KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Günlük Burç Yorumları(7 Mayıs 2015)

    Günün burç yorumlarını sizler için derledik. 7 Mayıs tarihiyle astroloji yorumları. Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burçlarının günlük burç yorumları...

    **GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN

    **

    Koç burçları perşembe gününe Ayın pozitif ışığı altında başlıyor. Bu enerji hareketlilik, pozitif görüş, iyimserlik vericidir. Kimsenin ne dediğini umursamadan ilerlemeniz anlamına gelir. Ruhunuz canlanmaya başlar. Her yeniliği uygulamak, coşkulu bir şekilde hareket etmek istersiniz. Boğa burçları Ay-boşluk etkisi altında. Birileriyle anlaşmazlığınız varsa konuşmak yerine beklemede kalmalısınız. Yenilikler istiyorsanız öncelikle şartlarınızı gözden geçirmeniz gerekir. İkizler burçları Yay burcunda ilerleyen Ay, ilişkilerde olumlu bir hava estirebilir. Hatalarınız olsa da, görmezden gelirsiniz. Eğer aranızda tatsızlık varsa, birbirinize özgürlük hakkı tanımalısınız. O dilediği gibi düşünebilmeli siz de istediğiniz gibi hareket edebilmelisiniz. Yoksa gereksiz sözler sarf etmek, mesafe koymak zorunda kalabilirsiniz. Yengeç burçları yaşadıkları hayatı sorgulayabilir. Huzuru içinizde duyabilmeniz için, baskılardan uzak, dengeli bir paylaşıma olan ihtiyacınız büyük. İnsanlarla ilişkilerinizde hem duygularınıza değer verilmesini hem de dikkate alınmayı önemsersiniz. Aslan burçları Ay-Boşlukta ilerleyecek. Belirli bir yön tutturmak ve bu yön üzerinde ilerlemek zor olduğu gibi, ne istediğinizi veya neyin sizi mutlu edebileceğini de tam olarak kafanızın içinde oturtmanız güç olabilir. Özellikle canımızı sıkabilecek kişilerden uzak durmak, biraz da olumlu düşünmeye çalışmak yararlıdır. Başak burçları karşılaştıkları insanları, durumu, prensipleri doğrultusunda ele alacak. Ailenizle alakalı veya aşk hayatınızla ilgili konularda ciddiyetle düşüneceksiniz. Çocuklarınız varsa onlarla ilgileneceksiniz. Belli bir mesafe duygusu ile hareket edeceksiniz. Bir şeyler canınızı sıksa dahi, bunu kendi içinizde halletmek isteyeceksiniz. Terazi burçları güne Ay-Yay burcu geçişiyle başlıyor ve samimiyetten hoşlanmanızı sağlıyor. Ay-Boşluk etkisi altındasınız. Bu kısa süre içinde, huzura fazlasıyla ihtiyacınız var. Akrep burçları güne hem paylaşımda bulunma hem de kazançlı çıkma yönündeki aktif enerjisiyle başlıyor. Genelde iç gözlemde bulunmayı seven Akrepler bu saat itibariyle biraz daha dışa dönük olabilirler. Ay-Boşluk etkisi altındasınız. Aileniz veya sevgilinizin, size anlayışlı bir şekilde yanaşması gerekir. Çünkü ani bir tepki gösterme veya tümüyle yalnız kalma ihtiyacınız yoğun. Yay burçları keyifli bir güne adım atıyor. Hiçbir şeyin canınızı sıkmasına izin vermezsiniz. İki gün boyunca Ay-Oğlak burcu geçiş etkinli altındasınız. Para konusunda dikkatlice hesap yapmakta yarar var. Yüksek faizli bir borç altına girmeyin. Sorumluluklar ister istemez üzerinizde etkili olacak. Ay-Oğlak geçişlerinde bu gayet normaldir. Oğlak burçları Yay burcunda ilerleyen Ay etkisi altında Perşembe gününe adım atacak.
    Bu geçiş, monoton, zevksiz hatta çoğu zaman rutinleşen her şeyin ne kadar can sıkıcı olduğunu düşünmenize neden olabilir. Daha az yorulacağınız bir ilişki, iş, hedef belirlemeye çalışabilirsiniz.
    Kova burçları perşembe gününe, Yay burcunda ilerleyen Ay etkisiyle adım atıyor. Fikirlerinizin beğenilmesini, arkadaşlık ilişkilerinizin güçlenmesini, bildiklerinizi uygulama cesaretinizin yerine gelmesini sağlar. Birçok meseleyi özgürce, kimseye bağlı kalmadan ele alabilirsiniz. Balık burçları güne Yay burcunda ilerleyen Ay etkisi altında başlıyor. Normalde hataları görmezden gelen bir insan olmanıza rağmen, bu enerji altında şöyle bir bakma, inceleme gereği duyarsınız. Neler olup bittiğini anlamak, araştırmak, bilgilenmek istersiniz.

    İremSu kimdir?

    5 Ocak 1962 tarihinde doğdu. 1990 yılında Astrolojiyle ilgilenmeye başladı. O yıllarda ülkemizde astroloji alanında başvurabilecek kaynaklar, danışılacak kişiler sınırlıydı. 1997 yılına kadar kendi çabasıyla ilerledi ve astrolojinin özünü idrak etmeye çalıştı. 1997-2002 tarihleri arasında özel ders aldı. 2002-2005 döneminde çeşitli internet sitelerinde yazılar yazdı ve paylaşımlarda bulundu. Bu dönem hem gelişim hem deneyim sahibi olma hem de bir çok kişiyle tanışma fırsatı bulmasını sağladı. 2005 yılı itibariyle Mynet.com sitesinde Astroloji Danışmanı olarak göreve başladı. O tarihten bu yana hem kişisel danışmanlık hizmeti vermekte hem de köşesinin sorumluluğu gereği olan tüm bilgileri günlük, aylık ve yıllık yorumlar şeklinde takipçileriyle paylaşmaktadır.

    Astroloji nedir?

    Astroloji, doğum bilgileri ve gök cisimlerinin konumları ile kişilerin karakterleri ve başlarına gelecek olaylar hakkında kestirimlerde bulunulabileceği düşünülen bir inanç sistemidir. Bu sistem içerisinde yıldız haritaları veya başka araçlar kullanarak geçmişteki olayları açıklamaya çalışan ya da gelecekle ilgili iddialarda bulunan kişilere astrolog denir. Astrologlar kimi zaman tüzel kişilerin (örneğin, bir ülkenin) geçmişi hakkında açıklamalar ya da geleceği hakkında tahminlerde de bulunabilirler.Astroloji, bir bilim dalı değildir. Gökcisimlerinin davranışını ve diğer gök olaylarını inceleyen bilim dalları astronomi ve astrofiziktir. Astroloji, gökcisimlerinin konumlarını belirlemek için bilimsel verileri kullanır, ancak bu verilerden yapılan çıkarımlar bilimsel yönteme dayanmaz. Bu çıkarımların yapılmasında, bilim dallarında olduğu gibi kontrollü deneyler sonucunda elde edilmiş kurallar kullanılmaz.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler