KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    2 Mayıs 2015 Cumartesi - Günlük burç yorumları

    Bugün tüm burçlar cumartesi gününe Ay-Pluto görünümüyle başlıyor. Bu görünümün etkilerini okumak istiyorsanız günlük burç yorumlarınıza göz atmanızda fayda var. Ay-boşluk etkisi altında nasıl bir gün geçireceğinizi Mynet Astroloji Danışmanı İremSu yazdı. Günlük burç yorumlarınızda boşluk etkisinin yansımalarını görebilirsiniz. İşte 2 Mayıs Cumartesi günlük burç yorumlarınız...

    **GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINIZ İÇİN TIKLAYIN...

    **

    **

    **Koç burçları cumartesi gününe Ay-Pluto görünümüyle başlıyor. Tüm ilişkilerinizde belli bir mücadele, güçlü olma, gücünüzü kabul ettirme arzusu etkili oluyor. İlerleyen saatlerde Ay-Boşluk etkisi altında olacaksınız. İkili ilişkiler, rekabet veya başkalarının size olan yaklaşımları, onlarla olan temasınız önemli hale gelecektir. Boğa burçları Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında, bir yandan kontrol edemediğiniz durumlarla uğraşabilir, diğer yandan sağlık, iş hayatı ve bir takım konularda dengenizi muhafaza etmeniz gerekebilir. Azimli olmak ve ilişkilere özen göstermeniz gerekiyor. İkizler burçları cumartesi gününe Ay-Pluto görünümüyle başlayacak. Bu enerji, parasal ve ilişki meselelerinde sabırlı olmamız gerektiğini gösteriyor. Çünkü bir yandan huzuru arzularken, birileri veya bazı durumlar üzerimizde baskın olabilir. Yengeç burçları Ay-Uranüs karşıtlık etkisi, iş hayatınızla alakalı konularda veya genel olarak sorumluluklarınız söz konusu olduğunda çabucak tepki verebilir, özgür olmak isteyebilirsiniz. Ancak bunun ayarını iyi yapmanızda fayda var. Ay-Boşluk etkisi altında olacaksınız. Bu süreçte, huzurlu ve sağlam bir düzen kurabilmeniz için öncelikle sorumluluklarınızın farkında olmanız gerektiğini işaret ediyor. Eviniz, ailevi ilişkilerinizle alakalı konularda belli bir baskı söz konusu olabilir. Aslan burçları cumartesi gününe Ay-Pluto arasında gerçekleşiyor. Bu enerji, çalışma hayatınız, sağlığınız veya günlük hayattaki mücadelenin işaretçisidir. Sorumluluklarınız artabilir. Bunların bilincinde olarak günü değerlendirmekte yarar var. Başak burçları güne Ay-Pluto görünümüyle başlayacak. Bu enerji, mali konularda zorlandığınızı işaret ediyor. Sizin gelirinizi yükselten işlere, ilerisi adına güçlenmenizi sağlayacak ilişkilere ihtiyacınız var. Bütün bunları yerli yerine koymak için mücadele edebilirsiniz. Terazi burçları Ay-Boşluk etkisi altında olacak. Bu süreçte, ortaklaşa hareket etmek, elbirliğinde bulunmak, sen ve ben demek yerine biz olmak yolundaki sorunlarınızı veya durumunuzu gözden geçirmekte yarar vardır. Kişiliğinizin zayıf ve işlemeyen, size faydası dokunmayan kısımlarını onardığınızda bireysel açıdan güçlendiğinizi fark etmeniz mümkündür. Akrep burçları güne Ay-Pluto görünüm etkisi altında başlıyor. Bu enerji, güçlenmek adına verilen mücadelenin göstergesidir. Ancak bir yandan mücadele ederken, diğer taraftan elde olmayan durumlarla karşılaşmak sizi yoruyor. Çabalıyorsunuz ancak çabanızın meyvelerini alabilmek kolay olmuyor. Bir takım tuhaflıklar, sağlık veya diğer etkenlerle boğuşmak zorunda kalıyorsunuz. Yay burçları Ay-Boşluk etkisi altında olacak. Bu süreçte, gerçekçi olanla olmayan hedeflerinizi birbirinden ayırmak için şöyle bir düşünmekte yarar var. Kimlerle arkadaşlık etmektesiniz, kimlerle yolun sonuna geldiniz veya kimlerle iş birliğinde bulunmak gelişiminiz açısından önem taşıyor, bunlar üzerinde bir daha düşününüz.
    Oğlak burçları güne Ay-Pluto görünümüyle başlayacak. Bu enerji, güçlü olmak ve verdiğimiz mücadeleden başarılı çıkabilmek isteğinin işaretçisidir. Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında, evinizle ilgili değişimler, yenilikler, ailenizle alakalı faaliyetler hızlı bir şekilde hareket etmenize, kararlar almanıza neden olabilir. Bu değişimlerin iş hayatınıza, sorumluluklarınıza olan etkisini iyice hesap ediniz ve gözden geçiriniz. Kova burçları Ay-Boşluk etkisi altında olacak. Bu süreçte planlarınızı mantık süzgecinden geçirmekte yarar var. Sorumluluklar önemli. Acil kararlardan kaçınınız. Siz hayatınızı düzene sokmak istiyorsanız, önce buna kendinizden başlamalısınız. Yetersiz olduğunuz konular üzerinde düşünmekte yarar var. Balık burçları Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında, paranıza sahip çıkınız ve ne olursa olsun riskli harcamalardan uzak durmanızda yarar vardır. Eğer birilerinden veya farklı yollarla elde edilecek bir destekle hareket edecekseniz, hesabınızı iyi bilmekte yarar var. Bir kazanıyorsak, iki harcayamayız değil mi? O zaman alışverişlerimizde, dengeyi korumamız iyi olacaktır.

    Mayıs ayı burç yorumlarınızı izleyin...

    İremSu kimdir?

    5 Ocak 1962 tarihinde doğdu. 1990 yılında Astrolojiyle ilgilenmeye başladı. O yıllarda ülkemizde astroloji alanında başvurabilecek kaynaklar, danışılacak kişiler sınırlıydı. 1997 yılına kadar kendi çabasıyla ilerledi ve astrolojinin özünü idrak etmeye çalıştı. 1997-2002 tarihleri arasında özel ders aldı. 2002-2005 döneminde çeşitli internet sitelerinde yazılar yazdı ve paylaşımlarda bulundu. Bu dönem hem gelişim hem deneyim sahibi olma hem de bir çok kişiyle tanışma fırsatı bulmasını sağladı. 2005 yılı itibariyle Mynet.com sitesinde Astroloji Danışmanı olarak göreve başladı. O tarihten bu yana hem kişisel danışmanlık hizmeti vermekte hem de köşesinin sorumluluğu gereği olan tüm bilgileri günlük, aylık ve yıllık yorumlar şeklinde takipçileriyle paylaşmaktadır.

    Astroloji nedir?

    Astroloji, doğum bilgileri ve gök cisimlerinin konumları ile kişilerin karakterleri ve başlarına gelecek olaylar hakkında kestirimlerde bulunulabileceği düşünülen bir inanç sistemidir. Bu sistem içerisinde yıldız haritaları veya başka araçlar kullanarak geçmişteki olayları açıklamaya çalışan ya da gelecekle ilgili iddialarda bulunan kişilere astrolog denir. Astrologlar kimi zaman tüzel kişilerin (örneğin, bir ülkenin) geçmişi hakkında açıklamalar ya da geleceği hakkında tahminlerde de bulunabilirler.Astroloji, bir bilim dalı değildir. Gökcisimlerinin davranışını ve diğer gök olaylarını inceleyen bilim dalları astronomi ve astrofiziktir. Astroloji, gökcisimlerinin konumlarını belirlemek için bilimsel verileri kullanır, ancak bu verilerden yapılan çıkarımlar bilimsel yönteme dayanmaz. Bu çıkarımların yapılmasında, bilim dallarında olduğu gibi kontrollü deneyler sonucunda elde edilmiş kurallar kullanılmaz.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler