KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    13-19 Nisan 2015 haftalık burç yorumları

    Bu hafta sizi neler bekliyor?

    [Nasıl TV - Koç burcu 2015 Nisan ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Koc-burcu-2015-Nisan-ayi-yorumlari-nelerdir)

    KOÇ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    13-19 Nisan arası: 15 Nisan tarihindeki Venüs-Satürn karşıt görünümü, gerek çevremiz gerekse partnerimizle olan ilişkimizde duygularımızı, düşüncelerimizi, kriterlerimizi, sevgi alış-verişimizi belli bir mesafede tutmak arzumuzun işaretçisidir. Geçtiğimiz süreç ve ilişkimizin niteliğine göre, bu belli bir müddeti kapsayabilir veya tümüyle bitirmenin de göstergesidir. Bugünlerde Merkür-Boğa burcunda ilerlediği için, anlıyoruz ki, değerlerimiz önemli. Kafamızın içinde bir getirisi olmayan, temeli sağlam olmayan, huzur vermeyen, anlaşamadığımızı, fikirlerin uyuşmadığı insanlardan uzak duracağız.

    İŞ VE KARİYER

    13-19 Nisan arası: 18 Nisan tarihinde Koç burcunda oluşacak Yeniay genel anlamıyla baktığımızda, aşk hayatınız başta olmak üzere ailevi konularda yenilik yapma, kendimizi öne sürme, değişimde bulunma arzumuzu işaret ediyor. Yeni bir yere yerleşmeyi düşünüyoruz. Ailemizle yeniden bir araya gelmek istiyoruz. Bir şeyler değişsin, canlansın, tazelensin ihtiyacımız var. Ancak bu Yeniayın göstergeleri, aceleci kararlardan kaçınmak, dikkatlice gözden geçirmek gerektiğini işarete ediyor.

    PARA

    13-19 Nisan arası: 14 Nisan Merkür-Boğa burcu seyri maddi konularda hem dikkatli hem ölçülü hem de uzun vadeli düşünmenin göstergesidir. Bu geçişi yöneten Venüs-İkizler burcunda ilerlediği için, girişimde bulunmak, iki farklı yerden kazanç elde etmek de mümkündür.


    [Nasıl TV - Boğa burcu 2015 Nisan ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Boga-burcu-2015-Nisan-ayi-yorumlari-nelerdir)


    BOĞA

    AŞK VE İLİŞKİLER

    13-19 Nisan arası: 18 Nisan tarihinde Koç burcunda oluşacak Yeniay, genel anlamıyla çevrenizle olan her türlü temasınızı, girişim ve kararlılık gücünüzü, güven duygunuzu gözden geçirmeniz yönünde etkilidir. Zaten, Yeniayın oluştuğu güne baktığımızda Mars-Jüpiter arasındaki görünüm, maddi açıdan bazı engellerin önümüze çıkabileceğini, hesabımızı bilmemiz gerektiğini, hesabımızı iyi yapmanın önemini vurguluyor.

    **İŞ VE KARİYER

    **

    13-19 Nisan arası: 14 Nisan tarihinde Merkür, burcunuzda seyrine başlıyor. Tüm kararlarınızı sağlamlık çerçevesinde ele almanızı sağlıyor. Ancak sizin de ileriye dönük olarak düşünmenizde mutlaka fayda var. İnsanları ikna edebilme gücünüz, yapıcı bir biçimde kucaklamanız bu enerji sayesinde kolaylaşıyor. İstikrarı önemsediğiniz için, doğaldır ki, her meseleyi ciddi biçimde ele alacak, ilerisi adına fayda getirir mi diye düşüneceksiniz. Bu geçişi yöneten güç Venüs-İkizler burcunda ilerlediği için, maddi konularda hareketlenmeler başlıyor.

    PARA

    13-19 Nisan arası: 15 Nisan tarihindeki Venüs-Satürn karşıt görünümü, maddi konularda ve çalışma hayatımızla ilgili meselelerde temkinli hareket etmek isteyebiliriz. Mevcut işimiz, mali durumumuz, işimizden elde ettiğimiz gelir memnun edici değilse, bugünlerde daha dikkatli olmamızda yarar var. Zaten bizde bu görünümün etkisi altında kimseden kimseye fayda yok diyerek riskli işlerden kaçınacağız. Merkür şu aralar burcunuzda ilerlediği için, hesabımızı iyi yapmaktan yanayız. Görülüyor ki, bu karşıtlık öyle her duyduğumuza, her gördüğümüze inanmadan, elle tutulur gözle görülür olana yönelmemizi sağlayacak.


    [Nasıl TV - İkizler burcu 2015 Nisan ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Ikizler-burcu-2015-Nisan-ayi-yorumlari-nelerdir)

    İKİZLER

    AŞK VE İLİŞKİLER

    13-19 Nisan arası: 15 Nisan tarihindeki Venüs-Satürn karşıt görünümü, ilişkiye verilen bir aranın, beklenmedik bazı durumları gözden geçirmek istediğimizin işaretçisidir. Duyduklarımız, söylentiler veya kulağımıza gelenler, bizim yaşadıklarımızdan çıkardığımız sonuçlar, hızlı bir ilişkiye hazır olmadığımızı, eğer mevcut beraberliğimizde problemler varsa, bunları geri planda düşünmemizin doğru olacağını söylüyor. Şu aralar Merkür-Boğa burcunda ilerliyor ve bizim için sağlamlık, dürüstlük, huzur, doğru sözlülük, konuştuğunu bilmek çok önemli. Biz de ağzımızdan çıkanı duymalıyız ve olan bitene bir daha bakmalıyız.

    İŞ VE KARİYER

    13-19 Nisan arası: 14 Nisan tarihinde Merkür-Boğa burcunda ilerleyecek. İşe yarar ve kazandırıcı olan bilgiye ulaşma arzunuz kendi içinizde bir hayli yükselir. Bir şeyleri anlamaya, algılamaya, bundan ne yarar elde edebileceğimizi düşünmeye başlarız. Çoğunlukla uygulanabilir, pratik olan işleri tercih edersiniz. Fiziksel ve zihinsel anlamda kendinizi güvende hissetmenizi sağlayan her türlü konuya özel önem vererek zamanınızı geçirirsiniz. Bu geçişi yöneten Venüs, burcunuzda ilerlediği için, isteklerinizi elde edebileceğiniz kişilerle bağlantıya geçebilirsiniz. Yarar sağlayabilir, başkalarını etkileyebilirsiniz.

    PARA

    13-19 Nisan arası: 18 Nisan tarihinde Koç burcunda oluşacak Yeniay, genel olarak, girişimlerde bulunmanız, mali konularda hedeflerinizi gözden geçirmeniz, toplumsal aktivitelerde bulunmanız yönünde hırslandırıcı olur. Yeni arkadaşlıklara açığızdır. Mali açıdan kazancımız yükselsin, hedeflerimizi gerçekleştirelim, kolayca ilerleyelim ve güzel sürprizlerle canlanalım umudu taşırız. Ancak bu Yeniayın Mars ve Jüpiter ile olan görünümü, aceleci davranmamız, durumu iyice gözden geçirmemiz yönünde önem taşıyor.


    [Nasıl TV - Yengeç burcu 2015 Nisan ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Yengec-burcu-2015-Nisan-ayi-yorumlari-nelerdir)


    YENGEÇ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    13-19 Nisan arası: 15 Nisan tarihindeki Venüs-Satürn karşıt görünümü, bizi içten içe rahatsız eden, ailevi, parasal, sosyal ilişkilerimiz nedeniyle birileriyle konuşmak, derdimizi anlatmak istemeyiz. Çünkü bizi zayıf görmelerinden hoşlanmayız. Susarız kendi içimize çekiliriz. Doğaldır ki, bu halimiz verimli çalışmanın önüne geçebilir. Ancak Merkür şu aralar Boğa burcunda ilerliyor. Bu da gösteriyor ki, o kadar da çaresiz değiliz. Tamam, sorunlarımız var, içinden çıkamadığımız meseleler var. Fakat sakince gözden geçirmemizi sağlayan zihnimiz de devrede. Böyle bir günde izin almak, evde dinlenmek, kitap okumak, müzik dinlemek bizi rahatlatabilir.

    İŞ VE KARİYER

    13-19 Nisan arası: 14 Nisan tarihinde Merkür-Boğa burcunda ilerleyecek. Sizler de belli kriterler çerçevesinde planlarınızı gözden geçirmelisiniz. Kendinizden emin, söylediğinizin ardında durarak, kararlı davranarak işlerinizi halletmekte yarar var. Ancak bu geçişin yöneticisi Venüs-İkizler burcunda olduğu için, aynı anda birden fazla plan ve projeyle uğraşabilir, bunları bitirmeye çalışırken dağılabilirsiniz. Özellikle bazı projeler için ekip halinde çalışılması, belli bir süre içinde bitirilmesi, acele edilmemesi gerekir.

    PARA

    13-19 Nisan arası: 18 Nisan tarihinde, Koç burcunda oluşacak Yeniay parasal meseleler olmak üzere, kişisel anlamdaki tüm kararlarımızı uygulama ve mesleki anlamda yeni girişimde bulunma yönünde etkili gibi görünse de, Mars ve Jüpiter ile olan görünümü, hesabımızı bilerek hareket etmenin, önemini vurguluyor.


    [Nasıl TV - Aslan burcu 2015 Nisan ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Aslan-burcu-2015-Nisan-ayi-yorumlari-nelerdir)


    ASLAN

    AŞK VE İLİŞKİLER

    13-19 Nisan arası: 15 Nisan tarihindeki Venüs-Satürn karşıt görünümü nedeniyle, şu sıralar iş, eğitim, yolculuklar, yakınlarımızla ilgili konular nedeniyle hem sosyal hayatta hem de aşkta ilgisiz ve mesafeli davranabiliriz. Aklımız daha ciddi konulara takılmıştır. Hedefimiz vardır, başarılı olmak arzumuz yoğundur. Öylesine konuşmak, dışarı çıkmak, yeni biriyle tanışmak istemeyiz. Merkür-Boğa burcunda ilerlediği için, iş hayatında huzurlu, mali açıdan doyurucu işlere yöneliyoruz. Eğer arzu ettiğimiz gelişmeler olursa, keyfimiz yerine gelecektir.

    İŞ VE KARİYER

    13-19 Nisan arası: 14 Nisan tarihindeki Merkür-Boğa burcu geçişinde, iş hayatınızı ilgilendiren konularda veya işle alakalı meselelerde dediğim dedik tarzda düşünebilirsiniz. Bu sizin kendi bakış açınıza, fikirlerinize olan inanmışlığınızdır. Bildiğiniz şekilde uygulansın istersiniz. Ancak bu geçişin yöneticisi Venüs, ikizler burcunda ilerliyor. Doğal olarak, dışarıyla olan temasımızda farklı görüşte olan kişilerle karşılaşacağız. İnatçı olmamak, sosyal ilişkilerimizi de güçlü tutmakta yarar var.

    PARA

    13-19 Nisan arası: 18 Nisan tarihinde Koç burcunda oluşacak Yeniay, cesaretinizi yükseltici, kişisel anlamda heveslendirici ve teşvik edicidir. Eskiyi geride bırakmak isteyen birey, bir şeylerin artık değişmesinden yanadır. Farklı bir yere yerleşeyim, eğitimde arzu ettiğim sonucu alayım, akademik kariyerimde beklediğim noktaya ulaşayım, maddi açıdan rahat edeyim diye düşünür. Buna göre kararlar almaktan yanadır. Ancak bu Yeniay, Mars-Jüpiter görünümüyle örtüşüyor. Bu da gösteriyor ki, iş ve kişisel girişimlerde abartılı davranmamak, şartlara bir bakmak gerekiyor.


    [Nasıl TV - Başak burcu 2015 Nisan ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Basak-burcu-2015-Nisan-ayi-yorumlari-nelerdir)


    BAŞAK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    13-19 Nisan arası: 14 Nisan tarihinde Merkür-Boğa burcunda ilerleyecek ve sizler eğitimden iş hayatına kadar olan geniş bir alanda kendi görüşlerinize uygun olan kişilerle konuşmayı, onlarla ilişki içinde olmayı tercih edebilirsiniz. Hatta bazen oldukça mesafeli davranabilirsiniz. Ancak bu geçişi yöneten Venüs-İkizler burcunda ilerlediğine göre, karşınıza farklı seçenekler çıkabilir. İletişime açık olmak, sosyalleşmek, dinlemek, tanımak, görmek ilgi çekici olabilir.

    İŞ VE KARİYER

    13-19 Nisan arası: 15 Nisan tarihindeki Venüs-Satürn karşıt görünümü, şu aralar inandığımız bir yolun, idealin, amacın peşinde olduğumuzu, maddi anlamda güçlenmek arzumuzu işaret ediyor. Belki bir başka iş, bir başka şehir veya ülkeye gitmek istiyoruz. Belki de farklı bir iş kolunda kendimizi ifade etmekten yanayız. İşte bu nedenle mevcut işimiz veya sıradan bir hayat yaşamak istemediğimiz için seçici davranıyor, mesafeli duruyor, karar vermekte zorlanıyor olabiliriz. Merkür-Boğa burcunda ilerlediği için, zihnimiz tümüyle sağlam, köklü ve maddi yönden güvenilir olanı istiyor. Bunun dışındaki bir hayatı, işi, yaşam şeklini kabullenmekten yana değiliz.

    PARA

    13-19 Nisan arası: 18 Nisan tarihinde Koç burcunda oluşacak Yeniay, nicedir bizi rahatsız etmekte olan ilişki sorunlarını, mali konuları, sıkıntılarımızı, finansal problemlerimizi ele almamızda etkileyicidir. Kimlerle ne gibi bağlantılarımız varsa, bunları aceleye getirmeden gözlemlemeliyiz. Çünkü bu Yeniay, Mars-Jüpiter görünümüyle örtüştüğü için, hesabımızı bilmek, temasta bulunacağımız kişilere dikkat etmek, aceleyle kararlar vermemek gerektiğini gösteriyor.


    [Nasıl TV - Terazi burcu 2015 Nisan ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Terazi-burcu-2015-Nisan-ayi-yorumlari-nelerdir)


    TERAZİ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    13-19 Nisan arası: 18 Nisan tarihinde Koç burcunda oluşacak Yeniay, yeni hedefler belirlemek, ilişkinizle ilgili meseleleri çözüme kavuşturmak arzunuzu işaret eder. Fakat partnerinizin de bencil düşünmek yerine, Biz olma prensibine saygı göstermesi gerekir. Eğer problemli bir ilişki yaşıyorsanız, ilerisini göremiyorsanız, sürdürmekte zorlanıyorsanız Yeniay, bir şeylerin değişmesi gerektiğini düşündüğünüz bir zamandır. Bu Yeniayın oluştuğu gün, Mars-Jüpiter ile görünüm yapıyor. Bu da gösteriyor ki, bu ilişkide her iki tarafın da kendi arzu ve isteklerini dayatmaya çalışacaklar. Bu da sorun yaratabilir.

    İŞ VE KARİYER

    13-19 Nisan arası: 15 Nisan tarihindeki Venüs-Satürn karşıt görünümü, finansal konulardaki ortaklıklar, mali işlerimiz, kişisel anlamdaki meselelerimizi halletmek amaçlı girişimlerde bulunmaktan yanayız. Kafamızın içi bir hayli dolu. Planlarımız istediğimiz şekilde yürüsün, görüşeceğimiz kişilerle bir araya gelelim ve bunları başarılı şekilde yerli yerine oturtalım istiyoruz. Eğitimden, ticari faaliyetlere kadar geniş bir alanda değişiklik arzumuz yoğun. Ancak asıl amacımız güvencedir. Bu ilişkilerimizde de, parasal konularda da böyle. Merkür de, Boğa burcunda ilerlediği için zaten güven içermeyen hiçbir şeyden hoşlanmıyoruz.

    PARA

    13-19 Nisan arası: 14 Nisan tarihinde finansal işlerimiz, ortaklaşa sürdürülen projeler, başkalarıyla olan her türlü bağlantımız kazanç elde etmeye yöneliktir. Menfaatlerimiz gereği olana yöneliriz ve hesap kitap yaparız. Bunların tümü gereklidir. Çünkü dikkat etmezsek, sonrasında zorlanabiliriz. Kaldı ki, bu geçişi yöneten Venüs-İkizler burcunda ilerliyor. Organize işler, zekice yapılmış planlar, uzmanlara danışılarak girişimde bulunulmuş projelerin geri dönüşümü başarılıyla sonuçlanabilir.


    [Nasıl TV - Akrep burcu 2015 Nisan ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Akrep-burcu-2015-Nisan-ayi-yorumlari-nelerdir)


    AKREP

    AŞK VE İLİŞKİLER

    13-19 Nisan arası: 14 Nisan tarihinde Merkür, karşıt burcunuzda ilerleyecek. Partnerimiz kendi görüşlerini bize dayatmaya, ısrarla kabul ettirmeye çalışabilir. Ancak böyle yaklaşımlarda bulunması ilişkimizi zorlayabilir. Ortaklaşa hareket etmek veya belli bir noktada buluşmak zorlaşır. Ancak bu geçişi yöneten Venüs-İkizler burcunda ilerliyor. Demek oluyor ki, iletişimin önemi büyük. Her iki taraf da düşüncelerini, niyetini açıkça belli etmeli, bu beraberlikte çelişkili davranmamalıdır.

    **İŞ VE KARİYER

    **

    13-19 Nisan arası: 18 Nisan tarihinde Koç burcunda oluşacak Yeniay başta kariyerinizi ilgilendiren konular olmak üzere, iş ortamınızdaki ilişkilere, görev dağılımına, sizden beklenenlere, üstünüze düşen ne varsa ona özenle eğilmeniz gerekecek. Yeniayın, Mars-Jüpiter ile olan görünümü, işveren konumundaki kişilerle veya iş ortaklıklarında huzursuzluk ve inatlaşmalara neden olabilir.

    PARA

    13-19 Nisan arası: 15 Nisan tarihindeki Venüs-Satürn karşıt görünümü, özel ilişkimizde, finansal anlamdaki işlerimizde, ortaklıklarımızda belli bir mesafe koymamıza neden olabilir. Çünkü kim doğru kişi, kim arkadan oyunlar çeviriyor veya güvenilir değil bunları anlamak istiyoruz. Şöyle bir baktığımızda herkes kendi çıkarını düşünüyor. İster devam eden ilişkimizde ister maddi konularda biz de artık dikkat ediyoruz. Bu dikkatlilik kimileri için, mesafeli davranıyor diye düşünülmesine yol açabilir. Ancak bu mesafe, Merkür-Boğa burcu geçişi nedeniyledir. Eğer partnerimiz, iş ortağımız güvenilir, istikrarlı, sağlam ve ilişkisine önem veriyor tarzında konuşursa, bizim de bu beraberliğe bakış açımız değişebilir.


    [Nasıl TV - Yay burcu 2015 Nisan ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Yay-burcu-2015-Nisan-ayi-yorumlari-nelerdir)


    YAY

    AŞK VE İLİŞKİLER

    13-19 Nisan arası: 15 Nisan tarihindeki Venüs-Satürn karşıt görünümü, ikili ilişkilerde bir test dönemidir diyebiliriz. Fikirsel anlaşmazlıklar, hayata bakış açımız, ortaklaşa düşünmemiz, ileriye yönelik hedeflerimiz aynı değilse, aramızda belli bir mesafe oluşabilir. Bu iş ortaklıklarında da geçerlidir. Verimli bir iş yapmak, başarılı ilerlemek istiyorsak, buna uygun kişilerle yola çıkmalıyız. Zaten Merkür-Boğa burcunda ilerlediği için, asıl arzumuz maddi ve manevi açıdan tatmin edici adımlar atmaktır. İşte bu görünüm, ilişkilerimizde gerek bizim gerekse karşı tarafın belli bir mesafe koyarak düşünme halidir.

    İŞ VE KARİYER

    13-19 Nisan arası: 18 Nisan tarihinde Koç burcunda oluşacak Yeniayda, genel olarak kendimize göre hareket etmek arzumuzun işaretçisidir. Sosyal yaşamınız renklensin, dostluk ilişkileriniz güçlensin, arzu ettiğiniz gibi özgür bir şekilde hayatınızı yaşamayı tercih edersiniz. Bu aşk hayatınızla ilgili konularda da böyledir. Ancak bu Yeniay, Mars-Jüpiter görünümüyle örtüştüğü için, aceleci olmamak, enine boyuna düşünmek, artı ve eksilerine iyi bakmak gerektiğini gösteriyor.

    PARA

    13-19 Nisan arası: 14 Nisan tarihinde Merkür-Boğa burcunda ilerleyecek. Yararlı, kazandırıcı olan işlere yönelecek ve sağlamlık arayacağız. Uygulanabilir işler bizim için önemli olacak. Bilindik, alışıldık, denenmiş usullerle çalışmayı tercih edebiliriz. Kimseyle öyle sıkı fıkı olmadan, düşüncelerimizden taviz vermeden işimizi gücümüzü yapmaktan yanayız. Bu geçişin yöneticisi Venüs-İkizler burcunda ilerlediği için, ortaklaşa işler için başkalarıyla bağlantı kurmamız gerekebilir. Organizasyonlar, medya faaliyetleri, internet üzerinden kurulacak bağlantılar, alış-satış, görüşmeler yoğun olur.


    [Nasıl TV - Oğlak burcu 2015 Nisan ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Oglak-burcu-2015-Nisan-ayi-yorumlari-nelerdir)
    **![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/27571/640xauto.jpg)**
    **OĞLAK**

    AŞK VE İLİŞKİLER

    13-19 Nisan arası: 14 Nisan tarihinde Merkür-Boğa burcunda ilerleyecek. Aşkta gerçekçi, dürüst, güvenilir, sağlamcıyız. Bu yönde düşüneceğiz ve buna göre ilişkileri değerlendireceğiz. Düşünce yapımıza uyan kişiyi tercih edebiliriz. Fikirlerimizin doğruluğundan taviz vermeyiz. Huzur ararız ve ilişkilerde belli ölçümüz vardır. Bu ölçünün şaşmamasına gayret ederiz. Ancak bu geçişin yöneticisi Venüs-İkizler burcunda ilerliyor. Biraz daha rahat olmak, sohbetler etmek, sosyalleşmek, inatlaşmamak lazım. Öyle insanlar karşımıza çıkar ki, farklı görüş yapıları, düşünceleriyle bizi şaşırtabilirler.

    İŞ VE KARİYER

    13-19 Nisan arası: 15 Nisan tarihindeki Venüs-Satürn karşıt görünümü, çalışma hayatımız, sağlığımız ve bizi zaman zaman kaygılandıran, kafamızı bulandıran meseleler üzerinde düşünceliyiz. Bu sadece iş değil, aşk hayatımız ve toplumsal konularda da bu şekilde gelişiyor. Biz artık işimizde yükselmek, bu kadar tecrübemiz, bilgimizle daha sağlam, daha güvenli, daha saygın yerlere gelmek, daha elit çevrede paramızı kazanmaktan yanayız. Merkür şu aralar Boğa burcunda ilerlediği için tüm zihnimizi bu meselelere odaklamış durumdayız. O nedenle pek içimizden gelerek şevkle çalışmayabilir, mesafeli tavırlar içinde olabiliriz.

    PARA

    13-19 Nisan arası: Koç burcunda oluşacak Yeniay etkisi altında güne uyanmaktayız. Bu güçlü enerji, partnerimiz-iş ortağımız-başkalarından elde etmeyi düşündüğümüz gelirler, ortaklaşa paylaşımlarımız yönündeki tüm meselelerin ele alınmasını sağlıyor. Yeniayın, Mars ve Jüpiter görünümüyle örtüşmesi nedeniyle ben derim ki, finansal açıdan hesabı iyi yapalım. Çünkü yenilik yapayım derken, enine boyuna düşünmeden karar verirsek, sonra zorlanabiliriz.


    [Nasıl TV - Kova burcu 2015 Nisan ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Kova-burcu-2015-Nisan-ayi-yorumlari-nelerdir)
    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/27571/640xauto.jpg)
    **KOVA**

    AŞK VE İLİŞKİLER

    13-19 Nisan arası: 15 Nisan tarihindeki Venüs-Satürn karşıt görünümü, aşk hayatımız ve sosyal ilişkilerimizde mesafeli davranmaya neden olabilir. İçe yönelerek, belli bir tavır alarak hatta oldukça seçici davranarak karşı cinsle veya diğerleriyle aramıza sınır koyabiliriz. Fikirlerimizi, duygularımızı belli etmekten çekinebiliriz. Kriterlerimiz, önceliklerimiz, düşündüklerimiz ve planlarımız gereği bize uymayan, güven vermeyen, köklü olmayan hiçbir şeyin içinde yer almak istemeyeceğiz. Bunun biraz da nedeni, hayatımızı garanti altına almak arzumudur. Boşa zaman kaybetmek istemeyeceğiz. Eğer bir şey sağlamsa, hem aşkta hem sosyal ilişkilerde kendimizi iyi hissetmemizi sağlıyorsa ne ala. Yok, eğer değilse bizden uzak ola diyeceğiz.

    İŞ VE KARİYER

    13-19 Nisan arası: 14 Nisan tarihinde Merkür-Boğa burcunda ilerleyecek. Aile ortamında, ofiste, iş yerinde belli bir sakinlik, suskunluk içinde olabiliriz. Bu bizi biraz rahatsız edebilir. Sosyal hayatımız durgundur ve canımız da bu duruma sıkılabilir. Ancak üzülmeyiniz. Çünkü bu geçişin yöneticisi Venüs-İkizler burcunda ilerliyor. Bu da gösteriyor ki, yeni bir kişiyle tanışmamız, sosyalleşmemiz, yeniliklerde bulunmamız, arkadaşlıklar kurmamız mümkün. Hatta aynı anda iki kişiden hoşlanabiliriz.

    PARA

    13-19 Nisan arası: Koç burcunda oluşacak Yeniay etkisi altında başlıyor. Bu Yeniay, ilişkideki problemlerinizi, çözüme kavuşturma arzumuzu işaret ettiği gibi, çevremizle olan her türlü bağlantı, fikirlerinizi öne sürmek ve kendinizi güçlü bir şekilde ifade etme ihtiyacınızın da simgesidir. Çalışma hayatınızda yenilikler veya olumlu yönde değişimler beklersiniz. Ancak bu Yeniay, Mars ve Jüpiter ile zorlayıcı bir görünüm yapıyor. Onun için evdeki hesabın çarşıya uymaması riski var.


    [Nasıl TV - Balık burcu 2015 Nisan ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Balik-burcu-2015-Nisan-ayi-yorumlari-nelerdir)
    **![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/27571/640xauto.jpg)**
    **BALIK**

    AŞK VE İLİŞKİLER

    13-19 Nisan arası: 15 Nisan tarihindeki Venüs-Satürn karşıt görünümü, şu sıralar evimiz, ailemiz, kariyer hayatımızla ilgili konularda bir çok meseleyi gözden geçirdiğimizi işaret ediyor. İş-ev arasında bir o yana bir bu yana koşturuyoruz. Sorumluluklar, bize uymayan şartlar, dış dünyanın zorlayıcı koşulları derken bir hayli yorgunuz. Kafamız karışık. Doğaldır ki, keyifsiz olabiliriz. Mali konular da işin içine girince, tüm gücümüzle güvence arayışındayız. Hem iş hem ev, ailevi anlamda yere sağlam olarak basmaktan yanayız. Merkür şu sıralar Boğa burcunda ilerlediğinden tüm zihnimizle huzur ve istikrarlı, kazanç sağlayan işlere yönelebiliriz.

    İŞ VE KARİYER

    13-19 Nisan arası: 14 Nisan tarihinde Merkür-Boğa burcunda ilerleyecek. Çevremizde bulunan kişilerle veya genel olarak insanlarla belli bir mesafeye özen göstererek iletişimde bulunabiliriz. Sağlam ve tutarlı işlere yöneliriz ve başarılı sonuçlandırmak isteriz. Bu geçişin yöneticisi Venüs-İkizler burcunda ilerlediği için, konusunda uzman kişilerle konuşmak, onların izlediği yöntemleri öğrenmek yararlı olur. Sonra da topladığımız tüm bu bilgiler çerçevesinde ilerleyebiliriz. Bu dönemde ev içinde, ofis ortamında hareketlilik bir hayli yoğunlaşacağa benziyor.

    PARA

    13-19 Nisan arası: 18 Nisan tarihinde Koç burcunda oluşacak Yeniay, genel olarak çalışma hayatınızı ilgilendiren konularda, aşkta, maddi konularda kazanmaya dönük, yeniliklere açık, hevesli bir şekilde ilerleme arzunuzu gösteriyor. Yeni bir şeyler olsun, değişimler olumlu yönde gerçekleşsin istiyorsunuz. Paranın ne kadar önemli bir güç olduğunu biliyorsunuz. Birilerinin kulu kölesi olmadan, kendi ayaklarınızın üzerinde duracak kararlar almaktan yanasınız. Ancak bu Yeniay, Mars ve Jüpiter ile zorlu bir görünüm yaptığından, sağlam mı, değil mi, kazandırıcı olur mu olmaz mı diye bakmanızda yarar var.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler