KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Dolunay Akrep burcunda

    Dolunay, burçları nasıl etkileyecek?

    4 Mayıs Akrep burcunda Dolunay

    Kaynak bulmak adına mücadele ederken birileri veya bir nedenle çeşitli oyunlara maruz kalmamak için aklımızı başımızda tutmamız gerektiğini öğreneceğiz...Öğrendik belki de... Öyle ya, bunca zamandır iyi niyetimizi fazlasıyla kullanan kişiler tarafından yaşadığımız deneyimler sonucu kendimize sahip çıkmamız gerektiğini, özgüven duygumuzun ne kadar kıymetli olduğunu öğrendik değil mi? Öğrenemeyenler var mı? O zaman iki tür refleks tepkiler bu Dolunayda etkin olabilir. Cömertliğe devam etmek, kibirli davranıp kendinizi yükseklerde göstermek....Yıkılmadım ayaktayım! İyi de nereye basıyorsun acaba? Hani durduğun yer o kadar sağlam mı bakalım?

    Dolunayın ardındaki güç, zararlı konumdaki Mars. Peki, zararı nedir?Mmücadele gücümüzü zorlaması...Ancak o kadar da berbat durumda değiliz. Onun da ardına baktığımızda aklımız eğer akıl tutulması yaşamıyorsak gayet yerinde. Güvenilir olan kişi veya bilgiye itibar etmek, kendi bildiklerimizi de tekrar gözden geçirmek, herkesin kendine ait doğruları olduğunu da kabullenmek...Öyle ya, siz beklenti içindesiniz birileri yardımcı olsun diye. Peki, o kişi de sizden beklenti içinde hiç düşündünüz mü? O zaman bu Dolunayda doğru ile yanlışı, haklı ile haksızı da tartmak gerekiyor...

    Bu Dolunayda, görülmesi gerekenleri ne biz ne de başkalarının perdelemesine izin vermemeliyiz. İyi niyet tamam, ancak bunun ayarını da bilmek lazım.... Cüzdanınızda para yoksa varmış gibi döküp saçmak neyin nesi? Hoş, saçacak bir şey var mı? Eğer varsa aman koyun bir kenara... Ak akça kara gün içindir unutmayalım. Orhan Veli'nin bir şiirinde olduğu gibi,
    Cep delik, cepken delik,
    Kol delik, mintan delik,
    Yen delik, kaftan delik,
    Kevgir misin be kardeşlik !
    Değiliz elbet... Amacımız tenceremiz kaynasın, huzurumuz yerinde olsun, aklımız da başımızda olsun....

    Kalben sevgilerimle,

    Astroloji Danışmanı İremsu,


    4 Mayıs 2015

    KOÇ

    Sevgili Koçlar, yeni haftamız saat 06.42 itibariyle Akrep burcunda oluşacak Dolunay etkisi altında başlıyor. Bu Dolunay, borç ve alacak konuları, miras ve hisseli paralar, ortaklıklarla alakalı konularda etkili olup, bir miktar zorlayıcı yanı olsa da, kazanç elde yönünde sizi mücadeleci kılan bir özelliğe sahip. Hem tutumlu davranmanızı sağlıyor hem de işinizde daha sabırlı olup, elde ettiğiniz paranın kıymetini bilmenizde yardımcı oluyor. Edindiğiniz dersleri, tecrübeleri unutmayınız. Paranıza sahip çıkınız. Hesabınızı biliniz. Başkaları kendi çıkarları için sizin hakkınızı arka plana atmaya çalışabilir. Aşk hayatımızda da güven ve istikrar ilkesini gözetmemiz gerekiyor.

    Saat 07.05 Ay-Jüpiter görünümü bu Dolunayda, aşk hayatınız dahil olmak üzere, başkalarıyla olan her türlü alışverişinizin maddi ve manevi çıkarlarınız doğrultusunda tekrar gözden geçirilmesini sağlıyor. Böylece zararlı veya yararlı yönde gelişen durumları tespit edebilirsiniz. Yeter ki, gerçekçi olun ve gördüklerinize iyice bakın.

    Saat 12.02 Güneş-Jüpiter görünümü, bu Dolunayda mali durumumuzun düzene kavuşması, gelir-gider dengesinin doğru şekilde ayarının yapılması, elimizde bulunan kaynaklarımızın verimli şekilde kullanılmasının önemini vurguluyor. Bu konularda ne fazla abartılı davranabiliriz ne de sorunları görmezden gelebiliriz. Müsriflik kadar cimrilik de yanlış olacaktır. Bazı engeller veya zorluklar varsa eğer, bunların mutlaka bilinçli şekilde ele alınmasında yarar var. Bu sayede hem mali ilişkilerimizi hem kazancımızı hem de hayatımızı düzenleyebiliriz. Zaten Dolunayın da bize söylediği bu. Yeteneklerinin ve kazancının kıymetini bilerek hareket edersen, sorun yaşamazsın diyor.

    Bu Dolunayın hepimiz için aydınlatıcı gelişmelere vesile olması dileğimle,


    BOĞA

    Sevgili Boğalar, saat 06.42 itibariyle Akrep burcunda oluşacak Dolunay, partnerin ilişkide kendi duygularını, değerlerini baskın bir şekilde kabul ettirmeye çalışması anlamına gelebilir. Her iki taraf da, benim dediğim olacak şekilde inatlaşabilir. Bu durum huzursuzluklara sebep olabilir. Eğer bu ilişkinin sürmesini istiyorsanız, birbirinizin değerlerine, kişilik haklarına anlayışlı olmak gerekir. Bu Dolunay, temeli güçlü ilişkilerde sorun yaratmaz. Ancak problemli beraberlikte gerilim epeyce yükselir. Şimdi görünümlere de bir bakalım ve Dolunayın yansımaları bize ne söylüyor daha geniş anlamda görelim.

    Saat 07.05 Ay-Jüpiter görünümü, bu Dolunayda ilişkilerimizi ve aile yaşamımızı, güvenliğimizi, geleceğimizi önemsediğimizi işaret ediyor. Ne fazla iyi niyetli ne de gereğinden fazla abartarak hareket etmemek lazım. Kendinize ve başkalarına karşı tarafsız bir şekilde bakınız. Hoşunuza gitmeyen durumlar varsa bunları es geçmeyiniz. Çünkü bu uyarıları umursamazsak, tekrar bunlarla uğraşmak zorunda kalırız. İlişkilerimizde merkez aldığımız nokta nedir, yolunda gitmeyen durumlar var mı, fazla mı abartıyorsunuz yoksa yanlışları görmezden mi geliyorsunuz. Bu Dolunayda bunları önemsemek gerekiyor.

    Saat 12.02 Güneş-Jüpiter görünümü, bu Dolunayda, şu andaki mevcut durumunuzu maddi ve manevi yönde iyileştirmek, düzenlemek, verimli hale getirmek arzunuzu işaret ediyor. Aileye ait olan mal ve mülkün doğru şekilde paylaşımı, bir evin satış-alış kiralanışı gibi işlemlerinin piyasa koşullarına göre tespiti yönünde akıllıca düşünülmesini gerektiriyor. Siz bir yandan her şey istediğiniz gibi olsun istersiniz. Arzularınız bir hayli yükselir. Sağlama alayım kendimi diye düşünürsünüz. Fakat yalnız değilseniz, kararınızı verirken, başkalarının da ne istediğini hesaba katmalısınız. Böylece hakikaten ne yapılması gerektiğini doğru şekilde tespit edebilirsiniz.

    Bu Dolunayın hepimiz için aydınlatıcı gelişmelere vesile olması dileğimle,


    İKİZLER

    Sevgili İkizler, yeni haftamız saat 06.42 itibariyle Akrep burcunda oluşacak Dolunay etkisiyle başlıyor. Çalışma hayatı veya günlük yaşamınızda insanların davranışları, size olan yaklaşımları, çıkarlar, türlü oyunlar sizi bir hayli zorlar. Önlem almak gereği duyarsınız. Ya kendinizi baskın şekilde ifade edebilir, güçlü olduğunuzu kanıtlamaya çalışırsanız veyahut tüm öfkenizi kendinize yöneltir, insanların sizi anlamadığınızı düşünürsünüz. Her iki davranış şekli de yanlıştır. Bu Dolunayda öncelikle bu denli kendinizi zorlamak yerine, biraz gevşemek, sakin olmaktır. Ne kendinizi ne de başkalarını kontrol etmek bazen mümkün olmayabilir. Yeteneklerinizi köreltmeyiniz. İş ortaklarınız, eş veya başkalarıyla olan parasal ilişkilerinizde dikkatli olmanın önemini vurgulayan Akrep burcundaki Dolunay, ayaklarınızı sağlam yerine basmanız gerektiğini vurguluyor. Harcamalara dikkat etmek, riskli işlere kalkışmamak lazım. Şimdi bir de görünümlere bakalım. Böylece Dolunayı daha geniş manada ele alarak anlayalım.

    Saat 07.05 Ay-Jüpiter görünümü çalışma hayatımız başta olmak üzere yakın çevremizde bulunan kişilerle alakalı her türlü ilişkinin, paylaşımın, bağlantının gerçekçi veriler ışığında değerlendirilmesinin bu Dolunaydaki önemini vurguluyor. Tabii ki birileri sadece kendini düşünerek üzerimizde baskı kuruyor olabilir veya biz sırf kendi çıkarlarımızı önemseyerek hareket ediyor olabiliriz. Bunlar pek sağlıklı durumlar değil. Bu Dolunayda yapılması gereken, iyi niyetin sınırlarını bilmek, ortam şartlarını gözetmek, kendi hakkımızı kimseye ezdirmemek ve başkalarının da hakkını gözetecek şekilde iş ve ilişki durumlarını akıllıca ele almaktır. Bunu yapabilirsek sorun kalmaz.

    Saat 12.02 Güneş-Jüpiter görünümü, derinlikli olarak huzur, emniyet, güvence ve istikrar konularının bizim için önemli olduğunu işaret ediyor. Bu Dolunayda, bildiğimizin doğru, inandığımızın gerçek olduğunu sanabiliriz. Oysaki yapmamız gereken, her türlü ilişkide, girişimlerimizde ve bağlantılarımızda abartıya yer vermemek, kontrollü, bilinçli ve akıllı bir şekilde duruma bakmaktır. Böylece maddi ve manevi anlamda doğru bir yol, yöntem belirlemiş oluruz. Sanmak yerine aslı astarı var mı diye, her şeye iyice bakmak en doğrusudur.

    Bu Dolunayın hepimiz için aydınlatıcı gelişmelere vesile olması dileğimle,


    YENGEÇ

    Sevgili Yengeçler, saat 06.42 itibariyle Akrep burcunda oluşacak Dolunay ve önemli görünüm etkileri altında yeni haftamız başlıyor. Bu Dolunay, aşk hayatımızla ilgili varsa çocuklarımızla ilgili konuları bir hayli vurguluyor. Ayrıca, ğeleceğimizi düşünerek hareket etmemiz gerektiğini vurguluyor. Günlük problemleri veya bir takım sorunları büyütmek yerine, artı ve eksileri tartarak ilişkiyi ele almanın doğru olacağını gösteriyor. Bu Dolunay, aşırılıktan kaçınmanın önemini vurguluyor. Bazen sınırı aşan harcamaların bütçeniz dışına taşmanın riskli olduğunu hatırlatıyor. Siz sevdiklerinize pek dayanamazsınız. Elinizden geldiğince yardımcı olursunuz. Bu Dolunay, cömertliğin sınırlarını bilmenin öneminden bahsediyor. Ancak bir olumlu tarafı var. Kazanç getirici işlere yönelmenizde teşvik edici. Kendinizi iyi kontrol edebilirseniz sorun çıkmaz. Şimdi gelelim önemli görünümlerine. Bunlara da bir bakalım ki, Dolunayı daha geniş açıdan ele almamız mümkün olsun.

    Saat 07.05 Ay-Jüpiter görünümü aşk hayatımız, çocuklarımız, zevklerimiz, ilişkilerimiz ve mali durumumuzun abartılmadan, gerçekçi bir şekilde ele alınması gerektiğini işaret ediyor. Bu Dolunayda eğer fazla açılmışsak, doğal olarak şöyle bir bütçemizin kontrolünü yapmamızda yarar var. Tabii ki hayatın güzelliklerini yaşama arzumuz yüksek. Tabii ki çocuklarımız gözbebeğimiz ve tabii ki aşkta tutkuluyuz, kazanmak isteğimiz doğaldır. Ancak dozunu aşabilecek karar, eylem ve niyetler daha sonra zorlanmamıza neden olacaksa, ayarımızı bilmemiz faydalıdır.

    Saat 12.02 Güneş-Jüpiter görünümü, bu Dolunayda girişimlerin, plan ve projelerin, bağlantıların ilerisi adına güven ve istikrarlı olup olmadığını mutlaka gözden geçirmemiz gerektiğini hatırlatıyor. Eğer şu andaki mevcut durumumuz bize hakikaten huzur veriyorsa tabii ki daha fazlası olsun diye abartmamak lazım. Çünkü daha fazla kazanayım derken, yanlış kararlar verebiliriz. Bu Dolunay bize diyor ki, ne kendin ne bir başkası ne de sevdiklerin için, gereğinden fazla harcayarak, fedakarlıkta bulunarak kendini zorlamaya kalkma. Eğer yeterli değilse, o zaman tercihlerini yaparken, yeteneklerine göre seçimde bulun ki, maddi ve manevi anlamda huzurlu olasın. O zaman bu sese kulak verelim.

    Bu Dolunayın hepimiz için aydınlatıcı gelişmelere vesile olması dileğimle,


    ASLAN

    Sevgili Aslanlar saat 06.42 itibariyle Akrep burcunda oluşacak Dolunay, yeni haftamızın ilk gününe damgasını vuruyor. Ne gibi etkileri var, birlikte gözden geçirelim. Bu Dolunayda ailevi meseleler bir hayli vurgulanıyor. Güven unsurunu öne alarak ilişkilerimize ve işlerimize bir bakmamız gerekiyor. Ayrıca, iş hayatınız ilgili konularda arzu ettiğiniz gelişmeler olmadığında veya size uygun fırsatlar karşınıza çıkmadığında canınız sıkılabilir. Ancak burada asıl önemli olan, aşırıya kaçmadan mevcut duruma bakmak ve ona göre neler yapmamız gerektiğini bilmektir. Şimdi bir de görünümlere bakalım. Böylece Dolunayın tesirlerini daha iyi anlamamız mümkün olabilir.

    Saat 07.05 Ay-Jüpiter görünümü, bu Dolunayda ailevi konular, evimiz, bastığımız toprak, değer verdiğimiz her şeyin daha sağlam, daha uzun ömürlü ve daha istikrarlı olmasını istediğimizi gösteriyor. Arzularımız, isteklerimiz her şekilde kazançlı çıkmaya endekslenmiş gibi. Ne kadar güvendeyiz, ne kadar mutluyuz, doyumluyuz bunu bir hayli önemsiyoruz. Ancak abartmamak gerektiğini de bilelim. Aşırı kaçmamaya da özen gösterelim.

    Saat 12.02 Güneş-Jüpiter görünümü, mesleki konularda ve toplumsal aktivitelerimizde bu Dolunayda durumumuzu gözden geçirme yönünde önem taşıyor. Biz şu anda işimizden, hayatımızdan ne kadar memnunuz ve ne kadar doyuyoruz buna bakacağız. Ancak abartmadan bunu yapacağız. Çünkü mevcut işimiz eğer bizi tatmin ediyorsa, kalkıp işten ayrılıp, başka bir işe girmek risk almak olur ki, yanlıştır. Diyelim ki, işimiz yok ve girişimde bulunduk. Böyle bir durumda eğer fazla talepte bulunup, piyasa koşullarını göz ardı etmeliyiz. Aşırıyı kaçmayacağız. Bu Dolunayda, yeteneklerimize göre iş arayışları, eğer çalışıyorsak ilişkilerimizde denge unsurunu hem kendimiz gözeteceğiz hem de başkalarının da buna özen göstermesini isteyeceğiz. Evet biz özeliz, biz bitaneyiz. Ancak başkaları da kendine göre özeldir. Bunu da unutmayalım.

    Bu Dolunayın hepimiz için aydınlatıcı gelişmelere vesile olması dileğimle,


    BAŞAK

    Sevgili Başaklar, yeni haftamız saat 06.42 itibariyle Akrep burcunda oluşacak Dolunay etkisi altında başlıyor. İletişim, yolculuklar, yakın ilişkilerimizin dikkatli bir şekilde gözden geçirildiği bir Dolunay bu. Bazı insanlarla yol ayrımına gelinebilir. Biraz tatminsiz olabiliriz. Çünkü güçlü olma arzumuz çok yüksek. Etrafınızdaki kişilerin size karşı yaklaşımları önemseyeceksiniz. Çıkarlarını öne alan kişilerle anlaşmakta zorlanırsınız. Bu aşk hayatınızla ilgili konularda da geçerlidir. Önceden girişimde bulunulmuş işlerin istediğiniz gibi sonuçlanmasını bekliyorsunuz. Peki bu Dolunayın başka ne gibi etkileri var. Bunu geniş manada anlamak için görünümlere de bakmamızda yarar var. Şimdi onları bir görelim.

    Saat 07.05 Ay-Jüpiter görünümü, bu Dolunayda çevremizde olan kişilerle ilişkimizi veya insanlarla olan bağlantılarımızı şöyle bir gözden geçirmemiz gerektiğini işaret ediyor. Tabii ki beklentilerimiz var ve bunları göremediğimizde, elde edemediğimizde sıkılıyoruz, huzursuz oluyoruz. İçten içe, egomuz bir hayli yüksek. Değerli bulunmaktan yanayız. Biz söylemeden birileri bizim değerimizin farkına varsın istiyoruz. Bazen de biz, gereğinden fazla birilerini önemsiyor, onları yüceltiyor sonra da yanlış geri dönüşlerle karşılaşınca üzülüyoruz. Oysaki her şeyin ayarını bilmekte, kendimizi çok iyi tanımakta yarar var. Ayrıca, doğru bilgiyi önemsemek, hoşgörünün sınırlarını iyi belirlemek, zamanımızı iyi değerlendirmek gerekiyor.

    Saat 12.02 Güneş-Jüpiter görünümü, bu Dolunayda bilgi ve tecrübemizi geliştirmenin, yaşamın anlam ve önemini kavramanın kıymetli olduğunu işaret ediyor. Bizim öncelikle kendimizi tanımamamız, önceliklerimizi belirlememiz, yeteneklerimizi değerlendirmemiz için mutlaka gerçekçi bir planlamaya ihtiyacımız var. Tabii ki daha ileri gitmek, daha başarılı olmak istememiz doğaldır. Ancak kendimizi başkalarına göre bulunmaz biri sanmak kadar, kader mahkumu gibi görmek de o denli yanlıştır. Mevcut duruma gerçekçi olarak bakalım, abartmayalım, yeteneklerimizi köreltmeyelim, aşırı gururlu tepkilerde bulunmayalım.

    Bu Dolunayın hepimiz için aydınlatıcı gelişmelere vesile olması dileğimle,


    TERAZİ

    Sevgili Teraziler, saat 06.42 itibariyle Akrep burcunda oluşacak Dolunayın tesirleri altında yeni haftaya adım atıyoruz. Bu Dolunayda en önemli konu, finansal ilişkilerin mutlaka ele alınması gerekliliğidir. Kazanç anlamında ki meseleler kadar, eş, iş ortağı veya başkalarıyla olan her türlü alışverişin özünü, niteliğini göreceğiz. Yarar-zarar hesabı yapacağız. Eğer gerçekten güven veriyorsa, sürdüreceğiz. Fakat tam tersine soru işaretleri uyandırıyorsa, durup bir bakmakta yarar var. Bir de önemli husus, bu Dolunayın görünümleridir. Şimdi bu görünümler çerçevesinde incelediğimizde, çok daha geniş anlamda durumu görmemiz mümkün olacaktır.

    Saat 07.05 Ay-Jüpiter görünümü bu Dolunayda, finansal durum, sosyal ilişkilerimiz ve hedeflerimiz anlamında güçlü olmak, daha fazla kazanmaktan yana olacağımızı işaret ediyor. Elimizdekilere bakıyoruz ve bize göre hiç de yeterli olmayabilir. Acaba gerçekten öyle mi? buna iyice bir bakalım. Çünkü bazen insan aşırıya kaçabilir, kendi durumunu yetersiz görebilir. Eğer böyle ise, o zaman ayarımızı bilmemiz lazım. Diyelim ki, hakikaten gözle görülür şekilde zor durumdayız. O zaman bu Dolunayda aklımızı başımızı toplayıp, yeteneklerimizi hangi alanda hangi iş üzerinde kullanmamız gerektiğini tespit etme vaktimiz gelmiş demektir. İlişkilerimizde de aynı şekilde. Eğer birileri sizi üzüyor, hakikaten yoruyorsa, bunları sineye çekmeyelim. Ancak kendimizi de kaf dağında görmeyelim.

    Saat 12.02 Güneş-Jüpiter görünümü, ilişkilerimizde karşılıklı olarak maddi-manevi anlamdaki paylaşımların bu Dolunayda gözden geçirilmesi yönünde önem taşıyor. Şu andaki mevcut durumumuza bir bakalım. Bankalarla alakalı durum, kredi alımları, eş veya iş ortaklarımızla aramızdaki yasal veya özel anlaşmaların mutlaka uzun vadeli olacak şekilde hesaplanması çok önemli. Eğer bir sıkıntımız, borcumuz varsa, kalkıp yüksek faizli bir başka borcun altına girmemek lazım. Eğer bir iş düşünüyorsak, bunun piyasa şartlarına bakılarak maddi anlamda hesabının yapılması doğru olacaktır. Kenarda bir paramız varsa, açılmayacağız. Nasılsa kazanırım demek yerine, ne getirir ne götürür diye analizini yapmalıyız. İlişki meselelerinde ise sadece kendi bildiğinin doğru olduğunu düşünen, abartılı hareket eden, sürekli kendini merkezde gören kişilere karşı dikkatli olacağız.

    Bu Dolunayın hepimiz için aydınlatıcı gelişmelere vesile olması dileğimle,


    AKREP

    Sevgili Akrepler, yeni haftamız saat 06.42 itibariyle Akrep burcunda oluşacak Dolunay etkisiyle başlayacak. Bu Dolunay, , iş ortaklıkları veya rakiplerinizle alakalı konularda mücadelenin işaretçisidir. Ancak bu mücadele birilerine uymak yerine, kendinizi güçlü bir şekilde, özgürce ifade etmek arzunuzdan kaynaklanır. Başkaları kendi değerlerini, isteklerini baskın kılmaya çalışırlarken, sizin kendinize güvenmeniz, şartlar zorlu olsa da, pes etmemeniz yerinde olur. Şimdi bir de bu Dolunayın görünümlerini inceleyelim. Böylece yansımalarını daha geniş anlamda görebilmemiz mümkün olsun.

    Saat 07.05 Ay-Jüpiter görünümü bu Dolunayda, kişisel kararlılığımızın, tutkularımızın, kazanma arzumuzun yükseleceğini işaret ediyor. Toplumsal alanda, kariyer hayatında, şu andaki mevcut duruma baktığımızda eğer kendimizi iyi bir pozisyonda ve durumda görmüyorsak, baskın tavırlar gösterebiliriz. Daha fazlasını hak ettiğimizi öne sürebiliriz. Ancak bunun ölçüsünü bilmemiz lazım. Çünkü şartlar gereği, bu isteklerimiz karşılanmayabilir. Aynı durum, başkalarının bu türden davranışlar göstermesi anlamına da gelebilir. Patronunuz sadece kendi çıkarlarını düşünen biri olabilir. Hangi durum olursa olsun, bu Dolunayda birileri doymazlık, aç gözlülük, kendini bilmezlik gibi davranışlara açıktır. Bizim bu gibi durumların farkında olarak dikkatli olmaya çalışmamızda yarar var.

    Saat 12.02 Güneş-Jüpiter görünümü, bu Dolunayda gerek özel gerekse iş anlamındaki ilişkilerimizin mevcut durum veya geçmişte yaşananlar çerçevesinde gözden geçirilmesi anlamı taşımaktadır. Nasıl biriyle beraberiz veya kimlerle beraberlik yaşadık. Karşımıza çıkan kişileri olduğu haliyle mi kabul ettik yoksa denge unsurunu bir ilişkide karşılıklı olarak gözetmeye önem mi verdik? Biz kendimizi nasıl bir ilişkide daha güçlü, daha mutlu ve huzurlu hissedebiliriz. Bunların tümüne bu Dolunayda bakmamızı gerektiren durumlar yaşayabiliriz. Eğer yalnızsak, kendimizi mutsuz, başarısız, huzursuz hissetmemiz mümkündür. Bu Dolunayın böylesi yüzleşmeler, gözden geçirmeler için hakikaten faydalı olduğunu söylemeliyim. Sizi uyararak, daha akıllı seçimlerde bulunmaya, durumunuzu gerçekçi bir şekilde gözden geçirmeye çağıran sesine özellikle ilişki ve iş konularında kulak vermemizde yarar var.

    Bu Dolunayın hepimiz için aydınlatıcı gelişmelere vesile olması dileğimle,


    YAY

    Sevgili Yaylar, yeni haftamız saat 06.42 itibariyle Akrep burcunda oluşacak Dolunay tesiriyle başlıyor. Bu Dolunay, özellikle iç dünyamızda ilişkilerimizi gözden geçirmemizi, ruhumuzu üzen, bizi kıskaç altına alan meselelere artık bakma vaktimiz geldiğini hatırlatıyor. Sizin arzu ve isteklerinizle, başkalarının beklentileri arasındaki dengenin mutlaka sağlanması gerektiğinin farkına varıyoruz. Tabii ki, her Dolunayda olduğu gibi, görünümlerin önemi bilhassa kıymetlidir. Böylece daha geniş anlamda yansımalarını anlayabilir, ona göre günü değerlendirebiliriz. Şimdi bir bakalım.

    Saat 07.05 Ay-Jüpiter görünümü bu Dolunayda, maddi ve manevi anlamda bizi tatmin eden ve etmeyen durumların tespitini yapmamızda önem taşıyor. Nefret, kıskançlık veya öfke gibi olumsuz duyguların yanı sıra, tutku, aşk, para, güç gibi olgular da ruhumuzun bilinmez derinliklerinde cirit atıyor sanki. Ancak burada önemli olan, hayatı ne kadar gerçekçi bir şekilde ele alıyoruz, bu çok önemli. Sürekli beklenti içinde olmak, her durumda kazanmayı istemek, düşünmeden kararlar vermek, sabırsız davranmak ne kadar yanlışsa, en ufak bir engele takıldığımızda isyan etmek, içten içe kinlenmek veya hayata küsmek de o denli yanlıştır. Doğru hedef belirleyerek, çalışmalı, gayret etmeliyiz. Belki ülkenizde veya başka bir yerde, farklı bir alanda, ekmeğinizi kazanmak, hayatınızı garanti altına almak için sabırlı olmakta yarar var.

    Saat 12.02 Güneş-Jüpiter görünümü, bu Dolunayda, çalışma hayatımız başta olmak üzere, eğitim, girişim, sağlık ve yaşamsal konularda, maddi ve manevi anlamda durumumuza bir bakmak gerekiyor. Tabii ki bu bakış, yeterli olanla olmayan arasındaki tespitin yapılmasını sağlayacaktır. Şu anda bulunduğumuz yerde koşullar iyi durumdaysa, bu Dolunayda huzurumuz ve keyfimiz de yerinde demektir. Tam tersine problemler varsa, yeni iş alanları ve girişimlerinde bulunarak rahatlamak arzumuz bir hayli önem taşıyacaktır. Ancak burada bir başka önemli nokta, bütün bunları gerçekçi bir şekilde tespit edebilmektir. Abartıya kaçmadan bunu yaparsak hakikaten faydalı olur. İş güvenliği, çalışma saatleri, sosyal güvence, risk gibi faktörlerin bilhassa önemsenmesinde yarar görüyorum.

    Bu Dolunayın hepimiz için aydınlatıcı gelişmelere vesile olması dileğimle,


    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar, saat 06.42 itibariyle Akrep burcunda oluşacak Dolunay etkisi altında yeni haftaya adım atıyoruz. Bu Dolunayda, aşkta tutkulusunuz. Cinsellik bir hayli önemli. Eğer partnerinizle ortak hedefleriniz varsa, paylaşımda bulunmaktan zevk alıyorsanız, birbirinizle olmak sizin için önemliyse, sorunsuz bir Dolunay yaşanır. Bu Dolunayın özünde, ilişkinizdeki dayanışma son derece önemli. Aşktan daha önemli olan duygu, hayatı birlikte sırtlanıyor olmanızdır. Eğer sadece bir tarafın tatminine dayanan bir ilişki ise, amaçlar farklı ise zorluk yaşanır. Bu Dolunay, finansal konularda başkalarından beklediğiniz desteklerin işaretçisidir. Ancak bunların olur veya olmazlarını iyice hesap edelim. Şimdi birlikte Dolunayın görünümlerine de bir bakalım ki, geniş manada durumu görmemiz mümkün olsun.

    Saat 07.05 Ay-Jüpiter görünümü bu Dolunayda, sosyal ilişkilerimiz başta olmak üzere, hedeflerimizin maddi-manevi anlamdaki doyumu, tatminkarlığı üzerinde bilhassa duracağız. Beklentilerimiz var ve bu beklentilerin karşılanmasını talep etmekteyiz. Ancak burada bir başka önemli nokta, acaba bu isteklerimizde ne kadar gerçekçiyiz. Buna mutlaka bakmak lazım. Başkalarını bizim arzularımızı karşılamadığında, bizim istediğimiz gibi davranmadığında ne yapıyoruz, nasıl tepkilerde bulunuyoruz. Yoksa kendimizden çok mu fazla taviz veriyoruz. Yaşadığımız hayattan ne derece memnunuz, mali yönden rahat mıyız yoksa çok mu fazla açılıyoruz.

    Saat 12.02 Güneş-Jüpiter görünümü, bu Dolunayda aşk hayatımızı kendi arzularımız ve isteklerimiz çerçevesinde yaşama arzumuzu yükseltiyor. Biz istikrar, güven, maddi ve manevi anlamda sağlamlık arıyoruz. Her ne olursa olsun artık elimizde olanla yetinmekten, beklemekten, ummaktan yana değiliz. Görmek, dokunmak, bilmek, yaşamak, hissetmek istiyoruz. Tabii ki yeterli gelmiyor bir çok şey. Bir şeyleri idare ederek, hep kendimizden vererek zaman kaybetmişsek eğer, bu Dolunayda, biraz aşırıya kaçıp fazla beklenti içine girersek buna da dikkat etmemizde yarar var. Ayrıca son zamanlarda parasal anlamda sınırlarımızı aşmışsak, bu Dolunayda bir miktar desteğe ihtiyaç duyabiliriz.

    Bu Dolunayın hepimiz için aydınlatıcı gelişmelere vesile olması dileğimle,


    KOVA

    Sevgili Kovalar, saat 06.42 itibariyle Akrep burcunda oluşacak Dolunay etkileri altında yeni haftaya merhaba diyoruz. Bu Dolunay, iş ve ailevi konularda bir hayli yorucu gözüküyor. Özgür hareket etmek, mücadele vermek, şartlara göre hareket etmek pek kolay değil. Bazen başkalarının abartılı hareketleri bazen iş hayatının kendi içindeki güç kavgaları yorucu olur. Sanki başkaları sizin hayatınızda merkez olmuşlar, sizi yönetiyor gibidirler. Bütün bunlarla baş edebilmek için çok rahat biri olmak, akışta kalmak, sakin olmak gerekiyor. Ancak bu da öyle kolay gözükmüyor. Şimdi bir de, Dolunayla örtüşen görünümlere bir bakalım. Böylece daha geniş anlamda durumu görmemiz mümkün olsun.

    Saat 07.05 Ay-Jüpiter görünümü bu Dolunayda kişisel çıkarlarını daha fazla düşünen partner veya kişilerle aramızda yaşanması muhtemel problemleri vurguluyor. Ancak bu vurgulama, aslında bir uyarı gibi. Bize, durumunu gerçekçi bir şekilde ele alarak bir düşün diyor. Biz mi bu kişilere fazla taviz veriyoruz yoksa kendi değerimizi çok mu üstün görüyoruz. Neye göre bu problemleri yaşamaktayız, bir bakmak lazım. Gerek iş hayatımız, gerekse ikili ilişkilerimizde huzurumuzu kaçıran nedenleri, ana kaynağına inerek bilinçli bir şekilde ele almak gereği duyacağız. Böylece hangi konuda aşırıya kaçtığımızı veya kaçıldığını görmemiz mümkün olabilir.

    Saat 12.02 Güneş-Jüpiter görünümü, bu Dolunayda iç dünyamıza yönelerek ailevi konulardan ilişkimize kadar geniş bir alanda mevcut duruma bakmamız lazım. Sözgelimi partnerimiz veya ilişkide bulunduğumuz kişileri hangi kriterler çerçevesinde seçiyoruz. Egosu yüksek, beklentileri fazla, gururlu ve kibirli davranışları olan kişilere yöneliyorsak veya böyle biriyle berabersek tabii ki bu Dolunayda kendimizi pek huzurlu hissetmeyiz. İlişkilerde mutlaka karşılıklı paylaşımı, dengeli ve ölçülü bir sevgi alışverişini önemsemek gerekiyor. Kendi değerini, kişisel arzularını dayatan, ilişkide gururlu, kibirli davranan, aşırıya kaçan hangi taraf olursa olsun, bu halinin pek de hoş olmadığını artık anlaması vaktidir. Kaldı ki, bu Dolunayda ilişkimizin özündeki nitelik her ne ise, o tümüyle görünür hale geliyor.

    Bu Dolunayın hepimiz için aydınlatıcı gelişmelere vesile olması dileğimle,


    BALIK

    Sevgili Balıklar, yeni haftamız saat 06.42 itibariyle Akrep burcunda oluşacak Dolunayın tesirleri altında başlıyor. Bu Dolunay, çevre ilişkilerinin ele alındığı ve girişimlerin maddi-manevi yönde sonuçlandığı veya gözden geçirilmesi gerektiğini vurguluyor. Her durumun artı ve eksileriyle ele alınması şart gözüküyor. Ayrıca bir başka yere yerleşim, tayin veya çevresel ilişkilerde mevcut duruma iyice bir bakmak lazım. Yeni tanışmalarda ise, ayrı şehirde yaşamanın güçlükleri bir hayli vurgulanıyor. Şimdi gelelim, bu Dolunayın görünümlerine. Böylece yansımalarını daha geniş manada analiz etmemiz mümkün olacak.

    Saat 07.05 Ay-Jüpiter görünümü bu Dolunayda, çıkarlarımızın bilincinde olarak elimizdeki mevcut duruma bir bakacağız. İş hayatımızdan eğitim durumumuza kadar, maddi-manevi anlamda güvence ihtiyacımız bir hayli yükselecek. Bizi tatmin etmeyen, fazlasıyla emek sarfettiğimiz halde karşılığını bir türlü alamadığımız bir ilişkide, bir işte, bir projenin içinde daha fazla yer almak istemeyeceğiz. Tabii ki abartmadan bu tespitlerde bulunmamızda yarar var. Belki de başka bir iş veya başka bir alanda kendimizi göstermek isteyebiliriz. Böyle bir durumda risk faktörünü de göz ardı etmeyelim. Hani bir söz vardır. Dimyata pirince giderken, eldeki bulgurdan da olmayalım.

    Saat 12.02 Güneş-Jüpiter görünümü, bu Dolunayın maddi-manevi anlamda huzur, güven, istikrar olgularını gözetmemizde etkili olacağının işaretçisidir. Bir girişimde bulunduysak, bir konuda adım attıysak, bir işi düzeltmek adına çabaladıysak bugün geldiğimiz nokta bizi ne kadar tatmin ediyor diye bakacağız. Eğer etmiyorsa, kendimizden daha fazla taviz vermeyeceğiz. Verimli işleyen, sağlıklı olan, huzur veren bizim için kıymetli olacak. Kendi isteklerini dayatan, güven vermeyen, bizi mutsuz eden kişilerden ve maddi-manevi anlamda doyurucu olmayan işlerden, ilişkilerden uzak duracağız.

    Bu Dolunayın hepimiz için aydınlatıcı gelişmelere vesile olması dileğimle,

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler