KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Yeni Ay Koç burcunda

    Yeni Ay, burçları nasıl etkileyecek? 

    18 Nisan saat 21.57 Yeni Ay Koç burcunda...

    Vazoda çiçek hali değil bu Yeni Ay; bizzat saksıda köklendirme vaziyeti... Bu ilişkilerimizden, iş hayatımıza kadar her konuda arka planda önemsediğimiz bir olgu. Güven, istikrar, uzun vadelilik... Bakalım, ne kadar sağlam istenilen, bakalım ne kadar kalıcı yaşanan veya gelecek olan? Alıp başını gidecek mi öncekiler gibi, yoksa kalmaya dünden mi yeminli? Hangi iş, hangi mesele olursa olsun belli eder elbet kendini...18 Nisan günlük yorumlarınızı gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum...

    Hayırla gelsin ,hayır getirsin, kalana gönlümüz feda, gidene selam olsun diyelim...

    KOÇ

    Sevgili Koçlar, cumartesi günümüz, saat 21.57 itibariyle Koç burcunda oluşacak Yeni Ay etkisi altında başlıyor. Yine her zaman olduğu gibi gün içindeki tüm görünümler çerçevesinde Yeni Ay'ın etkilerini sizlere izah edeceğim. Günün ilk görünümü, saat 01:05 Ay-Pluto arasında gerçekleşiyor. Yeni Ay'la örtüşen bu enerjinin etkisiyle İnandığınız davanızın peşinden gidersiniz. Dayatmalar size göre değildir. Eğer bir şeyi kafanıza taktıysanız hiçbir şey size engel olmasına izin vermezsiniz.

    Saat 03.29 Mars-Jüpiter görünümü, bu Yeni Ay'ın finansal anlamda kazanç getirici işlere yöneltici etkisini vurguluyor. Ancak yeni adımlar atmadan önce mutlaka iyi bir analizde bulunmak, aceleyle kararlar vermemek lazım. Size cesaret veren bu enerjiyi doğru anlamda kullanmak istiyorsak detaylara, piyasanın durumuna iyice bakmakta yarar var. Aşk hayatınız, çocuklarınızla ilgili konularda da güven ve istikrar unsurunu öne alacak şekilde hareket etmek doğru olacaktır. Sabırsızlık nedeniyle önümüze çıkan her iş veya her kişiyi doğru saymak yerine, gerçekten doğru mudur, yarar mıdır diye bakalım.

    Saat 03.36 Ay-Uranüs kavuşumu, bu Yeni Ay'ın toplumsal konular üzerinde farklı düşünmenizi sağlayıcı, mesleki alanda yenilikçi görüşlerinizi dile getirmekten çekinmeyeceğinizin göstergesidir. Siz gelişimden, değişimden yanasınız. Kalıplar içinde yaşayamazsınız.

    Saat 21.57 itibariyle Koç burcunda gerçekleşecek Yeni Ay, genel anlamıyla baktığımızda, aşk hayatınız başta olmak üzere ailevi konularda yenilik yapma, kendimizi öne sürme, değişimde bulunma arzumuzu işaret ediyor. Yeni bir yere yerleşmeyi düşünüyoruz. Ailemizle yeniden bir araya gelmek istiyoruz. Bir şeyler değişsin, canlansın, tazelensin ihtiyacımız var. Ancak Yeni Ay'ın göstergeleri, aceleci kararlardan kaçınmak, dikkatlice gözden geçirmek gerektiğini işaret ediyor. Görüyoruz ki, bu Yeniay aktif bir burçta gerçekleşse de, sizlerin özellikle güven unsurunu her konuda gözetmeniz, özellikle finansal konularda hesabınızı bilerek ilerisi adına düşünerek tekrar bir gözden geçirmede bulunmanız gerekiyor.

    Yeni Ay'ın gerçekten güven verici, uzun soluklu, temeli sağlam adımlar atmamıza vesile olması dileğimle,


    yeniay koç burcunda

    BOĞA

    Sevgili Boğalar, cumartesi gününe, saat 21.57 itibariyle Koç burcunda oluşacak Yeni Ay etkisi altında uyanacağız. Bu Yeni Ay'ın ne gibi yansımalara işaret olduğunu, diğer görünümleri de hesaba katarak sizlere izah edeceğim. İlk görünüm, saat 01.05 Ay-Pluto arasında gerçekleşiyor. Bu Yeni Ay, eğer sakin bir şekilde amacın üzerinde odaklanır ve düşünürsen hem hedefine ulaşabilir hem de enerjini doğru şekilde kullanabilirsin diyerek bizlere yol gösteriyor.

    Saat 03.29 Mars-Jüpiter görünümü, bu Yeni Ay'da kendinizi maddi-manevi anlamda huzurda, güvende hissetme arzunuzun yoğun olduğunu işaret ediyor. Bir yandan kişisel anlamda girişimde bulunarak kendinizi ispat etme arzunuz var, diğer yandan eviniz, ailenizle ilgili konularda güçlenmek arzusundasınız. Bu iki alanda her ne olursa olsun aceleci düşünmemekte yarar olduğunu söylemeliyim. Diyelim ki, istekleriniz tam anlamıyla gerçekleşmiyor diye huzursuzsunuz. O zaman da lütfen sakin olunuz. Çünkü bu Yeniayda aklımız başımızda olarak durumlara bakmak gerekiyor.

    Saat 03.36 Ay-Uranüs kavuşumu, özgür olmanın, hiç bir şeye bağlanmadan, hayatla birlikte akmanın ne kadar güzel olduğunu size hatırlatır. Ancak bunu yaparken, gerçekçi düşünmeyi de bilelim. Değişik uğraşılar, farklı çalışmalar, gizli faaliyetler hoşunuza gidebilir.

    Saat 21.57 itibariyle Koç oluşacak Yeni Ay, sizde gerginlik yaratan meseleleri, oturup bilinçli şekilde gözden geçirmeniz gerektiğini vurguluyor. Psikolojik ve fiziksel anlamda kendinize dikkat etmenin, verimli kararlar vermenizde etkili olacağını işaret ediyor. Bu Yeni Ay, çevrenizle olan her türlü temasınız, girişim ve kararlılık gücünüzü, güven duygunuzu ele almanız yönünde de etkilidir. Zaten, Yeniayın görünümlerine baktığımızdamaddi açıdan bazı engellerin önümüze çıkabileceğini, hesabımızı bilmemiz gerektiğini de vurgulamakta.

    Yeni Ay'ın gerçekten güven verici, uzun soluklu, temeli sağlam adımlar atmamıza vesile olması dileğimle,


    yeniay koç burcunda

    İKİZLER

    Sevgili İkizler, saat 21.57 itibariyle Yeni Ay, Koç burcunda oluşacak. Etkilerini anlamamız için, gün içindeki diğer görünümleri de mutlaka göz önüne alarak incelemekte yarar var. Günün ilk etkili görünümü, saat 01.05 Ay-Pluto arasında gerçekleşiyor. Bize, borçlanma anlamında dikkatli düşünmeniz gerektiğini gösteriyor. Eğer bir hedefiniz varsa, buna göre bir analizde bulununuz. Ayrıca takıntılı düşünmeyiniz. Şu şöyle mi, yoksa böyle mi diye kendi kendinizi yormayınız. Sizin bir yolunuz ve amacınız varsa, gereksiz meseleler yüzünden zaman kaybetmeyiniz diyor.

    Saat 03.29 Mars-Jüpiter görünümü, bu Yeni Ay'da özellikle iç huzurunuzun önemini vurguluyor. Elinizde olmadan maddi ve manevi anlamda sizi yoran, gerginleştiren veya engelleyen sorunları aşabilmenin yolu, bedensel ve psikolojik anlamda kendinize özen göstermenizde gizlidir. Jüpiter size iyi bir destek sunuyor. Ancak sinirlilik, agresif tepkiler, huzursuzluk veya inatçılık enerjinizi yanlış kullanmanıza neden olur ki, bu en başta ilişkilerinizi ve sağlığınızı bozabilir.

    Saat 03.36 Ay-Uranüs kavuşumu, toplumsal arenada kendinizi göstermenizi, yenilikçi düşünmenizi, aktif bir şekilde hareket etmenizi sağlıyor. Siz amacınıza giden yolda hızlıca ilerlemekten yanasınız. Bu nedenle durmaya, engellenmeye göz yummazsınız. Aynı görüşte olduğunuz kişilerle ortaklaşa hareket edebilir, fikirlerinizi dile getirerek kararlar verebilirsiniz. Ancak bunların ne kadar sağlam olup olmadığına bakmayı da ihmal etmeyelim.

    Saat 21.57 itibariyle Koç oluşacak Yeni Ay, genel olarak, girişimlerde bulunmanız, mali konularda hedeflerinizi gözden geçirmeniz, toplumsal aktivitelerde bulunmanız yönünde hırslandırıcı olur. Yeni arkadaşlıklara açığızdır. Mali açıdan kazancımız yükselsin, hedeflerimizi gerçekleştirelim, kolayca ilerleyelim ve güzel sürprizlerle canlanalım umudu taşırız. Ancak bu Yeni Ay'ın Mars ve Jüpiter ile olan görünümü, aceleci davranmamız, durumu iyice gözden geçirmemiz yönünde önem taşıyor.

    Yeni Ay'ın gerçekten güven verici, uzun soluklu, temeli sağlam adımlar atmamıza vesile olması dileğimle,


    yeniay koç burcunda

    YENGEÇ

    Sevgili Yengeçler, cumartesi günümüz Koç burcunda oluşacak Yeni Ay etkisi altında başlıyor. Saat 21.57 itibariyle gerçekleşecek Yeni Ayı'n nelere işaret olduğunu anlamak için, günün diğer görünümlerine de bakmamız doğru olacaktır. İlk dikkate değer enerjimiz, saat 01.05 Ay-Pluto arasında gerçekleşiyor. Bize, hayatın zorluklarıyla baş edebilmek için öncelikle ilişkiniz ve mesleki konular üzerine eğilmelisiniz. Bu Yeniay, sizin bu meselelere daha fazla önem vermeniz gerektiğini bir kez daha hatırlatıyor.

    Saat 03.29 Mars-Jüpiter görünümü, bu Yeni Ay'ın kazançlı işlere yöneltici, teşvik edici, kendinizi toplumsal aktivitelerde göstermenizi sağlayıcı etkisini işaret ediyor. Eğer siz ne yapmak istediğinizden tam olarak eminseniz, iş yaşamınızda ve genel olarak toplumsal hayatta ileri adımlar atabilirsiniz. Enerjinizi hangi alana, hangi yeteneğinize odaklamanız gerektiğini düşününüz. Böylece zamanı en doğru şekilde kullanabilirsiniz.

    Saat 03.36 Ay-Uranüs kavuşumu bu Yeni Ay'ın, kişinin kendine bir yol belirlemesi yönünde aktif bir yönü olduğunu işaret ediyor. Biz yeteneklerimizin farkında olursak, uygun bir alanda ilerleyebiliriz. Toplumsal hayatın dışında değil, bilakis içinde olmamız, kendimizin farkında olmamız gerekiyor.

    Saat 21.57 itibariyle Koç oluşacak Yeni Ay kariyer konularında etkili olacak. Yeni Ay zorlayıcı gibi gözükse de finansal konularda da iyice bir gözden geçirmeye ihtiyaç var. Kişisel anlamdaki tüm kararlarımızı uygulama ve mesleki anlamda yeni girişimde bulunma yönünde etkili olan bu Yeniayın görünümleri, hesabımızı bilerek, bilinçli düşünerek doğru bir yol belirleyebileceğimizin göstergesi oluyor.

    Yeni Ay'ın gerçekten güven verici, uzun soluklu, temeli sağlam adımlar atmamıza vesile olması dileğimle,


    yeniay koç burcunda

    ASLAN

    Sevgili Aslanlar, cumartesi günümüz saat 21.57 de, Koç burcunda oluşacak Yeni Ay etkisi altında başlıyor. Yeni Ay'ı, gün içindeki diğer görünümleriyle birlikte alarak, onu daha geniş manada anlamış olacağız. İlk görünüm, saat 01:05 Ay-Pluto arasında gerçekleşiyor. Sizin yeni girişimlerde bulunarak hayatınıza bir yön vermek isteğinizin bu Yeni Ay'da yükseleceğini ancak bazı ailevi veya duygusal anlamda problemlerin halledilmesi gerektiğini söylüyor. Bunlar halledilmeden yeni bir adım atmak pek kolay olmayabilir diyor.

    Saat 03.29 Mars-Jüpiter görünümü, bu Yeni Ay'da iş hayatınız, sorumluluklarınız ve kişisel anlamdaki isteklerinizi gerçekleştirme anlamında bir hayli azimli olduğunuzu işaret ediyor. Enerjiniz hakikaten yüksek. Eğer verimli bir şekilde kullanabilirseniz, inatçı davranmaz ve yeniliklere adım atmadan önce iyice bir analiz ederseniz hakikaten doğru girişimlerde bulunabilirsiniz. Dış dünyada bazı kişiler üzerinize gelebilir veya sizi engellemeye çalışabilirler. Ancak siz gereken zamanlarda esnek olursanız, iş hayatında profesyonelce davranırsanız kazanırsınız.

    Saat 03.36 Ay-Uranüs kavuşumu, farklı alanlarda liderlik gücünüzü sergileyerek, diğerlerinin önüne geçmenizde yardımcı olabilir. Bu Yeniay, anlık heyecanların, bir çocuk kadar arzulu olmanın, istediğiniz gibi davranmanın işaretçisidir. Oturup izlemek size göre değildir. Siz bizzat keşfetmek istersiniz.

    Saat 21.57 itibariyle Yeni Ay Koç burcunda oluşacak. Bu etki kendinizi ifade etme anlamında size yardımcı olacak. Yenilik anlamında planlar yaparken, artı ve eksileriyle ele alarak düşünmekte yarar görüyorum. Bu Yeni Ay, cesaretinizi yükseltici, kişisel anlamda heveslendirici ve teşvik edicidir. Eskiyi geride bırakmak isteyen birey, bir şeylerin artık değişmesinden yanadır. Farklı bir yere yerleşeyim, eğitimde arzu ettiğim sonucu alayım, akademik kariyerimde beklediğim noktaya ulaşayım, maddi açıdan rahat edeyim diye düşünür. Buna göre kararlar almaktan yanadır. Ancak bu Yeni Ay aynı zamanda, iş ve kişisel girişimlerde abartılı davranmamak, şartlara bir bakmak gerektiğini de söylüyor.

    Yeni Ay'ın gerçekten güven verici, uzun soluklu, temeli sağlam adımlar atmamıza vesile olması dileğimle,


    yeniay koç burcunda

    BAŞAK

    Sevgili Başaklar, cumartesi günümüz, saat 21.57 itibariyle Koç burcunda oluşacak Yeni Ay etkisi altında başlayacak. Yeni Ay'ın sizler açısından önemini, gün içindeki diğer önemli enerjileri de hesaba katarak incelersek, geniş manada anlamış oluruz. İlk görünüm, saat 01.05 Ay-Pluto arasında gerçekleşecek. Borçlanmalara dikkat etmek, aşk hayatınızla ilgili konularda derinlikli olarak düşünmek gerektiğini hatırlatıyor.

    Saat 03.29 Mars-Jüpiter görünümü, bu Yeni Ay'da, azimle çalışmanın önemini vurgulasa da, hırsınıza yenilmemeniz, abartıdan kaçınmanız, eğer varsa yanlışlarınız bunu da kabul etmeniz gerektiğini vurguluyor. Bazen insan en küçük olayları bile gözünde devleştirir veya diğer insanları, kaderi, bir çok şeyi suçlayabilir. Her şeyden kendini haklı görebilir. Oysaki bu Yeni Ay, yeni projelere yönelmenin, çalışmanın, kontrollü ve akıllı şekilde ilerlemenin çok daha etkili ve yararlı olduğunu işaret ediyor.

    Saat 03.36 Ay-Uranüs kavuşumu, bu Yeni Ay'da acil para ihtiyacı veya acil bir şekilde sorunları çözme arzunuzu gösteriyor. Sözgelimi bir dava, taşınma, banka borcu, kredi başvurusu, nafaka, boşanma veya sağlık sorununuz için bir çare bulmak gerekiyor. Ancak aceleyle de yanlış kararlar vermemeliyiz.

    Saat 21.57 itibariyle Koç burcunda oluşacak Yeni Ay, parasal alışverişlerinize, varsa kredi borçlarınıza bakacaksınız. Çok fazla açılmamalı ve mevcut şartlarınızı göz önüne alarak hareket etmelisiniz. Yeni Ay tedirginlik yaratacak gibi gözükse arka planda çok dikkatli hareket etmenizi sağlayacak. Bu Yeniay, nicedir bizi rahatsız etmekte olan ilişki sorunlarını, mali konuları, sıkıntılarımızı, finansal problemlerimizi ele almamızda etkileyicidir. Kimlerle ne gibi bağlantılarımız varsa, bunları aceleye getirmeden gözlemlemeliyiz. Çünkü görünümlerine baktığımızda, hesabımızı bilmek, temasta bulunacağımız kişilere dikkat etmek, aceleyle kararlar vermemek doğru olur.

    Yeni Ay'ın gerçekten güven verici, uzun soluklu, temeli sağlam adımlar atmamıza vesile olması dileğimle,


    yeniay koç burcunda

    TERAZİ

    Sevgili Teraziler, saat 21.57 de, Yeni Ay Koç burcunda oluşacak. Ne gibi etkileri bulunmakta ve nelere vurgu yapmakta olduğunu tam olarak anlamamız için, gün içindeki diğer önemli görünümleri de hesaba katmamız gerekecek. İlk görünüm, saat 01.05 Ay-Pluto arasında gerçekleşecek. Sizin bu Yeni Ay'da, ailevi ve ilişki anlamında zorlandığınızı, hiç kimsenin bilmediği ancak sizi içten içe yoran bir takım meseleler olduğunu işaret ediyor. Kaçıp kurtulmak, yeni bir sayfa açmak ve yaşananları unutmak istiyorsunuz. Ancak bunları yapmak kolay olmadığı için yorgun olduğunuzu işaret ediyor.

    Saat 03.29 Mars-Jüpiter görünümü, bu Yeni Ay'ın finansal paylaşımlar, krediler, miras ve hukuki bölüşümler yönünde zararlı çıkmamak adına dikkatli düşünülmesi gerektiğini vurguluyor. Doğru yatırımlar, bölüşümler, pay edişler için mutlaka ilerisi adına güven ve istikrarlı olana yönelmek lazım. Aceleyle kararlar vermemek gerekiyor. Bütün detayları, piyasanın durumunu gözetmekte yarar var. Kredi ile borçlanmak zamanı değil. Biraz bekleyiniz, artı ve eksi yanlarıyla ölçüp tartınız.

    Saat 03.36 Ay-Uranüs kavuşumu, bu Yeni Ay'ın ilişki meselelerinde aceleci kararlar verebileceğimizi işaret etse de, bizim mutlaka oturup tekrar bir gözden geçirmeye ihtiyacımız var. İster eski ister yeni veya devam eden ilişkilerde istikrar, güven ve sağlamlık ilkesini gözetmemizde yarar var.

    Saat 21.57 itibariyle Koç burcunda oluşacak Yeni Ay, adı üstünde yeni hedefler belirlemek, ilişkinizle ilgili meseleleri çözüme kavuşturmak arzunuzu işaret eder. Fakat partnerinizin de bencil düşünmek yerine, Biz olma prensibine saygı göstermesi gerekir. Eğer problemli bir ilişki yaşıyorsanız, ilerisini göremiyorsanız, sürdürmekte zorlanıyorsanız Yeniay, bir şeylerin değişmesi gerektiğini düşündüğünüz bir zamandır. Bu Yeni Ay'ın oluştuğu gün, yukarıda da izah ettiğim gibi, Mars-Jüpiter ile görünüm yapıyor. Bu da gösteriyor ki, bu ilişkide her iki tarafın da kendi arzu ve isteklerini dayatmaya çalışacaklar. Bu da sorun yaratabilir.

    Yeni Ay'ın gerçekten güven verici, uzun soluklu, temeli sağlam adımlar atmamıza vesile olması dileğimle,


    yeniay koç burcunda

    AKREP

    Sevgili Akrepler, cumartesi günümüz saat 21.57 de, Koç burcunda oluşacak Yeni Ay etkisinde başlıyor. Her zaman olduğu gibi, günün diğer görünümlerini de içine alacak şekilde inceleyeceğiz. Böylece yansımalarını çok daha net anlamış olacağız. İlk enerjimiz, saat 01.05 Ay-Pluto arasındaki zorlu görünümdür. Bu Yeni Ay, canımızı sıkan, bizi zorlayan, hatta üzerimizde baskı oluşturan durumlar nedeniyle kendimizi bazen kıskaç altında hissettiğimizi işaret ediyor. Bir şeylere mecbur edilmekten, aynı ortamda yaşamaktan, bazı insanlara kendimizi savunmak durumunda kalmaktan sıkılıyoruz.

    Saat 03.29 Mars-Jüpiter görünümü, bu Yeni Ay'da ikili ilişkiler ve iş hayatınız, sorumluluklarınız anlamında daha dikkatli, ölçülü, sakince yapılacak gözden geçirmelerin bir hayli önemli olacağını vurguluyor. Çünkü her iki konuda da, şu andaki şartlar çabuk karar vermenin zamanı olmadığının göstergesidir. İş hayatında profesyonelce hareket etmeli, ona göre kararlarımızı gözden geçirmeli, özel ilişkide ise sağlamlık ve istikrarı mutlaka göz önünde tutmalısınız.

    Saat 03.36 Ay-Uranüs kavuşumu bu Yeni Ay'da, sürekli aynı ortamda, bir kısır döngü içinde çalışmak, nefes almaktan hoşlanmadığınızı gösteriyor. Siz canlılık ve aktivite dolu bir yaşam istiyorsunuz. Fakat bu Yeni Ay'da, sağlam ve köklü işlere yönelmemiz, iyi bir alternatifimiz yoksa, aceleyle iş değiştirmememiz gerektiğini de vurguluyor.

    Saat 21.57 itibariyle Koç burcunda oluşacak Yeni Ay, başta kariyerinizi ilgilendiren konular olmak üzere, iş ortamınızdaki ilişkilere, görev dağılımına, sizden beklenenlere, üstünüze düşen ne varsa ona özenle eğilmenizi gerektiriyor. Yeniayın, Mars-Jüpiter ile olan görünümü, işveren konumundaki kişilerle veya iş ortaklıklarında huzursuzluk ve inatlaşmalardan kaçınmanın önemini vurgularken, doğru seçimlerde bulunmak için daha dikkatli gözden geçirmelere ihtiyaç olduğunu söylüyor.

    Yeni Ay'ın gerçekten güven verici, uzun soluklu, temeli sağlam adımlar atmamıza vesile olması dileğimle,


    yeniay koç burcunda

    YAY

    Sevgili Yaylar, saat 21.57 itibariyle Koç burcunda oluşacak Yeni Ay'ın yansımalarını, günün diğer görünümleriyle birlikte ele alarak yorumlarsak, onun etkilerini daha net anlamış ve ona göre değerlendirmiş oluruz. İlk enerjimiz, saat 01.05 Ay-Pluto arasındaki zorlu görünümdür. Bu sizin parayı harcamasını bilen bir kişi olduğunuzu gösteriyor. Öyle zevkleriniz ve tutkularınız var ki, hiç kimse sizin gibi yaşamasını bilemez. Bu yüzden de tek isteğiniz özgür bir hayat sürmek. Dünyaya bir kere geliyor felsefesi bu Yeni Ay'da bir hayli etkili vurgulanacak. Ancak maddi konularda da dikkatlice hareket etmek gerekiyor.

    Saat 03.29 Mars-Jüpiter görünümü, bu Yeni Ay'da çalışma hayatınızı, günlük yaşamınızı verimli yönde değerlendirmek için öncelikle fiziksel ve duygusal sağlığınıza önem vermeniz gerektiğini işaret ediyor. Sinirlilik, sürekli bir şeyleri endişe etmek, beslenmenize dikkat etmemek, sağlıksız ortamlarda yaşamak ve çalışmaktan kaçınınız. Hayatın güzellikleri olduğu gibi, zorlukları olduğunun da bilinci içinde hareket ederek amacınıza, hedefinize kilitlenerek gayret gösteriniz.

    Saat 03.36 Ay-Uranüs kavuşumu bu Yeni Ay'da, keyfinize göre bir yaşam sürme isteğinizi gösteriyor. Hayatın güzelliklerini hissetmenize yardımcı aktiviteler hakikaten canlandırıcı olabilir. Spor, aşk, heyecan, tutku, adrenalin tam size göre. Hatta bir anda aşık olmak, bir ilişkiye başlamak, hiç düşünmeden bir şeylere kalkışmak da mümkün. Fakat ben yine de bastığınız yeri bilerek hareket etmenizin de yararlı olacağını söylemeliyim.

    Saat 21.57 itibariyle Koç burcunda oluşacak Yeni Ay, genel olarak kendimize göre hareket etmek arzumuzun işaretçisidir. Sosyal yaşamınız renklensin, dostluk ilişkileriniz güçlensin, arzu ettiğiniz gibi özgür bir şekilde hayatınızı yaşamayı tercih edersiniz. Bu aşk hayatınızla ilgili konularda da böyledir. Yeniliklerde bulunma hevesimiz bir hayli yüksek. Ancak Yeniayın görünümleri bize, aceleci olmamak, enine boyuna düşünmek, artı ve eksilerine iyi bakmak gerektiğini işaret ediyor.

    Yeni Ay'ın gerçekten güven verici, uzun soluklu, temeli sağlam adımlar atmamıza vesile olması dileğimle,


    yeniay koç burcunda

    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar, cumartesi gününe, saat 21.57 itibariyle Koç burcunda gerçekleşecek Yeni Ay etkisi altında adım atıyoruz. Yeni Ay'ın ne gibi işaretleri olduğunu, neleri vurguladığını anlamamız için günün diğer görünümlerini de hesaba katacağız. İlk enerjimiz, saat 01.05 Ay-Pluto arasındaki zorlu görünümdür. Bu Yeni Ay'da sizler dinlenmek, kendinize gelmek, toparlanmak isteyeceksiniz. Hani pilim tükendi artık deriz ya. Sizin haliniz ona benziyor. Çıkarları için sizi kullanan, yoran veya sadece kendini düşünen insanlardan bıkkınsınız. Bazen öyle öfkelisiniz ki, size yanlış yapan kişilerin hayat tarafından mutlaka cezalandırılması gerektiğini düşünüyorsunuz. Bir yerlere gitmek, şu anki mevcut hayatınızı değiştirmek arzunuz bu Yeni Ay'da bir hayli yükseliyor.

    Saat 03.29 Mars-Jüpiter görünümü, bu Yeni Ay'da, değer verdiğiniz her ne varsa ona bir hayli arzulu şekilde sahip çıkabilirsiniz. Hatta öyle ki, kazanmaya dönük düşünerek aceleyle kararlar da verebilirsiniz. Ancak mutlaka hesabınızı bilmenizde, attığınız adımların ne kadar doğru ve güvenilir olduğunu hesap etmenizde yarar var. Bu durum aşk hayatınız, finansal ilişkileriniz, kredi alımları ve yatırımları anlamında da önem taşıyor. Günü birlik değil, uzun vadeli düşünmekte yarar görüyorum.

    Saat 03.36 Ay-Uranüs kavuşumu, bu Yeni Ay'da, farklı bir şeyler yaşama arzunuzun yükseleceğini işaret ediyor. Gerçekten sağlam ve uzun ömürlü olan bir değişime ihtiyacınız olduğunu söyleyebiliriz.

    Saat 21.57 itibariyle Koç burcunda oluşacak Yeni Ay, partnerimiz-iş ortağımız-başkalarından elde etmeyi düşündüğümüz gelirler, ortaklaşa paylaşımlarımız yönündeki tüm meselelerin ele alınmasını sağlıyor. Ailevi konular ve ev içinde değişimler söz konusu olabilir. Ancak yeniliklerin başkalarına bağımlı kalınarak, yüksek faizli borçlara girilerek, yapılmaması lazım. Çünkü Yeniayın, görünümlerine bakarsak, finansal açıdan hesabı iyi yapmak gerekiyor. Yenilik yapayım derken, enine boyuna düşünmeden karar verirsek, sonra zorlanabiliriz.

    Yeni Ay'ın gerçekten güven verici, uzun soluklu, temeli sağlam adımlar atmamıza vesile olması dileğimle,


    yeniay koç burcunda

    KOVA

    Sevgili Kovalar, saat 21.57 itibariyle Koç burcunda gerçekleşecek Yeni Ay etkilerini, her zaman olduğu gibi günün diğer görünümleriyle birlikte ele alarak izah edeceğim. İlk enerjimiz, saat 01.05 Ay-Pluto arasındaki zorlu görünümdür. Sizin bu Yeniayda, dış dünyada aktif olmaktan, yaşamaktan, hareket halinde olmaktan zevk aldığınızı gösteriyor. Hislerinizin sizi yanıltmadığınızı biliyorsunuz.

    Saat 03.29 Mars-Jüpiter görünümü, bu Yeni Ay'da ilişki konularında akıllıca gözden geçirmelerin önemini vurguluyor. Mars, ailevi hayatınızı derleme toparlama, sevdiklerinize sahip çıkma anlamında sizi hassas kılarken, hakikaten güven unsurunun kıymetli olduğunu işaret etmekte. Gerçek anlamda huzura kavuşmak için maddi-manevi anlamda kararlarımızı gözden geçirmeliyiz. Azimle çalışmalıyız. Problemleri göz ardı etmemeliyiz. Yeteneklerimizi değerlendirecek işlere yönelmeliyiz. Bize gerçekten güven veren ilişkilere yönelmeliyiz. Ev içinde ve ikili ilişkilerde inatçı tavırlardan, olumsuz davranışlardan uzak duracak şekilde hareket edilmesine özen göstermeliyiz.

    Saat 03.36 Ay-Uranüs kavuşumu bu Yeniayda, değişik bir şeyler yapmak ve yaşamak arzunuzun göstergesidir. Ancak her yeniliğin, atılan adımın tabii ki dikkatlice gözden geçirilmesinde yarar var.

    Saat 21.57 itibariyle Koç burcunda oluşacak Yeni Ay, ilişkideki problemlerinizi, çözüme kavuşturma arzumuzu işaret ettiği gibi, çevremizle olan her türlü bağlantı, fikirlerinizi öne sürmek ve kendinizi güçlü bir şekilde ifade etme ihtiyacınızın da simgesidir. Çalışma hayatınızda yenilikler veya olumlu yönde değişimler beklersiniz. Fakat yukarıda da izah ettiğim gibi, bu Yeni Ay, Mars ve Jüpiter ile zorlayıcı bir görünüm yapıyor. Onun için evdeki hesabın çarşıya uymaması riski var. Bunu da göz önüne alarak hareket etmemiz faydalı olur.

    Yeni Ay'ın gerçekten güven verici, uzun soluklu, temeli sağlam adımlar atmamıza vesile olması dileğimle,


    yeniay koç burcunda

    BALIK

    Sevgili Balıklar, cumartesi gününe Koç burcunda saat 21.57 de oluşacak Yeni Ay etkisi altında başlıyoruz. Yeni Ay'ın ne gibi yansımaları işaret ettiğini anlamamız için, gün içindeki diğer görünümleri de hesaba katmamız gerekiyor. İlk enerjimiz saat 01.05 Ay-Pluto arasındaki zorlu görünümdür. Bize, hedefin için her türlü mücadeleyi vermekten kaçınma diyor. Bazı formaliteler veya birilerinin akıl vermeye çalışması seni rahatsız edebilir. İçten içe seni yoran, gerginleştiren, enerjini alan meseleler veya insanlara vaktini harcamak yerine, amacına uygun kişilerle bağlantı içinde olmanın öneminden söz ediyor.

    Saat 03.29 Mars-Jüpiter görünümü, bu Yeni Ay'da çevre ilişkilerinin, kısa seyirli yolculukların, girişimlerin mutlaka verimli, planlı ve dikkatli bir şekilde gözden geçirilmesinin önemini vurguluyor. Bu Yeni Ay size başarılı olma, her şeyin lehinize olacak şekilde gelişmesini isteme anlamında hırs kazandırıyor. Enerjinizi doğru işlere yöneltirseniz, günlük hayatınızda gerginlikten uzak durursanız, size yönelten eleştirileri dikkate alarak şöyle bir kendi içinizde gözden geçirirseniz tabii ki faydalı olur. Bazı kişiler egoları nedeniyle kendi çıkarlarını öne alarak düşünebilirler. Bu hayatın genelinde rastlanılan durumlardır. Bunların etkisi altında kalarak kendinize yüklenirseniz yanlış olur. Sonuçta moral çok önemli bir olgu. Bunu da unutmayalım. Abartılı davranışlara, gereksiz polemiklere kalkışmadan, sağlığımıza da dikkat ederek bu Yeniayı olumlu şekilde değerlendirelim.

    Saat 03.36 Ay-Uranüs kavuşumu bu Yeni Ay'ın, maddi kazanımların göstergesi olacağı gibi harcamaların da işaretçisi olabileceğini işaret ediyor. Kişi, farklılık yaratmak ister. Öyle bir şey olmalıdır ki, kimsede bulunması ve dikkat çeksin. Ancak biz dikkati de elden bırakmayacağız dostlarım.

    Saat 21.57 itibariyle Koç burcunda oluşacak Yeni Ay genel olarak çalışma hayatınızı ilgilendiren konularda, aşkta, maddi konularda kazanmaya dönük, yeniliklere açık, hevesli bir şekilde ilerleme arzunuzu gösteriyor. Yeni bir şeyler olsun, değişimler olumlu yönde gerçekleşsin istiyorsunuz. Paranın ne kadar önemli bir güç olduğunu biliyorsunuz. Birilerinin kulu kölesi olmadan, kendi ayaklarınızın üzerinde duracak kararlar almaktan yanasınız. Ancak bu Yeni Ay, Mars ve Jüpiter ile zorlu bir görünüm yaptığından, sağlam mı, değil mi, kazandırıcı olur mu olmaz mı diye bakmanızda yarar var.

    Yeni Ay'ın gerçekten güven verici, uzun soluklu, temeli sağlam adımlar atmamıza vesile olması dileğimle,

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler