren bir kişiye sırlarınızı, mahremiyetinizi açamazsınız. Köklü bir ilişki için, dürüst ve güvenilir insanları tercih ediniz. Muhasebe evraklarınızı, miras, hisse paylarınızı, vergilerinizi mutlaka gözden geçiriniz. Birisine kefil olmadan önce veya bir borcun altına girmeden önce iyi düşününüz. Eğitim, iş özel ilişki, ortaklık veya hangi sebeple olursa olsun geleceğiniz söz konusuysa sağlam olana yöneliniz.

    Gönlünüzden geçen her ne varsa, sizi mutlu edecek şekilde gerçekleşsin. Kalben sevgilerimle,


    gunes ikizler

    YAY

    Sevgili Yaylar, 21 Mayıs saat 11.45-21 Haziran saat 19.38 tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek Güneş, ilişkiniz ve varsa iş ortaklığınızla ilgili konuları artı ve eksi yönleriyle ele alma zamanıdır. Bu yıl ki geçiş, Merkür geri hareketiyle örtüştüğü için, tabii ki iletişimin çiftler arasında önemi büyük. Ağzımızdan çıkanı hepimizin duyması gerekiyor. Beraberliğin niteliği ve köklülüğü burada çok önemli. Akıllıca bakalım durumlara. Eğer evlilik kararı verilecekse, ki bu gayet önemlidir. Birbirinizi gerçekten iyi tanıdığınıza emin misiniz? Eğer bir başka şehir veya ülkeye gitme durumunuz varsa, oradaki yaşam koşulları size uygun mu? bunları gözden geçiriniz. Eğitimden özel hayatınıza kadar her türlü yenilik bu süreçte kısa değil uzun vadeli bir şekilde ele alınmalıdır. Eğer partnerinizin yurtdışıyla alakası varsa, o zaman onun düşünmesi gerekiyor. İlişkiniz yoksa, karşınıza biri çıkarsa, onu iyi tanıyınız. Düşüncesi nedir, bu ilişki nereye kadar gider bir bakmak lazım.

    Gönlünüzden geçen her ne varsa, sizi mutlu edecek şekilde gerçekleşsin. Kalben sevgilerimle,


    gunes ikizler

    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar, 21 Mayıs saat 11.45-21 Haziran saat 19.38 tarihleri arasında Güneş-İkizler burcunda ilerleyecek ve bu geçişi yöneten Merkür geri hareket dönemindeyiz. Bu da gösteriyor ki, daha tedbirli ve dikkatli bir şekilde işlerimizi gözden geçireceğiz. Çalışma hayatınızla ilgili konularda gözümüz açık olacak. İletişim, haberleşme, eğitim, bilgilenme anlamında bu süreci olumlu buluyorum. Yarım kalan işlerinizin bitirilmesinde Güneşin desteğini göreceğiz. Bir takım belirsizlikler söz konusu ise, bunları aydınlatmanın yolu kısa vadeli değil uzun vadeli düşünmektir. Ancak bazen öyle bir teklif veya gelişme olur ki, bunun kaçırılmaması lazımdır. O zaman ön konuşmayı yapınız ve düşüneceğinizi belirtiniz. Ne istediğinizi bilerek, kendinizden emin bir şekilde hareket ediniz. Eğer eksikleriniz varsa bunları okuyarak, araştırarak giderebilirsiniz.

    Gönlünüzden geçen her ne varsa, sizi mutlu edecek şekilde gerçekleşsin. Kalben sevgilerimle,


    gunes ikizler

    KOVA

    Sevgili Kovalar, 21 Mayıs saat 11.45-21 Haziran saat 19.38 arasında Güneş-İkizler burcunda seyredecek. Bu süreç Merkür geri hareketiyle örtüşüyor. Bu durum, aşk hayatımızı ilgilendiren konular üzerinde gözlemde bulunmak, durumumuzu gözden geçirmek, kararlarımızı yeniden ele almak yönünde önemli. Güneş, merkez enerjimizi yönlendirme gücümüz, Merkür ise iletişle alakalıdır. Bu da gösteriyor ki, aklımız bireysel yöndeki her türlü kararımızda geçmiş tecrübelerimize göre değerlendirme yönünde iyi çalışıyor. Peki, yepyeni bir fırsat, kişi veya durumla karşılaştığımızda ne yapmalıyız? Mercek altına alarak artı ve eksi yönleriyle ölçüp tartmalıyız. Sorunlu bir ilişki, bir türlü sağlam temele oturmaya beraberliğimizin nedenleri üzerinde düşünmeliyiz. Yeteneklerimizi hangi alanda ifade etmek istiyorsak şimdi bilgilerimizi tazelemeliyiz. Öğrenmek, öğrendiklerimizi uygulamak istediğimiz alanları tespit etmek için iyi bir zamandayız. Bütün bu noktalara önem verirsek, bu süreci gayet verimli şekilde geçirebiliriz.

    Gönlünüzden geçen her ne varsa, sizi mutlu edecek şekilde gerçekleşsin. Kalben sevgilerimle,


    gunes ikizler

    BALIK

    Sevgili Balıklar, 21 Mayıs saat 11.45-21 Haziran saat 19.38 tarihleri arasında Güneş-İkizler burcunda ilerleyecek. Bu süreci yöneten Merkür ise geri harekette. Bu durum, kişisel anlamda bütün meselelerimizi bilinçli bir şekilde gözden geçirmemiz gerektiği işaret ediyor. Ailemizle ilişkimizde iletişimin önemi büyük. Anlaşmazlıkları en iyi giderecek yöntem karşılıklı konuşmak ancak dinlemeyi de bilmek. Okumak, bilgilenmek, kendimizi geliştirmek yönünde etkin bir süreç. Hem bilgilerimizi tazeleyeceğiz hem bilmediklerimizi öğreneceğiz. Merkür ve Güneş bu anlamda size destektir. Hatta çalışma hayatınızı eve taşıyorsunuz diyebilirim. Yarım kalan işleri, düzenlenecek olanları bu süreçte derleyip toparlayabilirsiniz. Gelelim dikkat edilecek noktalara. Taşınma, kiralama, satın alma, bir malın, mülkün satışı gibi konularda tekrar düşününüz. Aceleyle kararlar vermeyiniz. Bu konularda Haziran ortası daha etkili gözüküyor.

    Gönlünüzden geçen her ne varsa, sizi mutlu edecek şekilde gerçekleşsin. Kalben sevgilerimle,

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler