KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Günlük burç yorumları

    Günlük burç yorumlarınızı okumadan evden çıkmayın! Tüm burçlar 6 mayıs çarşamba gününe Ay-Merkür karşıtlık etkisi altında adım atıyor. Günlük burcunuzdaki gelişmeleri görmek için haberimizin detayında yer alan günlük burç yorumlarınız haberimizi okumalısınız...

    GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINIZ...

    Koç burçları çarşamba gününe Ay-Merkür karşıtlık etkisi altında adım atıyor. Bu enerji, adil düşünmeniz, tarafsız hareket etmeniz, kendiniz kadar bir başkasının da önemli olduğunu kabullenmenizi gerektiren durumlar yaşatabilir. Ay-Neptün mücadeleci görünümü, hem yenilikçi bakış açınız hem de huzurlu bir akşam geçirme arzunuzu işaret ediyor. Boğa burçları Ay-Merkür karşıtlık etkisi altında Çarşamba gününe adım atacak. İş konuları, ortaklık münasebetleri, sağlığınızla ilgili meseleler önemini daha fazla hissettirebilir. Elde olmayan gerginlikler, özellikle çalışma hayatınızda sorunlara yol açabilir. İçe akıtılan öfke, fiziksel ve ruhsal olarak rahatsız edici olabilir. İkizler burçları Ay-Merkür karşıtlığı, aşk hayatınızla ilgili konularda uzlaşının sağlanması ve uyumlu bir gün geçirilmesi için dengeli ve adil davranmakta, ılımlı hareket etmekte fayda var. Ay-Neptün mücadeleci görünümü, işiniz ve ilişkinizle alakalı konular üzerinde sağlıklı bir karar vermek için gözden geçirmelerde bulunmanın önemi büyüktür. Yengeç burçları Ay-Merkür karşıtlık etkisi altında Çarşamba gününe başlıyor. İş hayatınızla ilgili konularda ve özellikle duygusal meselelerde gayet dikkatli bir şekilde, dengenizi muhafaza ederek ve mantığınızı ön plana alarak hareket etmeniz yararlıdır. Dolduruşlara gelmeyiniz. Ayakları sımsıkı yere basan, gerçekten kendine tam anlamıyla güvenen bir partnerle olmak size güven kazandırır. İlişkinin özündeki samimiyet ve dürüstlük sizin için her zaman kıymetli olmuştur. Problemleri olan çiftler için bu enerji, adil ve tarafsız bir şekilde düşünülmesi halinde her sorunun altından kalkılacağını garanti eder. Aslan burçları Ay-Merkür karşıtlık etkisi altında Çarşamba gününe başlıyor. Çevremizdeki kişilerle uzlaşı içinde olmak, bastığımız yeri bilmek, ilişkilerimizde dikkatli olmanız gerekiyor. Ay-Neptün mücadeleci görünümü, aşk hayatınız ve güzel olan her şeyin zevkine varma yönünde etkileyicidir. Başak burçları Ay-Merkür karşıtlık etkisi altında Çarşamba gününe adım atıyor. Maddi konularda dikkatli ve ölçülü davranmaya çalışmalısınız. Borç-alacak konularında düşünmeden kararlar vermeyin. Riskten uzak durmakta yarar var. Terazi burçları güne Ay-Merkür karşıtlık etkisi altında başlıyor. Size karşı olduğunu düşündüğünüz kişilerin tavırları karşısında gerginlik yaşamamak için, belli bir mesafede durmak yararlı olur. Özellikle sevgilinizle, eşinizle, iş ortağınızla aranızdaki söz düellolarından kaçınmanız gerekiyor. Akrep burçları Ay-Merkür karşıtlık etkisi altında Çarşamba gününe merhaba diyor. İlişkinizle ilgili konular üzerinde dengeli ve adil bir biçimde düşünmelisiniz. Bu düşünce biçimi kendimizi ezdirmeniz anlamına gelmiyor. Sadece olan bitene gerçekçi bakmakta yarar var.
    Ay-Neptün mücadeleci görünümü, aşk hayatınızı ilgilendiren meseleler yüzünden bazen de parasal konuları kafanıza takabileceğinizi gösteriyor. Yay burçları aşk hayatınızla ilgili konularda ise, neyi istediğinizi iyi bilmelisiniz. siz eğer bastığınız yeri bilirseniz, doğru kararlar verebilirsiniz. Ay-Neptün mücadeleci görünümünde, yaşanan olaylar sizi derinden etkiler. Ne kadar iyimser düşünen biri olsanız da, bazı meseleler sizde fazlasıyla hayal kırıklığı oluşturur. Ay-Jüpiter görünümü, güven duygunuzu yükseltici bu enerji, aşkın önemini vurguluyor. Bugün mutlu olmak, aradığınız güzelliklerini yaşamaktan yanasınız. Oğlak burçları Çarşamba gününe, Ay-Merkür karşıtlık etkisi altında adım atıyor. Sorumluluklarınız gereği insanlarla iyi geçinmekte yarar var. Dışarıdaki dünyanın kuralları size uymadığında, belli bir mesafe bırakarak konuşmalısınız. Ev içinde, özellikle aile bireylerinin huzuru ve güvenliği için, herkesin adil düşünmesi ve hareket etmesinde yarar var. Ay-Jüpiter görünümü, hem aileniz hem de başkalarıyla olan irtibatınızda enerjik bir günü işaret ediyor. Mali konularda ve ilişkilerde Jüpiterin aktif gücünden yararlanabilirsiniz. Başkaları size destek olabilir ve sizden yana düşünebilirler. Kova burçları Çarşamba gününe Ay-Merkür karşıtlık etkisi altında başlıyor. Bu enerji, dünyaya bakış açınız adil ve tarafsız bir gözlem gücüne dayanır. Ay-Neptün mücadeleci görünümü, maddi konular üzerinde düşünmenizi sağlıyor. Ödenecekler, alacaklar üzerinde sabah saatlerinde bütçenizi gözden geçirebilirsiniz. Balık burçları iş hayatlarını ve kişisel anlamdaki durumumlarını gözden geçirebilir. Güneş-Pluto arasındaki olumlu görünüm sizi dirençli kılıyor ve ne yönde ilerlemesi gerektiğini bilmesini sağlıyor. Şu aralar çevre, eğitim, iş girişimleri, yakın akrabalarınız ve parasal konularda güven içinde yaşama arzunuz bir hayli önemliyse, bu görünüm güçlendiricidir.

    İremSu kimdir?

    5 Ocak 1962 tarihinde doğdu. 1990 yılında Astrolojiyle ilgilenmeye başladı. O yıllarda ülkemizde astroloji alanında başvurabilecek kaynaklar, danışılacak kişiler sınırlıydı. 1997 yılına kadar kendi çabasıyla ilerledi ve astrolojinin özünü idrak etmeye çalıştı. 1997-2002 tarihleri arasında özel ders aldı. 2002-2005 döneminde çeşitli internet sitelerinde yazılar yazdı ve paylaşımlarda bulundu. Bu dönem hem gelişim hem deneyim sahibi olma hem de bir çok kişiyle tanışma fırsatı bulmasını sağladı. 2005 yılı itibariyle Mynet.com sitesinde Astroloji Danışmanı olarak göreve başladı. O tarihten bu yana hem kişisel danışmanlık hizmeti vermekte hem de köşesinin sorumluluğu gereği olan tüm bilgileri günlük, aylık ve yıllık yorumlar şeklinde takipçileriyle paylaşmaktadır.

    Astroloji nedir?

    Astroloji, doğum bilgileri ve gök cisimlerinin konumları ile kişilerin karakterleri ve başlarına gelecek olaylar hakkında kestirimlerde bulunulabileceği düşünülen bir inanç sistemidir. Bu sistem içerisinde yıldız haritaları veya başka araçlar kullanarak geçmişteki olayları açıklamaya çalışan ya da gelecekle ilgili iddialarda bulunan kişilere astrolog denir. Astrologlar kimi zaman tüzel kişilerin (örneğin, bir ülkenin) geçmişi hakkında açıklamalar ya da geleceği hakkında tahminlerde de bulunabilirler.Astroloji, bir bilim dalı değildir. Gökcisimlerinin davranışını ve diğer gök olaylarını inceleyen bilim dalları astronomi ve astrofiziktir. Astroloji, gökcisimlerinin konumlarını belirlemek için bilimsel verileri kullanır, ancak bu verilerden yapılan çıkarımlar bilimsel yönteme dayanmaz. Bu çıkarımların yapılmasında, bilim dallarında olduğu gibi kontrollü deneyler sonucunda elde edilmiş kurallar kullanılmaz.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler