KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Merkür, İkizler burcunda geriliyor

    19 Mayıs 04.49'da başlayan gerileme tüm burçları etkileyecek.

    KOÇ

    Sevgili Koçlar, 19 Mayıs saat 04:49-12 Haziran saat 01:33 tarihleri arasında, Merkür-İkizler burcunda gerileyecek. Bu süreçte çalışma hayatımızla ilgili konularda kararlarımızı gözden geçirmek, yarım kalan işlerimizi bitirmek, bilgilenmek, merak edip öğrenmek, araştırmak yönünde olumludur. Ancak beklemekten pek hoşlanmayız. Yeni girişimde bulunmak yerine, mevcut duruma bakmak faydalı olacaktır. Önemli evraklarımızı, belgelerimizi, internet üzerinden yapılan alış-satışları, şifrelerimizi, dosyalarımızı iyi saklayalım. İşlerimizi iyi takip edelim. Kimseye hemen inanmayalım. Biz de kimseyi kendi işimiz olsun diye yanlış şekilde yönlendirmeyelim. Doğru bilgi sahip olmayı, yalan yanlış haberlere inanmamayı bilelim.

    Bu gözden geçirmede çalışma hayatımızla ilgili konularda yepyeni bir fikrin oluşması mümkündür. Şu andaki mevcut işimiz veya iş sorunlarımızı çözüme kavuşturacak sır, bizim bilgilenmeye, araştırmaya önem vermemiz, veri toplamamız ve bu verileri değerlendirmek için üzerinde düşünmemizdir. Ben yine, dağılmamak için, sistemli olmanızdan yanayım. Bir de bilgisayarınızdaki önemli belgeleri iyi saklamanız gerektiğini belirtmeliyim. Bu süreçte karşınıza çıkabilecek fırsatları, teklifleri veya gelen haberleri gözlem altına almakta yarar görüyorum. Ancak söylediklerimize ve bize söylenenlere de çok dikkat etmemiz lazım.

    19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı en içten dileklerimle kutlarım.


    BOĞA

    Sevgili Boğalar 19 Mayıs saat 04:49-12 Haziran saat 01:33 tarihleri arasında etkili olacak Merkür geri hareketi süresince, hesapsız işlere kalkışmamak, parayla alakalı her işimizi iyi kontrol etmek, takip etmek, yaş tahtaya ayak basmamak gerekiyor. Söz ile değil belge ve garantiyle iş yapmak lazım. Alım-satım işlerinde mutlaka sağlamlık aramalıyız. Mevcut bütçemizin sınırlarına taşmamak faydalıdır. Kime ne veriyoruz, kimden ne alacağız kontrolünü iyi yapalım. Cüzdanımıza, çantamızı, ötemize berimize dikkat edelim.

    Merkür geri hareket döneminde her ne kadar bir noktada durmuş gibi olsak da, şu aralar kazanmak adına neler yapabiliriz, geleceğimizi garanti altına nasıl alabiliriz, bunlar üzerinde düşüneceğiz. Tabii ki yüzeysel değil, derinlemesine bir analiz işimize yarar. Öyle paramızı risk altına alacak yatırım, girişim veya harcamalardan uzak durmamızda, ölçüyü kaçırmamak faydalı olacaktır. Elimizdekini tutmak, bir müddet bekleyip, piyasanın şartlarını gözetmek yerinde olur. Aşk evimizin yöneticisi olması sebebiyle, Merkür geri hareketi, bizim aşkta geçmiş ve şu anki durumumuzu ideallerimiz ve hayallerimiz çerçevesinde ele alarak, öncelikle karşımızdaki kişiyi tanımaya, hemen karar vermemeye özen gösterelim. Bir ilişkide sorunlar varsa ve kısa süre önce ayrılmışsanız, şimdi tekrar bu ilişki canlanabilir. Ancak bu durumda bir daha yaşananları gözden geçirelim ve oldu bittiye getirmeyelim. Bir bakalım duruma ve geri hareket süresince iyi gözlemde bulunarak, değişen neler var anlayalım.

    19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı en içten dileklerimle kutlarım.


    İKİZLER

    Sevgili İkizler, yöneticiniz Merkür, 19 Mayıs saat 04:49-12 Haziran saat 01:33 tarihleri arasında gerileyecek. Bu süre içinde, her şeyden çabuk sıkılabilir, dış dünya ile olan her türlü iletişimde sabırsızlık gösterebiliriz. Gerçekçi olmak ve yüzeysel düşünmek yerine, mantığımızı öne almalıyız. İçe yönelen zihnimiz, bir takım konuları abartabilir, tepkili düşünebiliriz. Her şeyin en doğrusunu kendimizin bildiğini sanarak, başkalarını dinlemekten hoşlanmayız. Hani derler ya kendin söyle kendin işit diye. Aynen öyle. Dinlemeyi bilmeyince de, doğru bilgiye ulaşamayız. Ben bu süreçte ilişki, ailevi, yuvanızla ilgili konular, kişisel anlamdaki kararlarınızı bir daha gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.

    Ani kararlar, uygulamalar sakıncalı olabilir. Benim size tavsiyem, bilgiyi, kendinizi geliştirmeyi, öğrenmeyi, daha iyisine ulaşmak için, uzun vadeli düşünmeyi doğru buluyorum. Attığımız adım, kısa vadeli bir çözüm ise, ne işimize yarayacak. Özellikle işinden memnun olmayanlar veya iş arayanlar için bunları söylüyorum. Yaptığımız işlerin çok iyi takip edilmesinde yarar var. Tamam dediğimiz işlerde yanlışlar veya eksikler olabilir. Görüştüğümüz kişiler tutarlı konuşmayabilir. Yoğunluk arttığı için, mesaiye kalmak veya işle ilgili problemlerle uğraşmak zorunda kalınabilir. Öyle her aklımıza geldiği gibi hesapsız işlere kalkışmamak lazım. Enine boyuna bir araştırmalı, yarar ve zarar hesabımızı iyi yapmalıyız.

    19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı en içten dileklerimle kutlarım.


    YENGEÇ

    Sevgili Yengeçler, 19 Mayıs saat 04:49-12 Haziran saat 01:33 tarihleri arasında, Merkür-ikizler burcunda gerileyecek. Bu süreçte, her türlü olasılık ele alınmadan, güven unsuru gözetilmeden, ticari, iş veya finansal konularda harekete geçmemeliyiz. Koşullar pek elverişli olmadığı için, hesap dışı harcamalar veya yanlış hesaplamalar sorun yaratabilir. Mali işlerimizi, ilişkilerimizi kurallara uygun şekilde yapmak lazım. Sağlığımıza özellikle dikkat edelim. Doğru bilgiyi önemseyelim. Paramıza sahip çıkalım. Bilmediğimiz işlere kalkışmayalım. Bizi rahatsız edebilecek, ilişki, iş ortaklığı, çevresel etkileri akıllıca gözden geçirelim.

    Ticaret, alış satış kiralama veya her türlü parasal görüşmelerde bazı fırsatçı kişilerin oyununa gelmeyelim. Aldığımız ürüne iyi bakalım. Garantisi var mı yok mu kontrol edelim. Özellikle bilgisayar, iletişimle alakalı ürünler bunların başında geliyor. Bir de yolculuklarda bilet alış satışlarda internet üzerinden yapılacak alışverişlerde mutlaka dikkatli olalım. Bu süre içinde, geçmiş gözümüzde, gönlümüzde tazeliğini korurken, yeniye güvenmekte zorlanıyoruz. Çünkü karşımıza çıkan veya çıkacak olan kişinin, doğru kişi olup olmadığından emin olmayabiliriz. Benim her iki durumda da olanlara tavsiyem, sonradan pişman olacağınız kararlardan kaçınmaktır. Hislerinizi yazın, güvendiğiniz kişilerle konuşun ve rahatlamaya çalışın.

    19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı en içten dileklerimle kutlarım.


    ASLAN

    Sevgili Aslanlar 19 Mayıs saat 04:49-12 Haziran saat 01:33 tarihleri arasında, Merkür, ikizler burcunda gerileyecek. Sosyal ilişkilerimizin gözden geçirilme süreci olarak kıymetlidir. Eski arkadaşlar, eski dostlarla bir araya gelme yönünde olumlu, ancak yeni bir ilişkiye adım atmak, yeni dostluklar kurmak, yeni bir grup içinde yer almak yönünde tedbirli olalım. Karşımızdaki kişiyi iyi tanıyalım. Kimdir, nedir neyin nesidir bir bakalım. Sabırsız olmayalım. Hayat devam ediyor tabii ki, belki de sorunlu bir beraberliğimiz vardı veya sosyal ilişkilerimiz problemliydi. İşte şimdi bunları içsel anlamda gözden geçireceğiz. Belki de kafamıza fazla takmıştık bir takım konuları veya umursamamıştık. Tekrar ele aldığımızda bütün bunların ardındaki nedenlere ulaşabiliriz. Yeni tanışmalar açısından Merkür geri hareketi nedeniyle tabii ki dikkatli olmak, gelir geçer, öylesine bir ilişkiye hemen adım atmamak lazım. Genelde bu hafta rutin etkinliklere katılmak, öyle çok planlı programlı değil de, spontan bir şekilde zamanı geçirmek daha mümkün gözüküyor.

    Geri hareket dönemini olumlu yönde geçirmek istiyorsak, öğrenme, araştırma, ilerisi adına hedefler belirleme veya hedeflerimizi gözden geçirmek anlamında kıymetlidir. Şunu bilelim ki, zaman konusunda bu kadar da olumsuz düşünmemek lazım. Çünkü geri hareket dönemleri, insanın yeni çözümler bulması, kendine bir yol çizmek adına, sorunlarını gözden geçirmesi, asıl amacını belirlemesi yönündeki düşünme vaktidir. Bu açıdan bakmayı da bilelim. Karşımıza çıkabilecek fırsatlar, teklifler, grup aktiviteleri veya gelişmeler karşısında resmi iyi görmek, bize olan uygunluğunu ölçüp biçmek yararlı olacaktır. Parasal konularda, kazanç evinizin yöneticisi Merkürün geri hareketi, hesabımızı bilmek kadar, ek kazançlar konusunda araştırmak, bilgi sahibi olmak yönünde de aslında faydalıdır. Tabii ki, belli bir bütçe dahilinde hareket etmek, eskilerin deyimiyle çizmeyi aşmamak iyi olur.

    19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı en içten dileklerimle kutlarım.


    BAŞAK

    Sevgili Başaklar, 19 Mayıs saat 04:49-12 Haziran saat 01:33 tarihleri arasında, yöneticiniz Merkür-İkizler burcunda gerileyecek. Bu süre içinde, iş hayatımızı, toplum içindeki yerimizi, konumumuzu, kariyer hedeflerimizi, meslek seçimimizi bütünüyle gözden geçireceğiz. Şöyle bir durup bakacağız. Yolcunun yol üzerinde bir mola vermesi halidir bu. Onarım sürecidir. Yarım kalan işler bitirilir. Yeni proje veya planlamalar için veriler toparlanır. İş başvurumuz için özgeçmişimizi hazırlama vaktidir. Bütüne bakma, bütünde görülenleri ele alma zamanıdır. Ancak İkizler burcundaki Merkür, dağınık ve bazen tutarsız düşünmeye, yüzeyde olana bakarken, detayları atlamaya neden olabilir. Bunun önüne geçmenin yolu, geri hareket süresince internet veya farklı yolla edindiğiniz bilgileri iyi saklamak, belgelerimizi korumak, notlarımızı iyi almak, planlı çalışmaktır. Bu süreçte iletişimin rolü büyük. Kimseyi kırmadan konuşmalı, tutamayacağımız sözler vermemeli, verdiklerimizi de yerine getirmeliyiz.

    Merkür geri hareketi esnasında, Neptün ile yapacağı görünüm, dikkatli ve gözünüz açık olması gerektiğini gösteriyor. İster devam etsin veya yeni başlasın, ister problemli olsun hiç fark etmez. Beraberlikte sorumluluk çerçevesinde düşünmek gerekiyor. Evli Başakların eşlerinin iş durumları veya genelde partnerin ailevi veya iş hayatıyla ilgili konularında yaşanması muhtemel sıkıntılarında yardımcı olmamız, anlayışlı davranmamız gerekebilir. Yeni biriyle tanışmışsak, bu kişinin işi gücü var mıdır, bir problemli süreçten geçiyor mudur, diye bakalım. Ne olursa olsun acil kararlar vermekten kaçınalım. Hayal kırıklığı yaşamamak için, söylediklerimize, söylenenlere de bilhassa dikkat edelim. Bastığımız yerin farkında olmamızı işaret ediyor. Çabuk karar vermek, yön değiştirmek, iş hayatında dalgınlık, acelecilik tabii ki yanlış olur. Ben geri hareket dönemlerinde bilgilenmeyi, eksikleri tamamlamayı, uygun çözümler bulmak için geçmişi şöyle bir gözden geçirmeyi her zaman olumlu bulmuşumdur.

    19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı en içten dileklerimle kutlarım.


    TERAZİ

    Sevgili Teraziler, 19 Mayıs saat 04:49-12 Haziran saat 01:33 tarihleri arasında, Merkür-İkizler burcunda gerileyecek. Bu süreç, sizi zihnen yoran, zorlayan meselelerin özüne inerek, kaynağına ulaşarak gözden geçirmek olduğu gibi, bilgi ve tecrübemizin yeterlilik durumunu gerçekçi bir şekilde ele almaktır. Öncelikle amacınız nedir buna bakmak lazım. Doğruların yanlışlardan ayrılması, geleceğin doğru şekilde tasarlanması için, gerçek bilgiyi önemsemek gerekiyor. Siz bu geri hareket sürecinde gelişim için araştırmalı, arzu ettiğiniz alan ve konularda kaynak bilgilere ulaşmalısınız. Eğitim hayatınıza önem vermelisiniz. Kaldı ki, geri hareket dönemleri, onarım sürecidir. Kişi eksiklerini tamamlar, yeniye yer açmak için gerekli olan doneleri toplar. Böylece geri hareket sonrası yolunu tercih etmiş, belirlemiş olur.

    Yolculuklar, görüşmeler, haberler, gelişmeler eğer istediğimiz gibi olursa değmeyin keyfimize. Ancak bekleyiş, umduğumuz gibi gitmemesi, yavaşlama ve rutinlik bizi rahatsız etmesin. Vardır elbet bunda da bir hayır diyelim. Aceleyle hop oturup hop kalkmamak lazım. Araştırmak, bilgilenmek, eski işlerin bitirilmesi, rutin işlerimizi yapmak, karşımıza çıkan fırsatları da aklımız başımızda gözden geçirmek doğru ve faydalı olabilir. bugünlerde yapılan görüşmeler geri hareket sonrası meyvelerini verir. Tabii ki bu süreçte her türlü olasılığı göz öne almalıyız. Yeni tanışmalar genelde farklı şehir, ülke bağlantılı bir kişiyle alakalı olabilir. Geri hareket süresince birkaç kez bir araya gelebiliriz. Fakat tamamdır demek, erken bir karar olur. Bu sürecin bitmesini beklemek, sonrasında duruma bakıp karar vermek doğru olacaktır.

    19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı en içten dileklerimle kutlarım.


    AKREP

    Sevgili Akrepler, 19 Mayıs saat 04:49-12 Haziran saat 01:33 tarihleri arasında, Merkür-İkizler burcunda gerileyecek. Mali ortaklıklar, parasal konular, ilişki ve güvencemiz. İşte bütün bunların gözden geçirildiği bir zamandayız. İlişkimizin bize kazandırdığı kaybettirdikleri, ortaklık ilişkimiz olan kişilerle her türlü finansal konular, yenilik anlamında düşündüğümüz işlerin bize olan artıları ve eksileri, tümüyle ele alınma vaktidir. Her bir ayrıntının doğru şekilde analiz edilmesi için, aklımızı kullanma vaktindeyiz.

    Kredi, başkalarından elde edilecek gelirler, girişimler, başvurular, hisseli paralar, kredi kartı ve online yapılan alış satış işlemlerinde dikkatli olalım.İş hayatınızla ilgili konularda da bu süreçte özellikle, ortaklaşa yapılacak işlerde, projelerde, işlerde bilgi sahibi olalım, baştan savma işler yapmayalım. Bu süreçte, olan bitenleri gerçekçi şekilde gözden geçirmek de o kadar önemli. Yeni ilişkiye başlayanlar, karşılarına çıkan kişinin veya kendilerinin bir ilişkiden ne beklediklerini en başından dürüstçe konuşmalısınız. Ve hepsinden önemlisi, hemen karar vermemelisiniz. Onu iyice tanıyınız. İlişki meselelerinde geri hareket süresince bir daha düşünmek, yeniden duruma bakmak yararlı olacaktır.

    19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı en içten dileklerimle kutlarım.

    YAY

    Sevgili Yaylar 19 Mayıs saat 04:49-12 Haziran saat 01:33 tarihleri arasında, Merkür-İkizler burcunda gerileyecek. İlişkimizi ilgilendiren konular üzerinde duracağız. Mevcut duruma bakacağız. Ortaklaşa bir amacımız, hedefimiz var mı, özgürlük sınırımız nereye kadar, birbirimiz hakkındaki her şeyi öğrenmek, bilmek arzusu duyuyor muyuz, nasıl biriyle beraberiz, her an gitmeye hazır biri mi, yoksa durmuş oturmuş çoktan kararını vermiş biri mi? bunları özellikle ilişkisi devam etmekte olanlar gözden geçirmeliler. İlişkisi olmayanlar sizler de nasıl bir beraberlik arzuluyorsunuz, maceracı mısınız, bugün birlikte olurum, yarına Allah kerim mi diyorsunuz. Yüzeysel mi yoksa derinlemesine mi bakıyorsunuz bu durumlara. İşte size bir mola. Acele etmeden olan bitene, anlamaya, dinlemeye hazır mısınız bakalım.

    Bu süreç, ilişki hakkında yapılacak dedikoduların, ikiyüzlü yaklaşımların ve yalan yanlış konuşmalara neden olabilir. Mutlaka her durumu bilinçli bir şekilde ele almalı, yüzeysel davranılmamalıdır. İlişkisinde sorunları olanlar, partnerin hal ve tavırları nedeniyle huzursuz olabilirler. Problemlerin çözülmesi gerekirken, karşı tarafın çocuksu halleri, yapmacık tavırları, umursamaz halleri rahatsızlık uyandırır. Yeni tanışmalarda ise, mutlaka partner hakkında doğru bilgi edinin. İnternet üzerinden kurulacak arkadaşlıklara veya yine sosyal medya üzerinden tanışmalarda tedbirli olun. Söylediklerine dikkat edin. Bir de Merkür geri hareket dönemindeyiz. Aceleyle kararlar vermeyin.

    İş hayatınızla ilgili konularda da bu süreçte, iş ortaklığı veya yeni projeler anlamında, kurulacak bağlantılar, karşımıza çıkacak fırsatlar tümüyle bir mercek altına alınmalıdır. Merkür geri hareketi aslında kişinin kendi içinde birçok noktayı gözden geçirmesi yönünde olumludur. Sadece kendi açınızdan değil, iş ortağınız veya iş yaptığınız kişilerle alakalı konularda da bir çok meselenin farkına varabilirsiniz. Aynı şekilde başkaları da sizin hakkınızda bilgi sahibi olmaya çalışabilirler. Belki bunlar dile getirilmez, kendi içimizde düşünürüz, kafamızın içinde yazarız bir yana. Geri hareket sonrası tamam buraya kadar veya devam diyebiliriz.

    19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı en içten dileklerimle kutlarım.


    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar 19 Mayıs saat 04:49-12 Haziran saat 01:33 tarihleri arasında, Merkür-İkizler burcunda geri hareketini sürdürecek. Bu süreç çalışma hayatımız veya sağlığımızı ilgilendiren konuların gözden geçirilmesi, mevcut durumun zorlayıcı ve kolaylaştırıcı yanlarını ele almamızı sağlayıcıdır. Evet geri hareket dönemi bir mola gibidir. Orada durur ve şöyle bir gözlemde bulunur, neler olup bittiğini anlamaya çalışırsınız. Geri hareket bir onarım sürecidir. İşlemeyen, verimli olmayan, zorlayan ne varsa onları tamir etmektir. Fiziksel sağlığımız en büyük zenginliğimiz değil midir? İşte bu gerileme döneminde kontrollerimizi yaptırabiliriz. Şartlarımıza bir bakarız. Ne olursa olsun, anın tadını çıkarmanın önemini biliriz. İşimizle alakalı veriler toplarız ve bunları özenle koruruz. Bilgisayarımızı gözden geçiririz. Öğreniriz, bilgileniriz, yarım kalan işlerimizi bitiririz.

    Geri hareket dönemi, bir iş üzerinde, proje veya planlamalarda durup bekleme, yeniden gözden geçirme, eksikleri tamamlama yönünde önem taşıyor. Tam bitti derken, bir bakıyorsunuz bir aksaklık çıkmış, hadi tekrar ele almak zorunda kalıyorsunuz. Bunlar tabii ki yorucu olabilir. Henüz yeni işe girmiş olanların alışma döneminde zorlanmaları doğaldır. İşe alışmak, iş ortamında arzu ettiğiniz ilerlemeyi göstermek sabır ister. Bir işi öğrenmek, kurs, staj, dil öğrenmek, pratik kazanmak, beceri geliştirmek yönünde de önemli olan geri hareket, aslında öğrenme, bilgilenme yönünde olumludur. Öğretmek ise biraz zor olabilir. Çünkü eğitim verdiğiniz kişilere karşı sabırlı olmanız gerekir. Bir de yanlış yere giden mailler, bilgisayar arızaları, nakil, postalama, kurye işlemlerinde gecikmeler yaşanabilir. İşlerinizi mutlaka iyi takip etmenizde yarar var.

    19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı en içten dileklerimle kutlarım.


    KOVA

    Sevgili Kovalar, 19 Mayıs saat 04:49-12 Haziran saat 01:33 tarihleri arasında, İkizler burcunda gerileyecekMerkür süresince aşk hayatımızla ilgili konulara şöyle bir bakacağız. Bu beraberlikte kendimizi özgürce ifade edebiliyor muyuz, keyif alıyor muyuz, birlikte hayatın güzelliklerinin keyfine varabiliyor muyuz bunlara bir bakacağız. Eğer kimse yoksa hayatımızda, iki kişiye birden ilgi duymamız, iki ayrı kişiyle iletişimde bulunmamız mümkün. Ancak bunlar öyle uzun vadeli değil, dönem boyunca bize eşlik edecek kişiler de olabilir. Bu süreçte ilişkiniz biterse, bunun son nokta olduğunu sanmayınız. Çünkü bir şekilde tekrar karşılaşabilir, hatta yeniden bir araya gelebilirsiniz. Bu süreçte çocuklarımızla alakalı meseleler üzerinde durabiliriz. Mantıklı bir bakış açısıyla yeniden gözden geçirebiliriz. Yetenekli olduğumuz konular hakkında bilgi sahibi olabilir, kendimizi geliştirebiliriz. Merak duyarız, araştırırız. Ancak bunlar kalıcı olur mu, ancak geri hareket sonrası anlarız.

    Merkür geri hareketi, özellikle yeteneklerimizi değerlendirme ve bununla ilgili ortaklıklarımızı, durumumuzu ele alma yönünde önem taşıyor. Geri hareket öncesi yapılan işlerden gelir elde edebilirsiniz. Bunlar uzun zamandır düşündüğümüz para olabilir. Ancak yeni yapılan işlerin geri dönüşü için sabırlı olmak ve işi yapmadan önce bir miktar kaparo almak yerinde olur. Genelde paramızın hesabını bilmemizde yarar var. Söz alıp işe başlamak yerine, en başında sağlama almakta yarar var.

    19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı en içten dileklerimle kutlarım.


    BALIK

    Sevgili Balıklar, 19 Mayıs saat 04:49-12 Haziran saat 01:33 tarihleri arasında etkili, Merkür geri hareket süresince, iş hayatımız, yerleşim yerimiz, güvence olguları bir hayli önemli. Yerleşim yerimizle ilgili değişimlerin, otomatik olarak mesleki durumumuzla da ilgisi var. Bu bir tayin olabilir, başka bir şehre yerleşim olabilir veya ofis açmak şeklinde de gerçekleşir. Evimizden çalışmak, internet üzerinde alış-satış yapmak veya internetle kurulacak bağlantılar yoluyla çevre edinmek şeklinde de olma ihtimali var. Biz bütün bu durumların iyice netleşmesi için sabırlı olmalıyız.

    Çalışma hayatınızla ilgili her türlü işin gözden geçirilmesi bu dönemde önemlidir. İnternet üzerinden çalışanlar veya çalışmayı düşünenler için, müşteri araştırması yapılabilir. Bazı kişilerle bağlantılarda bulunabilir ve ileri bir tarihe kadar işin bitirilmesi yönünde konuşulabilir. Merkür geri hareket döneminde olduğumuz için aceleyle kararlar verilmemelidir. Özellikle bir başka yere taşınmak, kiralamak, satın almak düşünüyorsanız bu konuda bir araştırma yapmakta yarar vardır.

    İlişki konularında da önem taşıyan Merkür geri hareket süresince karşınıza çıkacak kişiyi çok iyi tanımanızda yarar var. Evli olanlar birbirinize karşı çok daha dikkatli konuşmak, iletişimi önemsemek faydalıdır. Ayrılmaya karar verenler, bir daha düşünmenizde yarar görüyorum.

    19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı en içten dileklerimle kutlarım.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler