KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Yeniay Boğa burcunda

    Yeniay, burçları nasıl etkileyecek?

    18 Mayıs 2015

    KOÇ

    Sevgili Koçlar, yeni haftamız saat 07.13 itibariyle Boğa burcunda doğacak Yeniay etkisi altında başlıyor. Bu Yeniay, kazançla alakalı yaşam evinizde oluşacak. Maddi açıdan güvende olmak, gelir sağlayan işlere yönelmek, elimizdekini çoğaltmak, geleceğinizi sağlam temellere dayalı bir şekilde kurmak arzunuzu ve bu yönde başarılı sonuçlar almak ihtiyacının simgesidir. Bu istekle girişimde bulunmak istersiniz ve gelişimden yanasınızdır. Ancak sabırsız davranıp, acil kararlar vermemek gerekiyor. Çünkü Merkür gölgeli günlerindeyiz ve Yeniay-boşluk etkisi altındayız. Hem dikkatli olmak hem de gecikmeler karşısında sabırsız davranmamak, güven unsurunu gözetmek lazım. Ben bu Yeniayın, özellikle maddi-manevi konularda şöyle bir durumunuzu gözlemlemeniz, tespit etmeniz yönünde faydalı olduğunu söylemek isterim. Eğer bir şeyler önünüzde engel oluşturuyorsa, günlük hayatınızı ve yaşamanızı düzenlemenizde sorun yaratıyorsa, finansal anlamda zorluyorsa, emin olunuz ki, yapılacak tespitler en doğru işi, yolu, çözümü bulmanızda yardımcı olabilir.

    Saat 12.28 itibariyle İkizler burcunda seyrine başlayacak Ay, bu Yeniay'da mali konular kadar, iletişimin de önemli olduğunu vurguluyor. Ancak burada dikkat edilmesi gereken nokta, ağzımıza geleni konuşmamak, dinlemeyi bilmek, her söze kanmamak, aslını astarını araştırmak olmalıdır. Doğru bilgiyi önemsemeli, öylesine değil, gerçekten işe yarar olanı-olmayandan ayırt etmeyi bilmeliyiz. Bu konuda Merkür geri hareketi faydalıdır. Durup resme iyice bakmanızı, üzerinde akıllıca düşünmenizi sağlar. Hatta, gözden kaçırdığınız bir çok ayrıntıyı şimdi daha iyi fark edebilirsiniz.

    Saat 15.50 Ay-Satürn karşıtlığı, bu Yeniayda yolculuk, eğitim hayatı, iş girişimleri, uzak veya yakın çevre ilişkilerinde yaşanabilecek zorlukları işaret etse de, bütün bunlar hedefinize ne kadar bağlı ve ne kadar donanımlı biri olduğunuzu anlamanızı, kendinizi geliştirmenizi sağlayacaktır. 16 Haziran tarihinde doğacak Yeniay, bu sabrınızın, bu kararlılığınızın doğru adımlar atabilmenizde size güç vereceğini şimdiden söylemek isterim.

    Saat 20.26 Ay-Mars kavuşumu, bu Yeniayda söz ile eylemin örtüştüğünü işaret ediyor. Dilimize gelen, gönlümüze gelenle aynı duruyor. Ancak, öfkeyle kalkan zararla oturur sözünü unutmayalım. Hevesle atlayıp, ayrıntıları görmezden gelmeyelim. Çevremizdeki insanların da aynı bu durumda olacağını hesap edelim. Hemen söz vermeyelim, hemen halletmeye kalkışmayalım. Ne de olsa Merkür gölgeli ve ardından geri hareket dönemi başlayacak. Planlarımızı, amacımızı, hedefimizi iyice belirleyelim ki, sonradan pişman olmayalım.

    Bu Yeniay'ın hepimiz için, doğru olan bilgiye, hedefe ulaşma yolunda bizlere farkındalık kazandırması dileğimle,


    BOĞA

    Sevgili Boğalar, yeni haftaya, saat 07.13 itibariyle Boğa burcunda doğacak Yeniay ile adım atıyoruz. Bu Yeniay, eğitim-ticaret-çevre-aile-yuva-maddi-manevi anlamda kendinizi garanti altına alma ve bu konularda uzun vadeli olana yönelme anlamındaki kararlılıktır. Üretmekten, kaynak elde etmekten, kazançlı çıkmaktan yanasınız. Ancak Yeniayın yöneticisi Merkürün gölgeli günlerindeyiz ve 19 Mayıs tarihinde geriliyor. O nedenle, parasal konularda tabii ki aceleci davranmamalı, dikkatlice hareket etmemiz gerekiyor. Hesabımızı bilmemizde yarar olduğunu belirtmeliyim.

    Saat 12.28 itibariyle İkizler burcunda seyrine başlayacak Ay, bu Yeniay'n mali konular üzerinde düşünme ve elde olana göre kendimizi ayarlama, bütçemizin gereklerine göre hareket etme yönündeki önemini vurguluyor. Üzerinde durmamız gereken nokta sahip olduğumuz veya olmak istediklerimizi gözden geçirirken, yaptığımız işin, izlediğimiz yolun, verdiğimiz sözün, bize söylenenlerin doğruluğu, gerçekliği hakkında düşünmemizdir. İşte bu Yeniay, iş ve ticari meselelerin, yatırım veya girişimlerin, plan ve projelerin çok dikkatli bir şekilde ele alınması gerektiğini işaret etmektedir. 16 Haziran tarihinde bu konularda sizi memnun edici gelişmeler gündeme gelecektir. O güne dek biraz sabırlı olmamız lazım.

    Saat 15.50 Ay-Satürn karşıtlığı, bu Yeniay'ın özellikle finansal ilişkileriniz, ortaklaşa paylaşımlar, iş veya eşin mali durumu, uzun vadeli yatırımlar, kredi konularında çok dikkatli bir hesaplamada bulunmadan karar vermenin yanlış olacağını işaret ediyor. Elinizdeki parayı riske atmadan, bir borç almadan, iyice araştırmadan önce düşünmelisiniz.

    Saat 20.26 Ay-Mars kavuşumu, bu Yeniayın hemen, şimdi çabucak para bulma telaşının işaretçisi olsa da, bizim mutlaka aklımızın başımızda olması lazım. Mevcut bütçemizin akıllıca tanzim edilmesi gerekiyor. Elimize geçeni har vurup harman savurma vakti değil. Bilakis, olanı korumak, hesabı bilmek zamanıdır. Biraz önce belirttiğim gibi, 16 Haziran tarihinde karşınıza çıkabilecek fırsatlar, bugün yaşanan sıkıntıların giderilmesinde yardımcı olacaktır.

    Bu Yeniay'ın hepimiz için, doğru olan bilgiye, hedefe ulaşma yolunda bizlere farkındalık kazandırması dileğimle,


    İKİZLER

    Sevgili İkizler, saat 07.13 itibariyle Boğa burcunda oluşacak Yeniay etkisi altında yeni haftamızın ilk gününü karşılıyoruz. Bu Yeniay'ın özünde, değerli bulduğunuz her şeyi koruma arzunuz, güvenceli bir yaşama duyduğunuz özlem, fiziksel ve ruhsal anlamda huzuru önemseme hali mevcuttur. Sizi huzursuz eden maddi veya ilişki sorunlarınız nedeniyle biraz sessiz kalabilir, sırlarınızı özenle saklayabilir, derdinizi ifade etmekten kaçınabilirsiniz. Kimse bir şeyinizi bilsin istemezsiniz. Yeniay'ın görünümlerine baktığımızda, en önemli problemin ilişki ve iş ortaklığı gibi konular üzerinde etkili olması muhtemeldir. Yeni Ayın oluştuğu dönem Merkür gölgeli günleri ve geri hareketine rastladığı için, görüş farklılığı, her iki tarafın da kendi görüşlerini doğru bulması, problem yaratabilir.

    Saat 12.28 itibariyle burcunuzda seyrine başlayacak Ay, bu Yeniay'ın sizler için hakikaten iki yönlü etkisi olduğunu gösteriyor. Bir yanıyla biraz önce değindiğim gibi, değerli olanı korumak adına temkinliyiz, durup bekliyoruz. Risk almak istemiyoruz. Ancak diğer yanıyla toprağa ekilen bir tohumun sabır yolculuğundayız. Bu tohum önümüzdeki 16 Haziran tarihinde filiz verecek. Onun içindir ki, bugünlerde aklımızın başında olması gerekiyor.

    Saat 15.50 Ay-Satürn karşıtlığı, bu Yeniay'ın ilişkinizi veya ilişki, iş ortaklığı gibi meselelerin biraz yorucu, hayli zorlayıcı, hatta anlaşmazlıklara davetiye çıkartıcı yönü olduğunu işaret ediyor. Görmezden gelemeyeceğimiz, üstünü kapatamayacağımız problemleri çözümlemek için, yapılması gereken ciddiyetle duruma bakmak olmalıdır. Uzun vadeli düşünmeliyiz. Evet iletişimdeki farklılık, beklentilerin ayrı oluşu can sıkıyor. Gerçekten gideceğimiz yolu, vermemiz gereken kararı iyi tespit etmek için bugünlerde bilinçli olmak zorundayız.

    Saat 20.26 Ay-Mars kavuşumu, bu Yeniay'da kendimize dönük düşünürken, çabucak parlayacağımızı, tartışmalara açık olacağımızı, bu nedenle zorlanacağımızı işaret ediyor. Eğer durum böyle ise, öfkemizi aklımızın kontrolüne bırakmak, dilimize sahip çıkmak, kendimizi sevilmiyor hissetmemek, kısaca aklımızı başımıza toplamak gerekiyor. Şimdi bir karar verirsiniz, sonra vazgeçebilirsiniz. 16 Haziran tarihine kadar lütfen bilinçli düşününüz.

    Bu Yeniay'ın hepimiz için, doğru olan bilgiye, hedefe ulaşma yolunda bizlere farkındalık kazandırması dileğimle,


    YENGEÇ

    Sevgili Yengeçler, yeni haftamızın ilk günü, saat 07.13 itibariyle Boğa burcunda doğacak Yeniay etkisi altında başlayacak. Bu Yeniay, sizin ilerisi adına her konuda kendinizi güvende, huzurlu, sakin, emniyette hissetme arzunuzu bir hayli güçlü vurguluyor. Bu öylesine bir ihtiyaç ki, eğer problemler varsa, huzursuz iseniz, bir takım meseleler umduğunuz gibi gitmiyorsa bunların mutlaka ve acilen halledilmesi gerekir diye düşünüyoruz. Ancak Merkür gölgeli günleri ve başlayacak geri hareketi, diğer taraftan bu Yeniay'ın görünümlerine baktığımızda duyarlılık, kıstırılmışlık, psikolojik ve bedensel anlamdaki keyifsizlik bir hayli etkili gözüküyor. Ben bugünlerde, mutlaka sakinleşmenizi, şöyle bir dinlenmenizi, her şeyi kafanıza takmadan, moralinizi güçlendirecek olumlamalara yönelmenizi tavsiye ediyorum. Şimdi gelelim bu Yeni Ayın diğer önemli ayrıntılarına.

    Saat 12.28 itibariyle Ay-İkizler burcunda seyrine başlıyor. Böylece bu Yeniay'ın iki yönlü tesiri olduğunu görüyoruz. Bir yanıyla ileriye dönük işlerde garanti arıyoruz diğer yanıyla, çabucak sinirlenmeye, öfkelenmeye, geçmiş meseleleri dert edinmeye açığız. Bundan uzak durmakta yarar görüyorum. İki yönlü düşüneceğiz. Artı ve eksileriyle bir meseleyi ele almadan kararlar vermeyeceğiz.

    Saat 15.50 Ay-Satürn karşıtlığı, bu Yeniay'ın çalışma hayatınızı ilgilendiren konularda veya günlük hayatınızda belli bir zorlanmaya, daha fazla çalışmaya, bazı kişilerle anlaşmakta zorlanmaya neden olabileceğini işaret ediyor. Madem işaret bu, o zaman bize düşen, fiziksel ve ruhsal sağlığımızı önemsemek, gereksiz meseleleri büyütmeden, dengeli hareket etmek olmalıdır.

    Saat 20.26 Ay-Mars kavuşumu, özellikle endişelerin, öfkenin, kendinize fazla yüklenmenin, en ufak bir şeyi mesele etmenin, kurcalamanın yanlışlığını işaret ediyor. Bu Yeniayda, en kolayı belki sinirlenmek ancak biz zor olanı tercih edelim. Bizi yorabilecek her ne varsa, en azından biz neden olmayalım. Akışta kalalım ve düzenli uyuyalım, sağlığımızı önemseyelim.

    Bu Yeniay'ın hepimiz için, doğru olan bilgiye, hedefe ulaşma yolunda bizlere farkındalık kazandırması dileğimle,


    ASLAN

    Sevgili Aslanlar, yeni haftamızı, saat 07.13 itibariyle Boğa burcunda doğacak Yeniay etkisi altında karşılıyoruz. Bu Yeniay'ın özünde, iş hayatımızla ilgili konularda güvende olmak, yarınlarımızı garanti altına almak, huzurlu, gelecek vadeden bir işte çalışmak arzumuzu bir hayli etkili olacak. Maddi ve manevi anlamda ayaklarımızın yere bastığını bilmek isteriz. Kazançlı çıkmaktan yanayızdır. Bu Yeni Ayın oluştuğu ve etkili olacağı dönemde Merkür geri harekette olacak. Bu da gösteriyor ki, girişimde bulunmak, kendimizi ifade etmek, bir an önce her şeyin istediğimiz şekilde gelişmesini umut etmekten yanayız. Ancak tabii ki araştıralım, soruşturalım, hangi alanda yetenekliyiz, hangi işler bizim için uygundur bir bakalım. İş bulmadan işten ayrılmayalım. İş olsun da ne olursa olsun diyerek kararlar vermeyelim.

    Saat 12.28 itibariyle İkizler burcunda seyrine başlayacak Ay, bu Yeniay'da grup çalışmalarından, toplumsal ilişkilere kadar, yeni plan ve projelerden, şu anda uğraştığımız meselelere kadar her alanda dikkatlice hareket etmenin, hesaplamanın önemini vurguluyor. Bu alanda Merkür gölgeli günleri ve yakında başlayacak geri harekette aklımız başımızda düşünmenin faydası büyük. Çünkü önümüzdeki 16 Haziran tarihinde doğacak Yeni Ay, yeniliklerin göstergesidir. O zaman bu tarihe kadar yarım kalan işleri bitirmek, sözlerimize ve bize verilen sözlere dikkat etmek yararlı olacaktır.

    Saat 15.50 Ay-Satürn karşıtlığı, bu Yeniayda, aşk hayatınız, çocuk meseleleri, sosyal yaşantınız, yatırımlarınız, borsa ve spekülatif konularında belli bir dirençle karşılaşabileceğini işaret etmektedir. Ancak bunu, engellenmişlik gibi düşünmek yerine, durumunuzu daha ciddiyetle gözden geçirmek yönünde bir fırsat olarak görmeniz daha yararlı olur. Sorumluluklarımızı göz ardı etmeyeceğiz. Bunlar da 16 Haziran sonrası düzelmeye başlar, sabırlı olalım.

    Saat 20:26 Ay-Mars kavuşumu, fazlasıyla enerjik olmanızı, sosyal ilişkilerinize önem vermenizi, yeni bir şeyler yapmak arzunuzu işaret ediyor. Sıradanlıktan hoşlanmadığınız için, hemen harekete geçmeye hazırsınız. Ancak ben derim ki, bastığınız yere, görüştüğünüz kişilere, attığınız adıma dikkat ediniz. Temeli sağlam olsun, uzun vadeli olsun ki, sonrasında pişmanlık yaratmasın. Bu konularda da yeni gelişmeler 16 Haziran sonrası daha etkili ve olumludur. Sabırlı olmayı bilelim.

    Bu Yeniay'ın hepimiz için, doğru olan bilgiye, hedefe ulaşma yolunda bizlere farkındalık kazandırması dileğimle,


    BAŞAK

    Sevgili Başaklar, saat 07.13 itibariyle Boğa burcunda doğacak Yeniay etkisi altında yeni haftamızı selamlıyoruz. Bu Yeniay, yöneticiniz Merkürün gölgeli günleri ve ardından geri hareketiyle örtüşüyor. İki yönlü tesiri var. Birincisi sağlam olana yönelmek, huzur ve emniyeti önemsemek, istikrarlı olanı tercih etmek. İkincisi, iş hayatınızla ilgili konularda tercihte bulunmak için, öncelikle bilgimizi, tecrübelerimizi gözden geçirme yönünde önem taşıyacak. Bunu yapalım ki, iş-ev arasındaki dengeyi de düzgün şekilde kuralım. Şimdi birlikte bu Yeni Ayın detaylarına göz atalım ve daha geniş anlamda neyi işaret ettiğini anlayalım.

    Saat 12.28 itibariyle Ay-İkizler burcunda seyrine başladığında, bu Yeni Ay'ın mesleki anlamdaki tercihlerin bir daha ele alınmasındaki önemini vurgulayacak. Biz şu andaki işimizin sorunlarını, yetmezliklerini aceleyle ve gerginlikle çözemeyiz. Çok sıkı çalışmak gerekiyor. Riskli kararlar vermemek lazım. Kendimizi geliştirmeliyiz, okumalı, öğrenmeli, yeteneklerimizi hafife almamalıyız. Eğer yeni bir adım atmak istiyorsak, önümüzdeki 16 Haziran Yeni Ayını beklemeliyiz. O bize yepyeni fırsatlar getirebilir.

    Saat 15.50 Ay-Satürn karşıtlığı, bu Yeniay'da ailemiz, evimiz, alım-satım ve yenileme işleri, yerleşim yerimizle ilgili konularda yaşanması muhtemel zorlukları işaret ediyor. Fikirsel farklılıklar iletişimde sorunlara yol açarken, bize hayli sorumluluk yüklüyor. Ancak bunların da akıllıca gözden geçirilme zamanıdır. Kendiniz dışında birilerine yardımcı olmak, çocuklarınız varsa onlarla ilgilenmek, istediğiniz gibi serbestçe hareket edememek sizi biraz yoracak. Ancak gerçekten bir şeylerin sağlam olması için, bizim de üstümüze düşeni yapmamız gerekiyor. Bu bir aylık sürenin sonunda yolunuzu iş-ev anlamında düzenleyebilecek şartlar oluşacaktır. Sabırlı olalım.

    Saat 20.26 Ay-Mars kavuşumu, iş tercihlerinizi yorumunuzun başında da belirttiğim gibi lütfen aceleye getirmeyiniz. Enine boyuna düşününüz. İletişimsel sorunlar bütün burçların ortak meselesidir. Birbirimize karşı anlayışlı olmak durumundayız. Yarım kalan işlerinizi bitirmeye, düzenli çalışmaya, tartışmalardan kaçınmaya gayret etmemiz yararlı olur.

    Bu Yeniay'ın hepimiz için, doğru olan bilgiye, hedefe ulaşma yolunda bizlere farkındalık kazandırması dileğimle,


    TERAZİ

    Sevgili Teraziler, yeni haftamız saat 07.13 itibariyle Boğa burcunda doğacak Yeniay etkisi altında başlayacak. Bu Yeniay, Merkürün gölgeli ve ardından gerileme dönemiyle örtüşüyor. Hem iş hem özel anlamda ortaklaşa hareket ettiğimiz, paylaşımda bulunduğumuz, maddi ve manevi anlamda bölüşümde bulunduğumuz kişilerle ilişkilerimizi gözden geçireceğiz. Yeniay'ın görünümlerine baktığımızda uzak yakın tanıdıklarımız, eğitim veya ticari hayatımız, yolculuklarımız anlamında bir sıkışmışlık var. Oysaki yenilik arzumuz bir hayli ön planda. Hatta bizi bağlayan ilişkilerden, ortaklıklardan pek hoşlanmıyoruz. Ancak unutmayalım ki, Merkür geri hareket dönemindeyiz. Önyargılı düşünmeyeceğiz, tecrübemiz, bilgimiz çerçevesinde gelişimi önemseyeceğiz. Eksiklerimiz varsa tamamlayalım ki, mali yönden güçlenelim, hayatımızı garanti altına alalım. Şimdi biraz daha detaylara inelim birlikte. Böylece Yeniayı daha geniş anlamda inceleyelim.

    Saat 12.28 itibariyle Ay-İkizler burcunda ilerleyecek. Bu ilerleme, aslında Yeniay'ın iki yönlü etkisi olduğunu gösteriyor. Eğitimden, iş hayatına, yolculuklardan görüşmelere kadar geniş alanda yapılacak işlerin mutlaka sağlam temelli olmasına çalışmalıyız. Bir daha dönüp bakmalı, bir daha incelemeli, yarar-zarar hesabını yapmalıyız. Bu Yeniay, bir hazırlık aşamasında olduğumuzu, her yeniliği tekrar ele almanın akıllıca olduğunu işaret ediyor. Karşımıza çıkan her ne ise, ona bir işaret koymalıyız. Beklentilerimizi gerçekçi şekilde ele almalıyız. Attığımızın adımın farkında olmalıyız.

    Saat 15.50 Ay-Satürn karşıtlığı, çevremizde bulunan kişiler, yakınlarımız, dış dünya ile olan her türlü girişim, kısa-uzun seyirli geziler, eğitim, iş gibi konularda karşımıza çıkabilecek zorlukları işaret ediyor. Bizi anlamakta, biz de birilerini anlamakta zorlanabiliriz. Mecburen sorumluluk yüklenebiliriz. Bütün bunlar doğaldır. Sabırlı olmamız gerekiyor.

    Saat 20.26 Ay-Mars kavuşumu, Öyle karar verdim oldu, tamamdır demeyeceğiz. Sıkı çalışacağız. Hiçbir işimizi hafife almayacağız. Yenilikleri temkinli ve akıllı şekilde gözden geçireceğiz. Acelemiz yok. 16 Haziran tarihinde oluşacak Yeniay birçok fırsatların işaretçisi olacağından, bu Yeni Ayda sabırlı bilinçli düşünmek, garantiyi önemsemek, kendimizi geliştirmek, hazırlanmak vaktidir.

    Bu Yeniay'ın hepimiz için, doğru olan bilgiye, hedefe ulaşma yolunda bizlere farkındalık kazandırması dileğimle,


    AKREP

    Sevgili Akrepler, saat 07.13 itibariyle Boğa burcunda oluşacak Yeniay etkisi altında yeni haftamızı selamlıyoruz. Bu Yeniay'ın özünde, ilişkimizle ilgili konularda kendimizi güven içinde hissetme ihtiyacımız bir hayli vurgulanacak. Bu güven en başından bu yana varsa, devamının da aynı şekilde olmasını isteriz. Eğer güven yoksa ancak gönlümüz devamından yana ise, nasıl derleyip toparlanır, sağlam hale getirilir diye düşünürüz. Yalnızsak, bunun bizim seçimimiz olup olmadığını düşünürüz. Ne arıyoruz, nasıl birini arzuluyoruz, bunları da gözden geçiririz. Yeniayın görünümlerine baktığımızda ilişkilerde hesap-kitap yapıyoruz. İşimize geleni, gelmeyeni, yüzeyde olanı, derinlerde yatanı, hatta maddi ve manevi kazanç ve kayıplarımızı da gözden geçiriyoruz.

    Saat 12.28 itibariyle İkizler burcunda seyrine başlayacak Ay, hesabını bil, yanlış ile doğru arasındaki farkı iyi gözet, iç dünyanda seni susmaya, katlanmaya sevkeden durumların nedenlerine bir bak diyor. Eğer bir meseleyi halletmek istiyorsan, dilini iyi kullan, vicdanın sesini iyi dinle, olasılıkları zekice değerlendir diyor.

    Saat 15.50 Ay-Satürn karşıtlığı, bu Yeniay'da maddi konularda hiçbir şeyin hafife alınmadan, ciddiyetle gözden geçirilmesinin önemini vurguluyor. Taşıma suyu ile değirmen dönmez sözünü unutmayalım. Geleni tutalım, idaremizi bilelim ki, birilerine eğilmek zorunda kalmayalım. Maddi ve manevi değerlerimizin kıymetini bilelim. Tercihlerimizi yapmadan önce, sonuçlarını hesap edelim.

    Saat 20.26 Ay-Mars kavuşumu, birilerinden beklediğimiz maddi-manevi anlamdaki desteklerin gecikebileceğini, insanların genelde kendi çıkarlarını önemseyebileceğini göz ardı etmeyelim. Böyle durumlarda kredi çekmek, borç altına girmek, hesabı bilmemek yanlış olur. hani eskilerin sözüyle, atı sağlam kazığa almak, piyasanın durumuna bakmak, riskli işlerden kaçınmak gerekiyor. Bir ilişkide eğer partner bencil davranıyorsa, bunu öfkeyle, tartışarak çözmek yerine, konuşmayı denemek en kısa ve en etkili yoldur.

    Bu Yeniay'ın hepimiz için, doğru olan bilgiye, hedefe ulaşma yolunda bizlere farkındalık kazandırması dileğimle,


    YAY

    Sevgili Yaylar, yeni haftamız saat 07.13 itibariyle Boğa burcunda doğacak Yeniay etkisi altında başlıyor. Bu Yeni Ay'ın özünde, maddi ve manevi güvence olgusu bir hayli öne çıkacak. Akıllıca bir bakacağız işimize gücümüze, durumumuza. Çalıştığımız sektörde veya bulunduğumuz ortamda güven içinde miyiz? Sağlıklı mıyız, verimli ve üretken miyiz? Öylesine mi yoksa ilerisi adına umutlandırıcı bir işte mi çalışıyoruz? Aldığımız borca harca mı gidiyor, birilerinin desteğiyle mi ancak ayakta duruyoruz? Bunları ele alacağız. Yeni Ayın görünümlerine baktığımızda, sadece iş anlamında değil, ilişkimizle ilgili konuları da masaya yatırmamız gerektiğini görüyoruz. Şimdi biraz daha derinlikli ele alıp, Yeni Ay ne gibi işaretler taşıyor bir bakalım.

    Saat 12.28 itibariyle Ay-İkizler burcunda seyrine başladığında, bu Yeniay'ın, ilişki meselelerinde de önemli olduğunu görüyoruz. Merkür, bu alanda şu sıralarda gölgeli günlerde ve yakında geri hareketi başlıyor. Bu kimileri için, eski bir ilişkinin tekrar gündeminize oturması, gönlünüzü ve zihninizi kurcalaması anlamına gelebilir. Bazıları için, mevcut ilişkinizle ilgili kararların aceleye getirilmemesi gerektiğini işaret edebilir. Her ne olursa olsun, 16 Haziran tarihine kadar temkinli olmakta, bilinçli bir şekilde evlilik, ayrılık, yeni bir ilişkiye adım atmak gibi konuların mercek altına alarak incelenmesi gerekiyor.

    Saat 15.50 Ay-Satürn karşıtlığı, hayatın olgunlaşma yönündeki dersinin ilişki ve kişisel anlamdaki geleceğinizle ilgili konulardaki etkisini vurguluyor. Sizin öncelikle ne istediğinizi, ne hedeflediğinizi, amacınızın ne olduğunu bilmeniz ve buna göre kararlarınızı gözden geçirmeniz gerekiyor. Şu sıralarda hem kendinizle hem hayatla, hem ilişkinizle ilgili konularda test ediliyorsunuz. Ancak bu test, tercihlerinizi yaparken, bu Yeniayda tüm olasılıklarıyla, geçmişte yaşananları ölçüp tartmanız gerektiğini vurguluyor. Önümüzdeki 16 Haziran tarihinde beraberlik konularında olumlu bir Yeniay doğacak. Ben derim ki, aceleci kararlar vermeyin. Akışta kalın ancak gerçekçi olun.

    Saat 20.26 Ay-Mars kavuşumu, aceleyle verilen kararların yanlış olabileceğini, ilişkilerde iki yönlü düşünmenin, artı ve eksileri tartmanın önemini vurguluyor. Karşınıza çıkan kişiyi, hayatınızda olanı veya unutamadığınız kişiyi mutlaka geçmişte yaşananlar çerçevesinde ele alarak yüzleşmede bulunun. Birbirinize zaman tanıyın ve hepsinden önemlisi kendinizi bilmenin, seçimlerinizi yapmanızda en etkin yol olduğunu unutmayın.

    Bu Yeniay'ın hepimiz için, doğru olan bilgiye, hedefe ulaşma yolunda bizlere farkındalık kazandırması dileğimle,


    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar, saat 07.13 itibariyle Boğa burcunda doğacak Yeniay etkisi altında başlıyor. Bu Yeniay, aşk hayatınızla ilgili konularda istikrar, güvence, geleceğe sağlam bakmanın önemini vurguluyor. Kendi görüşleriniz doğrultusunda hareket etmeyi tercih edebilirsiniz. Bu Yeniay, sevgi alışverişinin, sabır, sadakat olgularına önem vermeniz gerektiğini söylüyor. Maddi anlamda da kişinin özenli davranması şart. Aşk güzel ancak karnım doyar mı, birlikte yol aldığım insanın bana katkısı olur mu diye bir düşünmek lazım. Bu maddileşmek anlamına gelse de insan böyle bir zamanda yükünü hafifletecek insana ihtiyaç duyuyor. İlişki eğer temeli sağlam ise güçlenerek devam ederken, problemli olan köksüz, güvencesiz, istikrarsız ilişkiler, durumlar testten geçiyor. Şimdi biraz daha derinlikle şekilde Yeniay'a bakalım ve bizlere başka neler söylüyor iyice anlayalım.

    Saat 12.28 itibariyle Ay-İkizler burcunda seyrine başladığında bu Yeniay'da, hangi konuda olursa olsun aceleyle kararlar vermemek gerekiyor. Merkür gölgeli günlerindeyiz ve yakında geri hareket başlayacak. Bu durumda fiziksel ve ruhsal sağlığımıza özen göstermemiz, iş hayatında yaşanabilecek yoğunlukla başa çıkabilmek için planlı çalışmamız, her lafa sinirlenmemek, her sözün altında bir şeyler aramamak, aklımızı başımıza toplamak gerekiyor.

    Saat 15.50 Ay-Satürn karşıtlığı, özellikle ilişki ve iş konularında yaptığımız içsel sorgulamaların işaretçisidir. Rutin hayatın gerekleri, sorumlulukları yorucu olabilir. Birilerine anlayış göstermek, çok çalışmak, çaba sarfetmek durumunda kalabiliriz. Gizli bir takım meseleleri sürekli aleyhimize gelişecekmiş gibi düşünmek yanlıştır. Toplumdan kendinizi soyutlamak, inzivaya çekilmek ve bir şeylere, kadere küsmek de aynı derecede yanlış olur. Sakin, dikkatli, bilinçli ve gayet akıllı şekilde kendimize bakmalı ve özen göstermeliyiz. Şifa teknikleri, meditasyon, olumlamalar, maneviyat, zikir ve dualar rahatlatıcı ve endişelerden uzaklaştırıcıdır.

    Saat 20.26 Ay-Mars kavuşumu, bu Yeniay'da işlerinizi sakin bir şekilde yapmanın, kimseyle tartışmaya girmemenin, sağlığınızı önemsemenin, yarım kalan işlerinizi yapmanın önemini vurguluyor. İş meselelerinde 16 Haziran tarihindeki Yeni Ay olumludur. O güne dek, bu yorumda yazdığım noktalara lütfen özen gösteriniz. Aceleyle kararlar vermeyiniz.

    Bu Yeniay'ın hepimiz için, doğru olan bilgiye, hedefe ulaşma yolunda bizlere farkındalık kazandırması dileğimle,


    KOVA

    Sevgili Kovalar, yeni haftamıza, saat 07.13 itibariyle Boğa burcunda doğacak Yeni Ay etkisi altında adım atıyoruz. Bu Yeniay, iş ortaklarımız, çalışma hayatımız, hedeflerimiz, ofis ortamı çalışmalar, maddi ve manevi güven arzumuz, üretme ve ürettiklerimizle geleceğe dönük bir şeyler yapma ihtiyaç ve istekliliğimizin işaretçisidir. Ancak, Merkür gölgeli günleri ve yakında başlayacak geri hareket dönemine denk geldiği için, şu anki mevcut duruma bakmakta yarar var. Acele bir karar verip, uygulamak daha sonra çabuk sıkılıp vazgeçmeye neden olabilir. Onun içindir ki, aklımız başımızda olmalı. Yüzeyde olanla yetinemeyiz. Tabii ki derinlikli olarak gözden geçirmeliyiz. Ancak şunu söylemeliyim ki, bu Yeni Ayın görünümleri, özgür çalışma arzumuzu, farklı ortamlara girerek, sosyal ilişkilerimizi güçlendirme ihtiyacımızı vurguluyor. Şimdi birlikte bu Yeniayın detaylarına bir göz atalım ve etkilerini daha iyi anlayalım.

    Saat 12.28 İkizler burcunda seyrine başlayacak Ay, bu Yeniayda aşk hayatımız ve çocuk meselelerinin önümüzdeki 16 Haziran tarihine kadar dikkatli, akıllıca ele alınması ve eksiklerin, yanlış gidenin, henüz olgunlaşmamış olanın mercek altına alınması gerektiğini işaret ediyor. Bu konularda asıl yenilikler bu tarih sonrası başlayacağı için, önümüzdeki bir aylık süreçte acele kararlardan kaçınalım. Her şeyi ölçüp tartalım. Oldu bittiye getirmeyelim.

    Saat 15.50 Ay-Satürn karşıtlığı, bu Yeniay'da ilerisi adına düşünmek ve sorumluluklarımızın farkında olarak aşk hayatımızı ve toplumsal ilişkilerimizi gözden geçirmemiz lazım. Plan ve projelerimizin alt yapısını sağlamlaştırmamız, seçeneklerimizi artı ve eksi yönleri hesaba katarak ele almamız faydalıdır. Hayalci olmamak lazım. Farkındalık önemli. Sorunlar, engeller, bazı kişilerle görüş farklılıkları yaşanabilir. Bu durumlarda dinlemeyi bilmek, konuştuğumuza dikkat etmek gerekir.

    Saat 20.26 Ay-Mars kavuşumu, bu Yeniay'da aceleci değil bilakis akıllıca hareket etmenin kıymetli olduğunu işaret ediyor. Tartışmalardan, farkında olmadan açık vermekten, karamsarlıktan, gerginlikten kaçınalım. 16 Haziran tarihinde burcunuzla uyumlu görünüm yapacak bir Yeniay doğacak. O güne kadar geçmişte yaşananları bugünle karşılaştırıp, ileriye bakmak lazım. Seçeneklerimizi iyi analiz edelim. Plan ve projelerimizin eksikleri var mı, toplumsal ilişkilerimiz ne durumda, hedefimiz nedir? Bütün bunları gözden geçirelim. 16 Haziran sonrası işlerimiz yoluna girecektir.

    Bu Yeni ay'ın hepimiz için, doğru olan bilgiye, hedefe ulaşma yolunda bizlere farkındalık kazandırması dileğimle,


    BALIK

    Sevgili Balıklar, saat 07.13 itibariyle Boğa burcunda doğacak Yeniay etkisi altında yeni haftamıza adım atıyoruz. Bu Yeniay, Merkür geri hareket dönemiyle örtüşüyor. İlişkimizdeki güven olgusunun önemini vurguluyor. Ailevi ilişkilerimiz de bir o kadar önemli. Yerleşim yerimiz, yuvamız içindeki iletişim epeyce hareketleniyor. Ancak bu hareketlilik, kararlarımızı hemen uygulamak yönünde değil, bilakis iç gözlemde bulunma, üzerinde hesap kitap yapma, olur ve olmazlarını hesaplama tarzında önem taşıyor. Yuva kurma arzusu, hayatın güzelliklerini birlikte paylaşma ihtiyacı da Bekar Balıklar için bir hayli ön planda olsa da, bizim mutlaka enine boyuna düşünmemiz lazım. Şimdi Yeniayı daha detaylı şekilde ele alalım ve bakalım bize neler söylüyor.

    Saat 12.28 itibariyle Ay-İkizler burcunda seyrine başladığında bu Yeniay'ın iki yönlü etkisi olduğunu daha iyi göreceğiz. Birincisi, çevremizle olan ilişkilerimiz, aşk hayatımız ve ailemiz, yuvamız. Demek ki bu konularda çok akıllıca hareket etmek gerekiyor. Hem geçmişe bir bakacağız hem de hiçbir şeyi aceleye getirmeyeceğiz. Aklımızın başımızda olması lazım.

    Saat 15.50 Ay-Satürn karşıtlığı, iş-ev arasındaki dengenin özellikle çok dikkatli yapılması gerekiyor. Sorumluluklarımız hem kendimize hem ailemize karşı önem taşıyor. Maddi anlamda iyi bir hesaplamadan, artı ve eksileriyle ölçüp tartmadan kararlar vermemek lazım.

    Saat 20.26 Ay-Mars kavuşumu, taşınmak, ev yenilemek, satın almak, bir mülkü paylaşmak, ofis açmak, bir planlamada bulunmak için henüz erken. Hele iyice bir olgunlaşsın, gerçekten sağlam mı değil mi diye bir bakılsın. İşte o zaman faydalı olacaktır. Bu anlamda 16 Haziran tarihindeki Yeni Ay çok daha etkili ve olumludur. O zamana kadar bilinçli olalım.

    Bu Yeniay'ın hepimiz için, doğru olan bilgiye, hedefe ulaşma yolunda bizlere farkındalık kazandırması dileğimle,

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler