KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    24 Nisan Cuma - Burç yorumları

    24 Nisan Cuma gününe günlük burç yorumlarınızı okuyarak başlayın. İremSu haftanın son iş gününde burç yorumlarınızı yazdı. Aylık ve yıllık burç yorumlarınıza da göz atabilirsiniz. İşte 24 Nisan Cuma günlük burç yorumlarınız.

    ,

    GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINIZI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

    Koç burçları bugün sevilmek, şefkat, ilgi, romantizm gibi duygularını ön planda yaşayabilir. Ailenizi, bastığınız toprağı, değer verdiğiniz her şeyi korumak adına, güçlenmek arzusu içinde olabilirsiniz. Mesleki-özel hayat-ilişki- kişisel girişimlerinizle alakalı konulardaki hassasiyetin göstergesi. Size karşı olan sistem, kişi veya durumlarla hem dış hem iç anlamda mücadeleye zorlanabilirsiniz. Haksızlıklara dayanamayan bir kişi olarak, birileriyle çatışabilirsiniz. Boğa burçları Ay-Neptün olumlu görünümü sayesinde yakınlarınız ve iş yerinizdeki arkadaşlarınızla olan irtibatınız sabah saatlerinde olumludur. Eğitim, iş, yolculuk, iletişim ve haberleşmede güvenliğinizi öne alarak hareket etmenin önemini gösteriyor. Ay-Uranüs görünümü, iş hayatınız, sağlığınız, keşif ve bilgilenme, duygusal ve fiziksel durumunuzla alakalı konularda etkilidir. Gerginlik yaratabilir. Çünkü kişi kendini güvende hissetmek ister. İkizler burçları Ay-Yengeç burcu geçişiyle Cuma gününe başlıyor. Bu görünüm, sizi rahatlatıcı, en azından yakın çevrenizde bulunan kişiler tarafından sahiplenmenizi destekleyicidir. Finansal durum, kazanç, hedefleriniz, aşk hayatınız ile alakalı konularda bir hayli hassas düşünmeniz mümkündür. Kişi bir an önce rahat ve huzura kavuşmak için, güvende olmak adına büyük bir istek duyabilir. Yengeç burçları bugün sevdiklerine daha düşkün olabilir. Onların güvende olduğunu bilmek gurunuzu okşayabilir. Etrafınızdaki insanları yatıştırabilir, birbirleriyle daha iyi anlaşmalarını sağlayabilirsiniz. Ay-Uranüs görünümü, iş hayatınız, evliliğiniz veya uzun süreli ilişkiniz, geleceğinizle alakalı konularda güven içinde yaşamak isteğinizi işaret ediyor. İster istemez her durumu kontrol altına almaya çalışırsınız. Aslan burçları
    Cuma gününe Ay-Yengeç burcu seyriyle başlıyor. Bazen bir şeyleri gereğinden çok kafanıza takabilir, geçmişe bağımlı kalabilir, kendinizi boş yere üzebilirsiniz. Hiç kimsenin esiri olmak istemezsiniz. Kendi bildiğiniz şekilde maddi ve manevi anlamda güçlenmek isteğiyle her şeyi gözden geçirirsiniz ve buna göre hareket etmeyi tercih edersiniz. Başak burçları Ay-Mars görünümü, ilerisi adına hakikaten kendinizi güvende hissetmek arzunuzu, amacınızı, hedefinizi işaret ediyor. Bu istekle, hayata bakarsınız. Maddi ve manie anlamda kendinizi garanti altına alacak işlere yönelirsiniz. Sosyal çevrenizde güçlü pozisyonda olan kişilerle irtibatta bulunmayı tercih edersiniz. Terazi burçları Neptün ile olumlu görünümü yaparak, aile hayatınız, çocuklar, güvenceniz, parasal konular üzerinde hassas düşünmenizi sağlayacak. Başkalarının üzerinizdeki maddi ve manevi anlamdaki baskılarına gelemezsiniz. Çıkarlarınızı düşünmekten yanasınız. Akrep burçları sahip olduğunuz her şeyi korumak isteyeceğiniz bir gün. Ay-Mars görünümü, her türlü ilişkide maddi ve manevi anlamda güven duygusunu önemsememizi sağlıyor. Yay burçları Ay-Yengeç geçişiyle Cuma gününe başlıyor. Bir yandan ilişkinizi, ailenizi, eşinizi, evinizi, geleceğinizi düşünürsünüz diğer yandan sorumluluklarınız sizi yorduğunu hissedebilirsiniz. Güvenli bir beraberlik istersiniz ve güçlü olmaktan yanasınız. Oğlak burçları Ay, Neptün ile olumlu görünüm yaparak, idealleriniz çerçevesinde düşünmenizi sağlıyor. Moraliniz yükseliyor ve duygusal anlamda rahatlıyorsunuz. Eğer bir soru işareti varsa kafamızın içinde bunu sorgulamadan, derinlikli şekilde ele almadan ucunu bırakmamalısınız. Bazı konularda elinizde olmadan sarfedeceğiniz sözler sakınca oluşturabilir. İki yönlü düşüneceğiniz için karar vermekte zorlanmanız mümkündür. Kova burçları güne dünden bu yana Yengeç burcunda ilerleyen Ay etkisi altında başlıyor. Bu enerji, gerginliklerinizi yumuşatır, rahatlamanızı sağlar. Bir yandan güçlü olma arzunuz yüksek, diğer yandan mevcut yaşam şartlarınızın iyileştirilmesi en büyük hedefimiz olacak. Balık burçlarının aşk hayatıyla ilgili konulardaki duygusallığımızı baskın. Maddi ve manevi anlamda güçlenmek, kazanmak, kimseye muhtaç olmadan yaşamak istiyorsunuz. Amacınız, hedefiniz bu doğrultuda ve bunlara kavuşmak amaçlı girişimlere açıksınız.

    Nisan ayı burç yorumlarınızı izleyin...

    İremsu kimdir?

    5 Ocak 1962 tarihinde doğdu. 1990 yılında Astrolojiyle ilgilenmeye başladı. O yıllarda ülkemizde astroloji alanında başvurabilecek kaynaklar, danışılacak kişiler sınırlıydı. 1997 yılına kadar kendi çabasıyla ilerledi ve astrolojinin özünü idrak etmeye çalıştı. 1997-2002 tarihleri arasında özel ders aldı. 2002-2005 döneminde çeşitli internet sitelerinde yazılar yazdı ve paylaşımlarda bulundu. Bu dönem hem gelişim hem deneyim sahibi olma hem de bir çok kişiyle tanışma fırsatı bulmasını sağladı. 2005 yılı itibariyle Mynet.com sitesinde Astroloji Danışmanı olarak göreve başladı. O tarihten bu yana hem kişisel danışmanlık hizmeti vermekte hem de köşesinin sorumluluğu gereği olan tüm bilgileri günlük, aylık ve yıllık yorumlar şeklinde takipçileriyle paylaşmaktadır.

    Astroloji nedir?

    Astroloji, doğum bilgileri ve gök cisimlerinin konumları ile kişilerin karakterleri ve başlarına gelecek olaylar hakkında kestirimlerde bulunulabileceği düşünülen bir inanç sistemidir. Bu sistem içerisinde yıldız haritaları veya başka araçlar kullanarak geçmişteki olayları açıklamaya çalışan ya da gelecekle ilgili iddialarda bulunan kişilere astrolog denir. Astrologlar kimi zaman tüzel kişilerin (örneğin, bir ülkenin) geçmişi hakkında açıklamalar ya da geleceği hakkında tahminlerde de bulunabilirler.Astroloji, bir bilim dalı değildir. Gökcisimlerinin davranışını ve diğer gök olaylarını inceleyen bilim dalları astronomi ve astrofiziktir. Astroloji, gökcisimlerinin konumlarını belirlemek için bilimsel verileri kullanır, ancak bu verilerden yapılan çıkarımlar bilimsel yönteme dayanmaz. Bu çıkarımların yapılmasında, bilim dallarında olduğu gibi kontrollü deneyler sonucunda elde edilmiş kurallar kullanılmaz.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler