KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Mayıs 2015 aylık burç yorumları

    Bu ay sizi neler bekliyor?

    [Nasıl TV - Koç burcu 2015 Mayıs ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Koc-burcu-2015-Mayis-ayi-yorumlari-nelerdir)

    KOÇ

    GENEL BAKIŞ

    4 Mayıs tarihinde akrep burcunda bir Dolunay meydana gelecek. Finansal ilişkiler yönünde etkileri olacak. Abartılı kararlar vermememiz gereken bir dönem. Başkaları kendi çıkarları için sizin hakkınızı arka plana atmaya çalışabilir. Aşk hayatımızda da güven ve istikrar ilkesini gözetmemiz gerekiyor.

    8 Mayıs tarihinde Venüs, yengeç burcunda seyrine başladığında sizler için gerek ikili ilişkilerde gerek ailevi konularda muhafaza etme olgusu öne çıkıyor. Ailemizi koruma altına alma, tek yaşıyorsak bir aile olma isteği, yuvamız içerisindeki huzur ve güvenliğimiz, çocuklarımız varsa onlarla ilgili meseleler ön planda olacaktır.

    Tutarsız ve dengesiz ilişkiler, maddi sıkıntıların yaşanabileceği kişiler ailemizden birisi dahi olsa gözden geçirmeliyiz.

    12 Mayıs tarihinde Mars, ikizler burcunda seyrine başlıyor ve o gün Merkür'ün gölgeli günleri de devreye giriyor. Eğitimden ticarete, satıştan pazarlamaya kadar her türlü plan ve projenin çok akıllı bir şekilde yapılması gerekiyor.

    18 Mayıs tarihinde Yeniay, boğa burcunda oluşacak. Mali konuların, girişimlerin ciddi anlamda ele alınması, onarılması, eksikler varsa tamamlanması gerekiyor. Oluşan Yeniay duygusal meseleleri halletmek amaçlı iletişim yolunu bizlere gösteriyor.

    19 Mayıs - 12 Haziran tarihlerinde Merkür'ün geri hareket dönemindeyiz. Bu dönemde iletişim, haberleşme, yakın çevre ilişkileri, yolculuklar, bilgi işlem ağımız gibi iletişimin bütün aksanlarında akıllıca bir gözden geçirmeye ihtiyaç var.

    21 Mayıs tarihinde güneş, ikizler burcunda seyrine başlıyor. Bu dönemde çevre ilişkileri önemli. Yaşadığımız topluma ve toplumdaki eksikliklere bakacağız. Kardeşlerimizle ilgili işlerimize de ağırlık verebiliriz.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-10 Mayıs arası: Haftanın aşk açısından etkili tarihleri 4, 6, 7 Mayıs. Değerlerinize öyle sıkı sıkıya bağlısınız ki, bunların hafife alınmasına tahammülünüz yok. İlişkide kazançlı çıkmak istersiniz. Aşka açıksınız ancak kafa yorucu bir ilişki istemiyorsunuz. 7 Mayıs tarihinde Güneş-Yengeç burcunda ilerleyecek. Yuva kurmak, bir aile olmak özleminiz yükselir. Partnerinizin ailenizle ilgili konularda hassas davranmasını beklersiniz. Kol kırılır yen içinde kalır sözünü benimsiyorsunuz. Eğer sorunlar varsa, bunları kimsenin bilmesinden hoşlanmazsınız.

    11-17 Mayıs arası: 12 Mayıs tarihinde başlayacak Mars-İkizler burcu seyri, çevremizde olan bitenlere çabucak uyum sağlamanızda yardımcıdır. Öyle fazla duygusal takılmazsınız. Sizin için yenilik, hareketlilik, aynı hedefte olmak, birlikte bir şeyler yapmak önemlidir. 15 Mayıs tarihindeki görünüm, ciddi ilişkisi olanlar, evliler, evlenme niyetinde olanlar için daha dikkatli, ilerisi adına düşünerek hareket etmenin önemli olduğunu gösteriyor. Aynı gün bir başka görünüm hedefleri aynı olmayan çiftlerin aralarındaki inatlaşmaların işaretçisidir. 16 Mayıs tarihi, yaşanan bir hayal kırıklığının göstergesidir.

    18-24 Mayıs arası: 21 Mayıs tarihinde Güneş-İkizler burcunda ilerleyecek. Bu geçiş genelde yakın çevremizle olan aktif bağlantı, girişkenlik, tanışmak, kendimizi ifade etmek, canlanmak tarzında bir yansımadır. Bir yandan da özgür olmak isteriz. Yeni biriyle tanışmaya hazır bir halimiz vardır. Hatta bir hayli hızlı davranırız. Ancak unutmayalım ki, Merkür geri hareket dönemindeyiz. Karşımıza yeni birisi çıksa da, öncelikle tanıma sürecini uzun tutmalıyız. Sonra kararımızı veririz.

    25-31 Mayıs arası: İlişkiler açısından haftaya zorlu iki görünüm eşliğinde başlıyoruz. Özellikle 25 ve 26 Mayıs bu anlamda etkili. Bir yanda ilişkide güven arzusu, sevilmek ihtiyacı, hassasiyet yoğun, diğer yanda özgür olmak, bildiğimiz gibi yaşamak, bağlayıcı, baskı altına alıcı her şeyden uzak durmak güdüsü. Bunlar öylesine yoruyor ki bizi, kararsızız. Ne doğru nedir gerekli olan bizim için bunu bilemiyoruz. Bilemediğimiz için de, hayal kırıklığı yaşadığımızı düşünüyoruz. Merkür gerileme hareketini de hesaba katarsak, aslında yapılması gereken ilişkinin özüne inebilmek, ne istediğimizi saptamak ve tüm kararlarımızı, durumumuzu gözden geçirmek olmalıdır. İşimize geldiği gibi değil, işimize yarayacak olanı belirlemek için, baştan savma değil, bilakis gerçekçi olmak en doğru yoldur.

    İŞ VE KARİYER

    1-10 Mayıs arası: 1 Mayıs tarihinde Merkür-İkizler burcunda ilerlemeye başlıyor. Çalışma hayatınızla ilgili konularda bu geçiş gayet olumludur. Fikirlerinizi ortaya sürebilmenizde, işlerinizi zekice planlanmanızda, yolculuk, iletişim, insanlarla kurulacak bağlantılarda size kuvvet sunar. İş görüşmeleri, toplantılar, internet üzerinden yapılacak işleri en kısa yoldan halletmenizi sağlar. Ancak ben yine de derinlikli düşünmenizi, detayları önemsemenizi tavsiye ediyorum. 3 Mayıs tarihinde, iş görüşmeleri, planlamaları, kontroller, insanlarla görüş alışverişinde bulunma yönünde önemlidir. 9 Mayıs tarihinde bazı işler umduğunuz gibi gitmeyebilir. Yeniden gözden geçirmekte yarar var.

    11-17 Mayıs arası: 15 Mayıs tarihi önemlidir. İş hayatınızla ilgili görüşme, girişim veya bağlantılarda çok yönlü düşünmek, ona göre planlamada bulunmak gerektiğini gösteriyor. Çok hızlı karar vermemek, bütün detayları gözden geçirmek iyi olacaktır. Eğitim, ticari, yurtdışı veya yurt içi yerleşimle ilgili konular, iletişim haberleşme, yolculuklar gibi olguları içeren iş konularında, gerçekçi düşünmek, araştırmak lazım. İşimizi çok iyi takip edelim.

    18-24 Mayıs arası: 19 Mayıs-12 Haziran tarihleri arasında Merkür-İkizler burcunda gerileyecek. Bu süreçte çalışma hayatımızla ilgili konularda kararlarımızı gözden geçirmek, yarım kalan işlerimizi bitirmek, bilgilenmek, merak edip öğrenmek, araştırmak yönünde olumludur. Ancak beklemekten pek hoşlanmayız. Yeni girişimde bulunmak yerine, mevcut duruma bakmak faydalı olacaktır. Önemli evraklarımızı, belgelerimizi, internet üzerinden yapılan alış-satışları, şifrelerimizi, dosyalarımızı iyi saklayalım. İşlerimizi iyi takip edelim. Kimseye hemen inanmayalım. Biz de kimseyi kendi işimiz olsun diye yanlış şekilde yönlendirmeyelim. Doğru bilgi sahip olmayı, yalan yanlış haberlere inanmamayı bilelim.

    25-31 Mayıs arası: İş hayatında bu hafta, öğrenmek, bilmek, anlamak, keşfetmek, yeniden bir yol belirlemek için Merkür gerileme hareketi faydalıdır. Yeter ki, dağılmayalım. 27 Mayıs tarihindeki görünüm, öne atılmaya, bir şeyleri çabucak halletmeye dönük bir hareketliliğin işaretçisi olsa da, kararlarımızı yeniden gözden geçirmek iyi olur. Bu gözden geçirmede çalışma hayatımızla ilgili konularda yepyeni bir fikrin oluşması mümkündür. Şu andaki mevcut işimiz veya iş sorunlarımızı çözüme kavuşturacak sır, bizim bilgilenmeye, araştırmaya önem vermemiz, veri toplamamız ve bu verileri değerlendirmek için üzerinde düşünmemizdir. Ben yine, dağılmamak için, sistemli olmanızdan yanayım. Bir de bilgisayarınızdaki önemli belgeleri iyi saklamanız gerektiğini belirtmeliyim. Bu hafta karşınıza çıkabilecek fırsatları, teklifleri veya gelen haberleri gözlem altına almakta yarar görüyorum. Ancak söylediklerimize ve bize söylenenlere de çok dikkat etmemiz lazım.

    PARA

    1-10 Mayıs arası: 4 Mayıs Akrep Dolunayı, borç ve alacak konuları, miras ve hisseli paralar, ortaklıklarla alakalı konularda etkili olup, bir miktar zorlayıcı yanı olsa da, kazanç elde yönünde sizi mücadeleci kılan bir özelliğe sahip. Hem tutumlu davranmanızı sağlıyor hem de işinizde daha sabırlı olup, elde ettiğiniz paranın kıymetini bilmenizde yardımcı oluyor. Edindiğiniz dersleri, tecrübeleri unutmayınız. Paranıza sahip çıkınız. Hesabınızı biliniz.

    11-17 Mayıs arası: Aile destekli paralar ve yine aile kaynaklarının ortaklaşa bölüşümüyle ilgili paralar bu hafta önemli olacak. Ancak yatırım, kiralama, alış-satışlarda hesabımızı yine de bilelim. Araştıralım, soruşturalım. Gidip yerinde görelim. Neye para yatırdığımızı veya yatıracağımızı bilerek hareket edelim.

    18-24 Mayıs arası: 18 Mayıs tarihinde kazançla alakalı yaşam evinizde oluşacak Boğa burcundaki Yeniay maddi açıdan güvende olmak, kazançlı işlere yönelmek, elimizdekini çoğaltmak, geleceğinizi sağlam temellere dayalı bir şekilde kurmak arzunuzu ve bu yönde kararlı olmak ihtiyacınızdır. Bu istekle girişimde bulunmak istersiniz ve gelişimden yanasınızdır. Ancak sabırsız davranıp, acil kararlar vermemek gerekiyor. Çünkü Merkür gölgeli günlerindeyiz. Hem dikkatli olmak hem de gecikmeler karşısında sabırsız davranmamak, güven unsurunu gözetmek lazım.

    25-31 Mayıs arası: Maddi konularda bu hafta, ihtiyaçlarımızı alırken uzun vadeli oluşuna dikkat edelim. Ev, aile, bir mülkün alışı-satışı-kiralanması gibi durumları değerlendirmeden önce de, iyice araştıralım, soralım, bilgilenelim ki, insanlar bizim iyi niyetimizden faydalanmasınlar. Eğer daha önce bir yere taşınmış isek, alışma dönemimiz zaman alabilir. Paramızı neye yatırdığımızı bilmekte yarar var.

    Mayıs Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 6-10-11-14-15-19-23-24
    Zayıf Enerjili Günler: 1-2-8-9-21-22-28-29
    Aşkta En Şanslı Günler: 23-24
    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 17

    Yeniay: 14-15-16
    (Ay-Koç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay: 1-2-3-28-29-30
    (Ay-Terazi burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    [Nasıl TV - Boğa burcu 2015 Mayıs ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Boga-burcu-2015-Mayis-ayi-yorumlari-nelerdir)

    BOĞA

    GENEL BAKIŞ

    4 Mayıs tarihinde boğa burcunun karşıt burcunda bir Dolunay oluşacak. Dolunay tamamlanma bir final anlamında ele alınır. İkili ilişkilerde, ortaklıklarda karşı tarafın bize yaklaşımlarını inceliyoruz.
    Aile olma isteğinin ön plana çıktığı bir dönem. Bitmiş ilişkilerimizle ilgili kin ve öfke varsa bunlardan kurtulmamız lazım.

    8 Mayıs tarihinde Venüs, yengeç burcunda seyrine başlıyor. Boğalar için daima arzu ettikleri enerjik bir dönemdir. Çünkü boğalar sahip oldukları her şeyi korumayı amaç edinmişlerdir. Yakın çevremiz, ailemiz dışındaki insanlar görüşmeye, samimi olmaya değer mi diye sorgulayacağımız bir dönem.

    12 Mayıs tarihinde kazanç evinizde. Mars, ikizler burcunda seyrine başlıyor. Ancak Merkür'ün gölgeli günleri ile örtüşmektedir. Mali konularla ilgili akıllıca düşünüp acele kararlar vermememiz lazım.

    18 Mayıs tarihinde burcunuz üzerinde Yeniay meydana gelecek. Kişisel girişimlerinizde bir huzur, güven duygusu oluşacak. Ancak finansal ilişkilerimize çok akıllıca bakmamız lazım.

    19 Mayıs - 12 Haziran tarihleri arasında Merkür gerileme hareketine başlıyor. Bütçe düzenlemeleri ve hesaplamalar için çok önemli bir dönem başlıyor. Yarım kalan plan ve projelerin üzerinde durulması gerekiyor. Tutumlu davranmamız da yarar olan bir dönem.

    21 Mayıs tarihinde güneş, ikizler burcunda seyrine başlayacak. Yine finans konuları gündemde olacak. Kişisel anlamda durumumuza bakacağız. Yaptığımız yatırımlarla ilgili çok acele kararlar vermemiz lazım.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-10 Mayıs arası: 4 Mayıs tarihinde Akrep burcunda oluşacak Dolunay, partnerin ilişkide kendi duygularını, değerlerini baskın bir şekilde kabul ettirmeye çalıştığını görüyoruz. Her iki taraf da, benim dediğim olacak şekilde inatlaşabilir. Bu durum gereksiz inatlaşmalara sebep olur. Eğer bu ilişkinin sürmesini istiyorsanız, birbirinizin değerlerine, kişilik haklarına anlayışlı olmak gerekir. Bu Dolunay, temeli güçlü ilişkilerde sorun yaratmaz. Ancak problemli beraberlikte gerilim epeyce yükselir. 7 Mayıs tarihindeki Venüs-Yengeç geçişi, sakinleştirici ve değer verdiğiniz her şeyi koruma altına almanız yönünde olumludur.

    11-17 Mayıs arası: 12 Mayıs tarihinde Mars-İkizler burcunda seyrine başlıyor. Bu durum ilişkilerde biraz maddiyatçı düşünmeye, kendini öne almaya, duygusallıktan uzak sadece hesabi hareket etmeye neden olabilir. Bunu partnerinizin davranışlarında da görebiliriz. Güven içermeyen, aynı hedefte olmayan çiftler 15 Mayıs tarihinde zorlanırlar. 16 Mayıs tarihi ise, romantik paylaşımlar, hoş karşılaşmalar, huzur verici insanlarla bir arada olmak adına olumludur. Bazı pürüzler varsa, bu hoş etki altında çözüme kavuşabilir.

    18-24 Mayıs arası: 22 Mayıs tarihindeki görünüm, iletişimde bulunduğumuz insanların, karşı karşıya geldiğimiz kişilerin ne kadar güvenilir olduklarına önem vermemiz gerektiğini gösteriyor. Genelde yakın çevremizdeki insanlarla daha fazla bir arada oluruz. Çünkü onları tanıdığımız için, rahatızdır. Aşkta uzun vadeli düşünmek en doğrusudur. Sağlamlık önemlidir. Kaldı ki, Merkür geri hareket dönemindeyiz. Zaten dikkatli hareket etmekte yarar vardır.

    25-31 Mayıs arası: 25 Mayıs tarihindeki görünüm, ilişki meselelerinde duyarlılığımızı işaret ediyor. Çevremizdeki kişilerle veya özel hayatımızda koruyucu, ılımlı, uyumlu, seveceniz. Değerlerimizin, sahip olduklarımızın kıymetini ve şükrünü biliyoruz. Ancak beklenmedik durumlar veya bir takım sürprizlerle karşılaştığımızda, birileri bizi bir şeylere zorlandığında canımız sıkılıyor. Böyle olunca doğaldır ki, bizi mutlu edebilecek, rahatlatacak insanlara yönelebilir, inatlaşan, canımızı sıkan kişilerden uzak durmaya çalışabiliriz. Hele hele uyanık tipler, sadece kendi bildiğinin doğru olduğunu düşünen kişiler bize göre değil. Ne kimse beni hayal kırıklığına uğratsın ne de inandığım değerleri hafife alsın istemeyeceğiz. Merkür geri hareketi bizim aşkta geçmiş ve şu anki durumumuzu ideallerimiz ve hayallerimiz çerçevesinde ele alacağımızı gösteriyor.

    İŞ VE KARİYER

    1-10 Mayıs arası: 7 Mayıs tarihindeki Venüs-Yengeç geçişi, iş hayatınızla ilgili konularda kendinizi yönlendirebilme gücüne sahipsiniz. Evet, duyarlısınız belki de bir hayli hassassınız. Ancak bunun nedeni size güven veren, istikrarlı, düzenli bir iş hayatı arzunuz nedeniyledir. Biraz endişelenirsiniz. Ancak yine de işiniz söz konusu olduğunda sıcakkanlı davranabilirsiniz.

    11-17 Mayıs arası: 15 Mayıs tarihindeki görünüm, iş başvurularında güvenliğimizi öne aldığımızı gösteriyor. Doğal olarak yeni bir iş, yeni bir çevre söz konusu olacaksa, temkinli düşünürüz. Alıştığımız ortamı, güvendiğimiz işleri, bildiğimiz ortamları tercih ederiz. Bu yüzden de kararsız kalabiliriz. Çalışanlar için bu tarihteki görünüm, iş hayatında hassasiyetin yükselmesine neden olur. İsteriz ki, insanlar daha hoşgörülü olsun, vicdanlı davransın, huzursuzluk olmasın. Özellikle iş ilişkilerinde bu çok daha ön plandadır. 16 Mayıs tarihi ise, aradığımız huzuru, arzu ettiğimiz rahatlığı, güzelliği işaret eder.

    18-24 Mayıs arası: 18 Mayıs tarihinde burcunuz üzerinde oluşacak Yeniay, eğitim-ticaret-çevre-aile-yuva-maddi-manevi anlamda kendinizi garanti altına alma ve bu konularda uzun vadeli olana yönelme anlamındaki kararlılıktır. Üretmekten, kaynak elde etmekten, kazançlı çıkmaktan yanasınızdır. Yeniayın yöneticisi Merkürün gölgeli günlerindeyiz ve 19 Mayıs tarihinde geri hareketi başlayacağı için, parasal konularda tabii ki aceleci davranmamak, dikkatlice hareket etmek gerekiyor. Hesabımızı bilmemizde yarar var. Ayrıca mali konularda hesaplarımızı mutlaka iyi kontrol edelim.

    25-31 Mayıs arası: Haftaya adım atarken, mevcut işimizin bize her anlamda güvence sağlayıp, sağlamadığına bir bakmamızda yarar var. İdeallerimize ve hayallerimize uygunluğu kadar kazandırıcı olup olmadığı üzerinde de düşünmeliyiz. Mevcut durumu gözlemlemek, kendimize hedef koymak ve hedefe ulaşmak için bizim istekli olmamız lazım. Eğer şu andaki işimize, öylesine, mecburiyetten veya alıştığımız bir düzen diye katlanıyorsak ve bundan hoşnut değilsek, bir de kazanç anlamında tatmin olmuyorsak bilinçli düşünmek zorundayız. Haftanın genelinde çalışma hayatımızla ilgili konularda hem olanı sürdürmek hem de neler yapabileceğimizi ele almakta yarar var.

    PARA

    1-10 Mayıs arası: Maddi konular bu hafta, iş hayatınızla ilgili meselelerde son derece önemli ve belirleyici bir unsur olarak dikkat çekiyor. Doğal olarak insan cebine giren miktara göre değerlendirmede bulunabilir.

    11-17 Mayıs arası: 12 Mayıs tarihinde başlayacak Mars-İkizler burcu seyri, maddi açıdan iki ayrı işten gelir sahibi olmak veya iki ayrı yerden gelecek paraların göstergesidir. Çabuk hesaplama-hemen karar verme, karşılıklı miras, mal, mülk taksimi, ortaklar arasındaki bölüşümlerde tabii ki dikkatli olunmalıdır. Bir de kazandığımız ile ödemelerimiz arasındaki dengenin yerli yerinde olmasına özen göstermemiz gerekir.

    18-24 Mayıs arası: Maddi konularda gayet önemli olan Merkür geri hareketi 19 Mayıs-12 Haziran tarihleri arasında etkilidir. Hesapsız işlere kalkışmamak, parayla alakalı her işimizi iyi kontrol etmek, takip etmek, yaş tahtaya ayak basmamak gerekiyor. Söz ile değil belge ve garantiyle iş yapmak lazım. Alım-satım işlerinde mutlaka sağlamlık aramalıyız. Mevcut bütçemizin sınırlarına taşmamak faydalıdır. Kime ne veriyoruz, kimden ne alacağız kontrolünü iyi yapalım. Cüzdanımıza, çantamızı, ötemize berimize dikkat edelim.

    25-31 Mayıs arası: Finansal konularda bu hafta bir hayli önemli. Çünkü tüm görünümlerin etkili olduğu alan, kazanç meselelerine sizi yoğunlaştırıyor. Merkür geri hareket döneminde olduğumuz için, her ne kadar bir noktada durmuş gibi olsak da, şu aralar kazanmak adına neler yapabiliriz, geleceğimizi garanti altına nasıl alabiliriz, bunlar üzerinde düşünüyoruz. Tabii ki yüzeysel değil, derinlemesine bir analiz işimize yarar. Öyle paramızı risk altına alacak yatırım, girişim veya harcamalardan uzak durmamızda, ölçüyü kaçırmamak faydalı olacaktır. Elimizdekini tutmak, bir müddet bekleyip, piyasanın şartlarını gözetmek yerinde olur.

    Mayıs Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 8-9-12-13-17-21-22-26-27
    Zayıf Enerjili Günler: 3-4-10-11-23-24-31
    Aşkta En Şanslı Günler: 26-27
    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 19

    Yeniay: 16-17-18
    (Ay-Boğa burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay: 3-4-5-31
    (Ay-Akrep burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    [Nasıl TV - İkizler burcu 2015 Mayıs ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Ikizler-burcu-2015-Mayis-ayi-yorumlari-nelerdir)

    İKİZLER

    GENEL BAKIŞ

    4 Mayıs tarihinde Akrep burcunda bir Dolunay oluşacak. Çalışma hayatımızla ilgili konular üzerinde duracağımız bir dönem olacak. Karşılıklı ilişkide olduğumuz kişiler kendi çıkarlarını ön planda tutabilirler. İlişkilerimizi iyi gözlemlememiz gerekiyor.

    8 Mayıs tarihinde Venüs, yengeç burcunda seyrine başlayacak ve mali kazanç konularında etkili bir geçiş olacak. Koruma ve kollama duygusu parasal ilişkilerde olsun ikili ilişkilerde olsun hep güçlüdür.

    12 Mayıs tarihinde Mars, burcunuzda seyrine başlayacak. Kişisel kararlarımızı gözden geçirmemiz gerekiyor. İş ilişkilerimizde, ailevi ilişkilerimizde, ikili ilişkilerimizde geçmişe dönüp neler yaşadığımıza bir bakmamız gerekiyor. Plan ve projelerimiz tekrar tekrar kontrol etmemiz de fayda olan bir dönemden geçiyor olacağız.

    18 Mayıs tarihinde Yeniay boğa burcunda oluşacak. Maddi ve manevi güvenlik anlamında oldukça önemli bir dönemden geçeceğiz. İkili ilişkiler konusunda huzur ve güven aradığımız bir dönem.

    19 Mayıs - 21 Haziran tarihleri arasında Merkür geri harekete başlıyor. Yeni bir bakışa açısıyla hayata bakmak, yenilikler istediğimiz bir döneme geçiyoruz. İş hayatımızda ki gelişmeler dikkat etmemiz gerekiyor. Attığımız her adımı kontrollü bir şekilde atmalıyız.

    21 Mayıs tarihinde güneş, burcunuzda seyrine başlayacak. Yaptığımız işlerde istikrarımızın çok önemli olduğu bir dönemden geçiyoruz. Vereceğiniz kararlar ve planlamaların, kontrollerin meyvelerini haziran ayında alacaksınız.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-10 Mayıs arası: 3 Mayıs tarihindeki görünüm, ilişkinizde iletişim problemlerini işaret ediyor. Merkür burcunuzda ilerlediği için, düşündüklerini zekice ifade etmekte üstünüze yok. Ancak partneriniz sizin gibi düşünmediği için, aranızda sözel anlamda tartışmalar olabilir. Anlaşmak için onun da görüşlerinizi dinlemenizde fayda var. 7 Mayıs tarihindeki görünüm, aranızdaki buzları eritir. Bekar İkizler için, yeni biriyle tanışmak yönünde olumludur.

    11-17 Mayıs arası: 12 Mayıs tarihinde burcunuzda ilerleyecek Mars, değişiklik arzunuzu, bir yere takılıp kalmamayı, amacınıza göre hareket etmeyi sağlıyor. Doğal olarak görmek, tanımak, bilmek dürtüsüyle dışa yönelirsiniz. Aktif dönemde çabuk tanışmalar, kaynaşmalar ancak pek de kısa süreli olmayan aşklara yelken açılabilir. Ancak şu aralar Venüs Yengeç burcunda olduğundan yine de güven olgusu kıymetlidir. 15 Mayıs tarihi ilişkilerde karşılıklı sözel atışmaları, fikir ayrılığından doğan tartışmaları işaret eder. Birbirinizi ikna etmeye çalışırsınız veya ne olacaksa olsun diyerek kestirip atabilirsiniz. Baskıdan hoşlanmazsınız.

    18-24 Mayıs arası: 18 Mayıs tarihinde Boğa burcunda oluşacak Yeniay, değerli bulduğunuz her şeyi koruma arzunuz, güvenceli bir yaşama duyduğunuz özlem, fiziksel ve ruhsal anlamda huzuru önemsemeniz yönünde etkilidir. Sizi huzursuz eden maddi veya ilişki sorunlarınız nedeniyle biraz sessiz, sırlarınızı saklama, derdinizi ifade etmek istememe halleriniz olabilir. Kimse bir şeyinizi bilsin istemezsiniz. Yeniayın görünümlerine baktığımızda, en önemli problemin ilişki ve iş ortaklığı gibi konular üzerinde etkili olması muhtemeldir. Yeniayın oluştuğu dönem Merkür gölgeli günleri ve geri hareketine rastladığı için, görüş farklılığı, her iki tarafın da kendi görüşlerini doğru bulması, problem yaratabilir.

    25-31 Mayıs arası: 25 Mayıs tarihindeki görünüm, ilişkilerde sıcaklık ve koruyucu tavırların hoşumuza gittiğini gösteriyor. Ancak diğer yandan üzerimize fazla düşülmesi, beklenti içine girilmesi, zorlanmak da bizi rahatsız ediyor. Eğer bir de aramızda maddi veya farklı bir nedenle bağlılık varsa, bu mecburiyete dönüşüyorsa pek hoşumuza gitmeyebilir. 28 Mayıs tarihindeki görünüm, kendimize göre değerlendirmede bulunmak arzumuzun işaretçisidir. Yenilik isteriz, canlanmak isteriz ve aşkta huzur kadar güzellikleri de paylaşmak arzumuz yoğunlaşır. Ancak unutmayalım ki, yöneticiniz Merkür geri hareketini sürdürüyor. Kişisel anlamdaki tüm kararların, durumun tekrar ele alınmasında yarar var.

    İŞ VE KARİYER

    1-10 Mayıs arası: 4 Mayıs tarihinde Akrep burcunda Dolunay meydana gelecek. Çalışma hayatı veya günlük yaşamınızda insanların davranışları, size olan yaklaşımları, çıkarlar, türlü oyunlar sizi bir hayli zorlar. Önlem almak gereği duyarsınız. Ya kendinizi baskın şekilde ifade edebilir, güçlü olduğunuzu kanıtlamaya çalışırsanız veyahut tüm öfkenizi kendinize yöneltir, insanların sizi anlamadığınızı düşünürsünüz. Her iki davranış şekli de yanlıştır. Bu Dolunayda öncelikle bu denli kendinizi zorlamak yerine, biraz gevşemek, sakin olmaktır. Ne kendinizi ne de başkalarını kontrol etmek bazen mümkün olmayabilir. Yeteneklerinizi köreltmeyiniz. 9 Mayıs tarihindeki görünüm, iş hayatınızla ilgili konularda girişimde bulunmanız yönünde destekleyicidir. Ancak bilinçli düşünülmeli, hayallere kapılmamalıdır.

    11-17 Mayıs arası: 12 Mayıs tarihindeki Mars-İkizler geçişi, iş hayatımızla ilgili konularda özgürce kararlar vermek, değişime açık olmak veya çalışıyorsak eğer, yoğunluğun artışı demektir. Yolculuklar, görüşmeler, bağlantılar, toplantılar, oradan oraya koşturmalar artabilir. İş ortaklıklarında veya karşılıklı görüşmelerde 15 Mayıs tarihinde risk faktörünü göz önüne almak lazım. Bir de, biz aktif bir şekilde işlerimizi bitirmek isterken, başkaları fazla rahat davranabilir. Bu da canımızı sıkabilir. Engellenme anlamına gelebilir.

    18-24 Mayıs arası: Yöneticiniz Merkür, 19 Mayıs-12 Haziran tarihleri arasında gerileyecek. Bu süre içinde, her şeyden çabuk sıkılabilir, dış dünya ile olan her türlü iletişimde sabırsızlık gösterebiliriz. Gerçekçi olmak ve yüzeysel düşünmek yerine, mantığımızı öne almalıyız. İçe yönelen zihnimiz, bir takım konuları abartabilir, tepkili düşünebiliriz. Her şeyin en doğrusunu kendimizin bildiğini sanarak, başkalarını dinlemekten hoşlanmayız. Hani derler ya kendin söyle kendin işit diye. Aynen öyle. Dinlemeyi bilmeyince de, doğru bilgiye ulaşamayız. Ben bu süreçte ilişki, ailevi, yuvanızla ilgili konular, kişisel anlamdaki kararlarınızı bir daha gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.

    25-31 Mayıs arası: Haftanın genelinde, iş hayatımız, hedeflerimiz, yapmak istediklerimiz yönünde bir hayli hevesliyiz. Hayallerimize ve ideallerimize uygun bir işin özlemini duyuyoruz. Eğer işimizin getirileri, şartları bizi memnun etmiyorsa, birden bire bir karar vererek, yenilikte bulunmaya kalkışabiliriz. Bildiğiniz gibi Merkür geri hareketini sürdürüyor. Ani kararlar, uygulamalar sakıncalı olabilir. Benim size tavsiyem, bilgiyi, kendinizi geliştirmeyi, öğrenmeyi, daha iyisine ulaşmak için, uzun vadeli düşünmeyi doğru buluyorum. Attığımız adım, kısa vadeli bir çözüm ise, ne işimize yarayacak. Özellikle işinden memnun olmayanlar veya iş arayanlar için bunları söylüyorum. Haftanın genelinde ise, yaptığımız işlerin çok iyi takip edilmesinde yarar var. Tamam dediğimiz işlerde yanlışlar veya eksikler olabilir. Görüştüğümüz kişiler tutarlı konuşmayabilir. Yoğunluk arttığı için, mesaiye kalmak veya işle ilgili problemlerle uğraşmak zorunda kalınabilir.

    PARA

    1-10 Mayıs arası: İş ortaklarınız, eş veya başkalarıyla olan parasal ilişkilerinizde dikkatli olmanın önemini vurgulayan Akrep burcundaki Dolunay, ayaklarınızı sağlam yerine basmanız gerektiğini vurguluyor. Harcamalara dikkat etmek, riskli işlere kalkışmamak lazım.

    11-17 Mayıs arası: Maddi konularda bu hafta 15 ve 16 Mayıs tarihleri gayet aktif. İşimizden elde ettiğimiz gelire göre hareket etmemizde yarar var. Hesabımızı bilelim. İhtiyaçlarımızı, ekonomik şekilde halletmeye çalışalım. İlerisi adına düşünelim.

    18-24 Mayıs arası: 22 Mayıs tarihindeki görünüm, mali konularda tutumlu olmayı, güvenceyi önemsemek, derinlikli düşünmenin faydalı olacağını gösteriyor. Zaten Merkür geri hareket döneminde öyle her aklımıza geldiği gibi hesapsız işlere kalkışmamak lazım. Enine boyuna bir araştırmalı, yarar ve zarar hesabımızı iyi yapmalıyız.

    25-31 Mayıs arası: Maddi konularda bu hafta paramızı garanti altına almak veya kazanç getirici işlere yönelmek arzumuz yoğun gözüküyor. Ancak işin ilginci, bir yandan tutumlu olayım, dikkatli hareket edeyim diyoruz. Ancak diğer yandan harcamalara dikkat etmiyorsak tabii ki yanlış olacaktır. İş görüşmelerimizde de mali şartlara bakalım. Ticarette aldığımız ürünün kalitesini gözetelim. İş yaptığımız insanlara dikkat edelim. Parayla alakalı konularda dostluk başka alışveriş başka diyerek tavrımızı belli edelim.

    Mayıs Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 1-2-10-11-14-15-19-23-24-28-29
    Zayıf Enerjili Günler: 6-12-13-26-27
    Aşkta En Şanslı Günler: 1-2-28-29
    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 21-22

    Yeniay: 18-19-20
    (Ay-İkizler burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay: 5-6-7
    (Ay-Yay burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    [Nasıl TV - Yengeç burcu 2015 Mayıs ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Yengec-burcu-2015-Mayis-ayi-yorumlari-nelerdir)

    YENGEÇ

    GENEL BAKIŞ

    4 Mayıs tarihinde akrep burcunda Dolunay meydana gelecek. Aşk hayatımızla ilgili varsa çocuklarımızla ilgili, kendi yaratıcı hissedeceğimiz bir dönem başlıyor. İlişkilerimizdeki sorunları da bu Dolunay ortaya koyacaktır. Akıllıca kazanç elde etmemiz gereken bir dönem. Geleceğimizi düşünerek hareket etmemiz gerekiyor.

    8 Mayıs tarihinde Venüs burcunuzda seyrine başlayacak. Hem ailevi konularda hem ikili ilişkilerde güvenilirlik ve sağlamlık olgusunu gözetmeniz gerekiyor. İyi niyetinizi suiistimal eden kişilere karşı güven ve istikrar ilkesini iyi uygulamamız gerekiyor.

    12 Mayıs tarihinde Mars ikizler burcunda seyrine başlayacak. İki yönlü huzursuzlukların olmaması için bizim de kendimize çok fazla dikkat etmemiz gerekiyor.

    18 Mayıs tarihinde Yeniay boğa burcunda oluşacak. Sağlamlık, istikrar, güven ilkesi burada da geçerli. İş hayatımız ve psikolojik konularda etkili olacaktır. Mali konularda ileriye dönük planlar yapmamız gerekiyor. Birazda kendi çıkarlarımızı gözetmemiz lazım.

    19 Mayıs - 12 Haziran tarihleri arasında Merkür ikizler burcunda geri hareketine başlayacak. İletişim, haberleşme konusunda görüştüğümüz kişileri gözden geçirmeliyiz. Pozitif insanlara yakın durmanızda fayda var. Geçmişe dair bazı gelişmeler tekrar gündeme gelerek canınızı sıkabilir. Dostunuza ve düşmanınıza bir bakarak gözden geçirerek her şeyi paylaşmamalı sırlarınızı herkese vermemelisiniz.

    21 Mayıs tarihinde güneş, ikizler burcunda seyrine başlayacak. Kendinize ve değerlerinize sahip çıkmanız gereken bir dönem. Güvenmediğiniz insanlarla konuşmamalısınız. Projelerimiz ve planlarımız üzerinde düşünmek için kendimize vakit ayırmalıyız.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-10 Mayıs arası: 3 Mayıs tarihindeki görünüm, özellikle ciddi ilişkilerde partnerinizin sağlığı, iş hayatı ve aranızdaki iletişimin bozulmasına, zorlanmasına neden olabilir. Birbirinizle yapıcı tarzda konuşmaya özen gösterin. Destekleyici olun. 4 Mayıs tarihinde Akrep burcunda oluşacak Dolunay, günlük problemleri veya bir takım sorunları büyütmek yerine, artı ve eksileri tartarak ilişkiyi ele almanın doğru olacağını gösteriyor. 7 Mayıs tarihinde Venüs, burcunuzda ilerleyecek. Bu durum, ailenize, sevdiklerinize düşkünlüğün işaretçisi. Sizi yoran birçok mesele var bu ilişkide. Huzurunuzu kaçıran faktörler ön planda. Bunlar nedeniyle yoruluyor ancak huzuru temin etmek için çabalamak zorundasınız.

    11-17 Mayıs arası: 15 Mayıs tarihi ilişki anlamında da zorlayıcıdır. Eğer partneriniz pek güven uyandırmayan davranışlarda bulunuyorsa canınız sıkılır. Diyelim ki yeni tanıştığınız biri var. Bu kişiye güven duymadan önce çok iyi düşünmek, araştırmak gerekir. Gizli saklı işlerden kaçırmakta yarar vardır. Fikirsel anlaşmazlıklar da yaşanabilir. Görüş farklılığı sorun yaratabilir. 16 Mayıs tarihi gayet olumludur. Sular durulur veya sorunların üstü kapatılır. Bekar Yengeçler için yeni bir tanışmanın işaretçisidir. İlişkisi olanlar için romantik bir gecenin simgesidir. Ancak ben derim ki, olan bitene dikkat edelim. Bir şeyler gözümüzü de fazla boyamasın.

    18-24 Mayıs arası: 22 Mayıs tarihindeki görünüm, ilişkinizle ilgili konularda sevgi alışverişinin, anlaşmanın, birbirimize karşı ilginin azalması yönünde bir tesir yaratabilir. Siz bir hayli kırılgan, hassas, sevdiklerinize aşırı düşkün, duygusal yönden güven ararken, karşı tarafın baskın kimliği, soğuk tavırları, hesapçı halleri, otoritesi can sıkıcıdır. Özellikle ilişkisi problemli olan çiftler açısından bu hafta zorlayıcı geçebilir. Yeni başlayacak ilişkilerde de tabii ki bu farklılıkların ileride yaratabileceği sorunlara dikkat edelim. Bir de Merkür geri hareket döneminde olduğumuzdan zaten içe yönelen zihin, gerginliğe, strese daha meyillidir. Sağlığınıza mutlaka özen göstermenizi tavsiye ediyorum.

    25-31 Mayıs arası: Bu haftanın genelinde hem ilişkide duyarlıyız hem de bu nedenle zorlanıyoruz. İlişkisinde sorun olanlar bir yandan olan bitenlere rağmen katlanmak zorundalar diğer taraftan bir şeyler değişsin istiyorlar. Ancak her ikisi de çözüm olmadığında can sıkıyor. Kafanızın içinde o kadar çok soru var ki, bu ilişkinin düzelmesi, yenileşmesi, canlanması mümkün mü, yoksa ne olacaksa olsun diyerek çekip gitmeli mi? eh bu da pek kolay değil. Merkür geri hareketi öyle bir alanda etkili ki, huzursuzuz, gerginiz ancak bunu da dışa yansıtmakta zorlanıyoruz. İlişkisi olmayanlar açısından haftaya baktığımızda, geçmiş gözümüzde, gönlümüzde tazeliğini korurken, yeniye güvenmekte zorlanıyoruz. Çünkü karşımıza çıkan veya çıkacak olan kişinin, doğru kişi olup olmadığından emin olmayabiliriz. Benim her iki durumda da olanlara tavsiyem, sonradan pişman olacağınız kararlardan kaçınmaktır. Hislerinizi yazın, güvendiğiniz kişilerle konuşun ve rahatlamaya çalışın.

    İŞ VE KARİYER

    1-10 Mayıs arası: 3 Mayıs tarihindeki görünüm, sağlığınız başta olmak üzere iş ortamındaki sorunların, fikirsel anlaşmazlıkların veya sizi rahatsız eden durumların daha fazla belirginleşmesine sebep olabilir. Kolayca sinirlenirsiniz. Ancak bunları dışa yansıtmakta zorlandığınız için, öfkenizi kime veya neye yansıtacağınızı bilemezsiniz. Dikkatli olunması gereken bir gün. 4 ve 6 Mayıs tarihlerinde hedefiniz her ne ise ona yönelik şekilde hareket etmekte yarar var. Yetenekli olduğunuz alanlara yöneliniz. Eğer mevcut işinizden memnun değilseniz başka alanlarda şansınızı deneyebilirsiniz. Bu hafta öncelikle sakin olunuz. Gereksiz meselelerin veya insanların sizi sinirlendirmesine izin vermeyiniz.

    11-17 Mayıs arası: 12 Mayıs Mars-İkizler geçişi, çalışma hayatınızla ilgili konularda fiziksel ve ruhsal anlamda çabucak sıkılmaya, sabırsızlığa, gerginliğe ve her şeyi gereğinden fazla abartmaya neden olabilir. Bu biraz da, etrafınızdaki insanların ikili oyunları, tutarsızlıkları nedeniyledir. Özellikle 15 Mayıs tarihinde bu yüzden işten ayrılmaya veya kendinizi pek de iyi hissetmemeye neden olabilir. Sorun kaldıracak haliniz yoktur.

    18-24 Mayıs arası: 18 Mayıs tarihinde Boğa burcunda oluşacak Yeniay, sizin ilerisi adına her konuda kendinizi güvende, huzurlu, sakin, emniyette hissetme arzunuzu bir hayli güçlü kılıyor. Bu öylesine bir ihtiyaç ki, eğer problemler varsa, huzursuz iseniz, bir takım meseleler umduğunuz gibi gitmiyorsa tabii ki, garantide değilmişsiniz gibi hissedebilirsiniz. Bir yandan Merkür gölgeli günleri ve başlayacak geri hareketi, diğer taraftan bu Yeniayın görünümlerine baktığımızda duyarlılık, kıstırılmışlık, psikolojik ve bedensel anlamdaki keyifsizlik bir hayli belirgin. Ben bu hafta mutlaka sakinleşmenizi, şöyle bir dinlenmenizi, her şeyi kafanıza takmadan, moralinizi güçlendirecek olumlamalara yönelmenizi tavsiye ediyorum.

    25-31 Mayıs arası: Haftanın hemen başındaki görünüm, iş hayatında yaşanması muhtemel değişikliklerin veya gelişmelerin bizim kriterlerimize uygun düşmeyişidir. Çünkü biz güvende olmak, bulunduğumuz ortamda ılımlı, uyumlu, hoş bir şekilde işlerimizi yapmaktan yanayız. Ancak gel gör ki, aradığımızı pek de bulamıyoruz. İşinde problem yaşayanlar için, görüyor ki, bu hafta biraz zorlayıcı geçebilir. İş girişimlerinde bulunmak isteyenlere tavsiyem, öncelikle zaman payı bırakmayı unutmamanızdır. Çünkü Merkür geri hareket dönemindeyiz. Şartlar bizim istediğimize uygunlukta olmayabilir. Beklenmedik gecikmeler yaşanabilir. Söz verilir, ancak yerine getirmek için sabırlı olmak gerekebilir. Elimizde olmayan durumlar için ne hayata ne kendimize ne de başkalarına kızmak, sinirlenmek yanlış olur. Ben bu hafta yarım kalan işlerin bitirilmesi, her türlü işin takibinin iyi yapılması, hayalci ve dağınık olunmaması gerektiğini söylemeliyim.

    PARA

    1-10 Mayıs arası: Kazançla alakalı konularda da etkili olan Akrep burcundaki Dolunay, aşırılıktan kaçınmanın önemini vurguluyor. Bazen sınırı aşan harcamaların bütçeniz dışına taşmanın riskli olduğunu hatırlatıyor. Siz sevdiklerinize pek dayanamazsınız. Elinizden geldiğince yardımcı olursunuz. Bu Dolunay, cömertliğin sınırlarını bilmenin öneminden bahsediyor. Ancak bir olumlu tarafı var. Kazanç getirici işlere yönelmenizde teşvik edici. Kendinizi iyi kontrol edebilirseniz sorun çıkmaz.

    11-17 Mayıs arası: Evimizin ihtiyaçları, sağlığımız, yolculukla ilgili harcamalarımız olabilir. Beklenmedik masraflar artabilir. Ancak yine de, Venüs burcunuzda ilerlediği için, aldığınız ürünün kalitesine, uzun vadeli oluşuna dikkat edersiniz.

    18-24 Mayıs arası: 19 Mayıs-12 Haziran tarihleri arasında Merkür-ikizler burcunda gerileyecek. Bu süreçte, her türlü olasılık ele alınmadan, güven unsuru gözetilmeden, ticari, iş veya finansal konularda harekete geçmemeliyiz. Koşullar pek elverişli olmadığı için, hesap dışı harcamalar veya yanlış hesaplamalar sorun yaratabilir. Mali işlerimizi, ilişkilerimizi kurallara uygun şekilde yapmak lazım. Sağlığımıza özellikle dikkat edelim. Doğru bilgiyi önemseyelim. Paramıza sahip çıkalım. Bilmediğimiz işlere kalkışmayalım. Bizi rahatsız edebilecek, ilişki, iş ortaklığı, çevresel etkileri akıllıca gözden geçirelim.

    25-31 Mayıs arası: Finansal harcamaların ölçülü olmasına özen gösterelim. Bir de beklenmedik bazı masraflar çıkabilir. Benim bu hafta size tavsiyem, özelikle unutkanlıklara karşı tedbirli olmanızdır. Eşyanızı, çantanızı veya cüzdanınızı koruyun. Hırsızlıklara karşı da gözümüzü dört açalım. Ticaret, alış satış kiralama veya her türlü parasal görüşmelerde bazı fırsatçı kişilerin oyununa gelmeyelim. Aldığımız ürüne iyi bakalım. Garantisi var mı yok mu kontrol edelim. Özellikle bilgisayar, iletişimle alakalı ürünler bunların başında geliyor. Bir de yolculuklarda bilet alış satışlarda internet üzerinden yapılacak alışverişlerde mutlaka dikkatli olalım.

    Mayıs Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 3-4-12-13-17-21-22-26-27-31
    Zayıf Enerjili Günler: 1-2-8-9-14-15-28-29
    Aşkta En Şanslı Günler: 3-4-31
    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 23-24

    Yeniay: 20-21-22
    (Ay-Yengeç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 7-8-9
    (Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    [Nasıl TV - Aslan burcu 2015 Mayıs ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Aslan-burcu-2015-Mayis-ayi-yorumlari-nelerdir)

    ASLAN

    GENEL BAKIŞ

    4 Mayıs tarihinde akrep burcunda Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunayda ailevi meseleler vurgulanacak. Miras işleri ya da evinizde herhangi bir tadilat ile ilgili olaylar ele alınacak. Güven unsurunu öne alarak bu Dolunaya bakacağız. İş hayatımızla ilgili meselelerde çıkarlarımıza bakmamıza gerekiyor. Tüm ilişkileriniz bütün detaylarıyla ele alınıyor.

    8 Mayıs tarihinde Venüs, yengeç burcunda seyrine başlıyor. İlişkilerimizde ve hayata doğru düşüncelerimizde daima içimize dönüp ne istediğimizi aramalıyız. Eskiyi tatlı anlarıyla hatırlayıp özleyebiliriz. İçimize attığımız sıkıntılarımızı da sağlığımızı düşünerek dostlarımızla paylaşmalıyız.

    12 Mayıs tarihinde Mars, ikizler burcunda seyrine başlayacak ve aynı gün Merkür'ün gölgeli günleri de başlayacak. İleriye dönük hedeflerimiz hakkında şuan ki mevcut durumu gözden geçirmeliyiz. Atmak istediğimiz adımların ne kadar tutarlı ve dengeli olduğunu defalarca kontrol etmeliyiz.

    18 Mayıs tarihinde Yeniay boğa burcunda oluşuyor. Çalışma hayatımız, kariyerimizde yaşadığımız toplumla ilişkilerimizde yeni adımlar atmak istiyoruz. Yeni sosyal ortamlara girme yönünde nasıl bir plan yapıyoruz sorusu bizim için çok önemli.

    19 Mayıs - 12 Haziran tarihleri arasında Merkür gerileme dönemine geçiyoruz. İletişim trafiğimizde ne söylendiğine ve hangi sözlerin verildiğine dikkat etmemiz gerekiyor. Eski bir işin yenilenmiş hali ile karşımıza çıkması mümkün. Gereksiz arkadaşlıklardan uzak durmalıyız.

    21 Mayıs tarihinde güneş ikizler burcunda seyrine başlıyor. Plan ve projelerimize bakarak, ajandamızı kontrol ederek, etrafımızdaki insanlarla kişisel anlamda farklılıklarımızı ölçerek, bu dönemi olumlu bir şekilde geçirebiliriz.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-10 Mayıs arası: 1 Mayıs tarihindeki Merkür-İkizler geçişinde sosyal yaşamda iletişimin gücü bir hayli yükseliyor. İnsanlar sizin düşüncelerinizi önemserler. İkna gücünüz bir hayli yüksektir. Bu da karşı cinsle, arkadaşlıklarda size şans verir. 3 Mayıs tarihindeki görünüm, ilişkide aynı hedef, aynı düşünce birliğinde bulunmak arzunuzu işaret eder. 7 Mayıs tarihinde Venüs-Yengeç burcunda seyrine başladığında, aşkta geçmişe duyulan özlem yoğundur. Bu sizi biraz hassaslaştıran bir etkidir. Aileniz, değer verdiğiniz her şey önemlidir sizin için. Bir yanınız gitmek istese de, bir yanınız kalmaktan yanadır.

    11-17 Mayıs arası: 12 Mayıs tarihindeki Mars-İkizler burcu seyri, yeni arkadaşlıkları, fikir paylaşımlarını, sosyal ilişkileri güçlendirici, arkadaşlık merkezli tanışmaların göstergedir. Bu tanışmaların çoğunluğu, internet ortamında gerçekleşir. Ancak güven olgusunu da göz ardı etmeyelim. 15 Mayıs tarihinde her ne kadar ilişki anlamında hareketlilik gibi görünse de, zaman faktörü kıymetlidir. Gelir geçer olup olmadığına bakmak lazım.

    18-24 Mayıs arası: 19 Mayıs-12 Haziran tarihleri arasında Merkür, ikizler burcunda gerileyecek. Sosyal ilişkilerimizin gözden geçirilme süreci olarak kıymetlidir. Eski arkadaşlar, eski dostlarla bir araya gelme yönünde olumlu, ancak yeni bir ilişkiye adım atmak, yeni dostluklar kurmak, yeni bir grup içinde yer almak yönünde tedbirli olalım. Karşımızdaki kişiyi iyi tanıyalım. Kimdir, nedir neyin nesidir bir bakalım. Sabırsız olmayalım. Hayat devam ediyor tabii ki, belki de sorunlu bir beraberliğimiz vardı veya sosyal ilişkilerimiz problemliydi. İşte şimdi bunları içsel anlamda gözden geçireceğiz. Belki de kafamıza fazla takmıştık bir takım konuları veya umursamamıştık. Tekrar ele aldığımızda bütün bunların ardındaki nedenlere ulaşabiliriz.

    25-31 Mayıs arası: Haftanın ilk başında, 25 Mayıs tarihindeki görünüm ilişki durumunuza göre değişkenlik gösterebilir. İlişkisi uzun süredir olumlu yürüyen çiftlerin hem romantizm hem sıcaklık hem de ılımlı paylaşımlara açıklar. Birlikte olmaktan, zamanı en güzel şekilde geçirmekten, farklı bir şeyler yapmaktan, gezmekten, eğlenmekten zevk alabilirler. İlişkisinde sorun olanlar, her ne kadar sıkıntıya pek gelemiyorlarsa da, problemli ilişkilerini yine de sürdürmek zorundalar. Çünkü yeni bir ilişkiye başlamayı düşünseniz bile, geçmişi geride bırakmak, bitirmek pek kolay olmaz. Yeni tanışmalar açısından Merkür geri hareketi nedeniyle tabii ki dikkatli olmak, gelir geçer, öylesine bir ilişkiye hemen adım atmamak lazım. Genelde bu hafta rutin etkinliklere katılmak, öyle çok planlı programlı değil de, spontan bir şekilde zamanı geçirmek daha mümkün gözüküyor.

    İŞ VE KARİYER

    1-10 Mayıs arası: 1 Mayıs tarihindeki Merkür-İkizler geçişi, sizi sosyal ilişkilerinizde, amacınıza uygun kişilerle bağlantılar kurmanızda destekleyicidir. İş anlamında başka kişilerden destek görebilirsiniz. Eğitim, yolculuklar, iletişim, alım-satım gibi işlerde başarılı girişimlerde bulunursunuz. 3 Mayıs tarihindeki görünüm işlerinizi hızlı biçimde bitirme, girişimlerinizde arzu ettiğiniz sonucu alma arzunuzu işaret eder. Ancak bir takım zorluklar yaşanabilir. Sabrınızın sınandığını düşünürsünüz. 4 Mayıs tarihindeki Akrep Dolunayı, iş hayatınız ve ailevi yaşantınızla ilgili konularda sizi baskı altına alabilir. Arzu ettiğiniz gelişmeler olmadığında veya size uygun fırsatlar karşınıza çıkmadığında canınız sıkılır.

    11-17 Mayıs arası: 15 Mayıs tarihinde, dışa pek belli etmesiniz de, sizi rahatsız eden, içten içe huzursuz eden meseleler vardır. Huzur, denge, hoşgörülü yaklaşımlarda bulunmaya çalışırsınız. Ancak çevrenizdeki kişilerin de buna dikkat etmesini beklersiniz. Siz değerlerinize düşkünsünüz. Duyarlısınız. Ancak iş hayatındaki belirsizlik, müdahale edemediğiniz durumlar sizi rahatsız etmektedir. Size uymayan şartlar veya gelişmeler verimli çalışmanın önüne geçmektedir. 16 Mayıs tarihindeki görünüm, sağlığınız, çalışma hayatınızla ilgili bazı durumların sizi yorabileceğini gösteriyor.

    18-24 Mayıs arası: 18 Mayıs tarihinde Boğa burcunda oluşacak Yeniay, iş hayatımızla ilgili konularda güvende olmak, yarınlarımızı garanti altına almak, huzurlu, gelecek vadeden bir işte çalışmak arzumuzun göstergesidir. Maddi ve manevi anlamda ayaklarımızın yere bastığı işleri tercih ederiz. Kazançlı çıkmaktan yanayızdır. Bu Yeniayın oluştuğu ve etkili olacağı dönemde Merkür geri harekette olacak. Bu da gösteriyor ki, girişimde bulunmak, kendimizi ifade etmek, bir an önce her şeyin istediğimiz şekilde gelişmesini umut etmekten yanayız. Ancak tabii ki araştıralım, soruşturalım, hangi alanda yetenekliyiz, hangi işler bizim için uygundur bir bakalım. İş bulmadan işten ayrılmayalım. İş olsun da ne olursa olsun diyerek kararlar vermeyelim.

    25-31 Mayıs arası: Bu haftanın genelinde yine Merkür geri hareketi etkili olacak. Ancak bu geri hareket, içten içe öğrenme, araştırma, ilerisi adına hedefler belirleme veya hedeflerimizi gözden geçirme yönünde olumludur. Belki hemen harekete geçemiyoruz veya beklediğimiz haberler gecikiyor olabilir. Fakat şunu bilelim ki, zaman konusunda bu kadar da olumsuz düşünmemek lazım. Çünkü geri hareket dönemleri, insanın yeni çözümler bulması, kendine bir yol çizmek adına, sorunlarını gözden geçirmesi, asıl amacını belirlemesi yönündeki düşünme vaktidir. Bu açıdan bakmayı da bilelim. Karşımıza çıkabilecek fırsatlar, teklifler, grup aktiviteleri veya gelişmeler karşısında resmi iyi görmek, bize olan uygunluğunu ölçüp biçmek yararlı olacaktır.

    PARA

    1-10 Mayıs arası: Kazanç anlamındaki işler için, 1 Mayıs tarihindeki Merkür-İkizler geçişi gayet olumlu. Kurulacak bağlantılar, girişimde bulunulan işler, görüşmeler için teşvik edici bir yanı var. Ancak geldiği gibi harcıyorsanız, bütçenizin ayarını bilmiyorsanız tabii ki dikkatli olmalısınız. Maddi açıdan 7 Mayıs tarihi olumlu. Ancak 9 Mayıs tarihinde, parasal hesaplarınıza, başkalarıyla yapılacak işlere dikkat edelim. Hesabımızı bilelim.

    11-17 Mayıs arası: 16 Mayıs tarihinde maddi konularda dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Hesabı şaşmamak lazım. Başkalarıyla alakalı her türlü paylaşımın, yatırım veya diğer harcamaların iyi takip edilmesi yararlı olur.

    18-24 Mayıs arası: Merkür geri hareketi, kazanç evimizin yöneticisi olduğu için, geri hareket dönemi olan 19 Mayıs-12 Haziran tarihleri arasında hesabımızı iyi yapmak, gelir-gider dengemizi oturtmak, risk faktörünü göz önüne alarak düşünmek yönünde kıymet taşıyor. İşini bilen kaptan derler büyüklerimiz. Sizin için de bu söze uygun davranma zamanıdır. Nasıl ve hangi alanlarda kazanç elde edebiliriz, nelere para yatırabiliriz, hangi projeler gelir getirici olur, hangi işlerden, alanlardan kaçınmak gerekir, bütün bunlar için piyasanın durumunu izlemekte yarar var. Alış-satış, ticaretle ilgili anlaşmalar, evraklar, hesaplar gözden geçirilmelidir. Bilmediğimiz sularda yüzmeyelim. Güvence unsurunu gözetelim.

    25-31 Mayıs arası: Parasal konularda, kazanç evinizin yöneticisi Merkürün geri hareketi, hesabımızı bilmek kadar, ek kazançlar konusunda araştırmak, bilgi sahibi olmak yönünde de aslında faydalıdır. Tabii ki, belli bir bütçe dahilinde hareket etmek, eskilerin deyimiyle çizmeyi aşmamak iyi olur. Bazen öyle durumlar olur ki, maddi açıdan özelikle ortaklaşa pay edişlerde veya kredi, yatırımlarda hesabı şaşmamız, tamamdır diyerek karar verip sonra pişman olmamız mümkündür. O zaman bu hafta kimseye güvenip veya bir şey olmaz diyerek risk almamalıyız.

    Mayıs Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 1-2-14-15-19-23-24-28-29
    Zayıf Enerjili Günler: 3-4-10-11-17-31
    Aşkta En Şanslı Günler: 6
    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 26-27

    Yeniay: 23-24-25
    (Ay-Aslan burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 10-11-12
    (Ay-Kova burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    [Nasıl TV - Başak burcu 2015 Mayıs ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Basak-burcu-2015-Mayis-ayi-yorumlari-nelerdir)

    BAŞAK

    GENEL BAKIŞ

    4 Mayıs tarihinde Akrep burcunda bir Dolunay etkileşimi var. Bu Dolunayda yöneticiye baktığımız zaman karşıt burcumuzda ilerlediğinden bizim için iletişim, yolculuklar, yakın ilişkilerimizin dikkatli bir şekilde gözden geçirildiği bir Dolunay bu. Bazı insanlarla yol ayrımına gelinebilir. Biraz tatminsiz, duygusal olduğumuz bir Dolunay olabilir. Bu Dolunay'da güçlü olma arzumuz çok yüksek.

    8 Mayıs tarihinde Venüs Yengeç burcunda seyir halinde olacak bu bizler için koruma ve kollama duygumuzun etkili olduğunu gösteriyor. Değer verdiğimiz insanlar bize değer versin yanıltmasın istiyoruz. Aşk hayatımız veya çocuklarımızla ilgili konularda ayaklarımızın sağlam yere basmasını istediğimiz bir geçiş bu.

    12 Mayıs tarihinde Mars İkizler burcunda kariyer evimizde etkili olacak. Kimimiz için bu yaşadığımız toplum ve değerlerimiz için de bir harekete geçme arzusu için yoğun olduğu zaman. Fakat aynı gün Merkür'ün gölgeli günleri dereye giriyor. Bu ikisini birlikte harmanladığımız zaman yarım kalan işlerimizi tamamlama anlamında önemli.

    18 Mayıs tarihinde Yeniay Boğa burcunda oluşacak. Görünümleriyle birlikte ele aldığımız da farklı iş, proje arayışlarımız var. Geçici işler yerine, kalıcı temeli sağlam olan işlere adım atmak lazım. Bu Yeniay'da kariyer ve ev hayatımız da vurgulanıyor. Unutmamak gerekir ki Merkür gerileme hareketi döneminde olacağımız için düşünmeden karar vermeyelim.

    19 Mayıs- 12 Haziran tarihleri arasında yöneticiniz Merkür geriliyor. Bu dönemde özellikle kariyer bakımı konusuyla önemli. Çünkü şuandaki mevcut duruma bakmak, projelerimizi gözden geçirmek, eksiklerimizi giderme açısından olumlu olur.

    21 Mayıs Güneş İkizle devreye girecek. Merkür'ün geri hareket dönemine rastladığı için olumsuz görmüyorum.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-10 Mayıs arası: 3 Mayıs tarihinde, ilişkilerde öncelikle aile konularda yaşanan sıkıntılar veya beraberlik anlamında sizi rahatsız eden durumlar zorlayıcıdır. Pek konuşmak istemezsiniz. Sizi anlayacak birine ihtiyaç duyarsınız. Sorumluluklarınız ağırdır ve bunu üstünüzden alabilecek, destek olabilecek kişi önemlidir. 4 Mayıs tarihindeki Akrep Dolunayı, güvende olma arzunuzdur. Etrafınızdaki kişilerin size karşı yaklaşımları önemlidir. Çıkarlarını öne alan kişilerle anlaşmakta zorlanırsınız. Bu aşk hayatınızla ilgili konularda da geçerlidir. 7 Mayıs tarihindeki Venüs-Yengeç geçişi olumludur. Sizi rahatlatır. İş veya maddi sorunlarınız kafanızı karıştırırken, size destek olan dostların varlığını rahatlatıcıdır.

    11-17 Mayıs arası: 15 Mayıs tarihindeki görünüm, ilişkilerde hem fikirlerin hem de ailevi değerlerin önemli olduğunu gösteriyor. Eğer sorumluluk duygusu bu beraberlikte yoksa bir de yetiştirilme biçimi ve hayatı ele alışınız farklı ise, problem yaratıcı olabilir. 16 Mayıs tarihindeki görünüm, ilişkide bağlılık, sevgi, şefkat, alışkanlık ve iyi niyetliliğin problemlerin aşılmasında etken olacağını gösteriyor.

    18-24 Mayıs arası: 22 Mayıs tarihindeki Venüs-Pluto görünümü, hem sosyal ilişkiler hem de aşk hayatınızla ilgili konular üzerinde önem taşıyor. Bir yanıyla hassas ve kırılgan yanlarımızı vurguluyor. İlişkilerimizde güvende olmak ihtiyacımız yoğun. Bunu bize hissettirebilecek ortamlara çekiliyoruz. Devam eden ilişkimizi güçlendirmek, aynı hedef için birlikte yol almak arzumuz var. Dostluklarımızda da bu duygularımız ön planda. Onlarla can olayım, varsa elimden geleni yapayım. İşte bu hislerle aşk hayatımızı ve sosyal yaşamımızı, amacımız gözden geçireceğiz. Boşa kürek sallamak değil, bizzat bizi güçlü kılacak ilişkileri tercih edeceğiz.

    25-31 Mayıs arası: Haftanın genelindeki görünümlerin tümü Merkür geri hareketi ve Neptün ile örtüştüğü için ben hakikaten çok dikkatli ve gözünüz açık olmasını istiyorum. İster devam etsin veya yeni başlasın, ister problemli olsun hiç fark etmez. Beraberlikte sorumluluk çerçevesinde düşünmek gerekiyor. Evli Başakların eşlerinin iş durumları veya genelde partnerin ailevi veya iş hayatıyla ilgili konularında yaşanması muhtemel sıkıntılarında yardımcı olmamız, anlayışlı davranmamız gerekebilir. Yeni biriyle tanışmışsak, bu kişinin işi gücü var mıdır, bir problemli süreçten geçiyor mudur, diye bakalım. Merkür geri hareket döneminde, ne olursa olsun acil kararlar vermekten kaçınalım. Hayal kırıklığı yaşamamak için, söylediklerimize, söylenenlere de bilhassa dikkat edelim.

    İŞ VE KARİYER

    1-10 Mayıs arası: 1 Mayıs tarihinde İkizler burcunda ilerleyecek Merkür, sizi iş hayatında akılcı düşünmeye, kendinizi ifade etmeye ancak gerginlikten de uzak durmaya çağırıyor. Ayrıntılar içinde boğulmadan, zamanı çok iyi kullanarak işlerinizi yapmalısınız. İş tercihlerinizi yaparken veya mevcut işinizle ilgili konularda bazen işini bilmek gerekir. Hani derler ya, uyanık olmak diye, aynen öyle. 3 Mayıs tarihinde bir yandan aktif olmak isteriniz ancak diğer yandan bazı durumların size uymayışı nedeniyle sıkılırsınız. 4 Mayıs tarihindeki Dolunay, önceden girişimde bulunulmuş işlerin sonuçlanmasında etkilidir. Ancak tam da istediğiniz gibi olmayabilir. 7 Mayıs tarihindeki görünüm, maddi açıdan tatmin edici işlere yönelmenizi sağlar. Ancak iş ortaklıkları anlamında dikkatli olunmalı, sözleşme şartlarına iyi bakılmalıdır.

    11-17 Mayıs arası: 12 Mayıs tarihindeki Mars-İkizler geçişinde, iş hayatında çok zeki, mantıklı, esnek ve hızlı olmak çok önemli. Çünkü bu enerjinin etkisi altında fazla detaylara takılırsanız girişimlerde ve işlerinizi yapmada zaman kaybedebilirsiniz. Adaptasyon önemli. Araştırmak, bulmak, keşfetmek, hareketli olmak gerekiyor. Bu durum sizi biraz zorlayabilir. Bir de işverenler genelde kendilerini her şeyde haklı görmeye çalışabilirler. Yoğunluk artabilir. Bu yüzden de işlerimizi yetiştirmek zor olabilir. 15 Mayıs tarihinde iş-ev arası koşturmaca yorucu gelebilir. İş problemlerimiz varsa, zorlanabiliriz. Bize uymayan şartlarla mücadele etmek gerekecek.

    18-24 Mayıs arası: 18 Mayıs tarihinde Boğa burcunda oluşacak Yeniay, Merkür gölgeli günleriyle buluştu ve ardından geri hareketle örtüşmüş olacak. Bir de bu yeniayın görünümlerini göz önüne alırsak, iş hayatınızla ilgili konularda tercihte bulunmak için, öncelikle bilgimizi, tecrübelerimizi gözden geçirme yönünde önem taşıyacak. Bunu yapalım ki, iş-ev arasındaki dengeyi de istikrarlı bir şekilde kuralım.

    19 Mayıs-12 Haziran tarihleri arasında yöneticiniz Merkür-İkizler burcunda gerileyecek. Bu süre içinde, iş hayatımızı, toplum içindeki yerimizi, konumumuzu, kariyer hedeflerimizi, meslek seçimimizi bütünüyle gözden geçireceğiz. Şöyle bir durup bakacağız. Yolcunun yol üzerinde bir mola vermesi halidir bu. Onarım sürecidir. Yarım kalan işler bitirilir. Yeni proje veya planlamalar için veriler toparlanır. İş başvurumuz için özgeçmişimizi hazırlama vaktidir. Bütüne bakma, bütünde görülenleri ele alma zamanıdır. Ancak İkizler burcundaki Merkür, dağınık ve bazen tutarsız düşünmeye, yüzeyde olana bakarken, detayları atlamaya neden olabilir. Bunun önüne geçmenin yolu, geri hareket süresince internet veya farklı yolla edindiğiniz bilgileri iyi saklamak, belgelerimizi korumak, notlarımızı iyi almak, planlı çalışmaktır. Bu süreçte iletişimin rolü büyük. Kimseyi kırmadan konuşmalı, tutamayacağımız sözler vermemeli, verdiklerimizi de yerine getirmeliyiz.

    25-31 Mayıs arası: İş hayatımızla ilgili konularda da ben dikkatli olunması gereken bir haftaya adım attığımızı belirtmek isterim. Hem yöneticiniz Merkür geri hareketi hem de görünümler, bastığımız yerin farkında olmamızı işaret ediyor. Çabuk karar vermek, yön değiştirmek, iş hayatında dalgınlık, acelecilik tabii ki yanlış olur. Ben geri hareket dönemlerinde bilgilenmeyi, eksikleri tamamlamayı, uygun çözümler bulmak için geçmişi şöyle bir gözden geçirmeyi olumlu buluyorum daima. O zaman bu hafta iş ortaklıkları başta olmak üzere, iş ortamında, iş görüşmelerinde, karşımıza çıkan fırsatlar veya sorunlar olduğunda enine boyuna mercek altına alınması gerektiğini söylemeliyim. Projelere eğilmek, aynı anda iki işle birden uğraşmak, yolculuk, seyahat, toplantılar, yeni bağlantılar bu hafta etkili gözüktüğü için, özen göstermekte yarar var.

    PARA

    1-10 Mayıs arası: 7 Mayıs tarihindeki Venüs-yengeç burcu geçişinde hem dostlarınız hem iş bağlantılarınız hem de ailenizden destek görebilirsiniz. Siz de onlara karşı cömert yaklaşımlarda bulunursunuz. Ancak ben parasal konularda hesabı şaşmamanız gerektiğini de söylemeliyim. İş durumumuza göre hareket edelim. Gelirse tamam, ancak kısıtlı bir geliriniz varsa açılmamak lazım. Zeki düşünmek, aklımızı kullanmak vaktidir.

    11-17 Mayıs arası: 15 ve 16 Mayıs tarihindeki üç gün üst üste etkili olacak görünümler, para kazanmak amaçlı girişimlerin, aktivitelerin işaretçisidir. Evinizin ihtiyaçlarını dikkatli bir şekilde yapmakta yarar var. Yatırım konularında gelir getirici olana yönelelim.

    18-24 Mayıs arası: 22 Mayıs tarihindeki görünüm, yine Merkür geri hareket dönemiyle örtüşecek. Bu nedenle işimiz ve onun maddi getirileri üzerinde ciddiyetle durmak lazım. İş görüşmelerinde özellikle işin şartları kadar geleceğe dönük şekilde düşündüğümüzde, kazancının güven içinde yaşamamızı sağlıyor olması önemlidir. Zaten bu haftanın özünde kariyer hayatımız, güvence arzumuz, geleceğe olumlu yönde bakabilmek arzumuz bir hayli önemli olacaktır.

    25-31 Mayıs arası: Finansal açıdan hafta başındaki görünüm, bir yanıyla güvence elde etmek amaçlı bazı kişilerle bir araya gelmenin işaretçisi. Ancak bu kişilerin güvenilirliği, parasal açıdan artı ve eksilerinin mutlaka gözden geçirilmesi şarttır. İlerisi adına düşünelim. Oldubittiye getirmeyelim. Paramıza dikkat edelim. Ticaret, satış, yatırım gibi konularda da aceleyle kararlar vermeyelim.

    Mayıs Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 3-4-8-9-17-21-22-26-27-31
    Zayıf Enerjili Günler: 6-12-13-19
    Aşkta En Şanslı Günler: 8-9-
    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 1-2-28-29

    Yeniay: 25-26-27
    (Ay-Başak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 12-13-14
    (Ay-Balık burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    [Nasıl TV - Terazi burcu 2015 Mayıs ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Terazi-burcu-2015-Mayis-ayi-yorumlari-nelerdir)

    TERAZİ

    GENEL BAKIŞ

    4 Mayıs tarihinde kazanç eviniz de oluşacak bir Dolunay var. Bu Dolunayda en önemli olgu finansal ilişkilerin mutlaka ele alınması. Kazanç anlamında ki konuların ve kimlerle ilişki içerisindeysek bu kişilerinde maddi ve manevi bir gözden geçirilmesi gerektiğini işaret ediyor. İlişkilerde ise alışverişler problemli olabilir. Bütün bu zayıf noktaların ortaya çıktığı bir Dolunay diyebiliriz.

    Dolunayın görünümlerine de baktığımızda ileriye yönelik olarak bütün ilişkilerin bütün bir ele alınmasını gerektiriyor. Bu Dolunay da en önemli konu güç ve kontrolümüzü yeniden kazanmamız anlamında hareket etmektir.

    8 Mayıs tarihinde Venüs Yengeç burcunda seyrine başladığında mesleki konular üzerinde hassasiyet taşıyor olabiliriz. Ailevi hayatımız ve kişisel anlamda ki bütün yeni adımlarımız için de kıymetli.

    12 Mayıs tarihinde Mars İkizler burcuna seyrine başlıyor ve aynı gün Merkür'ün gölgeli günleri etkili olacak. Bu dönemde mevcut sorunları aşmak için yeni adımlar atmak isterken yanlış işlere kalkışmamak lazım. İki yönlü davranışlardan, iki yönlü konuşan insanlardan uzak durmak gerekiyor. Dengesiz duran her şeyin de mutlaka ele alınması lazım. Bütün bunların sonucunda ancak dönemi olumlu şekilde değerlendirebiliriz.

    18 Mayıs tarihinde Yeniay Boğa burcunda seyrine başlıyor. Ayın başında Akrep'te finansal ilişkilerimiz önemli demiştik, bu Yeniay Boğa'da ise tamamen odaklanacağımız alan yatırımlar, gelecekle ilgili hedeflerimiz. Bir yandan da haberleşme, iletişim anlamında bir takım insanlarla görüşebiliriz.

    19 Mayıs- 12 Haziran tarihleri arasında Merkür geri hareketi başlamış olacak. Bu geri hareket döneminde ise eğitim, iş gibi konularında olsun, gündelik hayatımızda olsun insanlarla olan tüm ilişkilerimizde opsiyonlu düşünmekte fayda var. Başkalarının da düşüncelerine saygılı olmamız gerekiyor.

    21 Mayıs tarihinde ise Güneş İkizler seyri dereye giriyor. Bu dönemde bilgilenmeye çok önem vererek geçirmek önemli.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-10 Mayıs arası: 1 Mayıs Merkür-İkizler burcu geçişi iletişimi bir hayli aktif kılıyor. Bu yeni biriyle tanışmanızda veya kurulacak bağlantıların sizi keyiflendirmesi anlamına gelir. 3 Mayıs tarihinde yakınlarınızdan ziyade, başka insanlarla daha iyi anlaşırsınız. 7 Mayıs tarihindeki görünüm gayet hoş ve sizi rahatlatıcıdır. Özellikle bekar Teraziler için bu yeni bir tanışmanın işaretçisidir. İlişkide ise, iletişimin rolü önemli. Anlaşmak ve ortak görüşte olmak bir ilişkinin güçlenmesinde kıymet taşıyor.

    11-17 Mayıs arası: 12 Mayıs tarihindeki Mars-İkizler geçişinin başlaması, özellikle uzun süreli ilişkilerde ve evliliklerde tarafların iletişime önem vermeleri, aynı hedefte olup olmadıklarını ele almaları açısından kıymetlidir. Bekar Teraziler her an yeni biriyle tanışabilirler. Bu kişi popüler ve sosyal ilişkileri bir hayli kuvvetlidir. Ancak uzun süreli bir ilişki olup olmadığı zamana bağlı olarak gelişir. Bu dönem genel olarak karşı cinsle yakınlaşma anlamında bir hayli etkilidir. Ancak Venüs-Yengeç burcunda ilerlediği için, ne olursa olsun güven ilkesine önem verilmelidir.

    18-24 Mayıs arası: 22 Mayıs tarihindeki iki görünüm, Merkür geri hareket dönemine denk geldiği için bir yanıyla eskiyi sürdürme, alıştığımız düzeni koruma, sahip olduğumuz her şeye karşı bağımlılık duymaya da neden olabilir. Venüs-Pluto karşıtlığı, ilişkilerde bir yüzleşme, dönüşümde bulunma vaktini işaret ediyor. Yengeç burcunda ilerleyen Venüs doğaldır ki, hassasiyet yaratıyor. Ancak bizim burada gerçekçi olmamız da gerekiyor. İster yakın çevremizde bulunan ister en yakınımızda olan kişilerle iletişim, hayatı ele alış biçimimiz, ortak hedeflerimiz var mı, üstümüze yük yükleyen değil, üstümüzden yükümüzü alacak insana ihtiyacımız var. Bunları bir düşünmek lazım.

    25-31 Mayıs arası: İlişkilerde bu haftanın en başındaki görünüm, bir yanıyla toplumsal anlamda bizi kavrayacak, koruyacak, sorumluluk sahibi kişilere yönelmemizi sağlıyor. Hassasız, rahatlamak istiyoruz ve ilişkide yerimizi bilmekten yanayız. Aynı şekilde partnerimizin de toplum içindeki yeri, mesleği, duruşu önemli. Diğer yanıyla özgürlük arzumuz da yoğun. Hani eğer bir problem varsa, farklı bir şeyler yaşamayı da düşünebiliriz. Bizi durduran etkenler yorucu oluyor. Devam eden ilişkimiz beklentilerimize uygunsa, bu hafta yaşanması muhtemel ufak tefek sorunları pek kafaya takmayız. Ancak tam tersine durum varsa, ani kararlar verebiliriz. Ancak unutmayalım ki, geri hareket dönemindeyiz. Her türlü olasılığı göz öne almalıyız. Yeni tanışmalar genelde farklı şehir, ülke bağlantılı bir kişiyle alakalı olabilir. Geri hareket süresince birkaç kez bir araya gelebiliriz. Fakat tamamdır demek, erken bir karar olur.

    İŞ VE KARİYER

    1-10 Mayıs arası: 7 Mayıs tarihindeki Venüs-Yengeç geçişi, iş ilişkilerinde hassasiyetin, bağlılıkların, sorunlar olsa dahi başka bir iş aramak yerine mevcut işinizi sürdürmenin işaretçisidir. Değişimden, etrafınızdaki insanların anlayışsız hallerinden, korumaya çalıştığınız halde değerlerinizi başkalarının hafife almasından sıkılabileceğinizi de işaret eder. Çocuklarla, aileye yönelik işlerle uğraşanlar için bu geçiş olumludur. Koruyucu, sahiplenici tarzda davranıp, ihtiyaçlarını karşılamaya çalışırsınız. Kısaca böyle bir geçişte, iş ilişkilerinde hassas davranacağınızı söyleyebiliriz. 7 Mayıs tarihi iş anlamında olumludur. Girişimci davranır, aktif bağlantılarda bulunursunuz.

    11-17 Mayıs arası: 15 Mayıs tarihindeki görünümler, bir yanıyla her şeyi hassasiyetle ele almanın, güven olgusuna bir hayli önem vermenin, çevremizdeki insanların bizim duyarlılığımıza özen göstermesini beklediğimizin işaretçisidir. Bütün bunlar bir hayli önemlidir. Çünkü bizim isteğimiz uzlaşmak ve dış dünya ile kaynaşmaktır. Zorlandığımızda kırılganlaşırız. Hele bir de değer verdiğimiz şeyleri, başkaları umursamazsa daha fazla hassaslaşırız.

    18-24 Mayıs arası: 19 Mayıs-12 Haziran tarihleri arasında Merkür-İkizler burcunda gerileyecek. Bu süreç, sizi zihnen yoran, zorlayan meselelerin özüne inerek, kaynağına ulaşarak gözden geçirmek olduğu gibi, bilgi ve tecrübemizin yeterlilik durumunu gerçekçi bir şekilde ele almaktır. Öncelikle amacınız nedir buna bakmak lazım. Doğruların yanlışlardan ayrılması, geleceğin doğru şekilde tasarlanması için, gerçek bilgiyi önemsemek gerekiyor. Siz bu geri hareket sürecinde gelişim için araştırmalı, arzu ettiğiniz alan ve konularda kaynak bilgilere ulaşmalısınız. Eğitim hayatınıza önem vermelisiniz. Kaldı ki, geri hareket dönemleri, onarım sürecidir. Kişi eksiklerini tamamlar, yeniye yer açmak için gerekli olan doneleri toplar. Böylece geri hareket sonrası yolunu tercih etmiş, belirlemiş olur.

    25-31 Mayıs arası: İş hayatımızla ilgili konularda haftanın başındaki görünüm, belli bir baskının, mecburiyetin, mevcut olanı sürdürmek zorunda kalmanın işaretçisi olsa da, bu pek işimize gelmiyor. Çünkü yenilik arzumuz, öne çıkmak isteğimiz bir hayli yoğun. Yolculuklar, görüşmeler, haberler, gelişmeler eğer istediğimiz gibi olursa değmeyin keyfimize. Ancak bekleyiş, umduğumuz gibi gitmemesi, yavaşlama ve rutinlik bizi rahatsız edebilir. Ancak unutmayalım ki, Merkür geri hareket dönemindeyiz. Tabii ki aceleyle hop oturup hop kalkmamak lazım. Araştırmak, bilgilenmek, eski işlerin bitirilmesi, rutin işlerimizi yapmak, karşımıza çıkan fırsatları da aklımız başımızda gözden geçirmek doğru ve faydalı olabilir. Bugünlerde yapılan görüşmeler geri hareket sonrası meyvelerini verir.

    PARA

    1-10 Mayıs arası: Bu hafta maddi konularda en etkin enerji, 4 Mayıs tarihindeki Dolunaydır. Özellikle eş, iş ortağı veya başkalarıyla olan her türlü maddi paylaşımın dikkatlice ele alınması gerekir. Kazanç getirici ortaklıklarsa tabii ki sürdürülmeli ancak karşılıklı çıkarların gözetilmediği durumlardan uzak durulmalıdır.

    11-17 Mayıs arası: Maddi konularda bu hafta kazanma arzumuz yoğun. Kazandırıcı olan işlere yöneleceğiz. Paramızı da dikkatli kullanmamız gerektiğinin farkındayız. Eğer gelir-gider dengesini şaşarsak, hele bir de belli bir bütçe ile geçiniyorsak, tabii ki bu farkındalık işimize yarar. Çok etkili değil ancak maddi açıdan gelene göre hareket edilmesi yönünde enerjilerimiz var. Yolculuklar, iş görüşmeleri, alış-satış gibi işlemler aktif görünüyor.

    18-24 Mayıs arası: 18 Mayıs tarihinde Yeniay-Boğa burcunda oluşacak. Bu arada Merkür de gerileme hareketinde olacak. Bu Yeniay, hem iş hem özel hem de ilerisi adına ortaklaşa hareket ettiğimiz, paylaşımda bulunduğumuz, maddi ve manevi anlamda bölüşümde bulunduğumuz kişilerle ilişkilerimizi de gözden geçireceğiz. Yeniayın görünümlerine baktığımızda uzak yakın tanıdıklarımız, eğitim veya ticari hayatımız, yolculuklarımız anlamında bir sıkışmışlık var. Oysaki yenilik arzumuz bir hayli ön planda. Hatta bizi bağlayan ilişkilerden, ortaklıklardan pek hoşlanmıyoruz. Ancak unutmayalım ki, Merkür geri hareket dönemindeyiz. Önyargılı düşünmeyeceğiz, tecrübemiz, bilgimiz çerçevesinde gelişimi önemseyeceğiz. Eksiklerimiz varsa tamamlayalım ki, mali yönden güçlenelim, hayatımızı garanti altına alalım.

    25-31 Mayıs arası: Venüs-Yengeç burcu geçişi tabii ki maddi konularda dikkatli alışverişlerin, eldekini tutmanın, açılmamanın göstergesi. Ancak bu bazen şaşabilir. Gördüğümüz bir şey, farklı bir şeyler satın almak, yapmak ihtiyacı para harcatabilir. Haftanın genelinde ben maddi konularda uzaklarla alakalı işler, ticaret, satış, alım gibi konularda dikkatli olunmasından yanayım. Merkür geri hareketiyle örtüşen görünümler, dereyi görmeden paçayı sıvama diyor.

    Mayıs Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 1-2-6-10-11-19-23-24-28-29
    Zayıf Enerjili Günler: 8-9-14-15-21-22
    Aşkta En Şanslı Günler: 10-11
    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 3-4-31

    Yeniay: 1-2-3-28-29-30
    (Ay-Terazi burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 14-15-16
    (Ay-Koç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    [Nasıl TV - Akrep burcu 2015 Mayıs ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Akrep-burcu-2015-Mayis-ayi-yorumlari-nelerdir)

    AKREP

    GENEL BAKIŞ

    4 Mayıs tarihinde burcunuzda oluşacak bir Dolunay var. Bu Dolunay özellikle kişisel anlamdaki dış dünyayla olan bağlantılarınız için kıymet taşıyor ve 2 konuyu da beraberinde etkiliyor. İkili ilişkiler ve mesleki konular.

    8 Mayıs tarihinde Venüs Yengeç burcunda seyrine başladığında bizler için en önemli konu yurdumuz, ülkümüz, düşüncelerimiz, ideallerimiz çok kıymetli.

    12 Mayıs tarihinde Mars İkizler burcunda seyrine başladığında özellikle miras, hukuk, yatırımlar, ilerisine yönelik düşündüğümüz her şeyin çok dikkatlice gözlem altına alınmasına gerekecek. Aynı gün Merkür'ünde gölgeli günleri başlıyor. Demek oluyor ki hesaplamadan hiçbir yatırım aracını doğru ve etkili bulamayız.

    18 Mayıs tarihinde YeniAy Boğa burcunda ilişki eviniz de oluşacak. Bu arada bizimde çok gerçekçi olmamız gerekiyor. Bu YeniAyda ilişkimizin niteliği çok önemli.

    19 Mayıs- 12 Haziran tarihleri arasında Merkür geri hareket dönemindeyiz. Bu dönemde mali ortaklıkların, ikili ilişkilerde ki paylaşımların gözden geçirme süreci.

    21 Mayıs tarihinde de Güneş İkizler burcunda seyrine başlayacak. Kişisel merkezinizde bilincin ve aklın en azami ölçüde özenle ele alınması gereken bir süreç olduğunu söylemek gerekiyor.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-10 Mayıs arası: 4 Mayıs tarihindeki Akrep Dolunayı, ilişkide yine ayrı görüşte olmanın, iletişimsel problemlerin ve partnerin kendi görüşlerindeki baskınlığının işaretçisidir. Beraberliğin özü, sevgi ve dayanışma olgusu tabii ki bu Dolunayın zorluklarını aşabilmede destekçinizdir. 6 Mayıs tarihinde, her ikiniz de, temelde anlaşıyorsanız, bu beraberliği sürdürmeye niyetli iseniz gayet olumlu bir gün. Hatta beraberliği kuvvetlendirici bir etki diyebilirim. 7 Mayıs Venüs-Yengeç geçişi, sizin için olumludur. Beraberlikte problemler olsa da, alıştığınız kişiye yönelirsiniz. Bekar Akrepler ise, sahiplenici, merhametli, aile değerlerine önem veren kişilere yönelirler. Ancak yine de 9 Mayıs tarihinde her şeyi yine akıllıca gözden geçirmekte yarar var. Yanılma payı bırakalım.

    11-17 Mayıs arası: 15 Mayıs tarihindeki görünüm, ilişkimizde eskiyi, alıştığımız kişiyi, güven olgusunu önemsediğimizin göstergesidir. İleriyi görmek isteriz. Eğer kafamızda bazı soru işaretler olursa sorgulama ihtiyacı duyarız. Nedir, ne değildir diye? 16 Mayıs tarihindeki görünüm gayet olumludur. Bizim için güven duyduğumuz, alıştığımız kişi önemlidir. Yeni başlayacak ilişkilerde ise, romantik paylaşımlar, partnerimizin güven verici tavırları bizi huzurlu kılar.

    18-24 Mayıs arası: 18 Mayıs tarihinde Boğa burcunda oluşacak Yeniay, ilişkimizle ilgili konularda kendimizi güven içinde hissetme ihtiyacımızın göstergesidir. Bu güven en başından bu yana varsa, devamının da aynı şekilde olmasını isteriz. Eğer güven yoksa ancak gönlümüz devamından yana ise, nasıl derleyip toparlanır, sağlam hale getirilir diye düşünürüz. Yalnızsak, bunun bizim seçimimiz olup olmadığını düşünürüz. Ne arıyoruz, nasıl birini arzuluyoruz, bunları da gözden geçiririz. Yeniayın görünümlerine baktığımızda ilişkilerde hesap-kitap yapıyoruz. İşimize geleni, gelmeyeni, yüzeyde olanı, derinlerde yatanı, hatta maddi ve manevi kazanç ve kayıplarımızı da gözden geçiriyoruz.

    25-31 Mayıs arası: Haftaya baktığımızda ilişkilerde ilk etkili görünüm, 25 Mayıs tarihinde. Bu görünüm, hem sevilmek, değerli bulunmak hem de geçmişe bir özlem tadında. Devam eden ilişkide sorunlar varsa, insan hayallerine uygun düşmeyen bir ilişkinin hevesini, şevkini kırdığını düşünebilir. Bu da içten içe sizi gerginleştirir. 26, 27, 29 ve 30 Mayıs tarihlerindeki görünüm ise, aşka açık olduğumuzu, romantik paylaşımlar, güzel ve hoş paylaşımların bizi bir hayli mutlu edeceğini düşünmemizi sağlıyor. Ancak bir ilişki sadece cinselliğe bağlı ve belirsizlik taşıyorsa, kafamızda soru işaretleri uyandırıyorsa ne olacak. Hayallerimiz tamam güzel de, olan bitenleri gerçekçi şekilde gözden geçirmek de o kadar önemli. Yeni ilişkiye başlayanlar ise, karşılarına çıkan kişinin veya kendilerinin bir ilişkiden ne beklediklerini en başından dürüstçe konuşmalılar.

    İŞ VE KARİYER

    1-10 Mayıs arası: 4 Mayıs tarihindeki Akrep Dolunayı, iş ortaklıkları veya rakiplerinizle alakalı konularda mücadelenin işaretçisidir. Ancak bu mücadele birilerine uymak yerine, kendinizi güçlü bir şekilde, özgürce ifade etmek arzunuzdan kaynaklanır. Başkaları kendi değerlerini, isteklerini baskın kılmaya çalışırlarken, sizin kendinize güvenmeniz, şartlar zorlu olsa da, pes etmemeniz yerinde olur. 6 Mayıs tarihindeki görünüm, olumludur. Disiplinli çalışmayı, güçlü durmayı sağlar. 7 Mayıs tarihindeki Venüs-Yengeç geçişi hassasiyeti yükseltse de, en azından kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Aileniz, sevdiklerinizle aranızdaki bağ güçlenir.

    11-17 Mayıs arası: Bu hafta, çalışma ortamınızdaki kişilerle ilişkinizde veya eğitim hayatınızla ilgili konularda biraz abartılı düşünebilir, etrafınızdaki insanların sadece kendilerini düşünüyor olmalarından dolayı gerginlik yaşanabilir. Detaylarla uğraşmak istemezsiniz. Düzensizlik, bir şeylerin sizi sınırlandırması, işinize gelmeyen durumlar zorlayıcı olabilir.

    18-24 Mayıs arası: İş hayatımızla ilgili konularda 21 Mayıs Güneş-İkizler geçişi, 22 Mayıs Mars-Kuzey düğüm görünümü, 23 Mayıs Güneş-Satürn karşıtlığı etkili enerjiler olarak öne çıkıyor. Hepsinin bağlantı noktası Merkür geri hareketiyle örtüştüğü için, bizim de iş hayatımızla ilgili konularda aceleci kararlardan, oldubittilerden, anlamadan dinlemeden, üzerinde düşünmeden hareket etmemiz yanlış olabilir.

    25-31 Mayıs arası: 25 Mayıs tarihinde, işimizle ilgili tayin, terfi veya yer değiştirme, konum değişikliği, başka bir yere taşınma gibi konular bir hayli etkili. Bu değişiklikleri kimileri sevinçle karşılarken, bazılarının hoşuna gitmeyebilir. Bu biraz da, haritanızdaki etkiler nispetinde ele alınmalıdır. 26, 7, 28, 30 ve 31 Mayıs tarihindeki görünümler ise, hiçbir şeyin aceleye getirilmeden üzerinde düşünülmesi, sabırlı olunması, zamana bağlı olarak gözden geçirilmesi yönünde önem taşıyor. Tabii ki birazdan para bahsinde ele alacağım gibi, mali açıdan da bir bakmakta yarar var. İş hayatınızla ilgili hangi mesele olursa olsun, Merkür geri hareket döneminde olduğumuzu unutmayalım. Ortaklaşa yapılacak işlerde, projelerde, işlerde bilgi sahibi olalım, baştan savma işler yapmayalım.

    PARA

    1-10 Mayıs arası: 1 Mayıs Merkür-İkizler burcu geçişi, başkalarıyla olan her türlü maddi alışverişimizde uyanık davranmanın, çıkarlarımızı gözetmenin işaretçisidir. Nereden ne gelir, nasıl ikna edebiliriz, parayı nasıl değerlendirebiliriz, kimlerle bağlantıya geçeriz, bütün bunlar üzerinde duracağız. Tabii ki parasal konularda Satürn-Yay geçişinin belli bir baskısı var. Bunun için hesabımızı daha iyi bilmemiz, riskli yatırımlardan kaçınmamız lazım.

    11-17 Mayıs arası: Maddi konularda 15 Mayıs tarihindeki görünüm, dikkatli olmamızı gerektiriyor. Bir yanıyla harcamaya dönük, diğer taraftan ayarımızı bilmek lazım.

    18-24 Mayıs arası: Bu haftanın en önemli konu maddesi mali ortaklıklar, parasal konular, ilişki ve güvencemiz. İşte bütün bunların gözden geçirildiği bir zamandayız. İlişkimizin bize kazandırdığı kaybettirdikleri, ortaklık ilişkimiz olan kişilerle her türlü finansal konular, yenilik anlamında düşündüğümüz işlerin bize olan artıları ve eksileri, tümüyle ele alınma vaktidir. Ancak Merkür geri hareket dönemindeyiz. Her bir ayrıntının doğru şekilde analiz edilmesi için, aklımızı kullanma vaktindeyiz.

    25-31 Mayıs arası: Maddi konularda bu hafta özellikle mali ortaklıklarda, bölüşüm, kredi, başkalarından elde edilecek gelirler, girişimler, başvurular, hisseli paralar, kredi kartı ve online yapılan alış satış işlemlerinde dikkatli olalım.

    Mayıs Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 3-4-8-9-12-13-21-22-26-27-31
    Zayıf Enerjili Günler: 10-11-17-23-24
    Aşkta En Şanslı Günler: 12-13
    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 6

    Yeniay: 3-4-5-30-31
    (Ay-Akrep burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 16-17-18
    (Ay-Boğa burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    [Nasıl TV - Yay burcu 2015 Mayıs ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Yay-burcu-2015-Mayis-ayi-yorumlari-nelerdir)

    YAY

    GENEL BAKIŞ

    4 Mayıs tarihinde Akrep burcunda bir Dolunay olacak. Bu Dolunay özellikle iç dünyamızda ilişkilerimizi gözden geçirdiğimiz bir Dolunay. Bizim bu Dolunay'da ruhumuzu üzen, bizi kıskaç altına alan meselelere artık bakma vaktimiz geliyor.

    8 Mayıs tarihinde Venüs Yengeç burcunda seyrine başlayacak bu geçişte ise ikili ilişkilerimizde bir muhasebeden geçirmemiz gereken bir zaman dilimi.

    12 Mayıs tarihinde Mars ikizler burcunda seyrine başlayacak. Aynı günde Merkür'ün gölgeli günleri başlıyor. Bu dönemde bize muhalif davranan kişilerle muhatap olduğumuzu görüyoruz.

    18 Mayıs tarihinde Yeniay Boğa burcunda oluştuğunda iki konu çok önemli. Birincisi çalışma hayatımız, ikincisi ikili ilişkilerimiz. Bir yanıyla iki yönlü bir parantez içine alıyor durumumuzu.

    19 Mayıs- 12 Haziran tarihleri arasında Merkür geri harekette. Her geri hareket bir durup ahvalimize bakma durumu ise yaylar olarak ilişkilerimize bakmak gerekiyor.

    21 Mayıs tarihinde de Güneş İkizlerde seyredecek. Kişisel merkezimizde yine beraberlik ve iş ortaklığı meseleleri ele alınması lazım.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-10 Mayıs arası: 1 Mayıs tarihinde Merkür-İkizler burcunda ilerleyecek. İlişkide iletişim faktörü bir hayli önemli olacak. Zeki düşünen, konuşmasını bilen, ancak fikirlerini dayatmada bulunarak değil, dinlemeyi de bilerek karşılıklı sürdüren kişiye ihtiyacımız var. Nitekim 3 Mayıs tarihinde, bu anlamda önemlidir. Yeni tanışmalarda sizden farklı görüşte olan kişiler ilginizi çeker. Problemli ilişkilerde ise, tabii ki görüş alışverişinde bulunurken, baskıcı davranmayalım. 7 Mayıs tarihini anlaşmazlıkları gidermede olumlu buluyorum. 9 Mayıs tarihinde ise, birbirinizi yanıltıcı konuşmamaya özen gösterin. Özellikle yeni tanışanların buna dikkat etmesi gerekiyor.

    11-17 Mayıs arası: 12 Mayıs tarihinde Mars-İkizler burcunda seyrine başlayacak. Bu geçiş ilişki evinizde etkili olacak. Aynı hedef için ortaklaşa hareket etmek bu dönemde önemlidir. Eğer partnerinizle aranızda bu yönde bir sıkıntı varsa, 15 Mayıs tarihindeki görünüm zorlayıcıdır. Çünkü bir tarafın ilişkideki farklı hedefi, diğerinin işine gelmez. Sabırsızlık, kararsızlık, tatminsizlik içeren ilişkilerde zorlanma yaşanır.

    18-24 Mayıs arası: 19 Mayıs-12 Haziran tarihleri arasında Merkür-İkizler burcunda gerileyecek. İlişkimizi ilgilendiren konular üzerinde duracağız. Mevcut duruma bakacağız. Ortaklaşa bir amacımız, hedefimiz var mı, özgürlük sınırımız nereye kadar, birbirimiz hakkındaki her şeyi öğrenmek, bilmek arzusu duyuyor muyuz, nasıl biriyle beraberiz, her an gitmeye hazır biri mi, yoksa durmuş oturmuş çoktan kararını vermiş biri mi? bunları özellikle ilişkisi devam etmekte olanlar gözden geçirmeliler. İlişkisi olmayanlar sizler de nasıl bir beraberlik arzuluyorsunuz, maceracı mısınız, bugün birlikte olurum, yarına Allah kerim mi diyorsunuz. Yüzeysel mi yoksa derinlemesine mi bakıyorsunuz bu durumlara. İşte size bir mola. Acele etmeden olan bitene, anlamaya, dinlemeye hazır mısınız bakalım.

    25-31 Mayıs arası: Bu hafta ilişki anlamında gayet önemli görünümlere ev sahipliği yapıyor ve özündeki dikkate değer noktaların mutlaka bilinçli şekilde gözden geçirilmesi gerekiyor. Beraberlikle alakalı yaşam evlerinin iki yöneticisi Mars ve Merkür, iletişimsel anlamda gerginlik, huzursuzluk, çabuk karar verme, yüzeysel düşünmeye hatta kararsızlığa yol açabilir. Bazı hallerde ilişki hakkında yapılacak dedikoduların, ikiyüzlü yaklaşımların ve yalan yanlış konuşmaların göstergesi olabilir. Mutlaka her durumu bilinçli bir şekilde ele almalı, yüzeysel davranılmamalıdır. İlişkisinde sorunları olanlar, partnerin hal ve tavırları nedeniyle huzursuz olabilirler. Problemlerin çözülmesi gerekirken, karşı tarafın çocuksu halleri, yapmacık tavırları, umursamaz halleri rahatsızlık uyandırır. Yeni tanışmalarda ise, mutlaka partner hakkında doğru bilgi edinin. İnternet üzerinden kurulacak arkadaşlıklara veya yine sosyal medya üzerinden tanışmalarda tedbirli olun. Söylediklerine dikkat edin. Bir de Merkür geri hareket dönemindeyiz. Aceleyle kararlar vermeyin.

    İŞ VE KARİYER

    1-10 Mayıs arası: 1 Mayıs Merkür-İkizler geçişi, iş hayatında iletişimin, başkalarıyla kurulan bağlantıların işaretçisidir. Bu bağlantılar internet üzerinden satış, pazarlama, ürün tanıtımı, ortak işler için bir araya gelme, elinizdeki ürünü tanıtmak veya görüşmelerde bulunmak yönünde önem taşıyor. Karşı karşıya geldiğiniz kişiler rakipleriniz de olabilir, iş yapacağınız kişiler de. Burada önemli olan işinizle ilgili tecrübe ve bilgiyi önemsemektir. İş dünyasında akıllı olan yol alır sözünü unutmayalım. Rakiplerinizi geçmek için zeki olmalısınız. Bu kolay değil ancak haftanın genelinde bu durumun bir hayli baskın. 4 Mayıs Akrep burcundaki Dolunay da yine bunu vurguluyor. Sizin değerlerinizle başkalarınınki arasındaki farklar veya şartlar yorucu olabilir. Kazanmak için mücadele şart.

    11-17 Mayıs arası: Bu hafta, iş hayatınızla ilgili konularda, bir yanıyla duyarlısınız, çünkü güvenceniz yerinde olsun istiyorsunuz. Sizi içten içe rahatsız eden konuların başında, çıkarlarını düşünen kişilerin tavırları yer alıyor. Ancak diğer yanıyla dışa karşı idare etmeye, uzlaşmacı davranmaya çalışıyorsunuz. Bütün bunlar tabii ki kolay değil. 16 Mayıs tarihindeki görünüm, kırılganlığın yükselişini işaret ediyor. Ancak şartlarınız gereği mecburen sineye çekmektesiniz.

    18-24 Mayıs arası: 18 Mayıs tarihinde Yeniay Boğa burcunda oluşacak. Maddi ve manevi güvence olgusu bir hayli öne çıkacak. Bir bakacağız işimize gücümüze. Çalıştığımız sektörde veya bulunduğumuz ortamda mevcut durumdan memnun muyuz? Güven içinde miyiz? Sağlıklı mıyız, verimli ve üretken miyiz? Öylesine mi yoksa ilerisi adına umutlandığımız bir işte mi çalışıyoruz? Aldığımız borca harca mı gidiyor, birilerinin desteğiyle mi ancak ayakta duruyoruz? Bunlara da bakacağız. Yeniayın görünümlerine baktığımızda, sadece iş anlamında değil, ilişkimizle ilgili konuları da masaya yatıracağız. Görünen o ki, hem rahat bir yaşam hem güvenli bir ilişkiden yanayız.

    25-31 Mayıs arası: İş hayatınızla ilgili konularda da ben, aynı ilişiler bölümündeki gibi temkinli düşünülmesi gerektiğini söylemek isterim. Hızlı gelişmeler, hızla verilen kararlar, iş ortaklığı veya yeni projeler anlamında, kurulacak bağlantılar, karşımıza çıkacak fırsatlar tümüyle bir mercek altına alınmalıdır. Merkür geri hareketi aslında kişinin kendi içinde birçok noktayı gözden geçirmesi yönünde olumludur. Sadece kendi açınızdan değil, iş ortağınız veya iş yaptığınız kişilerle alakalı konularda da birçok meselenin farkına varabilirsiniz. Aynı şekilde başkaları da sizin hakkınızda bilgi sahibi olmaya çalışabilirler. Belki bunlar dile getirilmez, kendi içimizde düşünürüz, kafamızın içinde yazarız bir yana. Geri hareket sonrası tamam buraya kadar veya devam diyebiliriz. Karşı karşıya kaldığımız ve bizim hoşumuza gitmeyen söylentilerin, duyumların, aslı astarı öğrenilmeden harekete geçilmesi yanlıştır. Herkesin ağzından çıkanı kulağının duyması gereken zamandır. İşimizle alakalı planların, projelerin, yarım kalmış işlerin yeniden ele alınması ve bitirilmesinde yarar vardır.

    PARA

    1-10 Mayıs arası: 3 Mayıs tarihindeki görünüm, maddi konularda dikkatli olmanın önemini vurguluyor. Satürn burcunuzda zaten belli bir baskı yaratıyor. Ancak bu baskı akıllı ortaklara, doğru yatırımlara, işlere yönelmeniz için aslında gayet teşvik edici. Fakat Yaylar özgür hareket etmekten hoşlandıkları için maddi konularda böyle idareli yaşamak zor geliyor. 7 Mayıs tarihindeki Venüs-Yengeç geçişinde güvence, özellikle maddi anlamda önemli. Bu ilişkilerde, iş ortaklıklarında önemsediğimiz bir olgu olacak.

    11-17 Mayıs arası: Maddi açıdan ortaklıklar, ailemiz, yatırım gibi konular bu hafta etkili görünüyor. Ancak parasal açıdan dışarıya bağımlıyız. Kendi kazancımızı kendimiz özgürce harcayamayız. Ya ailemiz, ya eşimiz veya birileriyle alakalı düşüneceğiz.

    18-24 Mayıs arası: 22 Mayıs tarihindeki görünüm, iş veya özel anlamda, ortak bir malı, mülkü, parayı bölüştüğümüz kişilerle alakalı konulara eğileceğiz. Merkür geri hareket döneminde olduğumuz için, hesabımızı bilmek önemli. Yüzeysel değil derinlemesine bir analizde bulunmak lazım. Bir amacımız varsa, bunu gerçekleştirmek tek başımıza kolay değilse, eşten dosttan, aileden, ortaktan bir destek görür müyüz bir bakacağız. Borcumuz var mı, ödeyebiliyor muyuz, bir kenarda üç beş kuruşumuz var mı, nasıl değerlendiriyoruz, bunları da ele alacağız. Hani derler ya, işini bilen kaptan diye, biz de bu dönemde işimizi, hesabımızı bilmek durumundayız. Hesapsız borçlar altına girmek kadar, şuradan şu gelir diye yola çıkmak da yanlış olur.

    25-31 Mayıs arası: Haftanın genel işaretleri, tüm burçlar için iletişim, bağlantılar, görüşmeler, bilgilenmeler ve bağlantılar anlamında zaten gözümüzün açık olması, tedbirli davranmanın, aceleyle kararlar vermemenin işaretçisiydi. Aynı durum maddi konularda da geçerli. Borçlanmalar, ailevi, çocuklarımız, iş ortaklığı, yatırımlar, ev ile alakalı her türlü işimizde hesabımızı bilmenin faydalı olacağını gösteriyor. Bazen öyle sürprizler yaşanır ki, fırsatmış gibi durur. Ancak gerçekten öyle midir? Bir araştıralım.

    Mayıs Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 1-2-6-10-11-14-15-23-24-28-29
    Zayıf Enerjili Günler: 1-2-13-19-26-27
    Aşkta En Şanslı Günler: 14-15
    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 8-9

    Yeniay: 5-6-7
    (Ay-Yay burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 18-19-20
    (Ay-İkizler burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    [Nasıl TV - Oğlak burcu 2015 Mayıs ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Oglak-burcu-2015-Mayis-ayi-yorumlari-nelerdir)

    OĞLAK

    GENEL BAKIŞ

    4 Mayıs tarihinde Akrep burcunda bir Dolunay olacak. Bu Dolunay'da ilerisi adına daha maddi ve manevi adına rahatlamak amaçlı işlere önem veriyoruz.

    8 Mayıs tarihinde Venüs karşıt burcumuzda seyrine başlayacak. Bu geçişte sadece ikili ilişkiler değil kişisel anlamda ki bütün yeni adımlar veya kariyer anlamında ki konular üzerinde de ileriye dönük düşünmek lazım.

    12 Mayıs tarihinde Mars ikizler burcunda seyrine başlayacak. Her şeyin ardına bakmak, görüneni değil görünenin arkasında ki önemliydi. Sağlığımız, iş hayatımızda ki konular üzerinde duracağız.

    18 Mayıs tarihinde Yeniay Boğa burcunda oluşacak. Bu oluşumun hemen akabinde bir etkisi daha var ki iş hayatımız, işle ilgili konularda bizi rahatsız eden konuları ele almamız bakımından önem taşıyor.

    19 Mayıs- 12 Haziran tarihleri arasında çalışma evimizde bir gerileme hareketi var. Gölgeli günler içerisinde, yarım kalan işlerin tamamlanması bakımından olumlu sonuçlanabilir. Kişisel anlamdaki aktiviteler gözden geçirilebilir.

    21 Mayıs tarihinde de Güneş İkizlerde seyredecek. İletişim önemli. Sağlık kontrollerimizi bu dönemde de ihmal etmemeliyiz.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-10 Mayıs arası: 4 Mayıs tarihindeki Akrep Dolunayında, aşkta tutkulusunuz. Cinsellik bir hayli önemli. Eğer partnerinizle ortak hedefleriniz varsa, paylaşımda bulunmaktan zevk alıyorsanız, birbirinizle olmak sizin için önemliyse, sorunsuz bir Dolunay yaşanır. Bu Dolunayın özünde, ilişkinizdeki dayanışma son derece önemli. Aşktan daha önemli olan duygu, hayatı birlikte sırtlanıyor olmanızdır. Eğer sadece bir tarafın tatminine dayanan bir ilişki ise, amaçlar farklı ise zorluk yaşanır. Ancak 6 Mayıs tarihindeki görünüm olumludur. Birbirinize yönelirsiniz. 7 Mayıs tarihindeki Venüs-Yengeç geçişinde, partnerinizin size karşı daha ılımlı davranması mümkündür. İlişkilerde sahiplenme arzusu yoğun olur. Partnerin ılımlı yaklaşımları sizi rahatlatır.

    11-17 Mayıs arası: 15 Mayıs tarihindeki görünüm, ilişkide kırılgan yanlarımızı öne çıkarır. Eğer karşı taraf ile geleceğimiz konusunda veya bir başka nedenli zorlanıyorsak, bu beraberlikte sorun yaşanabilir. Bir takım dış etkenler, partnerin suskunluğu, iç dünyasındaki hassasiyetinin göstergesidir. Adil düşünmeye çalışmak, duruma gerçekçi bakmakta yarar var. Her şeyi deşelemek, birbirinize karşı anlayışsız davranmak da yanlış olacaktır. 16 Mayıs tarihindeki görünüm, ilişkide sevgi olgusunun her türlü güçlüğün üstesinden gelmede önemli bir işarettir.

    18-24 Mayıs arası: 18 Mayıs tarihindeki Yeniay-Boğa burcunda oluşacak. Aşk hayatınızda istikrar, güvence, geleceğe sağlam bakma arzusu etkilidir. Kendi görüşleriniz doğrultusunda hareket etmeyi tercih edersiniz ve genel olarak böyle bir Yeniay, sevgi alışverişinin, sabır, sadakat olgularının kıymetli olduğunu gösterdiği gibi, maddi anlamda da kişinin kendini güvence altında hissetmek arzusunun işaretçisidir. Aşk güzel ancak karnım doyar mı, birlikte yol aldığım insanın bana katkısı olur mu diye düşüneceğiz. Bu maddileşmek anlamına gelse de insan böyle bir zamanda yükünü hafifletecek insana ihtiyaç duyuyor. 22 Mayıs tarihindeki görünüm bir değişim ve dönüşümü işaret ediyor. İlişki eğer temeli sağlam ise güçlenerek devam ederken, problemli olan köksüz, güvencesiz, istikrarsız ilişki testten geçiyor.

    25-31 Mayıs arası: İlişki açısından bu haftanın iki önemli tarihleri 25 ve 27 Mayıs. 25 Mayıs ilgi ve sevgi ihtiyacının, güvenmek arzusunun yoğun olduğunu, ailevi veya farklı bir nedenle yaşanan gerilimi, bazı meselelerin gereksiz büyütülmesi gibi durumlara yol açabilir. Taraflardan biri, diğerinin ihtiyaçlarını, arzularını gidermekte pasif kalınca, huzursuzluk artabilir. Ancak 27 Mayıs tarihindeki görünüm, ılımlı şekilde konuşmak veya problemin farkına varılarak çözümlenmesinde yardımcı olabilir.

    İŞ VE KARİYER

    1-10 Mayıs arası: 1 Mayıs Merkür-İkizler geçişi çalışma hayatında yoğunluğun artışı, bilgilenme, iletişim, internet yoluyla işlerin halledilmesi, haberleşme, görüşmelerin artışı, aktif çalışma yönünde etkili oluyor. Ancak zaman zaman bu yoğunluk sağlığınızı etkileyebilir. Bir yanıyla işlerinizi halletmek diğer taraftan kendinize zaman ayırmak kolay değildir. Bu da sizi bir hayli yorabilir. 7 Mayıs tarihindeki Venüs-Yengeç geçişi ve aynı gün oluşan görünüm iş hayatında hem başkalarını memnun etme çabası hem de ilişkilerinizi düzgün biçimde sürdürmek zorunda kalışınız sizi yorabilir. Sağlığınıza önem vermek ve rahatlatıcı aktivitelere yönelmek iyi olacaktır.

    11-17 Mayıs arası: 12 Mayıs Mars-İkizler geçişi çalışma hayatındaki yoğunluğun işaretçisidir. Ancak bir yandan detaylara önem vermek gerekiyor diğer taraftan hızlı olmak şart. Sağlık açısından bu hafta kendimize daha özenli davranmalıyız. Yorgunluk, strese yol açabilir. 15 Mayıs tarihi bu anlamda biraz zorlayabilir sizi. 16 Mayıs tarihindeki görünüm, başkalarının anlayışlı yaklaşımlarına ihtiyacınızın göstergesi. Sözgelimi işvereniniz, eşiniz veya ailenizin size karşı güzel davranması rahatlamanızı sağlar. Bunlar olmadığında, kendinizi kısıtlanmış, sürekli insanları idare etmek zorunda olduğunuz için sıkılırsınız.

    18-24 Mayıs arası: 19 Mayıs-12 Haziran tarihleri arasında Merkür-İkizler burcunda geri hareketini sürdürecek. Bu süreç çalışma hayatımız veya sağlığımızı ilgilendiren konuların gözden geçirilmesi, mevcut durumun zorlayıcı ve kolaylaştırıcı yanlarını ele almamızı sağlayıcıdır. Evet geri hareket dönemi bir mola gibidir. Orada durur ve şöyle bir gözlemde bulunur, neler olup bittiğini anlamaya çalışırsınız. Geri hareket bir onarım sürecidir. İşlemeyen, verimli olmayan, zorlayan ne varsa onları tamir etmektir. Fiziksel sağlığımız en büyük zenginliğimiz değil midir? İşte bu gerileme döneminde kontrollerimizi yaptırabiliriz. Şartlarımıza bir bakarız. Ne olursa olsun, anın tadını çıkarmanın önemini biliriz. İşimizle alakalı veriler toplarız ve bunları özenle koruruz. Bilgisayarımızı gözden geçiririz. Öğreniriz, bilgileniriz, yarım kalan işlerimizi bitiririz.

    25-31 Mayıs arası: Haftanın genelinde çalışma hayatınız ve sağlığınızla ilgili konuların önemli olduğunu söylemeliyim. İş anlamında ele alırsak, Merkür geri hareket dönemindeyiz. Aynı iş üzerinde, proje veya planlamalarda durup bekleme, yeniden gözden geçirme, eksikleri tamamlama yönünde önem taşıyor. Tam bitti derken, bir bakıyorsunuz bir aksaklık çıkmış, hadi tekrar ele almak zorunda kalıyorsunuz. Bunlar tabii ki yorucu olabilir. Henüz yeni işe girmiş olanların alışma döneminde zorlanmaları doğaldır. İşe alışmak, iş ortamında arzu ettiğiniz ilerlemeyi göstermek sabır ister. Bir işi öğrenmek, kurs, staj, dil öğrenmek, pratik kazanmak, beceri geliştirmek yönünde de önemli olan geri hareket, aslında öğrenme, bilgilenme yönünde olumludur. Öğretmek ise biraz zor olabilir. Çünkü eğitim verdiğiniz kişilere karşı sabırlı olmanız gerekir. Bir de yanlış yere giden mailler, bilgisayar arızaları, nakil, postalama, kurye işlemlerinde gecikmeler yaşanabilir. İşlerinizi mutlaka iyi takip etmenizde yarar var.

    PARA

    1-10 Mayıs arası: 4 Mayıs tarihindeki görünüm, finansal konularda başkalarından beklediğiniz desteklerin işaretçisidir. Ancak bunların olur veya olmazlarını iyice hesap edelim. 6 Mayıs tarihindeki görünüm olumludur. Beklentilerimize uygun gelişmeler yaşanabilir.

    11-17 Mayıs arası: Maddi açıdan çok etkili, aktif, gelir getirici bir hafta değil. Daha ziyade elimizdeki miktara göre hareket edebileceğimiz görünüyor.

    18-24 Mayıs arası: Güneş-ikizler geçişi ve 23 Mayıs tarihindeki görünüm, maddi konularda çalışma hayatımızı tekrar gözden geçirme, durumumuza bir bakma anlamında önem taşıyor. Mevcut işimiz, iş ortaklığımız veya başkalarıyla alakalı finansal ilişkilerimizi mutlaka gerçekçi bir şekilde ele almalıyız. Çünkü bu hafta, en yoğun mesele, sağlık ve iş anlamındaki gelişmeler üzerinde toplanıyor. Tatmin olmadığımız, kendimizi güvende hissetmediğimiz bir ortamda, ilişkide huzur bulmamız pek mümkün gözükmüyor.

    25-31 Mayıs arası: Maddi konularda 25 Mayıs tarihindeki görünüm, iş ortaklarınız, eşiniz, eviniz, ailenizle alakalı meselelerin maddi yönden dikkatle ele alınmasını gerektirir. Eşinizin iş durumu, iş ortağınızla aranızdaki maddi alışverişler veya beklenmedik masraflar biraz kafa yoracağa benziyor.

    Mayıs Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 3-4-8-9-12-13-17-26-27-31
    Zayıf Enerjili Günler: 1-2-14-15-21-22-28-29
    Aşkta En Şanslı Günler: 17
    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 10-11

    Yeniay: 7-8-9
    (Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 20-21-22
    (Ay-Yengeç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    [Nasıl TV - Kova burcu 2015 Mayıs ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Kova-burcu-2015-Mayis-ayi-yorumlari-nelerdir)

    KOVA

    GENEL BAKIŞ

    4 Mayıs tarihinde Akrep burcunda oluşacak bir Dolunay var. Bu Dolunay tamamıyla iş hayatımızı ilgili meseleleri vurguladığı gibi, Dolunayın hareketlerine baktığımız zaman hem yuvamız hem de ikili ilişkilerimiz anlamında etkili olduğunu görüyoruz.

    8 Mayıs tarihinde Venüs Yengeç burcunda seyrine başlayacak. Venüs ikili ilişkilerle birebir alakalı; ancak çalışma hayatımızda ilgili alanda etkili olduğu için iş ortamında ki ilişkilerde önemli konuma geliyor.

    12 Mayıs tarihinde Mars aşk evimizde seyrine başlıyor. Aynı gün Merkür'ün de gölgeli günleri devreye giriyor. Yaş gruplarına göre baktığımızda genç yaşta ki kovaların iki yönlü kararları var; fakat Merkür'ün gölgeli günlerinde kaldıkları için çelişkide kalabilirler. Orta yaşta olanlar için çocuklarıyla ilgili dengeli ve akıllı hareket etmemiz gerektiğini söylüyor.

    18 Mayıs tarihinde Yeniay Boğa burcunda doğacak. Bu Yeniay iki yönlü çünkü bir yanıyla ailevi ilişkileri vurguluyor. Ailemizi ve değerlerini çok önemsiyoruz. Diğer yönüyle de çocuklarımızı ve ileriye dönük etkilemesi.

    19 Mayıs- 12 Haziran tarihleri arasında Merkür geri hareket dönemindeyiz. Geri hareket döneminde hemen bir ilişkiye başlamak ya da tutarsız, dengesiz ilişkiler içerisinde kendimizi kaybetmemiz gerekiyor.

    21 Mayıs tarihinde de Güneş İkizler burcunda seyrine başlayacak. Bu seyirde de yine aşk, ikili ilişkiler konusunda, kişisel anlamda ki konular üzerinde olacağı için yine Merkür'ün geri hareketini düşünerek bilinçli bir şekilde ele almak gerekiyor.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-10 Mayıs arası: 1 Mayıs tarihindeki Merkür-ikizler geçişi, aşkta aktif bir dönemi işaret ediyor. Konuşmak, yazışmak, haberleşmek ön plandadır. Akıcılık, ilişkinin zorlanmadan sürdürülmesi, gerginlikten uzak durulması, sabırlı olunması zamanıdır. Çok yönlü düşünen, becerikli kişilere ilgi duyarsınız. Birbirinizi sözlerinizle teşvik edersiniz. Dinlemek önemlidir. Genelde çok konuşan ancak bazen sizin söylediklerinizi duymayan yapıda bir partneriniz varsa sıkılabilirsiniz. 3 Mayıs tarihinde iletişimi önemseyiniz. 4 Mayıs tarihindeki görünüm, evli Kovalar veya uzun zamandır birlikte olan çiftlerin birbirlerine duydukları güveni sorguladıkları zamandır. 7 Mayıs tarihi ise, ilişkide olumlu bir akış, anlaşmak yönünde faydalıdır. Bekarlar için, yeni biriyle tanışmanın da işaretçisidir.

    11-17 Mayıs arası: 12 Mayıs tarihindeki Mars-İkizler geçişi, aşk evinizde aktif bir hareketliliğin göstergesidir. Yeni tanışmaların işaretçisi olduğu gibi, devam eden ilişkide önyargısız hareket etmenin, uyumlu davranmanın önemini vurgular. İletişim ve çok yönlülük, hayatın güzelliklerinin keyfini çıkarmak arzunuz ön plandadır. 15 Mayıs tarihindeki görünüm, aşkta hem değişik kişilerle tanışmaya, sosyalleşmeye açık olduğunuzu hem de özgürce hareket etmekten hoşlandığınızı gösterir. Ancak sizi durduran, şöyle gönlünüzden geldiği gibi hareket etmekten alıkoyan bazı nedenler olabilir.

    18-24 Mayıs arası: 19 Mayıs-12 Haziran tarihlerinde geri hareketini İkizler burcunda sürdürecek Merkür süresince aşk hayatımızla ilgili konulara şöyle bir bakacağız. Bu beraberlikte kendimizi özgürce ifade edebiliyor muyuz, keyif alıyor muyuz, birlikte hayatın güzelliklerinin keyfine varabiliyor muyuz bunlara bir bakacağız. Eğer kimse yoksa hayatımızda, iki kişiye birden ilgi duymamız, iki ayrı kişiyle iletişimde bulunmamız mümkün. Ancak bunlar öyle uzun vadeli değil, dönem boyunca bize eşlik edecek kişiler de olabilir. Bu süreçte ilişkiniz biterse, bunun son nokta olduğunu sanmayınız. Çünkü bir şekilde tekrar karşılaşabilir, hatta yeniden bir araya gelebilirsiniz. Bu süreçte çocuklarımızla alakalı meseleler üzerinde durabiliriz. Mantıklı bir bakış açısıyla yeniden gözden geçirebiliriz. Yetenekli olduğumuz konular hakkında bilgi sahibi olabilir, kendimizi geliştirebiliriz. Merak duyarız, araştırırız. Ancak bunlar kalıcı olur mu, ancak geri hareket sonrası anlarız.

    25-31 Mayıs arası: Bu hafta aşk hayatınızla gelişmeleri bir yanıyla olumlu buluyorum. Ancak zaman unsurunu gözetirsek. Çünkü hızla başlayan, hızlı şekilde gelişen aşklar her ne kadar heyecan verici, teşvik edici gibi görünse de, dikkat etmezsek kapılıp gidebiliriz. Öyle ilginç biri karşınıza çıkar ki ve eğer hayatınızda biri yoksa konuşmasıyla, aktifliği ve iletişimiyle sizi alır götürür, hani uçurur diyebilirim. Fakat bu kişinin niyetini anlamak lazım. Hayatımıza girdiği gibi çıkacaksa, bu kısacık sürelik bir ilişki ise bunu bilmek için her şeyi iyice gözlemlemek zorundayız. Zaman tanımalıyız. Bilinçli düşünmeliyiz. Devam eden mutlu ilişkilerde ise, partnerimizin sürprizleriyle karşılaşabiliriz. Bir yolculuk, bir arada olmak, yazışmak, konuşmak, görüşmek anlamında yoğun bir hafta diyebiliriz.

    İŞ VE KARİYER

    1-10 Mayıs arası: 4 Mayıs tarihindeki Akrep burcu Dolunayı, iş ve ailevi konularda bir hayli yorucu gözüküyor. Özgür hareket etmek, mücadele vermek, şartlara göre hareket etmek pek kolay değil. Bazen başkalarının abartılı hareketleri bazen iş hayatının kendi içindeki güç kavgaları yorucu olur. Sanki başkaları sizin hayatınızda merkez olmuşlar, sizi yönetiyor gibidirler. Bütün bunlarla baş edebilmek için çok rahat biri olmak, akışta kalmak, sakin olmak gerekiyor. Ancak bu da öyle kolay gözükmüyor.

    11-17 Mayıs arası: 15 Mayıs tarihinde iş hayatınızla ilgili konularda yaptığınız işten zevk almak çok önemlidir. Eğer böyle ise, canla başla çalışır, sorunlarını büyütmez, sağlıklı bir şekilde işlerinizi yaparsınız. Zaten bu hafta sağlık çok önemlidir. Bu iç huzurunuzla birebir alakalıdır. Yaptığınız iş insanlara yardımcı olmanızı gerektiriyorsa, ılımlı davranmaya çalışmalı, anlayışlı olmalısınız.

    18-24 Mayıs arası: 18 Mayıs tarihinde Boğa burcunda bir Yeniay oluşacak. İş ortaklarımız, çalışma hayatımız, hedeflerimiz, ofis ortamı çalışmalar, maddi ve manevi güven arzumuz, üretme ve ürettiklerimizle geleceğe dönük bir şeyler yapma ihtiyacımız güçlenecek. Bu Yeniay, Merkür geri hareket dönemine denk geldiği için, şu anki mevcut duruma bakmakta yarar var. Acele bir karar verip, uygulamak daha sonra çabuk sıkılıp vazgeçmeye neden olabilir. Onun içindir ki, aklımız başımızda olmalı. Yüzeyde olanla yetinemeyiz. Tabii ki derinlikli olarak gözden geçirmeliyiz. Ancak şunu söylemeliyim ki, bu Yeniayın görünümleri, özgür çalışma arzumuzu, farklı ortamlara girerek, sosyal ilişkilerimizi güçlendirme ihtiyacımızı vurguluyor.

    25-31 Mayıs arası: İş anlamında bu hafta 26 ve 27 Mayıs tarihlerindeki iki görünüm insanı harekete geçirici ve eski işlerin çabucak bitirilmesi yönünde olumlu. Ayrıca daha önce girişimde bulunduğumuz konularda aranmamız, sunum yapmamız, tanıtım çalışmaları, işi geliştirme, çeşitli kişilerle bir araya gelme anlamında iyidir. Ancak aceleci davranamayız. Her şeyi yazıya dökmek, sadece söz ile kalmamasına özen göstermek gerekir. O an tamam denir, sonra beklenebilir veya projede, bize sunulan teklifle ilgili değişiklikler yapılabilir. Çok yönlü düşünmek gerekiyor. Kaldı ki, Merkür geri hareket döneminde yapılan analizler hakikaten yararlıdır.

    PARA

    1-10 Mayıs arası: 1 Mayıs tarihinde İkizler burcunda seyrine başlayacak Merkür, sizin yetenekli olduğunuz alanlarda başkalarının dikkatini çekerek elde edeceğiniz paraların göstergesidir. 3 Mayıs tarihindeki görünüm ise, bu yöndeki gelişmelerin, mücadelenin, girişimlerin işaretçisidir. Mistizm, sanat. Şifa, yazarlık, iletişim yollarından para kazanılabilir. Ancak benim tavsiyem, parasal konularda harcamalarınıza dikkat etmeyi de bilmenizdir. 9 Mayıs tarihi de bu anlamda önemlidir.

    11-17 Mayıs arası: Bu hafta sağlığımızla ilgili giderlerimiz olabilir. Gelir-gider dengemiz bazen gerekli olanların alımı, karşılanması nedeniyle artabilir. Ben hesabımıza dikkat etmemizden yanayım.

    18-24 Mayıs arası: Merkür geri hareketi, özellikle yeteneklerimizi değerlendirme ve bununla ilgili ortaklıklarımızı, durumumuzu ele alma yönünde önem taşıyor. 22 Mayıs tarihindeki görünüm bu anlamda önemlidir. Çünkü işimizden elde ettiğimiz gelir yetersizse, bir de rutin hayatın içinde sosyalleşmenin önüne geçiyorsa, ilerisi adına pek güven vermiyorsa, farklı yollar, işler denemek isteyebiliriz. Burada önemli olan, özgür çalışmak, hiç kimseye bağlı olmadan ekmeğimizi kazanmaktır.

    25-31 Mayıs arası: Maddi konularda bu haftanın çoğunluğunda, özellikle geri hareket öncesi yapılan işlerden gelen gelir söz konusu. Bunlar uzun zamandır düşündüğümüz para olabilir. Ancak yeni yapılan işlerin geri dönüşü için sabırlı olmak ve işi yapmadan önce bir miktar kaparo almak yerinde olur. Genelde paramızın hesabını bilmemizde yarar var. Söz alıp işe başlamak yerine, en başında sağlama almakta yarar var.

    Mayıs Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 1-2-6-10-11-14-15-19-28-29
    Zayıf Enerjili Günler: 3-4-17-23-24-31
    Aşkta En Şanslı Günler: 19
    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 12-13

    Yeniay: 10-11-12
    (Ay-Kova burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 23-24-25
    (Ay-Aslan burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    [Nasıl TV - Balık burcu 2015 Mayıs ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Balik-burcu-2015-Mayis-ayi-yorumlari-nelerdir)

    BALIK

    GENEL BAKIŞ

    4 Mayıs tarihinde akrep burcunda bir Dolunay meydana gelecek. Çevre ilişkilerinin ele alındığı ve sonuçlandığı bir dönem olacak. Attığımız adımın ve sonucun verimli olması çok kıymetli. Girişimlerde bulunurken artı ve eksileriyle ele almamız gerekiyor. Başarı güdümüz nedeniyle hırslı olduğumuz bir dönem.

    8 Mayıs tarihinde Venüs, Yengeç burcunda seyrine başlayacak. Kişinin nostaljik duygularının çok fazla baskın olduğu bir dönem olacak. Ailevi meseleler daha fazla etkili olacaktır. Sevdiğimiz adamı ya da kadını daha çok sahiplendiğimiz bir ilişkimiz yok ise de sevgiye ilişkiye ihtiyaç duyduğumuz bir dönem geçireceğiz.

    12 Mayıs tarihinde Mars evimizde seyrine başlıyor. Oturduğumuz yer ile ilgili kararlar alabiliriz bu konuda dikkatli olmalıyız. Aile içi iletişimi çok fazla önemsemeliyiz. Planlarımız konusunda karar verirken çok acele etmemeliyiz.

    18 Mayıs tarihinde Yeniay boğa burcunda oluşacak. İstikrar ve güven konusunda çevremizde oluşacak yeni insanlara dikkat etmeliyiz. Duygularımıza bakmalıyız. Hoşumuza gitmeyen konuları içimize atmamalıyız.

    19 Mayıs - 12 Haziran tarihleri arasında Merkür geri hareket dönemindeyiz. İkili ilişkilerimiz ailevi meselelerimizin ev içinde görüşülmesi ve üzerinde hesaplanması lazım. Hızlı sonuç alamadığımız konularda olumsuz düşünmemeli sabır göstermeliyiz. Yarım bıraktığımız işlerimize dönmeliyiz. Sabırsızlığımız yanlış kararlar vermemize neden olabilir.

    21 Mayıs tarihinde Güneş, ikizler burcunda seyrine başlıyor. Kişisel anlamda bütün meselelerimizi bilinçli bir şekilde gözden geçirmemiz gerekiyor. Mayıs ayında bütün burçlarda olduğu gibi mantıklı davranmanın ilerisi için çok önemli olduğu ve olumlu katkı yaptığı gözlemlenebiliyor.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-10 Mayıs arası: 1 Mayıs tarihindeki Merkür-İkizler geçişi, partnerin evlilik veya bir arada yaşama konusunda yüzeysel düşünmesine yol açabilir. Uzun zamandır bir arada olan çiftler yerleşim, ailevi veya yuvanızla ilgili konular üzerinde çok yönlü düşünmek gerekiyor. Yolculuklar yoğun olabilir. Birbirinizi görmekte zorlanabilirsiniz veya ev-iş arası koşturmaca artabilir. 3 Mayıs tarihinde partnerin iş hayatıyla ilgili meseleler, bir arada olmanızı zorlayabilir. 4 Mayıs Akrep burcundaki Dolunay, bir başka yere yerleşim, tayin veya çevresel etkenlerin, ilişkinizdeki etkisinin işaretçisidir. Yeni tanışmalarda ise, ayrı şehirde yaşamanın güçlükleri baskındır. 7 Mayıs tarihindeki Venüs-Yengeç geçişi, özlemin, bağlılığın, anıların, sevginin bir hayli öne çıkmasını sağlıyor. 9 Mayıs tarihinde, partnerin ailesiyle veya sizinle alakalı meselelerinde destek olmak gerekir.

    11-17 Mayıs arası: 15 Mayıs tarihindeki görünüm, aşk hayatınızla ilgili konularda bir yanıyla hassasiyeti vurgularken, diğer yanıyla ortaklaşa bir gelecek kurma beklentinizi işaret eder. Sevdiğiniz kişiye düşkün olursunuz. Onun da aynı şekilde size karşı adil davranmasını beklersiniz. 16 Mayıs tarihindeki görünüm, gayet olumludur. Yeni başlayan veya devam eden ilişkide gönlünüzü hakikaten sizi seven ve sevebilecek kişiye verirsiniz. Bu ilişkide ne çıkarlar ne cinsellik ne de maddi bir beklenti yoktur. Güvenmek önemlidir. Bu güveni duyuyorsanız devam edersiniz.

    18-24 Mayıs arası: 18 Mayıs tarihinde Boğa burcunda oluşacak Yeniay, Merkür geri hareket dönemiyle örtüşüyor. Ayrıca 22 Mayıs tarihindeki görünüm, ilişkimizdeki güven olgusunun önemini vurguluyor. Ailevi ilişkilerimiz de bir o kadar önemli. Yerleşim yerimiz, yuvamız içindeki iletişim epeyce hareketleniyor. Ancak bu hareketlilik, uygulamaya dönük şekilde değil, iç gözlemde bulunma, üzerinde hesap kitap yapma, olur ve olmazlarını hesaplama tarzında gerçekleşiyor. Yuva kurma arzusu, hayatın güzelliklerini birlikte paylaşma ihtiyacı da Bekar Balıklar için bir hayli ön planda gözüküyor.

    25-31 Mayıs arası: Haftanın geneline baktığımızda tüm burçlar açısından dikkat edilmesi gereken noktalar var. Sizin için ilişkide günlük heyecanların, güzelliklerin, gelir geçer aşkların değil, bilhassa düşünce paylaşımının, iletişimin önemsendiği beraberlik çok daha anlamlı. Hatta bir arada yaşamak, aynı evin içinde farklı özelliklerinizle bir bütün oluşturmak, geleceği kurmak fikri de kıymetli. Böyle durumda olanların ben aceleci davranmasından yana değilim. Merkür geri hareket döneminde böyle bir karar versek de, sonrasında yanlış diyebiliriz. Evli olanlar açısından bu hafta birbirinize karşı çok daha dikkatli konuşmak, iletişimi önemsemek durumundalar. Çünkü bu alanda yaşanabilecek bir problem insanı tabii ki çok huzursuz edebilir.

    İŞ VE KARİYER

    1-10 Mayıs arası: 3 Mayıs tarihindeki görünüm, bir yandan başarılı olmak, sorumluklarınızın üstesinden gelmek için verilen çabanın işaretçisi diğer yandan iç dünyanızda sizi gerginleştiren etkiler. İş-ev arasındaki denge bozulmuş gibi. Belki de başka bir çevre ve iş değişimde bulunmak durumundasınız. Bu da sizi düşündürüyor olabilir. İşlerinizi çok iyi takip etmeniz gerekiyor. Ancak şunu belirteyim ki, bu haftanın özünde girişimler kadar, yerleşim yerinizle ilgili ve çevresel etkilerin de bir hayli vurgulayıcı olduğunu söylemeliyim.

    11-17 Mayıs arası: 15 Mayıs tarihindeki Mars-Satürn karşıtlığı, iş hayatınızla ilgili konularda bir yandan rutin işlerden sıkıldığınızı diğer yandan düzensizliğini sizi yorduğunu gösteriyor. Ev-iş arasındaki koşturmaca, değişken koşullar, sürekli bağlantılarda bulunmak, görüşmek, işler bitsin diye uğraşmak yorucu olabilir. Görüşmeler, toplantılar, yolculuklar bu hafta etkilidir. 16 Mayıs tarihinde rahatlarsınız.

    18-24 Mayıs arası: 19 Mayıs-12 Haziran tarihleri arasında etkili olacak Merkür geri hareket süresince, iş hayatımız, yerleşim yerimiz, güvence olguları bir hayli önemli. Yerleşim yerimizle ilgili değişimlerin, otomatik olarak mesleki durumumuzla da ilgisi var. Bu bir tayin olabilir, başka bir şehre yerleşim olabilir veya ofis açmak şeklinde de gerçekleşir. Evimizden çalışmak, internet üzerinde alış-satış yapmak veya internetle kurulacak bağlantılar yoluyla çevre edinmek şeklinde de olma ihtimali var. Biz bütün bu durumların belirgin hale gelmesini geri hareket sonrası oturtabiliriz. O nedenle, bu hafta itibariyle şöyle bir mevcut işimizi, durumumuzu gözden geçirmeye başlayalım.

    25-31 Mayıs arası: Çalışma hayatınızla ilgili konularda bu hafta ev veya ofiste yazı ve sözel iletişimin bir hayli yoğun olduğunu söyleyebiliriz. Bunlar bir hazırlık aşamasındaki işlerin göstergesi olabilir. Sözgelimi bir ofis açmayı düşünüyorsanız, onunla ilgili her türlü işin gözden geçirilmesi önemlidir. İnternet üzerinden çalışanlar veya çalışmayı düşünenler için, müşteri araştırması yapılabilir. Bazı kişilerle bağlantılarda bulunabilir ve ileri bir tarihe kadar işin bitirilmesi yönünde konuşulabilir. Merkür geri hareket döneminde olduğumuz için bu hafta aceleyle kararlar verilmemelidir. Özellikle bir başka yere taşınmak, kiralamak, satın almak düşünüyorsanız bu konuda bir araştırma yapmakta yarar vardır.

    PARA

    1-10 Mayıs arası: 7 Mayıs tarihindeki Venüs-Yengeç burcu geçişi, maddi konularda toplumla birebir ilişkilerinizde kazanç getirici olabilir. Edebiyat, yeme-içme, aile desteği, emlak, danışmanlık, ev alım satım kiralama gibi konularda gelir getirici olabilir. Ancak bir borcun altına girmeden önce veya size ait bir emlak satışı veyahut kiralama gibi işlerde hem piyasanın durumuna hem de karşımıza çıkan fırsatlara, kendi kararlarımıza, başkalarıyla alakalı parasal işlerde gelir-gider dengesini gözetelim.

    11-17 Mayıs arası: 12 Mayıs Mars-ikizler burcu geçişi, ev ve aileyle ilgili getiri veya harcamaların göstergesidir. Ayrıca bir malın, mülkün, paranın paylaşımı yönünde de önem taşıyor. Evdeki hareketlilik, parasal anlamda bir hayli aktif.

    18-24 Mayıs arası: Kazanç evimizin iki yöneticisi Mars ve Venüs, 22 Mayıs tarihinde iki önemli görünüm yapacak. Bu görünümler Merkür geri hareket dönemine denk geldiği için, maddi ortaklıklar, işimizden elde ettiğimiz gelir anlamında mutlaka bilinçli düşünmek, aceleci davranmamak lazım. Hele ki ev satın almak, kiralamak, borç altına girmek, kredi çekmek veya iş ortaklığında bulunmak yönündeki planlarımızı tekrar bir ele almalıyız.

    25-31 Mayıs arası: Geçen hafta olduğu gibi, bu hafta da yine parasal konularda dikkatli olmalıyız. 25 Mayıs tarihindeki görünüm, maddi açıdan sabırsız bir şekilde yapılan alışverişlerin, verilecek kararların yanlış olabileceğini gösteriyor. Öyle isteriz ki bir şeyleri, sözgelimi evimiz olsun, yeni bir yere taşınalım veya evimizi güzelleştirelim. Ancak bir bakalım. Ekonomik açıdan nasıl halledebiliriz. Nakliye işlerinde de mutlaka güvenilir firmaları tercih edelim ki, paramız çarçur olmasın.

    Mayıs Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 3-4-8-9-12-13-17-21-22-31
    Zayıf Enerjili Günler: 6-19-26-27
    Aşkta En Şanslı Günler: 21-22
    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 14-15

    Yeniay: 12-13-14
    (Ay-Balık burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay: 25-26-27
    (Ay-Başak burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler