KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    20-26 Nisan 2015 haftalık burç yorumları

    Bu hafta sizi neler bekliyor?

    [Nasıl TV - Koç burcu 2015 Nisan ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Koc-burcu-2015-Nisan-ayi-yorumlari-nelerdir)

    KOÇ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    20-26 Nisan arası: 20 Nisan tarihinde Güneş-Boğa burcunda ilerlemeye başlıyor. Aşk hayatımızı ciddileştiren bir geçiş bu. Genelde bu transit etkisi altında, kısa süreli hoşlanma veya oldubittiye gelen tarzda aşklar yaşanmaz. Bu geçişi yöneten Venüs-İkizler burcunda ilerlediği için, 7 Mayıs tarihine kadar çok da kendimizi baskı altına almak istemeyiz. Yeni birisiyle tanışmaya veya devam eden ilişkimizde eğlenceli bir şeyler yaşamaya, öyle fazla ciddi takılmamaya çalışırız. 7 Mayıs sonrası duygusal yönden hassaslaşırız.

    İŞ VE KARİYER

    20-26 Nisan arası: 21 Nisan tarihinde iş hayatımızla ilgili konularda hem kendimiz güvende hissetmek hem de içimizden geldiği gibi ifade etmekten hoşlanacağız. İşimiz bizi mutlu etmeli, kafamızda soru işaretleri barındırmamalı. 22 Nisan tarihinde işverenlerimizle diyalogumuz çok önemli. Eğer bir görüşme veya önemli bir işimiz varsa, o gün yapılacak girişimlerde, konuşmalarda ve kurulacak bağlantılarda garanti arayacağız. İşimizi sağlama almaya çalışacağız.

    PARA

    20-26 Nisan arası: 20 Nisan tarihinde Güneş-Boğa geçişinde, maddi konularda güvence çok önemli. 7 Mayıs tarihine kadar kazanç elde etmeye dönük girişimler etkili olacak. İki ayrı iş gelir getirici olabilir. Bu hafta yapılacak görüşmelerde işveren konumundaki kişiler, ne kadar tecrübeli olduğunuzu önemserler. Bu açıdan yetkin bir kişiyseniz, maddi anlamda arzu ettiğiniz ücreti alabilirsiniz. 22 Nisan tarihindeki Venüs-Jüpiter görünümü finansal açıdan olumludur.


    [Nasıl TV - Boğa burcu 2015 Nisan ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Boga-burcu-2015-Nisan-ayi-yorumlari-nelerdir)

    BOĞA

    AŞK VE İLİŞKİLER

    20-26 Nisan arası: 21 Nisan tarihindeki görünüm, iç huzurumuzun, kendimizi aşkta mutlu hissetmek arzumuzun işaretçisi. Moralimizi yükseltecek bir şeylere ihtiyacımız var. 22 Nisan tarihinde aşkta bir hayli ciddi düşüneceğiz. Karşımızdaki kişinin aklı başında hareket etmesini, göründüğü gibi olmasını bekleyeceğiz. Ciddiyete pirim vereceğiz. Aldığımız haberler, gelişmeler içimiz rahatlatabilir, güven verebilir. 25 Nisan tarihinde çaresiz olmadığımızı, mutlaka her şeyin yoluna gireceğini düşüneceğiz.

    İŞ VE KARİYER

    20-26 Nisan arası: 20 Nisan tarihinde burcunuzda ilerleyecek Güneş kendinizi öne sürmenin, sağlama yönelmenin işaretçisidir. Bu geçişi yöneten Venüs-İkizler burcunda ilerlediği için, maddi açıdan rahatlık da çok önemli hale geliyor. Gerekirse, iki ayrı iş ile uğraşırım, yeter ki, beni doyursun diye düşünebiliriz. Eğer bu anlamda rahat isek, işteki ufak tefek sorunları büyütmeyiz. 7 Mayıs tarihi sonrası işimizle ilgili konularda rahatlamalar başlar. 22 Nisan tarihinde üç görünüm var. Bunların iki tanesi, yapılan işlerin olumlu yönde yürümesini sağlıyor. Güzel haberler alabiliriz. Üçüncüsü ise, iki ayrı işin, projenin, görüşmelerin işaretçisidir. Mali konular önemsenir.

    PARA

    20-26 Nisan arası: 7 Mayıs tarihine kadar maddi konularda bir hayli aktifsiniz. Ancak harcamalara dikkat etmekte yarar var. 22 Nisan tarihinde olumlu getiriler sizi şevklendirir. Aynı günkü bir başka görünüm, evinizin ihtiyaçları, kiralama, ileriye dönük yatırımlar gibi konularda dikkatli ve bütçenize uygun hareket etmenin önemini gösteriyor.


    [Nasıl TV - İkizler burcu 2015 Nisan ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Ikizler-burcu-2015-Nisan-ayi-yorumlari-nelerdir)

    İKİZLER

    AŞK VE İLİŞKİLER

    20-26 Nisan arası: 21 Nisan tarihinde, duyduğumuz bir haberin veya gelişmelerin ne derece doğru olduğunu araştırmak lazım. Öyle abartılı düşünmeden ancak dikkat ederek, durumu gözlem altına almak lazım. 22 Nisan tarihinde aşkta güzel bir gün. Olumlu gelişmeler moralimizi yükseltir.

    İŞ VE KARİYER

    20-26 Nisan arası: Bu hafta biraz kafamızı karıştıran, bizi gerginleştiren, kendimizi güvende hissetmediğimizi düşündüren enerjiler var. Bazı işlerin sonuçlarından emin olmadığımız için, beklememiz, sabırlı olmamız gerekir. Bu da bizim gibi aktif bir kişi için sıkıntı vericidir. Ancak unutmayalım ki, Venüs, burcunuzda ilerliyor ve 7 Mayıs tarihine kadar sizi destekliyor. O zaman durumları abartmak yerine, mantıklı şekilde gözden geçirirseniz, mutlaka çözüm bulursunuz. Sadece kendi hislerinizle değil, durumların aslını astarını başkalarına değil, bizzat siz araştırın ve öğrenin. Bir de lütfen sabırlı olun. Fiziksel anlamda enerjiniz düşük olabilir. Dinlenmeye ve her şeyi kafaya takmamaya çalışın.

    PARA

    20-26 Nisan arası: Parasal konularda bu hafta ne olursa olsun, işinizi sağlam kazığa bağlayın. Bildik bilmedik işlere, yatırımlara kalkışmayın. Elinize geçecek olana değil, elinizde olana bakın. 22 Nisan gün bitmeye yakın sizi rahatlatacak güzel haberler alabilirsiniz.


    [Nasıl TV - Yengeç burcu 2015 Nisan ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Yengec-burcu-2015-Nisan-ayi-yorumlari-nelerdir)

    YENGEÇ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    20-26 Nisan arası: 20 Nisan tarihindeki Güneş-Boğa burcu geçişi arkadaşlıklar, ilişki, aşk anlamında ciddiyeti ve sağlamlığı önemsediğimiz bir gün. Bu geçişi yöneten Venüs-İkizler burcunda ilerliyor. Aslında aradığımız huzuru bulmakta zorlanıyoruz. 7 Mayıs tarihine kadar tam olarak şu şöyle demek, net bir yol belirlemek kolay olmayabilir. 22 Nisan tarihinde partnerimiz veya ilişkilerde birlikte güçlenme arzusu, birlikte çözüme ulaşma, bir şeyleri yerli yerine koyma isteği yüksektir. Tabii ki ilişkinin niteliğine göre karşı taraf baskın kimlikte ise, biraz zorlanabiliriz. Aklı başında konuşmalar, dürüst yaklaşımla, ilişkide son derece önemli olacak.

    İŞ VE KARİYER

    20-26 Nisan arası: 20 Nisan tarihinde Boğa burcunda ilerleyecek Güneş, her ne kadar burcunuzla uyumlu görünüm yapsa da, yöneticisi Venüs nedeniyle hedeflerimizi belirlemede veya net bir şekilde oturtmakta zorlanıyoruz. İki projeyle ilgileniyorsak bu durum tabii ki koşuşturmanın işaretçisi ve geri planda aksiliklerle uğraşıyor olmanın sıkıntısıdır. Ancak birileri bir şeyler çeviriyor, canımız buna sıkılıyorsa, kendimizi pek rahat hissetmeyiz. Ben iş konularda bu hafta, başkalarıyla olan ilişkinizin veya özel hayatınızdaki sıkıntılarınızın sizi yorduğunu düşünüyorum. Kafanızı bunlara takılı olduğu için bunalıyorsunuz. 7 Mayıs tarihine kadar sakin olmakta, mantıklı davranmakta yarar var.

    PARA

    20-26 Nisan arası: Güneş-Boğa geçişi 20 Nisan tarihinde başlayacak. Kazanç evinizin yöneticisi olduğu için, 7 Mayıs tarihine kadar harcamalara dikkat etmek gerektiğini gösteriyor.


    [Nasıl TV - Aslan burcu 2015 Nisan ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Aslan-burcu-2015-Nisan-ayi-yorumlari-nelerdir)

    ASLAN

    AŞK VE İLİŞKİLER

    20-26 Nisan arası: 21 Nisan tarihindeki görünüm, aşk hayatınızla ilgili konularda baskı altında kalmaktan hoşlanmadığınızı gösteriyor. Zaten dış baskılar, iş hayatı veya başka sorunlarınız, aşkı şöyle bir rahat hissetmenizin önüne geçtiği için, moral verici sözcüklere ihtiyacınız var. Sevgilinizden bunu bekliyorsunuz. Ancak ertesi gün 22 Nisan tarihindeki görünüm, moralinizi yükseltici ve her şeyin istediğiniz şekilde gelişmesini sağlayıcıdır. Bekar Aslanlar yeni biriyle tanışabilirler.

    İŞ VE KARİYER

    20-26 Nisan arası: 20 Nisan tarihindeki Güneş-Boğa burcu geçişi, iş hayatınızla ilgili konularda maddi ve manevi güvence anlamında tabii ki önemlidir. 7 Mayıs tarihine kadar Venüs size iyi bir destek veriyor. Bu da gösteriyor ki, tanışacağınız yeni insanlardan destek görmek, yeni projelere başlamak, bunları ilerletmek, ekip halinde çalışmak, her ne kadar yorulsanız da, kafanız bazen sıkılsa da, bu hareketliliğin faydalı sonuçlarını alırsınız. 22 Nisan tarihindeki Venüs-Jüpiter görünümü bu anlamda gayet olumludur.

    PARA

    20-26 Nisan arası: 21 Nisan tarihindeki Merkür-Jüpiter görünümü mali konularda dikkatli ve tutumlu olmanın önemini vurguluyor. Ödemeler, işimizden elde ettiğimiz gelir, çalışma hayatımızla ilgili gelişmelere göre hareket etmekte yarar var.


    [Nasıl TV - Başak burcu 2015 Nisan ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Basak-burcu-2015-Nisan-ayi-yorumlari-nelerdir)

    BAŞAK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    20-26 Nisan arası: 22 Nisan tarihindeki iki görünüm, aşkta hoş etkiler, kendinizi güçlü ve güvende hissetme yönünde gayet olumludur. Güven verici, kendinizden ve ilişkinizden emin olmanızı sağlayıcı hoş yansımalar altındasınız. Ciddi konuşmalar, ilerisi adına umutlandırıcı gözüküyor. Tutkulusunuz. Kafanızın içindeki soru işaretleri gideren gelişmeler yaşanabilir.

    İŞ VE KARİYER

    20-26 Nisan arası: 20 Nisan tarihindeki Güneş-Boğa geçişi ve Merkürün burcunuzla olan olumlu görünümleri iş hayatınızı rahatlatıcı bir etkidir. Ancak Venüs-İkizler burcunda ilerlediği için, sizin dağılmamanız mutlaka şart. Bir yandan koşuşturacaksınız diğer taraftan dikkatlice işlerinizi yapmalısınız. Notlarınızı iyi alınız. İşverenler sizden daha iyi bir performans bekleyebilirler. Aynı anda iki iş üzerinde çalışmanız gerekebilir. İşler yoğun olabilir. Sakin, mantıklı şekilde çalışmak lazım. Planlı olmak gerekiyor.

    PARA

    20-26 Nisan arası: Bu hafta finansal konularda güçlü enerjilerimiz rahatlatıcı gibi görünse de, dereyi görmeden paçayı sıvamamak lazım sözüne uygundur. Yapılacak işlerin sonunda alınacak paraların tahsilatı ve bizim ihtiyaçlarımız için yapacağımız harcamaların akıllıca planlanmasında yarar var.


    [Nasıl TV - Terazi burcu 2015 Nisan ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Terazi-burcu-2015-Nisan-ayi-yorumlari-nelerdir)

    TERAZİ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    20-26 Nisan arası: 22 Nisan tarihi ilişkideki paylaşımın hem cinsel boyutu hem de ortaklaşa paylaşım yönünde önemini vurguluyor. Eğer bu beraberlikte tutku yoksa her iki taraf da baskın olmaya çalışıyorsa, kendi payına düşünüyorsa, ilişkide sancılı bir gün yaşanması mümkün. Ancak aynı günün akşamı, düzelmeler var. Bir mucize gerçekleşebilir. Kimi Teraziler için, bu durum, beraberlikteki sorunların giderilmesi veya yeni biriyle tanışılması şeklinde de olabilir. Haritanızdaki etkilere göre sonuçlanacaktır.

    İŞ VE KARİYER

    20-26 Nisan arası: 20 Nisan tarihinde Güneş-Boğa burcunda ilerleyecek. Bu kişisel anlamda güvence olgusuna verdiğimiz değeri gösteriyor. Ancak bir başka önemli yanı, Venüs-İkizler burcunda ilerlediği için, girişim anlamında başkalarıyla kurulan bağlantıların, yeniliklerin, ilişkilerin canlandırıcı olmasını sağlıyor. İş hayatında bu hafta 21 Nisan tarihi önemli. O gün Venüs-Jüpiter arasındaki olumlu etki keyiflendirici ve sizi yüreklendiricidir. Sıkıştığınız bir iş veya bir durum olumlu yönde gelişir.

    PARA

    20-26 Nisan arası: 22 Nisan tarihindeki iki görünüm, başkalarıyla ortaklaşa bölüşüm, eş veya iş ortağımızla aramızdaki paylaşımın düzgün şekilde ayarlanmasını gerektiriyor. Evimizin masrafları, ihtiyaçlar, kredi ödemeleri bir hayli etkili. Ancak aynı gün güzel bir görünüm daha var. O rahatlatıcı ve hoşumuza gidebilecek gelişmeleri de müjdeleyicidir.


    [Nasıl TV - Akrep burcu 2015 Nisan ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Akrep-burcu-2015-Nisan-ayi-yorumlari-nelerdir)

    AKREP

    AŞK VE İLİŞKİLER

    20-26 Nisan arası: 20 Nisan tarihindeki Güneş-Boğa geçişi, ikili ilişkilerde ciddiyetin önemini, sağlamlık ve güven duygusunun kıymetini vurguluyor. Partnerin bu ilişkiye gösterdiği özen, verdiği değer ve beraberliğin sürmesi yönündeki katkıları çok önemlidir. İnatlaşmaktan kaçınılmalı. Bu haftanın neredeyse tümünde aşk ve ilişkiler yönünde enerjiler çok yoğun. İlişkisi sağlam yürümekte olanlar için paylaşımlar anlamında olumlu. Ancak, problemli çiftler açısından karşı tarafın baskın halleri, konuşmaları zorlayıcı olabilir.

    İŞ VE KARİYER

    20-26 Nisan arası: 20 Nisan tarihindeki Güneş-Boğa burcu geçişi iş hayatındaki rekabetin işaretçisidir. Daha fazla kazanmak, daha önde olmak için mücadele veriyoruz. İş ortaklıklarında da güçlü kişilere ihtiyacımız var. Venüs hala İkizler burcunda ilerlediği için çıkarlarımızı da düşünmek durumundayız. 21 Nisan tarihindeki görünüm, işlerin hem yoğunluğunu hem de bizim kendimizi güvende hissetmek istediğimizin göstergesidir. Zorluklar, güçlükler olsa da, yöneticiniz Pluto size iyi bir destek sunuyor. Sağlam iradenizle her işin altından kalkabilirsiniz.

    PARA

    20-26 Nisan arası: Bu hafta finansal konularda yapılacak görüşmeler, bağlantılar genelde başkalarından beklediğimiz destekler yönünde önem taşıyor. Biz kendi isteklerimizi sunacağız, talepte bulunacağız onlar da düşüncelerini iletecekler. Karşılıklı olarak anlaşabilirsek ne ala. Ancak böyle durumlarda lütfen çıkarlarınızı koruyunuz. Hani durumdan istifa etmeye kalkışmasınlar. Bir de lütfen gelir düzeyinize, işinizin durumuna hareket ediniz. Riskli işlerden, yatırımlardan, borçlanmalardan kaçınınız.


    [Nasıl TV - Yay burcu 2015 Nisan ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Yay-burcu-2015-Nisan-ayi-yorumlari-nelerdir)

    YAY

    AŞK VE İLİŞKİLER

    20-26 Nisan arası: 21, 22, 25 Nisan tarihlerindeki görünümler, bu hafta aşk hayatınızla ilgili konularda mutlaka bir gözden geçirmenin, problemler varsa bunların düzeltilmesi için, her iki kişinin de özen göstermesi gerektiğinin işaretçisidir. Eğer bir rahatsızlık varsa bunların ortaklaşa çözümlenmesi, yıkıcı değil, yapıcı tarzda konuşulması yararlı olur. Bu hafta sağlığımıza da özen gösterelim. Psikolojik veya bedensel sıkıntılarımız varsa, doktora gitmeyi ihmal etmeyelim. 2 Nisan tarihinde bazı Yaylar yeni biriyle tanışabilirler.

    İŞ VE KARİYER

    20-26 Nisan arası: 20 Nisan tarihindeki Güneş-Boğa burcu geçişi, çalışma hayatındaki huzurun, tatminin, rahatlığın, sağlık anlamındaki her türlü şikayetimizin önem kazandığı bir geçiş. Bu geçişi yöneten Venüs-İkizler burcunda 7 Mayıs tarihine kadar etkili olduğundan hem işlerimizi düzenleme hem iş ortamındaki paylaşımlara dikkat etme hem de dağınık çalışmama anlamında önemli bir süreçten geçiyoruz. İş ortaklığı, ekip çalışmaları, projeler, bir araya geldiğimiz insanlar veya görüşmelerde tabii ki her bir noktanın önemi büyük. İşler yoğun, hatta bazen aynı anda iki ayrı işle uğraşmak yorucu. 22 Nisan tarihi aktif bir gün. O gün üç görünüm var. sonuncusu Venüs-Jüpiter başkalarıyla olan görüşme ve bağlantılarda rahatlatıcı gözüküyor.

    PARA

    20-26 Nisan arası: Bu hafta maddi konularda 22 Nisan tarihi önemli. Paramızı hangi işe, hangi alana veya hangi ihtiyaç için ayıracağımıza bilinçli şekilde bakalım. Sağlık giderleri, muayene, tetkikler için harcamalarımız olabilir. Çocukların masrafları veya beklenmedik harcamalara da dikkat edelim. Gelir sağlayan işlere yönelelim ancak bunların güven içermesi şart.


    [Nasıl TV - Oğlak burcu 2015 Nisan ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Oglak-burcu-2015-Nisan-ayi-yorumlari-nelerdir)

    OĞLAK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    20-26 Nisan arası: Bu hafta aşk hayatı ve ilişkiler açısından yoğun enerjilere ev sahipliği yapıyor. 20 Nisan tarihinde aşk evinizde ilerlemeye başlayacak Güneş, ilişkide tutarlılık, sadakat, güven, manevi ve maddi yönde konfor ve rahatlığın önemsendiği bir geçiştir. Venüs bu arada İkizler burcunda ilerlediğinden 7 Mayıs tarihine kadar yeni başlayacak veya devam eden ilişkilerde net bir görüş elde etmek kolay olmaz. 21, 22, 25 Mayıs tarihlerindeki tüm görünümler hem iletişimsel yönde olumlu hem de cinsel hayatımızı renklendiricidir. Kafamızı karıştıran bazı meseleler olabilir. Ancak hafta sonunda bunlar çözümlenir.

    **İŞ VE KARİYER

    **

    20-26 Nisan arası: Güneş-Boğa burcunda 20 Nisan itibariyle seyrine başlıyor. Tabii ki bu geçiş insana huzur veriyor, kendini güçlü bir şekilde ifade etmesi, yetenekli olduğu alanlarda öne çıkması, güvence elde etmesi yönünde sabır ve dayanıklılık aşılıyor. Bu geçişi yöneten Venüs ise, hala İkizler burcunda ve 7 Mayıs tarihine kadar bizim işlerimizi yine dikkatli biçimde yapmamız, yoğunluklarımızın üstesinden gelmek için planlı hareket etmemiz şart. Bu hafta genel olarak iş hayatında olumlu bir akış söz konusu olacak. 22 Nisan tarihinde görüşmeler yoğun olur. hızlı biçimde bitirmemiz gerekir.

    PARA

    20-26 Nisan arası: 20 Nisan tarihindeki Güneş-Boğa burcu geçişinde, hoş etkiler var. Gelir getirici bağlantılar, başkalarından gördüğümüz destekler, ayrıca alış-satış işleri bir hayli etkilidir. Ancak 7 Mayıs tarihine kadar Venüs-İkizler burcunda ilerliyor. Bazen tutumlu davranabilir bazen de sağlığımız veya ihtiyaçlarımız nedeniyle harcamalar artabilir.


    [Nasıl TV - Kova burcu 2015 Nisan ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Kova-burcu-2015-Nisan-ayi-yorumlari-nelerdir)

    KOVA

    AŞK VE İLİŞKİLER

    20-26 Nisan arası: 20 Nisan Güneş-Boğa geçişinde, ilişkimizle ilgili konularda iç huzurumuzu korumaya önem vereceğiz. Güvende miyim değil miyim sorusunun cevabı ailevi ve özel ilişkimizle ilgili konularda belirleyici bir olgudur. 21 Nisan tarihinde, ilişkilerde paylaşım ve samimiyet olgusu önemli olacak. Partnerin huzur vermesi, yanımızda olduğunu bilmek isteyeceğiz. 22 Nisan tarihinde bazı konular kafamızı kurcalayabilir. Acaba mı öyle mi yoksa şöyle mi diye düşünebiliriz. Ancak aynı günün akşamı rahatlıyoruz. Hatta düşündüğümüz gibi olmadığını anlarız.

    İŞ VE KARİYER

    20-26 Nisan arası: 22 Nisan tarihindeki görünüm, kariyer hayatımız ile ilgili konularda çok fazla sağlamcı düşündüğümüzü, hedefimizi gerçekleştirmek için güce ihtiyacımız olduğunu, bazı meselelerin bizi yorduğunu gösteriyor. Ofis çalışmaları, geri planda halledilmesi gereken işleri şöyle sakince, mantıklı bir şekilde ele alırsak, hem kendimizi yormamış hem de sıkılmamış oluruz.

    PARA

    20-26 Nisan arası: Maddi konularda bu hafta, evimizin ihtiyaçları, çocuklarımızla alakalı masraflar şeklinde yoğun olur. Ancak bazen de hiç hesapta olmayan harcamalar görülebilir. Hesabımızı bilirsek, uzun vadeli ve sağlam olana yönelirsek, çizmeyi de aşmazsak iyi olur. Taşınma, kiralama, nakliye gibi işlerimizi bütçemiz çerçevesinde yapalım.


    [Nasıl TV - Balık burcu 2015 Nisan ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Balik-burcu-2015-Nisan-ayi-yorumlari-nelerdir)

    BALIK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    20-26 Nisan arası: 20 Nisan tarihindeki Güneş-Boğa burcu geçişi, çevremizdeki insanlarla huzurlu paylaşımları önemsediğimizi gösteriyor. 21 Nisan tarihinde, güven verici konuşmalar bizi rahatlatır. Ancak bunların samimiyetsiz veya öylesine yapılıp yapılmadığını anlarız. Onun içindir ki, söylenene değil, ortada görünene bakacağız. Haftanın ilerleyen günlerindeki gelişmeler rahatlatıcı gözüküyor.

    İŞ VE KARİYER

    20-26 Nisan arası: 20 Nisan tarihindeki Güneş-Boğa burcu geçişi, Balıklar için huzur, güvence, istikrar anlamında kıymetlidir. Her ne olursa olsun ayaklarımız sağlam yere bassın isteriz. İşimiz bizi mutlu etsin, doyursun, huzursuzluk olmasın. Ancak Venüs, 7 Mayıs tarihine kadar İkizler burcunda ilerliyor. Bir yandan sakinlik ararken, diğer taraftan yoğunluk yoruyor. Evimiz, ailemiz, yerleşim yerimizle ilgili meselelerle de uğraşınca doğaldır ki, dinlenmek pek kolay değil. 22 nisan tarihinde üç görünüm var. İlk ikisi, iş anlamında olumludur. Görüşmeler umduğunuz gibi gelişir. Ancak hala yoğunluk bitmiş değil.

    PARA

    20-26 Nisan arası: 22 Nisan tarihindeki görünüm parasal konularda olumludur. Adım attığımız bir işten, girişimde bulunduğumuz projelerden, işimizden elimize geçen kazancın göstergesidir. Ancak ailemize destek olmamız, evimizle ilgili ihtiyaçlarımız, sağlığımız, kişisel bakımımızla ilgili harcamalarımız olabilir.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler