KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Güneş Boğa burcunda

    Güneş Boğa burcu geçişi tüm burçları etkileyecek. İşte geçişin burçlara etkisi...

    Güneş-Boğa burcu geçişi 20 Nisan saat 12.42 itibariyle başlıyor. 21 Mayıs saat 11.45'e dek sürecek geçiş tüm burçları etkisi altına alacak. Geçişi, Mynet Astroloji Danışmanı iremSu yorumladı...

    KOÇ

    Sevgili Koçlar,

    20 Nisan saat 12:42-21 Mayıs saat 11:45 arasında Güneş-Boğa burcunda ilerleyecek. Uzun vadeli düşüneceğiz ve paranızı risk altına almaya çalışacağız. Kazancınızla alakalı konularda sabırlı olmak, üretmeye dönük hareket etmek, güvenliği önemsemek gerekir. Sizler bu süreçte paranın satın alma gücünün, parayı kazanmanın aslında kişiye özgürlük kazandırdığını bilmelisiniz. Aşk hayatımızı ilgilendiren bu geçişte, kısa süreli hoşlanma veya oldubittiye gelen tarzda aşklar yerine sağlam olana yönelsek de, Venüs-İkizler burcunda ilerlediği için, 7 Mayıs tarihine kadar çok da kendimizi baskı altına almak istemeyiz. Yeni birisiyle tanışmaya veya devam eden ilişkimizde eğlenceli bir şeyler yaşamaya açığızdır. Maddi konularda da etkili olan Güneş-Boğa burcu geçişinde, 7 Mayıs tarihine kadar kazanç elde etmeye dönük girişimler etkili olacak. İki ayrı iş gelir getirici olabilir.


    BOĞA

    Sevgili Boğalar,

    20 Nisan saat 12:42-21 Mayıs saat 11:45 arasında Güneş, burcunuzda ilerleyecek. Bu süreç çalışma hayatınız, sağlık, eviniz ve ailenizle ilgili konularda kendinizi dış dünyada ifade edebilmeniz yönünde olumludur. Hayatınızı garanti altına alacak şekilde düşünürsünüz. Attığınız adımın ve vereceğiniz kararların sağlam olmasına dikkat edersiniz. Bu geçişi yöneten Venüs-İkizler burcunda ilerlediği için, maddi açıdan rahatlık da çok önemli hale geliyor. Gerekirse, iki ayrı iş ile uğraşırım, yeter ki, beni doyursun diye düşünebiliriz. Eğer bu anlamda rahat isek, işteki ufak tefek sorunları büyütmeyiz.


    İKİZLER

    Sevgili İkizler,

    20 Nisan saat 12:42-21 Mayıs saat 11:45 arasında Güneş-Boğa burcunda ilerleyecek. Bu süreçte huzurlu yaşamanın, sağlıklı bir bedenin ne kadar önemli olduğunu düşüneceksiniz. Kararlarınızı sakinlikle ve her türlü olasılığı göz önüne alarak düşünmek durumundasınız. Bu geçişi yöneten Venüs, burcunuzda ilerlediği için, değişik bir şeyler yaşamak, hayatın güzelliklerini hissetmek, iletişimde bulunmak arzumuz da yoğun olacak. Ancak, tutarsız, köksüz ve güven uyandırmayan kişilere, durumlara karşı da dikkatli olmayı unutmayalım.


    YENGEÇ

    Sevgili Yengeçler,

    20 Nisan saat 12:42-21 Mayıs saat 11:45 arasında Güneş-Boğa burcunda ilerleyecek. Bu dönemde maddi yönden güvende olmak ve genel olarak huzurlu bir yaşam sürmek isteyeceksiniz. Gerek sosyal çevrenizde ve gerekse özel hayatınızda güven olgusu ön planda olacak. Yatırımda uzun vadeli olana yönelmekte tabii ki fayda var. Üretime dönük düşünelim. Riskten uzak duralım. İstikrar olgusunu her alanda önemseyelim. Arkadaşlıklar, ilişki, aşk anlamında ciddiyeti ve sağlamlığı önemsediğimiz bu süreci yöneten Venüs-İkizler burcunda ilerlediği için, iletişime dikkat etmek, sırlarımızı güvenmediğimiz insanlara söylememekte yarar var.


    ASLAN

    Sevgili Aslanlar,

    20 Nisan saat 12:42-21 Mayıs saat 11:45 arasında Güneş-Boğa burcunda ilerleyecek. Bu süreçte, ideallerinizi, otoritelerle olan ilişkinizi, kişisel anlamdaki kararlarınızı ele alırken, güvenlik, uzun vadelilik tabii ki ön planda tutacağız. Huzur ve konfor duygusu bizim için gayet kıymetli olacak. Genel olarak bastığınız yeri bilmeniz gerekir. Sabit fikirli davranmamalı, şartlara göre esnek düşünmeyi de bileceğiz. Güneş-Boğa burcu geçişi, iş hayatınızla ilgili konularda da maddi ve manevi güvence anlamında tabii ki önemlidir. Bu geçişi yöneten Venüs, 7 Mayıs tarihine kadar size iyi bir destek veriyor. Bu da gösteriyor ki, tanışacağınız yeni insanlardan destek görmek, yeni projelere başlamak, bunları ilerletmek, ekip halinde çalışmak, her ne kadar yorulsanız da, kafanız bazen sıkılsa da, bu hareketliliğin faydalı sonuçlarını alırsınız.


    BAŞAK

    Sevgili Başaklar,

    20 Nisan saat 12:42-21 Mayıs saat 11:45 arasında Güneş-Boğa burcunda ilerleyecek. Sağlam ve güvenilir olana yöneleceğiz. Hedefimizin farkında olarak çalışıp çabalayacağız. Bastığımız yeri bileceğiz. Risk faktörünü mutlaka göz önüne alacağız. Prensiplerimiz doğrultusunda ödün vermeden ilerleyeceğiz. Bu geçiş ve Merkürün burcunuzla olan olumlu görünümlerini hesaba katarsak, iş hayatınızı rahatlatıcı etkiler söz konusudur. Ancak Venüs-İkizler burcunda ilerlediği için, sizin dağılmamanız mutlaka şart. Bir yandan koşuşturacaksınız diğer taraftan dikkatlice işlerinizi yapmalısınız. Notlarınızı iyi alınız. İşverenler sizden daha iyi bir performans bekleyebilirler. Aynı anda iki iş üzerinde çalışmanız gerekebilir. İşler yoğun olabilir. Sakin, mantıklı şekilde çalışmak lazım. Planlı olmak gerekiyor.


    TERAZİ

    Sevgili Teraziler,

    20 Nisan saat 12:42-21 Mayıs saat 11:45 arasında Güneş-Boğa burcunda ilerleyecek. İş veya eşimizin mali durumu, yatırım konuları ve partnerimizle aramızdaki her türlü paylaşımın nasıl bir nitelik içerdiğine bakacağız. Dürüstlük ve sağlamlık ilkeleri, hem yatırım hem de en fazla üzerinde duracağımız olgular olacak. İdeallerinize uygun hedeflerinize yaraşır şekilde ilerlemek için mali konuların karşılıklı çıkarlara göre gözden geçirilmesinde yarar görüyorum. Bu süreci yöneten Venüs-İkizler burcunda ilerlediği için, girişim anlamında başkalarıyla kurulan bağlantıların, yeniliklerin, ilişkilerin canlandırıcı olmasını sağlar. Özellikle 21 Nisan tarihinde Venüs-Jüpiter arasındaki olumlu etki keyiflendirici ve sizi yüreklendiricidir. Sıkıştığınız bir iş veya bir durum olumlu yönde gelişir.


    AKREP

    Sevgili Akrepler,

    20 Nisan saat 12:42-21 Mayıs saat 11:45 arasında Güneş-Boğa burcunda ilerleyecek. İş hayatınız, ilişkiniz ve iş ortaklığı gibi konularda genel olarak ciddiyetle düşünmek, istikrarı önemsemek gerekiyor. Sağlamlık ve güvenlik olgusuna, maddi ve manevi anlamda geleceğimizi düşünerek hareket etmeye çalışmalıyız. Bu süreç ayrıca, ikili ilişkilerde ciddiyetin önemini, sağlamlık ve güven duygusunun kıymetini vurguluyor. Partnerin bu ilişkiye gösterdiği özen, verdiği değer ve beraberliğin sürmesi yönündeki katkıları çok önemlidir. İnatlaşmaktan kaçınılmalıdır. İlişkisi sağlam yürümekte olanlar için paylaşımlar anlamında olumlu. Ancak, problemli çiftler açısından karşı tarafın baskın halleri, konuşmaları veya tavırları bazen sizi zorlayabilir. Böyle bir şey olabileceğini de göz ardı etmeden süreci geçirirsek, olumlu yönde değerlendirmiş oluruz. Bu süreç, iş hayatındaki rekabetin işaretçisidir. Daha fazla kazanmak, daha önde olmak için mücadele veriyoruz. İş ortaklıklarında da güçlü kişilere ihtiyacımız var. Venüs-İkizler burcunda ilerlediği için çıkarlarımızı da düşünmek durumundayız.


    YAY

    Sevgili Yaylar,

    20 Nisan saat 12:42-21 Mayıs saat 11:45 arasında Güneş-Boğa burcunda ilerleyecek. İş-eğitim-ticari-akademik konular, parasal meseleler, sağlığınızla ilgili konularda ciddiyetle düşünmemizde yarar var. Sağlam ve uzun vadeli olana yöneliniz. Karşınıza çıkan fırsatları iyice inceleyiniz.İş hayatı mücadele ister. Ustalaşmak, emek sarfetmek, hizmet etmek gerekir. Sabırlı olanlar kazanır. İştahınız açılabilir. Dikkat etmekte yarar var. Bu süreç, çalışma hayatındaki huzurun, tatminin, rahatlığın, sağlığımıza özen göstermenin önem kazandığı zaman dilimidir. Güneş-Boğa geçişi yöneten Venüs-İkizler burcunda ve 7 Mayıs tarihine kadar etkili olduğundan hem işlerimizi düzenleme hem iş ortamındaki paylaşımlara dikkat etme hem de dağınık çalışmama anlamında önemli bir süreçten geçiyoruz. İş ortaklığı, ekip çalışmaları, projeler, bir araya geldiğimiz insanlar veya görüşmelerde 22 Nisan tarihi aktif ve olumlu bir günü işaret ediyor.


    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar,

    20 Nisan saat 12:42-21 Mayıs saat 11:45 arasında Güneş-Boğa burcunda ilerleyecek. Aşk hayatınız, cinsel yaşamınız, parasal alışverişleriniz, çıkarlarınız, çocuklarınızla alakalı konularda sağlamlık, kararlılık, uzun ömürlülük olgularını genel olarak gözetmekte yarar var. gözeteceğiz. Bu enerji bugüne dek aşkta kendini mutlu hissedememiş olanlara bir umut ışığıdır. Ayrıca problemlerinin çözüme kavuşmasında, yeniden bir takım noktaların gözden geçirilmesinde yardımcıdır. Size huzur verir. İlişkide tutarlılık, sadakat, güven, manevi ve maddi yönde konfor ve rahatlığın önemsendiği bir zamandır. Bu geçişi yöneten Venüs-İkizler burcunda ilerlediğinden 7 Mayıs tarihine kadar yeni başlayacak veya devam eden ilişkilerde net bir karar vermek kolay olmayabilir. 21, 22, 25 Mayıs tarihlerindeki tüm görünümler hem iletişimsel yönde olumlu hem de cinsel hayatımızı renklendiricidir.


    KOVA

    Sevgili Kovalar,

    20 Nisan saat 12:42-21 Mayıs saat 11:45 arasında Güneş-Boğa burcunda ilerleyecek. Bu süreçte ideallerinizi, hedeflerinizi, ailenizi ve yuvanızı hem huzur hem de maddi açıdan rahatlık olguları çerçevesinde ele alırsınız. Sağlam kararlar için, uzun vadeli düşünmek gerekir. Güvenilir olan tercih edilmelidir. Ev sahibi olmak veya konforlu bir yaşam sürmek bu süreçte sizin için gayet önemli hale gelir. Bu süreçte, ilişkimizle ilgili konularda huzur ve güven olguları da bir hayli önemli olacak. Görünümlere baktığımızda, 21 Nisan tarihinde, ilişkilerde paylaşım ve samimiyet olgusu önemli olacak. Partnerin huzur vermesi, yanımızda olduğunu bilmek isteyeceğiz. 22 Nisan tarihinde bazı konular kafamızı kurcalayabilir. Acaba mı öyle mi yoksa şöyle mi diye düşünebiliriz. Ancak aynı günün akşamı rahatlıyoruz. Hatta düşündüğümüz gibi olmadığını anlarız.


    BALIK

    Sevgili Balıklar,

    20 Nisan saat 12:42-21 Mayıs saat 11:45 arasında Güneş-Boğa burcunda ilerleyecek. Bu süreç genel anlamıyla ilişkilerinizde ve iş hayatınızla ilgili konularda sağlamlık, güvenilirlik, garanti, istikrar, kazanç olgularını önemsediğiniz zamanlardır. İşinizi sağlama almanızı, işinizde ustalaşmanızı, sorunlarınız varsa çözüme kavuşturmanıza yardımcıdır. Huzur sizin son derece kıymetlidir. Her ne olursa olsun ayaklarımız sağlam yere bassın isteriz. Bir de önemli husus, bu süreci yöneten Venüs-İkizler burcunda ilerlediği için, evimiz, ailemiz, yerleşim yerimizle ilgili konular da bir hareketlilik başlıyor. İki yönlü kararlar almak mümkün. Benim tavsiyem, artı ve eksileriyle gözden geçirmeden karar vermemenidir. 22 Nisan tarihinde üç görünüm var. İlk ikisi, iş anlamında olumludur. Görüşmeler umduğunuz gibi gelişir.

    Kalben sevgilerimle,

    Mynet Astroloji Danışmanı iremSu

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler